Bestenu

Wat is de beste kruimeldief van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het kopen van een goede kruimeldief is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste kruimeldief van 2023? Na het testen van 442 kruimeldieven kwam de Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart
als beste uit onze kruimeldief-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kruimeldieven, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kruimeldieven-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kruimeldief-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste kruimeldieven

1Score: 9.9
Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart
Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart
Beste Kruimeldief voor huishoudelijk gebruik
VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
JAP Tornado S2 Alles in zwart s2
Beste Kruimeldief voor auto's
JAP Tornado S2 Alles in zwart s2
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
JAP Tornado S1 - Kruimelzuiger zwart s1
JAP Tornado S1 - Kruimelzuiger zwart s1
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
BLACK+DECKER NVC115WA-QW blauw
BLACK+DECKER NVC115WA-QW blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart
Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter wit | grijs
LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter wit | grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Vivid Green Kruimeldief snoerloos met zwart , transparant
Vivid Green Kruimeldief snoerloos met zwart , transparant
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW zwart
Beste Kruimeldief voor dierenharen
BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
JAP Tornado S3 Alles in zwart s3
JAP Tornado S3 Alles in zwart s3
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruimeldief Koopgids

Met een kruimeldief is dat stoffige hoekje makkelijk weer schoongemaakt. Een kruimeldief is een handige aanwinst in huis! Hoe je de beste kruimeldief kiest en waar je bij de aankoop op let lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een kruimeldief?

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Hoe lang gaat een kruimeldief mee?

Hoe lang een kruimeldief werkt verschilt per model. Het ligt er natuurlijk ook aan of je het over de accuduur of de hele levensduur van het apparaat hebt. Het merk, de prijs en de kwaliteit hebben allemaal invloed op hoe lang je kruimeldief mee gaat.

Als we het over de accuduur hebben loopt die erg uiteen: een opgeladen kruimeldief doet het tussen de 9 en 40 minuten. Sommige modellen lijken een focus op accuduur te hebben, en anderen weer op zuigkracht.

De levensduur van een kruimeldief is gelukkig een stuk langer. Er zit standaard 2 jaar garantie op kruimeldieven, dus van die periode ben je in ieder geval verzekerd. Een kruimeldief gaat ongeveer een paar jaar extra mee. Je komt dus uit op een verwachte levensduur van ongeveer 3-5 jaar. Let op, dit kan erg per model verschillen.

Hoeveel kost een kruimeldief?

De meeste kruimeldieven kosten tussen de €50 en de €150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de €85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra's.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black&Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost €218.

De beste kruimeldieven

Opvallend genoeg zijn de kruimeldieven die het best beoordeeld zijn door consumenten bij lange na niet de duurste kruimeldieven. Kruimeldieven uit de midden prijsklasse van Philips en Black&Decker zie je het meest terug in opsommingen van best beoordeelde kruimeldieven.

De beste kruimeldief hoeft dus niet het een duur model te zijn, ook niet als je een model wilt dat water opzuigt. Zo heeft Black&Decker voor €43 een kruimeldief die ook water opzuigt. Als je een kruimeldief wilt die ook dierenharen opzuigt komt je wél in een hogere prijsklasse terecht.

Vooral een combinatie van een lange accuduur en sterke zuigkracht komt op een hogere prijs uit. De middenklasse kruimeldieven die zo goed beoordeeld zijn gaan meestal niet lang mee. Dat is meestal niet erg, want een kruimeldief gebruik je vaak maar heel kort. De zuigkracht is dan belangrijker, want dan ben je in een mum van tijd klaar met het klusje.

Waar let je op bij de aankoop van een kruimeldief?

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

Als je een kruimeldief wilt die water op kan zuigen, dan bestaan die modellen ook, maar ze komen niet veel voor. Ga in dat geval specifiek op zoek naar een kruimeldief die water op kan zuigen. Ze zijn er wel, maar je moet er even goed voor rondkijken.

Kruimeldieven en opzetstukken

Om beter en gerichter vuil op te kunnen zuigen, bestaan er ook opzetstukken voor kruimeldieven. Bij een kruimeldief worden opzetstukken meestal niet standaard meegeleverd. Ook verschilt het per model of er wel extra opzetstukken verkrijgbaar zijn. Kijk dus goed naar de productomschrijving!

