De Bestenu Ruitenreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/22/2020


Ramen lappen is voor weinig mensen een leuke klus. Gelukkig maakt een elektrische ruitenreiniger dit een stuk makkelijker en sneller, waardoor je tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Hieronder lees je waar je op let bij de aankoop van een elektrische ruitenreiniger.

Wat voor soorten ruitenreinigers zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende soorten ruitenreinigers verkrijgbaar. Zo zijn er elektrische ruitenreinigers. Deze bieden veel gebruiksgemak. Je maakt zelf het raam nat met een spray: deze zit vaak ingebouwd in de ruitenreiniger. Als er geen ingebouwde spray is, gebruik je een emmer en een spons en maak je hiermee het raam nat.

Je maakt het raam vervolgens schoon met een spons of één van de meegeleverde accessoires. Als laatste ga je eroverheen met de elektrische ruitenreiniger: deze zuigt het water voor je op waardoor je geen strepen of druppels krijgt. De elektrische ruitenreiniger kun je een beetje vergelijken met een stofzuiger voor je ramen.

Naast de elektrische ruitenreinigers zijn er ook ruitenreinigers die met magneten werken. Deze bestaat uit twee delen. Je plaatst één deel aan de buitenkant van het raam en één deel aan de binnenkant. Je beweegt de reiniger nu heen en weer vanaf de binnenkant. Dankzij de magneet wordt de buitenkant ook schoongemaakt. Dit is vooral ideaal voor hogere verdiepingen of flatgebouwen.

Hoe maak je je ramen het beste schoon?

hide product content

Het schoonmaken van je ramen is niet moeilijk. Je verwijdert eerst het vuil van je ramen met een spons en reinigingsmiddel. Als je een elektrische ruitenreiniger hebt, dan krijg je hier meestal een hulpstuk bij met een sprayfles die je gebruikt om je ramen mee schoon te maken. Zit er hardnekkig vuil op je ramen, laat het dan even weken.

Vervolgens haal je het water weg met een trekker: dit doe je handmatig, of met een elektrische ruitenreiniger die het water opzuigt. Houd ook een droge doek bij de hand. Hiermee kun je eventuele druppels opvangen en strepen voorkomen.

Welk schoonmaakprodukt gebruik ik om mijn ramen mee schoon te maken?

hide product content

Je koopt tegenwoordig bijna overal speciale reiniger voor glas. Dit zit in een sprayfles en is speciaal voor glas en spiegels. Alhoewel dit prima werkt, is het niet de meest milieuvriendelijke manier, want je gooit de plastic fles na gebruik weg. Daarnaast zijn deze kant-en-klaar reinigers vaak duur.

Beter maak je zelf je eigen reinigingsmiddel. Je maakt je ramen schoon met verschillende middeltjes. Een populaire manier is door ammonia te mengen met water, of door een klein beetje afwasmiddel te mengen met warm water en hiermee je ramen af te soppen. Azijn met een scheutje afwasmiddel is ook een bekend alternatief.

Krijg je je ramen wel goed schoon met een elektrische ruitenreiniger?

hide product content

Ja, je krijgt je ramen goed schoon met een elektrische ruitenreiniger. Het werkt anders dan de traditionele manier met een trekker. Daarom is het even wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wil je waarschijnlijk niet anders meer. Het voordeel van een elektrische ruitenreiniger is het gebruiksgemak.

Je hoeft niet meer met emmers met water te sjouwen: alles wat je nodig hebt vind je in de ruitenreiniger. Elektrische ruitenreinigers worden vaak geleverd met een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel. Deze reinigingsmiddelen zijn vaak niet erg voordelig.

Je hoeft deze reinigingsmiddelen natuurlijk niet per se te gebruiken: je maakt eenvoudig zelf een mix van goedkopere ingrediënten. Zo gebruik ik altijd azijn met een scheutje afwasmiddel. Dit werkt prima en is veel goedkoper.

Mijn ramen zijn te hoog, kan ik ze zelf schoonmaken?

hide product content

Ja, met de juiste ruitenreiniger maak je elk raam in je huis schoon, zelfs die op de bovenste verdieping. Je gebruikt hiervoor een speciale ruitenreiniger met magneten. Deze bestaat uit twee delen: een deel gebruik je aan de buitenkant en een deel aan de binnenkant.

Het deel aan de binnenkant beweeg je over het raam waardoor het gedeelte aan de buitenkant ook meebeweegt en meteen de buitenkant schoonmaakt. Het maakt hier dus niet uit op welke verdieping je bent of hoe hoog het raam is. Je maakt de ramen via de binnenkant schoon waardoor je nooit een trap of ladder nodig hebt.

Wat heb ik nodig om mijn ramen te reinigen?

hide product content

Om je ramen te reinigen heb je een aantal dingen nodig. Als eerste heb je iets nodig om het vuil mee van je ramen te poetsen. Dit kan een spons of een doek zijn, maar als je een elektrische ruitenreiniger hebt, dan krijg je er meestal een accessoire bij waarmee je kunt poetsen. Vaak is dit een sprayfles met daarbij een trekker met een microvezeldoek.

Je gebruikt speciale reinigingsvloeistof of je maakt zelf je reinigingsvloeistof. Dit doe je door bijvoorbeeld azijn in een fles te doen, een scheutje afwasmiddel toe te voegen en hiermee je ramen te sprayen.

Nadat je de ramen hebt gepoetst neem je deze af met een trekker, of als je deze hebt, met je elektrische ruitenreiniger. Het is daarnaast handig om een doek bij de hand te hebben om eventuele druppels mee op te vangen.

Hoe komt deze leuke ruitenreiniger opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste ruitenreiniger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over ruitenreinigers, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle ruitenreinigers die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke ruitenreinigers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van ruitenreinigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan ruitenreinigers

De beste ruitenreinigers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Maak je ramen en andere gladde oppervlakten razendsnel schoon met behulp van de Kärcher Window Vac WV 2 Premium! Zonder irritaties door druppels of strepen. De Kärcher WV 2 Premium heeft een ergonomisch design en is met een gewicht van 600 gram erg licht te noemen. Met een volle accu kun je maar liefst 105 m2 reinigen, dat zijn ongeveer 35 ramen. Streeploos ramen wassen met de Kärcher WV 2 Premium De werking van de ruitenreiniger is erg eenvoudig, daarnaast ben je maar liefst drie keer sneller klaar dan met traditionele reinigingsmethoden. Sproei de oppervlakte in met het reinigingsmiddel met behulp van de spuitfles. Reinig de oppervlakte met de raamwisser die aan de spuitfles zit. Zuig het reinigingsmiddel en vuil op met de ruitenreiniger Kenmerken Kärcher Window Vac WV 2 Premium De ruitenreiniger is erg licht, waardoor je niet vermoeid raakt De accu gaat 35 minuten mee, waardoor je veel ramen per keer kunt schoonmaken Extra zuigmond voor kleine ramen meegeleverd Niet alleen geschikt voor ramen, maar ook voor gladde oppervlaktes Kärcher is de originele uitvinder van ruitenreinigers Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 3 uur Toepasbaar op: Ramen Spiegels Tegels Glazen tafels Douchecabine Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

1. Kärcher WV 2 Premium - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Maak je ramen in een recordtempo schoon met behulp van de Karcher Window Vac WV 2 Plus N! Deze ruitenreiniger is licht, ergonomisch en rekent ook direct af met irritante druppels en strepen. Naast het reinigen van ramen is de Karcher Window Vac WV2 ook zeer geschikt om andere gladde oppervlakten te reinigen, denk hierbij aan badkamertegels of douchecabines. Hoe werkt het? De werking van de Karcher Window Vac WV 2 Plus N is erg eenvoudig en is drie keer sneller dan traditionele methodes. 1. Sproei de oppervlakte die je wilt reinigen in met het schoonmaakmiddel door middel van de sproeifles. 2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser die aan de sproeifles zit. 3. Zuig het reinigingsmiddel en vuil op met de Kärcher ruitenreiniger Kenmerken Kärcher Window Vac WV 2 Plus N ✔ De ruitenreiniger is erg licht, dus je krijgt geen vermoeide armen ✔ Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier ✔ Extra zuigmond voor kleine oppervlakten meegeleverd ✔ Naast ramen ook te gebruiken op andere gladde oppervlaktes ✔ Kärcher is de originele uitvinder van ruitenreinigers ✖ Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 180 minuten Toepasbaar op: Ramen Spiegels Tegels Glazen tafels Douchecabine Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

2. Kärcher WV 2 Plus N - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Schone en streeploze ramen in een handomdraai met behulp van de nieuwe Kärcher Window Vac WV 6 ruitenreiniger! Kärcher is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van ruitenreiniging en komt weer met een verbeterd model! Verbeterde zuigstrip en accuduur De WV 6 heeft een nieuwe innovatieve zuigstrip waarmee je hele oppervlakten in een beweging kunt droogtrekken. Daarnaast is ook de accuduur sterk verbeterd, nu kun je maar liefst 100 minuten (in plaats van 25) werken op één acculading. Hoeveel minuten je nog kunt reinigen kun je precies aflezen op het display van de handgreep. Toepassing Window Vac Gebruik de Window Vac WV 6 niet alleen voor het reinigen van je ramen, maar bijvoorbeeld ook voor (badkamer)tegels, spiegels, autoramen, keukenapparatuur, of andere gladde oppervlakten. Hoe werkt het? De werking van de Karcher Window Vac WV 6 Plus is erg eenvoudig en is drie keer sneller dan traditionele methodes. 1. Sproei de oppervlakte die je wilt reinigen in met het schoonmaakmiddel 2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser 3. Zuig het vuil op met de ruitenreiniger Strepen? Het is aan te raden om het schoonmaakmiddel van Kärcher zelf te gebruiken om strepen te voorkomen. Daarnaast is het beste om niet te hard te drukken en vloeiende bewegingen te maken. Ook kan het helpen om het rubber regelmatig af te nemen met een doek om deze droog te maken. Kenmerken Kärcher Window Vac WV 6 Plus De ruitenreiniger is erg licht, dus je krijgt geen vermoeide armen Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier 100 minuten accuduur Verbetere zuigstrip, eenvoudig droogtrekken Accuduur af te lezen op display Naast ramen ook te gebruiken op andere gladde oppervlaktes Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 170 minuten Geen zuigmond voor kleine ramen, dit heeft een premium model wel Toepasbaar op: Ramen Spiegels Tegels Glazen tafels Douchecabine Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

3. Kärcher Window Vac WV 6 Plus - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

arclit® Magnetische 2-in-1 Ramenwasser 4-24mm Ramenwassen is een erg tijdrovend klusje waar iedereen tegenop kijkt, dankzij de arclit 2-in-1 magnetische ramenwasser is dit verleden tijd. De raamreiniger reinigt en droogt uw ramen aan de binnen en buitenkant tegelijkertijd! De ramenwasser is magnetisch instelbaar van stand 1 tot 5 en is geschikt voor elk enkel en dubbelglas, zo kunt u de raamreiniger voor ieder raam gebruiken. De ramenwasser zorgt ervoor dat je sneller je ramen wast en droogt en dat zonder het risico van vallen, tevens fungeert het bijgeleverde veiligheidskoord als extra veiligheidselement. Dankzij het dubbele 2-in-1 reinigingsysteem kunt u eindelijk snel en gemakkelijk genieten van schone ramen! Specificaties: Merk: arclit Kleur: Blauw Werking: Reinigen/drogen binnen/buiten Magneet: Instelbaar 1-5 Geschikt voor: Enkel en dubbelglas (4-24mm) Gebruik (zie handleiding) In de verpakking: 1x arclit Magnetische 2-in-1 Ramenwasser 4-24mm 4x Rubberen trekker strips 30x bevestigings knop 30x katoenen reinigings pads

4. Arclit® | Magnetische ramenwasser | Verstelbare ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Schone en streeploze ramen in een handomdraai met behulp van de nieuwe Kärcher Window Vac WV 6 Premium ruitenreiniger! Kärcher is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van ruitenreiniging en komt weer met een verbeterd model! Premium Home Line Deze Kärcher WV 6 Premium ruitenreiniger is onderdeel van de Kärcher Home Line. Deze ruitenreiniger heeft een luxueuze witte kleur en wordt geleverd met een extra accessoires zoals een kleine zuigmond, outdoor microvezeldoek en een vuilschraper. Verbeterde zuigstrip en accuduur De WV 6 heeft een nieuwe innovatieve zuigstrip waarmee je hele oppervlakten in een beweging kunt droogtrekken. Daarnaast is ook de accuduur sterk verbeterd, nu kun je maar liefst 100 minuten (in plaats van 25) werken op één acculading. Hoeveel minuten je nog kunt reinigen kun je precies aflezen op het display van de handgreep. Toepassing Gebruik de Window Vac WV 6 Premium niet alleen voor het reinigen van je ramen, maar bijvoorbeeld ook voor (badkamer)tegels, spiegels, autoramen, keukenapparatuur, of andere gladde oppervlakten. Hoe werkt het? De werking van de Karcher Window Vac WV 6 Plus is erg eenvoudig en is drie keer sneller dan traditionele methodes. 1. Sproei de oppervlakte die je wilt reinigen in met het schoonmaakmiddel 2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser 3. Zuig het vuil op met de ruitenreiniger Kenmerken Kärcher Window Vac WV 6 Premium White ✅ Luxe Kärcher 'Home Line' uitvoering ✅ De ruitenreiniger is erg licht, dus je krijgt geen vermoeide armen ✅ Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier ✅ 100 minuten accuduur ✅ Verbetere zuigstrip, eenvoudig droogtrekken ✅ Accuduur af te lezen op display ✅ Naast ramen ook te gebruiken op andere gladde oppervlaktes ✅ Extra zuigmond voor kleine ramen ℹ Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 170 minuten Toepasbaar op: • Ramen • Spiegels • Tegels • Glazen tafels • Douchecabine • Gladde oppervlaktes Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

5. Kärcher Window Vac WV 6 Premium White - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Dé nieuwe manier van ramen wassen met de Kärcher WV 5 Black Edition - Ruitenreiniger. Met de WV5 ruitenreiniger maak je perfect jouw ramen streeploos schoon, zonder druppels. Deze ruitenreiniger is voorzien van een Li-Ion accu met oplader voor een gebruikstijd 35 min. Binnen 210 minuten is de accu weer volledig opgeladen voor gebruik. De WV5 ligt goed in de hand door het soft grip handvat. Dankzij de meegeleverde kleine zuigmond, kunnen ook smallere oppervlakken handig schoongemaakt worden. De ruitenreiniger is geschikt voor al jouw ramen, spiegels, tegels en gladde oppervlakken. Productvoordelen van de Kärcher WV 5 Black Edition - Ruitenreiniger ✅ Inclusief sproeifles 250 ml met microvezeldoek, reinigingsmiddel en smalle zuigmond. ✅ Hygiënisch werken door geen contact met water ✅ Verwisselbare accu ✅ Soft grip handvat ✅ Reiniging in de hoeken mogelijk ✅ Aanduiding accustatus Volledig hygiënisch Snel en eenvoudig, tank legen zonder contact met vuil water Verschillende toepassingen De Window Vac kan gebruikt worden op all gladde oppervlakken zoals tegels, spiegels of douchekabines. Druppel- en streepvrije resultaten Dankzij de elektrische afzuiging behoren vervelende strepen definitief tot het verleden. Voor schitterend schone ramen. Verwisselbare zuigmond Kies een grote of kleine zuigmond, afhankelijk van de grootte van het te reinigen oppervlak. Comfortabele handgreep met indicatie van batterijniveau Door de zachte handgreep ligt het apparaat aanzienlijk beter in de hand, ook geven drie leds de laadstatus van de batterij aan.

6. Kärcher WV 5 Black Edition - Ruitenreiniger


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar de perfecte ramenwasser? Onze magnetische raamwasser kan beide zijden van het glas tegelijkertijd reinigen waardoor je veel energie en tijd bespaart. Vergeet de traditionele ruitenreiniger en kies voor een ramenwasser met meer efficiëntie! Inclusief anti-valtouw De magnetische raamwisser wordt geleverd met 2m lang veilige anti-valtouw. Wanneer je deze magnetische raamwasser gebruikt, zal het touw aan je hand moeten worden gebonden waardoor je de kans op vallen verkleint. Premium kwaliteit Deze magnetische ramenwisser is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en magneet met ingebouwde wateropslagspons om het glas te reinigen. Het reinigingskatoen vervangbaar, zodat je het product langdurig kan gebruiken. Hoe werkt het? 1. Scheid de twee kanten van elke kant 2. Dompel de spons in het water met afwasmiddel 3. Leg de veiligheidsdraad om de pols 4.Open het raam en bevestig de halve wisser met anti-vallendetouw op het buitenraam, bevestig de andere helft met de handgreep in het raam. 6. Plaats de wisser naar binnen en begin beide kanten te reinigen Opmerking: Deze magnetische ruitenreiniger past op dubbele beglazing met een dikte van 15-24 mm. Kies de juiste versie afhankelijk van de dikte van het glas, anders werkt het niet. De magneet van deze glaswisser is krachtig, let op je handen. Daarnaast is het ook nog perfect voor het reinigen van een raam, autoruit, schuifdeur, douchescherm. 100% Geld terug garantie We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

7. Magnetische Raamwisser Voor Dubbelglas - Ruitenreiniger - Ramenwasser - Magneet Ruitenwisser


Product informatiePlus or Show more

De Cleanbling magnetische ramenwasser is super handig voor het schoonmaken van de buitenkant van je ramen waar je bijvoorbeeld niet bij zou kunnen. Ook ben je 2 keer zo snel klaar, je kan beide kanten van het raam schoonmaken in no time! De Cleanbling magnetische ramenwasser is bedoeld voor de glasdikte 15-24mm dik. Tip: Zet de magnetische ramenwasser voorzichtig op het glas om eventuele schade te kunnen voorkomen. Bent u niet tevreden? U kunt altijd 30 dagen na de bestelling de ramenwasser retourneren als u de originele stukken in de doos heeft. Voordelen: •2 keer zo snel •wissen en wassen in no time •15-24mm raamdikte (enkel en dubbel glas) •gebruiksvriendelijk •ook voor autoruiten •handig valtouw van 2 meter Wij wensen u veel plezier met de nieuwe generatie ramenwassen die veel sneller en leuker zou zijn!

8. Magnetische ramenwasser - *DUBBEL GLAS* - Magnetische ramenwisser - Ramenwassen - magnetische ramen schoonmaker - Ramenwisser - Magnetische ramenreiniger


Product informatiePlus or Show more

De meeste mensen vinden ramen wassen een naar klusje en stellen dit vaak uit. Toch is het onderhoud van je ramen zeer belangrijk, ze moeten er natuurlijk wel Fine & Fresh uitzien toch? Maar wie heeft er nou elke keer zin in zo’n tijdrovend klusje? Elke keer weer uit het raam hangen om net die paar vlekjes te kunnen schoonmaken, iedere keer weer een ladder erbij moeten pakken om de buitenkant van je ramen te wassen of gewoon veel te veel te betalen voor een te dure glazenwasser. Komt je dit bekend voor? Ja, daar zit natuurlijk niemand op te wachten, maar wat nou als wij je vertellen dat er een hele handige nieuwe manier is van ramenwassen? Met de Magnetische Ramenwasser van Fine & Fresh ervaar je een nieuwe, simpele en leuke manier van ramenwassen. Gemakkelijk Ramen wassen was nooit zo gemakkelijk als de dag van vandaag met de magnetische ramenwasser van Fine & Fresh®. Zo kan je voortaan heel gemakkelijk beide kanten van je ramen in een mum van tijd schoon hebben. Door het mooie en handige driehoekige design van de ramenwasser kan je gemakkelijk de hoeken van je raam aan beide kanten reinigen. Je krijgt er ook nog eens een jaloezie reiniger bij geleverd, zodat je ook nog snel je jaloezieën kan reinigen van stof. Voordelen ✔ Eenvoudig ramen wassen ✔ Geld besparend – De kosten van de glazenwasser kun je in je zak houden. ✔ Tijd besparend – Was de binnenkant en de buitenkant van je ramen tegelijkertijd. ✔ Streep & kras vrij – Je ramen zijn na afloop helemaal schoon, dus geen krassen en strepen meer. ✔ Gratis 56-delige refill set (t.w.v. €14,99) – Gratis accessoires bij geleverd voor hergebruik. ✔30 dagen Tevredenheidsgarantie ✔ 24/7 Klantenservice ✔ Inclusief Jaloeziereiniger – Gratis Jaloeziereiniger geleverd zodat je ook je jaloezieën schoon kan houden. ✔ Beschikt over 5 verschillende magneetsterktes – 5 verschillende sterktes waarmee je ramen van 3 tot 30mm kan wassen. Verstelbaar Doordat de magnetische ramenwisser van Fine & Fresh® verstelbaar is van 3 tot 30mm kan je hem gebruiken voor enkelglas & dubbelglas. Zo kan je wanneer je verschillende ramen wilt wassen de knop draaien en de ramenwisser op de juiste stand zetten voor het raam dat je wilt wassen. Stand 1: 3-8 mm Stand 2: 8-12 mm Stand 3: 12-18 mm Stand 4: 18-24 mm Stand 5: 24-30 mm Specificaties: ▶Inhoud Verpakking: 1 x Magnetische Ramenwasser, 1 x Jaloezie Reiniger, 32 x Katoenen Sponsjes, 12 x Bevestigingsknoppen, 12 x Rubberen Strips ▶ Merk: Fine & Fresh ® ▶ Materiaal: ABS Plastic & Neodymium Magneten ▶ Kleur: Rood ▶ Gewicht: 800 gram ▶ Afmetingen: 14.5 cm x 16 cm x 7.5 cm ▶ Geschikte Raamdiktes: 3-30 mm Fine & Fresh® Tevredenheidsgarantie Fine & Fresh® hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Vandaar kan je bij ons compleet risicoloos bestellen met gratis verzending en heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen jouw bestelling gratis te retourneren. Bestel voor 21:00 de Fine & Fresh® Magnetische Ramenwisser en ervaar morgen al de comfort van de nieuwe en eenvoudige manier van het ramenwassen. Vanaf nu hoef je nooit meer veel tijd en moeite te verspillen aan het wassen van je ramen kan je het geld voor de glazenwasser voortaan in je zak houden.

9. Fine & Fresh® Magnetische Ramenwasser - Raamwisser - Ramenwisser - Ramen Wassen - Verstelbaar van 3 tot 30mm- Rood


Product informatiePlus or Show more

Met zijn innovatieve Window Vac 1 Plus White heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de ramenreining. De originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher maakt de reiniging veel eenvoudiger en bespaart enorm veel tijd en moeite. Dankzij de elektrische opzuiging van het water behoren vervelende druppels definitief tot het verleden. De opzuigfunctie van de Window Vac zorgt voor een zeer efficiënte reiniging en voor schitterende ramen - zonder strepen of vuilresten. Daar bovenop zorgt de handige, ergonomische, batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher voor een hygiënische reiniging, omdat direct contact met het vuile water wordt vermeden. Snel leeg te maken De vuilwatertank kan altijd snel en eenvoudig worden leeggemaakt indien nodig. The original Originele Kärcher kwaliteit van de uitvinder van de Window Vac. Drie maal sneller Met de batterij-aangedreven Window Vac reinigt u uw ramen drie maal sneller dan met de traditionele methodes. Druppel- en streepvrije resultaten Dankzij de elektronische wateropzuiging, behoren vervelende strepen definitief tot het verleden. Voor schitterend schone ramen. Volledig hygiënisch Snel en eenvoudig leegmaken van het reservoir zonder in contact te komen met het vuile water. Verschillende toepassingen De Window Vac kan gebruikt worden op alle gladde oppervlakken zoals tegels, spiegels of douchecabines. De Plus versie heeft als extra accessoire een sproeifles + microvezeldoek en reinigingsmiddel. Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

10. Kärcher WV 1 Plus - Ruitenreiniger - Wit


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ruitenreinigers. Er zijn immers 86 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste ruitenreiniger kopen.