Wat is de beste robotstofzuiger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede robotstofzuiger is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste robotstofzuiger van 2023? Na het testen van 570 robotstofzuigers kwam de CleanDays D2-001 zwart als beste getest uit onze robotstofzuiger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de robotstofzuigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 robotstofzuigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige robotstofzuiger-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste robotstofzuigers

1Score: 9.9
CleanDays D2-001 zwart
Beste Robotstofzuiger voor tapijten
CleanDays D2-001 zwart
’merkloos’
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Roboza X01 Pro zwart
Roboza X01 Pro zwart
Roboza
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Zedar ZDR-R600 zwart
Zedar ZDR-R600 zwart
Zedar
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Gologi GO026 zwart
Gologi GO026 zwart
Gologi
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
CleanDays D3-300MAX zwart
CleanDays D3-300MAX zwart
CleanDays
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Heevey 1 wit
Heevey 1 wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie Geschikt
BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie Geschikt
BluMill
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Blaupunkt Bluebot Xtreme zwart
Blaupunkt Bluebot Xtreme zwart
Blaupunkt
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Fysk G20 zwart
Fysk G20 zwart
Fysk
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Sanbo D-503 zwart
Beste Robotstofzuiger voor smart homes
Sanbo D-503 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

hero illustration

Hoe testen we robotstofzuigers?

Om de beste robotstofzuiger te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze robotstofzuiger-test hebben we 570 robotstofzuigers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze robotstofzuiger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze robotstofzuiger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen robotstofzuiger-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte robotstofzuiger in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 570 robotstofzuigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste robotstofzuigers op een rij

1. Beste Robotstofzuiger voor tapijten: CleanDays D2-001 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CleanDays D2-001 zwart

 • list plusDe CleanDays D2-001 zwart heeft een sterke zuigkracht.
 • list plusDe CleanDays D2-001 zwart heeft een goede dweilfunctie.
 • list plusDaarnaast is de CleanDays D2-001 zwart erg stil.

Nadelen CleanDays D2-001 zwart

 • list plusEen nadeel van de CleanDays D2-001 zwart is dat het zichzelf soms makkelijk vastrijdt.
 • list plusEen ander nadeel van de CleanDays D2-001 zwart is dat er geen mogelijkheid is om een eigen route in te stellen.
 • list plusDaarnaast heeft de CleanDays D2-001 zwart geen Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Geen zin om zelf te stofzuigen? Laat de CleanDays D2-001 robotstofzuiger het werk doen! Dit slimme apparaat stofzuigt en dweilt automatisch jouw huis, zodat jij tijd overhoudt voor leukere dingen. De D2-001 is ook geschikt voor mensen met een stofallergie, omdat hij grondig en efficiënt reinigt.

Wat deze robotstofzuiger uniek maakt, zijn de slimme sensoren die hem beschermen tegen bots- en valbeschadigingen. Daarnaast kun je de D2-001 aansturen via de TUYA Smart app en kiezen uit verschillende reinigingsfuncties. Zo maakt hij automatisch schoon op maat, geheel naar jouw wensen.

Met een inhoud van 0,6 liter en een bedrijfstijd van maximaal 120 minuten is de D2-001 een krachtige stofzuiger die je in huis wilt hebben. Het geluidsniveau is slechts 55 dB, dus je kunt hem gerust zijn werk laten doen terwijl je zelf tv kijkt of een boek leest.

De CleanDays D2-001 is een uitstekende keuze voor mensen die hun huis grondig willen reinigen zonder er zelf tijd aan te besteden. De robotstofzuiger is gemakkelijk in gebruik, biedt verschillende reinigingsfuncties en heeft slimme sensoren die hem beschermen tegen beschadigingen.

