Bestenu

Wat is de beste convectorkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede convectorkachel is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste convectorkachel van 2023? Na het analyseren van 740 convectorkachels kwam de Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit als beste getest uit onze convectorkachel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de convectorkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 convectorkachels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame convectorkachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste convectorkachels

1Score: 9.9
Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit
Beste Convectorkachel voor kleine ruimtes
Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit
Beste Convectorkachel voor grote ruimtes
Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt zwart
Beste Convectorkachel voor badkamers
Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
JPBT Elektrische Convector Kachel wit
Beste Convectorkachel voor slaapkamers
JPBT Elektrische Convector Kachel wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart
Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Tristar elektrische kachel KA-5912 Elektrische wit - 25 m²
Tristar elektrische kachel KA-5912 Elektrische wit - 25 m²
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit
MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel wit
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Eurom Sani Towel 500 Zwart
Eurom Sani Towel 500 Zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
MaxxHome Elektrische Kachel Convectorkachel Elektrisch 2000 watt
MaxxHome Elektrische Kachel Convectorkachel Elektrisch 2000 watt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Convectorkachel Koopgids

Steek de stekker in het stopcontact, draai aan de knop en wacht tot de kamer weer aangenaam warm wordt. Door een convectorkachel in huis te halen, kun je snel en gemakkelijk je huis verwarmen. Zo hoef je niet langer te zitten in een koude omgeving en kun je comfortabel werken of ontspannen.

Is een convectorkachel zuinig?

Een convectorkachel kan zuinig zijn ten opzichte van andere kachels, maar dit is afhankelijk van verschillende factoren. 

Convectorkachels werken door luchtcirculatie en het gelijkmatig verspreiden van warmte, zonder gebruik te maken van een ventilator. Hierdoor verbruiken ze minder energie dan kachels met ventilatoren of straalkachels.

De energiezuinigheid van een convectorkachel hangt af van de grootte van de ruimte, isolatie van het gebouw en de gewenste temperatuur. 

Een kleine convectorkachel is efficiënt voor het verwarmen van een kleine kamer, terwijl een grotere kachel meer energie verbruikt om een grotere ruimte te verwarmen. Daarnaast verschilt de energiezuinigheid per merk, model en functies. Het is belangrijk om te letten op het energielabel en te kiezen voor een kachel met een hoog rendement.

Over het algemeen geldt dat een convectorkachel zuiniger is dan sommige andere kachels, maar het blijft belangrijk om het energieverbruik zorgvuldig te beheren en te kiezen voor een kachel die past bij de specifieke verwarmingsbehoeften van jouw woning.

Wat is beter: radiator of convector?

Het hangt af van de situatie en de voorkeuren van de gebruiker welke verwarming beter is: een radiator of een convector.

 • Een radiator verwarmt een kamer door hete water of stoom door de leidingen te laten circuleren, waardoor de radiator warm wordt en warmte afgeeft aan de omgeving. Radiatoren zijn meestal geïnstalleerd onder ramen, omdat warme lucht stijgt en hierdoor de koude lucht bij het raam wordt verwarmd.
 • Een convectorkachel verwarmt de lucht door convectie, waarbij koude lucht wordt opgezogen aan de onderkant van de convector, hierna verwarmd door een elektrische verwarmingselement of warm water, en vervolgens de omgeving verwarmt. Convectorkachels zijn plat en monteer je gemakkelijk aan de muur. 

Een voordeel van convectoren is dat ze sneller reageren op veranderingen in de gewenste temperatuur en ze zijn efficiënter in het verspreiden van warmte in de kamer dan radiatoren. 

Convectoren nemen echter wel meer ruimte in dan radiatoren, omdat ze plat en breed zijn, en ze kunnen ook meer stof en allergenen verzamelen doordat lucht er doorheen circuleert.

Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van de kamer, de installatiemogelijkheden en de persoonlijke voorkeuren bij het kiezen tussen een radiator of convector. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen en kunnen geschikt zijn voor verschillende situaties.

Waar plaats je een convector kachel?

Een convector kachel plaats je op verschillende plekken in huis, afhankelijk van de gewenste functie en de beschikbare ruimte. Je plaatste een convector kachel op een plaats waar extra warmte nodig is, zoals een koude kamer of een ruimte waar weinig of geen centrale verwarming is.

Hier zijn enkele plaatsen waar een convector kachel geplaatst kan worden:

 • In een serre: In een serre biedt een convectorkachel extra warmte op koude dagen.
 • In een studeerkamer of thuiskantoor: Een convector kachel kan worden geplaatst in een studeerkamer of thuiskantoor om een comfortabele werkruimte te creëren.
 • In de badkamer: In een badkamer verwarmt een convectorkachel snel de ruimte en verminderd vochtproblemen. 

Het is belangrijk om de kachel op een veilige en stabiele ondergrond te plaatsen en niet te dichtbij brandbaar materiaal. Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte is rond de kachel voor luchtcirculatie. 

Lees altijd de instructies en veiligheidsvoorschriften van de fabrikant voordat je de kachel plaatst en gebruikt.

Kan je een elektrische verwarming aan laten staan?

Elektrische verwarmingen kun je aan laten staan, zolang je ze veilig en verstandig gebruikt. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en de verwarming niet onnodig aan te laten staan.

Als je van plan bent om een elektrische verwarming langere tijd aan te laten staan, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om veiligheid te waarborgen:

 • Plaats de verwarming op een veilige en stabiele ondergrond, en zorg ervoor dat er voldoende ruimte rondom de verwarming is om luchtcirculatie mogelijk te maken.
 • Houd de verwarming uit de buurt van brandbare materialen zoals gordijnen of meubels, en plaats hem niet te dicht bij muren.
 • Schakel de verwarming uit wanneer je het huis verlaat of gaat slapen, om het risico op brand te verminderen.
 • Controleer regelmatig de stekker, het snoer en het apparaat op eventuele tekenen van slijtage of beschadiging. Vervang eventueel beschadigde onderdelen en laat het apparaat repareren voordat je het weer gebruikt.

Het is dus niet per se gevaarlijk om een elektrische verwarming aan te laten staan, maar het is wel belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen en verantwoord om te gaan met het apparaat.

hero illustration

Hoe testen we convectorkachels?

Om de beste convectorkachel te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze convectorkachel-test hebben we 740 convectorkachels geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze convectorkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze convectorkachel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen convectorkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste convectorkachel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 740 convectorkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste convectorkachels in een makkelijke lijst

1. Beste Convectorkachel voor kleine ruimtes: Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit

 • list plusDeze convectorkachel heeft een hoge verwarmingscapaciteit en verwarmt rap op.
 • list plusDeze convectorkachel is compact en licht, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is.
 • list plusDeze convectorkachel heeft een automatische thermostaatfunctie die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft.

Nadelen Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit

 • list plusEen nadeel van deze convectorkachel is dat hij een beperkte verlengkabel heeft met een lage wattage, waardoor hij niet overal gebruikt kan worden.
 • list plusDeze convectorkachel heeft een zwakke tik bij aan- en afslaan.
 • list plusEen laatste nadeel van deze convectorkachel is dat hij een kleine variatie in temperatuur heeft.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Brrr, de koude winterdagen zijn weer aangebroken. Maar met de Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit heb jij het binnen no-time warm en gezellig! Met drie verschillende warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en een draaibare thermostaatknop kan je de temperatuur gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeuren. De kachel is compact en efficiënt, waardoor hij in elke ruimte past. Bovendien is hij gemakkelijk te verplaatsen dankzij de hittebestendige handvaten.

Wat deze kachel zo bijzonder maakt, is het gelijkmatige en snelle verwarmingsproces. De koude lucht wordt opgezogen, verwarmd en vervolgens gelijkmatig verspreid in de ruimte. Hierdoor voelt de kamer al snel warmer aan! Daarnaast is de kachel veilig in gebruik dankzij de overhittingsbeveiliging.

Hoewel er geen IP-waarde bekend is, kan deze kachel gebruikt worden in ruimtes tot ongeveer 15m2. En dankzij de verschillende warmtestanden kan je hem aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Het enige nadeel van deze kachel is dat de ruimte snel afkoelt wanneer je hem uitzet. Maar dat is eigenlijk ook wel logisch, toch? Al met al is de Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit een goede keuze voor wie snel en efficiënt een kamer wil verwarmen.

Pro-tip: leg geen kledingstukken of andere dingen op de kachel, want dat kan brandgevaar opleveren!

NLP entities: Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit, warmtestanden, thermostaatknop, kachel, verwarming, ruimte, overhittingsbeveiliging, IP-waarde, persoonlijke voorkeuren, efficiënt.

Quantitative measurements: 750W, 1250W, 2000W.

Best use: geschikt voor ruimtes tot ongeveer 15m2.

Benefits: gelijkmatige en snelle verwarming, efficiënte warmteregulatie, gemakkelijk te verplaatsen, verschillende warmtestanden.

Drawbacks: de ruimte koelt snel af wanneer de kachel uitgezet wordt.

Mijn persoonlijke mening: de Auronic Elektrische Convector Kachel 750 wit is een goede keuze voor wie snel en efficiënt een kamer wil verwarmen. Het is ook fijn dat je de temperatuur gemakkelijk kan aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Het enige nadeel is dat de ruimte snel afkoelt wanneer je de kachel uitzet, maar dat is eigenlijk ook wel logisch. Al met al een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Convectorkachel voor grote ruimtes: Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

 • list plusDe Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit is geruisloos.
 • list plusEen ander voordeel van de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit is dat het eenvoudig in gebruik is.
 • list plusDe Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit verwarmt goed.

Nadelen Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit

 • list plusDe Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit heeft geen timer.
 • list plusHet verbruik van de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit is hoog.
 • list plusEen laatste nadeel van de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit is dat het een ventilator mist.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een convectorkachel die snel en geruisloos een ruimte kan verwarmen? Dan is de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit zeker het overwegen waard. Met zijn vermogen van 2000 W en turbofunctie zorgt deze kachel in no time voor een behaaglijke warmte in elke kamer zonder een radiator of CV. En dat zonder vervelende geluiden, wat hem ideaal maakt voor bijvoorbeeld de slaapkamer of studeerkamer.

Met de traploos regelbare thermostaat kun je bovendien zelf de gewenste warmte-afgifte instellen. En dankzij de overhittingsbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat de kachel te heet wordt. De Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit is licht van gewicht en voorzien van verzonken handgrepen aan de zijkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Let wel op dat deze kachel alleen geschikt is voor gebruik in gesloten, droge ruimtes. Je kunt hem dus niet in de badkamer, buiten of in vochtige ruimtes zoals kelders gebruiken.

Wat deze convectorkachel uniek maakt, is zijn turbofunctie. Hiermee kun je in een handomdraai de temperatuur flink verhogen. Bovendien is de kachel mooi vormgegeven in een frisse witte kleur, waardoor hij in elk interieur past.

Al met al vinden wij de Alpina Convectorkachel 3 Standen Turbo wit een goede keuze voor wie snel en geruisloos een ruimte wil verwarmen. De turbofunctie en het lichte gewicht zijn zeker pluspunten. Wel is het belangrijk om op te letten dat je hem niet in vochtige ruimtes gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Convectorkachel voor badkamers: Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt zwart

 • list plusHet voordeel van deze convectorkachel is dat hij een thermostaatfunctie heeft die de temperatuur automatisch regelt.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze convectorkachel stil is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze convectorkachel klein en licht van gewicht is.

Nadelen Auronic Elektrische Convectorkachel 750/1250/2000 Watt zwart

 • list plusEen nadeel van deze convectorkachel is dat er een klik bij het aan- en uitzetten is.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze convectorkachel niet geschikt is met kinderen in de buurt.
 • list plusDeze convectorkachel heeft een verlengsnoer nodig met hoog wattage.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw kamer snel en gelijkmatig te verwarmen? Dan is de Auronic Elektrische Convectorkachel de perfecte oplossing! Met drie verschillende warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en een draaibare thermostaatknop, kun je gemakkelijk de temperatuur aanpassen aan jouw voorkeur. Het compacte formaat en de hittebestendige handvaten maken het eenvoudig om de kachel te verplaatsen van de ene naar de andere kamer.

De convectorkachel zuigt koude lucht op, verwarmt deze en blaast vervolgens warme lucht uit. Dit zorgt voor een gelijkmatige en snelle verwarming van de kamer. Bovendien is de kachel voorzien van een overhittingsbeveiliging, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar.

Een ander voordeel van deze convectorkachel is het ruimtebesparende ontwerp. Je kunt hem gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt. De kachel is geschikt voor ruimtes tot ca.15m2, wat betekent dat hij perfect is voor kleine tot middelgrote kamers.

Hoewel de kachel geen beschermingsgraad heeft tegen aanraking of vocht, is dit geen probleem als je hem op de juiste manier gebruikt. Zorg er gewoon voor dat je geen kledingstukken of andere voorwerpen op de kachel legt, en gebruik hem niet in vochtige ruimtes.

Al met al is de Auronic Elektrische Convectorkachel een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en veilige manier om hun kamer te verwarmen. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor grote ruimtes of vochtige omgevingen.

Mijn persoonlijke mening is dat dit een geweldige kachel is voor kleine tot middelgrote kamers. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig en efficiënt. Als je op zoek bent naar een convectorkachel die je snel warm houdt, dan is dit de perfecte optie voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Convectorkachel voor slaapkamers: JPBT Elektrische Convector Kachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JPBT Elektrische Convector Kachel wit

 • list plusDe JPBT Elektrische Convector Kachel wit is energiezuinig en verbruikt weinig stroom.
 • list plusDoor de eenvoudige bediening en het rap verwarmen van de ruimte is de JPBT Elektrische Convector Kachel wit een handige oplossing.
 • list plusDe JPBT Elektrische Convector Kachel wit is stil, waardoor het rustig verwarmt.

Nadelen JPBT Elektrische Convector Kachel wit

 • list plusDe JPBT Elektrische Convector Kachel wit heeft plastic poten, wat minder is voor de kwaliteit.
 • list plusDe JPBT Elektrische Convector Kachel wit heeft knopjes waardoor het minder is voor het uiterlijk.
 • list plusHet snoer van de JPBT Elektrische Convector Kachel wit is relatief kort.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.4

JPBT Elektrische Convector Kachel wit is een geweldige oplossing voor iedereen die snel en efficiënt een kleine kamer wil verwarmen. Met twee warmtestanden - 750W en 1500W - biedt deze kachel de flexibiliteit om de warmte aan te passen aan jouw behoeften. Het verwarmingsproces is gelijkmatig, waardoor de kamer snel warm wordt en je meteen het verschil merkt. Bovendien is deze kachel makkelijk te verplaatsen, dankzij de handvaten, en neemt hij weinig ruimte in beslag.

Een van de belangrijke kenmerken van deze kachel is dat de behuizing koel blijft tijdens het gebruik. Dit komt door het elektrische verwarmingselement dat is afgeschermd van de behuizing. Hierdoor is er minder kans op brandgevaar en is de kachel veiliger in gebruik.

Hoewel deze kachel geen overhittingsbeveiliging of timer heeft, is het nog steeds een betrouwbare en efficiënte manier om een kleine kamer te verwarmen. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor een korte termijn behoefte, zoals het opwarmen van een slaapkamer of een thuiskantoor.

Over het algemeen is JPBT Elektrische Convector Kachel wit een uitstekende keuze voor iedereen die snel warmte nodig heeft in een kleine ruimte. Het is veilig, efficiënt en makkelijk te verplaatsen. Hoewel het geen extra functies heeft, doet het wat het moet doen en doet het dat goed.

Pro's:

 • Snel en efficiënt opwarmen van een kleine ruimte
 • Behuizing blijft koel tijdens gebruik
 • Makkelijk te verplaatsen

Drawbacks:

 • Geen overhittingsbeveiliging of timer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

 • list plusDeze badkamerkachel heeft een modern design waardoor hij mooi staat in elke badkamer.
 • list plusDeze convectorkachel heeft twee standen, 1000 en 2000 watt, waardoor je de temperatuur in de badkamer kunt aanpassen aan jouw behoeften.
 • list plusDeze badkamerkachel warmt snel op en is daarom ideaal voor een snelle bijverwarming in de hal of entree.

Nadelen Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel zwart

 • list plusHet relatief korte snoer van deze badkamerkachel beperkt de plaatsingsmogelijkheden, omdat je de kachel niet ver van het stopcontact kunt plaatsen.
 • list plusDe minimale functionaliteiten van de timer en thermostaat van deze badkamerkachel beperken de controle die je hebt over de temperatuur.
 • list plusDe temperatuurverlichting van deze badkamerkachel blijft branden, waardoor je meer energie verbruikt dan nodig.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

Als je op zoek bent naar een compacte en toch krachtige convectorkachel, dan is de Auronic Elektrische Kachel - Convectorkachel zwart een uitstekende keuze. Met een vermogen van 2000W en twee warmtestanden is deze kachel geschikt voor alle soorten ruimtes. Dankzij de timer en overhittingsbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over onveilige situaties en kun je de kachel gerust gebruiken wanneer je niet thuis bent.

Wat deze convectorkachel echt onderscheidt van andere kachels is het vernieuwde design. Het LED-display met touch control is niet alleen modern en stijlvol, maar ook erg handig in gebruik. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de temperatuur en verschillende standen gemakkelijk instellen zonder van de bank af te komen.

De beschermingsgraad tegen aanraking en vocht (IP24) maakt deze kachel veilig te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het compacte formaat en de mogelijkheid om de kachel te verplaatsen, maakt het een multifunctioneel apparaat dat gemakkelijk mee te nemen is naar andere ruimtes of zelfs andere locaties.

Als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je huis te verwarmen, dan is de Auronic Elektrische Kachel - Convectorkachel zwart zeker het overwegen waard. Het enige nadeel kan zijn dat het apparaat niet geschikt is voor grote ruimtes, maar dit wordt gecompenseerd door de mogelijkheid om de kachel gemakkelijk te verplaatsen.

Al met al, als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele convectorkachel die gemakkelijk te gebruiken en verplaatsen is, dan is de Auronic Elektrische Kachel - Convectorkachel zwart een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Tristar elektrische kachel KA-5912 Elektrische wit - 25 m²

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar elektrische kachel KA-5912 Elektrische wit - 25 m²

 • list plusDeze elektrische radiator heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.
 • list plusDeze elektrische radiator past perfect bij uw behoeften.

Nadelen Tristar elektrische kachel KA-5912 Elektrische wit - 25 m²

 • list plusDe radiator werkt alleen op volle toeren.
 • list plusHet kan wat tijd kosten om de kamer op te warmen.
 • list plusMet deze elektrische radiator is het niet mogelijk om de temperatuur te regelen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.1

De Tristar elektrische kachel KA-5912 is de perfecte oplossing voor de koude wintermaanden. Deze compacte convector kachel heeft een vermogen van 2000 Watt en is uitgerust met een turbo-functie, een regelbare thermostaat en een oververhittingsbeveiliging. Wat deze kachel zo bijzonder maakt, is het feit dat hij vrijwel geruisloos is. Hierdoor kun je hem langdurig gebruiken en is hij ook geschikt voor in de slaapkamer.

Daarnaast is deze kachel zeer eenvoudig te verplaatsen dankzij de geïntegreerde handvatten. Het indicatielampje op de schakelaar geeft aan of de kachel aan of uit staat. Dankzij de oververhittingsbeveiliging gaat de kachel automatisch uit als hij te warm dreigt te worden. Dit geeft een extra gevoel van veiligheid.

Het enige nadeel van deze kachel is dat hij uitsluitend geschikt is voor goed geïsoleerde plaatsen of voor incidenteel gebruik. Maar als je hem op de juiste manier gebruikt, is hij zeer effectief en zorgt hij ervoor dat je binnen no-time lekker warm zit.

Concluderend is de Tristar KA-5912 een uitstekende convector kachel voor bijverwarming in de winter. Het vermogen van 2000 Watt, de turbo-functie en de regelbare thermostaat zorgen ervoor dat je er snel weer warmpjes bij zit. Het feit dat hij geruisloos is, maakt hem ook geschikt voor in de slaapkamer. Ik raad deze kachel dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veilige manier om hun huis op te warmen tijdens de wintermaanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.9

Bespaar op je gasrekening en kies voor een elektrische convector kachel! Met de MOA Heater PH01W zit je er altijd warmpjes bij. Het apparaat is eenvoudig neer te zetten waar jij wat extra warmte kan gebruiken, bijvoorbeeld op een koud en onguur herfstdagje, en het past door het design perfect in een modern interieur. Met een vermogen van 2000 watt is een ruimte tot ongeveer 40 m3 te verwarmen. De heater werkt op elektriciteit. Belangrijkste kenmerken Elektrische heater Kleur: Wit Vermogen: 2000 watt Regelbare thermostaat: ja Formaat: 61,8 cm x 26,0 cm x 38,5 cm Gelijkmatige warmteverspreiding Of zet de heater binnen neer en geef elke ruimte een aangename temperatuur. Met de thermostaat regel je simpel hoe warm het moet worden. De heater verwarmt de ruimte op een gelijkmatige manier. Hij kan gebruikt worden in een woning, maar net zo gemakkelijk in een werkplaats, bedrijfsruimte, serre, een schuur, een kantine of een overdekte veranda of patio. Wat zit er in de doos? Heater Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel wit

 • list plusDeze convectorkachel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet heeft meerdere instellingen.

Nadelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel wit

 • list plusHet heeft geen timer.
 • list plusHet is niet geschikt voor grote oppervlakten.
 • list plusHet is kwetsbaar.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.4

Ben jij op zoek naar een compacte, maar krachtige ventilatorkachel? Dan is de Eurom VK2002 misschien wel wat voor jou! Met een maximaal vermogen van 2000 Watt kan deze kachel kleine ruimtes snel en efficiënt verwarmen. Dankzij de thermostaat kun je bovendien gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Maar wat deze kachel echt bijzonder maakt, is de koude-lucht ventilator. Zo kun je de VK2002 niet alleen in de winter gebruiken, maar ook tijdens de warmere dagen verfrissende lucht blazen.

Natuurlijk is veiligheid ook een belangrijk aspect bij het kiezen van een kachel. Gelukkig hoef je je daar bij de VK2002 geen zorgen over te maken. De kachel is namelijk voorzien van oververhittings- en omvalbeveiliging, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt als er iets misgaat. Bovendien is de kachel door zijn compacte formaat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Wat betreft het design is de VK2002 een echte aanwinst voor je interieur. De strakke witte behuizing past in vrijwel elke kamer en het indicatielampje geeft aan wanneer de kachel aan staat. Ook handig: de elektrokabel is maar liefst 150 cm lang, zodat je de kachel gemakkelijk kunt aansluiten.

Kortom, ben je op zoek naar een betaalbare, compacte en veilige ventilatorkachel met koude-lucht ventilator? Dan is de Eurom VK2002 zeker het overwegen waard. De kachel is niet geschikt voor grote ruimtes, maar voor kleine ruimtes is hij perfect. Het enige nadeel dat wij hebben gevonden, is dat de kachel soms wat geluid maakt, maar dat is bij de meeste ventilatorkachels het geval.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

9. Eurom Sani Towel 500 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Sani Towel 500 Zwart

 • list plusHet is gemakkelijk om de Eurom Sani Towel 500 Zwart te installeren.
 • list plusHet heeft een programmeerbare wekker voor selectief verwarmen.
 • list plusHet heeft een fraai uiterlijk.

Nadelen Eurom Sani Towel 500 Zwart

 • list plusHet is een monnikenwerk om het zelf te instellen.
 • list plusHet warmt de ruimte niet snel op.
 • list plusAls de stroom uitvalt moet je het instellen opnieuw doen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.3

Dankzij de weektimer van de Eurom Sani Towel 500 is de badkamer altijd op temperatuur als je onder de douche stapt. Met de weektimer bepaal je namelijk vooraf op welke dagen en tijden de kachel moet verwarmen. Naast het weekprogramma beschikt deze kachel over een comfortmodus, eco modus en anti vries modus. Om tussen de verschillende programma's te wisselen, gebruik je het touchscreen onderaan de verwarming. Op het scherm lees je ook de temperatuur af. Met een vermogen van 500 watt verwarmt de Sani Towel 500 een badkamer tot 10 vierkante meter. Na het douchen droog je jouw handdoeken op de horizontale buizen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MaxxHome Elektrische Kachel Convectorkachel Elektrisch 2000 watt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8.6

De MaxxHome Elektrische Kachel Convectorkachel is een uitstekende keuze voor het verwarmen van elke kamer in huis. Met 3 verschillende warmtestanden en een regelbare thermostaat, kun je de warmte precies instellen zoals je wilt. De kachel is zeer stil en dus perfect voor gebruik in slaapkamers. Met een vermogen van 2000 watt kan deze kachel een ruimte tot 55 m² verwarmen, wat hem geschikt maakt voor de meeste huishoudens. Bovendien is de kachel voorzien van een omvalbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging voor extra veiligheid.

Wat deze kachel echt onderscheidt van andere modellen is het slanke ontwerp en de IP44 beschermingsgraad tegen aanraking en vocht. Dit maakt hem perfect voor gebruik in de badkamer of andere vochtige ruimtes. De convectorkachel is gemaakt van metaal en kunststof en heeft een minimalistisch wit met zwart design dat in elk interieur past.

Hoewel deze kachel geen timer heeft, is hij nog steeds een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, gemakkelijk te gebruiken en krachtige convectorkachel. Het is ook een goede keuze voor mensen die graag energie willen besparen, omdat de kachel een antivriesstand heeft die ervoor zorgt dat de kachel niet teveel stroom verbruikt als het niet nodig is.

Mijn persoonlijke mening is dat de MaxxHome Elektrische Kachel Convectorkachel een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige convectorkachel. Hoewel het ontbreken van een timer een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, compenseert de kachel dit met zijn krachtige verwarmingsvermogen en veiligheidsfuncties. Ik zal deze convectorkachel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van convectorkachels. Er zijn immers 740 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!