Bestenu

Wat is de beste versterker van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede versterker is een moeilijke opgave. Wat is de beste versterker van 2023? Na het testen van 252 versterkers kwam de Auna AMP-218 zwart als beste uit onze versterker-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de versterkers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 versterkers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame versterker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste versterkers

1Score: 9.9
Auna AMP-218 zwart
Auna AMP-218 zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Gratyfied Power amplifier zwart
Beste Versterker voor live optredens
Gratyfied Power amplifier zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Yamaha A-S201 zilver
Beste Versterker voor thuisgebruik
Yamaha A-S201 zilver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Fenton AV-150BT zwart
Beste Versterker voor audiofielen
Fenton AV-150BT zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Skytronic 103311 zilver
Skytronic 103311 zilver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Auna AV2-CD850BT 4-zone stereo-versterker 5 zwart
Auna AV2-CD850BT 4-zone stereo-versterker 5 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Auna AV2-CD508BT Thuis Bedraad en zwart
Auna AV2-CD508BT Thuis Bedraad en zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
auna Silver Star CD hifi silber
auna Silver Star CD hifi silber
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Marantz PM6007 zwart
Beste Versterker voor professioneel gebruik
Marantz PM6007 zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Fenton AV340BT zwart
Fenton AV340BT zwart
Fenton
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Versterker Koopgids

Om het meeste uit je geluidsinstallatie te halen en het beste geluid te krijgen, ga je op zoek naar een goede versterker. Die vind je hierboven. Hieronder lees je echter een aantal belangrijke vragen om bij stil te staan voor je aankoop!

Hoe weet ik dat mijn speakers passen bij een versterker?

Ten eerste kijk je naar de impedantie. Dit staat voor de wisselstroomweerstand van de versterkers en speakers en wordt weergegeven in ohm (Ω). Dit is bepalend voor het vermogen van de apparatuur in kwestie. Elke speaker heeft een impedantie die overeen dien te komen met die van de versterker.

8 Ohm is bijvoorbeeld heel normaal, dus je zult weinig moeite hebben om speakers en een versterker te vinden waarvan de impedantiewaarden overeenkomen.

Daarnaast kijk je naar het vermogen van de versterker, weergegeven in watt. Misschien denk je dat meer vermogen tot meer volume leidt, maar dat hoeft niet per sé zo te zijn. Bij speakers geeft het wattage aan hoeveel kracht deze aankunnen; bij versterkers geeft dit aan hoeveel kracht deze voortbrengen.

Je ziet in de specificaties vaak de afkorting RMS (Root Mean Square) staan. Dit is de gemiddelde vermogen die speakers hebben tijdens normaal gebruik en wordt ook wel normale potentie genoemd. Maximale potentie is het vermogen dat voor korte tijd ondersteund wordt voordat schade aangericht wordt.

Normale potentie levert in ieder geval een vaste hoeveelheid wattage per vaste hoeveelheid ohm, zoals 50 watt per 8 ohm. Bij maximale potentie lopen deze cijfers op. Idealiter zorg je er hoe dan ook voor dat vooral de normale potentiewaarden onderling (tussen de speakers en de versterker) overeenkomen.

Vervolgens let je ook op de connectiviteitsopties. Komen de in- en uitgangen op de versterker en de speakers overeen? Tegenwoordig is dit geen probleem meer en hoef je niet lang te zoeken naar overeenkomende connectiviteitsopties: speakers en versterkers delen tegenwoordig bijna altijd minstens één type in- en uitgang waarmee je ze aan elkaar kunt verbinden.

Speakergevoeligheid speelt ten slotte ook een rol bij de samenwerking tussen speakers en een versterker. Dit wordt weergegeven als decibel (dB) per 1 watt (W). Vaak ligt deze waarde ergens in de 80. Heb je een speaker(set) op het oog met een gevoeligheid van bijvoorbeeld 85 dB per 1 W, dan kun je hierop je zoektocht naar een versterker verder afstellen.

Ga je voor een versterker die 1 watt aan vermogen levert? Dan haalt de speaker dus de bovengenoemde 85 dB. Als een versterker 2 watt levert, wilt dit echter niet zeggen dat je speaker opeens 170 dB aan geluid levert. Dit neemt onevenredig toe:

 • Een 2 watt versterker levert een toename van 3 dB op
 • 10 watt levert een toename van 10 dB op
 • 100 watt levert een toename van 20 dB op
 • 1000 watt levert een toename van 30 dB op

Wat is impedantie op een versterker?

Impedantie is de wisselstroomweerstand van de onderdelen in kwestie. Dit wordt gemeten en weergegeven in ohm (Ω). Meestal liggen deze waarden bij speakers tussen de 4 en 16 ohm. Nu is het jouw taak om te kijken of de waarden overeenkomen met die van de versterker die je op het oog hebt.

Wat wilt elektrische weerstand echter zeggen? De impedantie bepaalt hoeveel vermogen apparatuur doorlaat. Een speaker met een impedantie van 4 ohm haalt dus meer vermogen uit je versterker dan een speaker met een impedantie van 8 ohm.

Wat is een DAC-versterker?

'DAC' staat voor 'digital to analogue converter'. Deze zet een digitaal signaal dus om in een analoog signaal. Een DAC-versterker is echter een normale versterker met een ingebouwd DAC-circuit. Deze vind je ook vaak terug in cd-spelers en AV-receivers.

Een DAC heb je nodig wanneer je een digitale geluidsbron gebruikt, wat tegenwoordig maar al te vaak het geval is. Je cd-speler, je smartphone, enzovoorts – dit zijn allemaal digitale geluidsbronnen. Als je deze apparatuur niet direct aansluit op je speakers maar via een versterker, dan moet je een versterker met een DAC-circuit aanschaffen.

Wat is multiroom audio?

Zoals de naam al zegt, zorgt multiroom audio voor geluid in meerdere kamers. Een set goede WiFi-speakers geeft je de optie muziek door het hele huis te laten klinken. Dit hoeft niet eens overal hetzelfde te zijn: je kunt in de keuken naar de radio luisteren, in je slaapkamer naar Spotify luisteren en in de woonkamer het geluid van je film laten spelen!

hero illustration

Hoe testen we versterkers?

Om de beste versterker te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze versterker-test hebben we 252 versterkers geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze versterker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze versterker-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne versterker-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste versterker in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 252 versterkers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste versterkers op een rijtje

1 - Auna AMP-218 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Auna AMP-218 zwart

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een compacte, krachtige en veelzijdige versterker voor je thuisbioscoop? Dan is de Auna AMP-218 BT 5.1 surround versterker wellicht iets voor jou! Met een vermogen van maar liefst 390 Watt is deze versterker in staat om een intelligent geluid te creëren voor een optimale thuisbioscoop ervaring.

Wat deze versterker uniek maakt, is de bluetooth interface die het mogelijk maakt om draadloos en comfortabel audiobestanden af te spelen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Daarnaast beschikt de versterker over een AUX ingang, DVD ingang, USB poort en SD sleuf voor aanvullende audio-input. Ook is er de optie om de versterker te gebruiken als karaokemachine met twee microfooningangen aan de voorzijde en diverse effecten zoals echo, repeat en delay.

Met de Auna AMP-218 BT 5.1 surround versterker kun je het volume, bas en treble afzonderlijk regelen en van hoge en lage tonen voorzien. De versterker beschikt ook over vier equalizer pre-sets: rock, pop, jazz of classic. Het aangepaste audiosignaal wordt via de achterzijde aan het stereo of surround landschap afgegeven.

De versterker heeft twee stereo-aansluitingen die elk 120 Watt RMS vermogen leveren en drie stereo-luidsprekerklemmen die elk 50 Watt RMS ter beschikking stellen voor centrale en satellietluidsprekers. De ontbrekende subwoofer kan worden aangesloten via de stereo RCA recorderuitgang.

Kortom, de Auna AMP-218 BT 5.1 surround versterker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige versterker voor zijn of haar thuisbioscoop. Het vermogen van 390 Watt en de vele aansluitmogelijkheden maken deze versterker de perfecte aanvulling op je home entertainment systeem.

Persoonlijk vind ik deze versterker een geweldige toevoeging aan mijn thuisbioscoop. Het enige nadeel is dat de versterker vrij groot en zwaar is, wat het lastig kan maken om hem te verplaatsen. Maar als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige versterker, dan is dit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

2 - Gratyfied Power amplifier zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Versterker voor live optredens: Gratyfied Power amplifier zwart

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een krachtige en flexibele mini versterker? Dan is de Gratyfied Power Amplifier zwart zeker iets voor jou! Dankzij de ingebouwde Bluetooth kun je gemakkelijk draadloos verbinding maken met je smartphone, tablet of laptop en genieten van je favoriete muziek zonder kabels. En met zijn vermogen van 90 Watt en lage vervorming levert deze versterker een krachtig en helder geluid.

Wat deze mini versterker zo bijzonder maakt, is zijn compatibiliteit met diverse apparaten zoals tablet PC, TV, smartphone en laptops. Dit maakt het niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg. Bovendien kun je hem aansluiten op externe apparaten zoals radio's, luidsprekers en microfoons, of gebruik maken van de hoofdtelefoonaansluiting voor privé luisteren vanaf je PC of laptop.

Een ander voordeel van de Gratyfied Power Amplifier zwart is zijn compacte en handige ontwerp. Hij neemt weinig ruimte in beslag en kan overal gemakkelijk worden geplaatst. Daarnaast heeft deze versterker een goede geluidskwaliteit, zonder gebrom of gesis.

Als specialist in Amplifiers kan ik zeggen dat deze mini versterker een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en flexibele oplossing om van hun muziek te genieten. De vermogens- en frequentierespons specificaties zijn zeker indrukwekkend. Het enige nadeel is dat deze versterker niet waterdicht is, dus je moet hem op een droge plek bewaren.

Al met al is de Gratyfied Power Amplifier zwart een betaalbare en krachtige mini versterker die aan al je muzikale wensen voldoet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3 - Yamaha A-S201 zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Versterker voor thuisgebruik: Yamaha A-S201 zilver

Voordelen

 • list plusDeze versterker heeft een hoge kwaliteit, wat betekent dat het een duurzame en betrouwbare versterker is.
 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding is voordelig, waardoor het een goede optie is voor mensen met een kleiner budget.
 • list plusHet heeft 100 watt per kanaal, wat betekent dat het een krachtige versterker is die een helder geluid kan produceren.

Nadelen Yamaha A-S201 zilver

 • list plusDe loudness functie ontbreekt, waardoor het geluid niet aangepast kan worden aan verschillende ruimtes.
 • list plusHet heeft geen recorder out functie, waardoor het moeilijker is om opnames te maken.
 • list plusHet is niet zo eenvoudig in gebruik, waardoor het moeilijker is voor beginners om het te bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een krachtige versterker die jouw favoriete muziek op een hoog niveau kan afspelen? Dan is de Yamaha A-S201 zilver een goede keuze! Met een vermogen van 100 watt per kanaal stuurt deze versterker krachtige speakers aan, waardoor je altijd kunt genieten van een helder en krachtig geluid. Bovendien beschikt de versterker over een phono aansluiting, waardoor je zonder tussenkomst van een losse voorversterker jouw favoriete platen kunt afspelen in hoge kwaliteit.

Het instellen van het geluid naar eigen smaak is ook geen probleem dankzij de bas- en treble-instellingen. Door de gemakkelijke bediening via de knoppen op het apparaat en de afstandsbediening kun je altijd snel het geluid aanpassen naar jouw voorkeur.

Wat deze versterker echt onderscheidt van andere versterkers is de hoogwaardige kwaliteit van het geluid en de krachtige output. Met een totale harmonische vervorming van slechts 0,2 procent en een frequentiebereik van 10 Hz tot 100.000 Hz ben je verzekerd van een helder en gedetailleerd geluid.

Het enige nadeel van deze versterker is dat hij niet beschikt over Bluetooth of wifi-connectiviteit, dus als je op zoek bent naar een versterker met deze functies, dan is de Yamaha A-S201 zilver niet voor jou.

Over het algemeen is de Yamaha A-S201 zilver een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en hoogwaardige versterker voor hun muzieksysteem. De versterker is gemakkelijk in gebruik en biedt een uitstekende geluidskwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - Fenton AV-150BT zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Versterker voor audiofielen: Fenton AV-150BT zwart

Voordelen

 • list plusDe Fenton AV-150BT zwart heeft een uitstekende geluidskwaliteit voor zijn afmetingen.
 • list plusDe range speaker weerstand van de Fenton AV-150BT zwart is goed.
 • list plusDe Fenton AV-150BT zwart heeft een redelijke prijs.

Nadelen Fenton AV-150BT zwart

 • list plusDe Fenton AV-150BT zwart heeft een matig bereik met bluetooth.
 • list plusHet heeft geen functie voor schakeling stereo-surround.
 • list plusHet heeft geen radio zoekfunctie.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

De Fenton AV-150BT is een all-in-one surround versterker die perfect is voor jouw home cinema set-up. Met een totaal vermogen van 380W en aparte vermogens voor de front, surround en center uitgangen, is dit de ideale versterker voor een krachtige en dynamische audio-ervaring. Maar wat deze versterker echt onderscheidt van andere versterkers, is de Bluetooth-functionaliteit waarmee je draadloos verbinding kunt maken met jouw smartphone, tablet of laptop en zo jouw favoriete muziek kunt streamen vanaf bijvoorbeeld Spotify of Apple Music. Een andere handige feature is de ingebouwde mp3 speler die mp3 muziekbestanden rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspeelt.

De AV-150BT is ook uitgerust met een FM tuner, zodat je kunt genieten van jouw favoriete radiostations zonder extra apparatuur aan te sluiten. Bovendien is de versterker voorzien van een dubbele microfoon ingang, zodat je hem ook als karaoke versterker kunt gebruiken. En als je je zorgen maakt over de geluidskwaliteit, hoef je dat niet te doen, want de AV-150BT heeft een minimale frequentie van 20 Hz en een maximale frequentie van 20000 Hz, waardoor het geluid kristalhelder is.

Al met al is de Fenton AV-150BT de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige versterker. Of je nu films kijkt, muziek luistert of karaoke zingt, deze versterker zorgt voor een fantastische audio-ervaring. Het enige nadeel is dat de vermogensuitgangen niet zo hoog zijn als bij sommige andere versterkers, maar voor de meeste thuisgebruikers zal dit geen probleem zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Skytronic 103311 zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Skytronic 103311 zilver

Voordelen

 • list plusDeze versterker heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van deze versterker is goed.

Nadelen Skytronic 103311 zilver

 • list plusDe versterker heeft een luidruchtige ventilator.
 • list plusDe versterker heeft geen koptelefoon aansluiting.
 • list plusHet is lastig in gebruik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een compacte en krachtige versterker voor je muziek? Dan is de Skytronic 103311 zilver de perfecte oplossing voor jou! Met een vermogen van 400 watt levert deze versterker mooi en krachtig geluid. Wat deze versterker uniek maakt, is de 3-bands toonregeling waarmee je het geluid volledig naar je eigen smaak kunt aanpassen. Zo kun je zelf bepalen op welke sterkte je lage, midden en hoge tonen wilt hebben tijdens het luisteren naar muziek.

Niet alleen is de versterker makkelijk te gebruiken dankzij de schroefterminals en 4 RCA (tulp) ingangen, maar ook staat hij netjes in elke ruimte door het strakke front dat gemaakt is van geborsteld aluminium. Met een afmeting van 27 x 28,5 x 9,8 cm is deze versterker compact en universeel en kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt.

Een ander groot voordeel van deze versterker is de harmonische vervorming van 0. Dit betekent dat het geluid dat uit de versterker komt, helder en zuiver is zonder enige vervorming.

Een puntje van kritiek zou kunnen zijn dat de versterker alleen een maximale frequentie van 50 Hz heeft. Dit kan voor sommige muziekgenres wellicht als beperkend worden ervaren.

Al met al is de Skytronic 103311 zilver een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en compacte versterker met een goede geluidskwaliteit en de mogelijkheid om het geluid volledig naar eigen smaak aan te passen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Auna AV2-CD850BT 4-zone stereo-versterker 5 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Auna AV2-CD850BT 4-zone stereo-versterker 5 zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

De auna AV2-CD508BT is een veelzijdige 4-zone stereo-versterker in aantrekkelijk retro-design die met zijn 5 x 80W RMS vermogen gevarieerde, dynamische klankresultaten levert als het gaat om bassgeluid, midrange en hoge tonen. De aansluitopties van de 4-zone versterker oriënteren zich daarbij op de huislijke HiFi standaard. Dankzij de geïntegreerde bluetooth interface zijn smartphones en tablets, en zelfs de computer, daadloos in het audiosysteem te integreren. Aan de achterzijde van de stereo-versterker bevinden zich drie AUX ingangen voor, bijvoorbeeld, cassettedek en CD speler. Inkomende signalen worden via de audio output aan andere apparaten doorgegeven. Aan de voorzijde vindt u een USB poort waarmee MP3 en WMA bestanden kunnen worden afgespeeld. Alle functies zijn comfortabel via de afstandsbediening te wijzigen. Naaste de afzonderlijke volumeregelaar voor de betreffende zones, zijn ook de hoge en lage tonen aan uw voorkeur aan te passen. Met zijn gereduceerde armatuur, dimbare display en front van geborsteld aluminium streeft de auna AV2-CD508BT 4-zone HiFi-versterker naar onvergetelijke elegantie in een klassiek design. Top features: 4-zone stereo-versterker met 8x 50 Watt RMS vermogen Bluetooth interface voor de draadloze weergave van muziek van smartphone, tablet of computer 3 stereo cinch line-inputs voor CD speler, DVD speler en AUX bronnen USB poort voor het afspelen van MP3 en MWA bestanden Comfortabel in gebruik middels de meegeleverde afstandsbediening met een reikwijdte van 30 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Auna AV2-CD508BT Thuis Bedraad en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Auna AV2-CD508BT Thuis Bedraad en zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

Auna AV2-CD508BT. Piekvermogen per kanaal: 125 W, Output impedance: 6 - 18. Speakers connectiviteit type: Klemmenaansluiting. Breedte: 420 mm, Diepte: 250 mm, Hoogte: 85 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8 - auna Silver Star CD hifi silber

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. auna Silver Star CD hifi silber

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze versterker is dat hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 • list plusEen ander voordeel is dat het toestel veel diverse mogelijkheden biedt.
 • list plusHet heeft een Nederlands menu.

Nadelen auna Silver Star CD hifi silber

 • list plusEen nadeel is dat de handleiding niet duidelijk is.
 • list plusEen ander nadeel is dat het toestel geen goede balans heeft.
 • list plusHet design is niet mooi.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

De auna CD hifi-receiver als Silver Star of Black Star Edition is dankzij de vele functies en aansluitmogelijkheden de perfecte uitbreiding voor bestaande hifi-installaties. De alleskunner met geïntegreerd internet/DAB+/FM-radio ontvangt tot 40.000 zenders en heeft geïntegreerde WiFi, een moderne slot-in CD-speler, een USB-aansluiting voor MP3-weergave en een LAN-ingang. Bijzonder opmerkelijk is de draadloze Spotify Connect-functie waarmee de hifi-receiver voor betrouwbare audio streaming via smartphone, tablet of laptop zorgt. De geïntegreerde klasse D-versterker met equalizer functie brengt de aangesloten luidsprekers met 2 x 30 watt RMS uitgangsvermogen tot klinken en biedt diverse functies voor geluidsafstemming aan. Het overzichtelijke 2,8" TFT-kleurendisplay met achtergrondverlichting geeft alle informatie over bediening en muziekweergave en houdt je op elk moment van de dag en de nacht betrouwbaar op de hoogte. Voor de comfortabele bediening van de hifi-versterker wordt een afstandsbediening met volledige functies meegeleverd. De auna Silver Star en Black Star hifi-receivers zijn ware multitalenten die de hoogste muziekkwaliteit combineren met ontelbare toepassingsmogelijkheden. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: In de oren: CD hifi receiver met geïntegreerde, 60 watt RMS klasse D versterker voor het beste geluid Wereldontvanger: geïntegreerd internet/DAB+/FM-radio met meer dan 40.000 zenders en WiFi-interface Extra slim: Spotify muziek direct per LAN of WLAN voor eindeloos muziekgenot Draadloos en handig: Bluetooth verbinding voor draadloos streamen Vanaf de bank: AirMusic Control app en afstandsbediening voor eenvoudige bediening Alles in een oogopslag: overzichtelijk 2,8" TFT kleurendisplay Moderne klassieker: Slot-in CD-speler en USB-poort voor CD's en MP3's Allround aansluitbaar: optische & coaxiale digitale ingang, LAN-ingang, antenne-ingang, AUX-in en RCA-luidsprekeruitgang Eigenschappen: Aansluitingen: 1 x RCA AUX-in, 1 x RCA stereo uitgang, 1 x RCA pre-out, 1 x optische digitale ingang, 1x coaxiale digitale ingang, 1 x LAN-ingang, 1 x DAB/FM antenneaansluiting Versterker uitgangsvermogen: 2 x 30 watt RMS Luidspreker impedantie: 4 - 8 Ohm Klasse-D versterker Equaliser-functie Internet/DAB+/FM-radio Slot-in CD-speler voor audio CD's, CD-R/RW en MP3 CD's Spotify Connect AirMusic Controle app USB-aansluiting voor MP3-weergave Meer dan 40.000 zenders Overzichtelijk 2,8" TFT kleurendisplay Infrarood afstandsbediening (inclusief) Stroomverbruik: max. 70 watt Stroomvoorziening: 220 - 240 V~ | 50 Hz Omvang levering: 1 x hifi ontvanger 1 x afstandsbediening Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Afmetingen: ca. 43 x 6,5 x 27 cm (BxHxD) Stroomsnoer: ca. 1,4 m lengte Gewicht: ca. 3,2 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Marantz PM6007 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste Versterker voor professioneel gebruik: Marantz PM6007 zwart

Voordelen

 • list plusDe Marantz PM6007 zwart heeft een modern design.
 • list plusHet dynamiek van de Marantz PM6007 zwart is groot.
 • list plusHet geluid van de Marantz PM6007 zwart is aangenaam.

Nadelen Marantz PM6007 zwart

 • list plusDe afstandsbediening van de Marantz PM6007 zwart is groot van formaat.
 • list plusEr is weinig mid range.
 • list plusEr is een hoog bas.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.7

Wil jij je favoriete muziek in hoge kwaliteit beluisteren? Dan is de Marantz PM6007 zwart een uitstekende keuze. Met deze versterker ben je verzekerd van gedetailleerde geluidsweergave dankzij de hoogwaardige DAC. Bovendien kun je zowel digitale als analoge bronnen aansluiten op de versterker. De analoge en digitale aansluitingen worden van elkaar afgeschermd door middel van een metalen behuizing. Dat betekent dat je geen last hebt van storingen en ruis tijdens het luisteren. De PM6007 heeft ook een phono ingang waarmee je een platenspeler kunt aansluiten. De FET-ingang zorgt ervoor dat het signaal en geluid van je platenspeler zuiver zijn.

De PM6007 is een geïntegreerde versterker die krachtig en energiezuinig is. Met 45 watt (8 ohm, 20 HZ-20 kHz) vermogen per kanaal is deze versterker geschikt voor veeleisende speakers. De 192 kHz /24 bits D/A-converter zorgt ervoor dat je muziek in hoge resolutie kunt beluisteren. Ook beschikt de PM6007 over Current Feedback-versterkertechnologie, waardoor de geluidsweergave met hoge snelheid en grote bandbreedte is. De subwoofer-uitgang zorgt voor een verbeterde bas.

Wat deze versterker echt uniek maakt, is de aangepaste blokcondensatoren en ringkerntransformator. Deze zorgen voor een stabiele stroomvoorziening en verminderen ruis en storingen. De PM6007 is ook energiezuinig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Kortom, de Marantz PM6007 zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en gedetailleerde versterker. Of je nu van digitale of analoge muziek houdt, deze versterker kan het allemaal aan. De PM6007 is ook geschikt voor veeleisende speakers, dus je kunt echt genieten van je muziek. Het enige nadeel is dat de prijs aan de hoge kant is, maar als je op zoek bent naar kwaliteit, is dit het zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10 - Fenton AV340BT zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Fenton AV340BT zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

De Fenton AV340BT Bluetooth versterker is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige versterker. Met 510 watt vermogen en een lijningang en 5.1 DVD/AC3 audio ingang, kun je genieten van een indrukwekkend geluid. Je kunt maar liefst 5 speakers aansluiten en met Bluetooth streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop. Ook kun je luisteren naar mp3 muziek die op een USB-stick staat. De versterker heeft een 8 ohm impedantie, 0 harmonische vervorming, een maximale frequentie van 19000 Hz en een minimale frequentie van 50 Hz. Met de meegeleverde afstandsbediening is de versterker heel eenvoudig te bedienen. De Fenton AV340BT is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige versterker met veel aansluitmogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van versterkers. Er zijn immers 252 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!