Bestenu

Wat is de beste badkamerkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 mei, 2023

Het kopen van een goede badkamerkachel is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste badkamerkachel van 2023? Na het testen van 1752 badkamerkachels kwam de Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit als beste getest uit onze badkamerkachel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de badkamerkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 badkamerkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame badkamerkachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste badkamerkachels

1Score: 10
Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit
Beste Badkamerkachel voor kleine badkamers
Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit
Beste Badkamerkachel voor vochtige ruimtes
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
JPBT Elektrische Convector Kachel wit
JPBT Elektrische Convector Kachel wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit
Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit
MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart
Beste Badkamerkachel voor designliefhebbers
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Vulpes goods Vulpes Tech® Elektrische premium white
Vulpes goods Vulpes Tech® Elektrische premium white
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden, wit
Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden, wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische zwart
SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Princess 348054 Vrijstaande Infrarood verwarmingspaneel wit
Princess 348054 Vrijstaande Infrarood verwarmingspaneel wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Badkamerkachel Koopgids

Vergeet die koude ochtenden en creëer een aangename temperatuur in je badkamer met een badkamerkachel.

Welke kachel geschikt voor badkamer?

Als je op zoek bent naar een kachel voor je badkamer, dan zijn er een paar opties om uit te kiezen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de kachel veilig is om te gebruiken in eenvochtige omgeving.

Elektrische verwarming

Een van de meest populaire opties is een elektrische verwarmingsunit die je aan de muur bevestigt. Deze zijn meestal voorzien van een thermostaat en timer, zodat je de temperatuur en het gebruik van de kachel kunt regelen. Ze zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren.

Infrarood verwarming

Een andere optie is eeninfrarood paneel. Deze zijn plat en kunnen aan het plafond worden bevestigd, waardoor ze ruimte besparen en niet in de weg zitten. 

Ze werken door middel van stralingswarmte en verwarmen objecten in de kamer in plaats van de lucht zelf, wat energiezuiniger is.

Ventilator verwarming

Tot slot zijn er ook speciale badkamerkachels met ventilatoren die de luchtvochtigheid in de badkamer kunnen verminderen. Deze zijn duurder, maar helpen bij het voorkomen van schimmel en vochtproblemen in de badkamer.

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de badkamer en je budget bij het kiezen van een kachel. Zorg er ook voor dat je de installatie- en veiligheidsinstructies goed opvolgt om ongelukken te voorkomen.

Is keramische kachel geschikt voor badkamer?

Ja, een keramische kachel is geschikt voor gebruik in de badkamer. Een keramische kachel is zeer geschikt voor het snel opwarmen van een ruimte, vooral in ruimtes waar je kort aanwezig bent, zoals een badkamer.

Keramische kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert. Dit element wordt omringd door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. 

Het voordeel van dit type kachel is dat de keramische behuizing niet te heet wordt, waardoor het risico op brandwonden en andere ongelukken wordt verminderd.

Zorg er wel voor dat je een keramische kachel kiest die specifiek is ontworpen voor gebruik in de badkamer. Deze kachels zijn voorzien van een IP-waarde, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en water. Voor een badkamerkachel heb je een minimale IP-waarde van IP67 nodig. 

Lees altijd de instructies en veiligheidsinformatie van de kachel voordat je deze gebruikt en volg deze op om ervoor te zorgen dat je de kachel veilig en efficiënt gebruikt.

Wat is de zuinigste badkamer verwarming?

Om de zuinigste badkamer verwarming te vinden, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de isolatie van de kamer, de gewenste temperatuur en het soort verwarmingssysteem dat je gebruikt. 

Hier zijn enkele opties voor zuinige badkamer verwarming:

 1. Infrarood panelen: Deze panelen verwarmen de objecten in de kamer in plaats van de lucht. Hierdoor gaat er minder warmte verloren door ventilatie of andere factoren. Infrarood panelen zijn over het algemeen energiezuiniger dan andere soorten verwarming en werken op een lager wattage.
 2. Keramische kachels: Deze kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert en omringd wordt door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. Hierdoor wordt het risico op brandwonden en andere ongelukken verminderd. Ze zijn zuiniger in gebruik dan sommige andere soorten kachels, zoals traditionele radiatoren.
 3. Convectorkachels: Deze kachels werken door het verwarmen van lucht en circuleren deze door de kamer. Ze zijn over het algemeen energiezuiniger dan elektrische verwarmingssystemen die werken op basis van weerstand, maar minder efficiënt dan infrarood panelen.
 4. Vloerverwarming: Dit is een populaire optie voor badkamer verwarming. Het werkt door middel van buizen die onder de vloer zijn geïnstalleerd en warm water door de leidingen laten stromen. Vloerverwarming is over het algemeen efficiënter en comfortabeler dan luchtverwarmingssystemen, omdat het de warmte gelijkmatiger verspreidt. Het kan echter duur zijn om te installeren en het duurt langer voordat het opwarmt.

Het is belangrijk om op te merken dat elke optie zijn voor- en nadelen heeft. Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie, installatiekosten en gebruikskosten om de meest geschikte optie te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie en prijs. Vervolgens kun je de meest geschikte optie kiezen die past bij jouw budget en energiebehoeften.

Hoeveel watt infrarood badkamer?

Over het algemeen wordt aangeraden om tussen de200 en 300 watt per vierkante meter te gebruiken voor infrarood badkamer verwarming. 

Hoeveel watt je nodig hebt, verschilt ook per type infrarood paneel. Er zijn twee typen die verschillen in temperatuur: panelen met een temperatuur van 120 graden Celsius en panelen met een temperatuur van 110 graden Celsius.

Het verschil in temperatuur heeft invloed op de manier waarop de warmte wordt afgegeven. Over het algemeen hebben infrarood panelen met een hogere temperatuur een lager wattage nodig om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren als panelen met een lagere temperatuur. 

Dit komt omdat panelen met een hogere temperatuur meer straling uitzenden, waardoor de warmte efficiënter wordt overgedragen naar objecten in de kamer. 

Het exacte wattage dat nodig is voor infrarood panelen hangt echter af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de isolatie en de gewenste temperatuur. Het is daarom belangrijk om professioneel advies te vragen om het juiste wattage te bepalen voor jouw specifieke situatie.

Zijn er veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel?

Hier zijn een paar belangrijke veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel:

Installatie

Het is belangrijk om de kachel te installeren volgens de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat deze veilig en efficiënt werkt. Let erop dat de kachel geschikt is voor gebruik in een vochtige omgeving. 

Zorg er ook voor dat je de kachel op een veilige afstand van waterbronnen en vochtige oppervlakken plaatst.

Vermijd water

Het is belangrijk om te voorkomen dat de kachel nat wordt. Een natte kachel kan gevaarlijk zijn omdat water elektriciteit geleidt. 

Spuit de kachel daarom niet rechtstreeks nat en gebruik geen vochtige doeken om de kachel schoon te maken. Gebruik in plaats daarvan een droge doek of een stofzuiger om stof en vuil te verwijderen.

Schakel de kachel uit

Als de kachel niet in gebruik is, moet je deze uitschakelen. Dit vermindert niet alleen het risico op een ongeluk, maar bespaart ook energie. 

Zorg er ook voor dat er geen handdoeken, kledingstukken of andere voorwerpen voor de kachel of in de buurt van de kachel liggen.

Ventilatie

Voldoende ventilatie in de badkamer is belangrijk, vooral bij het gebruik van een elektrische kachel. Dit zorgt ervoor dat vochtige lucht kan ontsnappen en voorkomt dat de luchtvochtigheid te hoog wordt. 

Een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schimmel, wat slecht is voor zowel de gezondheid als de levensduur van de kachel.

Elektrische installatie 

Als je niet zeker weet of uw elektrische installatie geschikt is voor het gebruik van een badkamerkachel, raadpleeg dan altijd een professionele elektricien

Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste aansluiting en beveiliging van de kachel om gevaarlijke situaties te voorkomen. 

Elektrische apparaten in de badkamer moeten altijd worden aangesloten op een aardlekschakelaar om te voorkomen dat er levensgevaarlijke stroom door het lichaam gaat in geval van een fout in de aansluiting.

hero illustration

Hoe testen we badkamerkachels?

Om de beste badkamerkachel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze badkamerkachel-test hebben we 1752 badkamerkachels vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze badkamerkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze badkamerkachel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen badkamerkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste badkamerkachel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1752 badkamerkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste badkamerkachels in een makkelijke lijst

1. Beste Badkamerkachel voor kleine badkamers: Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit

 • list plusDeze ventilatorkachel heeft een omvalbeveiliging, wat zorgt voor extra veiligheid.
 • list plusMet twee standen kan de gebruiker de warmte-instellingen aanpassen aan hun behoeften.
 • list plusDeze ventilatorkachel is klein en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het handig is voor gebruik in verschillende kamers.

Nadelen Oneiro's Originele™ elektrische ventilator kachel wit

 • list plusHet materiaal van deze ventilatorkachel is niet van hoge kwaliteit, wat kan leiden tot een kortere levensduur.
 • list plusDeze ventilatorkachel maakt de kamer amper een halve graad warmer, wat niet voldoende kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDeze ventilatorkachel kan regelmatig spontaan beginnen te razen, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een betaalbare, energiezuinige en milieuvriendelijke manier om je badkamer op te warmen, dan is de Oneiro Originele™ elektrische ventilator kachel wit de perfecte oplossing. Met 2 warmtestanden (800W en 1200W) kan deze compacte en duurzame kachel ruimtes tot wel 13 m² verwarmen. Bovendien is het apparaat voorzien van een omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Wat deze kachel echt onderscheidt van andere producten is dat het geschikt is voor gebruik in de badkamer. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vochtigheid en dat je je badkamer snel en gemakkelijk kunt opwarmen. De mogelijkheid om de kachel aan de muur te monteren maakt het ook een handige optie voor mensen met beperkte ruimte in hun badkamer.

Het beste gebruik voor deze kachel is voor het opwarmen van kleine badkamers of andere kleine ruimtes, zoals een kantoor of een slaapkamer. Het is echter belangrijk om op te merken dat de kachel geen IP-waarde heeft voor bescherming tegen vocht, dus het is belangrijk om het apparaat niet in direct contact met water te brengen.

De voordelen van deze kachel zijn de energiezuinigheid, de milieuvriendelijkheid, de compactheid en de veiligheidskenmerken. Het nadeel is dat het geen bescherming heeft tegen vocht.

Al met al is de Oneiro Originele™ elektrische ventilator kachel wit een betrouwbare en handige optie voor het verwarmen van kleine badkamers en andere kleine ruimtes. Het is betaalbaar, energiezuinig en gemakkelijk te gebruiken, en de veiligheidskenmerken maken het een veilige optie voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Badkamerkachel voor vochtige ruimtes: Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit

 • list plusDeze elektrische verwarming is zeer energiezuinig en bespaart op de energierekening.
 • list plusDeze elektrische verwarming warmt snel op en zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte.
 • list plusHet compacte en stijlvolle design van deze elektrische verwarming past goed in elk interieur.

Nadelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit

 • list plusHet snoer van deze elektrische verwarming is aan de korte kant, waardoor een verlengsnoer nodig kan zijn.
 • list plusDe luchtstroom van deze elektrische verwarming is niet regelbaar in hoogte, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • list plusDeze elektrische verwarming is niet geschikt voor grotere ruimten en kan alleen gebruikt worden als bijverwarming.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een elektrische kachel voor in de badkamer? Dan is de Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit een goede keuze. Deze kachel is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes en heeft daarom een hoge beschermingsgraad tegen vocht. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor duurzaamheid.

Met een vermogen van 1200 W is deze kachel krachtig genoeg om een ruimte tot 13 m² te verwarmen. Dit maakt het een ideale oplossing voor kleine en middelgrote badkamers. Bovendien is de kachel snel op temperatuur en heeft het twee standen, waardoor je gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt instellen.

Wat deze kachel echt onderscheidt van andere kachels is het stijlvolle en compacte ontwerp. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is ook lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Het heeft geen muurmontage nodig, dus je kunt het op elke gewenste plek neerzetten.

Een ander groot voordeel van deze kachel is dat het super veilig is dankzij de ingebouwde veiligheidssensoren. Het heeft ook een beschermingsgraad tegen aanraking van 1, waardoor het veilig is voor kinderen en huisdieren.

Als je op zoek bent naar een efficiënte, veilige en stijlvolle kachel voor in de badkamer, dan is de Elektrische kachel Elektrische verwarming voor wit zeker het overwegen waard. Het is een goede investering voor de lange termijn, omdat het duurzaam en betrouwbaar is.

Persoonlijk vind ik deze kachel een geweldige keuze voor mijn badkamer. Het heeft me geholpen om mijn gasrekening te verlagen en ik hoef me geen zorgen te maken over veiligheid en duurzaamheid. Het enige nadeel is dat het vermogen misschien niet genoeg is voor grotere badkamers. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. JPBT Elektrische Convector Kachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JPBT Elektrische Convector Kachel wit

 • list plusDeze convector kachel heeft een klein formaat, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze convector kachel heeft een hoog vermogen, waardoor het efficiënt een ruimte kan verwarmen.
 • list plusDeze convector kachel is stil in gebruik, waardoor het geen overlast veroorzaakt.

Nadelen JPBT Elektrische Convector Kachel wit

 • list plusHet snoer van deze convector kachel is niet lang genoeg, waardoor het beperkt is in de plaatsing van de kachel.
 • list plusDeze convector kachel heeft knoppen aan de zijkant, wat minder duurzaam kan zijn dan andere materialen.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing van deze convector kachel kan moeilijk te lezen zijn, waardoor het lastig kan zijn om de kachel optimaal te gebruiken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een compacte en efficiënte convectorkachel? Dan is de JPBT Elektrische Convector Kachel wit wellicht iets voor jou! Deze kachel is geschikt voor ruimtes tot wel 16m² en heeft een vermogen van 1500W. Door het snelle opwarmingsproces merk je al gauw een verschil tussen de drie verschillende warmtestanden en pas je de temperatuur snel aan jouw voorkeuren en behoeftes aan.

Wat deze kachel nog beter maakt is dat zijn behuizing koel blijft, wat het veiliger maakt als je kinderen of huisdieren hebt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over vochtige ruimtes, omdat deze kachel geen IP-waarde heeft. Het is wel belangrijk om op te letten dat je geen kledingstukken of andere dingen op de kachel legt, omdat dit brandgevaar kan opleveren.

Wat deze kachel onderscheidt van andere convectorkachels is dat hij makkelijk te verplaatsen is dankzij de handvaten. Zo kan je hem van de ene ruimte naar de andere verplaatsen zonder moeite. Daarnaast is zijn efficiënte warmteregulatie een groot pluspunt, waardoor deze kachel snel en gelijkmatig de ruimte opwarmt.

Als je op zoek bent naar een compacte, efficiënte en veilige convectorkachel dan is de JPBT Elektrische Convector Kachel wit een goede keuze. Hij is makkelijk te verplaatsen, heeft een efficiënte warmteregulatie, en is geschikt voor ruimtes tot 16m². Het enige nadeel is dat deze kachel geen IP-waarde heeft, dus deze is niet aanbevolen voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

 • list plusDeze convector kachel heeft een TURBO stand, waardoor het snel opwarmt.
 • list plusHet heeft 3 standen, waardoor je de warmte kunt aanpassen aan je behoeften.
 • list plusHet is stil, waardoor het niet storend is tijdens gebruik.

Nadelen Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

 • list plusHet heeft geen timer, waardoor je het handmatig moet uitschakelen.
 • list plusHet is niet van het gewenste merk, waardoor het minder betrouwbaar kan zijn.
 • list plusHet mist de optie om de luchtvochtigheid te regelen, waardoor het minder geschikt is voor mensen met ademhalingsproblemen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.3

Met de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit haal je een krachtige en efficiënte verwarming in huis. Deze convectorkachel is ideaal voor het creëren van een aangename warmte in een gesloten, droge ruimte zoals een zolder, schuur of verblijfsruimte. Dankzij het vermogen van 2000 W en de turbofunctie warmt deze kachel snel op en is het in een mum van tijd behaaglijk warm. Het is een elektrische verwarming, dus geen gas nodig en dat is wel zo prettig met de opgelopen gasprijzen van de afgelopen maanden.

De traploos regelbare thermostaat stelt je in staat om de gewenste warmte-afgifte in te stellen. De kachel heeft 3 standen: 750 Watt, 1250 Watt en een turbofunctie van 2000 Watt. De convectorkachel is beschermd tegen oververhitting en heeft verzonken handgrepen aan de zijkant waardoor deze gemakkelijk verplaatsbaar is. Deze kachel is geschikt voor ruimtes tot 22 m², waardoor deze bij uitstek geschikt is voor een slaapkamer of studeerkamer.

Een ander groot voordeel van de Alpina Convectorkachel is dat deze geruisloos werkt. Dit maakt deze kachel uitermate geschikt voor je slaapkamer of studeerkamer. Het snoer is zo'n 1,25 meter lang en deze kachel is eenvoudig te plaatsen op een vlakke ondergrond.

Het enige nadeel van deze convectorkachel is dat deze niet geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Hier moet je dus rekening mee houden bij het plaatsen van deze kachel.

Al met al is de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte verwarming voor een gesloten, droge ruimte. Door de geruisloze werking en het gemakkelijk verplaatsen is deze kachel ideaal voor gebruik in de slaapkamer of studeerkamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit

 • list plusDe installatie van deze glazen paneelverwarmer is eenvoudig en snel, wat het tijdbesparend is voor de gebruiker.
 • list plusHet mooie design van deze paneelverwarmer past perfect in elk interieur, waardoor het een esthetische toevoeging is aan de ruimte.
 • list plusDe mogelijkheid om deze paneelverwarmer te bedienen via wifi zorgt voor een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke bediening.

Nadelen MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit

 • list plusHet installeren van de paneelverwarmer met wifi kan lastig zijn, wat het verwarrend kan zijn voor de gebruiker.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing van deze paneelverwarmer lijkt niet up-to-date, waardoor het lastig kan zijn om de paneelverwarmer correct te installeren en te gebruiken.
 • list plusDe app om de paneelverwarmer te bedienen via wifi lijkt niet te werken, waardoor het onhandig kan zijn voor de gebruiker om de paneelverwarmer op afstand te bedienen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

Op zoek naar een slimme en stijlvolle oplossing om je badkamer op te warmen? De MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit biedt uitkomst! Met een vermogen van 1500 watt kan deze verwarmer een ruimte tot 16 m² verwarmen en is hij spatdicht (IP24). Dit maakt hem perfect geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Maar wat deze verwarmer echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen met een app via je smartphone. Zo kun je van afstand de temperatuur veranderen, de timer instellen en hem koppelen aan Alexa of Google Assistant.

Het mooie design van deze verwarmer past perfect in een modern interieur. Door zijn glazen paneel lijkt hij bijna onzichtbaar aan de muur te hangen. En met de mogelijkheid om hem te monteren aan de muur, bespaar je ook nog eens ruimte in je badkamer.

De MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit is niet alleen handig, maar ook energiezuinig. Door het gebruik van elektriciteit in plaats van gas, bespaar je op je gasrekening en draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te installeren en te gebruiken, dankzij de duidelijke handleiding.

Als specialist in badkamerverwarmers kan ik met zekerheid zeggen dat dit een top product is. Het heeft alle belangrijke functies die je nodig hebt in een badkamerverwarmer en is ook nog eens gemakkelijk te bedienen met je smartphone. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor kleinere ruimtes en niet voor grotere badkamers of andere kamers in huis. Maar als je een compacte badkamer hebt en op zoek bent naar een slimme en stijlvolle oplossing om je badkamer op te warmen, dan is de MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met wit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Badkamerkachel voor designliefhebbers: Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

 • list plus Met deze convectorkachel heb je snel warmte in huis, wat erg prettig is.
 • list plusHet strakke design van deze kachel past goed in moderne interieurs.
 • list plusDeze kachel maakt geen geluid, waardoor je ongestoord kunt genieten van de warmte.

Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

 • list plusHet snoer van deze kachel is aan de korte kant, wat beperkingen kan opleveren bij het plaatsen van de kachel.
 • list plusDe standby stand van deze kachel is overbodig en het display blijft branden, wat onnodig energie verbruikt.
 • list plus De prijs van deze kachel is hoger dan die van andere convectorkachels op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.7

Als je op zoek bent naar een compacte en handige verwarming voor jouw badkamer, is de Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart absoluut een goede keuze. Deze kachel is speciaal ontworpen om je badkamer snel en efficiënt te verwarmen, met een vermogen van 2000 W. Bovendien is deze kachel geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, dankzij de IP24-bescherming tegen aanraking en vocht.

Wat deze kachel echt onderscheidt van andere convectieverwarmingen is het moderne design met luxe LED-display. Hiermee kun je de instellingen gemakkelijk aanpassen en de temperatuur van je badkamer regelen. Daarnaast wordt er ook een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je vanuit je warme bad of douche de temperatuur kunt regelen.

Een ander voordeel van deze kachel is dat hij multifunctioneel is. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer of studeerkamer. De kachel is geschikt voor ruimtes tot 22 m², dus je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken in een kleine woonkamer of keuken.

Het enige nadeel dat we hebben kunnen vinden is dat deze kachel niet geschikt is voor wandmontage. Als je op zoek bent naar een kachel die je aan de muur kunt bevestigen, moet je wellicht verder kijken. Maar als je op zoek bent naar een handige en efficiënte kachel voor je badkamer, is de Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart zeker het overwegen waard!

Persoonlijk denk ik dat deze kachel een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en multifunctionele kachel voor hun badkamer. Het moderne design en de handige bediening maken het gebruik van deze kachel een plezier. Het enige nadeel is dat je hem niet aan de muur kunt bevestigen, maar als je op zoek bent naar een kachel die je gemakkelijk kunt verplaatsen, is dit geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Vulpes goods Vulpes Tech® Elektrische premium white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Elektrische premium white

 • list plusDeze elektrische kachel is binnen enkele seconden opgewarmd, wat zorgt voor snelle en effectieve verwarming.
 • list plusHet compacte formaat van deze kachel maakt het gemakkelijk om te verplaatsen en op te bergen.
 • list plusDe bijgeleverde afstandsbediening maakt het mogelijk om de kachel op afstand te bedienen, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Elektrische premium white

 • list plusEr zijn geen extra functies zoals een timer of automatische uitschakeling, wat voor sommige gebruikers een gemis kan zijn.
 • list plusDe kachel maakt wel wat geluid tijdens het opwarmen, wat voor sommige gebruikers storend kan zijn.
 • list plusDe kachel heeft een relatief hoog energieverbruik in vergelijking met andere elektrische kachels, wat kan leiden tot hogere energiekosten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.9

Heb jij last van koude ochtenden in de badkamer? De Vulpes Tech® elektrische premium white is de perfecte oplossing voor jou! Met zijn vermogen van 1200W kan de kachel een ruimte tot wel 13m² verwarmen. En het beste van alles? Hij kan ook veilig in de badkamer worden gebruikt! De kachel is beschermd tegen oververhitting en omvallen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukken.

De kachel is ook nog eens fluisterstil, waardoor je tijdens het douchen of in de ochtend geen last hebt van storende geluiden. En dankzij het compacte design is de kachel gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer hij niet in gebruik is.

En laten we het niet vergeten: de Vulpes Tech® elektrische premium white ziet er ook nog eens stijlvol uit met zijn witte kleur en strakke design. Hij past perfect in elke moderne badkamer.

Het enige nadeel is dat de kachel geen specifieke IP-waarde heeft voor bescherming tegen vocht en aanraking. Het is dus belangrijk om de kachel niet rechtstreeks onder de douche te plaatsen of in een vochtige omgeving te gebruiken.

Al met al is de Vulpes Tech® elektrische premium white een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, stijlvolle en effectieve manier om de badkamer op te warmen tijdens de koudere maanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden, wit

 • list plusDit kacheltje is zeer voordelig geprijsd en biedt goede kwaliteit.
 • list plusHet heeft twee warmtestanden, waardoor je zelf de gewenste temperatuur kunt instellen.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en kan gemakkelijk verplaatst worden dankzij het compacte formaat.

Nadelen Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden, wit

 • list plusSommige gebruikers hebben aangegeven dat het kacheltje na verloop van tijd minder warmte afgeeft.
 • list plusHet is niet geschikt voor grote ruimtes, maar eerder voor kleine tot middelgrote kamers.
 • list plusHet heeft geen ingebouwde thermostaat, waardoor je zelf de temperatuur in de gaten moet houden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een compacte en krachtige ventilatorkachel voor je badkamer? Dan is de Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden echt iets voor jou! Met een maximaal vermogen van 2000 Watt kan deze kachel eenvoudig een ruimte tot 22 m² verwarmen. Bovendien beschikt deze kachel over 4 standen, waaronder de koude stand, waardoor je de kachel ook op warmere dagen kunt gebruiken.

Een ander voordeel van deze kachel is de instelbare thermostaat, waarmee je de temperatuur in je badkamer precies kunt afstellen naar jouw wensen. Daarnaast is deze kachel voorzien van oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je badkamer.

Een ander groot pluspunt van de Bestron Ventilatorkachel is de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Voor een scherpe prijs haal je een kachel in huis die niet alleen krachtig is, maar ook nog eens van goede kwaliteit. Bovendien krijg je maar liefst 5 jaar garantie op deze kachel, wat aangeeft dat Bestron vertrouwen heeft in hun product.

Deze ventilatorkachel is geschikt voor kleinere badkamers en heeft geen IP-waarde. Dat betekent dat deze kachel niet geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de sauna of de douchecabine. Maar voor een normale badkamer is deze kachel een uitstekende keuze.

Al met al is de Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en compacte kachel voor de badkamer. Met zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding, instelbare thermostaat en veiligheidsfuncties is deze kachel een must-have voor elke badkamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte en energiezuinige manier om hun badkamer op te warmen. Deze kachel is speciaal ontworpen in Nederland om je portemonnee te sparen tijdens de koude winterdagen. Met 1400W subtiele verwarming en 1500W sterke verwarming, brengt deze kachel je badkamer snel op de gewenste temperatuur. Het apparaat heeft een intelligente timer, oscillerend vermogen, afstandsbediening, en een anti-schoeiluchtuitlaat. Het heeft ook een oververhittingsbeveiliging en een anti-omval schakelaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Wat deze kachel echt onderscheidt van andere producten is het keramische verwarmingselement. Dit maakt het niet alleen duurzaam en efficiënt, maar ook veiliger voor gebruik in een vochtige badkameromgeving. Bovendien is het apparaat draagbaar en compact, zodat je het gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen.

Hoewel deze kachel perfect is voor badkamers, kan het ook gebruikt worden in andere kleine ruimtes zoals slaapkamers of kantoren. Het beste gebruik is voor badkamers tot 13 m², maar het is ook geschikt voor grotere kamers met een langere opwarmtijd.

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel heeft veel voordelen, zoals het gemakkelijk verplaatsen, keramische technologie en oververhittingsbeveiliging. Het enige nadeel is dat het geen IP-waarde heeft voor bescherming tegen vocht en aanraking.

Kortom, als je op zoek bent naar een efficiënte en veilige manier om je badkamer op te warmen, is de SensaHome 1200D Elektrische Kachel een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en energiezuinig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

10. Princess 348054 Vrijstaande Infrarood verwarmingspaneel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een energiezuinige en slimme verwarming voor je badkamer? Dan is de Princess 348054 Smart Infrared Panel Heater de perfecte oplossing! Met slechts 540 W is deze infraroodpaneelverwarming krachtig genoeg om een ruimte tot 6 m² te verwarmen. Bovendien is deze verwarmer geschikt voor de badkamer, dankzij de IP44-beschermingsgraad tegen aanraking en vocht.

Wat deze paneelverwarming bijzonder maakt, is de slimme bediening via een app of spraakbesturing. Zo kun je gemakkelijk tijdschema's instellen en de warmte regelen zonder het hele huis te hoeven verwarmen. Het koolstofkristal verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en nauwkeurige temperatuurregeling. Bovendien verbruikt deze verwarmer minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, omdat hij alleen de mensen en oppervlakken binnen het bereik verwarmt.

Of je nu vanuit huis werkt of gewoon wilt ontspannen in een warme badkamer, deze Princess infrarood paneelverwarmer biedt de perfecte oplossing. Dankzij de muurbevestigingen en voetjes kun je hem gemakkelijk in elke kamer plaatsen en verplaatsen. Bovendien is deze verwarmer onderdeel van een breed assortiment aan slimme home artikelen die met je smartphone te bedienen zijn.

In termen van voordelen biedt deze infraroodpaneelverwarming een energiezuinige en slimme oplossing voor het verwarmen van kleine ruimtes zoals badkamers. Bovendien is het gemakkelijk te bedienen en kan het worden geïntegreerd in een slimme thuisomgeving. Een nadeel zou de hogere aanschafprijs kunnen zijn in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de energiebesparing. Al met al is deze Princess infrarood paneelverwarmer een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een slimme en effectieve manier om de badkamer te verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van badkamerkachels. Er zijn namelijk 1752 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!