Beste Robotstofzuiger - March 2020

205 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit

MEDION
10Score
2

iRobot Roomba e5

iRobot
9.9Score
3

Blaupunkt Bluebot XEASY Robotstofzuiger - Bestuurbaar via App

Blaupunkt
9.4Score
4

Xiaomi Mijla Roborock S50 Smart Robot Stofzuiger / Dweiler V2 - EU Versie - CE Keurmerk

Xiaomi
9Score
5

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Blaupunkt
8.9Score
6

iRobot Roomba 671

iRobot
8.2Score
7

iRobot Roomba 980 - Robotstofzuiger

iRobot
7.7Score
8

Blaupunkt BLUEBOT XSMART - Robotstofzuiger - Zwart

Blaupunkt
7.6Score
9

iRobot® Roomba® 960 - Robotstofzuiger

iRobot
7.5Score
10

iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger - 2 in 1| Dweilfunctie

ILIFE
7Score

Hoe komt deze geweldige Robotstofzuiger opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Robotstofzuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Robotstofzuigers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Robotstofzuigers die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Robotstofzuigers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Robotstofzuigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Robotstofzuigers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een basis robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuigwerk in huis? Dan is de Medion MD18600 - Robotstofzuiger - Wit geschikt voor jou. Deze robot is geschikt voor harde vloeren en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. De robotstofzuiger zorgt zelfstandig ervoor dat de parket, tegels, laminaat en tapijt worden schoongemaakt. Met de borstels aan de zijkant worden alle stof en vuil weggehaald. Dankzij de compacte hoogte kan het apparaat ook gemakkelijk onder de meeste meubels. De infraroodsensors aan de onderkant zorgen ervoor dat de robotstofzuiger niet van de trap valt. Dankzij de overige infraroodsensoren omzeilt de robotstofzuiger tijdens het werk betrouwbaar alle obstakels en voorkomt zo botsingen en ongelukken. Technische details: Automatische en grondige reiniging dankzij de krachtige borstels en motor Start met een druk op de knop of geprogrammeerd Ingebouwd display Li-Ion accu (14,8 V – 2600 mAh) Gebruiksduur tot 90 minuten Oplaadtijd ca. 4,5 uur Capaciteit stofopvang ca. 0,3 liter Grote en eenvoudig uitneembare stofbak Stof, haren en pollen worden opgevangen in de zakloze stofbak Diverse sensoren Automatische terugkeer naar het oplaadstation De Medion MD18600 wordt standaard geleverd met: Laadstation Handleiding Accessoires – Schoonmaakborstel Overige Extra's – HEPA 12 Filter

1. MEDION MD18600 - Robotstofzuiger - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De iRobot Roomba e5 is een opvolger van de Roomba 800-serie, en heeft dan ook 5 keer meer zuigkracht dan de 600-serie. De 2 vernieuwde ronddraaiende middenborstels zorgen ervoor dat grof vuil niet vastklit in de zuigmond en deze blokkeert. Handig, vooral als je huisdieren hebt. De stofbak haal je eenvoudig uit de robot om `m om te spoelen onder de kraan. Hiermee haal je ook het fijnstof uit de container en zo behoudt de robot langer zijn zuigkracht. Komt de robot met het vuildetectiesysteem meer vuil tegen, dan rijdt hij hier een extra rondje overheen. Wil je dat de robot wegblijft uit de keuken als jij aan het koken bent? Gebruik dan de meegeleverde virtuele muur om dit gebied af te bakenen.

2. iRobot Roomba e5

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Bluebot XEasy VCBB1XE geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. De laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen.Baken het schoonmaakgebied af met magnetische strips. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Bluebot XEasy vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. De robot is tevens programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Met een geluid van 55 decibel is de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE stiller dan de meeste robotstofzuigers. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Pluspunten van de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. Met één druk op de “MAX” knop verhoog je de zuigkracht van de robot. De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is en hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen. Deze robotstofzuiger kun je bedienen via een app op je tablet of smartphone. Goed om te weten: Deze robotstofzuiger beschikt niet over vuildetectie. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie. Het kan eventueel nodig zijn om kabels netjes weg te werken, om te voorkomen dat de robot hierop vastloopt. wordt standaard geleverd met: Laadstation Oplaadkabel handleiding HEPA filter (2x) Stoffilter Zijborstels (4x „2 paar“) Magneet strip Stofbak Zuigmond met draaiende borstels Schoonmaak borstel

3. Blaupunkt Bluebot XEASY Robotstofzuiger - Bestuurbaar via App

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Xiaomi Roborock 2 S50. Stofzuigercontainer type: Zakloos, Kleur van het product: Wit, Vorm: Rond. Stofcapaciteit (totaal): 0,48 l. Capaciteit van de accu/batterij: 5200 mAh, Looptijd: 150 min, Accu/Batterij voltage: 14,4 V. Diameter: 35 cm, Hoogte: 96,5 mm, Breedte: 350 mm

4. Xiaomi Mijla Roborock S50 Smart Robot Stofzuiger / Dweiler V2 - EU Versie - CE Keurmerk

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB haal je tijdens het stofzuigen gelijk een natte doek over de vloer. Bevestig hiervoor het waterreservoir op de robot en de microvezeldoek aan de onderkant. Zo haalt de robot tijdens het stofzuigen ook het fijnstof van de grond. Je bedient deze robot via een app op je telefoon. Via deze app houd je de voortgang in de gaten, zie je of de robot problemen ondervindt en stel je eenvoudig een schoonmaakschema in voor de hele week. Handig, is het niet nodig dagelijks de robot aan te zetten. Dankzij de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

5. Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de iRobot Roomba 671 is het niet nodig thuis te zijn om de robot aan te zetten. Je bestuurt 'm namelijk via een app op je telefoon. Deze Roomba robotstofzuiger is onderdeel van de 600-serie, wat de meest basis robotstofzuigers van iRobot zijn. Maar echt basis is deze robot niet. Naast besturing via de app, rijdt de robot terug naar de oplader wanneer de accu leeg is. Ook dierenhaar of ander grof vuil is geen probleem. De draaiende middenborstel pakt stofwolken en dierenharen gemakkelijk op van de grond. Zet je de robot graag aan als je tv kijkt of 's nachts wanneer iedereen in huis slaapt? Met een geluidsniveau van 58 decibel is de robot relatief stil.

6. iRobot Roomba 671

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 980 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v.een laser. Een laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone op tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iRobot Roomba 980 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze robot stuur je aan via een applicatie op je smartphone of tablet. Hierin baken je het gebied af en stel je het tijdschema in. De robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deze robot is programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. De iRobot Roomba 980 is in 2 uur weer volledig opgeladen. Dit is relatief snel voor een robotstofzuiger. Pluspunten van de iRobot Roomba 980 De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. Deze robot beschikt over een virtuele muur. Zo ben je zeker dat de robot een door jou gekozen gebied niet zal passeren. Stel het schoonmaakgebied van de robotstofzuiger in via een app op je smartphone of tablet. Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. Met 58 decibel is de iRobot Roomba 980 relatief stil. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Goed om te weten Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie. De Roomba 980 Robotstofzuiger wordt standaard meegeleverd met: Zijborstel 2x virtuele muur HEPA filter Oplaadstation Handleiding

7. iRobot Roomba 980 - Robotstofzuiger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Blaupunkt BLUEBOT XSMART - Robotstofzuiger - Zwart stofzuigt en dweilt grondig al het vuil, stof en haar. Ook op lastige plekken is het voor deze robotstofzuiger mogelijk om te reinigen. Met de Blaupunkt App is het mogelijk om de robotstofzuiger in te stellen en te bedienen. Mapping-functie Met de Mapping-functie is het mogelijk om elke kamer met een hoge efficiëntie zonder plekken te missen schoon te maken. Dit gebeurt allemaal met het bereik van 1 batterij lading. Een grondige reiniging tot 180m2. Programma's De robotstofzuiger heeft 5 verschillende schoonmaak programma's: rand, gebieds (in zig-zag), willekeurige, intensieve schoonmaak en dweilen. Met de BluebbotXS App is deze te bedienen. Reiniging met twee zuigmonden Met 1 batterij lading kan de stofzuiger tot 180 m2 grondig reinigen. Voor het reinigen zijn er twee verschillende zuigmonden. Een zuigmond met draaiende borstel voor het reinigen van tapijten of vloeren die extreem vuil zijn. En de normale zuigmond die perfect is voor de reiniging van gladde vloeroppervlakken zonder dat er haar aan vast komt te zitten. BLDC motor De robotstofzuiger heeft een hoge zuigkracht tot 35 watt, dit is een BLDC motor. Het heeft drie keer meer vermogen dan een conventionele elektrische motor. HEPA-filter Het apparaat is zakeloos en bevat een HEPA filter die hoge druk en pers gebruikt. Zo worden de vuil samengeperst in de opvangbak tot een blok. HEPA-filters in de opvangbak zorgen ervoor dat fijn stof niet opnieuw in de lucht wordt verspreidt. Bediening Infrarood sensor kan stof en vuil opsporen op de lastig te bereiken plekken in uw huis waar vuil zich vaak ophoopt. Met de afstandbediening is het comfortabel en makkelijk om de robotstofzuiger overal vanuit je kamer te bedienen. De digitale display zorgen voor een eenvoudig gebruik, je kunt ook een dag- en weekprogramma instellen. Inclusief: 1 Blaupunkt Bluebot XSMART-vacuümrobot 1 laadstation met 1 voeding 1 afstandsbediening + 2 batterijen 1 stofcontainer 1 normaal zuigmondstuk 1 borstelzuigmondstuk 2 HEPA-filters 4 zijborstels 2 magneetstrips 1 primair filter 1 watertank

8. Blaupunkt BLUEBOT XSMART - Robotstofzuiger - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De iRobot Roomba 960 blijft doorgaan tot het werk gedaan is en reinigt tot 120 m² (een volledige etage)*, waarbij de robot zichzelf oplaadt tot de klus is geklaard. En met de iRobot HOME App kunt u uw Roomba 960 altijd starten en programmeren, waar u ook bent. SMART + Roomba 960 reinigt tot 120 m² (een volledige etage)*; iAdapt 2.0 Responsive Navigation met visuele lokalisatie zorgt ervoor dat Roomba 960 moeiteloos en efficiënt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds de eigen locatie bijhoudt. + Roomba 960 laadt zichzelf op en hervat het reinigen tot de klus is geklaard; Roomba 960 kan tot 120m² (een volledige etage)* reinigen en laadt zichzelf tussendoor automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele etage gereinigd is. + Roomba 960 navigeert door meerdere vertrekken; met iAdapt 2.0 Responsive Navigation volgt Roomba 960 een zeer efficiënt reinigingspatroon en een scala aan sensoren zorgt ervoor dat de robot zich kan aanpassen aan meubilair en losliggende spullen. + Roomba 960 reinigt onder en rondom meubilair; door het lage ontwerp kan Roomba 960 ook reinigen onder de meeste meubels waardoor er geen verborgen stofnesten meer kunnen ontstaan. + Roomba 960 valt niet van trappen en andere afstapjes; afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba trappen en andere afstapjes vermijdt. SIMPLE + Reiniging kan altijd en overal gestart worden of worden ingepland; met de iRobot HOME App kunt u uw Roomba heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. U kunt ook speciale reinigingsvoorkeuren kiezen en de status van reinigingstaken bekijken. + Roomba 960 reinigt alle vloertypen; Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door uw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhout en laminaatvloeren. + Roomba 960 keert automatisch terug naar het laadstation en laadt zichzelf op; Roomba keert automatisch terug naar het HomeBase laadstation om zichzelf tijdens het reinigen opnieuw te laden. + Roomba 960 reinigt volgens een schema; u kunt Roomba® vooraf zo instellen dat deze maximaal zeven keer per week reinigt. + Roomba 960 kan probleemloos haren verwerken; de extractors met rubberen profielen voorkomen dat haar en ander vuil zich ophoopt zoals dat bij reguliere borstels kan gebeuren, waardoor Roomba 960 de dagelijkse portie stof en vuil nog beter te lijf kan gaan. CLEAN + Het AeroForce 3-staps reinigingssysteem biedt tot 5x meer zuigkracht, de Gen 2-motor behoeft minder onderhoud en verbeterde reinigingsprestaties op tapijt, kleden en harde vloeren**. + Roomba 960 reinigt langs randen en in hoeken; de draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof, vuil en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terecht komen en opgepakt worden. + Roomba 960 houdt de kleinste stofdeeltjes (tot 1 micron) vast; het AeroForce™ High-Efficiency filter vangt vuil, stof en allergenen op waardoor de lucht schoon blijft. Inhoud van de verpakking iRobot Roomba 960 stofzuigrobot met reeds geïnstalleerde lithium-ion accu HomeBase laadstation Netvoeding voor laadstation 1x Dual Mode Virtual Wall (2x AA batterijen bijgesloten) 1x extra filter 1x extra zijborstel Gebruikershandleiding en documentatie

9. iRobot® Roomba® 960 - Robotstofzuiger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de iLife V5s Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon; het kan dus zijn dat de robot stukjes overslaat. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Dat ligt een stuk boven het gemiddelde. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iLife V5s Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd. De iLife V5s wordt standaard meegeleverd met: Laadstation Handleiding Accessoires – Afstandsbediening Accessoires – Filter Accessoires – Zijden borstel Accessoires – AC adapter Accessoires – Reinigingsborstel Accessoires – Watertank Accessoires – Dweildoek

10. iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger - 2 in 1| Dweilfunctie

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Robotstofzuigers er zijn immers 205 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Robotstofzuiger kopen.

Beste koop maken