Hoe komt deze fantastische Was-droogcombinatie opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Was-droogcombinatie ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Was-droogcombinaties, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Was-droogcombinaties die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Was-droogcombinaties het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Was-droogcombinaties stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Was-droogcombinaties

De beste Was-droogcombinaties op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Samsung WD80TA049BE/EN is met een vulgewicht van 8 kilogram geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Ruikt je kleding niet meer schoon? Gebruik het AirWash programma om muf wasgoed op te frissen met lucht. Heb je graag hygiënisch schone kleding? Gebruik het hygiënisch stomen-programma. Dit verwijdert hardnekkig vuil zoals verfresten en kattenharen. Door het lage geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren, heb je geen last van hard lawaai tijdens het thuiswerken. De machine beschikt over trommelreiniging om de trommel op een hoge temperatuur schoon te maken. Je krijgt na elke 40 wasbeurten een melding dat je dit moet doen.

1. Samsung WD80TA049BE 8/5 kg


Product informatiePlus or Show more

De LG GD3M108N3 Direct Drive heeft 14 programma's om 8 kilogram wasgoed te wassen en 5 kilogram wasgoed te drogen. Met het non-stop programma komt je was schoon en droog uit de machine, waardoor je het zo weer in de kast legt. Ben je een handdoek vergeten en draait het wasprogramma al? Druk op 'item toevoegen' en voeg je handdoek toe. De 6 Motion technologie gebruikt 6 verschillende trommelbewegingen voor verschillende soorten textiel. Zo krijgen jouw truien en broeken de juiste behandeling en worden ze goed schoon. Koppel je machine aan de app en spoor met Smart Diagnosis eventuele problemen op. Zo helpt LG je gerichter bij een mogelijke storing.

2. LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg


Product informatiePlus or Show more

Stel met deze Beko HTV7732XA01 Was-droogcombinatie simpel één van de 16 was- en droogprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko was-droogcombinatie opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de fraaie Beko HTV7732XA01 was-droogcombinatie in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Voordelen Wash&Wear:1 kg wasgoed, schoon en droog in 1 uur ProSmart™ motor: energiezuinig, stiller en duurzamere motor AquaWave®-systeem: gaat zorgvuldiger met je wasgoed om Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen Wash&Wear® Een last minute afspraak of wil je toch die lievelingsbroek vandaag aan? Dat is geen probleem met de Wash&Wear®-technologie van Beko. Je kunt hiermee in minder dan een uur een tot 1 kg op 20-30 °C wassen en drogen. Smart-home functie HomeWhiz Deze was-droogcombinatie is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel. ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand. Zekerheid en garantie: Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement. AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko HTV8734XS01 Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

3. Beko HTV7732XA01 - Was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

In de AEG L7WB86GW was-droogcombinatie was en droog jij je meest delicate kledingstukken, zoals een zachte trui, zijden blouse of je favoriete wollen sjaal. De was-droogcombinatie beschikt over het AbsoluteCare systeem dat met specifieke droogprogramma's voorkomt dat je kleding krimpt in de trommel. Was en droog 4 kilogram wasgoed in één ronde met het NonStop programma of kies voor wassen alleen. Dan was je 8 kilogram kleding schoon. Vanaf nu baal je niet meer als je favoriete blouse nog vuil in de wasmand ligt. Selecteer het NonStop programma voor een kleine lading en was en droog 1 kilogram wasgoed in 1 uur.

4. AEG L7WB86GW - 8/4 kg


Product informatiePlus or Show more

De Samsung WD90T754ABT/S2 wast meer kleding in één wasbeurt dankzij de ruime trommel van 8 kilogram. Hierdoor is hij geschikt voor een gezin met 3 of 4 personen. De was doen gaat sneller door QuickDrive. De speciale plaat achter in de trommel draait in de andere richting dan de trommel zelf. Hierdoor is de wastijd tot wel 50% korter. Door AddWash voeg je gemakkelijk een vergeten sok toe via de deur. Zelfs als de wasmachine al draait. En met EcoBubble was je ook op koude temperaturen schoon. Je volgt het verloop van de wasprogramma's op je telefoon. Of kies een programma vanaf je bank. Het apparaat beschikt over trommelreiniging. Je krijgt vanzelf een melding wanneer het weer tijd is om dit te doen.

5. Samsung WD90T754ABT/S2 - 9/6 kg


Product informatiePlus or Show more

De Siemens WN44A120NL was-droogcombinatie wast 9 kilogram en droogt 6 kilogram wasgoed. Je wast alle kleding van 5 personen of meer met 1 van de 11 wasprogramma's. Om je programma's eenvoudig te versnellen kies je de varioSpeed optie. Zo was je sneller met hetzelfde wasresultaat. Om een aantal kledingstukken snel op te frissen, kies je voor Extra snel 15'. Hiermee hang je wasgoed na 15 minuten aan de waslijn. Om je favoriete outfit snel te wassen én te drogen, selecteer je het Wash & Dry 60' programma. Hiermee zijn je shirt en spijkerbroek na één uur klaar om aan te trekken.

6. Siemens WN44A120NL - 9/6 kg


Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung WD10T534ABW/S2 gebruik je nooit meer te veel wasmiddel. Door Autodose hoef jij je wasmiddel en wasverzachter niet zelf te doseren. Dit doet de was-droogcombinatie automatisch. Hierdoor blijft je kleding langer mooi. Via de app selecteer je het beste wasprogramma op basis van jouw was. Wanneer je last hebt van allergenen, gebruik je Hygiene Steam. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen door middel van stoom. Welk programma je ook kiest, dankzij EcoBubble was je ook op lage temperaturen al schoon.

7. Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg


Product informatiePlus or Show more

De AEG L9WEE06W is een was-droogcombinatie waarmee je tot 10 kg kan wassen en 6 kg kan drogen. Met deze was-droogcombinatie hoef je was nooit meer van de wasmachine naar de droger te verplaatsen. Deze was-droogcombinatie heeft een unieke wartepompdroger waardoor dit apparaat zeer zuinig is. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk op kunt frissen en ontkreuken. Het wasprogramma wordt automatisch op je wasgoed afgestemd zodat er nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Dit apparaat heeft een toerental van 1600 toeren per minuut en op de zuinige koolborstelloze ÖKOInverter-motor krijg je 10 jaar garantie. Bespaar tijd en energie Door de DualSense-technologie worden zelfs je wollen en fijne handwas voorzichtig gewassen en gedroogd. De DualSense-technologie past namelijk de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Door de lagere temperatuur en de gecontroleerde bewegingen wordt al je kleding met zorg gewassen en gedroogd en bespaar je tijd en energie. SensiDry, veilig op lage temperaturen Door de SensiDry technologie van AEG, wordt het vocht uit de stoffen getrokken. Dit gebeurd op de helft van de warmte als bij een normale conventionele droogkast. Hierdoor wordt kleding niet blootgesteld aan overbodige warmte, waardoor kleding beter beschermt blijft. Daarbij helpt wassen op lage temperaturen voor een lager energieverbruik. 5kg wassen en drogen in slechts 4 uur Het NonStop ÖKOPower programma is een optimaal was- en droogprogramma voor dagelijks gebruik. Het biedt de meest efficiënte was- en droogcycli in de kortst mogelijke tijd. Hij is ontworpen om in 4 uur tijd 5 kg wasgoed te wassen en te drogen. Ideaal want zo is je was snel klaar. Vergeleken met andere was-droogcombinaties is dit erg snel. Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed. ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd. Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten. ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden. Woolmark Blue Het Woolmark Blue certificaat geeft aan dat zelfs wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden in deze machine. Deze was/droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waardoor zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden. Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid. Kenmerken van de AEG L9WEE06W Was- en droogcombinatie - SensiDry - DualSense - ÖKOinverter motor - Extra groot display - Startuistel - ProTex trommel - 1600 tpm - Vulcapaciteit van 10 kg voor wassen en 6 kg voor drogen - ProSteam - Woolmark Blue - Onbalans correctiesysteem - AquaStop - Kinderebeveiliging Programma's Eco 40-60, Katoen, Synthetica, NonStop 3h/3kg, Delicates, Zijde, Wol/Handwas, Outdoor, Steam, Spoelen.

8. AEG L9WEE06W - 9000 serie - ÖKOKombi - Was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

Uitstekende resultaten in koud water EcoBubble ™ -technologie Geniet van het meest efficiënte wassen, zelfs bij lage temperaturen *, met EcoBubble ™ -technologie. Wasmiddel wordt bubbels, die sneller in de stof doordringen en vuil gemakkelijker verwijderen, terwijl energie wordt bespaard en de kleur en textuur worden beschermd **. Wast in slechts 39 minuten Super snelheid (59 minuten) Verkort de dagelijkse wastijd en zorg voor volledig schone kleding. Super Speed wast een lading in slechts 59 minuten *. Eco Bubble ™ -technologie zorgt voor een grondige reiniging, terwijl de spoeltijd wordt verkort met Speed Spray. Bovendien versnelt het de centrifugeersnelheid om kleding snel te drogen. Houd de wasmachine schoon Trommelreiniging + Houd de deur en de binnenkant van uw wasmachine schoon. Het Drum Wash + programma verwijdert vuil en 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën, zonder dat daarvoor dure wasmiddelen nodig zijn. Bovendien verwijderen water onder druk en een snelle draai het vuil rond de deurafdichting. Als u een van de vergeetachtigen bent of niet gewend bent aan het gebruik van dit programma, laten de nieuwe Samsung-wasmachines u weten wanneer een schoonmaakbeurt nodig is. Energiebesparing en meer efficiëntie met 10 jaar garantie Digitale invertertechnologie Digital Inverter Technology De Digital Inverter Motor van Samsung wasmachines werkt met magneten, zonder gebruik van borstels. Dit betekent minder wrijving, besparing op energieverbruik, meer efficiëntie en minder geluid. Dit vertaalt zich in minder slijtage en zorgt voor een langere levensduur, met 10 jaar garantie. Wascapaciteit (kg) 9,0 kg Droogcapaciteit (kg) 6,0 kg Ontwerp Kleur Wit Deur Zwart Artificieel Intelligentie AI : JA Energie-efficiëntieklasse (alleen wassen) B Energieverbruik (100 cycli) 377 kWh Energieverbruik (100 cycli, alleen wassen) 57 kWh Waterverbruik (per cyclus) 90 L. Waterverbruik (cyclus, alleen wassen) 50 L. Duur van het wassen en drogen (U: MM) 7:51 Duur van de Eco 40-60 (H: MM) 3:42 Spin-efficiëntie B Geluidsemissieklasse NAAR Geluidsvermogen (spin) 72 dB Kenmerken AI-besturing En het is AddWash Ja Air Wash Ja Omwentellingsnelheid 1400 tpm Bubble Voorwas Ja EcoBubble-technologie Ja Motor Inverter Automatische doseerder Niet Taal selectie Ja Slimme dingen Ja Aqua slang Niet Lek sensor Niet Kinderslot Ja Uitgestelde finale Ja Trommel schoon Niet Trommelreiniging + Ja Type trommel Diamant Droog niveau Niet Intensief Ja Mijn cyclus Ja Voorwas Ja Spoel + Niet Snelheidsoptie Niet Zelfreinigende emmer Ja Stoom Ja Snelle wasbeurt Ja Droog weer Ja Cycli Eco 40-60 Ja Was en droog Ja AI Wash Niet Actieve slijtage Ja Air Wash Ja Linnengoed Ja Bewolkte dag Ja Katoen Ja Kleuren Ja Fijne kleding Ja Afgieten + Centrifugeren Ja Trommel schoon Niet Trommelreiniging + Ja Intens koud Ja Gemengde lading Niet Buitenshuis Ja Centrifugeren + spoelen Ja Overhemden Ja Stille was Ja Snelle wasbeurt Ja Synthetisch Ja Handdoeken Ja Wol Ja Wol / fijne was Niet Standaard drogen Ja Synthetisch drogen Ja Snelle was 15 ' Ja Stoomreiniging Ja Snel wassen en drogen Niet Fysieke specificaties Netto afmetingen (B x H x D) 600 x 850 x 650 mm Netto gewicht 68 kg Bruto Afmeting (B x H x D) 666 x 890 x 747 mm

9. Samsung WD90T654DBE - AddWash - EcoBubble - Was-droogcombinatie


Product informatiePlus or Show more

De Miele WTI 370 WPM Powerwash 2.0 is een was-droogcombinatie waarmee je tot 8 kg kan wassen en 5 kg kan drogen. Het toerental is maximaal in te stellen tot 1600. De trommel beschikt over LED-verlichting en pluizen worden automatisch weggespoeld. PowerWash 2.0 De innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco. Thermo-SoftCare-trommel De honingraatstructuur van de speciale trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommen. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel. Het resultaat? Kleding met nauwelijks tot geen kreukels en minder slijtage. WifiConn@ct Met WiFiConn@ct verbindt je eenvoudig je Miele-toestel met internet via de wifi-router. Gebruik het met je smartphone of tablet met vele voordelen: -Je wasautomaat op afstand bedienen. -Informatie over de status van je wasautomaat opvragen. -Informatie over het programmaverloop van je wasautomaat opvragen. Hiervoor heb je de app Miele@mobile nodig, die je gratis via Google Play of de App Store kunt downloaden. Belangrijkste was- en droogprogramma’s Katoen/Kreukherstellend/Fijne was QuickPower Wash - Binnen één uur schone was Overhemden/Zijde/Wol Automatic/Donker wasgoed/Jeans Outdoor/Impregneren/Dons Sportschoenen Finish Stoom/Opfrissen Koude lucht/Warme lucht Lange levensduur Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

10. Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - Was-droogcombinatie - NL/FR


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Was-droogcombinaties. Er zijn namelijk 35 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Was-droogcombinatie kopen.