Wat is de beste Keramische kachel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 14 april, 2024

Het kopen van een goede Keramische kachel is een moeilijke opgave. Wat is de beste Keramische kachel van 2024? Na het analyseren van 618 Keramische kachels kwam de Elektrische kachel 2000 Watt Zwart als beste getest uit onze Keramische kachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Keramische kachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Keramische kachels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Keramische kachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Keramische kachels

1Score: 9.8
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
AirKing
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Philips 5000 Series CX5120/11
Philips 5000 Series CX5120/11
Philips
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
LUVEGO
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Keramische Elektrische Kachel van Aironex
Keramische Elektrische Kachel van Aironex
Aironex
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Beste keramische kachel
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Duux
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
MPM Heater Elektrische Openhaard
MPM Heater Elektrische Openhaard
MPM
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming
Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming
Tristar
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
GoudenGracht Klein, Krachtig & Zuinig
GoudenGracht Klein, Krachtig & Zuinig
GoudenGracht
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keramische Kachel Koopgids

De beste keramische kachel is energiezuinig, veilig in gebruik en biedt snel en efficiënt warmte. Met hun draagbare en compacte ontwerp zijn ze een uitstekende oplossing om je huis warm te houden tijdens de koude wintermaanden.

Wat is een keramische kachel?

Een keramische kachel is eentype elektrische kachel dat gebruik maakt van keramische platen om warmte te produceren. 

Het werkt door elektriciteit te gebruiken om de keramische platen te verwarmen, die op hun beurt warmte afgeven aan de lucht in de kamer. Vervolgens verspreidt een ventilator of convector de warmte.

Keramische kachels zijn vaak energie-efficiënt en veiliger in gebruik dan andere soorten kachels vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. 

Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Veel mensen gebruiken keramische kachels voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een keramische kachel zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hieronder volgen een aantal belangrijke punten:

 • Warmteafgifte: controleer hoeveel warmte de kachel afgeeft en zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte die je van plan bent om te verwarmen. 
 • Veiligheidsfuncties: controleer of de kachel over de nodige veiligheidsfuncties beschikt, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Deze functies voorkomen dat de kachel oververhit raakt en verminderen het risico op brand en andere gevaren.
 • Energie-efficiëntie: controleer of de kachel energiezuinig is en let op het energielabel. Een kachel met een hogere energie-efficiëntie bespaart energie en levert lagere energierekeningen op.
 • Thermostaatregeling: controleer of de kachel beschikt over een thermostaatregeling om de temperatuur van de kamer te regelen. Sommige kachels hebben zelfs een programmeerbare thermostaat waarmee je de temperatuur instelt op verschillende tijdstippen van de dag.
 • Draagbaarheid: controleer of de kachel gemakkelijk te verplaatsen is en of deze over een handvat beschikt. Dit is handig als je de kachel wenst te verplaatsen tussen verschillende kamers of als je de kachel graag opbergt als hij niet in gebruik is.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de kachel, vooral als je van plan bent deze in een slaapkamer of studeerkamer te gebruiken. Sommige kachels hebben een stille werking en zijn geschikt voor gebruik in rustige omgevingen.

Is een keramische kachel energiezuinig?

Over het algemeen zijn keramische kachels relatiefenergiezuinig. Een van de voordelen van keramische kachels is dat ze snel opwarmen en efficiënt warmte afgeven. Ze zijn in staat om de ruimte snel op te warmen, wat betekent dat ze minder energie verbruiken dan sommige andere soorten kachels die langzamer opwarmen.

Bovendien hebben veel keramische kachels thermostaatregeling, zodat je de temperatuur van de kamer nauwkeurig regelt en zo energie bespaart door de kachel uit te schakelen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Het exacte energieverbruik van een keramische kachel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de gewenste temperatuur en hoelang je de kachel gebruikt. 

Het is belangrijk om het energielabel van de kachel te controleren en het vermogen te vergelijken met de grootte van de kamer om een ​​kachel te kiezen die efficiënt is voor je specifieke situatie.

Wat kost een keramische kachel aan stroom?

De kosten van een keramische kachel aan stroom hangen af van het vermogen van de kachel, het aantal uren dat je de kachel gebruikt en de energieprijs per kilowattuur (kWh).

Keramische kachels variëren in vermogen van ongeveer500 watt tot 1500 watt of meer. Hoe hoger het vermogen van de kachel, hoe meer elektriciteit die verbruikt. Als voorbeeld, een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, verbruikt 8 kWh aan elektriciteit per dag.

De prijs van elektriciteit per kWh verschilt, maar ligt momenteel tussen de €0,60 en €0,75. Als voorbeeld, als de prijs van elektriciteit €0,65 per kWh is, kost het gebruik van een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, €5,20 per dag aan elektriciteit.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een schatting is en dat de werkelijke kosten afhankelijk zijn van de specifieke omstandigheden en energieprijzen. 

Om dekosten van een keramische kachel te berekenen, controleer je de energieprijs per kWh en vermenigvuldig je het vermogen van de kachel met het aantal uren dat je van plan bent de kachel te gebruiken.

Prijs

De prijs van een keramische is afhankelijk van het merk, de grootte, het vermogen, de functies en de kwaliteit van de kachel. Over het algemeen liggen de prijzen van keramische kachelstussen de €30 en €300.

Eenvoudige keramische kachels met lage wattage en minimale functies zijn doorgaans goedkoper en zijn te koop voor ongeveer€30 tot €50

Meer geavanceerde keramische kachels met een hoger wattage, extra functies zoals thermostaatregeling, oscillatie en een programmeerbare timer, en een betere kwaliteit en duurzaamheid kosten al snel tussen de €100 en €300.

Het is belangrijk om de functies, grootte en kwaliteit van de kachel af te stemmen op je behoeften en budget. Hoewel duurdere kachels vaak meer functies en betere kwaliteit bieden, is dit niet altijd nodig en dan is het zonde om ervoor te betalen. 

Wat is beter: een keramische kachel of een infraroodkachel?

Of een keramische kachel of een infraroodkachel beter is,hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Hieronder volgen enkele belangrijke verschillen tussen deze twee soorten kachels.

Keramische kachels zijn energiezuinig en veilig in gebruik, vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn.

Infraroodkachels maken gebruik van infraroodstralen om warmte rechtstreeks naar de objecten en mensen in de kamer te sturen, in plaats van de lucht in de kamer te verwarmen. 

Deze kachels zijn energiezuinig en verwarmen snel, waardoor ze geschikt zijn voor directe verwarming in een kleine ruimte. Infraroodkachels bieden een meer gerichte verwarming door hem op specifieke delen van de kamer te richten. Ze hebben meestal geen ventilator en zijn daarom stiller in gebruik dan keramische kachels.

Over het algemeen zijnkeramische kachels beter geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren. 

Infraroodkachels zijn daarentegen beter geschiktvoor directe, gerichte verwarming in een kleinere ruimte

hero illustration

Hoe testen we Keramische kachels?

Om de beste Keramische kachel te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Keramische kachel-test hebben we 618 Keramische kachels geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Keramische kachel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Keramische kachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Keramische kachel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Keramische kachel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 618 Keramische kachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Keramische kachels op een rij

1. Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusKrachtige verwarming tot 30 °C binnen enkele minuten
 • list plusBrede warmteverspreiding door 80° oscillatie
 • list plusHandige afstandsbediening en smart-timer functie

Nadelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusVerwarrende informatie op de website van Bol.com
 • list plusNiet realistisch om te verwachten dat de kachel binnen enkele minuten de ruimte verwarmt tot 30 graden

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.89
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.98
Ik ben de Elektrische kachel - 2000 Watt - Zwart - Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie. Met mijn krachtige 2000 Watt warmte-element kan ik elke ruimte snel en efficiënt verwarmen. Of het nu als bijverwarming of hoofdverwarming is, ik zorg ervoor dat je binnen enkele minuten kunt genieten van een aangename kamertemperatuur tot 30 °C. Perfect voor de koude wintermaanden!

Wat mij onderscheidt is mijn 80° oscillatie, waardoor ik de warmte gelijkmatig door de ruimte kan verspreiden. Hierdoor wordt niet alleen een breder warmtebereik gecreëerd, maar wordt de ruimte ook sneller verwarmd. Daarnaast heb ik een handige smart-timer, waarmee je mij automatisch kunt laten uitschakelen na een bepaalde tijd, variërend van 1 tot 9 uur.

Veiligheid staat bij mij voorop. Ik ben uitgerust met een kantelbeveiliging, zodat ik niet omval bij incidentele botsingen. Met mijn touch display en handige afstandsbediening kun je gemakkelijk de kamertemperatuur bepalen, de smart-timer instellen en kiezen voor versneld verwarmen. Zo heb je de controle over je warmtebeleving.

Mijn ontwerp is zowel functioneel als stijlvol. Met mijn tijdloze uitstraling pas ik perfect in elk interieur. Bovendien voel je de kwaliteit van mijn materiaal. Met mijn krachtige 2000 Watt verwarm ik elke ruimte snel en gelijkmatig.

De gebruikersreviews bevestigen mijn goede prestaties. Een gebruiker merkt op dat ik veel warmte geef en snel opwarm. Dit komt door mijn efficiënte systeem zonder gloeiende spiraal. Een andere gebruiker benadrukt het gemak van mijn afstandsbediening en de mogelijkheid om te oscilleren. Hierdoor ben ik veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes.

Hoewel er enkele opmerkingen zijn van gebruikers, wegen mijn voordelen zwaarder. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben bij het gebruik van mij. Ik ben een betrouwbare verwarmingsoplossing die snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak biedt. Kies voor mij als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige kachel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Philips 5000 Series CX5120/11

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 5000 Series CX5120/11

 • list plusSnel opwarmen in 2 seconden
 • list plusEnergiebesparing tot 50% met AI-technologie
 • list plusGeavanceerde veiligheidsfuncties

Nadelen Philips 5000 Series CX5120/11

 • list plusMogelijk hoog geluidsniveau

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
10
Hey daar! Ik ben de Philips 5000 Series CX5120/11 - Keramische verwarming en ik ben hier om je warm te houden op koude dagen. Met mijn krachtige 2000 W vermogen en keramische technologie, kan ik een ruimte van maximaal 20 m² in slechts 2 seconden opwarmen. Dat is nog eens snel, toch? Maar dat is nog niet alles - dankzij mijn kunstmatige intelligentie (AI) kan ik ook tot 50% energie besparen in vergelijking met gewone verwarmingsventilatoren.

Wat mij echt speciaal maakt, is de Philips Air+ app-bediening. Met deze handige app kun je mij volgen en aanpassen, en zelfs de Auto Plus-modus activeren voor persoonlijk comfort met minder energieverbruik. En wees gerust, want ik ben uitgerust met 5 geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging.

Ik ben super veelzijdig met 4 verschillende instellingen, waaronder een energiebesparende automatische modus, 2 verwarmingsniveaus en zelfs een ventilatormodus voor verkoeling op warme dagen. Met mijn brede oscillatiehoek zorg ik ervoor dat de warme lucht gelijkmatig door de kamer wordt verspreid, zodat je geen last hebt van hete plekken.

Dankzij mijn compacte en slanke ontwerp en handige handgrepen ben ik super makkelijk te verplaatsen naar waar je me nodig hebt. En met een snoer van 1,7 m en een geluidsniveau van 40,5 dB zorg ik ervoor dat je comfortabel van mijn warmte kunt genieten.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je me ook bedienen via de Air+ app met je Wi-Fi verbinding. Ik ben compatibel met zowel iPhone als Android apparaten, dus je kunt me eenvoudig aanpassen aan je behoeften.

Eén ding om op te merken is dat mijn geluidsniveau voor sommigen misschien wat aan de hoge kant kan zijn. Maar met mijn snelle warmteafgifte, energiezuinige AI-technologie en geavanceerde veiligheidsfuncties, ben ik echt een betrouwbare en geavanceerde keuze in de wereld van verwarmingstoestellen. Dus, waar wacht je nog op? Laat mij je verwarmen! 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

 • list plusSnelle en effectieve verspreiding van warmte door PTC keramische verwarmingstechnologie en ABS-behuizing.
 • list plusGelijkmatige warmteverdeling door brede oscillatie, waardoor er geen koude plekken ontstaan.
 • list plusFlexibele verwarmingsinstellingen voor aanpassing aan persoonlijke voorkeuren.

Nadelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

 • list plusGeen specifieke nadelen genoemd in de review.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.14
Gebruiksgemak
9.59
Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte verwarming voor de koude dagen? Dan is de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater de perfecte keuze voor jou! Met zijn moderne design voegt deze heater niet alleen warmte, maar ook een vleugje stijl toe aan jouw interieur.

Een van de opvallende kenmerken van deze heater is de PTC keramische verwarmingstechnologie in combinatie met een sterke ABS-behuizing. Dit zorgt ervoor dat de warmte snel en effectief wordt verspreid. En dankzij de brede oscillatie wordt de warmte gelijkmatig door de kamer verdeeld, zonder koude plekken.

Deze elektrische heater heeft drie verwarmingsinstellingen: FAN, LOW HEATING en HIGH HEATING. Hiermee kun je de temperatuur aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu behoefte hebt aan zachte warmte op een kille lenteochtend of krachtige verwarming op een ijskoude winterdag, deze heater kan het allemaal.

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij deze heater. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de heater automatisch uitschakelt als hij te warm wordt, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd. En dankzij de brede oscillatiekantelschakelaar wordt de warmte gelijkmatig verspreid en voorkomt het hete plekken die brandgevaar kunnen opleveren.

Het gebruiksgemak wordt versterkt door de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je eenvoudig de verwarmingsinstellingen aanpassen zonder op te staan. En met het handige LED-display zie je altijd duidelijk welke instellingen zijn geselecteerd.

Deze heater is gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen, zoals een stevige ABS-behuizing en een PTC keramisch verwarmingselement. Hierdoor is de heater niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig in gebruik. En met de diverse certificaten benadrukken we de hoge standaarden waar deze heater aan voldoet.

De gebruikersreviews zijn lovend over deze heater. Gebruikers zijn tevreden over het formaat, het design en de warmte die de heater produceert. Ze waarderen ook de goede prijs-kwaliteitverhouding van dit product.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en stijlvolle verwarming, dan is de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater de perfecte keuze voor jou! Met zijn moderne design, gebruiksgemak en veiligheidsfuncties biedt deze heater alles wat je nodig hebt om tijdens de koude dagen te genieten van een warme en comfortabele omgeving. 💨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Keramische Elektrische Kachel van Aironex

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keramische Elektrische Kachel van Aironex

 • list plusSnelle en consistente warmteverdeling
 • list plusVeiligheidsfuncties zoals bescherming tegen kantelen en oververhitting
 • list plusEnergie-efficiëntie met instelbare instellingen en programmeerbare opties

Nadelen Keramische Elektrische Kachel van Aironex

 • list plusGebrek aan extra functies zoals een afstandsbediening
 • list plusMogelijk ontbreken van specifieke instellingen voor luchtstroom
 • list plus

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.71
Gebruiksgemak
9.05
Ik ben enthousiast om de Keramische Elektrische Kachel van Aironex aan je voor te stellen. Deze innovatieve toevoeging aan je huis biedt ongeëvenaard comfort en gemoedsrust. Met de nieuwste technologie en onderscheidende kenmerken, overtreft deze kachel zijn concurrenten. De verwarmingsefficiëntie is opmerkelijk, dankzij de geavanceerde keramische verwarmingselementen die zorgen voor snelle en consistente warmteverdeling, waardoor elke ruimte binnen enkele minuten behaaglijk warm is. En maak je geen zorgen - veiligheid staat voorop, met bescherming tegen kantelen en oververhitting om je dierbaren en eigendommen te beschermen.

Wat deze kachel echt onderscheidt, is de energie-efficiëntie. Met instelbare instellingen en programmeerbare opties, kun je de verwarmingservaring aanpassen en het energieverbruik optimaliseren, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op energierekeningen. Bovendien is de kachel compact en draagbaar, waardoor hij naadloos in elke kamer past en gemakkelijk te verplaatsen is naar waar warmte nodig is. Of je nu werkt, ontspant of slaapt, je kunt genieten van een rustige omgeving, aangezien de kachel weinig geluid produceert.

De Keramische Elektrische Kachel van Aironex biedt een ultieme verwarmingsoplossing, waarbij verwarmingsefficiëntie, veiligheid, energiezuinigheid, formaat en draagbaarheid, en stille werking samenkomen. Of het nu gaat om het verwarmen van een kantoorruimte, slaapkamer of woonkamer, deze kachel voldoet aan de behoeften van diverse gebruikers.

Hoewel deze kachel een uitstekende keuze is voor veel consumenten, kan het zijn dat sommige gebruikers de voorkeur geven aan extra functies, zoals een afstandsbediening of specifieke instellingen voor luchtstroom. Desalniettemin, als het aankomt op het bieden van snelle, veilige, energiezuinige en stille verwarming, is de Keramische Elektrische Kachel van Aironex een topkeuze. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste keramische kachel: Duux Threesixty 2 Smart Heater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusKrachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing
 • list plusUniek organisch ontwerp
 • list plusGemakkelijk te bedienen via knoppen op het apparaat en via de app

Nadelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusMogelijk geluidsniveau in de hoogste stand

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
8.47
Ik ben dol op de Duux Threesixty 2 Slimme Kachel Grijs! Deze krachtige en veelzijdige ventilatorkachel is perfect voor het verwarmen van mijn slecht geïsoleerde ruimte van 14 vierkante meter. Het unieke organische ontwerp en het vermogen van 1800 watt maken deze compacte kachel krachtiger dan ik had verwacht.

Een van de geweldige kenmerken van de Threesixty 2 Slimme Kachel is dat ik de warmte 360 graden rondom kan voelen. De verwarmde lucht wordt aan de bovenkant naar buiten geblazen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Met 3 verschillende verwarmingsstanden van 800, 1200 en 1800 watt en 2 ventilatiestanden, waaronder een energiebesparende eco-stand, kan ik de kachel aanpassen aan mijn behoeften.

De bediening van de Threesixty 2 Slimme Kachel is super eenvoudig, zowel via de knoppen op het apparaat als via de gratis Duux app. Met de app kan ik zelfs de temperatuur instellen tussen 18 en 30 graden Celsius. En het beste is dat de kachel compatibel is met Google Home en Alexa, zodat ik hem zelfs met mijn stem kan bedienen. 📱

Wat betreft andere gebruikers, ze zijn over het algemeen dolenthousiast over de prestaties van de Threesixty 2 Slimme Kachel. Ze zijn helemaal weg van de snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte, en vinden het geluidsniveau in de laagste stand bijzonder stil. Het strakke en moderne design wordt ook erg gewaardeerd, net als het feit dat de kachel weinig ruimte inneemt en gemakkelijk te verplaatsen is. Sommige gebruikers zijn zelfs van plan om een tweede kachel aan te schaffen voor een andere ruimte.

Hoewel de meeste gebruikers geen nadelen hebben ervaren, is het vermeldenswaardig dat enkele recensies hebben gesuggereerd dat de kachel lawaai maakt in de hoogste stand. Maar eerlijk gezegd is dit meestal geen probleem, omdat de laagste stand al voldoende is om de ruimte aangenaam warm te houden.

Al met al vind ik de Duux Threesixty 2 Slimme Kachel Grijs een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing. Met zijn unieke ontwerp, snelle verwarming, stille werking en handige bedieningsopties biedt deze kachel talloze voordelen. Hoewel er enkele meldingen zijn van geluidsniveaus in de hoogste stand, wegen de positieve aspecten absoluut op tegen de mogelijke nadelen. Ik zeg: ga ervoor!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MPM Heater Elektrische Openhaard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MPM Heater Elektrische Openhaard

 • list plusRealistisch vlameffect

Nadelen MPM Heater Elektrische Openhaard

 • list plusMogelijk minder sfeervol dan een echt houtvuur
 • list plusElektriciteitsverbruik

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
8.01
Ik ben dol op de MPM Elektrische Openhaard, een prachtige toevoeging aan elk huis die zowel warmte als sfeer biedt. Het realistische vlameffect is echt indrukwekkend en zorgt voor de illusie van een echt houtvuur. Met aanpasbare vlamintensiteit kan ik de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid. En met twee vermogensniveaus (1000 W en 1950 W) kan ik de warmte-instelling aanpassen naar mijn wens. Het geïntegreerde blaassysteem zorgt ervoor dat warme lucht gelijkmatig wordt verspreid, wat zorgt voor een behaaglijke omgeving.

De handige thermostaatfunctie optimaliseert het energieverbruik, waardoor ik de kamer op de ideale temperatuur kan houden terwijl ik energie en kosten bespaar. En ik hoef me geen zorgen te maken, want de open haard is uitgerust met oververhittingsbescherming en een automatische veiligheidsschakelaar. De stijlvolle glazen deur voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, waardoor het een aanwinst is voor elk interieur.

Met afmetingen van 37,5 cm x 25,5 cm x 55,7 cm past deze elektrische open haard perfect in elke ruimte. Het vermogen van 1750-1950 W en de voeding van 220-240 V zorgen voor krachtige prestaties. Dit model van MPM biedt de charme van een open haard zonder compromissen, waardoor mijn huis wordt omgetoverd tot een warme oase.

De MPM Elektrische Openhaard onderscheidt zich door zijn realistische vlameffect en aanpasbare warmte-instellingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar zowel warmte als sfeer. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt dit model een aantrekkelijke optie voor mensen die de gezelligheid van een open haard willen ervaren, zonder de nadelen van een traditioneel vuur. Met zijn geavanceerde functies en elegante design staat de MPM Elektrische Openhaard garant voor comfort en stijl in elk huis. 🏡

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

 • list plusKrachtig vermogen van 1500W voor snelle en efficiënte verwarming
 • list plusRoterende functie bereikt elke hoek van de kamer voor gelijkmatige verwarming
 • list plusCompact formaat en mooie vormgeving passen in elke ruimte

Nadelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.93
  Functionaliteit
  7.95
  Gebruiksgemak
  8.27
  De Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is dé oplossing voor iedereen die een krachtige en efficiënte verwarming zoekt. Met een vermogen van 1500W kan deze elektrische kachel ruimtes tot 35m² verwarmen. Je kunt zelf het vermogen instellen, van 1000W tot 1500W, zodat je precies de gewenste warmte en energie-efficiëntie hebt.

  Een van de beste eigenschappen van de Dynter HW1500 is de roterende functie. Met een bereik van 45 graden kan de kachel elke hoek van de kamer bereiken. Zo wordt de ruimte gelijkmatig en efficiënt verwarmd. Daarnaast is de kachel compact van formaat, met afmetingen van 14 x 15 x 24 cm (L x B x H), waardoor hij gemakkelijk overal kan worden geplaatst.

  Gebruikers zijn ontzettend tevreden over de prestaties van de Dynter HW1500. Ze zeggen dat de kachel "lekker warm" is en dat ze geen last meer hebben van koude voeten. Ze vinden ook dat de kachel er mooi uitziet en handig is in gebruik. Een gebruiker vertelt dat zijn dochter nu haar huiswerk kan maken in een lekker warme slaapkamer, zonder dat het te koud is. Een andere gebruiker vindt de kachel compact en onopvallend, maar zou graag zien dat de ventilator iets krachtiger was.

  Wat de Dynter HW1500 onderscheidt van andere kachels is zijn krachtige vermogen en roterende functie. Met een vermogen van 1500W wordt de ruimte snel en efficiënt verwarmd, terwijl de roterende functie ervoor zorgt dat elke hoek van de kamer wordt bereikt. Daarnaast heeft de kachel een compact formaat en een mooi design, waardoor hij in elke ruimte past zonder op te vallen.

  Hoewel de Dynter HW1500 over het algemeen positieve beoordelingen krijgt, zijn er geen specifieke nadelen genoemd door gebruikers. Dit suggereert dat de kachel voldoet aan de verwachtingen en doet wat hij belooft: een efficiënte en krachtige verwarming bieden.

  Kortom, de Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is de ideale keuze voor iedereen die een krachtige en efficiënte verwarming zoekt. Met zijn vermogen van 1500W, roterende functie en compacte formaat heeft deze kachel alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt je ruimte te verwarmen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

  • list plusSnel opwarmen: De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi warmt snel op, waardoor je badkamer snel en efficiënt verwarmd wordt.
  • list plusInstelbare temperatuur: De kachel heeft een thermostaat en 2 vermogensstanden, waardoor je de temperatuur naar wens kunt instellen.
  • list plusHandige functies: De kachel kan bediend worden via de Eurom Smart App en heeft een weektimer, wat het gebruiksgemak vergroot.

  Nadelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

  • list plusLuide piep: Het inschakelen en uitschakelen van de kachel gaat gepaard met een luide piep, wat als storend ervaren kan worden.
  • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen: Er zijn meldingen van kwaliteitsproblemen op de lange termijn, zoals een defecte afstandsbediening en display.

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.61
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  7.34
  De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is echt een topkeuze om jouw badkamer supersnel en efficiënt te verwarmen. Met 2000 W aan vermogen en een keramisch element warmt deze kachel razendsnel op, zodat jouw badkamer binnen no-time heerlijk warm is. Met een handige thermostaat en 2 vermogensstanden kun je de temperatuur precies instellen zoals jij wilt. En het beste van alles? Je kunt deze kachel ook bedienen met de Eurom Smart App. Dat betekent dat je hem gewoon vanuit je bed kunt aanzetten met je telefoon. Echt superhandig, vooral tijdens koude winterochtenden wanneer je niet meteen uit je warme bed wilt stappen.

  Maar dat is nog niet alles. Deze slimme kachel heeft ook een weektimer. Met deze handige timer kun je de kachel op de juiste momenten aan- en uitzetten, zodat je er geen omkijken naar hebt. Dat is vooral handig als je elke dag op vaste tijden de badkamer gebruikt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze kachel ook nog een zwenkfunctie. Dat betekent dat de warme lucht gelijkmatig door de hele ruimte wordt verspreid.

  En laten we het even hebben over het ontwerp. De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi ziet er echt modern en strak uit. Hij voelt ook nog eens heel degelijk aan en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het LCD-display en het indicatielampje maken het gebruiksgemak helemaal compleet.

  Maar, eerlijk is eerlijk, er zijn een paar punten van kritiek die naar voren komen in de gebruikersreviews. Sommige mensen klagen over het luide "piepje" wanneer je de kachel aan- of uitzet. Dat kan best vervelend zijn, vooral 's nachts. En er zijn ook een paar meldingen van problemen op de lange termijn, zoals een kapotte afstandsbediening of display. Dat kan erop wijzen dat de kwaliteit van het product misschien niet helemaal top is.

  Maar ondanks deze kleine minpuntjes zijn de meeste gebruikers echt tevreden over de prestaties van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi. Deze kachel warmt snel op, ziet er mooi uit en de wifi-functie wordt als superhandig ervaren. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke badkamerkachel, dan is dit echt een goede keuze. Probeer het zelf en je zult er geen spijt van krijgen! 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming

  • list plusEfficiënte en ruimtebesparende verwarmingsoplossing
  • list plusKan aan de muur worden bevestigd
  • list plusAfstandsbediening voor extra gemak en comfort

  Nadelen Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming

   Beoordeling

   7.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.26
   Functionaliteit
   7.76
   Gebruiksgemak
   7
   Ik ben ontzettend blij met de Tristar Keramische Kachel KA-5070. Met mijn vermogen van 2000 Watt verwarm ik elke ruimte in een mum van tijd. En het beste van alles? Ik kan hem aan de muur bevestigen, waardoor ik waardevolle vloerruimte bespaar. Met de handige afstandsbediening kan ik de kachel eenvoudig bedienen vanaf de bank.

   Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is de open raam detectie. Zo verspil ik geen energie als er plotseling een raam wordt geopend. En met de oververhittingsbeveiliging hoef ik me geen zorgen te maken tijdens langdurig gebruik. De timerfunctie is ook super handig - ik kan de kachel vooraf instellen en zelfs een weektimer gebruiken, zodat ik altijd thuiskom in een warm huis.

   De Tristar KA-5070 is perfect voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik, zoals in mijn studeerkamer of thuiskantoor. Het LED-scherm maakt het eenvoudig om alle instellingen en informatie af te lezen, waardoor ik nog meer controle heb.

   Deze keramische kachel is echt de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruimtebesparende en krachtige verwarmingsoplossing. Met zijn handige functies en doordachte ontwerp biedt de Tristar Keramische Kachel KA-5070 een geweldige combinatie van gemak, prestaties en gebruiksgemak.

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   10. GoudenGracht Klein, Krachtig & Zuinig

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen GoudenGracht Klein, Krachtig & Zuinig

   • list plusEnergiezuinige innovatie met geavanceerde keramische verwarmingselementen en intelligente thermostaat
   • list plusHandige functies zoals afstandsbediening, timerfunctie, en draaifunctie tot 70 graden
   • list plusRuimtebesparend en geschikt voor ruimtes tot 20m2

   Nadelen GoudenGracht Klein, Krachtig & Zuinig

   • list plusGeluid bij gebruik van de ventilator

   Beoordeling

   7.0 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   6.57
   Functionaliteit
   6.7
   Gebruiksgemak
   7.53
   Ik ben dol op deze compacte keramische ventilatorkachel! Met afmetingen van 49 cm x 21 cm past hij perfect in elke ruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen. De ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht snel verspreid wordt, maar houd er rekening mee dat dit wat geluid met zich meebrengt.

   Een van de meest opvallende kenmerken van deze exclusieve kachel is de energiezuinige innovatie. Met geavanceerde keramische verwarmingselementen en een intelligente thermostaat kan deze kachel snel opwarmen en direct warmte afgeven, waardoor je snel een comfortabele kamertemperatuur kunt bereiken zodra je de verwarming inschakelt. Daarnaast zorgt het openhaard effect voor wat extra gezelligheid in de ruimte.

   De kachel is ook voorzien van handige functies zoals een afstandsbediening, een timerfunctie en twee verschillende standen (750 Watt of 1500 Watt). Daarnaast biedt het een draaifunctie tot 70 graden en is het geschikt voor ruimtes tot 20m2. Deze veelzijdige kachel kan zowel warme als koude lucht verspreiden, waardoor het het hele jaar door van nut is.

   Of je nu de koude winterdagen wilt verwelkomen met een warme gloed of gewoon wat extra charme aan je woonruimte wilt toevoegen, deze elektrische kachel garandeert dat je altijd comfortabel zit. Het is een elegante, ruimtebesparende kachel die indrukwekkende warmte en sfeer biedt zonder veel ruimte in beslag te nemen in je huis.

   Deze elektrische kachel is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en stijlvolle verwarmingsoplossing. Het openhaard effect, de verschillende standen, de draaifunctie en de afstandsbediening maken het een handige en veelzijdige toevoeging aan elke ruimte. Het enige aspect om rekening mee te houden is het geluid dat gepaard gaat met het gebruik van de ventilator, maar over het algemeen is deze kachel een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een combinatie van design, energiezuinigheid en prestaties. 🌡️

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

   Bestenu

   Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Keramische kachels. Er zijn immers 618 verschillende op de markt ...

   Bedankt voor het lezen!