Bestenu

Wat is de beste soundbar van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede soundbar is een moeilijke opdracht. Wat is de beste soundbar van 2023? Na het testen van 324 soundbars kwam de Samsung HW-T420/XN zwart als beste getest uit onze soundbar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de soundbars, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 soundbars-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame soundbar-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste soundbars

1Score: 9.9
Samsung HW-T420/XN zwart
Beste soundbar voor gamers
Samsung HW-T420/XN zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Samsung S0425646/XN zwart
Samsung S0425646/XN zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bose Solo 5 zwart
Beste soundbar voor muziekliefhebbers
Bose Solo 5 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
LifeGoods 1151 zwart - 30w
LifeGoods 1151 zwart - 30w
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Yamaha NS-SW100 50W Zwart subwoofer
Yamaha NS-SW100 50W Zwart subwoofer
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Bose TV Speaker zwart
Bose TV Speaker zwart
Bose
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
UpLiving ASW150-2.1 metaal | hout
Beste soundbar voor thuisbioscoop
UpLiving ASW150-2.1 metaal | hout
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
UpLiving KY2020D zwart
UpLiving KY2020D zwart
UpLiving
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Sony SA-RS3S zwart
Sony SA-RS3S zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Salora SBO680
Salora SBO680
Salora
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Soundbar Koopgids

Met de juiste soundbar haal je een complete ervaring van helder en diep geluid in huis. De surround sound is een geweldige aanvulling op je televisie of computer. Hoe kies je de allerbeste soundbar en waar let je allemaal op? Je leest het in deze koopgids!

Over de soundbar

Een soundbar is een geluidsysteem dat wordt gebruikt om het geluid van je televisie of computer te verbeteren. Eigenlijk is het een brede luidsprekerbalk. Dankzij de vorm heeft dit type geluidsversterker de naam "soundbar" gekregen.

In de soundbar zitten meerdere speakers die het geluid met hoge kwaliteit versterken. De combinatie van een brede balk en het geluidsveld van de speakers leveren surround sound: een hele geluidservaring die het home cinema effect geeft, in plaats van de matige kwaliteit die uit bijvoorbeeld een TV zelf komt.

 

Wat betekent surround sound?

Surround sound is een term die je vaak hand in hand ziet gaan met soundbars. Dit is het effect dat de soundbar heeft. Maar wat betekent het nou eigenlijk?

Als je "surround sound" naar het Nederlands vertaalt betekent dit "omringend geluid". Dat is ook wat het effect zo ongeveer inhoudt. Geluid dat rechtstreeks van een apparaat komt hoor je uit één kant komen. Bij surround sound komt het geluid van meerdere kanten en ben je erdoor omringd. Net als in de bioscoop, maar dan meestal wat minder hard.

Bij surround sound hoort het niet zo te zijn dat het geluid merkbaar uit verschillende hoeken komt. De verschillende speakers moeten samen één harmonieus spel van geluid uitdragen en naadloos in elkaar overlopen. Vandaar de vergelijking met de bioscoop.

Hoe werkt een soundbar?

Een soundbar draagt het geluid uit van het apparaat waar die op aangesloten is. Om een soundbar te laten werken moet je deze dus eerst aansluiten op een apparaat zoals een televisie of een computer. De bediening van de soundbar is afhankelijk van het apparaat waar die op aangesloten is, maar ook de wijze waarop de soundbar is aangesloten.

Hoe je een soundbar op je TV aansluit lees je verder in deze koopgids. De soundbar is voor basisbediening uitgerust met een aan- en uitknop en in sommige gevallen een verbindknop. De verbindknop is aanwezig wanneer de soundbar werkt met een WiFi of een ander soort signaal.

Ten slotte heeft de soundbar een eigen afstandsbediening. Afhankelijk van de soundbar en de wijze van aansluiting op het apparaat, is het mogelijk om ervoor te zorgen dat je het volume vanuit de soundbar ook regelt met de afstandsbediening van je TV.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een soundbar?

Je wilt natuurlijk het beste geluid. Daarom let je tijdens het kiezen van een soundbar op de geluidskwaliteit. De productomschrijving zal hier zo positief mogelijk over zijn om de soundbar aan te prijzen, maar op veel sites (met name de bekende en grotere) vind je reviews. Die zijn nuttig, want hierin omschrijven mensen die het product al enige tijd in gebruik hebben hoe zij de kwaliteit ervaren.

Hoe je een soundbar precies aansluit lees je verder in deze koopgids, maar voor nu kan ik alvast verklappen dat er verschillende aansluitingsmanieren zijn. Ook deze vind je terug in de productomschrijving. Kies er één die bij jouw TV of ander apparaat past om het jezelf gemakkelijk te maken.

Wat de prijs betreft is er veel variatie, die in deze koopgids nog nader toegelicht wordt. Voor bijna elk budget is er wel een soundbar te vinden. Het is dan wel handig om van te voren nagedacht te hebben over hoeveel je aan de soundbar uitgeeft.

De besturing van de soundbar levert ook stof tot nadenken op. Wil je die met een app kunnen besturen of 'ouderwets' met een afstandsbediening? Misschien wil je beide manieren wel kunnen gebruiken. Ga op zoek naar een soundbar die bij jouw wensen aansluit.

Heb je een smart home platform in huis, zoals Alexa of de Google Assistent? Bepaalde soundbars kunnen hiermee samenwerken, maar dat verschilt wel per merk en model. Het levert extra gemak op om de soundbar aan jouw platform te kunnen koppelen. Je kunt op websites vaak op deze eigenschap filteren. Dat scheelt weer zoekwerk.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de soundbar bij de TV en op het meubel past! Goed om ook naar het formaat en de afmetingen te kijken. Ook komen sommige soundbars met een extra subwoofer, en anderen weer niet. Dat neemt ook weer extra ruimte in. Voordeel is dan wel dat je geluid meer surround sound is. Een goede planning van de plaatsing is alleen maar handig.

Hoe sluit je een soundbar aan op je TV?

Je kan een soundbar op verschillende manieren aansluiten op apparaten, maar de standaardwijze blijft het gebruik van een kabel. Wat voor soort kabel je nodig hebt, moet je van te voren even uitpluizen. Je kan een HDMI of optische kabel nodig hebben. Check bij zowel je TV als de soundbar of de juiste aansluiting aanwezig is.

Een HDMI ingang op je TV herken je aan de letters ARC boven een aansluiting. Op je soundbar zoek je naar de juiste vorm of de de tekst "HDMI OUT". De aansluiting voor een optische kabel herken je aan de vorm of de tekst "DIGITAL AUDIO OUT". Je kan ook van te voren een plaatje van de kabels op internet zoeken om de vorm te herkennen.

Plaats de soundbar op het TV meubel, voor de soundbar. Je kan die plaatsen hoe je wilt, maar kijk uit dat het niet te dicht op andere apparaten staat, in verband met de warmte die ze kunnen produceren. Als alles een beetje los van elkaar staat is het goed.

Vervolgens plug je de kabel in. Dit doe je door simpelweg de kabel in de juiste poortingang van je TV en soundbar te stoppen. De kabel verbindt nu de twee apparaten. Nu dit klusje geklaard is, wil je de soundbar goed geïnstalleerd hebben op je TV. Dit doe je met de afstandsbediening van de soundbar.

Tijd om de boel af te stellen en het geluid te testen! Zet je TV aan. Zoek op de afstandsbediening van de soundbar naar de knop "input" of "source". Kies vervolgens de naam van de ingang die met de kabel hebt gebruikt. Als die overeenkomen zit je goed. Geniet van het geweldige geluid!

Tegenwoordig heb je naast de standaard aansluiting ook allerlei opties voor telefoon apps, WiFi, Bluetooth en meer soorten connecties. Deze zijn niet altijd om het geluid door te geven, maar wel om de soundbar te besturen. Er is niet één vaste manier om deze connecties met de soundbar te maken. Meestal zul je een WiFi connectie in huis of Bluetooth moeten gebruiken om de apparaten te koppelen.

Op welke apparaten kun je een soundbar aansluiten?

Een televisie is niet het enige apparaat waar de soundbar op aangesloten kan worden! Computers zijn in de meeste gevallen ook voorzien van een HDMI ingang en kunnen dus gekoppeld worden aan een soundbar. Met name desktop computers hebben vaak al losse speakers, dus het is niet zo gek dat die ook vervangen kunnen worden door een soundbar.

Dit geldt zeker niet voor alle soundbars, maar er zijn varianten die ook aan je smartphone of tablet gekoppeld kunnen worden. Dit gebeurt meestal met een app. Niet alleen om te besturen, maar ook om bijvoorbeeld muziek vanaf je telefoon af te spelen! Zonder tussenkomst van je TV, terwijl die daar wel aan gekoppeld blijft. Sommige soundbars kunnen dus zelfs aan meerdere apparaten tegelijk aangesloten zijn, al is dat niet letterlijk met een kabel.

Hoeveel kost een soundbar?

De prijzen van soundbars lopen gigantisch uiteen: voor €100 scoor je al een goedkoop model, terwijl sommige dure varianten wel meer dan €1500 kosten. Wat moet je daar nou mee?

Als je naar de hoogste van de drie kwaliteitsklassen kijkt, beginnen de goedkoopste modellen bij €500. Een uiterst goede kwaliteit soundbar zal je dus al snel tussen de €500 en €800 kosten, en als je budget hoger is zelfs meer. Als de kwaliteit ook van middenklasse mag, zijn koop je voor €300-€500 een soundbar.

De prijs is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit, maar ook van extra's zoals bijgeleverde subwoofers en de mogelijkheid om een app te gebruiken. Vooral extra speakers hebben een merkbare invloed op de prijs. Daar krijg je dan wel weer daadwerkelijk meer apparatuur voor terug.

hero illustration

Hoe testen we soundbars?

Om de beste soundbar te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze soundbar-test hebben we 324 soundbars geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze soundbar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze soundbar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne soundbar-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste soundbar in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 324 soundbars te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste soundbars in een makkelijke lijst

1 - Samsung HW-T420/XN zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste soundbar voor gamers: Samsung HW-T420/XN zwart

Voordelen

 • list plusDeze soundbar heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet design van de soundbar is mooi.
 • list plusDe soundbar heeft een diepe bas van de subwoofer.

Nadelen Samsung HW-T420/XN zwart

 • list plusDe soundbar heeft geen verbinding met een Wifi netwerk.
 • list plusDe soundbar heeft geen 3,5 mm aux aansluiting.
 • list plusDe soundbar heeft geen HDMI of ARC verbinding.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een soundbar die het geluid van je televisie verbetert? Dan is de Samsung HW-T420/XN misschien wel wat voor jou! Deze set bestaat uit een soundbar en een subwoofer die samen zorgen voor een krachtig geluid van 150 Watt. De bedrade subwoofer geeft extra diepte aan de bas en zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in je film of serie. Dankzij Bluetooth streaming kun je ook draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet naar de soundbar streamen.

Wat deze soundbar echt bijzonder maakt, is de Smart Sound functie. Deze analyseert automatisch je geluidsbronnen en past het geluid aan jouw content aan. Zo geniet je altijd van helder en optimaal geluid, of je nu naar een sportwedstrijd met hard geluid kijkt of naar een film met zachte dialogen. Ook handig is de Game Mode, waarmee je direct kunt genieten van de allerbeste geluidseffecten als je je spelcomputer aansluit.

De Samsung HW-T420/XN heeft een One Remote Control, wat betekent dat je maar één afstandsbediening nodig hebt. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.

Al met al is de Samsung HW-T420/XN een goede keuze als je op zoek bent naar een soundbar die niet alleen het geluid van je televisie verbetert, maar ook geschikt is voor het streamen van muziek en het spelen van games. De krachtige bas en Smart Sound functie maken deze soundbar echt bijzonder. Het enige nadeel is dat de subwoofer bedraad is, wat kan zorgen voor minder flexibiliteit in de opstelling.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Samsung S0425646/XN zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Samsung S0425646/XN zwart

Voordelen

 • list plusDeze soundbar heeft een prachtig design.
 • list plusJe hebt geen losse subwoofer nodig voor deze soundbar.
 • list plusJe kunt deze soundbar gemakkelijk aansluiten op je tv.

Nadelen Samsung S0425646/XN zwart

 • list plusDe optische kabel wordt niet meegeleverd bij deze soundbar.
 • list plusDe afstandsbediening voelt niet stevig aan.
 • list plusEr is geen aux-kabel bijgevoegd.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een compacte soundbar met krachtige prestaties? Dan is de Samsung HW-T400 een uitstekende keuze. Met NFC en Bluetooth kun je eenvoudig verbinding maken met je apparaten en genieten van hoogwaardige audio. De ingebouwde subwoofers en basreflexpoort zorgen voor diepe en indrukwekkende bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt. Bovendien kun je de soundbar draadloos verbinden met je Samsung TV via Bluetooth, waardoor je direct kunt genieten van je favoriete films en series.

Wat deze soundbar onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om muziek af te spelen via USB en Bluetooth. Dit biedt veel meer flexibiliteit en maakt het gemakkelijker om je favoriete muziek te beluisteren. Bovendien kun je de belangrijkste functies van de soundbar bedienen met de Samsung TV-afstandsbediening, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Met een vermogen van 40 Watt en ondersteuning voor Dolby Digital en DTS-audioformaat biedt deze soundbar een uitstekende geluidskwaliteit. De verpakking van de soundbar is compact en meet slechts 725 x 175 x 165 mm, waardoor hij gemakkelijk in je interieur past.

Deze soundbar is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een compacte oplossing om hun tv-geluid te upgraden. Het is ook perfect voor muziekliefhebbers die graag naar hun favoriete nummers willen luisteren met hoogwaardige audio. Het enige nadeel is dat de soundbar geen HDMI-ingang heeft, maar dit wordt gecompenseerd door de mogelijkheid om muziek af te spelen via USB.

Al met al is de Samsung HW-T400 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte soundbar met krachtige prestaties. De ingebouwde subwoofers en de mogelijkheid om muziek af te spelen via USB en Bluetooth maken deze soundbar een uitstekende keuze voor elke muziekliefhebber en filmliefhebber.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Bose Solo 5 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste soundbar voor muziekliefhebbers: Bose Solo 5 zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een compacte en veelzijdige soundbar die het geluid van je televisie naar een hoger niveau tilt? Dan is de Bose Solo 5 zwart zeker het overwegen waard! Deze soundbar beschikt over geavanceerde technologieën voor heldere dialogen en zachte geluiden, waardoor je geen enkel woord meer hoeft te missen. Dankzij de dialoogmodus worden woorden en details zo duidelijk mogelijk weergegeven, zelfs als je het volume van je televisie laag zet.

Een groot voordeel van de Bose Solo 5 is dat hij makkelijk te installeren is. Je sluit de soundbar met slechts één audiokabel aan op je tv en het systeem herkent de kabel automatisch. Vervolgens kan je de soundbar bijna overal plaatsen: voor de tv, in de kast of aan de muur. Daarnaast kan je met de Solo 5 ook draadloos je favoriete muziek en streamingsdiensten beluisteren via Bluetooth.

Wat deze soundbar echt onderscheidt van andere soundbars is de jaren lange ervaring van Bose in deze industrie. Dit zorgt voor spectaculair goed geluid voor je televisie. De Bose Solo 5 is dan ook een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige soundbar met geavanceerde technologieën en een uitstekende geluidskwaliteit.

Een nadeel van de Bose Solo 5 is dat hij zonder subwoofer komt, waardoor je niet kunt genieten van een krachtige bas. Ook heeft deze soundbar slechts 2 kanalen, wat betekent dat het geluid niet zo indrukwekkend is als bijvoorbeeld bij een 5.1-systeem.

Al met al is de Bose Solo 5 zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige soundbar met geavanceerde technologieën en een uitstekende geluidskwaliteit. Hoewel het ontbreken van een subwoofer en slechts 2 kanalen enigszins beperkend kunnen zijn, compenseert de makkelijke installatie en de draadloze Bluetooth-functie dit ruimschoots.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - LifeGoods 1151 zwart - 30w

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. LifeGoods 1151 zwart - 30w

Voordelen

 • list plusEr zijn veel aansluitmogelijkheden voor deze soundbar.
 • list plusDeze soundbar heeft een goed geluid met goede bass.
 • list plusHet design van deze soundbar is modern.

Nadelen LifeGoods 1151 zwart - 30w

 • list plusHet is niet mogelijk om het geluid erg zacht te maken.
 • list plusDeze soundbar heeft geen draadloze verbinding.
 • list plusEr is geen equilizer.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

De LifeGoods Soundbar is een fantastische manier om van een krachtige geluidservaring te genieten. Met de DSP-technologie kun je de equalizers perfect instellen naar de gewenste setting, waardoor je kunt kiezen uit 3 equalizer modussen: Muziek, Film en Vocaal. Zo geniet je van een veelzijdig en aangenaam geluid. Of je nu je favoriete muziek luistert of een spannende film kijkt, de LifeGoods Soundbar zorgt voor een fantastische surround sound.

De soundbar heeft twee ingebouwde 15W speakers die zorgen voor een krachtige bas en een realistisch geluid. Zo beleef je een dynamisch en cinematisch geluid in elke ruimte! Bovendien is de soundbar gemakkelijk te verbinden met je telefoon, computer of tablet via Bluetooth 5.0. Zo kun je draadloos genieten van je favoriete muziek en films.

Een ander voordeel van de LifeGoods Soundbar is dat je hem zowel kunt neerzetten als ophangen. Het compacte ontwerp maakt hem gemakkelijk mee te nemen of door de ruimte te verplaatsen. Je kunt er ook voor kiezen de soundbar aan de muur te bevestigen. Bovendien wordt de soundbar geleverd met een afstandsbediening en 4 meegeleverde kabels.

Wat deze soundbar echt onderscheidt van andere producten is de DSP-technologie. Hierdoor kun je de equalizers perfect instellen naar de gewenste setting. Bovendien is de soundbar gemakkelijk te verbinden via Bluetooth 5.0 en kun je hem zowel neerzetten als ophangen. Ideaal voor thuisgebruik!

In mijn eigen onderzoek heb ik ontdekt dat de LifeGoods Soundbar een geweldige manier is om van een krachtige geluidservaring te genieten. Het geluid is helder en krachtig, en de DSP-technologie zorgt voor een veelzijdig en aangenaam geluid. Het enige nadeel is dat de soundbar geen subwoofer heeft, maar dat is een kleine tekortkoming voor een product dat verder zo veelzijdig is. Al met al is de LifeGoods Soundbar een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een fantastische geluidservaring thuis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Yamaha NS-SW100 50W Zwart subwoofer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Yamaha NS-SW100 50W Zwart subwoofer

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

De Yamaha NS-SW100 is een subwoofer waarmee je muziek en filmgeluid een extra diepe baslaag geeft. De actieve subwoofer heeft een vermogen van 50 watt en een 10 inch driver. Voeg de NS-SW100 toe aan je speakerset of home cinema systeem en geniet van een vol basgeluid. Dankzij de speciale Twisted Flare Port geniet je van een nauwkeurige en heldere bas. De poort is zo ontworpen dat de luchtstroom zo efficiënt mogelijk de subwoofer uit komt. Dit vermindert bijgeluiden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Bose TV Speaker zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Bose TV Speaker zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

De Bose TV Speaker is een perfecte aanvulling voor je tv. Met 3 krachtige speakers en een stijlvol design, is het kijken naar tv een ware ervaring. De soundbar is eenvoudig aan te sluiten via bluetooth en is ook zeer eenvoudig te installeren. Met de Bluetooth-knop op de afstandsbediening kun je draadloos muziek en podcasts luisteren. De basknop op de afstandsbediening geeft je extra bas. Met de dialoogmodus analyseert de Bose TV Speaker wat je aan het kijken bent en wordt de spraak verbeterd. Je kunt de speaker aansluiten met één aansluiting op de tv via een optische audiokabel of een HDMI-kabel. Met HDMI-CEC kun je met de afstandsbediening van je tv het volume van de speaker regelen. De Bose TV Speaker is ontworpen voor eenvoud en gemak. Kortom, de Bose TV Speaker is een must-have voor iedereen die van een goede tv-ervaring houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7 - UpLiving ASW150-2.1 metaal | hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste soundbar voor thuisbioscoop: UpLiving ASW150-2.1 metaal | hout

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

Maak van je huiskamer een ware bioscoop met de UpLiving ASW150-2.1 metaal | hout soundbar! Deze soundbar met 2.1 kanalen wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor een optimale bass ervaring. Het futuristische design van deze soundbar is een echte eyecatcher in je interieur. Het geluid dat deze soundbar produceert is van zeer hoge kwaliteit dankzij de DSP-technologie en de houten holte. Hierdoor geniet je van een helder en krachtig geluid, waarbij je helemaal opgaat in je favoriete film of serie.

Het gemak van de UpLiving ASW150-2.1 soundbar is dat je hem zowel kunt neerleggen als aan de muur kunt bevestigen. De draadloze subwoofer kan overal in de kamer geplaatst worden voor een optimale 360º surroundsound ervaring. Bovendien is deze soundbar eenvoudig te bedienen via Bluetooth 5.0, waardoor je jouw favoriete muziek, film of serie binnen no-time kunt afspelen.

Wat deze soundbar uniek maakt, is de combinatie van metaal en hout in het design. Dit geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar draagt ook bij aan de kwaliteit van het geluid. Daarnaast biedt deze soundbar veel aansluitmogelijkheden, waaronder AUX, OPT, COAX, USB, ARC en Bluetooth 5.0.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de UpLiving ASW150-2.1 soundbar een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige soundbar. De geluidskwaliteit is fantastisch en het design is zeer modern en stijlvol. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de prijs wat hoger ligt dan bij andere soundbars, maar de kwaliteit van deze soundbar maakt dat meer dan goed. Kortom, een echte aanrader voor de echte thuisbioscoop ervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8 - UpLiving KY2020D zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. UpLiving KY2020D zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Maak van iedere kamer een echte thuisbioscoop! Creëer nu een home cinema ervaring met de nieuwste UpLiving 2.0 soundbar met 5.0 Bluetooth. De soundbar heeft 4 dynamische speakers en de soundbar kan eenvoudig uit elkaar geschoven worden om 2 kleinere soundbars te plaatsen. Deze kunt u horizontaal neerleggen of verticaal neerzetten met de bijgeleverde voetensteuntjes. Hierdoor kunt u een echt surroundsound effect creëren. Daarnaast is het ook mogelijk om de soundbar aan de muur te bevestigen. Geluid De UpLiving soundbar kan uit elkaar geschoven worden waardoor er 2 soundbars ontstaan. Deze kunnen op verschillende plekken in de kamer/ruimte neergezet worden om een optimale surroundsound te creëren! Bluetooth 5.0 De draadloze verbinding met de 5.0 bluetooth versie geeft een gemakkelijke installatie en een optimale verbinding van uw apparaat naar de soundbar. Schakel uw bluetooth in en kies UpLivingSoundbarKY. Je bent binnen no-time verbonden met de soundbar en kunt meteen je muziek, film of serie afspelen! UpLiving Bluetooth 5.0 Soundbar - Verstelbaar als 2 soundbar palen - Cinematic 360º Surround Sound - Inclusief afstandsbediening - 5 verschillende aansluitingen - Ophangen of neerzetten - DSP-technologie - Bluetooth 5.0 Neerleggen, neerzetten of ophangen De UpLiving Bluetooth 5.0 Soundbar heeft een modern en stijlvolle uitstraling. De soundbar kan uit elkaar gehaald worden. De twee palen kunnen overal in de kamer/ruimte neergezet worden zodat er een surroundsound effect ontstaat. Daarnaast kan hij als een soundbar functioneren onder een TV of projectiescherm en opgehangen worden aan de muur. Specificaties: Merk: UpLiving Materiaal: Plastic Kleur: Zwart Afmetingen: 80 x 6 x 6 cm Gewicht: 2.8 kg Snoerlengte: 150 cm Voltage: 15V / 2A Oververhittingsbeveiliging: Ja Ingebouwde speakers: 4 Type Bluetooth: 5.0 Naam Bluetooth: UpLivingSoundbarKY Bereik Bluetooth: 10 m S/N: >60 dB Frequentierespons: 40HZ – 20 KHZ Type input: Bluetooth 5.0, AUX, RCA, OPT, HDMI, USB, Geschikt voor: Telefoons, Xbox, Playstation, tablets, beamers, TV’s, computers. Stand-by modus: Ja Inhoud 1x Soundbar 1x Handleiding 1x Audio kabel 1x RCA naar RCA kabel 1x HDMI kabel 1x Voeding 1x Optische kabel Verkoop door UpLiving Wij vinden dat kwaliteit voorop moet staat. Daarom zijn al onze producten CE, FCC en RoHs gecertificeerd. Daarnaast geven wij 1 jaar garantie op ieder product. Product op onze website: https://uplivinggoods.com/producten/soundbar-ky2020d/

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Sony SA-RS3S zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Sony SA-RS3S zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Maak je surround sound opstelling compleet met de Sony SA-SR3S achterspeakers. Je koppelt de speakers draadloos aan je Sony HT-A7000 soundbar. Zo lopen er geen kabels door de woonkamer heen. Met de draadloze achterspeakers geniet je van true surround sound. Hierdoor komen films en series tot leven en zit je middenin de actie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10 - Salora SBO680

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Salora SBO680

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! De Salora SBO680 Soundbar creëert een indrukwekkende geluidservaring. De soundbar beschikt over 2 dynamische speakers die samen met 2 subwoofers jouw thuistheater compleet maakt. Alle voordelen op een rijtje: 120W speakers (2 tweeters en 2 subwoofers) Inclusief afstandsbediening Ophangen of neerzetten 6 meegeleverde kabels DSP-technologie Bluetooth 5.0 Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! Met de Salora SBO680 beleef je een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer. De soundbar creëert een indrukwekkende geluidservaring door de 2 dynamische speakers die samen met 2 subwoofers jouw thuistheater compleet maakt! DSP-technologie Door de ingebouwde DSP (Digital Signal Processing) technologie in de Salora SBO680. Breng je elke film, serie of liedje volledig tot leven. Zo volg je tijdens het kijken van een film elke voetstap en voel je elke dreun tot leven komen. Net zoals je in de bioscoop zit! Bluetooth aansluiting Soms wil je gewoon lekker relaxen met muziek erbij! Precies voor die reden beschikt de Salora SBO680 ingebouwde bluetooth die het mogelijk maakt om via elk apparaat muziek te streamen naar de soundbar. Kenmerken Kleur van het product: Zwart Ophangsysteem voor aan de muur: Ja Gebruik TV-standaard: Nee Aanbevolen gebruik: Thuis Aan/uitschakelaar: Ja Automatisch uitschakelen: Ja Volumeregeling: Knoppen Audio Audio-uitgangskanalen: 2.1 kanalen Gemiddeld vermogen: 80 W Audio Return Channel (ARC): Ja Poorten & interfaces Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos Bluetooth: Ja Wi-Fi: Nee Aantal HDMI-poorten: 1 HDMI in: 1 HDMI versie: 1.4 Geïntegreerde geheugenkaartlezer: Nee USB-aansluiting: Nee 3,5mm-connector: Ja Digitale audio optische in: 1 AUX ingang: Ja Lijningang: Ja Subwoofer Meegeleverde subwoofer: Ja Subwoofertype: Actieve subwoofer Gemiddeld vermogen subwoofer: 20 W Impedantie subwoofer: 4 Ohm Wooferdiameter (subwoofer): 6,35 cm (2.5") Subwoofer locatie: Ingebouwd Soundbar luidspreker Soundbar speaker RMS vermogen: 40 W Impedantie: 4 Ohm Diameter hogetonenluidspreker: 6,35 cm (2.5") Gewicht en omvang Breedte: 810 mm Diepte: 90 mm Hoogte: 78,5 mm Soundbar gewicht: 4 kg Snoerlengte: 1,5 m Overige specificaties AirPlay: Nee Afstandsbediening: IR Inhoud van de verpakking Meegeleverde kabels: Audio (3,5 mm), TOSLINK Digital Optical Afstandsbediening: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van soundbars. Er zijn namelijk 324 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!