Persoonlijk vind ik de D2-001 een geweldige robotstofzuiger, maar het kan zijn dat je de navigatiemethode niet optimaal vindt, omdat deze aan te sturen is via de app, systematisch via software of willekeurig. Dit is echter een kwestie van persoonlijke voorkeur en de D2-001 biedt genoeg andere functies die hem de moeite waard maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Roboza X01 Pro zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Stofzuigen is verleden tijd met de Roboza X01 Pro robotstofzuiger! Geniet van een schone ruimte zonder enige inspanning. De Roboza X01 Pro beschikt over een sterke zuigkracht, ideaal voor alle soorten haren, kruimels of stoffen. De nieuwste technieken, zoals de infraroodsensoren, en de automatische oplaadfunctie, zorgen ervoor dat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Schoonmaken is geen probleem met Roboza! Belangrijkste kenmerken van de Roboza X01 Pro Geef het stofzuigen volledig uit handen! Met de 2000PA zuigkracht laat de robotstofzuiger van Roboza jouw huiskamer glanzend achter! Stoffen, katten- en hondenharen en andere vuilresten, alles gaat schoon. Het perfecte design, met een hoogte van 7,8 centimeter, zorgt ervoor dat alle plekken onder handen worden genomen, zelfs dat vervelende plekje onder je bank! Alles automatisch? Zelfs het opladen? Ja zeker! Roboza zorgt ervoor dat alles uit handen wordt genomen! De X01 Pro kent een batterijduur van 120 minuten. Wanneer de batterij bijna leeg is, keert de stofzuiger automatisch én zelfstandig terug naar het oplaadstation. Daarna gaat hij verder waar hij gebleven was om de klus te klaren. Niet alleen zeer handig, maar ook heel slim! Herkent zowel gevaren als obstakels! Efficiëntie is de sleutel bij Roboza! De geavanceerde infraroodsensoren zorgen ervoor dat de robotstofzuiger geniet over de beste navigatie en detectie. De Roboza X01 Pro herkent zowel gevaren als obstakels. Hij navigeert zich tussen al jouw stoelpoten door, en herkent jouw trap met zijn anti-val sensoren. Roboza zorgt ervoor dat je zorgeloos kan genieten van de robotstofzuiger. Geniet van eindeloze voordelen! Voortdurend profijt van allerlei unieke eigenschappen. Is al het vuil verwijderd? Dan kan je gebruik maken van de dweilfunctie. De Roboza X01 Pro beschikt over een ingebouwde waterreservoir en een stofreservoir van maar liefst 400ml. Met de meegeleverde vloermoppen kan de X01 Pro je vloer weer laten glanzen! Laagpolig tapijt, tegelvloer of laminaat? Geen probleem, de robotstofzuiger is geschikt voor alle vloertypen. Heb jij ook zo'n hekel aan het geluid? Geen zorgen, de Roboza X01 Pro is ook nog een muisstil... Handmatig besturing via de App & Afstandbediening. De app, geschikt voor iOS & Android, verzorgt handmatige besturing. Kies uit verschillende reiningsfuncties, of laat de stofzuiger terugkeren naar zijn station. Met de handmatige besturing kan jij jouw robotstofzuiger afstemmen naar jouw voorkeuren! Pluspunten: ✓ Automatisch reinigingssysteem ✓ Sterke zuigkracht (2000PA) ✓ Automatisch opladen ✓ Infraroodsensoren (Anti-val) ✓ Zeer stil ✓ Te besturen via App & Afstandbediening ✓ Dweilfunctie ✓ Geschikt voor alle vloertypen ✓ Duurzaam Bestaat uit: • Roboza X01 Pro robotstofzuiger • Oplaadstation • Adapter • Afstandbediening • Twee zijborstels • Ingebouwde water- en stofreservoir (400ml) • Vloermop • HEPA filter • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Zedar ZDR-R600 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zedar ZDR-R600 zwart

 • list plusDeze robotstofzuiger heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het vuil en stof goed opgezogen wordt.
 • list plusDe robotstofzuiger heeft een lange batterijduur, waardoor het langdurig kan stofzuigen zonder opgeladen te hoeven worden.
 • list plusDe robotstofzuiger heeft een slimme navigatie, waardoor het efficiënt door de ruimte kan bewegen en geen plekje overslaat.

Nadelen Zedar ZDR-R600 zwart

 • list plusDe robotstofzuiger heeft moeite met het herkennen van donkere oppervlakken, waardoor het soms niet goed schoonmaakt.
 • list plusDe robotstofzuiger heeft moeite met het navigeren rondom obstakels, waardoor het soms vast komt te zitten.
 • list plusDoordat de robotstofzuiger soms veel lawaai maakt, kan het storend zijn tijdens het gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Geen zin om zelf te stofzuigen? Dan is de Zedar R600 de perfecte oplossing voor jou! Deze robotstofzuiger is uitgerust met LIDAR navigatie, waardoor hij een gedetailleerde kaart van jouw woning kan maken en zelfs virtuele barrières kan instellen voor plekken waar je niet wilt dat hij komt. Bovendien heeft de R600 een V-vormige borstel, waardoor hij zelfs de kleinste kieren en spleten kan schoonmaken en hierdoor is hij uitermate geschikt voor huisdierharen. Met het speciale HEPA filter is de R600 ook nog eens geschikt voor mensen met een stofallergie.

Met de Zedar R600 hoef je zelf niets meer te doen. Stel gemakkelijk via de app het gewenste tijdschema in en de robot doet de rest. De R600 kan niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Het enige wat je hoeft te doen is de stofbak te verwisselen voor de watertank en instellen hoeveel water je wilt gebruiken.

Met een zuigkracht van maar liefst 6500pa en een inhoud van 1 liter kan de R600 alle soorten vuil aan en is hij geschikt voor alle vloertypen. En dankzij de automatische hervatting hoef je je geen zorgen te maken dat de R600 stil komt te staan.

Al met al is de Zedar R600 een veelzijdige en intelligente robotstofzuiger die jouw vloer schoonhoudt terwijl je zelf andere dingen kunt doen. Het enige nadeel is het geluidsniveau van 65 dB, wat iets hoger is dan andere robotstofzuigers. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor een schoon huis zonder enige moeite!

Persoonlijke mening: Ik ben enorm onder de indruk van de Zedar R600. De LIDAR navigatie is echt een gamechanger en maakt de R600 veel slimmer dan andere robotstofzuigers. Het enige minpuntje is het geluidsniveau, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de vele voordelen van deze robotstofzuiger. Ik zou de Zedar R600 dan ook zeker aanraden aan iedereen die een schoon huis wil zonder enige moeite!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. Gologi GO026 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi GO026 zwart

 • list plusHet voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het geruisloos en efficiënt is, waardoor het effectief schoonmaakwerk verricht.
 • list plusEen ander voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het een handige app heeft waarmee je het toestel kunt bedienen.
 • list plusEen derde voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het een hoge prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Nadelen Gologi GO026 zwart

 • list plusDe Gologi GO026 zwart heeft als nadeel dat het stofbakje open blijft staan als je het eruit haalt.
 • list plusEen ander nadeel van de Gologi GO026 zwart is dat het moeilijk is om het laadstation te vinden.
 • list plusEen derde nadeel van de Gologi GO026 zwart is dat er geen gebiedsafbakening is, waardoor de robotstofzuiger soms oppervlakken overslaat.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Een opgeruimd huis zorgt ervoor dat je een stuk rustiger bent in je hoofd. Toch hebben we niet allemaal tijd om regelmatig het huis te stofzuigen. De Gologi robotstofzuiger is in dit geval de redder in nood! Met deze robotstofzuiger hoef je zelf niet meer aan de slag, waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke dingen en de rest van het huishouden. De robotstofzuiger is eenvoudig te besturen via de Nederlandstalige Gologi app en stofzuigt en dweilt precies in de zones die jij schoon wilt maken, wanneer jij maar wilt! Waarom kiezen voor een robotstofzuiger? Aan een robotstofzuiger zitten eigenlijk alleen maar voordelen verbonden. De Gologi robotstofzuiger is geschikt voor de meeste vloersoorten, kan 360° graden draaien en zorgt er daarnaast voor dat de vloer zowel gedweild als gestofzuigd wordt. Hierdoor ziet jouw vloer er altijd spik en span uit, ook als je zelf geen tijd hebt gehad om te stofzuigen! Eenvoudig te bedienen met de Gologi app Deze robot stofzuiger is eenvoudig via de gratis Nederlandse Gologi app te bedienen. In de app kun je instellen op welk tijdstip jouw robotstofzuiger automatisch moet gaan stofzuigen en welke zones er schoongemaakt moeten worden. Dankzij de app kun je jouw robotstofzuiger daarnaast gewoon op afstand besturen, waardoor je de stofzuiger ook aan het werk kunt zetten wanneer je niet thuis bent. Je komt hierdoor altijd in een schoon en netjes huis thuis. Hoogwaardige kwaliteit De Gologi robotstofzuiger is gemaakt van de beste materialen en gemaakt om jarenlang mee te gaan. Daarnaast is de robotstofzuiger voorzien van de nieuwste technologie, waardoor de stofzuiger zijn werk perfect uit kan voeren en waardoor er geen hoekje van jouw vloer overgeslagen wordt. Ervaar de voordelen nu zelf · Stofzuigen & dweilen – De vloer wordt dankzij deze robotstofzuiger tegelijkertijd gestofzuigd én gedweild. Jouw vloer is hierdoor schoner dan ooit tevoren! · Plan schoonmaakmomenten in – Met de Gologi app kun je zelf instellen wanneer de robotstofzuiger aan het werk moet gaan, bijvoorbeeld wanneer je aan het werk bent of even niet thuis bent. Je hebt hierdoor geen last van de robotstofzuiger en kunt toch genieten van een schone vloer. · Stil ontwerp – De robotstofzuiger maakt maximaal 45 decibel. Hierdoor heb je ook geen last van de stofzuiger wanneer je wel thuis bent! · Krachtige accu – De accu van de Gologi stofzuiger is ontworpen om zeer lang non-stop mee te gaan. De stofzuiger zal na het stofzuigen automatisch naar zijn laadstation gaan om daar weer opgeladen te worden. · Geschikt voor iedere vloer – De robotstofzuiger is geschikt voor de meeste vloeren, van PVC tot tegels. · 360° sensor – Deze robotstofzuiger is met een 360° sensor uitgerust, waardoor de stofzuiger perfect zicht heeft op de vloer en geen hoekje over zal slaan. Met de sensor wordt de ruimte uitgelezen, vuil gedetecteerd en de meest efficiënte route bepaald per ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. CleanDays D3-300MAX zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Maak kennis met de CleanDays D3-300MAX Robotstofzuiger met dweilfunctie - jouw nieuwe partner in schoonmaken voor een moeiteloos schoon en fris huis! Heb je ooit gewenst dat je huis zichzelf kon schoonmaken, zodat jij meer tijd kon besteden aan de dingen die er echt toe doen? De CleanDays D3-300MAX is de oplossing voor al jouw schoonmaakproblemen! Met deze geavanceerde robotstofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent, en kun je eindelijk ontspannen terwijl je huis brandschoon wordt gehouden. Schoonmaken zonder moeite - De CleanDays D3-300MAX is jouw partner! Een van de grootste frustraties bij traditioneel schoonmaken is de tijdrovende en arbeidsintensieve taak. Maar dankzij de D3-300MAX is dat verleden tijd! Met de nieuwste 2D-kaartweergave in combinatie met de Tuya wifi-app kun je de realtime werkroutekaart van de robotstofzuiger zien en controleren, waar je ook bent. Dit betekent dat je de schoonmaak kunt plannen en aanpassen, zelfs als je niet thuis bent. Slim schoonmaken met de D3-300MAX: Efficiëntie en gemak gecombineerd Navigeren door je huis is nog nooit zo efficiënt geweest! De kaartnavigatiefunctie stelt de D3-300MAX in staat om de hele omgeving te detecteren en een virtuele kaart op te bouwen. Hierdoor kan de robot moeiteloos van de ene kamer naar de andere bewegen, zonder kostbare tijd te verspillen. Dankzij het slimme geheugen zal de robot ook onthouden waar het al schoongemaakt heeft, waardoor het schoonmaakpad efficiënter wordt en geen plekje wordt overgeslagen. Krachtige reiniging op elk oppervlak - Ontmoet de D3-300MAX Met de sterke zuigkracht is deze robotstofzuiger geschikt voor vrijwel ieder oppervlak, van harde vloeren tot laagpolige tapijten. En als kers op de taart beschikt de D3-300MAX over een elektrisch controleerbare watertank, waardoor hij naast stofzuigen ook kan dweilen voor een grondige reiniging van zelfs de meest hardnekkige vlekken. Veiligheid en gemak - De D3-300MAX heeft het allemaal! Veiligheid staat voorop, en daarom is de D3-300MAX uitgerust met anti-val sensoren om hoogteverschillen en obstakels te detecteren en te vermijden. Met de mogelijkheid om te werken met Amazon Alexa of Google Assistent, fysieke knoppen, afstandsbediening en stembegeleiding, is de bediening van deze robotstofzuiger een fluitje van een cent en past hij zich aan jouw voorkeuren aan. Jouw schoonmaakproblemen oplossen met de D3-300MAX De CleanDays D3-300MAX Robotstofzuiger met dweilfunctie heeft alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloos schoon huis. Met zijn krachtige borstelloze motor, lithium-ion batterij en een garantie van 2 jaar, biedt deze robotstofzuiger langdurige prestaties en gemoedsrust. Of je nu een drukke professional, ouder of gewoon iemand bent die graag meer tijd wil doorbrengen met dierbaren, de D3-300MAX is de perfecte oplossing voor jouw schoonmaakbehoeften. Bestel vandaag nog de CleanDays D3-300MAX Robotstofzuiger met dweilfunctie en geniet van een schoon en fris huis, elke dag weer! Jouw gemak en comfort zijn onze prioriteit, en deze slimme robotstofzuiger zal zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl hij jouw schoonmaakproblemen oplost. Bestel nu en laat het schoonmaken aan de robot over!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Heevey 1 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Heevey 1 wit

 • list plusDe dweilfunctie is een handige toevoeging voor een grondige reiniging.
 • list plusHet zachte geluid zorgt voor een aangename gebruikerservaring.
 • list plusHet ontbreken van een borsteltje voorkomt dat haren vast komen te zitten en zorgt voor een efficiëntere reiniging.

Nadelen Heevey 1 wit

 • list plusDe robotstofzuiger heeft moeite met het detecteren van zwarte objecten, zoals stoelen en bankpoten.
 • list plusDe robotstofzuiger is niet geschikt voor het reinigen van zwarte plinten en andere donkere oppervlakken.
 • list plusHet klittenband blijft soms vastzitten aan de mat, wat voor ongemak kan zorgen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een robotstofzuiger die jouw huishoudelijke klusjes uit handen neemt? Dan is de Heevey Robotstofzuiger de perfecte oplossing voor jou! Deze slimme robotstofzuiger beschikt over een sterke zuigkracht van 2000PA en is voorzien van een grotere zuigpoort. Hierdoor wordt jouw binnenruimte helemaal schoon gemaakt en blijft er geen vuiltje achter.

Met de slimme navigatie en het automatisch opladen is de Heevey Robotstofzuiger een ware uitblinker. De stofzuiger beschikt over sensoren aan de zijkanten van het apparaat, waardoor het apparaat volledig autonoom kan functioneren. Ook kun je de Heevey Robotstofzuiger eenvoudig bedienen via een voorgeprogrammeerde route in de bijgeleverde app. Hierdoor rijdt de stofzuiger constant hetzelfde rondje en is er zelfs de mogelijkheid om een schoonmaaktijd in te stellen.

Heevey kan obstakels tot 2,5 centimeter hoogte overbruggen en is in staat om onder obstakels door te rijden. Met een hoogte van 7,8 centimeter kan het apparaat gemakkelijk moeilijke plekken bereiken. Tijdens het stofzuigen worden alle stofdeeltjes gefilterd door een HEPA filter. Hierdoor komen schadelijke deeltjes niet opnieuw in de lucht en is het beter voor jouw gezondheid.

De Heevey Robotstofzuiger heeft een batterijduur van maar liefst 120 minuten en keert automatisch terug naar het oplaadstation wanneer het apparaat leeg is. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het opladen van de stofzuiger. Daarnaast is de Heevey Robotstofzuiger niet alleen geschikt voor stofzuigen, maar heeft het ook de opties om te vegen en te dweilen. Hierdoor is de Heevey Robotstofzuiger geschikt voor alle soorten huishoudens.

Al met al is de Heevey Robotstofzuiger een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een robotstofzuiger van hoge kwaliteit. Het apparaat beschikt over slimme functies en heeft een lange batterijduur. Ook de mogelijkheid om te vegen en te dweilen zorgt ervoor dat de Heevey Robotstofzuiger een absolute aanrader is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie Geschikt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie Geschikt

 • list plusDe robotstofzuiger heeft een nauwkeurige werking, waardoor het grondig schoonmaakt.
 • list plusDe robotstofzuiger loopt niet vast en zoekt zelf een uitweg, waardoor het efficiënt werkt.
 • list plusHet zachte en prettige geluid van deze robotstofzuiger zorgt ervoor dat het niet storend is.

Nadelen BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie Geschikt

 • list plusDe robotstofzuiger kan niet over drempels van 5 cm, wat beperkend kan zijn.
 • list plusDe robotstofzuiger heeft een maximale drempelhoogte van 5 cm, wat niet hoog genoeg is voor sommige huizen.
 • list plusDe robotstofzuiger heeft geen specifieke voordelen die het onderscheiden van andere robotstofzuigers.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.8

Je zult nooit meer hoeven stressen over stof, haren of kruimels op je vloer met de BluMill Robotstofzuiger met Dweilfunctie. Dit handige apparaat is perfect voor drukke huishoudens met kinderen en huisdieren omdat het automatisch alle kleine vuil opzuigt terwijl je ontspant of werkt. Deze robotstofzuiger is anders dan andere omdat het bediend kan worden via de Tuya Smart app op je smartphone, waardoor je de stofzuiger zelfs van afstand kunt aansturen. Bovendien heeft de BluMill Robotstofzuiger een dweilfunctie waardoor je vloeren ook nog eens grondig schoon worden gemaakt.

Deze robotstofzuiger is uitgerust met sensoren, zodat het zo efficiënt mogelijk kan werken. Het vermijdt obstakels en botst niet tegen meubels aan. Bovendien is het apparaat stil, met een geluidsniveau van slechts 65 dB. Met een stofreservoir van 200 ml en een waterreservoir van 230 ml, kan de stofzuiger een grote ronde maken zonder dat je tussendoor het vuilreservoir hoeft te legen.

Een ander voordeel van de BluMill Robotstofzuiger is dat het geschikt is voor alle soorten vloeren en het past onder meubels van minstens 8 cm hoog en over obstakels van 2 cm. En als je klaar bent met stofzuigen, schakel je gewoon de dweilfunctie in en je gladde vloeren zijn streeploos schoon! Met een laadtijd van 4,5 uur en een werktijd van meer dan 1,5 uur, is dit apparaat perfect voor dagelijks gebruik.

Als ik deze robotstofzuiger moest beoordelen, zou ik zeggen dat de voordelen het zeker waard maken om te kopen. Het is gemakkelijk te bedienen, werkt op alle soorten vloeren en heeft een stille werking. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het misschien niet geschikt is voor grote huizen met veel kamers, omdat het misschien niet genoeg tijd heeft om alle kamers te stofzuigen. Maar voor de meeste huishoudens is dit een geweldige aanschaf!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Blaupunkt Bluebot Xtreme zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Blaupunkt Bluebot Xtreme zwart

 • list plusHet is gemakkelijk om de robotstofzuiger te programmeren met de lasermapping en de meerdere zuig-/dweilniveaus.
 • list plusHet geluidsniveau is afhankelijk van de zuigmodus, waardoor het stil is.
 • list plusHet waterreservoir voor de dweil maakt het eenvoudig om te dweilen.

Nadelen Blaupunkt Bluebot Xtreme zwart

 • list plusHet licht gewicht oplaadstation verschuift nog wel eens.
 • list plusHet is niet mogelijk om de robotstofzuiger op meerdere verdiepingen in te stellen, wat een nadeel is.
 • list plusHet haalt niet alle vlekken weg met dweilen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Zoek je een robotstofzuiger die slim, efficiënt en gebruiksvriendelijk is? Dan is de Blaupunkt Bluebot Xtreme de perfecte keuze voor jou! Met de dweilfunctie en slimme navigatie kan deze robotstofzuiger je vloeren moeiteloos stofzuigen en dweilen zonder delen over te slaan. Je kunt zelfs vermijdzones instellen via de app, zodat hij juist bepaalde delen overslaat. Het schoonmaakschema kun je ook eenvoudig instellen, zodat hij volledig automatisch te werk gaat.

Wat deze robotstofzuiger echt bijzonder maakt, is de driedubbele HEPA-filtersysteem. Dit is perfect voor mensen met allergieën, omdat het de lucht zuivert terwijl het stofzuigt. De robotstofzuiger heeft ook een hoge zuigkracht met tapijt sensor en turbo boost, dubbele zijborstels en midden borstel, waardoor zelfs dierenharen geen kans krijgen.

Met een geluidsniveau van slechts 56 dB is deze robotstofzuiger ook lekker stil. En met een accu van 5000 mAh kan de robotstofzuiger tot wel 230 minuten achter elkaar schoonmaken! Als de batterij bijna leeg is, laadt de robotstofzuiger zichzelf automatisch op en gaat weer verder waar hij gebleven was.

Kortom, de Blaupunkt Bluebot Xtreme is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een slimme en efficiënte robotstofzuiger die je leven een stuk makkelijker maakt. Zijn grootste pluspunt is het HEPA-filtersysteem, waardoor het perfect is voor mensen met allergieën. Het enige nadeel is dat deze robotstofzuiger niet automatisch hervat. Maar dat is echt geen dealbreaker als je kijkt naar alle andere geweldige eigenschappen van deze robotstofzuiger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Fysk G20 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Maak kennis met de ultieme schoonmaakpartner voor jouw huis - de Robotstofzuiger met Dweilfunctie! Deze innovatieve en efficiënte robot combineert de kracht van een stofzuiger met de veelzijdigheid van een dweilrobot, allemaal verpakt in een strak design. Zeg vaarwel tegen tijdrovende schoonmaakklusjes en verwelkom moeiteloos een sprankelend schoon huis. Moeiteloos schoonmaken met Dweilfunctie: Ervaar het gemak van handsfree schoonmaken met de Dweilfunctie. Deze robotstofzuiger glijdt moeiteloos over jouw vloeren en zuigt stof, vuil en huisdierharen op, terwijl de geïntegreerde dweilfunctie zorgt voor een grondige dweilactie voor vlekkeloze, glanzende vloeren. Slimme Integratie met Alexa: Omarm de toekomst van thuis schoonmaken met onze Alexa-compatibele Robotstofzuiger. Bedien je schoonmaakmaatje naadloos met slechts je stem, waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die je leuk vindt. Perfect voor Huishoudens met Huisdieren: Als je harige vrienden thuis hebt, wordt deze Robotstofzuiger je nieuwe beste vriend. Zijn krachtige zuigkracht pakt huisdierharen en -pluisjes efficiënt aan, zodat je kunt genieten van een schone en hygiënische leefomgeving voor zowel jou als je geliefde huisdieren. Gebruiksvriendelijke Afstandsbediening en App: Het beheren van je schoonmaakroutine is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig schoonmaaksessies plannen, schoonmaakmodi aanpassen en de robot zelfs naar specifieke gebieden leiden die extra aandacht nodig hebben. Of download de gebruiksvriendelijke app op je smartphone om de Robotstofzuiger overal en altijd te bedienen en te volgen. Efficiënte en Intelligente Navigatie: Uitgerust met geavanceerde navigatietechnologie beweegt deze Robotstofzuiger moeiteloos door je huis en vermijdt obstakels, trappen en smalle hoeken. Wees gerust, want elke centimeter van je vloer zal grondig worden gereinigd. Lange Batterijduur met Automatisch Opladen: Maak je nooit meer zorgen over een lege robotstofzuiger tijdens het schoonmaken. Dit slimme apparaat heeft een lange batterijduur die zorgt voor langdurige schoonmaaksessies. Zodra de batterij bijna leeg is, navigeert de Robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation en is hij klaar om de taak te hervatten wanneer hij volledig is opgeladen. Sensordetectie voor obstakels Om ervoor te zorgen dat het stofzuigen en dweilen zo efficiënt mogelijk gebeurt; is de robotstofzuiger uitgerust met sensoren. Hierdoor wordt voorkomen dat de stofzuiger continu botst en stopt. De robotstofzuiger is zelf 7,4 cm hoog, dus onder meubels met die minimale hoogte gaat hij moeiteloos door. Oplaadbaar & aanpasbare zuigkracht De robotstofzuiger met laadstation is voorzien van een oplaadbare accu. Wanneer volledig opgeladen, werkt de stofzuiger meer dan 1,5 uur lang! In de verpakking wordt een adapter meegeleverd, zodat u de stofzuiger na gebruik weer kunt opladen voor het volgende gebruik. Specificaties: Model: Robotstofzuiger met Dweilfunctie Compatibel met Alexa voor spraakbediening Krachtige zuigkracht voor effectief schoonmaken Dweilfunctie met efficiënte dweilactie Geschikt voor verschillende vloertypes, waaronder laagpolig tapijt en harde vloeren Ideaal voor huishoudens met huisdieren Intuïtieve afstandsbediening en gebruiksvriendelijke app voor eenvoudige bediening Geavanceerde navigatietechnologie voor efficiënt schoonmaken Lange batterijduur met automatisch oplaadfunctie Inhoud pakket 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner Oplaadstation Afstandsbediening Reinigingsborstel 2x AAA batterijen voor afstandsbediening Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Robotstofzuiger voor smart homes: Sanbo D-503 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sanbo D-503 zwart

 • list plusDeze robotstofzuiger heeft meerdere standen voor stofzuigen en dweilen, wat zorgt voor een grondige reiniging.
 • list plusDe robotstofzuiger gaat automatisch terug naar zijn oplaadpunt, waardoor je er geen omkijken naar hebt.
 • list plusDe camera op de robotstofzuiger zorgt ervoor dat je kunt zien of het apparaat goed zijn werk doet.

Nadelen Sanbo D-503 zwart

 • list plusDe robotstofzuiger maakt veel lawaai, wat als storend kan worden ervaren.
 • list plusHet opladen van de robotstofzuiger duurt langer dan gewenst, wat kan zorgen voor ongemak.
 • list plusDeze robotstofzuiger heeft geen specifieke app opties, wat voor sommige gebruikers een gemis kan zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de Sanbo D-503 zwart zeker het overwegen waard! Deze krachtpatser onder de robotstofzuigers beschikt over maar liefst 2500PA zuigkracht, waarmee kleine vuiltjes en zelfs haren van huisdieren eenvoudig worden opgezogen. Door middel van slimme GPS, kaarttechnologie en 16 sensoren navigeert de robotstofzuiger moeiteloos door het hele huis en detecteert hij elk vuiltje.

Wat deze robotstofzuiger echt bijzonder maakt, is de gebruiksduur van maar liefst 180 minuten. Hierdoor kan het volledige huis in één keer worden schoongemaakt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de accu. En mocht de accu toch leeg zijn, dan laadt de Sanbo D-503 zichzelf automatisch op en gaat hij gewoon verder met de schoonmaakronde.

Ook de dweilfunctie met 3 verschillende standen is een groot pluspunt. Hiermee kan de robotstofzuiger niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Dit is ideaal voor huishoudens met huisdieren of kleine kinderen, waarbij de vloer regelmatig schoongemaakt moet worden.

Wel is het goed om te weten dat de Sanbo D-503 een geluidsniveau heeft van 54 dB. Dit is iets hoger dan bij sommige andere robotstofzuigers, maar nog steeds relatief stil. En met een opvangreservoir van 0,8 liter hoef je deze robotstofzuiger ook niet al te vaak te legen.

Al met al is de Sanbo D-503 zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare robotstofzuiger met een lange gebruiksduur en dweilfunctie. Enige nadeel is het geluidsniveau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van robotstofzuigers. Er zijn immers 570 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!