Wat is de beste convectorkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het kopen van een goede convectorkachel is een lastige uitdaging. Wat is de beste convectorkachel van 2023? Na het onderzoeken van 807 convectorkachels kwam de Auronic AU3075 wit als beste getest uit onze convectorkachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de convectorkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 convectorkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame convectorkachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze convectorkachel selectie

 • Beste koop: Auronic AU3075 wit

 • De top 10 beste convectorkachels

  1Score: 9.9
  Auronic AU3075 wit
  Auronic AU3075 wit
  Auronic
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.7
  alpina CH-Y02 wit , zwart
  alpina CH-Y02 wit , zwart
  alpina
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.6
  MaxxHome 20152 Convector kachel Electrische 3000 watt
  MaxxHome 20152 Convector kachel Electrische 3000 watt
  MaxxHome
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.6
  Gologi GO008 zwart
  Gologi GO008 zwart
  Gologi
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.6
  Eurom Safe-t-convect 2400 multicolor
  Eurom Safe-t-convect 2400 multicolor
  Eurom
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.6
  Elektrische Convector Kachel - 750 wit
  Elektrische Convector Kachel - 750 wit
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.5
  VONROC Luxe elektrische kachel Convectorkachel met glazen paneel – 1000W/2000W Verwarmt ruimtes tot 24m2 Bediening zowel met app (via Wifi) als handmatig – Instelbare thermostaat en timer
  VONROC Luxe elektrische kachel Convectorkachel met glazen paneel – ...
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.4
  Eurom 35.026.5 wit
  Eurom 35.026.5 wit
  Eurom
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.4
  MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit
  MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9.4
  Nedis HTBA20WT Keramische ventilatorkachel 20 wit, grijs
  Nedis HTBA20WT Keramische ventilatorkachel 20 wit, grijs
  Nedis
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Convectorkachel Koopgids

  Steek de stekker in het stopcontact, draai aan de knop en wacht tot de kamer weer aangenaam warm wordt. Door een convectorkachel in huis te halen, kun je snel en gemakkelijk je huis verwarmen. Zo hoef je niet langer te zitten in een koude omgeving en kun je comfortabel werken of ontspannen.

  Is een convectorkachel zuinig?

  Een convectorkachel kan zuinig zijn ten opzichte van andere kachels, maar dit is afhankelijk van verschillende factoren. 

  Convectorkachels werken door luchtcirculatie en het gelijkmatig verspreiden van warmte, zonder gebruik te maken van een ventilator. Hierdoor verbruiken ze minder energie dan kachels met ventilatoren of straalkachels.

  De energiezuinigheid van een convectorkachel hangt af van de grootte van de ruimte, isolatie van het gebouw en de gewenste temperatuur. 

  Een kleine convectorkachel is efficiënt voor het verwarmen van een kleine kamer, terwijl een grotere kachel meer energie verbruikt om een grotere ruimte te verwarmen. Daarnaast verschilt de energiezuinigheid per merk, model en functies. Het is belangrijk om te letten op het energielabel en te kiezen voor een kachel met een hoog rendement.

  Over het algemeen geldt dat een convectorkachel zuiniger is dan sommige andere kachels, maar het blijft belangrijk om het energieverbruik zorgvuldig te beheren en te kiezen voor een kachel die past bij de specifieke verwarmingsbehoeften van jouw woning.

  Wat is beter: radiator of convector?

  Het hangt af van de situatie en de voorkeuren van de gebruiker welke verwarming beter is: een radiator of een convector.

  • Een radiator verwarmt een kamer door hete water of stoom door de leidingen te laten circuleren, waardoor de radiator warm wordt en warmte afgeeft aan de omgeving. Radiatoren zijn meestal geïnstalleerd onder ramen, omdat warme lucht stijgt en hierdoor de koude lucht bij het raam wordt verwarmd.
  • Een convectorkachel verwarmt de lucht door convectie, waarbij koude lucht wordt opgezogen aan de onderkant van de convector, hierna verwarmd door een elektrische verwarmingselement of warm water, en vervolgens de omgeving verwarmt. Convectorkachels zijn plat en monteer je gemakkelijk aan de muur. 

  Een voordeel van convectoren is dat ze sneller reageren op veranderingen in de gewenste temperatuur en ze zijn efficiënter in het verspreiden van warmte in de kamer dan radiatoren. 

  Convectoren nemen echter wel meer ruimte in dan radiatoren, omdat ze plat en breed zijn, en ze kunnen ook meer stof en allergenen verzamelen doordat lucht er doorheen circuleert.

  Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van de kamer, de installatiemogelijkheden en de persoonlijke voorkeuren bij het kiezen tussen een radiator of convector. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen en kunnen geschikt zijn voor verschillende situaties.

  Waar plaats je een convector kachel?

  Een convector kachel plaats je op verschillende plekken in huis, afhankelijk van de gewenste functie en de beschikbare ruimte. Je plaatste een convector kachel op een plaats waar extra warmte nodig is, zoals een koude kamer of een ruimte waar weinig of geen centrale verwarming is.

  Hier zijn enkele plaatsen waar een convector kachel geplaatst kan worden:

  • In een serre: In een serre biedt een convectorkachel extra warmte op koude dagen.
  • In een studeerkamer of thuiskantoor: Een convector kachel kan worden geplaatst in een studeerkamer of thuiskantoor om een comfortabele werkruimte te creëren.
  • In de badkamer: In een badkamer verwarmt een convectorkachel snel de ruimte en verminderd vochtproblemen. 

  Het is belangrijk om de kachel op een veilige en stabiele ondergrond te plaatsen en niet te dichtbij brandbaar materiaal. Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte is rond de kachel voor luchtcirculatie. 

  Lees altijd de instructies en veiligheidsvoorschriften van de fabrikant voordat je de kachel plaatst en gebruikt.

  Kan je een elektrische verwarming aan laten staan?

  Elektrische verwarmingen kun je aan laten staan, zolang je ze veilig en verstandig gebruikt. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en de verwarming niet onnodig aan te laten staan.

  Als je van plan bent om een elektrische verwarming langere tijd aan te laten staan, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om veiligheid te waarborgen:

  • Plaats de verwarming op een veilige en stabiele ondergrond, en zorg ervoor dat er voldoende ruimte rondom de verwarming is om luchtcirculatie mogelijk te maken.
  • Houd de verwarming uit de buurt van brandbare materialen zoals gordijnen of meubels, en plaats hem niet te dicht bij muren.
  • Schakel de verwarming uit wanneer je het huis verlaat of gaat slapen, om het risico op brand te verminderen.
  • Controleer regelmatig de stekker, het snoer en het apparaat op eventuele tekenen van slijtage of beschadiging. Vervang eventueel beschadigde onderdelen en laat het apparaat repareren voordat je het weer gebruikt.

  Het is dus niet per se gevaarlijk om een elektrische verwarming aan te laten staan, maar het is wel belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen en verantwoord om te gaan met het apparaat.

  hero illustration

  Hoe testen we convectorkachels?

  Om de beste convectorkachel te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze convectorkachel-test hebben we 807 convectorkachels vergeleken.

  illustration

  De eerste variabel in onze convectorkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze convectorkachel-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne convectorkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte convectorkachel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 807 convectorkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

  illustration
  hero illustration

  De beste convectorkachels in een makkelijke lijst

  1. Auronic AU3075 wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.9
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.7

  Heb jij je dikste trui al aangedaan maar zit je nog te klappertanden? Warm je kamer binnen no-time op met deze Auronic convectorkachel. Kies één van de drie warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en de draaibare thermostaatknop. De kachel is compact, efficiënt en altijd veilig te verplaatsen dankzij hittebestendige handvaten! Jouw voordelen Gelijkmatige en snelle verwarming Efficiënte warmteregulatie 750W, 1250W of 2000W Makkelijk te verplaatsen Kamer warmt snel op De convectorkachel zuigt de koude lucht op, verwarmt deze en blaast vervolgens warme lucht uit. Dit gelijkmatige proces zorgt dat de kamer gelijk warmer aanvoelt! Wanneer je de kachel uit zet, koelt de ruimte snel weer af. Kijk wel uit dat je geen kledingstukken of andere dingen op de kachel legt. Hierdoor kan de kachel zijn hitte niet meer kwijt en dit leidt tot brandgevaar. Deze kachel is geschikt voor ruimtes met een afmeting tot ca.15m2. 750W, 1250W, 2000W Kies uit drie verschillende warmte standen: 750W, 1250W of 2000W. Iedere af te stellen van min tot max. met de draaiknop van de thermostaat. Dankzij het snelle opwarmingsproces van de kachel merk je al gauw een verschil tussen de standen. Zo pas je de temperatuur snel aan aan jouw voorkeuren en behoeftes! Compact en ruimtebesparend Dankzij het formaat van de convectorkachel is hij in iedere kamer van het huis op zijn plek. Met de handvaten verplaats je hem moeiteloos van de badkamer naar de slaapkamer naar de woonkamer, etc. Gebruik je hem niet? Dan berg je hem net zo makkelijk weer op! Behuizing blijft koel Achter de behuizing zit een elektrisch verwarmingselement die de lucht verwarmt en deze uitblaast. Dit element is afgeschermd van de behuizing. De buitenkant van de kachel wordt daardoor minder warm dan bij bijvoorbeeld een oliekachel. Verpakkingsinhoud Convectorkachel (1x) Handleiding (1x) Bevestigingsmateriaal (1x) Specificaties Merk: Auronic Materiaal: Polypropeen en ABS Plastic Kleur: Zwart Gewicht: 2.1KG Afmetingen: 53,5 x 19,6 x 38,5 cm Certificaten: CE, RoHS Warmtestanden: 750 Watt, 1250 Watt en 2000 Watt Max vermogen: 2000Watt Geschikte ruimtes: kamers tot ~15m2 Input: 220V-240V / 50Hz Stekkertype: C Snoerlengte: 1,5 m Oververhittingsbescherming: Ja Let op: Stop de stekker van de kachel niet in een verlengsnoer! De 2000W kan de verlengsnoer overbelasten waardoor de verlengsnoer vlam kan vatten. Let op: Leg geen kledingstukken of andere dingen op de kachel, dit veroorzaakt brandgevaar.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2. alpina CH-Y02 wit , zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.6

  Wil je (extra) warmte creëren in bepaalde ruimtes, zoals een zolder, schuur of verblijfsruimte? Met deze convectorkachel van alpina is het in een mum van tijd behaaglijk warm. Door het gebruik van elektrische verwarming hoef je geen gas te gebruiken. Wel zo prettig met de opgelopen gasprijzen van de afgelopen maanden. De elektrische kachel zorgt voor warmte in ruimtes zonder radiator/ CV of geeft extra verwarming als je de temperatuur in rap tempo hoger wil hebben. Geruisloze luchtverwarming Een convectorkachel werkt eigenlijk hetzelfde als je centrale verwarming: hij trekt koude lucht aan en warmt deze op. Dit doet hij geruisloos, wat hem bijvoorbeeld geschikt maakt voor je slaapkamer of studeerkamer. En omdat het elektrische verwarming betreft, hoef je geen gas te gebruiken. Extra snel met turbo De elektrische kachel heeft 3 standen: 750 Watt, 1250 Watt en een turbofunctie van 2000 Watt. Met de traploos regelbare thermostaat stel je zelf de gewenste warmte-afgifte in. De kachel is beschermd tegen oververhitting. Plaatsing Dit vrijstaande kacheltje op pootjes zet je thuis op een vlakke ondergrond. Hij is licht van gewicht en je verplaatst hem gemakkelijk dankzij de verzonken handgrepen aan de zijkant. Zo kun je variëren in positie en hem precies inzetten waar je hem nodig hebt, als er maar een stopcontact in de buurt is. Het snoer is zo'n 1,25 meter lang. De kachel is bedoeld voor het creëren van warme lucht in gesloten, droge ruimtes. Convectorkachels zijn NIET geschikt voor de badkamer, buiten of vochtige ruimtes zoals kelders. Specificaties alpina Convectorkachel 2000 Watt Aantal warmtestanden: 3 Vermogen: 750 Watt, 1250 Watt tot maximaal 2000 Watt Snelle opwarming Elektrische verwarming, dus geen gas Traploos regelbare thermostaat Oververhittingsbeveiliging Aan/uit-lampje Gemakkelijk verplaatsbaar dankzij handvat Robuuste behuizing van plaatstaal Snoerlengte: 125 cm Voeding: 220V-240V / 50Hz Bevestigingsmateriaal inbegrepen Stabiel en veilig Keurmerk: GS en CE

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  3. MaxxHome 20152 Convector kachel Electrische 3000 watt

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MaxxHome 20152 Convector kachel Electrische 3000 watt

  • list plusDeze convector kachel is zeer krachtig en verwarmt snel een ruimte op.
  • list plusHet compacte formaat maakt het mogelijk om de kachel zowel op te hangen als neer te zetten, waardoor het geschikt is voor verschillende ruimtes.
  • list plusDe kachel is gemakkelijk in gebruik en verwarmt direct bij aanzetten met de knop.

  Nadelen MaxxHome 20152 Convector kachel Electrische 3000 watt

  • list plusDe kachel verbruikt relatief veel stroom, wat kan leiden tot hogere energiekosten.
  • list plusDe pootjes van de kachel zijn zwak en kunnen gemakkelijk breken, waardoor het niet geschikt is voor intensief gebruik.
  • list plusDe kachel heeft een IP24-classificatie in plaats van IP44, wat betekent dat het minder goed bestand is tegen vocht en niet geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes.

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.4

  De Maxxhome convector kachel is ideaal voor het opwarmen van de kamer. De 3 warmte standen en regelbare thermostaat maken deze gemakkelijk te bedienen kachel een uitermate geschikt apparaat voor elk huishouden. Zet de haard aan door de knop op de voorkant, aan de zijkant kan je vervolgens het aantal Watt instellen. Door de geruisloze manier van verwarmen is deze convectie kachel zeer handig voor b.v. slaapkamers, kantoren, werkruimtes, woonkamers,enz. Specificaties Afmetingen (lxbxh): 60x18x55 cm Gewicht: 3,95 kg Materiaal: Metaal en kunststof Kleur: Wit (glanzend) met zwart Type verwarming: Convectorkachel Vermogen: 3000 Watt met ventilator: Ja Beschikt over thermostaat: Ja Aantal warmtestanden: 3 Geschikt voor badkamer: Nee (IP44) Geschikt voor een ruimte tot: 55 m² Antivriesstand: Ja Oververhitting veiligheid: Ja Omvalbeveiliging: Ja Aan-uit schakelaar: Ja Afstandsbediening: Nee Verrijdbaar: Nee Muurmontage: Nee Levering Inhoud verpakking: Convectorkachel met handleiding Afmetingen verpakking (lxbxh): 42,5x15,5x81 cm Gewicht verpakking: 4,3 kg Taal handleiding: Nederlands MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; voor ieder wat wils tegen scherpe en betaalbare prijs met oog voor kwaliteit!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 14 september in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  4. Gologi GO008 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.2
  Gebruiksgemak
  9.2

  Ben jij op zoek naar wat extra verwarming in huis voor tijdens de koude wintermaanden? Zeker met de stijgende gasprijzen is het fijn om je huis op een andere manier op te kunnen warmen. Deze elektrische verwarming van Gologi is in dit geval de ideale oplossing! Met deze elektrische verwarming kun je behoorlijk op je gasrekening besparen, terwijl je er toch lekker warm en behaaglijk bij zit. De verwarming is daarnaast multifunctioneel te gebruiken in verschillende ruimtes, zoals in de woonkamer, in de slaapkamer of op kantoor. Je hebt alleen een stopcontact nodig! Geniet van optimaal comfort Deze Gologi elektrische verwarming heeft een vermogen van 2000 watt en is de perfecte metgezel tijdens de koudere dagen van het jaar. Je kunt de verwarming eenvoudig met je meedragen en instellen op een temperatuur naar keuze. De verwarming heeft een bereik van 5 tot 50 graden, waardoor je er altijd comfortabel bij zit. Eenvoudig te bedienen De bediening van deze elektrische kachel gaat via touch of via de handige Gologi app. Hierdoor kun je de kachel instellen via het touchscreen wanneer je er naast zit, of via de Gologi app. Dankzij de app is het ook mogelijk om de kachel op afstand te bedienen, waardoor je niet op hoeft te staan om de juiste temperatuur in te stellen. De app is ook ideaal om jouw eigen tijd in te stellen via de 24 uurs timer. De verwarming gaat automatisch uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Veilig te gebruiken De elektrische verwarming is volledig veilig te gebruiken. Zo is de kachel voorzien van een overhittingsbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de heater zichzelf uitschakelt wanneer de heater te warm wordt. Je voorkomt op deze manier schade of brandgevaar. Ervaar de voordelen nu zelf! · In iedere ruimte te gebruiken – Plaats de elektrische verwarming in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor, in de hobbykamer of zelfs in de badkamer. · 3 verwarmingsstanden – Je hebt met deze 2000 watt elektrische verwarming de keuze uit 3 verschillende verwarmingsstanden voor verwarming naar keuze! · Hoogwaardige kwaliteit – De elektrische verwarming is enkel van de beste materialen gemaakt, zoals een aluminium verwarmingselement en een paneel van gehard glas. Daarnaast is de verwarming voorzien van een groot digitaal LED display en een dubbele overhitting bescherming. De verwarming gaat hierdoor erg lang mee. · Staand of hangend te gebruiken – Je kunt de verwarming zowel hangend als staand gebruiken! · Snel op temperatuur – Door het aluminium verwarmingselement is de verwarming snel op temperatuur zonder een geur af te geven. Specificaties · Merk: Gologi · Kleur: Zwart · Gewicht: 8 kg · Temperatuur: 5-50 graden · Vermogen: 2000 watt · IP-rating: IP24 · Frequentie: 50/60 Hz · Snoerlengte: 1,5 meter · Opwarmtijd: 2 - 3 minuten · Thermostaat: Ja, digitaal · Bediening: Touch & via de Gologi app · Veiligheid: Antivries bescherming en overhittingsbeveiliging

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Eurom Safe-t-convect 2400 multicolor

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.4
  Functionaliteit
  9
  Gebruiksgemak
  8

  De Eurom Safe-T-Convect 2400 is een handige convectorkachel van maar liefst 2400 Watt. Hiermee kan je een ruimte tot wel 90 m3 verwarmen, wat nog makkelijker gemaakt wordt door de handige afstandsbediening.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  6. Elektrische Convector Kachel - 750 wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.8
  Functionaliteit
  8.4
  Gebruiksgemak
  7.9

  Kamer warmt snel op De convectorkachel zuigt de koude lucht op, verwarmt deze en blaast vervolgens warme lucht uit. Dit gelijkmatige proces zorgt dat de kamer gelijk warmer aanvoelt! Wanneer je de kachel uit zet, koelt de ruimte snel weer af. Kijk wel uit dat je geen kledingstukken of andere dingen op de kachel legt. Hierdoor kan de kachel zijn hitte niet meer kwijt en dit leidt tot brandgevaar. Deze kachel is geschikt voor ruimtes met een afmeting tot ca.15m2. 750W, 1500W Drie verschillende warmte standen: 750W of 1500W. Iedere af te stellen van min tot max. met de draaiknop van de thermostaat. Dankzij het snelle opwarmingsproces van de kachel merk je al gauw een verschil tussen de standen. Zo pas je de temperatuur snel aan aan jouw voorkeuren en behoeftes! Compact en ruimtebesparend Dankzij het formaat van de convectorkachel is hij in iedere kamer van het huis op zijn plek. Met de handvaten verplaats je hem moeiteloos van de slaapkamer naar de woonkamer, etc. Gebruik je hem niet? Dan berg je hem net zo makkelijk weer op! Convectorkachel Gelijkmatige en snelle verwarming Efficiënte warmteregulatie 750W, 1500W Makkelijk te verplaatsen Behuizing blijft koel Achter de behuizing zit een elektrisch verwarmingselement die de lucht verwarmt en deze uitblaast. Dit element is afgeschermd van de behuizing. De buitenkant van de kachel wordt daardoor minder warm dan bij bijvoorbeeld een oliekachel. Specificaties: Inhoud verpakking: 1 x convectorkachel, 1 x handleiding Merk: Merkloos Materiaal: Polypropeen en ABS Plastic Kleur: Wit Gewicht: 2.1KG Afmetingen: 53,5 x 19,6 x 38,5 cm Certificaten: CE, RoHS Warmtestanden: 750 Watt, 1500 watt Max vermogen: 1500Watt Geschikte ruimtes: kamers tot ~15m2 Input: 220V-240V / 50Hz Stekkertype: C Snoerlengte: 1,5 m Oververhittingsbescherming: Ja

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  7. VONROC Luxe elektrische kachel Convectorkachel met glazen paneel – 1000W/2000W Verwarmt ruimtes tot 24m2 Bediening zowel met app (via Wifi) als handmatig – Instelbare thermostaat en timer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VONROC Luxe elektrische kachel Convectorkachel met glazen paneel – 1000W/2000W Verwarmt ruimtes tot 24m2 Bediening zowel met app (via Wifi) als handmatig – Instelbare thermostaat en timer

  • list plusMet de instelbare thermostaat en timer van deze convector kachel kun je de temperatuur en tijd gemakkelijk regelen.
  • list plusDeze convector kachel heeft een glazen paneel, wat zorgt voor een mooi design en gemakkelijke reiniging.
  • list plusDe mogelijkheid om deze convector kachel zowel handmatig als via de app (via Wifi) te bedienen, zorgt voor extra gebruiksgemak.

  Nadelen VONROC Luxe elektrische kachel Convectorkachel met glazen paneel – 1000W/2000W Verwarmt ruimtes tot 24m2 Bediening zowel met app (via Wifi) als handmatig – Instelbare thermostaat en timer

  • list plusDeze convector kachel maakt mogelijk geluid bij het opwarmen en afkoelen, wat voor sommige gebruikers storend kan zijn.
  • list plusDeze convector kachel heeft een vermogen van maximaal 2000W, wat mogelijk niet voldoende is voor grotere ruimtes.
  • list plusDe mogelijk hogere prijs van deze convector kachel ten opzichte van andere opties op de markt kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn.

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8
  Functionaliteit
  7.6
  Gebruiksgemak
  7.9

  Op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om je huis warm te houden tijdens de koudere maanden? Dan is de VONROC Luxe elektrische kachel echt iets voor jou! Deze convectorkachel heeft niet alleen een gehard glazen paneel met een geïntegreerd LED-display, maar is ook op afstand te bedienen met de gratis Tuya Smart Life-app. Zo kun je de kachel vanuit je luie stoel bedienen en hoef je nooit meer op te staan om de temperatuur aan te passen.

  Deze kachel is niet alleen mooi, maar ook zeer efficiënt. Met twee verwarmingsstanden (1000W en 2000W) en een regelbare thermostaat kun je de temperatuur precies instellen zoals jij dat wilt. En met de timer-functie kun je zelfs een volledig dag- of weekschema instellen. Zo hoef je nooit meer te denken aan het aan- of uitzetten van de kachel.

  Het verwarmingsvermogen van 2000W maakt deze kachel geschikt voor ruimtes tot 24m2, en dankzij de handzame afmetingen van 78 x 47 cm is hij gemakkelijk te verplaatsen. Maar je kunt hem ook aan de muur hangen als je dat liever hebt. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want deze kachel is voorzien van een kinderslot, oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging.

  Kortom, deze VONROC Luxe elektrische kachel is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel en efficiënt. En dankzij de handige app-bediening hoef je nooit meer op te staan om de temperatuur aan te passen. Een echte must-have voor de koude wintermaanden!

  Mijn persoonlijke mening is dat deze kachel een geweldige toevoeging is aan elk huis. Hij is niet alleen mooi, maar ook zeer efficiënt en gemakkelijk te bedienen. Het enige nadeel is dat hij wel wat duurder is dan andere kachels, maar ik denk dat de extra functies en het mooie design de prijs zeker waard zijn.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 22 juni in huis

  Bekijk prijs

  8. Eurom 35.026.5 wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.7
  Functionaliteit
  8.1
  Gebruiksgemak
  7.8

  De Eurom VK2002 is een ventilator kachel met een maximaal vermogen van 2000 Watt. De VK2002 is voorzien van een thermostaat, zodat de temperatuur makkelijk geregeld kan worden. Door de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging is de kachel veilig in gebruik. De VK2002 is zeer geschikt om kleine ruimtes te verwarmen. De VK2002 is ook te gebruiken tijdens de warmere dagen, omdat er ook een koude-lucht ventilator op zit. Kenmerken Vermogensselecties: 2 Aansluitspanning: 220-240/50 V/Hz Element: weerstanddraad Bediening: bedieningspaneel Montage: staand Afmeting: 13,1 x 22,3 x 25,6 cm Elektrokabel: 150 cm Gewicht: 1 kg Bijzonderheden Indicatielampje Koude-lucht ventilator

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  9. MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit

  • list plusDeze convectorkachel heeft een thermostaat functie, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen.
  • list plusDeze convectorkachel is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes.
  • list plusDeze convectorkachel heeft een mooi design en past daardoor goed in verschillende interieurs.

  Nadelen MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit

  • list plusHet snoer van deze convectorkachel is te kort, waardoor je beperkt bent in de plaatsing van de kachel.
  • list plusDe handvatten van deze convectorkachel worden warm tijdens gebruik, waardoor je voorzichtig moet zijn bij het verplaatsen van de kachel.
  • list plusDeze convectorkachel is relatief duur in vergelijking met andere convectorkachels met vergelijkbare specificaties.

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  8
  Gebruiksgemak
  7.7

  Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om je huis of werkplek te verwarmen? Dan is de MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit zeker het overwegen waard! Met een vermogen van 2000 W kan deze kachel een ruimte tot ongeveer 40 m3 verwarmen, waardoor je er altijd warmpjes bij zit. Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen en past dankzij het moderne design perfect in elke kamer.

  Een groot voordeel van deze kachel is de regelbare thermostaat, waarmee je simpel de gewenste temperatuur kunt instellen. Dankzij de gelijkmatige warmteverspreiding wordt de ruimte op een efficiënte manier verwarmd, waardoor je minder energie verbruikt en dus bespaart op je energierekening. Bovendien heeft de kachel een overhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke brandgevaar.

  Hoewel de MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit geen beschermingsgraad tegen aanraking of vocht heeft, is het apparaat zeer geschikt voor gebruik in een woning, werkplaats, bedrijfsruimte, serre, schuur, kantine, overdekte veranda of patio. Kortom: deze kachel biedt de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, betaalbare en gemakkelijk te verplaatsen manier om een ruimte te verwarmen.

  Persoonlijk vind ik de MOA Elektrische Verwarming Convectorkachel Portable wit een goede keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en efficiënte manier om een ruimte te verwarmen. Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen en heeft een mooi design dat in elke kamer past. Een nadeel is wel dat de kachel geen bescherming tegen aanraking of vocht heeft, waardoor je moet opletten waar je hem neerzet. Maar al met al vind ik deze kachel zeker een aanrader!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Nedis HTBA20WT Keramische ventilatorkachel 20 wit, grijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.6
  Functionaliteit
  8.5
  Gebruiksgemak
  8.7

  Nedis HTBA20WT Keramische ventilatorkachel 20 m² Deze badkamerverwarming is krachtig genoeg om snel elke ruimte tot 20 m2 op te warmen en kan veilig in de badkamer worden gebruikt. Dankzij de instelbare thermostaat kunt u de temperatuur precies instellen zoals u dat wilt. Met behulp van de programmeerbare timer kunt u een in- en uitschakelschema instellen voor elke dag van de week, tot 6 programma's per dag. En met de speciale ventilatorfunctie kunt u lucht door de ruimte blazen zonder deze te verwarmen. Voor maximaal gebruiksgemak is een afstandsbediening meegeleverd en alle belangrijke instellingen zijn in één oogopslag te zien op het leddisplay. De badkamerverwarming heeft zelfs een functie voor detectie van open ramen, wat inhoudt dat hij automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er een plotselinge temperatuurdaling is. Kenmerken: • 2000 watt, krachtig genoeg voor het snel opwarmen van ruimtes tot 20 m2 • Instelbare thermostaat om de temperatuur naar wens in te stellen • Programmeerbare timer, zodat er een in-/uitschakelschema kan worden ingesteld voor elke weekdag, tot 6 programma's per dag • Speciale ventilatorfunctie om lucht door de kamer te blazen zonder deze te verwarmen • Met afstandsbediening, voor maximaal gebruiksgemak • Voorzien van leddisplay zodat je alle belangrijke instellingen in één oogopslag ziet • Detectie van open ramen - automatische uitschakeling bij detectie van plotselinge temperatuurdaling • IP22-classificatie, waardoor dit verwarmingselement veilig in de badkamer kan worden gebruikt Specificaties: Kleur: Wit Indicatielampje: Ja Materiaal: Kunststof Gewicht: 1800 g Lengte stroomkabel: 1.50 m Instelbare thermostaat: Ja Afstandsbediening: Ja Aan/uit knop: Ja Geïntegreerde handgrepen: Nee Verstelbare hoogte: Nee Kantelbaar: Nee Type stroombron: Netvoeding Stekkertype: Type C (CEE 7/17) Geschikt voor ruimtes tot: 20 m² Oververhittingsbeveiliging: Ja Vorstvrije stand: Nee Maximale stroomverbruik: 2000 W Diepte: 160 mm Alleen een ventialtorfunctie: Ja Type kachel: Ventilatorkachel Draait automatisch: Nee Omvalpreventie: Nee Ingangsvoltage: 100 - 240 V AC 50 Hz Timer: Ja Geschikt voor badkamer: Ja Verwarmingselement: PTC-Keramiek Aantal verwarmingsstanden: 2 Verwarmingsmodi Breedte: 260 mm Hoogte: 290 mm Vermogen: 1000 / 2000 W IP-codering: IP22

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van convectorkachels. Er zijn namelijk 807 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!