Hoe komt deze fantastische Krabton reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Krabton ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Krabtons, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Krabtons die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Krabtons het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krabtons stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Krabtons

De beste Krabtons in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Krabpaal Klimmeubel 2-Gaats Grijs/ZwartDeze twee verdiepingen tellende krabpaal is de favoriete krabplek van elke kat. De buitenkant van de krabpaal is afgewerkt met sisal waardoor jouw kat zijn nagels goed kan verzorgen. Bovenop de krabpaal en op de onderste verdieping ligt een lekker zacht kussen waarop hij heerlijk kan wegdromen.Elke verdieping van deze krabton heeft een gat waardoor jouw kat erin of eruit kan. Daarnaast hangt op de bovenste verdieping nog een leuk balletje om mee te spelen voor het gat. Hoogte: 75 cmKleur: grijs/zwartDeze krabpaal is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

1. Krabpaal klimmeubel 2-gaats grijs / zwart 75 cm


Product informatiePlus or Show more

Stoere, robuuste krabton met 2 gaten naar de slaapplaatsen. Bovenop de krabton is ook een plek waar de kat heerlijk kan slapen op een lekker comfortabel pluche kussen. De buitenkant van de ton is deels bedekt met sisalmatten om de nagels aan te scherpen. Afmeting: 42x42x76cm Kleur: Creme Taupe

2. Boon Krabpaal Klimmeubel 2-Gaats Creme / taupe


Product informatiePlus or Show more

Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 39 x 37,5 x 39 cmMet pluche bekleding en sisal-krabvlak Schuilplaats binnenin met pluche/fleece Gevoerde ligplateaus Wendbaar kussen op bovenste niveau: handwas Afmeting: 39 x 37,5 x 39 cm Kleur: lichtgrijs/natuurDiameter paal: 37 cm

3. Trixie krabton ria krabpaal lichtgrijs/natuur 37x37x37 cm


Product informatiePlus or Show more

De Trend Cat serie bestaat uit leuke krabpalen met een apart design. Krabben, spelen en slapen kan allemaal op deze leuke krabmeubels. Het pluche is van goede kwaliteit en lekker zacht. De sisal is geheel verlijmd. Kleur: Zwart

4. Ebi Trend - Krabton - Zwart - 37 x 37 x 100 cm


Product informatiePlus or Show more

Trixie Krabton Gracia Lichtgrijs / Grijs 38 x 38 x 85 cm Met pluche bekleding en sisal-krabvlak 3 verdiepingen, met pluche/vilt bekleed (niveau 2 en 3 met elkaar verbonden) Wendbaar kussen op het onderste niveau Ligplateau met afneembaar relax-bed Relax-bed en wendbaar kussen: handwas Kleur: grijs Afmetingen: 38x38x85 cm Materiaal: pluche, sisal

5. Trixie Krabton Gracia - Lichtgrijs/Grijs -38 x 38 x 85 cm


Product informatiePlus or Show more

De SARDINE is een unieke combinatie tussen een krabpaal en schuilplaats. Als je op zoek bent naar een rustgevende plek voor jouw viervoeter hoef je nu niet meer verder te zoeken. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform. Liefhebbers van karton Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken! Stijlvol interieur Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. De SARDINE is met zijn opvallende sardienen motief een leuke aanvulling op ieder interieur. Het sardienen blik is bedekt met golfkarton, perfect voor jouw kat om te krabben en tevens op uit te rusten. Door de vorm is dit kattenmeubel een echte eyecatcher in jouw woning en staat gegarandeerd voor vele fotosessies! Eco-vriendelijk en stijlvol krabmeubel Laat katten klimmen, krabben en verstoppertje spelen Langdurig speelplezier gegarandeerd Gemaakt van gerecycled golfkarton Aantrekkelijk ontwerp en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en perzik Ook geschikt voor grote katten Afmetingen: 60 x 30 x 30 cm Afmeting van de opening: 18 cm (h) x 20 cm (b)

6. District 70 SARDINE - Krabpaal - Zwart - 60 x 30 x 30 cm


Product informatiePlus or Show more

De Trend Cat serie bestaat uit leuke krabpalen met een apart design. Krabben, spelen en slapen kan allemaal op deze leuke krabmeubels. Het pluche is van goede kwaliteit en lekker zacht. De sisal is geheel verlijmd.

7. Ebi Everlast Tower - Krabton - Zwart - 37 x 37 x 56 cm


Product informatiePlus or Show more

Een krabton om in te slapen en aan te krabben Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Sheila van Adori. Krabton Sheila De Krabton Sheila van Adori heeft een afmeting van 32,5 x 70 cm en is een strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat twee openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vind je kat twee heerlijke slaapplekken en de bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Aan de bovenkant zijn nog twee speeltjes met veren en belletjes bevestigd om voor nog meer fun te zorgen. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Sheila krabton is beige van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Sheila is 32.5 x 70 cm groot en is beige van kleur.

8. Adori Krabton Sheila - Krabpaal - 32.5x70 cm Beige


Product informatiePlus or Show more

De SARDINE is een unieke combinatie tussen een krabpaal en schuilplaats. Als je op zoek bent naar een rustgevende plek voor jouw viervoeter hoef je nu niet meer verder te zoeken. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform. Liefhebbers van karton Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken! Stijlvol interieur Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. De SARDINE is met zijn opvallende sardienen motief een leuke aanvulling op ieder interieur. Het sardienen blik is bedekt met golfkarton, perfect voor jouw kat om te krabben en tevens op uit te rusten. Door de vorm is dit kattenmeubel een echte eyecatcher in jouw woning en staat gegarandeerd voor vele fotosessies! Eco-vriendelijk en stijlvol krabmeubel Laat katten klimmen, krabben en verstoppertje spelen Langdurig speelplezier gegarandeerd Gemaakt van gerecycled golfkarton Aantrekkelijk ontwerp en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en perzik Ook geschikt voor grote katten\ Afmetingen: 60 x 30 x 30 cm Afmeting van de opening: 18 cm (h) x 20 cm (b)

9. District 70 SARDINE - Krabpaal - Wit - 60 x 30 x 30 cm


Product informatiePlus or Show more

Leuke krabton voor uw kat, om mee te spelen en de krabbehoefte te bevredigen, model Tower van Duvo+. De ligplaats bovenop is bekleed met pluche, wat een fijne rust- en zichtplaats oplevert. De ton is bekleed met sisal, waaraan fijn gekrabd kan worden. Voor extra speelplezier hangen er speeltjes in de krabpaal. Afmetingen: 36 x 36 x 70 cm. Verkrijgbaar in Antraciet, bruin, lichtgrijs, beige. Merk Duvo+ Samenvattend Met sisal beklede ton Pluche rustplek, met speelmuisje binnenin. Laat uw kat lekker rusten, spelen en krabben met deze Krabton Tower van Duvo+.

10. Duvo+ Krabpaal Tower - Krabpaal - 36cm x 35cm x 70cm - Grijs


Artikelen die soortgelijk zijn aan Krabtons


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krabtons. Er zijn immers 79 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Krabton kopen.