Bestenu

Beste soundbars - nov. 2022

Met meer dan 302 soundbars op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste soundbars op een rij
01Score: 9.9
JBL Bar 2.0
JBL Bar 2.0
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Samsung HW-T420/XN
Samsung HW-T420/XN
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.7
Samsung HW-A430/XN
Samsung HW-A430/XN
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.6
LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar
LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.2
Samsung HW-Q600A/XN
Samsung HW-Q600A/XN
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.8
Sonos Arc Zwart
Sonos Arc Zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.6
Philips TAB5305
Philips TAB5305
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.4
JBL Bar 2.1 Deep Bass
JBL Bar 2.1 Deep Bass
Ga naar laagste prjis
09Score: 8.3
LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar
LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar
Ga naar laagste prjis
10Score: 8
LG DSN4
LG DSN4
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Soundbar Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Met de juiste soundbar haal je een complete ervaring van helder en diep geluid in huis. De surround sound is een geweldige aanvulling op je televisie of computer. Hoe kies je de allerbeste soundbar en waar let je allemaal op? Je leest het in deze koopgids!

Over de soundbar

Een soundbar is een geluidsysteem dat wordt gebruikt om het geluid van je televisie of computer te verbeteren. Eigenlijk is het een brede luidsprekerbalk. Dankzij de vorm heeft dit type geluidsversterker de naam "soundbar" gekregen.

In de soundbar zitten meerdere speakers die het geluid met hoge kwaliteit versterken. De combinatie van een brede balk en het geluidsveld van de speakers leveren surround sound: een hele geluidservaring die het home cinema effect geeft, in plaats van de matige kwaliteit die uit bijvoorbeeld een TV zelf komt.

 

Wat betekent surround sound?

Surround sound is een term die je vaak hand in hand ziet gaan met soundbars. Dit is het effect dat de soundbar heeft. Maar wat betekent het nou eigenlijk?

Als je "surround sound" naar het Nederlands vertaalt betekent dit "omringend geluid". Dat is ook wat het effect zo ongeveer inhoudt. Geluid dat rechtstreeks van een apparaat komt hoor je uit één kant komen. Bij surround sound komt het geluid van meerdere kanten en ben je erdoor omringd. Net als in de bioscoop, maar dan meestal wat minder hard.

Bij surround sound hoort het niet zo te zijn dat het geluid merkbaar uit verschillende hoeken komt. De verschillende speakers moeten samen één harmonieus spel van geluid uitdragen en naadloos in elkaar overlopen. Vandaar de vergelijking met de bioscoop.

Hoe werkt een soundbar?

Een soundbar draagt het geluid uit van het apparaat waar die op aangesloten is. Om een soundbar te laten werken moet je deze dus eerst aansluiten op een apparaat zoals een televisie of een computer. De bediening van de soundbar is afhankelijk van het apparaat waar die op aangesloten is, maar ook de wijze waarop de soundbar is aangesloten.

Hoe je een soundbar op je TV aansluit lees je verder in deze koopgids. De soundbar is voor basisbediening uitgerust met een aan- en uitknop en in sommige gevallen een verbindknop. De verbindknop is aanwezig wanneer de soundbar werkt met een WiFi of een ander soort signaal.

Ten slotte heeft de soundbar een eigen afstandsbediening. Afhankelijk van de soundbar en de wijze van aansluiting op het apparaat, is het mogelijk om ervoor te zorgen dat je het volume vanuit de soundbar ook regelt met de afstandsbediening van je TV.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een soundbar?

Je wilt natuurlijk het beste geluid. Daarom let je tijdens het kiezen van een soundbar op de geluidskwaliteit. De productomschrijving zal hier zo positief mogelijk over zijn om de soundbar aan te prijzen, maar op veel sites (met name de bekende en grotere) vind je reviews. Die zijn nuttig, want hierin omschrijven mensen die het product al enige tijd in gebruik hebben hoe zij de kwaliteit ervaren.

Hoe je een soundbar precies aansluit lees je verder in deze koopgids, maar voor nu kan ik alvast verklappen dat er verschillende aansluitingsmanieren zijn. Ook deze vind je terug in de productomschrijving. Kies er één die bij jouw TV of ander apparaat past om het jezelf gemakkelijk te maken.

Wat de prijs betreft is er veel variatie, die in deze koopgids nog nader toegelicht wordt. Voor bijna elk budget is er wel een soundbar te vinden. Het is dan wel handig om van te voren nagedacht te hebben over hoeveel je aan de soundbar uitgeeft.

De besturing van de soundbar levert ook stof tot nadenken op. Wil je die met een app kunnen besturen of 'ouderwets' met een afstandsbediening? Misschien wil je beide manieren wel kunnen gebruiken. Ga op zoek naar een soundbar die bij jouw wensen aansluit.

Heb je een smart home platform in huis, zoals Alexa of de Google Assistent? Bepaalde soundbars kunnen hiermee samenwerken, maar dat verschilt wel per merk en model. Het levert extra gemak op om de soundbar aan jouw platform te kunnen koppelen. Je kunt op websites vaak op deze eigenschap filteren. Dat scheelt weer zoekwerk.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de soundbar bij de TV en op het meubel past! Goed om ook naar het formaat en de afmetingen te kijken. Ook komen sommige soundbars met een extra subwoofer, en anderen weer niet. Dat neemt ook weer extra ruimte in. Voordeel is dan wel dat je geluid meer surround sound is. Een goede planning van de plaatsing is alleen maar handig.

Hoe sluit je een soundbar aan op je TV?

Je kan een soundbar op verschillende manieren aansluiten op apparaten, maar de standaardwijze blijft het gebruik van een kabel. Wat voor soort kabel je nodig hebt, moet je van te voren even uitpluizen. Je kan een HDMI of optische kabel nodig hebben. Check bij zowel je TV als de soundbar of de juiste aansluiting aanwezig is.

Een HDMI ingang op je TV herken je aan de letters ARC boven een aansluiting. Op je soundbar zoek je naar de juiste vorm of de de tekst "HDMI OUT". De aansluiting voor een optische kabel herken je aan de vorm of de tekst "DIGITAL AUDIO OUT". Je kan ook van te voren een plaatje van de kabels op internet zoeken om de vorm te herkennen.

Plaats de soundbar op het TV meubel, voor de soundbar. Je kan die plaatsen hoe je wilt, maar kijk uit dat het niet te dicht op andere apparaten staat, in verband met de warmte die ze kunnen produceren. Als alles een beetje los van elkaar staat is het goed.

Vervolgens plug je de kabel in. Dit doe je door simpelweg de kabel in de juiste poortingang van je TV en soundbar te stoppen. De kabel verbindt nu de twee apparaten. Nu dit klusje geklaard is, wil je de soundbar goed geïnstalleerd hebben op je TV. Dit doe je met de afstandsbediening van de soundbar.

Tijd om de boel af te stellen en het geluid te testen! Zet je TV aan. Zoek op de afstandsbediening van de soundbar naar de knop "input" of "source". Kies vervolgens de naam van de ingang die met de kabel hebt gebruikt. Als die overeenkomen zit je goed. Geniet van het geweldige geluid!

Tegenwoordig heb je naast de standaard aansluiting ook allerlei opties voor telefoon apps, WiFi, Bluetooth en meer soorten connecties. Deze zijn niet altijd om het geluid door te geven, maar wel om de soundbar te besturen. Er is niet één vaste manier om deze connecties met de soundbar te maken. Meestal zul je een WiFi connectie in huis of Bluetooth moeten gebruiken om de apparaten te koppelen.

Op welke apparaten kun je een soundbar aansluiten?

Een televisie is niet het enige apparaat waar de soundbar op aangesloten kan worden! Computers zijn in de meeste gevallen ook voorzien van een HDMI ingang en kunnen dus gekoppeld worden aan een soundbar. Met name desktop computers hebben vaak al losse speakers, dus het is niet zo gek dat die ook vervangen kunnen worden door een soundbar.

Dit geldt zeker niet voor alle soundbars, maar er zijn varianten die ook aan je smartphone of tablet gekoppeld kunnen worden. Dit gebeurt meestal met een app. Niet alleen om te besturen, maar ook om bijvoorbeeld muziek vanaf je telefoon af te spelen! Zonder tussenkomst van je TV, terwijl die daar wel aan gekoppeld blijft. Sommige soundbars kunnen dus zelfs aan meerdere apparaten tegelijk aangesloten zijn, al is dat niet letterlijk met een kabel.

Hoeveel kost een soundbar?

De prijzen van soundbars lopen gigantisch uiteen: voor €100 scoor je al een goedkoop model, terwijl sommige dure varianten wel meer dan €1500 kosten. Wat moet je daar nou mee?

Als je naar de hoogste van de drie kwaliteitsklassen kijkt, beginnen de goedkoopste modellen bij €500. Een uiterst goede kwaliteit soundbar zal je dus al snel tussen de €500 en €800 kosten, en als je budget hoger is zelfs meer. Als de kwaliteit ook van middenklasse mag, zijn koop je voor €300-€500 een soundbar.

De prijs is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit, maar ook van extra's zoals bijgeleverde subwoofers en de mogelijkheid om een app te gebruiken. Vooral extra speakers hebben een merkbare invloed op de prijs. Daar krijg je dan wel weer daadwerkelijk meer apparatuur voor terug.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische soundbar lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste soundbar ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over soundbars, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle soundbars die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke soundbars het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van soundbars stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Producten die vergelijkbaar zijn aan soundbars

De beste soundbars op een rijtje

1 - JBL Bar 2.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de JBL Bar 2.0 All-in-One heb je verder niks anders nodig voor krachtig geluid bij je televisie. Dankzij de diepe bas en de Dolby Digital ondersteuning lijkt het net of je midden in de spannende film zit. Je voelt de energie van je favoriete sportstadion bij jou in de woonkamer. Heb je geen zin meer om tv te kijken? Koppel de soundbar via bluetooth aan je smartphone of tablet en geniet zo van je muziek. De soundbar heeft een smal en eenvoudig ontwerp, waardoor je hem eenvoudig onder je tv plaatst.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Samsung HW-T420/XN

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung HW-T420/XN verbeter je het geluid van je televisie. De set wordt geleverd met een soundbar en een subwoofer. De soundbar versterkt het geluid van de televisie en de subwoofer produceert diepe bassen. Heb je geen zin meer in een film of serie? Wanneer de tv uitgaat, stream je via bluetooth draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet naar de soundbar.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Samsung HW-A430/XN

Loading..
Ga naar laagste prjis

Samsung HW-A430/XN Soundbar 2021 Geniet van een geweldige geluidservaring met de Samsung HW-A430. Bij de soundbar wordt er een subwoofer meegeleverd, deze subwoofer tilt het geluid naar een hoger niveau door een krachtige, diepe bas aan het geluid toe te voegen. Verbind de soundbar met je Samsung TV met behulp van Bluetooth, zonder wirwar aan kabels! Subwoofer meegeleverd Til je luisterervaring naar een hoger niveau met de meegeleverde subwoofer bij je soundbar. Deze zet het basgeluid extra kracht bij voor diepere en soepelere klanken. Hierdoor kun je genieten van bioscoopwaardig geluid uit je soundbar. Bass Boost Als je de bas harder wil zetten voor een nog meeslepender geluid, kun je de Bass Boost-modus aanzetten op de soundbar. De meegeleverde subwoofer tilt het krachtige, diepere basgeluid naar een hoger niveau en omringt je met een indrukwekkend geluid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Breng meer geluid naar jouw woonkamer! De LifeGoods 120 Watt Soundbar met Bluetooth 5.0 technologie creëert een ideale geluidservaring. De soundbar heeft 4 dynamische speakers, waarvan 2 geïntegreerde subwoofers. De geavanceerde DSP technologie maakt de equalizers volledig verstelbaar voor films, gesproken tekst of juist muziek. Verbind de soundbar draadloos via Bluetooth 5.0 of met één van de 6 meegeleverde kabels. Gebruik de soundbar met TV, telefoon, laptop, PC, projector of spelcomputer! Je kunt de soundbar horizontaal onder je TV plaatsen, maar met de meegeleverde bevestigingsmaterialen ook aan de muur hangen. Jouw voordelen ✔ 120W speakers (2 tweeters en 2 subwoofers) ✔ Inclusief afstandsbediening ✔ Ophangen of neerzetten ✔ 6 meegeleverde kabels ✔ DSP-technologie ✔ Bluetooth 5.0 Draadloos Bluetooth 5.0 De LifeGoods soundbar heeft vier speakers met 120 Watt vermogen. Twee tweeter speakers zorgen voor helder geluid. De twee subwoofers zorgen voor een diepere, lage bas. Wil je jouw favoriete muzieklijst afspelen op de soundbar via je telefoon? Geen gedoe met kabels, maar snel verbinden via Bluetooth 5.0! Zet je Bluetooth aan en kies uit je Bluetooth lijst LG1110. Binnen no-time ben je verbonden en stream je stabiel en zonder kwaliteitsverlies via je smartphone of ander device naar de speaker! Diverse kabelaansluitingen Kan jouw TV of ander apparaat niet via Bluetooth draadloos verbinden met de soundbar? Je krijgt 6 kabels meegeleverd. Zo kun je de soundbar dus ook gebruiken met oudere TV's, PC’s, Dvd-spelers, projectors, set-top boxen en zelfs spelcomputers. HDMI kabel 3.5MM audio kabel 3.5 mm RCA-audio kabel AV-adapterkabel Glasvezelkabel COAX kabel DSP-technologie De soundbar maakt gebruik van DSP (Digital Signal Processing) technologie. Er zijn drie verschillende geluidsmodussen: muziek, film en dialoog. De muziekmodus is voor een extra helder en aangenaam geluid, perfect om je muziek écht tot leven te brengen! De filmmodus creëert met een groter stereobereik voor een volledig immersieve filmervaring. De dialoogmodus verzorgt een kraakhelder stemgeluid om aangenaam het nieuws of sportuitzendingen te volgen! Intuïtieve afstandsbediening Je bedient de soundbar eenvoudig met de afstandsbediening. Hiermee kun je alles aanpassen, van het volume tot de equalizer. De afstandsbediening is groot en simpel. Voor iedereen gemakkelijk te gebruiken dus! Verpakkingsinhoud 3.5 mm audio kabel (1x) 3.5 mm RCA-audio kabel (1x) AV-adapterkabel (1x) Afstandsbediening (1x) AAA-batterij (2x) Glasvezelkabel (1x) COAX kabel (1x) HDMI kabel (1x) Power adapter (1x) Handleiding (1x) Bevestigingsmaterialen (1x) Specificaties: ► Merk: LifeGoods ▶ Garantie: 2 jaar ► Materiaal: PVC ► Kleur: Zwart ► Afmetingen: 90 x 8.6 x 7 cm ► Gewicht: 2.2 kg ► Snoerlengte: 150 cm ► Voltage: 18V / 2A ► Vermogen: 120W ► Veiligheidsklasse: 0 ► Geluidsmodussen: 3: muziek, film, dialoog ► Ingebouwde speaker: 4: 2x volledig bereik, 2x superieure bas ► Ingebouwde subwoofer: 2 ► Type Bluetooth: 5.0 ► Naam Bluetooth: LG1110 ► Bereik Bluetooth: 10 m ► S/N: >80 dB ► Frequentierespons: 60HZ – 15 KHZ ► Type input: AUX, RCA, glasvezel, HDMI, USB, COAX, DC ► Geschikt voor: Mobiele telefoons, tablets, TV’s, PC’s, projectors, spelcomputers, set-topboxen. ► Oververhittingsbeveiliging: Ja ► Stand-by modus: Ja ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar: service@lifegoods.nl.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Samsung HW-Q600A/XN

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung HW-Q600A haal je het begin van je surround opstelling in huis. De soundbar beschikt over virtuele Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Zo lijkt het alsof je middenin de actie van je favoriete films en series zit. De subwoofer weergeeft de diepste tonen, waardoor het geluid extra krachtig klinkt. Je koppelt de soundbar bedraad aan je tv via de hdmi aansluiting of draadloos via bluetooth. Sluit de soundbar aan op een Samsung QLED tv met Q-Symphony om alles uit de soundbar te halen. De Q-Symphony technologie zorgt ervoor dat het geluid van de soundbar en de tv tegelijkertijd afspelen. Hierdoor geniet je van een vollere geluidsweergave.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Sonos Arc Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Sonos Arc luister je naar beter geluid bij je televisie. De soundbar beschikt over 8 woofers en 3 tweeters waardoor je vanaf iedere luisterpositie van gedetailleerd geluid geniet. Zo komt je favoriete film of serie tot leven. Dankzij de 5 kanalen word je omringd door surround geluid. De ingebouwde Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid van het plafond naar je luisterpositie. Zo klinkt het alsof het vliegtuig uit de film rakelings over je hoofd vliegt. Via TruePlay stem je het geluid af op de akoestiek van je kamer. Zo klinkt de soundbar goed in elke hoek van de kamer. In de Sonos app pas je handmatig het geluid aan via de equalizer. Zo verminder je bijvoorbeeld de bas als je die teveel vindt. De soundbar beschikt over Google Assistant, waardoor je deze aanstuurt via spraakcommando's. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips TAB5305

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips TAB5305 geniet je van diepe bassen bij je televisie. De soundbar wordt geleverd met een subwoofer en deze zorgen samen voor een kamervullend geluid. Door het stereo ontwerp gecombineerd met de subwoofer geniet je van een 2.1 kanaals ontwerp. Zo wordt het geluid van je favoriete film of serie verdeeld over links en rechts. Wil je het volume aanpassen met je eigen afstandsbediening? Sluit de soundbar dan aan via de hdmi arc poort.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - JBL Bar 2.1 Deep Bass

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de JBL Bar 2.1 Deep Bass omring je jezelf met krachtig geluid. De soundbar en de subwoofer hebben samen een vermogen van 300 watt. Zo ga jij voor de echte bioscoop of stadion ervaring. Dankzij de meegeleverde draadloze 3.1 subwoofer vul je de kamer met een rijke bas. Zo komen je favoriete films en sport tot leven. Heb je liever een achtergrondmuziekje? Via bluetooth verbind je je smartphone of tablet met de soundbar. Zo geniet je draadloos van al je favoriete nummers. De soundbar werkt samen met de meeste moderne afstandsbedieningen. Dit betekent dat je maar 1 afstandsbediening nodig hebt om zowel je tv als de soundbar te bedienen. De JBL Bar 2.1 Deep Bass verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde hdmi arc- of de optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een hdmi arc of optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Wij raden de hdmi arc kabel aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LifeGoods Soundbar creëert een complete geluidservaring in elke ruimte van het huis. Dankzij de DSP-technologie kun je de equalizers perfect instellen naar de gewenste setting. Verbind je telefoon, computer of tablet eenvoudig en draadloos met de soundbar via Bluetooth 5.0. Met de LifeGoods soundbar geniet je van een fantastisch surround sound. De soundbar heeft twee ingebouwde 15W speakers. De speakers zorgen voor een krachtige bas en een realistisch geluid. Zo beleef je een dynamisch en cinematisch geluid in elke ruimte! Jouw voordelen ✔ Surround sound ✔ Inclusief afstandsbediening ✔ Ophangen en neerzetten ✔ 4 meegeleverde kabels ✔ DSP-technologie ✔ 2x 15W speakers ✔ Bluetooth 5.0 DSP-technologie De soundbar maakt gebruik van DSP (Digital Signal Processing) technologie. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit 3 equalizer modussen: Muziek, Film en Vocaal. De muziekmodus brengt een veelzijdig en aangenaam geluid. Zo komt elk liedje volledig tot leven! Met de filmmodus volg je elke voetstap en elk gedreun van je favoriete actiefilm. Alsof je zelf in de bioscoop zit! De vocaal-modus legt de nadruk op elk woord of commentaar. Met het kraakheldere stemgeluid volg je aangenaam elk nieuwsbericht of elke sportuitzending. Neerzetten én ophangen De LifeGoods soundbar heeft een compact ontwerp. Zo kun je hem eenvoudig overal mee naartoe nemen of door de ruimte verplaatsen. Je kunt er ook voor kiezen de soundbar aan de muur te bevestigen. De soundbar is een elegante en stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Zonder al te veel afleiding heb je toch een volledig geluidssysteem in je favoriete kamer! Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Bluetooth 5.0 Net thuis? En wil je graag snel een fijn en rustgevend muziekje opzetten? Met de Bluetooth 5.0 verbinding van de soundbar is dat zo gedaan. Zet je Bluetooth aan en kies uit je Bluetooth lijst LG1151. Zo kun je snel en zonder kwaliteitsverlies je favoriete muziek streamen vanaf je favoriete devices! Diverse kabelaansluitingen Stamt jouw device uit een iets oudere generatie? Geen probleem! Je kunt deze devices ook met de soundbar koppelen met onderstaande kabels: 3.5mm audio kabel → Voor bijvoorbeeld TV’s en computers. 3.5mm RCA-audio kabel → Voor TV’s, DVD-spelers en dergelijke van de oudere generatie Glasvezelkabel → Voornamelijk voor TV’s USB-kabel → Voor nieuwere devices zoals projectors, spelcomputers en dergelijke Upgrade de Soundbar Wil je een grotere soundbar met meer kracht? Bekijk eens onze grote soundbar. Deze LifeGoods Soundbar beschikt over een 2.1-geluid, dankzij de geïntegreerde subwoofer en 2 speakers. Ook is de grotere soundbar te gebruiken met USB, AUX, Optisch, COAX, HDMI en DC. Inclusief afstandsbediening Voor het gemak beschikt de soundbar ook over een afstandsbediening. Zo kun je vanuit je luie stoel de soundbar volledig bedienen! Je kunt alles aanpassen, van het volume tot de equalizer modussen. De afstandsbediening is overzichtelijk met grote knoppen. Voor iedereen gemakkelijk te gebruiken dus! Verpakkingsinhoud Soundbar (1x) Handleiding (1x) AAA batterij (2x) Audiokabel (1x) Afstandsbediening (1x) Power adapter (1x) Glasvezel kabel (1x) RCA-kabel (1x) Bevestigingsmaterialen (1x) Specificaties: ► Merk: LifeGoods ▶ Garantie: 2 jaar ► Materiaal: PVC ► Kleur: Zwart ► Afmetingen: 40,00 x 8,60 x 7,0 CM ► Gewicht: 1,55 kg ► Snoerlengte: 150 cm ► Voltage: 12V / 2A ► Frequentie: 60 Hz - 15 KHz ► Nominale stroomsterkte: 30W ► Veiligheidsklasse: 2 ► Decibel: 80 dB ► Type batterij: 2x AAA (afstandsbediening) ► Ingebouwde speakers: 2 (2x15W) ► Kanaal: 2.0 ► EQ modussen: Film, muziek, vocaal ► Type Bluetooth: 5.0 ► Naam Bluetooth: LG1151 ► Bereik Bluetooth: 10 meter ► Ondersteunt: Bluetooth, AUX, Glasvezel, USB, RCA ► Geschikt voor: Mobiele telefoons, tablets, TV’s, PC’s, projectors, spelcomputers, set-topboxen. ► Oververhittingsbeveiliging: Ja ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar: service@lifegoods.nl.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - LG DSN4

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LG DSN4 - Soundbar is de ideale upgrade voor elke tv, na de eenvoudige installatie wordt elke film of serie een stuk leuker om naar te kijken. De soundbar beschikt over AI Sound Pro, deze techniek analyseert automatisch de beelden om vervolgens het geluid te optimaliseren voor wat er wordt afgespeeld. Een dialoog in je favoriete serie is vanaf nu altijd goed te verstaan en bij geluidseffecten in actiefilms zal het gaan lijken alsof je op de filmset staat. Ga voor High Fidelity Sound Elke woofer-unit is ontworpen met een carbondiafragma om een uitstekende helderheid te garanderen. Adaptieve audio voor alles wat je bekijkt AI Sound Pro analyseert automatisch de beelden om direct de audio-instellingen te optimaliseren voor wat er wordt afgespeeld. Geniet van elk detail met een kristalheldere dialoog of meer krachtige actie, afhankelijk van het genre. Makkelijk een krachtig geluid toevoegen Voel de beat met de krachtige LG Soundbar DSN4 draadloze subwoofer. Met een ongelofelijke 200 watt klinkt het fantastisch en is het bovendien makkelijk om te installeren. Gemakkelijker aan te sluiten Voeg WiFi en Bluetooth®-connectiviteit toe aan je audio-installatie, of maak eenvoudig verbinding met optische kabels of via Dual HDMI. Stream Smart voor kwaliteitsgeluid Muziek rechtstreeks via Bluetooth® van je smartphone naar de LG Soundbar DSN4 streamen. Uitzonderlijk geluid voor al je muziek is nu allemaal binnen handbereik. Soepel synchroniseren De LG Soundbar SL4 kan eenvoudig worden aangesloten op uw LG TV via Bluetooth® of via een optische verbinding. Je complete tv-audiobeleving in een handomdraai.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van soundbars. Er zijn namelijk 302 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste