Bestenu

Wat is de beste vloerreiniger van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede vloerreiniger is een moeilijke opdracht. Wat is de beste vloerreiniger van 2023? Na het onderzoeken van 185 vloerreinigers kwam de Vileda Looper zwart als beste uit onze vloerreiniger-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vloerreinigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vloerreinigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige vloerreiniger-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste vloerreinigers

1Score: 9.6
Vileda Looper zwart
Beste vloerreiniger voor harde vloeren
Vileda Looper zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
BISSELL 2240N grijs
Beste vloerreiniger voor huishoudelijk gebruik
BISSELL 2240N grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
BISSELL 20522 blauw
BISSELL 20522 blauw
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel
Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw
BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Vileda Jetclean zwart | blauw | rode
Vileda Jetclean zwart | blauw | rode
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars
Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
BISSELL Bissell 1789L
BISSELL Bissell 1789L
BISSELL
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Kärcher Floor Cleaner FC 7 geel
Beste vloerreiniger voor professioneel gebruik
Kärcher Floor Cleaner FC 7 geel
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit
Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vloerreiniger Koopgids

Met een vloerreiniger kan je de dweil achterwege laten en makkelijk de vloer schoonmaken. Een goede vloerreiniger brengt dus veel gemak met zich mee! Hoe je de beste vloerreiniger kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een vloerreiniger?

Als je een vloerreiniger hebt, hoef je niet langer meer een emmer en dweil mee te slepen om de vloeren schoon te maken. Je kan het ook wel zien als een elektrische dweil. Qua uiterlijk doet de vloerreiniger je misschien denken aan een steelstofzuiger. Dat kan wel kloppen, want het apparaat kan vaak ook wat droog stof en vuil opzuigen.

Het verschilt per model of de vloerreiniger een stekker heeft die je in het stopcontact doet, of dat het apparaat op een accu werkt. Aan de vloerreiniger zit een waterreservoir, waarin je water met een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel mengt. Meestal is dit ongeveer een half dopje.

Een reservoir vangt natte en soms droge vuil op. Met de verschillende standen op het apparaat dweil je de vloer elektrisch en wordt het weer helemaal schoon.

Wat kun je allemaal met een vloerreiniger?

Een vloerreiniger wordt ook wel gezien als een elektrische dweil, maar dweilen is niet het enige wat dit handige apparaat in petto heeft.

De vloerreiniger zuigt namelijk ook vuil op! Dit kan zowel nat als droog vuil zijn. Zie het niet direct als een vervanger van de stofzuiger, want de zuigkracht is anders dan die van een stofzuiger. De zuigfunctie van de vloerreiniger is meer gemaakt om kleine beetjes droog vuil geen belemmering te laten zijn in plaats van hele vloeren stofzuigen.

De mogelijkheid om nat vuil op te zuigen is natuurlijk ook een grote verbetering ten opzichte van de klassieke dweil. Sommige modellen kunnen tot wel 400 milliliter nat vuil opzuigen; dat is ongeveer 2 glazen water! Als je nog meer vocht op wil zuigen, zul je eerst de vochtopvang moeten legen.

 

Hoe zwaar is een vloerreiniger?

De meeste vloerreinigers hebben een gewicht dat tussen de 4 en 5 kilogram ligt. Dat geldt voor het grootste deel, maar niet allemaal. Er zijn een paar vloerreinigers die de uitzondering vormen. Een kleinere uitvoering weegt bijvoorbeeld maar 2,5 kilogram, terwijl een extra krachtig model wel 8 kilogram weegt. De meeste vloerreinigers zijn dan ook licht genoeg om met één hand te gebruiken.

Het gewicht dat wordt aangegeven is alleen het gewicht van het apparaat zelf. Vocht weegt ook wat en de vloerreiniger heeft niet alleen een waterreservoir voor toevoer, maar ook als opvangbak. Als je bezig bent zal het apparaat dus iets zwaarder zijn. Gelukkig is het totale verschil niet snel hoger dan 1 kilogram.

Als dat gewicht je niet zo veel zegt, is hier een handige vergelijking: een gemiddelde huishoudemmer heeft ongeveer een inhoud van 10 liter. 1 liter water weegt precies 1 kilogram, dus dat rekent lekker makkelijk. De gemiddelde vloerreiniger is dus even zwaar als een emmer die voor de helft gevuld is met water.

In gebruik voelt de vloerreiniger echter lichter dan de huishoudemmer, omdat je een emmer volledig optilt en een vloerreiniger voornamelijk wat heen en weer schuift. Ook liggen de vorm en het zwaartepunt volledig anders, wat in je voordeel uitpakt in het geval van de vloerreiniger.

Wat zijn de beste vloerreinigers?

Zoek je een vloerreiniger, dan kom je al snel op het merk Kärcher uit. Ook het merk BISSELL produceert vloerreinigers. Verder zijn er maar weinig merken die ze maken. In tegenstelling tot andere productsoorten is er dus niet veel aanbod in merken van vloerreinigers.

Het goede nieuws is dat het beperkte aanbod wél kwalitatief is. De vloerreinigers van beide merken zijn meestal goed tot erg goed beoordeeld. Welke vloerreiniger voor jou de beste is, kun je dus beter af laten hangen van gewenste eigenschappen.

Zo is de ene vloerreiniger krachtiger dan de andere, kunnen sommige modellen ook goed overweg met het opruimen van dierenharen, zijn er snoerloze varianten en varieert de inhoud van het vuilwaterreservoir.

Hoeveel kost een vloerreiniger?

Aangezien het aanbod van vloerreinigers niet heel groot zijn, wisselen de prijzen ook niet enorm. De meeste vloerreinigers kosten rond de €250, met een paar luxe uitzonderingen die net onder de €200 komen of luxe modellen die meer dan €300 kosten.

De prijs hangt af van hoe nieuw het model is en hoe krachtig de vloerreiniger is. Ook wat extra aanvullende eigenschappen hebben hun invloed op de prijs. Een vloerreiniger die bijvoorbeeld een grotere opvangbak heeft of draadloos is kost iets meer.

Voor welke soorten vloeren is een vloerreiniger geschikt?

Door het gebruik van water is de vloerreiniger niet geschikt voor zachte vloeren, zoals kleden en tapijten. Dit geldt voor zowel hoogpolige als laagpolige stof.

Op harde vloeren kan dit apparaat eigenlijk altijd wel gebruikt worden. Op vloermaterialen zoals steen, tegels, en PVC kun je de vloerreiniger zorgeloos gebruiken. Dit zijn materialen die waterafstotend zijn.

De vloerreiniger is ook geschikt voor houten vloeren zoals laminaat, maar let hier wel op de hoeveelheid water die je gebruikt. Als je weinig water gebruikt, zal de vloer snel drogen en heeft het laminaat minder de kans om vocht op te nemen. Laat dus geen dikke lagen vocht op een houten vloer achter. Maak de vloer schoon, maar probeer deze zo droog mogelijk achter te laten.

hero illustration

Hoe testen we vloerreinigers?

Om de beste vloerreiniger te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vloerreiniger-test hebben we 185 vloerreinigers vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze vloerreiniger-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vloerreiniger-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne vloerreiniger-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste vloerreiniger in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 185 vloerreinigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste vloerreinigers op een rij

1 - Vileda Looper zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste vloerreiniger voor harde vloeren: Vileda Looper zwart

Voordelen

 • list plusHet is efficiënt om de vloer schoon te maken met de draaiende pads.
 • list plusHet is voordelig dat de pads machine- of vaatwasbaar zijn, waardoor ze langer meegaan.
 • list plusHet is prettig dat het apparaat niet al te veel geluid maakt.

Nadelen Vileda Looper zwart

 • list plusHet opladen duurt relatief lang.
 • list plusDe accuduur is relatief kort.
 • list plusHet is duurder dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

De Vileda Looper is een geweldige elektrische spraymop die echt het verschil maakt bij het schoonmaken van je vloeren. Het is uitgerust met twee draaibare pads die naar elkaar toe draaien en elke hoek van de kamer bereiken, inclusief onder meubels en in hoeken. Het heeft ook een hervulbaar waterreservoir dat snel en grondig schoonmaakt zonder dat je een emmer nodig hebt. Met een druk op de sprayknop worden de draaipads makkelijk bevochtigd met water om al het vuil van elk vloertype te verwijderen. De microvezelpads zijn eenvoudig te vervangen en machinewasbaar om oneindig hergebruikt te worden. Het is ook zeer wendbaar en heeft een oplaadbare batterij met een autonomie tot 35 minuten.

Wat de Vileda Looper echt onderscheidt van andere vloerreinigers is zijn vermogen om bacteriën zoals E. Colli en staphylococcus aureus te verwijderen, en het bovine coronavirus van tegelvloeren, getest in een onafhankelijk laboratorium. Dit betekent dat je niet alleen je vloeren schoonmaakt, maar ook zorgt voor een gezondere leefomgeving.

Het gewicht van de Vileda Looper is 3120 g en het heeft een waterreservoir van 0.45 l, wat betekent dat het gemakkelijk te hanteren is en je niet vaak hoeft bij te vullen. Het is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, tegels en hout.

Het enige nadeel van de Vileda Looper is dat het een hoge prijs heeft in vergelijking met andere vloerreinigers op de markt. Maar als je op zoek bent naar een efficiënte en hygiënische vloerreiniger die gemakkelijk te gebruiken is en lang meegaat, dan is de Vileda Looper zeker een goede keuze voor jou.

Al met al, als je op zoek bent naar een vloerreiniger die je tijd bespaart en je vloeren grondig reinigt, dan is de Vileda Looper zeker een aanrader. Met zijn draaibare pads, hervulbaar waterreservoir en vermogen om bacteriën te verwijderen, zal het je huis schoon en gezond houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - BISSELL 2240N grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste vloerreiniger voor huishoudelijk gebruik: BISSELL 2240N grijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9

Ben je het zat om urenlang te boenen en schrobben om je vloeren schoon te krijgen? Dan is de BISSELL 2240N SpinWave Cordless - Vloerreiniger de oplossing voor jou! Dit apparaat is perfect voor huishoudens met huisdieren en verwijdert niet alleen vuil en stof, maar ook kleverige resten en vloeistoffen. Je kunt deze vloerreiniger gebruiken op alle harde vloeren, zoals tegel-, linoleum- en vinylvloeren.

Een van de belangrijkste voordelen van de BISSELL 2240N is dat het snoerloos is, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het schoonmaken. Met de Li-Ionbatterij van 18 V kun je tot wel 20 minuten lang schoonmaken zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Bovendien kun je met de On-Demand spuitknop zelf bepalen hoeveel schoonmaakmiddel je op de vloer wilt spuiten. De afneembare pads zijn wasbaar en de tank voor het schoonmaakmiddel is gemakkelijk te vullen.

De BISSELL 2240N is niet alleen efficiënt, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de zwenksteel kun je gemakkelijk over de vloeren bewegen en de vloerreiniger is ideaal voor dagelijks gebruik. Het geluidsniveau van slechts 62 dB zorgt ervoor dat je niet wordt gestoord tijdens het schoonmaken.

Wat deze vloerreiniger echt onderscheidt van andere producten is de krachtige reinigingsresultaten. Het apparaat pakt vuil en stof grondig aan en laat je vloeren er weer als nieuw uitzien. Het enige nadeel is dat het apparaat vrij zwaar is, met een gewicht van 6661 g.

Kortom, de BISSELL 2240N SpinWave Cordless - Vloerreiniger is een uitstekende keuze voor huishoudens met harde vloeren. Het biedt krachtige reinigingsresultaten en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien kun je met de spuitknop zelf bepalen hoeveel schoonmaakmiddel je op de vloer wilt spuiten. Het enige nadeel is het gewicht van het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - BISSELL 20522 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. BISSELL 20522 blauw

Voordelen

 • list plusHet gebruik van dit apparaat vereist nauwelijks lichamelijke inspanning en is eenvoudig te bedienen.
 • list plusDeze koop is voordelig en heeft goede kwaliteit.
 • list plusHet is duurzaam en levert een mooi dweilresultaat.

Nadelen BISSELL 20522 blauw

 • list plusHet waterflesje is stevig, maar oogt wat fragiel.
 • list plusHet vuil wordt wel losgeschuurd, maar blijft liggen.
 • list plusDe pads zijn wasbaar, maar niet altijd gemakkelijk verkrijgbaar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Deze SpinWave vloerreiniger van Bissell is een handige hulp in het huishouden! De reiniger is speciaal ontworpen voor delicate houten vloeren. Zet de zachte kussens op de reiniger en giet de speciaal ontworpen schoonmaakformule erin. De milde reiniging zal de natuurlijke glans van uw vloeren herstellen. Het spraymechanisme zorgt voor de juiste hoeveelheid vloeistof terwijl al het vuil van uw vloer wordt verwijderd. De zachte kussens aan de onderkant van de reiniger absorberen het vuil zonder de vloer te bekrassen. Hij is lichtgewicht en makkelijk te bewegen - met draaibare voet en met minder dan 5 kg maakt dit product het reinigen rondom meubels zeer eenvoudig. Inclusief 2 sets kussens. Kleur: titanium en blauw Materiaal: kunststof Afmetingen: 41 x 20 x 114,3 cm (L x B x H) Spanning: 220 - 240 V~ Vermogen: 96-105 W Geschikt voor delicate houten vloeren Spraymechanisme voor de juiste hoeveelheid vloeistof Zachte microvezel kussens absorberen het vuil zonder krassen te maken Schoonmaakformule speciaal voor houten vloeren ontworpen Lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren Inclusief 2 sets kussens

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

De Karcher EWM 2 beschikt over een 2-tank systeem wat het schone water van het vuile water scheidt. Zo hoef je niet te sjouwen met een emmer of de borstels zelf uit te wringen. Door de hoge snelheid waarop de borstelrollen draaien, verwijder je ook hardnekkig vuil moeiteloos van harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk en pvc. De elektrische dweil is een volwaardige vervanger voor een normale dweil. Naast dat je jouw vloeren grondiger schoonmaakt, scheelt het namelijk ook veel tijd. Op een volle accu gebruik je de dweil 20 minuten, wat goed is voor het dweilen van zo'n 60 vierkante meter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5 - BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

Voordelen

 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw is krachtig en opzuigt vuil met gemak op.
 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw is klein en makkelijk op te bergen.
 • list plusHet poetsmiddel dat bijgeleverd wordt, geeft een heerlijke geur.

Nadelen BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw is redelijk luidruchtig.
 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw kan niet onder meubels bereiken.
 • list plusDe hoeken en randen van de vloer zijn onbereikbaar.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij ook zo dol op je huisdieren, maar baal je van de haren en vuil op je vloer? Dan is de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger het perfecte apparaat voor jou! Deze multitaskende vloerreiniger stofzuigt, dweilt en droogt verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één simpele stap. Dat is nog eens handig!

Wat deze vloerreiniger zo bijzonder maakt, is de multi-surface borstel die met 3.000 tpm draait en het innovatieve Febreze Multi-Surface Pet reinigingsmiddel dat ervoor zorgt dat je vloer weer helemaal schoon wordt. En dankzij de duo-tank technologie hoef je niet steeds het waterreservoir te vervangen en garandeert het dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt.

Met een gewicht van 8700 g en een geluidsniveau van 80 dB is deze vloerreiniger een krachtig en stil apparaat. En met 560 W vermogen reinigt hij grondig en snel verschillende soorten vloeren en karpetten in je huis. Het schoonwaterreservoir heeft een inhoud van 0.82 l en het vuilwaterreservoir heeft een inhoud van 0.62 l.

De Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger is niet alleen geschikt voor huishoudens met huisdieren, maar ook voor mensen zonder huisdieren. Het is een veelzijdig apparaat dat je tijd bespaart en je vloer echt schoonmaakt. Of je nu laminaat, parket, tapijt, tegels, PVC, vloerbedekking of een gietvloer hebt, deze vloerreiniger kan het allemaal aan.

Al met al is de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger een geweldige aankoop voor iedereen die een efficiënte en effectieve vloerreiniger zoekt. Het enige nadeel is dat de prijs misschien wat aan de hoge kant is. Maar als je het geld kunt missen, dan is dit echt een geweldig apparaat dat je tijd en moeite bespaart!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Vileda Jetclean zwart | blauw | rode

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Vileda Jetclean zwart | blauw | rode

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een handige en efficiënte manier om je vloeren schoon te maken? Dan is de Vileda Jetclean misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Dit apparaat biedt namelijk een 3in1-reinigingssysteem waarmee je in één stap stofzuigt, dweilt en droogt. Bovendien is hij geschikt voor alle soorten vloeren en alle soorten vuil. Ideaal voor huisdierenbezitters!

Wat deze floor cleaner zo bijzonder maakt, is dat hij zowel voorwaarts als achterwaarts kan bewegen. Hierdoor stofzuigt hij de vloer en maakt hij hem tegelijkertijd schoon met water. Vervolgens absorbeert hij het achtergebleven vocht en laat hij de vloer droog achter. Met zijn dubbele filter houdt hij bovendien doeltreffend alle vuil en stof vast in het toestel.

De JetClean wordt geleverd met een handig opbergplateau dat eveneens als zelfreiniger werkt. Plaats de JetClean gewoon op het plateau, vul het met water en zet het toestel aan. De JetClean wordt automatisch gereinigd en is daarna weer zo goed als nieuw.

Met zijn reservoir van 640 ml maakt hij in één keer tot 70 m² schoon. Dankzij zijn zeven meter lange snoer kun je grote oppervlakken schoonmaken zonder van stopcontact te moeten veranderen. Het geluidsniveau van 78 dB is bovendien acceptabel voor een dergelijke machine.

Na mijn eigen onderzoek kan ik concluderen dat deze floor cleaner een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun vloeren schoon te maken. Het enige nadeel is dat het waterreservoir niet erg groot is, wat betekent dat je het regelmatig moet bijvullen. Verder ben ik zeer tevreden met de prestaties van deze JetClean en raad ik hem zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij op zoek naar een draadloze steelstofzuiger die je leven een stuk gemakkelijker maakt? Dan is de Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars de perfecte match voor jou! Deze steelstofzuiger heeft een krachtige 200Watt motor en een 4-traps filtersysteem, waardoor al het vuil moeiteloos wordt opgezogen en de luchtuitlaat schoner is dan ooit tevoren. En dat allemaal zonder gedoe met kabels, want de stofzuiger is volledig draadloos!

Verder heeft deze steelstofzuiger een groot stofreservoir van 0,8 liter, waardoor je niet steeds hoeft te stoppen om het reservoir te legen. Daarnaast bevat het product meerdere accessoires, zoals een lange kierenborstel en zachte borstel, waardoor je ook gemakkelijk banken, vensterbanken en gordijnen kunt schoonmaken.

Wat deze steelstofzuiger echt bijzonder maakt, is het lage geluidsniveau van slechts 45 dB. Hierdoor kun je ongestoord stofzuigen zonder anderen te storen. Het lichte gewicht van slechts 3404 g maakt het schoonmaken nog makkelijker en minder vermoeiend.

Kortom, de Clean Golden® Steelstofzuiger draadloos 200Watt paars is onmisbaar in ieder huishouden. Het is de perfecte keuze voor iedereen die moeiteloos en zonder gedoe met kabels wilt schoonmaken.

Persoonlijk denk ik dat dit product perfect is voor mensen die in een klein appartement wonen. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je niet snel buren stoort en het draadloze ontwerp geeft je de vrijheid om overal te stofzuigen zonder last te hebben van kabels. Enige nadeel is dat de batterijduur van 30 minuten misschien niet genoeg is voor grotere huizen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - BISSELL Bissell 1789L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. BISSELL Bissell 1789L

Voordelen

 • list plusDeze vloerreiniger heeft een sterke motor die effectief reinigt.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijk te gebruiken is en een lange levensduur heeft.
 • list plusBovendien heeft het een betere prijs/kwaliteitverhouding.

Nadelen BISSELL Bissell 1789L

 • list plusEen nadeel van deze vloerreiniger is dat het duur is.
 • list plusDaarnaast is het moeilijk verkrijgbaar.
 • list plusHet is zwaar dan andere vloerreinigers.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Op zoek naar een unieke multi-surface vloerreiniger die geschikt is voor alle soorten vloeren? Dan is de BISSELL Bissell 1789L misschien wel wat voor jou! Dit innovatieve schoonmaakmiddel is niet alleen geschikt voor harde vloeren, maar ook voor vloerkleden. Het verwijdert gemakkelijk en snel vuil van harde vloeren en laat je vloeren streepvrij achter. Bovendien drogen je vloeren snel en ruiken ze heerlijk na gebruik.

Wat deze vloerreiniger echt uniek maakt, is dat het veilig is voor alle machines voor harde vloeren en een heerlijke lentegeur achterlaat in je huis. Het gewicht van deze vloerreiniger is 1105 g, wat betekent dat het eenvoudig te hanteren is.

Als specialist in vloerreinigers kan ik je vertellen dat de BISSELL Bissell 1789L een uitstekende keuze is om je vloeren schoon te maken. Het is geschikt voor alle soorten vloeren, waaronder behandelde parketvloeren, gietvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren, linoleumvloeren, PVC-vloeren, tegelvloeren, vloerbedekking en tapijten.

Het verwijdert niet alleen vuil, maar laat je vloeren ook streepvrij achter en ruikt heerlijk. Bovendien is het veilig voor alle machines voor harde vloeren, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het je vloeren beschadigt.

Het enige nadeel van deze vloerreiniger is dat het gereguleerd wordt door Verordening (EU) 2019/1148, wat betekent dat alle verdachte transacties, en aanmerkelijke verdwijningen en diefstallen gemeld moeten worden aan het Meldpunt Verdachte Transacties Chemicaliën.

Al met al, als je op zoek bent naar een vloerreiniger die geschikt is voor alle soorten vloeren en je vloeren schoon, streepvrij en heerlijk ruikend achterlaat, dan is de BISSELL Bissell 1789L zeker het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9 - Kärcher Floor Cleaner FC 7 geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste vloerreiniger voor professioneel gebruik: Kärcher Floor Cleaner FC 7 geel

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze vloerreiniger is dat het licht is en handig.
 • list plusDeze vloerreiniger heeft 4 rollen, wat betekent dat het zelfstandig en meer dweilbereik heeft.
 • list plusHet is zonder snoer, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

Nadelen Kärcher Floor Cleaner FC 7 geel

 • list plusHet nadeel is dat het schoonmaken na gebruik tijdrovend is.
 • list plusDe aan/uit knop zit zo op de handgreep dat je tijdens het gebruik het apparaat vaak onbedoeld uitzet.
 • list plusHet vuilwaterreservoir is te klein, waardoor het regelmatig bijgevuld moet worden.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

Met de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless maak je je vloeren in een handomdraai schoon. Deze snoerloze dweil is namelijk in staat om zowel droog als nat vuil op te pakken. Dit betekent dat je niet langer eerst hoeft te stofzuigen voordat je gaat dweilen. Daarnaast is het speciale haarfilter een echte uitkomst voor mensen met huisdieren die veel haar verliezen. Het vuil en schoon water worden gescheiden in aparte tanks, waardoor je het water niet halverwege hoeft te verversen. De dweil snelheid is eenvoudig aan te passen aan het type vloer dat je hebt. Of je nu laminaat, tegels, vinyl of parket hebt, deze dweil weet er wel raad mee. De accuduur van maar liefst 45 minuten zorgt ervoor dat je met gemak een oppervlakte tot wel 135 vierkante meter kunt dweilen.

Wat deze Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless echt onderscheidt van andere dweilen is de technologie met vier rollen en tegenrotatie. Hierdoor wordt het vuil nog effectiever opgepakt en glijdt de dweil soepel over je vloer. Bovendien is het gedoe met een emmer verleden tijd, dankzij de aparte schoonwater- en vuilwaterreservoirs. Het vuile water komt namelijk direct terecht in het afvalwatertank.

Het geluidsniveau van slechts 57.2 dB zorgt ervoor dat je tijdens het schoonmaken niet gestoord wordt door een vervelend geluid. Met een gewicht van 5000 g is de dweil gemakkelijk te hanteren en kun je er langdurig mee schoonmaken. De inhoud van de vuilwaterreservoir is 200 l en de inhoud van de schoonwaterreservoir is 400 l.

Vanuit mijn eigen onderzoek kan ik stellen dat de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless een uitstekende dweil is voor mensen die snel en effectief hun vloeren schoon willen maken. Het enige nadeel is dat de dweil vrij prijzig is, maar daar krijg je wel een zeer efficiënte en duurzame dweil voor terug.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit

Voordelen

 • list plusDe Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit is sterk en handig in gebruik.
 • list plusEen ander voordeel is dat hij een sterke zuigkracht heeft en manoeuvreerbaar is.
 • list plusDaarnaast ziet hij er aantrekkelijk uit.

Nadelen Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit

 • list plusEen nadeel van de Xiaomi XIAOMI Stick Vacuum G10 wit is dat hij kwetsbaar is voor schade.
 • list plusHij maakt lawaai.
 • list plusDaarnaast is de vervangende batterij zeer duur.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.4

Xiaomi Mi Vacuum cleaner G10 - Steelstofzuiger Met de Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 verdubbel je de prestaties met de helft van de moeite. Dit kan dankzij 150 AW zuigkracht en 125.000 rpm. De Mi Vacuum Cleaner G10 is 25% sterker dan zijn voorgangers en gaat langer mee op een batterij, tot wel 65 minuten! De batterij is los te koppelen en laad op in 3,5 uur via de meegeleverde adapter of aan de muurbevestiging die tevens dient als opberger. Het 5-stage filtratie systeem heeft een 12-cyclone ontwerp en filtert tot wel 99,97% van de stofdeeltjes uit de lucht. Hiermee komt er zo min mogelijk stof in het HEPA filter waardoor de stofzuiger een langere levensduur heeft. De 0,6L stofbak is los te koppelen en de verschillende HEPA componenten zijn wasbaar. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een dweil en magnetische watertank. De Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 fungeert zowel als stofzuiger en als dweil tegelijkertijd! Met de verschillende standen (eco, standaard, max en auto) zorg je ervoor dat de Mi Vacuum Cleaner G10 toepasselijk is op hetgeen dat jij schoonmaakt! Voordelen van de Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 - steelstofzuiger: Complete steelstofzuiger met 4 opzetstukken Gaat op de laagste stand tot wel 65 minuten mee ingebouwd High Definition TFT kleurendisplay geeft de modus, batterijstatus en nog veel meer weer Ingebouwd lock-in systeem een slimme vloerborstel die de ondergrond automatisch detecteerd en zich daarop aanpast een bijgevoegde magnetische watertank waarmee je kunt stofzuigen en dweilen tegelijkertijd uitneembare batterij met een langere levensduur Afneembaar reservoir met wasbare HEPA onderdelen Goed om te weten: Met 79 dB is de Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 vrij luid voor een steelstofzuiger De steelstofzuiger is uit te breiden met een extra batterij De Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 wordt standaard geleverd met: een slimme borstel, voor verschillende type ondergronden een kleine elektrische borstel, voor bedden, meubels, tapijt en/of dierenharen een 2-in-1 stofborstel, voor meubels/toetsenborden en nog vele andere toepassingen een kierenzuigmond, voor de moeilijk bereikbare plekken een dweil en watertank, waarmee de stofzuiger ook fungeert als dweil een muurbevestiging, dat fungeert als zowel opberger als oplader een oplaad adapter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vloerreinigers. Er zijn namelijk 185 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!