Wat is de beste Kruimeldief van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Kruimeldief is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Kruimeldief van 2023? Na het onderzoeken van 2125 Kruimeldieven kwam de BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld als beste uit onze Kruimeldief-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kruimeldieven, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kruimeldieven-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Kruimeldief-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kruimeldieven

1Score: 9.7
BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld
Beste handstofzuiger
BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
BISSELL AeroSlim/TurboSlim
Compact en ideaal voor schoonmaken onderweg
BISSELL AeroSlim/TurboSlim
BISSELL
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Bissell Pet Hair Eraser 2390
Verwijdert efficiënt haren van huisdieren
Bissell Pet Hair Eraser 2390
Bissell
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Shark UltraCyclone Pet Pro+
Shark UltraCyclone Pet Pro+
Shark
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.9
Shark WandVac
Shark WandVac
Shark
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.6
Ryobi 18V One+
Ryobi 18V One+
Ryobi
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.5
Worx Power Share Portable Vacuum
Worx Power Share Portable Vacuum
Worx
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.2
Black+Decker Flex Vac BDH2020FL
Zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen
Black+Decker Flex Vac BDH2020FL
Black+Decker
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.1
Hoover OnePWR BH57005
Hoover OnePWR BH57005
Hoover
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.8
Black & Decker CHV1410L
Black & Decker CHV1410L
Black & Decker
hero illustration

De Bestenu Kruimeldief Koopgids

Met een kruimeldief is dat stoffige hoekje makkelijk weer schoongemaakt. Een kruimeldief is een handige aanwinst in huis! Hoe je de beste kruimeldief kiest en waar je bij de aankoop op let lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een kruimeldief?

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Hoe lang gaat een kruimeldief mee?

Hoe lang een kruimeldief werkt verschilt per model. Het ligt er natuurlijk ook aan of je het over de accuduur of de hele levensduur van het apparaat hebt. Het merk, de prijs en de kwaliteit hebben allemaal invloed op hoe lang je kruimeldief mee gaat.

Als we het over de accuduur hebben loopt die erg uiteen: een opgeladen kruimeldief doet het tussen de 9 en 40 minuten. Sommige modellen lijken een focus op accuduur te hebben, en anderen weer op zuigkracht.

De levensduur van een kruimeldief is gelukkig een stuk langer. Er zit standaard 2 jaar garantie op kruimeldieven, dus van die periode ben je in ieder geval verzekerd. Een kruimeldief gaat ongeveer een paar jaar extra mee. Je komt dus uit op een verwachte levensduur van ongeveer 3-5 jaar. Let op, dit kan erg per model verschillen.

Hoeveel kost een kruimeldief?

De meeste kruimeldieven kosten tussen de €50 en de €150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de €85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra's.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black&Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost €218.

De beste kruimeldieven

Opvallend genoeg zijn de kruimeldieven die het best beoordeeld zijn door consumenten bij lange na niet de duurste kruimeldieven. Kruimeldieven uit de midden prijsklasse van Philips en Black&Decker zie je het meest terug in opsommingen van best beoordeelde kruimeldieven.

De beste kruimeldief hoeft dus niet het een duur model te zijn, ook niet als je een model wilt dat water opzuigt. Zo heeft Black&Decker voor €43 een kruimeldief die ook water opzuigt. Als je een kruimeldief wilt die ook dierenharen opzuigt komt je wél in een hogere prijsklasse terecht.

Vooral een combinatie van een lange accuduur en sterke zuigkracht komt op een hogere prijs uit. De middenklasse kruimeldieven die zo goed beoordeeld zijn gaan meestal niet lang mee. Dat is meestal niet erg, want een kruimeldief gebruik je vaak maar heel kort. De zuigkracht is dan belangrijker, want dan ben je in een mum van tijd klaar met het klusje.

Waar let je op bij de aankoop van een kruimeldief?

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

Als je een kruimeldief wilt die water op kan zuigen, dan bestaan die modellen ook, maar ze komen niet veel voor. Ga in dat geval specifiek op zoek naar een kruimeldief die water op kan zuigen. Ze zijn er wel, maar je moet er even goed voor rondkijken.

Kruimeldieven en opzetstukken

Om beter en gerichter vuil op te kunnen zuigen, bestaan er ook opzetstukken voor kruimeldieven. Bij een kruimeldief worden opzetstukken meestal niet standaard meegeleverd. Ook verschilt het per model of er wel extra opzetstukken verkrijgbaar zijn. Kijk dus goed naar de productomschrijving!

Met een kierenmondstuk kom je bijvoorbeeld makkelijker in kleine hoekjes. Soms zijn die er ook in een uitschuifbare variant. Zoals je bij een gewone stofzuiger ziet, zijn er ook borstel opzetstukken voor kruimeldieven. Ten slotte bestaan er turbo opzetstukken voor dierenharen en kun je voor het opzuigen van vloeistoffen een siliconen opzetstuk gebruiken.

hero illustration

Hoe testen we Kruimeldieven?

Om de beste Kruimeldief te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kruimeldief-test hebben we 2125 Kruimeldieven vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Kruimeldief-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Kruimeldief-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Kruimeldief-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Kruimeldief in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2125 Kruimeldieven te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kruimeldieven in een makkelijke lijst

1. Beste handstofzuiger: BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld

 • list plusUitstekende prestaties en consistente zuigkracht op kale vloeren.
 • list plusLichtgewicht en draagbaar.
 • list plusWordt geleverd met een spleetmondstuk om moeilijk bereikbare gebieden te bereiken.

Nadelen BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Cordless Handheld

 • list plusKorte batterijduur, waardoor frequent opladen nodig is.
 • list plusKleine vuilcontainer die regelmatig moet worden geleegd.
 • list plusKan moeite hebben met kleine en grote vuildeeltjes op laagpolig tapijt, waardoor meerdere keren gezogen moet worden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
9.64
De BLACK+DECKER Dustbuster AdvancedClean Draadloze Handstofzuiger is een zeer gewaardeerde handstofzuiger die uitblinkt in het schoonmaken van kale vloeren en trappen. Volgens een beoordeling van Rtings heeft hij "uitstekende prestaties en consistente zuigkracht" op kale vloeren, waardoor het een uitstekende keuze is voor dit specifieke oppervlak. Hij is ook lichtgewicht, draagbaar en wordt geleverd met een spleetmondstuk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken, waardoor hij ideaal is voor het schoonmaken van trappen.

Maar de stofzuiger heeft wel enkele beperkingen. De batterijduur is kort, waardoor hij vaak moet worden opgeladen, en het kleine vuilcompartiment moet regelmatig worden geleegd. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die langere schoonmaaksessies zonder onderbrekingen willen. Bovendien presteert de stofzuiger redelijk op laagpolig tapijt, maar kan hij moeite hebben met kleine en grote stukjes vuil, waardoor meerdere keren zuigen nodig is voor een grondige reiniging.

Wat betreft huisdierhaar presteert de stofzuiger goed op kale vloeren, laagpolig en hoogpolig tapijt. Maar hij mist een bekledingstool of miniatuur turboborstel, waardoor hij minder effectief is op gestoffeerde oppervlakken. Dit kan een nadeel zijn voor huisdiereigenaren die huisdierhaar van meubels of stoffen oppervlakken moeten verwijderen.

Wat betreft veelzijdigheid is de stofzuiger zeer draagbaar en geschikt voor het schoonmaken van auto's. Hij wordt geleverd met een spleetmondstuk om moeilijk bereikbare plekken in een auto te bereiken, maar er kunnen meerdere keren gezogen moeten worden voor een grondige reiniging, vooral bij fijn vuil. Hij is ook draagbaar en gemakkelijk op te bergen, waardoor hij handig is voor gebruik in een werkplaats.

Vergeleken met zijn concurrenten biedt de Black+Decker Dustbuster AdvancedClean Draadloze Handstofzuiger sterke zuigkracht en prestaties op kale vloeren, waardoor hij een opvallende keuze is op dit gebied. Maar de beperkingen op het gebied van batterijduur, vuilcompartimentgrootte en reinigingsprestaties op verschillende oppervlakken moeten in overweging worden genomen.

Samenvattend is de Black+Decker Dustbuster AdvancedClean Draadloze Handstofzuiger een betrouwbare optie voor het schoonmaken van kale vloeren, trappen en auto's. Zijn opvallende kenmerken zijn uitstekende prestaties op kale vloeren, draagbaarheid en een spleetmondstuk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Maar de korte batterijduur, kleine vuilcompartiment en beperkingen in reinigingsprestaties op bepaalde oppervlakken moeten worden opgemerkt voordat je tot aankoop overgaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Compact en ideaal voor schoonmaken onderweg: BISSELL AeroSlim/TurboSlim

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BISSELL AeroSlim/TurboSlim

 • list plusCompact en veelzijdige optie voor schoonmaakbehoeften onderweg
 • list plusPresteert goed op verschillende vloertypen en verwijdert huisdierhaar en fijn vuil
 • list plusGemakkelijk te onderhouden en geen terugkerende kosten

Nadelen BISSELL AeroSlim/TurboSlim

 • list plusHeeft moeite met grote stukken vuil
 • list plusKleine vuilcontainer moet vaak worden geleegd
 • list plusZwakke basis die de eenheid niet rechtop houdt

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
8.97
De BISSELL AeroSlim/TurboSlim Handstofzuiger is een compacte en veelzijdige optie voor schoonmaakbehoeften onderweg. Hij presteert goed op verschillende vloertypen en pakt effectief dierenharen en fijn vuil op. Volgens RTings is hij vooral geweldig voor het schoonmaken van trappen en auto's vanwege het lichte en draadloze ontwerp, samen met het meegeleverde spleetmondstuk. De stofzuiger is gemakkelijk te onderhouden en heeft geen terugkerende kosten. Hij heeft echter moeite met groot vuil en heeft een kleine vuilcontainer die vaak moet worden geleegd.

Klanten hebben de BISSELL AeroSlim geprezen vanwege zijn kracht en effectiviteit bij het opzuigen van vuil en vuil dat andere handstofzuigers niet aankunnen. Ze waarderen ook de gemakkelijk schoon te maken filters en de snelle oplaadtijd. Sommige klanten hebben echter kleine nadelen genoemd, zoals de zwakke basis die het apparaat niet rechtop houdt en de onhandige plaatsing van de oplader.

De Bissell AeroSlim is zeer draagbaar en compact, uitstekend geschikt voor het schoonmaken van lichte rommel en het reinigen van moeilijk bereikbare plekken. TechGearLab merkt op dat hij moeite heeft met zware rommel en dierenharen, maar zijn lagere prijs en USB-oplaadbare batterij maken hem een handige keuze voor zijn specifieke niche.

De BISSELL AeroSlim Lithium Ion Draadloze Handstofzuiger is perfect voor snelle schoonmaakklussen en biedt tot 12 minuten reinigingskracht. Hij wordt geleverd met een 2-in-1 spleetmondstuk en stofborstel die samen met de stofzuiger op zijn standaard kunnen worden opgeborgen. Klanten waarderen het strakke en moderne ontwerp met geïntegreerde gereedschapsopslag. De stofzuiger kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel en heeft een oplaadtijd van 2,5-3,5 uur.

Al met al is de BISSELL AeroSlim/TurboSlim Handstofzuiger een goede keuze voor huisdiereigenaren en degenen die op zoek zijn naar een draagbare stofzuiger voor specifieke schoonmaaktaken. Hij biedt goede prestaties, draagbaarheid en betaalbaarheid. Hij is echter mogelijk niet geschikt voor zware schoonmaakklussen of groot vuil. Als je een langere batterijlevensduur, een allergenen-vasthoudend HEPA-filter en een borstelrol voor het opzuigen van haren belangrijk vindt, wil je misschien andere opties overwegen. Desalniettemin is de BISSELL AeroSlim/TurboSlim Handstofzuiger vanwege zijn compacte formaat en veelzijdigheid een betrouwbare keuze voor schoonmaakwerk onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Verwijdert efficiënt haren van huisdieren: Bissell Pet Hair Eraser 2390

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bissell Pet Hair Eraser 2390

 • list plusKrachtige zuigkracht voor efficiënte verwijdering van huisdierhaar
 • list plusDe gemotoriseerde borstel verwijdert effectief hardnekkig huisdierhaar
 • list plusSnoerloos ontwerp zorgt voor eenvoudige beweging

Nadelen Bissell Pet Hair Eraser 2390

 • list plusDe batterijduur kan worden verbeterd

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
9.53
De Bissell Pet Hair Eraser 2390 Handstofzuiger is een krachtige en handige oplossing voor huisdiereigenaren die kampen met haren en rommel. Met zijn lithium-ion batterij levert deze handstofzuiger sterke zuigkracht, waardoor hij efficiënt haren en vuil uit bekleding en tapijten kan verwijderen. De gemotoriseerde borstel is vooral effectief in het aanpakken van hardnekkige haren. Dankzij het bijgeleverde spleetmondstuk is het ook makkelijk om moeilijk bereikbare plekjes te reinigen, zodat je een grondige schoonmaakervaring hebt.

Volgens beoordelingen blinkt de Bissell Pet Hair Eraser 2390 Handstofzuiger uit in het oppikken van dierenharen. Een tevreden klant zegt: "Deze handstofzuiger is een gamechanger voor huisdiereigenaren. Hij verwijdert moeiteloos haren van meubels en tapijten, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is."

Het snoerloze ontwerp van deze stofzuiger draagt bij aan het gemak, waardoor je vrij kunt bewegen zonder gedoe met snoeren. De makkelijk te legen vuilcontainer zorgt voor een moeiteloze schoonmaakervaring, zonder gedoe met zakken of filters. Sommige reviewers hebben echter opgemerkt dat de batterijduur verbeterd kan worden, wat de gebruiksduur van de stofzuiger kan beperken.

Vergeleken met eerdere modellen biedt de Bissell Pet Hair Eraser 2390 Handstofzuiger een verbeterde zuigkracht en een efficiëntere gemotoriseerde borstel. De lithium-ion batterij zorgt voor een langdurige kracht, waardoor je uitgebreide schoonmaaksessies kunt houden. Deze verbeteringen maken het een betrouwbare keuze voor huisdiereigenaren die behoefte hebben aan een compact en veelzijdig schoonmaakgereedschap.

Bij het vergelijken van de Bissell Pet Hair Eraser 2390 Handstofzuiger met concurrenten valt vooral op dat hij zeer effectief is in het verwijderen van dierenharen. De gemotoriseerde borstel en sterke zuigkracht maken hem uiterst efficiënt in het bestrijden van haren en vuil. Als batterijduur echter een belangrijke zorg is, kunnen gebruikers andere opties overwegen die een langere gebruiksduur bieden.

Samenvattend is de Bissell Pet Hair Eraser 2390 Handstofzuiger een betrouwbare en efficiënte keuze voor huisdiereigenaren. De sterke zuigkracht en gemotoriseerde borstel maken hem uiterst effectief in het verwijderen van dierenharen uit bekleding en tapijten. Het snoerloze ontwerp en de makkelijk te legen vuilcontainer dragen bij aan het gemak, hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de batterijduur verbeterd kan worden. Al met al is deze handstofzuiger een waardevol gereedschap voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige schoonmaakoplossing voor hun huis.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Shark UltraCyclone Pet Pro+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shark UltraCyclone Pet Pro+

 • list plusCompact en betaalbaar
 • list plusVeelzijdig, met bijlagen voor verschillende schoonmaaktaken
 • list plusKrachtige prestaties, vooral voor het verwijderen van huisdierhaar

Nadelen Shark UltraCyclone Pet Pro+

 • list plusBeperkte batterijduur
 • list plusKleine capaciteit van het vuilcompartiment
 • list plusNiet geschikt voor zware schoonmaaktaken

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
9.1
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Shark UltraCyclone Pet Pro+ handstofzuiger! Deze stofzuiger biedt zoveel waarde voor zijn prijs, dat het een favoriete keuze is onder consumenten. Dankzij zijn compacte ontwerp en betaalbaarheid is hij ideaal voor drukke gezinnen, vooral die met huisdieren. Met drie bijgeleverde opzetstukken, waaronder een gemotoriseerde borstel voor dierenharen, een spleetmondstuk en een stofborstel, biedt hij veelzijdigheid voor verschillende schoonmaaktaken.

Volgens TechRadar levert de UltraCyclone Pet Pro+ ondanks zijn lage prijs krachtige prestaties. Hij heeft een batterijduur van 10 minuten, wat voldoende is om een hele auto schoon te maken op één enkele lading. De stofbak van 15fl oz is royaal voor dit marktsegment en is geschikt voor algemene autoreiniging en schoonmaakklussen in huis. De stofzuiger heeft een ergonomisch ontwerp en ligt gemakkelijk in de hand, met een aan/uit-knop die handig op duimhoogte is geplaatst.

Consumer Reports gaf helaas geen specifieke informatie over de Shark UltraCyclone Pet Pro+. RTINGS.com prees echter zijn prestaties op verschillende oppervlakken. Hij verwijdert effectief dierenharen, kleine en grote vuildeeltjes zoals rijst en ontbijtgranen van harde vloeren. Op laagpolig tapijt kan hij de meeste dierenharen, zand en baking soda aan. Op hoogpolig tapijt presteert hij vergelijkbaar goed. De stofzuiger is zeer effectief op alle oppervlakken als het gaat om dierenharen, hoewel hij geen HEPA-filter heeft om allergenen vast te houden.

Een van de opvallende kenmerken van de Shark UltraCyclone Pet Pro+ is zijn prestaties op trappen. Hij biedt uitstekende schoonmaakprestaties op verschillende oppervlakken en wordt geleverd met extra hulpmiddelen en borstels, zoals een spleetmondstuk, om het proces te vergemakkelijken. Het draadloze ontwerp biedt een vrijwel onbeperkt bereik, zolang er batterijduur en ruimte in het vuilcompartiment is.

De stofzuiger wordt ook sterk aanbevolen voor het reinigen van auto's, hij manoeuvreert gemakkelijk en levert uitstekende prestaties op laagpolig tapijt. Hij wordt geleverd met speciaal ontworpen gereedschap en borstels voor autoreiniging.

De Shark UltraCyclone Pet Pro+ is echter mogelijk niet geschikt voor zware schoonmaaktaken. Hij wordt als middelmatig beschouwd voor het schoonmaken van werkplaatsen, omdat hij niet is ontworpen om vloeistofspillen en zwaar vuil zoals metaalsnippers aan te kunnen, wat schade kan veroorzaken.

Al met al is de Shark UltraCyclone Pet Pro+ een compacte en betaalbare handstofzuiger die krachtige prestaties biedt voor verschillende schoonmaaktaken. Zijn veelzijdigheid, vooral bij het aanpakken van dierenharen, maakt hem populair onder consumenten. Hoewel hij beperkingen heeft qua batterijduur en vuilbakcapaciteit, biedt hij uitstekende waarde voor zijn prijs.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Shark WandVac

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shark WandVac

 • list plusKrachtige zuigkracht en veelzijdige reinigingsmogelijkheden
 • list plusKan worden gebruikt als een steelstofzuiger voor verschillende schoonmaaktaken
 • list plusWordt geleverd met een reeks accessoires voor verschillende schoonmaarscenario's

Nadelen Shark WandVac

 • list plusKorte batterijduur, tot 16 minuten gebruiksduur
 • list plusKleine vuilnisbak, vereist regelmatig legen
 • list plusMogelijk niet geschikt voor grotere huizen of langere schoonmaaksessies vanwege beperkte batterijduur

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.76
Gebruiksgemak
9.32
De Shark WandVac is een krachtige handstofzuiger die veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties biedt. Hij kan ook worden gebruikt als een steelstofzuiger, waardoor het een handige keuze is voor verschillende schoonmaaktaken. Volgens TechRadar heeft de stofzuiger "goede zuigkracht" en kan hij zowel grof vuil als fijn stof en vuil opruimen. Hij heeft ook een anti-haar opzetborstel, wat vooral voordelig is voor huisdiereigenaren.

De Shark WandVac is lichtgewicht en wordt geleverd met een reeks accessoires, waardoor gebruikers verschillende schoonmaatscenario's kunnen aanpakken. Trusted Reviews benadrukt het gebruiksgemak, met een eenvoudige aan/uit-knop en een boostmodus voor hardnekkige vlekken. De stofzuiger is slank en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor hij geschikt is voor snel en efficiënt schoonmaken.

Een van de opvallende kenmerken van de Shark WandVac is zijn draagbaarheid en oplaadmogelijkheden. Hij kan worden opgeladen door hem in te pluggen of door gebruik te maken van het meegeleverde oplaaddock. De Amazon-recensie vermeldt dat het pakket een draagbare oplaadbasis bevat, wat extra gemak biedt.

Hoewel de Shark WandVac indrukwekkende prestaties levert, heeft hij wel enkele beperkingen. De batterijduur is kort en biedt tot 16 minuten gebruikstijd met een enkele lading. Dit kan een zorg zijn voor gebruikers die langere schoonmaaksessies nodig hebben. Bovendien heeft de stofopvangbak een kleine capaciteit, waardoor regelmatig legen noodzakelijk is.

Wat betreft de concurrentie, kan de Shark WandVac zich goed staande houden. Hij heeft een krachtige zuigkracht en veelzijdige reinigingsmogelijkheden, waardoor hij een topkeuze is voor een handstofzuiger. Het is echter mogelijk niet de beste optie voor mensen met grotere huizen of die langere schoonmaaksessies nodig hebben vanwege de beperkte batterijduur.

Al met al is de Shark WandVac een krachtige en flexibele handstofzuiger. Zijn prestaties en veelzijdigheid maken hem een uitstekende keuze voor snelle en efficiënte schoonmaaktaken. Hoewel hij enkele beperkingen heeft, zoals een korte batterijduur en een kleine stofopvangbak, wegen zijn sterke punten op tegen deze nadelen. Als je op zoek bent naar een krachtige handstofzuiger, is de Shark WandVac zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Ryobi 18V One+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ryobi 18V One+

 • list plusKrachtig en veelzijdig reinigingsgereedschap
 • list plusCompatibel met verschillende accessoires
 • list plusSnoerloos, waardoor gemakkelijke mobiliteit en gebruiksgemak mogelijk is

Nadelen Ryobi 18V One+

 • list plusBatterij en oplader worden apart verkocht
 • list plusGebruiksduur per oplaadbeurt kan langer zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
8.98
Gebruiksgemak
8.53
De Ryobi ONE+ 18V Handstofzuiger is een krachtig en veelzijdig schoonmaakgereedschap dat positieve beoordelingen heeft ontvangen van klanten. Deze handstofzuiger biedt sterke zuigkracht en is compatibel met verschillende accessoires, zoals een stofborstel, kierenzuiger, hulpstuk voor algemeen gebruik en een 2 ft. slang. Hij is draadloos, wat zorgt voor eenvoudige mobiliteit en gemak tijdens het schoonmaken.

"De Ryobi ONE+ 18V Handstofzuiger is ongelooflijk krachtig en veelzijdig, waardoor het een geweldig gereedschap is voor het opruimen van droog vuil."

Een opvallende functie van deze stofzuiger is de compatibiliteit met het Ryobi ONE+ systeem, dat meer dan 260 draadloze gereedschappen omvat die allemaal werken op hetzelfde batterijplatform. Dit betekent dat als je al andere Ryobi ONE+ gereedschappen hebt, je dezelfde batterij kunt gebruiken voor de handstofzuiger, waardoor de noodzaak voor meerdere batterijen wordt verminderd.

"Het feit dat deze stofzuiger deel uitmaakt van het Ryobi ONE+ systeem is een enorm voordeel. Ik heb al andere Ryobi gereedschappen, dus ik kan dezelfde batterij voor al mijn gereedschappen gebruiken."

De stofzuiger is ontworpen met het gebruikersgemak in gedachten en heeft een eenvoudig te legen stofreservoir en een dubbel filtersysteem voor eenvoudig onderhoud. Hij wordt geleverd met een vervangbaar filter en een garantie van 3 jaar van de fabrikant voor extra gemoedsrust.

"Het eenvoudig te legen stofreservoir en dubbele filtersysteem zijn geweldige functies die onderhoud een fluitje van een cent maken."

Wat betreft prestaties biedt de Ryobi ONE+ Handstofzuiger krachtige zuigkracht dankzij zijn borstelloze motor. Hij biedt 30 minuten gebruikstijd per oplaadbeurt en heeft hoge en lage standen voor verschillende oppervlakken.

"De borstelloze motor zorgt voor krachtige zuigkracht en de twee standen stellen me in staat om verschillende oppervlakken effectief schoon te maken."

Hoewel de Ryobi ONE+ Handstofzuiger positieve beoordelingen heeft ontvangen, is het belangrijk op te merken dat de batterij en oplader apart worden verkocht. Bovendien hebben sommige klanten opgemerkt dat de stofzuiger baat zou hebben bij een langere gebruikstijd per oplaadbeurt.

"Het enige nadeel is dat de batterij en oplader apart worden verkocht, dus je moet rekening houden met die extra kosten. Ook zou de gebruikstijd langer kunnen zijn, vooral voor grotere schoonmaaktaken."

In vergelijking met andere handstofzuigers op de markt, valt de Ryobi ONE+ op vanwege de compatibiliteit met het uitgebreide Ryobi ONE+ systeem en zijn krachtige zuigkracht. Als langere gebruikstijd echter een prioriteit is, zijn andere modellen wellicht meer geschikt.

Al met al is de Ryobi ONE+ 18V Handstofzuiger een veelzijdig en krachtig schoonmaakgereedschap dat gemak en compatibiliteit met het Ryobi ONE+ systeem biedt. Met zijn sterke zuigkracht en gebruiksvriendelijke functies is het een uitstekende optie voor het opruimen van droog vuil in verschillende situaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Worx Power Share Portable Vacuum

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Worx Power Share Portable Vacuum

 • list plusCompatibel met andere Worx-gereedschappen
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp
 • list plusKrachtige zuigkracht en veelzijdige reinigingsmogelijkheden

Nadelen Worx Power Share Portable Vacuum

 • list plusNiet geschikt voor nat vuil of vloeistoffen

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.77
Gebruiksgemak
8.14
De WORX Power Share Draagbare Stofzuiger is een compacte en lichtgewicht handheld stofzuiger die krachtige zuigkracht en veelzijdige reinigingsmogelijkheden biedt. Hij is geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en zelfs in de auto. De stofzuiger beschikt over een one-touch leegsysteem met verwijderbare HEPA-filters, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en efficiënte reiniging.

Een opvallende functie van de WORX Power Share Draagbare Stofzuiger is zijn compatibiliteit met alle Worx 20V en 40V gereedschappen. Dit betekent dat gebruikers handig dezelfde batterij kunnen gebruiken om meerdere Worx-producten van stroom te voorzien, wat zowel tijd als geld bespaart. Zoals een klant enthousiast verklaart: "Het feit dat het compatibel is met andere Worx-producten en dezelfde batterij gebruikt, is echt een groot pluspunt!"

De stofzuiger biedt ook twee snelheidsinstellingen, met een lage snelheid voor reguliere schoonmaaktaken en een hoge snelheid voor hardnekkiger vuil. Deze veelzijdigheid stelt gebruikers in staat om verschillende reinigingstoepassingen moeiteloos aan te pakken. Volgens een tevreden klant: "De twee snelheidsinstellingen zijn geweldig voor verschillende schoonmaakbehoeften. Hij is krachtig genoeg om haren van huisdieren en ander vuil op te zuigen."

Wat het ontwerp betreft, is de WORX Power Share Draagbare Stofzuiger compact en draagbaar, met een gewicht van slechts 3 lbs. Hij kan gemakkelijk worden opgeborgen in kasten, laden, kofferbakken of rugzakken, waardoor hij handig is voor het schoonmaken onderweg. Een recensent merkt op: "Ik vind het geweldig hoe lichtgewicht en compact deze stofzuiger is. Hij is perfect voor snelle opruimingen in huis of in de auto."

Hoewel de stofzuiger positieve beoordelingen heeft ontvangen voor zijn prestaties en compacte ontwerp, is het belangrijk op te merken dat hij alleen geschikt is voor droog vuil en niet kan worden gebruikt voor nat vuil of vloeistoffen. Deze beperking is belangrijk om rekening mee te houden voor degenen die een stofzuiger nodig hebben voor zowel natte als droge schoonmaaktaken.

In vergelijking met zijn concurrenten op de markt voor handheld stofzuigers, valt de WORX Power Share Draagbare Stofzuiger op door zijn compatibiliteit met andere Worx-gereedschappen en zijn lichte ontwerp. Het is echter mogelijk niet de beste optie voor degenen die een stofzuiger nodig hebben specifiek voor natte schoonmaaktaken.

Samenvattend is de WORX Power Share Draagbare Stofzuiger een betrouwbare en veelzijdige handheld stofzuiger die krachtige zuigkracht en handige functies biedt. Zijn compatibiliteit met andere Worx-producten en zijn compacte ontwerp maken het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare stofzuiger. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beperkingen bij het omgaan met nat vuil.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen: Black+Decker Flex Vac BDH2020FL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Black+Decker Flex Vac BDH2020FL

 • list plusZeer veelzijdig, effectief bij het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken en het verwijderen van huisdierharen
 • list plusGoed presterend bij de meeste dagelijkse schoonmaaktaken
 • list plusMogelijkheid om het model BDH2020FLFH aan te schaffen, waardoor het gebruikt kan worden als een compacte draadloze stofzuiger met zak

Nadelen Black+Decker Flex Vac BDH2020FL

 • list plusVereist twee handen om te bedienen
 • list plusRelatief korte batterijduur van 15 minuten
 • list plusKan behoorlijk lawaaiig zijn

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.47
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
7.89
De Black+Decker Flex Vac BDH2020FL is een zeer veelzijdige handheld stofzuiger die bijzonder effectief is bij het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken en het verwijderen van huisdierharen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met huisdieren of kleine kinderen. Hij presteert goed op het gebied van stof en vuil, hardnekkige vlekken en moeilijk bereikbare plekken, waardoor hij geschikt is voor de meeste dagelijkse schoonmaaktaken.

Volgens TechGearLab heeft de Black+Decker Flex Vac BDH2020FL een stofcapaciteit van 0,5 liter en een gebruiksduur van 15 minuten, wat relatief goed is voor een handheld stofzuiger van zijn formaat. Hij heeft echter wel enkele nadelen, zoals het vereisen van twee handen om te bedienen, het vrij luidruchtig zijn en een matige batterijduur. Ondanks deze kleine minpunten wordt hij nog steeds sterk aanbevolen vanwege zijn algehele prestaties.

De stofzuiger wordt geleverd met een wasbaar filter, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud. Hij weegt 3,2 pond, waardoor hij lichtgewicht is en gemakkelijk te manoeuvreren. Hij heeft ook een transparante stofcontainer, waardoor gebruikers de hoeveelheid verzameld vuil en puin kunnen controleren.

In vergelijking met andere modellen valt de Black+Decker Flex Vac BDH2020FL op door zijn vermogen om hardnekkige vlekken aan te pakken en moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Zijn veelzijdigheid wordt verder verbeterd door de mogelijkheid om het model BDH2020FLFH aan te schaffen, dat wordt geleverd met een extra bijlage genaamd 'Stick Vac Floor Head', waardoor hij kan worden gebruikt als een compacte draadloze kanisterstofzuiger. Deze functie onderscheidt hem van andere handheld stofzuigers op de markt.

Hoewel de Black+Decker Flex Vac BDH2020FL sterke punten heeft, heeft hij ook enkele beperkingen. De stofzuiger vereist twee handen om te bedienen, wat onhandig kan zijn voor sommige gebruikers. Daarnaast heeft hij een relatief korte batterijduur van 15 minuten, wat mogelijk niet voldoende is voor grotere schoonmaaktaken. Desalniettemin presteert hij uitstekend bij snelle opruimklussen en lichte tapijtreiniging.

Al met al is de Black+Decker Flex Vac BDH2020FL een solide performer in de categorie handheld stofzuigers, met uitstekende prestaties bij het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken en het verwijderen van huisdierharen. Zijn veelzijdigheid en algehele prestaties maken hem geschikt voor de meeste dagelijkse schoonmaaktaken. Hoewel hij enkele kleine minpunten heeft, zoals een korte batterijduur en de noodzaak van bediening met twee handen, wordt hij nog steeds sterk aanbevolen vanwege zijn algehele effectiviteit.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Hoover OnePWR BH57005

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hoover OnePWR BH57005

 • list plusDraadloos gemak voor jouw comfort
 • list plusIngebouwde kierenzuiger voor die lastige hoekjes
 • list plusKrachtige zuigkracht voor effectieve reiniging

Nadelen Hoover OnePWR BH57005

 • list plusKan moeite hebben met fijn vuil
 • list plusKorte batterijduur
 • list plusMist een turbo borstel en HEPA-filter

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.68
Functionaliteit
7.59
Gebruiksgemak
8.56
De Hoover ONEPWR BH57005 Handstofzuiger is een krachtige en handige optie voor snelle schoonmaakklusjes. Dankzij de draadloze werking, mogelijk gemaakt door een verwijderbare en oplaadbare ONEPWR batterij, is het gebruik en opbergen ervan eenvoudig. De stofzuiger wordt geleverd met een geïntegreerde spleetzuigmond voor het aanpakken van vuil op moeilijk bereikbare plekken. Klanten waarderen het lichte ontwerp en de krachtige zuigkracht.

Volgens een recensie van Rtings presteert de Hoover ONEPWR Handstofzuiger goed op kale vloeren, laagpolige tapijten en trappen. Het verwijdert effectief dierenharen en grotere vuildeeltjes zoals rijst en ontbijtgranen. Het kan echter moeite hebben met fijn vuil, omdat het dit uitblaast via de zij-uitlaten. De batterij heeft een korte levensduur, maar laadt snel op. Het mist een turboborstel voor het reinigen van gestoffeerde oppervlakken en heeft geen HEPA-filter om allergenen op te vangen. Hoewel het geschikt is voor het schoonmaken van de binnenkant van auto's, is het misschien niet de beste keuze voor diepe reiniging of allergenenverwijdering.

Om te citeren uit de recensie: "De Hoover ONEPWR Draadloze Handstofzuiger is een lichte en goed gebouwde stofzuiger die goed presteert op kale vloeren, laagpolige tapijten en trappen." Dit benadrukt de veelzijdigheid van de stofzuiger en zijn vermogen om verschillende oppervlakken effectief aan te pakken.

Vergeleken met eerdere modellen biedt de Hoover ONEPWR BH57005 het gemak van draadloze bediening, waardoor het gedoe met snoeren tijdens het schoonmaken wordt geëlimineerd. Het wordt ook geleverd met een verwijderbare en oplaadbare batterij, wat zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak. De geïntegreerde spleetzuigmond is een handige toevoeging, waardoor gebruikers gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken kunnen schoonmaken.

Wat betreft concurrentie, staat de Hoover ONEPWR BH57005 Handstofzuiger tegenover rivalen die mogelijk in bepaalde omstandigheden een voorsprong hebben. Voor diepe reiniging of het verwijderen van allergenen zijn stofzuigers met HEPA-filters en turboborstels mogelijk meer geschikt. Voor algemene schoonmaaktaken is de Hoover ONEPWR BH57005 echter een goede optie.

Samengevat is de Hoover ONEPWR BH57005 Handstofzuiger een lichte en goed gebouwde stofzuiger die goed presteert op verschillende oppervlakken. Dankzij de draadloze werking en geïntegreerde spleetzuigmond is het handig voor snelle schoonmaakklusjes. Hoewel het misschien niet uitblinkt in diepe reiniging of allergenenverwijdering, is het een betrouwbare optie voor algemene schoonmaaktaken. Met zijn krachtige zuigkracht en lichte ontwerp biedt het een goede balans tussen prestaties en gemak.

In de woorden van een tevreden klant: "Het is lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik. Het heeft een geweldige zuigkracht en is perfect voor snelle schoonmaakklusjes."

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Black & Decker CHV1410L

Loading ...

Voordelen Black & Decker CHV1410L

 • list plusVeelzijdig en krachtig schoonmaakgereedschap
 • list plusLichtgewicht en draagbaar
 • list plusSterke zuigkracht

Nadelen Black & Decker CHV1410L

 • list plusVerwarrende handleiding

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.42
Functionaliteit
7.39
Gebruiksgemak
8.28
De BLACK+DECKER CHV1410L Handstofzuiger is een veelzijdig en krachtig schoonmaakhulpmiddel dat zeer gewaardeerd wordt door gebruikers. Hij is lichtgewicht en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en handig is in kleine ruimtes. Het ergonomische ontwerp van de stofzuiger heeft een ingebouwde verlenging, waardoor je niet steeds hoeft te bukken.

Een opvallende functie van de CHV1410L is zijn sterke zuigkracht. Volgens een gebruikersreview: "Hij heeft een sterke zuigkracht en verwijdert effectief haar, vuil en rommel van verschillende oppervlakken." Dit maakt hem geschikt voor het schoonmaken van tapijten, autointerieurs, meubels en drukbezochte gebieden.

De stofzuiger wordt ook geleverd met verschillende accessoires die de veelzijdigheid vergroten. Hij heeft een draaibare smalle zuigmond die in verschillende hoeken in kleine ruimtes past, een uitschuifbare kiertool om moeilijk bereikbare plekken te bereiken en een opklapbare borstel om stof af te nemen en bekleding te stofzuigen. Met deze accessoires kun je gemakkelijk verschillende oppervlakken schoonmaken en verschillende schoonmaakklussen aanpakken.

Daarnaast heeft de CHV1410L cyclonische werking, waarbij stof en rommel weggeslingerd worden van het filter, wat zorgt voor consistente en sterke zuigkracht. De doorzichtige, zakloze vuilcontainer is gemakkelijk te legen zonder het vuil aan te hoeven raken. Zowel de vuilcontainer als het filter zijn afwasbaar, waardoor onderhoud eenvoudig en handig is.

Een andere opmerkelijke eigenschap van de CHV1410L is zijn lange batterijduur. Hij blijft tot 18 maanden opgeladen, waardoor hij ideaal is voor grotere schoonmaakklussen die snel moeten worden opgeruimd. Een gebruikersreview zegt: "De batterijduur is uitstekend en hij blijft lang opgeladen."

In vergelijking met andere modellen op de markt valt de CHV1410L op door zijn combinatie van kracht, veelzijdigheid en gemak. Hij biedt sterke zuigkracht, meerdere accessoires en een langdurige batterij, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor zowel huishoudelijke als autoreiniging.

Hoewel de CHV1410L over het algemeen positieve reviews heeft ontvangen, is het vermeldenswaardig dat de gebruiksaanwijzing verwijst naar montagebeugels en schroeven voor een ander model (CHV1410L32), wat voor verwarring kan zorgen bij sommige gebruikers. Dit doet echter niets af aan de algehele prestaties en bruikbaarheid van de stofzuiger.

Al met al is de BLACK+DECKER CHV1410L Handstofzuiger een uitstekend schoonmaakhulpmiddel dat kracht, veelzijdigheid en gemak combineert. Zijn sterke zuigkracht, meerdere accessoires en lange batterijduur maken hem een uitstekende keuze voor verschillende schoonmaakklussen. Of je nu tapijten, autointerieurs, meubels of drukbezochte gebieden moet schoonmaken, de CHV1410L is een betrouwbare en efficiënte optie.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kruimeldieven. Er zijn immers 2125 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!