Bestenu

Beste kattenspeeltjes's - dec. 2022

Met meer dan 4641 kattenspeeltjes's op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste kattenspeeltjes's op een rij
01Score: 10
Laserpen
Laserpen
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.9
Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)
Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.6
2 in 1
2 in 1
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Yeowww! Banaan Kicker
Yeowww! Banaan Kicker
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.1
LifeProducts4You Kattenspeeltjes Set
LifeProducts4You Kattenspeeltjes Set
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Trixie Cat Activity Fun Bord
Trixie Cat Activity Fun Bord
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Filo Elektrisch Kattenspeelgoed met Laser
Filo Elektrisch Kattenspeelgoed met Laser
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Cheerble mini ball 2.0
Cheerble mini ball 2.0
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Yeowww! Catnip Zakje
Yeowww! Catnip Zakje
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Telano® Pootafdruk Hond of Kat
Telano® Pootafdruk Hond of Kat
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze leuke kattenspeeltjes ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste kattenspeeltjes ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over kattenspeeltjes's, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kattenspeeltjes's die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke kattenspeeltjes's het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kattenspeeltjes's stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen die overeenkomstig zijn aan kattenspeeltjes's

De beste kattenspeeltjes's in een handige lijst

1 - Laserpen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Is jouw kat ook altijd zo lekker druk? En vindt jouw kat het ook hartstikke leuk om soms lekker wild te doen met een speeltje? En vind jij het stiekem misschien ook wel net zo leuk? Maar kun je maar niet dat ideale speeltje vinden, omdat er telkens opnieuw nieuwe batterijen in moeten? Of omdat het elke keer zo snel stuk gaat? Of omdat je kat het toch helemaal niks vindt…? Dan is de laserpen van JC Pets zeker iets voor jou en je kat! Dit is namelijk het leukste speeltje wat er is voor jouw huisdier! Met dit speeltje beleef je eindeloos speelplezier, zonder dat het snel kapot gaat of omdat er nieuwe batterijen in moeten. De laserpen is namelijk oplaadbaar via USB. Dit betekent dat je dus gewoon de oplader van je telefoon kunt gebruiken. De laserpen kan een afstand bereiken tot wel 50 meter! Ook beschikt de laserpen over wel 7 verschillende standen, zoals een smiley of een ster. Je kunt de laserpen zelfs gebruiken als mini-zaklamp en als uv lamp. 7 verschillende standen 1. Zaklamp 2. UV licht 3. Laserpointer 4. Smiley 5. Ster 6. Muis 7. Vlinder JC Pets Laserpen We hebben al heel wat opgenoemd waarom dit nou het leukste speeltje is voor je huisdier. Maar er is nog veel meer! Je kunt de laserpen namelijk ook zakelijk gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een presentatie, om makkelijk dingen aan te wijzen. De laserpen is gemaakt van premium RVS materiaal waardoor het niet snel kapot zal gaan. Ook kun je de laserpen via een USB poort in 1.5 uur volledig opladen. Door de laserpen vaak te gebruiken zorg je ervoor dat je kat genoeg lichaamsbeweging heeft, hierdoor voorkom je onwenselijk gedrag. Samenvatting JC Pets Laserpen ▶ Geschikt als katten/honden speelgoed ▶ Geschikt voor zakelijk/normaal gebruik ▶ USB Oplaadbaar (geen batterijen nodig) ▶ 7 verschillende standen ▶ Meer dan 50 meter afstand ▶ Milieuvriendelijk ▶ Genoeg lichaamsbeweging voor kat ▶ Voorkomt onwenselijk gedrag van kat ▶ Eindeloos speelplezier ▶ Premium kwaliteit ▶ Is leuk voor kat en baasje ▶ Te gebruiken als mini-zaklamp ▶ Draagbaar om de pols ▶ Geen snoer nodig ▶ Erg leuk om te krijgen als cadeau Waarschuwing: Gebruik de laserpen alleen in huis en schijn niet op andere mensen of gebouwen. Specificaties ✔ Merk: JC Pets ✔ Materiaal: RVS ✔ Inhoud verpakking: 1x JC Pets Laserpen ✔ Watt: 1 MW ✔ In 1.5 uur volledig opgeladen ✔ Blauw licht = opladen, geen licht = opgeladen ✅ Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Stop de JC Pets Laserpen nu in je winkelwagen en dan zorgen wij ervoor dat jij samen met je huisdier de leukste tijd zult krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elke kat verandert weer in een kitten met de kitty boinks van Make Me Purr! Deze gekleurde springveer buisjes kan je overal heen schieten of vervorm ze zo dat je huistijger zelf kan jagen! Ideaal om mee te stoeien of te apporteren! Je krijgt ook direct een verpakking met 10 stuks springveren, zodat je niet elke keer opzoek moet naar het nieuwe favoriete kattenspeeltje van jouw pluizige vriendje. Ervaar de Meowgic! Twee speelmanieren In de basisvorm is een kitty boink superleuk om samen mee te spelen. Druk het speeltje tussen je duim en wijsvinger in je palm. Druk hem langzaam in elkaar zodat er spanning op het kattenspeeltje komt te staan en laat dan los. Zo schiet de boink alle kanten op! Je kan ook het uiteinde naar binnen duwen, er ontstaat dan de vorm van een klosje. Deze kan dan weer door de hele kamer gerold worden door je huistijger. Gezondheid Een groot probleem bij veel huistijgers is dat zij fysiek en mentaal weinig uitdaging krijgen. Hierdoor kan er verveling ontstaan, wat weer voor gedragsproblemen kan zorgen. Overgewicht door te weinig beweging brengt ook weer ontzettend veel gezondheidsrisico’s mee. Doordat de kitty boinks zowel alleen, als samen met jou gebruikt kunnen worden, kan jij meehelpen aan de gezondheid van jouw kat! Verdwijnen Elke kat eigenaar kent het wel, de leukste speeltjes lijken altijd het snelste te verdwijnen. En dan eens in de zoveel tijd vind je alles terug onder de bank. Daarom bieden wij van Make Me Purr 10 stuks kitty boinks aan. Zo kan je zodra er weer eentje verdwijnt, gewoon een nieuwe geven. Hierdoor hoef jij minder vaak onder de bank te zoeken! Voordelen ✔ Leuk om samen mee te spelen, of alleen ✔ Goed voor de gezondheid van je kat ✔ Interactief kattenspeelgoed ✔ Uitdagend ✔ Voorkomt verveling ✔ Rustgevend ✔ Stress-verlagend ✔ Terug naar de natuur ✔ Uren jaag- en speelplezier Tips ➜ Vul een zakje met kattenkruid, matatabi en/of valeriaan kruiden en doe de speeltjes erin, even schudden en een nacht laten liggen. De volgende dag zal je kat de speeltjes nog aantrekkelijker vinden! Deze zakjes met kruiden zijn in verschillende varianten verkrijgbaar bij Make Me Purr. ➜ Biedt je kat meerdere speelmomenten op een dag aan. Zeker als je kat overgewicht heeft kan dit van waarde zijn in het verlies van de extra kilo’s. Geef niet op als je kat niet direct interesse toont, maar blijf de momenten aanbieden. Inhoud verpakking ➜ 1x Make Me Purr Kitty Boinks (10 stuks) Ervaar de Meowgic!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - 2 in 1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vrijwel elke kat gaat graag achter het laserlicht aan. Een leuke manier om samen met je kat te spelen. Ook andere dieren en soms ook kleine kinderen kun je verleiden achter het lichtje aan te gaan. Behalve een laserlampje zit er ook een gewoon lichtje in. Dit is niet zo fel en ook geen vervanging voor een gewone zaklamp. Het lampje is handig en klein en je kunt hem gemakkelijk aan je sleutels bevestigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Yeowww! Banaan Kicker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wist je dat katten eigenlijk alleen lichte geel- en blauwtinten zien? Deze banaan is echt het perfecte speeltje voor jouw huistijger. Geel, stevig, goed formaat en gevuld met de beste biologische kattenkruid. Kattenkruid De speelgoed banaan is gevuld met 100% biologische kattenkruid. Het zorgvuldig gedroogde kattenkruid heeft een extra grote aantrekkingskracht op katten. Wanneer het speelgoed gekneed wordt of wanneer deze wat vochtig is, versterkt de geur van de kattenkruid Yeowww Banaan, het leukste speeltje voor de kat. Stress Één van de grootste veroorzakers van gezondheidsproblemen bij katten is stress. Jij wilt je huistijger zo gezond mogelijk hebben natuurlijk en daar kan kattenkruid dan ook zeker een bijdrage aan leveren. Studies wijzen uit dat katten die de toegang hebben tot kattenkruid gezonder zijn. En hier willen wij van de 5 STERREN WINKEL zeker aan bijdragen samen met jou. Voordelen ✔ 100% Biologische kattenkruid ✔ Goed voor de gezondheid van je kat ✔ Voorkomt verveling ✔ Rustgevend ✔ Stress-verlagend ✔ Interactief speelgoed ✔ Uitdagend ✔ Uren jaag- en speelplezier FAQ / Veel gestelde vragen ▶ Is kattenkruid gevaarlijk? Nee, deze natuurlijke kruiden hebben geen negatief effect op de gezondheid van je huisdieren of mensen in je huis. Inhoud verpakking ▶ 1x Yeowww Banaan Start nu een Purrfect leven met jouw kat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - LifeProducts4You Kattenspeeltjes Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wist je dat jonge binnenkatten minstens 30x per dag hun jaaggedrag moeten stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen? Met deze uitgebreide kattenspeeltjes set kun je jouw kat telkens weer nieuwe uitdagingen geven. De set van 24 stuks biedt verschillende manieren om interactief te spelen: speeltunnel, kattenhengel, speelmuisjes, balletjes en diverse gooi- & bijtspeeltjes. Zo blijft het altijd interessant voor jouw dierenvriend en houd je hem in goede gezondheid. De set is het perfecte cadeau voor elke nieuwe kat-eigenaar! Daag je kat uit: Het is erg belangrijk dat een (jonge) kat uitgedaagd wordt en veel speelt! Dit prikkelt natuurlijke jachtinstincten, gaat verveling tegen, is goed voor de gezondheid en het humeur van de kat. Een speelse kat is vele malen liever dan een verveelde kat. Daarnaast zal een uitgedaagde kat liever zijn naar andere huisdieren of kinderen. Genoeg speelgoed is dus erg belangrijk! Zeer uitgebreide set: De set bevat maar liefst 30 verschillende onderdelen! Alle speeltjes zijn gemaakt van diervriendelijke materialen en zijn dus niet giftig voor de kat. De set bevat speelgoed dat geluid maakt, speelgoed waar de kat zelf mee kan spelen, of speelgoed waar je samen met de kat mee kunt spelen. De 3-way tunnel staat garant voor uren speelplezier! Deze is overigens ook geschikt voor puppy’s en andere kleine huisdieren! Handig op te bergen: Bij de set wordt een handige opbergtas geleverd. Hiermee hou je gemakkelijk alle speelgoed bij elkaar, en raak je niets kwijt! Voordelen: - Stimuleert de jacht- en speeldrang, eindeloos speelplezier - Voorkomt verveling en eenzaamheid - Milieuvriendelijk. Batterijen = verleden tijd! De elektrische voorwerpen zijn USB oplaadbaar - Afwasbare voorwerpen - Gemaakt van de beste materialen om langdurig plezier te garanderen Belangrijke tip: Laat je kat rustig wennen aan de speelgoedjes, en gebruik ze niet allemaal tegelijk! Hierdoor raakt de kat overprikkeld. Inhoud van de set: 1x Kattentunnel met 3 ingangen 1x Speel visje 1x Kattenhengel met slang 1x Kattenhengel met veer 1x Kooitje met muis erin 5x Stokjes 4x Gekleurde muisjes met veertje 16x Gekleurd balletje diverse soorten en maten 1x handige opbergtas Tevredenheidsgarantie: Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Ook geldt er Gratis Verzending/Retour binnen Nederland en België -Twijfel niet en voeg uw product nu toe aan uw winkelwagen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Trixie Cat Activity Fun Bord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Cat Activity Fun Board 40x30 cm Dit Trixie Cat Activity Fun Bord kattenspeelgoed in wit van 40x30 cm daagt jouw kat spelenderwijs uit zijn beloning te vinden. Het uitdagende Trixie Cat Activity Fun Bord bordspel bevat vijf verschillende spellen waarmee je jouw kat kunt uitdagen om op een speelse manier een snack te verdienen. Leg een snack of brokje in de tunnel, in een vakje, een gleuf, tussen de pinnen of in een van de bakjes. De kat zal zijn pootjes en behendigheid moeten gebruiken om de beloning te pakken te krijgen. Dit is ook te doen met gewoon voer, waardoor je kat langer bezig zal zijn met eten en dus minder de kans heeft zijn voer naar binnen te schrokken. Ook ideaal voor oudere of zieke katten. De onderkant van het funboard is voorzien van anti-slip waardoor het bord niet verschuift tijdens gebruik. Een leuk uitziend en uitdagend spel voor jouw kat dus! - Bordspel dat ervoor zorgt dat jouw kat moeite moet doen voor zijn beloning - Verschillende manieren om de beloning te verstoppen, met verschillende moeilijkheidsgraad - Voorkomt schrokken doordat je kat langer bezig is met zijn eten te pakken krijgen - Met anti-slip onderkant zodat het spel niet verschuift Afmetingen: 30x40 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Filo Elektrisch Kattenspeelgoed met Laser

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met dit geweldige elektrische kattenspeeltje met laser heeft je kat urenlang speelplezier! Na inschakeling zal deze kattenspeelgoed robot automatisch en in onregelmatige patronen laserstralen projecteren op de vloer waardoor jouw kat niet snel uitgespeeld raakt. Door het schattige design met veren zal je kat direct geïnteresseerd zijn. De veren activeren het natuurlijke jachtinstinct. Daarnaast is het robotje zo ontworpen dat hij niet snel omvalt tijdens het spelen. Door de slimme sensor gaat het robotje na 4 minuten in slaapstand gaan zodat de batterij extra lang mee gaat. Dit speelgoed is geschikt voor katten van alle leeftijden. Bovendien draag je met jouw aankoop bij aan een betere wereld. Filo doneert 1% van de omzet aan Stichting Modestos die daarmee zwerfdieren in Griekenland helpt aan een betere toekomst. Voordelen: - Onregelmatig laserpatroon waardoor geen verveling ontstaat - Schattig en stabiel design (valt niet snel om tijdens het spelen) - Automatische aanraaksensor en slaapstand - Biedt speelplezier en activeert positieve emoties - Houdt uw kat actief en gezond - Voorkomt eenzaamheid en verveling - Voorkomt ongewenst gedrag - Filo staat garant voor de kwaliteit. U heeft altijd 30 dagen bedenktijd en de mogelijkheid om gratis te retourneren. In de verpakking: - 1 x schattige Filo laserrobot voor katten (exclusief batterijen) - 1 x set losse veertjes (makkelijk te monteren) Tips voor gebruik: - Laat de kat eerst wennen aan het speeltje - Voeg zelf 3 AA batterijen toe voor gebruik - Zet de laserrobot aan met de aanknop - Schakel het speeltje uit na gebruik om batterij te besparen - Breng het speeltje niet in aanraking met water Productspecificaties laserrobot - Afmeting: 10 cm x 10 cm x 10 cm (L x B x H) - Materiaal: ABS - Gewicht: 150 gram

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Cheerble mini ball 2.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het leukste speelgoed voor je kat! Deze interactieve bal reageert op het gedrag van je kat. Door de slimme technologie in de bal gaat de bal rollen op het moment dat je kat de bal aanraakt. De bal heeft een anti blokkeer systeem, dus de bal zal niet vast komen te zitten in de hoek van de kamer. Wordt jouw kat ook wel eens grumpy omdat hij zich verveelt? Dankzij de Cheerble ball zal jouw kat zich niet meer vervelen, zonder dat jij zelf heel de dag met een vishengel in de weer hoeft! Speciaal gemaakt voor katten Deze automatisch rollende bal is speciaal gemaakt voor katten. De software van de bal reageert op het gedrag van een kat en weet precies wanneer hij moet rollen of juist stil moet blijven liggen om jouw kat optimaal te vermaken. Daarnaast is de bal even groot als een pingpongbal, het perfecte formaat voor jouw kat. 3 verschillende speelmodi Is jouw kat een echte rebel of hecht hij meer waarde aan rustig spelen? Deze bal is geschikt voor katten van alle karakters. De bal heeft namelijk 3 speelmodi: - Groen: rustige passieve speelmodus (bal interacteert alleen met de kat als hij de bal zelf aanraakt) - Blauw: normale speelmodus (de bal rolt langzaam om de kat uit te dagen en zal interacteren zodra de kat de bal aanraakt) - Paars: Actieve speelmodus (balt rolt en wiebelt op frequente basis maar zal niet stuiteren) Verander de speelmodus eenvoudig door op de knop van de bal te drukken. 4 uur lang plezier De Cheerble mini ball gaat tot 4 uur mee op 1 acculading in de rustige speelmodus. Is de bal leeg? Laad hem dan eenvoudig op met de meegeleverde USB laadkabel. Na ongeveer 1 uur laden is de bal weer vol en is hij weer klaar voor uren speelplezier! Automatische rustmodus Zolang de bal aanstaat zal de bal automatisch in rustmodus gaan om je kat wat tijd te geven om te rusten. De bal gaat na 10 minuten automatisch in rustmodus. Na 30 minuten gaat de bal vanzelf weer door met rollen zodat je kat weer opnieuw vermaakt wordt! Veilige materialen Veiligheid staat op nummer 1. Deze bal is helemaal gemaakt van streng geselecteerde materialen die niet gevaarlijk of giftig zijn voor jouw kat. De bal heeft alle veiligheidscertificaten die nodig zijn om jouw viervoeter veilig te kunnen laten spelen. De buitenkant van de bal is gemaakt van een speciaal soort zachte stof waar je kat ook in kan bijten zonder zichzelf te bezeren of de bal stuk te maken. Tip! Doe de bal voor de variatie ook eens in een oude sok, dit is een garantie voor succes bij jouw nieuwsgierige kattenvriend! De bal kan zowel rollen als stuiteren in de verschillende speelmodi. Welke modus het beste bij jouw kat past kun je het beste even uitproberen, je zult vanzelf merken waar jouw kat blij van wordt! Zet de bal in de paarse speelmodus als je jouw kattenvriend enkel achter een rollende bal aan wil laten rennen zonder dat deze gaat stuiteren! Doe je kat een groot plezier en doe hem dit unieke speeltje cadeau!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Yeowww! Catnip Zakje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Yeowww! staat bekend om de meest krachtige Catnip ter wereld! Catnip (kattenkruid) dat in de Yeowww! producten gebruikt wordt, is door het bedrijf zelf in Amerika verbouwd en geoogst. Hierdoor kunnen ze een constante onweerstaanbare aantrekkingskracht garanderen. YEOWWW! = onweerstaanbaar voor iedere kat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Telano® Pootafdruk Hond of Kat

Loading..
Ga naar laagste prjis

De pootafdruk van je huisdier voor eeuwig vastleggen! Wat is er leuker dan het kleine pootje van je lieve kat, hondje of huisdier voor altijd vast te leggen. Met het Telano inktkaartje kun je een pootafdrukje maken zonder dat je huisdier te maken krijgt met inkt. De afdruk wordt zichtbaar op het papier achter het stencil. Bij levering ontvang je een stencilpapier en twee witte kaartjes voor het maken van een afdruk. Na de afdruk kun je deze in een mooi lijstje doen en heb je zo een unieke herinnering en aandenken aan uw huisdier. Merk: Telano® Aantal: 1 stuk Kleur: Zwart Afmeting: Lengte 9,5 cm x breedte 5,7 cm ( niet voor grote honden) Leeftijd: Te gebruiken voor kleine huisdieren. Inhoud: 1x Zwart Inktkaartje 2x Witte kaartjes 1x Handleiding Gebruiksaanwijzing 1. Haal het product uit de verpakking 2. Op de voorkant van de print pad ziet u een sticker met STOP staan. Op deze kant zit namelijk de inkt. 3. Draai de print pad om 4. Zorg ervoor dat het blanco bijgeleverde vel onder de print pad ligt. 5. Plaats nu de poot van uw huisdier op de print pad op de kant WAAR GEEN INKT OP ZIT. 6. Druk de poot zachtjes aan, niet te hard anders is de afdruk helemaal zwart. 7. Haal nu het blanco vel onder de print pad vandaan en u heeft een zeer mooie herinnering aan uw huisdier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenspeeltjes's. Er zijn namelijk 4641 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste