Hoe komt deze handige Radiatorkraan opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Radiatorkraan ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Radiatorkraans, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Radiatorkraans die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Radiatorkraans het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Radiatorkraans stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Radiatorkraans in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat (Uitbreiding) is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Breid het starterspakket helemaal naar eigen wensen uit en voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. Je smartphone staat continu in verbinding met de radiatorthermostaat en weet precies waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen.

1. Tado Slimme Radiator Thermostaat (Uitbreiding)


Product informatiePlus or Show more

Regel de temperatuur in een ruimte tijdgestuurd met de radiatorthermostaat Model N. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in met voorgeprogrammeerde of afzonderlijke verwarmings- en afkoelfasen. Het apparaat verstelt een ventiel waarmee de warmtetoevoer naar de radiator wordt geregeld. De radiatorthermostaat past op alle gangbare thermostaatventielen en is eenvoudig te monteren, zonder aftappen van verwarmingswater of ingrepen in het verwarmingssysteem. De extra boostfunctie maakt snel en kortstondig opwarmen van de radiator mogelijk doordat het ventiel 5 minuten wordt geopend. Daarmee wordt onmiddellijk een aangenaam warmtegevoel in de ruimte gerealiseerd. Als de verwarming in de zomer is uitgeschakeld, kunnen de batterijen worden gespaard. Hiervoor wordt het ventiel volledig geopend. De bescherming tegen verkalking blijft actief. Highlights Met LC-display en boostfunctie voor snel opwarmen Weekprogramma met 7 schakeltijden per dag Zorg voor een comfortabele temperatuur Uitvoering Nachtdaling Raam-open-functie Wisselen tussen handmatige en automatische werking Vakantiefunctie Boostfunctie Aanduiding van de ventielstand Toetsvergrendeling Activering van verwarmingspauze Vorstbeveiligingsfunctie Omschakeling zomer-/wintertijd Instelling offset-temperatuur Verkalkingsbescherming. Inhoud levering Radiatorthermostaat Adapter Danfoss RA Steunring Batterijen Montagemateriaal Gebruiksaanwijzing. Opmerkingen Om verkalking van het ventiel te voorkomen, voert de radiatorthermostaat een keer per week op zaterdag om 12:00 uur een ontkalkingsroutine uit. Daarbij verschijnt "CAL" op het display.

2. Radiatorthermostaat Elektronisch Voordeel Set van 3 stuks 5 tot 29.5 °C


Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Met de Tado Radiatorthermostaat 4 Stuks heb je direct een goede set in huis om je radiatoren individueel aan te sturen. Installeer de Tado app op je smartphone en tablet en stel de temperatuur per radiator in. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat via de app aan te sturen. Elke ruimte voorzie je afzonderlijk van de gewenste temperatuur. Fijn voor bijvoorbeeld de badkamer. Aangezien de radiatorthermostaten en je smartphone of tablet continu met elkaar in verbinding staan, gaat de temperatuur automatisch naar beneden op het moment dat je de deur uitgaat. Hierdoor hoef je nooit meer aan het uitzetten van de verwarming te denken.

3. Tado Slimme Radiator Thermostaat 4-Pack


Product informatiePlus or Show more

Thermostaatknop met vaste voeler, kleur wit.

4. Thermostaatknop Radiator Heimeier K wit 6000-00.500


Product informatiePlus or Show more

De Plieger Thermostatische radiatorkraan wit recht met een 15 mm klem x 1/2" buiten aansluiting. Deze radiatorkraan plaats je wanneer je CV-buis uit dezelfde muur komt als waar je de radiator tegenaan plaatst. Het voordeel van een thermostatische radiatorkraan is de automatische regeling van de temperatuur van de radiator.

5. Plieger Thermostatisch Radiatorkraan Recht - 1/2" x 15 - Wit


Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Met het Tado Radiatorthermostaat 2 Stuks heb je direct een goede set in huis om je radiatoren individueel aan te sturen. Installeer de Tado app op je smartphone en tablet en stel de temperatuur per radiator in. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat via de app aan te sturen. Elke ruimte voorzie je afzonderlijk van de gewenste temperatuur. Fijn voor bijvoorbeeld de badkamer. Aangezien de radiatorthermostaten en je smartphone of tablet continu met elkaar in verbinding staan, gaat de temperatuur automatisch naar beneden op het moment dat je de deur uitgaat. Hierdoor hoef je nooit meer aan het uitzetten van de verwarming te denken.

6. Tado Slimme Radiator Thermostaat Duo Pack


Product informatiePlus or Show more

Danfoss RA2980 radiatorthermostaatknop recht, wit, aansluiting op radiatorafsluiter click 22, met diefstalbeveiliging, regelelement gasgevuld, instelbereik 5 - 26-C, blokkering/begrenzing instelbereik, vorstbeveiligd, geschikt voor ventielcompactradiato, RAL-nummer 9016

7. Danfoss thermostaatkop ingebouwde voeler RA 2980


Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Heb je geen cv-ketel in huis, maar wel allemaal radiatoren? Dan is de Tado Slimme Radiatorknop + Starterkit V3+ een goede optie voor jou. Het pakket bestaat uit een slimme radiatorknop en de Tado bridge. Plaats een radiatorknop op elke radiator en je bedient ze individueel via de app op je smartphone (iOS en Android). De meegeleverde bridge koppel je aan je router. Hierdoor staat je slimme radiatorknop in verbinding met het internet waardoor jij op afstand via de app de thermostaat bedient. Naast dat je de radiatoren op afstand bedient, bespaar je tegelijkertijd energie- en verwarmingskosten. Je radiator staat namelijk nooit meer per ongeluk aan.

8. Tado Slimme Radiatorknop + Starterkit V3+


Product informatiePlus or Show more

De HR-20 Rondostat van Honeywell is een programmeerbare tijdgestuurde radiatorthermostaat. De thermostaatknop is gemakkelijk en snel te installeren, door het vernieuwde display zijn de gegevens nu nog makkelijker vanaf verschillende hoeken af te lezen. Met deze thermostaatknop is energiebesparing tot wel 30% mogelijk. De Rondostat HR-20 is wordt elektronische aangestuurd doormiddel van AA baterijen. Met deze thermostaatknop kunt u de temperatuur nauwkeurig regelen in elke ruimte. U kunt zelf verwarmingsperiodes instellen zodat deze automatisch werkt gedurende de dag om te voldoen aan uw verwarmingseisen. De thermostatische radiatorknop is gemakkelijk te installeren op alle radiatoren met een draadaansluiting M30x1,5. U kunt de knop ook gemakkelijk aansluiten op de radiatorkranen van de volgende merken: -Honeywell Home -Braukmann -MNG -Heimeier -Begetube -Danfoss (maakt gebruik van de meegeleverde adapter) Belangrijke kenmerken: •Eenvoudige installatie: De Honeywell Rondostat HR-20 radiatorkranen zijn gemakkelijk te installeren. U plaatst de batterijen in de knop, stelt de datum en tijd in. Vervolgens schroeft u de oude radiatorthermostaat los van de radiator en monteert u de Rondostat. Voor de installatie van de radiatorthermostaat hoeft u niet het water uit de radiator te laten. •7-daagse programma: U kunt elke dag van de week apart instellen tot wel 4 periodes per dag. In de fabriek zijn de thermostaatkranen al standaard ingesteld voor een snelle start met de thermostaatknop. De zomer en wintertijd wordt automatisch doorgevoerd. •Regelbereik: U kunt de temperatuur zelf instellen op de thermostaatknop. U kunt deze regelen tussen de 5 en 28 °C. U kunt dit natuurlijk altijd handmatig aanpassen. Door de nauwkeurige metingen van de thermostaatknop zijn regeling nauwkeurig op minder dan 0,1 °C. Deze thermostaatknop heeft een vorstbeveiliging op 5 °C. •Open raam-detectie: Als u de Rondostaat direct in de luchtstroom van een open raam plaatst dan is het mogelijk om de open raam detectie in te schakelen. Als deze functie is ingeschakeld dan sluit de radiatorkraan automatisch als het raam is geopend, hiermee bespaart u een hoop energie.

9. Honeywell Rondostat HR-20


Product informatiePlus or Show more

De Plieger thermostatische radiatorkraan haaks 15 mm klem x 1/2" buiten. De knop heeft de kleur wit. Deze radiatorkraan plaats je wanneer je CV-buis uit dezelfde muur komt als waar je de radiator tegenaan plaatst. Het voordeel van een thermostatische radiatorkraan is de automatische regeling van de temperatuur van de radiator.

10. Plieger Thermostatisch Radiatorkraan Haaks- 1/2" x 15 - Wit


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Radiatorkraans. Er zijn namelijk 189 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Radiatorkraan kopen.