Beste vloerreiniger - March 2020

62 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

BISSELL CrossWave 3in1 - Vloerreiniger

BISSELL
9.9Score
2

Kärcher Floor Cleaner FC 5 - Vloerreiniger - Geel - Versie 2019

Kärcher
9.5Score
3

BISSELL 4720M MultiClean Spot&Stain - Vlekkenreiniger

BISSELL
9.2Score
4

BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger

BISSELL
9.1Score
5

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger

BISSELL
8.9Score
6

BISSELL 3698N - SpotClean - Vlekkenverwijderaar

BISSELL
8.4Score
7

BISSELL 36988 SpotClean Proheat - Vlekkenreiniger

BISSELL
8.3Score
8

Kärcher FC 5 i Premium White

Kärcher
7.7Score
9

Kärcher FC 3 Cordless Premium White

Kärcher
7.6Score
10

HG pvc vloer reiniger 1liter

HG
7.3Score
Vector 1Vector 2

De Bestenu Vloerreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 01/29/2020


Met een vloerreiniger kan je de dweil achterwege laten en makkelijk de vloer schoonmaken. Een goede vloerreiniger brengt dus veel gemak met zich mee! Hoe je de beste vloerreiniger kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een vloerreiniger?

show product content

Als je een vloerreiniger hebt, hoef je niet langer meer een emmer en dweil mee te slepen om de vloeren schoon te maken. Je kan het ook wel zien als een elektrische dweil. Qua uiterlijk doet de vloerreiniger je misschien denken aan een steelstofzuiger. Dat kan wel kloppen, want het apparaat kan vaak ook wat droog stof en vuil opzuigen.

Het verschilt per model of de vloerreiniger een stekker heeft die je in het stopcontact doet, of dat het apparaat op een accu werkt. Aan de vloerreiniger zit een waterreservoir, waarin je water met een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel mengt. Meestal is dit ongeveer een half dopje.

Een reservoir vangt natte en soms droge vuil op. Met de verschillende standen op het apparaat dweil je de vloer elektrisch en wordt het weer helemaal schoon.

Wat kun je allemaal met een vloerreiniger?

show product content

Een vloerreiniger wordt ook wel gezien als een elektrische dweil, maar dweilen is niet het enige wat dit handige apparaat in petto heeft.

De vloerreiniger zuigt namelijk ook vuil op! Dit kan zowel nat als droog vuil zijn. Zie het niet direct als een vervanger van de stofzuiger, want de zuigkracht is anders dan die van een stofzuiger. De zuigfunctie van de vloerreiniger is meer gemaakt om kleine beetjes droog vuil geen belemmering te laten zijn in plaats van hele vloeren stofzuigen.

De mogelijkheid om nat vuil op te zuigen is natuurlijk ook een grote verbetering ten opzichte van de klassieke dweil. Sommige modellen kunnen tot wel 400 milliliter nat vuil opzuigen; dat is ongeveer 2 glazen water! Als je nog meer vocht op wil zuigen, zul je eerst de vochtopvang moeten legen.

Hoe zwaar is een vloerreiniger?

show product content

De meeste vloerreinigers hebben een gewicht dat tussen de 4 en 5 kilogram ligt. Dat geldt voor het grootste deel, maar niet allemaal. Er zijn een paar vloerreinigers die de uitzondering vormen. Een kleinere uitvoering weegt bijvoorbeeld maar 2,5 kilogram, terwijl een extra krachtig model wel 8 kilogram weegt. De meeste vloerreinigers zijn dan ook licht genoeg om met één hand te gebruiken.

Het gewicht dat wordt aangegeven is alleen het gewicht van het apparaat zelf. Vocht weegt ook wat en de vloerreiniger heeft niet alleen een waterreservoir voor toevoer, maar ook als opvangbak. Als je bezig bent zal het apparaat dus iets zwaarder zijn. Gelukkig is het totale verschil niet snel hoger dan 1 kilogram.

Als dat gewicht je niet zo veel zegt, is hier een handige vergelijking: een gemiddelde huishoudemmer heeft ongeveer een inhoud van 10 liter. 1 liter water weegt precies 1 kilogram, dus dat rekent lekker makkelijk. De gemiddelde vloerreiniger is dus even zwaar als een emmer die voor de helft gevuld is met water.

In gebruik voelt de vloerreiniger echter lichter dan de huishoudemmer, omdat je een emmer volledig optilt en een vloerreiniger voornamelijk wat heen en weer schuift. Ook liggen de vorm en het zwaartepunt volledig anders, wat in je voordeel uitpakt in het geval van de vloerreiniger.

Wat zijn de beste vloerreinigers?

show product content

Zoek je een vloerreiniger, dan kom je al snel op het merk Kärcher uit. Ook het merk BISSELL produceert vloerreinigers. Verder zijn er maar weinig merken die ze maken. In tegenstelling tot andere productsoorten is er dus niet veel aanbod in merken van vloerreinigers.

Het goede nieuws is dat het beperkte aanbod wél kwalitatief is. De vloerreinigers van beide merken zijn meestal goed tot erg goed beoordeeld. Welke vloerreiniger voor jou de beste is, kun je dus beter af laten hangen van gewenste eigenschappen.

Zo is de ene vloerreiniger krachtiger dan de andere, kunnen sommige modellen ook goed overweg met het opruimen van dierenharen, zijn er snoerloze varianten en varieert de inhoud van het vuilwaterreservoir.

Hoeveel kost een vloerreiniger?

show product content

Aangezien het aanbod van vloerreinigers niet heel groot zijn, wisselen de prijzen ook niet enorm. De meeste vloerreinigers kosten rond de €250, met een paar luxe uitzonderingen die net onder de €200 komen of luxe modellen die meer dan €300 kosten.

De prijs hangt af van hoe nieuw het model is en hoe krachtig de vloerreiniger is. Ook wat extra aanvullende eigenschappen hebben hun invloed op de prijs. Een vloerreiniger die bijvoorbeeld een grotere opvangbak heeft of draadloos is kost iets meer.

Voor welke soorten vloeren is een vloerreiniger geschikt?

show product content

Door het gebruik van water is de vloerreiniger niet geschikt voor zachte vloeren, zoals kleden en tapijten. Dit geldt voor zowel hoogpolige als laagpolige stof.

Op harde vloeren kan dit apparaat eigenlijk altijd wel gebruikt worden. Op vloermaterialen zoals steen, tegels, en PVC kun je de vloerreiniger zorgeloos gebruiken. Dit zijn materialen die waterafstotend zijn.

De vloerreiniger is ook geschikt voor houten vloeren zoals laminaat, maar let hier wel op de hoeveelheid water die je gebruikt. Als je weinig water gebruikt, zal de vloer snel drogen en heeft het laminaat minder de kans om vocht op te nemen. Laat dus geen dikke lagen vocht op een houten vloer achter. Maak de vloer schoon, maar probeer deze zo droog mogelijk achter te laten.

Hoe komt deze fantastische vloerreiniger opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste vloerreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over vloerreinigers, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle vloerreinigers die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke vloerreinigers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van vloerreinigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste vloerreinigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

BISSELL® CrossWave® is de 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van laminaat, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor alle harde vloeren en karpetten in uw huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat. De unieke borstelrol schrobt en wast vloeren voor een beter en schoner resultaat. Het vuile water wordt niet opnieuw gebruikt voor de rest van uw vloer doordat het vuile en schone water apart worden gehouden. Digitale tiptoetsen voor een intuïtieve en eenvoudige bediening van de reiniging. Gemakkelijk te verwijderen dual tank technologie - gescheiden schoon en vuil -watertanks elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Kenmerken van de BISSELL CrossWave: - Multifunctionele 3-in-1 vloerreiniger laat verschillende schoonmaak stappen en hulpmiddelen die gewoonlijk worden gebruikt in huis achterwege - Stofzuigen, dweilen en drogen van de vloer in één eenvoudige beweging - Krachtige zuiging helpt bij het drogen van uw vloeren waardoor ze streepvrij schoon worden - Unieke borstelrol schrobt, dweilt en droogt uw vloer voor een diepere reiniging en minimaliseert de omwikkeling van haren rond de borstel - Digitale tiptoetsen geven je alle controle wanneer je schoonmaakt en laat je makkelijk schakelen tussen een harde vloer en tapijt - Aparte schoon- en vuilwatertanks, eenvoudig te verwijderen voor vullen en legen - Verwijderbare borstelrol en verbeterde Easy Clean opbergplateau meegeleverd voor eenvoudige reiniging na gebruik - Draaibare voet voor gemakkelijk manoeuvreren rond meubels - Low Profile voet om ook onder meubels schoon te kunnen maken - Proeffles Multi-Surface Formula meegeleverd. - Geschikt voor: harde vloeren, laminaat, karpetten, laagpolig tapijt - Voltage: 220-240V - Wattage: 560 W - Lengte netsnoer: 7,5 m - Zuigkracht (luchtverbruik): 32 aW (airwatt) - Geluidsniveau (dB): 80 dB - LED verlichting: Brandt wanneer spray hendel wordt ingedrukt - Vingertop controle, elektronisch in de bovenste hendel - Capaciteit schoonwatertank: 0,82 l - Vuilbak Capaciteit: 0,62 L - Verwijderbare borstelrol (3000 r.p.m.) - Wasbaar filter - Zelfreinigend systeem door middel van opbergstandaard - Comfortabele grip met soft touch eigenschappen - Draaghendel - Opzichzelfstaand - Flesje Multi-surface reinigende formule inbegrepen - Afmetingen (LxBxH): 30x23x117 cm - Gewicht: 5,2 kg - Inhoud doos: Handvat, stofzuiger, watertank, flesje Multi-Surface, opbergstandaard, gebruikershandleiding - 2 jaar garantie

1. BISSELL CrossWave 3in1 - Vloerreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bespaar veel tijd tijdens het reinigen van je vloer dankzij de Kärcher Floor Cleaner FC 5! Deze in 2019 verbeterde Floor Cleaner FC 5 heeft een verbeterde zuigkracht waardoor hij nog beter stof en haren kan opnemen! Deze innovatieve vloerreiniger dweilt niet enkel de vloer maar zuigt ook direct nat en droog vuil op. De roterende microvezelrollen worden constant voorzien van schoon water en het vervuilde water wordt direct afgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank. Hierdoor blijft er vrijwel geen restvocht achter en is de vloer binnen twee minuten weer droog! De Kärcher Floor Cleaner FC 5 is geschikt om te gebruiken op harde vloeren zoals tegels en parket. Na gebruik kun je de vloerreiniger eenvoudig reinigen en opslaan in het meegeleverde reinigingsstation. Kenmerken Kärcher Floor Cleaner FC 5 Dweilen en stofzuigen in één beweging Vloer droog in minder dan twee minuten Schoon en vuil water zitten in verschillende reservoirs Eenvoudig op te bergen in meegeleverd reinigingsstation De vloerreiniger weegt 4,6 kg en ligt daardoor enigszins zwaar in de hand Deze versie heeft nog een snoer, er is ook een Cordless FC5 beschikbaar! Bij grote vervuiling moet je wel eerst stofzuigen Gebruik De Kärcher Floor Cleaner is geschikt voor lichte vervuiling, bij grote vervuiling wordt aangeraden om wel eerst stof te zuigen. Geschikt voor Alle (harde) vloeren zoals laminaat, kurk, tegels, linoleum of PVC Verzegeld, geolied en gewaxt parket Belangrijkste specificaties Snoerlengte: 7 m Gewicht: 4.6 kg Breedte monstuk: 30 cm Geluidsniveau: 76 dB Schoonwaterreservoir: 0.4 l Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op Kärcher vloerreinigers. * Om strepen op de vloer te voorkomen raadt Karcher aan om gebruik te maken van de aanbevolen schoonmaakmiddelen.

2. Kärcher Floor Cleaner FC 5 - Vloerreiniger - Geel - Versie 2019

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Wees voorbereid op onverwachte viezigheid met het gemak van de BISSELL® MultiClean Spot&Stain. Het verwijdert permanent vlekken door gebruik te maken van water, de BISSELL reinigingsmiddel en handheld schoonmaakgereedschap met krachtige zuigkracht. De HeatWave technologie helpt het water op consistente temperatuur te behouden tijdens het schoonmaken. De draagbare reiniger heeft verwijderbare schoon- en vuilwater tanks voor eenvoudig vullen en legen voor een efficiënt reinigingsproces. Zeer geschikt voor drukke plekken in huis, trappen, bekleding, auto-interieurs en nog veel meer. De mogelijkheid om vlekken snel te verwijderen is eindelijk hier. BISSELL #1 USA in dieptereiniging BISSELL #1 USA in vloerreiniging De BISSELL MultiClean Spot&Stain verwijdert overal vlekken, gebruik hem op tapijt, karpetten, banken, matrassen, auto-interieurs en meer. Verwijder vlekken en vuil waar je die ook vindt met water, BISSELL reinigingsmiddel en gespecialiseerde handreiniging instrumenten met krachtige zuigkracht. Extra lange slang (2,2 m) om te kunnen reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen en overal in huis Bevat verschillende opzetstukken om alle reinigingstaken uit te voeren in hoeken, randen en andere moeilijk bereikbare plaatsen Verwijderbare watertanks voor eenvoudig vullen en legen. Verwijderd permanent hardnekkige vlekken met behulp van de Bissell Oxygen Boost formule. Oxygen moleculen worden geactiveerd wanneer deze in contact komen met de vlek De actieve oxygen moleculen omringen de vlek en verwijderen de vlek zodat je gedag kunt zeggen tegen hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie en fruitsap Heatwave technologie - verwarmde schoonmaak helpt bij het op temperatuur houden van het water bij het schoonmaakproces Maakt vlekken overal schoon - Gebruik op tapijten, vloerkleden, stoffering, in auto’s en nog veel meer Makkelijk op te bergen - Lichtgewicht, compact design welke het toelaat om in kleine ruimtes op te bergen Inclusief 236ml monster van het schoonmaakmiddel Spot & Stain Solution en de Oxygen Boost Solution Artikelnummer: 4720M Geschikt voor: Tapijt, vloerkleden, stoffering, auto en trap Kleur: Rood en zwart Vermogen: 275-330 W Geluidsniveau: 74,04 dB Verwarmde schoonmaak: Ja - HeatWave technologie PowerJet technologie: Ja - door middel van handheld Gemakkelijk verwijderbare tank: Ja Schoon water tankinhoud: 1,1L Vuil water tankinhoud:1,4L Slanglengte: XL 2,2 meter Reinigingsmiddel: inclusief 1x samplefles Spot & Stain en 1x samplefles Oxygen Boost Accessoires: 8 cm hardnekkige vlekken borstel, grote 15cm hardnekkige vlekkenborstel, XL kierenborstel, 3-in-1 stofferingborstel Handvat: Ja Snoerlengte: 5 meter Inhoud doos: SpotClean, klein formaat reinigingsmiddel (2x) en handleiding Gewicht: 3,86 kg

3. BISSELL 4720M MultiClean Spot&Stain - Vlekkenreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger is een multifunctionele 3-in-1 stofzuiger en stoomreiniger dat stofzuigt en stoomt tegelijk of afzonderlijk. De elektronische one touch vinger controle in het handvat maken het gemakkelijk om te wisselen van stofzuigen naar stoomreinigen of gebruik te maken van beide tegelijkertijd. Bespaar tijd door stofzuigen en stomen van harde vloeren in één beweging te doen. Stoomreinigen doodt 99,9% van alle ziektekiemen en bacteriën met behulp van water. Met ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te filteren ter bescherming van de machine. Droge tank technologie houdt het droge vuil in de vuiltank ten alle tijden gescheiden van het vocht van het stoom. De gemakkelijke te legen tank maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig. Twee stofzuigerfilters - schuim en geplooid zijn beiden wasbaar en vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone lucht in de kamer. Kenmerken van BISSELL 1977N: Ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te verwijderen ter bescherming van uw machine Droge tank technologie houdt vuil in de prullenbak droog en ten alle tijden gescheiden van de stoom De gemakkelijke leeg-knop maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig Twee wasbare vacuüm filters vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone afvoerlucht terug de kamer in Inclusief 2 wasbare hoezen voor de stoomvoet (een zacht en een ruw) Geurende reiniging door middel van twee geurende schijven die passen in het unieke vakje van de microvezel schoonmaak pads Inclusief Body Vac & Steam Voet Vac & Steam Hendel Vac & Steam 2 mop pads (1 wasbare soft pad en 1 wasbare schrob pad) Water filter Handleiding

4. BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Reinig vloeren gemakkelijker dan ooit met de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger! Het perfecte apparaat voor huishoudens met huisdieren! De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor vloeren en karpetten in uw huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat. De CrossWave wordt bediend door middel van eenvoudige digitale tiptoetsen. Schakel gemakkelijk tussen verschillende ondergronden. Met de multi-surface borstel die draait met een snelheid van 3.000 tpm en de innovatieve Febreze Multi-Surface Pet reinigingsmiddel, is de vloer zo schoon. Gemakkelijk te verwijderen duo-tank technologie - gescheiden schoon en vuil -watertanks elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Door de zeef worden de haren en vaste vuil gescheiden gehouden van het vocht voor eenvoudige reiniging van de vuilwatertank. Productvoordelen Multifunctionele 3-in-1 machine laat verschillende schoonmaak stappen en hulpmiddelen die gewoonlijk worden gebruikt in huis achterwege Stofzuigen, dweilen en drogen van de vloer in één eenvoudige beweging Krachtige zuiging helpt bij het drogen van uw vloeren waardoor ze streepvrij schoon worden Unieke borstelrol schrobt, dweilt en droogt uw vloer voor een diepere reiniging en minimaliseert de omwikkeling van haren rond de borstel Digitale tip-toetsen geven je alle controle wanneer je schoonmaakt en laat je makkelijk schakelen tussen een harde vloer en een tapijt Verbeterde hoek- en rand reiniging t.o.v. originele Crosswave De aparte tanks zijn eenvoudig te verwijderen voor vullen en legen Aparte schoon- en vuilwatertanks met filter voor dierenhaar en vast vuil. Verwijderbare borstelrol en verbeterde Easy Clean opbergplateau meegeleverd voor eenvoudige reiniging na gebruik Draaibare voet voor gemakkelijk manoeuvreren rond meubels Low Profile voet om ook onder meubels schoon te kunnen maken Multi-Surface Pet Formula + Febreze (speciaal reinigingsmiddel voor huisdier vuil) meegeleverd. Specificaties Voltage: 220 - 240 Oppervlakte: harde vloer, karpetten, tapijt Wattage: 560 W Lengte netsnoer: 7,5 m Zuigkracht (luchtverbruik): 32 aW Natte aanzuiging: Ja Droge zuigkracht Ja Geluidsniveau (dB): 76 dB Variabele instellingen: Ja, harde vloer, tapijt / tapijt Waterdosering Trigger: Ja Sproei-indicatie: LED-licht Vingertopbedieningen: Ja, elektronisch Zwenkkop: Ja (60 graden, +/- 30) Verwijderbare watertank: Ja Capaciteit schoonwatertank: 0,82 l Vuilbak Capaciteit: 0,62 L, met vlotteruitschakeling Vuiltankzeef: Ja, voor puin, haar en huisdierenhaar Filter wasbaar: geplooid filter Brush Roll: 1 x Multi Surface Brush Roll Power: 3000 r.p.m. Zelfreinigend systeem: Ja - Verbeterde Easy Clean-opberglade Draaghandvat: Ja Zelfstandig: Ja Gewicht: 5,2 kg Reinigingsmiddel: Fles (1 ltr) multi-oppervlak Febreze Pet inbegrepen Inclusief Handvat Stofzuiger Watertank Gereedschap Fles met formules Lade Gebruikershandleiding

5. Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bissell SpotClean vlekkenreiniger is ideaal voor het acuut reinigen van vlekken, morserij en smetten. Hij zal elke knoeiboel eenvoudig schoonmaken, waar u het ook tegenkomt. Dankzij de Bissell Oxygen Boost Formula kunnen vlekken en smetten permanent worden verwijderd door middel van water en stevige zuigkracht. Het 3'' (7,6 cm) grote onderdeel voor hardnekkige vlekken is bij uitstek geschikt voor alledaagse vlekken. Het extra lange rubberen Deep Reach opzetstuk zorgt ervoor dat uw schoonmaakmiddel diep in de hardnekkige, vaste vlekken dringt. Dankzij de Heatwave technologie heeft het water tijdens het schoonmaken een constante temperatuur. Bij de levering is een 236 ml monster van een schoonmaakmiddel inbegrepen. De schoonwater- en vuilwatertanks zijn gemakkelijk te vullen en te legen. Deze reiniger maakt het schoonmaken van onverwachte en hardnekkige vlekken een eitje. Kleur: rood en wit Materiaal: kunststof Afmetingen: 30 x 17 x 36,8 cm (L x B x H) Vermogen: 330 W Geluidsniveau: 74 dB Inhoud schoonwatertank: 1,1 L Inhoud vuilwatertank: 1,4 L Lengte slang: 1,3 m Snoerlengte: 5 m Heatwave technologie PowerJet technologie Gemakkelijke verwijderbare watertanks 3" (7,6 cm) hardnekkige vlekkenborstel Draaghandvat

6. BISSELL 3698N - SpotClean - Vlekkenverwijderaar

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Wees voorbereid op onverwachte vlekken met het gemak van de BISSELL SpotClean ProHeat! Verwijder vlekken permanent van iedere plek met water, BISSELL reinigsmiddelen, handige hulpstukken en krachtige zuigkracht. Van druk bezochte plekken en trappen tot allerlei zachte oppervlakken, banken, matrassen en meer, jij hebt de ideale reiniger met de SpotClean ProHeat! De extra lange slang met 8 cm brede opzetstuk met sproeier spuit het reinigingsmiddel om de hardnekkige vlekken los te krijgen waarna je met de borstel de hardnekkige vlek uit de stof borstelt en het water opzuigt. Verwijder snel en eenvoudig vlekken in combinatie met de hulp van BISSELL krachtige reinigingsmiddelen; 2 proef flessen zijn inbegrepen Makkelijk te vullen en te legen tanks - Eenvoudig in de hand te houden, vlakvullende tanks zorgen voor snel vullen en eenvoudig leegmaken Kenmerken Geschikt voor tapijt, stoffering, auto, gestoffeerde trappen, matrassen Verwarmde reinging Uitneembare watertank (1,1L) en vuilwatertank (1,4L) Lengte slang 1,37 cm Snoerlengte 5 m Eenvoudige opslag - lichtgewicht, compact ontwerp voor opslag in kleine ruimtes 2 jaar garantie

7. BISSELL 36988 SpotClean Proheat - Vlekkenreiniger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Karcher FC 5 i Premium White zuigt kleine beetjes vuil en stof op terwijl je de vloer grondig dweilt. De roterende microvezelrollen weken hardnekkige vlekken los van jouw harde vloeren. Deze elektrische dweil is niet draadloos, zodat je de tijd neemt voor het schoonmaken van jouw vloer. Je hebt een snoer van 7 meter, dus snel wisselen van stopcontact is niet nodig. Na het reinigen van de vloer, plaats je de dweil in de standaard met reinigingsfunctie. Deze zuigt het vieze water uit de rollen zodat de dweil gelijk klaar is voor de volgende schoonmaakklus.

8. Kärcher FC 5 i Premium White

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Karcher FC 3 Cordless Premium White maak je jouw harde vloeren grondig schoon. Deze elektrische dweil heeft roterende microvezelrollen die eenvoudig en snel vieze plekken van jouw harde vloer verwijderen. Tegelijkertijd zuigt de dweil ook kleine beetjes vuil en stof op. De dweil werkt op een accu en is dus draadloos. Handig, want zo ben je niet afhankelijk van een stopcontact en maak je schoon zonder dat er een snoer in de weg zit. Op een volledig opgeladen accu, gebruik je de elektrische dweil 20 minuten. Wanneer je klaar bent, zet je hem in de meegeleverde standaard. Zo staat ie netjes op de gang of bijvoorbeeld in een trapkast.

9. Kärcher FC 3 Cordless Premium White

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

HG pvc vloerreiniger is een heerlijk fris ruikende pvc reiniger voor het regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van pvc vloeren. Fris ruikende dweilreiniger Geconcentreerd Reinigt gemakkelijk en snel Geeft een streeploos resultaat

10. HG pvc vloer reiniger 1liter

Laptop 1

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vloerreinigers er zijn namelijk 62 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste vloerreiniger kopen.

Beste koop maken