Bestenu

Beste infraroodkachels - nov. 2022

Met meer dan 2531 infraroodkachels op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste infraroodkachels in een handige lijst
01Score: 9.3
Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer
Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
ICQN Infrarood Kachel, Infrarood Heater, Infrarood Elektrische Verwarming
ICQN Infrarood Kachel, Infrarood Heater, Infrarood Elektrische Verwarming
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer
Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Princess 343700 Slimme Infrarood Paneelverwarmer
Princess 343700 Slimme Infrarood Paneelverwarmer
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Montana  GD9215BD1 Sunheat Infrarood kachel
Montana GD9215BD1 Sunheat Infrarood kachel
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Veito CH1800RE
Veito CH1800RE
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL 'Walking in the Woods'
INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL 'Walking in the Woods'
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Dimbare verwarmer onder het bureau (infrarood)
Dimbare verwarmer onder het bureau (infrarood)
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.8
Blumfeldt CosmicBeam Plus XXL
Blumfeldt CosmicBeam Plus XXL
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Zilan
Zilan
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze super infraroodkachel ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste infraroodkachel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over infraroodkachels, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle infraroodkachels die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke infraroodkachels het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van infraroodkachels stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste infraroodkachels op een rijtje

1 - Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer is een infraroodverwarming met een vermogen van 540 watt en geschikt voor ruimtes tot 11 m2. Bedien de Princess 343540 Slimme paneelverwarmer via de HomeWizard Climate app of via spraakbesturing, stel tijdschema's in en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen. De Princess 343540 Slimme paneelverwarmer kan vrijstaan of aan de muur gehangen worden. Productvoordelen van de Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer HomeWizard Climate app Als je vanuit huis werkt, wil je niet het hele huis verwarmen. Daarom is de Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via spraakbesturing of je smartphone of handmatig. Dankzij de Homewizard Climate app kun je zelf schema's instellen, zodat je altijd in een lekker verwarmde ruimte komt. Stel bijvoorbeeld een programma in voor gezinsleden of voor verschillende kamers in jouw huis en stel jouw paneelverwarming in om zichzelf aan en uit te zetten, passend bij jouw dagelijkse routines. Infrarood verwarmt alleen het oppervlak binnen het directe bereik van de kachel. De Princess 343540 Slimme infrarood paneelverwarmer verbruikt minder energie omdat ze niet de hele ruimte hoeven te verwarmen, maar alleen de mensen en oppervlakken die zich erin bevinden. Deze Princess slimme infrarood paneelverwarmer is onderdeel van een breed assortiment aan smart home artikelen die te bedienen zijn met jouw smartphone.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - ICQN Infrarood Kachel, Infrarood Heater, Infrarood Elektrische Verwarming

Loading..
Ga naar laagste prjis

ICQN Infraroodkachel: Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m² Maximaal verwarmingsvermogen is 900 watt Kabellengte: 1,5 meter Afmetingen: 54,5 x 28 x 17,2 cm. Gewicht: 2,25 kg IP20 en CE-certificaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer is een infraroodverwarming met een vermogen van 350 watt en geschikt voor ruimtes tot 7 m2. Bedien de Princess 343350 Slimme paneelverwarmer via de HomeWizard Climate app of via spraakbesturing, stel tijdschema's in en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen. De Princess 343350 Slimme paneelverwarmer kan vrijstaan of aan de muur gehangen worden. Productvoordelen van de Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer HomeWizard Climate app Als je vanuit huis werkt, wil je niet het hele huis verwarmen. Daarom is de Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via spraakbesturing of je smartphone of handmatig. Dankzij de Homewizard Climate app kun je zelf schema's instellen, zodat je altijd in een lekker verwarmde ruimte komt. Stel bijvoorbeeld een programma in voor gezinsleden of voor verschillende kamers in jouw huis en stel jouw paneelverwarming in om zichzelf aan en uit te zetten, passend bij jouw dagelijkse routines. Infrarood verwarmt alleen het oppervlak binnen het directe bereik van de kachel. De Princess 343350 Slimme infrarood paneelverwarmer verbruikt minder energie omdat ze niet de hele ruimte hoeven te verwarmen, maar alleen de mensen en oppervlakken die zich erin bevinden. Deze Princess slimme infrarood paneelverwarmer is onderdeel van een breed assortiment aan smart home artikelen die te bedienen zijn met jouw smartphone.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Princess 343700 Slimme Infrarood Paneelverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 343700 Slimme infrarood paneelverwarmer is een infraroodverwarming met een vermogen van 700 watt en geschikt voor ruimtes tot 14 m2. Bedien de Princess 343700 Slimme paneelverwarmer via de HomeWizard Climate app of via spraakbesturing, stel tijdschema's in en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen. De Princess 343700 Slimme paneelverwarmer kan vrijstaan of aan de muur gehangen worden. Productvoordelen van de Princess 343700 Slimme infrarood paneelverwarmer HomeWizard Climate app Als je vanuit huis werkt, wil je niet het hele huis verwarmen. Daarom is de Princess 343700 Slimme infrarood paneelverwarmer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via spraakbesturing of je smartphone of handmatig. Dankzij de Homewizard Climate app kun je zelf schema's instellen, zodat je altijd in een lekker verwarmde ruimte komt. Stel bijvoorbeeld een programma in voor gezinsleden of voor verschillende kamers in jouw huis en stel jouw paneelverwarming in om zichzelf aan en uit te zetten, passend bij jouw dagelijkse routines. Infrarood verwarmt alleen het oppervlak binnen het directe bereik van de kachel. De Princess 343700 Slimme infrarood paneelverwarmer verbruikt minder energie omdat ze niet de hele ruimte hoeven te verwarmen, maar alleen de mensen en oppervlakken die zich erin bevinden. Deze Princess slimme infrarood paneelverwarmer is onderdeel van een breed assortiment aan smart home artikelen die te bedienen zijn met jouw smartphone.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Montana GD9215BD1 Sunheat Infrarood kachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Infra rood elektrische kachel De MontAna GD9215BD1, SUNHEAT, infrarood elektrische kachel, zorgt voor een zeer efficiënte (zuinige), veilige en comfortabele verwarming van uw huiskamer, praktijkruimte, kantoor, zomerhuisje, zolder of kelder. De warmte verspreidt zich gelijkmatig en snel in de omgeving van de kachel. Bij een luchtvochtigheid van minimaal 40% (50% wordt als ideaal gezien, verbetering kan met een luchtbevochtiger) zorgt de MontAna GD9215BD1voor de meest effectieve en economische verwarming, zonder dat de lucht uitdroogt. De infrarood elektrische kachel verwarmt zelfs de waterdeeltjes die in de lucht aanwezig zijn zodat de warmte overal en gelijkmatig in de ruimte doordringt. De warmte afdracht van de overal in de lucht aanwezige waterdeeltjes zorgt voor warmteverspreiding van muur tot muur en van vloer tot plafond. Sunheat technologie De Sunheat technologie zorgt ervoor dat de warmte, die ontstaat doordat vier(industriële kwaliteit)infrarood quartz lampen (van 375 Watt elk) de verwarmingsbuizen opwarmen, afgestaan wordt aan de uitstromende lucht. Dit wordt Transitieve Infrarood Verwarming genoemd. De warme lucht wordt dus actief, middels een krachtige, geruisarme ventilator met hoge circulatie snelheid, de ruimte in geblazen. Besparing op energiekosten U bespaart tussen de 30 en 50% aan energiekosten wanneer u de kachel in ruimtes gebruikt waar u het meest verblijft. Uw standaard verwarmingssysteem kunt u dan flink lager afstellen. De bewoners van een gemiddeld huis verblijven 80% van hun tijd in maar 20% van het huis. Gebruik uw mobiele MontAna GD9215BD1infrood kachel dan ook in die ruimtes waar u het meest verblijft. Ook ideaal als hoofdverwarming tijdens herfst en lente, wanneer de temperatuur net iets te laag is. Aangename atmosfeer Een goed verwarmde en vochtig gehouden lucht is veel gezonder en geeft een veel aangenamer gevoel dan een elektrische kachel die alles uitdroogt in huis, een gedeelte van de aanwezige zuurstof verbrandt en positieve ionen produceert. Uw planten, huisdieren, parketvloer, meubelen en uw eigen haar, huid, longen en slijmvliezen ervaren dit direct. Een gezondere warmte vergelijkbaar met een warme zonnige zomerdag. Op deze manier ervaart u bijvoorbeeld een gevoelstemperatuur van 23 graden Celsius terwijl er daadwerkelijk 20 graden gemeten wordt. Temperatuur digitaal instelbaar De temperatuur is via het bedieningspaneel op de voorkant of met de afstandsbediening digitaal per graad instelbaar tussen 15°C en 30°C. Met de aan/uit timer kan men instellen hoelang de kachel de ruimte moet verwarmen. Wanneer de infrarood kachel aan is gezet geeft deze na 1 minuut warmte. Veilig De MontAna GD9215BD1is veilig omdat er geen open vuur aan te pas komt of hete oppervlaktes waar je jezelf aan kan branden. De verwarmingselementen produceren geen rook of dodelijke monoxide en het is echt gezonde schone warmte! De kachel is uitgerust met een interne piek spanning veiligheid schakelaar die de stroom afsnijdt naar de infrarood verwarming- buizen als de luchtstroom wordt geblokkeerd op het toestel. Met over-hellen veiligheidssysteem enspuitgiet brandwerende cool touch omkasting, veilig voor kinderen en huisdieren. Uitwasbaar luchtfilter De MontAna GD9215BD1is uitgerust meteen uitwasbaar stoffilter die makkelijk schoon te maken is Technische gegevens • 2 standen: 1500 Watt / 750 Watt • Eco systeem voor zuinige stroomafname • Bereik: tot 60 m2 / 150 m3 • Infrarood quartz lampen: 4 stuks, 375 Watt per stuk,industriële kwaliteit • Digitale temperatuurinstelling • Krachtige, geruisarme ventilator • Direct Flow Opwarm-Kamer • Geen positieve ionen • Geen daling luchtvochtigheid • Elektronische thermostaat met oververhittingsbeveiliging • Nieuw type LED knoppen, panel en display • Aan/Uit timer 1 - 12 uur • Spuitgiet cool touch brandwerende omkasting • Niet slippende rubberen voetjes • Over-hellen kindvriendelijk veiligheidssysteem • Oververhitting-/beveiligingschakelaar • Inclusief afstandsbediening • Met uitwasbaar luchtfilter • Afmetingen: 33 x 19,2 x 30,5 cm • Gewicht: 5 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Veito CH1800RE

Loading..
Ga naar laagste prjis

Veito introduceert unieke Carbon Infrarood Heater Techniek Deze nieuwste techniek genereert veel meer voelbare warmte en lagere energiekosten! Ontdek de grote voordelen van onze Indoor Carbon Heaters! MOOI! Een oogstrelend ontwerp, geschikt voor binnengebruik met een handige afstandbediening en vier warmtestanden voor energiezuinig gebruik. De stevige abs behuizing is voorzien van een topkwaliteit RVS 304 grill. De CH1800RE wordt incl. standaard geleverd! HIGH-TECH De CH1800RE biedt, ondanks het lagere energieverbruik t.o.v. van conventionele verwarmingstechnieken zoals gas- en/of halogeen terrasverwarmingen, een aanzienlijk grotere capaciteit m.b.t. de te verwarmen oppervlakte. De levensduur van het unieke Carbon verwarmingselement in onze Infrarood Heaters is lang, zéér lang; tot wel 10.000 uur! Halogeen infrarood buizen dienen vaak vervangen te worden na een gebruik van slechts ± 5000 branduren en verliezen al veel eerder hun rendement. ZUINIG! Doordat u de Carbon Heater alleen gebruikt op het moment dat u warmte nodig hebt, bespaart u veel geld. Een werkruimte of garage warm houden met conventionele verwarming geeft onnodig energiegebruik. Met de huidige energiekosten geniet u van heerlijke Carbon Infrarood warmte voor ± 30 cent per uur! U heeft nu slechts één Carbon Heater unit nodig, waar u vroeger twee halogeen stralers moest gebruiken om hetzelfde gebied te verwarmen. Een aanzienlijk besparing op de energienota... VEILIG! De CH1800RE is ook heel veilig! De unit beschikt over een zgn. omval-beveiliging zodat de unit zichzelf uitschakelt mocht deze omgestoten worden. Daarbij zorgt de oververhittings-beveiliging ervoor dat de CH1800RE nooit te heet kan worden. De ingebouwde thermostaat functie zorgt ervoor om de vooraf ingestelde temperatuur te bereiken en te handhaven. AFSTANDBEDIENING Met één afstandbediening kunt u meerdere modellen Carbon Heaters tegelijkertijd bedienen Kortom; dit is geen goedkoop 'chinees' product, maar een High Tech Europees design en in Turkije geproduceerde professionele verwarmingsunit waar u héél veel jaren zorgeloos plezier van zult hebben. Alle voordelen van onze CH1800RE op een rij: 4 basis warmte-instellingen 800 / 1100 / 1400 / 1700 Watt Traploos verstelbare warmte instelling tussen bovenstaande wattages Bedienbaar met afstandsbediening Bedienbaar d.m.v. drukknop op de unit Kantel beveiliging Oververhitting beveiliging Automatische temperatuurregeling Sleep-timer (auto-off) Aan te sluiten op een 230V stopcontact Specificaties Maximaal opgenomen vermogen 1700W Verwarmingscapaciteit 8000 BTU per uur 1700W Voeding: AC 230V 50 / 60Hz Afmetingen Max 130 cm / 82 x 17 cm - Voet is 2 cm Gewicht: 2,8 kg Zekerheden TÜV gecertificeerd GS gecertificeerd CE keurmerk Toepassingsgebieden (teveel om op te noemen maar hierbij toch wat ideeën) Huiskamer Slaapkamer Keuken Serre Hobbyruimte Camping Garage Werkplaats En nog veel, veel meer! De CH1800 RE wordt geleverd met: Standaard Afstandbediening + Batterij Nederlandstalige installatiehandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL 'Walking in the Woods'

Loading..
Ga naar laagste prjis

Invroheat verwarmingspaneel verwarmt met 650Watt een kamer van 13 m2. Invroheat panelen zijn gebaseerd op schone, infrarood nanotechnologie en zijn erg energie zuinig. Infrarood warmte is onzichtbaar licht met een grote hoeveelheid energie. Wanneer het 'licht' een object raakt, warmt het object op. De warmte is onmiddellijk beschikbaar en voorverwarmen is dus niet nodig. Het paneel wordt binnen 1 minuut warm en bereikt binnen 2 minuten de maximale temperatuur (circa 100 graden Celsius). Elke Invroheat verwarmingspaneel is voorzien van een aansluitsnoer met stekker en een aan/uit schakelaar U kunt de Invroheat verwarmingspaneel ook met een eigen foto (of foto's) laten maken waardoor er een door u gekozen sfeer in de ruimte wordt gemaakt (zie ook elders op deze site). En wilt u op een bepaald moment liever een andere foto op het paneel plaatsen, dan bestelt u een nieuwe foto (of foto's) en haalt u de oude foto eraf. Deze optie is alleen bij Invroheat aanwezig! Een Invroheat verwarmingspaneel is dus duurzaam, functioneel, mooi, betaalbaar en veilig. We wensen u veel succes en plezier met uw verwarmingspaneel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Dimbare verwarmer onder het bureau (infrarood)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Infrarood bureau verwarming regelbaar 10 - 150 watt Met deze compacte en zelfklevende infrarood verwarming kan men een bureau verwarmen welke in een koude of moeilijk te verwarmen plaats staat. Men kleeft de plaat aan de onderkant van een bureau en stelt de (traploze) dimmer in op de gewenste capaciteit. De dimmer is in de nabijheid van de gebruiker, waardoor men NIET naar het stopcontact hoeft te lopen om de gewenste stand in te schakelen. Door de straling van deze infrarood verwarming zullen de benen en voeten van de persoon die aan het bureau zit aangenaam warm worden en zal een comfortabele zone verkregen worden. Voltage : 230 Volt Vermogen : 150 Watt Sturing : Dimmer Afmetingen : 300 x 600 mm x 5mm snoerlengte 3 meter Conform de Europese wet-en regelgeving wordt de bureauverwarmer geleverd in een door Durensa voorgestickerde omdoos en is voorzien van een in het Nederlands geschreven handleiding en technische specificaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Blumfeldt CosmicBeam Plus XXL

Loading..
Ga naar laagste prjis

In 't donker is 't goed fluisteren, vooral als het echt heerlijk warm is. Met de Blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL infrarood warmtestraler worden zithoeken op het terras, in de feestkelder of in de tuin behaaglijk warm - en dat zonder storend rood lichtDe lichte Blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL donkere straler wordt gewoon aan de muur of het plafond vastgemaakt. Daardoor staat hij niet in de weg, terwijl hij snel en efficiënt met 3000 watt vermogen lange golf infrarood licht afgeeft en de omgeving in een aangename warmte onderdompelt. Een geïntegreerde thermostaat en een warmtesensor controleren ten alle tijde de buitentemperatuur en maken het zo mogelijk dat het apparaat direct op de temperatuurschommelingen kan reageren. Door de IR Comfort Heat-technologie wordt de warmte doelgericht op de objecten en personen gericht en wordt niet onnodig de lucht verwarmd. Zo kan zelfs koude wind het verwarmingsvermogen nauwelijks beïnvloeden en kleine, gevleugelde rustverstoorders zoals muggen worden niet aangetrokken. Dankzij het gebruik van lange golf infraroodstraling geeft de Cosmic Beam Plus XXL ook geen verblindend, rood licht af. Met de praktische afstandsbediening wordt hij niet alleen heel comfortabel in- en uitgeschakeld, hiermee kunnen ook de gewenste omgevingstemperatuur op de graad precies van 5 tot 45 °C en een praktische uitschakeltimer worden ingesteld. Onbezorgd avondeten, tuinfeesten en garagefeesten plannen zonder zich druk te maken over de temperaturen, de Blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL warmtestraler maakt het mogelijk. Dankzij het extra lange verwarmingselement van 165 cm geeft hij daarbij warmte aan lange partytafels af. De stabiele, met poedercoating bedekte behuizing van gegoten aluminium is weerbestendig en dankzij IP44 perfect geschikt voor gebruik in de open lucht. Met behulp van de uitschakeltimer kan het apparaat binnen een tijdsbestek van 1 tot 9 uur automatisch worden uitgeschakeld. Het meegeleverde montagemateriaal maakt de ongecompliceerde installatie aan het plafond en de muur mogelijk.Feestvieren tot diep in de nacht of van een romantische avond met wijn en kaarslicht op het terras genieten tot de sterren aan de hemel fonkelen. Dankzij de Blumfeldt Cosmic Beam Plus XX terras-warmtestraler bijft het daarbij tot het eind toe behaaglijk warm.Let u er a.u.b. op dat de warmtestraler niet werkt als de gewenste temperatuur lager is dan de daadwerkelijke omgevingstemperatuur (geen koelfunctie).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Zilan

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Zilan Dragon is de terrasverwarmer voor warme dagen in de koude maanden, Een elektrische kachel die ook nog eens energiezuinig is? De Zilan Dragon heeft een wattage van 1800 watt en maakt gebruik van infrarood technology, de Zilan dragon is zo ge-designed om ook nog eens zuinig met energie om te gaan. Dat betekend hoge prestaties maar laag verbruik. De Zilan is geschikt voor uw terras, balkon, woonkamer of elders. De Zilan heeft 4 warmtestanden. De bijgeleverde muurbeugels achter de verwarmer maken het mogelijk om de kachel ook op te hangen. Gerichte warmte: Dankzij het infrarood verwarmingselement wordt niet de lucht maar de bestraalde objecten en mensen verwarmd. Zo is de warmte direct daar waar zij wezen moet. Geschikt voor kamers tot en met: 22 m² Waarom Zilan: De Zilan is te gebruiken voor op het terras, balkon, serre, kelder, garage, balkon, werkplaats of tijdens het kamperen. de Zilan is uitgerust met een thermostaat, omkantelbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en LED. 24 Maanden garantie Kenmerken: Afmetingen apparaat (hoogte x breedte x diepte): 117,1 x 19 x 27 cm. Gewicht: 5 kg. Anti-tip bescherming: Ja. IP20-gecertificeerd Kwaliteit: Top verwarmingsrendement. Deze kachel biedt maximale warmte-efficiëntie door warmte vanuit 3 verschillende hoeken te reflecteren. Deze stijlvolle en krachtige infraroodkachel biedt tal van toepassingen. Door gerichte infraroodstraling wordt het lichaam direct en efficiënt verwarmd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van infraroodkachels. Er zijn namelijk 2531 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste