Wat is de beste Badkamerkachel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het kopen van een goede Badkamerkachel is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Badkamerkachel van 2024? Na het analyseren van 1118 Badkamerkachels kwam de Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel als beste uit onze Badkamerkachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Badkamerkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Badkamerkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Badkamerkachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Badkamerkachels

1Score: 9.6
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern
Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern
Tristar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
hffmayr Höffmayr slimme infrarood verwarming
hffmayr Höffmayr slimme infrarood verwarming
hffmayr
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Rowenta Instant Comfort Compact SO2330
Rowenta Instant Comfort Compact SO2330
Rowenta
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand
Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand
Silvergear
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Princess Infrared Panel Heater 348254
Princess Infrared Panel Heater 348254
Princess
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische
Dynter
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Princess
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Badkamerkachel Koopgids

Vergeet die koude ochtenden en creëer een aangename temperatuur in je badkamer met een badkamerkachel.

Welke kachel geschikt voor badkamer?

Als je op zoek bent naar een kachel voor je badkamer, dan zijn er een paar opties om uit te kiezen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de kachel veilig is om te gebruiken in eenvochtige omgeving.

Elektrische verwarming

Een van de meest populaire opties is een elektrische verwarmingsunit die je aan de muur bevestigt. Deze zijn meestal voorzien van een thermostaat en timer, zodat je de temperatuur en het gebruik van de kachel kunt regelen. Ze zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren.

Infrarood verwarming

Een andere optie is eeninfrarood paneel. Deze zijn plat en kunnen aan het plafond worden bevestigd, waardoor ze ruimte besparen en niet in de weg zitten. 

Ze werken door middel van stralingswarmte en verwarmen objecten in de kamer in plaats van de lucht zelf, wat energiezuiniger is.

Ventilator verwarming

Tot slot zijn er ook speciale badkamerkachels met ventilatoren die de luchtvochtigheid in de badkamer kunnen verminderen. Deze zijn duurder, maar helpen bij het voorkomen van schimmel en vochtproblemen in de badkamer.

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de badkamer en je budget bij het kiezen van een kachel. Zorg er ook voor dat je de installatie- en veiligheidsinstructies goed opvolgt om ongelukken te voorkomen.

Is keramische kachel geschikt voor badkamer?

Ja, een keramische kachel is geschikt voor gebruik in de badkamer. Een keramische kachel is zeer geschikt voor het snel opwarmen van een ruimte, vooral in ruimtes waar je kort aanwezig bent, zoals een badkamer.

Keramische kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert. Dit element wordt omringd door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. 

Het voordeel van dit type kachel is dat de keramische behuizing niet te heet wordt, waardoor het risico op brandwonden en andere ongelukken wordt verminderd.

Zorg er wel voor dat je een keramische kachel kiest die specifiek is ontworpen voor gebruik in de badkamer. Deze kachels zijn voorzien van een IP-waarde, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en water. Voor een badkamerkachel heb je een minimale IP-waarde van IP67 nodig. 

Lees altijd de instructies en veiligheidsinformatie van de kachel voordat je deze gebruikt en volg deze op om ervoor te zorgen dat je de kachel veilig en efficiënt gebruikt.

Wat is de zuinigste badkamer verwarming?

Om de zuinigste badkamer verwarming te vinden, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de isolatie van de kamer, de gewenste temperatuur en het soort verwarmingssysteem dat je gebruikt. 

Hier zijn enkele opties voor zuinige badkamer verwarming:

 1. Infrarood panelen: Deze panelen verwarmen de objecten in de kamer in plaats van de lucht. Hierdoor gaat er minder warmte verloren door ventilatie of andere factoren. Infrarood panelen zijn over het algemeen energiezuiniger dan andere soorten verwarming en werken op een lager wattage.
 2. Keramische kachels: Deze kachels werken door middel van een keramisch verwarmingselement dat warmte genereert en omringd wordt door een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en geleidelijk afgeeft. Hierdoor wordt het risico op brandwonden en andere ongelukken verminderd. Ze zijn zuiniger in gebruik dan sommige andere soorten kachels, zoals traditionele radiatoren.
 3. Convectorkachels: Deze kachels werken door het verwarmen van lucht en circuleren deze door de kamer. Ze zijn over het algemeen energiezuiniger dan elektrische verwarmingssystemen die werken op basis van weerstand, maar minder efficiënt dan infrarood panelen.
 4. Vloerverwarming: Dit is een populaire optie voor badkamer verwarming. Het werkt door middel van buizen die onder de vloer zijn geïnstalleerd en warm water door de leidingen laten stromen. Vloerverwarming is over het algemeen efficiënter en comfortabeler dan luchtverwarmingssystemen, omdat het de warmte gelijkmatiger verspreidt. Het kan echter duur zijn om te installeren en het duurt langer voordat het opwarmt.

Het is belangrijk om op te merken dat elke optie zijn voor- en nadelen heeft. Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie, installatiekosten en gebruikskosten om de meest geschikte optie te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Het is verstandig om de verschillende opties te vergelijken op basis van hun energie-efficiëntie en prijs. Vervolgens kun je de meest geschikte optie kiezen die past bij jouw budget en energiebehoeften.

Hoeveel watt infrarood badkamer?

Over het algemeen wordt aangeraden om tussen de200 en 300 watt per vierkante meter te gebruiken voor infrarood badkamer verwarming. 

Hoeveel watt je nodig hebt, verschilt ook per type infrarood paneel. Er zijn twee typen die verschillen in temperatuur: panelen met een temperatuur van 120 graden Celsius en panelen met een temperatuur van 110 graden Celsius.

Het verschil in temperatuur heeft invloed op de manier waarop de warmte wordt afgegeven. Over het algemeen hebben infrarood panelen met een hogere temperatuur een lager wattage nodig om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren als panelen met een lagere temperatuur. 

Dit komt omdat panelen met een hogere temperatuur meer straling uitzenden, waardoor de warmte efficiënter wordt overgedragen naar objecten in de kamer. 

Het exacte wattage dat nodig is voor infrarood panelen hangt echter af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de isolatie en de gewenste temperatuur. Het is daarom belangrijk om professioneel advies te vragen om het juiste wattage te bepalen voor jouw specifieke situatie.

Zijn er veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel?

Hier zijn een paar belangrijke veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een badkamerkachel:

Installatie

Het is belangrijk om de kachel te installeren volgens de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat deze veilig en efficiënt werkt. Let erop dat de kachel geschikt is voor gebruik in een vochtige omgeving. 

Zorg er ook voor dat je de kachel op een veilige afstand van waterbronnen en vochtige oppervlakken plaatst.

Vermijd water

Het is belangrijk om te voorkomen dat de kachel nat wordt. Een natte kachel kan gevaarlijk zijn omdat water elektriciteit geleidt. 

Spuit de kachel daarom niet rechtstreeks nat en gebruik geen vochtige doeken om de kachel schoon te maken. Gebruik in plaats daarvan een droge doek of een stofzuiger om stof en vuil te verwijderen.

Schakel de kachel uit

Als de kachel niet in gebruik is, moet je deze uitschakelen. Dit vermindert niet alleen het risico op een ongeluk, maar bespaart ook energie. 

Zorg er ook voor dat er geen handdoeken, kledingstukken of andere voorwerpen voor de kachel of in de buurt van de kachel liggen.

Ventilatie

Voldoende ventilatie in de badkamer is belangrijk, vooral bij het gebruik van een elektrische kachel. Dit zorgt ervoor dat vochtige lucht kan ontsnappen en voorkomt dat de luchtvochtigheid te hoog wordt. 

Een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schimmel, wat slecht is voor zowel de gezondheid als de levensduur van de kachel.

Elektrische installatie 

Als je niet zeker weet of uw elektrische installatie geschikt is voor het gebruik van een badkamerkachel, raadpleeg dan altijd een professionele elektricien

Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste aansluiting en beveiliging van de kachel om gevaarlijke situaties te voorkomen. 

Elektrische apparaten in de badkamer moeten altijd worden aangesloten op een aardlekschakelaar om te voorkomen dat er levensgevaarlijke stroom door het lichaam gaat in geval van een fout in de aansluiting.

hero illustration

Hoe testen we Badkamerkachels?

Om de beste Badkamerkachel te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Badkamerkachel-test hebben we 1118 Badkamerkachels vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Badkamerkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Badkamerkachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Badkamerkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Badkamerkachel in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1118 Badkamerkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Badkamerkachels op een rijtje

1. Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusCompact en gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte
 • list plusGeen gas meer nodig om kamers te verwarmen
 • list plusBespaart tientallen euro's op de energierekening per maand

Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusHet snoertje is aan de korte kant

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.82
Gebruiksgemak
9.83
De Auronic Elektrische Kachel is echt een must-have voor ieder huis, vooral tijdens die koude wintermaanden. Deze kachel is supercompact en kan gemakkelijk verplaatst worden naar elke kamer in je huis. En het beste van alles? Geen gas meer nodig om je kamers te verwarmen!

Wat deze kachel echt opvallend maakt, is het vernieuwde design. Het LED-display is voorzien van handige touch controls, zodat je met slechts één druk op het scherm de instellingen kunt aanpassen. Het display is kraakhelder en makkelijk te bedienen, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een heerlijk verwarmde ruimte. En dat moderne design? Echt een verfrissende verandering ten opzichte van die saaie ouderwetse kachels.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze Auronic Elektrische Kachel krijg je ook nog een handige afstandsbediening. Lekker vanaf de bank de kachel bedienen, zonder dat je hoeft op te staan. Je kunt niet alleen de temperatuur aanpassen, maar ook verschillende standen instellen. Superhandig!

Deze kachel is echt multifunctioneel en kan overal mee naartoe worden genomen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Of je nou een feestje in de tuin hebt of op een bouwplaats werkt, je hebt altijd een aangename temperatuur.

En weet je wat ook fijn is? Met deze Auronic Elektrische Kachel bespaar je ook nog eens flink op je gasrekening. Je energiekosten zullen maandelijks tientallen euro's lager uitvallen. En dat is zeker handig in deze tijd waarin de gasprijzen blijven stijgen.

Veiligheid is ook superbelangrijk bij deze kachel. Als de kachel te warm wordt, schakelt de overhittingsbeveiliging automatisch uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade of brandgevaar. En met de 24-uur timer kun je zelf de tijd instellen.

Bij de Auronic Elektrische Kachel krijg je poten, een handleiding, een afstandsbediening, een CR2025-batterij en bevestigingsmateriaal. De temperatuur kun je instellen tussen 5 en 50 graden en het snoer is 1,5 meter lang.

Gebruikers zijn echt tevreden met deze kachel. Ze zijn blij met hoe snel de kamer opwarmt, het heldere LED-display en de handige afstandsbediening. Ook het strakke design en de goede prestaties worden geprezen. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is dat het snoertje aan de korte kant is.

Al met al is de Auronic Elektrische Kachel een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor je huis. Met zijn moderne design, handige functies en energiebesparende eigenschappen biedt deze kachel echt waar voor je geld. 👌

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern

 • list plusEffici\u00ebnte en zachte warmte door infraroodtechnologie
 • list plusInstelbare thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling
 • list plusVeelzijdig ontwerp voor wandmontage of standalone gebruik, spatwaterdichte behuizing voor binnen en buiten

Nadelen Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern

 • list plusVermogen van 425 watt kan mogelijk niet voldoende zijn voor grotere ruimtes

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
9.73
Ik ben de Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 en ik bied een moderne en stille verwarmingsoplossing voor elke ruimte. Met mijn 425 watt vermogen gebruik ik infraroodtechnologie om snel en gelijkmatig te verwarmen, zonder de lucht uit te drogen. Mijn instelbare thermostaat maakt het eenvoudig om de gewenste temperatuur in te stellen en te genieten van consistente warmte.

Mijn veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om mij aan de muur te bevestigen of als standalone unit te gebruiken, en mijn spatwaterdichte behuizing (IP44) maakt mij geschikt voor zowel binnen als buiten. Een uniek kenmerk van mij is mijn infraroodtechnologie, die direct objecten en mensen in de kamer verwarmt voor een snelle en zachte warmte. Mijn behuizing kan zelfs worden overgeschilderd, zodat ik perfect in je interieurstijl past.

Ik ben een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stille, efficiënte en veelzijdige verwarmingsoplossing. Hoewel mijn vermogen van 425 watt mogelijk niet voldoende is voor grotere ruimtes, ben ik ideaal voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten. Kies voor mij als je op zoek bent naar comfortabele warmte en flexibiliteit in plaatsing en gebruik. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. hffmayr Höffmayr slimme infrarood verwarming

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen hffmayr Höffmayr slimme infrarood verwarming

 • list plusEfficiënte warmteoverdracht en minder energieverlies

Nadelen hffmayr Höffmayr slimme infrarood verwarming

 • list plusBenodigde hoeveelheid panelen voor specifieke situaties

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
9.21
Ik ben enthousiast om de Höffmayr slimme infrarood verwarming 720 Watt aan te kondigen, een innovatieve benadering van huisverwarmingssystemen. Dit paneel maakt gebruik van infraroodtechnologie om objecten en mensen direct te verwarmen, wat resulteert in efficiëntere warmteoverdracht en minder energieverlies. Dit is perfect voor milieubewuste consumenten zoals ik!

Een opvallend kenmerk van dit infraroodpaneel is de hoogwaardige afwerking. Het glazen paneel met afgeronde hoeken en randloze afwerking ziet er luxe uit en kan zowel aan de muur worden gemonteerd als op de meegeleverde voetjes worden geplaatst. Bovendien houdt het glazen paneel warmte vast, wat resulteert in een efficiëntere warmteafgifte en een hogere gevoelstemperatuur in de omgeving.

Wat ik echt waardeer is de uitgebreide bedieningsmogelijkheden van dit slimme infraroodpaneel. Met een ingebouwde thermostaat en de mogelijkheid om via een gratis app, afstandsbediening of de knoppen aan de zijkant te worden bediend en geprogrammeerd, biedt het paneel veel flexibiliteit en gebruiksgemak. Geen gedoe met extra accessoires zoals slimme stekkers of losse thermostaten - het is een alles-in-één oplossing voor verwarmingsbeheer.

De installatie is eenvoudig en het paneel is geschikt voor badkamers vanwege de IPX3-classificatie, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende ruimtes in huis. Het kan dienen als hoofdverwarming of bijverwarming, afhankelijk van de grootte van de ruimte, en biedt de mogelijkheid om specifieke ruimtes efficiënt te verwarmen zonder grote aanpassingen aan het bestaande verwarmingssysteem.

Een ding om in gedachten te houden is de benodigde hoeveelheid panelen voor een specifieke situatie. Verschillende factoren, zoals het type woning, isolatie, plafondhoogte en persoonlijke voorkeuren, moeten worden overwogen bij het bepalen van het benodigde vermogen en het aantal panelen. Het is belangrijk om deze factoren in gedachten te houden om de meest effectieve en efficiënte verwarmingsoplossing te bieden.

Kortom, de Höffmayr slimme infrarood verwarming 720 Watt biedt een moderne en energiezuinige benadering van het verwarmen van binnenruimtes. Met zijn uitgebreide bedieningsmogelijkheden, luxe afwerking en efficiënte warmteafgifte is dit paneel een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een geavanceerde en milieubewuste verwarmingsoplossing. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

4. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen
 • list plusFluisterstille werking, geen storende geluiden
 • list plusSnelle opwarming en efficiënte verwarming van ruimtes

Nadelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusEnkele klachten over het geluidsniveau

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.54
Functionaliteit
8.51
Gebruiksgemak
9.36
Ik ben zo enthousiast over de elektrische kachel van Vulpes Goods Tech! Hij is echt een geweldige oplossing voor extra warmte in huis of op kantoor. En weet je wat het beste is? Hij is super compact en lichtgewicht, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Ideaal!

Met zijn vermogen van 1200W en een warmtebereik tot 10m2, kan deze kachel een ruimte snel en efficiënt verwarmen. Dat is precies wat je nodig hebt op koude winterdagen. En het beste is nog dat hij fluisterstil werkt. Geen storende geluiden terwijl je aan het studeren of werken bent. En zelfs 's nachts kan hij gewoon aan blijven staan.

Wat ik vooral fijn vind aan deze kachel is dat hij twee verwarmingsstanden heeft. Je kunt zelf kiezen hoeveel warmte je nodig hebt. De extreme warmte stand van 1200W zorgt voor snelle opwarming, terwijl de ECO stand van 800W energiebesparend is. Slim toch?

Met de handige indicatie LED kun je in één oogopslag zien of de kachel aan het verwarmen is. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want de kachel heeft oververhittingsbescherming en valbeveiliging. Zo kun je hem met een gerust hart gebruiken.

Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over deze kachel. Andere gebruikers zijn ook erg tevreden. Ze vinden het geweldig hoe snel de kachel warm wordt en de aangename luchtstroom die hij levert. En de mogelijkheid om de warmtetemperatuur in te stellen is ook echt een pluspunt. Oh, en ik moet de bijgeleverde afstandsbediening niet vergeten. Super handig!

Natuurlijk, er is altijd wel iemand die iets te klagen heeft. Een enkele gebruiker klaagt over het geluidsniveau van de kachel, maar dat lijkt een uitzondering te zijn. De meeste gebruikers ervaren geen problemen met het geluid.

Al met al is de Vulpes Goods Tech elektrische kachel echt een topkeuze. Hij is compact, efficiënt en heeft handige functies zoals de verwarmingsstanden en indicatie LED. En ondanks een paar klachten over het geluidsniveau, lijkt dit geen groot probleem te zijn. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen en overal mee naartoe nemen. Kortom, de Vulpes Goods Tech elektrische kachel is betrouwbaar en voldoet aan al je verwarmingsbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

 • list plusSnelle warmteafgifte

Nadelen Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.52
  Functionaliteit
  8.48
  Gebruiksgemak
  8.77
  Ik ben enthousiast om de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 - Ventilatorkachel aan te kondigen! Deze krachtige en stille ruimteverwarmer biedt snelle warmteafgifte en veelzijdigheid. Met warmtesnelheden van 1200W voor langdurig gebruik en 2400W voor snellere opwarming, biedt deze kachel flexibiliteit en efficiëntie. Het compacte formaat en het praktische handvat maken het eenvoudig te verplaatsen en op te bergen, terwijl de koelfunctie het apparaat transformeert in een verfrissende ventilator, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle seizoenen. De thermostaat met vorstbescherming, automatische uitschakeling om oververhitting te voorkomen en koude aanraking maken het een veilige keuze voor dagelijks gebruik.

  Deze ventilatorkachel is ideaal voor een kamer van 20-25 m2 en levert significante warmteafgifte, waardoor de ruimte snel en gelijkmatig wordt verwarmd. De geluidsarme stand maakt het ideaal voor langdurig gebruik, zoals tijdens het lezen, televisiekijken of zelfs tijdens het slapen, terwijl de krachtige ventilator zorgt voor een verfrissende luchtstroom in warm weer. Bovendien is het een reparabel product, ontworpen om gemakkelijk te repareren, met snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product benadrukt.

  De gebruikers zijn unaniem enthousiast over de snelheid van opwarming, de multifunctionaliteit en het geruisloze karakter van de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330. Het lichtgewicht en mobiele ontwerp maken het ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals de badkamer, terwijl het in de zomer kan dienen als een verkoelende ventilator. De krachtige ventilator wordt ook geprezen, omdat deze de warmte verder verspreidt dan vergelijkbare producten, waardoor het minder vaak hoeft aan te slaan en uiteindelijk kostenbesparend is.

  Al met al, de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 - Ventilatorkachel combineert snelheid, efficiëntie, en multifunctionaliteit in een compact, betrouwbaar ontwerp. Met zijn snelle opwarming, stille werking, en duurzaamheid is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare ruimteverwarmer. Met zijn sterke prestaties en positieve gebruikerservaringen, is deze ventilatorkachel een aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en efficiënte verwarming in huis. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand

  • list plusKrachtige warmte met laag energieverbruik
  • list plusFlexibel en verplaatsbaar design
  • list plusMogelijkheid om over te schilderen

  Nadelen Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand

  • list plusBeperkte dekking voor grotere ruimtes

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.23
  Functionaliteit
  8.09
  Gebruiksgemak
  8.55
  Ik ben verheugd om het Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand te introduceren, een innovatieve toevoeging aan de wereld van elektrische kachels. Met zijn vermogen van 425W biedt dit verplaatsbare infraroodpaneel krachtige warmte, terwijl het toch relatief laag energieverbruik heeft. Met afmetingen van 63,7 x 66,3 x 1,1 cm is het ideaal voor gebruik in verschillende kamers en situaties. Een opvallende eigenschap is de mogelijkheid om het paneel over te schilderen, waardoor het naadloos in elk interieur past.

  Een van de meest aantrekkelijke kenmerken is de flexibiliteit van het paneel. Met een gewicht van slechts 5,5 kg en een dikte van 0,2 cm is het gemakkelijk te verplaatsen en neemt het minimale ruimte in beslag. Dit maakt het ideaal voor gebruik in verschillende kamers, zoals woonkamers, keukens, slaapkamers of zelfs kantoren. Het paneel kan eenvoudig in het stopcontact worden gestoken, waardoor het direct warmte afgeeft, zonder dat er een ingewikkelde installatie nodig is.

  Het Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand komt ook met 10 standen, waardoor ik de warmte naar wens kan aanpassen. Hierdoor biedt het niet alleen gerichte warmte waar nodig, maar zorgt het ook voor energiebesparing. Dit maakt het een ideale bijverwarming, vooral in situaties waar specifieke ruimtes verwarmd moeten worden, in plaats van het hele huis.

  Een ander onderscheidend voordeel is het lage energieverbruik, waardoor ik kan genieten van warmte zonder hoge kosten. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het product en maakt het een aantrekkelijke optie voor milieubewuste consumenten. Bovendien is het paneel uitgerust met een thermostaat, waardoor ik de temperatuur nauwkeurig kan regelen, wat bijdraagt aan het comfort en de efficiëntie van het gebruik.

  Hoewel het Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand vele voordelen biedt, zijn er enkele mogelijke nadelen, zoals de beperkte dekking in vergelijking met centrale verwarmingssystemen. Voor grotere ruimtes kan het nodig zijn om meerdere panelen te gebruiken, wat de initiële investering kan verhogen.

  In conclusie biedt het Silvergear Infrarood Verwarmingspaneel Staand met zijn slanke ontwerp, flexibiliteit, energiezuinigheid en gerichte warmteafgifte een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een efficiënte bijverwarming. Met zijn vermogen om in verschillende ruimtes te worden gebruikt en zijn lage gebruikskosten, is dit een waardevolle toevoeging aan elk huishouden of kantooromgeving. 🌡️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

  • list plusMultifunctionaliteit en draagbaarheid

  Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

  • list plusOntworpen voor ruimtes tot 22 m2

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.66
  Functionaliteit
  7.82
  Gebruiksgemak
  8.22
  Ik ben dol op mijn Auronic Elektrische Kachel! Het is een must-have voor de koude winternachten en voegt echt iets toe aan mijn huis. Met zijn compacte formaat kan ik hem overal mee naartoe nemen, zonder gedoe met gas. En het beste is, hij is multifunctioneel en super handig!

  Het vernieuwde design ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook heel praktisch. Het LED-display met touch control maakt het super makkelijk om de instellingen aan te passen, en met de meegeleverde afstandsbediening kan ik alles vanaf de bank regelen. En met de digitale thermostaat en 24-uur timer heb ik alles onder controle.

  Niet alleen is de Glass Convector Heater energiezuinig, maar hij biedt ook extra veiligheid met overhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. En met een opwarmtijd van slechts 2-3 minuten en een bereik van 5-50 graden Celsius, zorgt hij snel en effectief voor comfort in elke ruimte tot 22 m2.

  Voor grotere ruimtes kan het zijn dat je meerdere kachels nodig hebt, maar over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn Auronic Elektrische Kachel. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en energiebesparing! 🌡️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  8. Princess Infrared Panel Heater 348254

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.23
  Functionaliteit
  7.63
  Gebruiksgemak
  7.91

  Ontdek nu de ongeëvenaarde prestaties van onze geavanceerde wandgemonteerde 540 Watt infrarood paneelverwarming - dé duurzame, snelle en efficiënte oplossing om jouw leefruimte op een comfortabele temperatuur te brengen. Verwen jezelf met de luxe van intelligente verwarmingstechnologie, compleet met een scala aan kenmerken die jouw woonervaring naar een hoger niveau tillen.

  Krachtige 540 Watt Infraroodverwarming: Warmte op Maat

  Met een krachtige output van 540 Watt biedt dit infrarood paneel niet alleen een weldadige warmte, maar doet het dit ook op een uiterst energiezuinige manier. Geniet van de geruststellende warmte die je ruimte snel en gelijkmatig verwarmt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over buitensporige energiekosten. Het is de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie.

  Stijlvol Ontwerp: Naadloze Integratie in Elk Interieur

  Ons paneel is niet alleen een meester in functionaliteit, maar ook een esthetische aanwinst voor jouw interieur. Het stijlvolle ontwerp zorgt voor een naadloze integratie in elke ruimte, waardoor functionaliteit hand in hand gaat met een eigentijdse uitstraling. Verwarmen met klasse was nog nooit zo eenvoudig.

  Timerfunctie: Verwarming Aangepast aan Jouw Levensstijl

  Pas de verwarming aan naar jouw persoonlijke behoeften met de handige timerfunctie. Stel eenvoudig de gewenste verwarmingstijd in, zodat je huis altijd op de juiste temperatuur is wanneer jij dat wilt. Optimaal comfort, afgestemd op jouw levensstijl.

  App-bediening: Gemak in Jouw Handpalm

  Met de innovatieve app-bediening heb je de controle over jouw verwarmingssysteem binnen handbereik. Reguleer en pas de instellingen aan met het gemak van je smartphone. Of je nu thuis bent of onderweg, de macht om je ruimte te verwarmen ligt letterlijk in jouw handen.

  Deze infrarood paneelverwarming biedt niet alleen een praktische en efficiënte oplossing voor de koude wintermaanden, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan jouw leefruimte. Maak je klaar voor een warme en comfortabele winter en bestel vandaag nog jouw 540 Watt infrarood paneelverwarming. Verwen jezelf met de luxe van intelligente verwarmingstechnologie en ervaar het verschil. Warmte was nog nooit zo slim en stijlvol!

  Belangrijkste kenmerken:

  • Krachtige 540 Watt infraroodverwarming: Houd je ruimte warm en energiezuinig.
  • Stijlvol ontwerp: Past naadloos in elk interieur.
  • Timerfunctie: Stel de verwarmingstijd in naar jouw behoeften.
  • App-bediening: Regelen en aanpassen via je smartphone.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

  • list plusKrachtig vermogen van 1500W voor snelle en efficiënte verwarming van de ruimte
  • list plusRoterende functie zorgt voor gelijkmatige en efficiënte verwarming van elke hoek van de kamer
  • list plusCompact formaat en mooie vormgeving passen in elke ruimte zonder op te vallen

  Nadelen Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische

   Beoordeling

   7.4 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.4
   Functionaliteit
   7.52
   Gebruiksgemak
   7.34
   De Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is dé oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Ik ben een krachtige elektrische kachel met een vermogen van 1500W, perfect voor het verwarmen van ruimtes tot 35m². Met mijn instelbare vermogen van 1000W tot 1500W kun je mijn kracht en verbruik aanpassen naar jouw wensen.

   Een van mijn beste eigenschappen is mijn roterende functie. Ik kan zelf 45 graden draaien, zodat ik elke hoek van de kamer bereik. Hierdoor kan ik jouw ruimte gelijkmatig en efficiënt verwarmen. Daarnaast ben ik ook compact van formaat, met afmetingen van 14 x 15 x 24 cm (L x B x H), waardoor ik gemakkelijk in elke kamer pas.

   Mijn gebruikers zijn ontzettend tevreden over mijn prestaties. Ze noemen me "lekker warm" en zeggen dat ze nooit meer last hebben van koude voeten. Ze waarderen ook mijn mooie ontwerp en handzaamheid. Een gebruiker vertelde me dat zijn dochter nu haar huiswerk kan maken in een lekker warme slaapkamer, zonder dat het te koud is. Een andere gebruiker vindt me compact en onopvallend, maar zou graag zien dat mijn ventilator iets krachtiger was.

   Wat mij onderscheidt van mijn concurrenten is mijn krachtige vermogen en roterende functie. Met mijn 1500W vermogen kan ik jouw ruimte snel en efficiënt verwarmen, terwijl mijn roterende functie ervoor zorgt dat geen hoekje onverwarmd blijft. Daarnaast ben ik compact en mooi vormgegeven, zodat ik in elke ruimte pas zonder op te vallen.

   Hoewel ik over het algemeen positieve beoordelingen ontvang, zijn er geen specifieke nadelen genoemd door gebruikers. Dit betekent dat ik voldoe aan de verwachtingen en doe wat ik beloof: een efficiënte en krachtige verwarmingsoplossing bieden.

   Kortom, de Dynter HW1500 - Elektrische Kachel - Keramische Heater - 1500 Watt Verwarming - Zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en efficiënte verwarmingsoplossing. Met mijn 1500W vermogen, roterende functie en compacte formaat heb ik alles wat je nodig hebt om jouw ruimte snel en efficiënt te verwarmen. 🌡️

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   10. Elektrische kachel – Princess Infrarood

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

   • list plusEnergiezuinige verwarming
   • list plusMogelijkheid om te bedienen via app of spraakbesturing
   • list plusEenvoudige installatieopties

   Nadelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

   • list plusLager vermogen dan vermeld in de productbeschrijving

   Beoordeling

   7.1 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   6.89
   Functionaliteit
   6.86
   Gebruiksgemak
   7.58
   De Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 is dé oplossing voor het verwarmen van specifieke ruimtes in huis. Met een vermogen van 700W hoef je niet langer het hele huis te verwarmen. Wat deze kachel zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via een handige mobiele app of zelfs met spraakbesturing. Zo kun je de verwarming eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften.

   Infraroodverwarming werkt anders dan traditionele verwarmingssystemen. Dit slimme paneel verwarmt niet de lucht in de kamer, maar alleen het oppervlak binnen zijn bereik. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik, omdat alleen de mensen en oppervlakken worden verwarmd. Zo blijft de lucht koel en fris, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk of hobby's.

   De bediening van deze kachel is super gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig bedienen met spraakbesturing, de handige mobiele app of gewoon handmatig. Met de Princess Home app kun je zelfs schema's instellen, zodat je altijd in een verwarmde ruimte komt. Of je nu verschillende kamers wilt verwarmen of alleen jouw werkkamer, deze kachel past zich aan jouw dagelijkse routines aan.

   De installatie van de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 is ook een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om het paneel aan de muur te bevestigen met de meegeleverde muurbevestigingen, of je kunt de voetjes gebruiken om de kachel vrijstaand te gebruiken en gemakkelijk door het huis te verplaatsen. Het koolstofkristal verwarmingselement zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige warmteverdeling, wat resulteert in een efficiënt energieverbruik.

   Hoewel er positieve reviews zijn over de warmteafgifte en de gebruiksvriendelijkheid van de app, is er één opmerking over het vermogen van de kachel. Het vermogen blijkt eigenlijk 350W te zijn in plaats van de vermelde 540W in de beschrijving. Dit kan een beperking zijn voor mensen die op zoek zijn naar een krachtigere verwarming.

   Al met al biedt de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348070 een energiezuinige en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor specifieke ruimtes in huis. Met de mogelijkheid om de kachel te bedienen via een app of spraakbesturing en de eenvoudige installatieopties, is dit een handige en efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gerichte verwarmingsoptie. Houd er wel rekening mee dat het vermogen van de kachel mogelijk lager is dan vermeld in de productbeschrijving.

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Uiterlijk 19 april in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

   Bestenu

   Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Badkamerkachels. Er zijn namelijk 1118 verschillende te koop ...

   Bedankt voor het lezen!