Bestenu

Wat is de beste kamerthermostaat van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede kamerthermostaat is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste kamerthermostaat van 2023? Na het onderzoeken van 91 kamerthermostaten kwam de Quality Heating Klokthermostaat CV ketel thermostaat programmeerbaar als beste getest uit onze kamerthermostaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kamerthermostaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kamerthermostaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kamerthermostaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste kamerthermostaten

1Score: 9.9
Quality Heating Klokthermostaat CV ketel thermostaat programmeerbaar
Quality Heating Klokthermostaat CV ketel thermostaat programmeerbaar
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit
Beste Kamerthermostaat voor comfort
Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit
Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit
Beste Kamerthermostaat voor energiebesparing
Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit
Quality Heating
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit
Beste Kamerthermostaat voor vloerverwarming
Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Vaillant bedrade calormatic thermostaat vrt350 wit
Vaillant bedrade calormatic thermostaat vrt350 wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Vaillant calormatic vrt 350 vanaf wit
Vaillant calormatic vrt 350 vanaf wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit
Beste Kamerthermostaat voor integratie met slimme woning
Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat - zonder RF module
Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat - zonde...
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Elektrische vloerverwarming thermostaat Manual QH-671
Elektrische vloerverwarming thermostaat Manual QH-671
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kamerthermostaat Koopgids

Warmte in de kamer regelen doe je met een kamerthermostaat. Onder de thermostaten zijn er veel opties, wat soms verwarrend kan zijn. Hoe je de beste kamerthermostaat kiest, lees je in deze koopgids.

Wat is een slimme thermostaat?

Van steeds meer apparaten wordt een smart variant uitgebracht, en dat geldt ook voor de thermostaat. Een slimme thermostaat is verbonden met een app, waardoor je het apparaat ook vanaf een smartphone of tablet bedient. Je verbindt de slimme thermostaat met een netwerk, downloadt de app en bedient zo de thermostaat.

De bediening is niet alleen makkelijk, maar biedt ook meer mogelijkheden. Zo bedien je de thermostaat op een grotere afstand, zelfs als je op vakantie in Australië bent. Timers instellen is vaak ook een mogelijkheid en sommige slimme thermostaten hebben zelfs een zelflerendefunctie. Na verloop van tijd past de thermostaat zich dan aan op de geschiedenis van instellingen.

Wat is een modulerende kamerthermostaat?

Onder de soorten thermostaten is er keuze uit een modulerende thermostaat of aan/uit-thermostaat. De aan/uit-thermostaat past op alle cv-ketels, en daarom kun je er eigenlijk niet de mist mee in gaan. Een modulerende kamerthermostaat heeft weer andere voordelen, zoals energiebesparing.

Zoals de naam al doet vermoeden, kent een aan/uit-thermostaat slechts twee standen: aan en uit. De modulerende thermostaat werkt genuanceerder en verwarmt tot verschillende temperaturen. Dit type thermostaat kent dus meer opties dan enkel aan en uit, en verwarmt op deze manier veel efficiënter.

Welke thermostaat moet ik kiezen?

Welke thermostaat de beste keuze is, hangt af van een aantal zaken. Om te beginnen moet de kamerthermostaat passen bij het verwarmingssysteem, maar gewenste extra functies spelen ook een rol.

Het type verwarming in huis bepaalt voor een deel de mogelijkheden. Veel huizen worden verwarmd door middel van een cv-ketel, en anderen zijn aangesloten op stadsverwarming.

Een cv-ketel als verwarmingssysteem houdt de meeste opties open: je hebt dan keuze uit alle slimme thermostaten en aan/uit-thermostaten. Vind je in de handleiding van jouw cv-ketel het woord 'OpenTherm' terug, dan kun je ook voor een modulerende thermostaat kiezen.

Als je stadsverwarming hebt, kun je niet altijd alle thermostaten gebruiken. Voor een slimme thermostaat is het hebben van een moderne, normale thermostaat een voorwaarde. Je bent daarbij beperkt tot de modellen die aansluitbaar zijn op dit verwarmingssysteem.

Om het gebruiksgemak te optimaliseren kunnen thermostaten verschillende extra functies hebben. Zo las je eerder in deze koopgids de op afstand bestuurbare en zelflerende thermostaat, maar er is nog meer. Door een RF-module toe te voegen, werken sommige thermostaten volledig draadloos.

Ten slotte werken veel slimme thermostaten met een smart home platform. Alle slimme apparaten die compatibel zijn met het netwerk, kun je op hetzelfde platform aansluiten, om zo alles vanuit één centraal punt te besturen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat alle verlichting én de thermostaat uit gaan wanneer je het huis verlaat.

Welke thermostaat heb ik nodig bij vloerverwarming?

In het geval van vloerverwarming is het benodigde type thermostaat afhankelijk van het verwarmingssysteem en de huidige situatie. Als je al een centrale thermostaat in huis hebt, waarmee je dus ook de vloerverwarming regelt, kun je die bij zowel een cv-ketel als stadsverwarming vervangen voor een slimme thermostaat.

Houd er rekening mee dat slechts een beperkte selectie van slimme thermostaten bij stadsverwarming past. Is jouw vloerverwarming niet aangesloten op een centrale bediening in huis? Dan heb je een radiatorthermostaat nodig. Dit is het geval wanneer je een aparte kraan of regelaar voor vloerverwarming hebt.

hero illustration

Hoe testen we kamerthermostaten?

Om de beste kamerthermostaat te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kamerthermostaat-test hebben we 91 kamerthermostaten geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze kamerthermostaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kamerthermostaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kamerthermostaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste kamerthermostaat in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 91 kamerthermostaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste kamerthermostaten in een makkelijke lijst

1 - Quality Heating Klokthermostaat CV ketel thermostaat programmeerbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Quality Heating Klokthermostaat CV ketel thermostaat programmeerbaar

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een programmeerbare kamerthermostaat die geschikt is voor jouw CV-ketel? Dan is de Quality Heating Klokthermostaat een goede optie om te overwegen. Deze thermostaat vervangt alle 2-draads thermostaten en is geschikt voor merken zoals ATAG, Bosch, Intergas, Vaillant, Itho Daalderop, Brink en Nefit.

Een groot voordeel van deze thermostaat is dat je verschillende programma's kunt instellen voor elke dag van de week. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de temperatuur in huis op werkdagen lager is dan in het weekend. Het digitale 24-uurs scherm maakt het gemakkelijk om de instellingen aan te passen en het scherm is duidelijk leesbaar.

Een ander voordeel van de Quality Heating Klokthermostaat is dat deze voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de thermostaat veilig en betrouwbaar is.

Wat deze thermostaat onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om je eigen instellingen aan te passen. Zo kun je de thermostaat helemaal naar eigen wens instellen en ben je niet beperkt tot de standaardinstellingen.

Een nadeel van de Quality Heating Klokthermostaat is dat deze alleen geschikt is voor Aan/Uit CV-ketels. Als je een modulerende CV-ketel hebt, dan is deze thermostaat niet geschikt voor jou.

Al met al is de Quality Heating Klokthermostaat een goede keuze als je op zoek bent naar een programmeerbare kamerthermostaat die betrouwbaar is en veel mogelijkheden biedt om de temperatuur in huis te regelen. Het is belangrijk om te controleren of jouw CV-ketel geschikt is voor deze thermostaat voordat je hem aanschaft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2 - Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Kamerthermostaat voor comfort: Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit

Voordelen

 • list plusDe Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit heeft een hoge kwaliteit en is betrouwbaar.
 • list plusHet is makkelijk om de Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit te installeren.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit

 • list plusDe Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit is duur.
 • list plusDe Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit is fragiel.
 • list plusHet heeft een ouderlijk uiterlijk.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, maar effectieve kamerthermostaat, dan is de Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit misschien wel wat je zoekt. Met deze thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen door aan de draairing te draaien. En met het instelbare aantal schakelingen per uur past de Round bij elk type verwarmingssysteem. Maar let op: deze thermostaat werkt alleen met 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.

Een groot voordeel van deze thermostaat is dat hij onderhoudsvrij is en zonder batterijen werkt. Daarnaast past hij op een bestaande grondplaat en heeft hij een verlicht display, waardoor je ook in het donker de temperatuur gemakkelijk kunt aflezen.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle cv-ketels geschikt zijn voor deze thermostaat. Zo past hij niet op alle modellen van Bosch en Junkers en is hij niet geschikt voor de Nefit EcomLine. Het is daarom verstandig om eerst te controleren of jouw cv-ketel geschikt is voordat je deze thermostaat aanschaft.

Al met al is de Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat wit een goede keuze als je op zoek bent naar een eenvoudige, betrouwbare thermostaat die doet wat hij moet doen. Hij heeft geen programmamogelijkheden, maar als je gewoon een thermostaat zoekt die je handmatig kunt instellen, dan is dit een goede optie.

