Bestenu

Beste stoomreinigers - okt. 2022

Met meer dan 272 stoomreinigers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste stoomreinigers op een rij
01Score: 9.9
BISSELL MultiClean Spot&Stain Vlekkenreiniger
BISSELL MultiClean Spot&Stain Vlekkenreiniger
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Kärcher SC 3 EasyFix
Kärcher SC 3 EasyFix
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
BISSELL 36988 SpotClean Proheat
BISSELL 36988 SpotClean Proheat
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer
STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Vileda Stoomreiniger Steam XXL met Power pad
Vileda Stoomreiniger Steam XXL met Power pad
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
BISSELL 1558N SpotClean Pro
BISSELL 1558N SpotClean Pro
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
9-IN-1 DRAAGBARE STOOMREINIGER MET ACCESSOIRES
9-IN-1 DRAAGBARE STOOMREINIGER MET ACCESSOIRES
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.2
Tristar SR-5261 2-in-1 Stoomreiniger – Stoommop en Handstoomreiniger
Tristar SR-5261 2-in-1 Stoomreiniger – Stoommop en Handstoomreiniger
Ga naar laagste prjis
09Score: 8.1
Karcher SC4 EasyFix
Karcher SC4 EasyFix
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Stoomreiniger Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Een stoomreiniger is het beste alternatief voor een emmer water en een mop. Hij bespaart je niet alleen tijd, maar maakt bovendien veel grondiger schoon. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een stoomreiniger.

Hoe werkt een stoomreiniger?

Het water in de stoomreiniger wordt tot het kookpunt verhit waardoor er stoom ontstaat. Dit stoom gaat via de buis naar de mond van de stoomreiniger en dit stoom wordt vervolgens gebruikt om vuil los te weken en weg te halen.

Reinigen met stoom is niet alleen goedkoper, maar ook hygiënischer. Je bespaart op schoonmaakmiddelen, want deze heb je niet nodig. Door te reinigen met heet stoom, doodt je 99,95% van de ongewensten micro-organismen.

Het is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Je hebt geen afval en het enige wat je verbruikt is een klein beetje water en elektriciteit. Het vergt bovendien een stuk minder lichamelijke inspanning dan schoonmaken met een emmer water en een mop.

Welke soorten stoomreinigers zijn er?

Er zijn verschillende stoomreinigers verkrijgbaar en ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Zo is een stoommop handig om je vloeren mee te moppen. Soms hebben deze een geïntegreerde handstoomreiniger waarmee je ook in de kleine hoekjes kunt komen.

Een stoommop wordt vaak geleverd met verschillende toebehoren zoals een tapijtglijder, waarmee je ook tapijten en kleden kunt reinigen. Als de stoommop een geïntegreerde handstoomreiniger heeft krijg je hier vaak ook allerlei handige accessoires bij.

Een handstoomreiniger is ideaal voor de kleinere klusjes in huis. Denk hierbij aan het reinigen van kranen, randjes in de badkamer, je fornuis en het toilet. Overal waar je lastig bij kunt en waar hardnekkig vuil zit, biedt de handstoomreiniger de ideale oplossing.

Vaak worden er zelfs hulpstukken meegeleverd waarmee je bekleding reinigt. Denk aan de bank of eetkamerstoelen.

Een slede stoomreiniger heeft de meeste mogelijkheden van alle stoomreinigers, maar komt wel met een stevig prijskaartje. Een slede stoomreiniger sleep je achter je aan, net als een stofzuiger. Deze komt met een lange slang met daaraan een mondstuk. Dit mondstuk gebruik je net zoals de zuigmond van een stofzuiger.

Dit mondstuk vervang je door allerlei andere meegeleverde accessoires, zoals bijvoorbeeld een spuitmond waarmee je tegels eenvoudig schoonmaakt. Omdat er een lange slang bij zit, bereik je de meest lastige plaatsen.

Stoomdruk

Als je van plan bent een stoommop aan te schaffen dan is de stoomdruk niet zo belangrijk. Een stoommop is ontworpen om oppervlakkig schoon te maken waardoor er geen hoge druk nodig is.

Een handstoomreiniger en een slede stoomreiniger daarentegen zijn beide gemaakt om hardnekkig vuil mee te verwijderen waardoor hoge druk goed van pas komt.

Hoe hoger de druk is, hoe eenvoudiger het vuil los laat. Kijk hier dus goed naar.

Wat kun je allemaal doen met een stoomreiniger?

Wat je allemaal kunt met een stoomreiniger, hangt af van welke stoomreiniger je hebt. Over het algemeen is een slede stoomreiniger het meest veelzijdig. Deze werken met de meeste druk, hebben een lange slang waardoor je bij de meest lastige plekjes komt en worden geleverd met de meeste accessoires.

Denk aan bijvoorbeeld het reinigen van de voegen in de badkamer, de kranen, het toilet, maar ook je fiets en speelgoed wat al heel lang buiten heeft gestaan en wat een grondige schoonmaakbeurt kan gebruiken. Dit speelgoed moet natuurlijk wel tegen de hitte kunnen.

Met de juiste hulpstukken maak je ook bekleding schoon. Je bank, stoelhoezen en zelfs je gordijnen worden opgefrist met een stoomreiniger.

De meeste vloeren zijn geschikt voor het reinigen met stoom, maar zoek dit altijd eerst goed uit voordat je begint. Er zijn soorten lijm die de hitte van het stoom niet kunnen weerstaan en daardoor oplossen. Dit kan vooral bij laminaat en parket het geval zijn.

Meegeleverde accessoires

De meegeleverde accessoires zijn erg belangrijk, want deze bepalen wat de mogelijkheden zijn van de stoomreiniger. Zonder bepaalde accessoires kun je bijvoorbeeld geen kleine hoekjes bereiken. Een tapijtglijder zorgt ervoor dat je tapijten en kleden reinigt met stoom: als deze niet wordt meegeleverd en je hebt veel tapijt, dan koop je beter een andere.

Kun je laminaat schoonmaken met een stoomreiniger?

Of je laminaat kunt reinigen met een stoomreiniger hangt af van het laminaat wat je hebt. Laminaat heeft een bovenste beschermlaag die soms geen weerstand biedt aan hoge temperaturen. Bovendien kunnen niet alle lijmen tegen de hitte. Zoek dus eerst uit of jouw laminaat de hitte kan weerstaan voordat je het gaat uitproberen.

Welk schoonmaakmiddel gebruik ik in mijn stoomreiniger?

Het is in principe niet nodig om een schoonmaakmiddel te gebruiken met een stoomreiniger. Het hete stoom reinigt erg grondig en doodt bovendien 99,95% van alle schadelijke bacteriën. Wil je toch een schoonmaakmiddel gebruiken, gebruik dan alleen speciaal reinigingsmiddel voor stoomreinigers.

Je kunt je stoomreiniger onherstelbaar beschadigen als je het verkeerde reinigingsmiddel gebruikt.

hero illustration

Hoe komt deze super stoomreiniger opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste stoomreiniger ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over stoomreinigers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle stoomreiniger die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke stoomreiniger het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten die overeenkomstig zijn aan stoomreinigers

De beste stoomreinigers in een handige lijst

1 - BISSELL MultiClean Spot&Stain Vlekkenreiniger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de BISSELL MultiClean Spot & Stain is het een koud kunstje om een onverwachte knoeiboel in je auto en huis te reinigen. De MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken eenvoudig met behulp van water, de 2 speciaal samengestelde BISSELL-vloeistoffen, en 4 speciale reinigingstools met grote zuigkracht. Hij heeft een extra lange en flexibele slang (2,20 meter) met een groot reinigingsbereik waarmee je tot in alle hoeken en gaten van je huis en auto komt, en hij beschikt over twee afneembare watertanks die eenvoudig gevuld en geleegd kunnen worden voor het vergemakkelijken van het reinigingsproces. Dankzij de lichtgewicht en draagbare MultiClean Spot & Stain beschikt je eindelijk over de mogelijkheid om vlekken al bij de eerste reiniging snel en volledig te verwijderen. Hoe werkt de BISSELL SpotClean? - Vul de tank met warm water en reinigingsvloeistof. - Hou het reinigingshulpstuk circa 2,5 cm boven de vlek, spray de vlek in. - Schrob voorzichtig over het te reinigen oppervlak. - Spray indien nodig voor een grondige reiniging extra terwijl de borstel en zuigmond zich op het te reinigen oppervlak bevinden. - Trek het handheld hulpstuk naar je toe, de zuigkracht verwijdert het vuil. Ga door tot de vlek verdwenen is. - Voer nog ‘droge’ veegbewegingen uit (dus zonder de watertoevoer knop ingedrukt te houden) om zoveel mogelijk vloeistof/vocht te verwijderen. Kenmerken van de BISSELL MultiClean Spot&Stain: - De BISSELL MultiClean Spot & Stain verwijdert spetters en vlekken in en rond het huis - gebruik het voor auto-interieurs, karpetten en zachte oppervlakken zoals banken, sofa's, matrassen en nog veel meer. - Hij heeft een extra lange en flexibele slang (2,20 meter) met een groot reinigingsbereik waarmee je tot in alle hoeken en gaten van je huis en auto komt. Dankzij het 5 meter lange snoer kan je je auto en alle andere oppervlak reinigen zonder de stekker steeds steeds in een ander stopcontact te hoeven steken. - Heatwave technologie - vul de tank met heet water (maximaal 60°C), de heatwave technologie zorgt voor een constante warmtebron om de temperatuur van het water gedurende het reinigingsproces te handhaven. - Gescheiden schoon en vuilwatertanks. Eenvoudig te legen en vullen door makkelijke grip. - Makkelijk op te bergen, lichtgewicht, compact design welke het toelaat om in kleine ruimtes op te bergen. - Inclusief 236ml monster van het schoonmaakmiddel Spot & Stain - voor het gebruik op vlekken en vuil. Geconcentreerd zodat je er niet veel van nodig hebt. Kan worden gebruikt op tapijten en stoffen die kunnen worden gereinigd met water. - Inclusief 236ml monster van het schoonmaakmiddel Oxygen Boost - Oxygen moleculen worden geactiveerd wanneer deze in contact komen met de vlek. De actieve oxygen moleculen omringen de vlek en verwijderen de vlek zodat je gedag kunt zeggen tegen hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie en fruitsap. De moleculen zullen zes tot acht uur actief blijven om vuil en vlekken te verwijderen, zelfs tot diep in het tapijt. - Accessoires: 8cm hardnekkige vlekkenborstel, 15cm hardnekkige vlekkenborstel, XL kierenborstel, 3-in-1 stofferingborstel - Vermogen: 275-330 W - Geluidsniveau: 74dB - Schoon water tankinhoud: 1,1L - Vuil water tankinhoud: 1,4L - Slanglengte: XL 2,2 meter - Snoerlengte 5 m - Afmeting: 30x17x36,8 cm - Gewicht: 3,86 kg - Inhoud doos: Multiclean, 4 opzetstukken, 2x 236 ml reinigingsmiddel, gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Kärcher SC 3 EasyFix

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je hardnekkig vuil verwijderen zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën? Dan is een SC 3 Easyfix stoomreiniger van Kärcher echt iets voor jou. Met stoom dood je maar liefst 99,99% van alle bacteriën in huis! Kenmerken Kärcher SC 3 Easyfix ✅ De stoomreiniger kan non-stop worden bijgevuld ✅ Schoonmaken zonder chemicaliën ✅ Stoom doodt 99,99% van alle bacteriën in huis ✅ Water wordt automatisch ontkalkt door het slimme ontkalkingsfilter Goed om te weten ℹ Waterreservoir is niet afneembaar ℹ Wil je een krachtigere stoomreiniger met meer stoom? Kies dan voor de SC5 easyfix Stoomreiniger. Deze heeft een stoomdruk van 4,2 bar. Toepassingen De voornaamste toepassing van een stoomreiniger is het schoonmaken van apparatuur in de keuken, zoals kookplaten en afzuigkappen, maar ook de gehele badkamer kan worden gereinigd met stoom. Zoals je al merkt, de stoomreiniger is multi-inzetbaar. Zo kun je met een extra hulpstuk de stoomreiniger ook gebruiken om behang los te stomen of met behulp van een ruitensproeier ook ramen en spiegels reinigen. Bespaar veel tijd Je kunt direct aan de slag want de SC 3 stoomreiniger is binnen 30 seconden opgewarmd! Een ander groot voordeel van dit model is dat het reservoir kan worden bijgevuld zonder dat de stoomreiniger hoeft worden uitgezet. Daardoor kun je altijd door blijven werken. Wat de SC 3 als voordeel heeft ten opzichte van andere modellen is dat er een slim ontkalkingsfilter is toegevoegd, deze is ook erg makkelijk te vervangen wanneer nodig. Easyfix Dankzij de Easyfix (klittenband) aansluiting kunnen de microvezeldoeken erg eenvoudig worden vastgemaakt aan de vloermond. Met behulp van een speciaal label waar je met je voet op kan gaan staan kun je de doeken ook weer snel verwijderen zonder dat je in aanraking komt met het vuil. Veel accessoires Bij de SC 3 EasyFix worden verschillende accessoires meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kunt. Daarnaast is de stoomreiniger standaard uitgevoerd met een kinderbeveiliging en veiligheidsventiel. Wil jij graag een model stoomreiniger met extra veel accessoires? Kijk dan eens naar de Premium variant van de SC 3 stoomreiniger. Accessoires • Vloerborstel • Vierkante borstel • Puntstraalsproeier • Kleine ronde borstel • Microvezel overtrek voor handsproeier • 1x microvezel vloerdoek • 2x verlengbuizen • Ontkalkingspatroon Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op een Kärcher stoomreiniger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - BISSELL 36988 SpotClean Proheat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de BISSELL 36988 SpotClean Proheat vlekkenreiniger verwijder je snel en gemakkelijk vlekken uit tapijten, vloerkleden, het interieur van je auto en andere stofferingen. Je vult de watertank van 1 liter met warm water tot 60 graden. De speciale warmtebron zorgt er vervolgens voor dat het water niet afkoelt. Het warme water in combinatie met het reinigingsmiddel dringt door tot in de vlekken, waarna je deze gemakkelijk uit je stoffering zuigt. Ook kan je de rubberen borstel gebruiken waarmee je het schoonmaakmiddel tot diep in de vezels spuit. Je bergt het schoonmaakapparaat dankzij de hoogte van 36 centimeter gemakkelijk op in de keukenkast.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Neem nu afschijd van vieze oppervlaktes. Schoonmaken wordt een eitje met de Steam-IT Stoomreiniger. De stoomreiniger maakt het je makkelijk vloeren, tapijt, de bank, spiegels en zelfs de badkamer grondig schoon te maken. Geen emmers meer met water of chemische schoonmaakmiddelen. De Steam-It beweeg je comfortabel door je huis terwijl je elk plekje eenvoudig reinigt. Daarnaast kun je de handige 2 in 1 stomer ook inschuiven en gebruiken als handstoomreiniger voor bijvoorbeeld het stomen van je kleding of de wasbak. Samen met de extra opzetstukken is de Steam-IT multi inzetbaar voor vrijwel elke schoonmaakklus. De Steam-IT Stoomreiniger: ✅ Stoomreiniger en handstomer ✅ Maakt grondig schoon ✅ Duurzaam alternatief tegen schoonmaakmiddelen ✅ Geschikt voor alle vloeren, bank, tapijt en kleding ✅ Binnen 15 seconden opgewarmd ✅ Flexibel en licht gewicht ✅ Comfortabel en snel schoonmaken ✅ Extra opzetstukken! Geschikt voor alle soorten vloeren, tegels en meer Laminaat, tapijt, je bank, spiegels of zelfs je kleding. De Steam-IT Stoomreiniger en handstomer komt met verschillende opzetstukken waardoor je gemakkelijk allerlei soorten oppervlaktes schoon maakt. Door de krachtige stoom doodt je wel tot 99,9% van de bacteriën op een veilige manier zonder daarbij gebruik te hoeven maken van chemische reinigingsmiddelen. De Steam-IT laat niet zoals een gewone mop en een hele plens water achter, maar is juist snel opgedroogd, waardoor je uitglijden voorkomt. Zo is de Steam-IT gebruiksvriendelijk en veilig voor het hele gezin. Flexibel en comfortabel schoonmaken Deze multifunctionele tool maakt het schoonmaken tot in de puntjes gemakkelijk. De lichtgewicht stomer met een ergonomisch design kun je gebruiken als lange stoomreiniger of als kleine handstomer waardoor je hem makkelijk in de rondte draait en kunt optillen. De Steam-It is binnen 15 seconde opgewarmd zodat je niet lang hoeft te wachten maar meteen aan de slag kan. Door het handige driehoek opzetstuk met microfiber doek kom je goed in elke hoek van de kamer. Voor banken, kledingstukken of tapijten kun je gebruik maken van de verschillende opzetstukken. Extra opzetstukken: 1x Driehoek opzetstuk met microfiber doek 1x Zuigmond 1x Kledingstomer opzetstuk 2x Verschillende mondstukken 3x Verschillende nylon borstels Hoe werkt de Steam-IT? De stoomreiniger zet water om in hete stoom van 90 - 100°C waarmee je eenvoudig diverse oppervlakte reinigt. Je vult simpelweg de watertank met water en zodra deze leeg is kun je hem weer makkelijk bijvullen met de bijbehorende maatbeker. Gebruik de lange stoomreiniger voor grote oppervlaktes als tapijten en vloeren en schuif de stang van de stoomreiniger in elkaar om hem te verkleinen tot handstomer en zo kleinere oppervlakte en kleding te stomen. Specificaties: Inhoud: 1x Steam-IT Stoomreiniger, Opzetstukken en maatbeker, 1x Nederlandse Handleiding Kleur: Wit met zwart Afmetingen: 30 x 18 x 116 cm Gewicht: 1.85 kg Stoom: 100 - 105°C Waterreservoir: 280 mL Voorverwarmingstijd: 15 sec

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Vileda Stoomreiniger Steam XXL met Power pad

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vileda Stoomreiniger Steam XXL met Power pad Extra brede rechthoekige kop(40cm), ideaal om grote oppervlakken schoon te maken. Doodt 99,9% van de bacteriën. Te gebruiken zonder chemische producten, licht en gemakkelijk in gebruik Reinigt alle soorten vloeren Geleverd met 2 witte microvezelpads + 1 wit-rode microvezelpad met schuurstroken om grondig te reinigen Gebruiksklaar in 15 seconden Microvezelpads en 2-in-1-pad met schuurstroken voor een grondige schoonmaak, gemakkelijk vast te maken op de kop dankzij het Velcro-systeem Snoer van 7 m. Om oppervlakken van meer dan 130 m² grondig schoon te maken Vermogen: 1.550 W, regelbaar stoomdebiet in functie van het vloertype Inhoud 3 microvezelpads 1 (vast)tapijtaccessoire, voor de schoonmaak van alle soorten vloeren 1 vulbeker om het reservoir gemakkelijk te vullen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - BISSELL 1558N SpotClean Pro

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bissell 1558N SpotClean Pro Vlekkenreiniger Je hebt altijd een oplossing bij de hand voor onverwachte vlekken met de BISSELL SpotClean Pro. Deze helpt bij het verwijderen van vlekken met behulp van water en BISSELL reinigingsvloeistoffen. dit makkelijk verplaatsbare schoonmaakapparaat heeft een zeer krachtige zuigkracht. Zeer geschikt voor in huis zoals trappen, meubelbekleding maar ook auto-interieurs en kinderzitjes. Je hebt de met de BISSELL Spotclean de ideale vlekkenreiniger in huis. De 8 cm hardnekkige vlekken tool werkt geweldig op dagelijkse kleine vlekken terwijl het opzetstuk voor trappen je helpt bij het verwijderen van hardnekkige grote vlekken op trappen, meubelbekleding en zelfs auto-interieurs. Eindelijk een vlekkenreiniger die echt effectief bij de eerste poging de vlek verwijderd. Hoe werkt de BISSELL 1558N SpotClean Pro Vlekkenreiniger? - Vul de tank met handwarm water en reinigingsvloeistof. - Hou het reinigingshulpstuk circa 2,5 cm boven de vlek, spray de vlek in. - Schrob voorzichtig over het te reinigen oppervlak. - Spray indien nodig voor een grondige reiniging extra terwijl de borstel en zuigmond zich op het te reinigen oppervlak bevinden. - Trek het handheld hulpstuk naar je toe, de zuigkracht verwijdert het vuil. Ga door tot de vlek verdwenen is. - Voer nog ‘droge’ veegbewegingen uit om zoveel mogelijk vloeistof/vocht te verwijderen. Kenmerken van de Bissell 1558N SpotClean Pro -Krachtige nood vlekkenreiniger - snel en gemakkelijk verwijderen van vlekken door ongelukjes, te gebruiken op tapijten, karpetten, stoffering, auto's en meer. -Krachtig, 1000W vermogen voor gemakkelijk en snel schoonmaken, ook van grotere oppervlakken. -Gemakkelijk hanteerbare tanks met grote capaciteit - goede grip, model van de tanks zorgt voor een snel vullen en gemakkelijk legen. -Met de 1,5 meter lange, ingebouwde slang is de SpotClean klaar voor gebruik waar en wanneer je hem nodig hebt. -Makkelijk op te bergen in kleine ruimtes door lichtgewicht en compacte ontwerp. Artikelnummer: 1558N Geschikt voor: Tapijt, vloerkleden, bekleding, auto interieur en trappen Kleur: Titanium & Wit Vermogen: 650 W Geluidsniveau: 84 dB Verwarmde schoonmaak: Nee PowerJet Technologie: Ja - door handheld Makkelijk te verwijderen watertank: Ja Schoonwater tank capaciteit: 2,9L Vies water tank capaciteit: 3,5L Slanglengte: 1,5M Accessoires gebruiksklaar: Ja Accessoires: 8 cm vlekkenborstel & 15 cm trapaccessoire Handvat: Ja Kabellengte: 6,5 meter Inhoud doos: SpotClean Pro, 8 cm vlekkenborstel,15 cm trapaccessoire, 236 ml Wash & Protect Professional reinigingsvloeistof

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - 9-IN-1 DRAAGBARE STOOMREINIGER MET ACCESSOIRES

Loading..
Ga naar laagste prjis

Multi-functionele 9-in-1 Draagbare Stoomreiniger met Accessoires Steany InnovaGoods 0,35 L 3 Bar 1000W Home Houseware Een multifunctionele stoomreiniger met 9 accessoires om u een eenvoudigere, vollere en diepere reiniging te geven. Zijn compacte ontwerp maakt hem eenvoudig en handig te gebruiken. Hij reinigt en desinfecteert met behulp van hete stoom onder druk, is geheel vrij van chemische producten en verwijdert vet, schimmel en vlekken effectief. Ideaal voor gebruik: Ideaal voor gebruik in badkamers, keukens en auto's. Hij maakt het reinigen mogelijk van harde oppervlakken (tegels, vloeren, wastafels, werkbladen deuren en ramen,) en zachte oppervlakken (tapijten, bedden, matrassen, dekbedden, bankstellen en stoffering). Hij verwijdert ook voorzichtig kreuken in gordijnen. Voordelen: ✅ Innovatief en multifunctioneel ontwerp ✅ Hij warmt snel op (3-5 min) ✅ Geeft gedurende 15 tot 20 minuten stoom af. ✅ Binnen- en buitengebruik ✅ Handig en gemakkelijk in gebruik ✅ Licht en handig ✅ Neemt weinig ruimte in beslag ✅ Gemakkelijk mee te nemen en op te bergen ✅ Antibacterieel: verwijderd 99,9% van gebruikelijke bacteriën ✅ Geen geurtjes of chemicaliën ✅ Veiligheidsknop en deksel Accessoireset: Lang mondstuk Fijnstroommondstuk Mondstuk voor grote oppervlakken Accessoire voor groot mondstuk Mondstuk met ronde borstel Flexibele verlengslang Doek Trechter Maatbeker Specificaties: Materiaal: PP Soort: Elektrisch Vermogen: 350 ml en 1000 W Verwarmingstijd: 3-5 min Bereik: 15-20 min Type stekker: E Extra lange kabel: 2,8 m Stoom onder druk: 3 BAR 220-240 V / 50-60 Hz Afmetingen: 29 x 13 x 23 cm Verpakking en handleiding in het nederlands

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Tristar SR-5261 2-in-1 Stoomreiniger – Stoommop en Handstoomreiniger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik de kracht van stoom om je vloeren en huis goed te reinigen. De Tristar SR-5261 Stoomreiniger maakt korte metten met vuil en bacteriën op zowel harde als zachte vloeren en zelfs op je ramen. Dankzij de afneembare staaf is de stoomreiniger heel eenvoudig op te bergen en zelfs als handheld model te gebruiken. De speciaal gevormde stoommond bereikt zelfs moeilijke plekken zoals hoeken en onder de bank. Geen chemicaliën nodig Door de hitte van de stoom worden niet alleen alle vuilplekken grondig gereinigd, maar worden ook 99% van alle bacteriën gedood. Dit alles zonder gebruik van chemicaliën, je hebt alleen water nodig. Ideaal voor vloeren waar kinderen op spelen of voor mensen met huisdieren. Complete set met hulpstukken Bij de Tristar Stoomreiniger ontvang je een volledige set met hulpstukken zodat je alle plekken in huis kan schoonmaken. Naast de driehoekige stoomkop met microvezeldoek en tapijtglijder ontvang je ook een langwerpige stoomkop met microvezeldoek, speciaal geschikt voor grote oppervlaktes. Er zitten ook drie kleine stoomtuiten waarmee je heel gericht kan reinigen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van je wieldoppen of tussen de rails van een schuifdeur. Als laatste ontvang je ook 3 verschillende borstelkoppen voor het diep reinigen van hardnekkige aanslag zoals op tegels of in de badkamer. Ook te gebruiken als handheld De stoomgenerator kan eenvoudig los van de steel gehaald worden en als handheld model gebruikt worden. Via de draaiknop stel je de stoomkracht naar wens in en dankzij het vermogen van 1500 Watt warmt de stoomreiniger snel op. Het verwijderbare waterreservoir heeft een inhoud van 400 ml en kan eenvoudig bijgevuld worden onder de kraan. Als het reservoir onverhoopt toch leeg is tijdens het schoonmaken, treedt de droogkookbeveiliging in werking en slaat de stoomreiniger af. Wat vind je in de doos: Tristar Stoomreiniger, 1 driehoekige stoomkop, 1 driehoekige microvezeldoek, 1 langwerpige stoomkop, 1 langwerpige microvezeldoek, 3 diepreinigende borstels, 3 detailspuitmonden, 1 navulbeker, handleiding Redenen om voor de Tristar SR-5261 Stoomreiniger te kiezen: Reinig je vloeren, tapijt en ramen met alleen water zonder gebruik te maken van chemicaliën Doodt 99% van alle bacteriën in huis dankzij de hitte van de stoom Inclusief 12 accessoires om alle oppervlakken in je huis, de auto en de caravan te reinigen Klik de stoomgenerator van de stok af en je hebt een handheld model voor spiegels of ramen Afneembare watertank met een inhoud van 400 ml en droogkookbeveiliging

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Karcher SC4 EasyFix

Loading..
Ga naar laagste prjis

In de grote watertank van de Karcher SC4 Easyfix zit 1,3 liter water zodat je in één keer een flinke schoonmaakklus onder handen neemt. Deze stoomreiniger gebruik je met een volle tank 40 minuten. Genoeg tijd dus om de vloeren beneden eens even goed onder handen te nemen. Het stoompistool zet je op de reiniger om zo de wastafel en de hoekjes in de badkamer grondig schoon te maken. Wanneer het waterreservoir leeg is, neem je hem uit en vul je hem weer onder de kraan. Zo staat de stoomreiniger weer klaar voor de volgende huishoudelijke taak.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stoomreinigers. Er zijn namelijk 272 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste