Wat is de beste Robotstofzuiger van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het kopen van een goede Robotstofzuiger is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Robotstofzuiger van 2024? Na het onderzoeken van 1087 Robotstofzuigers kwam de iRobot Roomba j7+ Self-Emptying Robot als beste getest uit onze Robotstofzuiger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Robotstofzuigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Robotstofzuigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Robotstofzuiger-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Robotstofzuigers

1Score: 9.7
iRobot Roomba j7+ Self-Emptying Robot
Beste robotstofzuiger
iRobot Roomba j7+ Self-Emptying Robot
iRobot
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Roborock S7 MaxV Ultra
Dweilprestaties van topklasse met zelfreinigend vermogen
Roborock S7 MaxV Ultra
Roborock
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
iRobot Roomba S9 Plus
iRobot Roomba S9 Plus
iRobot
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Wyze Robot Vacuum
Wyze Robot Vacuum
Wyze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Eufy RoboVac 11S Max
Eufy RoboVac 11S Max
Eufy
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Roborock Q5
Roborock Q5
Roborock
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Roborock S8+
Roborock S8+
Roborock
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Samsung Jet Bot Robot Vacuum
Samsung Jet Bot Robot Vacuum
Samsung
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Eureka Groove
Eureka Groove
Eureka
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Dyson 360 Vis Nav
Dyson 360 Vis Nav
Dyson
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

hero illustration

Hoe testen we Robotstofzuigers?

Om de beste Robotstofzuiger te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Robotstofzuiger-test hebben we 1087 Robotstofzuigers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Robotstofzuiger-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Robotstofzuiger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Robotstofzuiger-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Robotstofzuiger in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1087 Robotstofzuigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Robotstofzuigers op een rij

1. Beste robotstofzuiger: iRobot Roomba j7+ Self-Emptying Robot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.87
Functionaliteit
9.68
Gebruiksgemak
9.58

Maak kennis met de Roomba j7 plus robotstofzuiger die gegarandeerd de klus klaart. De Roomba® j7+ robotstofzuiger beschikt over 10x meer zuigkracht * en is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen. Hij 'weet' zelfs op welke tijdstippen je thuis bent en in welke seizoenen mogelijk vaker moet worden schoongemaakt. De j7+ wordt automatisch geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer, zodat jij er maandenlang geen omkijken naar hebt. *Vergeleken met een robotstofzuiger uit de Roomba® 600-serie.

Deze robot heeft één missie: Ervoor zorgen dat het werk goed wordt gedaan
Jouw droom van een schoon huis kan werkelijkheid worden ondanks hectische dagen en plannen die altijd wijzigen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie om zijn weg te vinden in jouw huis. Hij vindt de kruimels onder de tafel, de op de grond gevallen popcorn van de filmavond, haren van de hond en dagelijks vuil en stof, en zuigt alles betrouwbaar en grondig op.

Met nog slimmere functies, om schoon te maken zoals jij dat wilt
Jouw huis krijgt alle aandacht die het nodig heeft. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt doelgericht en logisch schoon in evenwijdige banen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie en herkent onder andere huisdierongelukjes en oplaadkabels zodat deze worden vermeden. Je kunt er dus gerust op zijn dat de Roomba® j7+-robotstofzuiger jouw huis heerlijk schoon heeft gemaakt als je na een hectische werkdag thuiskomt. Het apparaat leert dus niet alleen je huis kennen, maar kan ook in realtime reageren zodat de klus wordt geklaard.

Een perfecte combi van kracht, nauwkeurigheid en prestaties
De vele facetten en details van je huis verdienen allemaal een eigen speciale schoonheidsbehandeling. Zorg dat jouw huis blijft sprankelen met het 3-staps schoonmaaksysteem. Het maakt gebruik van dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen om stof, vuil en haar van huisdieren te verwijderen op uiteenlopende vloeroppervlakken, heeft een speciale borstel voor randen en hoeken en een 10x sterkere zuigkracht* die hardnekkig vuil en stof aanpakt. Voor een nog schoner resultaat laat Imprint® Link-technologie, exclusief ontwikkeld door iRobot, de Braava jet® m6-dweilrobot weten wanneer hij mag dweilen als de Roomba® j7+-robotstofzuiger klaar is met stofzuigen.

Maandenlang geen omkijken meer naar het stofzuigen
Vuil en stof blijven weg omdat de Roomba®-robotstofzuiger wordt geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock-stofzakken die 99% van de pollen en schimmel vasthouden. Dit betekent dat je geen last hebt van vuil of stofwolken wanneer je de zak leegt. Gooi de gebruikte zak gewoon in de vuilnisbak en plaats een nieuwe zak in de basis - schoon en eenvoudig.

Hij maakt schoon, zodat jij verder kunt
Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan eenvoudig jouw Roomba® j7+-robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Nooit meer gerommel met jouw planning
Schoonmaken zal je dagelijkse leven niet hinderen, omdat de Roomba® j7+-robotstofzuiger je gewoonten aanleert en op basis daarvan persoonlijke planningen aanbiedt. Hij raadt zelfs aan om vaker schoon te maken als er in jouw regio meer pollen zijn of wanneer huisdieren in de rui zijn. En dankzij de integratie met een spraakassistent kun je een opdracht geven met alleen je stem.* *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Tref thuis een schone vloer aan
Geniet dankzij iRobot Genius van een schoner huis, met een schoonmaak achter de schermen door jouw Roomba® j7+-robotstofzuiger. Deze technologie maakt gebruik van geolocatieservices op je telefoon om te 'leren' wanneer je niet thuis bent en om schoon te maken terwijl je weg bent.

Gaat waar het nodig is, vermijdt waar het niet nodig is
De Roomba® j7 vindt zonder problemen alle stofnesten. De reactieve sensortechnologie vertelt de Roomba® j7-robotstofzuiger waar hij niet kan komen. Zo loopt hij minder snel vast op meubilair en weet hij beter waar hij heen moet gaan. En alleen iRobot biedt Dirt Detect™ -technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.

Vraagt wat hij moet doen en onthoudt wat je zegt
Til jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau met een robot die beter gaat schoonmaken naarmate hij meer gebruikt wordt. De Roomba® j7-robotstofzuiger is uitgerust met iRobot Genius, zodat jij jouw robot kunt instellen om schoon te maken wanneer je niet thuis bent. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger foto's van obstakels, zoals oplaadkabels, en stuurt deze rechtstreeks naar je app. Daardoor weet je welke rommel of gevaren in huis aanwezig zijn, bijvoorbeeld troep van huisdieren, en je kunt actie ondernemen of feedback geven over hoe de Roomba® j7-robotstofzuiger in de toekomst moet omgaan met deze obstakels. Je kunt erop vertrouwen dat we in elke fase altijd de hoogste beveiligingsstandaarden met versleuteling toepassen, zodat je maximale controle hebt over je schoonmaakplanning en jouw gegevens.

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.
Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot Genius.

Het perfecte schoonmaakteam
Schrap stofzuigen en dweilen maar van jouw to-do-lijst. Dankzij de Imprint® Team-technologie kunnen jouw Roomba® j7-robotstofzuiger* en de Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Houd je huis schoon en jouw gegevens veilig
Al meer dan 30 jaar verwelkomen iRobot-klanten onze robots in hun huis en kunnen ze genieten van een veilige, effectieve schoonmaakservice. Ons respect voor jouw persoonlijke ruimte strekt zich uit van fysiek tot virtueel door alleen de hoogste standaarden voor gegevensbeveiliging te gebruiken: iRobot gebruikt altijd de hoogste standaarden voor gegevenscodering, ondersteund door onze belofte om jouw informatie veilig te houden - de gegevens worden gebruikt om een betere ervaring te bieden en je robot te helpen optimaal te presteren.

**Als erkenning van onze inzet op het gebied van gegevensbeveiliging is iRobot bekroond met het gerenommeerde TÜV-keurmerk.**

De Roomba® j7 wordt standaard geleverd met:

 • 1 x Roomba® j7 robotstofzuiger
 • 1 x Clean Base® automatische vuilafvoer
 • 1 x Extra AllergenLock Bag (Vuilafvoerzak)
 • 1 x Netsnoer
 • 1 x Extra filter
 • 1 x Extra borsteltje voor randen en hoeken

Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica
iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen huishoudrobots verkocht. Of je nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, jouw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.


Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Dweilprestaties van topklasse met zelfreinigend vermogen: Roborock S7 MaxV Ultra

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Roborock S7 MaxV Ultra

 • list plusTop-tier mopping performance

Nadelen Roborock S7 MaxV Ultra

 • list plusHoge prijskaartje
 • list plusNiet geschikt voor wie geen geavanceerde dweilautomatisering nodig heeft

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.54
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
10
De Roborock S7 MaxV Ultra zet een nieuwe standaard in de categorie robotstofzuigers, met een specialisatie in hoogwaardige dweilprestaties en zelfreinigende capaciteit. Met geavanceerde functionaliteiten, waaronder zelfonderhoudsfuncties, biedt deze hybride robotstofzuiger en dweil een uitgebreide reinigingsoplossing. De automatische leeg- en vuldock, met zelfreinigende stofbak en twee waterreservoirs voor schoon en vuil water, maakt het een compleet uitgerust model. Dankzij de AI-objectherkenning kan het obstakels identificeren, en het heeft uitstekende resultaten behaald in laboratoriumtests, met een algehele gemiddelde score van 91.26 voor zijn reinigingsprestaties. De robot volgt een voorspelbaar reinigingspatroon en kan tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie een allesomvattende reinigingsoplossing zoekt.

Volgens PCMAG "zet de Roborock S7 MaxV Ultra een nieuwe standaard voor robotstofzuigers met een zelfreinigende functie die indrukwekkend goed werkt." Dit benadrukt de baanbrekende zelfonderhoudsmogelijkheden van het product, die aanzienlijk bijdragen aan de waardepropositie ervan. Echter, zoals opgemerkt door The Verge, is de hoge prijs een belangrijke factor om rekening mee te houden. De grote dock met aparte containers voor water en de stofzak, evenals fysieke knoppen voor pleksgewijze reiniging, aan/uit en docking, benadrukken het doordachte ontwerp van het product en de gebruiksvriendelijke interface.

In vergelijking met andere modellen onderscheidt de Roborock S7 MaxV Ultra zich door zijn zelfreinigende capaciteit en hoogwaardige dweilprestaties, waardoor het een premium keuze is voor wie uitgebreide reinigingsfuncties belangrijk vindt. Zoals vermeld door Tom's Guide, "Als de automatisering van het dweilen niet vereist is, zijn er andere modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen." Dit geeft aan dat hoewel de S7 MaxV Ultra uitblinkt in dweilfunctionaliteit, gebruikers die andere functies prioriteit geven mogelijk geschiktere opties vinden in verschillende prijsklassen.

Hoewel de Roborock S7 MaxV Ultra uitblinkt in zijn hoogwaardige dweilprestaties en zelfreinigende capaciteit, kan de hoge prijs een belangrijke overweging zijn voor potentiële kopers. Bovendien zijn er voor gebruikers die geen geavanceerde automatisering van het dweilen nodig hebben, alternatieve modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen, zoals benadrukt door Tom's Guide. Ondanks deze overwegingen springt de Roborock S7 MaxV Ultra eruit als een eersteklas keuze voor gebruikers die een allesomvattende reinigingsoplossing zoeken met geavanceerde zelfonderhoudsfuncties en uitzonderlijke dweilprestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. iRobot Roomba S9 Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen iRobot Roomba S9 Plus

 • list plusUitzonderlijke reinigingsprestaties en geavanceerde functies
 • list plusZelfreinigende mogelijkheid en geavanceerde mapping technologie
 • list plusExpertise in het verwijderen van huisdierhaar en krachtige zuigkracht

Nadelen iRobot Roomba S9 Plus

 • list plusHoge prijs en doorlopende investering voor vervangende zakken

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.45
Ik ben dol op de iRobot Roomba S9 Plus! Met een prijs van $1,099 inclusief het Clean Base of $899 zonder, is deze robotstofzuiger een topper met zijn uitzonderlijke schoonmaakprestaties en geavanceerde functies. Zijn strakke design met aanraakgevoelige knoppen en een zelfreinigende basis maken hem ideaal voor wie het stofzuigen volledig wil uitbesteden. De geavanceerde mapping technologie en vSLAM navigatie zorgen voor efficiënte reiniging, terwijl de 14.9oz/440ml capaciteit van de stofzak de leegfrequentie vermindert, waardoor het een uitstekende keuze is voor huisdiereigenaren en pluche tapijtreiniging. TechRadar zegt dat het "de investering waard is, vooral voor wie het stofzuigen volledig wil uitbesteden."

De Roomba S9 Plus heeft een platte voorkant en een D-vormig ontwerp, waardoor hij beter kan reinigen in hoeken en langs randen. Zijn grotere, krachtigere reinigingskop en verbeterde zuigkracht, samen met een nieuwe 3D-sensor, dragen bij aan zijn indrukwekkende reinigingsmogelijkheden, zoals benadrukt door Digital Trends. Daarnaast zorgt de meegeleverde CleanBase vuilafvoer oplaadstation met wegwerpzakken voor een naadloze reinigingservaring. Maar zoals Digital Trends opmerkt, is de hoge prijs van $1400 en de doorlopende investering voor vervangende zakken belangrijke overwegingen.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Roomba S9 Plus zich door zijn zelfreinigende vermogen, geavanceerde mapping technologie en compatibiliteit met de Braava jet m6 robot dweil. Ondanks de premium prijs is zijn reinigingsvermogen en geavanceerde functies maken het een uitstekende keuze voor wie superieure reinigingsprestaties belangrijk vindt. Voor huisdiereigenaren en mensen met pluche tapijten is de deskundigheid van de Roomba S9 Plus in het verwijderen van dierenharen en krachtige zuigkracht een overtuigende optie. Maar voor prijsbewuste consumenten kunnen andere robotstofzuigers tegen lagere prijzen een meer kosteneffectief alternatief bieden, zoals benadrukt door Tom's Guide.

Samengevat is de iRobot Roomba S9 Plus een hoogwaardige robotstofzuiger die uitblinkt in het verwijderen van dierenharen en het reinigen van pluche tapijten. Zijn geavanceerde functies, waaronder zelfreinigende capaciteit, geavanceerde mapping technologie en superieure reinigingsprestaties, maken het een waardevolle investering voor huiseigenaren die een eersteklas reinigingservaring zoeken. Maar de premium prijs en doorlopende investering voor vervangende zakken zijn belangrijke overwegingen voor potentiële kopers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

4. Wyze Robot Vacuum

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wyze Robot Vacuum

 • list plusUitstekende reinigingsprestaties

Nadelen Wyze Robot Vacuum

 • list plusOntbreken van een dweilbevestiging
 • list plusWellicht niet zo multifunctioneel als sommige concurrenten

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.67
Gebruiksgemak
9.11
Ik ben de Wyze Robotstofzuiger, een krachtpatser die hoogwaardige reinigingsprestaties biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij geavanceerde LIDAR-mappingtechnologie navigeer en reinig ik efficiënt kamers met precisie. Met een krachtige middenborstel en 2100Pa zuigkracht kan ik moeiteloos verschillende oppervlakken, van hardhout tot tapijten, aan. Uit laboratoriumtests blijkt dat ik een opmerkelijke gemiddelde opname van 92,73% behaal, waarmee ik concurrenten zoals de Proscenic M6 Pro en de Eufy G30 Edge overtreff, en bijna gelijk presteer aan de Neato D4 en de Roborock S4 Max.

Mijn opvallende kenmerken zijn mijn zeven sets sensoren en LIDAR-technologie, waardoor ik uitgebreide kamermapping en obstakeldetectie mogelijk maak. Gebruikers kunnen profiteren van app-bediening om "No go zones" te creëren en eenvoudig schoonmaakbeurten in te plannen. Mijn vermogen om oneffen oppervlakken te navigeren wordt versterkt door mijn vierwielaandrijving, terwijl mijn compatibiliteit met Alexa moeiteloze spraakbediening mogelijk maakt. Bovendien integreer ik naadloos met de WYZE Cam Pan v3, waardoor ik een holistische oplossing bied voor thuisbewaking en schoonmaak.

Volgens Tom's Guide heeft mijn ontwerp een strakke en premium uitstraling, met een heldere stofbak voorzien van een HEPA-filter. Ik deel ook hetzelfde dock als de Proscenic M6 Pro, wat bijdraagt aan mijn gemak en bruikbaarheid. Bovendien heeft Vacuum Wars, een gerespecteerde autoriteit op dit gebied, de Wyze Robotstofzuiger geprezen en gesuggereerd dat het een bestverkochte robotstofzuiger kan worden.

Hoewel ik indrukwekkende reinigingsprestaties en geavanceerde functies bied, mis ik een dweilbevestiging, een functie die bij sommige concurrenten wel aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctioneel reinigingsapparaat. Desondanks maken mijn aantrekkelijke prijs en robuuste prestaties mij tot een overtuigende keuze voor degenen die efficiënt stofzuigen willen prioriteren.

In de wereld van betaalbare robotstofzuigers onderscheid ik me als een geduchte concurrent, met geavanceerde functies, opmerkelijke reinigingsprestaties en naadloze integratie met slimme thuisnetwerken. Mijn precisieschoonmaak, mappingtechnologie en krachtige zuigkracht maken mij uniek in mijn categorie, waardoor ik een verleidelijke optie ben voor degenen die een hoogwaardige en betaalbare robotstofzuiger zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Eufy RoboVac 11S Max

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy RoboVac 11S Max

 • list plusHet slanke ontwerp maakt schoonmaken onder meubels mogelijk
 • list plusKrachtige zuigkracht voor het verzamelen van fijnstof en groot vuil
 • list plusConcurrerend geprijsd op $249

Nadelen Eufy RoboVac 11S Max

 • list plusKan moeite hebben met tapijten met een middelhoge tot hoge pool
 • list plusNiet geschikt voor het reinigen van trappen, auto's of werkplaatsen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
9.54
Ik ben de Eufy RoboVac 11S Max, een slanke en efficiënte robotstofzuiger die indruk maakt met zijn slanke ontwerp en krachtige zuigkracht. Mijn opvallende kenmerk is mijn vermogen om onder meubels te reinigen, waardoor ik perfect ben voor gebruikers die waarde hechten aan grondige reiniging op moeilijk bereikbare plekken. Volgens Wired is "het stil, nooit veel luider dan het piepje van een magnetron, en laag genoeg om onder de meeste meubels te passen." Ik bied drie vermogensniveaus en vier reinigingsmodi, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het aanpassen van hun reinigingsvoorkeuren.

De 11S Max is een upgrade van de 11S, met een krachtigere zuigmotor voor verbeterde dieptereinigingsprestaties. Met een zuigkracht van 1300Pa verzamel ik effectief fijnstof en grotere vuildeeltjes van harde vloeren. Het kan echter moeite hebben met middelgrote en dikke tapijten, zoals opgemerkt door TechRadar. Deze beperking wordt gecompenseerd door mijn effectiviteit in het reinigen van kale vloeren en laagpolige tapijten. Ik ben geschikt voor lichte dagelijkse reiniging van grote oppervlakken en bied een programmeerbare timer voor handig plannen.

Ik ben scherp geprijsd op $249 en een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, mid-range robotstofzuiger. Mijn compacte en lichtgewicht ontwerp maakt manoeuvreren probleemloos, terwijl mijn 0,6-liter stofbak een goede capaciteit biedt voor het verzamelen van vuil. De Consumer Reports noemt mijn "verbeterde dieptereinigingsprestaties" als een belangrijk hoogtepunt.

In vergelijking met mijn voorganger, adresseert de 11S Max de behoefte aan krachtigere zuigkracht en bedient gebruikers met diverse reinigingseisen. Hoewel ik misschien niet geavanceerde functies heb die aanwezig zijn in duurdere modellen, maakt mijn efficiëntie in het verzamelen van fijnstof en grotere vuildeeltjes samen met mijn betaalbare prijs mij een sterke concurrent in de mid-range robotstofzuigermarkt. Zoals Rtings zegt, "De Eufy RoboVac 11S Max is een redelijk goed gebouwde robotstofzuiger geschikt voor kale vloeren, laagpolig tapijt en hoogpolig tapijt."

Wat betreft beperkingen, de 11S Max is misschien niet de ideale keuze voor mensen met dikke tapijten of specifieke reinigingsbehoeften zoals trappen, auto's of werkplaatsen, omdat dit niet waarvoor ik ben ontworpen. Maar voor lichte dagelijkse reiniging en onderhoud op verschillende vloertypen, schittert de Eufy RoboVac 11S Max als een betrouwbare en kosteneffectieve optie. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Roborock Q5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.72
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
9.37

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs

7. Roborock S8+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.36

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en innovatie met de zwarte Roborock S8 Pro Ultra. Deze krachtige robotstofzuiger tilt jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau. Met zijn geavanceerde LiDAR-navigatie en krachtige zuigkracht, verwijdert hij moeiteloos vuil, stof en haren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

De S8 Pro Ultra biedt intelligente reinigingsmogelijkheden, zoals zone-reiniging en planning via de app, waardoor je de volledige controle hebt over wanneer en waar hij schoonmaakt. Bovendien is hij uitgerust met hoogwaardige HEPA-filtratie om allergenen te verwijderen en de luchtkwaliteit in jouw huis te verbeteren.

Met zijn gestroomlijnde zwarte ontwerp voegt de Roborock S8 Pro Ultra niet alleen functionaliteit, maar ook elegantie toe aan jouw interieur. Kies voor de zwarte variant en geniet van een schone en stijlvolle leefomgeving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Samsung Jet Bot Robot Vacuum

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
9.45
De Samsung Jet Bot Al+ herkent alle objecten in de woonkamer dankzij Artificial Intelligence. Met deze technologie maakt hij gemakkelijk rondom obstakels schoon, terwijl hij op veilige afstand van de kwetsbare objecten blijft. Door de 3D sensor navigeert de stofzuiger nauwkeurig door de kamer en voorkomt `ie blokkades door kleine voorwerpen. De LiDAR sensor scant de ruimte herhaaldelijk, zodat hij de locatie van de Jet Bot nauwkeurig bijhoudt en afstandsinformatie vaststelt. Met een zeer hoge zuigkracht van 30 watt maakt de robotstofzuiger je huis in een mum van tijd schoon. Op een vloerkleed of tapijt genereert de motor extra zuigkracht om het stof op te zuigen. Is de schoonmaakklus geklaard? Dan rijdt de Jet Bot automatisch terug naar het Clean Station.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Eureka Groove

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
9.03
Gebruiksgemak
9.5
Met deze voet weet je zeker dat je parasol er goed bij zal staan! De Eureka granieten parasolvoet van Garden Impressions is betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

De Eureka granieten parasolvoet 40 kilo in de kleur black polished, is een stabiele voet met een luxe uitstraling. De wielen zorgen voor een eenvoudig te verplaatsen voet. Deze parasolvoet is geschikt voor stokparasols met een maximale buisdikte van 55 millimeter. De parasolvoet is voorzien van vier wielen, welke afzonderlijk op de rem zijn te zetten. Deze wielen dienen nog te worden gemonteerd. De parasol is doormiddel van de draaibare, kunststof dop vast te zetten in de RVS parasolbuis. Deze natuurstenen parasolvoet heeft verder een fraaie afwerking, doordat de bovenzijde is gepolijst. Tevens is graniet onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar. Het gewicht van de parasolvoet is 40 kilo. De afmeting is 45 x 45 centimeter. De hoogte is inclusief parasolhouder is 40 cm

Voordelen:
✓ Gebruiksvriendelijk
✓ Duurzaam
✓ Stevig
✓ Onderhoudsvriendelijk

Eigenschappen:
•Afmeting: 45x45 cm
•Gewicht parasolvoet: 40 kg
•Materiaal voet: natuursteen
•Materiaal parasolbuis: RVS
•Maximale buisdikte: 55 mm

Wat zit er in de verpakking?
1 x parasolvoet

Garantie
Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op met de verkoper.

Waarom Garden Impressions
Garden Impressions is een Nederlands bedrijf en het grootste tuinmeubelmerk van Europa, dat al jarenlang garant staat voor kwalitatieve tuinmeubelen tegen scherpe prijzen. Of je nu een mooie tuinset, loungeset of parasol zoekt, Garden Impressions biedt het je allemaal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Dyson 360 Vis Nav

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.95
Functionaliteit
8.75
Gebruiksgemak
9.6
De Dyson 360 Vis Nav stofzuigt jouw vloeren en slaat geen plekje over. Dankzij de 360 graden camera maakt de robotstofzuiger een uitgebreide analyse van je huis. Zo maakt hij precieze plattegronden van elke kamer en verdieping. Ook herkent en ontwijkt de robot objecten. De krachtige motor en speciale Dyson cyclonen zorgen voor een hoge zuigkracht. Omdat de robot luchtdicht is, verliest hij geen zuigkracht. Op een volle accu stofzuigt de robot tot 65 minuten. Met de brede vloerborstel stofzuigt de robot grote oppervlakken in één keer. Het uitschuifbare zijkanaal zuigt extra grondig langs plinten, waardoor ook in de hoekjes geen stof achterblijft. Je gebruikt 4 vermogensstanden. Als je de auto-modus gebruikt, berekent de robot zelf de juiste zuigkracht. Via de MyDyson app stel je schoonmaakroutines in. Je kiest waar de robot wel en niet komt en ziet ook hoeveel vuil de robot precies verwijdert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Robotstofzuigers. Er zijn immers 1087 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!