Hoe komt deze geweldige Krabton opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Krabton ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Krabtons, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Krabtons die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Krabtons het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krabtons stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Krabtons in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Stoere, robuuste krabton met 2 gaten naar de slaapplaatsen. Bovenop de krabton is ook een plek waar de kat heerlijk kan slapen op een lekker comfortabel pluche kussen. De buitenkant van de ton is deels bedekt met sisalmatten om de nagels aan te scherpen. Afmeting: 42x42x76cm Kleur: Creme Taupe

1. Boon Krabpaal Klimmeubel 2-Gaats Creme / taupe


Product informatiePlus or Show more

Een moderne en fijne krabton voor je kat Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Zeegras Kyra van Adori. Krabton Zeegras Kyra De Krabton Zeegras Kyra van Adori heeft een afmeting van 45 x 100 cm en is een mooie toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat drie openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vindt je kat twee heerlijke slaapplekken en een gat om door de krabton te navigeren. De bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met gewogen matten om aan te krabben. Zo biedt de Zeegras Kyra oneindig veel krabplezier voor je kat! Deze krabton is bruin met beige van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Zeegras Kyra is 37,5 x 37,5 x 70 cm groot.

2. Adori Krabton Zeegras Kyra - Beige - 37,5 x 37,5 x 70 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze Krabpaal is van het merk Duvo+. Spaar je bank, neem een krabpaal! Katten moeten hun nagels onderhouden. In het wild gebruiken ze boomschors en om nou een hele boom in je huiskamer te zetten. De krabpaal is gemaakt van ruw materiaal zodat de nageltjes erin blijven haken en de loszittende stukjes afbreken. Zo blijven de nageltjes scherp en gezond!

3. Duvo+ Krabpaal Tower - Zwart - 36 x 36 x 70 cm


Product informatiePlus or Show more

Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 39 x 37,5 x 39 cm Met pluche bekleding en sisal-krabvlak Schuilplaats binnenin met pluche/fleece Gevoerde ligplateaus Wendbaar kussen op bovenste niveau: handwas Afmeting: 39 x 37,5 x 39 cm Kleur: lichtgrijs/natuur Diameter paal: 37 cm

4. Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur - 37X37X37 CM


Product informatiePlus or Show more

De SARDINE is een unieke combinatie tussen een krabpaal en schuilplaats. Als je op zoek bent naar een rustgevende plek voor jouw viervoeter hoef je nu niet meer verder te zoeken. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform. Liefhebbers van karton Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken! Stijlvol interieur Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. De SARDINE is met zijn opvallende sardienen motief een leuke aanvulling op ieder interieur. Het sardienen blik is bedekt met golfkarton, perfect voor jouw kat om te krabben en tevens op uit te rusten. Door de vorm is dit kattenmeubel een echte eyecatcher in jouw woning en staat gegarandeerd voor vele fotosessies! Eco-vriendelijk en stijlvol krabmeubel Laat katten klimmen, krabben en verstoppertje spelen Langdurig speelplezier gegarandeerd Gemaakt van gerecycled golfkarton Aantrekkelijk ontwerp en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en perzik Ook geschikt voor grote katten\ Afmetingen: 60 x 30 x 30 cm Afmeting van de opening: 18 cm (h) x 20 cm (b)

5. District 70 SARDINE - Krabpaal - Wit - 60 x 30 x 30 cm


Product informatiePlus or Show more

Een krabton om in te slapen en aan te krabben Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Sheila van Adori. Krabton Sheila De Krabton Sheila van Adori heeft een afmeting van 32,5 x 70 cm en is een strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat twee openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vind je kat twee heerlijke slaapplekken en de bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Aan de bovenkant zijn nog twee speeltjes met veren en belletjes bevestigd om voor nog meer fun te zorgen. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Sheila krabton is beige van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Sheila is 32.5 x 70 cm groot en is beige van kleur.

6. Adori Krabton Sheila - Krabpaal - 32.5x70 cm Beige


Product informatiePlus or Show more

De Trend Cat serie bestaat uit leuke krabpalen met een apart design. Krabben, spelen en slapen kan allemaal op deze leuke krabmeubels. Het pluche is van goede kwaliteit en lekker zacht. De sisal is geheel verlijmd. Kleur: Zwart

7. Ebi Trend - Krabton - Zwart - 37 x 37 x 100 cm


Product informatiePlus or Show more

Krabben en spelen met de Krabton Pascal Zwart Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Pascal Zwart van Adori. Krabton Pascal Zwart De Krabton Pascal Zwart van Adori heeft een afmeting van 45 x 100 cm en is een mooie toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat drie openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vindt je kat twee heerlijke slaapplekken en een gat om door de krabton te navigeren, plus een twee hangende muisjes om mee te spelen. De bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak met fluffy rand waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Zo biedt de Pascal Zwart oneindig veel krabplezier voor je kat! Deze krabton is zwart met grijs van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Pascal Zwart is 45 x 100 cm groot.

8. Adori Krabton Pascal - Zwart - 45 x 45 x 100 cm


Product informatiePlus or Show more

De Trend Cat serie bestaat uit leuke krabpalen met een apart design. Krabben, spelen en slapen kan allemaal op deze leuke krabmeubels. Het pluche is van goede kwaliteit en lekker zacht. De sisal is geheel verlijmd.

9. Ebi Everlast Tower - Krabton - Zwart - 37 x 37 x 56 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze mega Krabton voor grote katten Coony 80 cm van het merk RHRQuality is een zeer sterke design krabton die extra grote ligplekken heeft en zo ook zeer geschikt is voor zware katten als Ragdoll, Maine Coon of Noorse Boskat. Met 2 ruime ingangen van 23 x 18 cm zeer geschikt voor grotere katten en wel 3 grote ligplekken biedt de krabton Coony 80 alle mogelijkheid heerlijk te spelen en te relaxen voor uw katten. Door zijn diameter van 45cm is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook van groot formaat. Voor extra speelplezier kan uw kat door een gat binnendoor van de onderste naar de 1e etage. De buitenzijde van de Krabton Coony 80 is volledig bekleed met oersterk verlijmd sisalkleed (vergelijk dit met wat ze vroeger op traptreden gebruikten) om aan te krabben en is zeer duurzaam. Door zijn hoogte van 80 cm hebben zelfs de aller grootste katten ruim voldoende lengte om geheel uitgestrekt te krabben. Ook is de Krabton Coony 80 cm een mooi voorbeeld, dat een krabpaal ook gewoon mooi en stijlvol mag zijn in uw interieur met voor u als praktisch voordeel, dat hij ook eenvoudig verplaatsbaar is. Bovenin heeft de Coony 80 een ligplek met opstaande rand met vastzittend heerlijk dik kussen en een uitneembaar kussen voor de onderste etage. Kleur: licht grijs (ook beschikbaar in crème) Maten: Hoogte: 80 cm Diameter: 45 cm Ligplekken: 3

10. Krabton voor grote katten Coony 80 licht grijs voor grote katten 45cmØ


Artikelen overeenkomstig aan Krabtons


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krabtons. Er zijn immers 79 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Krabton kopen.