Bestenu

Beste elektrische kachels - okt. 2022

Met meer dan 3957 elektrische kachels op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste elektrische kachels in een handige lijst
01Score: 10
Eurom VK 2002
Eurom VK 2002
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Ventilatorkachel
Ventilatorkachel
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Vrijstaande 2000Watt convector elektrische kachel wand met timer en vermogen instelbaar
Vrijstaande 2000Watt convector elektrische kachel wand met timer en vermogen instelbaar
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Alpina Elektrische Heater
Alpina Elektrische Heater
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Eurom Alutherm 2500 Wifi Convectorkachel
Eurom Alutherm 2500 Wifi Convectorkachel
Ga naar laagste prjis
06Score: 8
Clean Air Optima® CA-904B
Clean Air Optima® CA-904B
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Tristar KA-5911 Convector Kachel – Elektrische Kachel 1500 Watt – Overhittingsbeveiliging
Tristar KA-5911 Convector Kachel – Elektrische Kachel 1500 Watt – Overhittingsbeveiliging
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
LifeGoods Elektrische Kachel
LifeGoods Elektrische Kachel
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.6
Ventilatorkachel
Ventilatorkachel
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Princess 341500 Smart
Princess 341500 Smart
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische Kachel Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je bent op zoek naar een elektrische kachel, maar weet niet zo goed waar je op moet letten. Daarom leg ik je hieronder uit waar je naar moet kijken tijdens je zoektocht!

Wat voor soorten elektrische kachels zijn er allemaal?

Een elektrische kachel gebruik je als bijverwarming of als hoofdverwarming. Er zijn verschillende soorten elektrische kacheltjes verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ventilatorkachels. Deze zijn geschikt voor grotere ruimtes en werken met gloeidraad. Ze zijn wel aan de luidruchtige kant en daarom niet de beste keuze voor in je slaapkamer.

Een goede keramische kachel wordt warm via een keramische plaat en is ook geschikt voor grote ruimtes, maar maakt net als een ventilatorkachel veel lawaai en is daarom niet de beste keuze voor in je slaapkamer.

Ben je op zoek naar een elektrische kachel voor in je slaapkamer, dan is een goede convectorkachel een goed idee. Deze zijn stil en geschikt voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een slaapkamer of studeerkamer.

Een goede infraroodkachel verwarmt plaatselijk door infraroodstraling. Deze kachels zijn ideaal voor bijvoorbeeld onder je bureau om je voeten mee op te warmen, maar zijn niet geschikt om grotere ruimtes mee te verwarmen.

Een oliegevulde kachel is stil en geschikt voor middelgrote ruimtes. Deze blijven lang warm waardoor de warmte langer blijft hangen. Een Dual Kherr kachel is een convectorkachel, maar heeft een stenen plaat aan de voorkant van de kachel. Deze stenen plaat houdt de warmte goed vast en straalt deze warmte ook uit.

Er zijn ook bouwkachels te koop. Deze hebben extra dik gloeidraad en een hoger vermogen waardoor bouwkachels vaak een groter warmtebereik hebben. Het nadeel van een bouwkachel is dat ze veel lawaai maken, maar daar heb je op de bouwplaats gelukkig niet zoveel last van.

Wat is goedkoper: een cv of een elektrische kachel?

Momenteel is centrale verwarming op gas goedkoper dan verwarming via een elektrische kachel, maar hier komt hoogstwaarschijnlijk snel verandering in. Door de continue dalende prijzen van elektriciteit wordt elektrisch verwarmen steeds voordeliger.

Daarnaast wordt het stoken op gas steeds duurder waardoor elektrisch verwarmen steeds aantrekkelijker wordt. Bovendien behoort vanaf 2050 het verwarmen op gas niet meer tot de mogelijkheden. Dit geldt overigens niet alleen voor verwarmen op gas, maar ook koken op gas zal vanaf 2050 niet meer mogelijk zijn.

Wat zijn de kosten in verbruik van een elektrische kachel?

Gemiddeld kost het gebruik van een elektrische kachel zo'n €0,40 per uur. De meeste mensen gebruiken hun elektrische kachel als bijverwarming wat betekent dat deze alleen voor kortere periodes worden gebruikt, vaak totdat de centrale verwarming het huis genoeg heeft verwarmd.

De precieze energiekosten voor het gebruik van een elektrische kachel hangen af van hoeveel watt deze verbruikt. Hoe hoger het vermogen, hoe groter het oppervlak wat deze verwarmt. Zo verwarmt een elektrische kachel met een vermogen van 2500 watt een groter oppervlak verwarmen, maar hierbij ligt het energieverbruik hoger.

Kan je een elektrische kachel in de badkamer gebruiken?

Niet alle elektrische kachels zijn geschikt voor gebruik in de badkamer. Zelfs als ze gecertificeerd zijn voor gebruik in de badkamer, mag je ze niet overal plaatsen. Je mag badkamerkachelsnooit vlak bij het bad of de douche plaatsen. Kijk altijd goed naar de handleiding voordat je je elektrische kachel in de badkamer plaatst.

Hoe groot is het warmtebereik van een elektrische kachel?

Hoe groot het warmtebereik is, hangt van de soort elektrische kachel af. Ventilatorkachels en keramische kachels zijn het meest geschikt voor grotere ruimtes, maar er zijn onderling veel verschillen in het warmtebereik. Zo hebben sommige elektrische kachels een warmtebereik van 23 m² en andere 40 m².

hero illustration

Hoe komt deze handige elektrische kachel reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste elektrische kachel ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over elektrische kachels, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle elektrische kachel die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke elektrische kachel het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste elektrische kachels in een oogopslag

1 - Eurom VK 2002

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Eurom VK2002 is een ventilator kachel met een maximaal vermogen van 2000 Watt. De VK2002 is voorzien van een thermostaat, zodat de temperatuur makkelijk geregeld kan worden. Door de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging is de kachel veilig in gebruik. De VK2002 is zeer geschikt om kleine ruimtes te verwarmen. De VK2002 is ook te gebruiken tijdens de warmere dagen, omdat er ook een koude-lucht ventilator op zit. Kenmerken Vermogensselecties: 2 Aansluitspanning: 220-240/50 V/Hz Element: weerstanddraad Bediening: bedieningspaneel Montage: staand Afmeting: 13,1 x 22,3 x 25,6 cm Elektrokabel: 150 cm Gewicht: 1 kg Bijzonderheden Indicatielampje Koude-lucht ventilator

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Ventilatorkachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb jij tijdens de koude winterdagen nood aan verwarming thuis? Dan is deze ventilatorkachel de ideale bijverwarming voor jou. Met de 2000W krachtige ventilatorkachel kan je zeer makkelijk en snel verschillende ruimtes in je huis verwarmen en verkoelen. Dankzij de drie warmtestanden en de ingebouwde temperatuurregelaar is dit de ideale bijverwarming voor je woonkamer, werkkamer, terras of je badkamer. Is het te warm? Geen probleem, deze ventilatorkachel kan ook koelen! Jouw voordelen: ✓ Nooit meer koude winterdagen ✓ Pure ontspanning en warmte ✓ Altijd een verwarmd kamer ✓ Perfecte bijverwarming voor elke ruimte ✓ Makkelijk in gebruik ✓ Duurzaam materiaal ✓ Drie warmtestanden ✓ Super compact ✓ Ingebouwde temperatuurregeling ✓ Beveiliging tegen oververhitting ✓ Multifunctioneel Duurzaam en heerlijk warm De ventilatorkachel is dankzij de drie warmtestanden en ingebouwde temperatuurregeling zeer zuinig in gebruik. Dankzij de krachtige motor van 2000W verwarmt de ventilatorkachel elke kamer super snel op. Zodra je de verwarmde kamer binnentreed ervaar je een oase van warmte en kan je fijn ontspannen. 3 warmtestanden Deze elektrische kachel is uitgerust met 3 verschillende warmtestanden. Je kan een keuze maken tussen koud, warm (1000W) en heet (2000W). Via de draaiknop aan de voorkant kies je eenvoudig de gewenste warmtestand. Perfecte bijverwarming voor elke ruimte Tijdens het werken, na het nemen van een douche of om op de bank ontspannen wil je het natuurlijk wel lekker warm of knus hebben. Dit kan allemaal perfect met de verwarming electrisch. Ingebouwde temperatuurregeling Naast de drie warmtestanden heeft deze verwarming electrisch ook een ingebouwde temperatuurregeling. Via deze temperatuurregelaar kan je de temperatuur altijd zoals gewenst instellen. Via de draaiknop aan de voorkant kies je eenvoudig de gewenste temperatuur. Super Compact Deze ventilatorkachel heeft een zeer compacte en lichte design waardoor het zeer makkelijk te verplaatsen tussen verschillende ruimtes. De elektrische kachel is hierdoor ook zeer makkelijk mee te nemen op verplaatsing. De ventilatorkachel is voorzien van 1,3 meter kabel, waardoor je hem makkelijk overal kan aansluiten in het stopcontact. Beveiliging tegen oververhitting Deze ventilatorkachel is voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Wanneer je de verwarming electrisch na een lange nacht vergeet uit te zetten, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Multifunctioneel Het bijkomende voordeel van de ventilatorkachel is dat deze ook beschikt over een koude luchtstand. Zo kan je tijdens de warme zomerdagen deze ventilatorkachel ook gebruiken voor extra verkoeling. Je kan het zowel verticaal als horizontaal gebruiken. Verpakkingsinhoud • 1x Ventilatorkachel • 1x Handleiding Koop nu jouw ventilatorkachel en ervaar nooit meer een koude winter! Specificaties: ✓ Gewicht: 1.03 kg ✓ Afmetingen: 23 x 26,3 x 13.5 (cm) ✓ Met oververhitting beveiliging ✓ Met 3 warmtestanden (koud, warm en heet) ✓ Met temperatuurregelaar ✓ Met koude lucht optie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Vrijstaande 2000Watt convector elektrische kachel wand met timer en vermogen instelbaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onze vrijstaande 2000Watt convector kachel warmt supersnel én geruisloos uw kamer op! De kachel beschikt over drie standen voor verwarmen en een thermostaat met timer. Uitermate eenvoudig te bedienen en zeer effectief. Kwaliteiten die deze convector kachel tot een waardevolle toevoeging aan uw huishouden of kantoor maken. Zoals eerder vermeld verwarmt de Turbo 2000Watt convector kachel geruisloos. Dit maakt dat de kachel ook geschikt is voor gebruik in uw slaapkamer 's nachts. Specificaties 2 hittestanden: 1250 W / 2000 W Thermostaat en timer Bescherming tegen oververhitting Productspecificaties Voeding: 230 VAC 50 Hz Verbruik: 2000 W Verwarming ventilator type IP20 Afmetingen 618*260*380mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Alpina Elektrische Heater

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een droge ruimte binnenshuis soms wat extra verwarmen, zoals je woonkamer of slaapkamer? Deze ventilatorkachel met wandmontage geeft heerlijke bijverwarming op momenten dat je dat wenst. Of wil je juist extra koelen tijdens warme dagen? Ook dat kan! In de zomer schakel je de verwarmingsfunctie uit en gebruik je het apparaat als ventilator voor een heerlijk koel briesje. Bediening op afstand Deze elektrische verwarming van Alpina hang je hoog aan de muur op nabij een stopcontact. De wandmontage werkt ruimtebesparend in de kamer, want de kachel neemt geen vloeroppervlak in. Je bedient de heater via het regelpaneel op het apparaat of met de meegeleverde infrarood afstandsbediening (batterijen inbegrepen). Bedienen kan dus ontspannen vanuit je luie stoel. Geeft snel warmte De temperatuur stel je digitaal in tussen 18 en 45 °Celsius. Een LED-display geeft de temperatuur aan. Met de 2 warmteniveaus bepaal je de kracht van verwarming: 1000 Watt of 2000 Watt. De elektrische kachel heeft een snel verwarmend keramisch PTC-element, zodat je niet lang hoeft te wachten op een behaaglijke temperatuur. Een keramische kachel werkt namelijk sneller dan een gewone ventilatorkachel. Hij oscilleert ook, als je dat wil. Dit betekent dat hij met een zwenkende beweging de lucht verspreidt in een brede hoek. Wil je voorkomen dat je energie verspilt? Activeer de open-raamdetectie en de kachel merkt het op als de temperatuur snel daalt, waarna het apparaat automatisch uitschakelt. Met timer De wandverwarming is voorzien van een tijdklok. Je kan hem instellen tussen 1 en 8 uur of kiezen voor de weektimer, waarbij je voor alle dagen van de week start- en eindtijden aangeeft. Veilig in gebruik De keramische verwarmingselementen van PTC geven hoog-rendement verwarming, die stil is, geurloos en niet vervuilend. De kachel werkt zonder vuur en verbruikt geen zuurstof. Ook heeft hij een oververhittingsbeveiliging. Hij schakelt zichzelf uit om te voorkomen dat de temperatuur te hoog wordt en beschermt daarmee ook de motor tegen oververhitting. Bovendien schakelt de kachel automatisch uit wanneer de luchtuitlaat is geblokkeerd. Detecteert hij dat de blokkade is verdwenen? Dan gaat de verwarming weer aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige kunststof, wat de wandkachel een lange levensduur geeft. Details Alpina elektrische verwarming Kan zowel verwarmen als een koel briesje verspreiden Inclusief afstandsbediening met batterijen Met timer: 1-8 uur of weektimer Maximaal vermogen: 2000 Watt 2 Verwarmingsstanden: 1000 W/ 2000 W Verbruik in stand-by modus (elSB): 0,00043 kW Beveiligd tegen oververhitting Spanning: 220-240 Volt ~ 50-60Hz Modelnummer PTC-3015L-E CE-goedgekeurd door SGS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Eurom Alutherm 2500 Wifi Convectorkachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bijzondere kenmerken De Eurom Alutherm 2500 Wifi is een strak vormgegeven convectorkachel die in elke woning past. Met 2500 Watt kan deze kachel 65-80 m³ verwarmen, zeer geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of op het kantoor. Deze verwarming wordt bevestigd aan de muur, en is dus perfect als permanente verwarming. De thermostaat meet of de gewenste temperatuur is bereikt. Met de gratis Eurom Smart App is het dan mogelijk om de Alutherm 2500 Wifi te bedienen. Via deze App is het mogelijk om meerdere kachels aan elkaar te koppelen. Specificaties Vermogen: 2500 W Vermogensselecties: 3 Aansluitspanning: 220-240/50 V/Hz Element: X-shape aluminium Bediening: Afstandsbediening, Eurom Smart App Thermostaat: Ja, + extra externe Timer: Weektimer in App Isolatieklasse: IP24 Omvalbeveiliging: Ja Oververhittingsbeveiliging: Ja Montage: Staand, wand Omkasting: Kunststof, metaal Afmeting: 9 (20,8) x 102 x 45,8 cm Elektrokabel: 150 cm Gewicht: 5,9 kg Bijzonderheden: LCD display

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Clean Air Optima® CA-904B

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geschikt voor ruimtes tot: 40m² / 100m³ / 430ft² • 2in1: verwarmen en koelen Verwarmen: 1000/2000 Watt • Draaicirkel (oscillatie): 80º • Digitale thermostaat instelbaar 15-35°C • Stoffilter • Kantelbeveiliging, dubbele oververhitting beveiliging De high-end keramische Clean Air Optima Design PTC ventilatorkachel (2in1 Verwarming en Ventilator) CA-904B heeft een vermogen van 1000/2000 Watt en is de perfecte oplossing voor het comfortabel (bij) verwarmen van ruimtes tot 40m² / 100m³ op koele dagen en tijdens de wisseling van de seizoenen, het verwarmen van koude plekken in uw binnenruimte of bij plotseling opkomende kou. De energiezuinige ventilatorkachel CA-904B heeft twee instelmogelijkheden voor de PTC verwarming en de ventilator, timer voor uitschakeling tussen 1 en 12 uur en een regelbare thermostaat voor het automatisch regelen van de gewenste temperatuur. De energiemarkt verandert! Eenvoudige “Plug&Play” manier om aardgasvrij (bij) te verwarmen Met de elektrische verwarming door de keramische Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904B kunt u ook uw eigen uit duurzame bronnen opgewekte energie (bijvoorbeeld zonnepanelen) eenvoudig gebruiken om uw ruimtes (bij) te verwarmen. Daarmee zorgt u voor een forse energiebesparing. Elektriciteit wordt niet voor niets gezien als de energiebron van de toekomst. Ventilator voor koele prestaties tijdens warme dagen Door de keuze voor inbouw van een verticale ventilator rotor met een dynamische luchtstroom van 5 meter/seconde zorgt de Ventilatorkachel CA-904B voor een stille of krachtige verkoelende bries. Bij uitgeschakelde verwarming fungeert de CA-904B in de zomer als ventilator met een verkoelende bries. Thermostaat gecontroleerde temperatuurregeling tussen 15 en 35°C Met de regelbare thermostaat reageert de Clean Air Optima Design PTC ventilatorkachel CA-904B op de kamertemperatuur. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur stopt de kachel met verwarmen. Wanneer de temperatuur enkele graden daalt, schakelt de verwarming weer automatisch aan. Op koele dagen zorgt de thermostaat gestuurde Design PTC ventilatorkachel CA-904B voor energiezuinige, veilige en comfortabele bijverwarming van de binnenruimte. Optimale thermostaat instelling voor bijverwarming door CA-904B Stel voor optimale bijverwarming de thermostaat van de Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904B net iets lager in dan de hoofdverwarming. De Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904B fungeert dan als booster totdat de ruimte met warmte is verzadigd. In de regel geld dat de bijverwarming slechts half zo krachtig hoeft te zijn (half vermogen), dan wanneer hij een hoofdverwarming is. De ingebouwde thermostaat zorgt dat de Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904B niet te veel elektriciteit verbruikt. Integrale verwarming totale ruimte door: 1. High-end energiezuining keramisch PTC verwarmingssysteem 2. Dwarsstroomventilator, zeer stille werking en gelijkmatige warmteverdeling 3. Draaihoek (oscillatie) 80° voor warmteverdeling tot in verste hoeken in de ruimte 4. Snel verwarmen van 10°C naar 22°C in slechts 23 minuten Technische specificaties CA-904B • Type: Design PTC ventilatorkachel CA-904B • 2in1: verwarmen en koelen • Voor ruimtes tot 40m² / 100m³ • Thermostaat voor het automatisch regelen van de gewenste temperatuur • Veiligheidsthermostaat voorkomt oververhitting • Geïntegreerde kantelbeveiliging • Conform: EN/IEC 60035-1,EN/IEC60335-2-30,EN/IEC60335-2-80 • Veiligheid CE / TUV GS / RoHs / WEEE • Digitale temperatuur controle tussen 15°C en 35°C • Luchtsnelheid: tot 5 meter/seconde • 2-voudige ventilator instelling • Timerinstelling tussen 1-12 uur • Infrarood afstandbediening • Monitoring via digitaal LED scherm bovenkant • Geluidsniveau: <35 dB(A) (stand laag) • Snoerlengte: 1,5 meter • Stroomspanning 220V - 240V / 50Hz • Stroomverbruik 1000W/2000W • Gewicht: 4,56 kg • Afmeting: Toren H 68,8cm / Voetplaat 21 x 21cm • Kleur: zwart • Materiaal: ABS kunststof

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Tristar KA-5911 Convector Kachel – Elektrische Kachel 1500 Watt – Overhittingsbeveiliging

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tristar KA-5911 is de ideale convector kachel als bijverwarming in de winter. De compacte kachel met geïntegreerde handvatten zorgt ervoor dat je de kachel eenvoudig en veilig kunt verplaatsen. Met een vermogen van 1500 Watt zorgt de kachel ervoor dat je er snel weer warmpjes bij zit. Daarnaast is de kachel uitgerust met drie standen, een regelbare thermostaat en een oververhittingsbeveiliging. Convector kachel Een convectorkachel is ideaal als je snel een ruimte wil verwarmen. Doordat de kachel vrijwel geruisloos is kun je hem langdurig gebruiken en is hij ook geschikt voor in de slaapkamer. Regelbare thermostaat De kachel kan eenvoudig ingesteld worden met de regelbare thermostaat en de diverse warmtestanden. Hierdoor kun je zorgen dat je snel weer lekker warm onder de luifel of voortent van je caravan zit. Het indicatielampje op de schakelaar geeft aan of de kachel aan of uit staat. Dankzij de oververhittingsbeveiliging gaat de kachel automatisch uit als hij te warm dreigt te worden. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie Wat vind je in de doos: Tristar convector kachel, handleiding Redenen om de Tristar Convector Kachel te kiezen: Eenvoudig te bedienen kachel dankzij de draaiknop en schakelaars aan de zijkant Regelbare thermostaat voor optimale verwarming van kleine ruimtes Ideaal als bijverwarming tijdens koude dagen Veilig te gebruiken dankzij de oververhittingsbeveiliging Eenvoudig op te bergen dankzij het compacte formaat van 17,8 x 49,5 x 35,3 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - LifeGoods Elektrische Kachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je het vaak koud tijdens een lange dag studeren of werken? Geen behoefte aan een grote kachel die veel herrie maakt? Bestel dan de elektrische kachel van LifeGoods. De kachel is fluisterstil (<45dB) en heeft een bereik tot wel 10m2. De draaihoek van 90° vult de hele ruimte van een aangename warme bries of een verkoelend windje. Kies naar wens uit één van de drie verwarmingsstanden: Hoog (950W), Laag (550W) of Natuurlijke wind (4W). Dankzij het LED indicatielicht zie je direct welke verwarmingsstand er ingeschakeld is. De ventilatorkachel is beschermd tegen oververhitting en gaat automatisch uit als hij omvalt. Weinig tot geen brandgevaar dus met deze handige kachel! Verplaats de kachel eenvoudig met het ingebouwde handvat. Neem hem mee naar kantoor, naar huis of zelfs naar de camping! 3 verwarmingsstanden Switch met één druk op de knop tussen drie verschillende verwarmingsstanden. Kies naar wens voor hoge hitte (950W), lage hitte (550W) of natuurlijke wind (4W). De ‘natuurlijke wind’ stand maakt gebruik van de omgevingstemperatuur en warmt de ruimte niet verder op. LED indicatielicht De LifeGoods Elektrische Kachel beschikt over een slim LED indicatielicht. Bij hoge hitte licht de kachel rood op, bij lage hitte donkerrood en bij de natuurlijke windstand blauw. Zo zie je van een afstandje welke verwarmingsstand er ingeschakeld is! Draaihoek van 90° De ventilatorkachel draait 45° naar links én 45° naar rechts. Zo heb je dus een totale draaihoek van wel 90°. Zo vul je eenvoudig de hele ruimte met een aangename warme bries. De kachel draait rustig en ritmisch op en neer. LifeGoods ventilatorkachel ✔ 3 verwarmingsstanden (hoog, laag, natuurlijke wind) ✔ Beveiligd tegen oververhitting en omvalbeveiliging ✔ Binnen 2 seconden opgewarmd ✔ Eenvoudig te verplaatsen ✔ Draaihoek van 90° ✔ LED indicatielicht ✔ Zeer stil (<45 dB) ✔ Bereik tot 10m2 Fluisterstil (<45dB) Met een geluidsniveau van minder dan 45dB is de kachel nagenoeg fluisterstil. Last van kachels die veel herrie maken? Met deze ventilatorkachel is dat verleden tijd. Werk of studeer een volle dag lang zonder afgeleid te worden door het gezoem van je kachel. Zeer krachtig (4 tot 950W) De kachel heeft een bereik tot wel 10m2 en is dus zeer krachtig. De kachel is zelfs binnen 2 seconden opgewarmd! Zonder lang op te warmen bespaart de kachel je veel energie én heb jij het lekker snel warm. Gebruik de ventilatorkachel dankzij het grote bereik op kantoor, thuis of zelfs op de camping! Veilig in gebruik De ventilatorkachel is ontworpen om een veilig gebruik te garanderen. Hij is bijvoorbeeld beschermd tegen oververhitting. Mocht het zo zijn dat de kachel oververhit raakt, schakelt hij vanzelf uit. Dankzij de omvalbeveiliging gaat de kachel ook gelijk uit als hij omvalt. Zo is er dus weinig tot geen brandgevaar! Eenvoudig te verplaatsen Wil je de ventilatorkachel verplaatsen of ergens mee naartoe nemen? Dankzij het compact en lichtgewichte design is dat geen probleem. De kachel weegt maar 1,1 kg en heeft een ingebouwd handvat. Door het 1,2 meter lange snoer kun je de kachel zelfs eenvoudig over je bureau verplaatsen. Specificaties: ► Merk: LifeGoods ► Inhoud verpakking: 1x Ventilatorkachel - 1x Handleiding ► Materiaal: ABS ► Kleur: Zwart ► Afmetingen: 13.40 x 13.60 x 20.80 CM ► Gewicht: 1,1 KG ► Snoerlengte: 1,2 m ► Nominaal voltage: 220-240V~ ► Nominale frequentie: 50/60Hz ► Vermogensstand 1: 550W ► Vermogensstand 2: 950W ► Veiligheidsklasse stekker: 2 ► Bereik oppervlakte: 5-10 m2 ► Geluidsniveau: <45dB ► Aantal modussen: 3, hoog (950W); laag (550W); natuurlijke wind (4W) ► Draaihoek: 90° ► Beveiligd tegen oververhitting: Ja ► Omvalbeveiliging: Ja Behoefte aan een compacte en handige kachel voor thuis of op kantoor? Bestel dan nu de ventilatorkachel van LifeGoods!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Ventilatorkachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb jij tijdens de koude winterdagen nood aan verwarming thuis? Dan is deze ventilatorkachel de ideale bijverwarming voor jou. Met de 2000W krachtige ventilatorkachel kan je zeer makkelijk en snel verschillende ruimtes in je huis verwarmen en verkoelen. Dankzij de drie warmtestanden en de ingebouwde temperatuurregelaar is dit de ideale bijverwarming voor je woonkamer, werkkamer, terras of je badkamer. Is het te warm? Geen probleem, deze ventilatorkachel kan ook koelen! Jouw voordelen: ✓ Nooit meer koude winterdagen ✓ Pure ontspanning en warmte ✓ Altijd een verwarmd kamer ✓ Perfecte bijverwarming voor elke ruimte ✓ Makkelijk in gebruik ✓ Duurzaam materiaal ✓ Drie warmtestanden ✓ Super compact ✓ Ingebouwde temperatuurregeling ✓ Beveiliging tegen oververhitting ✓ Multifunctioneel Duurzaam en heerlijk warm De ventilatorkachel is dankzij de drie warmtestanden en ingebouwde temperatuurregeling zeer zuinig in gebruik. Dankzij de krachtige motor van 2000W verwarmt de ventilatorkachel elke kamer super snel op. Zodra je de verwarmde kamer binnentreed ervaar je een oase van warmte en kan je fijn ontspannen. 3 warmtestanden Deze elektrische kachel is uitgerust met 3 verschillende warmtestanden. Je kan een keuze maken tussen koud, warm (1000W) en heet (2000W). Via de draaiknop aan de voorkant kies je eenvoudig de gewenste warmtestand. Perfecte bijverwarming voor elke ruimte Tijdens het werken, na het nemen van een douche of om op de bank ontspannen wil je het natuurlijk wel lekker warm of knus hebben. Dit kan allemaal perfect met de verwarming electrisch. Ingebouwde temperatuurregeling Naast de drie warmtestanden heeft deze verwarming electrisch ook een ingebouwde temperatuurregeling. Via deze temperatuurregelaar kan je de temperatuur altijd zoals gewenst instellen. Via de draaiknop aan de voorkant kies je eenvoudig de gewenste temperatuur. Super Compact Deze ventilatorkachel heeft een zeer compacte en lichte design waardoor het zeer makkelijk te verplaatsen tussen verschillende ruimtes. De elektrische kachel is hierdoor ook zeer makkelijk mee te nemen op verplaatsing. De ventilatorkachel is voorzien van 1,3 meter kabel, waardoor je hem makkelijk overal kan aansluiten in het stopcontact. Beveiliging tegen oververhitting Deze ventilatorkachel is voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Wanneer je de verwarming electrisch na een lange nacht vergeet uit te zetten, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Multifunctioneel Het bijkomende voordeel van de ventilatorkachel is dat deze ook beschikt over een koude luchtstand. Zo kan je tijdens de warme zomerdagen deze ventilatorkachel ook gebruiken voor extra verkoeling. Je kan het zowel verticaal als horizontaal gebruiken. Verpakkingsinhoud • 1x Ventilatorkachel • 1x Handleiding Koop nu jouw ventilatorkachel en ervaar nooit meer een koude winter! Specificaties: ✓ Gewicht: 1.03 kg ✓ Afmetingen: 23 x 26,3 x 13.5 (cm) ✓ Met oververhitting beveiliging ✓ Met 3 warmtestanden (koud, warm en heet) ✓ Met temperatuurregelaar ✓ Met koude lucht optie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Princess 341500 Smart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 341500 Smart Glazen Paneelverwarmer is een convectorkachel met een vermogen van 1.500 watt en geschikt voor ruimtes tot 20 m2. Bedien de Princess 341500 Smart glazen paneelverwarmer via de HomeWizard Climate app en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen. De convectorkachel heeft een aanpasbare thermostaat en kan tussen de 15⁰ en 35⁰ verwarmen. De Princess 341500 Smart glazen paneelverwarmer kan vrijstaan of aan de muur gehangen worden. Via het display of in de app op je smartphone kies je uit twee verschillende verwarmingsstanden en stel je de timer in. Met de timer stel je in hoe lang je de verwarming aan wilt laten staan en wanneer deze automatisch uit gaat. Goed om te weten Let op: dit is een convector kachel, geen infrarood kachel. Productvoordelen van de Princess 341501 Smart Glazen Paneelverwarmer Verwarm je huis met de HomeWizard Climate app De Princess 341500 Smart Glazen Paneelverwarmer is met de iOS of Android HomeWizard Climate-app op afstand te besturen. In de app kun je de paneelverwarming activeren en de temperatuur instellen. Stel tijdschema’s in of laat je paneelverwarming in de badkamer alvast starten. Stel via het display of de app op je smartphone het kinderslot in. Zo kun je de verwarming ook gebruiken om de kamers van je kinderen te verwarmen. De Princess 341500 Smart Glazen Paneelverwarmer is veilig in gebruik. De paneelverwarming beschikt over oververhittingsbescherming en slaat dus automatisch af wanneer deze te heet wordt. Daarnaast is deze Princess convectorkachel ook erg veilig voor gezinnen met kinderen. Door de IP24 beschermingsklasse is de paneelverwarmer spatbestendig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische kachels. Er zijn immers 3957 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste