Bestenu

Beste dacs - dec. 2022

Met meer dan 78 dacs op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste dacs op een rij
01Score: 9.7
Sounix 192KHz Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter
Sounix 192KHz Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Merchannice Digitaal naar Analoog Audioconverter DAC
Merchannice Digitaal naar Analoog Audioconverter DAC
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Digital Audio Converter (DAC) Digitaal Toslink naar rood/wit & 3,5mm audio analoog
Digital Audio Converter (DAC) Digitaal Toslink naar rood/wit & 3,5mm audio analoog
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Merchannice Digitaal Naar Analoog Audioconverter DAC
Merchannice Digitaal Naar Analoog Audioconverter DAC
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Digitaal Naar Analoog Audio Converter | Coaxiaal | SPDIF | DAC | D2A | Toslink Optische Lu
Digitaal Naar Analoog Audio Converter | Coaxiaal | SPDIF | DAC | D2A | Toslink Optische Lu
Ga naar laagste prjis
06Score: 8
FiiO E10K Type-C
FiiO E10K Type-C
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Sounix Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter -Digitale naar Analoog audioconverter toslink- Zwart
Sounix Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter -Digitale naar Analoog audioconverter toslink- Zwart
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
NÖRDIC SGM-148 Analoog naar digitaal audio converter
NÖRDIC SGM-148 Analoog naar digitaal audio converter
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Marmitek Audio Adapter
Marmitek Audio Adapter
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
kwmobile analoog naar digitale audio omvormer
kwmobile analoog naar digitale audio omvormer
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Dac Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


DAC staat voor Digital to Analogue Converter en verbetert het geluid van je digitale audio. Er zijn losse DAC's en ingebouwde DAC's. Lees er hieronder meer over.

Wat voor soorten DAC's zijn er?

Je vindt een DAC-chip in onder andere goede cd-spelers, je telefoon en in je laptop. Er zijn echter ook losse apparaten verkrijgbaar, oftewel standalone DAC's. Het voordeel van een standalone DAC is dat deze vaak betere audiokwaliteit levert dan de ingebouwde DAC's.

Hoe werkt een DAC?

Een DAC zet digitale gegevens (opgeslagen als een reeks cijfers) om in analoog signaal dat wij kunnen horen, met als doel de kwaliteit van je audio te verbeteren. Als dit digitale signaal is omgezet naar een analoog signaal, gaat het eerst nog langs een versterker voordat het naar bijvoorbeeld je koptelefoon gaat.

Wat kun je met een DAC?

Een DAC zet de digitale codering van je audio om naar een analoog signaal. Een aparte DAC is echter lang niet altijd nodig als je een nieuwe HiFi-installatie koopt. Over het algemeen hebben deze ingebouwde DAC-chips.

Ben je een echte audiofiel en merk jij de kleinste details op in muziek? Dan loont het om een aparte DAC aan te schaffen. Ik hoor je je echter afvragen waarom je een standalone DAC zou aanschaffen wetende dat de meeste radio's, smartphones, enzovoorts al een ingebouwde DAC hebben.

Veel ingebouwde technologie is niet van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld de microfoon van je smartphone gebruiken om een podcast te spreken, maar echt goed is die kwaliteit niet. Hetzelfde geldt voor veel ingebouwde DAC's: deze functioneren goed, maar niet uitstekend.

Hoe sluit ik een DAC aan?

Een standalone DAC heeft verschillende ingangen, zoals usb of HDMI. Het hangt van jouw aangesloten apparaten af welke ingang je gebruikt. Het aansluiten van een standalone DAC is daarom simpel: je gebruikt de kabel die correspondeert met de poorten van de aangesloten apparaten en de DAC, en klaar is Kees.

Sommige standalone DACs hebben ook Bluetooth. Dat staat je toe bijvoorbeeld je tablet via Bluetooth met de DAC te verbinden. Het signaal wordt daarna doorgevoerd via een kabel naar je speakers.

