Bestenu

Beste Kattenbakvulling - Jan. 2022

Met meer dan 357 kattenbakvullingen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste kattenbakvullingen in een handige lijst
01Score: 10
Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling
Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.9
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.8
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.4
BIOKAT'S CLASSIC 18 L PAP
BIOKAT'S CLASSIC 18 L PAP
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.3
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.1
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP
Ga naar laagste prijs
07Score: 8.7
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling
Ga naar laagste prijs
08Score: 8
Happy Home Natural Wood
Happy Home Natural Wood
Ga naar laagste prijs
09Score: 7
Biokat's Diamond Care Classic 10 L
Biokat's Diamond Care Classic 10 L
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.7
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenbakvulling Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Als je een kat in huis hebt, heb je een kattenbak nodig. Een kattenbak heeft kattenbakvulling nodig en het gebruik van de juiste kattenbakvulling helpt bij het voorkomen van vervelende geurtjes. Waar je op let bij het kopen van de juiste kattenbakvulling, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort kattenbakvulling gaat het minste stinken?

Er zijn kattenbakvullingen op de markt die beweren alle geurtjes te verbergen. Dit is vaak het geval, maar vergeet niet dat de kattenbak pas gaat stinken als deze aan verschoning toe is. Haal twee tot drie keer per dag de uitwerpselen van de kat uit je kattenbak en verwissel de gehele kattenbakvulling regelmatig.

Maar daarnaast de bak zelf ook schoon met een warm sopje. Een gesloten kattenbak helpt ook tegen geurtjes. Sommige kattenbakken maken gebruik van een koolstoffilter waardoor de minder prettige luchtjes gefilterd worden. Het helpt ook als je de kattenbak vlakbij een raam zet: frisse lucht helpt ook tegen nare geurtjes.

Het schoonhouden van de kattenbak is belangrijker dan het soort kattenbakvulling wat je gebruikt.

Waar zet ik de kattenbak?

De beste plaats voor de kattenbak is een goed geventileerde plaats, zoals bijvoorbeeld vlak bij een raam. Daarnaast zijn katten erg hygiënisch: zet de kattenbak niet vlak bij de eetplaats van je kat en probeer ook de slaapplaats te vermijden. Het is daarnaast een goed idee om een tweede kattenbak op de bovenverdieping te zetten.

Zeker voor kittens kan de afstand naar de kattenbak soms te groot zijn waardoor er soms ongelukjes kunnen gebeuren. Hetzelfde geldt als je meerdere katten hebt: geef elke kat zijn eigen kattenbak en zorg dat deze niet dicht bij het eten of de slaapplaats staan.

Heb ik aparte kattenbakvulling nodig voor kittens?

Nee, je hebt geen speciale kattenbakvulling nodig voor kittens. De moederkat zal haar kittens leren om hun behoeften op de kattenbak te doen, ongeacht de kattenbakvulling. Er is speciale kattenbakvulling voor kittens verkrijgbaar, maar dit is een marketing-truc en deze heb je niet nodig.

Waar bewaar ik kattenbakvulling?

Je bewaart je kattenbakvulling op een droge plaats. Als je kattenbakvulling nat wordt, kun je het niet meer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de voorraadkast of misschien in je garage.

Mijn kat weigert de kattenbak te gebruiken, wat nu?

Katten staan erom bekend dat ze een eigen wil hebben en het niet op de kattenbak willen gaan kan hierbij een grote rol spelen. Zorg er allereerst voor dat je een goede kattenbak hebt. Een dichte kattenbak is het beste: deze houdt de geurtjes binnen. Daarnaast zorg je ervoor dat deze altijd schoon is.

Een andere reden kan de plaats van de kattenbak zijn. Je kat is het misschien niet eens met de plaats waar zijn kattenbak staat. Zet als eerste je kattenbak ergens anders. Zorg ervoor dat dit een goed geventileerde plaats is, weg van het eten en de slaapplaats van je kat.

Misschien heb je een luie kat. Probeer een tweede kattenbak en zet deze op een andere verdieping in je huis, zodat de afstand die je kat moet lopen om bij de kattenbak te komen, niet te groot is. Gebruik daarnaast geen geparfumeerde kattenbakvulling: dit kan de luchtwegen van je kat irriteren en een reden zijn dat hij de kattenbak vermijd.

Blijft het probleem aanhouden, dan is het altijd een goed idee om de dierenarts een bezoekje te brengen om medische oorzaken uit te sluiten.

Welke kattenbakvulling mag in de gft-bak?

Alleen kattenbakvulling met hetEKO-keurmerk of het milieukeur keurmerk mag in je gft-bak. Let hier goed op wanneer je kattenbakvulling koopt. Spoel kattenbakvulling nooit door de WC.

Wat voor soorten kattenbakvulling zijn er?

Er zijn verschillende soorten kattenbakvulling: basis- of sopiolietzand, klonterend, biologisch afbreekbaar en silica.

Sepioliet

was als eerste op de markt en is de goedkoopste kattenbakvulling die er te krijgen is. Het zijn kleine witte kiezelsteentjes die soms geparfumeerd zijn om nare geurtjes tegen te gaan. Het nadeel van sepioliet is dat het minder goed absorbeert waardoor de bodem van de kattenbak nat kan worden. Het is daarnaast ook niet milieuvriendelijk.

Klonterende kattenbakvulling

wordt gemaakt van een bepaalde kleisoort: bentoniet. Dit materiaal gaat klonteren zodra het in aanmerking komt met vloeistof. Hierdoor verwijder je gemakkelijk urine en uitwerpselen zonder er een bende van te maken. Het is daarnaast biologisch afbreekbaar. Helaas is het wel stoffig.

Biologisch afbreekbare kattenbakvulling is

gemaakt van plantaardig materiaal zoals bijvoorbeeld houtkorrels, papier, mais of compost. Het grootste voordeel is dat dit milieuvriendelijk is en het absorbeert erg goed. Het nadeel van plantaardige kattenbakvulling is dat dit materiaal erg licht van gewicht is en daardoor gemakkelijker door je huis verspreid.

Silica

is een materiaal met een grote absorberende kracht, maar het is een synthetisch product wat gemaakt is van natriumsilicaat. Dit materiaal is goed in het neutraliseren van geuren en de steentjes worden geel als ze vuil zijn: je ziet dus precies wat er uit de kattenbak geschept moet worden. Het grootste nadeel is dat het niet milieuvriendelijk is en soms irriteert het de pootjes van je kat.

hero illustration

Hoe komt deze leuke kattenbakvulling lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste kattenbakvulling ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over kattenbakvullingen, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle kattenbakvullingen die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke kattenbakvullingen het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kattenbakvullingen stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste kattenbakvullingen op een rijtje

1 - Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prijs

Kattenbakvulling | Catsan Hygiene Plus | 20 ltr Catsan Hygiene Plus is opgemaakt uit fijne mineraalkorrels. Deze 100% natuurlijke korrels bestaan uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes drie keer effectiever dan standaard kattenbakvullingen. Dat blijkt uit onderzoek dat gebaseerd is op een geurcontroletest. Bovendien is de kattenbakvulling stofvrij. Catsan is onderdeel van het grote merk Mars en gelooft erin dat huisdieren de wereld beter maken. Ze geloven, zowel bij Mars als dochteronderneming Catsan, dan ook dat het leven van viervoeters en andere huisdieren gezonder en gelukkiger kan. Daar streven ze naar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L

Loading..
Ga naar laagste prijs

De voordelen van Biokat’s Micro Classic: Extreem sterke geurbinding. Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak. Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio in Zuid Duitsland worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. Weet u eigenlijk hoe Biokat’s kattenbakkorrels ontstaan? Biokat’s kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Zo nestelen zeldzame vogelsoorten zoals de ijsvogel en de oeverzwaluw graag in de afgravingen van Biokat’s. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat’s samen met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BIOKAT'S CLASSIC FRESH 18 L PAP

Loading..
Ga naar laagste prijs

Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Het grit heeft een heerlijke lentegeur. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. AromaProtect Formula De Classic Fresh korrels hebben een frisse lentegeur; verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus zorgen ervoor dat dit kattengrit heerlijk ruikt. De lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Met deze formule worden onaangename geurtjes ingesloten en komt juist de geurige lentegeur vrij. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic Fresh grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Duurzame productie Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - BIOKAT'S CLASSIC 18 L PAP

Loading..
Ga naar laagste prijs

Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Biokat’s Classic staat al sinds 1986 voor 100% natuurlijke kattenhygiëne. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Nog een voordeel van Biokat’s Classic: het produceert geen uitloop. Erg fijn want dit bespaart je weer tijd en moeite in het opvegen en opruimen van rondvliegend grit. Duurzame productie Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat’s Classic 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prijs

PeeWee houtkorrels voor een duurzame kattenbak Een groot nadeel aan het hebben van katten, is de kattenbak. Kattenbakvulling bestaande uit klei, silica of bentoniet kan nog weleens nadelen met zich meebrengen. Denk aan witte kattenpootjes op het laminaat, het regelmatig moeten verschonen van de bak en een gigantische stank die in de woonkamer nog te ruiken is. Met de houtkorrels van PeeWee heb je hier geen last meer van. De PeeWee houtkorrels werken het beste als deze worden gebruikt in combinatie met een PeeWee kattenbak, zoals de EcoHûs of EcoDome. De unieke werking van de PeeWee houtkorrels komen niet tot hun recht in een reguliere kattenbak. Houtkorrels van Zweedse fijnspar De houtkorrels van PeeWee zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Dit maakt de PeeWee korrels 100% biologisch afbreekbaar. De korrels zijn vrij van geurstoffen, bindmiddelen en andere chemicaliën. In tegenstelling tot andere houtkorrels absorberen de PeeWee korrels aanzienlijk meer vocht. Ook geurtjes worden volledig geneutraliseerd door de korrels. In de bovenbak hoeft maar een laagje van 2 cm houtkorrels te liggen. Eens per week moet het vervuilde zaagsel worden vervangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP

Loading..
Ga naar laagste prijs

De voordelen van Biokat’s: Extreem sterke geurbinding: Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak. Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. Weet u eigenlijk hoe Biokat’s kattenbakkorrels ontstaan? Biokat’s kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Zo nestelen zeldzame vogelsoorten zoals de ijsvogel en de oeverzwaluw graag in de afgravingen van Biokat’s. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat’s samen met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Catsan Smart Pack Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prijs

Kattenbakvulling | Catsan Smartpack | 8 ltr Is de kattenbak verschonen niet jouw favoriete bezigheid? Maak het jezelf makkelijk met de Smartpack van Catsan. Dit is de eerste kant-en-klare verpakking voor de kattenbak. De kattenbak bestaat uit een super absorberende laag en hygiene plus korrels. Deze laag absorbeert vloeistof. Bovendien houdt de Smartpack, de kattenbak 2.0, geuren tegen, zodat de bak voor langere tijd gebruikt kan worden. Ook is Catsan Smartpack stofvrij. Voor optimaal gebruiksgemak dus! Catsan is onderdeel van het grote merk Mars en gelooft erin dat huisdieren de wereld beter maken. Ze geloven, zowel bij Mars als dochteronderneming Catsan, dan ook dat het leven van viervoeters en andere huisdieren gezonder en gelukkiger kan. Daar streven ze naar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Happy Home Natural Wood

Loading..
Ga naar laagste prijs

Happy Home Natural Wood is een natuurlijke niet-klontvormende kattenbakvulling. De zeer grove korrels zijn gemaakt van geperste houtvezels en hebben een hoog vochtabsorptievermogen. Wanneer jouw kat op de bak is geweest wordt er een houtgeur verspreidt. Happy Home Natural Wood is een volkomen milieuvriendelijk composteerbaar product. Happy Home Natural Wood houtkorrel is ook geschikt om te gebruiken als bodembedekking voor konijnen en knaagdieren. Inhoud: 20 liter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Biokat's Diamond Care Classic 10 L

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding. Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging. Wat is de „Diamond Formula™” van Biokat’s? Onze „Diamond Formula™” biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera. Onze „zwarte diamant”: uiterst effectieve actieve kool Onze zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als u slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden. In huishoudens wordt actieve kool al lange tijd gebruikt, bijv. in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten, in waterfilters en in schoenzolen. Als het om geurbinding gaat, is actieve kool dus een echte „zwarte diamant”! Onze „groene diamant”: milde verzorging dankzij aloë vera De aloë vera die in onze Diamond Care wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van bladeren van de „Aloe barbadensis Miller”. Direct na de oogst worden de rijpe bladeren van de aloë vera van de plantages naar de fabriek gebracht, zodat hun waardevolle bestanddelen volledig behouden blijven. In de fabriek worden de bladeren met water gewassen en vervolgens met de hand geschild. Daarna worden de bladfilets verwerkt tot gel of geconcentreerde vloeistof of poeder. Voor Biokat’s Diamond Care wordt de aloë vera als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Zo krijgen alle korrels een „verzorgende douche”. Test het zelf: Wrijf enkele korrels tussen uw vingers. Voelt u hoe zacht uw huid daarna aanvoelt? Een heerlijk gevoel dat lang aanhoudt! Uw kat zal gek zijn op dit gevoel, want katten zijn namelijk erg schone dieren. Aloë vera: onze „groene diamant”! ** Voor Diamond Care gebruiken wij aloë vera in een voor katten goed te verdragen hoeveelheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prijs

PeeWee houtkorrels voor een duurzame kattenbak Een groot nadeel aan het hebben van katten, is de kattenbak. Kattenbakvulling bestaande uit klei, silica of bentoniet kan nog weleens nadelen met zich meebrengen. Denk aan witte kattenpootjes op het laminaat, het regelmatig moeten verschonen van de bak en een gigantische stank die in de woonkamer nog te ruiken is. Met de houtkorrels van PeeWee heb je hier geen last meer van. De PeeWee houtkorrels werken het beste als deze worden gebruikt in combinatie met een PeeWee kattenbak, zoals de EcoHûs of EcoDome. De unieke werking van de PeeWee houtkorrels komen niet tot hun recht in een reguliere kattenbak. Houtkorrels van Zweedse fijnspar De houtkorrels van PeeWee zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Dit maakt de PeeWee korrels 100% biologisch afbreekbaar. De korrels zijn vrij van geurstoffen, bindmiddelen en andere chemicaliën. In tegenstelling tot andere houtkorrels absorberen de PeeWee korrels aanzienlijk meer vocht. Ook geurtjes worden volledig geneutraliseerd door de korrels. In de bovenbak hoeft maar een laagje van 2 cm houtkorrels te liggen. Eens per week moet het vervuilde zaagsel uit de onderbak worden weggegooid. Met een zak van 9 kg (14 liter) kan je ongeveer 4 maanden vooruit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenbakvullingen. Er zijn namelijk 357 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste kattenbakvulling kopen.