Hoe komt deze leuke ruitenreiniger opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste ruitenreiniger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over ruitenreinigers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle ruitenreinigers die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke ruitenreinigers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van ruitenreinigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste ruitenreinigers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Het zemen van ramen en reinigen van andere gladde oppervlaktes zoals spiegels of tegels, is een stuk gemakkelijker met de Karcher WV 2 Versitality in huis. Bij deze ruitenreiniger ontvang je een extra microvezeldoek en een smalle zuigmond. Handig, wanneer je meerdere ruiten achter elkaar wilt reinigen en de oppervlaktes nogal verschillen van grootte. Met een volle accu gebruik je de ruitenreiniger 25 minuten lang. En door het lichte gewicht van 600 gram, houd je dit ook goed vol zonder lamme armen te krijgen.

1. Karcher WV 2 Versitality


Product informatiePlus or Show more

Maak je ramen en andere gladde oppervlakten razendsnel schoon met behulp van de Kärcher Window Vac WV 2 Premium! Zonder irritaties door druppels of strepen. De Kärcher WV 2 Premium heeft een ergonomisch design en is met een gewicht van 600 gram erg licht te noemen. Met een volle accu kun je maar liefst 105 m2 reinigen, dat zijn ongeveer 35 ramen. 10 Years Edition De WV 2 bestaat ondertussen meer dan 10 jaar, om dit te vieren bracht Kärcher de 10 Years Edition op de markt. Deze ruitenreiniger heeft een 40% langere accuduur en is zwart van kleur. Streeploos ramen wassen met de Kärcher WV 2 Premium De werking van de ruitenreiniger is erg eenvoudig, daarnaast ben je maar liefst drie keer sneller klaar dan met traditionele reinigingsmethoden. Sproei de oppervlakte in met het reinigingsmiddel met behulp van de spuitfles. Reinig de oppervlakte met de raamwisser die aan de spuitfles zit. Zuig het reinigingsmiddel en vuil op met de ruitenreiniger Kenmerken Kärcher Window Vac WV 2 Premium - 10 Years Edition De ruitenreiniger is erg licht, waardoor je niet vermoeid raakt De accu gaat 35 minuten mee, waardoor je veel ramen per keer kunt schoonmaken Extra zuigmond voor kleine ramen meegeleverd Niet alleen geschikt voor ramen, maar ook voor gladde oppervlaktes Kärcher is de originele uitvinder van ruitenreinigers Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 3 uur Toepasbaar op: Ramen Spiegels Tegels Glazen tafels Douchecabine Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

2. Kärcher WV 2 Premium 10 Years Edition - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Zeem je ramen streeploos schoon met deze ruitenreiniger van Tomado. Het afneembare waterreservoir kan tot 150 ml water opnemen en kan snel en hygiënisch geleegd worden. De ruitenreiniger is geschikt voor ramen, tegels en andere gladde oppervlakken zoals een spiegel. Dankzij de sterke Li-ion accu heeft de ruitenreiniger een gebruiksduur van 30 minuten. De ruitenreiniger wordt standaard geleverd met een sprayflesje en 2 wasbare microvezeldoeken voor een optimaal resultaat. Zo wordt zelfs ramen zemen een leuk klusje!

3. Tomado TWC3701W - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Als je de Karcher WV6 Plus 2 uur lang oplaadt, gebruik je 'm voor maar liefst 100 minuten achter elkaar. Dat is genoeg om vrijwel alle ramen van je huis schoon te maken en nog wat spiegels of de douchecabine. Je ontvangt een extra microvezeldoek die je halverwege de schoonmaakklus even omwisselt, zodat je in één ruk door kan met schoonmaken. De krachtige ruitenreiniger zuigt al het water en vuil op zodat jij weer door een schoon en streeploos raam naar buiten kijkt.

4. Karcher WV 6 Plus


Product informatiePlus or Show more

Met de WV 6 Premium White maak je snel en eenvoudig jouw ramen, spiegels en andere gladde oppervlaktes streeploos schoon. Op een volledig opgeladen accu werkt de ruitenreiniger maar liefst 100 minuten. Tijd zat dus om meerdere ramen, spiegels en de douchecabine onder handen te nemen. Op het scherm zie je hoeveel minuten je nog kan schoonmaken voordat je de reiniger opnieuw moet opladen. Zet de smalle zuigmond op de reiniger wanneer je kleinere oppervlaktes zoals een spiegel of kookplaat schoonmaakt. De meegeleverde vuilschraper pak je erbij wanneer je te maken hebt met écht vieze vlekken.

5. Kärcher WV 6 Premium White


Product informatiePlus or Show more

Maak je ramen in een recordtempo schoon met behulp van de Karcher Window Vac WV 2 Premium Plus! Deze ruitenreiniger is licht, ergonomisch en rekent ook direct af met irritante druppels en strepen. Naast het reinigen van ramen is de Karcher Window Vac WV2 ook zeer geschikt om andere gladde oppervlakten te reinigen, denk hierbij aan badkamertegels of douchecabines. Hoe werkt het? De werking van de Karcher Window Vac WV 2 Premium Plus is erg eenvoudig en is drie keer sneller dan traditionele methodes. 1. Sproei de oppervlakte die je wilt reinigen in met het schoonmaakmiddel door middel van de sproeifles. 2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser die aan de sproeifles zit. 3. Zuig het reinigingsmiddel en vuil op met de Kärcher ruitenreiniger Kenmerken Kärcher Window Vac WV 2 Premium ✔ De ruitenreiniger is erg licht, dus je krijgt geen vermoeide armen ✔ Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier ✔ Extra zuigmond voor kleine oppervlakten meegeleverd ✔ Naast ramen ook te gebruiken op andere gladde oppervlaktes ✔ Kärcher is de originele uitvinder van ruitenreinigers ✖ Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 180 minuten Toepasbaar op: Ramen Spiegels Tegels Glazen tafels Douchecabine Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

6. Kärcher WV 2 Premium - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

! Let op ! Deze magnetische ruitenreiniger werkt alleen op dubbele beglazing met een dikte tussen de 15-24 mm. Magnetische ruitenreiniger, wees efficiënt! Wilt u veel tijd besparen met het wassen van uw ramen? Onze magnetische ruitenreiniger kan beide zeiden van het glas tegelijkertijd reinigen, waardoor u veel tijd bespaart. Vergeet de traditionele raamwissers en wees efficiënter met deze vernieuwde ruitenwisser! Premium kwaliteit De magnetische ruitenreiniger van WILP is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een sterke magneet. De ruitenreiniger is meerdere malen kwalitatief getest. Het reinigingskatoen is vervangbaar, waardoor u het langdurig kunt gebruiken. Pluspunten + Handzaam in gebruik. + Tijd besparing. + Makkelijk in gebruik. + Langdurig te gebruiken. + Werkt voor dubbelglas. + Anti-val touw. Hoe werkt het? 1. Scheid de twee kanten van elkaar. 2. Dompel de spons in het water met schoonmaakmiddel. 3. Bind het anti-val touw aan uw pols. 4. Open het raam. 5. Bevestig 1 kant van de ruitenreiniger op het buitenraam en de andere kant op het binnenraam. 6. Reinig beide kanten van het raam. Niet tevreden? Geld terug! Wij waarborgen de kwaliteit van onze producten. Mocht u toch niet tevreden zijn met het product, kunt u het binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

7. Magnetische ramenwasser voor dubbelglas - ruitenwisser - ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Altijd al uw ramen willen lappen zonder teveel moeite? Of woont u te hoog en heeft u geen zin om steeds de hoge rekeningen van de ramenwasser te betalen? Koop dan deze magnetische ramenwasser waarmee u deze moeite en geld bespaard! **LET OP! STERKE MAGNEET** Alleen geschikt voor dubbel glas en/of glasdikte tussen de 15 - 24 mm! Het glas zou kunnen breken wanneer u hier geen rekening mee houdt... De driehoekvormige magnetische ramenwasser heeft een mooi compact ontwerp, waarbij stevig materiaal is gebruikt. Zo is er een krachtige 'neodymium' magneet gebruikt die ervoor zorgt dat u door middel van dit apparaat uw ramen van binnenuit kunt schoonmaken. U kunt met de magnetische ramenwasser een groot oppervlak van het raam schoonmaken en dit kost niet veel tijd. De ramenwasser is streep- en krasvrij door de anti-kras rubberen strips.. Voor welke ramen is dit product geschikt? De magnetische ramenwasser is alleen geschikt voor ramen met dubbel glas met een minimale dikte van 15 mm en maximaal 24 mm. Anti-val touw U kunt de magnetische ramenwasser gebruiken met behulp van het anti-val koord waarmee u er voor zorgt dat het product niet valt en beschadigd. Extra gratis accesoires Bij aankoop van de magnetische ramenwasser leveren wij u 4 extra schoonmaaksponsjes, 4 extra rubberen trekkers & 8 extra verbinddopjes. Pluspunten ✔ Efficiënt schoonmaken ✔ Compact driehoek ontwerp ✔ Krachtige neodymium magneten (Let op uw vingers) ✔ Bespaar tijd en kosten op de glazenwasser ✔ Inclusief 4 extra sponsjes ✔ Inclusief 4 extra wissers ✔ Inclusief 8 extra buttons ✔Anti-valtouw ✔ Geschikt voor dubbelglas (15-24 mm)

8. Magnetische ramenwasser | Ruitenreiniger | Raamwisser Ramenwisser | Sterke magneet | Schoonmaak | Droogtrekker | Geschikt voor dubbel glas | Raamdikte 15 - 24 mm


Product informatiePlus or Show more

De complete Leifheit raamzuiger Dry & Clean “All-in-one-set” omvat de Dry & Clean raamzuiger met 28 cm brede zuigmond, een smalle zuigmond 17 cm, een Power Washer en een 43 cm steel met Click System! Kortom; alles wat je nodig hebt voor streeploos, sprankelende ramen. Belangrijke kenmerken Voor streeploos wissen zonder druppen Het reinigen van gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels of douchecabines Kan in elke hoek van 360 ° worden gebruikt: verticaal, horizontaal en boven het hoofd De door een accu gevoede raamzuiger gaat tot 35 minuten (100 m²) mee dankzij zijn intelligente automatische standby- systeem 17 cm zuigmond voor drogen van smallere oppervlakken Biedt extra werkhoogte met de praktische 43 cm Click System steel Inclusief Power Washer met overtrek, waarmee tijdens het ramenwassen ook gelijk de kozijnen gereinigd worden. Kan gebruikt worden in combinatie met alle Leifheit Click System stelen, perfect voor het reinigen van hoge ramen, serres of Velux-ramen Dankzij het Click System passen andere Leifheit opzetstukken ook op deze steel zoals een stoffer of handwisser

9. Leifheit - Dry & Clean - Raamzuiger "all-in-one-set"


Product informatiePlus or Show more

LET OP! DEZE MAGNETISCHE RUITENWISSER IS GESCHIKT VOOR DUBBELGLAS MET EEN DIKTE TUSSEN 15-24 mm. DIT PRODUCT BEVAT STERKE (NEODYMIUM) MAGNETEN. DIT IS NODIG VOOR DUBBELGLAS. LET DAAROM GOED OP UW VINGERS BIJ HET BEVESTIGEN/LOS KOPPELEN VAN DE MAGNETEN! Efficiënte raamwisser Met deze magnetische raamwisser maakt u op eenvoudige en efficiënte wijze uw ramen schoon. De magneten in het product maken het mogelijk om zowel de binnenzijde als buitenzijde van het raam tegelijkertijd schoon te maken. U kunt makkelijk op slecht bereikbare plekken komen zonder enige moeite. Denk bijvoorbeeld aan ramen in een appartement, zolderramen of een dakkapel. Met deze ramenwasser is dit geen probleem meer. Bespaar kosten op een glazenwasser en maak in een handomdraai uw ramen schoon op een moment wanneer het u uitkomt! De ruitenwisser wordt geleverd inclusief 24 extra sponsjes, 4 extra wissers en 4 extra buttons. Compact driehoek design Het driehoekige design maakt het mogelijk om in lastige hoekjes schoon te maken zonder enige moeite. De magnetische raamwisser bestaat uit twee helften met daarin magneten bevestigd, ingebouwde sponsjes om uw raam te reinigen en rubberen wissers om uw raam droog te vegen. De sponsjes en wissers kunnen eenvoudig op het product worden bevestigd/van het product worden verwijderd om deze te vervangen voor nieuwe schone sponsjes/wissers. Met behulp van het anti-valtouw voorkomt u dat de ruitenwisser naar beneden valt. Gebruiksomschrijving 1. Scheidt de twee magneten van elkaar door deze met roterende beweging in tegengestelde richting te bewegen 2. Zorg ervoor dat de magneten van beide helften niet met elkaar in contact komen zonder dat de plastic scheider zich tussen beide helften bevindt! 3. Bevestig op beide helften een sponsje (wanneer deze er nog niet op zit) 4. Bevestig het anti-valtouw om de pols 5. Doop beide helften in een bak met water zodat de sponsjes zich volzuigen met water 6. Breng een naar u gewenste schoonmaakmiddel aan op de sponsjes 7. Zorg ervoor dat het schoonmaakmiddel goed verdeeld en ingeweekt is in beide sponsjes 8. Bevestig beide helften aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het raam 9. Het product is gereed voor gebruik (zie achterzijde van verpakking voor verschillende schoonmaak strategieën) 10. Wanneer u klaar bent roteert u beide helften in tegengestelde richting om de magneten op eenvoudige wijze van elkaar te koppelen. 11. ZORG BIJ OPBERGING VAN DE RAAMWISSER ALTIJD DAT DE TWEE HELFTEN WORDEN GESCHEIDEN DOOR DE PLASTIC SCHEIDER! Pluspunten ✔Efficiënt schoonmaken ✔Compact driehoek ontwerp ✔Krachtige neodymium magneten (Let op uw vingers) ✔Bespaar tijd en kosten op de glazenwasser ✔Inclusief 24 extra sponsjes ✔Inclusief 4 extra wissers ✔Inclusief 4 extra buttons ✔Anti-valtouw ✔Geschikt voor dubbelglas (15-24 mm) Productspecificaties Afmetingen: 13,5 CM x 16 CM x 5 CM Materiaal: Plastic/Rubber/Neodymium Gewicht: 600 gram Kleur: Rood/Wit

10. Magnetische ramenwisser – Magnetische ramenreiniger – Magnetische ramenmagneet – Magnetische ramenwasser dubbel glas – Ramentrekker – Raamwisser – Ruitenwisser – Ramen schoonmaken – Ruitenreiniger – Inclusief 24 Sponsjes + 4 Wissers + 4 Buttons


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ruitenreinigers er zijn namelijk 86 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste ruitenreiniger kopen.