Wat is de beste Keramische kachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Keramische kachel is een lastige opdracht. Wat is de beste Keramische kachel van 2023? Na het analyseren van 618 Keramische kachels kwam de Duux Threesixty 2 Smart Heater als beste getest uit onze Keramische kachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Keramische kachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Keramische kachels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Keramische kachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Keramische kachels

1Score: 9.8
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Beste keramische kachel
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Duux
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
TROTEC Keramische stopcontact-verwarming Kachel TFC
TROTEC Keramische stopcontact-verwarming Kachel TFC
Trotec
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Duux Threesixty 2 Smart Elektrische
Duux Threesixty 2 Smart Elektrische
Duux
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Duux Threesixty Smart Fan and
Duux Threesixty Smart Fan and
Duux
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
LUVEGO
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische
Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische
Tristar
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W
Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W
Bcare
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keramische Kachel Koopgids

De beste keramische kachel is energiezuinig, veilig in gebruik en biedt snel en efficiënt warmte. Met hun draagbare en compacte ontwerp zijn ze een uitstekende oplossing om je huis warm te houden tijdens de koude wintermaanden.

Wat is een keramische kachel?

Een keramische kachel is eentype elektrische kachel dat gebruik maakt van keramische platen om warmte te produceren. 

Het werkt door elektriciteit te gebruiken om de keramische platen te verwarmen, die op hun beurt warmte afgeven aan de lucht in de kamer. Vervolgens verspreidt een ventilator of convector de warmte.

Keramische kachels zijn vaak energie-efficiënt en veiliger in gebruik dan andere soorten kachels vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. 

Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Veel mensen gebruiken keramische kachels voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een keramische kachel zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hieronder volgen een aantal belangrijke punten:

 • Warmteafgifte: controleer hoeveel warmte de kachel afgeeft en zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte die je van plan bent om te verwarmen. 
 • Veiligheidsfuncties: controleer of de kachel over de nodige veiligheidsfuncties beschikt, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Deze functies voorkomen dat de kachel oververhit raakt en verminderen het risico op brand en andere gevaren.
 • Energie-efficiëntie: controleer of de kachel energiezuinig is en let op het energielabel. Een kachel met een hogere energie-efficiëntie bespaart energie en levert lagere energierekeningen op.
 • Thermostaatregeling: controleer of de kachel beschikt over een thermostaatregeling om de temperatuur van de kamer te regelen. Sommige kachels hebben zelfs een programmeerbare thermostaat waarmee je de temperatuur instelt op verschillende tijdstippen van de dag.
 • Draagbaarheid: controleer of de kachel gemakkelijk te verplaatsen is en of deze over een handvat beschikt. Dit is handig als je de kachel wenst te verplaatsen tussen verschillende kamers of als je de kachel graag opbergt als hij niet in gebruik is.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de kachel, vooral als je van plan bent deze in een slaapkamer of studeerkamer te gebruiken. Sommige kachels hebben een stille werking en zijn geschikt voor gebruik in rustige omgevingen.

Is een keramische kachel energiezuinig?

Over het algemeen zijn keramische kachels relatiefenergiezuinig. Een van de voordelen van keramische kachels is dat ze snel opwarmen en efficiënt warmte afgeven. Ze zijn in staat om de ruimte snel op te warmen, wat betekent dat ze minder energie verbruiken dan sommige andere soorten kachels die langzamer opwarmen.

Bovendien hebben veel keramische kachels thermostaatregeling, zodat je de temperatuur van de kamer nauwkeurig regelt en zo energie bespaart door de kachel uit te schakelen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Het exacte energieverbruik van een keramische kachel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de gewenste temperatuur en hoelang je de kachel gebruikt. 

Het is belangrijk om het energielabel van de kachel te controleren en het vermogen te vergelijken met de grootte van de kamer om een ​​kachel te kiezen die efficiënt is voor je specifieke situatie.

Wat kost een keramische kachel aan stroom?

De kosten van een keramische kachel aan stroom hangen af van het vermogen van de kachel, het aantal uren dat je de kachel gebruikt en de energieprijs per kilowattuur (kWh).

Keramische kachels variëren in vermogen van ongeveer500 watt tot 1500 watt of meer. Hoe hoger het vermogen van de kachel, hoe meer elektriciteit die verbruikt. Als voorbeeld, een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, verbruikt 8 kWh aan elektriciteit per dag.

De prijs van elektriciteit per kWh verschilt, maar ligt momenteel tussen de €0,60 en €0,75. Als voorbeeld, als de prijs van elektriciteit €0,65 per kWh is, kost het gebruik van een keramische kachel van 1000 watt die 8 uur per dag wordt gebruikt, €5,20 per dag aan elektriciteit.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een schatting is en dat de werkelijke kosten afhankelijk zijn van de specifieke omstandigheden en energieprijzen. 

Om dekosten van een keramische kachel te berekenen, controleer je de energieprijs per kWh en vermenigvuldig je het vermogen van de kachel met het aantal uren dat je van plan bent de kachel te gebruiken.

Prijs

De prijs van een keramische is afhankelijk van het merk, de grootte, het vermogen, de functies en de kwaliteit van de kachel. Over het algemeen liggen de prijzen van keramische kachelstussen de €30 en €300.

Eenvoudige keramische kachels met lage wattage en minimale functies zijn doorgaans goedkoper en zijn te koop voor ongeveer€30 tot €50

Meer geavanceerde keramische kachels met een hoger wattage, extra functies zoals thermostaatregeling, oscillatie en een programmeerbare timer, en een betere kwaliteit en duurzaamheid kosten al snel tussen de €100 en €300.

Het is belangrijk om de functies, grootte en kwaliteit van de kachel af te stemmen op je behoeften en budget. Hoewel duurdere kachels vaak meer functies en betere kwaliteit bieden, is dit niet altijd nodig en dan is het zonde om ervoor te betalen. 

Wat is beter: een keramische kachel of een infraroodkachel?

Of een keramische kachel of een infraroodkachel beter is,hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Hieronder volgen enkele belangrijke verschillen tussen deze twee soorten kachels.

Keramische kachels zijn energiezuinig en veilig in gebruik, vanwege de ingebouwde veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Ze zijn ook draagbaar en hebben meestal een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn.

Infraroodkachels maken gebruik van infraroodstralen om warmte rechtstreeks naar de objecten en mensen in de kamer te sturen, in plaats van de lucht in de kamer te verwarmen. 

Deze kachels zijn energiezuinig en verwarmen snel, waardoor ze geschikt zijn voor directe verwarming in een kleine ruimte. Infraroodkachels bieden een meer gerichte verwarming door hem op specifieke delen van de kamer te richten. Ze hebben meestal geen ventilator en zijn daarom stiller in gebruik dan keramische kachels.

Over het algemeen zijnkeramische kachels beter geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren. 

Infraroodkachels zijn daarentegen beter geschiktvoor directe, gerichte verwarming in een kleinere ruimte

hero illustration

Hoe testen we Keramische kachels?

Om de beste Keramische kachel te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Keramische kachel-test hebben we 618 Keramische kachels geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Keramische kachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Keramische kachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Keramische kachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Keramische kachel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 618 Keramische kachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Keramische kachels op een rijtje

1. Beste keramische kachel: Duux Threesixty 2 Smart Heater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusKrachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing
 • list plusUniek organisch ontwerp
 • list plusGemakkelijk te bedienen via knoppen op het apparaat en via de app

Nadelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusMogelijk geluidsniveau in de hoogste stand

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.56
Functionaliteit
9.82
Gebruiksgemak
9.9
Ik ben dol op de Duux Threesixty 2 Slimme Kachel Grijs! Deze krachtige en veelzijdige ventilatorkachel is perfect voor het verwarmen van mijn slecht geïsoleerde ruimte van 14 vierkante meter. Het unieke organische ontwerp en het vermogen van 1800 watt maken deze compacte kachel krachtiger dan ik had verwacht.

Een van de geweldige kenmerken van de Threesixty 2 Slimme Kachel is dat ik de warmte 360 graden rondom kan voelen. De verwarmde lucht wordt aan de bovenkant naar buiten geblazen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Met 3 verschillende verwarmingsstanden van 800, 1200 en 1800 watt en 2 ventilatiestanden, waaronder een energiebesparende eco-stand, kan ik de kachel aanpassen aan mijn behoeften.

De bediening van de Threesixty 2 Slimme Kachel is super eenvoudig, zowel via de knoppen op het apparaat als via de gratis Duux app. Met de app kan ik zelfs de temperatuur instellen tussen 18 en 30 graden Celsius. En het beste is dat de kachel compatibel is met Google Home en Alexa, zodat ik hem zelfs met mijn stem kan bedienen. 📱

Wat betreft andere gebruikers, ze zijn over het algemeen dolenthousiast over de prestaties van de Threesixty 2 Slimme Kachel. Ze zijn helemaal weg van de snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte, en vinden het geluidsniveau in de laagste stand bijzonder stil. Het strakke en moderne design wordt ook erg gewaardeerd, net als het feit dat de kachel weinig ruimte inneemt en gemakkelijk te verplaatsen is. Sommige gebruikers zijn zelfs van plan om een tweede kachel aan te schaffen voor een andere ruimte.

Hoewel de meeste gebruikers geen nadelen hebben ervaren, is het vermeldenswaardig dat enkele recensies hebben gesuggereerd dat de kachel lawaai maakt in de hoogste stand. Maar eerlijk gezegd is dit meestal geen probleem, omdat de laagste stand al voldoende is om de ruimte aangenaam warm te houden.

Al met al vind ik de Duux Threesixty 2 Slimme Kachel Grijs een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing. Met zijn unieke ontwerp, snelle verwarming, stille werking en handige bedieningsopties biedt deze kachel talloze voordelen. Hoewel er enkele meldingen zijn van geluidsniveaus in de hoogste stand, wegen de positieve aspecten absoluut op tegen de mogelijke nadelen. Ik zeg: ga ervoor!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusKrachtige verwarming tot 30 °C binnen enkele minuten
 • list plusBrede warmteverspreiding door 80° oscillatie
 • list plusHandige afstandsbediening en smart-timer functie

Nadelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusVerwarrende informatie op de website van Bol.com
 • list plusNiet realistisch om te verwachten dat de kachel binnen enkele minuten de ruimte verwarmt tot 30 graden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.72
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.19
Ik ben de Elektrische kachel - 2000 Watt - Zwart - Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie. Met mijn krachtige 2000 Watt warmte-element kan ik elke ruimte snel en efficiënt verwarmen. Of het nu als bijverwarming of hoofdverwarming is, ik zorg ervoor dat je binnen enkele minuten kunt genieten van een aangename kamertemperatuur tot 30 °C. Perfect voor de koude wintermaanden!

Wat mij onderscheidt is mijn 80° oscillatie, waardoor ik de warmte gelijkmatig door de ruimte kan verspreiden. Hierdoor wordt niet alleen een breder warmtebereik gecreëerd, maar wordt de ruimte ook sneller verwarmd. Daarnaast heb ik een handige smart-timer, waarmee je mij automatisch kunt laten uitschakelen na een bepaalde tijd, variërend van 1 tot 9 uur.

Veiligheid staat bij mij voorop. Ik ben uitgerust met een kantelbeveiliging, zodat ik niet omval bij incidentele botsingen. Met mijn touch display en handige afstandsbediening kun je gemakkelijk de kamertemperatuur bepalen, de smart-timer instellen en kiezen voor versneld verwarmen. Zo heb je de controle over je warmtebeleving.

Mijn ontwerp is zowel functioneel als stijlvol. Met mijn tijdloze uitstraling pas ik perfect in elk interieur. Bovendien voel je de kwaliteit van mijn materiaal. Met mijn krachtige 2000 Watt verwarm ik elke ruimte snel en gelijkmatig.

De gebruikersreviews bevestigen mijn goede prestaties. Een gebruiker merkt op dat ik veel warmte geef en snel opwarm. Dit komt door mijn efficiënte systeem zonder gloeiende spiraal. Een andere gebruiker benadrukt het gemak van mijn afstandsbediening en de mogelijkheid om te oscilleren. Hierdoor ben ik veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes.

Hoewel er enkele opmerkingen zijn van gebruikers, wegen mijn voordelen zwaarder. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben bij het gebruik van mij. Ik ben een betrouwbare verwarmingsoplossing die snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak biedt. Kies voor mij als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige kachel.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

 • list plusSnel opwarmen: De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi warmt snel op, waardoor je badkamer snel en efficiënt verwarmd wordt.
 • list plusInstelbare temperatuur: De kachel heeft een thermostaat en 2 vermogensstanden, waardoor je de temperatuur naar wens kunt instellen.
 • list plusHandige functies: De kachel kan bediend worden via de Eurom Smart App en heeft een weektimer, wat het gebruiksgemak vergroot.

Nadelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

 • list plusLuide piep: Het inschakelen en uitschakelen van de kachel gaat gepaard met een luide piep, wat als storend ervaren kan worden.
 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen: Er zijn meldingen van kwaliteitsproblemen op de lange termijn, zoals een defecte afstandsbediening en display.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
8.72
De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is echt een topkeuze om jouw badkamer supersnel en efficiënt te verwarmen. Met 2000 W aan vermogen en een keramisch element warmt deze kachel razendsnel op, zodat jouw badkamer binnen no-time heerlijk warm is. Met een handige thermostaat en 2 vermogensstanden kun je de temperatuur precies instellen zoals jij wilt. En het beste van alles? Je kunt deze kachel ook bedienen met de Eurom Smart App. Dat betekent dat je hem gewoon vanuit je bed kunt aanzetten met je telefoon. Echt superhandig, vooral tijdens koude winterochtenden wanneer je niet meteen uit je warme bed wilt stappen.

Maar dat is nog niet alles. Deze slimme kachel heeft ook een weektimer. Met deze handige timer kun je de kachel op de juiste momenten aan- en uitzetten, zodat je er geen omkijken naar hebt. Dat is vooral handig als je elke dag op vaste tijden de badkamer gebruikt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze kachel ook nog een zwenkfunctie. Dat betekent dat de warme lucht gelijkmatig door de hele ruimte wordt verspreid.

En laten we het even hebben over het ontwerp. De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi ziet er echt modern en strak uit. Hij voelt ook nog eens heel degelijk aan en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het LCD-display en het indicatielampje maken het gebruiksgemak helemaal compleet.

Maar, eerlijk is eerlijk, er zijn een paar punten van kritiek die naar voren komen in de gebruikersreviews. Sommige mensen klagen over het luide "piepje" wanneer je de kachel aan- of uitzet. Dat kan best vervelend zijn, vooral 's nachts. En er zijn ook een paar meldingen van problemen op de lange termijn, zoals een kapotte afstandsbediening of display. Dat kan erop wijzen dat de kwaliteit van het product misschien niet helemaal top is.

Maar ondanks deze kleine minpuntjes zijn de meeste gebruikers echt tevreden over de prestaties van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi. Deze kachel warmt snel op, ziet er mooi uit en de wifi-functie wordt als superhandig ervaren. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke badkamerkachel, dan is dit echt een goede keuze. Probeer het zelf en je zult er geen spijt van krijgen! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. TROTEC Keramische stopcontact-verwarming Kachel TFC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TROTEC Keramische stopcontact-verwarming Kachel TFC

 • list plusSnelle en aangename warmte
 • list plusHandige functies zoals een timer en automatische uitschakeling
 • list plusGebruik van keramische PTC-verwarmingselementen zorgt voor schone en reukloze warmte

Nadelen TROTEC Keramische stopcontact-verwarming Kachel TFC

 • list plusWarmteafgifte mogelijk niet voldoende voor sommige gebruikers
 • list plusAlleen bedoeld voor gebruik in goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
8.31
Ik ben de TROTEC Keramische stopcontact-verwarming - Kachel TFC 1 E, een handige en compacte keramische verwarming die jou zowel thuis als onderweg van aangename warmte voorziet. Met mijn vermogen van 500 watt en twee ventilatiestanden kan ik snel een comfortabele temperatuur creëren in kleinere ruimtes. De eerste stand is perfect voor normale verwarming, terwijl de tweede stand zorgt voor een snelle verspreiding van warme lucht, waardoor de ruimte snel opwarmt.

Een van mijn beste eigenschappen is de timerfunctie, waarmee jij mij kunt instellen om automatisch uit te schakelen na 1 tot 12 uur. Dit is super handig als je bijvoorbeeld de slaapkamer wilt voorverwarmen, zonder dat ik de hele nacht aan hoeft te blijven. Daarnaast heb ik ook een energie-efficiënte automatische uitschakelfunctie, waardoor ik mezelf uitschakel wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Wat mij echt uniek maakt, is dat ik gebruikmaak van keramische PTC-verwarmingselementen. Deze elementen produceren bijna 100% emissievrije warmte, wat betekent dat de lucht die ik verwarm schoon en reukloos blijft. Dit is vooral geweldig voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over oververhitting, want ik ben uitgerust met brandveilige keramische elementen die duurzaam en veilig zijn in gebruik.

Mijn gebruikers hebben me positieve beoordelingen gegeven. Sommige van hen prijzen mijn goede kwaliteit en noemen me een voordelige aankoop. Een gebruiker merkte op dat ik perfect werkte in een tuinhuisje voor huisdieren tijdens koude dagen. Hoewel, een andere gebruiker vond dat ik niet genoeg warmte afgeef.

Hoewel ik handig en compact ben, kan mijn warmteafgifte mogelijk niet voldoende zijn voor sommige gebruikers. Het is belangrijk om te weten dat ik alleen bedoeld ben voor gebruik in goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik.

Al met al bied ik een snelle en aangename warmte, met handige functies zoals een timer en automatische uitschakeling. Mijn keramische PTC-verwarmingselementen zorgen voor schone en reukloze warmte, terwijl mijn oververhittingsbeveiliging zorgt voor veilig gebruik. Hoewel mijn warmteafgifte mogelijk niet voldoende is voor sommige gebruikers, ben ik nog steeds een handige en compacte oplossing voor het verwarmen van kleinere ruimtes.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

5. Duux Threesixty 2 Smart Elektrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duux Threesixty 2 Smart Elektrische

 • list plusKrachtig vermogen van 1800 watt
 • list plusSnelle verwarming dankzij ingebouwde ventilator
 • list plusEfficiënte warmteverdeling over 360 graden

Nadelen Duux Threesixty 2 Smart Elektrische

 • list plusKan lawaai maken in de hoogste stand

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
9.08
De Duux Threesixty 2 Smart Elektrische Kachel is echt een topper voor koude winterdagen! Met zijn krachtige vermogen van 1800 watt is deze compacte kachel sterker dan je zou denken. En wist je dat de Threesixty twee keer zo snel kamers tot 30m² kan verwarmen in vergelijking met traditionele kachels? Dat komt door zijn ingebouwde, stille ventilator. Met de gratis Duux-app is het bedienen van deze handige kachel een fluitje van een cent.

Wat de Threesixty echt uniek maakt, is zijn warmteverdeling over 360 graden. Dit betekent dat hij in alle richtingen efficiënt verwarmt en de warmte gelijkmatig verdeelt. Met 3 verwarmingsinstellingen en 2 ventilatie-instellingen is de Threesixty super veelzijdig. In de boostmodus kan hij een kamer van maximaal 30m² twee keer zo snel verwarmen als traditionele kachels, dankzij het efficiënte PTC-verwarmingselement.

De Threesixty is heel gemakkelijk te bedienen, zowel met de knoppen op het apparaat zelf als met de Duux-app. Met de app kun je zelfs de temperatuur instellen tussen 18-30°C. En maak je geen zorgen, de Threesixty is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een omvalbeveiliging en bescherming tegen oververhitting.

Gebruikers zijn dolenthousiast over de Threesixty. Ze zijn vooral te spreken over de goede verwarmingsefficiëntie en het stille geluidsniveau, vooral op de laagste stand. Het moderne en minimalistische ontwerp wordt ook gewaardeerd, evenals het feit dat de kachel weinig ruimte inneemt en gemakkelijk te verplaatsen is. De Threesixty wordt gezien als een goede investering, vooral voor mensen die specifieke ruimtes willen verwarmen en energiekosten willen besparen.

Hoewel er geen negatieve beoordelingen zijn gevonden, willen we graag vermelden dat de kachel op de hoogste stand wat lawaai kan maken. Maar dat kun je eenvoudig vermijden door de kachel op de laagste stand te zetten nadat de ruimte is opgewarmd.

Kortom, de Duux Threesixty 2 Smart Elektrische Kachel is een geweldige keuze voor mensen die snel en efficiënt willen verwarmen, met een stijlvol ontwerp en handige functies zoals app-bediening. De Threesixty onderscheidt zich van andere kachels door zijn 360 graden warmteverdeling en het vermogen om kamers snel op te warmen. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kachel die zeker zijn geld waard is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Duux Threesixty Smart Fan and

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.55
Functionaliteit
7.78
Gebruiksgemak
8.15
Met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit verwarm je een slecht geïsoleerde ruimte tot 14 vierkante meter. Deze compacte ventilatorkachel blaast de verwarmde lucht aan de bovenkant naar buiten, waardoor de warmte 360 graden rondom voelbaar is. Je kiest uit 2 ventilatiesnelheden en 3 verwarmingsstanden van 800, 1.200 en 1.800 watt. Hierbij gebruik je de laagste ventilatiestand als eco-stand, zodat je energie bespaart. Met de knoppen op het apparaat en de Duux app wissel je tussen de verschillende standen. Handig, want zo bedien je de elektrische kachel ook gemakkelijk vanaf een afstand. De Threesixty 2 Smart heeft een geluidsniveau van 46 decibel, waardoor je hem duidelijk hoort.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

 • list plusKrachtig vermogen van 1500W voor snelle en efficiënte verwarming
 • list plusRoterende functie bereikt elke hoek van de kamer voor gelijkmatige verwarming
 • list plusCompact formaat en mooie vormgeving passen in elke ruimte

Nadelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.34
  Functionaliteit
  8.38
  Gebruiksgemak
  7.43
  De Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is dé oplossing voor iedereen die een krachtige en efficiënte verwarming zoekt. Met een vermogen van 1500W kan deze elektrische kachel ruimtes tot 35m² verwarmen. Je kunt zelf het vermogen instellen, van 1000W tot 1500W, zodat je precies de gewenste warmte en energie-efficiëntie hebt.

  Een van de beste eigenschappen van de Dynter HW1500 is de roterende functie. Met een bereik van 45 graden kan de kachel elke hoek van de kamer bereiken. Zo wordt de ruimte gelijkmatig en efficiënt verwarmd. Daarnaast is de kachel compact van formaat, met afmetingen van 14 x 15 x 24 cm (L x B x H), waardoor hij gemakkelijk overal kan worden geplaatst.

  Gebruikers zijn ontzettend tevreden over de prestaties van de Dynter HW1500. Ze zeggen dat de kachel "lekker warm" is en dat ze geen last meer hebben van koude voeten. Ze vinden ook dat de kachel er mooi uitziet en handig is in gebruik. Een gebruiker vertelt dat zijn dochter nu haar huiswerk kan maken in een lekker warme slaapkamer, zonder dat het te koud is. Een andere gebruiker vindt de kachel compact en onopvallend, maar zou graag zien dat de ventilator iets krachtiger was.

  Wat de Dynter HW1500 onderscheidt van andere kachels is zijn krachtige vermogen en roterende functie. Met een vermogen van 1500W wordt de ruimte snel en efficiënt verwarmd, terwijl de roterende functie ervoor zorgt dat elke hoek van de kamer wordt bereikt. Daarnaast heeft de kachel een compact formaat en een mooi design, waardoor hij in elke ruimte past zonder op te vallen.

  Hoewel de Dynter HW1500 over het algemeen positieve beoordelingen krijgt, zijn er geen specifieke nadelen genoemd door gebruikers. Dit suggereert dat de kachel voldoet aan de verwachtingen en doet wat hij belooft: een efficiënte en krachtige verwarming bieden.

  Kortom, de Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is de ideale keuze voor iedereen die een krachtige en efficiënte verwarming zoekt. Met zijn vermogen van 1500W, roterende functie en compacte formaat heeft deze kachel alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt je ruimte te verwarmen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

  • list plusSnelle en effectieve verspreiding van warmte door PTC keramische verwarmingstechnologie en ABS-behuizing.
  • list plusGelijkmatige warmteverdeling door brede oscillatie, waardoor er geen koude plekken ontstaan.
  • list plusFlexibele verwarmingsinstellingen voor aanpassing aan persoonlijke voorkeuren.

  Nadelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

  • list plusGeen specifieke nadelen genoemd in de review.

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.51
  Functionaliteit
  7.92
  Gebruiksgemak
  7.46
  Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte verwarming voor de koude dagen? Dan is de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater de perfecte keuze voor jou! Met zijn moderne design voegt deze heater niet alleen warmte, maar ook een vleugje stijl toe aan jouw interieur.

  Een van de opvallende kenmerken van deze heater is de PTC keramische verwarmingstechnologie in combinatie met een sterke ABS-behuizing. Dit zorgt ervoor dat de warmte snel en effectief wordt verspreid. En dankzij de brede oscillatie wordt de warmte gelijkmatig door de kamer verdeeld, zonder koude plekken.

  Deze elektrische heater heeft drie verwarmingsinstellingen: FAN, LOW HEATING en HIGH HEATING. Hiermee kun je de temperatuur aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu behoefte hebt aan zachte warmte op een kille lenteochtend of krachtige verwarming op een ijskoude winterdag, deze heater kan het allemaal.

  Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij deze heater. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de heater automatisch uitschakelt als hij te warm wordt, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd. En dankzij de brede oscillatiekantelschakelaar wordt de warmte gelijkmatig verspreid en voorkomt het hete plekken die brandgevaar kunnen opleveren.

  Het gebruiksgemak wordt versterkt door de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je eenvoudig de verwarmingsinstellingen aanpassen zonder op te staan. En met het handige LED-display zie je altijd duidelijk welke instellingen zijn geselecteerd.

  Deze heater is gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen, zoals een stevige ABS-behuizing en een PTC keramisch verwarmingselement. Hierdoor is de heater niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig in gebruik. En met de diverse certificaten benadrukken we de hoge standaarden waar deze heater aan voldoet.

  De gebruikersreviews zijn lovend over deze heater. Gebruikers zijn tevreden over het formaat, het design en de warmte die de heater produceert. Ze waarderen ook de goede prijs-kwaliteitverhouding van dit product.

  Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en stijlvolle verwarming, dan is de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater de perfecte keuze voor jou! Met zijn moderne design, gebruiksgemak en veiligheidsfuncties biedt deze heater alles wat je nodig hebt om tijdens de koude dagen te genieten van een warme en comfortabele omgeving. 💨

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische

  • list plusSnelle en gelijkmatige verspreiding van verwarmde lucht
  • list plusHandige functies zoals draaifunctie en timerfunctie
  • list plusVeilig in gebruik met oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging

  Nadelen Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische

  • list plusKort snoer kan een beperking zijn

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7
  Functionaliteit
  7.77
  Gebruiksgemak
  7.37
  De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 is mijn favoriete keuze om de koude winterdagen door te komen. Met een krachtige 1800 Watt zorgt deze keramische ventilatorkachel voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warme lucht door de kamer. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, zijn de handige functies en het gebruiksgemak.

  Een van de handige functies van deze kachel is de draaifunctie, waardoor de warmte gelijkmatig door de hele ruimte wordt verspreid. Daarnaast heeft deze kachel ook een handige timerfunctie, waarmee je de kachel kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Perfect als je hem bijvoorbeeld alleen nodig hebt tijdens je werktijden in je thuiskantoor. ⏰

  Veiligheid staat voorop bij de Tristar KA-5074. Hij is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakelt als hij te heet dreigt te worden. Daarnaast heeft hij ook een omvalbeveiliging, waardoor de kachel meteen uitschakelt als hij per ongeluk omvalt. Dat is een geruststellende gedachte, vooral als je kinderen of huisdieren hebt.️

  En het gebruiksgemak? Dat is ook top bij deze kachel! Met de knoppen aan de bovenkant kun je heel gemakkelijk de warmtestanden regelen. Je kunt kiezen tussen 900 en 1800 Watt, afhankelijk van je verwarmingsbehoeften. Daarnaast heeft deze kachel ook een ventilator- en koelfunctie, waardoor je hem het hele jaar door kunt gebruiken.️

  De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 heeft niet alleen geweldige functies, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Het LED-display toont de ingestelde temperatuur en het compacte formaat van 26 x 26 x 61 cm maakt het mogelijk om hem overal in huis te plaatsen. Perfect voor gebruik in je thuiskantoor, slaapkamer of zelfs in de woonkamer. Het is een echte eyecatcher!

  De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en prestaties van deze kachel. Gebruikers zijn dol op het strakke design, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen. De kachel is compact en maakt weinig geluid, wat ideaal is voor gebruik in een thuiskantoor. Gebruikers hebben ook opgemerkt dat de kachel zelfs in een ruimte van 21 vierkante meter voor goede warmte zorgt.

  Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is het korte snoer van de kachel. Sommige gebruikers hebben dit opgelost door een verlengsnoer te gebruiken. Iets om rekening mee te houden als je de kachel op een specifieke plek wilt plaatsen.

  Al met al is de Tristar Elektrische Kachel KA-5074 de perfecte keuze om een ruimte van 20m² te verwarmen. Met zijn handige functies, gebruiksgemak en veiligheidsmaatregelen is het een betrouwbare en effectieve oplossing om de kou te bestrijden. Of je hem nu gebruikt in je thuiskantoor, slaapkamer of woonkamer, deze kachel zal je zeker warm houden tijdens de koude wintermaanden.️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.82
  Functionaliteit
  6.92
  Gebruiksgemak
  7.59
  Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W! Deze moderne en compacte keramische kachel is perfect voor mensen die geen ruimte hebben voor een radiator of die bepaalde plaatsen extra willen verwarmen. Met deze kachel kun je de kou in slechts enkele seconden verdrijven. Hij is geschikt voor verschillende ruimtes, zoals de badkamer, slaapkamer, woonkamer, studentenkamer, garage, keuken, kantoor of zelfs op/onder je bureau tijdens het thuiswerken.

  Het draagbare design van deze kachel maakt het super gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen, of het nu op vakantie, zakenreis of een weekendje weg is. Met afmetingen van 15 x 13 x 11 cm neemt hij niet veel ruimte in beslag. Je kunt de kachel dus gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt.

  Wat deze kachel echt speciaal maakt, is dat je hem op 2 verschillende standen kunt instellen: warme lucht en medium warme lucht. Zo kun je de kachel precies naar jouw wensen aanpassen. En het beste is, hij maakt geen geluid, dus je kunt ongestoord genieten van de warmte.

  De kachel heeft een aantal geweldige voordelen, zoals snelle verwarming in slechts 3 seconden, automatische bescherming tegen oververhitting en veiligheidsbescherming. Daarnaast heeft hij een intelligente bediening dankzij de ingebouwde intelligente chip die de temperatuur regelt en een constante temperatuur behoudt. Je zult ook blij zijn met de aanraak sensorknop en de handige tijdschakelaar.

  Eén ding om op te letten is dat de handleiding aangeeft dat de kachel niet geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, terwijl dit wel in de productbeschrijving staat. Dit kan verwarrend zijn voor potentiële kopers die specifiek op zoek zijn naar een kachel voor de badkamer.

  Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de prestaties van de Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W. Ze merken op dat de kachel snel opwarmt en voldoende warmte afgeeft, maar dat hij geen grote kamers of ruimtes kan verwarmen. Het is een ideaal apparaat om snel plaatselijke warmte te krijgen.

  Dus, als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om warmte toe te voegen aan je ruimte, dan is de Bcare B-care Draagbare Kachel 1000W perfect voor jou. Houd er wel rekening mee dat hij mogelijk niet geschikt is voor vochtige ruimtes, ondanks wat er in de productbeschrijving staat. Neem dit dus zeker mee in je overweging voordat je de kachel aanschaft. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Keramische kachels. Er zijn immers 618 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!