Bestenu

Beste vloerreinigers - dec. 2022

Met meer dan 163 vloerreinigers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste vloerreinigers op een rij
01Score: 9.9
BISSELL CrossWave
BISSELL CrossWave
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger
BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless
Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
James Vinyl & PVC reiniger Beschermt & Herstelt (nieuwe verpakking)
James Vinyl & PVC reiniger Beschermt & Herstelt (nieuwe verpakking)
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog (Nieuwe verpakking)
James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog (Nieuwe verpakking)
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.4
BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger
BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
Power Goods elektrische vloerreiniger – Dweilapparaat –  Draadloze vloerreiniger – Schrobmachine – Elektrische dweil – Dweilmachine – Dweilen vloerwissers – Dweilrobot – Vloerreinigers – Dweilset
Power Goods elektrische vloerreiniger – Dweilapparaat – Draadloze vloerreiniger – Schrobmachine – Elektrische dweil – Dweilmachine – Dweilen vloerwissers – Dweilrobot – Vloerreinigers – Dweilset
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Kärcher Floor Cleaner FC 5
Kärcher Floor Cleaner FC 5
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Vileda JetClean 3in1
Vileda JetClean 3in1
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Leifheit  Regulus Aqua PowerVac – draadloze vloerreiniger 2in1
Leifheit Regulus Aqua PowerVac – draadloze vloerreiniger 2in1
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Vloerreiniger Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Met een vloerreiniger kan je de dweil achterwege laten en makkelijk de vloer schoonmaken. Een goede vloerreiniger brengt dus veel gemak met zich mee! Hoe je de beste vloerreiniger kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een vloerreiniger?

Als je een vloerreiniger hebt, hoef je niet langer meer een emmer en dweil mee te slepen om de vloeren schoon te maken. Je kan het ook wel zien als een elektrische dweil. Qua uiterlijk doet de vloerreiniger je misschien denken aan een steelstofzuiger. Dat kan wel kloppen, want het apparaat kan vaak ook wat droog stof en vuil opzuigen.

Het verschilt per model of de vloerreiniger een stekker heeft die je in het stopcontact doet, of dat het apparaat op een accu werkt. Aan de vloerreiniger zit een waterreservoir, waarin je water met een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel mengt. Meestal is dit ongeveer een half dopje.

Een reservoir vangt natte en soms droge vuil op. Met de verschillende standen op het apparaat dweil je de vloer elektrisch en wordt het weer helemaal schoon.

Wat kun je allemaal met een vloerreiniger?

Een vloerreiniger wordt ook wel gezien als een elektrische dweil, maar dweilen is niet het enige wat dit handige apparaat in petto heeft.

De vloerreiniger zuigt namelijk ook vuil op! Dit kan zowel nat als droog vuil zijn. Zie het niet direct als een vervanger van de stofzuiger, want de zuigkracht is anders dan die van een stofzuiger. De zuigfunctie van de vloerreiniger is meer gemaakt om kleine beetjes droog vuil geen belemmering te laten zijn in plaats van hele vloeren stofzuigen.

De mogelijkheid om nat vuil op te zuigen is natuurlijk ook een grote verbetering ten opzichte van de klassieke dweil. Sommige modellen kunnen tot wel 400 milliliter nat vuil opzuigen; dat is ongeveer 2 glazen water! Als je nog meer vocht op wil zuigen, zul je eerst de vochtopvang moeten legen.

 

Hoe zwaar is een vloerreiniger?

De meeste vloerreinigers hebben een gewicht dat tussen de 4 en 5 kilogram ligt. Dat geldt voor het grootste deel, maar niet allemaal. Er zijn een paar vloerreinigers die de uitzondering vormen. Een kleinere uitvoering weegt bijvoorbeeld maar 2,5 kilogram, terwijl een extra krachtig model wel 8 kilogram weegt. De meeste vloerreinigers zijn dan ook licht genoeg om met één hand te gebruiken.

Het gewicht dat wordt aangegeven is alleen het gewicht van het apparaat zelf. Vocht weegt ook wat en de vloerreiniger heeft niet alleen een waterreservoir voor toevoer, maar ook als opvangbak. Als je bezig bent zal het apparaat dus iets zwaarder zijn. Gelukkig is het totale verschil niet snel hoger dan 1 kilogram.

Als dat gewicht je niet zo veel zegt, is hier een handige vergelijking: een gemiddelde huishoudemmer heeft ongeveer een inhoud van 10 liter. 1 liter water weegt precies 1 kilogram, dus dat rekent lekker makkelijk. De gemiddelde vloerreiniger is dus even zwaar als een emmer die voor de helft gevuld is met water.

In gebruik voelt de vloerreiniger echter lichter dan de huishoudemmer, omdat je een emmer volledig optilt en een vloerreiniger voornamelijk wat heen en weer schuift. Ook liggen de vorm en het zwaartepunt volledig anders, wat in je voordeel uitpakt in het geval van de vloerreiniger.

Wat zijn de beste vloerreinigers?

Zoek je een vloerreiniger, dan kom je al snel op het merk Kärcher uit. Ook het merk BISSELL produceert vloerreinigers. Verder zijn er maar weinig merken die ze maken. In tegenstelling tot andere productsoorten is er dus niet veel aanbod in merken van vloerreinigers.

Het goede nieuws is dat het beperkte aanbod wél kwalitatief is. De vloerreinigers van beide merken zijn meestal goed tot erg goed beoordeeld. Welke vloerreiniger voor jou de beste is, kun je dus beter af laten hangen van gewenste eigenschappen.

Zo is de ene vloerreiniger krachtiger dan de andere, kunnen sommige modellen ook goed overweg met het opruimen van dierenharen, zijn er snoerloze varianten en varieert de inhoud van het vuilwaterreservoir.

Hoeveel kost een vloerreiniger?

Aangezien het aanbod van vloerreinigers niet heel groot zijn, wisselen de prijzen ook niet enorm. De meeste vloerreinigers kosten rond de €250, met een paar luxe uitzonderingen die net onder de €200 komen of luxe modellen die meer dan €300 kosten.

De prijs hangt af van hoe nieuw het model is en hoe krachtig de vloerreiniger is. Ook wat extra aanvullende eigenschappen hebben hun invloed op de prijs. Een vloerreiniger die bijvoorbeeld een grotere opvangbak heeft of draadloos is kost iets meer.

Voor welke soorten vloeren is een vloerreiniger geschikt?

Door het gebruik van water is de vloerreiniger niet geschikt voor zachte vloeren, zoals kleden en tapijten. Dit geldt voor zowel hoogpolige als laagpolige stof.

Op harde vloeren kan dit apparaat eigenlijk altijd wel gebruikt worden. Op vloermaterialen zoals steen, tegels, en PVC kun je de vloerreiniger zorgeloos gebruiken. Dit zijn materialen die waterafstotend zijn.

De vloerreiniger is ook geschikt voor houten vloeren zoals laminaat, maar let hier wel op de hoeveelheid water die je gebruikt. Als je weinig water gebruikt, zal de vloer snel drogen en heeft het laminaat minder de kans om vocht op te nemen. Laat dus geen dikke lagen vocht op een houten vloer achter. Maak de vloer schoon, maar probeer deze zo droog mogelijk achter te laten.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige vloerreiniger opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste vloerreiniger ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over vloerreinigers, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle vloerreinigers die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke vloerreinigers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van vloerreinigers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Artikelen die soortgelijk zijn aan vloerreinigers

De beste vloerreinigers in een handige lijst

1 - BISSELL CrossWave

Loading..
Ga naar laagste prjis

BISSELL® CrossWave® Vloerreiniger is de 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van laminaat, tegels en tapijt in één eenvoudige stap!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger zuigt, dweilt en droogt alle soorten vloeren. Zo verwijder je dierenharen uit tapijt, maar ook het hardnekkige vuil van je houten vloer. Je zuigt en dweilt in één beweging, wat een heleboel tijd scheelt. De vloerreiniger is te bedienen via het handvat. Zo geef je hem door op wat voor oppervlakte je te werk gaat. De 2 watertanks zorgen ervoor dat schoon en vuilwater gescheiden blijft, zodat je altijd het beste schoonmaakresultaat krijgt. Daarnaast wordt er een speciaal reinigingsstation meegeleverd. Hierin maak je na het reinigen van gemakkelijk de vloerreiniger schoon, waaronder de borstelrol.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless pak je zowel droog als nat vuil op. Hierdoor is het niet nodig te stofzuigen voordat je gaat dweilen. Ook het oppakken van haren is voor deze elektrische dweil geen probleem dankzij het speciale haarfilter. Doordat vuil en schoon water gescheiden worden in aparte tanks, hoef je het water niet tussentijds te verversen. Je past de dweil snelheid via het handvat aan op het vloertype. Met 2 normale standen én een turbomodus weet je zeker dat je al het vuil van je harde vloer verwijdert. Denk hierbij aan laminaat, tegels, vinyl en parket. De accuduur van 45 minuten maakt het mogelijk om een oppervlakte tot wel 135 vierkante meter te dweilen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - James Vinyl & PVC reiniger Beschermt & Herstelt (nieuwe verpakking)

Loading..
Ga naar laagste prjis

James Vinyl & PVC reiniger Beschermt & Herstelt Een reinigings- en onderhoudsproduct in één, geschikt voor vinyl, PVC en alle andere vochtbestendige harde vloeren zoals linoleum, keramische tegels, epoxyvloeren, rubber en natuur- en kunststeen vloeren. Deze reiniger biedt de volgende eigenschappen: - verwijdert eenvoudig vervuilingen tijdens het wissen - herstelt oppervlakkige krasjes en strepen - laat een beschermend laagje op uw vloer achter en verlengt daarmee de levensduur van uw vloer - geeft uw vloer een matte uitstraling Let op: lees alvorens het gebruik goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog (Nieuwe verpakking)

Loading..
Ga naar laagste prjis

James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog is een hoog geconcentreerde reiniger, geschikt voor het dagelijks reinigen van vinyl, PVC en alle andere vochtbestendige harde vloeren zoals linoleum, keramische tegels, epoxyvloeren, rubber en natuur- en kunststeen vloeren. Let op: Nieuwe verpakking en naam! Deze reiniger biedt de volgende eigenschappen: - Verwijdert moeiteloos vervuilingen tijdens het wissen en zorgt voor een frisse uitstraling van uw vloer - Op basis van alcohol, dit zorgt ervoor dat uw vloer snel droogt - James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog verandert het uiterlijk van uw vloer niet - Er blijft geen residu op uw vloer achter - Heeft een aangenaam frisse geur Indien u uw vloer wilt beschermen en/of het aanzien wilt veranderen is James Zijdemat, met een mat uiterlijk, een geschikte beschermlaag. Vervolgens kunt u de vloer blijven reinigen middels James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger reinig je jouw houten en harde vloeren zorgvuldig, dankzij de zachte, wasbare polijstpads. De vloerreiniger is speciaal gemaakt voor kwetsbare vloertypes, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je krassen achterlaat. De vloerreiniger beschikt over een sprayfunctie. Hiermee doseer je via het handvat het sopje op je vloer. De pads draaien op hoge snelheid, waardoor je ook hardnekkig vuil van bijvoorbeeld je tegelvloer verwijdert. De polijstpads zijn wasbaar, waardoor je ze opnieuw kunt gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Power Goods elektrische vloerreiniger – Dweilapparaat – Draadloze vloerreiniger – Schrobmachine – Elektrische dweil – Dweilmachine – Dweilen vloerwissers – Dweilrobot – Vloerreinigers – Dweilset

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de vernieuwde multifunctionele elektrische vloerreiniger van Power Goods is jouw vloer in een mum van tijd weer stralend schoon. De vloerreiniger is gemaakt van duurzaam, sterk en lichtgewicht materiaal. De 360 graden roterende borstels zorgen ervoor dat jouw vloer grondig gereinigd wordt. De vloerreiniger van Power Goods is gebruiksvriendelijk en met 200 rotaties per minuut, tijdbesparend! De Power Goods schoonmaakpads zijn ook los verkrijgbaar op bol.com! Voordelen van de Power Goods vloerreiniger: Duurzaam, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend 200 rotaties per minuut Voor verschillende oppervlakken: Hout, laminaat, tegels en nog veel meer! Draadloos/snoerloos Gemaakt van stevig RVS materiaal Inklapbaar (om gemakkelijk op te bergen) Gemakkelijk op te laden Lange batterijduur van ongeveer een uur Inclusief gratis 4 microvezel schoonmaak pads 360 graden roterende pads Ideaal voor elke ruimte in huis Waarom kiezen voor de vloerreiniger van Power Goods? Dweilen en poetsen kan een vermoeiende, tijdrovende klus in het huishouden zijn. Gelukkig is dat nu verleden tijd! De elektrische vloerreiniger van Power Goods heeft speciaal ontwikkelde 360 graden roterende borstels die zorgen dat jouw vloer in een mum van tijd weer schoon in. De vloerreiniger is makkelijk in gebruik en ideaal voor verschillende ruimtes in huis, zoals: woonkamer, keuken, toilet, hal, badkamer, slaapkamer, kantoorruimte enz. Ook is de vloerreiniger van Power Goods perfect te gebruiken voor verschillende soorten oppervlakten, zoals: hout, laminaat, tegels, parket, PVC, vinyl, marmer en beton. Praktisch Door het compacte en slimme design kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schoonmaken, zoals onder de bank of onder het bed. Maak een sopje van jouw gewenste reinigingsmiddel, spoel de pads hierin, knijp ze daarna uit en bevestig ze aan de vloerreiniger. Met je voet kun je de aan en uitknop indrukken. De bijgeleverde gratis pads zijn gemakkelijk met klittenband los en vast te maken. Omdat ze herbruikbaar zijn en in de was kunnen, hoef je niet elke keer nieuwe pads aan te schaffen wat weer een hoop geld en tijd bespaard en daarnaast is dat ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk! Wanneer de vloer weer stralend schoon is, klap je de vloerreiniger gemakkelijk in elkaar tot een klein formaat. Gratis opzetborstels! Ontvang bij jouw bestelling 4 gratis opzetborstels die gemakkelijk met klittenband te bevestigen zijn. De borstels zijn speciale microvezel pads, die gebruikt kunnen worden bij zowel nat dweilen als droog afstoffen. Microvezel pads zijn eco-vriendelijk omdat ze meerdere malen hergebruikt kunnen worden. Je hoeft ze niet weg te gooien zoals Swiffer-doekjes. In plaats daarvan, als de microvezel pads eenmaal echt vies worden, hoef je ze alleen nog maar in een wasmachine te doen en ze zijn weer zo goed als nieuw! Daarnaast trekken microvezels stof aan als een krachtige magneet, waardoor ze het perfecte instrument zijn voor het verzamelen van (dieren)haren en stofhazen. Je hoeft niet meerdere keren over één gebied te gaan zoals je dat met een bezem of mop zou doen. Waar voor je geld Als het aankomt op het besparen van geld, blazen microvezel pads alle andere opties uit het water. Je hoeft de pads niet te blijven vervangen, want de microvezel pads zijn herbruikbaar en wasbaar. Je hoeft geen geld uit te geven aan dure merk-reinigers, want de vloerreiniger van Power Goods werkt net zo goed. Je zult daarnaast uiteindelijk ook minder uitgeven aan je waterrekeningen omdat microvezel pads met weinig water grote oppervlakten kunnen reinigen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de vloerreiniger van Power Goods! Wat ontvang jij? 1x multifunctionele elektrische vloerreiniger 2x microvezel pads 2x scrub pads 1x oplader adapter 1x instructieboekje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Kärcher Floor Cleaner FC 5

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bespaar veel tijd tijdens het reinigen van je vloer dankzij de Kärcher Floor Cleaner FC 5! Deze in 2019 verbeterde Floor Cleaner FC 5 heeft een verbeterde zuigkracht waardoor hij nog beter stof en haren kan opnemen! Deze innovatieve vloerreiniger dweilt niet enkel de vloer maar zuigt ook direct nat en droog vuil op. De roterende microvezelrollen worden constant voorzien van schoon water en het vervuilde water wordt direct afgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank. Hierdoor blijft er vrijwel geen restvocht achter en is de vloer binnen twee minuten weer droog! De Kärcher Floor Cleaner FC 5 is geschikt om te gebruiken op harde vloeren zoals tegels en parket. Na gebruik kun je de vloerreiniger eenvoudig reinigen en opslaan in het meegeleverde reinigingsstation. Productvoordelen van de Kärcher Floor Cleaner FC 5 ✅ Dweilen en stofzuigen in één beweging ✅ Vloer droog in minder dan twee minuten ✅ Schoon en vuil water zitten in verschillende reservoirs ✅ Eenvoudig op te bergen in meegeleverd reinigingsstation Goed om te weten ℹ Deze versie heeft nog een snoer, er is ook een Cordless FC5 beschikbaar! ℹ De vloerreiniger weegt 4,6 kf en ligt daardoor enigszins zwaar in de hand. ℹ Bij grote vervuiling moet je wel eerst stofzuigen Gebruik De Kärcher Floor Cleaner is geschikt voor lichte vervuiling, bij grote vervuiling wordt aangeraden om wel eerst stof te zuigen. Geschikt voor Alle (harde) vloeren zoals laminaat, kurk, tegels, linoleum of PVC Verzegeld, geolied en gewaxt parket Belangrijkste specificaties Snoerlengte: 7 m Gewicht: 4.6 kg Breedte monstuk: 30 cm Geluidsniveau: 76 dB Schoonwaterreservoir: 0.4 l Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op Kärcher vloerreinigers. * Om strepen op de vloer te voorkomen raadt Karcher aan om gebruik te maken van de aanbevolen schoonmaakmiddelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Vileda JetClean 3in1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Tijdswinst gegarandeerd JetClean van Vileda biedt u een gemakkelijke 3in1-oplossing voor de reiniging van uw vloeren. Terwijl u hem voorwaarts beweegt, stofzuigt en dweilt hij de vloeren in één stap. Beweeg hem weer achterwaarts en hij absorbeert het achtergebleven vocht, met een schone en droge vloer als resultaat. 3in1-reinigingssysteem Voor alle vloeren & tegen alle soorten vuil Ideaal voor de eigenaars van huisdieren Poetst tot 70m² met één enkel reservoir proper water. Voorwaarts: Stofzuigen en reinigen met water. Achterwaarts: Reinigen en drogen Wanneer hij voorwaarts beweegt, stofzuigt de Vileda JetClean de vloeren en maakt hij ze tegelijkertijd schoon met water. In het achteruit gaan neemt hij het achtergebleven vocht op, zodat de vloer meteen droog is. Zelfreinigend opbergplateau De JetClean wordt geleverd met een handig opbergplateau dat eveneens als zelfreiniger werkt. Plaats de JetClean gewoon op het plateau, vul het met water en zet het toestel aan. De JetClean wordt automatisch gereinigd en is daarna weer zo goed als nieuw. Hoogwaardig systeem met dubbele filter De twee hoogwaardige filters houden doeltreffend alle vuil en stof vast in het toestel om de hoeveelheid stof die terug in de lucht terechtkomt, zo veel mogelijk te beperken. Maakt tot 70 m² schoon Met zijn reservoir van 640 ml maakt hij in één keer tot 70 m² schoon. Dankzij zijn zeven meter lange snoer kunt u grote oppervlakken schoonmaken zonder van stopcontact te moeten veranderen. Afzonderlijke waterreservoirs Dankzij de twee reservoirs waarin het vuile en het propere water gescheiden worden, gebruikt u vijf keer minder water dan met een gewone emmer en dweil. Verwijdert meer dan 99% van de bacteriën JETCLEAN van VILEDA is uitgerust met een rol vervaardigd uit microvezels die bestaan uit miljoenen minuscule synthetische vezels. Wanneer u de vloer bevochtigt, maken al die minuscule vezels het vuil los en nemen ze het mechanisch op – Daardoor wordt ook meer dan 99% van de bacteriën verwijderd zonder gebruik te maken van agressieve chemische producten, dus enkel met water. Voor een schone en hygiënische woning. FAQ Mag ik de droge en natte reiniger JetClean gebruiken zonder stofzak? Ja, de JetClean is niet voorzien van een stofzak, omdat hij een afneembaar waterreservoir heeft waarin alle vuil terechtkomt. Het volstaat om dat reservoir te verwijderen en het vuile water weg te gieten. Spoel het uit vooraleer het terug te plaatsen. Kan ik het toestel ook enkel als stofzuiger gebruiken? Ja, in de handgreep van de JetClean zit een hendel om de reiniging met water te activeren. Om de vloer te drogen of om enkel te stofzuigen zonder gebruik te maken van de JetClean-technologie met water, volstaat het om de waterreinigingsfunctie uit te zetten door op de hendel te drukken. Wanneer de lichtjes op de kop niet branden, staat de waterfunctie uit. Wanneer de ledlampjes wel branden, is het waterdebiet geactiveerd en kan het toestel gebruikt worden om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Wij raden aan om onzuiverheden die aan de vloer kunnen blijven plakken eens ze nat zijn, eerst droog op te zuigen vooraleer de waterreinigingsfunctie aan te zetten. Mag ik schoonmaakmiddelen gebruiken? Ja, het JetClean-systeem reinigt grondig met enkel zacht leidingwater, maar je kan ook kiezen om een druppel niet schuimend reinigingsmiddel aan het water toe te voegen. Let er wel op om niet te veel product te gebruiken, want dat zou te veel schuim kunnen vormen en zo strepen op de vloer kunnen achterlaten. Kan ik de rol in de wasmachine wassen? Het vuil kan van de rol worden verwijderd door gebruik te maken van het zelfreinigende opbergplateau. Als de rol erg vuil is, kan hij gemakkelijk worden afgenomen en afgespoeld worden onder de kraan. Is het toestel draadloos? Nee, dit elektrische toestel is voorzien van een stroomkabel om het vermogen te vergroten en niet beperkt te zijn in tijd door de levensduur van een batterij. Met het snoer van 7 meter lang kunnen gemakkelijk grote oppervlakken schoongemaakt worden zonder van stopcontact te moeten veranderen. Hoe zit het met het geluidsniveau van de JetClean van Vileda? De JetClean van Vileda maakt ongeveer evenveel lawaai als een gewone stofzuiger. Is dit toestel geschikt voor alle soorten vloeren? De droge en natte reiniger JetClean kan zonder gevaar gebruikt worden op alle types harde vloeren: vinyl, laminaat, echt hardhout, tegels enz. Het toestel is niet gemaakt om (vast)tapijten te reinigen. Wanneer moet het vuil waterreservoir geledigd worden? Om het reinigen ervan te vergemakkelijken, raden wij aan om het vuil waterreservoir na elk gebruik te ledigen en schoon te spoelen, zodat het vuil niet de tijd krijgt om aan de wanden te blijven kleven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Leifheit Regulus Aqua PowerVac – draadloze vloerreiniger 2in1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Leifheit Regulus Aqua PowerVac – draadloze vloerreiniger 2in1 Een superschone vloer krijg je nu wel heel gemakkelijk voor mekaar! Met de snoerloze accu-zuigwisser Regulus Aqua PowerVac van Leifheit. Want de zuigwisser zuigt het grove vuil op en dweilt tegelijkertijd de vloer. Door de combinatie van deze twee stappen kun je je veel tijd en moeite besparen. Het apparaat heeft een 24 V lithium-ion-accu. Daardoor werkt het zonder snoer en is het altijd meteen startklaar. Gemakkelijk te hanteren dankzij het wendbare design en het lage gewicht van slechts 3,3 kg – ook in een kleine ruimte. Het apparaat heeft twee schoonmaakstanden: een ecomodus en voor maximale schoonmaakpower een turbomodus. De roterende microvezelrol maakt tot 3000 toeren per minuut en verwijdert vuil supersnel. Zelfs hardnekkige vlekken hebben geen kans en kunnen met weinig moeite weggewist worden. De watertoevoer is op ieder moment flexibel te regelen door op de knop te drukken. Dat maakt dit apparaat geschikt voor het schoonmaken van tegelvloeren, kunststof vloeren, stenen vloeren en gelakte houten vloeren. Het is belangrijk dat de reinigingsrol altijd goed schoon is. Daarom heeft de zuigwisser een zelfreinigingssysteem dat het vuile water constant van de rol afzuigt. Het intelligente signaleringssysteem met Tank Control Technology geeft aan wanneer de vuilwatertank vol is. Zowel de schoonwatertank als de vuilwatertank kunnen gemakkelijk uitgenomen worden voor vullen en leegmaken. Moeizaam gesleep met een emmer bij het wissen van de vloer? Dat hoeft niet meer, want nu is er de zuigwisser van Leifheit. Dankzij de handige parkeerfunctie kun je het apparaat overal neerzetten, het blijft gewoon rechtop staan. En dankzij de krachtige accu kun je met zuigwisser Regulus Aqua PowerVac 22 minuten lang zuigwissen met één keer opladen – dat is maar liefst 65 m² vloeroppervlak. Bij de set inbegrepen zijn twee extra wisserrollen. Belangrijkste kenmerken: De set bestaat uit: accu-dweilzuiger Regulus Aqua PowerVac met twee extra wisserrollen Bespaart tijd door in één apparaat twee klussen te combineren: stofzuigen en vloerwissen Met 24 V lithium-ion-accu voor flexibel schoonmaken zonder door een onhandig snoer in je bewegingsvrijheid beperkt te worden Gemakkelijk te hanteren dankzij het slanke design en het lichte gewicht van slechts 3,3 kg – zelfs in een kleine ruimte De roterende microvezelrol maakt tot 3000 toeren per minuut en verwijdert vlekken supergemakkelijk Je heb de keuze uit twee schoonmaakstanden: ecomodus en turbomodus De watertoevoer is naar wens flexibel regelbaar door een druk op de knop. Daardoor is het apparaat geschikt voor het schoonmaken van alle soorten harde en gelakte vloeren Systeem met twee watertanks: afzonderlijke gescheiden reservoirs voor het schone water en voor het vuile water Met Tank Control Technology: bij een volle vuilwatertank wordt een waarschuwing gegeven, dat beschermt tegen overlopen De watertanks zijn gemakkelijk uitneembaar, voor gemakkelijk vullen en legen Je kunt het apparaat overal rechtop neerzetten, dankzij de handige parkeerfunctie Altijd een schoon wisresultaat, dankzij de zelfreinigingsfunctie van de wisrol Lange acculooptijd van 22 minuten voor 65 m² vloeroppervlak Over Leifheit Leifheit is al 55 jaar een van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke producten. Het merk streeft naar hoge kwaliteit en innovatieve producten. Optimaal gebruiksgemak wordt moeiteloos gecombineerd met innovatieve ontwerpen. Het motto 'altijd net even beter' zie je terug in elk product. Met oplossingen voor een schoon huis, frisse was en slimme keuken voorziet Leifheit vooral in meer leefplezier. Of je nu de vloer grondig wil reinigen, ramen helder wil lappen of het bad nodig schoon moet maken, Leifheit heeft de oplossing. Zorg voor een nog frissere was met de innovatieve droogmolens en -rekken en strijktoepassingen. Met de handige voorraaddozen en keukenaccessoires zorg jij voortaan voor geweldige maaltijden om samen van te kunnen genieten. Van elke ruimte in huis maak je een frisse en praktische omgeving voor een nog betere woonervaring. Leifheit heeft overal aan gedacht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vloerreinigers. Er zijn namelijk 163 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste