Beste Stoomreiniger - March 2020

181 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Vileda Steam - Stoomreiniger

Vileda
9.8Score
2

Leifheit CleanTenso 11913 - Stoomreiniger

Leifheit
9.5Score
3

Karcher SC3 EasyFix

Kärcher
9.4Score
4

Karcher SC 3 EasyFix Premium

Kärcher
9.3Score
5

Kärcher SC 1 - Stoomreiniger

Kärcher
9Score
6

Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreiniger

BLACK+DECKER
8.7Score
7

BLACK+DECKER FSM1616-QS – Stoomreiniger

BLACK+DECKER
8.4Score
8

BISSELL 2234N PowerFresh Slim Steam - Stoomreiniger

BISSELL
8.1Score
9

Kärcher SC 4 EasyFix Premium - stoomreiniger - wit

Kärcher
8Score
10

Tristar SR-5261 - Stoomreiniger

Tristar
7.9Score

Hoe komt deze leuke Stoomreiniger opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Stoomreiniger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Stoomreinigers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Stoomreinigers die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Stoomreinigers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stoomreinigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Stoomreinigers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Vileda Steam - Stoomreiniger is een lichte en wendbare stoomreiniger die vuil, stof en bacteriën aanpakt met hete damp. Ideaal om bijvoorbeeld de keuken en de badkamer perfect hygiënisch te houden, maar ook in publieke plaatsen waar veel bacteriën ronddwalen zoals in een grootkeuken, een bakkerij of een kleuterklasje komt deze stoomreiniger als geroepen! Verwijdert 99,9% van de bacteriën Door de hoge temperatuur van de damp die uit de Vileda stoomreiniger komt, worden 99,9% van bacteriën verwijderd. Deze manier van schoonmaken is hygiënischer dan een reiniging met chemicaliën, die heb je hiervoor dus niet nodig! Doordat de stoom zo krachtig is hoef je zelfs geen schoonmaakmiddel te gebruiken, waardoor je niet in contact komt met irriterende of gevaarlijke chemicaliën en het risico voorkomt om chemische dampen in te ademen. Geschikt voor alle soorten vloeren door het regelbaar stoomvolume De Vileda Steam is uitgerust met een regelbaar stoomvolume, dat je kan aanpassen naargelang het type vloer dat je wil schoonmaken. Vloeren die wat delicater zijn zoals bijvoorbeeld parket of laminaat vereisen uiteraard wat minder damp dan een tegelvloer. Met de handige draaiknop kan je variëren van veel tot weinig damp. Het schoonmaken van kortharige tapijten is eveneens mogelijk door simpelweg van accessoire te veranderen op de voet. Snel en handig in gebruik Het handige reservoir heeft een volume van 400 ml waarmee je een erg groot oppervlak kan reinigen, zonder dat je het hoeft bij te vullen (130 m2). Vul het reservoir met water, steek de stekker in het stopcontact en zet het apparaat aan. In slechts 15 seconden is de Vileda Steam stoomreiniger klaar voor gebruik! Je reinigt je vloeren vanaf nu snel en moeiteloos, want deze stoomreiniger heeft een ultra licht ontwerp en ligt goed in de hand. Geraakt in alle hoeken door de driehoekige voet De Vileda Steam is erg wendbaar en dankzij de driehoekige vorm kan je zelfs tot in de hoeken perfect schoonmaken. De hoes in microvezel is eenvoudig op de Vileda stoomreiniger te bevestigen dankzij het velcro-systeem en laat de stoom goed door. Deze hoes kan in de wasmachine gewassen worden op 60°C. *De Vileda Steam stoomreiniger wordt geleverd met 2 microvezelhoezen, een beker om het reservoir gemakkelijk te vullen en een tapijtaccessoire voor een eenvoudige reiniging van kortharige tapijten. Eigenschappen van de Vileda Steam - Stoomreiniger: Merk: Vileda Lengte snoer: 6 meter Volume reservoir: 400 ml Verwijdert 99,9% van de bacteriën Geraakt in alle hoeken Gebruiksvriendelijk Driehoekige voet Regelbaar stoomvolume Hygiënisch resultaat Hoes: wasbaar op 60°C

1. Vileda Steam - Stoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Leifheit CleanTenso - Stoomreiniger Met de Leifheit CleanTenso wordt alles hygiënisch schoon – zo gemakkelijk mogelijk en zonder chemische middelen. Met hete waterdamp verwijdert de stoomreiniger tot 99,99% van de bacteriën. Onmisbaar voor een vloer met kinderen en huisdieren. Belangrijke kenmerken Verwijdert met hete waterdamp tot 99,99% van alle bacteriën. Meteen gebruiksklaar dankzij een extreem korte opwarmtijd van minder dan 30 seconden. Met zes stoomopeningen voor gelijkmatige stoomverdeling Traploze stoomregeling, voor het optimaal afstellen op gelakte houten vloeren, stenen vloeren en tegelvloeren. Afneembare XL tank voor 40 minuten non-stop gebruik De verwisselbare microvezel vloerwisser neemt het losgeweekte vuil grondig op Met verwisselbaar waterfilter voor lange levensduur Inklapbare steel voor ruimtebesparend opbergen Inclusief tapijtglijder voor het opfrissen van tapijt Extra lang snoer voor grote actieradius Inclusief Microvezeldoek die op 60°C in de wasmachine gewassen kan worden. En zo eenvoudig werkt het: de stoomreiniger heeft minder dan 30 seconden nodig om op te warmen en is dan al meteen klaar voor gebruik. Als het water heet is, wordt de stoom door zes stoomopeningen gelijkmatig verdeeld. Met de traploze regelknop kun je de hoeveelheid stoom optimaal op de vloer afstemmen. De laagste stand is geschikt voor gelakte houten vloeren zoals parket en laminaat. De hoogste stand is voor grondig reinigen van stenen vloeren en tegelvloeren. De verwisselbare microvezeldoek neemt het losgeweekte vuil op, zodat alles hygiënisch en grondig schoon wordt. Met de praktische tapijtglijder is de stoomreiniger ook geschikt voor het opfrissen van tapijt. De CleanTenso heeft een grote XL tank en kan daardoor non-stop 40 minuten lang gebruikt worden. Het extra lange snoer komt tot in iedere hoek en maakt bijzonder flexibel schoonmaken mogelijk. De tank is afneembaar en is gemakkelijk te vullen – koud water erin doen en starten. De CleanTenso heeft een verwisselbaar filter zodat de stoomreiniger lang meegaat. De met klittenband bevestigde microvezeldoek is wasbaar op 60°C. Dankzij de inklapbare steel is de stoomreiniger ruimtebesparend op te bergen. Over Leifheit Leifheit is een van de meest toonaangevende aanbieders van huishoudelijke producten in Europa. In en om het huis zorgt Leifheit voor passende oplossingen in de vorm van degelijke en kwalitatief hoogstaande producten. Al meer dan 50 jaar biedt Leifheit producten voor huishoudelijke toepassing, ontwikkeld met het oog op gemak en gebruikscomfort.

2. Leifheit CleanTenso 11913 - Stoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Karcher SC3 Easyfix in de hand begin je snel met schoonmaken én maak je het af zonder pauzes. Deze stoomreiniger is al binnen 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Omdat je de tank gewoon tijdens het schoonmaken bijvult, is het niet nodig om de klus te onderbreken. Ideaal voor het reinigen van grote oppervlaktes zoals harde vloeren in de woonkamer en keuken. Pak de kleine borstel erbij wanneer je het aanrecht even grondig wilt boenen. Neem de stoomreiniger als laatste ook nog even mee naar boven, richting de badkamer. Met een gewicht van 3,1 kilogram is dit goed te doen.

3. Karcher SC3 EasyFix

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium stoom je naast kleine stoomklussen en harde vloeren ook laagpolige tapijten of vloerkleden schoon. Je ontvangt namelijk een speciale tapijtborstel. Dit is een houder die je over de reguliere harde vloeren borstel heen klikt om gemakkelijker over het tapijt te glijden. Daarnaast ontvang je ook een ontkalkingspatroon. Ondanks dat de stoomreiniger kalk eenvoudig van de glazen badkamerwand stoomt, maakt het zelf ook gebruik van water. En in water zit kalk. Om te voorkomen dat kalk aan de binnenkant hecht en de stoomreiniger beschadigt, stop je het ontkalkingspatroon in de stoomreiniger. Handig, gaat 'ie langer mee en stoom je geen kalkhoudend water op de wastafel die je net hebt schoongemaakt.

4. Karcher SC 3 EasyFix Premium

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze compacte SC 1 Kärcher handstoomreiniger is ideaal voor kleine reinigingsklusjes. Denk hierbij aan het verwijderen van aanslag rondom een kraan, douchekop of aangekoekte etensresten op een gasfornuis. Met de kracht van stoom kun je vrijwel iedere vervuiling de baas, daarnaast verwijdert stoom 99,99% van alle bacteriën die in huis voorkomen. Een ander groot voordeel is dat je geen chemicaliën meer hoeft te gebruiken! Omdat dit een handzaam model is, heeft hij geen groot waterreservoir. Daarom moet de stoomreiniger soms tussendoor bijgevuld worden. Toepassingen De voornaamste toepassing van een handstoomreiniger is het schoonmaken van apparatuur in de keuken, zoals kookplaten en afzuigkappen, maar ook de gehele badkamer kan worden gereinigd met stoom. Zoals je al merkt, de stoomreiniger is multi-inzetbaar. Zo kun je met een extra hulpstuk de stoomreiniger ook gebruiken om behang los te stomen of met behulp van een ruitensproeier ook ramen en spiegels reinigen. Accessoires De Kärcher SC1 is uitgevoerd met kinderbeveiliging, een veiligheidsventiel, geïntegreerde vultrechter. Bij het product wordt een handsproeier, puntstraal, krachtsproeier, ronde borstel (klein), maatbeker en microvezel overtrek voor de handsproeier meegeleverd.

5. Kärcher SC 1 - Stoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-mop Deluxe is niet alleen uitermate geschikt voor het grondig reinigen van harde vloeren, maar gebruik je daarnaast ook eenvoudig voor specifiekere schoonmaakklusjes. De stoomreiniger is namelijk uitgerust met een uitneembare handstoomreiniger, zodat je ook je spiegel, oven of bbq weer keurig schoon krijgt. Maar ook voor een spoedklus haal je deze stoomreiniger erbij. In nog geen 15 seconden is de stoom heet genoeg om te reinigen. Dat is wel zo handig bij vlekken op kleding, meubels of tapijt, waarbij snel actie is vereist. Stel zelf de betreffende ondergrond in op het bedieningspaneel en de stoommop doet de rest. Ben je klaar? Dan was je de meegeleverde stoomdoeken gemakkelijk uit in de wasmachine. Let op: de stoomreiniger kan bij levering nat zijn van binnen, dit in verband met een test voor waterdichtheid in de fabriek.

6. Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De stoomreiniger FSM1616-QS van BLACK+DECKER is 1600W, hygiënisch, makkelijk, snel en chemicaliënvrij voor alle gesloten vloeren. Met de Lift&Reach afneembare compacte stoomkop bereik je ook de lastigste hoeken. Gebruik De stoomreiniger FSM1616-QS is te gebruiken op alle gesloten vloertypes dankzij AutoSelect Technology. Kies het vloertype en automatisch komt de juiste hoeveelheid stoom vrij. De vloer droogt in enkele seconden. Voordelen Doodt 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten - zonder chemische reinigingsmiddelen AutoSelect Technology: kies het vloertype en automatisch komt de juiste hoeveelheid stoom vrij Afneembaar en eenvoudig te vullen waterreservoir. Vul het reservoir met gewoon kraanwater 180 graden draaibare kop zorgt voor extra gebruiksgemak rondom meubilair Klaar voor gebruik in 30 seconden De Easy Glide microvezel stoomdoeken zorgen voor een grondige vuilafname en gaan tot meer dan 100 wasbeurten mee Met de Lift&Reach afneembare compacte stoomkop bereik je ook de lastigste hoeken Specificaties Vermogen: 1600 Watt Gewicht: 2,7 kg Kabellengte: 5 m Opwarmtijd: 30 sec Stoommechanisme: AutoSelect Antikalksysteem Aan/uitschakelaar Capaciteit: 350 Werktijd: 7-14 min Verpakkingsinhoud BLACK+DECKER FSM1616-QS stoomreiniger 2x Easy Glide microvezel stoomdoek(rechthoekig en delta) Tips & Tricks Was geregeld de meegeleverde microvezel stoomdoeken in de wasmachine op hoge temperaturen. Vervang de doeken wanneer deze beschadigd zijn.

7. BLACK+DECKER FSM1616-QS – Stoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Maak overal schoon met de BISSELL PowerFresh Slim Steam! Deze 2-in-1 machine biedt een superieure reiniging zowel op als boven uw vloeren, door het omzetten van een staande stoomreiniger naar een draagbare stoomreiniger. Veilig te gebruiken op alle harde vloeren, zoals hardhout, keramiek, linoleum, graniet en marmer. Met de on-demand stoom bediening kunt u precies de juiste hoeveelheid stoom op uw vloeren afgeven. De Slim Steam reinigt meerdere oppervlakken in uw huis met de verschillende hulpstukken welke universeel worden gebruikt op het verlengstuk als de draagbare stoomreiniger. De 2-in-1 stoommop is uitgerust met een ingebouwde toolkit, zodat de hulpstukken tijdens het schoonmaken in handbereik zijn! Het slanke ontwerp, het lage profiel en de zwenk besturing zorgen ervoor dat u makkelijk kunt manoeuvreren en de moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken! Bijvoorbeeld onder de tafels, langs plinten, langs randen en nog veel meer. Zodra u klaar bent met schoonmaken, bergt u de stoomreiniger op de meegeleverde muurbevestiging op. Productvoordelen van de BISSELL 2234N PowerFresh Slim Steam: Met de 2-in-1 stoomreiniger kunt u zowel op als boven uw vloeren reinigen met een volledig rechtopstaande stoommop, verlengstok en handheld stoomreiniger Met de handheld stoomreiniger kunt u meerdere gebieden in uw huis reinigen, zoals keuken- en badkamerafvoeren, werkbladen, kookplaat, magnetrons, stoffering, huisdier en kinderspeelgoed en meer De ingebouwde toolkit biedt eenvoudige toegang tot gereedschappen tijdens het schoonmaken Draaibare besturing om in krappe ruimtes te komen en de manoeuvreerbaarheid rond meubels te verbeteren Gebruik de muurbeugel voor gemakkelijke opslag als het reinigen is voltooid Inclusief: 2x pads (1x zacht en 1x scrub) Groene borstel Hoekborstel Voegenborstel Platte schraper

8. BISSELL 2234N PowerFresh Slim Steam - Stoomreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Pak hardnekkig vuil aan en geef bacteriën geen kans met behulp van de Kärcher SC 4 Easyfix Premium stoomreiniger. Deze comfortabele stoomreiniger is binnen enkele minuten opgewarmd en is de ideale hulp bij het reinigen van bijvoorbeeld (badkamer)tegels, kookplaten en afzuigkappen. Een groot voordeel van reinigen met stoom is dat je geen gebruik meer hoeft te maken van diverse chemicaliën en dat stoom 99,99% van alle bacteriën in huis doodt. Home Line Deze Kärcher SC 4 Easyfix Premium stoomreiniger is onderdeel van de Kärcher Home Line. Producten uit de Home Line zijn uitgerust met extra veel accessoires en hebben een luxueuze witte kleur. Vloeren en tapijten stomen de Kärcher SC 4 Easyfix Premium stoomreiniger wordt geleverd met alle benodigheden om vloeren en tapijten te stomen. Zo wordt bijvoorbeeld een carpetglider meegeleverd waardoor de vloermond ook tapijt kan stomen. Reservoir bijvullen Deze SC 4 stoomreiniger heeft een afneembaar waterreservoir, hierdoor kan hij eenvoudig worden bijgevuld terwijl je bezig bent met reinigen. Zo kun je altijd doorwerken en hoef je de stoomreiniger niet tussendoor uit te zetten. Easyfix De microvezel bodemdoek kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de vloermond door middel van klittenband. Ook is de bodemdoek makkelijk te verwijderen zonder dat je in contact komt met vuil. Opbergruimte Dit type stoomreiniger is uitgerust met handige opbergruimtes voor de snoeren en een parkeerstand voor de vloermond. Compleet pakket Bij de SC 4 EasyFix Premium worden veel accessoires meegeleverd waardoor je voor elke situatie het juiste gereedschap in huis hebt. Zo kun je bijvoorbeeld met de meegeleverde borstels extra krachtig schrobben op hardnekkige vlekken. Daarnaast is de stoomreiniger standaard uitgevoerd met een kinderbeveiliging en veiligheidsventiel. Kenmerken Kärcher SC 4 Easyfix Premium stoomreiniger Afneembaar reservoir Schoonmaken zonder chemicaliën Stoom doodt 99,99% van alle bacteriën in huis Opbergruimte voor kabels Uitgebreide set accessoires meegeleverd Apparaat moet zo nu en dan ontkalkt worden Accessoires • Vloerborstel • Tapijtborstel • Vierkante borstel • Puntstraalsproeier • Hogedruksproeier • Kleine ronde borstel • Grote ronde borstel • Microvezel overtrek voor handsproeier • 2x microvezel vloerdoek • 2x verlengbuizen Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op een Kärcher stoomreiniger.

9. Kärcher SC 4 EasyFix Premium - stoomreiniger - wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gebruik de kracht van stoom om je vloeren en huis goed te reinigen. De Tristar SR-5261 Stoomreiniger maakt korte metten met vuil en bacteriën op zowel harde als zachte vloeren en zelfs op je ramen. Dankzij de afneembare staaf is de stoomreiniger heel eenvoudig op te bergen en zelfs als handheld model te gebruiken. De speciaal gevormde stoommond bereikt zelfs moeilijke plekken zoals hoeken en onder de bank. Geen chemicaliën nodig Door de hitte van de stoom worden niet alleen alle vuilplekken grondig gereinigd, maar worden ook 99% van alle bacteriën gedood. Dit alles zonder gebruik van chemicaliën, je hebt alleen water nodig. Ideaal voor vloeren waar kinderen op spelen of voor mensen met huisdieren. Complete set met hulpstukken Bij de Tristar Stoomreiniger ontvang je een volledige set met hulpstukken zodat je alle plekken in huis kan schoonmaken. Naast de driehoekige stoomkop met microvezeldoek en tapijtglijder ontvang je ook een langwerpige stoomkop met microvezeldoek, speciaal geschikt voor grote oppervlaktes. Er zitten ook drie kleine stoomtuiten waarmee je heel gericht kan reinigen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van je wieldoppen of tussen de rails van een schuifdeur. Als laatste ontvang je ook 3 verschillende borstelkoppen voor het diep reinigen van hardnekkige aanslag zoals op tegels of in de badkamer. Ook te gebruiken als handheld De stoomgenerator kan eenvoudig los van de steel gehaald worden en als handheld model gebruikt worden. Via de draaiknop stel je de stoomkracht naar wens in en dankzij het vermogen van 1500 Watt warmt de stoomreiniger snel op. Het verwijderbare waterreservoir heeft een inhoud van 400 ml en kan eenvoudig bijgevuld worden onder de kraan. Als het reservoir onverhoopt toch leeg is tijdens het schoonmaken, treedt de droogkookbeveiliging in werking en slaat de stoomreiniger af. Wat vind je in de doos: Tristar Stoomreiniger, 1 driehoekige stoomkop, 1 driehoekige microvezeldoek, 1 langwerpige stoomkop, 1 langwerpige microvezeldoek, 3 diepreinigende borstels, 3 detailspuitmonden, 1 navulbeker, handleiding Redenen om voor de Tristar SR-5261 Stoomreiniger te kiezen: Reinig je vloeren, tapijt en ramen met alleen water zonder gebruik te maken van chemicaliën Doodt 99% van alle bacteriën in huis dankzij de hitte van de stoom Inclusief 12 accessoires om alle oppervlakken in je huis, de auto en de caravan te reinigen Klik de stoomgenerator van de stok af en je hebt een handheld model voor spiegels of ramen Afneembare watertank met een inhoud van 400 ml en droogkookbeveiliging

10. Tristar SR-5261 - Stoomreiniger

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stoomreinigers er zijn immers 181 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Stoomreiniger kopen.

Beste koop maken