Bestenu

Beste kruimeldieven - dec. 2022

Met meer dan 419 kruimeldieven op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste kruimeldieven in een handige lijst
01Score: 9.8
VAIVE Kruimeldief Snoerloos
VAIVE Kruimeldief Snoerloos
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
JAP Tornado S3
JAP Tornado S3
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Kruimeldief snoerloos
Kruimeldief snoerloos
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW
BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
JAP Tornado S1
JAP Tornado S1
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Cleanforce Kruimeldief snoerloos met extreme zuigkracht
Cleanforce Kruimeldief snoerloos met extreme zuigkracht
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Philips MiniVac FC6149/02
Philips MiniVac FC6149/02
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
JAP Tornado S2
JAP Tornado S2
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Kruimeldief
Kruimeldief
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.2
Kruimeldief snoerloos
Kruimeldief snoerloos
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kruimeldief Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Met een kruimeldief is dat stoffige hoekje makkelijk weer schoongemaakt. Een kruimeldief is een handige aanwinst in huis! Hoe je de beste kruimeldief kiest en waar je bij de aankoop op let lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een kruimeldief?

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Hoe lang gaat een kruimeldief mee?

Hoe lang een kruimeldief werkt verschilt per model. Het ligt er natuurlijk ook aan of je het over de accuduur of de hele levensduur van het apparaat hebt. Het merk, de prijs en de kwaliteit hebben allemaal invloed op hoe lang je kruimeldief mee gaat.

Als we het over de accuduur hebben loopt die erg uiteen: een opgeladen kruimeldief doet het tussen de 9 en 40 minuten. Sommige modellen lijken een focus op accuduur te hebben, en anderen weer op zuigkracht.

De levensduur van een kruimeldief is gelukkig een stuk langer. Er zit standaard 2 jaar garantie op kruimeldieven, dus van die periode ben je in ieder geval verzekerd. Een kruimeldief gaat ongeveer een paar jaar extra mee. Je komt dus uit op een verwachte levensduur van ongeveer 3-5 jaar. Let op, dit kan erg per model verschillen.

Hoeveel kost een kruimeldief?

De meeste kruimeldieven kosten tussen de €50 en de €150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de €85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra's.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black&Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost €218.

De beste kruimeldieven

Opvallend genoeg zijn de kruimeldieven die het best beoordeeld zijn door consumenten bij lange na niet de duurste kruimeldieven. Kruimeldieven uit de midden prijsklasse van Philips en Black&Decker zie je het meest terug in opsommingen van best beoordeelde kruimeldieven.

De beste kruimeldief hoeft dus niet het een duur model te zijn, ook niet als je een model wilt dat water opzuigt. Zo heeft Black&Decker voor €43 een kruimeldief die ook water opzuigt. Als je een kruimeldief wilt die ook dierenharen opzuigt komt je wél in een hogere prijsklasse terecht.

Vooral een combinatie van een lange accuduur en sterke zuigkracht komt op een hogere prijs uit. De middenklasse kruimeldieven die zo goed beoordeeld zijn gaan meestal niet lang mee. Dat is meestal niet erg, want een kruimeldief gebruik je vaak maar heel kort. De zuigkracht is dan belangrijker, want dan ben je in een mum van tijd klaar met het klusje.

Waar let je op bij de aankoop van een kruimeldief?

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

Als je een kruimeldief wilt die water op kan zuigen, dan bestaan die modellen ook, maar ze komen niet veel voor. Ga in dat geval specifiek op zoek naar een kruimeldief die water op kan zuigen. Ze zijn er wel, maar je moet er even goed voor rondkijken.

Kruimeldieven en opzetstukken

Om beter en gerichter vuil op te kunnen zuigen, bestaan er ook opzetstukken voor kruimeldieven. Bij een kruimeldief worden opzetstukken meestal niet standaard meegeleverd. Ook verschilt het per model of er wel extra opzetstukken verkrijgbaar zijn. Kijk dus goed naar de productomschrijving!

Met een kierenmondstuk kom je bijvoorbeeld makkelijker in kleine hoekjes. Soms zijn die er ook in een uitschuifbare variant. Zoals je bij een gewone stofzuiger ziet, zijn er ook borstel opzetstukken voor kruimeldieven. Ten slotte bestaan er turbo opzetstukken voor dierenharen en kun je voor het opzuigen van vloeistoffen een siliconen opzetstuk gebruiken.

hero illustration

Hoe komt deze super kruimeldief reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste kruimeldief ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over kruimeldieven, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kruimeldieven die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke kruimeldieven het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kruimeldieven stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste kruimeldieven op een rij

1 - VAIVE Kruimeldief Snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zoek jij een krachtige en compacte stofzuiger voor de kleine tot middel klusjes in huis of in de auto? Laat die grote bakbeesten maar in de kast staan! De snoerloze VAIVE kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval en is speciaal ontworpen om schoonmaken sneller en gemakkelijker te maken. Een ergonomisch ontwerp, eenvoudige bediening en een herbruikbare HEPA filter maken het jou mogelijk om binnen no-time alles schoon te maken. Voordelen ✔️Compact en krachtig ✔️Snoerloos en lange gebruiksduur ✔️Eenvoudig legen en wassen ✔️Handige set opzetstukken Compact en krachtig De kruimeldief heeft een krachtige cyclonische motor vermogen van 120W en is uitgerust met 2200 mAh lithium-ionbatterij die een capaciteit van minimaal 20 gebruiksminuten per oplaadbeurt levert. Dat geeft jou genoeg zuigkracht en tijd om al het vuil in jouw huis of auto op te zuigen. De oplader zit inbegrepen bij het product. Opzetstukken ▶ Stofborstel ▶ Spleetmondstuk ▶ Verlengde zachte buis Wasbare HEPA filter Zowel de HEPA filter als de stofcontainer zijn eenvoudig schoon te maken door ze van de kruimeldief lost te koppelen. De stofcontainer is makkelijk te legen en de HEPA filter kan gewoon onder de kraan gewassen worden. Zorg er wel voor dat de HEPA filter droog is voordat deze weer gebruikt wordt. Gebruiksgemak tot in de puntjes Het gebruiksgemak is terug te vinden in elk element van de kleine stofzuiger. De kruimeldief weegt slechts een kleine 720 gram en is daarmee makkelijk in gebruik. Het compacte design zorgt er voor dat de kruimeldief makkelijk op te bergen is maar toch 400ml aan vuil kan opvangen. De stofcontainer en filter kunnen beide eenvoudig verwijderd en gereinigd worden. Specificaties ✔ Inhoud: 1x kruimeldief, 4x opzetstukken, 1x slang ✔ Kleur: Zwart ✔ Materiaal: Kunsstof ✔ Gewicht: 750 gram Levensduur verhogen: - Laat de HEPA filter na het wassen eerst goed drogen - Gebruik de kruimeldief alleen met een HEPA filter 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze kruimeldief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - JAP Tornado S3

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opzoek naar een alleskunner waar geen stof of vuil tegenop kan? Geen klus te zwaar voor de Tornado S3 van JAP. De Tornado S3 wordt geleverd met 5 accessoires voor in huis, in de auto, huisdieren, vast of vloeibaar afval. Nat en droog De Tornado S3 is voorzien van 22,2V Blast Tornado technologie. Hierdoor kun jij zonder enig probleem ieder vuil, vast of vloeibaar, opzuigen. Huisdieren De kruimeldief is huisdiervriendelijk en kan met de AnimalFriendly accessoire eenvoudig alle huisdierharen opzuigen. Zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en makkelijk om schoon te maken na ieder gebruik. Geen stofzuigerzak De kruimelzuiger is eenvoudig schoon te maken en heeft geen speciale zak nodig, bespaar jezelf moeite en kosten. Voorzien van een HEPA filter. Speciaal voor de auto Zonder kabel en zonder stofzuigzak met absoluut gemak je auto stofzuigen. Ervaar volledige vrijheid binnen handbereik en maak je auto schoner dan ooit. Ergonomisch Deze kruimeldief is makkelijk te verplaatsen dankzij het ergonomische handvat en het lage gewicht. Het oplaadstation is ophangbaar. Pluspunten van de kruimelzuiger + Kan zowel vast als vloeibaar vuil opruimen. + 5 kopstukken, voor in- en buitenshuis. + Groot reservoir van 500ml en gemakkelijk leeg te maken. + Speciaal kopstuk voor huisdieren, geen vervelende haren meer. + Oplaadstation kan opgehangen worden, zo heeft de kruimelzuiger altijd een fijn plekje. Wat zit er in de doos? JAP Bionic Blast Tornado S3. Accessoire voor in huis. Accessoire voor de auto. Accessoire voor vloeibaar vuil. Accessoire voor meubilair. Accessoire speciaal voor huisdieren. Twee HEPA filters. Oplaadstation. Oplader. Handleiding. JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Kruimeldief snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Zedar kruimeldief geniet je altijd van een schone ruimte. Door het compacte en draadloze model neem je hem makkelijk mee op reis en is het makkelijk op te bergen. Met de verschillende opzetstukken zuig je zelfs de onbereikbare hoekjes schoon! De krachtige handzuiger van Zedar is een droog en nat zuiger. Daarnaast is hij voorzien van een HEPA filter waarmee je zelfs de kleinste vuil deeltjes opvangt. Draadloos en lichtgewicht De kruimeldief is draadloos en maakt het mogelijk om elke hoek goed te behandelen zonder een draad dat in de weg zit. De Zedar kruimel dief is een extreem licht model van slechts 750 gram. Hierdoor kan je zorgeloos stofzuigen zonder lichamelijke klachten te krijgen. Auto Door het compacte model is deze kruimeldief uitermate geschikt als reismaatje naar je favoriete vakantieadres of als autostofzuiger. Doordat hij draadloos is en een lange accuduur heeft is hij geschikt voor een dagelijkse snelle grondige reiniging van je auto. Lange levensduur De Zedar kruimeldief heeft een lange levensduur. Met zijn ingebouwde Li-ion batterij met 2600mAh capaciteit kan je met een volle accu maar liefst 30 minuten stofzuigen. Daarnaast is de kruimelzuiger voorzien van een EU adapter waarmee je het product extra snel oplaad. Extra stil en krachtig Niet alleen in zijn kunnen maar ook het geluidsniveau is lager dan andere in zijn klasse. Het model is zo ontworpen dat het ondanks zijn minimale geluidsniveau geen kracht verliest. Met een zuigkracht van maar liefst 9Kpa zuigt hij tot wel 800 gram op! Nat en droog zuiger Of het nou kruimels zijn of vloeistof, deze kruimeldief zuigt alles schoon. Met de bijgeleverde opzetstukken is geen klus te gek. Let op: je kan maximaal tachtig ml opzuigen. Verschillende opzetstukken Met de 4 verschillende opzetstukken is geen klus te gek voor deze alleskunner. Mensen met huisdieren weten hoeveel haar ze los kunnen laten op een dag. De Zedar kruimelzuiger wordt geleverd met een geschikte borstel waarmee u probleemloos alle dierenharen opzuigt. HEPA filter Het apparaat maakt gebruik van een HEPA filter, dit is het beste filter op de markt. Dit filter vangt de meest kleine stofdeeltjes en produceert bijna geen geur. Bij het schoonmaken blijven de stofdeeltjes goed opgeslagen wat de gezondheid bevorderd. Zedar Kruimeldief ✔ HEPA filter ✔ 4 opzetstukjes ✔ Voor nat en droog ✔ Laag geluidsniveau ✔ Perfect voor dierenhaar ✔ Draadloos en oplaadbaar ✔ Best verkocht op Bol.com Inhoud verpakking: 1x Zedar handstofzuiger 1x borstel zuigmond 1x Zuigmondstuk 2x aansluitkop 1x handleiding 1x Oplaadkabel 1x Slang

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW

Loading..
Ga naar laagste prjis

De BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW is een heel fijne, krachtige kruimelzuiger. De kruimeldief heeft twee sensoren die de status van de accu en het filter aangeven. Is het filter toe aan een schoonmaakbeurt? Dan gaat er een lampje branden. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. Met een gebruiksduur van 21 minuten is `ie geschikt voor kleine, maar ook flinke schoonmaakklussen. Na de ontbijttafel neem je de kattenharen op de trap en bank moeiteloos mee door de speciale borstel voor dierenharen te bevestigen. Is alles weer spik en span? Berg de kruimeldief dan netjes en overzichtelijk op in de wand- en tafellader. Na 5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor de volgende klus.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - JAP Tornado S1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opzoek naar een hulpje in huis? Met de Tornado S1 van JAP is je huis in een handomdraai weer schoon. De Tornado S1 wordt geleverd met 3 accessoires voor in huis, in de auto en vloeibaar afval. Onderweg Met de handige handstofzuiger word het voor jou makkelijk gemaakt om je auto, camper of caravan in een mum van tijd schoon te hebben. Nergens meer zand, kruimels of nattigheid wanneer je onderweg bent. Voorzien van een perfect formaat en langdurige accu. Nat en droog De Tornado S1 is voorzien van 11,1V Blast Tornado technologie. Hierdoor kun jij zonder enig probleem ieder vuil, vast of vloeibaar opzuigen. Huisdieren Zuig zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en makkelijk iedere hoek of meubel in je huis schoon. de haren en viezigheid die je huisdieren achterlaten heb je in handomdraai verwijderd. Geen stofzuigerzak De kruimelzuiger is eenvoudig schoon te maken en heeft geen speciale zak nodig, bespaar jezelf moeite en kosten. Voorzien van een HEPA filter. Oplaad station Je kunt de kruimelzuiger opbergen op een handig oplaadstation dat je aan de muur kunt bevestigen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de Tornado altijd klaar voor gebruik en in handbereik. Ergonomisch Deze kruimeldief is makkelijk te verplaatsen dankzij het ergonomische handvat en het lage gewicht. Het oplaadstation is eenvoudig op te hangen. Pluspunten van de kruimelzuiger + Kan zowel vast als vloeibaar vuil opruimen. + 3 kopstukken, voor in- en buitenshuis. + Groot reservoir van 500ml en gemakkelijk leeg te maken. + Oplaadstation kan opgehangen worden, zo heeft de kruimelzuiger altijd een fijn plekje. Wat zit er in de doos? JAP Bionic Blast Tornado S1. Accessoire voor in huis. Accessoire voor de auto. Accessoire voor vloeibaar vuil. Twee HEPA filters. Oplaadstation. Oplader. Handleiding. JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Cleanforce Kruimeldief snoerloos met extreme zuigkracht

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opzoek naar een kruimelzuiger die voldoet aan al je eisen voor het schoonmaken van huis en auto? De unieke Cleanforce kruimelzuiger is dan een perfecte keus! De kruimeldief is uitermate geschikt voor het hardnekkige en onbereikbare stof in huis en in de auto. Deze zakloze stofzuiger is voorzien van een HEPA luchtfilter en 3 multifunctionele opzetborstels die direct op het apparaat passen. Kortom de Cleanforce kruimeldief is de ideale tweede stofzuiger voor in huis! Bekijk de demovideo via desktop om de super zuigkracht van de Cleanforce Kruimelzuiger in werking te zien! Sterke Nat & Droog zuigkracht De Cleanforce kruimelzuiger heeft een super krachtige zuigkracht van 5800Pa waardoor stof, vuil, kattenbakvulling, haren van huisdieren, (etens)resten die in de diepte verborgen liggen of zelfs gemorste dranken moeiteloos worden opgezogen! Voor de vergelijking, de zuigkracht is sterk genoeg om een iPad op te tillen! Fast Charging De kruimeldief maakt gebruik van de nieuwste generatie lithium-ionbatterijen die in 3-4 uur volledig kunnen worden opgeladen en een gebruikstijd van ongeveer 25 minuten kunnen leveren. De Cleanforce kruimelzuiger maakt gebruik van een USB-kabel om op te laden, met het ingebouwde indicatielichtje weet je altijd wanneer de stofzuiger helemaal opgeladen is! Filter schoonmaken Het filter is gemakkelijk schoon te maken met water. Let erop dat het filter eerst helemaal droog is voordat je het weer terug in de kruimelzuiger stopt. Snoerloos Makkelijk en zorgeloos! Deze kruimelzuiger maakt het mogelijk om de auto, woonkamer, keuken en zelfs moeilijk bereikbare hoeken schoon te maken. Accessoires De draadloze kruimelzuiger is uitgerust met drie accessoires om je te helpen efficiënt te reinigen: De borstel is geschikt voor haren van huisdieren, tapijten, fotolijsten, lampenkappen en toetsenborden. De slang kan je gebruiken om moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijker schoon te maken, en het smalle mondstuk is perfect bij het reinigen van bijv. de bank of naast de autostoel. De accessoires kunnen ook aan elkaar bevestigd worden om zo nog beter schoon te maken. ✔ Gratis verzending Bestel de Cleanforce kruimeldief vandaag en maak gebruik van 100% gratis verzending! Wij geloven heilig in de kwaliteit van onze producten en garanderen daarom ook een kosteloze 30 dagen retourgarantie op al onze producten. Twijfel niet langer en neem zonder risico jouw kruimeldief in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips MiniVac FC6149/02

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet dagelijks van een schoner huis en auto met de Philips MiniVac FC6149/02 - Kruimelzuiger. De handige afneembare kruimelzuiger is ook geschikt voor het reinigen van je auto door de meegeleverde autostekker. Met de Philips kruimelzuiger reinig je niet alleen de vloer, maar ook meubels. De cyclonische stofzuiger zonder zak met 2 fasen garandeert optimale prestaties terwijl het aerodynamische mondstuk zorgt voor superieure stofopname. Liever een kruimelzuiger die je ook soms kan gebruiken als stofzuiger? Bekijk dan onze draadloze steelstofzuigers die ook gebruikt kunnen worden als kruimelzuiger. Belangrijkste kenmerken van de Philips kruimelzuiger: Cyclonisch, zonder zak met 2 fasen De cyclonische stofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt. Aërodynamisch mondstuk Het aërodynamische mondstukontwerp van de Philips MiniVac is ontworpen voor een maximale stofopname van zelfs de kleinste stofdeeltjes. De ergomische vorm van het mondstuk helpt je om zelfs op moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken. Krachtige 12 V NiMH-batterijen De krachtige, duurzame NiMh-batterijen (nikkel-metaalhydride) van de Philips MiniVac hebben niet te lijden onder een geheugeneffect. Dit effect vermindert op den duur de capaciteit van batterijen, waardoor de levensduur wordt verkort. Daardoor gaat de MiniVac met NiMh-batterijen langer mee ten opzichte van producten met standaard NiCdbatterijen (nikkel-cadmium), die wel worden beïnvloed door een geheugeneffect. Reinigt alle oppervlakken in jouw auto De Philips MiniVac Car is ideaal voor het schoonmaken van jouw auto. Dankzij de autostekker bereikt het apparaat zelfs de meest lastige gedeelten van jouw auto, zonder dat je de MiniVac hoeft op te laden. Altijd klaar voor gebruik! Oplader Je kunt de Philips MiniVac opbergen op een handig oplaadstation dat je aan de muur kunt bevestigen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de MiniVac altijd klaar voor gebruik. Prettig handvat De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en je de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als je wilt. Opbergtas Met de opbergtas kun je alle accessoires en de autostekker op één plaats opbergen, zodat je altijd alles bij je hebt om jouw auto schoon te maken! Uitgebreid assortiment van accessoires De Philips MiniVac wordt geleverd met een uitgebreid assortiment accessoires voor het schoonmaken van jouw huis en auto met minimale inspanning. Inclusief een kleine en een grote borstel, klein en groot spleetmondstuk en een lange slang; ideaal voor het schoonmaken van de meest onbereikbare plekken. Kortom, de ideale combinatie voor het schoonmaken van jouw huis of auto! Specificaties: Ontwerp Kleur: Diepzwart met oranje accenten Kenmerken: Doorzichtige stofbak Performance Looptijd: 11 minuut/minuten Geluidsniveau (Lc IEC): 81 dB Luchtsnelheid (max.): 840 l/min Ingangsvermogen (max.): 120 W Zuigkracht (max): 22 W Onderdruk (max.): 4,2 kPa Batterijvoltage: 12 volt Oplaadtijd: 16-18 uur Filtering Filtersysteem: Cyclonische actie in 2 fasen Stofinhoud: 0,5 l Bruikbaarheid Speciale functies: Oplaadindicatie, Soft-touch handvat Mondstukken en accessoires Overige accessoires: Oplaadstation

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - JAP Tornado S2

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opzoek naar een hulpje in huis? Met de Tornado S2 van JAP is je huis in een handomdraai weer schoon. De Tornado S2 wordt geleverd met 4 accessoires voor in huis, in de auto, huisdieren, vast of vloeibaar afval. Nat en droog De Tornado S2 is voorzien van 14,8V Blast Tornado technologie. Hierdoor kun jij zonder enig probleem ieder vuil, vast of vloeibaar, opzuigen. Geen stofzuigerzak De kruimelzuiger is eenvoudig schoon te maken en heeft geen speciale zak nodig, bespaar jezelf moeite en kosten. Voorzien van een HEPA filter. Speciaal voor de auto Zonder kabel en zonder stofzuigzak met absoluut gemak je auto stofzuigen. Ervaar volledige vrijheid binnen handbereik en maak je auto schoner dan ooit. Ergonomisch Deze kruimeldief is makkelijk te verplaatsen dankzij het ergonomische handvat en het lage gewicht. Het oplaadstation is ophangbaar. Pluspunten van de kruimelzuiger + Kan zowel vast als vloeibaar vuil opruimen. + 4 kopstukken, voor in- en buitenshuis. + Groot reservoir van 500ml en gemakkelijk leeg te maken. + Oplaadstation kan opgehangen worden, zo heeft de kruimelzuiger altijd een fijn plekje. Wat zit er in de doos? JAP Bionic Blast Tornado S2. Accessoire voor in huis. Accessoire voor de auto. Accessoire voor vloeibaar vuil. Accessoire voor meubilair. Twee HEPA filters. Oplaadstation. Oplader. Handleiding. JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Kruimeldief

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zoek jij een krachtige en compacte stofzuiger zonder zakken? Voor de kleine tot middelkleine klusjes in huis of in de auto? Je zoektocht eindigt hier! De snoerloze KMDF kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval. Hij is speciaal ontworpen om schoonmaken sneller en gemakkelijker te maken. Het ergonomische ontwerp, de eenvoudige bediening én een herbruikbare HEPA filter maken het jou mogelijk om binnen no-time alles schoon te maken. De kruimeldief van KMDF is volledig draadloos te gebruiken en is makkelijk op te laden met de meegeleverde USB kabel. Je hebt dus geen last meer van snoeren en kunt alles makkelijk en snel schoonmaken. Onze stofzuiger heeft een ergonomisch ontwerp en is dus erg gemakkelijk te bedienen. Met maar 1 druk op de knop zal hij al het werk voor je doen. De meegeleverde opzet stukjes helpen je om bij de moeilijkst bereikbare gebieden, toch goed te kunnen stofzuigen. Multifunctionele Accessoires Met de borstelkop en het brede mondstuk zal de handstofzuiger voldoen aan alle eisen van het schoonmaken van je huis en auto. De borstelkop zal vooral bij tapijt en auto uitblinken. Het bredere mondstuk is heeft een vergrootte breedte maar een verkleinde lengte en past dus gemakkelijk in smallere gleufjes en hoekjes. Door middel van deze accessoires kun je in alle hoeken en gaten komen waar het nodig is. Herbruikbare filter De KMDF beschikt over een herbruikbare HEPA filter, je hoeft dus nooit meer nieuwe zakken te kopen. De stof container kun je makkelijk en eenvoudig los maken om leeg te maken en de filter kunt u onder de kraan afspoelen. Let op: Zorg dat de filter goed droog is voor je hem weer gebruikt. Voordelen van de KMDF kruimeldief Volledig draadloos en eenvoudig op te laden Ergonomisch ontwerp en eenvoudig bedieningspaneel 6000 PA Zuigkracht Gemaakt van hoogwaardig materiaal en duurzaam in gebruik Beschikt over een herbruikbare filter Geschikt voor moeilijkbereikbare zones Meegeleverd set met 2 handige en slimme opzetstukken en de vaste zuigmond Compact formaat en zeer licht in gewicht Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1x Draadloze Stofzuiger, 1x USB-Kabel, 1x Lang Opzetstuk, 1x Kort Opzetstuk met borstel ▶ Merk: KMDF ▶ Materiaal: ABS ▶ Kleur: Zwart/Grijs ▶ Gewicht: <600 gram ▶ Afmetingen: 378 x 63 x 63 mm ▶ Vermogen: 60W ▶ Zuigkracht: 4-6kPa ▶ Oplaadbaar: USB ▶ Batterij: Oplaadbaar (3*2000mA) ▶ Geluidsniveau: <70dB Zoek je een krachtige en zeer compacte handstofzuiger waar je jarenlang plezier van kan hebben? Bestel dan de efficiënte Kruimeldief van KMDF! Niet tevreden? 30 dagen gratis retourmogelijkheid! Bestel dus zonder risico en geniet kracht en comfortabelheid! Gratis verzending! Geniet van gratis verzending bij het bestellen van de KMDF!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Kruimeldief snoerloos

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een krachtige en compacte kruimeldief voor jouw schoonmaakklussen in huis of in de auto? Dan is de kruimeldief van WADU vaste hulp. Zorg ervoor dat je tijd bespaart door een effectieve en moeiteloze manier van stofzuigen. Met de geleverde hulpstukken zorg je ervoor dat je overal bij kunt met de kruimelzuiger. Of het nou gaat om vuil in de auto of broodkruimels die onder de tafel liggen, de Wadu kruimelzuiger komt je altijd van pas! Krachtige zuigkracht Wij weten hoe vervelend het kan zijn om elke keer die stofzuiger erbij te pakken als jij je auto wilt stofzuigen of na elke maaltijd met de kids. Dat probleem heb je niet meer met de Wadu kruimeldief! De Wadu kruimelzuiger is snoerloos en gemakkelijk te hanteren. Daarnaast beschikt de kruimeldief over een 12 V 2200 mAh Li-ion batterij, waardoor je met een volle accu 30 min aan een stuk kan stofzuigen. Kortom; wil je de klus snel geklaard hebben, ga dan voor de Wadu snoerloze kruimeldief. Gemak Zo’n ouderwetse stoffer en blik, dat is verleden tijd. Met de kruimelzuiger van Wadu hoef je niet elke keer het opgeruimde vuil in de prullenbak te legen. Het stofreservoir heeft namelijk een capaciteit van 1 liter. Ook hoef je je geen zorgen te maken over vuil dat blijft liggen. De kruimelzuiger beschikt namelijk over een sterke zuigkracht van maar liefst 7000 PA! Lichtgewicht en meerdere opzetstukken De kruimelzuiger weegt minder dan 1 kg! Je draagt hem daarom zonder enige moeite rond. Ook je kinderen kunnen hiermee hun eigen etensresten opruimen. Met de Wadu kruimeldief zuig je moeiteloos viezigheid uit de bank, het tapijt en van je automat. De meegeleverd hulpstukken gaan je hier ook bij helpen! Daarnaast is het ook mogelijk om vloeistoffen op te zuigen. De Wadu kruimelzuiger wordt geleverd inclusief: ✅USB Kabel ✅Borstelzuiger ✅Koppelstuk ✅Kierenzuigmond ✅Verlengslang ✅Opbergtas

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kruimeldieven. Er zijn namelijk 419 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste