Beste Wifi speakers - May. 2020

352 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Google Nest Hub Charcoal

Google Nest
10Score
2

Google Home

Google Nest
9.9Score
3

Sonos Move Zwart

Sonos
9.8Score
4

Google Home Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig

Google
9.3Score
5

Google Nest Hub Chalk

Google Nest
9.2Score
6

Sonos One SL Zwart

Sonos
8.4Score
7

Google Nest Mini - Smart Speaker / Grijs / Nederlandstalig

Google Nest
8Score
8

Google Nest Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig

Google Nest
7.8Score
9

Sonos One SL Wit

Sonos
7.6Score
10

Google Home Mini - Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig

Google
7.4Score
Vector 1Vector 2

De Bestenu Wifi Speaker koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 09/24/2019


Ooit populaire dockluidsprekers worden nu ingeruild voor flexibelere en handigere Bluetooth- of Wifi-speakers, waarmee je kunt genieten van een kwalitatief hoogstaande luisterervaring, terwijl je je telefoon bij de hand houdt. Deze koopgids geeft je inzicht over de mogelijkheden met Wifi Speakers.

Wat is het verschil tussen Wifi- en Bluetooth-luidsprekers?

show product content

Telefoons kunnen op twee manieren verbinding maken met draadloze luidsprekers, afhankelijk van de door hen en de luidspreker ondersteunde verbindingstechnologieën: Bluetooth en Wi-Fi. De meeste draadloze luidsprekers werken met Bluetooth, maar de duurdere modellen gaan nog een stap verder met ondersteuning voor Wi-Fi en Wi-Fi Direct.

Bluetooth:

Bij Bluetooth-verbindingen In het algemeen is het verbinden via Bluetooth eenvoudig en vereist het geen netwerkondersteuning, wat betekent dat u vrijwel overal met een luidspreker kunt koppelen. Het nadeel is dat Bluetooth vereist dat de muziekbestanden gecomprimeerd moeten zijn vanwege de beperkte bandbreedte (terwijl Wi-Fi ongecomprimeerde muziek kan streamen) en sommige audiofielen vinden dit een groot compromis.

Wi-Fi

Het grote voordeel van Wi-Fi-luidsprekers is dat je er een aantal via een netwerk kunt bedienen (we raden er niet meer dan vijf aan). Er kan muziek door het hele huis stromen, omdat op elke luidspreker hetzelfde liedje wordt afgespeeld als ze zich in een andere kamer bevinden. Er kunnen twee muzikale zones worden gecreëerd om verschillende nummers af te spelen, of, als je dat liever hebt, kan een nummer naar een alleenstaande luidspreker worden afgespeeld. U kunt dezelfde muziek afspelen via een aantal luidsprekers verspreid over een huis, andere muziek afspelen dan de specifieke luidsprekers (als u er meer dan één hebt), of zelfs in stereo afspelen. In sommige gevallen kunt u dit tot het uiterste gaan en een multichannel (5.1) scenario creëren, maar dit is geen kosteneffectieve optie gezien de prijs van deze producten.

Het heeft ook genoeg bandbreedte om ongecomprimeerde, high-fidelity streaming te ondersteunen, maar mist het gemak van Bluetooth als je de luidsprekers moet aansluiten op een netwerk. Netwerken via Wi-Fi is vaak lastig.

Verschillende manieren om connectie te maken

show product content

AUX-IN

Met een aux-ingang kan je mediaspelers aansluiten die geen verbinding maken via Wi-Fi of Bluetooth, zoals een cd-speler of een directe uitgang van een computer. De USB-verbinding op sommige draadloze luidsprekers kan zich voor sommige spelers gedragen als een AUX-IN, maar soms is deze er alleen voor firmware-upgrades of het opladen van het apparaat, dus controleer dit voordat je het apparaat aanschaft.

Ethernet (LAN)

Sommige draadloze luidsprekers bieden een (bedrade) ethernetverbinding met een netwerk, wat handig kan zijn om storingen van andere Wi-Fi-bronnen te voorkomen en het kan de bandbreedte vergroten, belangrijk als je zowel video als geluid wilt overbrengen. Sommige draadloze luidsprekers hebben een video-uitgang waardoor ze een handig onderdeel van je home entertainment-systeem zijn.

Direct Wi-Fi

Met Wi-Fi direct kan je een verbinding maken tussen de muziekspeler en de luidspreker zonder dat deze deel hoeft uit te maken van een draadloos thuisnetwerk. AirPlay is een Apple-functie die Wi-Fi gebruikt om audio te streamen in je thuisnetwerk. Zolang je speakers zich in het Wi-Fi-netwerk bevinden, kun je van je muziek genieten vanaf je pc of Mac en online, maar ook vanaf je iPhone of iPod. Voor modellen die AirPlay in een draadloze thuisnetwerkomgeving gebruiken, heb je een router nodig om naar muziek te kunnen luisteren en een internetverbinding als je van online muziek wilt genieten.

Chromecast

Sommige modellen zijn voorzien van een ingebouwde Chromecast, zodat je audio van Android-apparaten kunt aanzetten. Chromecast comprimeert geen gegevens bij het verzenden van audio, zodat je uiteindelijk een betere geluidskwaliteit krijgt in vergelijking met Bluetooth.

Ingebouwde streamingdiensten

Als een draadloze luidspreker streamingdiensten zoals Spotify of Tidal ondersteunt, kan hij rechtstreeks verbinding maken met de server via Wi-Fi. In plaats van audio te versturen vanaf je smartphone of tablet via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast etc. Dit resulteert in een betere geluidskwaliteit omdat de audio veel minder gecomprimeerd is tijdens het streamen via Wi-Fi, in tegenstelling tot Bluetooth.

Welke functies moet ik zoeken in een Wifi speaker?

show product content

Extra luidsprekerondersteuning

Sommige draadloze luidsprekers bieden extra functies en functionaliteit, zoals stereoscheiding. Dit betekent dat twee of meer draadloze luidsprekers kunnen worden gekoppeld tot één geluidssysteem met meerdere luidsprekers.

Luidsprekertelefoon

Meerdere luidsprekers zijn voorzien van microfoonondersteuning, waardoor je de luidspreker kunt gebruiken om met iemand te praten in plaats van je mobiele telefoon op te pakken. Dit is ook een handige functie voor conferentiegesprekken. Wanneer een gesprek door de mobiele telefoon komt, wordt de muziek gepauzeerd en wordt het gesprek hervat nadat het gesprek is beëindigd.

Stof-/waterbestendigheid

Dit kan een handige functie zijn om de levensduur van uw draadloze luidspreker te verlengen als u hem mee wilt nemen naar het park, het strand of het zwembad. De meeste modellen gebruiken een IP-classificatie om stof- en waterbestendigheid aan te geven, die wordt weergegeven als IPXX (de eerste x heeft betrekking op stofbestendigheid, de tweede op water). Hoe hoger het getal, hoe groter de weerstand. Als een luidspreker een X heeft in plaats van een nummer, heeft hij geen classificatie in die categorie (bijvoorbeeld IPX7 betekent dat hij niet is beoordeeld op enige vorm van stofbestendigheid).

Hoe komt deze super Wifi speakers lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Wifi speakers ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Wifi speakerss, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wifi speakerss die aangeboden worden in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Wifi speakerss het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wifi speakerss stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Wifi speakerss in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Google Nest Hub Antraciet bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkenning maak je met maximaal 6 mensen gebruik van de speaker. De Google Nest Hub geeft geen persoonlijke informatie door als je stem niet wordt herkend.

1. Google Nest Hub Charcoal

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Google Home speaker speelt jouw favoriete muziek af en is jouw handsfree hulp in huis. De speaker is instelbaar per taal en land. Van het land dat je instelt, krijg je de meest actuele informatie over diensten zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws. Voor België is dit nog niet beschikbaar. Geef opdrachten om muziek af te spelen of dim je het licht van je smart lampen. Dankzij de spraakherkenning maak je met max. 6 mensen gebruik van de speaker. Verbind de speaker eerst met netstroom om deze vervolgens via Bluetooth met de Google Home app op je smartphone te verbinden. Stel instellingen vast zoals de spreektaal van de speaker en de temperatuuraanduiding. Beschik je over een Google Chromecast? Dan stream je spraakgestuurd video's via de speaker naar je televisie en verbind je de speaker met andere Google Cast ondersteunde speakers. Let op: De vlaamse versie van Google Home is nog niet beschikbaar. Hierdoor gebruik je in België de Nederlandstalige of de Franstalige versie. Wanneer je Google Home vragen stelt over bijvoorbeeld het nieuws of het weer, krijg je antwoorden die betrekkingen hebben op Nederland of Frankrijk. De andere smart opties, zoals het aansturen van verlichting, je thermostaat of je muziek, zijn natuurlijk wel al beschikbaar.

2. Google Home

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Sonos Move stream je thuis en buitenshuis draadloos muziek. De Move heeft eigenschappen van zowel een bluetooth als wifi speaker. Hierdoor stream je muziek draadloos via bluetooth als je in het park ligt. Wanneer je thuiskomt, verbind je de speaker met je wifi netwerk. Heb je al een Sonos speaker of geluidsset? Dan koppel je de Move via de Sonos app aan de Sonos speakers die al in je bezit zijn. Dankzij de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker met spraakcommando's. Zo schakel je eenvoudig naar het volgende nummer of luister je naar het laatste nieuws. Deze speaker beschikt over een IP56 certificering, waardoor hij geschikt is voor op het strand. Fijne stofdeeltjes en spatwater beschadigen de Move niet. De accu gaat 8 uur mee wanneer je via wifi streamt en de speaker op half volume staat.

3. Sonos Move Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Google Home Mini is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home Mini in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken. Vraag maar raak Om de speaker en dus de Google Assistant te activeren begin je je zin met ‘Ok Google’, of ‘Hey Google’, gevolgd door jouw vraag. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, de laatste (sport)nieuwtjes en zo veel meer. • Hey Google, gaat het vandaag regenen? • Hey Google, hoe zeg je 'Dit smaakt heerlijk' in het Frans? Even geen inspiratie of op zoek naar wat je persoonlijke assistent nog kan? Vraag dan: • Hey Google, wat kun je nog meer doen? Praat met bol.com Google Home werkt ook samen met je favoriete webshop! Laat Google Home en bol.com je bijvoorbeeld helpen om het ideale cadeau te vinden! Zeg "Hey Google, praat met bol.com" en geef aan dat je een cadeau zoekt. Bol.com vraagt vervolgens de leeftijd van de gelukkige, en jouw budget. Daarna helpt je virtuele assistent je een leuk cadeau te vinden, dat bij de interesses van die persoon past! Daarnaast kan je ook dagelijks de dagdeal opvragen. Meer weten? Ontdek het hier. Hey Google, volgende nummer Google maakt het mogelijk om verschillende diensten en platformen te koppelen aan je Google Home speaker. Zo koppel je eenvoudig o.a. je Spotify- en Netflix account* aan de Google Home. Dit doe je eenmalig via de Google Home app op je Smartphone. Ben je dus aan het koken en heb je zin in wat achtergrondmuziek? Vraag je Google Assistent gewoon om jouw favoriete Spotify playlist af te spelen. • Hey Google, pauzeer • Hey Google, speel Discover Weekly af op Spotify • Hey Google, speel Happy Birthday af op de speakers in de eetkamer Ondersteunde Audioplatformen Spotify Google Play Music TuneIn YouTube Music Deezer Tip: Mocht de geluidskwaliteit en het volume van de Google Home Mini niet genoeg zijn om een feestje te starten, geen zorgen! Google maakt het mogelijk om je Google Home Mini te verbinden met jouw bluetooth speakers. Ondersteunde streaming platformen (films, series...) Netflix Youtube Premium HBO GO (Hiervoor heb je een Amerikaans account nodig) Je persoonlijke assistent Met Voice Match kan Google Home Mini jouw stem onderscheiden van andere, zodat iedereen zijn eigen planning, reistijden, afspeellijsten en meer te horen krijgt.** • Hey Google, wanneer is mijn eerste afspraak morgen? Broadcast Heb je meerdere Google Home of Google Home Mini speakers in huis? Vraag dan de Google Assistent om iedereen op de hoogte te brengen. • Hey Google, roep om ‘het is etenstijd’ Het hart van je Smart Home Google Home Mini werkt naadloos samen met geoptimaliseerde Smart Home apparaten.*** Daardoor kan je bijvoorbeeld de temperatuur en/of je verlichting in huis aanpassen bedienen met je stem. Enkele voorbeelden van Smart Home producten die je kan bedienen met je stem via Google Home Mini: Chromecast Philips Hue verlichting Nest Tp-Link Kasa (o.a. slimme verlichting, slimme stekkers) Google apps (Play Music, Calendar, Photos etc.) Samsung SmartThings HoneyWell -... Uiteraard is deze lijst slechts een klein deel van de vele mogelijkheden die de Google Home Mini jou kan bieden. De Google Home Mini werkt met meer dan 5000 slimme apparaten van meer dan 400 populaire merken. Bekijk hier alle Smart Home producten die werken met Google Home *Google Home is enkel geoptimaliseerd voor bepaalde Smart Home apparaten, muziek- en streamingsdiensten. Mogelijk zijn er abonnementen vereist. **Google Home Mini kan maximaal zes stemmen onderscheiden. Zelfs als je Voice Match gebruikt en Google Home Mini je stem herkent, is het mogelijk dat een stem die erg op jouw stem lijkt, of een opname van je stem, ervoor zorgt dat Google Home Mini iemand anders ten onrechte herkent als jouw persoon. ***Om verbinding te maken met smart home apparaten is een wifi-verbinding en een geschikt apparaat vereist

4. Google Home Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Google Nest Hub Grijs bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkenning maak je met maximaal 6 mensen gebruik van de speaker. De Google Nest Hub geeft geen persoonlijke informatie door als je stem niet wordt herkend.

5. Google Nest Hub Chalk

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Sonos One SL stream je draadloos muziek via je wifi netwerk en AirPlay 2. Je kiest deze wifi speaker wanneer je een Sonos geluidssysteem wilt creëren of al over 1 of meerdere Sonos speakers beschikt. Via wifi en je smartphone stream je eenvoudig muziek via Spotify. Dankzij AirPlay 2 is de verbinding tussen de One SL en je Apple apparaat zo gemaakt. Hierdoor stream je eenvoudig muziek met je iPhone of gebruik je Siri voor het bedienen van de speaker. Deze speaker is niet alleen geschikt voor in je huis- of slaapkamer, maar ook voor in je badkamer. Door het vochtbestendige ontwerp luister je gerust naar muziek wanneer je doucht of in bad ligt.

6. Sonos One SL Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur. Beter geluid 'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini. Muziek streamen Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer. Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon. De Google Assistent De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer Voice Match 'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan de Google Assistent je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer. Smarthome Bedien je smarthome met je stem. Zeg de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's Klaar om aan de muur te worden bevestigd Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal.1 Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg

7. Google Nest Mini - Smart Speaker / Grijs / Nederlandstalig

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur. Beter geluid 'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini 2. Muziek streamen Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer. Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon. De Google Assistent De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer Voice Match 'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan de Google Assistent je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer. Smarthome Bedien je smarthome met je stem. Zeg de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's Klaar om aan de muur te worden bevestigd Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal.1 Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

8. Google Nest Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Sonos One SL stream je draadloos muziek via je wifi netwerk en AirPlay 2. Je kiest deze wifi speaker wanneer je een Sonos geluidssysteem wilt creëren of al over 1 of meerdere Sonos speakers beschikt. Via wifi en je smartphone stream je eenvoudig muziek via Spotify. Dankzij AirPlay 2 is de verbinding tussen de One SL en je Apple apparaat zo gemaakt. Hierdoor stream je eenvoudig muziek met je iPhone of gebruik je Siri voor het bedienen van de speaker. Deze speaker is niet alleen geschikt voor in je huis- of slaapkamer, maar ook voor in je badkamer. Door het vochtbestendige ontwerp luister je gerust naar muziek wanneer je doucht of in bad ligt.

9. Sonos One SL Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Google Home Mini is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home Mini in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken. Vraag maar raak Om de speaker en dus de Google Assistant te activeren begin je je zin met ‘Ok Google’, of ‘Hey Google’, gevolgd door jouw vraag. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, de laatste (sport)nieuwtjes en zo veel meer. • Hey Google, gaat het vandaag regenen? • Hey Google, hoe zeg je 'Dit smaakt heerlijk' in het Frans? Even geen inspiratie of op zoek naar wat je persoonlijke assistent nog kan? Vraag dan: • Hey Google, wat kun je nog meer doen? Praat met bol.com Google Home werkt ook samen met je favoriete webshop! Laat Google Home en bol.com je bijvoorbeeld helpen om het ideale cadeau te vinden! Zeg "Hey Google, praat met bol.com" en geef aan dat je een cadeau zoekt. Bol.com vraagt vervolgens de leeftijd van de gelukkige, en jouw budget. Daarna helpt je virtuele assistent je een leuk cadeau te vinden, dat bij de interesses van die persoon past! Daarnaast kan je ook dagelijks de dagdeal opvragen. Meer weten? Ontdek het hier. Hey Google, volgende nummer Google maakt het mogelijk om verschillende diensten en platformen te koppelen aan je Google Home speaker. Zo koppel je eenvoudig o.a. je Spotify- en Netflix account* aan de Google Home. Dit doe je eenmalig via de Google Home app op je Smartphone. Ben je dus aan het koken en heb je zin in wat achtergrondmuziek? Vraag je Google Assistent gewoon om jouw favoriete Spotify playlist af te spelen. • Hey Google, pauzeer • Hey Google, speel Discover Weekly af op Spotify • Hey Google, speel Happy Birthday af op de speakers in de eetkamer Ondersteunde Audioplatformen Spotify Google Play Music TuneIn YouTube Music Tip: Mocht de geluidskwaliteit en het volume van de Google Home Mini niet genoeg zijn om een feestje te starten, geen zorgen! Google maakt het mogelijk om je Google Home Mini te verbinden met jouw bluetooth speakers. Ondersteunde streaming platformen (films, series...) Netflix Youtube Premium HBO GO (Hiervoor heb je een Amerikaans account nodig) Je persoonlijke assistent Met Voice Match kan Google Home Mini jouw stem onderscheiden van andere, zodat iedereen zijn eigen planning, reistijden, afspeellijsten en meer te horen krijgt.** • Hey Google, wanneer is mijn eerste afspraak morgen? Broadcast Heb je meerdere Google Home of Google Home Mini speakers in huis? Vraag dan de Google Assistent om iedereen op de hoogte te brengen. • Hey Google, roep om ‘het is etenstijd’ Het hart van je Smart Home Google Home Mini werkt naadloos samen met geoptimaliseerde Smart Home apparaten.*** Daardoor kan je bijvoorbeeld de temperatuur en/of je verlichting in huis aanpassen bedienen met je stem. Enkele voorbeelden van Smart Home producten die je kan bedienen met je stem via Google Home Mini: Chromecast Philips Hue verlichting Nest Tp-Link Kasa (o.a. slimme verlichting, slimme stekkers) Google apps (Play Music, Calendar, Photos etc.) Samsung SmartThings HoneyWell -... Uiteraard is deze lijst slechts een klein deel van de vele mogelijkheden die de Google Home Mini jou kan bieden. De Google Home Mini werkt met meer dan 5000 slimme apparaten van meer dan 400 populaire merken. Bekijk hier alle Smart Home producten die werken met Google Home *Google Home is enkel geoptimaliseerd voor bepaalde Smart Home apparaten, muziek- en streamingsdiensten. Mogelijk zijn er abonnementen vereist. **Google Home Mini kan maximaal zes stemmen onderscheiden. Zelfs als je Voice Match gebruikt en Google Home Mini je stem herkent, is het mogelijk dat een stem die erg op jouw stem lijkt, of een opname van je stem, ervoor zorgt dat Google Home Mini iemand anders ten onrechte herkent als jouw persoon. ***Om verbinding te maken met smart home apparaten is een wifi-verbinding en een geschikt apparaat vereist

10. Google Home Mini - Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wifi speakerss er zijn namelijk 352 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Wifi speakers kopen.

Beste koop maken