Bestenu

Beste kattenbakvullingen - dec. 2022

Met meer dan 357 kattenbakvullingen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste kattenbakvullingen op een rij
01Score: 9.6
Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling Geurabsorberend 20L
Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling Geurabsorberend 20L
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Biokat's Diamond Care Fresh
Biokat's Diamond Care Fresh
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Biokat's Classic fresh
Biokat's Classic fresh
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Biokat's Micro Classic
Biokat's Micro Classic
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Biokat's Classic 3in1
Biokat's Classic 3in1
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Biokat's Micro Fresh
Biokat's Micro Fresh
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kattenbakvulling Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Als je een kat in huis hebt, heb je een kattenbak nodig. Een kattenbak heeft kattenbakvulling nodig en het gebruik van de juiste kattenbakvulling helpt bij het voorkomen van vervelende geurtjes. Waar je op let bij het kopen van de juiste kattenbakvulling, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort kattenbakvulling gaat het minste stinken?

Er zijn kattenbakvullingen op de markt die beweren alle geurtjes te verbergen. Dit is vaak het geval, maar vergeet niet dat de kattenbak pas gaat stinken als deze aan verschoning toe is. Haal twee tot drie keer per dag de uitwerpselen van de kat uit je kattenbak en verwissel de gehele kattenbakvulling regelmatig.

Maar daarnaast de bak zelf ook schoon met een warm sopje. Een gesloten kattenbak helpt ook tegen geurtjes. Sommige kattenbakken maken gebruik van een koolstoffilter waardoor de minder prettige luchtjes gefilterd worden. Het helpt ook als je de kattenbak vlakbij een raam zet: frisse lucht helpt ook tegen nare geurtjes.

Het schoonhouden van de kattenbak is belangrijker dan het soort kattenbakvulling wat je gebruikt.

Waar zet ik de kattenbak?

De beste plaats voor de kattenbak is een goed geventileerde plaats, zoals bijvoorbeeld vlak bij een raam. Daarnaast zijn katten erg hygiënisch: zet de kattenbak niet vlak bij de eetplaats van je kat en probeer ook de slaapplaats te vermijden. Het is daarnaast een goed idee om een tweede kattenbak op de bovenverdieping te zetten.

Zeker voor kittens kan de afstand naar de kattenbak soms te groot zijn waardoor er soms ongelukjes kunnen gebeuren. Hetzelfde geldt als je meerdere katten hebt: geef elke kat zijn eigen kattenbak en zorg dat deze niet dicht bij het eten of de slaapplaats staan.

Heb ik aparte kattenbakvulling nodig voor kittens?

Nee, je hebt geen speciale kattenbakvulling nodig voor kittens. De moederkat zal haar kittens leren om hun behoeften op de kattenbak te doen, ongeacht de kattenbakvulling. Er is speciale kattenbakvulling voor kittens verkrijgbaar, maar dit is een marketing-truc en deze heb je niet nodig.

Waar bewaar ik kattenbakvulling?

Je bewaart je kattenbakvulling op een droge plaats. Als je kattenbakvulling nat wordt, kun je het niet meer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de voorraadkast of misschien in je garage.

Mijn kat weigert de kattenbak te gebruiken, wat nu?

Katten staan erom bekend dat ze een eigen wil hebben en het niet op de kattenbak willen gaan kan hierbij een grote rol spelen. Zorg er allereerst voor dat je een goede kattenbak hebt. Een dichte kattenbak is het beste: deze houdt de geurtjes binnen. Daarnaast zorg je ervoor dat deze altijd schoon is.

Een andere reden kan de plaats van de kattenbak zijn. Je kat is het misschien niet eens met de plaats waar zijn kattenbak staat. Zet als eerste je kattenbak ergens anders. Zorg ervoor dat dit een goed geventileerde plaats is, weg van het eten en de slaapplaats van je kat.

Misschien heb je een luie kat. Probeer een tweede kattenbak en zet deze op een andere verdieping in je huis, zodat de afstand die je kat moet lopen om bij de kattenbak te komen, niet te groot is. Gebruik daarnaast geen geparfumeerde kattenbakvulling: dit kan de luchtwegen van je kat irriteren en een reden zijn dat hij de kattenbak vermijd.

Blijft het probleem aanhouden, dan is het altijd een goed idee om de dierenarts een bezoekje te brengen om medische oorzaken uit te sluiten.

Welke kattenbakvulling mag in de gft-bak?

Alleen kattenbakvulling met hetEKO-keurmerk of het milieukeur keurmerk mag in je gft-bak. Let hier goed op wanneer je kattenbakvulling koopt. Spoel kattenbakvulling nooit door de WC.

Wat voor soorten kattenbakvulling zijn er?

Er zijn verschillende soorten kattenbakvulling: basis- of sopiolietzand, klonterend, biologisch afbreekbaar en silica.

Sepioliet was als eerste op de markt en is de goedkoopste kattenbakvulling die er te krijgen is. Het zijn kleine witte kiezelsteentjes die soms geparfumeerd zijn om nare geurtjes tegen te gaan. Het nadeel van sepioliet is dat het minder goed absorbeert waardoor de bodem van de kattenbak nat kan worden. Het is daarnaast ook niet milieuvriendelijk.

Klonterende kattenbakvulling wordt gemaakt van een bepaalde kleisoort: bentoniet. Dit materiaal gaat klonteren zodra het in aanmerking komt met vloeistof. Hierdoor verwijder je gemakkelijk urine en uitwerpselen zonder er een bende van te maken. Het is daarnaast biologisch afbreekbaar. Helaas is het wel stoffig.

Biologisch afbreekbare kattenbakvulling is gemaakt van plantaardig materiaal zoals bijvoorbeeld houtkorrels, papier, mais of compost. Het grootste voordeel is dat dit milieuvriendelijk is en het absorbeert erg goed. Het nadeel van plantaardige kattenbakvulling is dat dit materiaal erg licht van gewicht is en daardoor gemakkelijker door je huis verspreid.

Silica is een materiaal met een grote absorberende kracht, maar het is een synthetisch product wat gemaakt is van natriumsilicaat. Dit materiaal is goed in het neutraliseren van geuren en de steentjes worden geel als ze vuil zijn: je ziet dus precies wat er uit de kattenbak geschept moet worden. Het grootste nadeel is dat het niet milieuvriendelijk is en soms irriteert het de pootjes van je kat.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige kattenbakvulling reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste kattenbakvulling ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over kattenbakvullingen, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle kattenbakvullingen die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke kattenbakvullingen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kattenbakvullingen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste kattenbakvullingen op een rij

1 - Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling Geurabsorberend 20L

Loading..
Ga naar laagste prjis

Catsan Hygiëne Plus is een sterk absorberende kattenbakvulling dat tot wel 3x effectiever geuren absorbeert dan standaard niet-klonterende kattenbakvullingen. Inhoud: 1 zak van 20 liter Katten houden van hygiëne en frisheid Alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen ze zich bij je thuis pas echt goed in hun vel. Ook een schoon toilet hoort hierbij. Want katten hebben van nature een bijzonder goede reukzin, waardoor ze geuren, zowel aangenaam als onaangenaam, veel sterker waarnemen dan mensen. Kattenurine is op zich geurloos, maar bij blootstelling aan lucht wordt het afgebroken door bacteriën en zal de bekende ammoniakgeur ontstaan. Het is daarom belangrijk dat urine snel wordt opgenomen en geurtjes worden ingesloten om dit te voorkomen. Het laatste wat je wil is dat je kat de kattenbak na een aantal plasjes gaat vermijden! Daarom heeft Catsan Hygiëne Plus ontwikkeld. Absorbeert geur tot 3x effectiever Hygiëne Plus bestaat uit fijne poreuze mineraalkorrels van kwartszand en kalk die vocht absorberen als een spons. Deze unieke eigenschap voorkomt de vorming van geurtjes tot wel 3x effectiever dan standaard niet klontvormende kattenbakvullingen. Niet voor niks is Catsan de populairste niet-klonterende kattenbakvulling in heel Europa! Unieke eigenschappen 3x effectiever in voorkomen van geuren Absorbeert geurtjes voordat het verspreidt 100% natuurlijk materiaal Stofvrij Catsan Hygiëne Plus is verpakt in een handige draagbare verpakking. Catsan, expert in kattenhygiëne Alle Catsan producten bieden optimale bescherming tegen geurtjes dankzij hoogwaardige bestanddelen en een unieke samenstelling, die voortdurend wetenschappelijk wordt getest. Catsan is beschikbaar in zowel klontvormende als niet-klontvormende kattenbakvulling en ook in een handige kant-en-klare verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Biokat's Diamond Care Fresh

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding. Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging. Wat is de „Diamond Formula™” van Biokat’s? Onze „Diamond Formula™” biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera. Onze „zwarte diamant”: uiterst effectieve actieve kool Onze zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als u slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden. In huishoudens wordt actieve kool al lange tijd gebruikt, bijv. in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten, in waterfilters en in schoenzolen. Als het om geurbinding gaat, is actieve kool dus een echte „zwarte diamant”! Onze „groene diamant”: milde verzorging dankzij aloë vera De aloë vera die in onze Diamond Care wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van bladeren van de „Aloe barbadensis Miller”. Direct na de oogst worden de rijpe bladeren van de aloë vera van de plantages naar de fabriek gebracht, zodat hun waardevolle bestanddelen volledig behouden blijven. In de fabriek worden de bladeren met water gewassen en vervolgens met de hand geschild. Daarna worden de bladfilets verwerkt tot gel of geconcentreerde vloeistof of poeder. Voor Biokat’s Diamond Care wordt de aloë vera als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Zo krijgen alle korrels een „verzorgende douche”. Test het zelf: Wrijf enkele korrels tussen uw vingers. Voelt u hoe zacht uw huid daarna aanvoelt? Een heerlijk gevoel dat lang aanhoudt! Uw kat zal gek zijn op dit gevoel, want katten zijn namelijk erg schone dieren. Aloë vera: onze „groene diamant”! ** Voor Diamond Care gebruiken wij aloë vera in een voor katten goed te verdragen hoeveelheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Biokat's Classic fresh

Loading..
Ga naar laagste prjis

Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Het grit heeft een heerlijke lentegeur. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. AromaProtect Formula De Classic Fresh korrels hebben een frisse lentegeur; verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus zorgen ervoor dat dit kattengrit heerlijk ruikt. De lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Met deze formule worden onaangename geurtjes ingesloten en komt juist de geurige lentegeur vrij. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic Fresh grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Duurzame productie Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat’s Classic Fresh 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Biokat's Micro Classic

Loading..
Ga naar laagste prjis

De voordelen van Biokat’s Micro Classic: Extreem sterke geurbinding. Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak. Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio in Zuid Duitsland worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. Weet u eigenlijk hoe Biokat’s kattenbakkorrels ontstaan? Biokat’s kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Zo nestelen zeldzame vogelsoorten zoals de ijsvogel en de oeverzwaluw graag in de afgravingen van Biokat’s. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat’s samen met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Biokat's Classic 3in1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat’s Classic 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Biokat’s Classic staat al sinds 1986 voor 100% natuurlijke kattenhygiëne. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat’s bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat’s Classic grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Nog een voordeel van Biokat’s Classic: het produceert geen uitloop. Erg fijn want dit bespaart je weer tijd en moeite in het opvegen en opruimen van rondvliegend grit. Duurzame productie Bij Biokat’s wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat’s gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat’s Classic 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Biokat's Micro Fresh

Loading..
Ga naar laagste prjis

De voordelen van Biokat’s: Extreem sterke geurbinding: Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak. Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. Weet u eigenlijk hoe Biokat’s kattenbakkorrels ontstaan? Biokat’s kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Zo nestelen zeldzame vogelsoorten zoals de ijsvogel en de oeverzwaluw graag in de afgravingen van Biokat’s. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat’s samen met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prjis

PeeWee houtkorrels voor een duurzame kattenbak Een groot nadeel aan het hebben van katten, is de kattenbak. Kattenbakvulling bestaande uit klei, silica of bentoniet kan nog weleens nadelen met zich meebrengen. Denk aan witte kattenpootjes op het laminaat, het regelmatig moeten verschonen van de bak en een gigantische stank die in de woonkamer nog te ruiken is. Met de houtkorrels van PeeWee heb je hier geen last meer van. De PeeWee houtkorrels werken het beste als deze worden gebruikt in combinatie met een PeeWee kattenbak, zoals de EcoHûs of EcoDome. De unieke werking van de PeeWee houtkorrels komen niet tot hun recht in een reguliere kattenbak. Houtkorrels van Zweedse fijnspar De houtkorrels van PeeWee zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Dit maakt de PeeWee korrels 100% biologisch afbreekbaar. De korrels zijn vrij van geurstoffen, bindmiddelen en andere chemicaliën. In tegenstelling tot andere houtkorrels absorberen de PeeWee korrels aanzienlijk meer vocht. Ook geurtjes worden volledig geneutraliseerd door de korrels. In de bovenbak hoeft maar een laagje van 2 cm houtkorrels te liggen. Eens per week moet het vervuilde zaagsel worden vervangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Catsan Smart Pack Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prjis

3 x effectiever dan een standaard kattenbakvulling* Catsan. Voor het heerlijke gevoel van thuis zijn. Katten houden van hygiëne en frisheid. Daarom zijn ze zo dol op Catsan. Met Catsan geeft u uw kat een kattenbak die altijd schoon en hygiënisch is. Catsan kattenbakvulling geeft weinig stof af en is niet geparfumeerd. Catsan Hygiëne plus bestaat uit fijne mineraalkorrels vervaardigd uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes effectiever dan standaard kattenbakvullingen*. (* gebaseerd op een geurcontroletest bij een kat die een met Catsan Hygiëne plus gevulde kattenbak gebruikt, gevuld volgens de voorgeschreven richtlijnen.) Driemaal doeltreffender dan standaard kattenbakvulling* Catsan. Voor het heerlijke gevoel van thuis zijn. Katten houden van hygiëne en frisheid, dat is bekend. En net daarom zijn ze zo dol op Catsan. Met Catsan heeft jouw kat een kattenbak die altijd proper en hygiënisch is. Catsan kattenbakvulling geeft weinig stof af en is niet geparfumeerd. Catsan Hygiëne Plus bestaat uit fijne mineraalkorrels, vervaardigd uit kalk en kwartszand. Deze unieke mineraalkorrels absorberen het vocht als een spons, en ze voorkomen geurvorming doeltreffender dan standaard kattenbakvullingen*. (*Gebaseerd op een geurcontroletest bij een kat die een met Catsan Hygiëne Plus gevulde kattenbak gebruikt, gevuld volgens de voorgeschreven richtlijnen.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Peewee Houtkorrels Kattenbakvulling

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een zak van 9kg PeeWee kattenbakvulling gaat maar liefst 4 maanden mee. Bij 2 zakken van 9kg heb je door een vooraad voor maar liefst 8 maanden. - Zeer hoog absorberingsvermogen van 450%; - 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar; - 100% gemaakt uit zaagsel van de Zweedse fijnspar, 100% hernieuwbare grondstof; - Ammoniakgeur in kattenurine wordt volledig geabsorbeerd; - Kattenpoten blijven droog en schoon; - Veroorzaakt geen stof in huis; - Vrij van lijm, bindmiddelen, geurstoffen of andere toevoegingen; - Ook geschikt voor hokken en kooien van knaagdieren; Waarom zijn juist de PeeWee houtkorrels zo bijzonder? De PeeWee korrels worden gemaakt van de fijnspar die groeit in het noorden van Zweden. In vergelijking met andere houtkorrels die veelal worden gemaakt van verschillende soorten bomen mogelijk zelfs inclusief de schors, kun je duidelijk merken dat de Peewee korrels veel beter de geuropnemen en zuiniger zijn in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenbakvullingen. Er zijn namelijk 357 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste