Wat is de beste Badkamerkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Badkamerkachel is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Badkamerkachel van 2023? Na het analyseren van 1118 Badkamerkachels kwam de Elektrische kachel – Princess Infrarood als beste uit onze Badkamerkachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Badkamerkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Badkamerkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Badkamerkachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Badkamerkachels

1Score: 9.5
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Beste badkamerverwarming
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Princess
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel
Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel
Princess
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Princess
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel
Eurom
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Nedis Badkamer verwarming 2000 W
Nedis Badkamer verwarming 2000 W
Nedis
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch
Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch
Gologi
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Badkamerkachel Koopgids

Vergeet die koude ochtenden en creëer een aangename temperatuur in je badkamer met een badkamerkachel.

Welke kachel geschikt voor badkamer?

Als je op zoek bent naar een kachel voor je badkamer, dan zijn er een paar opties om uit te kiezen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de kachel veilig is om te gebruiken in eenvochtige omgeving.

Elektrische verwarming

Een van de meest populaire opties is een elektrische verwarmingsunit die je aan de muur bevestigt. Deze zijn meestal voorzien van een thermostaat en timer, zodat je de temperatuur en het gebruik van de kachel kunt regelen. Ze zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren.

Infrarood verwarming

Een andere optie is eeninfrarood paneel. Deze zijn plat en kunnen aan het plafond worden bevestigd, waardoor ze ruimte besparen en niet in de weg zitten. 

Ze werken door middel van stralingswarmte en verwarmen objecten in de kamer in plaats van de lucht zelf, wat energiezuiniger is.

Ventilator verwarming

Tot slot zijn er ook speciale badkamerkachels met ventilatoren die de luchtvochtigheid in de badkamer kunnen verminderen. Deze zijn duurder, maar helpen bij het voorkomen van schimmel en vochtproblemen in de badkamer.

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de badkamer en je budget bij het kiezen van een kachel. Zorg er ook voor dat je de installatie- en veiligheidsinstructies goed opvolgt om ongelukken te voorkomen.

Is keramische kachel geschikt voor badkamer?

Ja, een keramische kachel is geschikt voor gebruik in de badkamer. Een keramische kachel is zeer geschikt voor het snel opwarmen van een ruimte, vooral in ruimtes waar je kort aanwezig bent, zoals een badkamer.

Keramische kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert. Dit element wordt omringd door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. 

Het voordeel van dit type kachel is dat de keramische behuizing niet te heet wordt, waardoor het risico op brandwonden en andere ongelukken wordt verminderd.

Zorg er wel voor dat je een keramische kachel kiest die specifiek is ontworpen voor gebruik in de badkamer. Deze kachels zijn voorzien van een IP-waarde, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en water. Voor een badkamerkachel heb je een minimale IP-waarde van IP67 nodig. 

Lees altijd de instructies en veiligheidsinformatie van de kachel voordat je deze gebruikt en volg deze op om ervoor te zorgen dat je de kachel veilig en efficiënt gebruikt.

Wat is de zuinigste badkamer verwarming?

Om de zuinigste badkamer verwarming te vinden, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de isolatie van de kamer, de gewenste temperatuur en het soort verwarmingssysteem dat je gebruikt. 

Hier zijn enkele opties voor zuinige badkamer verwarming:

 1. Infrarood panelen: Deze panelen verwarmen de objecten in de kamer in plaats van de lucht. Hierdoor gaat er minder warmte verloren door ventilatie of andere factoren. Infrarood panelen zijn over het algemeen energiezuiniger dan andere soorten verwarming en werken op een lager wattage.
 2. Keramische kachels: Deze kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert en omringd wordt door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. Hierdoor wordt het risico op brandwonden en andere ongelukken verminderd. Ze zijn zuiniger in gebruik dan sommige andere soorten kachels, zoals traditionele radiatoren.
 3. Convectorkachels: Deze kachels werken door het verwarmen van lucht en circuleren deze door de kamer. Ze zijn over het algemeen energiezuiniger dan elektrische verwarmingssystemen die werken op basis van weerstand, maar minder efficiënt dan infrarood panelen.
 4. Vloerverwarming: Dit is een populaire optie voor badkamer verwarming. Het werkt door middel van buizen die onder de vloer zijn geïnstalleerd en warm water door de leidingen laten stromen. Vloerverwarming is over het algemeen efficiënter en comfortabeler dan luchtverwarmingssystemen, omdat het de warmte gelijkmatiger verspreidt. Het kan echter duur zijn om te installeren en het duurt langer voordat het opwarmt.

Het is belangrijk om op te merken dat elke optie zijn voor- en nadelen heeft. Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie, installatiekosten en gebruikskosten om de meest geschikte optie te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie en prijs. Vervolgens kun je de meest geschikte optie kiezen die past bij jouw budget en energiebehoeften.

Hoeveel watt infrarood badkamer?

Over het algemeen wordt aangeraden om tussen de200 en 300 watt per vierkante meter te gebruiken voor infrarood badkamer verwarming. 

Hoeveel watt je nodig hebt, verschilt ook per type infrarood paneel. Er zijn twee typen die verschillen in temperatuur: panelen met een temperatuur van 120 graden Celsius en panelen met een temperatuur van 110 graden Celsius.

Het verschil in temperatuur heeft invloed op de manier waarop de warmte wordt afgegeven. Over het algemeen hebben infrarood panelen met een hogere temperatuur een lager wattage nodig om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren als panelen met een lagere temperatuur. 

Dit komt omdat panelen met een hogere temperatuur meer straling uitzenden, waardoor de warmte efficiënter wordt overgedragen naar objecten in de kamer. 

Het exacte wattage dat nodig is voor infrarood panelen hangt echter af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de isolatie en de gewenste temperatuur. Het is daarom belangrijk om professioneel advies te vragen om het juiste wattage te bepalen voor jouw specifieke situatie.

Zijn er veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel?

Hier zijn een paar belangrijke veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel:

Installatie

Het is belangrijk om de kachel te installeren volgens de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat deze veilig en efficiënt werkt. Let erop dat de kachel geschikt is voor gebruik in een vochtige omgeving. 

Zorg er ook voor dat je de kachel op een veilige afstand van waterbronnen en vochtige oppervlakken plaatst.

Vermijd water

Het is belangrijk om te voorkomen dat de kachel nat wordt. Een natte kachel kan gevaarlijk zijn omdat water elektriciteit geleidt. 

Spuit de kachel daarom niet rechtstreeks nat en gebruik geen vochtige doeken om de kachel schoon te maken. Gebruik in plaats daarvan een droge doek of een stofzuiger om stof en vuil te verwijderen.

Schakel de kachel uit

Als de kachel niet in gebruik is, moet je deze uitschakelen. Dit vermindert niet alleen het risico op een ongeluk, maar bespaart ook energie. 

Zorg er ook voor dat er geen handdoeken, kledingstukken of andere voorwerpen voor de kachel of in de buurt van de kachel liggen.

Ventilatie

Voldoende ventilatie in de badkamer is belangrijk, vooral bij het gebruik van een elektrische kachel. Dit zorgt ervoor dat vochtige lucht kan ontsnappen en voorkomt dat de luchtvochtigheid te hoog wordt. 

Een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schimmel, wat slecht is voor zowel de gezondheid als de levensduur van de kachel.

Elektrische installatie 

Als je niet zeker weet of uw elektrische installatie geschikt is voor het gebruik van een badkamerkachel, raadpleeg dan altijd een professionele elektricien

Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste aansluiting en beveiliging van de kachel om gevaarlijke situaties te voorkomen. 

Elektrische apparaten in de badkamer moeten altijd worden aangesloten op een aardlekschakelaar om te voorkomen dat er levensgevaarlijke stroom door het lichaam gaat in geval van een fout in de aansluiting.

hero illustration

Hoe testen we Badkamerkachels?

Om de beste Badkamerkachel te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Badkamerkachel-test hebben we 1118 Badkamerkachels geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Badkamerkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Badkamerkachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Badkamerkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Badkamerkachel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1118 Badkamerkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Badkamerkachels op een rij

1. Beste badkamerverwarming: Elektrische kachel – Princess Infrarood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusEnergiezuinig en gericht verwarmen van een specifieke ruimte in huis.
 • list plusBediening via mobiele app en spraakbesturing voor gemak en flexibiliteit.
 • list plusInfraroodverwarming verwarmt objecten en mensen in direct bereik, waardoor de lucht koel en fris blijft.

Nadelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusLager vermogen van 350 W in plaats van de vermelde 540 W kan een nadeel zijn voor mensen die behoefte hebben aan een krachtigere verwarmingsoptie.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.78
Gebruiksgemak
9.28
De Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348035 is mijn perfecte partner als het gaat om het verwarmen van een specifieke ruimte in mijn huis. Met een vermogen van slechts 350 W kan ik gericht warmte toevoegen aan elke kamer, zonder dat ik mijn hele huis hoef te verwarmen.

Wat deze kachel echt speciaal maakt, is het feit dat ik hem kan bedienen met mijn mobiele apparaat of zelfs met spraakbesturing. Met de gratis Princess Home app heb ik de volledige controle over mijn verwarming. Ik kan eenvoudig schema's instellen, zodat ik altijd kan genieten van een heerlijk verwarmde ruimte. Ik kan zelfs verschillende programma's instellen voor elke kamer in mijn huis en de kachel automatisch aan- en uitzetten op basis van mijn dagelijkse routines.

Een groot voordeel van infraroodverwarming is dat het alleen de objecten en mensen binnen het directe bereik van de kachel verwarmt, in plaats van de hele lucht in de ruimte. Dit zorgt ervoor dat de lucht koel en fris blijft, zodat ik me kan concentreren op mijn werk of hobby's. Bovendien bespaart infraroodverwarming energie omdat het alleen de oppervlakken verwarmt die verwarmd moeten worden.

Het Princess Infrarood Verwarmingspaneel is veelzijdig. Ik kan het vrijstaand neerzetten of aan de muur bevestigen, afhankelijk van mijn voorkeur en de beschikbare ruimte. Met het verwarmingselement van koolstofkristal geniet ik van een gelijkmatige warmteverdeling en kan ik de temperatuur en het vermogen nauwkeurig instellen. Het installeren en verplaatsen van het paneel is ook een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde voetjes en muurbevestigingen.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het vermogen van de kachel in werkelijkheid 350 W is in plaats van de vermelde 540 W. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een krachtigere verwarmingsoptie. Desondanks zijn de meeste gebruikers blij met de prestaties van de kachel en benadrukken ze dat het verrassend veel warmte afgeeft. Ook de app wordt geprezen vanwege het gebruiksgemak.

Al met al is de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348035 een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige verwarmingsoptie specifiek voor het verwarmen van een bepaalde ruimte in huis. De mogelijkheid om de kachel te bedienen via een app en spraakbesturing, in combinatie met het lage energieverbruik en de eenvoudige installatie, maken het een aantrekkelijke optie. Het enige nadeel kan zijn dat het vermogen van 350 W relatief laag is, afhankelijk van je verwarmingsbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

 • list plusGoedkoper alternatief voor gasverwarming
 • list plusTwee warmtestanden om snel op te warmen en kosten te besparen
 • list plusCompact, duurzaam en veilig in gebruik

Nadelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

 • list plusMogelijk niet voldoende voor grote, open ruimtes

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.59
Gebruiksgemak
9.46
Ik heb dé oplossing voor je als je geen zin hebt om die hoge gasrekening te betalen! De luxe elektrische kachel wit is het perfecte alternatief om je huis warm te houden zonder te veel geld uit te geven. Met twee warmtestanden (800W en 1200W) kan ik je kamer in no time opwarmen en bespaar je flink op kosten. En het beste van alles? Mijn compacte, duurzame design zorgt ervoor dat ik veilig in gebruik ben.

Maar dat is nog niet alles! Mijn omvalbeveiliging is een van mijn beste eigenschappen. Als ik per ongeluk omval, schakel ik automatisch uit. Dat betekent extra veiligheid en gemoedsrust voor jou. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook een beveiliging tegen oververhitting. Als ik te warm dreig te worden, schakel ik automatisch uit. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over brandgevaar.

Ik ben niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk. Met mij krijg je dezelfde warmte voor een lagere prijs. Dat is toch geweldig? En het instellen van de warmtestanden is super eenvoudig.

Maar ik ben niet alleen praktisch, ik ben ook nog eens stijlvol. Met mijn compacte formaat kun je me gemakkelijk verplaatsen naar elke kamer die je maar wilt. En raad eens? Ik kan zelfs een behoorlijk grote ruimte verwarmen, tot wel 20 m²!

Gebruikers zijn dol op mij! Ze zijn enthousiast over hoe snel ik opwarm en hoe energiezuinig ik ben. Mijn stijlvolle uitstraling en compacte formaat worden ook geprezen. En het beste van alles? Sommige gebruikers vinden me zo handig dat ze me zelfs op kantoor gebruiken!

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel eerlijk zijn. Ik ben misschien niet genoeg om een grote, open ruimte te verwarmen. Maar als het gaat om kleinere kamers, tot 20 m², ben ik perfect!

Dus, als je op zoek bent naar een kosteneffectief en milieuvriendelijk alternatief voor gasverwarming, ben ik de beste keuze voor jou. Met mijn verschillende warmtestanden, compacte formaat en veiligheidsfuncties kan ik je kamer snel en efficiënt verwarmen. Dus waar wacht je nog op? Kies voor mij, de luxe elektrische kachel wit, en geniet van de warmte zonder de hoge kosten! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

3. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen
 • list plusFluisterstille werking, geen storende geluiden
 • list plusSnelle opwarming en efficiënte verwarming van ruimtes

Nadelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusEnkele klachten over het geluidsniveau

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
8.98
Ik ben zo enthousiast over de elektrische kachel van Vulpes Goods Tech! Hij is echt een geweldige oplossing voor extra warmte in huis of op kantoor. En weet je wat het beste is? Hij is super compact en lichtgewicht, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Ideaal!

Met zijn vermogen van 1200W en een warmtebereik tot 10m2, kan deze kachel een ruimte snel en efficiënt verwarmen. Dat is precies wat je nodig hebt op koude winterdagen. En het beste is nog dat hij fluisterstil werkt. Geen storende geluiden terwijl je aan het studeren of werken bent. En zelfs 's nachts kan hij gewoon aan blijven staan.

Wat ik vooral fijn vind aan deze kachel is dat hij twee verwarmingsstanden heeft. Je kunt zelf kiezen hoeveel warmte je nodig hebt. De extreme warmte stand van 1200W zorgt voor snelle opwarming, terwijl de ECO stand van 800W energiebesparend is. Slim toch?

Met de handige indicatie LED kun je in één oogopslag zien of de kachel aan het verwarmen is. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want de kachel heeft oververhittingsbescherming en valbeveiliging. Zo kun je hem met een gerust hart gebruiken.

Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over deze kachel. Andere gebruikers zijn ook erg tevreden. Ze vinden het geweldig hoe snel de kachel warm wordt en de aangename luchtstroom die hij levert. En de mogelijkheid om de warmtetemperatuur in te stellen is ook echt een pluspunt. Oh, en ik moet de bijgeleverde afstandsbediening niet vergeten. Super handig!

Natuurlijk, er is altijd wel iemand die iets te klagen heeft. Een enkele gebruiker klaagt over het geluidsniveau van de kachel, maar dat lijkt een uitzondering te zijn. De meeste gebruikers ervaren geen problemen met het geluid.

Al met al is de Vulpes Goods Tech elektrische kachel echt een topkeuze. Hij is compact, efficiënt en heeft handige functies zoals de verwarmingsstanden en indicatie LED. En ondanks een paar klachten over het geluidsniveau, lijkt dit geen groot probleem te zijn. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen en overal mee naartoe nemen. Kortom, de Vulpes Goods Tech elektrische kachel is betrouwbaar en voldoet aan al je verwarmingsbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusCompact en gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte
 • list plusGeen gas meer nodig om kamers te verwarmen
 • list plusBespaart tientallen euro's op de energierekening per maand

Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusHet snoertje is aan de korte kant

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.55
Functionaliteit
9.36
Gebruiksgemak
8.7
De Auronic Elektrische Kachel is echt een must-have voor ieder huis, vooral tijdens die koude wintermaanden. Deze kachel is supercompact en kan gemakkelijk verplaatst worden naar elke kamer in je huis. En het beste van alles? Geen gas meer nodig om je kamers te verwarmen!

Wat deze kachel echt opvallend maakt, is het vernieuwde design. Het LED-display is voorzien van handige touch controls, zodat je met slechts één druk op het scherm de instellingen kunt aanpassen. Het display is kraakhelder en makkelijk te bedienen, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een heerlijk verwarmde ruimte. En dat moderne design? Echt een verfrissende verandering ten opzichte van die saaie ouderwetse kachels.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze Auronic Elektrische Kachel krijg je ook nog een handige afstandsbediening. Lekker vanaf de bank de kachel bedienen, zonder dat je hoeft op te staan. Je kunt niet alleen de temperatuur aanpassen, maar ook verschillende standen instellen. Superhandig!

Deze kachel is echt multifunctioneel en kan overal mee naartoe worden genomen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Of je nou een feestje in de tuin hebt of op een bouwplaats werkt, je hebt altijd een aangename temperatuur.

En weet je wat ook fijn is? Met deze Auronic Elektrische Kachel bespaar je ook nog eens flink op je gasrekening. Je energiekosten zullen maandelijks tientallen euro's lager uitvallen. En dat is zeker handig in deze tijd waarin de gasprijzen blijven stijgen.

Veiligheid is ook superbelangrijk bij deze kachel. Als de kachel te warm wordt, schakelt de overhittingsbeveiliging automatisch uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade of brandgevaar. En met de 24-uur timer kun je zelf de tijd instellen.

Bij de Auronic Elektrische Kachel krijg je poten, een handleiding, een afstandsbediening, een CR2025-batterij en bevestigingsmateriaal. De temperatuur kun je instellen tussen 5 en 50 graden en het snoer is 1,5 meter lang.

Gebruikers zijn echt tevreden met deze kachel. Ze zijn blij met hoe snel de kamer opwarmt, het heldere LED-display en de handige afstandsbediening. Ook het strakke design en de goede prestaties worden geprezen. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is dat het snoertje aan de korte kant is.

Al met al is de Auronic Elektrische Kachel een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor je huis. Met zijn moderne design, handige functies en energiebesparende eigenschappen biedt deze kachel echt waar voor je geld. 👌

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusPerfect voor het verwarmen van kleine ruimtes
 • list plusStille werking
 • list plusSnelle verwarming

Nadelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusMogelijk niet geschikt voor grotere ruimtes
 • list plusSommige mensen vinden het geluidsniveau storend

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.02
Functionaliteit
8.16
Gebruiksgemak
8.97
De Vulpes Goods ® Tech - Elektrische Kachel - Elektrische Verwarming voor Binnen - Ventilatorkachel - 3 Standen - 950W - LED Indicatie - Roterend - Zwart - Incl. schoonmaakdoek & E-Book - PRO versie is echt een geweldige elektrische kachel. Hij is perfect om kleine ruimtes mee te verwarmen. Met een bereik van wel 10m2 en een draaihoek van 90° zorgt deze kachel ervoor dat de hele ruimte heerlijk warm wordt.

Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is het feit dat hij fluisterstil is. Met een geluidsniveau van minder dan 45dB zul je geen last hebben van vervelende geluiden terwijl je studeert of werkt. Daarnaast is deze kachel superkrachtig en verwarmt hij snel, met een bereik van 4 tot 950W. Binnen 2 seconden is de kachel opgewarmd en kun je meteen genieten van de warmte.

De kachel heeft 3 verwarmingsstanden: extreme warmte (950W), minder extreme warmte (550W) en natuurlijke wind (4W). Met het touchscreen op de bovenkant van de kachel kun je eenvoudig de gewenste stand selecteren. Daarnaast heeft de kachel een slim LED indicatielicht dat laat zien in welke stand hij staat.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze kachel. Hij is beschermd tegen oververhitting en schakelt automatisch uit als hij te warm wordt. Daarnaast heeft de kachel een omvalbeveiliging, waardoor het risico op brand minimaal is. Zo kun je de kachel veilig en betrouwbaar gebruiken.

Een ander voordeel van deze kachel is het compacte en lichtgewicht design. Hij weegt slechts 1,1 kg en heeft een handvat, dus je kunt hem makkelijk verplaatsen en zelfs meenemen naar kantoor of op vakantie. Het snoer van 1,20 meter zorgt ervoor dat je de kachel gemakkelijk over je bureau of vloer kunt verplaatsen.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van deze kachel. Gebruikers zijn enthousiast over de directe warme lucht die de kachel verspreidt en de handige draaifunctie. Een gebruiker merkt op dat de kachel perfect is voor gebruik in de badkamer, zodat je de verwarming niet hoeft aan te zetten. Een andere gebruiker prijst het snelle opwarmen van de kachel en het feit dat het een klein en betaalbaar product is.

Hoewel er geen nadelen genoemd worden in de beschikbare informatie, is het altijd belangrijk om te vermelden dat deze kachel mogelijk niet geschikt is voor grotere ruimtes en dat het geluidsniveau voor sommige mensen als storend ervaren kan worden.

Al met al is de Vulpes Goods Tech - Elektrische Kachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, stille en krachtige kachel. Met zijn verschillende verwarmingsstanden, veiligheidsvoorzieningen en het gemak waarmee je hem kunt verplaatsen, is deze kachel een waardevolle aanwinst voor iedereen die wat extra warmte nodig heeft in huis, op kantoor of op vakantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel

 • list plusEnergiezuinig verwarmingspaneel met een vermogen van 350 watt, ideaal voor het verwarmen van specifieke ruimtes zonder het hele huis te verwarmen.
 • list plusBediening via app of spraakbesturing, waardoor je altijd de gewenste temperatuur kunt instellen en tijdschema's kunt instellen.
 • list plusInfraroodtechnologie verwarmt alleen de mensen en oppervlakken binnen het directe bereik van de kachel, waardoor energie wordt bespaard en de lucht koel en fris blijft.

Nadelen Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel

 • list plusLager vermogen (350 watt) dan aanvankelijk vermeld (540 watt).

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
8.01
Gebruiksgemak
8.7
Ik ben de Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel 348054, een energiezuinige verwarming met een vermogen van 350 watt. Perfect om een specifieke ruimte in huis te verwarmen zonder het hele huis op te warmen. Met mij kun je de temperatuur regelen via een app of spraakbesturing, zodat je altijd de gewenste warmte hebt. En je kunt zelfs tijdschema's instellen, zodat ik automatisch aan en uit ga op de gewenste momenten.

Wat mij onderscheidt van andere verwarmingsmethoden is mijn infraroodtechnologie. Ik verwarm niet de lucht om je heen, maar alleen het oppervlak binnen mijn bereik. Hierdoor bespaar je energie, omdat alleen de mensen en oppervlakken die zich in de kamer bevinden worden verwarmd. Zo blijft de lucht koel en fris, wat vooral handig is als je vanuit huis werkt en niet het hele huis wilt verwarmen.

Ik ben ook supergemakkelijk te bedienen. Je kunt mij aansturen met spraakbesturing, via een app op je smartphone of gewoon handmatig. Met de gratis Princess Home app kun je zelfs schema's instellen, zodat je altijd in een heerlijk verwarmde ruimte komt. En het installeren van mij is een fluitje van een cent. Je kunt mij aan de muur hangen met de meegeleverde muurbevestigingen, of je kunt mijn voetjes bevestigen als je me in verschillende kamers wilt gebruiken en makkelijk wilt verplaatsen.

Mijn verwarmingselement is gemaakt van koolstofkristal, wat zorgt voor een stabiele en nauwkeurige verwarmingstemperatuur. Het koolstofkristal verdeelt de warmte gelijkmatig, waardoor ik minder energie verbruik.

Sommige mensen waren een beetje teleurgesteld over mijn vermogen, aangezien dit slechts 350 watt is in plaats van de 540 watt die genoemd werd. Maar de meeste gebruikers zijn toch tevreden over mij. Ze zeggen dat ik verrassend veel warmte uitstraal en dat de app goed werkt. Ook vinden ze me lekker stil, wat fijn is voor mensen die graag in een rustige omgeving werken.

Al met al ben ik de Elektrische kachel Princess Infrarood verwarmingspaneel 348054, een energiezuinige verwarmingsoptie voor specifieke ruimtes in huis. Met mijn infraroodtechnologie en handige bedieningsopties ben ik een handige en efficiënte keuze. Het enige nadeel is mijn lagere vermogen, maar dat wordt gecompenseerd door al mijn andere voordelen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Elektrische kachel – Princess Infrarood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusEnergiezuinige verwarming
 • list plusMogelijkheid om te bedienen via app of spraakbesturing
 • list plusEenvoudige installatieopties

Nadelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusLager vermogen dan vermeld in de productbeschrijving

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
8.11
De Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 is dé oplossing voor het verwarmen van specifieke ruimtes in huis. Met een vermogen van 700W hoef je niet langer het hele huis te verwarmen. Wat deze kachel zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via een handige mobiele app of zelfs met spraakbesturing. Zo kun je de verwarming eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften.

Infraroodverwarming werkt anders dan traditionele verwarmingssystemen. Dit slimme paneel verwarmt niet de lucht in de kamer, maar alleen het oppervlak binnen zijn bereik. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik, omdat alleen de mensen en oppervlakken worden verwarmd. Zo blijft de lucht koel en fris, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk of hobby's.

De bediening van deze kachel is super gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig bedienen met spraakbesturing, de handige mobiele app of gewoon handmatig. Met de Princess Home app kun je zelfs schema's instellen, zodat je altijd in een verwarmde ruimte komt. Of je nu verschillende kamers wilt verwarmen of alleen jouw werkkamer, deze kachel past zich aan jouw dagelijkse routines aan.

De installatie van de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 is ook een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om het paneel aan de muur te bevestigen met de meegeleverde muurbevestigingen, of je kunt de voetjes gebruiken om de kachel vrijstaand te gebruiken en gemakkelijk door het huis te verplaatsen. Het koolstofkristal verwarmingselement zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige warmteverdeling, wat resulteert in een efficiënt energieverbruik.

Hoewel er positieve reviews zijn over de warmteafgifte en de gebruiksvriendelijkheid van de app, is er één opmerking over het vermogen van de kachel. Het vermogen blijkt eigenlijk 350W te zijn in plaats van de vermelde 540W in de beschrijving. Dit kan een beperking zijn voor mensen die op zoek zijn naar een krachtigere verwarming.

Al met al biedt de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 een energiezuinige en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor specifieke ruimtes in huis. Met de mogelijkheid om de kachel te bedienen via een app of spraakbesturing en de eenvoudige installatieopties, is dit een handige en efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gerichte verwarmingsoptie. Houd er wel rekening mee dat het vermogen van de kachel mogelijk lager is dan vermeld in de productbeschrijving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

 • list plusSnel en efficiënt opwarmen van de badkamer
 • list plusWifi-bediening via de Eurom Smart App
 • list plusStrak design en degelijke bouwkwaliteit

Nadelen Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

 • list plusLuidruchtige 'piep' bij het aan- en uitzetten
 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen op lange termijn

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.89
Gebruiksgemak
7.17
De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is echt een topper als het gaat om het snel en efficiënt verwarmen van je badkamer. Met zijn krachtige vermogen van 2000 W en het keramische element warmt deze kachel razendsnel op, waardoor je badkamer in no time heerlijk warm is. Met de thermostaat en 2 vermogensstanden kun je de temperatuur precies instellen zoals jij wilt. En het beste van alles? Je kunt deze kachel zelfs bedienen met de handige Eurom Smart App op je telefoon. Zo kun je 's ochtends gewoon lekker warm in bed blijven liggen en de kachel alvast aanzetten. Hoe cool is dat? ❄️

Wat deze kachel ook superhandig maakt, is de weektimer. Hiermee kun je de kachel op vaste tijden in- en uitschakelen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Ideaal als je elke dag op dezelfde tijd de badkamer gebruikt. En dankzij de zwenkfunctie wordt de warme lucht gelijkmatig door de hele ruimte verspreid. Zo hoef je nooit meer in een koude hoek van de badkamer te staan.

En laten we het even hebben over het strakke en moderne ontwerp van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi. Dit apparaat ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook nog eens stevig aan dankzij het hoogwaardige kunststof materiaal. Het LCD-display en het handige indicatielampje maken het gebruiksgemak helemaal compleet.

Nu moet ik eerlijk zijn en zeggen dat er wel een paar puntjes van kritiek zijn die ik tegenkom in de gebruikersreviews. Sommige mensen klagen bijvoorbeeld over het luide "piepje" wanneer je de kachel aan- of uitzet. Dit kan vooral 's nachts storend zijn. En er zijn ook een paar meldingen van kwaliteitsproblemen op de lange termijn, zoals een kapotte afstandsbediening of display. Dit zou kunnen wijzen op minder goede kwaliteit van het product.

Maar ondanks deze kleine minpuntjes zijn de meeste gebruikers hartstikke tevreden over de prestaties van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi. De kachel warmt snel op, ziet er mooi uit en de wifi-functie wordt als superhandig ervaren. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke badkamerkachel, dan is dit zeker een goede keuze. Ik kan 'm je van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Nedis Badkamer verwarming 2000 W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nedis Badkamer verwarming 2000 W

 • list plusKrachtig vermogen van 2000 W om snel elke ruimte tot 20 m2 op te warmen
 • list plusInstelbare thermostaat voor het precies instellen van de gewenste temperatuur
 • list plusProgrammeerbare timer met maximaal 6 programma's per dag voor volledige controle over de verwarmingstijden

Nadelen Nedis Badkamer verwarming 2000 W

 • list plusAlleen geschikt voor gebruik in de badkamer (IP22), niet voor andere ruimtes

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
6.89
Ik ben de Nedis Badkamer verwarming en ik ben hier om jouw badkamer op te warmen! Met mijn krachtige 2000 W vermogen kan ik elke ruimte tot 20 m2 snel en efficiënt verwarmen. Dus geen koude douche meer voor jou!

Wat mij echt onderscheidt, is mijn instelbare thermostaat. Hiermee kan je de temperatuur precies zo instellen als je wilt, zodat je altijd de gewenste warmte hebt. En dat is nog niet alles, ik heb ook een programmeerbare timer waarmee je een in- en uitschakelschema voor elke dag van de week kunt instellen. Met maximaal 6 programma's per dag heb je volledige controle over de verwarmingstijden.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook een speciale ventilatorfunctie, voor wanneer je gewoon luchtcirculatie wilt zonder te verwarmen. Perfect voor warme zomermaanden of wanneer je gewoon behoefte hebt aan frisse lucht.

En weet je wat het nog beter maakt? Ik kom met een handige afstandsbediening. Hiermee kan je gemakkelijk alle belangrijke instellingen aanpassen, zoals de temperatuur en het programma. En je kunt alles duidelijk aflezen op mijn LED-display, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de huidige instellingen zijn.

Ik ben blij om te horen dat gebruikers tevreden zijn met mijn prestaties. Ze prijzen mijn goede verwarming, stille werking en gebruiksgemak. Ze vinden het ook fijn dat ze de temperatuur kunnen instellen naar hun wensen en het handige in- en uitschakelprogramma waarderen ze ook.

Ik moet wel even vermelden dat ik alleen geschikt ben voor gebruik in de badkamer (IP22). Dus ik ben niet geschikt voor andere ruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Maar dat is oké, want ik voel me het beste thuis in de badkamer!

Kortom, ik ben de betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor het verwarmen van jouw badkamer. Met mijn krachtige vermogen, instelbare thermostaat en handige functies bied ik alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en aangename badkamerervaring. Laat mij jouw badkamer opwarmen en geniet van een heerlijke tijd onder de douche of in bad! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch

 • list plusGeschikt voor gebruik in iedere ruimte
 • list plus3 verwarmingsstanden voor verwarming naar keuze
 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en gehard glas

Nadelen Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch

 • list plusBeperkte handleiding, geen uitgebreide Nederlandse handleiding

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.55
Gebruiksgemak
6.59
De Gologi Elektrische Kachel is echt dé oplossing voor extra warmte tijdens de koude wintermaanden. En laten we eerlijk zijn, met die stijgende gasprijzen is het fijn om wat te besparen op je gasrekening. Deze elektrische verwarming van Gologi is echt multifunctioneel en kan gebruikt worden in verschillende kamers, zoals je woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor.

Met een krachtige 2000 watt is deze kachel echt perfect voor de koudste dagen van het jaar. Je kunt de temperatuur heel eenvoudig instellen, van 5 tot 50 graden, precies zoals jij het wilt. En het mooie is, je kunt de kachel bedienen via het touchscreen of met de handige Gologi app. Ja echt, je kunt deze kachel zelfs vanaf een afstand bedienen! Dus je hoeft niet eens op te staan om de temperatuur aan te passen. En wist je dat de app ook een handige 24-uurs timer heeft? Zo kun je de verwarming instellen om aan te gaan wanneer jij dat wilt. En als de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit. Ideaal!

Veiligheid staat natuurlijk voorop bij deze elektrische kachel. Hij is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, dus als hij te warm wordt, schakelt hij zichzelf gewoon uit. Zo voorkom je schade of brandgevaar. Wel zo fijn toch?

De Gologi Elektrische Kachel heeft nog veel meer voordelen. Hij is geschikt voor elke ruimte in huis, heeft 3 verwarmingsstanden om uit te kiezen en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een aluminium verwarmingselement en een paneel van gehard glas. Je kunt hem zowel ophangen als neerzetten en hij warmt snel op zonder nare geurtjes af te geven. Ideaal!

Uit de reviews van gebruikers blijkt dat de Gologi Elektrische Kachel echt hoog wordt gewaardeerd. Gebruikers vinden het geweldig dat ze de kachel kunnen bedienen met de app op hun telefoon, waardoor ze heel makkelijk de temperatuur kunnen aanpassen en de timer kunnen instellen. Het strakke design wordt ook erg positief beoordeeld. Maar er wordt wel opgemerkt dat er geen Nederlandse handleiding bij zit, wat toch wel een minpuntje is. Sommige gebruikers geven aan dat de Engelse handleiding niet voldoende is en dat ze graag een uitgebreidere Nederlandse handleiding hadden gehad.

Al met al is de Gologi Elektrische Kachel echt een goede keuze voor extra warmte in huis. Met zijn vele functies, veiligheid en gebruiksgemak zorgt deze kachel voor veel comfort en gemak. Het enige minpuntje is de beperkte handleiding, maar wie weet wordt dat in de toekomst nog verbeterd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Badkamerkachels. Er zijn immers 1118 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!