Bestenu

Beste Kruimeldief - Jan. 2022

Met meer dan 470 kruimeldieven op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste kruimeldieven op een rij
01Score: 9.6
VAIVE Kruimeldief Snoerloos
VAIVE Kruimeldief Snoerloos
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.4
Kruimeldief snoerloos
Kruimeldief snoerloos
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.1
JAP Tornado S3
JAP Tornado S3
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.9
LifeGoods Draadloze Kruimeldief
LifeGoods Draadloze Kruimeldief
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.7
VAIVE Kruimelzuiger snoerloos
VAIVE Kruimelzuiger snoerloos
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.5
TurboTronic LUX400 Kruimeldief – Handstofzuiger
TurboTronic LUX400 Kruimeldief – Handstofzuiger
Ga naar laagste prijs
07Score: 8.4
Vitasy Pro Kruimeldief Snoerloos
Vitasy Pro Kruimeldief Snoerloos
Ga naar laagste prijs
08Score: 8.3
SoloCare Snoerloos Kruimelzuiger
SoloCare Snoerloos Kruimelzuiger
Ga naar laagste prijs
09Score: 8.1
Kruimeldief snoerloos
Kruimeldief snoerloos
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.4
Vitasy® Kruimeldief Snoerloos – Auto stofzuiger – Handstofzuiger –  5 opzetstukken en HEPA filter – USB Oplaadbaar
Vitasy® Kruimeldief Snoerloos – Auto stofzuiger – Handstofzuiger – 5 opzetstukken en HEPA filter – USB Oplaadbaar
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruimeldief Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Met een kruimeldief is dat stoffige hoekje makkelijk weer schoongemaakt. Een kruimeldief is een handige aanwinst in huis! Hoe je de beste kruimeldief kiest en waar je bij de aankoop op let lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een kruimeldief?

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Hoe lang gaat een kruimeldief mee?

Hoe lang een kruimeldief werkt verschilt per model. Het ligt er natuurlijk ook aan of je het over de accuduur of de hele levensduur van het apparaat hebt. Het merk, de prijs en de kwaliteit hebben allemaal invloed op hoe lang je kruimeldief mee gaat.

Als we het over de accuduur hebben loopt die erg uiteen: een opgeladen kruimeldief doet het tussen de 9 en 40 minuten. Sommige modellen lijken een focus op accuduur te hebben, en anderen weer op zuigkracht.

De levensduur van een kruimeldief is gelukkig een stuk langer. Er zit standaard 2 jaar garantie op kruimeldieven, dus van die periode ben je in ieder geval verzekerd. Een kruimeldief gaat ongeveer een paar jaar extra mee. Je komt dus uit op een verwachte levensduur van ongeveer 3-5 jaar. Let op, dit kan erg per model verschillen.

Hoeveel kost een kruimeldief?

De meeste kruimeldieven kosten tussen de €50 en de €150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de €85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra's.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black&Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost €218.

De beste kruimeldieven

Opvallend genoeg zijn de kruimeldieven die het best beoordeeld zijn door consumenten bij lange na niet de duurste kruimeldieven. Kruimeldieven uit de midden prijsklasse van Philips en Black&Decker zie je het meest terug in opsommingen van best beoordeelde kruimeldieven.

De beste kruimeldief hoeft dus niet het een duur model te zijn, ook niet als je een model wilt dat water opzuigt. Zo heeft Black&Decker voor €43 een kruimeldief die ook water opzuigt. Als je een kruimeldief wilt die ook dierenharen opzuigt komt je wél in een hogere prijsklasse terecht.

Vooral een combinatie van een lange accuduur en sterke zuigkracht komt op een hogere prijs uit. De middenklasse kruimeldieven die zo goed beoordeeld zijn gaan meestal niet lang mee. Dat is meestal niet erg, want een kruimeldief gebruik je vaak maar heel kort. De zuigkracht is dan belangrijker, want dan ben je in een mum van tijd klaar met het klusje.

Waar let je op bij de aankoop van een kruimeldief?

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

Als je een kruimeldief wilt die water op kan zuigen, dan bestaan die modellen ook, maar ze komen niet veel voor. Ga in dat geval specifiek op zoek naar een kruimeldief die water op kan zuigen. Ze zijn er wel, maar je moet er even goed voor rondkijken.

Kruimeldieven en opzetstukken

Om beter en gerichter vuil op te kunnen zuigen, bestaan er ook opzetstukken voor kruimeldieven. Bij een kruimeldief worden opzetstukken meestal niet standaard meegeleverd. Ook verschilt het per model of er wel extra opzetstukken verkrijgbaar zijn. Kijk dus goed naar de productomschrijving!

Met een kierenmondstuk kom je bijvoorbeeld makkelijker in kleine hoekjes. Soms zijn die er ook in een uitschuifbare variant. Zoals je bij een gewone stofzuiger ziet, zijn er ook borstel opzetstukken voor kruimeldieven. Ten slotte bestaan er turbo opzetstukken voor dierenharen en kun je voor het opzuigen van vloeistoffen een siliconen opzetstuk gebruiken.

hero illustration

Hoe komt deze super kruimeldief reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste kruimeldief ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over kruimeldieven, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle kruimeldieven die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke kruimeldieven het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kruimeldieven stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste kruimeldieven in een oogopslag

1 - VAIVE Kruimeldief Snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prijs

Zoek jij een krachtige en compacte stofzuiger voor de kleine tot middel klusjes in huis of in de auto? Laat die grote bakbeesten maar in de kast staan! De snoerloze VAIVE kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval en is speciaal ontworpen om schoonmaken sneller en gemakkelijker te maken. Een ergonomisch ontwerp, eenvoudige bediening en een herbruikbare HEPA filter maken het jou mogelijk om binnen no-time alles schoon te maken. Voordelen ✔️Compact en krachtig ✔️Snoerloos en lange gebruiksduur ✔️Eenvoudig legen en wassen ✔️Handige set opzetstukken Compact en krachtig De kruimeldief heeft een krachtige cyclonische motor vermogen van 120W en is uitgerust met 2200 mAh lithium-ionbatterij die een capaciteit van minimaal 20 gebruiksminuten per oplaadbeurt levert. Dat geeft jou genoeg zuigkracht en tijd om al het vuil in jouw huis of auto op te zuigen. De oplader zit inbegrepen bij het product. Opzetstukken ▶ Stofborstel ▶ Spleetmondstuk ▶ Verlengde zachte buis Wasbare HEPA filter Zowel de HEPA filter als de stofcontainer zijn eenvoudig schoon te maken door ze van de kruimeldief lost te koppelen. De stofcontainer is makkelijk te legen en de HEPA filter kan gewoon onder de kraan gewassen worden. Zorg er wel voor dat de HEPA filter droog is voordat deze weer gebruikt wordt. Gebruiksgemak tot in de puntjes Het gebruiksgemak is terug te vinden in elk element van de kleine stofzuiger. De kruimeldief weegt slechts een kleine 720 gram en is daarmee makkelijk in gebruik. Het compacte design zorgt er voor dat de kruimeldief makkelijk op te bergen is maar toch 400ml aan vuil kan opvangen. De stofcontainer en filter kunnen beide eenvoudig verwijderd en gereinigd worden. Specificaties ✔ Inhoud: 1x kruimeldief, 4x opzetstukken, 1x slang ✔ Kleur: Zwart ✔ Materiaal: Kunsstof ✔ Gewicht: 750 gram Levensduur verhogen: - Laat de HEPA filter na het wassen eerst goed drogen - Gebruik de kruimeldief alleen met een HEPA filter 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze kruimeldief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Kruimeldief snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Zedar kruimeldief geniet je altijd van een schone ruimte. Door het compacte en draadloze model neem je hem makkelijk mee op reis en is het makkelijk op te bergen. Met de verschillende opzetstukken zuig je zelfs de onbereikbare hoekjes schoon! De krachtige handzuiger van Zedar is een droog en nat zuiger. Daarnaast is hij voorzien van een HEPA filter waarmee je zelfs de kleinste vuil deeltjes opvangt. Draadloos en lichtgewicht De kruimeldief is draadloos en maakt het mogelijk om elke hoek goed te behandelen zonder een draad dat in de weg zit. De Zedar kruimel dief is een extreem licht model van slechts 750 gram. Hierdoor kan je zorgeloos stofzuigen zonder lichamelijke klachten te krijgen. Auto Door het compacte model is deze kruimeldief uitermate geschikt als reismaatje naar je favoriete vakantieadres of als autostofzuiger. Doordat hij draadloos is en een lange accuduur heeft is hij geschikt voor een dagelijkse snelle grondige reiniging van je auto. Lange levensduur De Zedar kruimeldief heeft een lange levensduur. Met zijn ingebouwde Li-ion batterij met 2600mAh capaciteit kan je met een volle accu maar liefst 30 minuten stofzuigen. Daarnaast is de kruimelzuiger voorzien van een EU adapter waarmee je het product extra snel oplaad. Extra stil en krachtig Niet alleen in zijn kunnen maar ook het geluidsniveau is lager dan andere in zijn klasse. Het model is zo ontworpen dat het ondanks zijn minimale geluidsniveau geen kracht verliest. Met een zuigkracht van maar liefst 9Kpa zuigt hij tot wel 800 gram op! Nat en droog zuiger Of het nou kruimels zijn of vloeistof, deze kruimeldief zuigt alles schoon. Met de bijgeleverde opzetstukken is geen klus te gek. Let op: je kan maximaal tachtig ml opzuigen. Verschillende opzetstukken Met de 4 verschillende opzetstukken is geen klus te gek voor deze alleskunner. Mensen met huisdieren weten hoeveel haar ze los kunnen laten op een dag. De Zedar kruimelzuiger wordt geleverd met een geschikte borstel waarmee u probleemloos alle dierenharen opzuigt. HEPA filter Het apparaat maakt gebruik van een HEPA filter, dit is het beste filter op de markt. Dit filter vangt de meest kleine stofdeeltjes en produceert bijna geen geur. Bij het schoonmaken blijven de stofdeeltjes goed opgeslagen wat de gezondheid bevorderd. Zedar Kruimeldief ✔ HEPA filter ✔ 4 opzetstukjes ✔ Voor nat en droog ✔ Laag geluidsniveau ✔ Perfect voor dierenhaar ✔ Draadloos en oplaadbaar ✔ Best verkocht op Bol.com Inhoud verpakking: 1x Zedar handstofzuiger 1x borstel zuigmond 1x Zuigmondstuk 2x aansluitkop 1x handleiding 1x Oplaadkabel 1x Slang

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - JAP Tornado S3

Loading..
Ga naar laagste prijs

Opzoek naar een alleskunner waar geen stof of vuil tegenop kan? Geen klus te zwaar voor de Tornado S3 van JAP. De Tornado S3 wordt geleverd met 5 accessoires voor in huis, in de auto, huisdieren, vast of vloeibaar afval. Nat en droog De Tornado S3 is voorzien van 22,2V Blast Tornado technologie. Hierdoor kun jij zonder enig probleem ieder vuil, vast of vloeibaar, opzuigen. Huisdieren De kruimeldief is huisdiervriendelijk en kan met de AnimalFriendly accessoire eenvoudig alle huisdierharen opzuigen. Zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en makkelijk om schoon te maken na ieder gebruik. Geen stofzuigerzak De kruimelzuiger is eenvoudig schoon te maken en heeft geen speciale zak nodig, bespaar jezelf moeite en kosten. Voorzien van een HEPA filter. Speciaal voor de auto Zonder kabel en zonder stofzuigzak met absoluut gemak je auto stofzuigen. Ervaar volledige vrijheid binnen handbereik en maak je auto schoner dan ooit. Ergonomisch Deze kruimeldief is makkelijk te verplaatsen dankzij het ergonomische handvat en het lage gewicht. Het oplaadstation is ophangbaar. Pluspunten van de kruimelzuiger + Kan zowel vast als vloeibaar vuil opruimen. + 5 kopstukken, voor in- en buitenshuis. + Groot reservoir van 500ml en gemakkelijk leeg te maken. + Speciaal kopstuk voor huisdieren, geen vervelende haren meer. + Oplaadstation kan opgehangen worden, zo heeft de kruimelzuiger altijd een fijn plekje. Wat zit er in de doos? JAP Bionic Blast Tornado S3. Accessoire voor in huis. Accessoire voor de auto. Accessoire voor vloeibaar vuil. Accessoire voor meubilair. Accessoire speciaal voor huisdieren. Twee HEPA filters. Oplaadstation. Oplader. Handleiding. JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - LifeGoods Draadloze Kruimeldief

Loading..
Ga naar laagste prijs

Iets gemorst, of kruimels op de bank? Een grote stofzuiger is niet altijd even praktisch. De draadloze en oplaadbare kruimeldief van LifeGoods is compact, weegt bijna niks en heeft een sterke zuigkracht. Je hebt de keuze uit drie opzetstukken, ieder met een eigen functie: lastig te bereiken plekken, dierenharen of vloeistof. Dankzij de slim ontworpen HEPA filter vangt de kruimeldief 99.9% van zelfs de kleinste stofdeeltjes op! Geen onhandige stekkers en snoeren Je kent het vast wel: de stekker is net niet lang genoeg om dat ene vieze hoekje mee te pakken. Met deze draadloze kruimeldief kun je vrij door de hele ruimte bewegen. Zodra je klaar bent plaats je hem in het oplaadstation om hem weer op te laden. Lange levensduur De LifeGoods kruimeldief is uitgerust met een 14,8 V 2200 mAh Li-ion batterij. Met een volle accu kun je 30 min aan een stuk stofzuigen. Een lege accu is in ~270 min weer volledig opgeladen. Geschikt voor dierenharen Iedereen met een huisdier weet hoeveel haar ze wel niet loslaten. Zonder je kat of hond zou je waarschijnlijk de helft zo vaak stofzuigen! Daarom bieden wij bij LifeGoods een speciaal opzetstuk dat ideaal is voor dierenharen. Lichtgewicht en sterke zuigkracht De kruimeldief weegt net iets meer dan 1kg. Je draagt hem daarom zonder enige moeite rond. Desondanks heeft hij een stevige zuigkracht van 7.0 kPa met 100W. Hiermee zuig je moeiteloos viezigheid uit de bank, het tapijt of zelfs vloeistof van de vloer. LifeGoods kruimeldief ✔ Draadloos en oplaadbaar ✔ Honden- en kattenharen ✔ Low-noise functie ✔ Krachtige accu ✔ Nat en droog ✔ 3 opzetstukjes ✔ HEPA filter Zuigt ook vloeistof op Je kunt de stofzuiger gebruiken voor zowel natte als droge viezigheid. Hiervoor leveren wij ook een uniek rubberen opzetstuk. Dan blijft de vloeistof niet in de borstelharen zitten. Je kunt niet meer dan 100ml aan vloeistof opzuigen. Geen schadelijke bacteriën en allergenen De lucht die uit een stofzuiger komt ruikt soms muf. Onze kruimeldief bevat naast het grove filter een extra HEPA filter. Deze vangt 99.9% van de kleine deeltjes op om de verspreiding van bacteriën in de lucht tegen te gaan. Je kunt dit filter handmatig schoonmaken. Omdat jouw gezondheid zeer belangrijk is, leveren wij een gratis tweede HEPA filter. Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1 x kruimeldief, 1 x oplaadstation, 1 x borstelmondstuk, 1 x spleetmondstuk, 1 x rubbermondstuk, 1 x EU oplader, 1 x handleiding, 1 x extra HEPA filter, 1 x schoonmaakborstel ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: PP, ABS Plastic ▶ Kleur: Donkergrijs ▶ Gewicht: 1005 gram ▶ Afmetingen: 39,5 x 11,5 x 13,5 cm ▶ Certificaten: CE, GS, FCC, MET ▶ Batterij: 2200mAh ▶ Levensduur accu: 500+ uur ▶ Wattage: 90-100W ▶ Voltage: DC 14.8V ▶ Input voltage: 100-240V ▶ Maximale gebruikstijd: 30 min ▶ Oplaadtijd: 270 min ▶ Zuigkracht: 7.0kPa+ ▶ Luchtstroomsnelheid: 18L/S ▶ Geluidsniveau: -78 dB ▶ Stofzak capaciteit: 0.6L ▶ Maximale opzuigbare vloeistof: 0.1L ▶ Nat en droog: Ja ▶ HEPA filter: Ja ▶ Draadloos: Ja ▶ Oplaadbaar: Ja ▶ Geschikt voor dierenharen: Ja ▶ Geschikt voor tapijt: Ja ▶ Geschikt voor camper: Ja ▶ Met steel: Nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - VAIVE Kruimelzuiger snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prijs

Ontdek de krachtige en moderne kruimeldief van VAIVE! Ideaal voor de kleine tot middel schoonmaakklussen in huis of in de auto. De snoerloze VAIVE kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval en is speciaal ontworpen om schoonmaken snel en gemakkelijk te maken. Een ergonomisch ontwerp, eenvoudige bediening en een herbruikbare HEPA filter maken het jou mogelijk om binnen no-time alles schoon te maken. Voordelen ✔️Compact en krachtig ✔️Snoerloos en lange gebruiksduur ✔️Eenvoudig legen en wassen ✔️Handige set opzetstukken Compact, krachtig en modern De modern vormgegeven kruimeldief heeft een krachtige cyclonische motor vermogen van 120W en is uitgerust met 2000 mAh lithium-ionbatterij die een capaciteit van minimaal 25 gebruiksminuten per oplaadbeurt levert. Dat geeft jou genoeg zuigkracht en tijd om al het vuil in jouw huis of auto op te zuigen. Opzetstukken ▶ Stofborstel ▶ Spleetmondstuk Wasbare HEPA filter Zowel de HEPA filter als de stofcontainer zijn eenvoudig schoon te maken door ze van de kruimeldief lost te koppelen. De stofcontainer is makkelijk te legen en de HEPA filter kan onder de kraan gewassen worden. Zorg er wel voor dat de HEPA filter droog is voordat deze weer gebruikt wordt. Gebruiksgemak tot in de puntjes Het gebruiksgemak is terug te vinden in elk element van de stofzuiger. De kruimeldief weegt slechts een kleine 720 gram en is daarmee makkelijk in gebruik. Het compacte design zorgt er voor dat de kruimeldief makkelijk op te bergen is maar toch 400ml aan vuil kan opvangen. De stofcontainer en filter kunnen beide eenvoudig ontkoppeld en gereinigd worden. Specificaties ✔ Inhoud: 1x kruimeldief inclusief opzetstukken ✔ Kleur: Zwart ✔ Materiaal: Kunsstof ✔ Gewicht: 750 gram Levensduur verhogen: - Laat de HEPA filter na het wassen eerst goed drogen - Gebruik de kruimeldief alleen met een HEPA filter 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze kruimeldief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - TurboTronic LUX400 Kruimeldief – Handstofzuiger

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de TurboTronic LUX400 krachtige kruimeldief zuig je in een handomdraai kruimels en vloeistoffen op. De handstofzuiger is ideaal voor moeilijk bereikbare plekken, zoals nauwe kieren en hoeken in huis of onder en naast de stoel in je auto. De kruimeldief met bijgeleverde accessoires en opzetstukken maakt het leven gewoon net iets makkelijker. Je grote stofzuiger kan gewoon in de kast blijven staan. Of de draadloze handstofzuiger vol is, zie je in een oogopslag door het doorzichtige stofreservoir. De stofbak en HEPA-filter zijn makkelijk en hygiënisch te reinigen met water. De bijgeleverde set met accessoires bestaat uit diverse opzetstukken, waaronder een borstel om gladde oppervlakken schoon te maken, zonder krassen te veroorzaken. De LUX400 kruimeldief zuigt zowel droge als natte viezigheden op, wat hem tot dé multifunctionele huishoudhulp maakt! Unieke eigenschappen van de TurboTronic LUX400 kruimeldief ✔ Opzuigen van nat en droog vuil De LUX400 kruimeldief is niet alleen geschikt voor het opzuigen van kruimels, haren en stof, maar ook voor vloeibare stoffen. Hiervoor kun je het bijgeleverd opzetstuk gebruiken: de speciale rubberen zuigmond. Door de vloeistofzuigmond worden vloeistoffen opgenomen zonder dat borstelharen nat worden. ✔ Hygiënisch legen en reinigen van het stofreservoir Zie je dat de doorzichtige blauwe stofbak vol zit? Druk op de ontgrendelknop en de vuilcontainer komt los. Trek de volle filter uit de container en je kunt de inhoud legen in de afvalbak. Resten die niet gemakkelijk loskomen, kun je verwijderen door de filter te reinigen onder stromend water. Plaats alle onderdelen wel pas terug zodra deze geheel zijn opgedroogd. De buitenkant van de kruimeldief kan je eenvoudig afdoen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel. ✔ Draadloos en opladen Nooit meer gedoe met snoeren heb je met deze kruimeldief omdat hij volledig draadloos is. Zo kom je makkelijk op allerlei plaatsen, van de trap tot aan het interieur van je auto. De handstofzuiger is draadloos dankzij de krachtige 14,8 Volt oplaadbare batterij. Zo is de LUX400 altijd klaar voor gebruik. Het bijgeleverde oplaadstation plaats je gemakkelijk aan de muur of zet je op tafel neer. Zo berg je de kruimeldief makkelijk op. ✔ Bijgeleverde accessoires en opzetstukken De TurboTronic LUX400 kruimelzuiger wordt geleverd met diverse opzetstukken, bestaande uit een zuigmond met zachte borstel, een kierzuigmond en een rubberen zuigmond voor het opzuigen van vloeistoffen. Bovendien ontvang je nog een verlengslang met koppelstuk waarmee je op de meest moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken. ✔ Compact en lichtgewicht De kruimeldief is door zijn formaat en lichtgewicht van slechts 0,5 kg handig en makkelijk in gebruik. Ook door kinderen is het product eenvoudig te bedienen. Er is dus geen excuus meer om niet op te hoeven ruimen. ✔ Zuigkracht en gebruiksduur De kruimeldief beschikt over een sterke zuigkracht van maar liefst 7000PA. De zuigkracht gaat niet ten koste van de gebruiksduur. Met een volle accu kun je tot 20 minuten aaneengesloten stofzuigen. Overige kenmerken Gebruiksvriendelijk Gebruik voor gladde oppervlakken het opzetstuk met borstel voor krasvrij stofzuigen Voor vloeistoffen gebruik je de rubberen zuigmond De verlengslang en kierenzuigmond zijn ideaal voor moeilijk bereikbare plekken Het compact formaat en het lichte gewicht bieden extra gebruiksgemak Het stofreservoir verwijder en reinig je eenvoudig Diervriendelijk: ook haren van je trouwe viervoeter zuig je met gemak op Sublieme prestaties Hoge zuigkracht: 7000PA HEPA-filtersysteem Cyclone technologie: deze techniek zorgt voor een hoge snelheid van de luchtstroom in de cilinder zodat de stof van lucht gescheiden wordt en de zuigkracht langer behouden blijft Specificaties Performance Gebruiksduur: > 20 minuten Cyclone technologie Gebruiksniveau: 60 decibel Batterijvermogen: 14,8 Volt Oplaadtijd: 180 minuten Ontwerp Kleur: Zwart / Blauw Doorzichtig stofreservoir Compact en lichtgewicht Aan- / uitschakelaar Indicatielampje Filtering HEPA-filter Inhoud stofreservoir: 0,5 Liter Wasbare filter Droog stofzuigen: kruimels, haren, stof Nat stofzuigen: vloeistoffen tot een maximum van 150 milliliter Accessoires Mondstukken: zachte borstel, vloeistofzuigmond, kierenzuigmond Overige accessoires: oplaadstation met bevestigingsschroeven, slang met koppelstuk Afmetingen en gewicht Afmetingen product (l x b x h): 12 x 10 x 42 cm Afmetingen verpakking (l x b x h): 12.5 x 10 x 43 cm Productgewicht: 0.5 kg TURBOTRONIC TurboTronic maakt sinds 1992 betaalbare huishoudelijke apparaten. Het ruime assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige, trendy en moderne producten. Daarnaast zijn de producten duurzaam, zowel op het gebied van hoogwaardige machineonderdelen als door het functionele ontwerp wat het gemakkelijk maakt om TurboTronic producten dagelijks te gebruiken. Alle producten zijn gecontroleerd volgens de hoogste Europese standaard eisen. Wij staan achter elk product dat wij verkopen en testen elk apparaat volledig en individueel, onze tweejarige garantie bewijst het. Ons merk TurboTronic heeft een intrinsieke en tijdloze elegantie in combinatie met een unieke intuïtieve bediening.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Vitasy Pro Kruimeldief Snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prijs

Geen klus is onmogelijk met onze krachtige kruimeldief. Vanaf nu ben jij de baas over stof, viezigheden en huisdierharen. Ervaar een effectieve en moeiteloze manier van kruimelzuigen in je huis en auto. Lastige plekken zijn geen probleem meer door de drie verschillende opzetstukken met ieder zijn eigen functie. Bewezen effectief Een stofzuiger is bij een kleine schoonmaakklus niet altijd praktisch en vaak ook niet nodig. Deze draadloze kruimeldief vangt tot 99% van de kleinste stofdeeltjes op door de doeltreffende zuigkracht van 7000pA. De lichtgewichte handstofzuiger kan worden gebruikt bij het schoonmaken van zowel droge- als natte oppervlaktes (behalve gevaarlijke vloeistoffen). Perfect voor huisdierharen Katten- en hondenharen kunnen vanaf nu zonder enige moeite worden opgeruimd. Binnen een mum van tijd ontzorg je jezelf van de haartjes die je huisdier achterlaat op de bank en stoelen. En dat allemaal op een huisdiervriendelijke manier. Multifunctionele opzetstukken De meegeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat je elke schoonmaakklus zo effectief mogelijk kunt aanpakken. Voor haren, kruimels en stof op de bank is het borstel mondstuk goed geschikt. Gebruik de buigbare slang voor nauwe ruimtes en moeilijk te bereiken plekken. Het kier mondstuk is ideaal voor vloeistoffen. Gemakkelijk en snelle oplaadtijd Geen vervelende snoeren en stofzuigzakken: onze kruimeldief maakt kleine schoonmaakklussen nu eenmaal een stukje makkelijker. Met een oplaadtijd van ca. 4 uur heb je de mogelijkheid zo'n 25 minuten te zuigen. Genoeg tijd dus om even snel het klusje te klaren. Vitasy Kruimeldief ✔ Inclusief USB lader ✔ 1 HEPA filters ✔ Inclusief 3 opzetstukken en 1 tussenstuk ✔ Bewezen effectief ✔ Moeiteloos schoonmaken 100% tevredenheidsgarantie: 30 dagen kosteloos retourneren - wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent Bestel de Vitasy Kruimeldief om een effectieve en moeiteloze manier van kruimelzuigen te ervaren Specificaties: ▶ Merk: Vitasy ▶ Kleur: Grijs/Zwart ▶ Materiaal: ABS/ Aluminium ▶ Afmetingen (cm): 39x11x10cm ▶ Gewicht: 980 gram ▶ Draadloos: ja ▶ Oplaadbaar: ja ▶ Aantal standen: 1 ▶ Accuduur: 25 minuten ▶ Oplaadtijd: 4 uur ▶ Ergonomisch handvat ▶ 150ml stofcontainer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - SoloCare Snoerloos Kruimelzuiger

Loading..
Ga naar laagste prijs

Kruimels op de bank, water op de vloer en zand in de auto. De Solo Care kruimelzuiger blinkt uit dankzij zijn sterke zuigkracht. Met drie verschillende opzetstukken bereik je de meest lastige plaatsen én zuig je ook vloeistoffen op. Deze alleskunner is voorzien van verschillende onderdelen waardoor je zelfs de kleinste hoekjes bereikt. Draadloos te gebruiken De Solo Care kruimelzuiger is niet alleen krachtig, ook is hij volledig draadloos te gebruiken. De trap zuigen, het zand uit de auto wegzuigen of gemorste vloeistoffen wegwerken: dankzij het draadloos ontwerp neem je de kruimelzuiger overal mee naar toe. Na opladen bedraagt de maximale gebruikstijd 30 minuten. Het volledig opladen van de accu neemt 3 tot 4 uur tijd in beslag. Hierna beschikt de kruimelzuiger weer over een lange reinigingstijd. Wordt uiteraard geleverd inclusief voedingskabel en netsnoer. Ruim stofreservoir en lichtgewicht Ondanks zijn compact formaat is de Solo Care kruimeldief uitgerust met een 1000 ml stofreservoir. Zeer geschikt voor de grotere schoonmaakklussen. Het stofreservoir is makkelijk uitneembaar en goed schoon te maken. Het kan zowel droog als vloeibaar vuil verwerken. Voorzien van wasbaar filter met een hogere dichtheid. Hierdoor vangt het filter kleine stofdeeltjes. Solo Care kruimeldief weegt slechts 720 gram. Doordat deze multifuncionele stofzuiger compact is voelt het apparaat licht aan voor een goede schoonmaakbeurt van ongeveer 30 minuten, en kost schoonmaken geen moeite. Grote stofcontainer van 400 ml is meer dan genoeg voor een grondige reinigingsbehoefte rondom jouw huis en auto. Huisdierharen & zand Honden, katten, konijnen en andere huisdieren laten haren op de stoffen bank, kleding of andere stoffen achter. Het is vaak lastig om haren van huisdieren weg te krijgen. Deze klus is met de Solo Care kruimelzuiger zo geklaard. Zand op de trap, in de gang of in de auto? Niets makkelijker dan gebruik te maken van deze kruimelzuiger. Hij staat altijd paraat en doet zijn werk dankzij de hoge zuigkracht goed. Gemorste vloeistoffen Water, vruchtensap, frisdrank of een andere vloeistof gemorst? Gebruik de verlengde zachte buis en reken af met gemorste vloeistoffen, ook in hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen. Het reservoir is uitspoelbaar en hiermee hygiënisch. Fluisterstil ergonomisch ontwerp De Solo Care kruimelzuiger doet zijn werk fluisterstil. Het ergonomisch ontwerp ligt prettig in de hand. Compact, draadloos, licht van gewicht en met makkelijk te bedienen knoppen. Een onmisbare praktische hulp in ieder huishouden. Extreem Lange levensduur De Solo Care kruimelzuiger beschikt over een 14,8 V 2200 mAh Li-ion batterij. Met een volledige volle accu kun je 30 minuten non stop stofzuigen. Daarnaast is de accu zo goed van kwaliteit dat het met gemak jaren meegaat. Zo bent u zeker van u aankoop dat u het komend jaar niets hoeft uit te geven. Gemakkelijk schoon te maken stof container De stof container van Solo Care kruimelzuiger is makkelijk schoon te maken doordat het makkelijk bereikbaar is. Het schoonmaken van de stofcontainer is zo simpel dat u niet per see dunne of kleine handen nodige heeft. Super krachtig zuigkracht Solo Care Kruimelzuiger heeft een super krachtige zuigkracht tot wel 7000 PA. De zuigkracht van deze stofzuiger behoort tot de sterkste zuigkracht van alle stofzuigers. Hoe krachtiger de zuigkracht des te minder stof en vuil blijft liggen des te schoner u huis of auto wordt. Milieuverantwoord Solo Care gaat duurzaam te werk om zo een steentje te kunnen bijdragen aan milieu verantwoord ondernemen en aan een gezonde samenleving. Omdat wij tegen ontbossing zijn en omdat wij willen voorkomen dat bomen onnodig worden omgekapt, willen wij een experiment uitvoeren door de papier handleiding online te vervangen in een pdf en dat te downloaden. Solo Care stuurt u dus geen papierhandleiding voor de kruimelzuiger. U kunt de handleiding online downloaden als een pdf. Als klanten dit een goed idee vinden en ook streven naar een gezonde en milieuverantwoord samenleving willen wij op lange termijn al onze papier handleiding laten vervangen door online pdf. Voordelen Solo Care kruimelzuiger ✔Certificaten: CE & RoHS ✔Merk geregistreerd ✔1 jaar garantie ✔Draadloos en oplaadbaar ✔Lage geluid frequentie ✔Speciaal kopstuk voor huisdieren ✔Voor vloeistof en vuil ✔Groot reservoir ✔HEPA filter ✔5 Opzetstukken ✔Inclusief Extra Filter ✔Inclusief Microvezeldoek voor autoruit ✔Inclusief Stofborstel voor auto ✔Inclusief opbergtas ✔ Inclusief draadloos opladder Geschenkset Inclusief extra filter Ook krijgt u van Solo care een Extra filter mee. Deze filter zorgt ervoor dat u niet onnodig hoeft te stoppen tijdens het schoonmaken omdat de filter vol is. Met deze extra filter kunt u ongestoord door met het schoonmaken. Inclusief Microvezeldoek voor autoruit Om ervoor te zorgen dat u auto er nog schoner en hygiënischer uitziet krijgt u van Solo Care een Extra microvezeldoek. Deze microvezeldoek zorgt ervoor dat u ruit weer glanst en de zicht op het verkeer er beter en veiliger op wordt. Inclusief Stofborstel voor auto Solo care geeft u ook nog eens een stofborstel om het vuil in de auto te verwijderen als u onderweg bent. Inclusief opladder Bij aanschaf van deze kruimelzuiger krijgt u een draadloze opladder met 4 verschillende USB poorten. De revolutionaire draadloos opladder laat u ook zien waneer de batterij vol is. Inclusief opbergtas Als afsluiter krijgt u ook nog eens een opbergtas voor u kruimelzuiger. Zo raakt u de stofzuiger nooit kwijt en is het netjes opgeborgen. Ook is de kunt u de kruimelzuiger mee nemen op vakantie in deze handige opbergtas. Specificaties Inhoudverpakking: 1 x kruimelzuiger, 1 x usb kabel en netsnoer, 2 x borstelmondstuk, 1 x spleetmondstuk, 1 x rubbermondstuk, 1 x EU oplader, 1 x extra HEPA filter, 1 x schoonmaakborstel Merk: Solo Care Matriaal: PP, ABS Plastic Kleur: wit met zwart Voltage:15 Volt Geluid frequencies: 65 decibel Draadloos: Ja Oplaadbaar: Ja Geschikt voor tapijt: Ja Geschikt voor dierenharen: Ja Geschikt voor camper: Ja Oplaadtijd:180 minuten Zuigkracht:7000 pa Maximale gebruikstijd:35 minuten Wattage:90-100 watt Gewicht 700 gram Afmeting:11.2 *12.8*36 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Kruimeldief snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prijs

Op zoek naar een krachtige en compacte kruimeldief voor jouw schoonmaakklussen in huis of in de auto? Dan is de kruimeldief van WADU vaste hulp. Zorg ervoor dat je tijd bespaart door een effectieve en moeiteloze manier van stofzuigen. Met de geleverde hulpstukken zorg je ervoor dat je overal bij kunt met de kruimelzuiger. Of het nou gaat om vuil in de auto of broodkruimels die onder de tafel liggen, de Wadu kruimelzuiger komt je altijd van pas! Krachtige zuigkracht Wij weten hoe vervelend het kan zijn om elke keer die stofzuiger erbij te pakken als jij je auto wilt stofzuigen of na elke maaltijd met de kids. Dat probleem heb je niet meer met de Wadu kruimeldief! De Wadu kruimelzuiger is snoerloos en gemakkelijk te hanteren. Daarnaast beschikt de kruimeldief over een 12 V 2200 mAh Li-ion batterij, waardoor je met een volle accu 30 min aan een stuk kan stofzuigen. Kortom; wil je de klus snel geklaard hebben, ga dan voor de Wadu snoerloze kruimeldief. Gemak Zo’n ouderwetse stoffer en blik, dat is verleden tijd. Met de kruimelzuiger van Wadu hoef je niet elke keer het opgeruimde vuil in de prullenbak te legen. Het stofreservoir heeft namelijk een capaciteit van 1 liter. Ook hoef je je geen zorgen te maken over vuil dat blijft liggen. De kruimelzuiger beschikt namelijk over een sterke zuigkracht van maar liefst 7000 PA! Lichtgewicht en meerdere opzetstukken De kruimelzuiger weegt minder dan 1 kg! Je draagt hem daarom zonder enige moeite rond. Ook je kinderen kunnen hiermee hun eigen etensresten opruimen. Met de Wadu kruimeldief zuig je moeiteloos viezigheid uit de bank, het tapijt en van je automat. De meegeleverd hulpstukken gaan je hier ook bij helpen! Daarnaast is het ook mogelijk om vloeistoffen op te zuigen. De Wadu kruimelzuiger wordt geleverd inclusief: ✅USB Oplader ✅Borstelzuiger ✅Koppelstuk ✅Kierenzuigmond ✅Verlengslang ✅Opbergtas

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Vitasy® Kruimeldief Snoerloos – Auto stofzuiger – Handstofzuiger – 5 opzetstukken en HEPA filter – USB Oplaadbaar

Loading..
Ga naar laagste prijs

Op zoek naar een krachtige compacte handstofzuiger voor alle klusjes in huis of in de auto? Deze geavanceerde kruimeldief zorgt dat alle kruimels, stof en klein afval snel verdwijnt en is speciaal gemaakt om het schoonmaken nog sneller en gemakkelijker te maken. Dit in combinatie met de meegeleverde opzetstukken houdt niks jou meer tegen om alles schoon te houden! Waarom de Vitasy® kruimeldief ✔️Compact en krachtig ✔️Snoerloos en lange gebruiksduur ✔️Eenvoudig legen en wassen ✔️Handige set opzetstukken ✔️Extreem stil <59 dB ✔️Lichtgewicht (450 gram) Compact en krachtig Dankzij de krachtige 6600 PA Cyclonic zuigkracht worden alle kleine en grote deeltjes moeiteloos opgezogen. Daarnaast is de kruimeldief volledig draadloos en kan met 1 hand gebruikt worden door zijn lichtgewicht van 450 gram. Oplaadbare Accu (2000 mAh) De batterij van de kruimeldief is niet alleen oplaadbaar maar gaat ook nog eens langer dan 20 minuten mee! Wanneer de Batterij leeg is kun je deze gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB oplaadkabel en is binnen enkele uren weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Opzetstukken Dankzij de meegeleverde opzetstukken is schoonmaken nu nog makkelijker. Sleuf mondstuk – Voor moeilijk bereikbare plekken Borstel mondstuk – Voor hondenharen Verlengstuk – Voor moeilijk bereikbare plekken Extreem stil in gebruik Even lekker rustig schoonmaken kan moeilijk wanneer de kruimeldief heel veel geluid maakt. Daarom heeft de Vitasy Kruimeldief slechts een geluidsniveau van minder dan <50 dB. Wasbaar HEPA filter Zowel de stofcontainer als HEPA filter zijn eenvoudig schoon te maken door het stofreservoir los te koppelen. De HEPA filter kan vervolgens ook onder de kraan gewassen worden, zorg wel dat deze weer droog is tijdens het gebruik van de kruimeldief. Bestel nu en geniet binnen enkele dagen van een heerlijk schoon huis! (30 dagen tevredenheidsgarantie) Tip: Heeft u liever een kruimeldief met nog meer zuigkracht? (8000 PA) Ga dan voor de Vitasy Pro Grijs! Specificaties: ▶Inhoud: 1x kruimeldief Vitasy, 5x opzetstukken 1x USB oplaadkabel 1x HEPA filter ▶Merk: Vitasy ▶Materiaal: ABS ▶Kleur: Zwart ▶Gewicht: 450 gram ▶Handleiding: Engels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kruimeldieven. Er zijn immers 470 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste kruimeldief kopen.