De Bestenu Robotstofzuiger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/22/2020


Stofzuigen is niet de meest populaire klus en daarom zijn er robotstofzuigers. Ze nemen niet al het werk uit handen, maar besparen je wel tijd. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aanschaf van een robotstofzuiger.

Vervangt een robotstofzuiger mijn normale stofzuiger?

hide product content

Een robotstofzuiger is geen vervanging van je normale stofzuiger, maar zorgt er wel voor dat je minder vaak zelf stofzuigt. Een robotstofzuiger stofzuigt alleen de vloer en slaat hierbij de hoekjes over: hij bereikt de hoekjes niet. Je hebt nog steeds je stofzuiger nodig hebben om de plinten, de bank en de trap te stofzuigen.

Een robotstofzuiger bespaart je een hoop tijd en hoe geavanceerder je robotstofzuiger is, hoe beter deze je vloer schoon maakt en hoe meer tijd je bespaart.

Ik raad je aan om naast een robotstofzuiger een goede steelstofzuiger te kopen. Deze zijn draadloos en kan je erg gemakkelijk gebruiken als kruimeldief.

Kan een robotstofzuiger ook dweilen?

hide product content

Er zijn modellen die een dweilfunctie hebben. Er zijn wel een paar verschillen in deze functies: sommige robotstofzuigers hebben een klein waterreservoir en een doek die je vloer dweilt, anderen gebruiken alleen een microvezeldoek zonder water.

Beide maken goed schoon, maar doordat ze geen kracht zetten, poetsen ze geen hardnekkige vlekken weg. Het hebben van een dweilfunctie is fijn om je vloer mee op te frissen, maar om echt goed schoon te maken heb je toch echt een stoomreiniger of een ouderwetse mop en emmer nodig.

Welke vloeren zijn geschikt voor een robotstofzuiger?

hide product content

Elk type harde vloer is geschikt voor een robotstofzuiger. Daarnaast zijn er ook robotstofzuigers die probleemloos je vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigen. Er zijn ook robotstofzuigers verkrijgbaar die moeiteloos over je hoogpolige tapijt heen gaan.

Let ook op de kleur van je vloer: sommige robotstofzuigers functioneren minder goed op hele donkere vloeren. Dit komt door de weerkaatsing van het licht tijdens het gebruik van de sensoren. Er zijn ook robotstofzuigers die speciale borstels hebben om dierenharen mee op te zuigen. Dit is erg belangrijk als je een kat of hond hebt rondlopen.

De verschillende navigatie-systemen van een robotstofzuiger

hide product content

De goedkopere modellen hebben vaak geen navigatiesysteem en gaan willekeurig door je huis heen. Hierdoor kan het voorkomen dat er plaatsen worden overgeslagen en dat hij hierdoor langer bezig is.

Andere robots maken systematisch schoon: deze gebruiken software om door je huis heen te komen en "onthouden" waren ze zijn geweest. Het duurt even voordat de ideale route is gevonden, dus het kan zijn dat je vloer niet goed schoon is in de eerste paar dagen.

Sommige robotstofzuigers hebben een GPS-chip die wordt gebruikt bij het navigeren. Deze route wordt vervolgens ook onthouden en uiteindelijk verbeterd waardoor de beste resultaten worden bereikt. Deze robot heeft wel een stabiele WiFi-verbinding nodig.

De wereld van de slimme robotstofzuigers

hide product content

Een slimme robotstofzuiger is een robot die, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kan. De robotstofzuiger is uitgerust met WiFi en je bedient hem via de app op je smartphone. Het navigatie systeem werkt vaak via GPS en hierdoor maken ze grondig schoon. Het grootste gebruiksgemak daarentegen, bevind zich in de bediening via de app.

Sommige apps zijn uitgebreider dan andere, maar de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zo zijn er robotstofzuigers die uitgerust zijn met camera's waardoor je live mee kijkt via de app. Daarnaast vind je in de app een plattegrond van je huis en je stelt precies in welke plaatsen je extra schoon wilt hebben.

Daarnaast zie je ook waar het meeste vuil zich ophoopt. Hierdoor kun je deze plaatsen ook weer extra schoon laten maken door de robot. Je stelt ook virtuele muren in via de app: er zijn misschien plaatsen in huis waar je wilt dat de robot niet komt. Dit stel je eenvoudig in.

Sommige robotstofzuigers zijn te koppelen aan home smart platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor bedien je je robot met je stem. Vanuit je luie stoel vraag je je robotstofzuiger om voor je te stofzuigen: dat is pas gebruiksgemak!

Zijn robotstofzuigers geschikt voor mensen met allergieën?

hide product content

Niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor mensen met allergieën. Dit hangt af van het filter wat er in de robotstofzuiger wordt gebruikt. Als de robot een HEPA-filter gebruikt, dan is deze in de meeste gevallen geschikt voor mensen met allergieën.

HEPA-filters filteren de kleinste stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en zorgen dat deze niet meer in de lucht terecht komen. Symptomen van allergieën worden veroorzaakt door deze fijne stofdeeltjes: hoe minder deze aanwezig zijn, hoe minder beter je je voelt.

Let hierbij wel op het nummer van het HEPA-filter. Een HEPA-9 filter filtert minder goed dan bijvoorbeeld een HEPA-13 filter.

Stofzuigt een robotstofzuiger goed?

hide product content

Ja. Al hangt het schoonmaakresultaat wel af van het merk en het model van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger vervangt je normale stofzuiger niet. Het stofzuigen van je plinten, bekleding en je trap moet je vooralsnog zelf doen, maar een robotstofzuiger bespaart je veel tijd.

Voordat je robotstofzuiger aan het werk gaat zorg je ervoor dat de vloer zo min mogelijk obstakels op de vloer liggen. Ruim rondslingerend speelgoed op, zet schoenen waar ze horen te staan en haal eventuele breekbare vazen ook van de vloer af. Het beste haal je snoeren ook weg, zodat de robotstofzuiger hier niet in "vast" kan lopen.

Op die manier hoeft je robot nergens omheen en maakt hij je vloer grondig schoon.

Hoe komt deze super Robotstofzuiger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Robotstofzuiger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Robotstofzuigers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Robotstofzuigers die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Robotstofzuigers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Robotstofzuigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Robotstofzuigers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 robotstofzuiger. Je geeft de robot door middel van de app of stembediening de opdracht jouw vloer te stofzuigen, vegen of dweilen. Met de app houd je gemakkelijk de voortgang in de gaten en stel je een schoonmaakschema in. Zo is het niet nodig de robot dagelijks aan te zetten, maar programmeer je hem gemakkelijk vooruit. Dankzij het microvezeldoek haalt de robot tijdens het stofzuigen ook fijnstof van de vloer en voor hardnekkig vuil beschikt `ie over een Turbo Power-functie. Door de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

1. Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB


Product informatiePlus or Show more

De Medion MD19100 robotstofzuiger bedien je dankzij de meegeleverde afstandsbediening vanuit je luie stoel. Zo geef je de robot opdracht om na het koken de etensresten te stofzuigen in de keuken, of stel je een tijdschema in voor de rest van de week. Hierin geef je aan wanneer je wilt dat de robot een rondje maakt, ook als je niet thuis bent. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil beschikt de robot over een Turbo Power functie. Het opladen van de robot duurt zo'n 5 uur, waarna hij tot 90 vierkante meter stofzuigt. Raakt `ie tijdens de schoonmaakklus leeg? Dan keert hij automatisch terug naar het laadstation. Zodra hij is opgeladen gaat hij verder waar hij gebleven was.

2. Medion MD19100


Product informatiePlus or Show more

Met deze robotstofzuiger ben je verzekerd van een onberispelijk resultaat. Het helpt u niet alleen om uw huis schoon te houden, het maakt uw leven ook gemakkelijker door u tijd en energie te besparen. Nooit meer knielen om onder je bank te zuigen. De Rovac 1000 doet het voor jou! De Rovac 1000 is essentieel voor een perfecte en moeiteloze reiniging. Het zal uw huishoudelijke taken vereenvoudigen! Hierdoor hoef je niet meer te stofzuigen, hij doet het allemaal vanzelf! Deze intelligente robot kan namelijk elk type oppervlak reinigen. Druk gewoon op de startknop, het doet de rest! De Rovac 1000 zuigt perfect op de vloer liggende resten en stof op. Het zal zonder enige moeite al het vuil verwijderen. Dankzij de krachtige zuigkracht stofzuigt hij met constante efficiëntie op alle oppervlakken: hard, tegels, linoleum, parket, tapijten en vloerkleden. Het kan ervoor zorgen dat uw interieur elke dag schoongemaakt wordt, en vooral tijdens uw afwezigheid! Laat het werken en geniet van je vrije tijd. Met zijn intelligente systeem heeft de Rovac 1000 de mogelijkheid om van richting te veranderen wanneer hij een obstakel tegenkomt en om te draaien. Dankzij de kracht van zijn lithiumbatterij heeft hij een autonomie van 80 minuten schoonmaken in één keer opladen, d.w.z. een plafond gemiddeld 80 m². Met deze robot kun je alle kamers in je huis schoonmaken. Het zorgt voor een plafond van meer dan 95% van uw interieur, zonder te vergeten te stofzuigen langs de plinten en in de hoeken. Binnen no-time geniet je van een schoon interieur! De Rovac 1000 is het apparaat dat je nodig hebt om je interieur schoon te maken! Deze robotstofzuiger is perfect autonoom, hygiënisch en praktisch en wordt uw nieuwe huisgenoot. Eigenschappen: Afmetingen: 23 x 7 cm Gewicht: 500 gr Autonomie: 80 min Batterij: Lithium (3,7 V / 1500 mAh) Oplaadtijd: 2 uur Obstakeldetectie: Ja Materiaal: Oplaadbaar ABS Compact, slank ontwerp Verandert automatisch van richting Verwijderbare vuilcontainer Lithiumbatterij met grote capaciteit Inclusief USB-oplaadkabel

3. Robotstofzuiger - Stofzuiger - Zelfstandige stofzuiger - Robot - 2021 trend - Voor elk oppervlak - Krachtige batterij


Product informatiePlus or Show more

Gloednieuwe RoboVac: opnieuw ontworpen om de slimste RoboVac (2,85 "/ 72 mm) te zijn, met verhoogde zuigkracht bij 1300 Pa met een stille werking. BoostIQ ™ -technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer extra zuigkracht nodig is om de beste reiniging te krijgen. Li-ion batterij met hoge capaciteit: levert tot 100 minuten constante, krachtige zuiging. Productvoordelen van de Eufy Robovac 11S: Anti-kras geharde glazen bovenklep voor bescherming Infraroodsensor voor het ontwijken van obstakels en technologie voor valdetectie om vallen te voorkomen Laadt zichzelf automatisch op zodat het altijd klaar is om te worden schoongemaakt. Wat u krijgt: RoboVac 11S Afstandsbediening (inclusief 2 AAA-batterijen) Oplaadstation Netspanningsadapter Reinigingshulpmiddel Extra set hoogwaardige filters 4 zijborstels 5 kabelbinders Welkomstgids

4. Eufy RoboVac 11S - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Met de Eufy by Anker RoboVac 35C haal je een krachtige basis robotstofzuiger in huis die je vanuit je luie stoel bedient. Je gebruikt namelijk eenvoudig de app op je mobiele telefoon óf vraagt Google of Alexa om de robot te starten. Wil je dat de robot een ruimte niet verlaat of juist betreedt? Gebruik dan de meegeleverde magneetstrip. De robotstofzuiger rijdt willekeurig door het huis, maar wanneer hij een tapijt of vloerkleed oprijdt verhoogt 'ie automatisch de zuigkracht. Hierdoor pakt de robot ook dierenharen op van de ruwe ondergrond. Met een hoogte van 7,2 centimeter stofzuigt de robot gemakkelijk onder meubels en is de accu leeg? Dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

5. Eufy by Anker Robovac 35C


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 980 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v.een laser. Een laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone op tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iRobot Roomba 980 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze robot stuur je aan via een applicatie op je smartphone of tablet. Hierin baken je het gebied af en stel je het tijdschema in. De robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deze robot is programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. De iRobot Roomba 980 is in 2 uur weer volledig opgeladen. Dit is relatief snel voor een robotstofzuiger. Pluspunten van de iRobot Roomba 980 ✅ De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. ✅ Deze robot beschikt over een virtuele muur. Zo ben je zeker dat de robot een door jou gekozen gebied niet zal passeren. ✅ Stel het schoonmaakgebied van de robotstofzuiger in via een app op je smartphone of tablet. ✅Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. ✅ Met 58 decibel is de iRobot Roomba 980 relatief stil. ✅ Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Goed om te weten ℹ Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie. Levensduur van de accu Je kunt de levensduur van de accu en de optimale reinigingsprestaties als volgt verbeteren: Hou de Robot opgeladen wanneer hij niet wordt gebruikt Laad de Robot zo snel mogelijk na gebruik weer op: wanneer je meerdere dagen wacht, kan de accu beschadigd raken. Om de Robot van de Home Base af te bewaren, verwijder je de accu en bewaar je hem op een koele, droge plaats. De Roomba 980 Robotstofzuiger wordt standaard meegeleverd met: Zijborstel 2x virtuele muur HEPA filter Oplaadstation Handleiding

6. iRobot Roomba 980 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Blaupunkt BLUEBOT XSMART - Robotstofzuiger - Zwart stofzuigt en dweilt grondig al het vuil, stof en haar. Ook op lastige plekken is het voor deze robotstofzuiger mogelijk om te reinigen. Met de Blaupunkt App is het mogelijk om de robotstofzuiger in te stellen en te bedienen. Mapping-functie Met de Mapping-functie is het mogelijk om elke kamer met een hoge efficiëntie zonder plekken te missen schoon te maken. Dit gebeurt allemaal met het bereik van 1 batterij lading. Een grondige reiniging tot 180m2. Programma's De robotstofzuiger heeft 5 verschillende schoonmaak programma's: rand, gebieds (in zig-zag), willekeurige, intensieve schoonmaak en dweilen. Met de BluebbotXS App is deze te bedienen. Reiniging met twee zuigmonden Met 1 batterij lading kan de stofzuiger tot 180 m2 grondig reinigen. Voor het reinigen zijn er twee verschillende zuigmonden. Een zuigmond met draaiende borstel voor het reinigen van tapijten of vloeren die extreem vuil zijn. En de normale zuigmond die perfect is voor de reiniging van gladde vloeroppervlakken zonder dat er haar aan vast komt te zitten. BLDC motor De robotstofzuiger heeft een hoge zuigkracht tot 35 watt, dit is een BLDC motor. Het heeft drie keer meer vermogen dan een conventionele elektrische motor. HEPA-filter Het apparaat is zakeloos en bevat een HEPA filter die hoge druk en pers gebruikt. Zo worden de vuil samengeperst in de opvangbak tot een blok. HEPA-filters in de opvangbak zorgen ervoor dat fijn stof niet opnieuw in de lucht wordt verspreidt. Bediening Infrarood sensor kan stof en vuil opsporen op de lastig te bereiken plekken in uw huis waar vuil zich vaak ophoopt. Met de afstandbediening is het comfortabel en makkelijk om de robotstofzuiger overal vanuit je kamer te bedienen. De digitale display zorgen voor een eenvoudig gebruik, je kunt ook een dag- en weekprogramma instellen. Inclusief: 1 Blaupunkt Bluebot XSMART-vacuümrobot 1 laadstation met 1 voeding 1 afstandsbediening + 2 batterijen 1 stofcontainer 1 normaal zuigmondstuk 1 borstelzuigmondstuk 2 HEPA-filters 4 zijborstels 2 magneetstrips 1 primair filter 1 watertank Goed om te weten: - De robotstofzuiger is geen vervanging voor de normale stofzuiger

7. Blaupunkt BLUEBOT XSMART - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Medion MD 18500 robotstofzuiger kan gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken zoals onder laag meubilair komen (bijv. de bank of het bed). Wat maakt de Medion MD18500 robotstofzuiger zo bijzonder: Het handige apparaat kan zich zelfstandig over uw vloer voort bewegen en neemt gaande weg het vuil mee, wat terecht komt in het vuilcompartiment van de robot. Omdat deze robotstofzuiger programmeerbaar is, kan het werk ook gewoon 's nachts of onder werktijd worden gedaan. Deze robot zal niet het complete huishouden van u overnemen maar maakt uw leven op zijn minst een beetje makkelijker. De slimme robozuiger vindt na de klus zijn weg automatisch weer terug naar zijn oplaadstation. De Medion MD18500 wordt geleverd standaard geleverd met: - Twee zijborstels - Inclusief afstandsbediening - Makkelijk te bereiken vuilcompartiment - Capaciteit van de vuilnisbak: 0.3 Liter - Aan / uit knop - Programmeerbare start - Externe sensor als ''nep-muur'' neer te zetten - Werking op volle accu ca. 90 min - Accu capaciteit: 2500 mAh li-ion - Oplaadtijd: ca. 4 uur - Status Indicator voor batterijlading

8. Medion MD18500 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

ELBELLO Robotstofzuiger EL30 Deze krachtige robotstofzuiger met dweilfunctie heeft 2 zijborstels en nog een schuurborstel om zoveel mogelijk vuil en dier haartjes op te kunnen vangen. Is je vloer stofvrij? Mooi, dan kan je deze stofzuiger robot ook nog laten dweilen. Het is een robotstofzuiger en dweilrobot in 1. Bediening is mogelijk via spraak met Google home of Alexa, Afstandsbediening of via de LIWI app op je Android of Apple smartphone. Zoef! en al het vuil is weg. Goedkopere robotstofzuigers stellen alleen teleur. Deze intelligente stofzuigerrobot bepaalt de meest efficiënte poetsweg en laat zich tevens ook draadloos bedienen. Als hij moe is gaat deze dweilrobot ook zelf terug opladen. De robot maakt schoon op een efficiëntere manier, ondanks de uitdagingen die hij moet confronteren. De robot beschikt over 3 standen voor het vermogen, waardoor hij aanpasbaar is aan alle situaties. Ook is de robot geschikt voor huisdier haar. Voordelen Van de ELBELLO EL30 + Draadloos bedienbaar + 2 in 1: stofzuigen en handig dweilsysteem + Borstels zijn verwisselbaar + Hoge zuigkracht (3000Pa Max.) + 3 standen (Eco - Standaard -Power) + 24/7 programmeerbaar + Detecteert obstakels en voorkomt dat hij van de trap afvalt Wat zit er in de doos? Robotstofzuiger ELBELLO EL30 Oplaadstation 4 x Zijborstels 2 x HEPA filter 2 x Dweildoek 1 x Midden borstel Stof en water tank Afstandsbediening Adapter Handleiding

9. ELBELLO Robotstofzuiger met dweilfunctie - Dweilrobot - robotstofzuigers - Dweilsysteem - Robot stofzuiger zonder zak draadloos - Wifi en afstandsbediening - Google en Alexa - Hoge zuigkracht 3000Pa - HEPA


Product informatiePlus or Show more

De Roomba® 692 robotstofzuiger met WiFi®-verbinding maakt gebruik van een 3-staps schoonmaaksysteem met dubbele borstels voor alle vloertypen, een speciaal ontworpen zijborstel voor het schoonmaken van randen en hoeken en een krachtige zuigwerking om uw vloer schoon te maken, van kleine deeltjes tot groter afval. De Dirt Detect™ technologie herkent gebieden van geconcentreerd vuil en maakt extra schoon op deze plekken, en met de iRobot HOME App kunt u overal en op elk gewenst moment gemakkelijk schoonmaken en programmeren. Voordelen van de iRobot Roomba 692: 3-staps schoonmaaksysteem Borstels voor alle vloertypen Verwijdert een breed scala aan vuil Dirt Detect™ technologie Jarenlange ervaring Zelfinstellende schoonmaakkop Programmeren iRobot HOME App Afgronddetectie Het 3-staps schoonmaaksysteem is voorzien van een speciaal ontworpen zijborstel voor het schoonmaken van randen en hoeken, dubbele borstels voor alle vloertypen en een krachtige zuigwerking. De zijborstel voor het schoonmaken van randen en hoeken veegt vuil uit randen en hoeken naar het schoonmaakpad van de robot. Borstels voor alle vloertypen werken samen om vuil, stof en haren te verwijderen van tapijtvezels en harde vloeroppervlakken, en de zuigfunctie brengt vuil en afval rechtstreeks naar de opvangbak. Borstels voor alle vloertypen werken samen om stof, vuil en groter afval op te nemen om uw vloeren grondig te helpen schoonmaken. De eerste borstel maakt stof, vuil en dierenharen los van vloeren en tapijten en trekt deze naar binnen en de tweede borstel versnelt het afval in het zuigkanaal. iAdapt® navigatie gebruikt een complete set intelligente sensoren die de Roomba® robotstofzuigers helpen meer dan 60 beslissingen per seconde te nemen om zich aan te passen aan uw woning en te helpen de vloeren grondig schoon te maken. Dirt Detect™ sensoren waarschuwen de Roomba® robotstofzuiger om harder te werken op plekken met geconcentreerd vuil, zoals de plaatsen in uw huis waar veel gelopen wordt De zelfinstellende schoonmaakkop past zijn hoogte automatisch aan om de borstels voor alle vloertypen in nauw contact met verschillende vloeroppervlakken te houden en direct contact te maken met zowel tapijten als harde vloeren. Bedien en programmeer schoonmaakbeurten van uw Roomba® robotstofzuiger met WiFi®-verbinding via de iRobot HOME App. U kunt schoonmaakbeurten controleren, de schoonmaakgeschiedenis weergeven en onderhoudsvideo's bekijken. De app voorziet uw robot ook van updates met de nieuwste software, zodat hij altijd up-to-date is met nieuwe functies. De Roomba® robotstofzuiger kan geprogrammeerd worden om tot 7x per week schoon te maken zodat uw vloer altijd schoon blijft. Compatibiliteit met Google Home Wilt u schonere vloeren en tapijten? Zeg het gewoon! Alle met WiFi® verbonden Roomba® robotstofzuigers zijn nu compatibel met Google Home, aangestuurd door de Google Assistant. Vraag de Google Assistant eenvoudig uw robot te starten, stoppen of naar het oplaadstation te sturen. De Google Assistant spraakbediening is een van de spannende nieuwe mogelijkheden in de iRobot HOME App, verkrijgbaar op de App Store en Google Play. Goed om te weten: De Robot stofzuiger kan wat luid worden ervaren in verhouding met andere Robot stofzuigers

10. iRobot® Roomba® 692 - Robotstofzuiger


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Robotstofzuigers. Er zijn namelijk 205 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Robotstofzuiger kopen.