De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 07/22/2020


Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

show product content

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

show product content

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

show product content

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

show product content

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

show product content

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

show product content

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

show product content

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

Hoe komt deze handige Robotstofzuiger ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Robotstofzuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Robotstofzuigers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Robotstofzuigers die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Robotstofzuigers het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Robotstofzuigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Robotstofzuigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Eufy Robovac 11s is een eenvoudige robotstofzuiger, maar onderschat deze hulp in het huishouden niet. Het is namelijk mogelijk de zuigkracht te verhogen wanneer de robot het tapijt oprijdt. Schakel deze turbomodus in via de afstandsbediening en ook het dieperliggend vuil verdwijnt in de stofbak. De robotstofzuiger is met een hoogte van 7,25 centimeter plat genoeg om onder de meubels door te rijden. Fijn, want juist hier lijkt stof vaak te liggen. Met een geluidsniveau van 55 decibel is de robot stiller dan de meeste andere robotstofzuigers. Hierdoor zet je `m probleemloos aan als de kinderen al liggen te slapen. Is de accu leeg, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation.

1. Eufy Robovac 11s


Product informatiePlus or Show more

Met de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB haal je tijdens het stofzuigen gelijk een natte doek over de vloer. Bevestig hiervoor het waterreservoir op de robot en de microvezeldoek aan de onderkant. Zo haalt de robot tijdens het stofzuigen ook het fijnstof van de grond. Je bedient deze robot via een app op je telefoon. Via deze app houd je de voortgang in de gaten, zie je of de robot problemen ondervindt en stel je eenvoudig een schoonmaakschema in voor de hele week. Handig, is het niet nodig dagelijks de robot aan te zetten. Dankzij de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

2. Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB


Product informatiePlus or Show more

Met de krachtige Neato Botvac D7 Connected bepaal jij zelf welke ruimtes de robotstofzuiger schoonmaakt én houd je hem tegelijkertijd in de gaten. Je bestuurt de robotstofzuiger namelijk via een app op je telefoon. Via deze app zie je op de plattegrond waar de robot zich bevindt en hoe ver deze is in het schoonmaakprogramma. Daarnaast is het mogelijk om via de app virtuele muren te plaatsen. Hiermee verbied je de robotstofzuiger een bepaald gebied te stofzuigen. Door de draaiende borstels is deze robotstofzuiger ook geschikt voor grover vuil of dierenharen. En is de accu leeg, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation en gaat hij weer verder waar hij gebleven was als de accu weer vol is. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

3. Neato Botvac D7 Connected


Product informatiePlus or Show more

De Roomba E5 van de iRobot is een slimme stofzuiger die met een accuduur van 90 minuten grondig te werk gaat. De stofzuiger is makkelijk te bedienen via de app. Zo heeft deze robotstofzuiger 5 keer meer zuigkracht dan dan de 600-serie. Met de vernieuwde, ronddraaiende middenborstels zorgt de stofzuiger dat er geen vuil aan de zuigmond vastzit of deze blokkeert. De twee rubberen borstels zijn speciaal ontworpen om alle vloertypen perfect aan te kunnen. Na gebruik kan je de stofbak eenvoudig uit het apparaat halen om deze onder de kraan te spoelen. Hiermee wordt ook de fijnstof uit de container gehaald en dit behoudt de zuigkracht van de machine nog langer. Met de vuildetectiesysteem zorgt de robot voor een grondige reiniging door een extra rondje te maken. En dankzij de meegeleverde virtuele muur kan je gebieden afbakenen, zodat de robotstofzuiger daar niet komt. De robotstofzuiger is eenvoudig met een app in te stellen en gaat daarna automatisch te werk. Met de Dirt Detect herkent het apparaat sensoren om het over de vloer en langs meubels te leiden. Zodra de accu bijna leeg is zal de E5 zelf weer naar zijn laadstation rijden.

4. iRobot Roomba E5154 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Medion MD 18500 robotstofzuiger kan gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken zoals onder laag meubilair komen (bijv. de bank of het bed). Wat maakt de Medion MD18500 robotstofzuiger zo bijzonder: Het handige apparaat kan zich zelfstandig over uw vloer voort bewegen en neemt gaande weg het vuil mee, wat terecht komt in het vuilcompartiment van de robot. Omdat deze robotstofzuiger programmeerbaar is, kan het werk ook gewoon 's nachts of onder werktijd worden gedaan. Deze robot zal niet het complete huishouden van u overnemen maar maakt uw leven op zijn minst een beetje makkelijker. De slimme robozuiger vindt na de klus zijn weg automatisch weer terug naar zijn oplaadstation. De Medion MD18500 wordt geleverd standaard geleverd met: - Twee zijborstels - Inclusief afstandsbediening - Makkelijk te bereiken vuilcompartiment - Capaciteit van de vuilnisbak: 0.3 Liter - Aan / uit knop - Programmeerbare start - Externe sensor als ''nep-muur'' neer te zetten - Werking op volle accu ca. 90 min - Accu capaciteit: 2500 mAh li-ion - Oplaadtijd: ca. 4 uur - Status Indicator voor batterijlading

5. MEDION MD18500 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de iLife V5s Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon; het kan dus zijn dat de robot stukjes overslaat. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Dat ligt een stuk boven het gemiddelde. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iLife V5s Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd. De iLife V5s wordt standaard meegeleverd met: Laadstation Handleiding Accessoires – Afstandsbediening Accessoires – Filter Accessoires – Zijden borstel Accessoires – AC adapter Accessoires – Reinigingsborstel Accessoires – Watertank Accessoires – Dweildoek

6. ILIFE V5s Pro - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE is een basis robotstofzuiger, maar onderschat deze huishoudhulp niet. Je bedient deze robot eenvoudig via een afstandsbediening of app op je mobiel. Hierop stel je bijvoorbeeld een schoonmaakschema in voor de hele week. De ronddraaiende borstel in de zuigmond maakt de robotstofzuiger ook geschikt voor dierenharen. Ligt er vooral veel stof onder de meubels? Door de hoogte van nog geen 8 centimeter stofzuigt 'ie ook onder de kast en bank. Door de willekeurige schoonmaakroute rijdt de robot niet systematisch door het huis. Hierdoor kan het zijn dat hij delen overslaat. Zie je zelf een plek die de robot gemist heeft? Stuur 'm dan via de app of met de afstandsbediening alsnog naar dat specifieke gedeelte toe.

7. Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een onvermoeibaar hulpje voor in huis? Uit onderzoek is gebleken dat 1/3 van de Nederlanders liever zijn belastingaangifte invult dan het huis stofzuigt. Met de Doni robotstofzuiger wordt stofzuigen een van je lievelings klusjes. Het stofzuigen en dweilen wordt eigenlijk voor je gedaan. Door de Doni in huis te halen is het dus altijd lekker schoon, ook als je huisdieren hebt! De Doni heeft een dweil- en stofzuigfunctie. Hij is simpel te verbinden met je Wifi. Via de app stel je gemakkelijk verschillende schoonmaakschema’s in. Wil je de Doni niet met Wifi verbinden? In dat geval bestuur je de Doni met de meegeleverde afstandsbediening. De Doni beschikt over drie verschillende zuigkrachtniveaus, een gyroscoop om de ruimte te ‘mappen’, een HEPA-filter en verschillende schoonmaakprogramma’s waaronder spot en edge cleaning. Altijd aan te zetten ook op afstand Via de app heb je altijd controle over wanneer de Doni schoonmaakt. Zolang jouw telefoon of tablet en de Doni met internet zijn verbonden kun jij de Doni vanuit je luie stoel aan het werk zetten, waar je ook bent. Wil je een schoon huis als je thuiskomt na een dag hard werken? Of laat je de stofzuiger liever zijn werk doen als jij even een wandeling maakt? Zodra je thuiskomt is je huis weer spik en span. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe het vuilreservoir legen. Wil je graag een vast schoonmaakprogramma instellen? Ook dat is geen probleem. Je kan per dag de tijden instellen wanneer er moet worden schoongemaakt. Een robot die ook dweilt Dweilen doet de Doni met het grootste gemak. Je vult het meegeleverde waterreservoir met wat (warm) water en sop en zet de robot aan. Eenvoudiger dan dit wordt het niet. Op deze manier blijft je huis goed schoon zonder dat het je veel moeite kost. De dweil is gemakkelijk afneembaar en kan uiteraard in de wasmachine. Smart robot Is de batterij bijna leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation om op te laden. De Doni hervat automatisch het ingestelde programma wanneer de batterij weer is opgeladen. De gyroscoop stelt de Doni in staat om de ruimte te ‘mappen’ (te zien op je app) en voorkomt dat de robot steeds opnieuw dezelfde plekken schoonmaakt. De schoonmaakroute is dus niet willekeurig, maar verloopt volgens een geavanceerd zigzagpatroon. De Robot is ook aan te sturen door middel van spraakbesturing via Alexa: ‘Doni aan het werk!’. Vloeren en tapijt Vloerkleden, tapijten en andere obstakels tot 1,5 centimeter zijn voor de Doni geen probleem. Wanneer je de dweilfunctie gebruikt raden wij de eerste keer aan het reservoir niet helemaal te vullen om te kijken hoeveel water er nodig is voor het schoon te maken oppervlak. De stofzuiger is dus zeer geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten. Een echte alleskunner! Huisdieren Een herkenbaar probleem voor veel huisdierbezitters is de enorme hoeveelheid haren in huis. Natuurlijk heb je veel over voor je trouwe viervoeter, maar elke dag stofzuigen is niet ideaal. Met de Doni wordt elke dag stofzuigen een eitje! De borstelloze motor zorgt bovendien voor een langere levensduur en blijvend hoge zuigkracht. Een robotstofzuiger heeft niet genoeg zuigkracht om haren van huisdieren op te zuigen toch? Fout. De Doni Robotstofzuiger beschikt over een hoge zuigkracht van 1200 PA en combineert dit met een zuigmond met roterende borstelkop in V vorm. Haren van huisdieren vormen hiermee geen enkele uitdaging. Verminderde allergieën Het duale filtersysteem combineert een primair filter met een HEPA filter. Een HEPA filter is een uitblaasfilter dat 99,97% van de stofdeeltjes filtert. Dit is erg handig voor mensen die last hebben van allergieën. Ook huisstofmijt wordt hiermee tegengegaan doordat voedingsstoffen van de huisstofmijt worden gefilterd. De lucht wordt dus een stukje schoner in huis! Batterij De Doni is voorzien van een krachtige batterij met een capaciteit van 2600 mah. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger maximaal 120 minuten onvermoeibaar zijn werk kan doen. Dat komt neer op ongeveer 120 vierkante meter. Mocht het werk nog niet klaar zijn laadt hij zichzelf op en gaat daarna automatisch weer verder. Verschillende schoonmaakprogramma’s De Doni beschikt over verschillende schoonmaakprogramma’s die je kunt instellen via de app. Kies je voor de automatische optie dan kiest de robot zelf. Andere opties zijn ‘spot cleaning’ of een programma speciaal voor langs de randen of plinten. Ook zijn er drie zuigkrachtniveaus in te stellen. Voor tapijt wordt bijvoorbeeld een hogere zuigkracht aangeraden. Door het slanke ontwerp van slechts 7cm komt de robot ook op de meest stoffige plekjes onder banken, stoelen en bedden. Voor je het weet is je huis weer stralend schoon! Eindelijk een schoon huis? Wij weten dat schoonmaken niet het allerleukste is om te doen, maar toch wil je dat het lekker schoon is thuis. Stel het schoonmaken niet langer uit en maak het jezelf gemakkelijker door het perfecte hulpje in huis te halen. Voor je het weet is alles weer spik en span! Let op: deze introductieprijs voor dit vernieuwde model geldt slechts voor de eerste 50 stuks! Retailprijs is eigenlijk €229,-. Belangrijkste voordelen In te stellen via App, afstandsbediening of Alexa. Volledig smart! Door de hoge zuigkracht in combinatie draaiende borstel zijn (huisdier) haren geen enkel probleem. De HEPA filter zorgt voor een schonere lucht! Wanneer de accu leeg is keert de Doni vanzelf terug naar zijn oplaadpunt. Kenmerken: ✔ Kleur: Grijs en Oranje ✔ Technologie: Doni Tech ✔ Afneembare vuilcontainer ✔ Oplaadtijd van 3 uur ✔ 65dB ✔ Inclusief: Afstandsbediening Basis Oplader Zijborstel x 4 EPA-filter x 2 ✔ diameter 320mm, hoogte 70mm ✔ Reinigt onder meubilair ✔ Detecteert obstakels ✔ Antivaldetectie ✔ Stofzuigen ✔ Dweilen Waar staan wij voor: ✔Niet tevreden geld terug. ✔Bieden van 100% klanttevredenheid ✔30 dagen bedenktijd ✔24/7 beschikbare klantenservice

8. Doni V13 - Robotstofzuiger - Met dweilfunctie


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Pluspunten van de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger: ✅ De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. ✅ Deze robotzuiger kan drempels passeren tot ongeveer 2 centimeter hoog. ✅ Dit apparaat is 9,2 cm hoog. Hierdoor zuigt hij gemakkelijk onder de meeste meubels door. ✅ De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd. Goed om te weten: ℹ Deze robot is niet programmeerbaar: je kan hem dus niet volgens een bepaald tijdsschema instellen. ℹ Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

9. iRobot Roomba 605 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De S6 is de volgende evolutie van de robotstofzuiger van Roborock. Dankzij de revisieupdate is hij tot 50% stiller dan de S5. De Roborock gebruikt geavanceerde algoritmen voor de snelste manier om jouw huis schoon te maken en is nu zelfs 20% sneller. De Roborock S6 kan ook worden gebruikt als een wisrobot doordat er een watertank is geïntegreerd. Met 14 verschillende sensoren voorkomt de S6 crashes, detecteert oppervlakken en hoogtes en vermijdt vastlopen. De motor levert een zuigkracht van 2 kpa, dus er ontsnapt geen stof. De 5200 mAh-batterij maakt een looptijd van maximaal 3 uur mogelijk. De Xiaomi Roborock s6 rijdt systematisch door je huis, zodat hij niets overslaat. Deze route bepaalt hij door met verschillende sensoren de ruimte te scannen. De eerste paar keer moet hij jouw huis nog even leren kennen, maar daarna weet hij waar alle obstakels staan en ontwijkt ze. Via een mobiele app geef je aan wat je wilt dat de robot doet. Rijdt `ie het tapijt op of ligt er meer vuil in bijvoorbeeld de hal? Schakel dan via deze app de turbostand in. Wanneer je wilt dat de robot ook het fijnstof meeneemt, vul je het waterreservoir met een sopje en bevestig je de doek onder de robot. Fijn, blijven jouw witte sokken ten minste echt wit. Xiaomi Roborock S6. Stofzuigercontainer type: Zakloos, Kleur van het product: Wit, Vorm: Rond. Stofcapaciteit (totaal): 0,48 l, Geluidsniveau: 58 dB, Ondersteunde soorten vloeren: Tapijt, Harde vloer. Capaciteit van de accu/batterij: 5200 mAh, Looptijd: 150 min, Levensduur van de batterij: 250 m². Hoogte: 96,5 mm, Breedte: 353 mm, Diepte: 350 mm

10. Xiaomi Roborock S6 - Robotstofzuiger


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Robotstofzuigers er zijn immers 205 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Robotstofzuiger kopen.