Wat is de beste vloerreiniger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede vloerreiniger is een moeilijke opgave. Wat is de beste vloerreiniger van 2023? Na het onderzoeken van 222 vloerreinigers kwam de BISSELL 20522 blauw als beste uit onze vloerreiniger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de vloerreinigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vloerreinigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vloerreiniger-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste vloerreinigers

1Score: 9.7
BISSELL 20522 blauw
BISSELL 20522 blauw
BISSELL
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel
Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel
Kärcher
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Vileda Jetclean zwart | blauw | rode
Vileda Jetclean zwart | blauw | rode
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Vileda Looper zwart
Beste vloerreiniger voor harde vloeren
Vileda Looper zwart
Vileda
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
BISSELL Vac & Steam titanium | blauw
BISSELL Vac & Steam titanium | blauw
BISSELL
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
BISSELL 3551N zilver
BISSELL 3551N zilver
BISSELL
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw
BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw
BISSELL
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Kärcher Floor Cleaner FC 5 geel
Kärcher Floor Cleaner FC 5 geel
Kärcher
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
BISSELL 2240N grijs
Beste vloerreiniger voor huishoudelijk gebruik
BISSELL 2240N grijs
BISSELL
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Karcher SE 4.001
Karcher SE 4.001
Karcher
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vloerreiniger Koopgids

Met een vloerreiniger kan je de dweil achterwege laten en makkelijk de vloer schoonmaken. Een goede vloerreiniger brengt dus veel gemak met zich mee! Hoe je de beste vloerreiniger kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een vloerreiniger?

Als je een vloerreiniger hebt, hoef je niet langer meer een emmer en dweil mee te slepen om de vloeren schoon te maken. Je kan het ook wel zien als een elektrische dweil. Qua uiterlijk doet de vloerreiniger je misschien denken aan een steelstofzuiger. Dat kan wel kloppen, want het apparaat kan vaak ook wat droog stof en vuil opzuigen.

Het verschilt per model of de vloerreiniger een stekker heeft die je in het stopcontact doet, of dat het apparaat op een accu werkt. Aan de vloerreiniger zit een waterreservoir, waarin je water met een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel mengt. Meestal is dit ongeveer een half dopje.

Een reservoir vangt natte en soms droge vuil op. Met de verschillende standen op het apparaat dweil je de vloer elektrisch en wordt het weer helemaal schoon.

Wat kun je allemaal met een vloerreiniger?

Een vloerreiniger wordt ook wel gezien als een elektrische dweil, maar dweilen is niet het enige wat dit handige apparaat in petto heeft.

De vloerreiniger zuigt namelijk ook vuil op! Dit kan zowel nat als droog vuil zijn. Zie het niet direct als een vervanger van de stofzuiger, want de zuigkracht is anders dan die van een stofzuiger. De zuigfunctie van de vloerreiniger is meer gemaakt om kleine beetjes droog vuil geen belemmering te laten zijn in plaats van hele vloeren stofzuigen.

De mogelijkheid om nat vuil op te zuigen is natuurlijk ook een grote verbetering ten opzichte van de klassieke dweil. Sommige modellen kunnen tot wel 400 milliliter nat vuil opzuigen; dat is ongeveer 2 glazen water! Als je nog meer vocht op wil zuigen, zul je eerst de vochtopvang moeten legen.

 

Hoe zwaar is een vloerreiniger?

De meeste vloerreinigers hebben een gewicht dat tussen de 4 en 5 kilogram ligt. Dat geldt voor het grootste deel, maar niet allemaal. Er zijn een paar vloerreinigers die de uitzondering vormen. Een kleinere uitvoering weegt bijvoorbeeld maar 2,5 kilogram, terwijl een extra krachtig model wel 8 kilogram weegt. De meeste vloerreinigers zijn dan ook licht genoeg om met één hand te gebruiken.

Het gewicht dat wordt aangegeven is alleen het gewicht van het apparaat zelf. Vocht weegt ook wat en de vloerreiniger heeft niet alleen een waterreservoir voor toevoer, maar ook als opvangbak. Als je bezig bent zal het apparaat dus iets zwaarder zijn. Gelukkig is het totale verschil niet snel hoger dan 1 kilogram.

Als dat gewicht je niet zo veel zegt, is hier een handige vergelijking: een gemiddelde huishoudemmer heeft ongeveer een inhoud van 10 liter. 1 liter water weegt precies 1 kilogram, dus dat rekent lekker makkelijk. De gemiddelde vloerreiniger is dus even zwaar als een emmer die voor de helft gevuld is met water.

In gebruik voelt de vloerreiniger echter lichter dan de huishoudemmer, omdat je een emmer volledig optilt en een vloerreiniger voornamelijk wat heen en weer schuift. Ook liggen de vorm en het zwaartepunt volledig anders, wat in je voordeel uitpakt in het geval van de vloerreiniger.

Wat zijn de beste vloerreinigers?

Zoek je een vloerreiniger, dan kom je al snel op het merk Kärcher uit. Ook het merk BISSELL produceert vloerreinigers. Verder zijn er maar weinig merken die ze maken. In tegenstelling tot andere productsoorten is er dus niet veel aanbod in merken van vloerreinigers.

Het goede nieuws is dat het beperkte aanbod wél kwalitatief is. De vloerreinigers van beide merken zijn meestal goed tot erg goed beoordeeld. Welke vloerreiniger voor jou de beste is, kun je dus beter af laten hangen van gewenste eigenschappen.

Zo is de ene vloerreiniger krachtiger dan de andere, kunnen sommige modellen ook goed overweg met het opruimen van dierenharen, zijn er snoerloze varianten en varieert de inhoud van het vuilwaterreservoir.

Hoeveel kost een vloerreiniger?

Aangezien het aanbod van vloerreinigers niet heel groot zijn, wisselen de prijzen ook niet enorm. De meeste vloerreinigers kosten rond de €250, met een paar luxe uitzonderingen die net onder de €200 komen of luxe modellen die meer dan €300 kosten.

De prijs hangt af van hoe nieuw het model is en hoe krachtig de vloerreiniger is. Ook wat extra aanvullende eigenschappen hebben hun invloed op de prijs. Een vloerreiniger die bijvoorbeeld een grotere opvangbak heeft of draadloos is kost iets meer.

Voor welke soorten vloeren is een vloerreiniger geschikt?

Door het gebruik van water is de vloerreiniger niet geschikt voor zachte vloeren, zoals kleden en tapijten. Dit geldt voor zowel hoogpolige als laagpolige stof.

Op harde vloeren kan dit apparaat eigenlijk altijd wel gebruikt worden. Op vloermaterialen zoals steen, tegels, en PVC kun je de vloerreiniger zorgeloos gebruiken. Dit zijn materialen die waterafstotend zijn.

De vloerreiniger is ook geschikt voor houten vloeren zoals laminaat, maar let hier wel op de hoeveelheid water die je gebruikt. Als je weinig water gebruikt, zal de vloer snel drogen en heeft het laminaat minder de kans om vocht op te nemen. Laat dus geen dikke lagen vocht op een houten vloer achter. Maak de vloer schoon, maar probeer deze zo droog mogelijk achter te laten.

hero illustration

Hoe testen we vloerreinigers?

Om de beste vloerreiniger te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vloerreiniger-test hebben we 222 vloerreinigers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze vloerreiniger-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vloerreiniger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen vloerreiniger-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte vloerreiniger in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 222 vloerreinigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste vloerreinigers in een oogopslag

1. BISSELL 20522 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BISSELL 20522 blauw

 • list plusHet apparaat is gemakkelijk te bedienen en bijna geen lichamelijke inspanning vereist.
 • list plusHet is een voordelige koop met goede kwaliteit.
 • list plusHet is duurzaam en geeft een mooi dweilresultaat.

Nadelen BISSELL 20522 blauw

 • list plusHet waterflesje is stevig, maar oogt wat fragiel.
 • list plusHet schuurt het vuil goed los, maar blijft liggen.
 • list plusDe pads zijn wasbaar, maar niet overal gemakkelijk verkrijgbaar.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Deze SpinWave vloerreiniger van Bissell is een handige hulp in het huishouden! De reiniger is speciaal ontworpen voor delicate houten vloeren. Zet de zachte kussens op de reiniger en giet de speciaal ontworpen schoonmaakformule erin. De milde reiniging zal de natuurlijke glans van uw vloeren herstellen. Het spraymechanisme zorgt voor de juiste hoeveelheid vloeistof terwijl al het vuil van uw vloer wordt verwijderd. De zachte kussens aan de onderkant van de reiniger absorberen het vuil zonder de vloer te bekrassen. Hij is lichtgewicht en makkelijk te bewegen - met draaibare voet en met minder dan 5 kg maakt dit product het reinigen rondom meubels zeer eenvoudig. Inclusief 2 sets kussens. Kleur: titanium en blauw Materiaal: kunststof Afmetingen: 41 x 20 x 114,3 cm (L x B x H) Spanning: 220 - 240 V~ Vermogen: 96-105 W Geschikt voor delicate houten vloeren Spraymechanisme voor de juiste hoeveelheid vloeistof Zachte microvezel kussens absorberen het vuil zonder krassen te maken Schoonmaakformule speciaal voor houten vloeren ontworpen Lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren Inclusief 2 sets kussens

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel is de perfecte oplossing voor het vermoeiende en tijdrovende dweilen van harde vloeren. Met zijn twee tanks hoef je niet langer te sjouwen met een emmer en hoef je de borstels niet zelf uit te wringen. De borstelrollen van deze elektrische dweil draaien op hoge snelheid, waardoor zelfs hardnekkige vlekken en spatten moeiteloos worden verwijderd. Je kunt de Kärcher EWM 2 gebruiken op bijna alle harde vloeren, zoals parket, laminaat, kurk en pvc.

Met een volle accu gebruik je de dweil 20 minuten, wat goed is voor het dweilen van zo'n 60 vierkante meter. De droogtijd van de vloer is slechts twee minuten, waardoor je snel weer op de vloer kunt lopen zonder uit te glijden. De Kärcher EWM 2 is bovendien milieuvriendelijk, omdat je tot 90% water kunt besparen. Het apparaat is zeer wendbaar en komt gemakkelijk onder meubels en tot aan de randen.

Het grootste voordeel van de Kärcher EWM 2 is dat je altijd dweilt met schoon water dankzij de zelfreinigende technologie. Dit zorgt voor 20% betere reinigingsresultaten dan bij traditionele dweilmethoden. Het apparaat heeft een led-display met 3 lampjes voor intuïtieve indicatie van het laadniveau en wordt geleverd met een paar microvezel rollers, een acculader, reinigingswalsborstels, een vloerreiningsmiddel en een parkeerstation met opberging voor de walsborstels.

Al met al is de Kärcher EWM 2 Vloerreiniger draadloos geel een uitstekende investering voor iedereen die een schone, glanzende vloer wil zonder al te veel inspanning. Het enige nadeel is dat de accu niet zo lang meegaat, dus als je een groot huis hebt, moet je misschien tussendoor de accu opladen. Maar al met al is dit een topklasse vloerreiniger die je veel tijd en moeite bespaart.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Vileda Jetclean zwart | blauw | rode

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een handige en efficiënte manier om je vloeren schoon te maken? Dan is de Vileda Jetclean misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Dit apparaat biedt namelijk een 3in1-reinigingssysteem waarmee je in één stap stofzuigt, dweilt en droogt. Bovendien is hij geschikt voor alle soorten vloeren en alle soorten vuil. Ideaal voor huisdierenbezitters!

Wat deze floor cleaner zo bijzonder maakt, is dat hij zowel voorwaarts als achterwaarts kan bewegen. Hierdoor stofzuigt hij de vloer en maakt hij hem tegelijkertijd schoon met water. Vervolgens absorbeert hij het achtergebleven vocht en laat hij de vloer droog achter. Met zijn dubbele filter houdt hij bovendien doeltreffend alle vuil en stof vast in het toestel.

De JetClean wordt geleverd met een handig opbergplateau dat eveneens als zelfreiniger werkt. Plaats de JetClean gewoon op het plateau, vul het met water en zet het toestel aan. De JetClean wordt automatisch gereinigd en is daarna weer zo goed als nieuw.

Met zijn reservoir van 640 ml maakt hij in één keer tot 70 m² schoon. Dankzij zijn zeven meter lange snoer kun je grote oppervlakken schoonmaken zonder van stopcontact te moeten veranderen. Het geluidsniveau van 78 dB is bovendien acceptabel voor een dergelijke machine.

Na mijn eigen onderzoek kan ik concluderen dat deze floor cleaner een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun vloeren schoon te maken. Het enige nadeel is dat het waterreservoir niet erg groot is, wat betekent dat je het regelmatig moet bijvullen. Verder ben ik zeer tevreden met de prestaties van deze JetClean en raad ik hem zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste vloerreiniger voor harde vloeren: Vileda Looper zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vileda Looper zwart

 • list plusDe draaiende pads maken het schoonmaken van de vloer snel.
 • list plusHet is voordelig dat de pads machine- of vaatwasbaar zijn, waardoor ze langer meegaan.
 • list plusHet apparaat maakt weinig geluid.

Nadelen Vileda Looper zwart

 • list plusHet opladen duurt redelijk lang.
 • list plusHet is een minpunt dat de accuduur redelijk kort is.
 • list plusHet is een nadeel dat het prijziger is dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

De Vileda Looper is een geweldige elektrische spraymop die echt het verschil maakt bij het schoonmaken van je vloeren. Het is uitgerust met twee draaibare pads die naar elkaar toe draaien en elke hoek van de kamer bereiken, inclusief onder meubels en in hoeken. Het heeft ook een hervulbaar waterreservoir dat snel en grondig schoonmaakt zonder dat je een emmer nodig hebt. Met een druk op de sprayknop worden de draaipads makkelijk bevochtigd met water om al het vuil van elk vloertype te verwijderen. De microvezelpads zijn eenvoudig te vervangen en machinewasbaar om oneindig hergebruikt te worden. Het is ook zeer wendbaar en heeft een oplaadbare batterij met een autonomie tot 35 minuten.

Wat de Vileda Looper echt onderscheidt van andere vloerreinigers is zijn vermogen om bacteriën zoals E. Colli en staphylococcus aureus te verwijderen, en het bovine coronavirus van tegelvloeren, getest in een onafhankelijk laboratorium. Dit betekent dat je niet alleen je vloeren schoonmaakt, maar ook zorgt voor een gezondere leefomgeving.

Het gewicht van de Vileda Looper is 3120 g en het heeft een waterreservoir van 0.45 l, wat betekent dat het gemakkelijk te hanteren is en je niet vaak hoeft bij te vullen. Het is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, tegels en hout.

Het enige nadeel van de Vileda Looper is dat het een hoge prijs heeft in vergelijking met andere vloerreinigers op de markt. Maar als je op zoek bent naar een efficiënte en hygiënische vloerreiniger die gemakkelijk te gebruiken is en lang meegaat, dan is de Vileda Looper zeker een goede keuze voor jou.

Al met al, als je op zoek bent naar een vloerreiniger die je tijd bespaart en je vloeren grondig reinigt, dan is de Vileda Looper zeker een aanrader. Met zijn draaibare pads, hervulbaar waterreservoir en vermogen om bacteriën te verwijderen, zal het je huis schoon en gezond houden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. BISSELL Vac & Steam titanium | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De BISSELL 1977N - Vac & Steam - Vloerreiniger is een multifunctionele 3-in-1 stofzuiger en stoomreiniger dat stofzuigt en stoomt tegelijk of afzonderlijk. De elektronische one touch vinger controle in het handvat maken het gemakkelijk om te wisselen van stofzuigen naar stoomreinigen of gebruik te maken van beide tegelijkertijd. Bespaar tijd door stofzuigen en stomen van harde vloeren in één beweging te doen. Stoomreinigen doodt 99,9% van alle ziektekiemen en bacteriën met behulp van water. Met ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te filteren ter bescherming van de machine. Droge tank technologie houdt het droge vuil in de vuiltank ten alle tijden gescheiden van het vocht van het stoom. De gemakkelijke te legen tank maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig. Twee stofzuigerfilters - schuim en geplooid zijn beiden wasbaar en vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone lucht in de kamer. Kenmerken van BISSELL 1977N: Ingebouwde waterfilter om eventuele onzuiverheden in het leidingwater te verwijderen ter bescherming van uw machine Droge tank technologie houdt vuil in de prullenbak droog en ten alle tijden gescheiden van de stoom De gemakkelijke leeg-knop maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig Twee wasbare vacuüm filters vangen fijn stof en vuil goed op en zorgen voor schone afvoerlucht terug de kamer in Inclusief 2 wasbare hoezen voor de stoomvoet (een zacht en een ruw) Geurende reiniging door middel van twee geurende schijven die passen in het unieke vakje van de microvezel schoonmaak pads Inclusief Body Vac & Steam Voet Vac & Steam Hendel Vac & Steam 2 mop pads (1 wasbare soft pad en 1 wasbare schrob pad) Water filter Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 14 september in huis

Bekijk prijs

6. BISSELL 3551N zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BISSELL 3551N zilver

 • list plusDeze vloerreiniger is een 2-in-1 apparaat waarmee je kunt dweilen en stofzuigen, wat tijd bespaart.
 • list plusDe zeef voor haren van huisdieren werkt goed en voorkomt verstoppingen in het apparaat.
 • list plusDe vloerreiniger maakt de vloer mooi schoon en laat geen strepen achter.

Nadelen BISSELL 3551N zilver

 • list plusHet apparaat kan zwaar zijn om heen en weer te bewegen, wat vermoeiend kan zijn.
 • list plusNa gebruik moet het apparaat schoongemaakt worden, wat ongeveer 8 minuten duurt.
 • list plusHet apparaat kan niet onder kasten of bedden komen, wat een beperking kan zijn bij het schoonmaken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een vloerreiniger die echt alles kan, dan is de BISSELL 3551N zilver jouw beste vriend. Deze 3-in-1 vloerreiniger zuigt, dweilt en droogt tegelijkertijd. Of je nu een harde vloer, vloerkleed of zelfs vloerbedekking wilt schoonmaken, deze alles-in-een machine is er klaar voor. De elektronische vingertopbediening maakt het super gemakkelijk om van oppervlak te wisselen en zoveel water te gebruiken als nodig is.

Met de FRESHSTART geurbeheersysteem blijft de machine altijd fris en geurvrij. En het beste van alles: de zelfreinigende cyclus maakt het schoonmaken van de machine na gebruik overbodig.

Wat deze vloerreiniger echt onderscheidt van andere machines, is de dubbele reservoirtechnologie. Hierdoor blijft schoon en vuil water gescheiden, zodat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Bovendien wordt deze machine geleverd met 1 liter Natural Multisurface reinigingsvloeistof die alledaags vuil en viezigheid verwijdert en je vloeren schoon en fris achterlaat.

Het enige nadeel van deze machine is misschien het geluidsniveau. Met 80 dB is het geen stille machine, maar het is ook geen stofzuiger.

Over het algemeen is deze vloerreiniger een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en efficiënte manier om hun vloeren schoon te maken. Het is een investering die de moeite waard is.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw is krachtig en opzuigt vuil met gemak op.
 • list plusHet toestel is klein en makkelijk op te bergen.
 • list plusHet poetsmiddel dat bijgeleverd wordt, geeft een heerlijke geur.

Nadelen BISSELL 2225N zwart | zilver | blauw

 • list plusDe BISSELL 2225N zwart zilver blauw is relatief luidruchtig.
 • list plusHet toestel kan niet onder meubels bereiken.
 • list plusHoeken en randen van de vloer zijn moeilijk bereikbaar met de BISSELL 2225N zwart zilver blauw.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij ook zo dol op je huisdieren, maar baal je van de haren en vuil op je vloer? Dan is de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger het perfecte apparaat voor jou! Deze multitaskende vloerreiniger stofzuigt, dweilt en droogt verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één simpele stap. Dat is nog eens handig!

Wat deze vloerreiniger zo bijzonder maakt, is de multi-surface borstel die met 3.000 tpm draait en het innovatieve Febreze Multi-Surface Pet reinigingsmiddel dat ervoor zorgt dat je vloer weer helemaal schoon wordt. En dankzij de duo-tank technologie hoef je niet steeds het waterreservoir te vervangen en garandeert het dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt.

Met een gewicht van 8700 g en een geluidsniveau van 80 dB is deze vloerreiniger een krachtig en stil apparaat. En met 560 W vermogen reinigt hij grondig en snel verschillende soorten vloeren en karpetten in je huis. Het schoonwaterreservoir heeft een inhoud van 0.82 l en het vuilwaterreservoir heeft een inhoud van 0.62 l.

De Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger is niet alleen geschikt voor huishoudens met huisdieren, maar ook voor mensen zonder huisdieren. Het is een veelzijdig apparaat dat je tijd bespaart en je vloer echt schoonmaakt. Of je nu laminaat, parket, tapijt, tegels, PVC, vloerbedekking of een gietvloer hebt, deze vloerreiniger kan het allemaal aan.

Al met al is de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger een geweldige aankoop voor iedereen die een efficiënte en effectieve vloerreiniger zoekt. Het enige nadeel is dat de prijs misschien wat aan de hoge kant is. Maar als je het geld kunt missen, dan is dit echt een geweldig apparaat dat je tijd en moeite bespaart!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Kärcher Floor Cleaner FC 5 geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.9

Bespaar veel tijd tijdens het reinigen van je vloer dankzij de Kärcher Floor Cleaner FC 5! Deze in 2019 verbeterde Floor Cleaner FC 5 heeft een verbeterde zuigkracht waardoor hij nog beter stof en haren kan opnemen! Deze innovatieve vloerreiniger dweilt niet enkel de vloer maar zuigt ook direct nat en droog vuil op. De roterende microvezelrollen worden constant voorzien van schoon water en het vervuilde water wordt direct afgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank. Hierdoor blijft er vrijwel geen restvocht achter en is de vloer binnen twee minuten weer droog! De Kärcher Floor Cleaner FC 5 is geschikt om te gebruiken op harde vloeren zoals tegels en parket. Na gebruik kun je de vloerreiniger eenvoudig reinigen en opslaan in het meegeleverde reinigingsstation. Productvoordelen van de Kärcher Floor Cleaner FC 5 Dweilen en stofzuigen in één beweging Vloer droog in minder dan twee minuten Schoon en vuil water zitten in verschillende reservoirs Eenvoudig op te bergen in meegeleverd reinigingsstation Goed om te weten Deze versie heeft nog een snoer, er is ook een Cordless FC5 beschikbaar! De vloerreiniger weegt 4,6 kf en ligt daardoor enigszins zwaar in de hand. Bij grote vervuiling moet je wel eerst stofzuigen Gebruik De Kärcher Floor Cleaner is geschikt voor lichte vervuiling, bij grote vervuiling wordt aangeraden om wel eerst stof te zuigen. Geschikt voor Alle (harde) vloeren zoals laminaat, kurk, tegels, linoleum of PVC Verzegeld, geolied en gewaxt parket Belangrijkste specificaties Snoerlengte: 7 m Gewicht: 4.6 kg Breedte monstuk: 30 cm Geluidsniveau: 76 dB Schoonwaterreservoir: 0.4 l Garantie Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op Kärcher vloerreinigers. * Om strepen op de vloer te voorkomen raadt Karcher aan om gebruik te maken van de aanbevolen schoonmaakmiddelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Beste vloerreiniger voor huishoudelijk gebruik: BISSELL 2240N grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BISSELL 2240N grijs

 • list plusDankzij de mogelijkheid om de hoeveelheid water zelf te regelen, kan de gebruiker de vloer precies zo nat maken als nodig is voor een streepvrij resultaat.
 • list plusDeze vloerreiniger reinigt goed, zelfs opgedroogde vlekken zijn geen probleem.
 • list plusMet enige oefening kan de gebruiker een wendbare en gebruiksvriendelijke reiniger verwachten.

Nadelen BISSELL 2240N grijs

 • list plusDe batterijduur van 20 minuten kan beperkend zijn voor grotere oppervlakken.
 • list plusVoor mensen die veel moeten schoonmaken kan de gebruiksduur van deze vloerreiniger te kort zijn.
 • list plusHet ontbreken van een dockingstation kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, omdat het apparaat dan niet automatisch wordt opgeladen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben je het zat om urenlang te boenen en schrobben om je vloeren schoon te krijgen? Dan is de BISSELL 2240N SpinWave Cordless - Vloerreiniger de oplossing voor jou! Dit apparaat is perfect voor huishoudens met huisdieren en verwijdert niet alleen vuil en stof, maar ook kleverige resten en vloeistoffen. Je kunt deze vloerreiniger gebruiken op alle harde vloeren, zoals tegel-, linoleum- en vinylvloeren.

Een van de belangrijkste voordelen van de BISSELL 2240N is dat het snoerloos is, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het schoonmaken. Met de Li-Ionbatterij van 18 V kun je tot wel 20 minuten lang schoonmaken zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Bovendien kun je met de On-Demand spuitknop zelf bepalen hoeveel schoonmaakmiddel je op de vloer wilt spuiten. De afneembare pads zijn wasbaar en de tank voor het schoonmaakmiddel is gemakkelijk te vullen.

De BISSELL 2240N is niet alleen efficiënt, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de zwenksteel kun je gemakkelijk over de vloeren bewegen en de vloerreiniger is ideaal voor dagelijks gebruik. Het geluidsniveau van slechts 62 dB zorgt ervoor dat je niet wordt gestoord tijdens het schoonmaken.

Wat deze vloerreiniger echt onderscheidt van andere producten is de krachtige reinigingsresultaten. Het apparaat pakt vuil en stof grondig aan en laat je vloeren er weer als nieuw uitzien. Het enige nadeel is dat het apparaat vrij zwaar is, met een gewicht van 6661 g.

Kortom, de BISSELL 2240N SpinWave Cordless - Vloerreiniger is een uitstekende keuze voor huishoudens met harde vloeren. Het biedt krachtige reinigingsresultaten en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien kun je met de spuitknop zelf bepalen hoeveel schoonmaakmiddel je op de vloer wilt spuiten. Het enige nadeel is het gewicht van het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Karcher SE 4.001

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

De Karcher SE 4.001 is een sproei-extractie reiniger voor tapijten en harde vloeren. Met de meegeleverde accessoires gebruik je deze Karcher ook als nat- of droogzuiger. De toegevoegde waarde van een sproei-extractiereiniger is dat de sproeier vezeldiep in tapijt en bekleding komt en dat drogen 50% sneller gaat dan bij een stoomzuiger. Ideaal om bijvoorbeeld autobekleding of matrassen te reinigen. Wanneer je droog vuil op doet, gebruik dan ook de meegeleverde stofzak. Nat vuil komt in de 4 liter watertank en leeg je eenvoudig boven de gootsteen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vloerreinigers. Er zijn immers 222 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!