Een DAC-chip moet worden ingebouwd en is daardoor wat ingewikkelder. Dit kun je in principe zelf doen, maar alleen als je de juiste kennis hebt. Bezit je niet voldoende kennis, dan laat je dit het beste over aan een vakman.

hero illustration

Hoe komt deze handige dac ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste dac ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over dacs, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle dacs die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke dacs het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van dacs stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste dacs in een makkelijke lijst

1 - Sounix 192KHz Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wereldberoemde garantie Bij Sounix geloven we in ons product. Daarom ondersteunen we de Sounix USB HUB met jarenlange garantie en levenslange, gemakkelijk bereikbare ondersteuning. Supports Sampling Rate at 32, 44. 1, 48, 96, and 192 kHz; Sounix Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter -Igitaal naar Analoog audioconverter toslink- 3.5mm-Zwart Let op: Vanwege de beperkingen van sommige apparaten of software zal er geen geluid of alleen ruis zijn nadat het gerelateerde apparaat is aangesloten op de converter, zoals Ziggo Next box, etc. De Sounix Converter Series is eenvoudig, strak en elegant. Met dit minimalistisch ontwerp en stevige aluminium legering kun je het overal mee naartoe nemen, zonder bang te zijn dat het onderweg kapot gaat De Digitaal naar Analoog Converter (DAC) is eenvoudig aan te sluiten en zet een digitaal signaal om met een hoge kwaliteit. Door het kleine formaat is dit apparaatje makkelijk te plaatsen. Audio-ingang: Toslink SPDIF digitaal, coaxiaal, Audio-uitgang: 2 chinch RCA rechter- en linkerkanaalingangen Audio-omzetter: 24 bit Stroomverbruik: 0,5 W. Frequentie: 32 / 44,1 / 48 / 96 kHz Werktemperatuur: 10 ~ 80 graden Celsius Frequentierate: 32/44.1/48/96 KHz Specificaties: ✔ Merk: Sounix ✔ Inhoud Verpakking: 1x Converter 1x Handleiding 1x Coaxiale kabel 1x Toslink Verlengkabel 1x USB kabel ✔ Kleur: Zwart ✔ Materiaal: ABS ✔ Afmetingen: 60*55*21MM ✔ Gewicht: 134G ✔ Geschikt voor: Geschikt voor thuisgebruik, maar ook geschikt voor professionele audio conversie Het kan coaxiale of optische digitale audiosignalen omzetten in analoge linker en rechter kanaal audiosignalen En een extern apparaat aansluiten, via de L/R analoge audio interface. Het heeft ook een 3,5 mm interface.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Merchannice Digitaal naar Analoog Audioconverter DAC

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij je oude versterker kunnen blijven gebruiken met nieuwe apparatuur? Als je digitale audio om wilt zetten naar analoge audio om deze te verbinden met een extern apparaat, heb je de juiste Digitale Audio Converter (DAC) nodig. Deze converter zet een digitaal ingangssignaal om naar een analoog uitgangssignaal, zodat je een groot aantal invoerapparaten op stereoluidsprekers of versterkers aan kunt sluiten zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast is deze audioconverter bijzonder geschikt voor je koptelefoon omdat deze over een volumeknop beschikt in tegenstelling tot goedkopere modellen. Het is dus zowel een omzetter als een miniversterker. Heb jij nog een hele goede (maar oude) versterker of stereo, maar je kan hem niet meer gebruiken met je nieuwe apparatuur zoals je Smart TV of gameconsole? In dat geval biedt een DAC de perfect uitkomst. De DAC zorgt ervoor dat het digitale signaal wordt omgezet in een hoge kwaliteit analoog signaal. Geniet langer van je oude versterker Deze DAC is dankzij plug-and-play gemakkelijk aan te sluiten en direct klaar om te gebruiken. Je kunt er veel elektronische apparaten op aansluiten, zoals gameconsoles, mediaboxen, televisies en Blu-ray/ DVD, zonder kwaliteitsverlies in het geluid te ervaren. Door de converter te gebruiken, heb je langer plezier van je oude versterkers en speakers en hoef je deze niet weg te doen! Let op: er wordt een USB-kabel bijgeleverd voor de voeding zonder adapter. Wij raden aan de DAC aan te sluiten op de USB van de TV of console. Uiteraard werkt elke generieke USB-adapter ook (bijvoorbeeld van je smartphone). De voordelen van een DAC converter Eenvoudig signalen converteren – Heb jij nog een goede versterker liggen, maar kun je deze dankzij de moderne technologie niet meer gebruiken? Dan is een DAC de oplossing! Door digitale audio om te zetten naar analoge audio sluit jij je oude apparaten eenvoudig weer aan op moderne apparatuur. Gold plated - Door de aansluitingen met verguld goud te omkleden krijg je een perfecte signaaloverdracht. Volumeknop - Deze converter beschikt over een volumeknop om het uitvoervolume te bepalen. Ideaal als je een koptelefoon wil aansluiten. Bass control - Deze converter beschikt ook over een knop om de hoeveelheid bass te kunnen reguleren. Digitaal in – analoog uit – Deze converter is te gebruiken bij apparaten met een digitale uitgang en apparaten met een analoge ingang. Het signaal gaat de converter digitaal in (in) en analoog uit (out). Deze DAC heeft een hoge sample rate van 192khz waardoor de geluidskwaliteit zeer goed blijft. Inclusief kabels – De converter wordt geleverd inclusief kabels (usb-stroomdraad en Toslink), zodat je direct klaar bent om deze aan te sluiten. Je sluit de converter direct aan op een USB-poort via het meegeleverde draad. Productkenmerken: ✔ Afmetingen: 7,5 x 7,5 x 1,5 cm (L*W*H) ✔ Volumeknop ✔ Bass control ✔ Gewicht: 100 gram ✔ Usb voedingskabel ✔ Digitale Toslink kabel ✔ Sample rate 192Khz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Digital Audio Converter (DAC) Digitaal Toslink naar rood/wit & 3,5mm audio analoog

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Digitaal naar Analoog Converter (DAC) is eenvoudig aan te sluiten en zet een digitaal signaal om met een hoge kwaliteit. Door het kleine formaat is dit apparaatje makkelijk te plaatsen. Zo wordt er nauwelijks ruimte ingenomen achter uw apparatuur. Het apparaatje kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact met bijgeleverde adapter. Met de digitale audio converter is een digitaal toslink (S/PDIF) of coax (RCA, cinch) signaal om te zetten naar een analoog rood/wit signaal (ook wel 2-RCA of tulp kabel genoemd) en 3,5mm audio. Op deze manier is het mogelijk om een modern apparaat met optische output aan te sluiten op een apparaat dat niet over een optische input beschikt maar wel over de rood/wit aansluiting of een 3,5mm audio jack. Een voorbeeld is het aansluiten van een Playstation of Apple TV op een oudere stereotoren met behulp van deze DAC. Daarnaast kan ook eenvoudig een koptelefoon aangesloten worden op een Toslink output. Zo wordt het signaal omgezet van optisch toslink signaal naar analoog (rood/wit) signaal. Enkele voorbeelden van oplosingen: Apple TV aansluiten op stereo met rood/wit aansluiting Geluid van DVD speler aansluiten op versterker met rood/wit aansluiting Geluid van TV aansluiten op versterker (indien TV alleen over Toslink beschikt) Geluid van computer (met alleen Tosink) aansluiten op boxen met rood/wit etc. Deze DAC wordt geleverd met AC voeding voor in het stopcontact.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Merchannice Digitaal Naar Analoog Audioconverter DAC

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij je oude versterker kunnen blijven gebruiken met nieuwe apparatuur? Als je digitale audio om wilt zetten naar analoge audio om deze te verbinden met een extern apparaat, heb je de juiste Digitale Audio Converter (DAC) nodig. Deze converter zet een digitaal ingangssignaal om naar een analoog uitgangssignaal, zodat je een groot aantal invoerapparaten op stereoluidsprekers of versterkers aan kunt sluiten zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast kun je ook je hoofdtelefoon aansluiten via minijack met deze audio-omzetter. Geniet langer van je oude versterker Deze DAC is dankzij plug-and-play gemakkelijk aan te sluiten en direct klaar om te gebruiken. Je kunt er veel elektronische apparaten op aansluiten, zoals gameconsoles, mediaboxen, televisies en Blu-ray/ DVD, zonder kwaliteitsverlies in het geluid te ervaren. Door de converter te gebruiken, heb je langer plezier van je oude versterkers en speakers en hoef je deze niet weg te doen! De voordelen van een DAC converter Eenvoudig signalen converteren – Heb jij nog een goede versterker liggen, maar kun je deze dankzij de moderne technologie niet meer gebruiken? Dan is een DAC de oplossing! Door digitale audio om te zetten naar analoge audio sluit jij je oude apparaten eenvoudig weer aan op moderne apparatuur. Digitaal in – analoog uit – Deze converter is te gebruiken bij apparaten met een digitale uitgang en apparaten met een analoge ingang. Het signaal gaat de converter digitaal in (in) en analoog uit (out). Deze DAC heeft een hoge sample rate van 192khz waardoor de geluidskwaliteit zeer goed blijft. Gold plated - Door de aansluitingen met verguld goud te omkleden krijg je een perfecte signaaloverdracht. Inclusief kabels – De converter wordt geleverd inclusief kabels (usb-stroomdraad en Toslink), zodat je direct klaar bent om deze aan te sluiten. Je sluit de converter direct aan op een USB-poort via het meegeleverde draad. Productkenmerken: ✔ Afmetingen: 5,1 x 4,2 x 2,5 cm (L*W*H) ✔ Gewicht: 100 gram ✔ Usb voedingskabel ✔ Digitale Toslink kabel ✔ Sample rate 192Khz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Digitaal Naar Analoog Audio Converter | Coaxiaal | SPDIF | DAC | D2A | Toslink Optische Lu

Loading..
Ga naar laagste prjis

De digitale naar analoge audioconversie zet optische of digitale ingangssignalen om in een analoog uitgangssignaal. Sluit een groot aantal invoerapparaten aan op stereoluidsprekers voor een geluid van hoge kwaliteit of sluit uw hoofdtelefoon aan via een audio-omzetter. Productkenmerken: ✔Afmetingen: 5,1 x 4,2 x 2,5 cm (L*W*H) ✔Gewicht: 100 gram ✔Usb voedingskabel ✔DC power connector Waar wij voor staan: ✔100% tevredenheid ✔Niet tevreden geld terug! ✔30 dagen bedenktijd ✔Klantenservice die altijd voor u klaar staat

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - FiiO E10K Type-C

Loading..
Ga naar laagste prjis

FiiO E10K Type-C De compacte en verfijnde E10K Type-C is niet alleen je metgezel voor onderweg, maar kan ook op je bureau worden geplaatst om van je muziek te genieten. De 2021 DAC en hoofdtelefoonversterker E10K Type-C is uitgerust met de vlaggenschip XMOS XUF208 chip voor een betere USB-decodering. In vergelijking met de originele E10K is de USB-audioklasse opgewaardeerd naar 2.0 en wordt PCM nu ondersteund tot 32bit/384kHz sample frequenties om de details in je muziek nog beter vast te leggen. Om verschillende hoofdtelefoons aan te kunnen, beschikt de E10K Type-C over 2 versterkingsniveaus en een Bass Boost-schakelaar. De High Gain is meer geschikt voor hoofdtelefoons met hoge impedantie, die aan de behoeften van verschillende muziekgenres kunnen voldoen, vooral na het inschakelen van de Bass Boost-schakelaar. Daarnaast zorgen de geoptimaliseerde actieve low-pass en BASS-circuitontwerpen voor een lagere ruisvloer in elke situatie, zodat uw muziek echt natuurgetrouw wordt afgespeeld. Bovendien heeft hij een compacte behuizing met eenvoudige bediening. De USB Type-C-aansluiting geeft het apparaat meer compatibiliteit. Tegelijkertijd maken de hoofdtelefoon-/lijn-/coaxiale uitgangen het eenvoudiger om verbinding te maken met andere apparatuur. Met één E10K Type-C, open je een wereld aan muziek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Sounix Digitale optische coaxiale Toslink naar analoge RCA Audio Converter -Digitale naar Analoog audioconverter toslink- Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving [Digitaal naar Analoog converter]Zet Toslink optische SPDIF of coaxiaal digitaal signaal om naar stereo R / L . [Brede compatibiliteit] Compatibel met apparaten met Toslink optische SPDIF of coaxiaal -stekker , zoals TV / PS3 / MP3 / DVD-speler / smartphone / tablet / recorder / laptop / radio / digitale audio-ontvanger / thuistheatersysteem enz. Let op: Vanwege de beperkingen van sommige apparaten of software zal er geen geluid of alleen ruis zijn nadat het gerelateerde apparaat is aangesloten op de converter, zoals Ziggo Next box, etc. [Plug and Play] Geen software, geen driver, sluit gewoon het audiosignaalinvoerapparaat en de luidspreker aan op het product dat u wilt gebruiken(Zoals weergegeven in de productfoto) [Opmerking] 1. Selecteer PCM / LPCM op de tv. 2. Schakel Dolby-geluid uit tijdens gebruik. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen u technische service verlenen. [parameter] Signaalingang: optische vezel, coaxiaal Signaaloutput: stereo R / L Bemonsteringsfrequentie: 32, 44,1, 48, 96 kHz Stroomverbruik: 0,5 watt (maximaal) Voeding: DC 5V1A (aanbevolen) Materiaal: aluminium (volledig metaal) Audioformaat: PCM, LPCM Maat: 4 * 4 * 1.3 cm (lengte * breedte * hoogte) Certificatie: UL, CE, FCC Gewicht: 86 gram Zwart Notitie: 1. Selecteer PCM / LPCM als het audio-uitvoerformaat op de tv. 2. Dolby-geluidseffecten worden niet ondersteund. Schakel Dolby-geluidseffecten uit tijdens gebruik. 3. Pas het volume van het audioapparaat op de terminal aan in plaats van op de tv. 4. Als u Toslink en Coaxiaal tegelijkertijd aansluit, geeft het product prioriteit aan het gebruik van Toslink-invoer. pakket bevat: Digitaal-naar-analoog omzetter * 1 Usb-oplaadkabel * 1 Gebruikershandleiding * 1

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - NÖRDIC SGM-148 Analoog naar digitaal audio converter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze audio converter van NÖRDIC zet analoge signalen om in digitale niet-gecomprimeerde LPCM-coaxiale of Toslink-signalen. Bemonsteringsfrequentie van 48 kHz. Een digitaal naar analoog audio-omzetter is ontworpen om coaxiale of Toslink digitale PCM-audiosignalen om te zetten naar analoge L / R RCA- en 3,5 mm Jack-audio. Het kan ook worden gebruikt voor PS3, XBox, Blue-ray-speler, HD DVD, enz. Die geen RCA (L / R) -uitgang of 3,5 mm Jack-uitgang hebben. Converteert coaxiale of Toslink digitale PCM-audiosignalen naar analoge L / R RCA. Elimineert ruis wanneer er geen ingangssignaal automatisch wordt uitgeschakeld. Ondersteunt bemonsteringsfrequentie bij 32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz, 192 kHz / 24 bit, lichtgewicht en compact. USB-kabel meegeleverd. Kenmerken Analoog naar digitaal Bemonsteringsfrequentie van 48 kHz Materiaal metaal Inhoud verpakking: Audioconverter en USB-kabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Marmitek Audio Adapter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Converteer jouw digitale audio signaal naar een analoog stereo signaal Converteer digitale audio signalen (Toslink of coaxiaal) naar een links/rechts stereo audio signaal. Ideaal wanneer jouw audio versterker geen of te weinig digitale audio ingangen heeft. Met verbeterde 192 kHz sample rate voor de beste geluidsweergave. Ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereo signalen (PCM). Ondersteunt 16 of 24 bit 8, 32, 44.1, 48, 96, 176.4 en 192 kHz sample frequenties. Met Wolfson DAC (digitaal-analoogomzetter) voor de beste geluidsweergave.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - kwmobile analoog naar digitale audio omvormer

Loading..
Ga naar laagste prjis

VAN ANALOOG NAAR DIGITAAL: Sluit je oude pick-up, draaitafel of CD-speler met een analoge audio uitgang aan op bjivoorbeeld een versterker met een digitale audio ingang. HOOGWAARDIG: De omvormer is van hoge kwaliteit, waardoor er geen geluidskwaliteit verloren gaat bij het omzetten van het analoge naar digitale signaal. TECHNISCHE DETAILS: Input 3,5 mm Jack stekker en RCA (L/R), uitgangen 1x Toslink (optisch, S/PDIF) en 1x cinch coaxiaal, bemonsteringsfrequentie: 48 kHz en spanning 5,0 V. IN DE DOOS: Je ontvangt de analoge naar digitale audio-omvormer met een adapter en USB-kabel, zodat je de converter op elke standaard USB-poort kunt gebruiken. OUD EN NIEUW: De audioconverter combineert de nieuwste audio-afspeelapparaten met je analoge eindapparaten. Met deze kwmobile omvormer sluit je digitale audioapparaten aan op analoge versterkers en receivers. Luister bijvoorbeeld naar het geluid uit je HD-tv via je analoge stereo-installatie. VAN ANALOOG NAAR DIGITAAL: Deze analoog naar digitaal audio converter zet het analoge (RCA) audiosignaal om naar coaxiaal (S/PDIF) of optisch (TOSLINK) signaal. Met zijn geweldige geluidskwaliteit is de omvormer zowel geschikt voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik.KRACHTIG EN BETROUWBAAR KRACHTIG EN BETROUWBAARGOED OM TE WETEN Je gebruikt deze omvormer gebruiken om twee apparaten te koppelen die met een ander signaal werken, maar werkt alleen van analoog naar digitaal en niet andersom.SPECIFICATIES Materiaal: kunststof en elektronische onderdelen Afmetingen: 65 x 55 x 22 mm Ingang: 3,5 mm jack, RCA (L/R) Uitgang: 1x Toslink (optisch, S/PDIF) en 1x coaxiale cinch (S/PDIF) Spanning: 5,0 V Bedrijfsstroom: 100 mA Bemonsteringsfrequentie: 48 kHzLEVERINGSOMVANG 1x audio omvormer analoog naar digitaal 1x adapter 1x USB-kabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dacs. Er zijn immers 78 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste