Beste Slimme wasmachine - March 2020

50 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Beko WTV7740BSC - Wasmachine - BE

Beko
9.9Score
2

Beko WTV81483CSB - Wasmachine

Beko
9.5Score
3

Samsung WW90M76NN2A/EN - QuickDrive - Wasmachine

Samsung
9.4Score
4

Samsung WW80K6405QW/EN - Wasmachine

Samsung
9.3Score
5

Samsung WW10N642RPA/EN - AddWash - Wasmachine

Samsung
7.8Score
6

Samsung WW80K6604QW - AddWash - Wasmachine

Samsung
7.6Score
7

AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose

AEG
7.4Score
8

Bosch WAWH2643NL i-DOS

Bosch
7.3Score
9

Siemens WM14T6H6NL - iQ500 - HomeConnect - WiFi - Wasmachine

Siemens
7.1Score
10

Samsung WW10M86INOA QuickDrive

Samsung
7Score

Hoe komt deze geweldige Slimme wasmachine lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Slimme wasmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Slimme wasmachines, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Slimme wasmachines die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Slimme wasmachines het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slimme wasmachines stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Slimme wasmachines

De beste Slimme wasmachines op een rij

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een wasmachine met een klein tot normaal laadvermogen, HomeWhizz Bluetooth en stoomfunctie? Dan is de Beko WTV7740BSC een goede optie! De 1400 toeren zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Beko WTV7740BSC. Verschillende functies Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn. Steamcure Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Seamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Goed om te weten: Door de relatief kleine trommel van 7 kg minder geschikt als je veel was in één keer wil doen. Stop de trommel niet te vol om trillingen en lawaai te voorkomen. Liever een wasmachine met een groter laadvermogen? Bekijk hier de Beko wasmachines van 8 kg of bekijk hier ons hele assortiment wasmachines van 8 kg

1. Beko WTV7740BSC - Wasmachine - BE

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gloednieuwe Premium line wasmachine van Beko met extreem zuinig A+++ energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In deze veelzijdige wasmachine van Beko past 8 kilo wasgoed per keer. De Beko WTV81483 CSB wast je wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. Ook geeft deze Beko aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat je altijd overzicht over de wasprogramma's houdt. Ook kun je op deze Beko wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment. Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kunt u deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel. Stel simpel één van de vijftien wasprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen of kort wassen (Daily-Express). Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de Beko WTV81483CSB wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Via bluetooth kunt u ook nog programma's downloaden en uploaden naar je wasmachine. SteamCure – Stoomfunctie Deze Beko WTV81483CSB wasmachine met SteamCure-technologie vormt moeiteloos uw kleding. Stoom stijgt van onder naar boven en wordt aan het begin en aan het einde van het programma in de trommel verdeeld. Vuil wordt dus doorweekt en gemakkelijker opgelost, waardoor een betere wasprestatie wordt bereikt. Aan het einde van het programma beschermt de stoom de kleding tegen kreuken. ProSmart™ Inverter-motor De ik-wil-het-allemaal-types kunnen ietwat hebberig lijken. Ze hebben immers een hele lijst van dingen die ze willen hebben. Ze houden van efficiëntie, want naast tijd is geld erg kostbaar. In het bijzonder houden ze van dingen die lang meegaan. Hoe veeleisend ook, Beko heeft heel handig de technologie ontwikkeld die inspeelt op al deze eisen. De ProSmart™ Motor op deze Beko WTV81483CSB maakt de machine energiezuiniger dan ooit, wat duidelijk blijkt op je lage energierekening. Door de aangepaste trommelrotatie bewegen je kleren sneller en stiller door de trommel, zodat je wasbeurt niemand stoort - in tegenstelling tot de gsm's van de ik-wil-het-allemaal-types ... Sorry daarvoor! Voorlader wasmachine met 1400 toeren Inhoud: 8 kg vulgewicht Steamcure functie Overzichtelijk gebruikersdisplay HomeWhiz Smart home technologie: Te bedienen met app Extra wasprogramma's uploaden met bluetooth 3 jaar fabrieksgarantie! Zuinig Energielabel A+++ BLDC motor met 10 jaar garantie minder

2. Beko WTV81483CSB - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een luxe energiezuinige wasmachine met een extra ruim laadvermogen? Dan is de Samsung WW90M76NN2A/EN ideaal voor jou. Deze wasmachine beschikt over Auto Optimal Wash. In combinatie met het automatische doseringssysteem bepaalt de machine zelf: - de juiste hoeveelheid wasmiddel; - de duur van het programma; - en het aantal spoelbeurten. Het is ook belangrijk om te weten dat dit een QuickDrive wasmachine is. Dit houdt in dat de wasprogrammas de helft van de tijd innemen dan bij een reguliere wasmachine, zonder verlies van waskracht. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Samsung WW90M76NN2A/EN. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

3. Samsung WW90M76NN2A/EN - QuickDrive - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Samsung WW80K6405QW/EN valt in de zeer zuinige energieklasse A+++ (-40%). Dankzij de ruime trommel van 8 kilogram was je extra veel in één wasbeurt schoon, dus hoef je minder vaak te wassen. Hierdoor is de wasmachine ook geschikt voor een huishouden van 4 á 5 personen. Het gemak van de Samsung WW80K6405QW/EN: Voeg eenvoudig een vergeten sok toe middels het AddWash deurtje Te bedienen via app: je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden Optie om een volledige was in 59 minuten te draaien Samsung Eco Bubble De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee! Samsung Super Speed Wash Even snel tussendoor een volledige was draaien? Geen probleem! Speed Spray spuit water sneller in de trommel, hierdoor werkt de Samsung wasmachine in slechts 59 minuten een compleet programma af. Ideaal voor een drukke dag. Samsung Bubble Soak Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.

4. Samsung WW80K6405QW/EN - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een luxe energiezuinige wasmachine met een extra ruim laadvermogen ? Dan is de Samsung WW10N642RPA ideaal voor jou. Minder vaak wassen, betekent meer tijd voor jezelf. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor deze wasmachine. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

5. Samsung WW10N642RPA/EN - AddWash - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een luxe wasmachine met een gemiddeld laadvermogen, waar je tijdens het wassen nog items aan toe kunt voegen? Dan is de duurzame Samsung WW80K6604QW ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt en minder lang hoeft te drogen. Met je smartphone kun je bovendien de status van je wasprogramma’s constant in de gaten houden. Productvoordelen van de Samsung WW80K6604QW: Add wash: voeg items toe als de was al is begonnen Te bedienen met een handige smartphone app Krachtige wasprogramma’s tot wel 1600 toeren Lang termijn gebruik door de DI-Motor met 10 jaar garantie. Naast de standaard fabrieksgarantie zit er 10 jaar extra garantie op de motor van deze wasmachine Nog 20% zuiniger dan andere wasmachines met een A+++ energielabel. Met het Eco Bubble systeem wast deze machine ook op lagere temperaturen effectief schoon Goed om rekening mee te houden: Geen anti-crease functie om het aantal kreukels te verminderen en het strijken te vergemakkelijken Lees meer over de belangrijkste kenmerken: De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee! Bijna 80% van Nederlandse gezinnen vergeet regelmatig iets in de was te doen. Vanaf nu is vergeten wasgoed geen probleem meer dankzij Samsung's AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen? met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtiger prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Omdat er geen borstels worden gebruikt, gaat de wasmachine veel langer mee en kunnen we een garantie van 10 jaar geven. Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras. Even snel tussendoor een volledige was draaien? Geen probleem! Speed Spray spuit water sneller in de trommel, hierdoor werkt de Samsung wasmachine in slechts 59 minuten een compleet programma af. Ideaal voor een drukke dag.

6. Samsung WW80K6604QW - AddWash - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose gebruik je altijd precies genoeg wasmiddel en wasverzachter. De wasmachine doseert dit automatisch, waardoor je kleding langer mooi blijft. Handig is dat je AutoDose met je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruikt. Behalve automatische dosering blijft het ook mogelijk om handmatig te doseren. Gebruik de AEG Care app en ontvang wasadvies op basis van wat je wil wassen. Hierna stuurt de app de juiste instellingen gelijk naar de wasmachine. Dankzij de app heb je naast de 24 wasprogramma's nog toegang tot extra programma's. Hierdoor heb je altijd de juiste behandeling paraat. Na een wasbeurt verminder je kreuken met ProSteam, zodat je minder hoeft te strijken. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

7. AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bosch WAWH2643NL i-DOS doseert automatisch jouw eigen wasmiddel en wasverzachter dankzij het i-DOS systeem. Je gebruikt zo altijd de juiste hoeveelheid, waardoor je was langer mooi blijft. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Om de wasautomaat op afstand te bedienen, koppel je deze via je wifi-netwerk aan je smartphone of tablet. Zo kies je zelf een programma en zie je wanneer je was schoon is. Je hebt keuze uit programma's voor bijvoorbeeld katoen, wol en dekens. Heb je een allergie? Gebruik dan het AllergiePlus programma, waarmee de wasmachine een extra spoelbeurt toevoegt en langer op een hoge temperatuur wast. Hierdoor verdwijnen allergenen als huisstofmijt en pollen uit je kleding en heb je minder last van jeuk.

8. Bosch WAWH2643NL i-DOS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

iSensoric wasmachine met wifi connectie: met intelligent i-Dos doseersysteem en multiTouch LED display Key features Het automatische doseersysteem i-Dos stemt de hoeveelheid wasmiddel exact af op het wasgoed zodat u water en wasmiddel bespaart. De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor uw was. De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. Met het digitale multitouch display wordt de wasmachine intuïtief en met hoogste nauwkeurigheid bediend. Altijd toegang en bediening van de wasmachine, waar en wanneer dan ook- met de eenvoudig te bedienen Home Connect app (beschikbaar voor iOS en Android) Algemene informatie: Vulgewicht: 1 - 8 kg (-30% zuiniger dan energieklasse A+++) (Max. Restvocht: 53 %) Centrifuge droogklasse: B Comfort / Zekerheid: Home Connect: de wasmachine op afstand instellen en bedienen met de Home Connect App. i-Dos: automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter DirectSelect-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, i-Dos instellingen en verbruiksindicatie iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur incl. 10jr garantie waveTrommel: bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur varioPerfect: keuze uit tijd- en energiebesparing op alle wasprogramma's waterPerfect Plus: exact watermanagement aquaStop met levenslange garantie antiVibration design: meer stabiliteit en stilte Speciale programma's: Blouses/Overhemden, Snel+mix, Automaat, Automaat fijn, Hygiëne, Super 30'/15', Wol handwas, Fijn/Zijde Indicatie van energie- en waterverbruik voorafgaand aan het wasprogramma Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik Schuimherkenning: detecteert overdosering Traploze aanpassing waterniveau Kinderbeveiliging op de deur TouchControl tiptoetsen: temperatuur, keuze voor centrifugeersnelheid, Voorwas, ecoPerfect, speedPerfect, I-dos1, I-dos2 en 24 u Eindtijduitstel Bijvulfunctie: Pauzeer het reeds gestarte wasprogramma, om vergeten wasgoed in de trommel bij te voegen. Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie Comfort deurvergrendeling Onbalansherkenning aquaSensor voor optimaal spoelresultaat Technische Informatie: -30% zuiniger (137kWh/jaar) dan de standaard waarde (217 kWh/jaar) van energie klasse A+++ in 8 kg volgens de EU-richtlijnen 1061/2010 Waterverbruik 9900 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel Geluidsniveau wassen : 48 dB(A) Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB(A) XXL Volume van trommel: 63 l 32 cm vulopening met 171° te openen deur Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Afmetingen (hxbxd): 84,8 cm x 59,8 cm x 59,0 cm

9. Siemens WM14T6H6NL - iQ500 - HomeConnect - WiFi - Wasmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Samsung WW10M86INOA QuickDrive heeft plek voor 10 kilo wasgoed en voegt met Auto Optimal Wash automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe. De wasmachine meet met 4 sensoren het gewicht en de vuilgraad van je wasgoed. Op basis hiervan voegt de automatische dispenser de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Door de ronddraaiende plaat achter in de trommel is je wasgoed tot 2 keer zo snel schoon. De plaat draait in tegengestelde richting van de trommel, waardoor je al in 39 minuten schoon wasgoed hebt. Met energieklasse A+++-50% wast deze zeer energiezuinig schoon. Dit betekent dat de wasmachine 50% zuiniger wast dan energieklasse A+++. Ben je een kledingstuk vergeten, voeg dit dan toe via de AddWash klep. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

10. Samsung WW10M86INOA QuickDrive

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Slimme wasmachines


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slimme wasmachines er zijn immers 50 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Slimme wasmachine kopen.

Beste koop maken