Wat is de beste Automatische voerbak kat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het kopen van een goede Automatische voerbak kat is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Automatische voerbak kat van 2023? Na het onderzoeken van 121 Automatische voerbakken voor katten kwam de PetSafe Six Meal Feeder als beste getest uit onze Automatische voerbak kat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Automatische voerbakken voor katten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Automatische voerbakken voor katten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Automatische voerbak kat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Automatische voerbakken voor katten

1Score: 9.9
PetSafe Six Meal Feeder
Beste automatische voederbak kat
PetSafe Six Meal Feeder
PetSafe
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Whisker Feeder-Robot
Whisker Feeder-Robot
Whisker
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
PETLIBRO AIR Automatic Pet Feeder
PETLIBRO AIR Automatic Pet Feeder
PETLIBRO
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
WOPET Automatic Pet Feeder
Uitzonderlijk hoge capaciteit
WOPET Automatic Pet Feeder
WOPET
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.2
Cat Mate C200 2 Meal
Optimaal voor draagbaarheid
Cat Mate C200 2 Meal
Cat Mate
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.9
PETLIBRO Granary Automatic Cat Feeder
Ideaal voor meerdere katten
PETLIBRO Granary Automatic Cat Feeder
PETLIBRO
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.4
Sure Petcare SureFeed Microchip Pet
Sure Petcare SureFeed Microchip Pet
Sure Petcare
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.1
Cat Mate C500 Digital 5
Cat Mate C500 Digital 5
Cat Mate
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Automatische Voerbak voor je Kat Koopgids

Ben je op zoek naar de beste automatische voerbak voor je kat? Dan zit je hier goed! Bekijk de topkeuzes van nu en lees tips over wat belangrijk is bij de aanschaf van zo'n voerbak.

Hoe werkt een automatische voerbak voor katten?

Een automatische voerbak voor katten werkt heel eenvoudig: je vult de voerbak met (droog)voer en stelt het voerprogramma in. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de voerbak om de 4 uur een bepaalde hoeveelheid voer uitdeelt. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je kat altijd iets te eten heeft, ook als jij niet thuis bent.

Wat is de beste automatische voerbak voor je kat?

Ben je op zoek naar de beste automatische voerbak voor je kat? Dan ben je op de juiste plek! Hier zal ik je door de stappen heen lopen om de beste voerbak te vinden voor jouw harige vriend.

 1. Formaat: Afhankelijk van het aantal katten dat je hebt, moet je bepalen hoe groot de voerbak moet zijn. Het is belangrijk om de juiste grootte te kiezen, omdat je niet wilt dat de voerbak te snel leeg is.
 2. Functies: Er zijn verschillende functies beschikbaar op automatische voerbakken voor katten, zoals timers, voerprogramma's, weegschalen en meer. Bepaal welke functies je absoluut nodig hebt en welke functies leuk zijn, maar niet noodzakelijk.
 3. Lees de beoordelingen: Het is verstandig om online beoordelingen te lezen van andere baasjes en hun ervaringen met de verschillende modellen.

Hoe vaak de voerbak van je kat schoonmaken?

Het is belangrijk om de automatische voerbak van je kat schoon te houden. Dagelijks een grondige schoonmaakbeurt met heet water en zeep is een must om een hygiënische omgeving te waarborgen. 

Daarnaast kun jeeens per week een extra grondige schoonmaak houden door de bak tien minuten te laten weken in heet water met een scheutje bleek. Spoel de bak goed af en hij is weer helemaal fris en schoon voor je knuffelmaatje.

Wat betaal je voor een goede automatische voerbak?

Gemiddeld betaal je ongeveer€ 50 tot € 200. Goedkopere modellen hebben vaak minder functies, terwijl duurdere modellen meer geavanceerde functies, zoals timers en connectiviteit met je smartphone, bieden. 

Overweeg wat voor jou en je kat belangrijk is en hoeveel je bereid bent uit te geven, voordat je een automatische voerbak aanschaft.

hero illustration

Hoe testen we Automatische voerbakken voor katten?

Om de beste Automatische voerbak kat te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Automatische voerbak kat-test hebben we 121 Automatische voerbakken voor katten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Automatische voerbak kat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Automatische voerbak kat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Automatische voerbak kat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Automatische voerbak kat in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 121 Automatische voerbakken voor katten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Automatische voerbakken voor katten in een oogopslag

1. Beste automatische voederbak kat: PetSafe Six Meal Feeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetSafe Six Meal Feeder

 • list plusHandig en betrouwbaar voor huisdiereigenaren onderweg
 • list plusBiedt de mogelijkheid voor portiecontrole en geplande voedingstijden
 • list plusAanpasbaar voedingsschema met intervallen van 15 minuten

Nadelen PetSafe Six Meal Feeder

 • list plusMaakt alleen gebruik van batterijen, geen optie voor een stopcontact

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.76
Gebruiksgemak
10
De PetSafe Six Meal Feeder is een uitstekende automatische voederbak voor katten en kleine honden, die gemak en betrouwbaarheid biedt voor baasjes die onderweg zijn. Met de mogelijkheid om tot zes voorgeportioneerde maaltijden per dag in te stellen, zorgt deze voederbak voor portiecontrole en zorgt ervoor dat je huisdier op de juiste tijden wordt gevoed. Elke compartiment kan tot één kopje droog of halfvochtig voedsel bevatten, waardoor het geschikt is voor katten en kleine honden.

Een opvallende eigenschap van de PetSafe Six Meal Feeder is de digitale klok met LCD-scherm, waarmee je voedingstijden kunt instellen in intervallen van 15 minuten. Deze mate van aanpassing zorgt ervoor dat je kunt voldoen aan de specifieke behoeften en dieetvereisten van je huisdier. Daarnaast heeft de voederbak een "Nu voeden" optie, waarmee je een maaltijd kunt afgeven vóór het geplande tijdstip indien nodig. De slaapstand functie is een andere handige eigenschap, waarmee je tijdelijk geplande maaltijden kunt stopzetten.

Het ontwerp van de voederbak is goed doordacht, met een duidelijk afsluitbaar deksel dat het voedsel vers houdt en ongeautoriseerde toegang voorkomt. Het carrousel ontwerp werkt goed met verschillende maten voedsel en geeft maaltijden snel en geruisloos af. De voederbak is ook huisdiervriendelijk, zonder vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat huisdieren toegang krijgen tot de knoppen.

Volgens een recensie van The New York Times Wirecutter was de voorganger van de PetSafe Six Meal Feeder, de PetSafe 5-Meal Automatic Pet Feeder, hun topkeuze voor automatische voederbakken voor katten en kleine honden. De recensie prijst de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, met nadruk op de portiecontrole en timer functies. Een andere vermelding in het artikel is de PetSafe Healthy Pet Simply Feed Automatic Feeder, die een grotere capaciteit heeft maar mogelijk niet nauwkeurig afgeeft.

Hoewel de PetSafe Six Meal Feeder vier D-cell alkaline batterijen nodig heeft om te werken, is het installatieproces intuïtief en kan het zonder handleiding worden gedaan. Het is gemaakt van duurzaam BPA-vrij plastic en de antislipvoetjes houden het op zijn plaats tijdens gebruik. Het is echter vermeldenswaard dat sommige beoordelingen vermelden dat de voederbak alleen op batterijen werkt en geen wandstekker-optie biedt, wat een nadeel kan zijn in vergelijking met andere voederbakken op de markt.

Kortom, de PetSafe Six Meal Feeder is een betrouwbare en goed ontworpen automatische voederbak die gemak en gemoedsrust biedt voor huisdiereigenaren. De aanpasbare voedingsschema's, portiecontrole en huisdiervriendelijke ontwerp maken het een uitstekende optie op de markt. Hoewel het misschien geen wandstekker-optie heeft en alleen op batterijen werkt, maken de algehele prestaties en gebruiksvriendelijkheid het een topkeuze voor drukke huisdiereigenaren.

Zoals een recensie van LifeWire zegt: "Al met al is de PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder een betrouwbare en goed ontworpen optie voor huisdiereigenaren onderweg."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Whisker Feeder-Robot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Whisker Feeder-Robot

 • list plusGebruiksvriendelijke app voor eenvoudige bediening en programmering
 • list plusGrote capaciteit met de mogelijkheid om tot 32 kopjes voedsel vast te houden
 • list plusAnti-jam technologie zorgt voor een consistente voedselafgifte

Nadelen Whisker Feeder-Robot

 • list plusKleinste maaltijdinstelling van 1/8 kopje kan groter zijn dan gewenst voor een snack
 • list plusPrijs van $299 kan een beperkende factor zijn voor sommige klanten

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.23
Gebruiksgemak
9.35
De Whisker Feeder-Robot is een automatische voederbak voor huisdieren, speciaal ontworpen voor zowel katten als honden. Wat deze voederbak echt uniek maakt, is de gebruiksvriendelijke app. Met deze app kun je eenvoudig de voedertijden instellen en aanpassen, meldingen ontvangen wanneer het tijd is om bij te vullen, en inzicht krijgen in het eetgedrag van je huisdier. Met de Feeder-Robot kun je tot acht maaltijden per dag programmeren en de voercontainer kan wel 32 kopjes voer bevatten. Daarnaast beschikt de voederbak over anti-verstoppingstechnologie, zodat de maaltijden altijd soepel verlopen. De voederbak werkt met zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor het handig is voor alle gebruikers.

Vergeleken met andere automatische kattenbakken op de markt, biedt de Whisker Feeder-Robot verschillende onderscheidende kenmerken. Het heeft een grotere capaciteit, met de mogelijkheid om tot wel 32 kopjes voer te bevatten, en kan tot acht maaltijden per dag verstrekken. De gebruiksvriendelijke app zorgt voor eenvoudige bediening en programmeeropties, zodat je de voedingsschema's en portiegroottes naar wens kunt aanpassen. De voercontainer is bovendien beveiligd tegen knoeien en de anti-verstoppingstechnologie zorgt ervoor dat de maaltijden altijd zonder problemen worden verstrekt.

Volgens recensies is de installatie en programmering van de Feeder-Robot eenvoudig, waardoor gebruikers het snel en gemakkelijk in gebruik kunnen nemen. Een reviewer merkte op dat hun katten direct gewend waren aan de Feeder-Robot, mogelijk vanwege hun eerdere ervaring met automatische voederbakken. Whisker raadt aan om huisdieren een dag of twee te laten wennen aan de Feeder-Robot voordat je hem aanzet, en ze te verleiden met voedsel of traktaties. De voederbak is ook ontworpen om zowel droge als halfvochtige brokjes te verstrekken, waardoor je flexibel bent in je voedingsopties.

Hoewel de Feeder-Robot positieve feedback heeft gekregen voor de kwaliteit, het gemak en de gebruiksvriendelijke app, vonden sommige gebruikers dat de kleinste portiegrootte van 1/8 kopje groter was dan gewenst voor een tussendoortje. Daarnaast kan de prijs van $299 voor sommige klanten een beperkende factor zijn.

In vergelijking met andere automatische voederbakken voor katten, springt de PetSafe Smart Feed Electronic Pet Feeder eruit als de beste algehele optie. Deze voederbak heeft een grotere capaciteit van maximaal 24 kopjes voer en kan tot 12 maaltijden per dag verstrekken. Daarnaast kun je hem via je smartphone gemakkelijk instellen en heeft hij een langzaam voer-optie om te voorkomen dat katten te snel eten.

Al met al is de Whisker Feeder-Robot een hoogwaardige automatische voederbak met een gebruiksvriendelijke app en verschillende opmerkelijke kenmerken. Dankzij de grote capaciteit, aanpasbare voedingsschema's en anti-verstoppingstechnologie is het een handige optie voor huisdiereigenaren. Houd echter rekening met de prijs en de beperkingen wat betreft de portiegrootte.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. PETLIBRO AIR Automatic Pet Feeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PETLIBRO AIR Automatic Pet Feeder

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusVoedseltank met een capaciteit van 2L
 • list plusMogelijkheid voor 1-6 maaltijden en portie-instellingen van 1-16 porties

Nadelen PETLIBRO AIR Automatic Pet Feeder

 • list plusNiet geschikt voor katten die een nat voedseldieet nodig hebben

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.2
De PETLIBRO AIR Automatische Voerbak voor huisdieren is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatische voerbak voor katten. Met zijn betaalbare prijs en een voerbakinhoud van 2L biedt hij veel waar voor je geld. De voerbak kan 1-6 maaltijden en porties instellen van 1-16 porties, zodat hij aan de uiteenlopende behoeften van verschillende katten kan voldoen. Hij is ook compatibel met brokgroottes van 2-15 mm, zodat hij een breed scala aan kattenvoer kan afgeven.

Volgens een recensie van Rover.com is de Petlibro Automatische Katten Voerbak gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met een goed ontworpen verpakking en duidelijke gebruikershandleiding. De voerbak heeft een ingebouwde stemrecorder, zodat huisdiereigenaren maaltijdroepen voor hun katten kunnen opnemen. Dit is een handige functie die een persoonlijk tintje aan het voedingsproces toevoegt.

Een opvallende functie van de PETLIBRO AIR Automatische Voerbak voor huisdieren is zijn makkelijk te demonteren behuizing, zoals benadrukt in de recensie van cats.com. Dit maakt het handig om schoon te maken en te onderhouden, zodat de maaltijden van je kat altijd vers en hygiënisch zijn. De voerbak is ook voorzien van een deksel voor versheid en een vergrendelscherm voor extra gemak en veiligheid.

PETLIBRO heeft ook de Petlibro Space Automatische Voerbak voor huisdieren geïntroduceerd, zoals vermeld in de recensie van Mic.com. Dit model biedt een grote opslagcapaciteit voor voedsel, waar tot 7 pond droge brokken in passen. Het heeft een vacuüm afgesloten opslag, wat helpt om de versheid, voedingsstoffen en smaak van het voedsel te behouden, terwijl vocht, bacteriën en ongedierte buiten worden gehouden. Dit is een unieke functie die het onderscheidt van andere automatische voerbakken op de markt.

De Petlibro Space Automatische Voerbak voor huisdieren wordt ook geleverd met een bijbehorende app, waarmee gebruikers gemakkelijk een voedingsschema kunnen maken of direct voedsel kunnen afgeven. Portiegroottes kunnen worden aangepast op basis van de behoeften van het huisdier en maaltijdroepen kunnen worden opgenomen met behulp van spraakberichten. Deze mate van aanpassing en controle maakt het een veelzijdige optie voor huisdiereigenaren.

Hoewel de Petlibro Automatische Katten Voerbak positieve recensies heeft gekregen vanwege het gebruiksgemak en de functionaliteit, is het belangrijk op te merken dat hij alleen geschikt is voor droog voedsel. Daarom is hij mogelijk niet geschikt voor katten die een nat voedseldieet nodig hebben.

In vergelijking met andere automatische voerbakken op de markt onderscheidt de PETLIBRO AIR Automatische Voerbak voor huisdieren zich door zijn betaalbaarheid, gebruiksvriendelijk ontwerp en de ingebouwde stemrecorder. Voor degenen die op zoek zijn naar een grotere opslagcapaciteit voor voedsel en het extra voordeel van vacuüm afgesloten opslag, zou de Petlibro Space Automatische Voerbak voor huisdieren een betere optie zijn.

Al met al is de PETLIBRO AIR Automatische Voerbak voor huisdieren een betrouwbare keuze voor katteneigenaren die ervoor willen zorgen dat hun huisdieren op een regelmatig schema worden gevoerd. De aanpasbare portie-instellingen, gemakkelijk onderhoud en de mogelijkheid om maaltijdroepen op te nemen maken het een handige en praktische oplossing. Hoewel er enkele beperkingen kunnen zijn voor nat voedsel, blinkt de voerbak uit in zijn belangrijkste kenmerken en biedt hij veel waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Uitzonderlijk hoge capaciteit: WOPET Automatic Pet Feeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WOPET Automatic Pet Feeder

 • list plusHoge capaciteit tot 3,3 pond droogvoer
 • list plusStrak en modern ontwerp met transparante deksel voor eenvoudige monitoring
 • list plusMogelijkheid om tot vier maaltijden per dag te programmeren voor consistente voeding

Nadelen WOPET Automatic Pet Feeder

 • list plusRelatief hoge prijs in vergelijking met budgetopties
 • list plusDe mogelijkheid om stemopnames te maken is mogelijk niet nodig voor alle katteneigenaren
 • list plusKan regelmatig schoonmaken en onderhoud vereisen

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
8.76
De WOPET Automatische Voerbak voor huisdieren is een uitstekende keuze op de markt voor automatische kattenbakken, vooral vanwege zijn uitzonderlijke hoge capaciteit. Met de mogelijkheid om tot 3,3 pond droogvoer vast te houden, zorg je ervoor dat je kat goed gevoed wordt, zelfs als je weg bent. Deze functie wordt benadrukt door The Spruce Pets, die stelt dat de voerbak de "Beste hoge capaciteit" optie is die beschikbaar is.

De WOPET voerbak heeft een strak en modern ontwerp, met een helder deksel waarmee je eenvoudig de voerniveaus kunt controleren. Het wordt geleverd met twee portiewieltjes, zodat je de maaltijdgrootte kunt aanpassen aan de behoeften van je kat. De voerbak kan worden gevoed via een stopcontact of batterijen, waardoor je flexibiliteit hebt qua plaatsing. Bovendien kun je tot vier maaltijden per dag programmeren, zodat je kat op een vast schema wordt gevoed.

Een van de opvallende kenmerken van de WOPET Automatische Voerbak voor huisdieren is de mogelijkheid om stemopnames te maken. Met deze functie kun je aangepaste berichten voor je kat opnemen, waardoor er een persoonlijk tintje aan hun voedingsroutine wordt toegevoegd. De voerbak is ook gemakkelijk schoon te maken, met een verwijderbare en vaatwasmachinebestendige voerbak.

Hoewel er budgetopties op de markt zijn, valt de WOPET voerbak op door zijn betrouwbaarheid en ontwerp. Volgens The Spruce Pets is het een waardevolle investering, vooral omdat het vaak in de uitverkoop is voor $ 90, ondanks een adviesprijs van $ 128,99.

Als we het vergelijken met andere top automatische kattenbakken, onderscheidt de WOPET voerbak zich door zijn hoge capaciteit en strakke ontwerp. De PetSafe Smart Feed 2.0 Automatische Voerbak voor huisdieren wordt aanbevolen als de beste getimede automatische kattenbak door Time, met een grote capaciteit en een bijbehorende app voor controle. De Petlibro Granary Automatische Voerbak is daarentegen een budgetvriendelijke optie die stemberichten mogelijk maakt en een luchtdichte opslagkamer heeft om de voedingsmiddelen vers te houden.

Over het algemeen blinkt de WOPET Automatische Voerbak voor huisdieren uit in zijn hoge capaciteit, strakke ontwerp en betrouwbaarheid. Het biedt gemak en gemoedsrust voor katteneigenaren, waardoor hun huisdieren goed gevoed worden, zelfs als ze niet thuis zijn. Hoewel er andere opties op de markt zijn, valt de WOPET voerbak op door zijn uitzonderlijke capaciteit en moderne functies, waardoor het een waardevolle investering is voor katteneigenaren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Optimaal voor draagbaarheid: Cat Mate C200 2 Meal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cat Mate C200 2 Meal

 • list plusDraagbaar en gemakkelijk te vervoeren
 • list plusBetaalbare prijs in vergelijking met alternatieven

Nadelen Cat Mate C200 2 Meal

 • list plusOntbreekt geavanceerde functies en Wi-Fi-connectiviteit

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.12
Functionaliteit
7.94
Gebruiksgemak
8.51
De Cat Mate C200 2 Maaltijd Automatische Voerbak voor Huisdieren is een opvallende optie op de markt, vooral voor mensen die op zoek zijn naar draagbaarheid. Met zijn 48-uurs timer en twee grote voerbakken, elk geschikt voor maximaal 400g voer, zorgt deze voerbak ervoor dat je huisdieren goed gevoed worden, zelfs als je er niet bent. De toevoeging van een ijsblokje houdt het voer vers en het ontwerp, dat bestand is tegen sabotage en vliegen, garandeert dat je huisdieren niet bij het voer kunnen voordat het tijd is. De afneembare en vaatwasmachinebestendige deksels en bakken maken het schoonmaken een fluitje van een cent, wat het gemak van deze voerbak vergroot. "Over het algemeen is deze voerbak handig en ontworpen om je huisdieren goed te voeden."

In de wereld van automatische voerbakken voor katten staat de Cat Mate C200 bekend als de beste draagbare optie, zoals benadrukt door The Spruce Pets. Het valt op door zijn gebruiksgemak, stevige ontwerp en vermogen om veilig twee katten tegelijk te voeden. "De grootte en functies van de voerbakken, evenals het gebruiksgemak, waren belangrijke factoren om te overwegen."

In vergelijking met andere voerbakken op de markt biedt de Cat Mate C200 duidelijke voordelen. De betaalbaarheid, geprijsd op minder dan $50, is een opmerkelijk verkoopargument, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor het voeren van katten en kleine honden. De toevoeging van een ijsblokje zorgt ervoor dat nat voer vers blijft en het veilige ontwerp voorkomt dat huisdieren bij het voer kunnen voordat het tijd is. "Met een prijs van minder dan $50 is het een betaalbare optie in vergelijking met andere alternatieven."

Hoewel andere voerbakken misschien uitblinken op specifieke gebieden, zoals de PetSafe Smart Feed 2.0 Automatische Voerbak voor Huisdieren met zijn geavanceerde functies en bijbehorende app voor portiecontrole en voedingstijden, blinkt de Cat Mate C200 uit in draagbaarheid. Het vermogen om de voerbak gemakkelijk te vervoeren en op te zetten maakt het een ideale keuze voor mensen die vaak reizen of een voerbak nodig hebben die gemakkelijk door het huis kan worden verplaatst. "De Cat Mate C200 2 Maaltijd Automatische Voerbak voor Huisdieren is de beste draagbare optie."

Samengevat is de Cat Mate C200 2 Maaltijd Automatische Voerbak voor Huisdieren een betrouwbare en handige keuze voor huisdiereigenaren die een draagbare automatische voerbak nodig hebben. Zijn 48-uurs timer, twee grote voerbakken en sabotagebestendige ontwerp maken het een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het voeren van katten en kleine honden. Hoewel het misschien niet alle geavanceerde functies van andere voerbakken heeft, onderscheidt het zich door zijn betaalbaarheid en draagbaarheid. Voor mensen die echter Wi-Fi-connectiviteit en geavanceerde programmeeropties belangrijk vinden, kunnen andere voerbakken meer geschikt zijn. Over het algemeen is de Cat Mate C200 een betrouwbare en praktische keuze voor huisdiereigenaren die onderweg zijn.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Ideaal voor meerdere katten: PETLIBRO Granary Automatic Cat Feeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PETLIBRO Granary Automatic Cat Feeder

 • list plusJe kunt de maaltijdtijden aanpassen en een geprogrammeerd voedingsschema instellen.
 • list plusIngebouwde spraakopname voegt een persoonlijke touch toe en zorgt voor betrokkenheid tijdens het voeren.
 • list plusRuime voedselopslagcapaciteit en een deksel om voedsel veilig en vers te houden.

Nadelen PETLIBRO Granary Automatic Cat Feeder

 • list plusEr kunnen aanvankelijke moeilijkheden zijn met het verbinden met de Petlibro Lite-app.
 • list plusAlleen geschikt voor droog voedsel, niet voor nat voedsel.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.37
Functionaliteit
7.87
Gebruiksgemak
8.37
De PETLIBRO Granary Automatische Katten Voerbak voor Twee Katten is de ideale keuze voor huishoudens met meerdere katten. Het biedt gemak en maatwerk bij het voeren van je kattenvrienden. Met programmeerbare voedingstijden en directe voedingsopties kun je gemakkelijk tot vier aanpasbare maaltijden voor je katten instellen, zodat ze op tijd worden gevoerd, zelfs als je niet thuis bent.

Een opvallende functie van deze voerbak is de ingebouwde stemopname, waarmee je een 10-seconden durende vocale boodschap kunt opnemen bij elke maaltijd. Deze persoonlijke touch kan comfort bieden aan je katten en maakt voedertijd interactiever. Zoals een recensie opmerkt: "De stemopname is een leuke toevoeging. Het is schattig om mijn stem te horen wanneer ik ze roep voor hun maaltijd."

De PETLIBRO Granary Automatische Katten Voerbak is speciaal ontworpen voor droogvoer en heeft een capaciteit van 5 liter, wat voldoende voedsel biedt voor meerdere katten gedurende de dag. De voerbak is voorzien van een deksel om de versheid te behouden en een schermvergrendeling voor extra beveiliging.

Wat betreft gebruiksgemak is de voerbak eenvoudig te demonteren en monteren, met een goed ontworpen verpakking en een gebruiksvriendelijke handleiding. De Petlibro Lite-app maakt het gemakkelijk om de voerbak te programmeren en te bedienen, hoewel sommige gebruikers mogelijk aanvankelijk problemen hebben met de verbinding.

In vergelijking met andere automatische katten voerbakken op de markt, onderscheidt de PETLIBRO Granary zich als een budgetvriendelijke optie met een LCD-display, luchtdichte opslagruimte en de mogelijkheid om tot zes maaltijden per dag in te stellen. Het biedt eenvoud en veiligheid met zijn twist-lock deksel, gepatenteerd rotorontwerp en vochtabsorberend zakje om te beschermen tegen kibble fishing en de versheid van het voedsel te behouden.

Hoewel de PETLIBRO Granary Automatische Katten Voerbak positieve beoordelingen heeft ontvangen voor zijn functionaliteit en gemak, is het belangrijk om je specifieke behoeften en voorkeuren in overweging te nemen bij het kiezen van een automatische voerbak. Als je een voerbak nodig hebt met Wi-Fi slimme functionaliteit en de mogelijkheid om zowel nat als droog voedsel te geven, is de PetSafe Smart Feed 2.0 Automatische Voerbak misschien meer geschikt. Maar als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie met aanpasbare maaltijdtijden en luchtdichte opslag, dan is de PETLIBRO Granary Automatische Katten Voerbak een solide keuze.

Al met al biedt de PETLIBRO Granary Automatische Katten Voerbak voor Twee Katten een betrouwbare en aanpasbare oplossing voor het voeden van meerdere katten. De belangrijkste kenmerken, zoals programmeerbare voedingstijden, de mogelijkheid om stemopnames toe te voegen en luchtdichte opslag, maken het een handige optie voor katteneigenaren. Hoewel er enkele kleine problemen kunnen zijn met de app-verbinding, maken de algehele prestaties en waarde van de voerbak het de moeite waard om in te investeren. Zoals een recensie het samenvat: "Deze voerbak heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt. De programmeerbare maaltijdtijden en de stemopname-functie hebben echt het verschil gemaakt voor mij en mijn katten."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Sure Petcare SureFeed Microchip Pet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sure Petcare SureFeed Microchip Pet

 • list plusHelpt bij gewichtsbeheersing en urinaire problemen
 • list plusVoorkomt diefstal van voedsel en voedselpesten
 • list plusIntegreert met de Sure Petcare-app voor meldingen en tracking

Nadelen Sure Petcare SureFeed Microchip Pet

 • list plusGevoelige huisdieren kunnen moeite hebben met het inklapbare deksel

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.32
Functionaliteit
7.32
Gebruiksgemak
7.62
De Sure Petcare SureFeed Microchip Voerbak is een zeer aanpasbare automatische voerbak die gemak en gemoedsrust biedt voor huisdiereigenaren. Ik kan mijn huisdieren gescheiden houden tijdens etenstijd en ik kan kiezen tussen volle bakken voor één soort voer of twee halve bakken voor het gelijktijdig serveren van nat en droog voer. De voerbak werkt met de microchip van mijn huisdier, zodat alleen het bedoelde huisdier toegang heeft tot zijn voer. Als alternatief zijn er lichtgewicht RFID-halsbandlabels beschikbaar voor huisdieren zonder microchip.

Klanten hebben positieve ervaringen gemeld met de voerbak, waarbij ze vermelden dat het heeft geholpen bij gewichtsbeheersing, urinewegproblemen en het voorkomen van voedselpesten bij meerdere huisdieren. Een recensent merkte op dat het "mijn katten heeft geholpen bij gewichtsbeheersing en urinewegproblemen" terwijl een ander opmerkte dat het "voedsel stelen en voedselpesten" heeft gestopt. Deze voerbak zorgt er niet alleen voor dat elk huisdier de juiste hoeveelheid voer krijgt, maar helpt ook bij het behouden van een vredige maaltijdomgeving.

De SureFeed Microchip Voerbak is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en heeft een stijlvol ontwerp dat kan worden aangepast met verschillende kleuren om bij mijn huis en de persoonlijkheid van mijn huisdier te passen. De voerbak is ook gemakkelijk schoon te maken met verwijderbare onderdelen.

Sure Petcare heeft de Microchip Voerbak Connect geïntroduceerd, die de intelligente voerbak naar een hoger niveau tilt. Dit nieuwe model kan worden verbonden met de Sure Petcare app, zodat ik meldingen kan ontvangen en het eetgedrag van mijn huisdier kan volgen. LED-lichten geven nauwkeurige porties aan, en de voerbak kan tot 32 verschillende huisdieridentiteiten opslaan. Deze geavanceerde versie biedt ook de mogelijkheid om toegang te programmeren voor specifieke huisdieren, waardoor het ideaal is voor huishoudens met meerdere huisdieren. Een recensent vond de gegevensverzameling van de app nuttig voor het beheer van het gewicht van hun kat en verklaarde dat het "informatie geeft over het eetgedrag van je huisdier." De Microchip Voerbak Connect wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, waaruit Sure Petcare's toewijding aan kwaliteit blijkt.

In vergelijking met andere voerbakken op de markt valt de Sure Petcare SureFeed Microchip Voerbak op door de integratie van microchiptechnologie, waardoor alleen het bedoelde huisdier toegang heeft tot zijn voer. Deze functie onderscheidt het van concurrenten die vertrouwen op timers of handmatige bediening. De mogelijkheid om de voerbak aan te passen met verschillende bakopties en de beschikbaarheid van RFID-halsbandlabels voor huisdieren zonder microchip verbeteren verder de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid ervan.

Een mogelijke beperking die werd genoemd in een recensie is dat gevoelige huisdieren moeite kunnen hebben met het inklapbare deksel van de voerbak. Dit leek echter geen veelvoorkomend probleem te zijn of een significante invloed te hebben op de over het algemeen positieve gebruikerservaring.

Al met al is de Sure Petcare SureFeed Microchip Voerbak een betrouwbare en efficiënte automatische voerbak die gemak, gemoedsrust en aanpassingsmogelijkheden biedt voor huisdiereigenaren. De microchiptechnologie, het stijlvolle ontwerp en de integratie met de Sure Petcare app maken het een uitstekende keuze voor mensen die het eetgedrag van hun huisdieren willen beheren en ervoor willen zorgen dat elk huisdier de juiste hoeveelheid voer krijgt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Cat Mate C500 Digital 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cat Mate C500 Digital 5

 • list plusKan tot vijf maaltijden serveren, geschikt voor kleine honden of meerdere katten
 • list plusMet een afsluitbaar deksel voor portiebeheersing en voorkomt overeten
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig

Nadelen Cat Mate C500 Digital 5

 • list plusMogelijk niet geschikt voor huizen met meerdere huisdieren met verschillende of speciale diëten

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.6
Functionaliteit
6.94
Gebruiksgemak
7.56
De Cat Mate C500 Digitale 5 Maaltijd Voerautomaat voor Honden en Katten is een betrouwbare en handige oplossing voor het voeren van je huisdier wanneer je weg bent. Met vijf voedingscompartimenten kan het tot vijf maaltijden serveren, waardoor het geschikt is voor kleine honden of meerdere katten. Het deksel is bestand tegen geknoei en zorgt ervoor dat voedsel alleen wordt afgegeven op de geprogrammeerde maaltijdtijden, waardoor portiecontrole mogelijk is en overeten wordt voorkomen.

Volgens een recensie van The Spruce Pets is de Cat Mate C500 de beste automatische voerautomaat voor nat voedsel. De vijf verwijderbare compartimenten kunnen elk 11,5 ounce nat voedsel bevatten, waardoor het vers en gemakkelijk toegankelijk blijft voor je huisdier. Bovendien wordt de voerautomaat geleverd met twee koelingsijspakken om de versheid van het voedsel te behouden.

Dr. Carly Fox, een stafarts bij het Animal Medical Center in New York City, beveelt de Cat Mate C500 aan als een budgetvriendelijke optie om een gezond dieet en schema voor je kat te behouden. Het digitale timerprogramma stelt je in staat om maaltijdtijden in te stellen en het deksel gaat alleen open tijdens de aangewezen tijd. Dit helpt bij het creëren van een routine voor je huisdier en zorgt ervoor dat ze op de juiste tijden worden gevoerd.

Wat betreft gebruiksgemak is de Cat Mate C500 gemakkelijk schoon te maken, omdat zowel het deksel als de kom vaatwasmachinebestendig zijn. Het werkt op drie AA-batterijen, die meer dan 12 maanden kunnen meegaan. De batterijstatusindicator maakt het eenvoudig om de levensduur van de batterij te controleren.

In vergelijking met andere automatische voerautomaten voor katten valt de Cat Mate C500 op door zijn betaalbaarheid en vermogen om nat voedsel te verwerken. Hoewel andere voerautomaten mogelijk extra functies of grotere capaciteiten hebben, biedt de Cat Mate C500 een praktische en efficiënte oplossing tegen een meer budgetvriendelijke prijs.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de Cat Mate C500 mogelijk niet geschikt is voor huishoudens met meerdere huisdieren op verschillende of speciale diëten. In dergelijke gevallen zou de SureFeed Microchip Voerautomaat voor Kleine Honden en Katten, aanbevolen door Dr. Carly Fox, een betere optie zijn.

Al met al biedt de Cat Mate C500 Digitale 5 Maaltijd Voerautomaat voor Honden en Katten een betrouwbare en handige oplossing voor huisdiereigenaren die het voedingsschema van hun huisdier willen automatiseren. Met zijn vermogen om nat voedsel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken en een betaalbare prijs, biedt het uitstekende waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Automatische voerbakken voor katten. Er zijn namelijk 121 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!