Hoe komt deze fantastische Radiatorkraan reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Radiatorkraan ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Radiatorkraans, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Radiatorkraans die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Radiatorkraans het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Radiatorkraans stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Radiatorkraans in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat (Uitbreiding) is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Breid het starterspakket helemaal naar eigen wensen uit en voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. Je smartphone staat continu in verbinding met de radiatorthermostaat en weet precies waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen.

1. Tado Slimme Radiator Thermostaat (Uitbreiding)


Product informatiePlus or Show more

Met deze Netatmo Thermostaat uitbreiding voorzie je direct 3 verschillende radiatoren in huis van een slimme radiatorkraan. Je gebruikt de uitbreiding wanneer je al een Netatmo slimme thermostaat hebt en de temperatuur in meer kamers wilt regelen. Dit doe je met de app op je smartphone (iOS en Android). De Netatmo Thermostaat leert naarmate je hem langer gebruikt meer over jouw leefgewoonten. Zo weet hij op een gegeven moment precies wanneer de verwarming aan of uit moet. Zo bespaar je energiekosten en zorg je beter voor het milieu. De radiatorkranen hebben bovendien een open raam detector. Wanneer het raam open staat, schakelt de kraan je radiator automatisch uit. Geen onnodige stookkosten dus.

2. Netatmo NAV-EN Uitbreiding 3-Pack


Product informatiePlus or Show more

De tado° Slimme Thermostaat is jouw Klimaatassistent die zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat, terwijl je jouw energieconsumptie aanzienlijk reduceert. Voor tado°-comfort in elke kamer, kun je de setup uitbreiden met extra Slimme Thermostaten tado° kan nog meer besparen op jouw stookkosten en het leven comfortabeler maken door de aansturing per kamer. De basis van je setup is een tado° Starterskit (V2, V3, V3+) met de Internetbridge om verbinding te maken met het internet. Voeg extra Slimme Thermostaten en Slimme Radiatorknoppen toe om nog meer controle over je huisklimaat te krijgen. Stuur meerdere verwarmingszones en kamers afzonderlijk aan. Op die manier heb je altijd de juiste temperatuur op het juiste moment in elke kamer of zone. Je kunt alle zones in de tado°-app beheren voor een duidelijk overzicht. Integraties De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Google Assistant, IFTTT, Alexa en Apple HomeKit. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Google Assistant om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado ° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten. Opstelling Regel je verwarming met de Slimme Radiatorknop - Starterskit. De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge. Eigenschappen Locatiegebaseerde sturing tado° regelt de radiatoren op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is. Meer controle tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen. Verwarmingskosten besparen tado° bespaart energie en verwarmingskosten. Overzichtelijk rapport Het rapport toont je het temperatuurverloop in huis en wanneer je radiator aan was. Integratie van weersvoorspellingen tado° past je radiatoren automatisch aan aan de actuele weersvoorspelling. Zo wordt er bijvoorbeeld minder verwarmd op een zonnige dag. Moeiteloos Eenvoudig te installeren, intuïtief te bedienen en volledig automatisch. tado° stemt je radiatoren af op je dagelijkse routines. Kent het gebouw waarin je woont Elk huis is verschillend. Daarom houdt tado° bij het aansturen van je radiatoren rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw. Flexibel gebruik Pas tado° aan aan jouw voorkeur: automatisch je verwarming regelen, tijdschema’s instellen of handmatig bedienen. De verwarming besturen - waar je ook bent Op elk moment heb je toegang tot je verwarming via je smartphone, tablet of computer.

3. tado° Slimme Radiatorknop - 2 stuks


Product informatiePlus or Show more

De Plieger radiatorkraan recht met een 15 mm klem x 1/2" buiten aansluiting. Deze open/dicht kraan gebruik je als de CV-buis direct uit de zijmuur komt.

4. Plieger Radiatorkraan Knel Recht - 1/2" x 15


Product informatiePlus or Show more

tado° Slimme Thermostaten V3+ Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis: ● Geolocatie ● Open Raam Detectie ● Aanpassingen aan Weersvoorspellingen ● Nieuw V3+: Binnenklimaatcomfort ● Slim Schema ● Nieuw V3+: Auto-Assist Skill voor meer comfort (apart verkrijgbaar in de app, kan gekocht en opgezegd worden wanneer je wilt voor maar 2,99 € / maand).) Extra functies: ● Aansturing per kamer ● Controle van warm water ● Inzichtelijke rapporten Naadloze Smart Home-integratie en spraakbesturing met Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT. tado° Slimme Klimaat Aansturing Energiebesparing - gegarandeerd. Bespaar tot 31% op je verwarmingsfactuur: ongeacht je woonsituatie betaalt tado° zichzelf binnen het eerste jaar terug. Bovendien biedt tado° een energiebesparing van 12 maanden (raadpleeg voor meer vragen de tado° -website.) Comfortabel en gezond klimaat thuis. Zorg dat je huis altijd op de perfecte temperatuur is. tado° is je Klimaatassistent en regelt je verwarming, zodat jij dat niet hoeft te doen. De nieuwe Slimme Thermostaten V3+ zorgen nu ook voor een gezonder klimaat thuis door de binnen- en buitenlucht te monitoren. De verwarming in je hand Waar je ook bent - op de bank, in de trein of op het werk - met de tado° app op je telefoon weet je altijd hoe het klimaat thuis is, met toegang tot alle instellingen en rapporten. Maakt je leven eenvoudiger tado° regelt nu jouw verwarming. Je hoeft geen vinger te bewegen. Gebruik stembesturing voor je verwarming met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri van Apple of sluit je Smart Home-producten en -services aan met IFTTT.

5. tado° Slimme Radiatorknoppen Starterskit V3+


Product informatiePlus or Show more

De Plieger Thermostatische radiatorkraan wit recht met een 15 mm klem x 1/2" buiten aansluiting. Deze radiatorkraan plaats je wanneer je CV-buis uit dezelfde muur komt als waar je de radiator tegenaan plaatst. Het voordeel van een thermostatische radiatorkraan is de automatische regeling van de temperatuur van de radiator.

6. Plieger Thermostatisch Radiatorkraan Recht - 1/2" x 15 - Wit


Product informatiePlus or Show more

Thermostaatknop met vaste voeler, kleur wit.

7. Thermostaatknop Radiator Heimeier K wit 6000-00.500


Product informatiePlus or Show more

De slimme manier om je verwarming aan te sturen. De tado° Slimme Thermostaat is jouw Klimaatassistent die zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat, terwijl je jouw energieconsumptie aanzienlijk reduceert. Voor tado°-comfort in elke kamer, kun je de setup uitbreiden met extra Slimme Thermostaten tado° kan nog meer besparen op jouw stookkosten en het leven comfortabeler maken door de aansturing per kamer. De basis van je setup is een tado° Starterskit (V2, V3, V3+) met de Internetbridge om verbinding te maken met het internet. Voeg extra Slimme Thermostaten en Slimme Radiatorknoppen toe om nog meer controle over je huisklimaat te krijgen. Stuur meerdere verwarmingszones en kamers afzonderlijk aan. Op die manier heb je altijd de juiste temperatuur op het juiste moment in elke kamer of zone. Je kunt alle zones in de tado°-app beheren voor een duidelijk overzicht. Integraties De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Google Assistant, IFTTT, Alexa en Apple HomeKit. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Google Assistant om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado ° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten. Opstelling Regel je verwarming met de Slimme Radiatorknop - Starterskit. De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge. Eigenschappen Locatiegebaseerde sturing tado° regelt de radiatoren op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is. Meer controle tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen. Verwarmingskosten besparen tado° bespaart energie en verwarmingskosten. Overzichtelijk rapport Het rapport toont je het temperatuurverloop in huis en wanneer je radiator aan was. Integratie van weersvoorspellingen tado° past je radiatoren automatisch aan aan de actuele weersvoorspelling. Zo wordt er bijvoorbeeld minder verwarmd op een zonnige dag. Moeiteloos Eenvoudig te installeren, intuïtief te bedienen en volledig automatisch. tado° stemt je radiatoren af op je dagelijkse routines. Kent het gebouw waarin je woont Elk huis is verschillend. Daarom houdt tado° bij het aansturen van je radiatoren rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw. Flexibel gebruik Pas tado° aan aan jouw voorkeur: automatisch je verwarming regelen, tijdschema’s instellen of handmatig bedienen. De verwarming besturen - waar je ook bent Op elk moment heb je toegang tot je verwarming via je smartphone, tablet of computer.

8. tado° Slimme Radiatorknop - 4 stuks


Product informatiePlus or Show more

Belrad Aansluitset Voor Midden Uitgang Vloer Mat Zwart

9. Belrad Aansluitset Voor Midden Uitgang Vloer Mat Zwart


Product informatiePlus or Show more

Danfoss RA2980 radiatorthermostaatknop recht, wit, aansluiting op radiatorafsluiter click 22, met diefstalbeveiliging, regelelement ## Gasgevuld, instelbereik 5 - 26°C, blokkering/begrenzing instelbereik, vorstbeveiligd, geschikt voor ventielcompactradiato, RAL-nummer 9016Uitvoering: RechtInstelbereik: 5 t/m 26°CVandaalbestendig: NeeAansluiting op radiatorafsluiter: Click 22Met diefstalbeveiliging: JaGeschikt voor ventielcompactradiator: JaBlokkering/begrenzing instelbereik: JaVorstbeveiligd: Ja

10. Danfoss Radiatorthermostaatknop RA 2980


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Radiatorkraans er zijn immers 189 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Radiatorkraan kopen.