Wat is de beste kattenspeeltjes van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het kopen van een goede kattenspeeltjes is een lastige opdracht. Wat is de beste kattenspeeltjes van 2023? Na het onderzoeken van 3508 kattenspeeltjes's kwam de Pettadore Play Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars , grijs , oranje als beste getest uit onze kattenspeeltjes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenspeeltjes's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenspeeltjes's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kattenspeeltjes-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kattenspeeltjes's

1Score: 9.8
Pettadore Play Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars , grijs , oranje
Pettadore Play Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars , grijs...
Pettadore
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
PRETTY KITTY Cat Toy Set
PRETTY KITTY Cat Toy Set
Pretty Kitty
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver
Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
EYSS Slimme Bal / Huisdier groen
EYSS Slimme Bal / Huisdier groen
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Kattenspeeltjes XL Kattenspeeltjes Set 28 blauw, geel, groen
Kattenspeeltjes XL Kattenspeeltjes Set 28 blauw, geel, groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Catit Design Senses Play Circuit blauw
Catit Design Senses Play Circuit blauw
Catit Design
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Quali Pro QualiPro Interactieve Toren blauw
Quali Pro QualiPro Interactieve Toren blauw
Quali Pro
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Trixie Cat Activity Fun Bord grijs
Trixie Cat Activity Fun Bord grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Senna's Choice® XL Snuffelmat Groen/Bruin
Senna's Choice® XL Snuffelmat Groen/Bruin
Senna`s Choice
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Hoogwaardig Laserlampje voor katten USB rvc zilver
Hoogwaardig Laserlampje voor katten USB rvc zilver
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenspeeltjes Koopgids

Wanneer je een kat hebt, heb je kattenspeeltjes nodig. Welke zijn favoriet en welke gaan lang mee? Lees het hier!

Wat zijn de leukste kattenspeeltjes?

Er zijn veel leuke kattenspeeltjes op de markt, maar hier zijn enkele populaire opties:

 • Speelmuizen: Kleine speelgoedmuizen gevuld met kattenkruid zijn vaak favoriet bij katten. Ze zijn gemakkelijk te gooien en achteraan te jagen.
 • Laserlichten: Katten vinden het heerlijk om achter laserlichten aan te jagen. Dit kan een geweldige manier zijn om je kat in beweging te krijgen en te laten spelen.
 • Verenstokjes: Een stok met een veer eraan bevestigd kan een geweldig interactief speeltje zijn voor zowel jou als je kat. Je kunt het boven hun hoofd zwaaien, ze laten springen en ze uitdagen om de veer te vangen.
 • Krabpalen: Katten hebben een natuurlijke behoefte om te krabben en een krabpaal kan een geweldige manier zijn om deze behoefte te vervullen. Een krabpaal biedt ook een plek om te klimmen en te spelen.
 • Automatische speeltjes: Er zijn verschillende automatische speeltjes die je kat kunnen bezighouden als je niet thuis bent. Dit kunnen bijvoorbeeld speeltjes zijn die bewegen en geluid maken, of speeltjes die gevuld zijn met kattenkruid.

Het is belangrijk om de veiligheid van het speelgoed en de interesses van je kat in gedachten te houden bij het kiezen van kattenspeeltjes. Controleer regelmatig of er geen losse onderdelen zijn en vervang versleten of beschadigd speelgoed.

Wat vind een kat leuk om te doen?

Katten hebben verschillende interesses en voorkeuren, maar hier zijn enkele dingen die katten vaak leuk vinden om te doen:

 • Jagen: Katten zijn van nature jagers en houden ervan om achter speeltjes of prooien aan te gaan. Speelgoedmuizen, veren of laserlichten zijn populaire speeltjes voor katten om achteraan te jagen.
 • Klimmen: Katten houden ervan om op en neer te springen en te klimmen op verschillende oppervlakken. Een krabpaal of kattenboom kan een geweldige manier zijn om je kat te laten klimmen en spelen.
 • Zich verstoppen: Katten houden ervan om zich te verstoppen en te sluipen. Je kunt bijvoorbeeld een kartonnen doos omdraaien of een tent maken van een deken, zodat je kat een veilige en gezellige plek heeft om te verstoppen.
 • Kattenkruid: Veel katten zijn dol op kattenkruid en worden er opgewonden van. Kattenkruid kan worden toegevoegd aan speeltjes of op een krabpaal worden gestrooid om je kat aan te moedigen om te spelen.
 • Rusten: Hoewel katten actief zijn, houden ze ook van slapen en dutten. Zorg ervoor dat je kat toegang heeft tot een comfortabele en gezellige slaapplek, zoals een mandje of een kattenbed.

Houd er rekening mee dat elke kat uniek is en verschillende interesses en voorkeuren kan hebben. Het is belangrijk om te observeren wat je kat leuk vindt en om hun speeltijd en activiteiten dienovereenkomstig aan te passen.

Hoe vaak moet je met je kat spelen?

Het is belangrijk om regelmatig met je kat te spelen om hun lichamelijke en mentale gezondheid te bevorderen. 

De hoeveelheid speeltijd die nodig is, kan variëren afhankelijk van de leeftijd, persoonlijkheid en gezondheid van je kat, maar over het algemeen wordt aanbevolen om minstens één keer per dag 10-15 minuten met je kat te spelen.

Jongere katten en kittens hebben vaak meer energie en hebben mogelijk meer speeltijd nodig dan oudere katten. Oudere katten kunnen ook artritis of andere gezondheidsproblemen hebben die hun vermogen om te spelen kunnen beperken. Het is belangrijk om hun niveau van activiteit en energie te evalueren en hun speeltijd dienovereenkomstig aan te passen.

Het spelen met je kat kan bestaan uit verschillende activiteiten, zoals het gooien van speeltjes, het spelen van jachtspelletjes of het samen spelen met een krabpaal. Zorg ervoor dat je het speelgoed of de activiteiten afwisselt om je kat geïnteresseerd te houden.

Onthoud dat het spelen met je kat niet alleen leuk is, maar ook belangrijk voor hun fysieke en mentale gezondheid. Het kan ook een geweldige manier zijn om de band tussen jou en je kat te versterken.

Hoe maak je zelf een kattenspeeltje?

Er zijn veel manieren om zelf een kattenspeeltje te maken. Hier zijn een paar ideeën:

 • Kartonnen doos: Katten vinden het heerlijk om in kartonnen dozen te spelen. Je kunt de doos ook op verschillende manieren aanpassen door er gaten in te snijden of speeltjes eraan vast te maken.
 • Touwbal: Wikkel touw om een ​​kleine bal en lijm het vast. Je kunt er ook een bel of een veertje aan bevestigen om het interessanter te maken.
 • Fleece speeltje: Knip een strook fleece en vouw het in elkaar. Naai de zijkanten dicht, vul het op met kattenkruid en naai het vervolgens volledig dicht. Het kan ook leuk zijn om er een bel of veertje aan te bevestigen.
 • Verenstokje: Bevestig veren aan een houten stok en laat je kat erachteraan jagen.
 • Krabpaal: Je kunt een krabpaal maken door een stuk hout te bekleden met tapijt en sisaltouw. Voeg verschillende niveaus en gaten toe zodat je kat kan klimmen en spelen.

Onthoud dat het belangrijk is om de veiligheid van je kat voorop te stellen bij het maken van een speeltje. Controleer het speeltje regelmatig op losse onderdelen en slijtage en laat je kat er nooit zonder toezicht mee spelen.

Waar houden katten echt niet van?

Er zijn verschillende dingen waar katten over het algemeen niet van houden, zoals:

 • Water: De meeste katten houden niet van water en vermijden het graag. Dit komt waarschijnlijk door hun natuurlijke instinct om droog te blijven om hun vacht warm te houden en hun prooi te vangen.
 • Sterke geuren: Katten hebben een zeer gevoelig reukvermogen en kunnen worden afgeschrikt door sterke geuren zoals citrus, kruidnagel en munt.
 • Lawaai: Katten hebben ook een gevoelig gehoor en kunnen gestrest raken door harde geluiden zoals vuurwerk of onweer.
 • Plotselinge bewegingen: Katten zijn van nature jagers en reageren instinctief op snelle bewegingen. Onverwachte bewegingen kunnen hen bang maken en doen schrikken.
 • Te veel aandacht: Hoewel katten genegenheid en aandacht nodig hebben, kunnen ze soms overweldigd raken door te veel knuffels en knijpen, vooral als ze niet in de stemming zijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat elke kat een individu is en verschillende voorkeuren en afkeer kan hebben.

hero illustration

Hoe testen we kattenspeeltjes's?

Om de beste kattenspeeltjes te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenspeeltjes-test hebben we 3508 kattenspeeltjes's vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze kattenspeeltjes-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze kattenspeeltjes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen kattenspeeltjes-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste kattenspeeltjes in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 3508 kattenspeeltjes's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste kattenspeeltjes's op een rijtje

1. Pettadore Play Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars , grijs , oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Kattenveertjes zijn de ultieme kattenspeeltjes. De Pettadore Springs zorgen ervoor dat katten van jong tot oud spelen, verdedigen en jagen op de kattenveertjes. Dit is niet alleen leuk maar ook erg gezond voor de spieren en goed om overgewicht te voorkomen. Waar katten ander kattenspeelgoed links laten liggen vinden ze de kattenveertjes geweldig. De magische werking van kattenveertjes Apporteren met een kat leek bij de meeste katten niet mogelijk maar kattenveertjes hebben een magische werking op katten en sommige katten zijn zo dol op dit kattenspeelgoed dat ze het terug komen brengen zodat jij het kattenveertje nog eens kunt gooien. Kattenveertjes zijn veruit het leukste kattenspeelgoed om samen met jouw kat mee te spelen maar ook alleen vinden katten van alle leeftijden dit kattenspeeltje geweldig. Voorkom overgewicht met het leukste kattenspeeltje Kattenveertjes zijn niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel erg gezond. Meer dan 50% van de Nederlandse katten heeft overgewicht en dit komt naast verkeerde voeding door te weinig beweging. Hoe meer een kat beweegt hoe meer een kat zou mogen eten. Dankzij de kattenveertjes zijn katten heel de dag in de weer met dit kattenspeeltje ook wanneer je niet thuis bent. Zo heeft je kat ook voldoende beweging als jij weg bent. Voordelen Pettadore Springs: ◉ Leukste kattenspeeltjes voor jong en oud ◉ Gezond voor spieren en tegen overgewicht ◉ Beweging voor katten ook wanneer je niet thuis bent ◉ 3 paarse lange springs voor extra ‘bounce’ effect ◉ 3 oranje brede springs voor snel en gefocust effect ◉ 3 grijze gemiddelde springs voor langdurige achtervolg sessies Belangrijk: Alle veertjes zijn leuk voor elke kat van jong tot oud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 augustus in huis

Bekijk prijs

2. PRETTY KITTY Cat Toy Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Katten zijn dol op spelen. En met de PRETTY KITTY Cat Toy Set kunnen ze hun hart ophalen! Deze set bevat maar liefst 15 kleurrijke speeltjes die perfect zijn voor katten om te jagen, te spelen en te ravotten. En het beste van alles? De set is volledig veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten in zitten en dat je met een gerust hart kunt spelen met je kat.

Een van de coolste onderdelen van de PRETTY KITTY Cat Toy Set is de telescopische kattenhengel. Hiermee kun je je kat uitdagen en samen spelen, wat niet alleen leuk is voor je kat, maar ook voor jou! En met de kleurrijke pluizige rupsen, catnip muisspeelgoed en kunstmatige veren die in de set zitten, zijn er genoeg opties om je kat te vermaken.

Wat deze set echt onderscheidt van andere kattenspeeltjes op de markt, is het feit dat het volledig veganistisch is. Dit betekent niet alleen dat het beter is voor het milieu, maar ook dat het veilig is voor je kat. En omdat de set zoveel verschillende speeltjes bevat, is het perfect voor katten van alle leeftijden en rassen.

Als je op zoek bent naar een leuke manier om je kat te vermaken, dan is de PRETTY KITTY Cat Toy Set een geweldige optie. Het is niet alleen leuk voor je kat, maar het is ook een geweldige manier om samen tijd door te brengen. En omdat het veganistisch is, kun je er zeker van zijn dat het veilig en verantwoord is.

Pro's:

 • Veganistisch, veilig en verantwoord
 • Bevat veel verschillende speeltjes
 • Perfect voor katten van alle leeftijden en rassen

Con's:

 • Gewicht is slechts 0.12 kg, waardoor sommige katten mogelijk te sterk zijn voor sommige speeltjes in de set.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 augustus in huis

Bekijk prijs

3. Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

 • list plusDit laserlampje is veilig voor katten en zorgt voor urenlang speelplezier.
 • list plusHet laserlampje is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee.
 • list plusHet laserlampje heeft een stijlvolle zilveren kleur en past goed bij andere kattenspeeltjes.

Nadelen Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

 • list plusEr wordt geen handleiding meegeleverd, wat voor sommige kattenbezitters verwarrend kan zijn.
 • list plusHet laserlampje kan nauwelijks worden gebruikt in helder verlichte ruimtes, wat de speelervaring kan beperken.
 • list plusSommige katten vinden het laserlicht misschien verblindend, waardoor ze minder geïnteresseerd zijn in het spelen met het lampje.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.3

Zoek je naar een leuk en interactief speeltje voor jouw kat? Dan is het Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver iets voor jou! Dit laserlampje is niet zomaar een speeltje, maar het is de perfecte manier om jouw kat te stimuleren om te spelen. Door de bewegende laserstraal wordt het jachtinstinct van de kat geactiveerd, waardoor hij urenlang bezig zal zijn. Bovendien is het lampje oplaadbaar via usb, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. Met 7 verschillende standen en figuren, zoals een muis, vlinder en smiley, raakt jouw kat nooit verveeld.

Wat dit laserlampje zo bijzonder maakt, is de hoge kwaliteit van het materiaal. Het RVS-materiaal zorgt ervoor dat het lampje duurzaam is en lang meegaat. Bovendien is het heel milieuvriendelijk en geschikt voor zakelijk en normaal gebruik. Het bereik van het laserlampje is tot wel 50 meter, zodat jouw kat alle ruimte heeft om te spelen.

Het laserlampje is niet alleen leuk voor de kat, maar ook voor jou! Je kunt vanaf de bank het lampje besturen en jouw kat bezighouden, zonder dat je te veel moeite hoeft te doen. Het is ideaal voor wanneer je na een lange dag werken geen energie meer hebt om met jouw kat te spelen. Jouw kat krijgt genoeg lichaamsbeweging en jij kunt heerlijk ontspannen.

Al met al is het Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een interactief speeltje voor zijn kat. Het is van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en oplaadbaar via usb. Bovendien is het leuk en interactief voor jou en jouw kat. Het enige nadeel is dat niet alle katten even geïnteresseerd zijn in laserlicht. Maar als jouw kat wel van laserlicht houdt, dan is dit speeltje echt een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

4. EYSS Slimme Bal / Huisdier groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Omschrijving De zelfrollende kattenbal is de ideale manier om uw kat te vermaken, zonder dat u iets hoeft te doen! Deze kattenbal is een interactief speeltje dat uw kat urenlang bezighoudt, ook als u zelf even niet thuis bent. Met één druk op de knop zorgt het zelfroterende motortje ervoor dat de bal automatisch door uw woonkamer rolt. Uw kat zal hierdoor alle beweging krijgen die hij nodig heeft. Daarnaast heeft de bal een onschadelijk rood LED-lampje, dat speciaal ontworpen is om de aandacht van uw kat nog meer te trekken. Deze uit zichzelf rollende kattenbal zorgt ervoor dat uw kat nooit meer eenzaam en verveeld is. De bal is op te laden met de meegeleverde USB-kabel, waardoor de bal urenlang blijft rollen. Eindeloos plezier voor uw kat, op een veilige en leuke manier. Voordelen van deze automatische kattenbal Uren speelplezier met één druk op de knop Voorkomt eenzaamheid en verveling van de kat Houdt uw kat actief Stimuleert beweging bij uw kat Stimuleert de zintuigen van uw kat De bal rolt zelf de andere kant op bij aanraking van obstakels Zorgt voor een actieve, gezonde kat. Geen batterij, USB oplaadbaar Specificaties Hoge kwaliteit kunststof Kras- en bijt bestendig Bal diameter: 6,5 cm LED Lampje (niet schadelijk) Rolt automatisch door rotatiesysteem USB oplaadbaar met bijgeleverde kabel Kleur: Wit Wordt geleverd met: 1x Automatisch zelf rollende kattenbal 1x USB Kabel Tip voor het gebruik Niet geschikt voor op (hoog) tapijt Laat uw kat wennen aan zijn/haar nieuwe kattenbal Stopt automatisch met rollen na 45 min

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Kattenspeeltjes XL Kattenspeeltjes Set 28 blauw, geel, groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Hét perfecte Kattenspeeltjes set! Met de 28 verschillende speeltjes zorgt het ervoor dat uw kat geprikkeld wordt door de perfect samengestelde set om intelligentie te stimuleren, verveling tegen te gaan en je kat uit te dagen wat goed is voor het humeur van de kat! De Voordelen: ✓ Samengesteld set door kattenliefhebbers ✓ Gemaakt van diervriendelijk materiaal ✓ Stimuleert vele zintuigen wat erg gezond is voor uw kat ✓ Felle kleuren en uitgebreid pakket

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Catit Design Senses Play Circuit blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Catit Design Senses Play Circuit blauw

 • list plusDit kattenspeelgoed biedt urenlang speelplezier en uitdaging voor uw kat.
 • list plusHet modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de vorm aan te passen en stukken aan te bouwen, waardoor het interessant blijft voor uw kat.
 • list plusHet stevige materiaal zorgt ervoor dat het speelgoed lang meegaat en veilig is voor uw kat.

Nadelen Catit Design Senses Play Circuit blauw

 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen, waardoor het speelgoed mogelijk minder interessant kan zijn voor sommige katten.
 • list plusHet kan lastig zijn om het speelgoed schoon te maken vanwege de kleine onderdelen en het modulaire ontwerp.
 • list plusHet speelgoed kan mogelijk te groot zijn voor kleinere ruimtes of katten die niet van grote speeltjes houden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.1

De Catit Design Senses Play Circuit blauw is een geweldig speeltje voor katten die graag hun zintuigen willen prikkelen. Het unieke ontwerp van de gebogen onderdelen zorgt ervoor dat er bochten gemaakt kunnen worden, waardoor de kat uitgedaagd wordt om te spelen en te bewegen. Dankzij de open stukken aan de bovenkant kan je kat met zijn pootjes de bal weg slaan en zo de draaikolk in de bal activeren. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat je kat urenlang plezier zal hebben met dit spel.

Dit speeltje is perfect voor katten van alle maten en leeftijden. Het is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een hoogte van 25 cm en een breedte van 24 cm. Het gewicht van 0,65 kg maakt het gemakkelijk om te verplaatsen en op te bergen.

Wat dit speeltje zo bijzonder maakt, is de combinatie van het gebogen ontwerp en de draaikolk in de bal. Dit zorgt ervoor dat je kat gestimuleerd wordt om te spelen en te bewegen, terwijl het ook zijn zintuigen prikkelt. Bovendien is het speeltje gemakkelijk schoon te maken en is het zeer duurzaam.

Het enige nadeel van dit speeltje is dat het niet geschikt is voor katten die niet van bewegende speeltjes houden. Als je kat niet geïnteresseerd is in bewegende speeltjes, dan zal dit speeltje waarschijnlijk niet veel voor hem of haar doen.

Al met al is de Catit Design Senses Play Circuit blauw een geweldig speeltje voor katten die van bewegende speeltjes houden. Het unieke ontwerp en de duurzame materialen maken het een fantastische investering voor jou en je kat!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Quali Pro QualiPro Interactieve Toren blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar het perfecte speelgoed voor jouw kat? Maak kennis met de Interactieve Toren met Ballen voor katten van QualiPro! Met dit kattenspeeltoestel kan jouw kat haar natuurlijke jachtinstincten botvieren en zich vermaken met urenlang ballenjachtplezier. Het speelgoed bestaat uit 3 niveaus met bewegende ballen, waardoor jouw kat langer kan spelen en tegelijkertijd haar energie kan vrijlaten. De montage is eenvoudig en veiligheid is gegarandeerd dankzij de meegeleverde antislippads. Bestel nu de Interactieve Toren met Ballen en geef jouw kat het plezier dat ze verdient! Voordelen - Geef je kat maximaal ballenjachtplezier met de Interactieve Toren met Ballen! - Voorkom schade aan je meubels door je kat een speelplek te geven met de Ballen voor katten. - Laat je kat plezier hebben en zijn natuurlijke jachtinstincten bevredigen met het Kattenspeelgoed. - De Speeltoestel voor katten biedt 3 niveaus en eindeloos speelplezier met bewegende ballen. - Simpele montage en demontage zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van de speeltijd van je kat. - Veiligheid en plezier gaan hand in hand met de Interactieve Toren met antislippads. - De blauwe kleur en stevige kunststof maken dit speelgoed een aanwinst voor je interieur. - Met de specificaties van 24 x 24 x 19 cm en een gewicht van 216g is dit speelgoed perfect voor elke kat. BALLENJACHTPLEZIER - Katten zijn dol op jagen op bewegende objecten, en de Interactieve Toren met Ballen van QualiPrp stelt hen in staat om hun natuurlijke jachtinstincten te bevredigen. Door met deze ballentoren te spelen, voorkom je tevens schade aan meubels en andere voorwerpen in huis. 3 NIVEAUS EN VEEL PLEZIER - Deze kattenballentoren bestaat uit 3 niveaus waarop kleine balletjes worden geplaatst. De ballen zijn gemaakt van stevig plastic en bewegen omlaag terwijl je kat speelt. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en weer in de toren te plaatsen. Met de ballentoren kan je kat langer spelen, wat zorgt voor meer energieafgifte en stressvermindering. GEMAKKELIJKE MONTAGE EN DEMONTAGE - De montage van dit kattenspeelgoed is een eitje. Je hoeft alleen maar op elkaar te drukken en de haken vast te draaien, van het kleinste naar het grootste niveau. Hierdoor kan je snel genieten van het speeltoestel voor katten. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor veiligheid, met vier zelfklevende antislippads zodat de toren tijdens het spelen niet verschuift en je kat vrijelijk op jacht kan naar de ballen. Specificaties BALLENJACHTPLEZIER - Katten houden ervan om op bewegende objecten te jagen, en de ballentoren geeft hen de mogelijkheid om deze natuurlijke jachtinstincten te bevredigen. 3 NIVEAUS EN VEEL PLEZIER - De kattenballentoren bestaat uit 3 niveaus waar kleine balletjes worden geplaatst. De ballen zijn gemaakt van hard plastic en bewegen rond de toren. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd en binnen worden geplaatst. Met de ballentoren kan uw kat langer spelen, waardoor hij energie kan vrijmaken en stress kan verminderen. GEMAKKELIJKE MONTAGE EN DEMONTAGE - De montage van dit speelgoed is heel eenvoudig, druk gewoon op / overlap elk niveau van het kleinste tot het grootste en draai de haken vast. VEILIGHEID EN PLEZIER IN 1 - De set bevat ook 4 zelfklevende antislippads. Dit betekent dat de toren tijdens het spelen niet beweegt en het kitten vrijelijk op jacht gaat naar ballen. SPECIFICATIE - Kleur: blauw; aantal ballen: 3; materiaal: kunststof; afmetingen: 24 x 24 x 19 cm; gewicht: 216g; gewicht in de verpakking: 313 g. Veelgestelde vragen 1. Is de Interactieve Toren met Ballen geschikt voor alle katten? Ja, de Interactieve Toren met Ballen is geschikt voor alle katten. Het biedt hen de mogelijkheid om op bewegende objecten te jagen en hun natuurlijke jachtinstincten te bevredigen. 2. Hoeveel niveaus heeft de kattenballentoren? De kattenballentoren bestaat uit 3 niveaus waar kleine balletjes worden geplaatst. Dit zorgt voor veel plezier en uitdaging voor uw kat tijdens het spelen. 3. Zijn de ballen gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen? Ja, de ballen van de kattenballentoren zijn gemaakt van hard plastic en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en binnen worden geplaatst. Dit maakt het spelen met de toren extra leuk en interactief. 4. Hoe kan ik de Interactieve Toren met Ballen monteren? De montage van dit speelgoed is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar op elk niveau te drukken/overlappen, van het kleinste tot het grootste, en de haken vast te draaien. Binnen no time staat de toren klaar voor gebruik! 5. Is de kattenballentoren veilig voor mijn kat? Ja, de kattenballentoren is veilig voor uw kat. De set bevat 4 zelfklevende antislippads, waardoor de toren tijdens het spelen niet zal bewegen. Dit zorgt ervoor dat uw kat vrijelijk op jacht kan gaan naar de ballen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de stabiliteit van de toren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

 • list plusHet materiaal waarvan dit kattenspeeltje gemaakt is, is sterk en zal lang mee.
 • list plusHet is veilig voor katten.
 • list plusHet is amuserend voor katten.

Nadelen Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

 • list plusHet kattenspeeltje is redelijk omvangrijk, wat soms een nadeel kan zijn.
 • list plusHet is lastig om alle elementen te gebruiken.
 • list plusHet is prijzig.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.8

Cat Activity Fun Board 40x30 cm Dit Trixie Cat Activity Fun Bord kattenspeelgoed in wit van 40x30 cm daagt jouw kat spelenderwijs uit zijn beloning te vinden. Het uitdagende Trixie Cat Activity Fun Bord bordspel bevat vijf verschillende spellen waarmee je jouw kat kunt uitdagen om op een speelse manier een snack te verdienen. Leg een snack of brokje in de tunnel, in een vakje, een gleuf, tussen de pinnen of in een van de bakjes. De kat zal zijn pootjes en behendigheid moeten gebruiken om de beloning te pakken te krijgen. Dit is ook te doen met gewoon voer, waardoor je kat langer bezig zal zijn met eten en dus minder de kans heeft zijn voer naar binnen te schrokken. Ook ideaal voor oudere of zieke katten. De onderkant van het funboard is voorzien van anti-slip waardoor het bord niet verschuift tijdens gebruik. Een leuk uitziend en uitdagend spel voor jouw kat dus! - Bordspel dat ervoor zorgt dat jouw kat moeite moet doen voor zijn beloning - Verschillende manieren om de beloning te verstoppen, met verschillende moeilijkheidsgraad - Voorkomt schrokken doordat je kat langer bezig is met zijn eten te pakken krijgen - Met anti-slip onderkant zodat het spel niet verschuift Afmetingen: 30x40 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Senna's Choice® XL Snuffelmat Groen/Bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Heb jij ook zo'n enthousiaste kat die haar eten naar binnen schrokt zonder te kauwen? Dan is de Senna's Choice® XL Snuffelmat Groen/Bruin de perfecte oplossing voor jouw viervoeter. Deze leuke snuffelmat zorgt ervoor dat jouw kat mentaal wordt uitgedaagd tijdens het eten en verlaagt ook gelijk de stress. De mat is groot genoeg voor zowel honden als katten en je kunt er de favoriete snoepjes of brokjes van jouw kat in verstoppen, waarna hier op een speelse manier naar gezocht kan worden!

De Senna's Choice® XL Snuffelmat is uitgebreid getest door een echte hondenspeelgoed kenner, namelijk Senna de hond zelf! Hierdoor ben je verzekerd van een snuffelmat van hoogwaardige kwaliteit. De mat is gemaakt van polyester en heeft een anti-slip oppervlak aan de onderkant, waardoor het niet verschuift tijdens het spelen. Bovendien is de mat wasmachinebestendig, waardoor hij makkelijk schoon te maken is.

Door het verstoppen van de brokjes of snoepjes tussen de flappen van de mat, stimuleer je het reukvermogen van je kat en zorg je ervoor dat ze langzamer eet. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van de kat, maar zorgt er ook voor dat ze meer geniet van haar eten. Daarnaast is het spelen met de mat heel goed voor de gezondheid van de kat en verbetert het de vertering van het eten.

Wat deze snuffelmat van andere producten onderscheidt, is de grootte en het feit dat hij geschikt is voor zowel honden als katten. Bovendien is het een leuke en uitdagende manier om je kat te laten spelen en eten tegelijkertijd.

Als kattenliefhebber kan ik deze snuffelmat absoluut aanbevelen. Het is een leuke manier om mijn kat te laten spelen en eten, en ik ben blij dat het haar gezondheid ten goede komt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het misschien niet geschikt is voor katten die niet van spelen houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Hoogwaardig Laserlampje voor katten USB rvc zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Op zoek naar een leuk katten speeltje? Dan is het laserlampje van ons de goede keus voor u! Het leukste kattenspeeltje dat er is voor uw kat! Deze laserpen stimuleert het jachtinstinstinct en lichaamsbeweging van uw kat. Na een lange dag gewerkt te hebben ben je waarschijnlijk moe en heb je geen energie om nog te spelen met uw kat. Daarom is dit laserlampje het perfecte kattenspeeltje. U kunt zonder te veel moeite vanaf de bank het laserlampje besturen en uw kat bezig houden. Met de 7 verschillende standen raakt uw kat nooit verveelt. Door de straal van de laser activeert de kat zijn jachtinstinct en richt hij zich op de beweging van de laserstraal. Door de beweging van de laserstraal kunt u uw kat voorzien van vele uren speelplezier. Dit is niet alleen makkelijk voor u maar ook nog eens gezond voor de kat. Het laserlampje is ook nog eens via een usb oplaadbaar waardoor je je niet steeds druk hoeft te maken om het vervangen van de batterijen! Ik zal hier meteen even de belangrijkste voordelen onder een rijtje zetten: Voordelen: 90 minuten volledig opgeladen Model met hoge kwaliteit(door RVS materiaal) Beschikt over meerder standen Milieuvriendelijk Bereik tot 50 m Oplaadbaar via usb Geschikt voor zakelijk/normaal gebruik Genoeg lichaamsbeweging voor de kat Laserlampje met 7 verschillende functies Zaklamp UV licht Laserpointer Smiley Ster Muis Vlinder Dankzij de verschillende figuren die de laserpen projecteert is het niet allen geschikt voor uw kat. Zo kan je de rode laser ook gebruiken als een aanwijstool bij een presentatie. De laserpen kan 4 verschillende plaatjes projecteren, namelijk een vlinder, een smiley, een ster en een muis. Door het projecteren van de verschillende patronen stimuleer je het jachtinstinct, blijft je kat speels en beweegt je kat voldoende. Ook beschikt het over een zaklamp wat natuurlijk ook altijd handig is. USB Oplaadbaar& Milieuvriendelijk Dankzij het nieuwe en slimme design van onze laserpen heb je geen nieuwe batterijen meer nodig. Dit is beter voor de portemonnee én het mileu. De batterijen van deze laserpen zijn namelijk oplaadbaar doormiddel van een USB-aansluiting. Krijgt u het gevoel dat het laserlampje minder goed begint te werken dan moet u de laserlamp opladen. Haal gemakkelijk het kapje aan de achterkant eraf en verbind het met een USB-poort zoals bij een computer of laptop. Binnen 90 minuten ben je weer ready to go!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 oktober in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenspeeltjes's. Er zijn namelijk 3508 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!