Hoe komt deze handige Was-droogcombinatie ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de speurtocht naar de beste Was-droogcombinatie ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Was-droogcombinaties, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Was-droogcombinaties die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Was-droogcombinaties het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Was-droogcombinaties stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Was-droogcombinaties

De beste Was-droogcombinaties in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De LG F4J6TM0W Direct Drive is een was-droogcombinatie met plek om 8 kilogram te wassen en 5 kilogram te drogen. De trommel is hiermee groot genoeg voor de was van 3 of 4 personen. Je hebt minder last van lawaai dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor, die direct op de trommel zit. Deze motor brengt de trommel in beweging via een magnetisch veld. De was-droogcombinatie slijt hierdoor minder snel. Je hebt met de draaiknop keuze uit wasprogramma's voor bijvoorbeeld katoen, sportkleding, dekbedden en babykleertjes. Op het display zie je precies binnen hoeveel minuten je jouw lakens eruit haalt. De trommel draait in verschillende richtingen, zodat de was-droogcombinatie je was grondig reinigt en droogt.

1. LG F4J6TM0W Direct Drive - 8/5 kg


Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung WD70K5B00OW AddWash voeg je snel een vergeten sok toe, ook wanneer het wasprogramma al draait. Je opent de extra deur in de deuropening waar behalve sokken ook moeiteloos spijkerbroeken of extra wollen truien in passen. De was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 7 kilogram voor wassen en 5 kilogram om te drogen. Dit is voldoende voor een huishouden van 1 of 2 personen. Was je graag energiezuinig op lage temperaturen? Met EcoBubble technologie dringen schuimbubbels diep door in de kledingvezels. Hierdoor komt je wasgoed vlekkeloos uit de trommel, zelfs in koud water van 15 graden. Heb je een feestje gehad en ruikt je wollen jas wat muf? Met Air Wash fris je binnen een halfuur kledingstukken eenvoudig op met lucht.

2. Samsung WD70K5B00OW AddWash - 7/5 kg


Product informatiePlus or Show more

De Bosch WDU28540NL is een ruime was-droogcombinatie met plek om 10 kilo te wassen en 6 kilo te drogen. Door de koolborstelloze motor heb je weinig last van geluid. De EcoSilence motor heeft namelijk geen extra onderdelen die voor de aandrijving zorgen. Hierdoor slijt de automaat minder snel en wast deze stil. De was-droogcombinatie heeft programma's voor onder meer overhemden, wol en fijne was. Met VarioPerfect heb je keuze uit 65% sneller of 50% zuiniger wassen. Hiermee bespaar je water, tijd en energie. Na het wassen voorkomt AutoDry dat je wasgoed krimpt. De vochtigheidssensoren meten tijdens het drogen de hoeveelheid vocht in je kleding. Is de stof droog? Dan stopt de automaat met drogen. Hierdoor blijven je broeken en truien langer mooi.

3. Bosch WDU28540NL - 10/6 kg


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Stel simpel één van de zestien was- en droogprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko was-droogcombinatie opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de fraaie Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Deze 1400 toeren machine in antraciet kleur met ongekende mogelijkheden heeft een wascapaciteit van 7 kg en een droogcapaciteit van 4 kg. Met deze machine kun je dus in een cyclus 4 kilo wasgoed gewassen en gedroogd hebben. Als u alleen wast met deze Beko combinatie dan wast in een keer 7 kg wasgoed stralend schoon bij een minimaal energie- en waterverbruik. Daarnaast beschikt deze Beko was-droogcombinatie over een AquaWave trommel. Met deze door Beko Aquawave trommel kunt u zelfs de fijnste was als wol en zijde veilig aan deze machine toevertrouwen. Wash&Wear® Een last minute vergadering, afspraak of bijeenkomst… U wilt er op uw best uitzien maar u hebt niets meer schoon in de kast. Dankzij Beko’s Wash&Wear®-technologie kunt u kiezen uit temperatuurinstellingen van 20-30 °C en dan in minder dan een uur tot 1 kg (5 overhemden) gewassen en volledig gedroogd hebben. U springt onder de douche, uw lievelingsoverhemd gaat in de Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie en voila! U bent klaar om te gaan. HomeWhiz™technologie Deze Beko HTV7732XA0 behoort tot de nieuwe generatie apparaten dankzij zijn HomeWhiz technologie. Met HomeWhiz Smart Home-technologie kunt u uw slimme apparaten verbinden met uw mobiele apparaten, zodat u ze vanaf elke locatie kunt bedienen en controleren. De slimme thuis-app is gratis voor iOS en Android en werkt met geselecteerde slimme producten van Beko. AquaWave® Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

4. Beko HTV7732XA01 - was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

In de AEG L7WB86GW was-droogcombinatie was en droog jij je meest delicate kledingstukken, zoals een zachte trui, zijden blouse of je favoriete wollen sjaal. De was-droogcombinatie beschikt over het AbsoluteCare systeem dat met specifieke droogprogramma's voorkomt dat je kleding krimpt in de trommel. Was en droog 4 kilogram wasgoed in één ronde met het NonStop programma of kies voor wassen alleen. Dan was je 8 kilogram kleding schoon. Vanaf nu baal je niet meer als je favoriete blouse nog vuil in de wasmand ligt. Selecteer het NonStop programma voor een kleine lading en was en droog 1 kilogram wasgoed in 1 uur.

5. AEG L7WB86GW - 8/4 kg


Product informatiePlus or Show more

De Beko HTV7733XW0 is een was-droogcombinatie waarmee je tot 7 kg kan wassen en 5 kg kan drogen. De Beko HTV7733XW0 wasdroogcombinatie met energieklasse A, 1400 toeren (instelbaar 600-800-1000-1400 tpm) en een maximale belading van maar liefst 7 kg (laadvermogen drogen 5 kg). Wasdroogcombinatie's zijn bijzonder geschikt wanneer je een beperkte ruimte tot je beschikking hebt en niet altijd de was buiten kunt drogen. In de 16 beschikbare programma's vind je onder andere een Wol programma, Delicaat, Xpress, Was & Droog, Was en Droog Baby Protect + (40-90°C). Het laatste programma is ontwikkeld voor de baby gevoelige huid en als je een allergie hebt, zodat je allergie kunt wassen en drogen. En heb je snel een die fijne broek of jurk nodig? Dankzij het Was&Droog Express programma was en droog je in minder dan een uur tijd. Daarnaast is deze Beko was-droogcombinatie heel gemakkelijk te vullen met extra grote stukken was door zijn extra grote deuropening van 35 cm. Ook vindt je op deze wasdroogcombinatie een startuitstel functie (0-24 h), een resttijdindicatie, kinderbeveiliging en een eindsignaal. Weergave op het digitale display met bediening door draaiknop en tiptoetsen. Zekerheid en garantie Op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement. - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 160 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen) - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 952 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen) - Energie-efficiëntieklasse A - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 0,8 kWh - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 4,76 kWh - Wasprestatieklasse A - Waterverbruik per jaar (wassen) 14.400 liter (200 maximale beladingen) - Geluidsniveau drogen 64 dB - Geluidsniveau centrifugeren 78 dB - Geluidsniveau wassen 55 dB

6. Beko HTV7733XWO - Was-droog combinatie - NL/FR


Product informatiePlus or Show more

Stel simpel één van de zestien was- en droogprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko was-droogcombinatie opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de fraaie Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Deze 1400 toeren machine in antraciet kleur met ongekende mogelijkheden heeft een wascapaciteit van 7 kg en een droogcapaciteit van 4 kg. Met deze machine kun je dus in een cyclus 4 kilo wasgoed gewassen en gedroogd hebben. Als u alleen wast met deze Beko combinatie dan wast in een keer 7 kg wasgoed stralend schoon bij een minimaal energie- en waterverbruik. Daarnaast beschikt deze Beko was-droogcombinatie over een AquaWave trommel. Met deze door Beko Aquawave trommel kunt u zelfs de fijnste was als wol en zijde veilig aan deze machine toevertrouwen. Wash&Wear® Een last minute vergadering, afspraak of bijeenkomst… U wilt er op uw best uitzien maar u hebt niets meer schoon in de kast. Dankzij Beko’s Wash&Wear®-technologie kunt u kiezen uit temperatuurinstellingen van 20-30 °C en dan in minder dan een uur tot 1 kg (5 overhemden) gewassen en volledig gedroogd hebben. U springt onder de douche, uw lievelingsoverhemd gaat in de Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie en voila! U bent klaar om te gaan. HomeWhiz™technologie Deze Beko HTV7732XA0 behoort tot de nieuwe generatie apparaten dankzij zijn HomeWhiz technologie. Met HomeWhiz Smart Home-technologie kunt u uw slimme apparaten verbinden met uw mobiele apparaten, zodat u ze vanaf elke locatie kunt bedienen en controleren. De slimme thuis-app is gratis voor iOS en Android en werkt met geselecteerde slimme producten van Beko. AquaWave® Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

7. Beko HTV7732XA0 - Was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

De AEG L9WEE06W is een was-droogcombinatie waarmee je tot 10 kg kan wassen en 6 kg kan drogen. Met deze was-droogcombinatie hoef je was nooit meer van de wasmachine naar de droger te verplaatsen. Deze was-droogcombinatie heeft een unieke wartepompdroger waardoor dit apparaat zeer zuinig is. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk op kunt frissen en ontkreuken. Het wasprogramma wordt automatisch op je wasgoed afgestemd zodat er nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Dit apparaat heeft een toerental van 1600 toeren per minuut en op de zuinige koolborstelloze ÖKOInverter-motor krijg je 10 jaar garantie. Zeer zuinig en veilig al je kleding wassen en drogen Door de warmtepompdroger kun je zorgeloos al je kleding veilig op lage temperaturen drogen. Zelfs je meeste delicate stoffen zoals zijde en wol kunnen zonder beschadiging gedroogd worden. Doordat de temperatuur in de trommel laag blijft verbruikt deze was-droogcombinatie tot 40% aan energie en water bij iedere cyclus. Wasmachine en droger in één Een wasmachine en droger in een, ideaal wanneer je bijvoorbeeld minder ruimte kwijt wil zijn in je huis. Een ander groot voordeel is dat je was nooit meer van de wasmachine naar de droger hoeft te verplaatsen. Nadat je het wasgoed in de machine hebt gedaan, heb je er geen omkijken meer na en komt het er droog uit. Zowel de was als droog resultaten van deze was-droogcombinatie zijn erg goed, label: A. Je hoeft dus geen compromissen te sluiten met deze was-droogcombinatie. Door het laadvermogen van 10kg voor alleen wassen en 6kg als je ook wilt drogen is dit apparaat zeer geschikt voor grotere hoeveelheden was. Bespaar tijd en energie Door de DualSense-technologie worden zelfs je wollen en fijne handwas voorzichtig gewassen en gedroogd. De DualSense-technologie past namelijk de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Door de lagere temperatuur en de gecontroleerde bewegingen wordt al je kleding met zorg gewassen en gedroogd en bespaar je tijd en energie. 5kg wassen en drogen in slechts 4 uur Het NonStop ÖKOPower programma is een optimaal was- en droogprogramma voor dagelijks gebruik. Het biedt de meest efficiënte was- en droogcycli in de kortst mogelijke tijd. Hij is ontworpen om in 4 uur tijd 5 kg wasgoed te wassen en te drogen. Ideaal want zo is je was snel klaar. Vergeleken met andere was-droogcombinaties is dit erg snel. ÖKOMix-technologie Deze AEG was-droogcombinatie is voorzien van de ÖKOMix-technologie. Dit is een unieke technologie die wasmiddel en wasverzachter afzonderlijk in het water voormengt, voordat ze de trommel binnenkomen. Zo zijn je wasmiddel en wasverzachter geactiveerd voordat ze op je kleding terechtkomen en wordt iedere vezel bereikt. Zonder dat een deel van de kleding een te hoge concentratie wasmiddel of verzachter krijgt. Minder strijken Door het stoomprogramma worden kreukels tot wel een derde verminderd en ziet je kleding er een stuk beter uit wanneer deze uit de was komt. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken en minder strijken zorgt voor minder vezelslijtage. Je kleding blijft er daardoor dag na dag prachtig uitzien en aanvoelen. DualSense, verzorg je kleding, bespaar water en energie OptiSense-technologie maakt gebruik van intelligente sensoren. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi. Bovendien bespaar je zo ook water en energie. Opgefriste kleding zonder te wassen De ProSteam-technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding. Gedragen kledingstukken zijn vaak gekreukt maar bevatten soms ook geurtjes. Toch zijn ze niet vies en wil je ze nog niet wassen. De stoomfunctie biedt dan de ideale oplossing. Gekreukte kledingstukken met geurtjes worden snel en eenvoudig opgefrist door even het stoomprogramma aan te zetten. Zo kun je de kleding direct weer aan. Alle geurtjes zijn veilig verminderd en je kreukels verminderd. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding. Woolmark Blue Het Woolmark Blue certificaat geeft aan dat zelfs wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden in deze machine. Deze was/droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waardoor zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden. ÖKOInverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie De zuinige ÖKOInverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is 2 jaar. Door de ingebouwde warmtepompdroger is de hoogte van dit product is hoger dan de gemiddelde was-droogcombinatie

8. AEG L9WEE06W - 9000 serie - ÖKOKombi - Was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung WD90N642OOW QuickDrive was je 2 keer zo snel en verbruik je tot 20% minder energie. De speciale ronddraaiende plaat achterin de trommel draait in tegengestelde richting van de trommel. Je opent de extra deur in de deuropening voor het toevoegen van extra kleding, wanneer het wasprogramma al is gestart. De was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 9 kilogram voor wassen en 5 kilogram om te drogen. Dit is voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer. De Smart Control app gebruik je om de wasmachine op afstand te bedienen en te zien hoelang een wasprogramma nog duurt. Om het beste wasprogramma voor elk type wasgoed te vinden, volg je het advies op van de digitale assistent.

9. Samsung WD90N642OOW QuickDrive - 9/5 kg


Product informatiePlus or Show more

De Indesit XWDA 751480X WWWG EU Wasdroogcombinatie INNEX heeft maar liefst 16 was- en 12 droogprogramma’s. Deze wasdroogcombinatie met energielabel A heeft een vulgewicht bij drogen van 5 kg en een vulgewicht bij wassen van 7 kg. De Push Wash & Dry -button op deze machine is zo geprogrammeerd dat je het meest voorkomende wasgoed met een druk op de knop kan wassen en drogen. En dat maakt dat deze wasdroogcombinatie door iedereen te gebruiken is! De afmetingen zijn (hxbxd) 89 x 64.5 x 59 cm. Kenmerken van de Indesit XWDA 751480X WWWG EU Wasdroogcombiantie INNEX: 1400 tpm, 7+5 kg Brushless Motor Energieklasse: AAB 16 wasprogramma’s en 12 droogprogramma’s LED Display Push & Wash + Dry Functie Voor Katoen en Synthetisch Drogen,: 12 tijd levels + Kastdroog, Strijkdroog, Hangerdroog 3 Anti-Vlekken programma’s Air Fresh programma, opfrissen van kleding Snel programma 45 minuten, wassen en drogen Overloop beveiliging Woolmark Gold Maximaal vulgewicht katoen (kg) drogen: 5.0 Maximaal vulgewicht katoen (kg) wassen: 7.0 Energieverbruik per jaar alleen wassen, 200 x maximale belading (kWh):210 Totaal energieverbuik per jaar (wassen en drogen, 200 maximale beladingen) (kWh): 952 Energie-efficiëntieklasse: A Wasresultaat: A Snel wassen: Ja Maximale centrifugesnelheid (tpm): 1400 Gemiddelde programmaduur wassen 60°C katoen maximale belading: 170 min Waterverbruik per jaar alleen wassen, 200 x maximale belading: 11800 liter Totaal waterverbuik per jaar (wassen en drogen, 200 maximale beladingen): 18400 kWh Waterverbruik wassen en drogen bij maximale belading: 92 liter

10. Indesit XWDA 751480X WWWG EU - Was-droogcombinatie


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Was-droogcombinaties er zijn namelijk 35 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Was-droogcombinatie kopen.