Hoe komt deze geweldige Kamerthermostaat ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Kamerthermostaat ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Kamerthermostaats, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Kamerthermostaats die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Kamerthermostaats het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kamerthermostaats stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Kamerthermostaats op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Wanneer optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening, is de Round Modulation de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling. Voordelen van deze thermostaat: ● Geen batterijen nodig ● Eenvoudig te bedienen ● Onderhoudsvrij ● Optimaal Comfort stand ● Past op bestaande grondplaat ● Schermverlichting Specificaties van deze thermostaat: ● Modulerend met OpenTherm® ● Temperatuur 5 - 35 graden Celsius Is mijn ketel geschikt voor deze thermostaat? Deze thermostaat is toepasbaar op alle modulerende cv-ketels met een OpenTherm® thermostaataansluiting. Wat zit er in de verpakking? ● Round Modulation ● Handleiding

1. Honeywell Round Modulation Kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

De Honeywell Round Aan/Uit is een eenvoudig te bedienen digitale kamerthermostaat. Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur eenvoudig afleest. Plaats de thermostaat eenvoudig op je huidige thermostaatbedrading. Let op: deze thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels.

2. Honeywell Round Aan/Uit (Bedraad)


Product informatiePlus or Show more

De Round Wireless On/Off is een pakket en bestaat uit een Round Wireless en een Wireless On/Off module. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De Round Wireless On/Off combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit. En zonder hak- en breekwerk. Voordelen van deze thermostaat: ● Eenvoudig te bedienen ● Kan op iedere willekeurige plaats in de woning worden gemonteerd ● Verlicht display ● Uitbreidbaar met internet gateway Specificaties van deze thermostaat: ● Draadloze communicatie ● Geschikt voor aandrijving van 24V, 2 draads aan/uit-regelingen ● Temperatuur 5 - 35 graden Celsius ● Werkt op 2 AA batterijen Is mijn ketel geschikt voor deze thermostaat? Deze thermostaat is toepasbaar op alle cv-ketels met een 24 volt thermostaataansluiting. Wat zit er in de verpakking? ● Round Wireless On/Off ● Wireless On/Off module ● 2x AA batterij ● Handleiding

3. Honeywell Round Wireless Aan/Uit - Draadloze Kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

De Honeywell Round Wireless is een uitbreiding voor als je al een Honeywell thermostaat + RF module thuis hebt hangen. Gebruik de thermostaat voor het bedienen van een zone geregelde vloerverwarming of in combinatie met de vloerverwarmingsregelaar. Of voeg de Round Wireless toe aan EvoHome en bedien eenvoudig de temperatuur van elke gewenste kamer. Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur kunt lezen. Let op: dit is enkel een uitbreiding op een Honeywell thermostaat met RF-module en is niet individueel op een cv-ketel aan te sluiten.

4. Honeywell Round Wireless (uitbreiding)


Product informatiePlus or Show more

De Round Connected Wireless On/Off biedt maximale controle en gebruiksgemak. Overal in huis te plaatsen en overal ter wereld te bedienen. De overtreffende trap van modern wooncomfort. Dit kant en klaar af fabriek ingeleerde pakket bestaat uit een Round Wireless, een Wireless On/Off module en een internet gateway RFG100. Een optimale oplossing voor alle soorten installaties van alle leeftijden. Direct klaar voor gebruik omdat de componenten al zijn toegewezen! Voordelen van deze thermostaat: ● Met smartphone & tablet te bedienen via de TCC-app ● Schermverlichting ● Kan op iedere willekeurige plaats in de woning worden gemonteerd Specificaties van deze thermostaat: ● Draadloze communicatie ● Geschikt voor aandrijving van 24V, 2 draads aan/uit-regelingen ● Temperatuur 5 - 35 graden Celsius ● Werkt op 2 AA batterijen ● Diameter: 83 mm Is mijn ketel geschikt voor deze thermostaat? Deze thermostaat is toepasbaar op alle cv-ketels met een 24 volt thermostaataansluiting. Wat zit er in de verpakking? ● Round Wireless ● Wireless On/Off module ● Internet-gateway ● 2x AA batterij ● Handleiding Get connected! Deze thermostaat is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houdt u - ook als u niet thuis bent - altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt.

5. Honeywell Round Connected Draadloze aan/uit Kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

Remeha qSense is de ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Geschikt voor gebruik met Remeha cv-ketels. S101460 - 10003992

6. Remeha qSense Modulerende Kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

De draadloze kamerthermostaat Round Wireless Modulation Y87RF2008 maakt het draadloze kamerthermostaten portfolio van Honeywell compleet. Een flexibele, betrouwbare comfortregeling voor alle OpenTherm® cv-toestellen. Honeywell Round Wireless Modulation De Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008 combineert eenvoud van montage met een intuïtieve bediening die iedereen begrijpt. Door te draaien aan de instelring bepaalt u de gewenste temperatuur. De Round Wireless Modulation is de ideale kamerthermostaat voor met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Op basis van de warmtevraag wordt de brandercapaciteit van de ketel aangestuurd om zoveel mogelijk rendement te behalen. Het gevolg: een lagere energierekening en toch meer comfort door de nauwkeurige temperatuurregeling. Draadloos = gemak U wilt de thermostaat verplaatsen maar heeft geen zin om de bekabeling in de muren om te leggen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor draadloos. Met de Honeywell Round Wireless Modulation (Y87RF2008) bent u helemaal vrij om te kiezen waar u de thermostaat wilt hebben. Ideaal als uw thermostaat tegenover een groot raam, bij een deur of vlakbij de verwarming hangt. Vernieuwd Bij de vernieuwde Round zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen en warmtepompen. Voor elke verwarming een Round die past. De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

7. Honeywell Round Wireless Modulation - Draadloze kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

Deze verwarmingsthermostaat gebruikt de nieuwste computerbesturing met één chip technologie. Het heeft de hoge betrouwbaarheid en krachtige anti-jam/ming en een toepassing van elektrische verwarmingsapparatuur of actuator besturing. Kenmerken: - Touchscreen, eenvoudige bediening en hulpprogramma. - Groot LCD-scherm - Soorten perioden van tijdmodi. 5/2, 6/1 & 7 dagen. -(Maandag t/m Vrijdag is hetzelfde en Zaterdag t/m Zondag) 5/2 -(Maandag t/m Zaterdag is hetzelfde en Zondag individueel) 6/1 - Dagelijks 6 tijdsperioden en de ingestelde temperatuur instellen. - Hoge betrouwbaarheid en krachtige anti-jamming. - De klok gaat door als de stroom uitvalt en heeft geen invloed op de tijdsinstellingen. - Mini-aansluitdoos en geschikt voor de hele wereld. - Kom met 3M Extra sensorlabel. Technische data: - Voeding: 230VAC ± 10% 50/60 Hz - Maximaal schakelvermogen: 3600W. - Maximale schakelwaarde van 16A - Instelbereik interne sensor: 5-35 ° C (programmeerbaar) - Meetbereik interne sensor: 0 - 40 ° C - Meetbereik externe sensor: 0 - 90 ° C - Schermtype: touchscreen LCD-scherm, weergavegebied: 60 x 45 mm - Binnensensor: NTC B = 3380 10k bij 25° C - Extra sensor: lengte = 3M NTC B = 3380 10k bij 25° C - Insteleenheid: 0,5 ° C per stap - Indicatie nauwkeurigheid: 0,1 ° C - Certificatie: CE Afmetingen binnendoos: 100 x 100 x 60 mm Pakket inbegrepen: 1 X thermostaat 1 x 3m sensorkabel. 2 X bevestigingsschroeven. 1 x gebruikershandleiding.

8. Digitale Thermostaat LCD - Vloerverwarming - Kamerthermostaat


Product informatiePlus or Show more

De Plieger Montreal digitale kamerthermostaat is een zeer eenvoudige thermostaat welke door middel van druktoetsen ingesteld wordt. Deze kamerthermostaat wordt gevoed via batterijen en is geschikt voor stadsverwarming. Deze klokthermostaat heeft een duidelijk leesbaar scherm met de weergave van de heersende termperatuur. De belangrijkste specificaties: • Geschikt voor stadsverwarming (mits aangesloten op 24V regelafsluiter) • Eenvoudige bediening, door indrukken van de knoppen verhoging of verlaging temperatuur • Vorstbeveiliging • Weergave van de gewenste temperatuur • Digitale 24 uurs schakelklok • Duidelijk LCD uitleesvenster • Engelse toetsbediening • 2 jaar garantie Deze thermostaat wordt geleverd met: • Nederlandse handleiding • Nederlandse montagehandleiding • Montagemateriaal Wat is het verschil tussen een Kamerthermostaat, Klokthermostaat en Slimme Thermostaat? Kamerthermostaten zijn de standaard: hiermee stel je zelf de gewenste temperatuur in. Een klokthermostaat biedt je de mogelijkheid om verschillende programma’s in te stellen. Tot slot houdt een slimme thermostaat jouw instellingen bij en leert jou ritme kennen. Hierdoor weet hij precies op welke momenten hij in en uit moet schakelen. kwaliteit: De kamerthermostaat voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Tips: • Monteer een kamer- of klokthermostaat voor optimale werking altijd tegen een binnenmuur • Plaats hem minimaal 1,5 meter boven de grond • Plaats de thermostaat niet te dicht bij een radiator, deur of raam • Zorg ervoor dat de thermostaat niet op een zonnige plaats hangt of dat deze in de tocht hangt • Bij het monteren van de thermostaat altijd eerst de CV-installatie uitschakelen door de stekker uit het stopcontact te halen • Plaats in de ruimte waar de thermostaat hangt geen thermostaatknoppen aan de radiator

9. Plieger Montreal Kamerthermostaat - digitaal 2AA- wit


Gerelateerde producten aan Kamerthermostaats


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kamerthermostaats er zijn immers 65 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Kamerthermostaat kopen.