Mijn persoonlijke mening is dat deze thermostaat een goede keuze is voor mensen die geen behoefte hebben aan uitgebreide programma's en gewoon hun verwarming handmatig willen instellen. Het is een betrouwbare en eenvoudige thermostaat die doet wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor alle cv-ketels, dus het is belangrijk om dat eerst te controleren voordat je hem aanschaft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit

Voordelen

 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze thermostaat is voordelig, waardoor het een goede investering is.
 • list plusHet verlichte display maakt het instellen van de temperatuur eenvoudig.
 • list plusHet grote en heldere display maakt het lezen van de temperatuurinstellingen gemakkelijk.

Nadelen Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit

 • list plusDeze thermostaat is niet altijd geschikt voor alle situaties.
 • list plusHet is belangrijk om goed te kijken naar het type en de modulatie voordat je deze thermostaat koopt.
 • list plusDe minimale gebruiksaanwijzing kan soms moeilijk te begrijpen zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een kamerthermostaat die niet alleen eenvoudig te bedienen is, maar ook nog eens energiezuinig? Dan is de Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit een goede keuze. Dankzij het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aangepast aan de actuele warmtebehoefte, wat resulteert in een zeer nauwkeurige comfortregeling. Het is wel belangrijk om te controleren of deze thermostaat past bij jouw cv-ketel. De Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit is namelijk uitsluitend geschikt voor modulerende cv-ketels met een OpenTherm® thermostaataansluiting.

De Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit heeft geen batterijen nodig en wordt bedraad gevoed vanuit de cv-ketel, wat zorgt voor een onderhoudsvrije ervaring. De thermostaat is eenvoudig te bedienen en beschikt over schermverlichting. Bovendien past deze thermostaat op een bestaande grondplaat en is de temperatuur instelbaar tussen 5 en 35 graden Celsius.

Wat de Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit uniek maakt, is de modulerende functie via het OpenTherm® protocol. Hierdoor wordt niet alleen energie bespaard, maar wordt ook het comfort in huis verbeterd. Een mogelijke drawback is dat deze thermostaat niet geschikt is voor aan/uit-ketels of modulerende ketels die geen OpenTherm protocol ondersteunen.

Al met al is de Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat wit een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudig te bedienen en energiezuinige kamerthermostaat. De modulerende functie zorgt voor een nauwkeurige comfortregeling en de onderhoudsvrije ervaring is een pluspunt. Let wel op of deze thermostaat past bij jouw cv-ketel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Kamerthermostaat voor energiebesparing: Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit

Voordelen

 • list plusDeze kamerthermostaat heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusEen ander voordeel is dat hij klein en overzichtelijk is.
 • list plusDaarnaast is hij per halve graad instelbaar.

Nadelen Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit

 • list plusDe temperatuur wijkt heel af van de ingestelde waarde.
 • list plusHet display is moeilijk leesbaar.
 • list plusDe installatie-aanwijzingen zijn minimale en onduidelijk.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een betrouwbare klokthermostaat voor jouw CV-ketel? Dan is de Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit een uitstekende keuze. Deze thermostaat is geschikt voor de meeste aan/uit CV-ketels en vervangt alle 2-draads thermostaten. Het mooie aan deze thermostaat is dat je hem kunt bedienen met je smartphone of tablet dankzij de wifi-functie. Zo kun je altijd en overal de temperatuur in je huis regelen.

De Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit heeft een duidelijk leesbaar scherm waarop je alle informatie gemakkelijk kunt aflezen. De thermostaat is voorzien van een digitale 24-uurs schakelklok en kan met 7 schakelpunten per dag worden ingesteld. Zo kun je zelf verschillende programma’s instellen voor maandag tot en met zondag. Bovendien kun je de thermostaat zowel vrijstaand als aan de wand monteren.

Het beste aan deze klokthermostaat is dat hij geschikt is voor diverse merken CV-ketels, waaronder ATAG, Bosch, Intergas, Vaillant, Itho Daalderop, Brink en Nefit. De thermostaat wordt geleverd met een Nederlandse handleiding en de benodigde montagematerialen. Het enige nadeel is dat deze thermostaat niet als slimme thermostaat werkt en jouw ritme dus niet leert kennen.

Kortom, de Quality Heating Wifi Klokthermostaat CV wit is een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare klokthermostaat met een wifi-functie. Hij is gemakkelijk te installeren en te bedienen en biedt diverse instelmogelijkheden voor jouw gewenste temperatuur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Kamerthermostaat voor vloerverwarming: Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit is dat het van goede kwaliteit is.
 • list plusDeze kamerthermostaat is energiezuinig.
 • list plusDeze kamerthermostaat heeft een lange levensduur.

Nadelen Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit

 • list plusDe Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit is vatbaar voor schade.
 • list plusDeze kamerthermostaat is lastig te installeren.
 • list plusDe Nefit / Bosch Nefit ModuLine crème-wit heeft een beperkte functionaliteit.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Wil je een eenvoudige, maar toch betrouwbare kamerthermostaat? Dan is de Nefit-Bosch ModuLine crème-wit misschien wel iets voor jou! Deze merkgebonden thermostaat is geschikt voor zowel verwarmen als koelen en heeft een maximaal contactbelasting van 2A. Met het handige display is de temperatuur afleesbaar en kun je de thermostaat eenvoudig bedienen door aan de draaiknop te draaien.

Wat deze thermostaat onderscheidt van andere, is dat het geen programmamogelijkheid heeft en daardoor extra eenvoudig in gebruik is. Ook heeft het een beschermingsgraad van IP20, wat betekent dat het beschermd is tegen aanrakingen met een vinger en stofdicht is. Het is gemakkelijk te monteren op de muur en heeft een minimale instelbare temperatuur van 5 graden Celsius en een maximale instelbare temperatuur van 30 graden Celsius.

Dit betekent dat de Nefit-Bosch ModuLine crème-wit perfect is voor iedereen die een simpele kamerthermostaat zoekt zonder te veel poespas. Het is ideaal voor gebruik thuis, op kantoor of in een andere ruimte waar je de temperatuur wilt regelen.

Hoewel dit product misschien niet de meest geavanceerde opties heeft, biedt het toch betrouwbare prestaties. Het enige nadeel is dat het geen programma-opties heeft, wat betekent dat je handmatig de temperatuur moet aanpassen. Al met al is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudige kamerthermostaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Vaillant bedrade calormatic thermostaat vrt350 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Vaillant bedrade calormatic thermostaat vrt350 wit

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

Calormatic VRT 350 modulerend of alles / niets. Warmwaterprogrammering met helder digitaal display Dagelijkse of wekelijkse 2-draadsprogrammering.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Vaillant calormatic vrt 350 vanaf wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Vaillant calormatic vrt 350 vanaf wit

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Op zoek naar een stijlvolle en functionele kamerthermostaat voor je Vaillant CV ketel vanaf 2007? Dan is de Vaillant Calormatic VRT 350 vanaf wit een goede optie! Deze thermostaat is niet draadloos en moet via de thermostaatkabel op de eBUS van de ketel worden aangesloten, maar dat betekent ook dat de status van je cv-installatie gemakkelijk via het menu kan worden uitgelezen.

Maar deze thermostaat biedt meer dan alleen gemakkelijke bediening. Het witte ontwerp met blauw verlicht display en full text in het Nederlands geeft de thermostaat een moderne uitstraling. Daarnaast kun je de gewenste temperatuur eenvoudig instellen met de draaiknop en is het mogelijk om het apparaat handmatig of via het weekprogramma in te stellen.

De Calormatic VRT 350 vanaf wit heeft een maximale instelbare temperatuur van 30 graden en is ideaal voor gebruik met weekdagen programma's. Bovendien kan de thermostaat het toestel via eBUS aan/uit of modulerend regelen, wat zorgt voor een efficiëntere werking van de ketel.

Hoewel dit een geweldige optie is voor iedereen met een Vaillant ketel vanaf 2007, moet je er wel rekening mee houden dat deze thermostaat niet draadloos is en alleen compatibel is met Vaillant CV ketels van 2007 of jonger.

Al met al is de Vaillant Calormatic VRT 350 vanaf wit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele kamerthermostaat. De thermostaat is gemakkelijk te bedienen, efficiënt in gebruik en geeft je de controle over de temperatuur van je huis. Het enige nadeel is dat het niet draadloos is en alleen op Vaillant CV ketels vanaf 2007 werkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8 - Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Kamerthermostaat voor integratie met slimme woning: Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Op zoek naar een slimme thermostaat die je volledige controle geeft over de temperatuur in huis? Dan is de Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit de perfecte keuze! Deze intelligente thermostaat past zich aan jouw leefgewoonten en leefstijl aan, en voorspelt zelfs het gewenste startmoment voor verwarming. Zo profiteer je altijd van de juiste temperatuur op het juiste moment, en bespaar je tot wel 25% op je verwarmingskosten!

De Netatmo Slimme Thermostaat is ontworpen door de beroemde designer Starck, en is geschikt voor gas-, olie- en houtboilers. Het vervangt eenvoudig je oude bekabelde of draadloze thermostaat, en geeft je de mogelijkheid om elke dag een ander programma in te stellen. Zo kun je de temperatuur in huis op elk gewenst moment aanpassen, en ben je altijd verzekerd van een comfortabele leefomgeving.

Wat deze thermostaat echt onderscheidt van andere producten is de Auto-Adapt functie, die rekening houdt met de isolatie van je huis en de buitentemperatuur. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over onnodig energieverbruik, en draag je bij aan een beter milieu. En met de handige app kun je altijd en overal de temperatuur in huis aanpassen, en je energieverbruik in de gaten houden.

Kortom, de Netatmo Slimme Thermostaat - Control wit is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en energiebesparende thermostaat. Of je nu thuis werkt, op vakantie bent of gewoon lekker op de bank zit, deze thermostaat zorgt altijd voor de juiste temperatuur op het juiste moment.

Zelf heb ik deze thermostaat ook in huis, en ik ben er ontzettend blij mee. Het is echt een verademing om nooit meer te hoeven denken aan het aan- of uitzetten van de verwarming, en toch altijd verzekerd te zijn van een aangename temperatuur. Het enige nadeel is dat de installatie wel wat tijd in beslag neemt, en dat de thermostaat soms wat traag reageert op de app. Maar al met al ben ik echt heel tevreden met deze aankoop!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat - zonder RF module

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat - zonder RF module

Voordelen

 • list plusFraai design.
 • list plusHet is een voordelige koop.
 • list plusTop super eenvoudige installatie en snel geleverd lage prijs.

Nadelen Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat - zonder RF module

 • list plusDe handleiding was niet duidelijk voor het instellen.
 • list plusSlaat niet af bij bereikte temperatuur.
 • list plusHet is kwetsbaar.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

De Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat is een handige toevoeging voor mensen die al een Honeywell thermostaat met RF-module thuis hebben. Deze draadloze thermostaat is flexibel in gebruik en kan eenvoudig worden bediend dankzij de draaibare instelring. Het vergrote en verlichte beeldscherm maakt het aflezen van de temperatuur gemakkelijk, zelfs in het donker. Het is wel belangrijk om te weten dat deze thermostaat alleen werkt in combinatie met een RF-module en niet individueel op een cv-ketel kan worden aangesloten.

Wat deze thermostaat apart zet van andere producten is de mogelijkheid om deze te combineren met de HCE80 vloerverwarmingregelaar voor een zone geregelde vloerverwarming. Ook kan deze thermostaat worden toegevoegd aan de EvoHome en kan daarmee de temperatuur van elke gewenste kamer worden bediend.

De minimale instelbare temperatuur van 5 graden en de maximale instelbare temperatuur van 35 graden zijn belangrijke specificaties om in gedachten te houden bij het gebruik van deze thermostaat.

Wat betreft de voordelen van deze thermostaat, is het gemakkelijk in gebruik en kan het worden aangepast aan verschillende toepassingen. Echter, het kan alleen worden gebruikt in combinatie met een RF-module, wat een extra kostenpost kan zijn.

Over het algemeen is de Honeywell Round Wireless Aan/Uit Draadloze Kamerthermostaat een handige toevoeging voor mensen die al een Honeywell thermostaat met RF-module hebben. Het is gemakkelijk in gebruik en biedt verschillende toepassingsmogelijkheden. Het enige nadeel is dat het niet individueel op een cv-ketel kan worden aangesloten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Elektrische vloerverwarming thermostaat Manual QH-671

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Elektrische vloerverwarming thermostaat Manual QH-671

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.8

De Manual thermostaat QH-671 is een universeel toepasbare elektronische standaard aan/uit thermostaat met nachtverlaging speciaal voor electrische vloerverwarming. De QH 671 Quality is eenvoudig te bedienen door zijn grote instelknop. Een eenvoudig maar uiterst nauwkeurige thermostaat die rekening houdt met het nawerken van de installatie. Hij schakelt de installatie uit of aan op basis van de ingestelde temperatuur. Zo komt de warmte die nog in het systeem onderweg is volledig ten goede aan de te verwarmen ruimte, zonder dat de gewenste temperatuur wordt overschreden. Technische specificatie: Kan gemonteerd worden in een standaard inbouwdoos. Voeding: 230 VAC Schakelspanning: 230 VAC - 10 Amp Ruimtetemperatuur instelling 5 tot 35°C Afmeting 85x84x32mm Garantie: 2 Jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kamerthermostaten. Er zijn namelijk 91 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!