Hoe komt deze super Robotstofzuiger lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Robotstofzuiger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Robotstofzuigers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Robotstofzuigers die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Robotstofzuigers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Robotstofzuigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Robotstofzuigers

De beste Robotstofzuigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een basis robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuigwerk in huis? Dan is de Medion MD18600 - Robotstofzuiger - Wit geschikt voor jou. Deze robot is geschikt voor harde vloeren en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. De robotstofzuiger zorgt zelfstandig ervoor dat de parket, tegels, laminaat en tapijt worden schoongemaakt. Met de borstels aan de zijkant worden alle stof en vuil weggehaald. Dankzij de compacte hoogte kan het apparaat ook gemakkelijk onder de meeste meubels. De infraroodsensors aan de onderkant zorgen ervoor dat de robotstofzuiger niet van de trap valt. Dankzij de overige infraroodsensoren omzeilt de robotstofzuiger tijdens het werk betrouwbaar alle obstakels en voorkomt zo botsingen en ongelukken. Goed om te weten ℹ Dit is een instapmodel robotstofzuiger. Hij beschikt bijvoorbeeld niet over een automatisch hervatten functie en heeft een willekeurig navigatiesysteem. Productvoordelen van de MEDION MD18600 - Robotstofzuiger ✅ Zeer geschikt voor harde vloeren ✅ Gebruikstijd van maximaal 90 minuten ✅ De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op ✅ Door de hoogte kan de stofzuiger makkelijk onder de meeste meubels ✅ Beschikt over afgronddetectie Technische details: Automatische en grondige reiniging dankzij de krachtige borstels en motor Start met een druk op de knop of geprogrammeerd Ingebouwd display Li-Ion accu (14,8 V – 2600 mAh) Gebruiksduur tot 90 minuten Oplaadtijd ca. 4,5 uur Capaciteit stofopvang ca. 0,3 liter Grote en eenvoudig uitneembare stofbak Stof, haren en pollen worden opgevangen in de zakloze stofbak Diverse sensoren Automatische terugkeer naar het oplaadstation

1. MEDION MD18600 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Met de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB haal je tijdens het stofzuigen gelijk een natte doek over de vloer. Bevestig hiervoor het waterreservoir op de robot en de microvezeldoek aan de onderkant. Zo haalt de robot tijdens het stofzuigen ook het fijnstof van de grond. Je bedient deze robot via een app op je telefoon. Via deze app houd je de voortgang in de gaten, zie je of de robot problemen ondervindt en stel je eenvoudig een schoonmaakschema in voor de hele week. Handig, is het niet nodig dagelijks de robot aan te zetten. Dankzij de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

2. Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB


Product informatiePlus or Show more

De Eufy Robovac 11s is een eenvoudige robotstofzuiger, maar onderschat deze hulp in het huishouden niet. Het is namelijk mogelijk de zuigkracht te verhogen wanneer de robot het tapijt oprijdt. Schakel deze turbomodus in via de afstandsbediening en ook het dieperliggend vuil verdwijnt in de stofbak. De robotstofzuiger is met een hoogte van 7,25 centimeter plat genoeg om onder de meubels door te rijden. Fijn, want juist hier lijkt stof vaak te liggen. Met een geluidsniveau van 55 decibel is de robot stiller dan de meeste andere robotstofzuigers. Hierdoor zet je `m probleemloos aan als de kinderen al liggen te slapen. Is de accu leeg, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation.

3. Eufy Robovac 11s


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Neato Botvac D7 geschikt voor jou. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone of tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Via de dekkingskaart op de app is er te zien waar de Neato geweest is en is er de mogelijkheid om aan te aan geven waar hij niet overheen mag rijden. Deze robot beschikt over een speciale (turbo)borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Pluspunten van de Neato Botvac D7: ✅ De NEATO robotstofzuigers staan bekend om de “D-Shape” waardoor ze extra goed in de hoeken kunnen komen. ✅ Deze robot werkt op alle vloertypes. ✅ Hij heeft een grotere comboborstel, grotere afvalbak en een Ultra Performance filter. ✅ De Neato laadt zich automatisch op zodra zijn batterij leeg is. Hij onthoudt herbij waar hij gebleven is en gaat na het opladen door. ✅ De robotstofzuiger zuigt naast vuil en stof ook huisdierharen op. ✅ De D7 is te bedienen via een app op je smartphone. Stel de robot zo in dat hij dagelijks schoonmaakt op een tijdstip dat jou uitkomt. Goed om te weten: ℹ Google Assistant wordt niet in alle landen ondersteund en is alleen van toepassing als de assistent in het engels ingesteld is. Ook dient hier de regio waar de robot gebruikt wordt naar UK ingesteld te worden. De Neato Botvac D7 word standaard geleverd met: Laadstation Handleiding Filter cleaning tool

4. Neato Botvac D7 Connected - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Pluspunten van de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger: ✅ De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. ✅ Deze robotzuiger kan drempels passeren tot ongeveer 2 centimeter hoog. ✅ Dit apparaat is 9,2 cm hoog. Hierdoor zuigt hij gemakkelijk onder de meeste meubels door. ✅ De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd. Goed om te weten: ℹ Deze robot is niet programmeerbaar: je kan hem dus niet volgens een bepaald tijdsschema instellen. ℹ Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

5. iRobot Roomba 605 - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Bluebot XEasy VCBB1XE geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. De laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen.Baken het schoonmaakgebied af met magnetische strips. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Bluebot XEasy vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. De robot is tevens programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Met een geluid van 55 decibel is de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE stiller dan de meeste robotstofzuigers. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Pluspunten van de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE ✅ De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. ✅ Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. Met één druk op de “MAX” knop verhoog je de zuigkracht van de robot. ✅ De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is en hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen. ✅ Deze robotstofzuiger kun je bedienen via een app op je tablet of smartphone. Goed om te weten: Deze robotstofzuiger beschikt niet over vuildetectie. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie. Het kan eventueel nodig zijn om kabels netjes weg te werken, om te voorkomen dat de robot hierop vastloopt. De Robot werkt alleen op 2,4 GHz wifi netwerken. Verbinden met de app Download the APP and register: zoek op „BlueBot“ en download de app vanaf uw APP store of google play. A. Registreren | Je kunt je registreren per e-mail OF telefonisch! Zie boven in je scherm: als je Email selecteert, vul je alleen je e-mailadres in. Als je Phone selecteert, vul je alleen je telefoonnummer in (zonder spaties + landcode in het nummer) B. Nu krijg je een verificatiecode via e-mail of telefoon. Vul de verificatie code in C. Stel je wachtwoord in! Als je hebt uitgelogd en in de toekomst weer wilt inloggen heb je je e-mailadres (of telefoonnummer) + uw wachtwoord nodig D. Je kunt zelf je gewenste (achter)naam en eventueel je locatie instellen! Je robot aansluiten 1. In de BlueBot-app tik je op Add Device 2. Tik nu op het pictogram Robot stofzuiger in de app 3. Schakel je BlueBot XBOOST robotstofzuiger in ... je hoort een stem: Welcome to the robot vacuum cleaner 4. Druk nu tweemaal snel op de knop op je robot en laat hem los! Je hoort nu een stem: Connecting to network... 5. Het WiFi-pictogram van de robot moet nu groen knipperen Voer je WiFi-naam + wachtwoord in Als dit correct is begint het verbindingsproces! De verbinding is geslaagd als 100% wordt aangegeven! Je kunt nu via de app je robotstofzuiger bedienen. ! Vergeet niet je 2,4 GHz wifi-netwerk te selecteren ! Deze robotstofzuiger wordt standaard geleverd met: Laadstation Oplaadkabel handleiding HEPA filter (2x) Stoffilter Zijborstels (4x „2 paar“) Magneet strip Stofbak Zuigmond met draaiende borstels Schoonmaak borstel

6. Blaupunkt Bluebot XEASY - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De iRobot Braava M6138 dweilt gestructureerd en in een rap tempo jouw vloeren. De robot reinigt nat of droog de vloer en manoeuvreert soepel langs meubels of andere obstakels. Zet de robot zelf even aan, bevestig de doek voor nat of droog reinigen, vul het waterreservoir en hij gaat aan de slag. Of gebruik de timer zodat hij `s nachts zijn werk doet. Door het lage geluidsniveau van 35 decibel zet je de robot gerust aan terwijl je ligt te slapen. Je krijgt verschillende moppen en doeken. Wanneer er eentje vuil is, heb je altijd een reserve bij de hand. Via de app op je telefoon bedien je de robot, ook wanneer je niet thuis bent.

7. iRobot Braava M6138


Product informatiePlus or Show more

De Cecotec Conga 1490 Impulse Robotstofzuiger heeft maar liefst 4 functies: deze robotstofzuiger stofzuigt, schrobt, veegt en dweilt. Met de Smartphone App (iTech SmartGyro 2.0 APP technologie) kun je de robotstofzuiger overal in je huis makkelijk bedienen. De app werkt met Alexa en Google Home. Deze robotstofzuiger van Cecotec is geschikt voor huishoudens met huisdieren, doordat hij verwisselbare siliconen borstels bevat, speciaal voor huisdieren. Tevens kan deze robotstofzuiger slim schrobben met 3 vermogensniveaus en 2 materialen voor dweilen. · Wash4You: Schrob de grootste oppervlakken dankzij de elektronische bediening. · Turbo Clean Carpet: Turbo-modus die automatisch wordt geactiveerd wanneer de robot over het tapijten gaat. · Krachtige motor: maximaliseert de kracht van de robot zuiging tot 1400 Pa · 3 vermogensniveaus: Eco, Normal en Turbo-modus voor elk type vuil en situatie. · 6 gespecialiseerde programma’s: Inclusief auto, handleiding, randen, ruimte, spiraal en back-home modus. Productvoordelen: ✅ Via de Smartphone App kun je deze robotstofzuiger overal bedienen. (Alexa en Google Home) ✅ BestFriend Care: Bevat verwisselbare siliconen borstel, speciaal ontworpen voor huisdieren ✅ Turbo Clean Carpet: Turbo-modus die automatisch wordt geactiveerd wanneer de robot over het tapijten gaat

8. Cecotec Conga 1490 Impulse - Robotstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Opzoek naar een robotstofzuiger die je via een tijdschema kan instellen die een kracht heeft van maar liefst 1000 pa? Die 4 verschillende schoonmaakstanden heeft? Die zelf naar zijn oplaadstation gaat wanneer dat nodig is? En ook nog budget vriendelijk is! Dan is de officiële Midea robotstofzuiger geschikt voor jou! Een volledige reeks intelligente sensoren onder de robot zorgt ervoor dat de Midea zich een weg baant rondt het meubilair. Trappen en of andere gevaarlijke afvalpartijen zijn geen probleem, door de ingebouwde anti-val sensoren zal hij deze ten alle tijden vermijden. Heb je een tapijt of vloerbedekking in huis of heb je een harde vloer? Hier heeft de Midea geen moeite mee! De robotstofzuiger kan op afstand ingeschakeld worden via de afstandsbediening, of de reinigingsmodi wijzigen en planningen instellen. De robotstofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie hierdoor wordt er niets overgeslagen. Dankzij de 3D-gyroscoop navigatie, kan de Midea diep en grondig reinigen. De krachtige borstelloze motor, en de 2000 mAh lithiumbatterijen batterij zorgen voor een schoonmaak sessie van maximaal 120 minuten, dit is goed voor 140m2! Dit is op één volledige lading, is de ruimte nog niet schoon na 120 minuten dan gaat de Midea verder waar hij gebleven is! Algemene kenmerken: - Automatisch oplaadsysteem: Met het meegeleverde oplaadstation wordt de Midea automatisch opgeladen wanneer de batterij bijna leeg is, als de vloer nog niet schoon is gaat hij automatisch verder waar hij gebleven is. - Extreem goed met dierenharen: Deel jij je huis met een harige viervoeter? De Midea beschikt over een speciale borstelloze motor speciaal geschikt voor (dieren)haren. - Anti-val sensor: Door de anti-val sensor kan de Midea diepte herkennen, hierdoor kan hij niet van een trap afvallen. - Extra lang meegaande batterij: 2000mAh lithiumbatterijen (ingebouwd) brengt 120 minuten werktijd na één volledige lading, dit is goed voor 140m2. - Gyroscoop navigatie: De Midea speelt zich af in de gyroscoop navigatie, kan zelf een reinigingsroute plannen, die de robotstofzuiger automatisch door je huis leidt. - Meerdere reinigingsmodi: Auto, Specifiek, Zijkanten, Enkele kamer. - 8,5 cm hoog: Het vegen en zuigen van een hoek of onder het bed is heel eenvoudig. Het levert geweldig werk op! - Extreme zuigkracht: De Midea heeft een zuigkracht van 1000pa! - 400 ml opvangbak met filtratie: 400 ml capaciteit van de stofdoos. Het geïnstalleerde filter kan je beschermen tegen allergieën voor huisdierenharen. - Klimvermogen: Een klimvermogen van 1,5cm. - Weinig geluid: Met een geluidsniveau van 69dB zal je geen last hebben van de Midea, maar je kan hem zeker wel horen.

9. Midea robotstofzuiger extra sterk


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de iLife V5s Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon; het kan dus zijn dat de robot stukjes overslaat. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Dat ligt een stuk boven het gemiddelde. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iLife V5s Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd. De iLife V5s wordt standaard meegeleverd met: Laadstation Handleiding Accessoires – Afstandsbediening Accessoires – Filter Accessoires – Zijden borstel Accessoires – AC adapter Accessoires – Reinigingsborstel Accessoires – Watertank Accessoires – Dweildoek

10. ILIFE V5s Pro - Robotstofzuiger


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Robotstofzuigers er zijn namelijk 205 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Robotstofzuiger kopen.