Bestenu

Wat is de beste robotstofzuiger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede robotstofzuiger is een lastige opgave. Wat is de beste robotstofzuiger van 2023? Na het testen van 530 robotstofzuigers kwam de Anodex S1 mat zwart als beste getest uit onze robotstofzuiger-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de robotstofzuigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 robotstofzuigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige robotstofzuiger-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste robotstofzuigers

1Score: 9.8
Anodex S1 mat zwart
Beste Robotstofzuiger voor harde vloeren
Anodex S1 mat zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
CleanDays D2-001 zwart
Beste Robotstofzuiger voor tapijten
CleanDays D2-001 zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zwart
Beste Robotstofzuiger voor huisdieren
Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Gologi GO026 zwart
Gologi GO026 zwart
Gologi
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Heevey 1 wit
Heevey 1 wit
Heevey
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Zedar ZDR-R600 zwart
Zedar ZDR-R600 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Sanbo D-503 zwart
Beste Robotstofzuiger voor smart homes
Sanbo D-503 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
iRobot Roomba 692 zwart (charcoal)
iRobot Roomba 692 zwart (charcoal)
iRobot
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Sanbo D-503 V2 zwart
Sanbo D-503 V2 zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Zoef Robot Jannie met mapping wit
Zoef Robot Jannie met mapping wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

hero illustration

Hoe testen we robotstofzuigers?

Om de beste robotstofzuiger te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze robotstofzuiger-test hebben we 530 robotstofzuigers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze robotstofzuiger-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze robotstofzuiger-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne robotstofzuiger-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste robotstofzuiger in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 530 robotstofzuigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste robotstofzuigers in een makkelijke lijst

1. Beste Robotstofzuiger voor harde vloeren: Anodex S1 mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Anodex S1 mat zwart

 • list plusDe Anodex S1 mat zwart is zeer efficiënt bij het schoonmaken van de vloer.
 • list plusDe Anodex S1 mat zwart is een stil en kwaliteitsvol apparaat.
 • list plusHet is makkelijk te bedienen met de werkende app.

Nadelen Anodex S1 mat zwart

 • list plusDe Anodex S1 mat zwart heeft een prijs die voor sommige mensen te hoog kan zijn.
 • list plusHet design van de Anodex S1 mat zwart is niet voor iedereen.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle soorten vloeren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Ben je het zat om na een lange dag werken thuis nog eens schoon te moeten maken? Dan is de Anodex S1 mat zwart robotstofzuiger met dweilfunctie de oplossing voor jou! Met zijn ultramoderne sensoren navigeert deze slimme robotstofzuiger gemakkelijk door je hele huis en kan hij zelfs onder meubels en in krappe hoekjes komen. Niet alleen zuigt hij vuil, stof en puin op van alle soorten vloeren, zoals tapijt, hardhout en tegels, maar hij heeft ook een dweilfunctie. Zo hoef je niet langer zelf te dweilen.

Wat deze robotstofzuiger onderscheidt van andere is de mogelijkheid om hem te bedienen via een app en zelfs via spraakbesturing met een slimme thuisassistent zoals Alexa of Google Home. Je kunt een dagelijks schoonmaakschema instellen, een schoonmaak sessie starten of stoppen en zelfs de status van je stofzuiger volgen vanuit de app. En als kers op de taart heeft de Anodex S1 mat zwart een groot stof- en waterreservoir, waardoor je er langer over doet om hem leeg te maken.

De Anodex S1 mat zwart heeft een bedrijfstijd van maximaal 120 minuten en een inhoud opvangreservoir van 0,6 liter. Het geluidsniveau van slechts 55 dB is ook een groot voordeel, omdat hij zo stil is dat je hem nauwelijks hoort. Het enige nadeel dat ik heb gevonden is de prijs, die iets hoger is dan die van vergelijkbare robotstofzuigers.

Kortom, als je op zoek bent naar een slimme, krachtige en handige robotstofzuiger die je tijd bespaart en je huis altijd schoon en netjes houdt, dan is de Anodex S1 mat zwart de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Robotstofzuiger voor tapijten: CleanDays D2-001 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CleanDays D2-001 zwart

 • list plusHet voordeel van de CleanDays D2-001 zwart is dat het een krachtige zuigkracht heeft.
 • list plusDe CleanDays D2-001 zwart heeft een goede dweilfunctie.
 • list plusDaarnaast is de CleanDays D2-001 zwart zeer stil.

Nadelen CleanDays D2-001 zwart

 • list plusDe CleanDays D2-001 zwart kan zichzelf soms makkelijk vastrijden.
 • list plusEen ander nadeel van de CleanDays D2-001 zwart is dat er geen mogelijkheid is om een eigen route in te stellen.
 • list plusDaarnaast heeft de CleanDays D2-001 zwart geen Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Geen zin om zelf te stofzuigen? Laat de CleanDays D2-001 robotstofzuiger het werk doen! Dit slimme apparaat stofzuigt en dweilt automatisch jouw huis, zodat jij tijd overhoudt voor leukere dingen. De D2-001 is ook geschikt voor mensen met een stofallergie, omdat hij grondig en efficiënt reinigt.

Wat deze robotstofzuiger uniek maakt, zijn de slimme sensoren die hem beschermen tegen bots- en valbeschadigingen. Daarnaast kun je de D2-001 aansturen via de TUYA Smart app en kiezen uit verschillende reinigingsfuncties. Zo maakt hij automatisch schoon op maat, geheel naar jouw wensen.

Met een inhoud van 0,6 liter en een bedrijfstijd van maximaal 120 minuten is de D2-001 een krachtige stofzuiger die je in huis wilt hebben. Het geluidsniveau is slechts 55 dB, dus je kunt hem gerust zijn werk laten doen terwijl je zelf tv kijkt of een boek leest.

De CleanDays D2-001 is een uitstekende keuze voor mensen die hun huis grondig willen reinigen zonder er zelf tijd aan te besteden. De robotstofzuiger is gemakkelijk in gebruik, biedt verschillende reinigingsfuncties en heeft slimme sensoren die hem beschermen tegen beschadigingen.

Persoonlijk vind ik de D2-001 een geweldige robotstofzuiger, maar het kan zijn dat je de navigatiemethode niet optimaal vindt, omdat deze aan te sturen is via de app, systematisch via software of willekeurig. Dit is echter een kwestie van persoonlijke voorkeur en de D2-001 biedt genoeg andere functies die hem de moeite waard maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Robotstofzuiger voor huisdieren: Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zwart

 • list plusDeze robotstofzuiger heeft een plat ontwerp waardoor hij gemakkelijk onder de bank past.
 • list plusJe kunt de robotstofzuiger met de app op afstand starten en volgen.
 • list plusDe dweilfunctie van de robotstofzuiger werkt goed op laminaat.

Nadelen Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zwart

 • list plusEr is geen stofzuigerzak aanwezig.
 • list plusDe app is slordig en onduidelijk gemaakt.
 • list plusHet legen van het stofbakje doet stof stuiven.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een geweldige 3-in-1 robotstofzuiger die je zeker moet overwegen als je op zoek bent naar een slimme manier om je vloeren schoon te houden. Met deze robotstofzuiger kun je via de app of stembediening eenvoudig opdrachten geven om je vloer schoon te maken. Het is ongelooflijk handig om de voortgang van de schoonmaak bij te houden en een schoonmaakschema in te stellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je vergeet de robot aan te zetten, want hij is al geprogrammeerd om te werken op de door jou gekozen tijden.

Het microvezeldoek zorgt ervoor dat de robot tijdens het stofzuigen ook fijnstof van de vloer haalt en voor hardnekkig vuil beschikt hij over een Turbo Power-functie. Het is fantastisch om te zien hoe de ronddraaiende borstels dierenharen uit laagpolig tapijt verwijderen. Bovendien is de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB voorzien van een slim dweilaccessoire, waardoor je vloer er brandschoon uitziet.

Deze robotstofzuiger is ook ideaal voor mensen met een stofallergie, dankzij het speciale HEPA-filter dat alle stofdeeltjes opvangt. Een ander groot voordeel van de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is dat hij zichzelf terugrijdt naar het laadstation wanneer de accu leeg is. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een opgeladen robotstofzuiger wanneer je hem nodig hebt.

Al met al is de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een slimme, efficiënte en krachtige robotstofzuiger. De enige mogelijke nadeel van deze robotstofzuiger is dat hij niet automatisch hervat wanneer de accu weer is opgeladen. Maar afgezien daarvan is dit een geweldige aankoop die je zal helpen om je vloeren schoon en stofvrij te houden!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Gologi GO026 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi GO026 zwart

 • list plusHet voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het geruisloos en efficiënt is, waardoor het effectief schoonmaakwerk verricht.
 • list plusEen ander voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het een handige app heeft waarmee je het toestel kunt bedienen.
 • list plusEen derde voordeel van de Gologi GO026 zwart is dat het een hoge prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Nadelen Gologi GO026 zwart

 • list plusDe Gologi GO026 zwart heeft als nadeel dat het stofbakje open blijft staan als je het eruit haalt.
 • list plusEen ander nadeel van de Gologi GO026 zwart is dat het moeilijk is om het laadstation te vinden.
 • list plusEen derde nadeel van de Gologi GO026 zwart is dat er geen gebiedsafbakening is, waardoor de robotstofzuiger soms oppervlakken overslaat.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Een opgeruimd huis zorgt ervoor dat je een stuk rustiger bent in je hoofd. Toch hebben we niet allemaal tijd om regelmatig het huis te stofzuigen. De Gologi robotstofzuiger is in dit geval de redder in nood! Met deze robotstofzuiger hoef je zelf niet meer aan de slag, waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke dingen en de rest van het huishouden. De robotstofzuiger is eenvoudig te besturen via de Nederlandstalige Gologi app en stofzuigt en dweilt precies in de zones die jij schoon wilt maken, wanneer jij maar wilt! Waarom kiezen voor een robotstofzuiger? Aan een robotstofzuiger zitten eigenlijk alleen maar voordelen verbonden. De Gologi robotstofzuiger is geschikt voor de meeste vloersoorten, kan 360° graden draaien en zorgt er daarnaast voor dat de vloer zowel gedweild als gestofzuigd wordt. Hierdoor ziet jouw vloer er altijd spik en span uit, ook als je zelf geen tijd hebt gehad om te stofzuigen! Eenvoudig te bedienen met de Gologi app Deze robot stofzuiger is eenvoudig via de gratis Nederlandse Gologi app te bedienen. In de app kun je instellen op welk tijdstip jouw robotstofzuiger automatisch moet gaan stofzuigen en welke zones er schoongemaakt moeten worden. Dankzij de app kun je jouw robotstofzuiger daarnaast gewoon op afstand besturen, waardoor je de stofzuiger ook aan het werk kunt zetten wanneer je niet thuis bent. Je komt hierdoor altijd in een schoon en netjes huis thuis. Hoogwaardige kwaliteit De Gologi robotstofzuiger is gemaakt van de beste materialen en gemaakt om jarenlang mee te gaan. Daarnaast is de robotstofzuiger voorzien van de nieuwste technologie, waardoor de stofzuiger zijn werk perfect uit kan voeren en waardoor er geen hoekje van jouw vloer overgeslagen wordt. Ervaar de voordelen nu zelf · Stofzuigen & dweilen – De vloer wordt dankzij deze robotstofzuiger tegelijkertijd gestofzuigd én gedweild. Jouw vloer is hierdoor schoner dan ooit tevoren! · Plan schoonmaakmomenten in – Met de Gologi app kun je zelf instellen wanneer de robotstofzuiger aan het werk moet gaan, bijvoorbeeld wanneer je aan het werk bent of even niet thuis bent. Je hebt hierdoor geen last van de robotstofzuiger en kunt toch genieten van een schone vloer. · Stil ontwerp – De robotstofzuiger maakt maximaal 45 decibel. Hierdoor heb je ook geen last van de stofzuiger wanneer je wel thuis bent! · Krachtige accu – De accu van de Gologi stofzuiger is ontworpen om zeer lang non-stop mee te gaan. De stofzuiger zal na het stofzuigen automatisch naar zijn laadstation gaan om daar weer opgeladen te worden. · Geschikt voor iedere vloer – De robotstofzuiger is geschikt voor de meeste vloeren, van PVC tot tegels. · 360° sensor – Deze robotstofzuiger is met een 360° sensor uitgerust, waardoor de stofzuiger perfect zicht heeft op de vloer en geen hoekje over zal slaan. Met de sensor wordt de ruimte uitgelezen, vuil gedetecteerd en de meest efficiënte route bepaald per ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Heevey 1 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Heevey 1 wit

 • list plusDe Heevey 1 wit is stil in gebruik, waardoor het niet storend is tijdens het stofzuigen.
 • list plusDe Heevey 1 wit heeft een langere batterijduur, waardoor het langer meegaat tussen oplaadbeurten.
 • list plusDe Heevey 1 wit heeft een dweilfunctie, waardoor het ook vloeistoffen kan opzuigen.

Nadelen Heevey 1 wit

 • list plusHet nadeel van de Heevey 1 wit is dat het niet geschikt is voor het stofzuigen van zwarte stoelen en banken.
 • list plusHet apparaat slaat soms stukken over, waardoor er nog stof achterblijft.
 • list plusEen ander nadeel van de Heevey 1 wit is dat het soms hangt, waardoor het langer duurt voordat het klaar is met stofzuigen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

De Heevey 1 wit is de perfecte robotstofzuiger voor iedereen die op zoek is naar een stofzuiger die de huishoudelijke taken overneemt. Met een 2000PA accu en een grotere zuigpoort heeft de stofzuiger een sterke zuigkracht. Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met slimme navigatie en een app waarmee je de stofzuiger kunt bedienen. Ook kun je een schoonmaaktijd instellen. Heevey is in staat om kleine obstakels tot 2,5 centimeter te overbruggen en onder obstakels door te rijden. Met een hoogte van 7,8 centimeter kan het apparaat gemakkelijk moeilijke plekken bereiken. De stofzuiger heeft een inhoud van 0,6 liter en een geluidsniveau van 50 dB. Kortom, de Heevey 1 wit is de perfecte robotstofzuiger voor iedereen die op zoek is naar een stofzuiger die de huishoudelijke taken overneemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Zedar ZDR-R600 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Zelf geen zin om te stofzuigen? De Zedar R600 is het nieuwste 2023 model. Deze robotstofzuiger maakt jouw vloer schoon terwijl je op je werk bent of bezig bent met andere activiteiten. Dankzij de V-borstel zuigt de robotstofzuiger alle katten en hondenhaar gemakkelijk op. Met het speciale HEPA filter is de robotstofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie. De robot kan naast stofzuigen ook de vloeren dweilen. Je hoeft het alleen maar in te stellen via de app en de Zedar R600 doet de rest! LIDAR navigatie LIDAR navigatie ook wel Light Detection and Ranging genoemd wordt onder andere gebruikt in zelfrijdende auto’s om omgevingen te scannen en te navigeren. Dankzij deze technologie is de Zedar R600 in staat om een gedetailleerde kaart van jouw woning te maken. Hierbij zijn de kaarten op te delen in verschillende zones zodat je gemakkelijk kan instellen welk gedeelte de robotstofzuiger moet stofzuigen of dweilen. Product voordelen: • Intelligente map herkenning • Automatisch laden en hervatten • Geavanceerd filter systeem • 2 in 1 stofzuigen en dweilen • Gemakkelijk in te stellen tijd schema’s Intelligente herkenning en APP bediening De door LIDAR gedetailleerde kaarten kunnen worden opgedeeld in verschillende zones. De robot maakt vervolgens elke geselecteerde zone schoon. Daarnaast kan je gemakkelijk virtuele barrières instellen via de app. Dit zijn verboden gebieden waar de robotstofzuiger niet zal schoonmaken. Het algoritme van het coördinatengeheugen stelt de R600 in staat om de omgeving te detecteren en de kortste weg te vinden om op te laden wanneer de accu bijna leeg is. Zo word de accu optimaal gebruikt en komt de robot nooit stil te staan. Geschikt voor huisdierharen De Zedar R600 heeft een V-vormige borstel. Dit maakt het apparaat effectiever in het verwijderen van huisdierharen dan andere robotstofzuigers met ronde borstels. Daarnaast haalt het gemakkelijk vuil uit kleine kieren of spleten. Stel de gewenste tijden via de app in en kom elke dag thuis in een schoon huis zonder honden of katten haren. Tijdschema instellen Via de APP is het gemakkelijk tijd schema´s in te stellen. Je maakt een schoonmaak schema voor de gehele week zodat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Geen zin om de stofzuiger te horen? Stel hem dan in op tijden wanneer jij van huis bent. Zo kom je altijd in een schoon huis thuis. Automatisch opladen en hervatten Je hoeft niet bang te zijn dat de R600 stil komt te staan dankzij de auto-docking functie. Na elke schoonmaakbeurt gaat de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation. Mocht de accu bijna leeg zijn, stopt de robot met zijn schoonmaak taken om op te laden. Zodra de stofzuiger voldoende stroom heeft zal hij de schoonmaken taken hervatten. Dweilfunctie De robotstofzuiger kan naast stofzuigen ook dweilen. Je verwisselt gemakkelijk de stofbak voor de watertank. De bijgeleverde dweil bevestig je aan de onderzijde waarop je via de app instelt wanneer de robot gaat dweilen. Je selecteert gemakkelijk de schoon te maken zones en stelt het waterdweilniveau in. Je hebt de keuze uit 3 niveaus; Basis, normaal en diepe reiniging hierdoor is het geschikt voor verschillende vloertypen zoals laminaat, steen of PVC. Extreme zuigkracht De Zedar R600 kan met gemak grote en kleine stukken vuil opzuigen. Met een zuigkracht van maar liefst 6500pa en behulp van de tweezijborstels en V-borstel verwijderd de R600 zelfs het onzichtbare vuil. Geschikt voor alle vloertypen De Zedar R600 is een veelzijdig apparaat en geschikt voor alle vloertypen. Denk hierbij aan Harde vloeren, houten vloeren en zelfs laag en hoog polig tapijt. HEPA Filter Naast het reinigen van de vloer filter de R600 robotstofzuiger ook de lucht. Dankzij de ingebouwde HEPA filter word de ingezogen lucht gezuiverd van Pollen, bacteriën en micro stofdeeltjes. Hierdoor kan je minder klachten hebben van bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Specificaties Merk: Zedar Model: R600 Kleur: Zwart Geluidsniveau: 65 Db Filter: HEPA Gewicht: 2.7 Kg Breedte hoogte: 33 cm Hoogte: 9.6 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Robotstofzuiger voor smart homes: Sanbo D-503 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de Sanbo D-503 zwart zeker het overwegen waard! Deze krachtpatser onder de robotstofzuigers beschikt over maar liefst 2500PA zuigkracht, waarmee kleine vuiltjes en zelfs haren van huisdieren eenvoudig worden opgezogen. Door middel van slimme GPS, kaarttechnologie en 16 sensoren navigeert de robotstofzuiger moeiteloos door het hele huis en detecteert hij elk vuiltje.

Wat deze robotstofzuiger echt bijzonder maakt, is de gebruiksduur van maar liefst 180 minuten. Hierdoor kan het volledige huis in één keer worden schoongemaakt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de accu. En mocht de accu toch leeg zijn, dan laadt de Sanbo D-503 zichzelf automatisch op en gaat hij gewoon verder met de schoonmaakronde.

Ook de dweilfunctie met 3 verschillende standen is een groot pluspunt. Hiermee kan de robotstofzuiger niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Dit is ideaal voor huishoudens met huisdieren of kleine kinderen, waarbij de vloer regelmatig schoongemaakt moet worden.

Wel is het goed om te weten dat de Sanbo D-503 een geluidsniveau heeft van 54 dB. Dit is iets hoger dan bij sommige andere robotstofzuigers, maar nog steeds relatief stil. En met een opvangreservoir van 0,8 liter hoef je deze robotstofzuiger ook niet al te vaak te legen.

