De Bestenu Vloerreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 01/29/2020


Met een vloerreiniger kan je de dweil achterwege laten en makkelijk de vloer schoonmaken. Een goede vloerreiniger brengt dus veel gemak met zich mee! Hoe je de beste vloerreiniger kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een vloerreiniger?

hide product content

Als je een vloerreiniger hebt, hoef je niet langer meer een emmer en dweil mee te slepen om de vloeren schoon te maken. Je kan het ook wel zien als een elektrische dweil. Qua uiterlijk doet de vloerreiniger je misschien denken aan een steelstofzuiger. Dat kan wel kloppen, want het apparaat kan vaak ook wat droog stof en vuil opzuigen.

Het verschilt per model of de vloerreiniger een stekker heeft die je in het stopcontact doet, of dat het apparaat op een accu werkt. Aan de vloerreiniger zit een waterreservoir, waarin je water met een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel mengt. Meestal is dit ongeveer een half dopje.

Een reservoir vangt natte en soms droge vuil op. Met de verschillende standen op het apparaat dweil je de vloer elektrisch en wordt het weer helemaal schoon.

Wat kun je allemaal met een vloerreiniger?

hide product content

Een vloerreiniger wordt ook wel gezien als een elektrische dweil, maar dweilen is niet het enige wat dit handige apparaat in petto heeft.

De vloerreiniger zuigt namelijk ook vuil op! Dit kan zowel nat als droog vuil zijn. Zie het niet direct als een vervanger van de stofzuiger, want de zuigkracht is anders dan die van een stofzuiger. De zuigfunctie van de vloerreiniger is meer gemaakt om kleine beetjes droog vuil geen belemmering te laten zijn in plaats van hele vloeren stofzuigen.

De mogelijkheid om nat vuil op te zuigen is natuurlijk ook een grote verbetering ten opzichte van de klassieke dweil. Sommige modellen kunnen tot wel 400 milliliter nat vuil opzuigen; dat is ongeveer 2 glazen water! Als je nog meer vocht op wil zuigen, zul je eerst de vochtopvang moeten legen.

Hoe zwaar is een vloerreiniger?

hide product content

De meeste vloerreinigers hebben een gewicht dat tussen de 4 en 5 kilogram ligt. Dat geldt voor het grootste deel, maar niet allemaal. Er zijn een paar vloerreinigers die de uitzondering vormen. Een kleinere uitvoering weegt bijvoorbeeld maar 2,5 kilogram, terwijl een extra krachtig model wel 8 kilogram weegt. De meeste vloerreinigers zijn dan ook licht genoeg om met één hand te gebruiken.

Het gewicht dat wordt aangegeven is alleen het gewicht van het apparaat zelf. Vocht weegt ook wat en de vloerreiniger heeft niet alleen een waterreservoir voor toevoer, maar ook als opvangbak. Als je bezig bent zal het apparaat dus iets zwaarder zijn. Gelukkig is het totale verschil niet snel hoger dan 1 kilogram.

Als dat gewicht je niet zo veel zegt, is hier een handige vergelijking: een gemiddelde huishoudemmer heeft ongeveer een inhoud van 10 liter. 1 liter water weegt precies 1 kilogram, dus dat rekent lekker makkelijk. De gemiddelde vloerreiniger is dus even zwaar als een emmer die voor de helft gevuld is met water.

In gebruik voelt de vloerreiniger echter lichter dan de huishoudemmer, omdat je een emmer volledig optilt en een vloerreiniger voornamelijk wat heen en weer schuift. Ook liggen de vorm en het zwaartepunt volledig anders, wat in je voordeel uitpakt in het geval van de vloerreiniger.

Wat zijn de beste vloerreinigers?

hide product content

Zoek je een vloerreiniger, dan kom je al snel op het merk Kärcher uit. Ook het merk BISSELL produceert vloerreinigers. Verder zijn er maar weinig merken die ze maken. In tegenstelling tot andere productsoorten is er dus niet veel aanbod in merken van vloerreinigers.

Het goede nieuws is dat het beperkte aanbod wél kwalitatief is. De vloerreinigers van beide merken zijn meestal goed tot erg goed beoordeeld. Welke vloerreiniger voor jou de beste is, kun je dus beter af laten hangen van gewenste eigenschappen.

Zo is de ene vloerreiniger krachtiger dan de andere, kunnen sommige modellen ook goed overweg met het opruimen van dierenharen, zijn er snoerloze varianten en varieert de inhoud van het vuilwaterreservoir.

Hoeveel kost een vloerreiniger?

hide product content

Aangezien het aanbod van vloerreinigers niet heel groot zijn, wisselen de prijzen ook niet enorm. De meeste vloerreinigers kosten rond de €250, met een paar luxe uitzonderingen die net onder de €200 komen of luxe modellen die meer dan €300 kosten.

De prijs hangt af van hoe nieuw het model is en hoe krachtig de vloerreiniger is. Ook wat extra aanvullende eigenschappen hebben hun invloed op de prijs. Een vloerreiniger die bijvoorbeeld een grotere opvangbak heeft of draadloos is kost iets meer.

Voor welke soorten vloeren is een vloerreiniger geschikt?

hide product content

Door het gebruik van water is de vloerreiniger niet geschikt voor zachte vloeren, zoals kleden en tapijten. Dit geldt voor zowel hoogpolige als laagpolige stof.

Op harde vloeren kan dit apparaat eigenlijk altijd wel gebruikt worden. Op vloermaterialen zoals steen, tegels, en PVC kun je de vloerreiniger zorgeloos gebruiken. Dit zijn materialen die waterafstotend zijn.

De vloerreiniger is ook geschikt voor houten vloeren zoals laminaat, maar let hier wel op de hoeveelheid water die je gebruikt. Als je weinig water gebruikt, zal de vloer snel drogen en heeft het laminaat minder de kans om vocht op te nemen. Laat dus geen dikke lagen vocht op een houten vloer achter. Maak de vloer schoon, maar probeer deze zo droog mogelijk achter te laten.

Hoe komt deze fantastische vloerreiniger opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste vloerreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over vloerreinigers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle vloerreinigers die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke vloerreinigers het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van vloerreinigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste vloerreinigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Wees voorbereid op onverwachte vlekken met het gemak van de BISSELL SpotClean ProHeat! Verwijder vlekken permanent van iedere plek met water, BISSELL reinigsmiddelen, handige hulpstukken en krachtige zuigkracht. Van druk bezochte plekken en trappen tot allerlei zachte oppervlakken, banken, matrassen en meer, jij hebt de ideale reiniger met de SpotClean ProHeat! De extra lange slang met 8 cm brede opzetstuk met sproeier spuit het reinigingsmiddel om de hardnekkige vlekken los te krijgen waarna je met de borstel de hardnekkige vlek uit de stof borstelt en het water opzuigt. Verwijder snel en eenvoudig vlekken in combinatie met de hulp van BISSELL krachtige reinigingsmiddelen; 2 proef flessen zijn inbegrepen. Makkelijk te vullen en te legen tanks - Eenvoudig in de hand te houden, vlakvullende tanks zorgen voor snel vullen en eenvoudig leegmaken Kenmerken Geschikt voor tapijt, stoffering, auto, gestoffeerde trappen, matrassen Verwarmde reinging Uitneembare watertank (1,1L) en vuilwatertank (1,4L) Lengte slang 1,37 cm Snoerlengte 5 m Eenvoudige opslag - lichtgewicht, compact ontwerp voor opslag in kleine ruimtes 2 jaar garantie

1. BISSELL 36988 SpotClean Proheat - Vlekkenreiniger


Product informatiePlus or Show more

De Leifheit Regulus Aqua PowerVac - draadloze vloerreiniger 2in1 staat voor maximaal gemak en flexibiliteit. Met deze snoerloze stofzuiger met dweilsysteem bespaart u tijd door met één apparaat twee klussen te combineren: dweilen & zuigen. Belangrijke kenmerken De combinatie van de stofzuig- en dweiltechnologie in één apparaat bespaart tijd De steelstofzuiger met dweilfunctie is draadloos, dankzij haar 24 V Li-Ion accu, en is hierdoor snel bij de hand gepakt Eenvoudige bediening, zelfs in krappe ruimtes, dankzij het slanke en flexibele ontwerp Licht gewicht van 3,3 kg Draaiende borstel met tot 3000 toeren per minuut verwijdert gemakkelijk vuil Twee reinigingsniveaus (Eco en Turbo modus) voor een maximaal reinigingsvermogen Watertoevoer instelbaar met een druk op de knop voor een flexibele reiniging van alle gesealde harde vloeren Afneembare watertank maakt het vullen gemakkelijker en bespaart vermoeiend slepen van emmers Stand-functie voor gemakkelijk neer zetten van de Regulus Aqua PowerVac Zelfreinigende functie voor schone roterende borstels en schoon reinigingswater Accu-Levensduur van 25 minuten Uitgebreide productomschrijving Stofzuigen en dweilen in één beweging zonder onhandig slepen met emmers? Wie de Regulus Aqua PowerVac draadloze vloerreiniger 2in1 bestelt, kan beide schoonmaak stappen eenvoudig combineren. Op deze wijze wordt er veel tijd en moeite bespaard. Het apparaat is een elektrische dweil en steelstofzuiger in één. De Regulus Aqua PowerVac is uitgerust met een 20 V Li-Ion accu en is draadloos. De steelstofzuiger is hierdoor snel bij de hand gepakt. Met zijn slanke, flexibele ontwerp en zijn lage gewicht van slechts 3,3 kg, zorgt het apparaat voor een eenvoudige bediening - zelfs in kleine ruimtes. De roterende reinigingsrol verwijdert vlekken en ander vuil in een oogwenk. Wie de Leifheit steelstofzuiger met dweilfunctie koopt, kan kiezen uit twee verschillende reinigingsniveaus; turbo of eco. De watertoevoer kan met een druk op de knop worden geregeld. Zo wordt een flexibele reiniging op alle gesealde harde vloeren gerealiseerd. Bovendien kan het verbruik van water en reinigingsmiddelen op deze manier worden geregeld. Het waterreservoir is afneembaar en kan gemakkelijk worden gevuld. De draadloze Leifheit dweil en stofzuiger heeft een praktische stand-functie, waardoor het apparaat overal kan worden neergezet. Door de zelfreinigende functie van de dweil worden de rollen tijdens het gebruik schoongehouden. Lastig wassen en uitwringen zijn hierdoor verleden tijd.

2. Leifheit Regulus Aqua PowerVac - Draadloze Vloerreiniger 2in1


Product informatiePlus or Show more

Reinig vloeren gemakkelijker dan ooit met de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger! Het perfecte apparaat voor huishoudens met huisdieren! De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor vloeren en karpetten in uw huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat. De CrossWave wordt bediend door middel van eenvoudige digitale tiptoetsen. Schakel gemakkelijk tussen verschillende ondergronden. Met de multi-surface borstel die draait met een snelheid van 3.000 tpm en de innovatieve Febreze Multi-Surface Pet reinigingsmiddel, is de vloer zo schoon. Gemakkelijk te verwijderen duo-tank technologie - gescheiden schoon en vuil -watertanks elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Door de zeef worden de haren en vaste vuil gescheiden gehouden van het vocht voor eenvoudige reiniging van de vuilwatertank. Productvoordelen Multifunctionele 3-in-1 machine laat verschillende schoonmaak stappen en hulpmiddelen die gewoonlijk worden gebruikt in huis achterwege Stofzuigen, dweilen en drogen van de vloer in één eenvoudige beweging Krachtige zuiging helpt bij het drogen van uw vloeren waardoor ze streepvrij schoon worden Unieke borstelrol schrobt, dweilt en droogt uw vloer voor een diepere reiniging en minimaliseert de omwikkeling van haren rond de borstel Digitale tip-toetsen geven je alle controle wanneer je schoonmaakt en laat je makkelijk schakelen tussen een harde vloer en een tapijt Verbeterde hoek- en rand reiniging t.o.v. originele Crosswave De aparte tanks zijn eenvoudig te verwijderen voor vullen en legen Aparte schoon- en vuilwatertanks met filter voor dierenhaar en vast vuil. Verwijderbare borstelrol en verbeterde Easy Clean opbergplateau meegeleverd voor eenvoudige reiniging na gebruik Draaibare voet voor gemakkelijk manoeuvreren rond meubels Low Profile voet om ook onder meubels schoon te kunnen maken Multi-Surface Pet Formula + Febreze (speciaal reinigingsmiddel voor huisdier vuil) meegeleverd. Specificaties Voltage: 220 - 240 Oppervlakte: harde vloer, karpetten, tapijt Wattage: 560 W Lengte netsnoer: 7,5 m Zuigkracht (luchtverbruik): 32 aW Natte aanzuiging: Ja Droge zuigkracht Ja Geluidsniveau (dB): 76 dB Variabele instellingen: Ja, harde vloer, tapijt / tapijt Waterdosering Trigger: Ja Sproei-indicatie: LED-licht Vingertopbedieningen: Ja, elektronisch Zwenkkop: Ja (60 graden, +/- 30) Verwijderbare watertank: Ja Capaciteit schoonwatertank: 0,82 l Vuilbak Capaciteit: 0,62 L, met vlotteruitschakeling Vuiltankzeef: Ja, voor puin, haar en huisdierenhaar Filter wasbaar: geplooid filter Brush Roll: 1 x Multi Surface Brush Roll Power: 3000 r.p.m. Zelfreinigend systeem: Ja - Verbeterde Easy Clean-opberglade Draaghandvat: Ja Zelfstandig: Ja Gewicht: 5,2 kg Reinigingsmiddel: Fles (1 ltr) multi-oppervlak Febreze Pet inbegrepen Inclusief Handvat Stofzuiger Watertank Gereedschap Fles met formules Lade Gebruikershandleiding

3. Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger


Product informatiePlus or Show more

BISSELL® CrossWave® Vloerreiniger is de 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van laminaat, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor alle harde vloeren en karpetten in uw huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat. De unieke borstelrol schrobt en wast vloeren voor een beter en schoner resultaat. Het vuile water wordt niet opnieuw gebruikt voor de rest van uw vloer doordat het vuile en schone water apart worden gehouden. Digitale tiptoetsen voor een intuïtieve en eenvoudige bediening van de reiniging. Gemakkelijk te verwijderen dual tank technologie - gescheiden schoon en vuil -watertanks elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Productvoordelen van de BISSELL CrossWave Vloerreiniger: ✅ Multifunctionele 3-in-1 vloerreiniger laat verschillende schoonmaak stappen en hulpmiddelen die gewoonlijk worden gebruikt in huis achterwege ✅ Stofzuigen, dweilen en drogen van de vloer in één eenvoudige beweging ✅ Krachtige zuiging helpt bij het drogen van uw vloeren waardoor ze streepvrij schoon worden ✅ Unieke borstelrol schrobt, dweilt en droogt uw vloer voor een diepere reiniging en minimaliseert de omwikkeling van haren rond de borstel Productkenmerken van de BISSELL CrossWave Vloerreiniger: Digitale tiptoetsen geven je alle controle wanneer je schoonmaakt en laat je makkelijk schakelen tussen een harde vloer en tapijt Aparte schoon- en vuilwatertanks, eenvoudig te verwijderen voor vullen en legen Verwijderbare borstelrol en verbeterde Easy Clean opbergplateau meegeleverd voor eenvoudige reiniging na gebruik Draaibare voet voor gemakkelijk manoeuvreren rond meubels Low Profile voet om ook onder meubels schoon te kunnen maken Proeffles Multi-Surface Formula meegeleverd. Geschikt voor: harde vloeren, laminaat, karpetten, laagpolig tapijt Voltage: 220-240V Wattage: 560 W Lengte netsnoer: 7,5 m Zuigkracht (luchtverbruik): 32 aW (airwatt) Geluidsniveau (dB): 80 dB LED verlichting: Brandt wanneer spray hendel wordt ingedrukt Vingertop controle, elektronisch in de bovenste hendel Capaciteit schoonwatertank: 0,82 l Vuilbak Capaciteit: 0,62 L Verwijderbare borstelrol (3000 r.p.m.) Wasbaar filter Zelfreinigend systeem door middel van opbergstandaard Comfortabele grip met soft touch eigenschappen Draaghendel Opzichzelfstaand Flesje Multi-surface reinigende formule inbegrepen Afmetingen (LxBxH): 30x23x117 cm Gewicht: 5,2 kg Inhoud doos: Handvat, stofzuiger, watertank, flesje Multi-Surface, opbergstandaard, gebruikershandleiding 2 jaar garantie

4. BISSELL CrossWave 3in1 - Vloerreiniger


Product informatiePlus or Show more

Tijdswinst gegarandeerd JetClean van Vileda biedt u een gemakkelijke 3in1-oplossing voor de reiniging van uw vloeren. Terwijl u hem voorwaarts beweegt, stofzuigt en dweilt hij de vloeren in één stap. Beweeg hem weer achterwaarts en hij absorbeert het achtergebleven vocht, met een schone en droge vloer als resultaat. 3in1-reinigingssysteem Voor alle vloeren & tegen alle soorten vuil Ideaal voor de eigenaars van huisdieren Poetst tot 70m² met één enkel reservoir proper water. Voorwaarts: Stofzuigen en reinigen met water. Achterwaarts: Reinigen en drogen Wanneer hij voorwaarts beweegt, stofzuigt de Vileda JetClean de vloeren en maakt hij ze tegelijkertijd schoon met water. In het achteruit gaan neemt hij het achtergebleven vocht op, zodat de vloer meteen droog is. Zelfreinigend opbergplateau De JetClean wordt geleverd met een handig opbergplateau dat eveneens als zelfreiniger werkt. Plaats de JetClean gewoon op het plateau, vul het met water en zet het toestel aan. De JetClean wordt automatisch gereinigd en is daarna weer zo goed als nieuw. Hoogwaardig systeem met dubbele filter De twee hoogwaardige filters houden doeltreffend alle vuil en stof vast in het toestel om de hoeveelheid stof die terug in de lucht terechtkomt, zo veel mogelijk te beperken. Maakt tot 70 m² schoon Met zijn reservoir van 640 ml maakt hij in één keer tot 70 m² schoon. Dankzij zijn zeven meter lange snoer kunt u grote oppervlakken schoonmaken zonder van stopcontact te moeten veranderen. Afzonderlijke waterreservoirs Dankzij de twee reservoirs waarin het vuile en het propere water gescheiden worden, gebruikt u vijf keer minder water dan met een gewone emmer en dweil. Verwijdert meer dan 99% van de bacteriën JETCLEAN van VILEDA is uitgerust met een rol vervaardigd uit microvezels die bestaan uit miljoenen minuscule synthetische vezels. Wanneer u de vloer bevochtigt, maken al die minuscule vezels het vuil los en nemen ze het mechanisch op – Daardoor wordt ook meer dan 99% van de bacteriën verwijderd zonder gebruik te maken van agressieve chemische producten, dus enkel met water. Voor een schone en hygiënische woning. FAQ Mag ik de droge en natte reiniger JetClean gebruiken zonder stofzak? Ja, de JetClean is niet voorzien van een stofzak, omdat hij een afneembaar waterreservoir heeft waarin alle vuil terechtkomt. Het volstaat om dat reservoir te verwijderen en het vuile water weg te gieten. Spoel het uit vooraleer het terug te plaatsen. Kan ik het toestel ook enkel als stofzuiger gebruiken? Ja, in de handgreep van de JetClean zit een hendel om de reiniging met water te activeren. Om de vloer te drogen of om enkel te stofzuigen zonder gebruik te maken van de JetClean-technologie met water, volstaat het om de waterreinigingsfunctie uit te zetten door op de hendel te drukken. Wanneer de lichtjes op de kop niet branden, staat de waterfunctie uit. Wanneer de ledlampjes wel branden, is het waterdebiet geactiveerd en kan het toestel gebruikt worden om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Wij raden aan om onzuiverheden die aan de vloer kunnen blijven plakken eens ze nat zijn, eerst droog op te zuigen vooraleer de waterreinigingsfunctie aan te zetten. Mag ik schoonmaakmiddelen gebruiken? Ja, het JetClean-systeem reinigt grondig met enkel zacht leidingwater, maar je kan ook kiezen om een druppel niet schuimend reinigingsmiddel aan het water toe te voegen. Let er wel op om niet te veel product te gebruiken, want dat zou te veel schuim kunnen vormen en zo strepen op de vloer kunnen achterlaten. Kan ik de rol in de wasmachine wassen? Het vuil kan van de rol worden verwijderd door gebruik te maken van het zelfreinigende opbergplateau. Als de rol erg vuil is, kan hij gemakkelijk worden afgenomen en afgespoeld worden onder de kraan. Is het toestel draadloos? Nee, dit elektrische toestel is voorzien van een stroomkabel om het vermogen te vergroten en niet beperkt te zijn in tijd door de levensduur van een batterij. Met het snoer van 7 meter lang kunnen gemakkelijk grote oppervlakken schoongemaakt worden zonder van stopcontact te moeten veranderen. Hoe zit het met het geluidsniveau van de JetClean van Vileda? De JetClean van Vileda maakt ongeveer evenveel lawaai als een gewone stofzuiger. Is dit toestel geschikt voor alle soorten vloeren? De droge en natte reiniger JetClean kan zonder gevaar gebruikt worden op alle types harde vloeren: vinyl, laminaat, echt hardhout, tegels enz. Het toestel is niet gemaakt om (vast)tapijten te reinigen. Wanneer moet het vuil waterreservoir geledigd worden? Om het reinigen ervan te vergemakkelijken, raden wij aan om het vuil waterreservoir na elk gebruik te ledigen en schoon te spoelen, zodat het vuil niet de tijd krijgt om aan de wanden te blijven kleven.

5. Vileda JetClean – Stofzuiger en reiniger 3in1


Product informatiePlus or Show more

De BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger is een multifunctionele 3-in-1 stofzuiger en stoomreiniger dat stofzuigt en stoomt tegelijk of afzonderlijk. De elektronische one touch vinger controle in het handvat maken het gemakkelijk om te wisselen van stofzuigen naar stoomreinigen of gebruik te maken van beide tegelijkertijd. Bespaar tijd door stofzuigen en stomen van harde vloeren in één beweging te doen. Stoomreinigen doodt 99,9% van alle ziektekiemen en bacteriën met behulp van water. Met ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te filteren ter bescherming van de machine. Droge tank technologie houdt het droge vuil in de vuiltank ten alle tijden gescheiden van het vocht van het stoom. De gemakkelijke te legen tank maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig. Twee stofzuigerfilters - schuim en geplooid zijn beiden wasbaar en vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone lucht in de kamer. Kenmerken van BISSELL 1977N: Ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te verwijderen ter bescherming van uw machine Droge tank technologie houdt vuil in de prullenbak droog en ten alle tijden gescheiden van de stoom De gemakkelijke leeg-knop maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig Twee wasbare vacuüm filters vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone afvoerlucht terug de kamer in Inclusief 2 wasbare hoezen voor de stoomvoet (een zacht en een ruw) Geurende reiniging door middel van twee geurende schijven die passen in het unieke vakje van de microvezel schoonmaak pads Inclusief Body Vac & Steam Voet Vac & Steam Hendel Vac & Steam 2 mop pads (1 wasbare soft pad en 1 wasbare schrob pad) Water filter Handleiding

6. BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger


Product informatiePlus or Show more

HG pvc vloerreiniger is een heerlijk fris ruikende pvc reiniger voor het regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van pvc vloeren. Goed voor 20 dweilbeurten.

7. HG pvc vloerreiniger


Product informatiePlus or Show more

De BISSELL CrossWave Cordless is 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave Cordless doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor alle afgesloten vloeren en karpetten in huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat. De unieke borstelrol schrobt en wast vloeren voor een beter en schoner resultaat. Het vuile water wordt niet opnieuw gebruikt voor de rest van de vloer doordat het vuile en schone water gescheiden worden gehouden. De gemakkelijk te verwijderen dual tank technologie - gescheiden schoon- en vuilwatertank - elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. De krachtige 36V Li-Ion batterij zorgt voor een constante werking terwijl je de voordelen hebt van draadloze vrijheid. De digitale tiptoetsen bieden een intuïtieve en eenvoudige bediening waarmee je kunt schakelen tussen harde vloeren of karpetten/laagpolig tapijt. Door middel van de doseerknop kan je bij de meer vervuilde gebieden kiezen om meer schoonmaakmiddel te gebruiken. Na gebruik kan je de borstelrol reinigen in de opbergstandaard. Schoonmaken wordt heel efficiënt en eenvoudig! Kenmerken van de BISSELL CrossWave Cordless: Geschikt voor: Harde vloeren en laagpolig tapijt Vermogen: 250W Zuigkracht: 20 aW kPa: 6.47 kPa Geluidsniveau:80dB Schoonmaak instellingen: harde vloer of vloerkleden Multifunctioneel: Stofzuigen, dweilen en drogen tegelijkertijd Stofzuiger filter type: luchtfilter Gelijktijdig dubbelgebruik, stofzuigen en dweilen Zelfreinigend systeem door middel van opbergstandaard Draaibare schoonmaakvoet 60° Wielen: Soft Touch Comfortabele grip met soft touch eigenschappen Draaghendel Vingertop controle, elektronisch in de bovenste hendel Doseerknop reinigingsmiddel Led verlichting: Brandt wanneer spray hendel wordt ingedrukt Verwijderbare borstelrol Schoon watertank capaciteit: 0,82 L Vuil watertank capaciteit: 0,62 L Verwijderbare watertank Opzichzelfstaand Accessoires: 1 x MultiSurface borstelrol en 1 x 1 L MultiSurface Formule 2 jaar garantie

8. Bissell - CrossWave Cordless Floorcleaner


Product informatiePlus or Show more

Bespaar veel tijd tijdens het reinigen van je vloer dankzij de Kärcher Floor Cleaner FC 5! Deze in 2019 verbeterde Floor Cleaner FC 5 heeft een verbeterde zuigkracht waardoor hij nog beter stof en haren kan opnemen! Deze innovatieve vloerreiniger dweilt niet enkel de vloer maar zuigt ook direct nat en droog vuil op. De roterende microvezelrollen worden constant voorzien van schoon water en het vervuilde water wordt direct afgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank. Hierdoor blijft er vrijwel geen restvocht achter en is de vloer binnen twee minuten weer droog! De Kärcher Floor Cleaner FC 5 is geschikt om te gebruiken op harde vloeren zoals tegels en parket. Na gebruik kun je de vloerreiniger eenvoudig reinigen en opslaan in het meegeleverde reinigingsstation. Productvoordelen van de Kärcher Floor Cleaner FC 5 ✅ Dweilen en stofzuigen in één beweging ✅ Vloer droog in minder dan twee minuten ✅ Schoon en vuil water zitten in verschillende reservoirs ✅ Eenvoudig op te bergen in meegeleverd reinigingsstation Goed om te weten ℹ Deze versie heeft nog een snoer, er is ook een Cordless FC5 beschikbaar! ℹ De vloerreiniger weegt 4,6 kf en ligt daardoor enigszins zwaar in de hand. ℹ Bij grote vervuiling moet je wel eerst stofzuigen Gebruik De Kärcher Floor Cleaner is geschikt voor lichte vervuiling, bij grote vervuiling wordt aangeraden om wel eerst stof te zuigen. Geschikt voor Alle (harde) vloeren zoals laminaat, kurk, tegels, linoleum of PVC Verzegeld, geolied en gewaxt parket Belangrijkste specificaties Snoerlengte: 7 m Gewicht: 4.6 kg Breedte monstuk: 30 cm Geluidsniveau: 76 dB Schoonwaterreservoir: 0.4 l Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op Kärcher vloerreinigers. * Om strepen op de vloer te voorkomen raadt Karcher aan om gebruik te maken van de aanbevolen schoonmaakmiddelen.

9. Kärcher Floor Cleaner FC 5 - Vloerreiniger - Geel - Versie 2019


Product informatiePlus or Show more

Deze SpinWave vloerreiniger van Bissell is een handige hulp in het huishouden! De reiniger is speciaal ontworpen voor delicate houten vloeren. Zet de zachte kussens op de reiniger en giet de speciaal ontworpen schoonmaakformule erin. De milde reiniging zal de natuurlijke glans van uw vloeren herstellen. Het spraymechanisme zorgt voor de juiste hoeveelheid vloeistof terwijl al het vuil van uw vloer wordt verwijderd. De zachte kussens aan de onderkant van de reiniger absorberen het vuil zonder de vloer te bekrassen. Hij is lichtgewicht en makkelijk te bewegen - met draaibare voet en met minder dan 5 kg maakt dit product het reinigen rondom meubels zeer eenvoudig. Inclusief 2 sets kussens. Kleur: titanium en blauw Materiaal: kunststof Afmetingen: 41 x 20 x 114,3 cm (L x B x H) Spanning: 220 - 240 V~ Vermogen: 96-105 W Geschikt voor delicate houten vloeren Spraymechanisme voor de juiste hoeveelheid vloeistof Zachte microvezel kussens absorberen het vuil zonder krassen te maken Schoonmaakformule speciaal voor houten vloeren ontworpen Lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren Inclusief 2 sets kussens

10. BISSELL SpinWave - Dweilapparaat vloerreiniger


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vloerreinigers. Er zijn namelijk 62 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste vloerreiniger kopen.