Bestenu

Beste natvoer voor katten - dec. 2022

Met meer dan 1422 natvoer voor katten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste natvoer voor katten op een rij
01Score: 9.7
Felix Original Mix Selectie in Gelei
Felix Original Mix Selectie in Gelei
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Gourmet Perle Mini Filets
Gourmet Perle Mini Filets
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei
Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Felix Soup Vis Selectie
Felix Soup Vis Selectie
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
Gourmet Gold Hartig Torentje 85 g
Gourmet Gold Hartig Torentje 85 g
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Felix Soup Filets Rund, Kip & Lam
Felix Soup Filets Rund, Kip & Lam
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Sheba Classic Paté Katten Natvoer
Sheba Classic Paté Katten Natvoer
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Natvoer voor Kat Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Er is zoveel natvoer voor katten op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik de onderstaande koopgids voor je geschreven. Hieronder lees je waar je op let als je natvoer koopt.

Hoe vaak geef je een kat natvoer?

Hoe vaak je je kat eten geeft en hoeveel eten je geeft, hangt af van de leeftijd en het gewicht van je kat. Jonge, actieve katten hebben meer calorieën nodig dan oudere katten. Bovendien is elk kattenvoer verschillend. Voor de juiste frequentie en hoeveelheden lees je de bijbehorende instructies.

Over het algemeen is tweemaal per dag voeren voldoende. Probeer dit op dezelfde tijden te doen, zodat je kat weet wat hij kan verwachten. Het is daarnaast belangrijk dat de etensbakjes niet dicht bij de kattenbak staan. Heb je twee katten, gebruik dan twee voerbakjes en zet deze niet op dezelfde plaats.

Kan een kat ook zonder natvoer?

Ja, een kat kan prima zonder natvoer. Kies je ervoor om je kat geen natvoer te geven, zorg er dan voor dat je kat genoeg drinkt en dat het droogvoer van hoge kwaliteit is. Voer van slechte kwaliteit kan later voor gezondheidsproblemen zorgen.

De voordelen van alleen droogvoer geven is dat het minder rommel geeft en het ruikt minder sterk dan natvoer. Het blijft langer houdbaar en is vaak ook goedkoper dan natvoer. Natvoer daarentegen lijkt meer op het natuurlijke dieet van een kat en bevat meer vocht. Het is daarnaast ook een goed idee om je kat af en toe goede snacks te geven.

Welke ingrediënten zijn slecht voor je kat?

Veel natvoer voor katten wordt aangedikt door granen en groente. Dit eet een kat van nature niet, want katten zijn carnivoren en hebben daarom vlees nodig. Granen en groente zijn daarom in principe overbodig. Hetzelfde geldt voor zetmeel. Ook wil je geen dierlijke bijproducten zien in natvoer, maar alleen specifieke ingrediënten zoals bijvoorbeeld kippenvlees of vis.

Plantaardige bijproducten zoals suiker en soja zijn ook niet goed voor je kat. Lever is een gezond ingrediënt, maar kijk naar de hoeveelheid: meer dan 5% is niet goed. Katten eten van nature prooidieren zoals muizen en vogeltjes, zorg er daarom voor dat het vleesgehaltezo hoog mogelijk is. Tonijn is daarnaast ook geen goede keuze: tonijn is een erg vervuilde vis.

Welke ingrediënten zitten er in goed natvoer voor een kat?

Een kat heeft veel vocht nodig: een vochtgehalte van 70% of meer is ideaal. In de natuur halen katten hun vocht uit hun prooi. Daarnaast is het belangrijk dat natvoer veel natuurlijke eiwitten bevat. Hierbij is de samenstelling van belang. Taurine, aminozuren en methionine zijn belangrijk in deze samenstelling.

De samenstelling van kittenvoer is daarnaast ook anders dan de samenstelling voor voer voor seniore katten. Kittens zijn veel actiever dan oudere katten waardoor ze meer calorieën nodig hebben. Koop daarom altijd goed kittenvoer voor je kitten.

Een tekort aan taurine kan uiteindelijk leiden tot blindheid en hartfalen. Het aantal vitamines en mineralen is ook essentieel. Denk aan zink, vitamine A en E, calcium en fosfor. Omega 3 en 6 vetten zijn ook belangrijke ingrediënten. Deze bevatten veel calorieën, welke katten echt nodig hebben.

Vlees is vanzelfsprekend ook een belangrijk ingrediënt. Vlees, vis en gevogelte behoren allemaal tot prooidieren. Kijk hiervoor naar de percentages op de verpakking. Meer dan 70% procent is ideaal, maar als het minder vlees of vis bevat wil dit niet perse zeggen dat het slecht voer is. Het gaat vooral om de algehele samenstelling.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische natvoer kat opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste natvoer kat ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over natvoer voor katten, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle natvoer voor katten die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke natvoer voor katten het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van natvoer voor katten stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste natvoer voor katten in een makkelijke lijst

1 - Felix Original Mix Selectie in Gelei

Loading..
Ga naar laagste prjis

Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom is Felix® Original kattenvoer gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en bereid met malse stukjes in een heerlijke gelei. Het Felix® Original Jumbopack bestaat uit 44 zakjes natvoer met een selectie van vier verschillende smaken: 11 rund 11 kip 11 tonijn 11 zalm Kenmerken Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in gelei Bron van essentiële Omega 6-vetzuren Juiste combinatie van vitaminen en mineralen Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen Geschikt voor outdoor- én indoorkatten Felix® biedt een ruim assortiment van onweerstaanbare maaltijden aan in een heerlijke gelei, zo kan je elke dag je kat een andere favoriete maaltijd geven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS® 1+ natvoer. Dit geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke gelei, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden. De heerlijke stukjes vlees, ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Alle voordelen in een zakje • Huid & Vacht – Omega-6 vetzuren en zink dragen bij aan een gezonde huid en vacht. • Urinewegen – Een gebalanceerde mix van mineralen bevordert gezonde urinewegen. • Vochtgehalte – In een smakelijke gelei ter ondersteuning van het vochtgehalte. • Immuunsysteem – Vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem. • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Elke dag een nieuwe smaaksensatie En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je volwassen kat van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! Met diverse vis-, gevogelte en rundsmaken, verkrijgbaar in saus, gelei en als casserole stukjes. Zo raakt je kat nooit uitgekeken op WHISKAS®. Ingrediënten en voedingsadvies Dit voordeelpakket bevat 40 maaltijdzakjes à 100 gram met een selectie van vier vissoorten in gelei: ● 10 x Zalm ● 10 x Tonijn ● 10 x Koolvis ● 10 x Witvis Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je kat. Vul de maaltijd eventueel aan met WHISKAS® 1+ Adult droge brokjes. WHISKAS®, wereldwijd de nummer één in kattenvoeding! In welke levensfase je kat ook zit, we hebben volop variatie in voeding te bieden voor jou en je kat. Dit ontwikkelen we samen met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM, een toonaangevende autoriteit op het gebied van huisdiervoeding. Niet voor niks is WHISKAS® wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS® 1+ natvoer. Dit geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke saus, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden. De heerlijke stukjes vlees, ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Alle voordelen in een zakje • Huid & Vacht – Omega-6 vetzuren en zink dragen bij aan een gezonde huid en vacht. • Urinewegen – Een gebalanceerde mix van mineralen bevordert gezonde urinewegen. • Vochtgehalte – In een smakelijke saus ter ondersteuning van het vochtgehalte. • Immuunsysteem – Vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem. • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Elke dag een nieuwe smaaksensatie En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je volwassen kat van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! Met diverse vis-, gevogelte en rundsmaken, verkrijgbaar in saus, gelei en als casserole stukjes. Zo raakt je kat nooit uitgekeken op WHISKAS®. Ingrediënten en voedingsadvies Dit voordeelpakket bevat 40 maaltijdzakjes à 100 gram met een selectie van vier vleessoorten in saus: ● 10 x Kip & erwtjes ● 10 x Lam & worteltjes ● 10 x Kalkoen ● 10 x Rund Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je kat. Vul de maaltijd eventueel aan met WHISKAS® 1+ Adult droge brokjes. WHISKAS®, wereldwijd de nummer één in kattenvoeding! In welke levensfase je kat ook zit, we hebben volop variatie in voeding te bieden voor jou en je kat. Dit ontwikkelen we samen met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM, een toonaangevende autoriteit op het gebied van huisdiervoeding. Niet voor niks is WHISKAS® wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Gourmet Perle Mini Filets

Loading..
Ga naar laagste prjis

U geniet ervan uw kat te voeden met heerlijke recepten gemaakt van eenvoudige en hoogwaardige ingrediënten. Daarom heeft Gourmet™ Perle Mini Filets in Saus gecreëerd: met aandacht geselecteerde ingrediënten die met zorg zijn bereid voor een verfijnde smaak, gesneden in fijne mini filets en geserveerd in een heerlijke saus om uw kat te verwennen. Deze doos bevat 60 zakjes met o.a. de smaken kip, konijn, rund en zalm. Alle Gourmet™ Perle recepten bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen. Mini Filets in Saus van Gourmet™ Perle, eenvoudige en verfijnde creaties voor een onweerstaanbare smaakervaring, elke dag opnieuw.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Whiskas 1+ Adult Katten Natvoer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Geef haar daarom WHISKAS® 1+ natvoer. Dit geeft haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke gelei, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden. De heerlijke stukjes vlees, ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Alle voordelen in een zakje • Huid & Vacht – Omega-6 vetzuren en zink dragen bij aan een gezonde huid en vacht. • Urinewegen – Een gebalanceerde mix van mineralen bevordert gezonde urinewegen. • Vochtgehalte – In een smakelijke gelei ter ondersteuning van het vochtgehalte. • Immuunsysteem – Vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem. • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Elke dag een nieuwe smaaksensatie En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je volwassen kat van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! Met diverse vis-, gevogelte en rundsmaken, verkrijgbaar in saus, gelei en als casserole stukjes. Zo raakt je kat nooit uitgekeken op WHISKAS®. Ingrediënten en voedingsadvies Dit voordeelpakket bevat 80 maaltijdzakjes à 100 gram met een selectie van vier gevogeltesoorten in gelei: ● 20 x Kip ● 20 x Eend ● 20 x Gevogelte ● 20 x Kalkoen Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je kat. Vul de maaltijd eventueel aan met WHISKAS® 1+ Adult droge brokjes. WHISKAS®, wereldwijd de nummer één in kattenvoeding! In welke levensfase je kat ook zit, we hebben volop variatie in voeding te bieden voor jou en je kat. Dit ontwikkelen we samen met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM, een toonaangevende autoriteit op het gebied van huisdiervoeding. Niet voor niks is WHISKAS® wereldwijd de nummer één in kattenvoeding!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei

Loading..
Ga naar laagste prjis

Felix Elke Dag Feest is een assortiment onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien, zó lekker ruiken en zó lekker smaken alsof je het zelf hebt klaargemaakt! Speciaal bereid met zachte stukjes in een overheerlijke gelei. Jouw deugniet zal elke keer weer genieten van een onweerstaanbare maaltijd. Deze heerlijke maaltijden vormen ook een bron van essentiële omega 6-vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen die jouw kat energie zullen geven en klaar zullen maken om nog meer kattenkwaad uit te halen. Ze zitten vol gezonde ingrediënten om 100% te voldoen aan de behoeften van jouw kat indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking. Felix - gewoonweg onweerstaanbaar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Felix Soup Vis Selectie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je kleine deugniet zal ervan genieten de overheerlijke bouillon op te likken en zijn tanden te zetten in de verrukkelijke stukjes. Elk schenkklaar zakje Felix® Soup is de perfecte maat om brandstof te bieden aan jouw kat zodat hij elk moment van de dag klaar is voor kattenkwaad. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, zodat jij het met een goed gevoel kan serveren. Voeg overheerlijke variatie toe aan de dag van jouw kat met de onweerstaanbare Felix® Soup recepten, de perfecte aanvulling op zijn dieet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Gourmet Gold Hartig Torentje 85 g

Loading..
Ga naar laagste prjis

U wilt niet dat uw kat verveeld raakt met haar maaltijden en daarom zoekt u altijd naar verschillende voedingsopties waarvan ze zal genieten. Daarom heeft GOURMET™ Gold Hartig Torentje ontwikkeld, een heerlijke nieuwe reeks gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en gepresenteerd als torentje, voor een heerlijke eetervaring waar uw kat zeker van zal genieten. Gourmet™ Gold Hartig Torentje bevat fijne stukjes met rund, kip of andere verrukkelijke smaken en een vleugje geselecteerde groenten, zorgvuldig gegarneerd met een vleugje saus. Een combinatie gepresenteerd als torentje zodat uw kat kan genieten van iedere hap. Nieuwe Gourmet™ Gold Hartig Torentje: heerlijk in iedere hap. Alle GOURMET™ Gold recepten bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Felix Soup Filets Rund, Kip & Lam

Loading..
Ga naar laagste prjis

Felix® Soup Filets is een onweerstaanbaar assortiment spannende recepten voor jouw kat. Je kleine deugniet zal ervan genieten de overheerlijke bouillon op te likken en zijn tanden te zetten in de verrukkelijke stukjes. Elk schenkklaar zakje Felix® Soup Filets is de perfecte maat om brandstof te bieden aan jouw kat zodat hij elk moment van de dag klaar is voor kattenkwaad. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, zodat jij het met een goed gevoel kan serveren. Voeg overheerlijke variatie toe aan de dag van jouw kat met de onweerstaanbare Felix® Soup Filets recepten, de perfecte aanvulling op zijn dieet. Gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Sheba Classic Paté Katten Natvoer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Sheba Classic Paté is een traditioneel recept waar katten al meer dan 30 jaar dol op zijn. Dankzij de fijne structuur en verse ingrediënten zal je kat deze paté onweerstaanbaar vinden. Kenmerken Complete en gebalanceerde kattenvoeding Verrijkt met mineralen Hoog vlees- of vis aandeel per kuipje Voor volwassen katten van alle rassen Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen Elke dag een nieuwe smaakbelevenis Een beetje afwisseling in de maaltijd kan best lekker zijn. Daarom is de Classic Paté in verschillende smaken te verkrijgen zodat elke maaltijd weer een verrassing voor je kat zal zijn. Inhoud en voedingsadvies Dit product bevat 22 kuipjes à 85 gram in de smaak Kip. Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling per smaak. Een kat van 4 kg heeft 3 kuipjes per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van 2 kuipjes en 15 gram droogvoer te geven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van natvoer voor katten. Er zijn immers 1422 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste