De Bestenu Versterker Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/04/2020


Om het meeste uit je geluidsinstallatie te halen en het beste geluid te krijgen, ga je op zoek naar een goede versterker. Die vind je hierboven. Hieronder lees je echter een aantal belangrijke vragen om bij stil te staan voor je aankoop!

Hoe weet ik dat mijn speakers passen bij een versterker?

hide product content

Ten eerste kijk je naar de impedantie. Dit staat voor de wisselstroomweerstand van de versterkers en speakers en wordt weergegeven in ohm (Ω). Dit is bepalend voor het vermogen van de apparatuur in kwestie. Elke speaker heeft een impedantie die overeen dien te komen met die van de versterker.

8 Ohm is bijvoorbeeld heel normaal, dus je zult weinig moeite hebben om speakers en een versterker te vinden waarvan de impedantiewaarden overeenkomen.

Daarnaast kijk je naar het vermogen van de versterker, weergegeven in watt. Misschien denk je dat meer vermogen tot meer volume leidt, maar dat hoeft niet per sé zo te zijn. Bij speakers geeft het wattage aan hoeveel kracht deze aankunnen; bij versterkers geeft dit aan hoeveel kracht deze voortbrengen.

Je ziet in de specificaties vaak de afkorting RMS (Root Mean Square) staan. Dit is de gemiddelde vermogen die speakers hebben tijdens normaal gebruik en wordt ook wel normale potentie genoemd. Maximale potentie is het vermogen dat voor korte tijd ondersteund wordt voordat schade aangericht wordt.

Normale potentie levert in ieder geval een vaste hoeveelheid wattage per vaste hoeveelheid ohm, zoals 50 watt per 8 ohm. Bij maximale potentie lopen deze cijfers op. Idealiter zorg je er hoe dan ook voor dat vooral de normale potentiewaarden onderling (tussen de speakers en de versterker) overeenkomen.

Vervolgens let je ook op de connectiviteitsopties. Komen de in- en uitgangen op de versterker en de speakers overeen? Tegenwoordig is dit geen probleem meer en hoef je niet lang te zoeken naar overeenkomende connectiviteitsopties: speakers en versterkers delen tegenwoordig bijna altijd minstens één type in- en uitgang waarmee je ze aan elkaar kunt verbinden.

Speakergevoeligheid speelt ten slotte ook een rol bij de samenwerking tussen speakers en een versterker. Dit wordt weergegeven als decibel (dB) per 1 watt (W). Vaak ligt deze waarde ergens in de 80. Heb je een speaker(set) op het oog met een gevoeligheid van bijvoorbeeld 85 dB per 1 W, dan kun je hierop je zoektocht naar een versterker verder afstellen.

Ga je voor een versterker die 1 watt aan vermogen levert? Dan haalt de speaker dus de bovengenoemde 85 dB. Als een versterker 2 watt levert, wilt dit echter niet zeggen dat je speaker opeens 170 dB aan geluid levert. Dit neemt onevenredig toe:

  • Een 2 watt versterker levert een toename van 3 dB op
  • 10 watt levert een toename van 10 dB op
  • 100 watt levert een toename van 20 dB op
  • 1000 watt levert een toename van 30 dB op

Wat is impedantie op een versterker?

hide product content

Impedantie is de wisselstroomweerstand van de onderdelen in kwestie. Dit wordt gemeten en weergegeven in ohm (Ω). Meestal liggen deze waarden bij speakers tussen de 4 en 16 ohm. Nu is het jouw taak om te kijken of de waarden overeenkomen met die van de versterker die je op het oog hebt.

Wat wilt elektrische weerstand echter zeggen? De impedantie bepaalt hoeveel vermogen apparatuur doorlaat. Een speaker met een impedantie van 4 ohm haalt dus meer vermogen uit je versterker dan een speaker met een impedantie van 8 ohm.

Wat is een DAC-versterker?

hide product content

'DAC' staat voor 'digital to analogue converter'. Deze zet een digitaal signaal dus om in een analoog signaal. Een DAC-versterker is echter een normale versterker met een ingebouwd DAC-circuit. Deze vind je ook vaak terug in cd-spelers en AV-receivers.

Een DAC heb je nodig wanneer je een digitale geluidsbron gebruikt, wat tegenwoordig maar al te vaak het geval is. Je cd-speler, je smartphone, enzovoorts – dit zijn allemaal digitale geluidsbronnen. Als je deze apparatuur niet direct aansluit op je speakers maar via een versterker, dan moet je een versterker met een DAC-circuit aanschaffen.

Wat is multiroom audio?

hide product content

Zoals de naam al zegt, zorgt multiroom audio voor geluid in meerdere kamers. Een set goede WiFi-speakers geeft je de optie muziek door het hele huis te laten klinken. Dit hoeft niet eens overal hetzelfde te zijn: je kunt in de keuken naar de radio luisteren, in je slaapkamer naar Spotify luisteren en in de woonkamer het geluid van je film laten spelen!

Hoe komt deze fantastische Versterker ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Versterker ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Versterkers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Versterkers die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Versterkers het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Versterkers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Versterkers

De beste Versterkers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Skytronic stereo versterker - 2x 200W Op zoek naar een compacte maar krachtige versterker? Dan voldoet deze Skytronic 2x 200W stereo versterker zeker aan jouw eisen! De versterker is voorzien van 4 ingangen voor het aansluiten van jouw audioapparatuur en beschikt over een bass, mid en treble regeling. Deze versterker is dan ook perfect voor woon- of hobbykamer maar kan uiteraard universeel ingezet worden. Vermogen Ondanks de compacte behuizing weet deze versterker een vermogen van maar liefst 2x 200W max. te produceren. Sluit er een paar goede hifi luidsprekers op aan en je hebt met deze versterker een schitterende basis voor een goed klinkende hifi stereo set. Aansluitingen De versterker beschikt over 4 RCA (tulp) ingangen voor het aansluiten van jouw audioapparatuur. Een cd of dvd speler, mp3 speler, laptop, computer, telefoon of tablet, het is allemaal mogelijk. Voor het aansluiten van een platenspeler kan een Phono voorversterker benodigd zijn, dit is geheel afhankelijk van jouw platenspeler. Voor het aansluiten van de speakers heb je geen stekkers of pluggen nodig, de speakerkabel kan eenvoudig geklemd worden met behulp van de draaiterminals op de achterzijde van de versterker. Geluid Bij het luisteren naar muziek wil je natuurlijk ook dat de muziek je als muziek in de oren klinkt. Met deze versterker komt dat zeker goed! Hij is namelijk voorzien van een bass, mid en treble regeling waarmee je de lage, midden en hoge tonen naar wens kunt instellen. Het volume is door middel van de grote volumeknop in te stellen zodat je jouw muziek geheel naar wens kunt instellen. Kenmerken Compacte maar krachtige versterker Strakke en moderne vormgeving Geborsteld aluminium frontpaneel Voorzien van bass, mid en treble regeling Regelbare balans 4 Stereo RCA (tulp) ingangen Schroefaansluitingen voor speakers Specificaties Vermogen Max.: 2x 200W Vermogen RMS: 2x 50W Voeding: 230Vac/50Hz Impedantie: 4 Ohm minimaa Afmetingen en gewicht Afmetingen: 270 x 285 x 98mm Gewicht: 3.15kg

1. Stereo versterker - SkyTronic hifi versterker 2x 200W met 4 ingangen en 3-bands toonregeling - Zilver


Product informatiePlus or Show more

AV-360 - Compacte stereo versterker 2x 40W De AV-360 is een 2x 40W compacte HiFi stereo versterker met mp3 speler, RCA (tulp) AUX ingang en een FM-radio die een optimaal luisterplezier garandeert. De versterker is ideaal voor het samenstellen van een kleine geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek (of wat meer) in bijvoorbeeld een hobby- of werkkamer. Maar ook voor muziek op bijvoorbeeld je terras of onder de overkapping is de AV-360 perfect. Ingebouwde mp3 speler De AV-360 is voorzien van een ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. De mp3 speler kan op de versterker zelf bediend worden maar is ook eenvoudig met behulp van de meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Features en accessoires De AV-360 versterker is voorzien van een uitgangsbeveiliging tegen kortsluting. Voor de fijnafstemming van het geluid is hij uitgevoerd met bass- en trebleregeling. Met deze instellingen kan je het geluid naar wens instellen naar een voor jouw optimale klank. De RCA (tulp) AUX ingang maakt het mogelijk om een externe audiobron zoals een cd speler, laptop, computer, etc. op de versterker aan te sluiten. 12 Volt aansluiting Voor de AV-360 zijn natuurlijk tal van toepassingen te bedenken in en rondom huis. Maar zijn toepassingsgebied gaat verder omdat hij voorzien is van een 12V aansluiting. Je kunt hem dus ook gebruiken op een 12V accu in bijvoorbeeld je boot, caravan of camper. Door zijn geringe formaat bouw je hem eenvoudig weg in bijvoorbeeld een kastje. Kenmerken 2x 40W versterker Ingebouwde mp3 speler met USB en SD aansluiting Uitgangsbeveiliging Afstandsbediening FM radio (87.5 - 108.5 MHz) Treble-, bass- & volumeregeling Specificaties Uitgangsvermogen: 2x 40W Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz Externe 12Vdc / 5A aansluiting Afmetingen en gewicht Afmetingen 145 x 160 x 55mm Gewicht ca. 950gr

2. Stereo versterker - SkyTronic AV-360 compacte stereo versterker 2x 40W met mp3 speler, radio en afstandsbediening


Product informatiePlus or Show more

Fenton AV320BT HiFi versterker voor films, games, muziek en karaoke De Fenton AV320BT is een 5-kanaals versterker met Bluetooth en USB mp3 speler. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 245W voor het aansturen van 5 speakers. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling zodat het geluid naar wens aangepast kan worden. Het dynamische display geeft een duidelijk beeld van de uitgestuurde frequenties. De beide microfooningangen zorgen ervoor dat de versterker ook perfect voor karaoke gebruikt kan worden. (Draadloze) connectiviteit De Fenton AV320BT biedt op meerdere manieren mogelijkheden voor het weergeven van geluid. Zo is de versterker voorzien van een ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding is gelegd wordt het gekoppelde apparaat in feite een afstandsbediening want muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt draadloos naar de versterker gestreamed. Zo haal je het maximale uit bijvoorbeeld je Spotify abbonnement terwijl je gewoon lekker op de bank kunt blijven liggen. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Sluit een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne speler speelt de muziek voor je af. Voor de liefhebbers van films en games is er op de achterzijde een 5.1 ingang aanwezig waarop het gedecodeerde signaal vanuit bijvoorbeeld een computer aangesloten kan worden voor surround geluid. Daarnaast beschikt de versterker nog over twee RCA (tulp) lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een CD speler of platenspeler**. Karaoke De Fenton AV320BT is voorzien van twee microfooningangen zodat je met de muziek mee kunt zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nog nét even wat beter klinkt. Leuk voor de beginnende zanger(es) maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met vrienden of familie. ** Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Kenmerken Surround karaoke versterker met 245W vermogen 5 speaker aansluitingen Bluetooth voor draadloze audio streaming Ingebouwde mp3 USB speler Twee RCA (tulp) lijningangen + DVD/AC3 ingang Twee microfooningangen met echo voor karaoke Glaspaneel vormgeving Dynamische displayweergave Beveiligd tegen kortsluiting Specificaties Uitgangsvermogen: 245W totaal Front: 2x 100W Rear: 2x 15W Center: 1x 15W Minimale speakerimpedantie: Front: 4 - 16 Ohm Rear / center: 8 - 16 Ohm Ingangsgevoeligheid lijningang: 250mV - 47kOhm Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 10mV - 600 Ohm Aansluitspanning 230Vac/50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen 315 x 420 x 110mm Gewicht 4.1kg

3. Fenton AV320BT 5-kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB


Product informatiePlus or Show more

Compact, krachtig en veelzijdig: met de auna AMP-CD608 DAB stereo-versterker krijgt de geluidsinstallatie thuis zijn optimale klanken Aansluitsterk en weergavevriendelijk regelt de auna AMP-CD608 DAB Power amplifier het huiselijke hifi landschap als bijna niemand anders. Dankzij de optische ingang, Bluetooth-interface, CD- &DVD-ingang en MP3- en AUX-ingang vinden talrijke audiobronnen ongecompliceerd toegang. Zoals gebruikelijk voor een versterker kunnen hoge en lage tonen en de balance naar de eigen wensen worden ingesteld. Zijn klankprestatie bewijst de auna AMP-CD608 DAB multikanaal versterker als hij het uiteindelijke signaal weergeeft: twee stereozones met een uitgangsvermogen van telkens 100 watt RMS staan ter beschikking om een klankrijke en apart geregelde audiobelevenis mogelijk te maken. Als alternatief kan de ook voorhanden zijnde recorder-uitgang voor een opname worden gebruikt. Afgerond wordt het compacte en bescheiden design van de digitale stereo-versterker door een fraai paneel aan de voorzijde met een groot LED-display en zilveren knoppen. Voor de bediening kan echter ook heel gemakkelijk de afstandsbediening met volledige functies worden gebruikt. Als universeel inzetbaar apparaat voor thuis is de auna AMP-CD608 DAB versterker de ideale verrijking voor alle vrienden van slim muziekplezier. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: Digitaal: geïntegreerde DAB+radio voor ruisvrij radiogenot Draadloos & gemakkelijk: Bluetooth functie voor audio-streaming van smartphone of tablet Krachtig: digitale hifi stereo amplifier met 4 x 100 watt RMS uitgangsvermogen Eenvoudig & intuïtief: groot LED-display met gemakkelijk te begrijpen knoppen en afstandsbediening Audio-input: optische ingang en AUX-in, CD-in, DVD-in en MP3-klink ingang voor aansluiting van diverse audiobronnen Elegant design: grote, metalen draaiknoppen van aluminium Jouw sound: regelbare hoge en lage tonen plus instelbare balance Eigenschappen: Aansluitingen front: 1 x 3,5-mm-klink MP3-ingang Aansluitingen achterkant: 1 x optische ingang (stereo), 1 x CD-ingang (stereo-RCA), 1 x DVD-ingang (stereo-RCA), 1 x AUX-ingang (stereo-RCA), 4 x stereo-uitgang (L/R), 1 x recorder-uitgang (stereo) Master geluidssterkte: vrij regelbaar Volume per luidspreker regelbaar Bass, treble en balance regelbaar Uitgangsvermogen: 4 x 100 watt RMS (bij 4 ohm) Impedantie: 4 ohm Stroomverzorging: 220-240 V~ | 50 Hz Afmetingen: Afmetingen: ca. 43 x 12 x 22 cm (BxHxD) Gewicht: ca. 4,5 kg

4. auna AMP-CD608 DAB HiFi-stereo versterker - geïntegreerde DAB+ radio- Bluetooth - optische ingang - afstandsbediening - 4x100W RMS


Product informatiePlus or Show more

MAX AV340 karaoke versterker voor karaoke set Met de AV340 karaoke versterker van MAX creëer je eenvoudig en snel een leuke en compacte zang of karaoke set. De versterker beschikt over Bluetooth, een mp3 speler en een AUX ingang. Aan de voorkant kan een microfoon aangesloten worden om zo mee te kunnen zingen. Met een vermogen van 2x 50W is de AV340 een compacte maar krachtige versterker. Bluetooth Via Bluetooth is het mogelijk om muziek draadloos vanaf een telefoon of tablet naar de versterker te streamen. Gebruik bijvoorbeeld YouTube en bekijk de tekst op je tablet terwijl de muziek draadloos naar de versterker wordt gestreamd. Met de ingebouwde mp3 speler speel je muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af. Zet een playlist op een USB stick en zingen maar! Voor het aansluiten van een afspeelapparaat is de AV340 aan de achterzijde voorzien van een RCA AUX ingang. Digitale versterker Het hart van de AV340 is de 2x 50W digitale versterker. Digitale versterkers kunnen zeer klein gebouwd worden en zijn uiterst efficiënt. Hierdoor is de AV340 dan ook zeer compact zonder op kwaliteit in te leveren. Voor het aansluiten van speakers zijn klemterminals op de achterzijde aanwezig, je hebt dus geen stekkers nodig om speakerkabel met de versterker te verbinden. Microfoon Bij zang of karaoke is een microfoon natuurlijk noodzakelijk. Op de AV340 kan dan ook een microfoon aangesloten worden waarvan het volume apart regelbaar is. Zo kan je een mooie balans krijgen tussen de muziek en de microfoon. Om de algehele klank te regelen zijn nog een bass en treble regelaar aanwezig. Met de MAX AV340 heb je een schitterende basis voor een mooie karaoke set. Sluit een setje speakers en een microfoon aan en je bent klaar om de sterren van de hemel te zingen! Kenmerken Karaoke versterker met digitale versterker Bluetooth voor draadloze audio streaming Ingebouwde USB mp3 speler USB en microfoon ingang aan de voorzijde AUX lijningang aan de achterzijde Aparte volumeregeling voor microfoon Bass en treble regeling Specificaties Vermogen: 2x 50W Speaker aansluiting: Schroefterminals Microfoonaansluiting: 6,3mm jack AUX aansluiting: RCA (tulp) Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (via 9V adapter) Afmetingen en gewicht Afmetingen: 145 x 160 x 55mm Gewicht: 1kg

5. Karaoke versterker - MAX AV340 karaoke set versterker met Bluetooth en mp3 speler - 2x 50W


Product informatiePlus or Show more

Samen of alleen zingen met de Fenton AV440 karaoke set versterker De Fenton AV440 karaoke versterker is een digitale versterker met twee microfooningangen zodat je samen kunt zingen. Door de Bluetooth functionaliteit van de AV440 creëer je eenvoudig een Bluetooth karaoke set. De ingebouwde mp3 speler kan mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick afspelen en een eventueel extern audio apparaat kan op de ingang op de achterzijde aangesloten worden. Voor een professionele klank kan aan het signaal van de microfoon(s) een echo effect toegevoegd worden. Met de Fenton AV440 heb je de perfecte basis voor het samenstellen van jouw karaoke set. Bluetooth Door middel van de Bluetooth mogelijkheid is het mogelijk om met bijvoorbeeld een smartphone of tablet een draadloze verbinding met de versterker te maken. Stream vervolgens via bijvoorbeeld YouTube een karaoke liedje en je hoort het geluid via de op de AV440 aangesloten speakers terwijl je voor het beeld / de tekst je telefoon of tablet gebruikt. Mp3 speler en AUX ingang Een andere handige functie is de ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspeelt. Zet je favoriete (karaoke) muziek op een USB stick of SD kaart en zingen maar! Met de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de mp3 speler. Op de achterzijde van de AV440 versterker is een RCA (tulp) lijningang aanwezig waarop je een externe audiobron zoals bijvoorbeeld een computer of cd speler kunt aansluiten. Zingen Samen zingen is leuker dan alleen. Met de Fenton AV440 kan je samen zingen want hij is voorzien van twee microfooningangen. Het signaal van deze beide ingangen kan voorzien worden van echo zodat jouw zang een professionele klank krijgt. Tevens kan je het volume van de microfoons instellen zodat je een goede balans krijgt tussen de muziek en de microfoons. Digitale versterker De AV440 is voorzien van een digitale versterker. Hierdoor is de AV440 zéér efficiënt omdat vrijwel al het gegenereerde vermogen naar de speakers gaat. Bijkomend voordeel is dat digitale versterkers erg compact zijn waardoor de AV440 relatief klein en compact is gebleven en daardoor overal makkelijk geplaatst kan worden. Door de bass en treble regeling kan je het geluid naar wens afstemmen. Met de Fenton AV440 heb je de perfecte basis voor een leuke karaoke set voor een of twee personen. Stream je muziek van bijvoorbeeld YouTube via Bluetooth draadloos naar de versterker en zing gezellig mee! Kenmerken Digitale karaoke versterker Bluetooth voor draadloze audio streaming Ingebouwde USB / SD mp3 speler Equalizer voor Bluetooth en mp3 speler Twee microfooningangen aan de voorzijde USB en SD aansluiting aan voorzijde AUX lijningang aan de achterzijde Volumeregeling en instelbare echo voor microfoonsignalen Bass en treble regeling Inclusief afstandsbediening Specificaties Vermogen: 2x 200W Equalizer: Pop, Rock, Jazz, Classic, Cut en Normal Speaker aansluiting: Schroefterminals Microfoonaansluitingen: 6,3mm jack AUX aansluiting: RCA (tulp) Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (netstroom) of 12Vdc Afmetingen en gewicht Afmetingen: 220 x 260 x 95mm Gewicht: 1.6kg

6. Karaoke versterker - Fenton AV440 karaoke set versterker met Bluetooth, mp3 speler en afstandsbediening - 400W


Product informatiePlus or Show more

Power Dynamics BT10, compacte en makkelijk in te bouwen Bluetooth versterker Deze Power Dynamics BT10 is een Bluetooth inbouw versterker met een vermogen van 2x 15W. Met behulp van deze versterker leg je makkelijk en snel een onopvallende (stereo) geluidsinstallatie aan in bijvoorbeeld een kantoor, wachtkamer, etc. De BT10 is voorzien van een klasse D versterker waardoor het geheel zeer compact gehouden kan worden. Met een vermogen van 2x 15W is de versterker perfect voor de verzorging van achtergrondmuziek in tal van ruimtes. Bluetooth De BT10 is een Bluetooth versterker, er kan dus een draadloze verbinding mee worden gemaakt vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de koppeling tot stand is gebracht dient het aangesloten toestel als afstandsbediening om bijvoorbeeld het volume te regelen. Omdat de audioverbinding geheel draadloos is kan de BT10 op bijvoorbeeld het systeemplafond blijven liggen. Vele toepassingen De BT10 is geschikt voor vele toepassingen waar een simpel audiosysteem met twee speakers volstaat. Denk hierbij aan een kantoorruimte, een werkkamer, een wachtkamer maar ook thuis in de keuken of op het terras kan de BT10 voor veel muzikaal genot zorgen. Installeren is simpel en omdat de versterker zo klein is is hij makkelijk uit het zicht te installeren. Kenmerken Compacte klasse D versterker Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten Eenvoudig te installeren Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik Levering inclusief voedingsadapter Specificaties Vermogen RMS: 30W (2x 15W) Vermogen Max.: 60W (2x 30W) Frequentiebereik: 80Hz - 18kHz Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via meegeleverde 15V netadapter Afmetingen en gewicht Afmetingen: 85 x 45 x 25mm Gewicht: 160gr

7. Versterker Bluetooth - Power Dynamics BT10 - Inbouw Bluetooth versterker 2x 15W


Product informatiePlus or Show more

Met de Denon RCD-N10 haal je een compacte receiver met veel functies in huis. Sluit gemakkelijk je eigen speakers aan op de receiver en geniet van het beste geluid. Luister naar je favoriete muziek via cd, Apple AirPlay, Bluetooth of sluit de receiver aan op de televisie. Met de ingebouwde internet radio luister je naar duizenden digitale radiostations. Wanneer je meerdere HEOS ondersteunende apparaten in huis hebt verbind je deze via het thuisnetwerk. Zo stream je muziek door het hele huis via apps als Spotify en Deezer. Met de HEOS app bedien je het multiroom systeem met je smartphone.

8. Denon RCD-N10 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met zijn verbeterde geluid, stijl en functies bouwt de nieuwe RCD-M41DAB verder aan het succes van de meermaals bekroonde RCD-M40DAB. Het nieuw ontworpen discrete analoge versterkercircuit vermindert signaalwegen voor meer helderheid en impact, terwijl de nieuwe Bluetooth-functie gemak combineert met een schakelaar om het effect op het geluid van andere bronnen te verminderen wanneer deze functie niet wordt gebruikt. Tegelijkertijd is het nieuwe cosmetische ontwerp geïnspireerd op dat van individuele modellen uit Denons bekendste lijn, de NE-serie. De RCD-M41DAB heeft twee optische digitale ingangen om een TV, settopbox of andere digitale apparaten, die verbeterde audiokwaliteit verdienen, op aan te sluiten en ingebouwde CD en FM-radio DAB/DAB+. Voor het volledige D-M41-systeem hoef je alleen nog maar de SC-M41-speakers toe te voegen en je kunt genieten van het beste HiFi-geluid.

9. Denon D-M41DAB Zwart 60 W


Product informatiePlus or Show more

Excalibur X3 Basspack subwoofer Met deze complete set bouw jij zonder moeite een subwoofer in jouw auto. De set bevat een subwoofer, versterker en aansluitmateriaal zodat je in één koop alles in huis hebt. Specificaties subwoofer: Type: X12C Kleur: zwart Materiaal: hout, kunststof, staal Afmetingen: 43 x 26,5/35,5 x 39 cm (B x D x H) Doorsnede: 12 inch (30 cm) RMS vermogen: 300 Watt Piekvermogen: 1000 Watt Frequentiebereik: 25 ~ 250 Hz Specificaties versterker: Type: X500.2 Kleur: zwart Materiaal: aluminium Afmetingen: 23 x 22,5 x 5 cm (L x B x D) Aantal kanalen: 2 RMS vermogen: 2 x 50 Watt (4 ohm) Piekvermogen (totaal): 1000 Watt (4 ohm) THD: ≤ 0,1% Frequentiebereik: 20 Hz ~ 25.000 kHz Signaal-ruisverhouding (SNR): > 88 dB Gevoeligheid: 150 mV ~ 8 V Specificaties kabelset: Type: X8GA Kleur: blauw/wit Materiaal: PVC, koper Lengte remotekabel: 5,2 meter Lengte tulp-kabel: 5,2 meter Lengte stroomkabel: 5 meter Lengte massakabel: 1 meter Geleiderdoorsnede massa- en stroomkabel: 10 mm² (8 AWG) Zekering: 60 Ampère Inhoud: 1 Subwoofer 1 Versterker 1 Stroomkabel 1 Massakabel 1 Tulpkabel 1 Remote-kabel 1 Zekeringhouder 1 Zekering 60 Ampère 2 Ringterminals 2 Vorkterminals remotekabel

10. EXCALIBUR X3 pakket Active Subwoofer - 1000 W Versterker - Aansluitkabels


Producten die soortgelijk zijn aan Versterkers


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Versterkers. Er zijn immers 160 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Versterker kopen.