Wat is de beste Kruimeldief van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede Kruimeldief is een moeilijke opgave. Wat is de beste Kruimeldief van 2024? Na het testen van 2125 Kruimeldieven kwam de Black+Decker 20V Max Dustbuster AdvancedClean+ als beste uit onze Kruimeldief-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kruimeldieven, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kruimeldieven-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kruimeldief-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Kruimeldieven

1Score: 9.9
Black+Decker 20V Max Dustbuster AdvancedClean+
Beste handstofzuiger
Black+Decker 20V Max Dustbuster AdvancedClean+
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Bissell Pet Hair Eraser 2390
Bissell Pet Hair Eraser 2390
Bissell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951
Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951
Shark
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick
Uitzonderlijk licht en allergievriendelijk
Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick
Shark
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.9
Worx Power Share Portable Vacuum
Worx Power Share Portable Vacuum
Worx
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.6
Hoover ONEPWR BH57000
Hoover ONEPWR BH57000
Hoover
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.3
Black & Decker CHV1410L
Black & Decker CHV1410L
Black & Decker
8Score: 7.6
eufy HomeVac H30 Infinity
Zeer veelzijdige handstofzuiger
eufy HomeVac H30 Infinity
eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Dirt Devil QuickFlip
Voordelige draadloze optie
Dirt Devil QuickFlip
Dirt Devil
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
BISSELL AeroSlim/TurboSlim
BISSELL AeroSlim/TurboSlim
BISSELL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruimeldief Koopgids

Met een kruimeldief is dat stoffige hoekje makkelijk weer schoongemaakt. Een kruimeldief is een handige aanwinst in huis! Hoe je de beste kruimeldief kiest en waar je bij de aankoop op let lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een kruimeldief?

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Hoe lang gaat een kruimeldief mee?

Hoe lang een kruimeldief werkt verschilt per model. Het ligt er natuurlijk ook aan of je het over de accuduur of de hele levensduur van het apparaat hebt. Het merk, de prijs en de kwaliteit hebben allemaal invloed op hoe lang je kruimeldief mee gaat.

Als we het over de accuduur hebben loopt die erg uiteen: een opgeladen kruimeldief doet het tussen de 9 en 40 minuten. Sommige modellen lijken een focus op accuduur te hebben, en anderen weer op zuigkracht.

De levensduur van een kruimeldief is gelukkig een stuk langer. Er zit standaard 2 jaar garantie op kruimeldieven, dus van die periode ben je in ieder geval verzekerd. Een kruimeldief gaat ongeveer een paar jaar extra mee. Je komt dus uit op een verwachte levensduur van ongeveer 3-5 jaar. Let op, dit kan erg per model verschillen.

Hoeveel kost een kruimeldief?

De meeste kruimeldieven kosten tussen de €50 en de €150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de €85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra's.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black&Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost €218.

De beste kruimeldieven

Opvallend genoeg zijn de kruimeldieven die het best beoordeeld zijn door consumenten bij lange na niet de duurste kruimeldieven. Kruimeldieven uit de midden prijsklasse van Philips en Black&Decker zie je het meest terug in opsommingen van best beoordeelde kruimeldieven.

De beste kruimeldief hoeft dus niet het een duur model te zijn, ook niet als je een model wilt dat water opzuigt. Zo heeft Black&Decker voor €43 een kruimeldief die ook water opzuigt. Als je een kruimeldief wilt die ook dierenharen opzuigt komt je wél in een hogere prijsklasse terecht.

Vooral een combinatie van een lange accuduur en sterke zuigkracht komt op een hogere prijs uit. De middenklasse kruimeldieven die zo goed beoordeeld zijn gaan meestal niet lang mee. Dat is meestal niet erg, want een kruimeldief gebruik je vaak maar heel kort. De zuigkracht is dan belangrijker, want dan ben je in een mum van tijd klaar met het klusje.

Waar let je op bij de aankoop van een kruimeldief?

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

Als je een kruimeldief wilt die water op kan zuigen, dan bestaan die modellen ook, maar ze komen niet veel voor. Ga in dat geval specifiek op zoek naar een kruimeldief die water op kan zuigen. Ze zijn er wel, maar je moet er even goed voor rondkijken.

Kruimeldieven en opzetstukken

Om beter en gerichter vuil op te kunnen zuigen, bestaan er ook opzetstukken voor kruimeldieven. Bij een kruimeldief worden opzetstukken meestal niet standaard meegeleverd. Ook verschilt het per model of er wel extra opzetstukken verkrijgbaar zijn. Kijk dus goed naar de productomschrijving!

Met een kierenmondstuk kom je bijvoorbeeld makkelijker in kleine hoekjes. Soms zijn die er ook in een uitschuifbare variant. Zoals je bij een gewone stofzuiger ziet, zijn er ook borstel opzetstukken voor kruimeldieven. Ten slotte bestaan er turbo opzetstukken voor dierenharen en kun je voor het opzuigen van vloeistoffen een siliconen opzetstuk gebruiken.

hero illustration

Hoe testen we Kruimeldieven?

Om de beste Kruimeldief te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kruimeldief-test hebben we 2125 Kruimeldieven geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Kruimeldief-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Kruimeldief-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Kruimeldief-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Kruimeldief in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2125 Kruimeldieven te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kruimeldieven op een rijtje

1. Beste handstofzuiger: Black+Decker 20V Max Dustbuster AdvancedClean+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.89
Functionaliteit
9.86
Gebruiksgemak
9.95
De BLACK+DECKER BHHV315B-QW heeft 2 verschillende snelheden. Zo spaar je de accu als je wat minder zuigkracht nodig hebt. Heb je een moeilijk bereikbare plek in huis of in de auto? Ook deze klus ga je niet uit de weg dankzij de geïntegreerde kierenzuigmond. Ideaal, als de chipskruimels zich bijvoorbeeld verstopt hebben in je bankstel. Door de laadindicator kom je nooit voor verrassingen te staan. Deze geeft namelijk de status van de batterij weer tijdens het opladen en stofzuigen. Raakt de kruimelzuiger ondanks de flinke accuduur van 16 minuten leeg? Leg de kruimeldief dan aan de lader. Na 5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor de volgende klus.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Bissell Pet Hair Eraser 2390

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bissell Pet Hair Eraser 2390

 • list plusKrachtige zuigkracht voor het verwijderen van dierenhaar

Nadelen Bissell Pet Hair Eraser 2390

 • list plusKan moeite hebben met groter vuil
 • list plusNiet ideaal voor het schoonmaken van trappen, auto's of werkplaatsen
 • list plusTerugkerende onderhoudskosten en uitdagingen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.36
Gebruiksgemak
10
Als ik op zoek ben naar een krachtig en gespecialiseerd schoonmaakmiddel voor huisdieren, kies ik voor de Bissell Pet Hair Eraser 2390A Handheld Vacuum Cleaner. Met een 14V lithium-ion batterij zorgt deze handstofzuiger voor sterke zuigkracht, waardoor hij moeiteloos hardnekkig vuil en huisdierenhaar kan verwijderen. De grote, 0,7-liter vuilcontainer is eenvoudig te legen, zodat ik niet steeds hoef te onderbreken tijdens het schoonmaken. De meegeleverde speciale huisdieraccessoires, zoals een motorborstel, bekledingstool en spleetzuigmond, zijn perfect voor de unieke schoonmaakbehoeften van huisdiereigenaren. Bissell doneert ook $5 voor elke aankoop om huisdieren te helpen redden, wat een extra dimensionale touch geeft aan het product.

Klanttevredenheid blijkt uit het feit dat klanten vaak vervangende filters kopen, wat de populariteit en prestaties van de stofzuiger benadrukt. De Bissell Pet Hair Eraser 2390A is een overtuigende keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een handstofzuiger die hun specifieke schoonmaakuitdagingen aankan.

Hoewel de Bissell Pet Hair Eraser 2390A uitblinkt in het verwijderen van huisdierenhaar en algemene prestaties, zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Volgens reviews verwijdert hij effectief huisdierenhaar en kleine rommel op zowel laagpolige als hoogpolige tapijten, maar kan hij moeite hebben met grotere rommel. Daarnaast is hij mogelijk niet de ideale keuze voor het schoonmaken van trappen, auto's of werkplaatsen. Gebruikers hebben ook gewezen op terugkerende onderhoudskosten en onderhoudsproblemen, wat aangeeft dat hoewel de stofzuiger sterke prestaties levert, hij wellicht voortdurend onderhoud vereist.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Bissell Pet Hair Eraser 2390A zich door zijn speciale huisdieraccessoires en krachtige lithium-ion batterij, waardoor het een uitstekende keuze is voor huisdiereigenaren. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een handstofzuiger met een breder toepassingsgebied, zoals het schoonmaken van trappen of voertuigen, zijn alternatieve opties mogelijk meer geschikt.

Al met al schittert de Bissell Pet Hair Eraser 2390A Handheld Vacuum Cleaner als de "Beste handstofzuiger voor huisdiereigenaren", met zijn krachtige zuigkracht, gespecialiseerde huisdieraccessoires en filantropisch initiatief. Hoewel hij beperkingen kan hebben in het omgaan met grotere rommel en bepaalde schoonmaaksituaties, bevestigt zijn uitzonderlijke prestaties in het verwijderen van huisdierenhaar zijn positie als een topkeuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare handstofzuiger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951

 • list plusKrachtige zuigkracht voor het verwijderen van huisdierenhaar en huishoudelijk afval
 • list plusSpeciale huisdierenborstel voor effectieve verwijdering van huisdierenhaar
 • list plusLichtgewicht en draagbaar ontwerp voor handige, snelle opruimingen

Nadelen Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951

 • list plusRelatief kleine vuilnisbak en korte batterijduur
 • list plusNiet geschikt voor zwaar afval of vloeibare morsingen
 • list plusBeperkte continu gebruikstijd vanwege korte batterijduur

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
9.35
Als ik kijk naar de Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951 handheld stofzuiger, zie ik een krachtig en veelzijdig schoonmaakhulpmiddel dat uitblinkt in het verwijderen van huisdierhaar en het opruimen van huishoudelijk vuil. Met een lichtgewicht en draagbaar ontwerp biedt het sterke zuigkracht en een langdurige filter- en motorlevensduur, waardoor het een ideale keuze is voor huisdierbezitters en mensen die op zoek zijn naar handige, snelle schoonmaakbeurten. De opvallende kenmerken van de stofzuiger zijn onder andere een afneembare zelfreinigende Pet Power Brush, een XL-stofcontainer en een wasbaar filter voor eenvoudig onderhoud. Volgens Consumer Reports heeft dit model van Shark indrukwekkende effectiviteit getoond op verschillende oppervlakken, waaronder kale vloeren, laagpolig tapijt en hoogpolig tapijt, met uitzonderlijke prestaties in het opzuigen van huisdierhaar, zand en bakpoeder.

De Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951 valt op door zijn zuigkracht en gespecialiseerde bijlagen, met de nadruk op het opzuigen van huisdierhaar. Zoals opgemerkt door Rtings, is het bijzonder indrukwekkend voor het verwijderen van huisdierhaar, trappen en autoreiniging, dankzij de zelfreinigende turboborstel en het gemak van onderhoud. Het moet echter worden opgemerkt dat de stofzuiger een relatief kleine vuilcontainer heeft en een korte batterijduur, waardoor de continue gebruiksduur beperkt is. Hoewel ontworpen voor huishoudelijk vuil, is het misschien niet geschikt voor zwaar vuil of vloeistofspills. Het draadloze ontwerp van de stofzuiger biedt een gebruiksduur van 10 minuten en een oplaadtijd van 240 minuten, waardoor het geschikt is voor snelle schoonmaakbeurten en gerichte behandelingen.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de Shark UltraCyclone Pro CH901, heeft de CH951 een hoger motorvermogen, wat zorgt voor verbeterde zuigkracht, en bevat het een huisdierenborstel, wat een belangrijke factor kan zijn voor huisdierbezitters. Beide modellen delen vergelijkbare kenmerken zoals een 14,4 oz. vuilcontainer, wasbare filters en een lithium-ion batterij met een gebruiksduur van 15 minuten en een oplaadtijd van 6 uur. De focus van de CH951 op het verwijderen van huisdierhaar en zijn extra huisdierenborstel maken het een overtuigende keuze voor huishoudens met huisdieren.

Samengevat biedt de Shark UltraCyclone Pet Pro+ CH951 handheld stofzuiger krachtige zuigkracht, gespecialiseerde huisdierhaarverwijderingsmogelijkheden en een reeks handige functies die geschikt zijn voor snelle schoonmaakbeurten en gerichte schoonmaakklussen. Zijn lichtgewicht en draagbare ontwerp, in combinatie met de focus op het opzuigen van huisdierhaar en eenvoudig onderhoud, maken het tot een sterke concurrent in de categorie handheld stofzuigers. Hoewel het beperkingen kan hebben qua batterijduur en vuilcontainerformaat, positioneren zijn prestaties en gespecialiseerde bijlagen het als een topkeuze voor huisdierbezitters en huishoudens die efficiënte, gerichte schoonmaakoplossingen nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Uitzonderlijk licht en allergievriendelijk: Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick

 • list plusVeelzijdig en aanpasbaar, maakt de overgang van een handstofzuiger naar een steelstofzuiger
 • list plusGoede zuigkracht en anti-haarwikkelende reinigingskop met zelfreinigende siliconen 'Powerfins'
 • list plusEfficiënt op harde vloeren en tapijten, allergievriendelijk en compacte stofcontainercapaciteit

Nadelen Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick

 • list plusKleine bakcapaciteit, mogelijk niet geschikt voor uitgebreide schoonmaaksessies
 • list plusKorte batterijduur, kan de effectiviteit beperken voor grotere schoonmaaktaken
 • list plusHet ontbreken van een turboborstel voor stoffen oppervlakken, niet ideaal voor gebruikers met specifieke schoonmaakbehoeften

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9.14
Ik ben de Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick Vacuum, een veelzijdig en lichtgewicht schoonmaakhulpmiddel dat naadloos overgaat van een handheld naar een stofzuiger op steel, waardoor het ideaal is voor snelle opruimingen. Mijn indrukwekkende zuigkracht en anti-haar opzetstuk met zelfreinigende siliconen 'Powerfins' zorgen voor efficiënte reiniging op harde vloeren en tapijten. Met een compacte stofbakcapaciteit van 0,25 liter is mijn ontwerp gericht op eenvoudig, allergievriendelijk legen. Met een prijs van $119,99 / £179,99 ben ik een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een handige, lichtgewicht oplossing voor hun schoonmaakbehoeften.

Volgens TechRadar is de Shark WandVac "ontworpen om een krachtige handstofzuiger te zijn met de mogelijkheid om te functioneren als een stofzuiger op steel," waardoor ik een veelzijdige en aanpasbare schoonmaakpartner ben. Ik ben met name geschikt voor snelle opruimingen, vanwege mijn lichte gewicht en goede zuigkracht. Vanwege mijn kleine bakcapaciteit ben ik echter mogelijk niet de meest geschikte keuze voor uitgebreide schoonmaaksessies.

Klanten hebben de Shark Wandvac Self-Empty System Pet, Bagless Cordless 3-in-1 Stick Vacuum geprezen om zijn schoonmaakkwaliteit, wendbaarheid en eenvoudige montage. Mijn draadloze ontwerp en efficiëntie in het aanpakken van dierenhaar zijn bijzonder goed ontvangen, waarbij de nadruk wordt gelegd op mijn effectiviteit bij het aanpakken van veelvoorkomende schoonmaakuitdagingen.

Rtings.com benadrukt mijn indrukwekkende prestaties op harde vloeren, laagpolige tapijten en trappen, evenals mijn geschiktheid voor het reinigen van auto's. Ondanks mijn robuuste bouw en minimale terugkerende kosten, heb ik een korte batterijduur en een kleine vuilnisbak, wat mijn effectiviteit voor grotere schoonmaaktaken kan beperken. Het ontbreken van een turboborstel voor met stof beklede oppervlakken is een ander aspect om rekening mee te houden, vooral voor gebruikers met specifieke schoonmaakbehoeften.

In vergelijking met mijn concurrenten val ik op door mijn uitzonderlijk lichte ontwerp en allergievriendelijke kenmerken. Mijn vermogen om te veranderen van een handstofzuiger naar een stofzuiger op steel biedt extra veelzijdigheid, waardoor ik een overtuigende keuze ben voor degenen die op zoek zijn naar een handige en aanpasbare schoonmaakoplossing. Mijn beperkingen op het gebied van batterijduur en bakcapaciteit kunnen echter minder geschikt zijn voor uitgebreide schoonmaaksessies of groter vuil.

Tot slot blink ik uit als de Shark Wandvac Self-Empty Cordless Stick Vacuum, een lichtgewicht en allergievriendelijk schoonmaakhulpmiddel, perfect voor snelle opruimingen en het manoeuvreren over diverse oppervlakken. Hoewel mijn compacte ontwerp en veelzijdigheid me tot een opvallende optie maken, moeten mijn beperkingen op het gebied van batterijduur en bakcapaciteit worden meegenomen in het besluitvormingsproces, vooral voor gebruikers met grotere schoonmaakbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Worx Power Share Portable Vacuum

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Worx Power Share Portable Vacuum

 • list plusEfficiënte reinigingsprestaties
 • list plusHandige draagbaarheid
 • list plusSnoerloos ontwerp

Nadelen Worx Power Share Portable Vacuum

 • list plusMogelijke beperkingen in batterijduur en stofcapaciteit

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.6
Ik ben razend enthousiast over de Worx Power Share draagbare stofzuiger, een absolute topper in de wereld van handstofzuigers. Hij blinkt uit in efficiënte reinigingsprestaties en handige draagbaarheid. Getest op diverse oppervlakken en soorten vuil, waaronder meubels, heeft hij zijn veelzijdigheid en effectiviteit bewezen. Het Cleaning Lab van het Good Housekeeping Institute nam hem op in hun topkeuzes voor de beste handstofzuigers van 2024, waarbij ze de snoerloze vormgeving en krachtige zuigkracht benadrukten. De Worx-stofzuiger is een uitstekende keuze, te midden van andere toonaangevende modellen zoals de Bissell AeroSlim Lithium Ion snoerloze handstofzuiger en de eufy HomeVac H30 Infinity.

De beste handstofzuigers van 2024, volgens Consumer Reports, worden omschreven als "handig en compact," een perfecte beschrijving voor de Worx Power Share draagbare stofzuiger. Deze lof benadrukt het praktische karakter en de gebruiksvriendelijkheid van het product, waardoor het ideaal is voor snelle schoonmaakklusjes en lastige plekken. Daarnaast onderstreept de review van Better Homes & Gardens het belang van factoren zoals gewicht, geluid, batterijduur, manoeuvreerbaarheid en draagbaarheid, allemaal eigenschappen die in lijn liggen met de kenmerken van de Worx-stofzuiger. De mogelijkheid van de Worx-stofzuiger om uit te blinken in deze essentiële gebieden positioneert hem als een veelzijdig en efficiënt schoonmaakgereedschap.

Een opvallend kenmerk van de Worx Power Share draagbare stofzuiger is zijn snoerloze ontwerp, waardoor je kunt schoonmaken zonder aan een stopcontact vast te zitten. Zoals het Cleaning Lab van het Good Housekeeping Institute opmerkt, zijn "snoerloze opties" een cruciale overweging bij de keuze van een handstofzuiger, en het Worx-model voldoet aan deze eis. Bovendien zorgt zijn krachtige zuigkracht voor grondige reiniging, zoals benadrukt wordt door zijn plaatsing bij de topkeuzes voor handstofzuigers.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Worx Power Share draagbare stofzuiger zich door zijn combinatie van snoerloos gemak en krachtige zuigkracht. Terwijl andere modellen uitblinken op specifieke gebieden, zoals budgetvriendelijkheid of luxe functies, slaat de Worx-stofzuiger een balans tussen prestaties en praktisch nut. De Tzumi IonVac Handheld stofzuiger kan een budgetvriendelijke optie zijn, maar de verbeterde zuigkracht en draagbaarheid van de Worx-stofzuiger bieden een overtuigend voordeel voor wie efficiënt wil schoonmaken zonder compromissen.

De sterke punten van de Worx Power Share draagbare stofzuiger liggen in zijn snoerloze ontwerp, krachtige zuigkracht en veelzijdigheid bij diverse schoonmaaksituaties. Mogelijke beperkingen kunnen echter aan het licht komen op gebieden zoals batterijduur en stofcapaciteit, aspecten om rekening mee te houden bij langere schoonmaaksessies. Over het geheel genomen is de Worx-stofzuiger een overtuigende keuze voor wie prestaties en gemak vooropstelt bij een handstofzuiger, waardoor hij een topkandidaat is op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Hoover ONEPWR BH57000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hoover ONEPWR BH57000

 • list plusKrachtige zuigkracht voor effectieve vuil- en huisdierenhaarverwijdering
 • list plusVerbeterde batterijduur voor langere reinigingstijd en draadloos gemak
 • list plusCompatibiliteit met het ONEPWR-systeem voor extra veelzijdigheid en gemak

Nadelen Hoover ONEPWR BH57000

 • list plusStofbak kan groter zijn en vereist regelmatig legen tijdens uitgebreide schoonmaaksessies
 • list plusKan niet overeenkomen met de diepreinigende capaciteiten van grotere, full-size stofzuigers

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.13
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
8.68
Als ik denk aan een krachtige en veelzijdige stofzuiger, komt de Hoover ONEPWR BH57000 meteen in me op. Met zijn lichte ontwerp en sterke zuigkracht is hij perfect voor snelle opruimingen en moeilijk bereikbare plekken. Volgens Consumer Reports presteert de Hoover ONEPWR BH57000 uitstekend op zowel tapijt als harde vloeren, waardoor het een opvallende optie is voor effectieve reiniging van verschillende oppervlakken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Hoover ONEPWR BH57000 is zijn sterke zuigkracht, waardoor hij effectief vuil, puin en huisdierhaar kan opzuigen. Consumer Reports merkt op dat "het uitstekende prestaties levert op tapijt en harde vloeren, en vooral goed is in het opzuigen van huisdierhaar." Dit maakt het een ideale keuze voor huisdiereigenaren en huishoudens met veel verkeer.

In vergelijking met zijn voorgangers valt de Hoover ONEPWR BH57000 op door zijn verbeterde batterijduur, waardoor hij langer kan schoonmaken zonder in te leveren op prestaties. Zijn draadloze ontwerp en relatief lange batterijduur maken het een handige optie voor snelle opruimingen. Het ONEPWR-systeem biedt ook compatibiliteit met andere Hoover ONEPWR-producten, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid en gemak.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Hoover ONEPWR BH57000 uit in het bieden van een balans tussen sterke zuigkracht, draagbaarheid en veelzijdigheid. Hoewel sommige handstofzuigers vergelijkbare prestaties kunnen bieden, geeft de compatibiliteit met het ONEPWR-systeem en het vermogen om effectief huisdierhaar aan te pakken de Hoover ONEPWR BH57000 een concurrentievoordeel.

Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat de stofbak groter had kunnen zijn om meer puin te kunnen bevatten, wat frequente leging tijdens uitgebreide schoonmaaksessies vereist. Bovendien, hoewel het bewonderenswaardig presteert op verschillende oppervlakken, kan het niet op tegen de diepgaande reinigingsmogelijkheden van grotere, full-size stofzuigers.

Als conclusie is de Hoover ONEPWR BH57000 handstofzuiger een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige, draadloze reinigingsoplossing die uitblinkt in draagbaarheid en veelzijdigheid. Zijn sterke zuigkracht, compatibiliteit met het ONEPWR-systeem en effectiviteit in het aanpakken van huisdierhaar maken het een overtuigende optie voor snelle opruimingen. Hoewel het misschien beperkingen heeft qua stofbakgrootte en diepgaande reinigingsmogelijkheden, maken zijn algehele prestaties en gemak het een opvallende keuze in de categorie handstofzuigers. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Black & Decker CHV1410L

Loading ...

Voordelen Black & Decker CHV1410L

 • list plusMultifunctioneel gebruik op verschillende oppervlakken.
 • list plusLichtgewicht en draagbaar ontwerp.
 • list plusIdeaal voor snelle schoonmaakklusjes op kale vloeren, trappen en in auto's.

Nadelen Black & Decker CHV1410L

 • list plusMoeite met grotere rommel.
 • list plusKorte batterijduur.
 • list plusTeleurstellende prestaties bij het opzuigen van stof, vuil en dierenharen.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.15
Gebruiksgemak
8.75
De Black & Decker CHV1410L kruimeldief is een veelzijdig schoonmaakgereedschap met enkele opvallende kenmerken. Ondanks enige kritiek, blinkt het uit in specifieke situaties, waardoor het een opmerkelijke optie is in de categorie kruimeldieven. Geroemd om zijn gebruik op meerdere oppervlakken, lichtgewicht en draagbaar ontwerp, biedt het uitstekende prestaties bij het verwijderen van vuil en rommel. Dit maakt het een ideale keuze voor snelle opruimingen op kale vloeren, trappen en auto's, zoals benadrukt door Rtings: "De Black+Decker dustbuster Hand Vacuum is een zeer draagbare en gemakkelijk op te bergen kruimeldief die uitblinkt in het schoonmaken van kale vloeren, trappen en auto's."

Het vermogen van de kruimeldief om grotere rommel aan te pakken en krappe ruimtes te bereiken, draagt bij aan zijn aantrekkingskracht. Toch schiet het tekort op enkele cruciale gebieden. De beschrijving van kruimeldieven door Consumer Reports als "handig, compact en een geweldige toevoeging aan elke schoonmaakbenodigdheden" geeft de rol van de CHV1410L aan. Hoewel het moeite heeft met grotere rommel en een korte batterijduur heeft, biedt het uitstekende prestaties op kale vloeren. Deze beperking wordt bevestigd door TechGearLab, dat wijst op zijn teleurstellende prestaties bij het opzuigen van stof, vuil en huisdierenhaar, evenals zwakke zuigkracht en slechte batterijduur: "Ondanks het produceren van een redelijke hoeveelheid luchtstroom, vertaalde dit zich niet naar uitstekende schoonmaakprestaties."

In vergelijking met zijn concurrenten is de waarde van de CHV1410L duidelijk. Zijn ergonomisch ontwerp, vervangbare filters en langdurige lading, zoals benadrukt door Black+Decker, zijn opvallende kenmerken die zijn bruikbaarheid verbeteren. Toch staat het voor een zware concurrentie op het gebied van algehele prestaties, aangezien het werd overtroffen in dezelfde prijsklasse, zoals vermeld door TechGearLab.

De niche van de Black & Decker CHV1410L ligt in zijn vermogen om snel specifieke oppervlakken schoon te maken en kleinere rommel aan te pakken. Zijn compacte ontwerp en gebruik op meerdere oppervlakken maken het een aantrekkelijke optie voor snelle, gerichte schoonmaaktaken. Ondanks zijn beperkingen, vult het een specifieke niche, waardoor het een geschikte keuze is voor degenen die voornamelijk een kruimeldief zoeken voor kale vloeren, trappen en auto's. Als je mobiliteit en snelle opruimingen op specifieke oppervlakken prioriteert, kan de CHV1410L het beste budgetproduct voor jouw behoeften zijn.

Verkrijgbaar bij:

8. Zeer veelzijdige handstofzuiger: eufy HomeVac H30 Infinity

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eufy HomeVac H30 Infinity

 • list plusKrachtige zuigkracht

Nadelen eufy HomeVac H30 Infinity

 • list plusBeperkte batterijduur
 • list plusBeperkte accessoire compatibiliteit
 • list plusIets omvangrijk

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.39
Functionaliteit
7.58
Gebruiksgemak
7.86
De Eufy HomeVac H30 Infinity handstofzuiger is een zeer veelzijdige reinigingsoplossing met indrukwekkende zuigkracht en een reeks accessoires. Met een zuigkracht tot 16Kpa en een compact, lichtgewicht ontwerp, blinkt het uit in het bereiken van krappe ruimtes en het aanpakken van verschillende schoonmaaktaken. Het opvallende kenmerk van de stofzuiger is zijn multifunctionaliteit, waardoor het geschikt is voor zowel auto- als huishoudelijk gebruik. De Infinity-variant valt vooral op door zijn extra's zoals een stok en een harde vloertool met dweilaccessoires, waardoor het zeer veelzijdig is.

Volgens Trusted Reviews wordt het Mate-model in het middensegment beschouwd als de beste waarde, met goede reinigingskracht en een netjes oplaaddock. Aan de andere kant wordt het Infinity-model, de hoogste versie, geleverd met extra gereedschappen, waaronder een harde vloerkop, een verlengstuk en een dweilset. De stofzuiger kan aan de muur worden gemonteerd en het Infinity-model bevat een haak voor het opbergen van het verlengstuk. Dit toont de evolutie van het product, waarbij nieuwere modellen extra functies bieden die ze meer geschikt maken voor diverse reinigingsbehoeften.

Zoals benadrukt in TechRadar, biedt de stofzuiger twee zuigniveaus en een stofcontainer van 8,5 fl oz/250 ml, waardoor hij tot 20 minuten kan stofzuigen op de Eco-stand. Dit toont de capaciteit van het product om een redelijke reinigingsduur te leveren op een enkele lading, wat het gebruiksgemak verbetert.

De stofzuiger heeft echter enkele beperkingen, zoals opgemerkt door TechAdvisor. De compacte afmeting heeft invloed op de inhoud van de stofbak en de levensduur van de batterij, met een maximale gebruiksduur van 20 minuten. Daarnaast vermeldt de review incompatibiliteit met de meeste accessoires, wat een potentieel nadeel kan zijn voor gebruikers die een breed scala aan extra's zoeken voor specifieke schoonmaaktaken.

"De stofzuiger wordt geprezen om zijn krachtige zuigkracht en reeks accessoires, maar sommigen vinden hem een beetje log," merkte Trusted Reviews op. Deze quote vat het algemene gevoel van gebruikers samen, waarbij de sterke zuigkracht van de stofzuiger wordt erkend, terwijl ook wordt toegegeven dat hij iets omvangrijker is.

In vergelijking met andere handstofzuigers valt de Eufy HomeVac H30 Infinity op door zijn veelzijdigheid en zuigkracht. Het concurreert gunstig met zijn tegenhangers door een uitgebreide reinigingsoplossing te bieden voor zowel thuis- als autogebruik. Echter, zijn beperkingen wat betreft accessoire-compatibiliteit en relatief korte batterijduur kunnen hem iets achter andere modellen plaatsen in situaties waarin uitgebreide schoonmaaksessies of gespecialiseerde accessoires cruciaal zijn.

Samenvattend, de Eufy HomeVac H30 Infinity handstofzuiger schittert als een zeer veelzijdig reinigingshulpmiddel met krachtige zuigkracht en een reeks accessoires, waardoor het geschikt is voor diverse schoonmaaktaken. Zijn evolutie van eerdere modellen heeft extra functies met zich meegebracht, waardoor het zich aanpast aan verschillende reinigingsbehoeften. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben, maken zijn sterke punten het een overtuigende keuze voor gebruikers die een uitgebreide handstofzuiger zoeken voor dagelijkse reiniging.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Voordelige draadloze optie: Dirt Devil QuickFlip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dirt Devil QuickFlip

 • list plusLichtgewicht en draagbaar ontwerp
 • list plusEfficiënte reiniging op hardhout en tapijt
 • list plusGeschikt voor het reinigen van trappen

Nadelen Dirt Devil QuickFlip

 • list plusVerminderde zuigkracht voor huisdierhaar en autostoelen
 • list plusLang oplaadtijd
 • list plusBeperkte batterijduur voor grotere schoonmaaktaken

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.48
Gebruiksgemak
7.64
Ik ben de Dirt Devil QuickFlip BD30025B handheld stofzuiger en ik maak indruk met mijn lichtgewicht, draagbare ontwerp en efficiënte reiniging op hardhout en tapijt, met minder passes nodig. Mijn opvallende eigenschap is mijn effectiviteit bij het schoonmaken van trappen. Helaas schiet ik tekort in het omgaan met huisdierhaar en autostoelen, waarbij ik verminderde zuigkracht en een langere oplaadtijd vertoon. Zoals opgemerkt door Top Ten Reviews, "heeft het moeite met het oprapen van vuil in kieren en is extra werk nodig voor het verwijderen van huisdierhaar." De batterij van 13 minuten kan het gebruik beperken voor grotere schoonmaaktaken. Ondanks dit bied ik een garantie van drie jaar en meerdere klantenservice-opties, waardoor mijn algehele waarde wordt verbeterd.

In een markt boordevol opties, concurreer ik tegen de Black+Decker Dustbuster, Black+Decker Max Flex, Hoover OnePwr en Bissell Pet Hair Eraser. Hoewel de Black+Decker Dustbuster wordt geprezen als de beste budgetvriendelijke optie, val ik op door mijn effectiviteit op hardhout en tapijt, waardoor ik een ideale keuze ben voor snelle opruimingen in deze situaties. Aan de andere kant is de Bissell Pet Hair Eraser op maat gemaakt voor het verwijderen van huisdierhaar en blinkt uit in deze gespecialiseerde taak. De Hoover OnePwr biedt veelzijdigheid op verschillende oppervlakken, maar mist een borstelopzetstukoptie, terwijl de Black+Decker Max Flex kracht en veelzijdigheid combineert maar tegen een hogere prijs.

Met een stofreservoircapaciteit van 0,3 liter, aangedreven door een lithium-ion batterij en een gewicht van 1,6 pond, bied ik een balans tussen draagbaarheid en capaciteit. Mijn geluidsniveau van 80 dB en afmetingen van 15 x 3,75 x 3,75 inch maken mij een compacte en relatief stille optie. Ondanks mijn beperkingen in het omgaan met huisdierhaar en autostoelen, krijg ik een gemiddelde beoordeling van 4,0 van de 5 sterren van meer dan 1.112 klantbeoordelingen op Amazon, waardoor ik een populaire keuze ben in de categorie handheld stofzuigers. Mijn betaalbaarheid, samen met de meegeleverde borstelrol, oplader en kierenzuiger, voegt toe aan mijn aantrekkingskracht.

Samengevat, mijn sterke punten liggen in mijn lichtgewicht en draagbare ontwerp, efficiënte reiniging op hardhout en tapijt, en geschiktheid voor het schoonmaken van trappen. Hoewel ik misschien niet de beste keuze ben voor het verwijderen van huisdierhaar of langdurig gebruik vanwege mijn batterijduur, is mijn waarde duidelijk in mijn bredere toepassingen en klanttevredenheid. Zoals benadrukt door Forbes, "Ondanks dat het betaalbaar is, levert het kwalitatieve prestaties." Voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en betaalbare handheld stofzuiger voor snelle opruimingen op verschillende oppervlakken, ben ik een overtuigende optie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. BISSELL AeroSlim/TurboSlim

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.48
Functionaliteit
7.04
Gebruiksgemak
6.72

Reinig vloeren gemakkelijker dan ooit met de Bissell CrossWave Pet Pro 2225N - Vloerreiniger! Het perfecte apparaat voor huishoudens met huisdieren!

De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van verzegeld hardhout, tegels en tapijt in één eenvoudige stap! De CrossWave doet al de drie stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor vloeren en karpetten in uw huis! Maak meerdere soorten vloeren schoon met één reinigend apparaat.

De CrossWave wordt bediend door middel van eenvoudige digitale tiptoetsen. Schakel gemakkelijk tussen verschillende ondergronden. Met de multi-surface borstel die draait met een snelheid van 3.000 tpm en de innovatieve Febreze Multi-Surface Pet reinigingsmiddel, is de vloer zo schoon. Gemakkelijk te verwijderen duo-tank technologie - gescheiden schoon en vuil -watertanks elimineert de noodzaak om regelmatig het waterreservoir te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt. Door de zeef worden de haren en vaste vuil gescheiden gehouden van het vocht voor eenvoudige reiniging van de vuilwatertank.

Productvoordelen

 • Multifunctionele 3-in-1 machine laat verschillende schoonmaak stappen en hulpmiddelen die gewoonlijk worden gebruikt in huis achterwege
 • Stofzuigen, dweilen en drogen van de vloer in één eenvoudige beweging
 • Krachtige zuiging helpt bij het drogen van uw vloeren waardoor ze streepvrij schoon worden
 • Unieke borstelrol schrobt, dweilt en droogt uw vloer voor een diepere reiniging en minimaliseert de omwikkeling van haren rond de borstel
 • Digitale tip-toetsen geven je alle controle wanneer je schoonmaakt en laat je makkelijk schakelen tussen een harde vloer en een tapijt
 • Verbeterde hoek- en rand reiniging t.o.v. originele Crosswave
 • De aparte tanks zijn eenvoudig te verwijderen voor vullen en legen
 • Aparte schoon- en vuilwatertanks met filter voor dierenhaar en vast vuil.
 • Verwijderbare borstelrol en verbeterde Easy Clean opbergplateau meegeleverd voor eenvoudige reiniging na gebruik
 • Draaibare voet voor gemakkelijk manoeuvreren rond meubels
 • Low Profile voet om ook onder meubels schoon te kunnen maken
 • Multi-Surface Pet Formula + Febreze (speciaal reinigingsmiddel voor huisdier vuil) meegeleverd.

Specificaties

 • Voltage: 220 - 240
 • Oppervlakte: harde vloer, karpetten, tapijt
 • Wattage: 560 W
 • Lengte netsnoer: 7,5 m
 • Zuigkracht (luchtverbruik): 32 aW
 • Natte aanzuiging: Ja
 • Droge zuigkracht Ja
 • Geluidsniveau (dB): 76 dB
 • Variabele instellingen: Ja, harde vloer, tapijt / tapijt
 • Waterdosering Trigger: Ja
 • Sproei-indicatie: LED-licht
 • Vingertopbedieningen: Ja, elektronisch
 • Zwenkkop: Ja (60 graden, +/- 30)
 • Verwijderbare watertank: Ja
 • Capaciteit schoonwatertank: 0,82 l
 • Vuilbak Capaciteit: 0,62 L, met vlotteruitschakeling
 • Vuiltankzeef: Ja, voor puin, haar en huisdierenhaar
 • Filter wasbaar: geplooid filter
 • Brush Roll: 1 x Multi Surface
 • Brush Roll Power: 3000 r.p.m.
 • Zelfreinigend systeem: Ja - Verbeterde Easy Clean-opberglade
 • Draaghandvat: Ja
 • Zelfstandig: Ja
 • Gewicht: 5,2 kg
 • Reinigingsmiddel: Fles (1 ltr) multi-oppervlak Febreze Pet inbegrepen

Inclusief

 • Handvat
 • Stofzuiger
 • Watertank
 • Gereedschap
 • Fles met formules
 • Lade
 • Gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kruimeldieven. Er zijn immers 2125 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!