Beste Was-droogcombinatie - May. 2020

35 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Beko HTV7732XA0 - Was-droogcombinatie

Beko
10Score
2

LG F4J6TM0W Direct Drive - 8/5 kg

LG
9.7Score
3

AEG L7WB86GW - 8/4 kg

AEG
8.8Score
4

Beko HTV8734XSO - Was-droogcombinatie - BE

Beko
8.7Score
5

Beko HTV7733XWO - Was-droog combinatie

Beko
8.5Score
6

Bosch WDU28540NL Serie 6 - Was-droogcombinatie

Bosch
8.3Score
7

Indesit XWDE 861480X WSSS EU - Was-droogcombinatie

Indesit
7.9Score
8

Samsung WD70K5B00OW AddWash - 7/5 kg

Samsung
7.7Score
9

Sharp ESGDD94W4W0BX - Was-droogcombinatie

Sharp
7.6Score
10

Bosch WVG30442NL Serie 6 - Wasdroogcombinatie

Bosch
7.1Score

Hoe komt deze super Was-droogcombinatie reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Was-droogcombinatie ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Was-droogcombinaties, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Was-droogcombinaties die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Was-droogcombinaties het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Was-droogcombinaties stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Was-droogcombinaties

De beste Was-droogcombinaties op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze 1400 toeren machine in antraciet kleur met ongekende mogelijkheden heeft een wascapaciteit van 7 kg en een droogcapaciteit van 4 kg. Met deze machine kun je dus in een cyclus 4 kilo wasgoed gewassen en gedroogd hebben. Als u alleen wast met deze Beko combinatie dan wast in een keer 7 kg wasgoed stralend schoon bij een minimaal energie- en waterverbruik. Daarnaast beschikt deze Beko was-droogcombinatie over een AquaWave trommel. Met deze door Beko Aquawave trommel kunt u zelfs de fijnste was als wol en zijde veilig aan deze machine toevertrouwen. Stel simpel één van de zestien was- en droogprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko was-droogcombinatie opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de fraaie Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Wash&Wear® Een last minute vergadering, afspraak of bijeenkomst… U wilt er op uw best uitzien maar u hebt niets meer schoon in de kast. Dankzij Beko’s Wash&Wear®-technologie kunt u kiezen uit temperatuurinstellingen van 20-30 °C en dan in minder dan een uur tot 1 kg (5 overhemden) gewassen en volledig gedroogd hebben. U springt onder de douche, uw lievelingsoverhemd gaat in de Beko HTV7732XA0 was-droogcombinatie en voila! U bent klaar om te gaan. HomeWhiz™technologie Deze Beko HTV7732XA0 behoort tot de nieuwe generatie apparaten dankzij zijn HomeWhiz technologie. Met HomeWhiz Smart Home-technologie kunt u uw slimme apparaten verbinden met uw mobiele apparaten, zodat u ze vanaf elke locatie kunt bedienen en controleren. De slimme thuis-app is gratis voor iOS en Android en werkt met geselecteerde slimme producten van Beko. AquaWave® Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

1. Beko HTV7732XA0 - Was-droogcombinatie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De LG F4J6TM0W Direct Drive is een was-droogcombinatie met plek om 8 kilogram te wassen en 5 kilogram te drogen. De trommel is hiermee groot genoeg voor de was van 3 of 4 personen. Je hebt minder last van lawaai dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor, die direct op de trommel zit. Deze motor brengt de trommel in beweging via een magnetisch veld. De was-droogcombinatie slijt hierdoor minder snel. Je hebt met de draaiknop keuze uit wasprogramma's voor bijvoorbeeld katoen, sportkleding, dekbedden en babykleertjes. Op het display zie je precies binnen hoeveel minuten je jouw lakens eruit haalt. De trommel draait in verschillende richtingen, zodat de was-droogcombinatie je was grondig reinigt en droogt.

2. LG F4J6TM0W Direct Drive - 8/5 kg

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

In de AEG L7WB86GW was-droogcombinatie was en droog jij je meest delicate kledingstukken, zoals een zachte trui, zijden blouse of je favoriete wollen sjaal. De was-droogcombinatie beschikt over het AbsoluteCare systeem dat met specifieke droogprogramma's voorkomt dat je kleding krimpt in de trommel. Was en droog 4 kilogram wasgoed in één ronde met het NonStop programma of kies voor wassen alleen. Dan was je 8 kilogram kleding schoon. Vanaf nu baal je niet meer als je favoriete blouse nog vuil in de wasmand ligt. Selecteer het NonStop programma voor een kleine lading en was en droog 1 kilogram wasgoed in 1 uur.

3. AEG L7WB86GW - 8/4 kg

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een was-droogcombinatie met een gemiddeld laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Beko HTV8734XSO ideaal voor jou. Wasprogramma's Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je je kleding helemaal droog? Dat kan met deze machine ook. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 of 30 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten. Goed om te weten Het is goed om te weten dat deze was-droogcombinatie een vrij hoog energieverbruik heeft en daardoor minder zuinig is. Houd ook rekening met dat je zelf moet opletten dat je niet te veel wasmiddel gebruikt. De Beko HTV8734XSO dosseert niet automatisch.

4. Beko HTV8734XSO - Was-droogcombinatie - BE

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Beko HTV7733XW0 is een was-droogcombinatie waarmee je tot 7 kg kan wassen en 5 kg kan drogen. De Beko HTV7733XW0 wasdroogcombinatie met energieklasse A, 1400 toeren (instelbaar 600-800-1000-1400 tpm) en een maximale belading van maar liefst 7 kg (laadvermogen drogen 5 kg). Wasdroogcombinatie's zijn bijzonder geschikt wanneer je een beperkte ruimte tot je beschikking hebt en niet altijd de was buiten kunt drogen. In de 16 beschikbare programma's vind je onder andere een Wol programma, Delicaat, Xpress, Was & Droog, Was en Droog Baby Protect + (40-90°C). Het laatste programma is ontwikkeld voor de baby gevoelige huid en als je een allergie hebt, zodat je allergie kunt wassen en drogen. En heb je snel een die fijne broek of jurk nodig? Dankzij het Was&Droog Express programma was en droog je in minder dan een uur tijd. Daarnaast is deze Beko was-droogcombinatie heel gemakkelijk te vullen met extra grote stukken was door zijn extra grote deuropening van 35 cm. Ook vindt je op deze wasdroogcombinatie een startuitstel functie (0-24 h), een resttijdindicatie, kinderbeveiliging en een eindsignaal. Weergave op het digitale display met bediening door draaiknop en tiptoetsen. Zekerheid en garantie Op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement. - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 160 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen) - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 952 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen) - Energie-efficiëntieklasse A - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 0,8 kWh - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 4,76 kWh - Wasprestatieklasse A - Waterverbruik per jaar (wassen) 14.400 liter (200 maximale beladingen) - Geluidsniveau drogen 64 dB - Geluidsniveau centrifugeren 78 dB - Geluidsniveau wassen 55 dB

5. Beko HTV7733XWO - Was-droog combinatie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bosch WDU28540NL Serie 6 is een zeer complete was-droogcombinatie waarmee je tot maar liefst 10 kg kan wassen en 6 kg kan drogen. Verder biedt deze was-droogcombinatie van Bosch 10 jaar garantie op de motor, heeft hij een luxe display, trommelverlichting en een condensor die zichzelf schoonspoelt. Dit laatste is ideaal, aangezien je normaliter met een stofzuiger het element onderin moet schoonmaken na 8 droogbeurten. Bovendien kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor jaren aan schone was! Zelfreinigende condensor: blijvend zuinig & minder onderhoud De meest unieke functie van deze droger is de zelfreinigende condensor, wat betekent dat het pluizenfilter na elke droogbeurt automatisch wordt doorgespoeld. Hierdoor blijft de droger zijn gunstige energieklasse behouden. Daarnaast hoef je de condensor niet meer pluisvrij te maken, wat normaal elke 8 droogbeurten moet gebeuren. Scheelt dus een hoop tijd! AutoDry: ptimaal droogresultaat door slimme vochtmeting Doordat het DUO-tronic systeem regelmatig het vochtniveau meet via slimme sensoren, droog je nooit langer dan nodig is. Geen tijd, water en energieverspilling dus! VarioPerfect: snel of energiezuinig wassen Wanneer je haast hebt of graag energie wilt besparen kun je met VarioPerfect de meeste programma’s naar wens aanpassen. De SpeedPerfect zorgt ervoor dat je was sneller klaar is, maar wel met hetzelfde resultaat. Hetzelfde geldt voor de EcoPerfect-functie. Hiermee bespaar je energie en is je was perfect schoon! EcoSilence Drive: duurzame koolborstelloze motor Deze was-droogcombinatie werkt vrij stil en zeer energiezuinig dankzij de koolborstelloze motor. Bovendien heb je 10 jaar motorgarantie! VarioTrommel: zacht en efficiënt wassen Voorzichtig en intensief wassen door gelijkmatige waterverdeling dankzij unieke structuur van de trommel. Bijvul-functie Waar het bij veel drogers onmogelijk is om was toe te voegen nadat je op 'start' hebt gedrukt, kun je dit model gewoon pauzeren. Wel zo fijn als je nog een sok op de grond tegen komt. De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10. Ontdek de wereld van Bosch Technische informatie Meer voordelen MultiTouch LED-display Non-stop wassen en drogen programma 6 kg Beladingsadvies AquaStop waterbeveiliging met levenslange garantie Lucht condensatie technologie: geen waterverbruik tijdens drogen activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement Kinderbeveiliging op de deur Signaal bij einde van het programma Elektronisch onbalans-controlesysteem Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving Schuimherkenning: detecteert overdosering Wasprogramma's - Allergie+ - Dons - Trommel reiniging met geheugenfunctie - Extra snel 15' - Overhemden - Mix - MyTime - Sport - Spoelen/Centrifugeren/Pompen Extra functies wassen - Extra spoelen - Licht strijken - EcoPerfect - Hygiëne+ - Favorieten - Extra stil wassen - SpeedPerfect - Voorwas - Extra water Droogprogramma's - Katoen - Kreukherstellend - Opfrissen - MyTime - Wash&Dry 60 min Extra functies drogen - Strijkdroog - EcoPerfect - Nachtprogramma/Stil progamma - Drogen - Snel - Kastdroog - Kastdroog+ - Wash&Dry

6. Bosch WDU28540NL Serie 6 - Was-droogcombinatie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Indesit XWDE 861480X is een was-droogcombinatie waarmee je tot 8 kg kan wassen en 6 kg kan drogen. De Indesit XWDE 861480X WSSS EU - Was-droogcombinatie met duurzame Inverter motor zorgt voor een langere levenduur van je was-droogcombinatie! De machine heeft een laadvermogen van 8 kg voor wassen en 6 kg voor drogen. De was-droogcombinatie beschikt tevens over automatische sensoren in de trommel, deze houden de vochtigheidsgraad van het wasgoed in de gaten. Zodat je wasgoed nooit langer wordt gedroogd als noodzakelijk. Zodra alles droog is stopt de machine automatisch. Zo bespaar je tijd, geld en energie. Bij de Indesit XWDE 861480X WSSS EU heb je keuze uit 15 wasprogramma’s en 12 droogprogramma’s. Enkele kenmerken uitgelicht: Schoon en droog in 45 minuten Wash&Dry houdt in dat er een snel en efficiënt wasprogramma van 10 minuten wordt gedraait gevolgd door een 50 minuten durend droogprogramma. De speciale Wash&Dry technologie zorgt ervoor dat de was vervolgens eenvoudig te strijken is en klaar om te dragen. Voor het hardnekkigste vuil.* Kies gewoon het type vlekken om automatisch de meest geschikte wasparameters in te stellen om de vlekken te verwijderen. Etenswaren: wijn, fruit, dressing, sauzen en andere organische vlekken. Werk: inkt, motorolie, enz. Buiten: modder en gras en andere typische vlekken die je buiten oploopt. *Geschikt voor programma's voor katoen en synthetisch op 30° t/m 60°C. AirFresh-programma Het AirFresh-programma verwijdert nare geuren om schone kleding in slechts 30 minuten snel op te frissen. Hete lucht dringt tot diep in de vezels door dankzij de bewegingen van de trommel, en helpt tevens de rookdeeltjes te verwijderen. Altijd het juiste programma voor alle type kleding Kies gewoon het type sportkleding om automatisch de juiste was- en droogparameters in te stellen. Sportschoenen: sneakers, hardloopschoenen of een andere sportactiviteit. Gymspullen: voor het gelijktijdig wassen van sportkleding en handdoeken. Technische vezels: nylon, polyester, spandex en andere technische vezels. Belangrijke kenmerken van de Indesit XWDE 861480X WSSS EU Laadvermogen wassen: 8kg Laadvermogen drogen: 6 kg Energielabel: A Wasresutaat: A Droogresultaat: A Geluidsniveau wassen: 54 dB Geluidsniveau centrifugeren: 81 dB Geluidsniveau drogen: 61 dB Startuitstel: tot 24 uur

7. Indesit XWDE 861480X WSSS EU - Was-droogcombinatie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung WD70K5B00OW AddWash voeg je snel een vergeten sok toe, ook wanneer het wasprogramma al draait. Je opent de extra deur in de deuropening waar behalve sokken ook moeiteloos spijkerbroeken of extra wollen truien in passen. De was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 7 kilogram voor wassen en 5 kilogram om te drogen. Dit is voldoende voor een huishouden van 1 of 2 personen. Was je graag energiezuinig op lage temperaturen? Met EcoBubble technologie dringen schuimbubbels diep door in de kledingvezels. Hierdoor komt je wasgoed vlekkeloos uit de trommel, zelfs in koud water van 15 graden. Heb je een feestje gehad en ruikt je wollen jas wat muf? Met Air Wash fris je binnen een halfuur kledingstukken eenvoudig op met lucht.

8. Samsung WD70K5B00OW AddWash - 7/5 kg

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De ESGDD94W40BX van Sharp is een was-droogcombinatie met een wascapaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg. Deze was-droogcombinatie is voorzien van 15 verschillende programma’s en heeft een vermogen van 1400 toeren per minuut. Uniek aan deze wasmachine is de BubbleDrum-trommel. In deze trommel wordt je wasgoed namelijk voorzichtig behandeld. Dankzij de QuickWash-functie en de DryWash-functie kan je een volledig was – en droogprogramma in slechts 90 minuten draaien. Vanwege de AquaStop-functie is deze was-droogcombinatie enorm veilig in gebruik. Alle instellingen van de Sharp ESGDD94W40BX zij eenvoudig in te stellen via het FullGraphic-display. De was-droogcombinatie heeft het energielabel A

9. Sharp ESGDD94W4W0BX - Was-droogcombinatie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch WVG30442NL Serie 6 is een was-droogcombinatie waarmee je 7 kg kan wassen en 4 kg kan drogen. Dit model heeft een speciaal AllergiePlus programma voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Je wasgoed wordt bovendien extra goed verzorgd met HygieneCare: een wasprogramma met hete lucht voor een extra hygiënische was. VarioPerfect: kies voor extra zuinig of supersnel Verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties. EcoSilence: Stille, zuinige, efficiënte motor Extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de unieke, efficiënte koolborstelloze motor. Bijvul-functie Voeg tijdens het programma makkelijk was toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. De machine verlaagt het waterniveau, zodat je vloer droog blijft. Geavanceerde trommel Extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke VarioTrommel-structuur. Deze heeft een schuin relief, waardoor de wasmachine door de draairichting voor meer of juist minder weerstand kan zorgen. Zo blijft je delicate kleding beschermd, maar kun je ook extra grondig wassen. Opvallend stiller Deze wasmachine is stiller dan gemiddeld, wat onder andere komt door het AntiVibration-ontwerp van de platen aan de zijkant. Door het 'O'-patroon worden de trillingen beperkt, wat wel zo fijn is in gehorige huizen. Wol programma Speciaal voor de koukleumen onder ons, heeft deze wasmachine een speciaal wolprogramma. Waar je vroeger voor geen goud je trui in de wasmachine zou gooien, is dit geen probleem bij deze Bosch! AquaStop: levenslange garantie tegen waterschade Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn! Kinderbeveiliging Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in dit apparaat terecht te komen. Een veilig gevoel! De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10. Ontdek de wereld van Bosch Technische informatie Meer voordelen Non-stop wassen en drogen programma 4 kg VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of uiterst intensief wassen VarioPerfect EcoSilence Drive activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement DoorstroomSensor: voor optimaal waterverbruik Indicatie overdosering wasmiddel Schuimherkenning: detecteert overdosering Volledig elektronisch en sensorgestuurd Elektronisch onbalans-controlesysteem Groot LED-display met TouchControl toetsen Start/Bijvullen Extra spoelen Toerentalkeuze Temperatuurkeuze Droogtijd Resttijd 24u eindtijduitstel Beladingsadvies Speciale programma's en functies Spoelen Dons Trommel reinigen Mix Extra snel 15' Pompen / Centrifugeren Allergie+ Hygiënische lage temperatuur Wol/handwas Fijn/Zijde Voorzichtig drogen Drogen

10. Bosch WVG30442NL Serie 6 - Wasdroogcombinatie

Laptop 1

Soortgelijke artikelen aan Was-droogcombinaties


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Was-droogcombinaties er zijn namelijk 35 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Was-droogcombinatie kopen.

Beste koop maken