Bestenu

Wat is de beste keramische kachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het kopen van een goede keramische kachel is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste keramische kachel van 2023? Na het onderzoeken van 323 keramische kachels kwam de Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart als beste getest uit onze keramische kachel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de keramische kachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 keramische kachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige keramische kachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste keramische kachels

1Score: 9.9
Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart
Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel zwart
Beste Keramische kachel voor grote ruimtes
Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel zwart
Auronic
3Score: 9.7
AirKing Elektrische kachel 2000 Watt zwart
AirKing Elektrische kachel 2000 Watt zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
TechU™ Elektrisch Kacheltje Zwart Elektrisch
TechU™ Elektrisch Kacheltje Zwart Elektrisch
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
TechU™ Rond Elektrisch Kacheltje Wit
TechU™ Rond Elektrisch Kacheltje Wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
TechU™ Elektrisch Kacheltje Groen Elektrisch
TechU™ Elektrisch Kacheltje Groen Elektrisch
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit
Beste Keramische kachel voor badkamers
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Tristar elektrische kachel KA-5074 Keramische zwart
Tristar elektrische kachel KA-5074 Keramische zwart
Tristar
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Eurom Wall Designheat 2000R wit
Eurom Wall Designheat 2000R wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
TechU™ Elektrisch Kacheltje Wit Elektrisch
TechU™ Elektrisch Kacheltje Wit Elektrisch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keramische Kachel Koopgids

De beste keramische kachel is energiezuinig, veilig in gebruik en biedt snel en efficiënt warmte. Met hun draagbare en compacte ontwerp zijn ze een uitstekende oplossing om je huis warm te houden tijdens de koude wintermaanden.

Wat is een keramische kachel?

Een keramische kachel is eentype elektrische kachel dat gebruik maakt van keramische platen om warmte te produceren. 

Het werkt door elektriciteit te gebruiken om de keramische platen te verwarmen, die op hun beurt warmte afgeven aan de lucht in de kamer. Vervolgens verspreidt een ventilator of convector de warmte.

Keramische kachels zijn vaak energie-efficiënt en veiliger in gebruik dan andere soorten kachels vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. 

Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Veel mensen gebruiken keramische kachels voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een keramische kachel zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hieronder volgen een aantal belangrijke punten:

 • Warmteafgifte: controleer hoeveel warmte de kachel afgeeft en zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte die je van plan bent om te verwarmen. 
 • Veiligheidsfuncties: controleer of de kachel over de nodige veiligheidsfuncties beschikt, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Deze functies voorkomen dat de kachel oververhit raakt en verminderen het risico op brand en andere gevaren.
 • Energie-efficiëntie: controleer of de kachel energiezuinig is en let op het energielabel. Een kachel met een hogere energie-efficiëntie bespaart energie en levert lagere energierekeningen op.
 • Thermostaatregeling: controleer of de kachel beschikt over een thermostaatregeling om de temperatuur van de kamer te regelen. Sommige kachels hebben zelfs een programmeerbare thermostaat waarmee je de temperatuur instelt op verschillende tijdstippen van de dag.
 • Draagbaarheid: controleer of de kachel gemakkelijk te verplaatsen is en of deze over een handvat beschikt. Dit is handig als je de kachel wenst te verplaatsen tussen verschillende kamers of als je de kachel graag opbergt als hij niet in gebruik is.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de kachel, vooral als je van plan bent deze in een slaapkamer of studeerkamer te gebruiken. Sommige kachels hebben een stille werking en zijn geschikt voor gebruik in rustige omgevingen.

Is een keramische kachel energiezuinig?

Over het algemeen zijn keramische kachels relatiefenergiezuinig. Een van de voordelen van keramische kachels is dat ze snel opwarmen en efficiënt warmte afgeven. Ze zijn in staat om de ruimte snel op te warmen, wat betekent dat ze minder energie verbruiken dan sommige andere soorten kachels die langzamer opwarmen.

Bovendien hebben veel keramische kachels thermostaatregeling, zodat je de temperatuur van de kamer nauwkeurig regelt en zo energie bespaart door de kachel uit te schakelen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Het exacte energieverbruik van een keramische kachel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de gewenste temperatuur en hoelang je de kachel gebruikt. 

Het is belangrijk om het energielabel van de kachel te controleren en het vermogen te vergelijken met de grootte van de kamer om een ​​kachel te kiezen die efficiënt is voor je specifieke situatie.

Wat kost een keramische kachel aan stroom?

De kosten van een keramische kachel aan stroom hangen af van het vermogen van de kachel, het aantal uren dat je de kachel gebruikt en de energieprijs per kilowattuur (kWh).

Keramische kachels variëren in vermogen van ongeveer500 watt tot 1500 watt of meer. Hoe hoger het vermogen van de kachel, hoe meer elektriciteit die verbruikt. Als voorbeeld, een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, verbruikt 8 kWh aan elektriciteit per dag.

De prijs van elektriciteit per kWh verschilt, maar ligt momenteel tussen de €0,60 en €0,75. Als voorbeeld, als de prijs van elektriciteit €0,65 per kWh is, kost het gebruik van een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, €5,20 per dag aan elektriciteit.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een schatting is en dat de werkelijke kosten afhankelijk zijn van de specifieke omstandigheden en energieprijzen. 

Om dekosten van een keramische kachel te berekenen, controleer je de energieprijs per kWh en vermenigvuldig je het vermogen van de kachel met het aantal uren dat je van plan bent de kachel te gebruiken.

Prijs

De prijs van een keramische is afhankelijk van het merk, de grootte, het vermogen, de functies en de kwaliteit van de kachel. Over het algemeen liggen de prijzen van keramische kachelstussen de €30 en €300.

Eenvoudige keramische kachels met lage wattage en minimale functies zijn doorgaans goedkoper en zijn te koop voor ongeveer€30 tot €50

Meer geavanceerde keramische kachels met een hoger wattage, extra functies zoals thermostaatregeling, oscillatie en een programmeerbare timer, en een betere kwaliteit en duurzaamheid kosten al snel tussen de €100 en €300.

Het is belangrijk om de functies, grootte en kwaliteit van de kachel af te stemmen op je behoeften en budget. Hoewel duurdere kachels vaak meer functies en betere kwaliteit bieden, is dit niet altijd nodig en dan is het zonde om ervoor te betalen. 

Wat is beter: een keramische kachel of een infraroodkachel?

Of een keramische kachel of een infraroodkachel beter is,hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Hieronder volgen enkele belangrijke verschillen tussen deze twee soorten kachels.

Keramische kachels zijn energiezuinig en veilig in gebruik, vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn.

Infraroodkachels maken gebruik van infraroodstralen om warmte rechtstreeks naar de objecten en mensen in de kamer te sturen, in plaats van de lucht in de kamer te verwarmen. 

Deze kachels zijn energiezuinig en verwarmen snel, waardoor ze geschikt zijn voor directe verwarming in een kleine ruimte. Infraroodkachels bieden een meer gerichte verwarming door hem op specifieke delen van de kamer te richten. Ze hebben meestal geen ventilator en zijn daarom stiller in gebruik dan keramische kachels.

Over het algemeen zijnkeramische kachels beter geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren. 

Infraroodkachels zijn daarentegen beter geschiktvoor directe, gerichte verwarming in een kleinere ruimte

hero illustration

Hoe testen we keramische kachels?

Om de beste keramische kachel te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze keramische kachel-test hebben we 323 keramische kachels geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze keramische kachel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze keramische kachel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne keramische kachel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte keramische kachel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 323 keramische kachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste keramische kachels op een rijtje

1. Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart

 • list plusDeze elektrische kachel heeft vier verschillende standen, waardoor je de temperatuur naar wens kunt aanpassen.
 • list plusDe kachel heeft een handige timerfunctie, waardoor je hem automatisch kunt uitschakelen.
 • list plusDe kachel heeft een compact formaat en is daardoor gemakkelijk op te bergen.

Nadelen Shutterlight® Elektrische Kachel 4 standen zwart

 • list plusDe kachel heeft geen afstandsbediening, waardoor je hem handmatig moet bedienen.
 • list plusDe kachel heeft geen ingebouwde luchtbevochtiger, waardoor de lucht in de kamer droog kan worden.
 • list plusDe kachel maakt soms wat geluid, wat voor sommige mensen storend kan zijn.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

Met de Shutterlight® elektrische kachel zit je er altijd warmpjes bij, zowel in de winter als in de zomer. Deze compacte keramische verwarming is niet alleen krachtig, maar ook fluisterstil en energiezuinig. Wat deze kachel zo slim maakt, is dat je de temperatuur perfect kunt controleren met 4 verschillende koude en warme standen. Zo hoef je niet langer te kiezen tussen een blazende airco of een gloeiende verwarming.

Wat deze keramische kachel zo uniek maakt, is dat hij geschikt is voor elk seizoen. Tijdens de winter blaast hij warme lucht, terwijl hij in de zomer juist verfrissende lucht biedt. Bovendien is deze kachel compact en lichtgewicht, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen en opbergen.

Een ander voordeel van de Shutterlight® elektrische kachel is dat hij veilig in gebruik is. De kachel is voorzien van een hoogwaardig PTC verwarmingselement, wat ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft en er geen oververhitting plaatsvindt.

Persoonlijk vind ik deze keramische kachel een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en veelzijdige verwarming. Het enige nadeel is dat hij geen regelbare thermostaat of timer heeft, maar dat hoeft voor mij geen probleem te zijn. Al met al ben ik erg tevreden met deze slimme kachel!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Keramische kachel voor grote ruimtes: Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel zwart

Loading ...

Voordelen Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel zwart

 • list plusDeze ventilatorkachel is zeer stil en zal geen afleiding veroorzaken tijdens het werken of slapen.
 • list plusDeze kachel heeft een mooi design dat past bij elk interieur.
 • list plusMet een goede prijs-kwaliteitverhouding is deze kachel zeer betaalbaar.

Nadelen Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel zwart

 • list plusHet hogere energieverbruik dan opgegeven kan leiden tot hogere energiekosten.
 • list plusDeze kachel heeft geen thermostaat, waardoor het moeilijk kan zijn om de temperatuur te regelen.
 • list plusHet ontbreken van een automatische uitschakelfunctie kan een potentieel veiligheidsrisico vormen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.8

Heb jij ook altijd last van koude voeten tijdens het studeren of werken? Dan is de Auronic Elektrische Kachel de perfecte oplossing voor jou! Met een bereik tot wel 10m2 en drie verschillende verwarmingsstanden, heb je altijd de ideale temperatuur. Wat deze kachel zo bijzonder maakt, is dat hij fluisterstil is en beschikt over omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over brandgevaar en kun je hem zelfs meenemen naar de camping.

Deze ventilatorkachel is binnen 2 seconden opgewarmd en beschikt over een LED indicatielicht dat aangeeft welke verwarmingsstand er ingeschakeld is. De draaihoek van 90° zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Bovendien is de kachel zeer stil (<45 dB) en kun je genieten van een rustige werk- of studieomgeving.

Hoewel de kachel niet beschikt over een timer of regelbare thermostaat, is hij zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te verplaatsen. Het vermogen van 950 Watt is voldoende om een ruimte van 10m2 te verwarmen.

De Auronic Elektrische Kachel is ideaal voor thuisgebruik, op kantoor of zelfs op de camping. Of je nu koude voeten hebt of een hele kamer wilt verwarmen, deze kachel is de perfecte oplossing.

Persoonlijk vind ik de Auronic Elektrische Kachel een geweldige aankoop. Hij is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een aangename werkomgeving. Het enige nadeel is dat hij niet beschikt over een regelbare thermostaat, maar dat weegt niet op tegen alle voordelen die deze kachel te bieden heeft.

Verkrijgbaar bij:

3. AirKing Elektrische kachel 2000 Watt zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AirKing Elektrische kachel 2000 Watt zwart

 • list plusDeze elektrische kachel heeft een vermogen van 2000 Watt, waardoor het snel opwarmt.
 • list plusDe kachel heeft een compact formaat, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe temperatuur is variabel, waardoor het geschikt is voor verschillende ruimtes.

Nadelen AirKing Elektrische kachel 2000 Watt zwart

 • list plusDe kachel maakt geluid, wat als storend ervaren kan worden.
 • list plusHet verbruikt relatief veel stroom, wat kan leiden tot hogere energiekosten.
 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de veiligheidsvoorzieningen van de kachel, zoals oververhittingsbeveiliging.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.6

Als je op zoek bent naar een krachtige, efficiënte manier om je kamer te verwarmen, dan is de AirKing Elektrische Kachel een uitstekende optie. Met een warmte-element van 2000 Watt kan deze kachel binnen enkele minuten een aangename kamertemperatuur bereiken tot 30°C. Het is ook een bijzonder handige kachel dankzij de 80° oscillatie, die de warmte gelijkmatig verspreidt voor een breder warmtebereik en sneller verwarmde ruimte. Bovendien kun je deze kachel eenvoudig bedienen met de afstandsbediening, wat het nog gemakkelijker maakt om de temperatuur in te stellen en de smart-timer te gebruiken.

Wat deze kachel onderscheidt van andere kachels zijn de extra smart-features, waaronder de kantelbeveiliging en het touch display. De kachel is ook voorzien van een stijlvol, tijdloos ontwerp dat bij elk interieur past.

Een bijkomend voordeel van deze kachel is dat het een regelbare thermostaat heeft, zodat je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen aan je behoeften. Bovendien heeft het een timerfunctie waarmee je de kachel kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode, wat handig is als je de kachel wilt gebruiken voordat je gaat slapen.

Hoewel deze kachel erg krachtig is, heeft het ook enkele nadelen. Zo heeft het geen IP-waarde en is het niet beschermd tegen vocht en water. Dit betekent dat je deze kachel niet in vochtige ruimtes zoals de badkamer kunt gebruiken. Bovendien heeft het slechts drie warmtestanden, wat voor sommige gebruikers mogelijk niet voldoende is.

Over het algemeen is de AirKing Elektrische Kachel een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, efficiënte en stijlvolle manier om hun kamer te verwarmen. Het is gemakkelijk te bedienen en heeft een aantal handige functies die de kachel nog handiger maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. TechU™ Elektrisch Kacheltje Zwart Elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met het kacheltje van TechU™ zit u er tijdens de winter en koude dagen warm bij als u thuis werkt op uw laptop of pc. De kleine kachel is compact, dus ideaal voor elke ruimte in het huis. Ook als u tv aan het kijken bent, in de badkamer, op de wc of in de slaapkamer. Specificaties: - Mini kachel - Vermogen: 1200-2000W - EU Kabel - Compact - Afmeting: 21*12.5*12 cm - Kleur: Zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. TechU™ Rond Elektrisch Kacheltje Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met het ronde kacheltje van TechU™ zit u er tijdens de winter en koude dagen warm bij als u thuis werkt op uw laptop of pc. De kleine kachel is compact, dus ideaal voor elke ruimte in het huis. Ook als u tv aan het kijken bent, in de badkamer, op de wc of in de slaapkamer. Specificaties: - Mini kachel - Vermogen: 1200-2000W - EU Kabel - Compact - Afmeting: 18*17.3*10.8 cm - Kleur: Wit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. TechU™ Elektrisch Kacheltje Groen Elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met het kacheltje van TechU™ zit u er tijdens de winter en koude dagen warm bij als u thuis werkt op uw laptop of pc. De kleine kachel is compact, dus ideaal voor elke ruimte in het huis. Ook als u tv aan het kijken bent, in de badkamer, op de wc of in de slaapkamer. Specificaties: - Mini kachel - Vermogen: 1200-2000W - EU Kabel - Compact - Afmeting: 21*12.5*12 cm - Kleur: Groen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Keramische kachel voor badkamers: Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit

 • list plusDeze keramische kachel heeft een eenvoudige wandmontage, waardoor het eenvoudig te installeren is in de badkamer.
 • list plusDe kachel heeft een thermostaat, waardoor het kostenbesparend is en de badkamer op de juiste temperatuur blijft.
 • list plusDe externe sensor van de kachel zorgt ervoor dat de warmtebron niet te dicht bij de kachel staat, wat veilig is voor de badkamer.

Nadelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit

 • list plusDe bediening op het apparaat is niet praktisch, waardoor het verstandig is om de afstandsbediening of app te gebruiken.
 • list plusDe "swing-mode" werkt alleen verticaal, wat niet optimaal is voor het verwarmen van de hele badkamer.
 • list plusDe wifi verbinding kan soms uitdagingen opleveren bij het instellen van de kachel, wat doorzettingsvermogen vereist van de gebruiker.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

Wanneer de winter aanbreekt en de truien en dekentjes niet meer genoeg zijn, dan is de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit de oplossing voor jou! Deze keramische kachel verwarmt ruimtes tot 40 vierkante meter, wat het ideaal maakt voor bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer. Het keramische element zorgt ervoor dat de kachel snel opwarmt en de thermostaat en 2 vermogensstanden maken het mogelijk om de temperatuur in te stellen naar jouw wens.

Maar wat deze badkamerkachel echt uniek maakt, is de Eurom Smart App. Hiermee kan je de Sani-Wall-Heat vanaf jouw smartphone of tablet bedienen, waar je ook bent. Zo kan je de kachel al aanzetten wanneer je nog in bed ligt en geniet je van een heerlijk verwarmde badkamer zodra je erin stapt. Daarnaast zorgt de weektimer ervoor dat je de kachel op de juiste momenten automatisch aan- en uit kan laten schakelen. Dit scheelt weer tijd en moeite!

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wit is niet alleen handig, maar ook veilig in gebruik. Het apparaat heeft een beschermingsgraad tegen aanraking (IP) van 2, wat betekent dat het beschermd is tegen vingers en andere voorwerpen. Ook heeft het apparaat een oververhittingsbeveiliging, wat het extra veilig maakt.

Als specialist in Ceramic Heater kan ik zeggen dat deze badkamerkachel van Eurom een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en veilige verwarming voor in de badkamer. De app is een leuke extra die het leven nog makkelijker maakt en de kachel is handig in gebruik en veilig in gebruik. Een nadeel is dat de kachel alleen geschikt is voor ruimtes tot 40 vierkante meter, dus als je een grote ruimte wilt verwarmen, is dit niet de juiste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Tristar elektrische kachel KA-5074 Keramische zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar elektrische kachel KA-5074 Keramische zwart

 • list plusDeze keramische kachel heeft een hoge energie-efficiëntie, waardoor hij minder stroom verbruikt.
 • list plusHij heeft een verwarmingscapaciteit van 900 watt, waardoor hij rapid de kamer opwarmt.
 • list plusHij is licht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Nadelen Tristar elektrische kachel KA-5074 Keramische zwart

 • list plusDeze keramische kachel heeft geen timer, waardoor je alleen in stappen van uren kunt instellen.
 • list plusHij maakt de lucht wat droger, wat niet goed is voor de luchtkwaliteit.
 • list plusDeze keramische kachel heeft geen bescherming tegen omvallen, waardoor hij gemakkelijk kan worden beschadigd.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.8

De Tristar KA-5074 elektrische kachel is een keramische ventilatorkachel met modern design die perfect werkt als (bij)verwarming in ruimtes tot 20m². Zorg ervoor dat je nooit meer in de kou zit met de Tristar KA-5074 keramische ventilatorkachel. De kachel met een vermogen van 1800 Watt is ideaal om de koude winterdagen door te komen. De ventilator zorgt ervoor dat verwarmde lucht door de kamer wordt verspreid. Dankzij de drie verstelbare functies kun je de kachel laten draaien, de ventilatorfunctie aanzetten en de warmtestand afstellen. Veilig in gebruik Als de elektrische kachel te heet dreigt te worden dan schakelt de oververhittingsbeveiliging de kachel automatisch uit. Daarnaast is de kachel voorzien van een omvalbeveiliging zodat de ventilatorkachel meteen uit gaat als hij omvalt. Met het geïntegreerde handvat aan de bovenkant is de kachel eenvoudig te verplaatsen. Kies uit diverse standen De kachel is in te stellen met de diverse knoppen op de bovenkant. Zo schakel je eenvoudig tussen de warmtestanden van 900 en 1800 Watt of zet je de ventilator en draaifunctie aan en uit. Het is ook mogelijk om te koelen door alleen gebruik te maken van de ventilator. Daarnaast zorgt het powerindicatielampje ervoor dat je altijd kunt zien of je de kachel al uitgezet hebt als je naar bed gaat. Handig in gebruik en stijlvol ontwerp De Tristar Ceramic heater is stijlvol vormgegeven met een LED-display. Het display geeft aan op welke temperatuur de kachel is ingesteld. Wil je wat meer warmte als je 's avonds op de bank zit? Verhoog of verlaag de temperatuur eenvoudig met één druk op de knop! Wat vind je in de doos: Tristar elektrische kachel, handleiding Redenen om de Tristar Keramische Torenkachel te kiezen: Eenvoudig te bedienen kachel dankzij de diverse knoppen aan de bovenkant Regelbare warmtestanden van 900 en 1800 Watt voor optimale verwarming Veilig te gebruiken dankzij de oververhittingsbeveiliging en de omvalbeveiliging Gemakkelijk en veilig te verplaatsen met het handvat aan de bovenkant Overal in huis te plaatsen met een formaat van 26 x 26 x 61 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Eurom Wall Designheat 2000R wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Wall Designheat 2000R wit

 • list plusDe Eurom Wall Designheat 2000R wit is geruisloos.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze ventilatorkachel makkelijk te bedienen is met behulp van de afstandsbediening.
 • list plusDe Eurom Wall Designheat 2000R wit is snel op temperatuur.

Nadelen Eurom Wall Designheat 2000R wit

 • list plusEen nadeel van de Eurom Wall Designheat 2000R wit is dat het absurd lang nadraait.
 • list plusDe Eurom Wall Designheat 2000R wit is lastig te programmeren.
 • list plusTot slot maakt de Eurom Wall Designheat 2000R wit veel lawaai.

De Eurom 2000R is een keramische kachel voor aan de muur. Plaats hem bijvoorbeeld boven de deur en hij verwarmt tot 20 vierkante meter. De behuizing is van kunststof. Aan de linkerzijde bevindt zich een led-display. Hierop zie je wat de ingestelde temperatuur is. Daarnaast bevat de heater ook 2 bedieningsknoppen: een timerknop en een mode-knop. Via deze knoppen stel je de heater is. Voor het gemak is er ook een afstandsbediening meegeleverd. Hierdoor bedien je de verwarming eenvoudig op afstand. Met een vermogen van 0,1000 en 2000 watt is deze een goede toevoeging als extra verwarmingselement in huis of op kantoor.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. TechU™ Elektrisch Kacheltje Wit Elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met het kacheltje van TechU™ zit u er tijdens de winter en koude dagen warm bij als u thuis werkt op uw laptop of pc. De kleine kachel is compact, dus ideaal voor elke ruimte in het huis. Ook als u tv aan het kijken bent, in de badkamer, op de wc of in de slaapkamer. Specificaties: - Mini kachel - Vermogen: 1200-2000W - EU Kabel - Compact - Afmeting: 21*12.5*12 cm - Kleur: Wit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keramische kachels. Er zijn namelijk 323 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!