Met een kierenmondstuk kom je bijvoorbeeld makkelijker in kleine hoekjes. Soms zijn die er ook in een uitschuifbare variant. Zoals je bij een gewone stofzuiger ziet, zijn er ook borstel opzetstukken voor kruimeldieven. Ten slotte bestaan er turbo opzetstukken voor dierenharen en kun je voor het opzuigen van vloeistoffen een siliconen opzetstuk gebruiken.

hero illustration

Hoe testen we kruimeldieven?

Om de beste kruimeldief te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kruimeldief-test hebben we 442 kruimeldieven geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze kruimeldief-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kruimeldief-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kruimeldief-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste kruimeldief in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 442 kruimeldieven te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste kruimeldieven in een handige lijst

1. Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart

 • list plusDeze kruimelzuiger heeft een sterke zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om vuil en kruimels op te zuigen.
 • list plusDeze kruimelzuiger is compact en lichtgewicht, waardoor het eenvoudig is om het apparaat te gebruiken en op te bergen.
 • list plusDeze kruimelzuiger wordt geleverd met diverse hulpstukken, waardoor het flexibel is in gebruik.

Nadelen Kruimeldief snoerloos - kruimelzuiger zwart

 • list plusHet binnenste filter van deze kruimelzuiger kan moeilijk te reinigen zijn, wat kan leiden tot verminderde zuigkracht.
 • list plusDeze kruimelzuiger kan lawaaierig zijn in verhouding tot de zuigkracht, wat storend kan zijn voor de gebruiker en omgeving.
 • list plusDeze kruimelzuiger kan niet zo duurzaam zijn in vergelijking met andere modellen, waardoor het makkelijker kapot kan gaan bij intensief gebruik.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een draadloze kruimelzuiger die krachtig en stil is? Dan is de Zedar kruimeldief jouw perfecte match! Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp is deze kruimelzuiger gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De kruimelzuiger bevat verschillende opzetstukken waarmee je zelfs de lastigste hoekjes kunt schoonmaken. Bovendien kan deze handzuiger zowel droge als vloeibare stoffen opzuigen en bevat hij een HEPA filter waarmee zelfs de kleinste vuildeeltjes worden opgevangen.

Wat deze kruimelzuiger uniek maakt, is dat hij niet alleen krachtig is, maar ook extra stil. Met een geluidsniveau van slechts 70 dB is deze kruimeldief veel stiller dan andere kruimelzuigers in zijn klasse. Bovendien heeft hij een lange levensduur dankzij de ingebouwde Li-ion batterij met 2600mAh capaciteit waarmee je maar liefst 30 minuten lang kunt stofzuigen.

De Zedar kruimelzuiger is niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar ook als reisgenootje op vakantie of als autostofzuiger. Doordat hij draadloos is en een lange accuduur heeft, is hij perfect voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de kruimelzuiger voorzien van een EU adapter waarmee je hem extra snel kunt opladen.

Als specialist op het gebied van kruimelzuigers kan ik je vertellen dat de Zedar kruimeldief een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, stille en draadloze kruimelzuiger. De kruimelzuiger heeft een vermogen van 7Airwatt en een Hepa luchtfilter wat zorgt voor extra schone lucht tijdens het stofzuigen. Het enige nadeel is dat de kruimelzuiger geen wielen heeft, waardoor het soms lastig kan zijn om hem over een bepaalde oppervlakte te bewegen. Al met al is de Zedar kruimeldief een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kruimelzuiger die krachtig, stil en draadloos is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Kruimeldief voor huishoudelijk gebruik: VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart

 • list plusDeze kruimeldief heeft een krachtige motor waardoor het gemakkelijk kruimels en stof opzuigt.
 • list plusHet filter is gemakkelijk te reinigen, waardoor de kruimeldief langer meegaat.
 • list plusDoordat de kruimeldief snoerloos is, is het gemakkelijk te gebruiken op verschillende plekken.

Nadelen VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart

 • list plusHet ontbreken van een houder om de kruimeldief aan de muur te bevestigen maakt het lastig om het op te bergen.
 • list plusDe kruimeldief maakt vrij veel geluid, wat storend kan zijn.
 • list plusHet ontbreken van technische specificaties in de doos of handleiding maakt het lastig om te weten wat de kruimeldief precies kan.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een compacte en krachtige kruimelzuiger die jouw huis of auto snel en gemakkelijk schoonmaakt? Dan is de VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart de beste keuze voor jou! Met zijn krachtige cyclonische motor vermogen van 120W en een lange gebruiksduur van minimaal 20 minuten per oplaadbeurt, kun je alle kruimels en stof in een mum van tijd opzuigen zonder gedoe van kabels en stopcontacten.

Wat deze kruimelzuiger uniek maakt, zijn de handige opzetstukken zoals de stofborstel, spleetmondstuk en verlengde zachte buis, waarmee je gemakkelijk alle hoeken en gaten kunt bereiken. Daarnaast is de HEPA filter wasbaar en herbruikbaar, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Het ergonomische ontwerp van deze kruimelzuiger maakt het ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Hij weegt slechts 720 gram en is dus licht en handzaam. En het legen van de stofcontainer is een fluitje van een cent.

Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is het geluidsniveau van 70 dB, wat aan de hoge kant is. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zo'n krachtige en veelzijdige kruimelzuiger.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige, krachtige en snoerloze kruimelzuiger die jouw huis of auto snel en gemakkelijk schoonmaakt, dan is de VAIVE Kruimelzuiger Snoerloos Handstofzuiger Zwart de beste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Kruimeldief voor auto's: JAP Tornado S2 Alles in zwart s2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JAP Tornado S2 Alles in zwart s2

 • list plusDeze kruimeldief heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om vuil en stof op te zuigen.
 • list plusHet apparaat wordt geleverd met handige accessoires, zoals een borstel voor het verwijderen van dierenharen en een slang voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusDe kruimeldief is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een duurzame investering is.

Nadelen JAP Tornado S2 Alles in zwart s2

 • list plusHet apparaat kan wat zwaar aanvoelen tijdens het gebruik, wat vermoeiend kan zijn voor langere schoonmaaksessies.
 • list plusHet vuilreservoir heeft een ontwerp dat snel vol raakt met stof, waardoor het vaker geleegd moet worden.
 • list plusHet opladen van het apparaat kan wat onhandig zijn vanwege de plaatsing in de oplader.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.6

Op zoek naar een handig hulpje in huis? Dan is de JAP Tornado S2 Alles in zwart s2 echt iets voor jou! Deze kruimelzuiger heeft een krachtige Blast Tornado technologie van 14,8V, waardoor je zowel vast als vloeibaar vuil moeiteloos kunt opzuigen. En dat zonder stofzuigerzak! Bovendien wordt deze kruimelzuiger geleverd met maar liefst 4 accessoires voor in huis, in de auto, voor huisdieren en vast of vloeibaar afval. Zo kun je overal makkelijk schoonmaken.

De ergonomische handvat en het lage gewicht zorgen ervoor dat je deze kruimelzuiger makkelijk kunt verplaatsen en het oplaadstation is ophangbaar. Hierdoor heeft de kruimelzuiger altijd een fijn plekje. Daarnaast is de Tornado S2 voorzien van een HEPA filter, wat zorgt voor schone lucht na het opzuigen van stof en vuil.

Wat deze kruimelzuiger echt uniek maakt is dat hij zowel vast als vloeibaar vuil kan opruimen, en dat zonder stofzuigerzak! Bovendien heeft hij een groot reservoir van 500ml en is gemakkelijk leeg te maken. Ideaal dus voor in huis, in de auto of voor het schoonmaken van huisdieren.

Een nadeel van deze kruimelzuiger is dat het geluidsniveau iets hoger is dan gemiddeld, namelijk 68 dB. Maar daar staat wel tegenover dat de Tornado S2 een vermogen heeft van 65Airwatt en oplaadbaar is.

Al met al is de JAP Tornado S2 Alles in zwart s2 een handige kruimelzuiger met veel mogelijkheden en een krachtige technologie. Of je nu vast of vloeibaar vuil wilt opruimen, deze kruimelzuiger kan het allemaal aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. JAP Tornado S1 - Kruimelzuiger zwart s1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JAP Tornado S1 - Kruimelzuiger zwart s1

 • list plusDeze kruimelzuiger heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om vuil en kruimels op te zuigen.
 • list plusHet oplaadstation zorgt ervoor dat de kruimelzuiger altijd klaar is voor gebruik.
 • list plusDe extra filter en uitwasbare filters zorgen voor een langere levensduur van de kruimelzuiger.

Nadelen JAP Tornado S1 - Kruimelzuiger zwart s1

 • list plusDe kruimelzuiger is niet geschikt voor het opzuigen van dierenharen, omdat er geen speciaal opzetstuk voor is.
 • list plusDe kruimelzuiger kan beschadigingen veroorzaken op de vloer.
 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de grootte en het gewicht van de kruimelzuiger.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

Op zoek naar een krachtige kruimelzuiger die zowel vast als vloeibaar vuil kan opzuigen? Dan is de JAP Tornado S1 dé oplossing! Met een vermogen van 30Airwatt en het HEPA luchtfilter wordt al het vuil met gemak opgezogen en blijft de lucht schoon. Pluspunt: de kruimelzuiger is oplaadbaar en heeft een langdurige accu, ideaal voor onderweg in de auto, camper of caravan. Ook handig voor mensen met reuma of artrose, want de kruimelzuiger gaat aan en uit met slechts één druk op de knop.

Maar wat maakt de JAP Tornado S1 nu anders dan andere kruimelzuigers? Allereerst worden er maar liefst drie accessoires meegeleverd: één voor in huis, één voor in de auto en één voor vloeibaar vuil. Bovendien heeft de kruimelzuiger een groot reservoir van 500ml en is het oplaadstation eenvoudig op te hangen. Geen gedoe meer met stofzuigerzakken, want de kruimelzuiger is makkelijk schoon te maken en heeft geen speciale zak nodig.

Het ergonomische handvat en lage gewicht maken de kruimelzuiger makkelijk te verplaatsen en door het lage geluidsniveau van 68 dB maak je zonder problemen alles schoon, zonder anderen in huis te storen. Het enige minpuntje is dat er geen wielen bij zitten, maar dat is geen groot probleem.

Al met al is de JAP Tornado S1 een krachtige, gebruiksvriendelijke kruimelzuiger die zowel thuis als onderweg goed van pas komt. Je hebt geen gedoe meer met vuil en stofzuigerzakken en dankzij de handige accessoires kun je alles schoonmaken. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een handige hulp in huis!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. BLACK+DECKER NVC115WA-QW blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER NVC115WA-QW blauw

 • list plusDeze kruimeldief heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk vuil en stof opzuigt.
 • list plusHet compacte formaat van deze kruimeldief maakt het gemakkelijk om op te bergen en mee te nemen.
 • list plusDe kruimeldief heeft een lange batterijduur, waardoor het langdurig gebruikt kan worden zonder op te laden.

Nadelen BLACK+DECKER NVC115WA-QW blauw

 • list plusDe kruimeldief heeft geen HEPA-filter, waardoor het minder geschikt is voor mensen met allergieën.
 • list plusHet oplaadproces van de kruimeldief kan lang duren, waardoor het minder efficiënt is in gebruik.
 • list plusDe kruimeldief heeft geen extra accessoires, waardoor het minder veelzijdig is in gebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Met de BLACK+DECKER NVC115WA-QW heb je een handige kruimeldief in huis die je helpt om snel en gemakkelijk kleine en grote vuilresten op te zuigen. Deze kruimeldief is voorzien van een kierenzuigmond, waarmee je ook de lastig bereikbare plekken in huis schoon kunt krijgen. Dankzij het doorzichtige opvangreservoir weet je precies wanneer je de kruimeldief moet legen en met het Quick Release systeem hoef je het vuil niet eens aan te raken.

Wat deze kruimeldief extra handig maakt, is dat hij draadloos is en een accuduur van 11 minuten heeft. Zo hoef je nooit meer te knoeien met snoeren en kun je ongestoord je schoonmaakklusjes afmaken. De brede zuigmond zorgt ervoor dat je ook grotere vuilresten zoals ontbijtgranen en hagelslag gemakkelijk kunt opzuigen. Daarnaast is de afneembare kierenzuiger ideaal om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken en de zachte borstel is perfect voor delicate oppervlakken.

De BLACK+DECKER NVC115WA-QW is ergonomisch ontworpen en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. De opvangbak en filter zijn uitneembaar en wasbaar, wat het onderhoud van de kruimeldief vereenvoudigt. Het geluidsniveau van 70 dB is redelijk stil en het vermogen van 8 Airwatt zorgt ervoor dat je vuil goed wordt opgezogen. Een nadeel van deze kruimeldief is dat hij slechts 11 minuten op een acculading kan werken, wat misschien niet genoeg is voor grotere schoonmaakklusjes.

Al met al is de BLACK+DECKER NVC115WA-QW een ideale kruimeldief voor kleine en snelle schoonmaakklusjes in en rondom het huis. Of je hem nu gebruikt voor het opzuigen van kruimels op de bank, het schoonmaken van de auto of het verwijderen van stof in de kieren van je meubels, deze kruimeldief is de perfecte tool. Met zijn handige Quick Release systeem, brede zuigmond en afneembare kierenzuiger is hij veelzijdig inzetbaar en gemakkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart

 • list plusDeze kruimelzuiger heeft een sterke zuigkracht, waardoor het effectief vuil en kruimels kan opzuigen.
 • list plusHet compacte formaat van deze kruimelzuiger maakt het handig om te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken, zoals in de auto of op traptreden.
 • list plusDeze kruimelzuiger kan vloeibaar vuil opzuigen, waardoor het handig is voor verschillende schoonmaakklussen.

Nadelen Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart

 • list plusDe zuigkracht van deze kruimelzuiger is niet zo sterk, waardoor het minder effectief kan zijn bij het opzuigen van grotere stukken vuil.
 • list plusDeze kruimelzuiger maakt wel geluid, hoewel het minder luidruchtig is dan een stofzuiger.
 • list plusEr is geen ophangoptie beschikbaar voor deze kruimelzuiger, waardoor het lastig kan zijn om het op te bergen en te voorkomen dat het in de weg ligt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

Ben jij op zoek naar een handige en compacte handstofzuiger? Dan is de Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart jouw nieuwe maatje! Met zijn sterke zuigkracht van 85000PA ben jij de baas over de kruimels in huis. Maar dat is niet alles, deze kruimelzuiger is ook voorzien van een Hepa 12 filter om de kleinste deeltjes op te zuigen en kan zelfs geknoeide vloeistoffen de baas. En dat allemaal met minder dan 68 dB en een zuigkracht van 85000PA!

Maar wat maakt deze kruimelzuiger nou zo bijzonder? Ten eerste is hij oplaadbaar, waardoor je geen last hebt van vervelende snoeren die je beperken in je bewegingsvrijheid. Daarnaast worden er bij deze kruimelzuiger handige accesoires geleverd, zoals een 2-1 borstel voor stoelen, banken, tafels en bureaus, een lange smalle zuigmond en een rubberen zuigmond voor vloeistoffen. Zo kun je elke klus in huis makkelijk en snel klaren.

Maar hoe zit het met de nadelen? Het gewicht van 1504 g is wellicht iets aan de zware kant voor sommige mensen, en het geluidsniveau van 60 dB is niet de stilste in zijn soort. Maar over het algemeen is de Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige en krachtige kruimelzuiger.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van schoonmaken een eitje met de Kruimeldief Snoerloos Handstofzuiger Kruimelzuiger blauw / zwart!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter wit | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter wit | grijs

 • list plusDeze kruimelzuiger heeft een hoogwaardig filter wat zorgt voor schone lucht.
 • list plusDeze kruimelzuiger heeft een uitgebreide zuigtijd, waardoor je meer kunt schoonmaken.
 • list plusDeze kruimelzuiger heeft praktische accessoires, waardoor je makkelijker kunt schoonmaken.

Nadelen LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter wit | grijs

 • list plusDeze kruimelzuiger kan niet worden opgehangen, waardoor het niet opgeruimd kan worden.
 • list plusDeze kruimelzuiger blaast soms stofjes weg, waardoor het moeilijker kan duren om alles schoon te maken.
 • list plusDeze kruimelzuiger heeft geen vervangende batterijen beschikbaar, waardoor het duur kan zijn om de kruimelzuiger te blijven gebruiken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.7

Zeg vaarwel tegen vieze hoekjes met de LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter in het wit of grijs! Deze draadloze en oplaadbare kruimelzuiger is compact en lichtgewicht, maar heeft toch een sterke zuigkracht van 7. Hij is voorzien van een slim ontworpen HEPA filter dat 99.9% van zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangt. Met de keuze uit drie opzetstukken heb je voor iedere situatie het juiste hulpstuk bij de hand: lastig te bereiken plekken, dierenharen of vloeistof.

De krachtige accu heeft een lange levensduur en met een volle accu kun je tot 23 minuten aan een stuk stofzuigen. Ideaal voor als je snel even iets op wilt zuigen. Daarnaast is deze kruimelzuiger ook nog eens geschikt voor het opzuigen van dierenharen. Geen onhandige stekkers en snoeren meer, want deze kruimelzuiger is draadloos en oplaadbaar.

De LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Het is een goede keuze als je op zoek bent naar een compacte en krachtige kruimelzuiger die geschikt is voor verschillende situaties. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de accu niet lang genoeg meegaat voor grote schoonmaakklussen, maar voor de meeste huishoudens zal dit geen probleem zijn.

Al met al is de LifeGoods Kruimelzuiger Snoerloos HEPA Filter een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een handige en draadloze kruimelzuiger met een sterke zuigkracht en een slim ontworpen HEPA filter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Vivid Green Kruimeldief snoerloos met zwart , transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een kruimeldief die echt alle kleine viezigheden opzuigt? Dan is de Vivid Green Kruimeldief precies wat je nodig hebt! Met zijn krachtige zuigkracht en precisie-zuigmonden verwijdert hij moeiteloos kleine stof- en kruimelresten, zelfs op natte oppervlakken. En het beste van alles? Hij is super licht en snoerloos, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen en gebruiken.

Maar wat deze kruimeldief echt onderscheidt, is het wasbare en herbruikbare HEPA filter. Hiermee worden niet alleen kleine stofdeeltjes en kruimels opgevangen, maar ook allergenen en andere irriterende stoffen. En omdat het filter gewassen kan worden, bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

Wat ook handig is, is het rubberen mondstuk voor vloeistoffen. Hiermee kun je zelfs vloeistoffen opzuigen zonder dat het de kruimelzuiger beschadigt. En als je klaar bent met stofzuigen, kun je hem gemakkelijk opbergen dankzij zijn compacte formaat.

Het enige nadeel is dat het HEPA filter na het wassen/afspoelen droog moet zijn voordat deze weer gebruikt kan worden. Maar als je het filter op tijd laat drogen, voorkom je dat vocht direct in de motor wordt gezogen.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn Vivid Green Kruimeldief. Hij is licht, krachtig en veelzijdig inzetbaar. En het wasbare HEPA filter is echt een uitkomst voor mensen met allergieën. Dus als je op zoek bent naar een kruimeldief die echt alles opzuigt, dan is de Vivid Green Kruimeldief zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Beste Kruimeldief voor dierenharen: BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW zwart

 • list plusDeze kruimeldief heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om vuil en kruimels op te zuigen.
 • list plusHet apparaat is voorzien van een handige uitneembare accu, waardoor het gemakkelijk is om deze op te laden en te vervangen.
 • list plusDe kruimeldief is voorzien van een uitwasbaar filter, waardoor het gemakkelijk is om deze schoon te maken en te onderhouden.

Nadelen BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW zwart

 • list plusHet apparaat maakt wel wat lawaai, wat vervelend kan zijn voor de gebruiker en omstanders.
 • list plusDe kruimeldief is vrij groot en zwaar, waardoor het minder handig is om deze langdurig te gebruiken.
 • list plusHet apparaat heeft geen aparte aan/uit en hoog/laag knop, waardoor het minder gemakkelijk is om de zuigkracht aan te passen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige kruimelzuiger, dan is de BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW een uitstekende optie. Deze kruimeldief heeft een gebruiksduur van 21 minuten en is geschikt voor kleine en grote schoonmaakklussen in en rondom je huis. Wat deze kruimeldief echt uniek maakt, zijn de Smart tech sensors die je vertellen wanneer het filter moet worden gereinigd en wanneer de batterij bijna leeg is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd hoelang je nog kunt stofzuigen.

Een ander voordeel van deze kruimeldief is de speciale borstel voor dierenharen, waarmee je moeiteloos kattenharen van je trap en bank kunt verwijderen. Daarnaast is de geïntegreerde uitschuifbare kierenzuiger ideaal voor het reinigen van krappe ruimtes en op hoogte. De 700 ml opvangbak is eenvoudig te legen en schoon te maken.

Qua geluidsniveau scoort deze kruimeldief met 72 dB gemiddeld, maar het vermogen van 35Airwatt maakt dat ruimschoots goed. Een nadeel is dat er geen HEPA-filter aanwezig is, waardoor deze kruimeldief minder geschikt is voor mensen met allergieën.

Kortom, de BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW is een krachtige en veelzijdige kruimelzuiger die ideaal is voor het reinigen van kleine en grote oppervlaktes in en rondom je huis. De Smart tech sensors, speciale borstel voor dierenharen en geïntegreerde kierenzuiger maken deze kruimeldief uniek. Het ontbreken van een HEPA-filter is een nadeel, maar als je geen allergieën hebt is deze kruimeldief zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. JAP Tornado S3 Alles in zwart s3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JAP Tornado S3 Alles in zwart s3

 • list plusDeze kruimeldief heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om vuil en stof op te zuigen.
 • list plusDe kruimeldief wordt geleverd met handige hulpstukken, waaronder een borstel voor het verwijderen van dierenharen en een slang voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusDe kruimeldief heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare kruimeldief.

Nadelen JAP Tornado S3 Alles in zwart s3

 • list plusHet koppelen van de hulpstukken vereist een adapter, wat een extra stap kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet vuilreservoir heeft een ontwerp dat snel vol raakt met stof, waardoor het vaker geleegd moet worden.
 • list plusHet plaatsen van de kruimeldief in de oplader kan wat onhandig zijn vanwege het ontwerp.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een kruimelzuiger die alles aankan? Dan is de JAP Tornado S3 Alles in zwart s3 de perfecte keuze! Met zijn 22,2V Blast Tornado technologie zuigt deze kruimelzuiger zonder moeite zowel vast als vloeibaar vuil op. De kruimelzuiger wordt geleverd met 5 accessoires, waaronder een speciale kopstuk voor huisdieren. Met de AnimalFriendly accessoire kun je eenvoudig alle huisdierharen opzuigen.

Wat deze kruimelzuiger zo uniek maakt, is dat hij geen stofzuigerzak nodig heeft. Dit maakt het schoonmaken een stuk makkelijker en bespaart je ook nog eens kosten. De kruimelzuiger heeft ook een HEPA-luchtfilter, wat ervoor zorgt dat de lucht die de kruimelzuiger uitblaast, schoon is en vrij van allergenen.

De JAP Tornado S3 Alles in zwart s3 is ergonomisch ontworpen met een lichtgewicht en een ophangbaar oplaadstation. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen met reuma of artrose. Met slechts één druk op de knop gaat de kruimelzuiger aan en uit.

De JAP Tornado S3 Alles in zwart s3 is niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar ook voor het schoonmaken van je auto. Met zijn draadloze en zakloze functie kun je eenvoudig en zonder gedoe je auto stofzuigen.

Als je op zoek bent naar een kruimelzuiger die alles aankan, dan is de JAP Tornado S3 Alles in zwart s3 de perfecte keuze. Het is een efficiënte, gebruiksvriendelijke en makkelijk te onderhouden kruimelzuiger met een groot reservoir van 500ml.

Persoonlijk vind ik dat de JAP Tornado S3 Alles in zwart s3 een uitstekende kruimelzuiger is. Het heeft een krachtige zuigkracht en is erg handig in gebruik. Het enige nadeel is het geluidsniveau van 68 dB, wat aan de hoge kant is. Maar al met al is het een geweldige kruimelzuiger die ik zeker zou aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kruimeldieven. Er zijn immers 442 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!