Bestenu

Beste robotstofzuigers - dec. 2022

Met meer dan 456 robotstofzuigers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste robotstofzuigers op een rij
01Score: 9.6
CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie
CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Blaupunkt Bluebot Xtreme
Blaupunkt Bluebot Xtreme
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB
Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Xiaomi Roborock S6 MaxV
Xiaomi Roborock S6 MaxV
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.1
iRobot® Roomba® e5
iRobot® Roomba® e5
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Robotstofzuiger met dweilfunctie
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Robotstofzuiger met dweilfunctie
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.5
Robotstofzuiger met dweilfunctie
Robotstofzuiger met dweilfunctie
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.2
Sanovy 3 in 1 Robotstofzuiger met dweilfunctie
Sanovy 3 in 1 Robotstofzuiger met dweilfunctie
Ga naar laagste prjis
09Score: 8.1
LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger
LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Slimme robotstofzuiger met dweilfunctie
Slimme robotstofzuiger met dweilfunctie
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige robotstofzuiger lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste robotstofzuiger ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over robotstofzuigers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle robotstofzuigers die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke robotstofzuigers het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van robotstofzuigers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste robotstofzuigers op een rij

1 - CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een robotstofzuiger die dit huishoudelijke klusje uit handen neemt? Met de CleanDays Robotstofzuiger nemen wij deze dagelijkse klus van je over! Deze slimme robotstofzuiger neemt al het werk van je over en stofzuigt, dweilt en veegt jouw ruimte blinkend schoon. Met een 1800PA sterke zuigkracht en krachtige batterij pakt de robotstofzuiger vrijwel ieder vuiltje mee en geniet jij iedere keer opnieuw van een schoon gestofzuigd huis. Schoner dan ooit Jouw robotstofzuiger is voorzien van een plat mondstuk, ruim stofreservoir en super sterke 1800PA vacuüm kracht welke een bereik tot wel 99% van alle stofjes op het oppervlak heeft. Met een hoogte van slechts 7,8 centimeter wordt ook de vloer onder tafels en banken gereinigd en zijn huisdierharen, pollen en vuilresten écht verleden tijd. Met een klimfunctie tot 15º houdt niets jouw robotstofzuiger tegen 3-in-1 Deze slimme Robotstofzuiger kan veel meer dan alleen stofzuigen; je kunt ‘m namelijk ook als veger & dweil gebruiken! De robotstofzuiger wordt geleverd met een ruim reservoir en katoenen dweil waarmee water goed wordt vastgehouden en gelijkmatig verspreid wordt. Tip: voeg 75% alcoholoplossing of desinfectiemiddel aan het waterreservoir toe voor een extra schoon effect! Slimme sensor Een geavanceerde infrarood sensor biedt jouw robotstofzuiger uitstekende navigatie en beschermt het apparaat tegen bots- en valbeschadiging. Zo maakt het apparaat efficiënt schoon zonder te haperen en kun jij de robot zorgeloos z’n gang laten gaan. Jouw voordelen ✅ Met handige dweilfunctie ✅ Groot waterreservoir ✅ Groot afvalreservoir ✅ Anti val & botsing ✅ Muisstille motor ✅ 4 verschillende functies ✅ Inclusief afstandsbediening ✅ Klimt gemakkelijk over lage obstakels heen ✅ Voice control met Amazon Alexa & Google Assistant ✅ Krachtige batterij ✅ Extra accessoires en onderdelen los verkrijgbaar op bol.com BONUS: Bij aanschaf ontvang je een uitgebreide nederlandstalige instructie video! Verschillende functies Jouw nieuwe beste vriend is voorzien van meerdere reinigingsfuncties en is precies naar jouw wensen af te stemmen. Of je nou kiest voor specifieke reiniging of een vast programma, de CleanDays robotstofzuiger kan het allemaal! → Vaste doorloop- en