Bestenu

Beste versterkers - dec. 2022

Met meer dan 225 versterkers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste versterkers op een rij
01Score: 9.5
auna AMP-4000 DAB HiFi stereo versterker
auna AMP-4000 DAB HiFi stereo versterker
Ga naar laagste prjis
02Score: 9
Sonos Connect
Sonos Connect
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Auna AV2-CD508
Auna AV2-CD508
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Sonos Amp
Sonos Amp
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Sunbuck 2500W 220V Audio Eindversterker Bluetooth Hifi Luidspreker 4 Microfoon Afstandsbediening Ondersteuning Fm usb Sd-kaart DC12V
Sunbuck 2500W 220V Audio Eindversterker Bluetooth Hifi Luidspreker 4 Microfoon Afstandsbediening Ondersteuning Fm usb Sd-kaart DC12V
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.7
Karaoke versterker
Karaoke versterker
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Yamaha AS-301 Versterker
Yamaha AS-301 Versterker
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier | 400W | Versterker | Stereo Versterker | Mediaspeler
Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier | 400W | Versterker | Stereo Versterker | Mediaspeler
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Versterker
Versterker
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Versterker Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Om het meeste uit je geluidsinstallatie te halen en het beste geluid te krijgen, ga je op zoek naar een goede versterker. Die vind je hierboven. Hieronder lees je echter een aantal belangrijke vragen om bij stil te staan voor je aankoop!

Hoe weet ik dat mijn speakers passen bij een versterker?

Ten eerste kijk je naar de impedantie. Dit staat voor de wisselstroomweerstand van de versterkers en speakers en wordt weergegeven in ohm (Ω). Dit is bepalend voor het vermogen van de apparatuur in kwestie. Elke speaker heeft een impedantie die overeen dien te komen met die van de versterker.

8 Ohm is bijvoorbeeld heel normaal, dus je zult weinig moeite hebben om speakers en een versterker te vinden waarvan de impedantiewaarden overeenkomen.

Daarnaast kijk je naar het vermogen van de versterker, weergegeven in watt. Misschien denk je dat meer vermogen tot meer volume leidt, maar dat hoeft niet per sé zo te zijn. Bij speakers geeft het wattage aan hoeveel kracht deze aankunnen; bij versterkers geeft dit aan hoeveel kracht deze voortbrengen.

Je ziet in de specificaties vaak de afkorting RMS (Root Mean Square) staan. Dit is de gemiddelde vermogen die speakers hebben tijdens normaal gebruik en wordt ook wel normale potentie genoemd. Maximale potentie is het vermogen dat voor korte tijd ondersteund wordt voordat schade aangericht wordt.

Normale potentie levert in ieder geval een vaste hoeveelheid wattage per vaste hoeveelheid ohm, zoals 50 watt per 8 ohm. Bij maximale potentie lopen deze cijfers op. Idealiter zorg je er hoe dan ook voor dat vooral de normale potentiewaarden onderling (tussen de speakers en de versterker) overeenkomen.

Vervolgens let je ook op de connectiviteitsopties. Komen de in- en uitgangen op de versterker en de speakers overeen? Tegenwoordig is dit geen probleem meer en hoef je niet lang te zoeken naar overeenkomende connectiviteitsopties: speakers en versterkers delen tegenwoordig bijna altijd minstens één type in- en uitgang waarmee je ze aan elkaar kunt verbinden.

Speakergevoeligheid speelt ten slotte ook een rol bij de samenwerking tussen speakers en een versterker. Dit wordt weergegeven als decibel (dB) per 1 watt (W). Vaak ligt deze waarde ergens in de 80. Heb je een speaker(set) op het oog met een gevoeligheid van bijvoorbeeld 85 dB per 1 W, dan kun je hierop je zoektocht naar een versterker verder afstellen.

Ga je voor een versterker die 1 watt aan vermogen levert? Dan haalt de speaker dus de bovengenoemde 85 dB. Als een versterker 2 watt levert, wilt dit echter niet zeggen dat je speaker opeens 170 dB aan geluid levert. Dit neemt onevenredig toe:

  • Een 2 watt versterker levert een toename van 3 dB op
  • 10 watt levert een toename van 10 dB op
  • 100 watt levert een toename van 20 dB op
  • 1000 watt levert een toename van 30 dB op

Wat is impedantie op een versterker?

Impedantie is de wisselstroomweerstand van de onderdelen in kwestie. Dit wordt gemeten en weergegeven in ohm (Ω). Meestal liggen deze waarden bij speakers tussen de 4 en 16 ohm. Nu is het jouw taak om te kijken of de waarden overeenkomen met die van de versterker die je op het oog hebt.

Wat wilt elektrische weerstand echter zeggen? De impedantie bepaalt hoeveel vermogen apparatuur doorlaat. Een speaker met een impedantie van 4 ohm haalt dus meer vermogen uit je versterker dan een speaker met een impedantie van 8 ohm.

Wat is een DAC-versterker?

'DAC' staat voor 'digital to analogue converter'. Deze zet een digitaal signaal dus om in een analoog signaal. Een DAC-versterker is echter een normale versterker met een ingebouwd DAC-circuit. Deze vind je ook vaak terug in cd-spelers en AV-receivers.

Een DAC heb je nodig wanneer je een digitale geluidsbron gebruikt, wat tegenwoordig maar al te vaak het geval is. Je cd-speler, je smartphone, enzovoorts – dit zijn allemaal digitale geluidsbronnen. Als je deze apparatuur niet direct aansluit op je speakers maar via een versterker, dan moet je een versterker met een DAC-circuit aanschaffen.

Wat is multiroom audio?

Zoals de naam al zegt, zorgt multiroom audio voor geluid in meerdere kamers. Een set goede WiFi-speakers geeft je de optie muziek door het hele huis te laten klinken. Dit hoeft niet eens overal hetzelfde te zijn: je kunt in de keuken naar de radio luisteren, in je slaapkamer naar Spotify luisteren en in de woonkamer het geluid van je film laten spelen!

hero illustration

Hoe komt deze handige versterker lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste versterker ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over versterkers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle versterkers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke versterkers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van versterkers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste versterkers in een makkelijke lijst

1 - auna AMP-4000 DAB HiFi stereo versterker

Loading..
Ga naar laagste prjis

De auna AMP-4000 DAB is een HiFi-stereoversterker met geïntegreerde DAB+ radiofunctie voor je geluidsinstallatie thuis. Aan de achterkant staan 4 luidsprekerzones met elk 100 watt RMS-vermogen voor je klaar. Dankzij de optische ingang, twee coaxiale ingangen en de mogelijkheid om externe apparaten via Bluetooth aan te sluiten, vinden talrijke audiobronnen een ongecompliceerde toegang. Bovendien bevinden zich nog een AUX-ingang, een line-out uitgang en 3 stereo RCA-ingangen voor de aansluiting van CD- en DVD-spelers op het goed uitgeruste achterpaneel van de AMP-4000 DAB. Een gemakkelijk toegankelijk USB-slot aan de voorzijde rondt het complete geluidspakket af. Zoals gebruikelijk voor een versterker, kunnen volume, hoge tonen en lage tonen naar eigen voorkeur worden ingesteld. Het centrale LED-display en de meegeleverde afstandsbediening zorgen voor een eenvoudige bediening. Zijn twee aluminium frontpanelen zetten een discreet accent en bezorgen de auna AMP-4000 DAB stereo versterker een stijlvolle en elegante uitstraling. Productdetails Top features: Digitaal: Stereo versterker met geïntegreerde DAB+ radio voor ruisvrij radiogenot Wireless en eenvoudig: Bluetooth-interface voor audio-streaming van smartphone of tablet Krachtig: met 4 x 100 watt RMS uitgangsvermogen Comfortabele bediening: dankzij afstandsbediening en LED-display Veelzijdige aansluitmogelijkheden: optische, coaxiale, AUX- en RCA-ingang, evenals line-out uitgang Eigenschappen: Aansluitingen: 1 x USB-ingang (voorkant), 1 x optische ingang, 2 x coaxiale ingang, 1 x line-out uitgang en 1 x AUX-ingang Vermogen: 4 x 100 watt RMS vermogen Geïntegreerde DAB+ radiotuner 4 zones voor luidsprekers Aan/uit-schakelaar aan de achterkant en DAB-antenne Mute functie Leddisplay Afstandsbediening Stroomvoorziening: 220-240 V~ | 50/60 Hz Omvang levering: 1 x HiFi stereoversterker 1x afstandsbediening Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Afmetingen: ca. 43 x 12,5 x 24,5 cm (BxHxD) Lengte kabel: ca. 170 cm Gewicht: ca. 4 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Sonos Connect

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak van je stereo of home cinema een muziek streamend systeem

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Auna AV2-CD508

Loading..
Ga naar laagste prjis

Eersteklas HiFi versterker met 3 RCA-ingangen en 1 RCA-uitgang en aan de voorkant een AUX-ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie. De verschillende manieren om de versterker aan te sluiten zijn volmaakt voor het gebruik in een gemiddeld huishouden. De AUX-input aan de voorkant zorgt er voor dat u gemakkelijk een los audio component kunt aansluiten op de versterker, zoals een MP3 of CD-speler. Aan de achterkant zitten 3 RCA-ingangen waarop u radio-tuners, DVD spelers, cd-spelers en andere apparatuur kunt aansluiten. De bediening van de apparatuur kan gemakkelijk met de afstandsbediening of via het bedieningspaneel aan de voorkant. Het maximale piekvermogen van de versterker is 600 Watt, dit is voldoende om zelfs de grootste ruimtes te voorzien van geluid. Deze Auna Hifi versterker, biedt een dynamisch en vol geluid, waarin de balans tussen bass, midrange en treble perfect op elkaar is afgestemd. Het elegante design van de Auna HiFi versterker laat hem opvallen in elke opstelling. De voorkant van geborsteld roestvrij staal maakt de versterker een lust voor het oog. Kenmerken Stereo versterker met 2 x 60W Max - 2 x 300W Piek AUX-ingang aan de voorkant voor het aansluiten van externe audio-apparatuur zoals MP3-en CD-spelers Drie RCA-ingangen en één RCA-uitgang Handige bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant Voorkant gemaakt van geborsteld roestvrij staal Specificaties Aansluitingen: 1 x 3,5mm mini-jack AUX-ingang aan de voorzijde, 3 x RCA-ingang, 1 x RCA-uitgang, 2 x aansluitingen voor luidsprekers Aan-uit schakelaar aan de achterkant Instelbare bass en treble Regelbare balans Regelbaar volume Voeding: 230V, 50Hz Levering 1 x Versterker 1 x Afstandsbediending Handleiding Afmetingen en gewicht Afmetingen: 42,5 x 8,5 x 26cm Gewicht: 3,3kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Sonos Amp

Loading..
Ga naar laagste prjis

Sluit je hele entertainmentsysteem aan op de Sonos Amp en geef je bedrade speakers een echte upgrade dankzij de 125 W klasse D versterker. Stream draadloos jouw digitale muziekbibliotheek naar je luidsprekers via de gratis Sonos app of direct via Airplay 2. Deze veelzijdige versterker beschikt over een HDMI-aansluiting, zodat je zelfs je tv aan kunt sluiten. De Sonos Amp heeft een fraai en compact ontwerp. Zo past hij perfect tussen je luidsprekers, naast je cd-speler of tv. Kenmerken van de Sonos Amp: Upgrade je bedrade speakers Sluit je platenspeler, stereo, bedrade speakers en meer aan om te genieten van platen, cd's, audiobestanden en streaming. Je kunt zelfs je buitenspeakers versterken en je Sonos-systeem uitbreiden naar je tuin. Versterk je tv-beleving Geniet van stereogeluid voor tv-programma's, films en videogames als je Amp aansluit op je speakers en tv. Voeg draadloos een set Sonos One-surroundspeakers toe voor meeslepend home cinema-geluid. Ontworpen om koel te blijven Het ontwerp past in een rack en heeft een speciaal ontwikkelde warmteafleider voor een optimale luchtstroom- en warmtebeheersing. In de verpakking: Sonos Amp 4 Sonos-banaanstekkers AC-stroomkabel Garantie- en juridische informatiefolder Snelstartgids

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Sunbuck 2500W 220V Audio Eindversterker Bluetooth Hifi Luidspreker 4 Microfoon Afstandsbediening Ondersteuning Fm usb Sd-kaart DC12V

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kenmerken: 1.Voeding:AC 220V. 2. BluetoothOntvangst functie,USB Afspelen, Sd-kaart Afspelen, FM Afspelen, AUXIngang en CD ingang functie. 3.Twee-weg karaoke Mic input, Digitale reverb effect aanpassing functie. 4. Hoge en lage tone functie. 5.Met afstandsbediening 6.Stereo power versterking output,Kan worden aangesloten op een paar 4 ohm tot16 ohm luidsprekers. 7.De achterzijde heeft een set van LIJN uitgangen voor aansluiting op een actieve subwoofer. Specificaties: Specificaties: Model:AV-501BT Maat: 25x19x 8cm Nominale spanning: 220V vermogen:2500W Frequentierespons: 20KH - 20KHz(± 10dB) Input gevoeligheid: 150mv (± 30mv) Toonregeling: TREBLE: 10db bij 10KHz MID: 8db bij 1KHz BASS: 10db bij 100KHz Surround Effect Controle: 0-10dB Signaal-ruisverhouding: ≥ 80dB Loudness: + 6dB bij 100Hz. + 6dB bij 10KHz Belasting Impeckance: 4 tot 16 ohm Kleur: Zwart Verpakt inbegrepen: 1 x Audio Eindversterker (voeding zit vast aan versterker) 1 x afstandsbediening Opmerking: 1. de USB Disk/Max 64GB Sd-kaart zijn niet inbegrepen in het pakket.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Karaoke versterker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Samen of alleen zingen met de Fenton AV440 karaoke set versterker De Fenton AV440 karaoke versterker is een digitale versterker met twee microfooningangen zodat je samen kunt zingen. Door de Bluetooth functionaliteit van de AV440 creëer je eenvoudig een Bluetooth karaoke set. De ingebouwde mp3 speler kan mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick afspelen en een eventueel extern audio apparaat kan op de ingang op de achterzijde aangesloten worden. Voor een professionele klank kan aan het signaal van de microfoon(s) een echo effect toegevoegd worden. Met de Fenton AV440 heb je de perfecte basis voor het samenstellen van jouw karaoke set. Bluetooth Door middel van de Bluetooth mogelijkheid is het mogelijk om met bijvoorbeeld een smartphone of tablet een draadloze verbinding met de versterker te maken. Stream vervolgens via bijvoorbeeld YouTube een karaoke liedje en je hoort het geluid via de op de AV440 aangesloten speakers terwijl je voor het beeld / de tekst je telefoon of tablet gebruikt. Mp3 speler en AUX ingang Een andere handige functie is de ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspeelt. Zet je favoriete (karaoke) muziek op een USB stick of SD kaart en zingen maar! Met de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de mp3 speler. Op de achterzijde van de AV440 versterker is een RCA (tulp) lijningang aanwezig waarop je een externe audiobron zoals bijvoorbeeld een computer of cd speler kunt aansluiten. Zingen Samen zingen is leuker dan alleen. Met de Fenton AV440 kan je samen zingen want hij is voorzien van twee microfooningangen. Het signaal van deze beide ingangen kan voorzien worden van echo zodat jouw zang een professionele klank krijgt. Tevens kan je het volume van de microfoons instellen zodat je een goede balans krijgt tussen de muziek en de microfoons. Digitale versterker De AV440 is voorzien van een digitale versterker. Hierdoor is de AV440 zéér efficiënt omdat vrijwel al het gegenereerde vermogen naar de speakers gaat. Bijkomend voordeel is dat digitale versterkers erg compact zijn waardoor de AV440 relatief klein en compact is gebleven en daardoor overal makkelijk geplaatst kan worden. Door de bass en treble regeling kan je het geluid naar wens afstemmen. Met de Fenton AV440 heb je de perfecte basis voor een leuke karaoke set voor een of twee personen. Stream je muziek van bijvoorbeeld YouTube via Bluetooth draadloos naar de versterker en zing gezellig mee! Kenmerken Digitale karaoke versterker Bluetooth voor draadloze audio streaming Ingebouwde USB / SD mp3 speler Equalizer voor Bluetooth en mp3 speler Twee microfooningangen aan de voorzijde USB en SD aansluiting aan voorzijde AUX lijningang aan de achterzijde Volumeregeling en instelbare echo voor microfoonsignalen Bass en treble regeling Inclusief afstandsbediening Specificaties Vermogen: 2x 200W Equalizer: Pop, Rock, Jazz, Classic, Cut en Normal Speaker aansluiting: Schroefterminals Microfoonaansluitingen: 6,3mm jack AUX aansluiting: RCA (tulp) Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (netstroom) of 12Vdc Afmetingen en gewicht Afmetingen: 220 x 260 x 95mm Gewicht: 1.6kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Yamaha AS-301 Versterker

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Yamaha A-S301 versterker laat de expertise van Yamaha ten volle zien. Door het gebruik van Pure |Direct Mode bent u verzekerd van uiterst zuiver geluid. Sluit uw platenspeler aan via de Phone aansluiting en geniet van de speciale luidsprekeruitgang ook in andere kamers van uw muziek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier | 400W | Versterker | Stereo Versterker | Mediaspeler

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je losgaan op je favoriete muziek? De Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier is dan zeker een must-have voor jou! Dankzij de ingebouwde Bluetooth kun jij gemakkelijk je muziek streamen. Een duur luidsprekersysteem is dus niet meer nodig! Voor het gebruik heb je alleen een Bluetooth-apparaat, zoals een laptop, smartphone of tablet nodig. Geniet van je muziek zonder irritante bedrading en aansluitingen! Sterke en zwakke punten ✅ Kan draadloos met Bluetooth verbinden ✅ Twee uitgangskanalen ✅ TF-kaart/USB-ingang ✅ Sterk en krachtig geluid ❌ Niet waterdicht Product Beschrijving Met een stevige HIFI audio eindversterker en zijn lage vervorming, kan de Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier een sterker en krachtiger geluid leveren. Het eenvoudige en compacte ontwerp maakt dit apparaat erg handig. Geniet dus overal comfortabel van je muziek! Wil je weten waarom deze HIFI Bluetooth Power Amplifier de bestseller is? ✔️ FLEXIBELE MINI VERSTERKER: Sluit aan op externe apparaten zoals radio's, luidsprekers en microfoons - of gebruik de hoofdtelefoonaansluiting voor privé luisteren vanaf uw PC of laptop. ✔️ SUPER COMPATIBILITEIT: De HIFI Bluetooth Power Amplifier kan op grote schaal worden toegepast op diverse apparaten zoals tablet PC, TV, smartphone en laptops. ✔️ COMPACT EN KRACHTIG: Handig ontwerp met geavanceerde technologie en chip. Deze versterker heeft een goede geluidskwaliteit, geen gebrom of gesis, en klinkt helder en scherp. Specificaties: Merk: Gratyfied Voltage: 220V RMS-vermogen: 30Wx2 Piekvermogen: 90Wx2 FM frequentie: 87,5-108MHz Hoogte: G Inhoud van uw bestelling: 1x Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier 1x Afstandsbediening Beluister je muziek voortaan gemakkelijk en bestel nu de Gratyfied HIFI Bluetooth Power Amplifier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Versterker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet van je favoriete muziek met de Fenton AV120BT versterker De Fenton AV120BT is een compacte HiFi versterker met een vermogen van 2x 60W. Door de Bluetooth technologie is het afspelen van muziek vanaf een telefoon of tablet een peuleschil en ook nog eens geheel draadloos. Voor overige audiobronnen zijn meerdere RCA (tulp) ingangen aanwezig zodat vrijwel elke audiobron is aan te sluiten. Multifunctioneel inzetbaar Met de Fenton AV120BT heb je een stereo versterker waarmee je echt lekker van muziek kunt genieten. Dit kan eenvoudig en draadloos via Bluetooth wat het gebruiksgemak enorm vergroot. Je speelt namelijk muziek af via je telefoon of tablet en de muziek wordt vervolgens draadloos naar de versterker gestreamed. Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld een Spotify abonnement. Zo kan je lekker op de bank blijven zitten en je muziekkeuze en volume etc. vanaf je luie stoel bepalen. Je telefoon of tablet is in feite je afstandsbediening. Een andere manier om van je favoriete muziek te genieten is met behulp van de ingebouwde USB mp3 speler. Steek een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de interne mp3 speler speelt de muziek feilloos af. Karaoke Maar er is meer. De AV120BT is niet alleen te gebruiken voor HiFi opstellingen maar kan ook gebruikt worden voor karaoke. De versterker is namelijk voorzien van twee microfooningangen zodat het mogelijk is om mee te zingen met de muziek. Door het ingebouwde echo-effect wordt de klank van de zang nog eens extra verbeterd. Luisteren of zingen, met de AV120BT kan het allemaal! Voor het aansluiten van externe audioapparatuur is de AV120BT voorzien van 3 RCA ingangen. De REC uitgang zorgt ervoor dat het signaal doorgestuurd kan worden naar bijvoorbeeld opname apparatuur zodat je de mogelijkheid hebt om jouw zangkunsten op te nemen op bijvoorbeeld een computer. De AV120BT mag dan een compacte versterker zijn maar desondanks heeft hij voldoende in huis om prominent aanwezig te zijn. Bluetooth, 2x 60W aan vermogen en de mogelijkheid voor karaoke door de 2 microfooningangen maken dat de AV120BT een multifunctionele versterker is. Kenmerken 2x 60W HiFi versterker Bluetooth technologie voor draadloze audio streaming USB-poort voor afspelen mp3 muziek vanaf USB stick Drie stereo lijningangen Record uitgang voor aansluiten van opname apparatuur Bass/Treble-regeling Twee microfooningangen met echo effect Geforceerde koeling Specificaties Vermogen: 2x 60W Minimale impedantie luidsprekers: 4 Ohm Ingangsgevoeligheid: 250mV - 47kOhm Aansluitspanning: 230Vac/50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen: 28 x 28 x 9cm Gewicht: 2.5kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van versterkers. Er zijn immers 225 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste