Hoe komt deze leuke Plafondspeakers ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Plafondspeakers ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Plafondspeakerss, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Plafondspeakerss die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Plafondspeakerss het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Plafondspeakerss stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Plafondspeakerss

De beste Plafondspeakerss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Eenvoudig muziek onder je overkapping of op je terras met de Power Dynamics BT10SET De BT10SET is een complete 60W max. geluidsinstallatie die eenvoudig en netjes ingebouwd kan worden. De versterker van deze set is namelijk klein van stuk omdat het een klasse-D versterker is. Deze relatief nieuwe techniek zorgt ervoor dat versterkers een stuk kleiner gebouwd kunnen worden zonder in te leveren op (geluids)kwaliteit. De versterker is voorzien van een Bluetooth ontvanger zodat muziek draadloos naar het systeem gestreamd kan worden. De meegeleverde speakers zijn voorzien van een vochtbestendige conus zodat ze ook prima geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of boot. De set wordt geleverd inclusief twee luidsprekerkabels met een lengte van ca. 5 meter per kabel. Bluetooth Muziek afspelen via de BT10SET is zeer eenvoudig. Nadat de set geïnstalleerd is maak je eenvoudig een draadloze verbinding met de versterker waarna je telefoon, tablet of ander gekoppeld apparaat dient als afstandsbediening. Wat je hoort via bijvoorbeeld Spotify of YouTube of via een radio app bepaal je zelf. Het geluid wordt vervolgens draadloos naar de BT10SET gestreamd. Overige instellingen zoals het regelen van het volume kan vervolgens allemaal via je smartphone of tablet geregeld worden. Om die reden kan de versterker dus ook netjes uit het zicht worden weggewerkt. Kenmerken Complete Bluetooth geluidsinstallatie Eenvoudig te installeren Compacte klasse-D stereo versterker 2x 5 vochtbestendige Marine speakers 2-weg Ook heel geschikt voor bijvoorbeeld badkamer of keuken Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik Geleverd met voedingsadapter en 2x ca. 5 meter luidsprekerkabel Specificaties Vermogen max: 60W Vermogen RMS: 30W Diameter woofer: 5.25 Diameter tweeter: 1 dome Impedantie: 8 Ohm Frequentiebereik: 90Hz - 20kHz SPL @ 1W/1m: 88dB IP certificering: IPX5 Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (netadapter meegeleverd) Afmetingen en gewicht Afmetingen: Versterker: 85 x 45 x 25mm Per speaker: 135 x 135 x 65mm Inbouwdiepte per speaker: 65mm Inbouwdiameter per speaker: 120mm Gewicht: 1.2kg

1. Bluetooth speakerset - Power Dynamics BT10SET - Stereo plafondspeakerset met zéér compacte Bluetooth versterker en 2 vochtbestendige inbouw plafondspeakers


Product informatiePlus or Show more

Power Dynamics inbouw speakers met versterker Met deze Power Dynamics set van twee plafond speakers + Bluetooth versterker en speakerkabel heb je in een handomdraai muziek in je kantoor, hal, werkplaats, etc. De set is kinderlijk eenvoudig aan te sluiten en door de Bluetooth functionaliteit zit je niet met het aansluiten van audiokabels. Doordat de versterker zeer klein en compact is kan deze op bijvoorbeeld het systeemplafond gelegd worden. Deze set is dan ook zeer discreet in te bouwen en zal geen afbreuk doen aan het aanzicht van de ruimte. Versterker De Power Dynamics BT10 versterker in deze set is een 2x 15W klasse-D versterker. Klasse-D versterkers zijn zeer compact te bouwen en hebben ook nog eens een zeer hoge mate van efficiëntie. Kortom, het vermogen wordt omgezet in een geluidssignaal en niet in warmte, een fijne gedachte! Speakers De Power Dynamics ESCS5 speakers zijn zogenoemde 'low profile' speakers met een 5,25 inch woofer. Low profile wil zeggen dat ze vrijwel niet uitsteken en dus discreet ingebouwd kunnen worden. De grill is niet voorzien van een logo wat het aanzien ten goede komt. De speakers zijn 2-weg wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer (lage en midden tonen) en een tweeter (hoge tonen). Met deze inbouw speakerset in combinatie met de BT10 versterker ben je dan ook zeker van een fijn geluid. Speakerkabel Niets is zo vervelend als een bestelling ontvangen en er dan achter komen dat het geheel niet compleet is. Dat gaat je met deze set niet gebeuren. De set wordt namelijk geleverd inclusief een rol van 10 meter speakerkabel zodat je de speaker direct op de versterker aan kunt sluiten. Complete set Deze inbouw speaker set wordt compleet geleverd en om van je favoriete muziek te kunnen genieten hoef je nog maar 2 dingen te regelen. Een stopcontact en een smartphone of tablet die je via Bluetooth met de versterker koppelt. Hoe simpel kan het zijn! Kenmerken versterker Compacte klasse D versterker Bluetooth voor draadloze audio streaming Eenvoudig te installeren Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik Levering inclusief voedingsadapter Vermogen RMS: 30W (2x 15W) Vermogen Max.: 60W (2x 30W) Frequentiebereik: 80Hz - 18kHz Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via meegeleverde 15V netadapter Afmetingen: 85 x 45 x 25mm Gewicht: 160gr Kenmerken speakers Low profile voor een zéér strakke afwerking Magnetische stalen grill 2-weg systeem voor goede geluidskwaliteitVermogen max: 40W Vermogen RMS: 10W Impedantie: 8 ohm Woofer: 5,25 inch met ferriet magneet Tweeter: 1 inch dome Frequentiebereik: 90Hz - 20kHz Afmetingen per speaker: 181 x 181 x 75mm Inbouwdiepte: 73mm Inbouwdiameter: 161mm Gewicht: 1,6kg (0.8kg per speaker)

2. Plafond speaker - Set van 2 plafond inbouw speakers + versterker en luidsprekerkabel - Complete set voor kantoor, hal, wachtkamer, etc.


Product informatiePlus or Show more

Snel en eenvoudig een mooi geluid in je kantoor, keuken, hal, etc. met de CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset Met de Power Dynamics CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset installeer je snel en eenvoudig een muzieksysteem in het splafond van je kantoor, toilet, keuken, badkamer, etc. Doordat de speakerset voorzien is van een ingebouwde versterker met Bluetooth is installatie heel eenvoudig en slechts een kwestie van 2 kabels. Zodra de set geïnstalleerd is kan er via Bluetooth een verbinding worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet waarna het luisterplezier via bijvoorbeeld Spotify of een radio app kan beginnen! Door de witte grill blijft het plafond netjes en strak. Zéér eenvoudige installatie De CSH50 speakerset bestaat uit twee speakers. Een van deze speakers, de actieve speaker, is voorzien van een ingebouwde 100W (2x 50W) versterker. De andere speaker is passief en wordt met de meegeleverde luidsprekerkabel (± 5 mtr) op de actieve speaker aangesloten. Indien er een langere lengte gewenst is dan kan er gebruik worden gemaakt van gewone luidsprekerkabel. Zodra beide speakers verbonden zijn kan de actieve speaker op het stopcontact aangesloten worden en is het systeem klaar voor gebruik. Het aansluiten van de CSH50 is dus kinderspel. Bluetooth Voor het afspelen van muziek kan simpelweg een draadloze Bluetooth verbinding met de speakerset gemaakt worden vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube, Spotify, een radio app, etc. via de speakers weergegeven. Op die manier kan simpel en snel een ruimte van muziek worden voorzien waarbij een telefoon of tablet als het ware als afstandsbediening fungeert. Geluidskwaliteit De beide speakers van de CSH50 zijn 2-weg speakers wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer en tweeter voor een betere geluidskwaliteit. De conus van de woofer is gemaakt van Kevlar wat ook ten goede komt van de geluidskwaliteit. De CSH50 speakerset is een goed klinkende speakerset voor achtergrondmuziek in onder andere een kantoorruimte, toilet, keuken, badkamer, etc. Kenmerken 2-Weg speakersysteem Bluetooth voor draadloze audio streaming Levering als set: 1 actieve speaker 1 passieve speaker Magnetische stalen grille voor een nette en strakke afwerking Inclusief luidsprekerkabel (± 5 mtr) Specificaties Vermogen: 2x 50W Vermogen RMS: 2x 25W Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz SPL @ 1W/1m: 86dB Woofer: 5.25 Tweeter: 1 Silk dome Aansluitspanning: 230Vac/50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen: ⌀200 x 77mm Inbouw diameter: ⌀180mm Inbouw diepte: 77mm Gewicht (set): 2.7kg

3. Bluetooth speakers - Power Dynamics CSH50 Bluetooth inbouw plafond speakerset - 100W


Product informatiePlus or Show more

Geluid afgestemd op je huis Amp biedt Trueplay™ dat rekening houdt met de grootte, constructie en lay-out van de kamer waarin de speakers zich bevinden en het geluid aanpast zodat het optimaal klinkt. Ontworpen om onzichtbaar te zijn De speciaal ontworpen ronde (of optionele vierkante) grilles kunnen in dezelfde kleur als het plafond worden geschilderd. Sonos Architectural versterkt door Amp Sonos en Sonance staan allebei voor superieur geluid en geweldig design. Samen hebben we een collectie passieve inbouwspeakers ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp.

4. Sonos in Ceiling speaker


Product informatiePlus or Show more

E-Audio 4 inch (10cm) ronde plafond inbouw luidspreker set. De luidspreker set is vochtbestendig. Hier door zijn deze speakers geschikt voor in de keuken badkamer boot en andere vochtige ruimtes. De luidsprekers hebben een maximaal vermogen van 60 watt. Kleur: wit inbouw diameter: Ø97 mm Inbouw diepte 35 mm Diepte: 49 mm Diameter: 124 mm Frequentie bereik : 100-18000 Hz Impedantie: 4 Ohm Maximaal vermogen: 60 Watt RMS vermogen: 30 Watt Gevoeligheid (dBV/Pa): 89 Type: Dual Cone

5. E-Audio B300A witte 4 inch plafond inbouw luidsprekerset vochtbestendig


Product informatiePlus or Show more

De Power Dynamics CSBT65 is een setje 6.5" actieve Bluetooth plafondspeakers die perfect is voor kantoor, werkruimte, wachtruimte, etc. De set kan zeer netjes in bijvoorbeeld een systeemplafond ingebouwd worden door de easy-fit klemmen. Montage en installatie van de speakers is hierdoor echt een fluitje van een cent. Bluetooth Zodra de speakers zijn ingebouwd kunnen ze onderling verbonden worden met behulp van de meegeleverde speakerkabel. Zodra dat is gedaan en de voedingsspanning is voorzien kan er een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een telefoon, tablet, pc, etc. via Bluetooth. Muziek die vervolgens op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld Spotify of iTunes wordt hoorbaar via de speakers. 80W versterker De set heeft een vermogen van 80W en bestaat uit een actieve speaker (speaker met versterker) en een passieve speaker. Door de ingebouwde tweeter ben je verzekerd van een warm en helder geluid voor uren luisterplezier. Omdat alles is ingebouwd in de actieve speaker is er geen losse versterker en dergelijke nodig waardoor het inbouwen van deze set écht een fluitje van een cent is. De CSBT65 speakerset is dan ook de ideale oplossing voor bijv. woon- of badkamer, kantoor, werkruimte, garage etc. etc. Kenmerken 80W max. Set van 2 speakers 1x actieve speaker met ingebouwde digitale versterker 1x passieve speaker Eenvoudige verbinding onderling door gewone luidsprekerkabel Bluetooth ontvanger voor draadloos streamen vanaf telefoon, tablet, laptop etc. Helder en warm geluid 2-weg systeem Eenvoudige montage door easy-fit klemmen Levering incl. 3 meter luidsprekerkabel Specificaties Vermogen: 80W max. Vermogen: 20W RMS Weerstand: 8 Ohm Woofer: 6.5" Tweeter: 1" silk dome SPL @ 1W/1m: 90dB Inbouwdiameter: 200mm Inbouwdiepte: 90mm Frequentiebereik: 70Hz - 20kHz Aansluitspanning: 12V (netadapter meegeleverd) Afmetingen en gewicht Afmetingen: 235ø x 85mm Gewicht: 2.1kg

6. Power Dynamics CSBT65 actieve plafond speakerset met Bluetooth


Product informatiePlus or Show more

De Adastra WA-215-SET is een complete installatieset bestaande uit een WA-215 muurversterker met ingebouwde mediaspeler en Bluetooth, en een paar 165 mmØ (6,5 ") 15 W plafondluidsprekers met 10 m luidsprekerkabel. Biedt een volledig achtergrondmuzieksysteem voor discrete installatie in huis of op kantoor. Ook ideaal voor gebruik in badkamers en keukens, onder overkappingen, in restaurants, cafetaria, kapperszaken, beautysalons, cafe's enz. Kenmerken Adastra WA-215-SET bluetooth inbouwversterker met USB-SD/FM radio en 2x plafonluidspreker set: Bluetooth-connectiviteit Touch-bediend bedieningspaneel Audio afspelen vanaf USB of microSD Ingebouwde FM-tuner IR-afstandsbediening Specificaties Adastra WA-215-SET bluetooth inbouwversterker met USB-SD/FM radio en 2x plafonluidspreker set: Voeding 100-240Vac, 50 / 60Hz (Euroblock-terminal) Nominaal uitgangsvermogen 2 x 15 W @ 8 Ohm Minimale impedantie 8 Ohm (elke uitgang) Bluetooth-versie 4.1 Cutout 170mmØ (elke luidspreker) SPL 98dB (1W, 1m) Montagediepte 47 mm (versterker), 80 mm (luidsprekers) THD <0,03% @ 1 kHz, 1 W SNR > 98 dB Frequentiebereik 100Hz - 15kHz (luidsprekers) Afstandsbediening: batterij 2 x AAA Audioformaat mp3, wma, wav Afmetingen 76 x 188 mmØ (elke luidspreker), 86 x 86 x 50 mm (versterker) Gewicht 700 g (elke luidspreker), 152 g (versterker)

7. Adastra badkamer plafond speakerset met bluetooth / USB / FM


Product informatiePlus or Show more

Power Dynamics WCS65 plafond luidsprekerset 120W met WiFi en Bluetooth voor multi room oplossingen De Power Dynamics WCS65 WiFi / Bluetooth luidsprekerset is een 2x 60W inbouw luidsprekerset. Door de ingebouwde versterker is de set zeer eenvoudig aan te sluiten en is er verder geen losse apparatuur meer nodig. Gewoon aansluiten op het stopcontact en beide speaker met elkaar verbinden met de meegeleverde kabel (± 5 meter). De set is geschikt voor vele toepassingen zoals op kantoor, thuis in bijvoorbeeld de keuken, woon- werk- slaap- of badkamer, in magazijnen, etc. Bediening is eenvoudig, dit kan met de meegeleverde afstandsbediening op een handige app. De WCS65 is een 2-weg speakersysteem met kevlar woofer en in richting verstelbare tweeter en dat resulteert in een perfecte geluidsweergave. WiFi De WCS65 is uitgerust met WiFi. Hierdoor kan de speakerset worden aangemeld op het WiFi netwerk waarna muziek eenvoudig via internet gestreamd kan worden. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken kan hiervoor de MÜZO Player App gedownload worden. In deze app kan één speakerset of kunnen meerdere speakersets aangemeld worden waarna je ze zelf een naam kan geven (woonkamer, hal, toilet, etc.). Vervolgens kan gekozen worden om bijvoorbeeld muziek via Spotify te streamen waarbij je telefoon of tablet als het ware een afstandsbediening is. Per aangemelde speakerset kan eenvoudig het volume ingesteld worden maar het is natuurlijk ook mogelijk om per speakerset te bepalen waar naar geluisterd wordt (radio, Spotify, etc). Bluetooth Naast WiFi is de WCS65 ook voorzien van Bluetooth zodat er een rechtstreekse draadloze verbinding met bijvoorbeeld een telefoon of tablet gemaakt kan worden. Muziek die o.a. via Spotify of YouTube wordt afgespeeld wordt zo draadloos naar de speakerset gestreamd zodat je altijd je favoriete muziek bij de hand hebt. Bij gebruik van meerdere speakersets is het van belang om te weten dat via Bluetooth slechts verbinding gemaakt kan worden met één set. Voor multi room oplossingen is daarom gebruik van WiFi een must. De Power Dynamics WCS65 is een perfecte set voor thuis of op kantoor. Bepaal zelf eenvoudig via de app waar je naar wilt luisteren en bepaal per ruimte wat er gedraaid wordt. Door de uitgekiende opbouw van de speakers is een setje WCS65 zeer snel en eenvoudig aan te sluiten. Kenmerken 2-Weg coaxial speakersysteem met Kevlar conus WiFi-aansluiting voor multi-room set-up Bluetooth-ontvanger voor audio streaming Levering per set (1 actieve + 1 passieve speaker) Magnetische stalen grille voor een nette strakke afwerking Inclusief afstandbediening, netstroomadapter en verbindingskabel Specificaties Vermogen: 2x 60W Vermogen RMS: 2x 30W Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz SPL @ 1W/1m: 90dB Woofer: 6.5 Tweeter: 1 Silk dome Aansluitspanning: 230Vac/50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen: ⌀242 x 127mm Inbouw diameter: ⌀205mm Inbouw diepte: 127mm Gewicht (set): 4kg

8. WiFi en Bluetooth speakerset - Power Dynamics WCS65 plafond inbouw luidsprekerset - 120W


Product informatiePlus or Show more

De mooie zomeravonden nu nóg mooier met deze SkyTronic geluidsset. Een complete set met vochtbestendige luidsprekers, een versterker en 10 meter luidsprekerkabel zodat je direct aan de slag kunt. Door de speciale bouw van de luidsprekers zijn deze zonder problemen buiten te installeren in bijvoorbeeld een overkapping of veranda. Zo geniet je tijdens die heerlijke zomeravonden van lekkere rustgevende muziek. Het afspelen van de muziek kan op verschillende manieren. De versterker is voorzien van een ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspeelt. Voor de aansluiting van externe apparatuur beschikt de versterker over meerdere ingangen waarop allerlei audiobronnen aangesloten kunnen worden. Denk hierbij aan een telefoon, laptop, cd speler, tablet, etc. Omdat de versterker niet is ontworpen voor gebruik buiten is het van belang om deze niet buiten te installeren maar binnen in een schuurtje o.i.d. Deze kleine versterker van SkyTronic is van alle gemakken voorzien. Een ingebouwde MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB-stick of SD-kaart. Ingebouwde FM tuner voor het afstellen op je favoriete radio station en een lijn ingang voor het aansluiten van elke andere audiobron. Ondanks het kleine formaat is dit dus toch wel een reus qua functionaliteit. Met een mooi verlichte volumeknop en LED indicaties voor de geselecteerde modi is deze versterker ook nog eens een lust voor het oog. Kenmerken 2x 40W versterker MP3-speler met USB-poort en SD-slot Externe 12Vdc / 5A aansluiting Uitgangsbeveiliging Afstandsbediening (voor de MP3-speler) FM radio (87.5 - 108.5 MHz) Treble-/bass-/volumeregeling Specificaties Uitgangsvermogen 2x 40W Impedantie 8~16 Ohms Ingangs gevoeligheid:Lijn 0~2V / 47kohm Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz // 12Vc-5A Levering 1x Versterker 1x Afstandsbediening Handleiding Afmetingen en gewicht Afmetingen 145 x 160 x 55mm Gewicht ca. 950gr Met deze Vonyx Marine speaker set is het mogelijk om ook de vochtige ruimtes te voorzien van geluid. Sauna's, badkamers, boten, zwembaden, douches en noem het maar op, het is allemaal te voorzien van geluid met deze set. De set heeft een vermogen van 100W (200W totaal) en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en luidsprekerkabels. De speakers zijn vervaardigd uit een weersbestendig kunststof en kunnen daarom goed tegen de vochtige invloeden. Deze speakers zijn ook als complete set, met versterker en tien meter luidsprekerkabel, als totaaloplossing leverbaar. Kenmerken 6,5 woofer en 2 tweeter Uitgevoerd in weerbestendig kunststof Spatwaterdicht (IP44) Inclusief bevestigingsmateriaal en aansluitkabels Levering per paar Specificaties Maximaal vermogen: 100W RMS vermogen: 45W Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz SPL@1W/1m: 88dB Tweeter: 50mm (2) Impedantie: 8 Ohm Afmetingen en gewicht Afmetingen: ø181 x 85mm Inbouwdiameter: 135mm Inbouwdiepte: 64mm Gewicht: 700gr Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel. Kenmerken Rood / Zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel Levering in lengtes van 10m.

9. Weerbestendige 6.5 speakerset + versterker en kabel voor muziek op terras of veranda


Product informatiePlus or Show more

De E-Audio B411A inbouwluidsprekers zijn geschikt voor montage wanden en plafonds. De luidsprekers beschikken over een 2-weg systeem met 6,5 inch woofer en een 1 inch richtbare tweeter. Met de montageklemmen installeert u de luidsprekers eenvoudig, snel en zijn er geen schroefgaten nodig. Deze inbouwluidsprekers zijn speciaal ontwikkeld voor montage in muren, plafonds en kasten voor zowel thuis als in bedrijfspanden. De speakers zijn voorzien van push-connectoren voor het aansluiten van de luidsprekerkabel. Inbouwmaten: Hoogte: 272 mm Breedte: 218 mm Inbouwdiepte: 97 mm Maximale muurdikte: 29 mm

10. E-Audio B411A 2-weg inbouwluidsprekers voor muur of plafond 120 watt


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Plafondspeakerss


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Plafondspeakerss. Er zijn immers 136 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Plafondspeakers kopen.