Wat is de beste Elektrische kachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het kopen van een goede Elektrische kachel is een lastige opdracht. Wat is de beste Elektrische kachel van 2023? Na het analyseren van 430 Elektrische kachels kwam de Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt als beste getest uit onze Elektrische kachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische kachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische kachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Elektrische kachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Elektrische kachels

1Score: 9.7
Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt
Beste elektrische verwarming
Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt
Auronic
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Elektrische kachel – Princess Infrarood
Princess
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Duux
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Elektrische Convector Kachel - 750
Elektrische Convector Kachel - 750
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel
Auronic
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel
Eurom
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Kachel Koopgids

Je bent op zoek naar een elektrische kachel, maar weet niet zo goed waar je op moet letten. Daarom leg ik je hieronder uit waar je naar moet kijken tijdens je zoektocht!

Wat voor soorten elektrische kachels zijn er allemaal?

Een elektrische kachel gebruik je als bijverwarming of als hoofdverwarming. Er zijn verschillende soorten elektrische kacheltjes verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ventilatorkachels. Deze zijn geschikt voor grotere ruimtes en werken met gloeidraad. Ze zijn wel aan de luidruchtige kant en daarom niet de beste keuze voor in je slaapkamer.

Een goede keramische kachel wordt warm via een keramische plaat en is ook geschikt voor grote ruimtes, maar maakt net als een ventilatorkachel veel lawaai en is daarom niet de beste keuze voor in je slaapkamer.

Ben je op zoek naar een elektrische kachel voor in je slaapkamer, dan is een goede convectorkachel een goed idee. Deze zijn stil en geschikt voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een slaapkamer of studeerkamer.

Een goede infraroodkachel verwarmt plaatselijk door infraroodstraling. Deze kachels zijn ideaal voor bijvoorbeeld onder je bureau om je voeten mee op te warmen, maar zijn niet geschikt om grotere ruimtes mee te verwarmen.

Een oliegevulde kachel is stil en geschikt voor middelgrote ruimtes. Deze blijven lang warm waardoor de warmte langer blijft hangen. Een Dual Kherr kachel is een convectorkachel, maar heeft een stenen plaat aan de voorkant van de kachel. Deze stenen plaat houdt de warmte goed vast en straalt deze warmte ook uit.

Er zijn ook bouwkachels te koop. Deze hebben extra dik gloeidraad en een hoger vermogen waardoor bouwkachels vaak een groter warmtebereik hebben. Het nadeel van een bouwkachel is dat ze veel lawaai maken, maar daar heb je op de bouwplaats gelukkig niet zoveel last van.

Wat is goedkoper: een cv of een elektrische kachel?

Momenteel is centrale verwarming op gas goedkoper dan verwarming via een elektrische kachel, maar hier komt hoogstwaarschijnlijk snel verandering in. Door de continue dalende prijzen van elektriciteit wordt elektrisch verwarmen steeds voordeliger.

Daarnaast wordt het stoken op gas steeds duurder waardoor elektrisch verwarmen steeds aantrekkelijker wordt. Bovendien behoort vanaf 2050 het verwarmen op gas niet meer tot de mogelijkheden. Dit geldt overigens niet alleen voor verwarmen op gas, maar ook koken op gas zal vanaf 2050 niet meer mogelijk zijn.

Wat zijn de kosten in verbruik van een elektrische kachel?

Gemiddeld kost het gebruik van een elektrische kachel zo'n €0,40 per uur. De meeste mensen gebruiken hun elektrische kachel als bijverwarming wat betekent dat deze alleen voor kortere periodes worden gebruikt, vaak totdat de centrale verwarming het huis genoeg heeft verwarmd.

De precieze energiekosten voor het gebruik van een elektrische kachel hangen af van hoeveel watt deze verbruikt. Hoe hoger het vermogen, hoe groter het oppervlak wat deze verwarmt. Zo verwarmt een elektrische kachel met een vermogen van 2500 watt een groter oppervlak verwarmen, maar hierbij ligt het energieverbruik hoger.

Kan je een elektrische kachel in de badkamer gebruiken?

Niet alle elektrische kachels zijn geschikt voor gebruik in de badkamer. Zelfs als ze gecertificeerd zijn voor gebruik in de badkamer, mag je ze niet overal plaatsen. Je mag badkamerkachelsnooit vlak bij het bad of de douche plaatsen. Kijk altijd goed naar de handleiding voordat je je elektrische kachel in de badkamer plaatst.

Hoe groot is het warmtebereik van een elektrische kachel?

Hoe groot het warmtebereik is, hangt van de soort elektrische kachel af. Ventilatorkachels en keramische kachels zijn het meest geschikt voor grotere ruimtes, maar er zijn onderling veel verschillen in het warmtebereik. Zo hebben sommige elektrische kachels een warmtebereik van 23 m² en andere 40 m².

hero illustration

Hoe testen we Elektrische kachels?

Om de beste Elektrische kachel te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische kachel-test hebben we 430 Elektrische kachels geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Elektrische kachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Elektrische kachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Elektrische kachel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Elektrische kachel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 430 Elektrische kachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Elektrische kachels in een handige lijst

1. Beste elektrische verwarming: Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt

 • list plusSnel en effectief verwarmt de kamer
 • list plusVerschillende warmtestanden en verstelbare thermostaat
 • list plusCompact en gemakkelijk verplaatsbaar

Nadelen Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt

 • list plusVerlengkabel met hoog wattage kan nodig zijn
 • list plusMoeilijk in te schatten wanneer de thermostaat aan- of uitgaat

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.74
Gebruiksgemak
9.62
Ik ben dolenthousiast over de Auronic Elektrische Convectorkachel! Deze kachel is echt een topper als het gaat om het snel verwarmen van een kamer. Met drie verschillende warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en een handige thermostaatknop kan ik de temperatuur precies instellen zoals ik dat wil. De kachel verwarmt de kamer gelijkmatig en zorgt ervoor dat ik snel kan genieten van een warme omgeving. En het beste is nog wel dat deze kachel compact en ruimtebesparend is, dus hij past perfect in elke kamer in mijn huis. En als ik hem wil verplaatsen, zijn de hittebestendige handvaten echt een uitkomst. 👌

Wat deze convectorkachel echt onderscheidt van andere modellen is de efficiënte warmteregulatie. Ik kan de temperatuur heel nauwkeurig instellen met de draaiknop van de thermostaat. Daarnaast warmt de kachel supersnel op, dus ik voel meteen het verschil tussen de verschillende standen. En ik hoef me ook geen zorgen te maken over de veiligheid, want de kachel is voorzien van oververhittingsbescherming. Dat geeft me een gerust gevoel.

De reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar de geweldige prestaties van de Auronic Elektrische Convectorkachel. Ze zeggen dat de kachel snel en effectief werkt om de kou te verdrijven en de ruimte lekker warm te maken. En wat ze ook fijn vinden, is dat je zelf het gewenste vermogen kunt kiezen. En laten we het vooral niet vergeten: deze kachel is super stil, in tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen. Geen vervelend lawaai dus!

Maar er zijn wel een paar dingen waar ik rekening mee moet houden. Een gebruiker merkte op dat je misschien een verlengkabel met een hoog wattage nodig hebt vanwege het vermogen van de kachel. Dat is wel iets om in gedachten te houden om brandgevaar te voorkomen. En het kan ook lastig zijn om in te schatten wanneer de thermostaat aan- of uitgaat.

Al met al is de Auronic Elektrische Convectorkachel een betrouwbare en efficiënte keuze als je snel een kamer wilt verwarmen. Met zijn verschillende warmtestanden, verstelbare thermostaat en compacte formaat is het echt een veelzijdig apparaat dat ik makkelijk kan verplaatsen. Ja, er zijn een paar dingen waar ik op moet letten, zoals het vermogen van de kachel en de thermostaatregeling. Maar de positieve punten van deze kachel wegen zwaarder. Hij is stil, snel en supermakkelijk te bedienen. Voor mij is dit echt de perfecte verwarmingsoplossing!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Elektrische kachel – Princess Infrarood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusEnergiezuinige verwarmingsoptie
 • list plusBediening via een mobiele app en spraakbesturing
 • list plusInfraroodverwarming verwarmt alleen objecten en mensen binnen het directe bereik van de kachel

Nadelen Elektrische kachel – Princess Infrarood

 • list plusVermogen van slechts 350 W in plaats van de vermelde 540 W

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.19
De Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348035 is echt iets voor mij. Met een vermogen van slechts 350 W kan ik specifiek de kamer verwarmen waar ik me op dat moment bevind, zonder dat ik het hele huis hoef op te warmen. Dat bespaart me niet alleen energie, maar ook geld!

Wat deze kachel echt onderscheidt, is dat ik hem kan bedienen via een handige mobiele app en zelfs met spraakbesturing. Met de gratis Princess Home app kan ik de kachel eenvoudig aanpassen en tijdschema's instellen, zodat ik altijd een heerlijk warme kamer binnenloop. Ik kan zelfs verschillende programma's instellen voor verschillende kamers in huis, zodat alles automatisch aan en uit gaat op basis van mijn dagelijkse routines. Hoe handig is dat?

Een groot voordeel van deze infraroodverwarming is dat het niet de hele lucht in de kamer verwarmt, maar alleen de objecten en mensen die binnen het directe bereik van de kachel zijn. Dit betekent dat de lucht koel en fris blijft, terwijl ik me kan concentreren op mijn werk of hobby's. En het beste van alles is dat infraroodverwarming minder energie verbruikt omdat het alleen de oppervlakken verwarmt die echt warm moeten zijn.

Ik kan dit Princess Infrarood Verwarmingspaneel zowel vrijstaand als aan de muur bevestigen, afhankelijk van wat ik het handigst vind en hoeveel ruimte ik heb. Het paneel heeft een verwarmingselement van koolstofkristal, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en nauwkeurige instellingen van de verwarmingstemperatuur en het vermogen. En als ik wil verplaatsen, is dat geen probleem dankzij de meegeleverde voetjes en muurbevestigingen.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het vermogen van de kachel eigenlijk 350 W is in plaats van de geadverteerde 540 W. Dat kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een krachtigere verwarmingsoptie. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties van de kachel en zeggen ze dat het verrassend veel warmte afgeeft. De app wordt ook positief beoordeeld als zijnde gebruiksvriendelijk.

Kortom, de Elektrische kachel - Princess Infrarood Verwarmingspaneel 348035 is echt een goede keuze voor mensen zoals ik die een energiezuinige verwarming willen die gericht is op het verwarmen van een specifieke ruimte in huis. De mogelijkheid om de kachel via een app en spraakbesturing te bedienen, samen met het lage energieverbruik en de eenvoudige installatie, maken dit een aantrekkelijke optie. Het enige nadeel kan het relatief lage vermogen van 350 W zijn, afhankelijk van je verwarmingsbehoeften. Maar voor mij klinkt het perfect! 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Duux Threesixty 2 Smart Heater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusKrachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing
 • list plusSnelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
 • list plusStil geluidsniveau, vooral in de laagste stand

Nadelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

 • list plusMogelijk geluidsniveau in de hoogste stand

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
8.83
Gebruiksgemak
8.85
Ik ben dol op de Duux Threesixty 2 Slimme Verwarmer Grijs! Deze krachtige en veelzijdige ventilatorkachel is perfect om een slecht geïsoleerde ruimte tot 14 vierkante meter te verwarmen. Ondanks zijn compacte formaat heeft hij een vermogen van 1800 watt, wat hem superkrachtig maakt!

Een van de coole functies van de Threesixty 2 Slimme Verwarmer is dat je de warmte 360 graden om je heen kunt voelen. De verwarmde lucht wordt namelijk aan de bovenkant naar buiten geblazen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Met 3 verwarmingsstanden van 800, 1200 en 1800 watt en 2 ventilatiestanden, waaronder een energiebesparende eco-stand, kun je de kachel precies aanpassen aan jouw behoeften.

Het bedienen van de Threesixty 2 Slimme Verwarmer is supermakkelijk. Je kunt het apparaat bedienen via de knoppen op de kachel zelf, maar ook via de gratis Duux app. Met de app kun je zelfs de temperatuur instellen tussen 18 en 30 graden Celsius. En weet je wat nog cooler is? Deze kachel is compatibel met Google Home en Alexa, dus je kunt hem zelfs met je stem bedienen!

De meeste gebruikers zijn echt enthousiast over de prestaties van de Threesixty 2 Slimme Verwarmer. Ze vinden het geweldig hoe snel en gelijkmatig de ruimte wordt verwarmd en hoe stil de kachel is, vooral in de laagste stand. Het strakke en moderne design wordt ook erg gewaardeerd, net als het feit dat de kachel niet veel ruimte inneemt en makkelijk te verplaatsen is. Sommige gebruikers overwegen zelfs om een tweede kachel aan te schaffen voor een andere ruimte. Zo goed is hij dus!

Hoewel sommige reviews hebben gesuggereerd dat de kachel in de hoogste stand wat geluid kan maken, hebben de meeste gebruikers hier geen last van. De laagste stand is namelijk vaak al voldoende om de ruimte lekker warm te houden.

Al met al is de Duux Threesixty 2 Slimme Verwarmer Grijs een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing. Met zijn unieke ontwerp, snelle verwarming, stille werking en handige bedieningsopties biedt deze kachel veel voordelen. Hoewel er af en toe wat geluid kan zijn in de hoogste stand, wegen de positieve eigenschappen zeker op tegen de mogelijke nadelen. Dus waar wacht je nog op? Haal die kachel in huis en geniet van de warmte! 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

 • list plusGoedkoper alternatief voor gasverwarming
 • list plusBespaart op kosten dankzij twee warmtestanden
 • list plusCompact, duurzaam en veilig in gebruik

Nadelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

 • list plusMogelijk niet voldoende voor grote, open ruimtes

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.35
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
9.25
Ik heb dé oplossing voor je: de luxe elektrische kachel wit! Zeg maar dag tegen die torenhoge gasrekening en verwarm je huis op een voordelige manier. Met twee warmtestanden (800W en 1200W) zorg ik ervoor dat je kamer in no-time lekker warm is, terwijl je geld bespaart. En weet je wat het mooie is? Ik ben compact, duurzaam én superveilig in gebruik!

Een van mijn beste eigenschappen is mijn omvalbeveiliging. Als ik per ongeluk omval, schakel ik automatisch uit. Dat geeft jou extra gemoedsrust en zorgt voor een veilige omgeving. Maar daar houdt het niet op, hoor! Ik heb ook een oververhittingsbeveiliging. Als ik te warm dreig te worden, schakel ik mezelf uit. Veiligheid gaat boven alles!

Maar ik ben niet alleen energiezuinig, ik ben ook nog eens milieuvriendelijk. Met mij krijg je dezelfde warmte voor een lagere prijs. Dat betekent flink besparen op je energierekening. En het mooie is: het gebruik van mijn warmtestanden is supermakkelijk.

Naast functioneel ben ik ook nog eens stijlvol. Mijn compacte formaat zorgt ervoor dat je me gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke kamer die je wilt. En geloof me, ik kan een behoorlijk grote ruimte verwarmen, tot wel 20 m².

Maar neem het niet alleen van mij aan, luister ook naar mijn gebruikers. Ze zijn dolenthousiast over hoe snel ik opwarm en hoe zuinig ik ben. En laten we mijn stijlvolle uitstraling en compacte formaat niet vergeten. Sommige gebruikers hebben me zelfs op kantoor staan!

Hoewel mijn gebruikers geen nadelen kunnen noemen, wil ik wel even benadrukken dat ik mogelijk niet genoeg kracht heb om een grote, open ruimte te verwarmen. Ik ben het meest geschikt voor kleinere kamers tot 20 m².

Kortom, de luxe elektrische kachel wit is dé keuze voor wie op zoek is naar een voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor gasverwarming. Met mijn verschillende warmtestanden, compacte formaat en veiligheidsfuncties ben ik een betrouwbare optie om je kamer snel en efficiënt te verwarmen. Dus waar wacht je nog op? Warm jezelf op met mij! 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

5. Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusKrachtige verwarming met een warmte-element van 2000 Watt.
 • list plus80° oscillatie voor een gebalanceerde verspreiding van warmte.
 • list plusSmart-timer functie om de kachel automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd.

Nadelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

 • list plusVerwachtingen van het snel opwarmen tot 30 graden worden niet altijd waargemaakt.
 • list plusInconsistentie tussen website-informatie en handleiding kan verwarrend zijn.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
8.18
Deze Elektrische kachel - 2000 Watt - Zwart - Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is echt iets voor mij. Met zijn krachtige verwarmingselement van 2000 Watt kan ik binnen enkele minuten genieten van een aangename kamertemperatuur tot 30 °C, zelfs tijdens de koude wintermaanden.

Wat deze kachel echt opvallend maakt, is de 80° oscillatie. Dit betekent dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid, waardoor niet alleen een groter warmtebereik wordt gecreëerd, maar ook de ruimte sneller wordt verwarmd. En met de handige smart-timer kan ik de kachel automatisch laten uitschakelen na een bepaalde tijd, variërend van 1 tot 9 uur. Zo hoef ik me geen zorgen te maken dat ik hem vergeet uit te zetten.

Veiligheid is voor mij ook belangrijk, en daarom ben ik blij dat deze kachel is uitgerust met een kantelbeveiliging. Ik hoef me geen zorgen te maken dat hij omvalt als er per ongeluk tegenaan gestoten wordt. Bovendien heeft hij een touch display en wordt hij geleverd met een handige afstandsbediening, zodat ik de kamertemperatuur kan regelen, de timer kan instellen en zelfs kan kiezen voor versneld verwarmen.

Het ontwerp van deze elektrische kachel is eenvoudig en stijlvol, en past perfect bij elk interieur. De kwaliteit is echt voelbaar, en met zijn krachtige 2000 Watt verwarmt hij snel en gelijkmatig. Daar hou ik van!

De gebruikersreviews bevestigen de geweldige prestaties van deze kachel. Een gebruiker merkt op dat de kachel veel warmte geeft en snel opwarmt. Dit komt door het nieuwe en efficiënte systeem zonder gloeiende spiraal. Een andere gebruiker benadrukt het gemak van de afstandsbediening en de mogelijkheid om de kachel te laten oscilleren. Dit maakt hem veelzijdig en geschikt voor elke ruimte.

Natuurlijk zijn er ook enkele opmerkingen van gebruikers. Zo is er verwarring ontstaan doordat de informatie op de Bol.com-website niet overeenkomt met de handleiding van de leverancier. Dat is jammer, want het kan potentiële kopers in de war brengen. En hoewel de beschrijving beweert dat de kachel binnen enkele minuten de ruimte verwarmt tot 30 graden, kan het zijn dat dit niet altijd het geval is. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben bij het gebruik van deze kachel.

Al met al is deze Elektrische kachel - 2000 Watt - Zwart - Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie een geweldige keuze voor mij. Hij biedt snelheid, efficiëntie en gemak. Hoewel er enkele kleine minpunten zijn, wegen de voordelen van deze kachel zwaarder. Ik kan hem zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verwarmingsoplossing. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

 • list plusEnergiezuinig met twee warmtestanden (800W en 1200W) om de warmteafgifte aan te passen aan jouw behoeften.
 • list plusMilieuvriendelijk en helpt bij het besparen op energiekosten.
 • list plusVeilig in gebruik met omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting.

Nadelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

 • list plusMogelijk niet geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.78
Gebruiksgemak
8.71
Ik kan je vertellen dat de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel een geweldige keuze is om je huis warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Met zijn stijlvolle zwarte high gloss afwerking en compacte formaat past deze kachel perfect in elke ruimte.

Een van de dingen die deze kachel zo speciaal maakt, is zijn energiezuinigheid. Met de keuze uit twee warmtestanden (800W en 1200W) kun je de warmteafgifte precies aanpassen aan jouw behoeften. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur, maar helpt ook om geld te besparen op je energierekening. En het beste van alles is dat deze kachel ook nog eens milieuvriendelijk is, dus je kunt genieten van de warmte zonder je schuldig te voelen.

Veiligheid is natuurlijk ook ontzettend belangrijk als het gaat om het gebruik van een kachel, en je hoeft je geen zorgen te maken met de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel. Hij heeft een ingebouwde omvalbeveiliging, dus als hij per ongeluk omvalt, schakelt hij automatisch uit. Daarnaast is er ook een beveiliging tegen oververhitting, dus je kunt met een gerust hart genieten van de warmte zonder je zorgen te maken.

Deze kachel is niet alleen technisch geavanceerd, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Hij is compact en lichtgewicht, dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar waar je maar wilt. Of je nu thuis aan het werken bent in je kantoor of gewoon een warme gang wilt hebben, deze kachel is echt veelzijdig.

Als je nog twijfels hebt, kun je altijd de reviews van andere gebruikers bekijken. Ze benadrukken dat deze kachel snel opwarmt en bijna geen geluid maakt, dus hij is perfect voor gebruik in een kantooromgeving. Ze prijzen ook de compactheid en kracht van de kachel, evenals de energiezuinigheid en veiligheidsvoorzieningen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel vermelden dat deze kachel mogelijk niet geschikt is voor het verwarmen van grote ruimtes. Hij heeft een bereik van maximaal 20 m², dus hij is ideaal voor kleinere kamers, maar hij kan tekortschieten in grotere ruimtes.

Al met al is de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, energiezuinige en veilige manier om warm te blijven. Met zijn stijlvolle design, gebruiksgemak en krachtige prestaties onderscheidt deze kachel zich echt van de rest. Of je nu je kantoor, gang of andere kleine ruimtes wilt verwarmen, deze kachel biedt de nodige warmte en comfort tijdens de wintermaanden. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Elektrische Convector Kachel - 750

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische Convector Kachel - 750

 • list plusEffectief en krachtig in het verwarmen van kleine ruimtes
 • list plusCompact en ruimtebesparend
 • list plusVerstelbare thermostaat voor flexibiliteit in temperatuurinstelling

Nadelen Elektrische Convector Kachel - 750

 • list plusSnoer kan wat kort zijn, beperkt in plaatsingsmogelijkheden

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.77
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.28
Ik heb de Elektrische Convector Kachel uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een geweldig kacheltje is voor het verwarmen van kleine ruimtes. Met zijn drie warmtestanden van 750W en 1250W, verwarmt deze kachel supersnel en efficiënt. De reviews van andere gebruikers laten zien dat de kachel de ruimte snel opwarmt en dat het energieverbruik laag blijft. Dit merk je vooral aan je gasrekening, waarbij sommige gebruikers zelfs tot wel tweederde besparen. Dat is toch mooi meegenomen!

Een van de sterke punten van dit kacheltje is dat het compact en ruimtebesparend is. Dankzij de handvaten kun je het gemakkelijk van de ene kamer naar de andere verplaatsen, waardoor het echt veelzijdig is. Bovendien is het ook nog eens licht van gewicht, waardoor het nog makkelijker te verplaatsen is. Je kunt het dus zowel in je kleine kantoor als in je woonkamer gebruiken. Sommige gebruikers zetten het zelfs gewoon naast zich voor een heerlijke warmte.

Een ander voordeel van deze convectorkachel is dat het een verstelbare thermostaat heeft. Hiermee kun je de temperatuur aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften. En geloof me, je merkt echt snel het verschil tussen de verschillende standen. Dit biedt je flexibiliteit en veel gebruiksgemak.

Wat betreft de technische details, de behuizing van de kachel blijft koel omdat het elektrische verwarmingselement afgeschermd is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar en kun je het veilig gebruiken. Daarnaast heeft de kachel ook nog eens een oververhittingsbescherming, wat een extra veiligheidsmaatregel is. Dat geeft toch een gerust gevoel.

De Elektrische Convector Kachel wordt geleverd met een handleiding en voldoet aan de CE- en RoHS-certificaten. Het heeft een maximaal vermogen van 1500Watt en is geschikt voor kamers tot ongeveer 15m2. De input is 220V-240V / 50Hz en het snoer heeft een lengte van 1,5m. Een klein minpuntje dat sommige gebruikers hebben genoemd, is dat het snoer een beetje aan de korte kant is. Dit kan de opties voor het plaatsen van de kachel beperken.

Al met al is de Elektrische Convector Kachel een geweldige kachel die snel warmte biedt en weinig energie verbruikt. Dankzij het compacte formaat en de verstelbare thermostaat is het echt gemakkelijk in gebruik en kun je het in verschillende ruimtes gebruiken. Ondanks het korte snoer zijn de positieve aspecten van dit product zeker opmerkelijk. Het is een betaalbare en praktische oplossing om ruimtes snel en efficiënt te verwarmen, met als extra voordeel een lagere energierekening.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties
 • list plusFluisterstille werking met een geluidsniveau van minder dan 45dB
 • list plusTwee verwarmingsstanden voor het regelen van de warmte

Nadelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusEnkele klachten over het geluidsniveau

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.47
Functionaliteit
7.96
Gebruiksgemak
7.79
De elektrische kachel van Vulpes Goods Tech is echt iets voor mij. Ik heb altijd behoefte aan wat extra warmte in huis, vooral tijdens de koude wintermaanden. Met deze kachel hoef ik me geen zorgen te maken, want hij doet precies wat hij moet doen: snel en efficiënt verwarmen.

Wat ik echt geweldig vind aan deze kachel is zijn compacte formaat en lichtgewicht design. Ik kan hem gemakkelijk meenemen naar verschillende kamers in mijn huis of zelfs naar kantoor. Met een vermogen van 1200W kan deze kleine kachel een ruimte tot 10m2 verwarmen, en dat is precies wat ik nodig heb.

Een van de beste eigenschappen van deze kachel is zijn fluisterstille werking. Ik kan me concentreren op mijn werk of studie zonder gestoord te worden door vervelende geluiden. Zelfs 's nachts kan ik de kachel probleemloos aan laten staan, zonder bang te zijn voor geluidsoverlast.

Wat ik ook fijn vind, is dat de kachel twee verwarmingsstanden heeft. Ik kan kiezen tussen de extreme warmte stand van 1200W voor snelle opwarming, of de energiebesparende ECO stand van 800W. Met de handige indicatie LED kan ik altijd zien of de kachel aan het verwarmen is.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze kachel. Hij heeft een oververhittingsbescherming en valbeveiliging, dus ik hoef me geen zorgen te maken over ongelukken. Ik kan de kachel met een gerust hart gebruiken, wetende dat hij veilig is.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze kachel. Andere gebruikers zijn ook erg tevreden over de prestaties ervan. Ze prijzen de snelle opwarming en de aangename luchtstroom die de kachel produceert. De mogelijkheid om de warmtetemperatuur in te stellen wordt ook erg gewaardeerd. En laten we de handige afstandsbediening niet vergeten!

Natuurlijk is er altijd wel iemand die ergens over klaagt. Een enkele gebruiker vond het geluidsniveau van de kachel te hoog en vond het moeilijk om te werken of te slapen met de kachel aan. Maar eerlijk gezegd lijkt dit een uitzondering te zijn, gezien de positieve ervaringen van andere gebruikers.

Al met al kan ik zeggen dat de Vulpes Goods Tech elektrische kachel een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een compacte en efficiënte verwarmingsoplossing. Hij doet zijn werk snel en stil, en de handige functies zoals de verwarmingsstanden en indicatie LED maken het gebruik heel eenvoudig. Ja, er zijn enkele klachten over het geluidsniveau, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht design kan ik deze kachel overal mee naartoe nemen. Kortom, de Vulpes Goods Tech elektrische kachel is betrouwbaar en veelzijdig, en voldoet aan al mijn verwarmingsbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusCompact en gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte
 • list plusGeen gas meer nodig om kamers te verwarmen
 • list plusBesparing op de gasrekening

Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel

 • list plusHet snoertje is aan de korte kant

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
6.88
Gebruiksgemak
7.57
De Auronic Elektrische Kachel is echt een topding! Hij is compact en makkelijk te verplaatsen, dus je kunt hem overal in huis neerzetten waar je wilt. Het beste is dat je geen gedoe meer hebt met gas om je kamers warm te houden. Superhandig, vooral in de winter!

Wat echt opvalt aan deze kachel is het nieuwe design. Het LED-display heeft touch control, dus je kunt de instellingen met een simpel tikje op het scherm aanpassen. Het display is superduidelijk en makkelijk te gebruiken, dus je hebt binnen no-time een heerlijk warme kamer. Deze kachel ziet er ook nog eens veel moderner uit dan andere convectieverwarmingen.

Een andere handige feature van de Auronic Elektrische Kachel is de afstandsbediening die erbij zit. Zo kun je lekker vanaf de bank de kachel bedienen, zonder dat je op hoeft te staan. Je kunt niet alleen de temperatuur verhogen of verlagen, maar ook verschillende standen instellen.

Deze kachel is echt multifunctioneel en je kunt hem overal mee naartoe nemen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Of je hem nou in de tuin neerzet tijdens een feestje of op de bouwplaats gebruikt, je bent altijd verzekerd van een aangename temperatuur.

En weet je wat ook fijn is? Je bespaart flink op je gasrekening met de Auronic Elektrische Kachel. Dat kan wel tientallen euro's per maand schelen! Dat is echt handig, vooral nu de gasprijzen steeds hoger worden.

Veiligheid is ook belangrijk bij deze kachel. Als hij te warm wordt, schakelt hij automatisch uit dankzij de overhittingsbeveiliging. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over schade of brandgevaar. En met de 24-uur timer kun je zelf de tijd instellen.

De Auronic Elektrische Kachel wordt geleverd met poten, een handleiding, een afstandsbediening, een CR2025-batterij en bevestigingsmateriaal. Je kunt de temperatuur instellen tussen 5 en 50 graden en het snoer is 1,5 meter lang.

Gebruikers zijn echt tevreden met deze kachel, blijkt uit de reviews. Ze zijn blij met hoe snel hij opwarmt, het LED-display en de afstandsbediening. Ook vinden ze het strakke design en de goede prestaties top. Een minpuntje dat genoemd wordt, is dat het snoertje een beetje kort is.

Al met al is de Auronic Elektrische Kachel echt een aanrader als je een compacte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing zoekt voor je huis. Met zijn moderne design, handige features en energiebesparing krijg je echt waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

 • list plusKrachtig vermogen van 2000 Watt
 • list plusIngebouwde thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling
 • list plusVoorzien van oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging voor veilig gebruik

Nadelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

 • list plusNiet geschikt voor grote ruimtes
 • list plusGeen timerfunctie
 • list plusVerwarring over geschiktheid voor gebruik in de badkamer

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.71
Functionaliteit
6.73
Gebruiksgemak
7.55
De Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel is mijn nieuwste aanwinst! Met een krachtig vermogen van 2000 Watt kan ik elke kleine ruimte in no-time verwarmen. En met de handige ingebouwde thermostaat kan ik de temperatuur precies instellen zoals ik wil.

Wat deze ventilatorkachel echt bijzonder maakt, is het vermogen van 2000 Watt. Hierdoor kan ik genieten van snelle en efficiënte warmte. En met de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging hoef ik me geen zorgen te maken over de veiligheid.

Ik ben niet de enige die dol is op de Eurom VK 2002. Gebruikers zijn laaiend enthousiast over de prestaties van deze krachtpatser. Ze noemen het zelfs een "strijder", omdat het elke kamer binnen 3 minuten naar een aangename 27 graden kan verwarmen. En het beste van alles? Zelfs na een val uit het raam blijft deze kachel perfect werken. Dat noem ik nog eens duurzaamheid!

Een ander groot voordeel is het compacte formaat van de kachel. Hierdoor kan ik hem gemakkelijk in elke ruimte plaatsen. En dankzij de omvalbeveiliging hoef ik me geen zorgen te maken dat hij omvalt en schade veroorzaakt. Pluspunt: deze kachel is ook nog eens lekker stil, dus ik kan optimaal genieten van de warmte zonder afleiding.

Natuurlijk heeft de Eurom VK 2002 ook enkele beperkingen. Zo is hij niet geschikt voor grote ruimtes en ontbreekt er een timerfunctie. Ook is er wat verwarring over het gebruik in de badkamer, aangezien de omschrijving en gebruiksaanwijzing tegenstrijdige informatie geven. Maar ondanks deze kleine minpunten blijft de Eurom VK 2002 een betrouwbare en krachtige kachel voor kleine ruimtes.

Dus als je op zoek bent naar een compacte en betrouwbare verwarmingsoplossing, dan is de Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel zeker een goede keuze. Met zijn vermogen van 2000 Watt, thermostaat en veiligheidsvoorzieningen biedt hij alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt te verwarmen. Dus waar wacht je nog op? Investeer in de Eurom VK 2002 en geniet van de warmte! 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische kachels. Er zijn namelijk 430 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!