Al met al is de Sanbo D-503 zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare robotstofzuiger met een lange gebruiksduur en dweilfunctie. Enige nadeel is het geluidsniveau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. iRobot Roomba 692 zwart (charcoal)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen iRobot Roomba 692 zwart (charcoal)

 • list plusDeze robotstofzuiger heeft een handige app waarmee je het schema kunt instellen.
 • list plusHet heeft een intelligente zigzagger die ervoor zorgt dat de vloer grondig wordt schoongemaakt.
 • list plusHet heeft een krachtige zuigkracht voor het verwijderen van stof, haren en andere vuiligheid.

Nadelen iRobot Roomba 692 zwart (charcoal)

 • list plusDeze robotstofzuiger heeft geen HEPA-filter, waardoor het niet geschikt is voor mensen met allergieën.
 • list plusHet kan soms moeite hebben om het laadstation te vinden.
 • list plusHelaas is deze robotstofzuiger een beetje luid, wat storend kan zijn.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

iRobot® Roomba® 692- Blijf dagelijkse vuil en stof de baas De Roomba® 692 biedt geweldige mogelijkheden om jouw huis slimmer schoon te maken. De Roomba® 692 leert van jouw schoonmaakroutines en kan persoonlijke aanbevelingen geven om dagelijks vuil, stof en afval op te zuigen, zodat je je vloeren moeiteloos schoon houdt. 3-staps schoonmaaksysteem Stof en vuil kunnen zich niet verbergen voor deze 3-staps schoonmaaksysteem. Twee borstels geschikt voor meerdere oppervlakken, een speciaal ontworpen borsteltje voor randen en hoeken en een krachtige zuigwerking om op jouw harde vloeren en tapijten alles aan te pakken, van kleine deeltjes tot groter afval. Schoonmaken volgens uw schema Leert van jouw schoonmaakgewoonten en stelt schema's voor die aan jouw wensen voldoen. Je krijgt ook aanbevelingen voor activiteiten in jouw voordeel en waaraan je misschien niet eens denkt, zoals extra schoonmaken tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken en meer. Werkt met jouw spraakassistent De Roomba® 692 is compatibel met de spraakassistent voor apparaten met Google Assistent en Alexa en maakt uw huis schoon wanneer u dat zegt. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC Twee borstels voor alle vloertypen De borstels voor alle vloertypen werken samen om stof, vuil en groter afval op te nemen en jouw vloeren grondig schoon te maken. De eerste borstel maakt stof, vuil en haren los van vloeren en tapijten en trekt deze naar binnen. De tweede borstel versnelt het afval in het zuigkanaal. Adaptieve navigatie Dankzij de uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan de 600-serie onder en rond meubilair en langs randen navigeren. De afgronddetectie voorkomt dat de robot van trappen valt. Na de schoonmaaktaak keert hij automatisch terug naar het laadstation. Detecteert en elimineert vuil DirtDetect™ sensoren waarschuwen jouw robot over vuilere gebieden van jouw huis, zoals plekken waar veel gelopen wordt, zodat hier grondiger wordt schoongemaakt. Is meteen thuis in jouw woning De zelfinstellende schoonmaakkop past zijn hoogte aan om zowel tapijten als harde vloeren effectief schoon te maken. We vinden ook het verborgen stof Het borsteltje voor randen en hoeken staat onder een hoek van 27 graden en is speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken in het schoonmaakpad te vegen, zodat het kan worden opgezogen. Betrouwbaarheid ondersteund door service, dat is de belofte van iRobot We maken robots die lang meegaan, ontworpen zijn voor jou en gebouwd op betrouwbaarheid. Met een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Wanneer je ook hulp nodig hebt, zijn onze deskundige klantenservice-medewerkers telefonisch of per e-mail beschikbaar om jouw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen. Jouw privacy is belangrijk voor ons We doen alles om aan de hoogste eisen voor privacybescherming te voldoen, zodat jouw gegevens beschermd zijn en van jou blijven en alleen worden gebruikt om jouw ervaring en de prestaties van jouw robot te verbeteren. De Roomba® 692 wordt standaard meegeleverd met: Roomba® 692 Robot 1 Home Base® laadstation 1 Netsnoer Handleiding iRobot iRobot® biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of je nu kiest voor een Roomba®, Braava of beide robots, jouw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Sanbo D-503 V2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sanbo D-503 V2 zwart

 • list plusMet 2500pa aan zuigkracht is de Sanbo D-503 V2 zwart indrukwekkend.
 • list plusHet is een elegant ontwerp, dat weinig ruimte inneemt.
 • list plusDe Sanbo D-503 V2 zwart heeft een sterke accu waardoor het langer meegaat.

Nadelen Sanbo D-503 V2 zwart

 • list plusDe Sanbo D-503 V2 zwart heeft geen mogelijkheid om te afbakken.
 • list plusHet heeft geen dweilfunctie.
 • list plusSoms is het moeilijk voor de Sanbo D-503 V2 zwart om contact te maken met het laadstation.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een robotstofzuiger die de taak van stofzuigen en dweilen uit handen neemt? Dan is de Sanbo D-503 V2 zwart robotstofzuiger perfect voor jou! Met zijn 2500PA zuigkracht en een gebruiksduur van 180 minuten behoort deze robotstofzuiger tot de top in zijn prijsklasse. Wat deze robotstofzuiger zo uniek maakt, zijn de 16 sensoren waarmee elk vuiltje eenvoudig kan worden gedetecteerd. Zelfs haren van huisdieren worden opgezogen door de roterende borstelkoppen die aan de onderkant van de stofzuiger zijn bevestigd.

Met de slimme GPS, kaarttechnologie en cameranavigatie zorgt de Sanbo D-503 V2 zwart ervoor dat geen enkel hoekje in jouw huis onopgemerkt blijft. Met zijn 180 minuten gebruiksduur is het schoonmaken van jouw huis geen probleem meer. Moet je meer tijd hebben? De Sanbo D-503 V2 zwart laadt zichzelf automatisch op waarna hij gewoon verder gaat met zijn schoonmaakronde!

Deze robotstofzuiger heeft een inhoud van 0,8 liter en een geluidsniveau van 54 dB, wat betekent dat je zonder gestoord te worden, kunt genieten van een schone vloer. De robotstofzuiger is aan te sturen via de app, laser of willekeurig en kan automatisch hervatten wanneer de batterij leeg is. De Li-Ion batterij technologie zorgt ervoor dat de robotstofzuiger efficiënt en langdurig gebruikt kan worden.

De Sanbo D-503 V2 zwart robotstofzuiger is perfect geschikt voor mensen die waarde hechten aan een schone vloer zonder er zelf tijd in te hoeven steken. Het is een uitstekende oplossing voor mensen met huisdieren en mensen die een druk leven leiden. Het enige nadeel van deze robotstofzuiger is dat hij niet geschikt is voor het schoonmaken van trappen, maar dit is natuurlijk geen probleem als je geen trappen hebt.

Mijn persoonlijke mening is dat de Sanbo D-503 V2 zwart robotstofzuiger een geweldige aankoop is voor mensen die waarde hechten aan een schone vloer zonder er zelf tijd in te hoeven steken. Het is een uitstekende oplossing voor mensen met huisdieren en mensen die een druk leven leiden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Zoef Robot Jannie met mapping wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Veel efficiënter met de nieuwe mapping functie! De nieuwe Jannie is super slim! In de vernieuwde Jannie is een gyroscoop/mapping gebruikt waardoor Jannie super efficiënt haar gang zal gaan. Door de mapping weet Jannie precies waar ze is, wat ze gedaan heeft en wat er nog moet gebeuren. Zo zal Jannie minder snel dezelfde stukken opnieuw stofzuigen waardoor ze sneller klaar zal zijn! De Robotstofzuiger voor vloerbedekking en harde vloeren. Op zoek naar een handige robotstofzuiger om het schoonmaken van je woning makkelijker te maken? Dan is onze robotstofzuiger Jannie wel iets voor jou! Deze robotstofzuiger heeft een hoofdborstel aan de onderzijde die er voor zorgt dat het vuil eenvoudig en goed wordt opgeveegd. Deze combinatie van krachtige zuigkracht en de borstel maakt Jannie ook een erg geschikte stofzuiger voor vloerbedekking. Robotstofzuiger Jannie met dweilfunctie Daarnaast heeft Jannie een grote watertank waardoor het ook mogelijk is om te dweilen met deze robotstofzuiger. De stofzuiger weet zelf of ze moet stofzuigen of moet dweilen. Jannie stofzuigt zelfs tijdens het dweilen, hiermee voorkom je dat de dweil heel snel vies wordt, en je eerst moet stofzuigen en daarna weer moet dweilen. Jannie doet het allemaal tegelijkertijd! Jannie is met afstandsbediening of APP te bedienen. Robotstofzuiger Jannie is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, de mobiele app (Zoef Robot Smart) of met een druk op de robot. Omdat de robotstofzuiger automatisch te programmeren is, kun je Jannie aan het werk zetten terwijl jij niet thuis bent. Zo kan de stofzuiger ongestoord aan de slag en kom jij altijd thuis in een schoon huis. Deze robotstofzuiger werkt zelfs met Google Assistant en Alexa zodat je ook met spraak de robot kan bedienen. Functies robotstofzuiger Jannie Jannie is een handige robotstofzuiger, die je zelfs dagelijks kunt programmeren, zodat ze op het meest ideale tijdstip aan de slag gaat. Daarnaast heeft Jannie nog meer handige functies: De stofzuiger laadt automatisch op, dit duurt zo'n 200 tot 300 minuten. Jannie heeft een werktijd van zo'n 120 minuten. Middels de magneetstrips kan er een deel worden afgezet. Bijvoorbeeld als er speelgoed ligt of een deur waar Jannie niet door mag. Zodra Jannie deze ziet zal ze omdraaien. Robotstofzuiger Jannie beschikt over anti-bots en anti-val sensoren. Hierdoor beschadigt ze geen meubels en kan ze niet van verhogingen afvallen. Jannie kan overweg met kleine oneffenheden (zoals laagpolige tapijten) doordat de wielen zich automatisch in hoogte aanpassen. De stofzuiger is slechts 7,5 cm hoog, hierdoor kan ze makkelijk onder meubels stofzuigen en dweilen. De stofzuiger heeft een gyroscoop waardoor ze precies weet waar ze al geweest is en waar ze nog moet zijn. Dit zorgt ervoor dat ze dus effectiever te werk kan gaan. Robotstofzuiger Jannie is geschikt is voor houten vloeren, tegels, laagpolige vloerbedekking en marmer. De stofzuiger is in te stellen met vier verschillende schoonmaakmodules: automatisch, langs de plinten, intensief en op één plek. Uit welke onderdelen bestaat robotstofzuiger Jannie? Robotstofzuiger Jannie beschikt over diverse borstels die er voor zorgen dat uw vloer goed schoon wordt. De speciale hoofdborstels zorgen voor minder klitten van haren rondom. Daarnaast heeft de stofzuiger speciale zij-borstels om zo alle hoeken van de kamer goed te kunnen schoonmaken. De stofzuiger beschikt over een HEPA-filter die de lucht filtert voor een aangename leefomgeving. Om zo lang mogelijk van robotstofzuiger Jannie te genieten raden wij aan om de HEPA-filters elke 2 maanden en de borstels ongeveer 1 keer per half jaar te vervangen. Het vuil dat de stofzuiger opzuigt wordt opgeslagen in een stofbak met een inhoud van 500 ml. Wanneer deze stofbak vol is kan deze eenvoudig geleegd worden in de vuilnisbak. Voor de dweilfunctie beschikt Jannie over een waterreservoir met een inhoud van 300 ml en wordt de robotstofzuiger geleverd met 2 dweildoeken. Deze zijn ook los verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om alle losse accessoires die bij Jannie horen in een keer te vervangen om zo extra lang te kunnen genieten van het gemak van robotstofzuiger Jannie! Doos Inhoud Jannie Robotstofzuiger Jannie Waterreservoire 300mL Magneet strips 2x 1m Zij-borstels 4x Hoofdborstel (combinatie van haren en rubber) Dweil doeken 2x Schoonmaakborstel HEPA filter 2x Handleiding Jannie Nederlands, Engels, Duits en Frans Handleiding APP Nederland, Engels, Duits en Frans

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van robotstofzuigers. Er zijn immers 530 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!