begintijd Programmeer een begintijd, ga zorgeloos op pad en geniet van een schone vloer bij thuiskomst. → Automatische reiniging Kies voor het automatische reinigingsprogramma en leun lekker achterover. → Randen reiniging De robotstofzuiger pakt alle randen en hoeken mee. → Spot reiniging Kies een specifieke plek of kamer die schoon moet worden gemaakt. Langdurige batterij Met een ruime batterijcapaciteit van 4400 mAh en gebruiksduur van 120 minuten kan de robotstofzuiger de meest ruime oppervlaktes aan. Is het apparaat leeg? Maak je geen zorgen, bij een batterijpercentage van minder dan 20% keert het apparaat automatisch terug naar het oplaadpunt. pssst... Muisstil! Wil jij in je weekend heerlijk tot rust komen? Met een geluidsniveau van slechts 55 decibel kun jij ongestoord relaxen. Zo geniet je van een schone ruimte zonder enige moeite en heb je geen last van vervelende geluiden. Met Amazon Alexa en Google Assistant voice control bedien jij de robotstofzuiger vanuit je luie stoel! Specificaties Werkingsduur: 90 – 120 minuten Oplaadduur: 5 – 6 uur Inhoud waterreservoir: 180 ml Inhoud afvalreservoir: 600 ml Vacuümkracht: 1800 PA Batterijcapaciteit: 4400 mAh Afmeting: 32 x 32 x 7.8 cm Ingangsspanning: 7.4V Vermogen: 15W Niet tevreden? Geld terug! Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen problemen aan loopt of niet tevreden bent met het aangeschafte product helpen wij je graag verder en krijg jij het aankoopbedrag van ons terug. Bestel jouw robotstofzuiger vandaag nog en geniet van een brandschone kamer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Blaupunkt Bluebot Xtreme

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Blaupunkt Bluebot Xtreme robotstofzuiger heeft een dweilfunctie en slimme navigatie. Hierdoor stofzuigt en dweilt de robot je vloeren efficiënt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij delen overslaat. Wil je juist dat hij delen overslaat zoals de kinderhoek die vol ligt met legoblokjes? Dan stel je een vermijdzone in via de app. Hierin stel je ook gelijk een schoonmaakschema in voor de rest van de week zodat de robot volledig automatisch te werk gaat. Daarnaast beschikt 'ie over een dweilfunctie, welke je gemakkelijk activeert door het waterreservoir te vullen en een dweildoek te bevestigen. Zo sla je 2 vliegen in één klap.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 robotstofzuiger. Je geeft de robot door middel van de app of stembediening de opdracht jouw vloer te stofzuigen of dweilen. Met de app houd je gemakkelijk de voortgang in de gaten en stel je een schoonmaakschema in. Zo is het niet nodig de robot dagelijks aan te zetten, maar programmeer je hem gemakkelijk vooruit. Dankzij het microvezeldoek haalt de robot tijdens het stofzuigen ook fijnstof van de vloer en voor hardnekkig vuil beschikt `ie over een Turbo Power-functie. Door de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Xiaomi Roborock S6 MaxV

Loading..
Ga naar laagste prjis

Xiaomi heeft enkele van de beste robotstofzuigers op de markt. Met de nieuwe Xiaomi Roborock S6 MaxV heb je een ander niveau bereikt. Als een van de beste modellen die u vandaag zult vinden, is het gemaakt om u probleemloos alles te geven wat u nodig heeft. Een van de meest geavanceerde modellen die u zult vinden in staat om uw huis probleemloos schoon te houden en u alles te geven wat u nodig heeft. Dubbele camera, beter zicht Het eerste grote voordeel is het navigatiesysteem. Een navigatiesysteem dat is ontwikkeld met uw huis in gedachten. Ontworpen met een stereovisie waarmee je de diepte kunt waarnemen, deze nieuwe Xiaomi Roborock S6 MaxV Black - Vacuum Robot bestaat uit een dubbele LiDAR-camera die niet alleen de obstakels op je pad lokaliseert, maar ook de locatie en grootte inschat en zijn route aanpast aan dat. Bovendien behoudt de camera uw privacy en veiligheid, aangezien deze geen van de gemaakte opnamen opslaat. Hij ziet ook in het donker. Het heeft ook een hoogwaardig infraroodsysteem waarmee deze in het donker kan zien en al zijn kwaliteiten zijn zowel overdag als 's nachts te gebruiken. Grote zuigkracht Een van de geweldige eigenschappen is dat het een hogere zuigkracht heeft dan andere modellen en 2500 PA bereikt. Hierdoor is hij in staat grote hoeveelheden stof en vuil uit huis op te vangen. Hij maakt niet alleen probleemloos het huis schoon, je hebt ook een dweilaccessoire zodat je het huis automatisch kunt schrobben. Een spectaculair model! Je bedient hem met je smartphone Het is ook een van de gemakkelijkst te bedienen dankzij de wifi-verbinding en de mogelijkheid om de App Mi Home With it te gebruiken. Je kunt de roborock op verschillende verdiepingen gebruiken Het is niet alleen een van de krachtigste modellen die u zult vinden, het is ook een van de meest aanpasbare modellen. Dankzij het Multilevel Mapping-systeem herkent het de verschillende verdiepingen van uw huis, zodat het zich kan aanpassen aan alle soorten huizen en situaties. Op elke verdieping kunt u verschillende beperkte zones definiëren, evenals zones die u niet wilt dweilen. Geavanceerd schrobben De vacuümrobot heeft een aantal geavanceerde schrobfuncties, waarmee u schoonmaakschema's voor kamers kunt instellen, de waterstroom per kamer kunt aanpassen en niet-geschrobde gebieden kunt hebben om uw tapijten droog te houden. Het volgt uw bevel zonder enig probleem. Xiaomi's slimste model Naast stofzuigen en vegen kan hij ook schrobben dankzij het waterreservoir en de dweil. U zult een veel schonere vloer hebben, aangezien het filter de hoeveelheid water op een veel efficiëntere manier regelt. Getraind met tienduizenden real-world afbeeldingen, is het in staat om algemene huishoudelijke obstakels te herkennen en te vermijden die andere robots zouden laten omvallen. Inhoud: 1 x Xiaomi Roborock S6 MaxV Black - Vacuum Robot 1 x Filter 1 x Dweil accessoire 1 x Mop 1 x Oplaadstation 1 x Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - iRobot® Roomba® e5

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voorzien van een reeks schoonmaakfuncties en sensoren waarmee de robot zich kan aanpassen aan jouw unieke huis en het dagelijks schoonhoudt. Ideaal wanneer je huisdieren hebt. 3-staps schoonmaaksysteem Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 5x hoger zuigvermogen*, zodat vuil, stofdeeltjes en huisdierharen worden verwijderd, waar het zich ook bevindt. Het borsteltje voor randen en hoeken zorgt voor alle vergeten hoeken. *vergeleken met een schoonmaaksysteem uit de Roomba® 600-serie Robots die vooruit plannen Leert van jouw schoonmaakgewoonten en stelt schema's voor die aan jouw wensen voldoen. Je krijgt ook aanbevelingen voor activiteiten in jouw voordeel en waaraan je misschien niet eens denkt, zoals extra schoonmaken tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken en meer. Werkt met jouw spraakassistent Dankzij de compatibiliteit met spraakassistent via Google Assistant en apparaten met Alexa, reinigt de e-serie jouw huis aan de hand van het geluid van jouw stem. Een slimme robot kan met meubels omgaan Dankzij de uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan de e-serie onder en rond meubilair en langs randen navigeren. De afgronddetectie voorkomt dat de robot van trappen valt. Na de schoonmaaktaak keert hij automatisch terug naar het laadstation. Detecteert en elimineert vuil DirtDetect™ sensoren waarschuwen je robot over vuilere gebieden van je huis, zoals plekken waar veel gelopen wordt, zodat hier grondiger wordt schoongemaakt. De zelfinstellende schoonmaakkop past zijn hoogte automatisch aan om tapijten en harde vloeren effectief schoon te maken. De twee borstels blijven in contact met de vloer. De unieke dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen werken samen om vloeren grondig schoon te maken. Eén borstel maakt het vuil los en de andere draait in tegengestelde richting om het naar binnen te werken. Roomba zuigt op wat je ziet en filtert wat je niet ziet Het zeer efficiënte filter is gemaakt van een speciaal materiaal, dat 99% van alle schimmels, pollen en huisstofmijt opvangt. Betrouwbaarheid ondersteund door service, dat is de belofte van iRobot We maken robots die lang meegaan, die ontworpen zijn voor jou en gebouwd zijn op betrouwbaarheid, met een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Wanneer je ook hulp nodig hebt, onze deskundige klantenservice-medewerkers zijn telefonisch of per e-mail beschikbaar om jouw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen. De Roomba e5 wordt standaard meegeleverd met: 1 Roomba® e5152 1 Home Base® laadstation 1 Netsnoer 1 Dual Mode Virtual Wall® (2 AA-batterijen meegeleverd) 1 Extra filter Handleiding Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Robotstofzuiger met dweilfunctie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Xiaomi Mi Mop Essential zorg je ervoor dat jouw huis altijd onberispelijk schoon is. Deze nieuwste robotstofzuiger van Xiaomi heeft een hoge zuigkracht van 2200Pa waardoor hij zonder problemen grote hoeveelheden vuil kan opzuigen. De Mi Robot Vacuum Mop Essential is te gebruiken voor elk type vloer, zowel parket, tapijt als tegels. Doordat de stofzuiger is voorzien van 3 filterlagen wordt het vuil tot in hoge precisie opgezogen. Zo zijn ook katten- en hondenharen verleden tijd! De filters zijn gemaakt van drie lagen: nylon, spons en HEPA om nog kleinere microscopische vuiltjes te verwijderen en allergieklachten te verminderen. De stofzuiger is voorzien van een 200 ml watertank die het mogelijk maakt om de vloer tot in de puntjes te dweilen na het stofzuigen. Met de Xiaomi Mi Mop Essential kun je de hoeveelheid afgevoerd water regelen door te kiezen uit 3 niveaus zodat elke type vloer de beste reiniging krijgt. Dankzij de hoge capaciteit 2500mAh batterij gaat de stofzuiger zeker 1.5 uur mee. Wanneer de batterij bijna leeg is, rijdt het apparaat automatisch zelf terug naar het oplaadstation en calculeert precies hoeveel batterij het nodig heeft om de schoonmaaksessie af te maken. De stoftank biedt een capaciteit van maar liefst 420 ml waardoor constant legen niet nodig is. Bereikt moeiteloos alle hoekjes Met de geavanceerde lasersensors van de Mop Essential brengt deze stofzuiger eerst de hele oppervlakte in kaart. Zo weet de robotstofzuiger precies de weg te vinden tussen alle obstakels in de kamers door. De afmetingen van de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential zijn verkleind in vergelijking met zijn voorgangers waardoor het apparaat nóg beter onder meubels en andere moeilijk bereikbare plekjes kan (vanaf 82 millimeter). De Xiaomi Mi Mop Essential is daarnaast genoeg wendbaar om kleine obstakels tot een hoogte van 17 millimeter te overwinnen. Zo zijn drempels en kabels geen enkel probleem voor deze stofzuiger. Dankzij de Homey, Mi Home en Mi Robot-app is de schoonmaakmodus op afstand te wijzigen. Zo kunt u via de app de standen aanpassen van de stofzuiger. Uitstekende zuigkracht van 2200Pa Voorzien van 3 filters van nylon, spons en HEPA voor een uiterst effectieve reiniging Uitgerust met een 200 ml watertank om de vloeren te dweilen Levensduur van zeker 1.5 uur dankzij de 2500mAh batterij Komt beter in moeilijk bereikbare plekjes dankzij de kleine afmetingen Eenvoudig te bedienen via de app

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Robotstofzuiger met dweilfunctie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een hoogwaardige robotstofzuiger, waarmee je zowel kan vegen, stofzuigen en dweilen? Dan heb je gevonden wat je zocht! De robotstofzuiger van RAVEG is de ideale uitkomst om efficiënter met je vrije tijd om te gaan. De stofzuiger beschikt over een subliem afwerkingsniveau en je kan het eenvoudig bedienen doormiddel van uw mobiel, of een afstandsbediening. De stofzuiger is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij, wat resulteert in een oplaadtijd van 90 minuten en een totale gebruiksduur van maar liefst 2 uur. De batterij in combinatie met het opvangreservoir van 1 liter zorgen ervoor dat je langdurig gebruik kan maken van de stofzuiger zonder het tussendoor te hoeven opladen. Verder heeft het een decibel van 45, waardoor het vrijwel geen geluid maakt. Waarom de RAVEG robotstofzuiger: Bedienen en instellen doormiddel van uw mobiel en een aftandsbediening. Instelbare huishoudprogramma’s en diverse reinigingsstanden Subliem afwerkingsniveau en moderne uitstraling Ideaal om efficiënter met je vrije tijd om te kunnen gaan Een oplaadtijd van slechts 60 minuten Een totale gebruiksduur van maar liefst 120 minuten Beschikt over een opvangreservoir met een capaciteit van 1 liter Weeg slechts 1500 gram en het heeft een compacte vormgeving Heeft een decibel van 45 en is vrijwel geluidsloos Tevens ontworpen met een slimme veeg- en dweilfunctie Intelligente en nauwkeurige navigatie De geavanceerde robotstofzuiger is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie en slimme sensoren, wat resulteert in optimale nauwkeurigheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat het doelbewust en in gelijkmatige rijen stofzuigt, waardoor het verder gaat waar het was gebleven en er zullen geen stukken worden overgeslagen. Dankzij deze technologie is het geschikt voor zowel de makkelijke als de moeilijkbereikbare zones. Bedienen via slimme app Bij aankoop van de RAVEG stofzuiger ontvang je eveneens de toegang tot onze handzame en gebruiksvriendelijke app. In de handleiding staat duidelijk uitgelegd hoe u de app moet downloaden. Daarnaast bieden wij u 24/7 klantenservice voor vragen. Hier krijgt u een mailtje over. De app is beschikbaar voor iOS en Android en het biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle wijze schoonmaakprogramma’s in te stellen. Daarnaast kan je via de app de stofzuiger op afstand besturen en aan- en uitschakelen. Dit is ideaal wanneer je bezoek verwacht, maar niet op tijd thuis bent om het huis schoon te maken. Krachtige en duurzame batterij De stofzuiger is uitgerust met een krachtige batterij en het heeft een zeer laag energieverbruik, waardoor je er tot maar liefst 120 minuten gebruik van kan maken zonder het tussentijds te moeten opladen. Verder is de batterij binnen 180 minuten weer volledig opgeladen, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Hierdoor is het niet enkel en alleen zeer krachtige in gebruik, maar het is tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk. Handige veeg- en dweilfunctie Deze superieure stofzuiger beschikt niet alleen over een subliem afwerkingsniveau, maar het is eveneens voorzien van een veeg- en dweilfunctie, waardoor het de ideale uitkomst is om alle huishoudelijke klussen te automatiseren. De strakke vormgeving en diverse functionaliteiten van deze stofzuiger bewijzen maar weer dat hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak wel degelijk samengaan. Wat zit er in de verpakking: Robotstofzuiger Dweil Schoonmaakborstel Schroevendraaier Afstandsbediening Watertrechter Oplaadkabel Watertank Wil je een robotstofzuiger die de mogelijkheid biedt om alle dagelijkse schoonmaakklussen volledig te automatiseren? Bestel dan direct de robotstofzuiger van RAVEG robotstofzuiger die ontworpen is in 2022 en besteedt je vrije tijd op de juiste manier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Sanovy 3 in 1 Robotstofzuiger met dweilfunctie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geen zin om te stofzuigen, vegen of dweilen? Laat de krachtige Sanovy robotstofzuiger jouw huishoudelijke taken overnemen! Bedien de robot eenvoudig via de app, afstandsbediening of vraag Google of Alexa om de robot te starten. De slimme robot rijdt met een hoge zuigkracht en een geavanceerd dweilsysteem systematisch door je huis en slaat daarbij geen ruimtes over. Na het schoonmaken keert de robot automatisch terug naar zijn laadstation. Zo heb jij eenvoudig een schoon huis en houd je ook nog eens tijd over om leuke dingen te doen! In het kort: ✔️ 3 in 1: stofzuigen, vegen en dweilen ✔️ Aansturing via app, afstandsbediening of spraakbediening ✔️ Automatisch opladen in het laadstation ✔️ Meerdere schoonmaakstanden ✔️ Geschikt voor harde vloeren Jij weg? De robot aan het werk! Na een lange werkdag wil je natuurlijk het liefst in een schoon huis aankomen. Gelukkig weet de Sanovy robot dat maar al te goed! De robotstofzuiger beschikt over functie waarmee jij makkelijk de schoonmaak inplant. Laat de robot weten wanneer jij je huis schoon wilt hebben en de robot zorgt ervoor dat alles er spic en span uit ziet. Verder kent de robot nog aantal andere leuke functies, we sommen ze even op: ▶ Automatische schoonmaak ▶ Geplande schoonmaak ▶ Randen schoonmaak ▶ Plaatselijke schoonmaak Jouw slimme robot huishoudhulp Je wilt natuurlijk niet dat de robotstofzuiger overal maar van af of tegenaan rijdt. Dat is precies de reden dat de Sanovy robot uitgerust is met een aantal geavanceerde technologieën. Door het gebruik van moderne voelsprieten weet de robot waar hij wel en niet kan schoonmaken. Met een zachte contactmomenten maakt de robot zichzelf bewust van zijn omgeving. Een sensor signaleert of er nog ondergrond is om op te werken en zo kan de slimme robot kan op een verhoogd platform functioneren zonder er van af te vallen. Aansturen is appeltje-eitje Een robot die jouw werk overneemt wil je het liefst ook zo eenvoudig mogelijk aansturen. De Sanovy robot voorziet uitstekend in die behoefte. De robot heeft voor iedereen een passende aansturingsmogelijkheid. Je kunt de robot aanzetten door de op de knoppen van de robot zelf te drukken. Wil je het liever op afstand doen? Gebruik dan de bijgeleverde afstandsbediening. Wil je het nog makkelijker? Dan bedien jij de robot via een app op je mobiel. Voor de echte pioniers is er natuurlijk ook de ondersteuning voor spraakbediening via o.a. Alexa en Google. De Sanovy robot keert na zijn schoonmaaktaak uit zich zelf terug naar zijn laadstation om weer op te laden. Bijgeleverde accessoires: ✔ Oplaadstation ✔ Afstandsbediening ✔ 4x zijborstels ✔ 2x dweildoek ✔ 4x magic tape ✔ Nederlandstalige handleiding Productspecificaties: ▶ Werktijd: 90-120 minuten ▶ Oplaadtijd: 5-6 uur ▶ Watertank: 180 ml ▶ Stofdooscapaciteit: 600ml ▶ Klimvermogen: 15o ▶ Geluidsniveau: 55DB ▶ Batterijcapaciteit: 4400 MAh ▶ Zuigkracht: 1800 PA ▶ Vermogen: 15 W 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze robotstofzuiger hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Ben jij overtuigd van het gemak dat de Sanovy Robot te bieden heeft? Bestel snel en ervaar hoe de robot jouw schoonmaakwerk overneemt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ook zo een hekel aan stofzuigen en dweilen? Geef het werk uit handen aan de robotstofzuiger van LifeGoods. Het 2-in-1 schoonmaaksysteem zuigt én dweilt je vloer! Zet de robotstofzuiger met de ‘Robot Cleaner’ app aan het werk vanaf kantoor of vanuit de trein. Met 1400Pa zuigkracht en 2 vervangbare zijborstels zijn zelfs hondenharen snel opgezogen. Dankzij het ultra-dunne design (7 cm hoog) komt de stofzuiger makkelijk onder alle meubels. Drempels of tapijt tot 30° of 1,5 cm hoog zijn geen enkel probleem voor deze krachtpatser. De robot gaat vanzelf terug naar het automatische oplaadstation als hij bijna leeg is. Het dubbele filtersysteem (HEPA filter + sponsfilter) filtert tijdens het stofzuigen óók de lucht. Zo heb je niet alleen een brandschone vloer, maar ook een zuiverschone lucht! Stofzuigen én dweilen Met de robotstofzuiger van LifeGoods kun je je vloer stofzuigen én dweilen. Wissel eenvoudig het stofreservoir met het waterreservoir om te beginnen met dweilen. Zowel het stofreservoir als het waterreservoir zijn eenvoudig te schoon te maken. Dankzij het zakloze ontwerp leeg je beide reservoirs eenvoudig in de gootsteen of de prullenbak. Robot Cleaner App Bedien de robotstofzuiger met behulp van de afstandsbediening of de ‘Robot Cleaner’ app. Met de handige app kun je de stofzuiger overal vandaan bedienen! Zit je in de trein of op kantoor? Met één druk op de knop begin je thuis een volledige schoonmaakbeurt. Daarnaast kun je in de App ook eenvoudig de volgende schoonmaakbeurt inplannen. De app is te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Deze is te vinden door "Robot Cleaner" op te zoeken. Automatisch oplaadstation De robotstofzuiger zorgt er zelf voor dat hij altijd opgeladen is. Plug het oplaadstation in een stopcontact en plaats hem op een toegankelijke plek in huis. Via elektronische laadcontacten laadt de robotstofzuiger automatisch op bij het oplaadstation. Zodra de accu bijna leeg is keert de robot automatisch terug naar het oplaadstation. Krachtige 2600 mAh accu De robotstofzuiger heeft een krachtige 2600 mAh accu met 1400Pa zuigkracht. Hierdoor werkt hij 120 minuten lang ononderbroken! De stofzuiger is in 360 minuten weer volledig opgeladen bij het oplaadstation. Is de accu leeg gegaan tijdens een schoonmaakbeurt? Dan gaat de stofzuiger gewoon automatisch weer verder na het opladen! Makkelijk onder meubels De robotstofzuiger heeft een diameter van 32 cm en is maar 7 cm hoog. Hierdoor past hij eenvoudig onder en langs de meeste meubels. De robotstofzuiger maakt alle hoekjes onder de bank en boekenkast schoon. LifeGoods Robotstofzuiger met WiFi ✔ Bestuurbaar met afstandsbediening en ‘Robot Cleaner’ app ✔ 2-in-1 schoonmaaksysteem (dweilen én stofzuigen) ✔ Dubbel filtersysteem (HEPA + sponsfilter) ✔ Geschikt voor elk type vloer ✔ 7 schoonmaakmethodes ✔ Laadt automatisch op ✔ Klein en compact Zeer stil (65dB) De robotstofzuiger is met een geluidsniveau van 65dB zeer stil. Zo wordt je dagelijks leven thuis niet gestoord door een lawaaiige stofzuiger. Gebruik de stofzuiger zelfs als je thuis aan het werk bent! 7 schoonmaakmethodes De robotstofzuiger beschikt over 7 verschillende schoonmaakmethodes. Kies uit: Automatisch schoonmaken: schoonmaken in een willekeurig patroon. Gericht schoonmaken: intensieve schoonmaak van een specifieke plek. Zuigkracht aanpassen: schoonmaken met een hogere zuigkracht. Randen schoonmaken: schoonmaken rondom meubelpoten en langs muren. Schoonmaken van één kamer: intensieve schoonmaak van één kamer. Handmatig schoonmaken: schoonmaken van een bepaalde plek met gebruik van de richtingsknoppen. Schoonmaken met begrenzingsstrips: het afbakenen van bepaalde plekken waar je niet wil dat de robot schoonmaakt. Wasbare HEPA filter In veel huizen hangen veel allergenen en onzichtbare vuiltjes in de lucht. Het dubbele filtersysteem combineert een wasbare HEPA filter met een extra sponsfilter. Deze combinatie maakt niet alleen de vloeren vrij van vuil, maar filtert tegelijkertijd ook de lucht. Een frisse lucht staat gelijk aan een gezonder leven! Geschikt voor elk type vloer De robotstofzuiger van LifeGoods is ontworpen om elke ruimte van het huis schoon te maken. Gebruik de robot dus bijvoorbeeld voor houten vloeren, tegels, maar ook je tapijt. De stofzuiger verhoogt automatisch de zuigkracht op je tapijt. Met een zuigkracht van 1400Pa worden zelfs dierenharen. De krachtige wieltjes brengen de robot van kamer naar kamer, ongeacht de ondergrond! CE-markering Naast ontzettend handig in gebruik is de robotstofzuiger ook veilig in gebruik. De stofzuiger heeft namelijk en CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Specificaties: ► Merk: LifeGoods ► Inhoud verpakking: 1x robotstofzuiger, 1x oplaadstation, 1x adapter, 1x afstandsbediening (met 2x AAA-batterijen), 4x zijborstels, 1x stofreservoir, 1x waterreservoir, 1x wasbare HEPA-filter en sponsfilter, 2x schoonmaakdoekjes, 2x begrenzingsstrips, 1x schoonmaakborstel, 1x hoofdborstel ► Materiaal: Kunststof (ABS en TPE) ► Kleur: Zwart ► Diameter: 32 cm ► Hoogte: 7 cm ► Gewicht: 5,56 kg ► Snoerlengte: 180 cm ► Voeding stofzuiger: 14.4V ► Vermogen stofzuiger: 28W ► Voeding oplader: Input: 19V | output: 0.6A ► Type batterij: Lithium-ion 2600 mAh ► Veiligheidsklasse stekker: 2 ► Batterijduur: 120 min ► Oplaadtijd: 360 min ► Inhoud stofreservoir: 0.5L ► Inhoud watertank: 0.4L ► Modus: 4: automatisch, gericht, hoge zuigkracht, randen, één kamer, handmatig, begrenzingsstrips ► Zuigkracht: 1400 Pa ► Geluidsniveau: 65 dB ► Geschikt voor: Hout, tegels en tapijt ► Werktemperatuur: -20ºC tot 60ºC ► Bereik afstandsbediening: 8 m ► Bereik oppervlak: 120m2 ► Naam app: Robot Cleaner ► Naam robot in app: D300 series ► Compatibel met: Google Home + Amazon Alexa Met de robotstofzuiger van LifeGoods is schoonmaken nog nooit zo eenvoudig geweest!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Slimme robotstofzuiger met dweilfunctie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een hoogwaardige robotstofzuiger, waarmee je zowel kan vegen, stofzuigen en dweilen? Dan heb je gevonden wat je zocht! De robotstofzuiger van RAVEG is de ideale uitkomst om efficiënter met je vrije tijd om te gaan. De stofzuiger beschikt over een subliem afwerkingsniveau en je kan het eenvoudig bedienen doormiddel van uw mobiel, of een afstandsbediening. De stofzuiger is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij, wat resulteert in een oplaadtijd van 90 minuten en een totale gebruiksduur van maar liefst 2 uur. De batterij in combinatie met het opvangreservoir van 1 liter zorgen ervoor dat je langdurig gebruik kan maken van de stofzuiger zonder het tussendoor te hoeven opladen. Verder heeft het een decibel van 45, waardoor het vrijwel geen geluid maakt. Waarom de RAVEG robotstofzuiger: Bedienen en instellen doormiddel van uw mobiel en een aftandsbediening. Instelbare huishoudprogramma’s en diverse reinigingsstanden Subliem afwerkingsniveau en moderne uitstraling Ideaal om efficiënter met je vrije tijd om te kunnen gaan Een oplaadtijd van slechts 60 minuten Een totale gebruiksduur van maar liefst 120 minuten Beschikt over een opvangreservoir met een capaciteit van 1 liter Weeg slechts 1500 gram en het heeft een compacte vormgeving Heeft een decibel van 45 en is vrijwel geluidsloos Tevens ontworpen met een slimme veeg- en dweilfunctie Intelligente en nauwkeurige navigatie De geavanceerde robotstofzuiger is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie en slimme sensoren, wat resulteert in optimale nauwkeurigheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat het doelbewust en in gelijkmatige rijen stofzuigt, waardoor het verder gaat waar het was gebleven en er zullen geen stukken worden overgeslagen. Dankzij deze technologie is het geschikt voor zowel de makkelijke als de moeilijkbereikbare zones. Bedienen via slimme app Bij aankoop van de RAVEG stofzuiger ontvang je eveneens de toegang tot onze handzame en gebruiksvriendelijke app. In de handleiding staat duidelijk uitgelegd hoe u de app moet downloaden. Daarnaast bieden wij u 24/7 klantenservice voor vragen. Hier krijgt u een mailtje over. De app is beschikbaar voor iOS en Android en het biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle wijze schoonmaakprogramma’s in te stellen. Daarnaast kan je via de app de stofzuiger op afstand besturen en aan- en uitschakelen. Dit is ideaal wanneer je bezoek verwacht, maar niet op tijd thuis bent om het huis schoon te maken. Krachtige en duurzame batterij De stofzuiger is uitgerust met een krachtige batterij en het heeft een zeer laag energieverbruik, waardoor je er tot maar liefst 120 minuten gebruik van kan maken zonder het tussentijds te moeten opladen. Verder is de batterij binnen 180 minuten weer volledig opgeladen, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Hierdoor is het niet enkel en alleen zeer krachtige in gebruik, maar het is tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk. Handige veeg- en dweilfunctie Deze superieure stofzuiger beschikt niet alleen over een subliem afwerkingsniveau, maar het is eveneens voorzien van een veeg- en dweilfunctie, waardoor het de ideale uitkomst is om alle huishoudelijke klussen te automatiseren. De strakke vormgeving en diverse functionaliteiten van deze stofzuiger bewijzen maar weer dat hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak wel degelijk samengaan. Wat zit er in de verpakking: Robotstofzuiger Dweil Schoonmaakborstel Schroevendraaier Afstandsbediening Watertrechter Oplaadkabel Watertank Wil je een robotstofzuiger die de mogelijkheid biedt om alle dagelijkse schoonmaakklussen volledig te automatiseren? Bestel dan direct de robotstofzuiger van RAVEG robotstofzuiger die ontworpen is in 2022 en besteedt je vrije tijd op de juiste manier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van robotstofzuigers. Er zijn namelijk 456 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste