Bestenu

Wat is de beste kattenspeeltjes van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kattenspeeltjes is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste kattenspeeltjes van 2023? Na het onderzoeken van 3150 kattenspeeltjes's kwam de Pettadore Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars | grijs | oranje als beste getest uit onze kattenspeeltjes-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenspeeltjes's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenspeeltjes's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kattenspeeltjes-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste kattenspeeltjes's

1Score: 9.9
Pettadore Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars | grijs | oranje
Beste Kattenspeeltjes voor actieve katten
Pettadore Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars | grijs | or...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Make Me Purr Kitty Boinks
Beste Kattenspeeltjes voor luie katten
Make Me Purr Kitty Boinks
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltjes zilver | katten
Beste Kattenspeeltjes voor katten met gezondheidsproblemen
Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltjes zilver | katten
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
PRETTY KITTY Cat Toy Set
PRETTY KITTY Cat Toy Set
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver
Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Trixie Cat Activity Fun Bord grijs
Trixie Cat Activity Fun Bord grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Laserpen kattenspeeltjes Laser zilver
Laserpen kattenspeeltjes Laser zilver
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Snuffelmat Hond met 10 functies snuffelmat blauw en grijs
Snuffelmat Hond met 10 functies snuffelmat blauw en grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Sla De Mol Kattenspeeltje Katten blauw
Beste Kattenspeeltjes voor nieuwsgierige katten
Sla De Mol Kattenspeeltje Katten blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise
Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenspeeltjes Koopgids

Wanneer je een kat hebt, heb je kattenspeeltjes nodig. Welke zijn favoriet en welke gaan lang mee? Lees het hier!

Wat zijn de leukste kattenspeeltjes?

Er zijn veel leuke kattenspeeltjes op de markt, maar hier zijn enkele populaire opties:

 • Speelmuizen: Kleine speelgoedmuizen gevuld met kattenkruid zijn vaak favoriet bij katten. Ze zijn gemakkelijk te gooien en achteraan te jagen.
 • Laserlichten: Katten vinden het heerlijk om achter laserlichten aan te jagen. Dit kan een geweldige manier zijn om je kat in beweging te krijgen en te laten spelen.
 • Verenstokjes: Een stok met een veer eraan bevestigd kan een geweldig interactief speeltje zijn voor zowel jou als je kat. Je kunt het boven hun hoofd zwaaien, ze laten springen en ze uitdagen om de veer te vangen.
 • Krabpalen: Katten hebben een natuurlijke behoefte om te krabben en een krabpaal kan een geweldige manier zijn om deze behoefte te vervullen. Een krabpaal biedt ook een plek om te klimmen en te spelen.
 • Automatische speeltjes: Er zijn verschillende automatische speeltjes die je kat kunnen bezighouden als je niet thuis bent. Dit kunnen bijvoorbeeld speeltjes zijn die bewegen en geluid maken, of speeltjes die gevuld zijn met kattenkruid.

Het is belangrijk om de veiligheid van het speelgoed en de interesses van je kat in gedachten te houden bij het kiezen van kattenspeeltjes. Controleer regelmatig of er geen losse onderdelen zijn en vervang versleten of beschadigd speelgoed.

Wat vind een kat leuk om te doen?

Katten hebben verschillende interesses en voorkeuren, maar hier zijn enkele dingen die katten vaak leuk vinden om te doen:

 • Jagen: Katten zijn van nature jagers en houden ervan om achter speeltjes of prooien aan te gaan. Speelgoedmuizen, veren of laserlichten zijn populaire speeltjes voor katten om achteraan te jagen.
 • Klimmen: Katten houden ervan om op en neer te springen en te klimmen op verschillende oppervlakken. Een krabpaal of kattenboom kan een geweldige manier zijn om je kat te laten klimmen en spelen.
 • Zich verstoppen: Katten houden ervan om zich te verstoppen en te sluipen. Je kunt bijvoorbeeld een kartonnen doos omdraaien of een tent maken van een deken, zodat je kat een veilige en gezellige plek heeft om te verstoppen.
 • Kattenkruid: Veel katten zijn dol op kattenkruid en worden er opgewonden van. Kattenkruid kan worden toegevoegd aan speeltjes of op een krabpaal worden gestrooid om je kat aan te moedigen om te spelen.
 • Rusten: Hoewel katten actief zijn, houden ze ook van slapen en dutten. Zorg ervoor dat je kat toegang heeft tot een comfortabele en gezellige slaapplek, zoals een mandje of een kattenbed.

Houd er rekening mee dat elke kat uniek is en verschillende interesses en voorkeuren kan hebben. Het is belangrijk om te observeren wat je kat leuk vindt en om hun speeltijd en activiteiten dienovereenkomstig aan te passen.

Hoe vaak moet je met je kat spelen?

Het is belangrijk om regelmatig met je kat te spelen om hun lichamelijke en mentale gezondheid te bevorderen. 

De hoeveelheid speeltijd die nodig is, kan variëren afhankelijk van de leeftijd, persoonlijkheid en gezondheid van je kat, maar over het algemeen wordt aanbevolen om minstens één keer per dag 10-15 minuten met je kat te spelen.

Jongere katten en kittens hebben vaak meer energie en hebben mogelijk meer speeltijd nodig dan oudere katten. Oudere katten kunnen ook artritis of andere gezondheidsproblemen hebben die hun vermogen om te spelen kunnen beperken. Het is belangrijk om hun niveau van activiteit en energie te evalueren en hun speeltijd dienovereenkomstig aan te passen.

Het spelen met je kat kan bestaan uit verschillende activiteiten, zoals het gooien van speeltjes, het spelen van jachtspelletjes of het samen spelen met een krabpaal. Zorg ervoor dat je het speelgoed of de activiteiten afwisselt om je kat geïnteresseerd te houden.

Onthoud dat het spelen met je kat niet alleen leuk is, maar ook belangrijk voor hun fysieke en mentale gezondheid. Het kan ook een geweldige manier zijn om de band tussen jou en je kat te versterken.

Hoe maak je zelf een kattenspeeltje?

Er zijn veel manieren om zelf een kattenspeeltje te maken. Hier zijn een paar ideeën:

 • Kartonnen doos: Katten vinden het heerlijk om in kartonnen dozen te spelen. Je kunt de doos ook op verschillende manieren aanpassen door er gaten in te snijden of speeltjes eraan vast te maken.
 • Touwbal: Wikkel touw om een ​​kleine bal en lijm het vast. Je kunt er ook een bel of een veertje aan bevestigen om het interessanter te maken.
 • Fleece speeltje: Knip een strook fleece en vouw het in elkaar. Naai de zijkanten dicht, vul het op met kattenkruid en naai het vervolgens volledig dicht. Het kan ook leuk zijn om er een bel of veertje aan te bevestigen.
 • Verenstokje: Bevestig veren aan een houten stok en laat je kat erachteraan jagen.
 • Krabpaal: Je kunt een krabpaal maken door een stuk hout te bekleden met tapijt en sisaltouw. Voeg verschillende niveaus en gaten toe zodat je kat kan klimmen en spelen.

Onthoud dat het belangrijk is om de veiligheid van je kat voorop te stellen bij het maken van een speeltje. Controleer het speeltje regelmatig op losse onderdelen en slijtage en laat je kat er nooit zonder toezicht mee spelen.

Waar houden katten echt niet van?

Er zijn verschillende dingen waar katten over het algemeen niet van houden, zoals:

 • Water: De meeste katten houden niet van water en vermijden het graag. Dit komt waarschijnlijk door hun natuurlijke instinct om droog te blijven om hun vacht warm te houden en hun prooi te vangen.
 • Sterke geuren: Katten hebben een zeer gevoelig reukvermogen en kunnen worden afgeschrikt door sterke geuren zoals citrus, kruidnagel en munt.
 • Lawaai: Katten hebben ook een gevoelig gehoor en kunnen gestrest raken door harde geluiden zoals vuurwerk of onweer.
 • Plotselinge bewegingen: Katten zijn van nature jagers en reageren instinctief op snelle bewegingen. Onverwachte bewegingen kunnen hen bang maken en doen schrikken.
 • Te veel aandacht: Hoewel katten genegenheid en aandacht nodig hebben, kunnen ze soms overweldigd raken door te veel knuffels en knijpen, vooral als ze niet in de stemming zijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat elke kat een individu is en verschillende voorkeuren en afkeer kan hebben.

hero illustration

Hoe testen we kattenspeeltjes's?

Om de beste kattenspeeltjes te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenspeeltjes-test hebben we 3150 kattenspeeltjes's geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze kattenspeeltjes-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kattenspeeltjes-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen kattenspeeltjes-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste kattenspeeltjes in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 3150 kattenspeeltjes's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste kattenspeeltjes's in een handige lijst

1. Beste Kattenspeeltjes voor actieve katten: Pettadore Springs Kattenveertjes Kattenspeelgoed paars | grijs | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

Kattenveertjes zijn de perfecte manier om je kat te vermaken, en de Pettadore Springs zijn daarvoor de ideale tool. Dit kattenspeelgoed daagt katten uit om te spelen, jagen en verdedigen met behulp van veertjes in verschillende kleuren: paars, grijs en oranje. Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor hun gezondheid. Dankzij de kattenveertjes blijven katten actief en voorkomen ze overgewicht. Bovendien hebben de kattenveertjes een magische aantrekkingskracht op katten, waardoor sommige katten zelfs het veertje terugbrengen om het opnieuw te laten gooien.

Wat de Pettadore Springs onderscheidt van andere kattenspeeltjes is de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. De Pettadore Springs zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De veertjes zijn stevig bevestigd aan de kunststof houder, waardoor ze niet zomaar loskomen.

De beste manier om de Pettadore Springs te gebruiken is om het in de lucht te gooien, zodat je kat het kan vangen. Je kunt het ook op de grond leggen en je kat uitdagen om het te pakken te krijgen. Het is een geweldige manier om met je kat te spelen en tegelijkertijd hun gezondheid te bevorderen.

De voordelen van de Pettadore Springs zijn duidelijk: het is leuk en gezond voor je kat, en de kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Het enige nadeel is dat sommige katten er misschien niet in geïnteresseerd zijn.

Al met al is de Pettadore Springs een geweldig kattenspeeltje dat zowel jij als je kat zullen waarderen. Het is een geweldige manier om je kat te vermaken en hun gezondheid te bevorderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

2. Beste Kattenspeeltjes voor luie katten: Make Me Purr Kitty Boinks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Make Me Purr Kitty Boinks

 • list plusHet materiaal is sterk en zal lang mee.
 • list plusDeze speeltjes hebben een mooie kleur en zijn veilig voor katten om mee te spelen.
 • list plusKatten vinden deze speeltjes leuk en vermaakt zich er graag mee.

Nadelen Make Me Purr Kitty Boinks

 • list plusDe doos waarin de speeltjes verpakt zitten is erg groot.
 • list plusSommige kleuren zijn minder aantrekkelijk voor katten.
 • list plusEr is maar een beperkte variëteit aan speeltjes beschikbaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een speeltje dat jouw kat urenlang kan vermaken? Dan zijn de Make Me Purr Kitty Boinks perfect voor jouw huistijger! Deze gekleurde springveren buisjes bieden niet alleen vermaak voor jouw kat, maar helpen ook bij het voorkomen van verveling en overgewicht. Door het schieten en rollen van de boinks wordt jouw kat zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. En omdat je direct 10 stuks krijgt, hoef je niet bang te zijn dat jouw kat snel uitgekeken raakt.

Een groot voordeel van de Kitty Boinks is dat ze op twee verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo kun je ze samen met je kat gebruiken om te spelen, maar kan jouw kat er ook alleen mee aan de slag. De boinks zijn van kunststof gemaakt en hebben een maat van één centimeter. Met een gewicht van slechts 16 gram zijn ze ook nog eens makkelijk te hanteren voor jouw kat.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken van de Make Me Purr Kitty Boinks is dat ze wellicht snel kwijt kunnen raken. Maar doordat je er direct 10 krijgt, is dit probleem snel opgelost. Al met al zijn de Make Me Purr Kitty Boinks een geweldig speeltje voor elke kattenliefhebber die zijn kat fysiek en mentaal wil uitdagen en gezond wil houden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Kattenspeeltjes voor katten met gezondheidsproblemen: Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltjes zilver | katten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltjes zilver | katten

 • list plusDe laser is niet te fel, waardoor het veilig is voor de kat.
 • list plusHet product gaat lang mee dankzij het stevige materiaal.
 • list plusDe kat wordt aangetrokken door de mooie kleur van het speelgoed.

Nadelen Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltjes zilver | katten

 • list plusHet product moet opgeladen worden, omdat er geen batterijtjes nodig zijn.
 • list plusHet speelgoed is alleen geschikt voor katten.
 • list plusHet speelgoed is niet geschikt voor kinderen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Is jouw kat ook zo'n energieke speler? Dan is de Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltje van JC Pets het perfecte speeltje voor jouw harige vriendje! Dit speeltje heeft niet alleen een lange batterijduur, maar is ook super duurzaam en gaat niet snel stuk. Het is een geweldige manier om je kat urenlang bezig te houden, terwijl jij kunt genieten van het kijken naar zijn gekke sprongen en snelle reflexen. Het beste van alles is dat dit speeltje ook nog eens multifunctioneel is. Het kan gebruikt worden als zaklamp en UV-lamp, naast de laserfunctie.

Met een bereik van 200 meter en 7 verschillende standen, is dit speeltje de ideale keuze voor alle soorten katten. De standen variëren van een smiley en een ster tot een muis en vlinder. Het is ook perfect om te gebruiken tijdens presentaties of om dingen aan te wijzen. Dit product is gemaakt van premium RVS materiaal en kan via een USB poort in 1.5 uur volledig opgeladen worden.

Het enige nadeel van dit speeltje is dat sommige katten er niet in geïnteresseerd zijn. Maar over het algemeen is dit speeltje een fantastische keuze voor elke kat en kat-eigenaar. Door de duurzaamheid en multifunctionaliteit van dit product, is de Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltje van JC Pets een van de beste investeringen die je kunt doen voor je kat.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Laserpen USB Oplaadbaar Kattenspeeltje van JC Pets en zie hoe jouw kat er dol op zal zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. PRETTY KITTY Cat Toy Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

15x SPEELGOED VOOR KATTEN - VERSTORENDE HUNTING FUN: Oren gespitst, iedereen klaar om te ravotten! De kleurrijk samengestelde kattenspeeltjes bevatten alles wat een kattenhartje begeert. VEGAN - OMDAT WIJ VAN ALLE DIEREN HOUDEN: In tegenstelling tot andere fabrikanten bevat onze kattenspeelset geen dierlijke bestanddelen en gebruikt alleen kunstmatige veren. CAT GAME TO CHANGE: 1 telescopische kattenhengel (75 cm), 1 houten hengel (30,5 cm), 6 kleurrijke pluizige rupsen met belletjes om te verwisselen, 4x catnip muisspeelgoed en 3x kunstmatige veer om te verwisselen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

5. Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

 • list plusHet voordeel van deze kattenspeeltjes is dat het stevig is gemaakt van hoogwaardige materialen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het laserlampje veilig is voor katten.
 • list plusHet laserlampje is makkelijk aan te zetten en uit te schakelen.

Nadelen Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver

 • list plusEen nadeel is dat er geen handleiding bij het laserlampje wordt geleverd.
 • list plusHet laserlampje heeft geen batterijen.
 • list plusTot slot heeft het laserlampje geen extra functies.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Zoek je naar een leuk en interactief speeltje voor jouw kat? Dan is het Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver iets voor jou! Dit laserlampje is niet zomaar een speeltje, maar het is de perfecte manier om jouw kat te stimuleren om te spelen. Door de bewegende laserstraal wordt het jachtinstinct van de kat geactiveerd, waardoor hij urenlang bezig zal zijn. Bovendien is het lampje oplaadbaar via usb, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. Met 7 verschillende standen en figuren, zoals een muis, vlinder en smiley, raakt jouw kat nooit verveeld.

Wat dit laserlampje zo bijzonder maakt, is de hoge kwaliteit van het materiaal. Het RVS-materiaal zorgt ervoor dat het lampje duurzaam is en lang meegaat. Bovendien is het heel milieuvriendelijk en geschikt voor zakelijk en normaal gebruik. Het bereik van het laserlampje is tot wel 50 meter, zodat jouw kat alle ruimte heeft om te spelen.

Het laserlampje is niet alleen leuk voor de kat, maar ook voor jou! Je kunt vanaf de bank het lampje besturen en jouw kat bezighouden, zonder dat je te veel moeite hoeft te doen. Het is ideaal voor wanneer je na een lange dag werken geen energie meer hebt om met jouw kat te spelen. Jouw kat krijgt genoeg lichaamsbeweging en jij kunt heerlijk ontspannen.

Al met al is het Pet toys® Hoogwaardig Laserlampje voor rvc zilver een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een interactief speeltje voor zijn kat. Het is van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en oplaadbaar via usb. Bovendien is het leuk en interactief voor jou en jouw kat. Het enige nadeel is dat niet alle katten even geïnteresseerd zijn in laserlicht. Maar als jouw kat wel van laserlicht houdt, dan is dit speeltje echt een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

6. Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

 • list plusHet materiaal waarvan dit kattenspeeltje gemaakt is, is sterk en zal lang mee.
 • list plusHet is veilig voor katten.
 • list plusHet is amuserend voor katten.

Nadelen Trixie Cat Activity Fun Bord grijs

 • list plusHet kattenspeeltje is redelijk omvangrijk, wat soms een nadeel kan zijn.
 • list plusHet is lastig om alle elementen te gebruiken.
 • list plusHet is prijzig.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.8

Cat Activity Fun Board 40x30 cm Dit Trixie Cat Activity Fun Bord kattenspeelgoed in wit van 40x30 cm daagt jouw kat spelenderwijs uit zijn beloning te vinden. Het uitdagende Trixie Cat Activity Fun Bord bordspel bevat vijf verschillende spellen waarmee je jouw kat kunt uitdagen om op een speelse manier een snack te verdienen. Leg een snack of brokje in de tunnel, in een vakje, een gleuf, tussen de pinnen of in een van de bakjes. De kat zal zijn pootjes en behendigheid moeten gebruiken om de beloning te pakken te krijgen. Dit is ook te doen met gewoon voer, waardoor je kat langer bezig zal zijn met eten en dus minder de kans heeft zijn voer naar binnen te schrokken. Ook ideaal voor oudere of zieke katten. De onderkant van het funboard is voorzien van anti-slip waardoor het bord niet verschuift tijdens gebruik. Een leuk uitziend en uitdagend spel voor jouw kat dus! - Bordspel dat ervoor zorgt dat jouw kat moeite moet doen voor zijn beloning - Verschillende manieren om de beloning te verstoppen, met verschillende moeilijkheidsgraad - Voorkomt schrokken doordat je kat langer bezig is met zijn eten te pakken krijgen - Met anti-slip onderkant zodat het spel niet verschuift Afmetingen: 30x40 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Laserpen kattenspeeltjes Laser zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

De LECTRIK® Laserpen voor katten is een innovatieve speelpartner voor uw kat. Het is opgeladen via USB, dus geen batterijen meer nodig en is altijd klaar voor gebruik. Met deze laserpen wordt het spelen met uw kat nog leuker en uitdagender. De laserpen beschikt over 5 verschillende figuurtjes om uw kat uit te dagen, waaronder een punt, een lijn en nog meer unieke figuren. Hierdoor houdt u uw kat op zijn tenen en blijft hij geïnteresseerd en actief. Maar dat is nog niet alles! De laserpen beschikt ook over een optie voor UV-licht en een zaklamp, waardoor u ook 's nachts kunt spelen met uw kat en hem op een verrassende manier kunt uitdagen. Bovendien is de laserpen makkelijk te bedienen en eenvoudig te verplaatsen. Het past in elke tas, zodat u altijd en overal kunt spelen met uw kat. Met de LECTRIK® Laserpen voor katten geniet u van een leuke en uitdagende speelervaring met uw kat, zonder zorgen te maken over vervangende batterijen of het ontbreken van speelmogelijkheden. Laat uw kat genieten van een avontuurlijke en interactieve speelervaring. Tevredenheidsgarantie De LECTRIK® Laserpen voor katten is de perfecte speeltoy voor uw kat. Maar mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, bieden wij u een niet-tevreden-geld-terug garantie. Dit betekent dat u het product binnen 30 dagen kunt retourneren en uw geld terugkrijgt. Dit laat zien hoe zeker wij zijn van onze producten en hoe belangrijk het voor ons is om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn Koop nu de Laserpen met vertrouwen en bied uw kat urenlang speelplezier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Snuffelmat Hond met 10 functies snuffelmat blauw en grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

De Snuffelmat Hond met 10 functies snuffelmat in blauw en grijs is een fantastisch speeltje voor katten en honden. Het is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke katoenen stof die duurzaam is en niet gemakkelijk vervaagt. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en kan gewassen worden. Het unieke ontwerp met meerdere lagen biedt verschillende moeilijkheidsniveaus, waardoor het een uitdagend speeltje is voor onze huisdieren.

Door de verstopte snacks of kleine speeltjes op te sporen, traint deze snuffelmat de reukzin van je kat of hond en helpt het hen om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Bovendien kan het helpen om energie kwijt te raken en gewicht te verliezen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 10 minuten snuffelen de agility van de hond verbetert.

Wat de Snuffelmat Hond met 10 functies onderscheidt van andere speeltjes is de verscheidenheid aan functies die het biedt. Het heeft 10 verschillende compartimenten, waardoor het elke keer weer een nieuwe uitdaging biedt voor je huisdier. Het kan de plaats van de eigenaar innemen en het huisdier begeleiden.

Het enige nadeel van dit speeltje is dat het niet geschikt is voor grote honden en hun kaken. Maar voor katten en kleine tot middelgrote honden is dit speeltje een echte aanrader. Het is ideaal voor gebruik binnenshuis en kan helpen om je huisdier te vermaken als je even weg bent.

Al met al is de Snuffelmat Hond met 10 functies een geweldig speeltje voor onze huisdieren. Het is duurzaam, uitdagend en biedt verschillende voordelen voor de gezondheid en het welzijn van onze huisdieren. Het is zeker een investering waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Kattenspeeltjes voor nieuwsgierige katten: Sla De Mol Kattenspeeltje Katten blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Als kattenliefhebber is het belangrijk om genoeg tijd te maken om met je harige vriend te spelen. Het Sla De Mol Kattenspeeltje is een echte must-have voor hen die op zoek zijn naar uren speelplezier met hun kat. Dankzij het uitgebreide ontwerp met 3 verschillende mollen, blijft het spelletje altijd fris en nieuw. Je kat zal nooit precies weten welke mol omhoog zal komen, waardoor de interesse altijd blijft. Dit speeltje traint niet alleen de intelligentie van je kat, maar zorgt ook voor directe interactie tussen jou en je huisdier. Het systeem is niet geautomatiseerd, waardoor jij degene bent die met je huisdier speelt, en niet een robot.

Het Sla De Mol Kattenspeeltje is gemaakt van hout, heeft een afmeting van 15 x 15 cm en weegt 0.69 kg. Het speeltje heeft een gleuf met speelbal en een vlak waaraan de kat zijn/haar nagels kan krabben. Het is perfect voor katten die van spelen en krabben houden. Het originele design van dit speeltje zorgt ervoor dat je kat nooit verveeld raakt en altijd geïnteresseerd blijft.

Als specialist op het gebied van kattenspeeltjes kan ik zeggen dat het Sla De Mol Kattenspeeltje een van de beste kattenspeeltjes is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het speeltje is niet alleen leuk voor je kat, maar ook voor jou als baasje. Het enige mogelijke nadeel van dit speeltje is dat het niet geschikt is voor katten die niet van spelen of krabben houden. Maar als jouw kat wel van deze activiteiten houdt, dan is dit speeltje zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise

 • list plusHet materiaal is sterk genoeg om lang mee te gaan, waardoor het een goede aankoop is.
 • list plusHet speeltje heeft een mooie kleur, waardoor de kat het graag zal zien.
 • list plusHet speeltje is veilig voor de kat om mee te spelen.

Nadelen Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise

 • list plusHet speeltje blijft niet hangen of staan, dus het kan moeilijk zijn om het te laten staan.
 • list plusHet speeltje is alleen geschikt voor kleine katten, dus het kan niet gebruikt worden door volwassen katten.
 • list plusHet speeltje is alleen geschikt voor katten, waardoor honden er niet mee kunnen spelen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise is een geweldig speelkameraadje voor je kat. Het is gemaakt van een zacht maar sterk materiaal, waardoor het perfect is voor het schoonhouden van de tanden en nagels van je kat. Het heeft ook een zuignap waarmee je het op elke vlakke ondergrond kunt bevestigen. Het speeltje heeft ook een ledlampje en twee balletjes kattenkruid. Het ledlampje activeert zichzelf wanneer je kat ermee speelt en schakelt zichzelf na 10-12 seconden automatisch weer uit. De twee ronddraaiende ballen zijn ook gemaakt van het zachte materiaal, waardoor je kat zijn nagels of tanden erin kan vastzetten als deze draaien. Kortom, Pepets © Kattenspeeltje Speelgoed Katten turquoise is een geweldig speelkameraadje voor je kat. Het is gemaakt van een zacht maar sterk materiaal, heeft een ledlampje en twee balletjes kattenkruid, en heeft een zuignap waarmee je het op elke vlakke ondergrond kunt bevestigen. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenspeeltjes's. Er zijn namelijk 3150 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!