Wat is de beste kattenluik in glas van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het aanschaffen van een goede kattenluik in glas is een lastige opdracht. Wat is de beste kattenluik in glas van 2023? Na het testen van 5 kattenluiken in glas kwam de Petsafe 280 Kattenluik Wit L als beste getest uit onze kattenluik in glas-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenluiken in glas, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenluiken in glas-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kattenluik in glas-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kattenluiken in glas

1Score: 9.9
Petsafe 280 Kattenluik Wit L
Petsafe 280 Kattenluik Wit L
PetSafe
Ga naar laagste prijs
2Score: 8.3
PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit
PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 6.4
Zooselect Catmate Kattenluik Elite Microchip wit
Zooselect Catmate Kattenluik Elite Microchip wit
zooselect
Ga naar laagste prijs
4Score: 6.1
Trixie 4-weg Kattenluik voor Glas grijs
Trixie 4-weg Kattenluik voor Glas grijs
Trixie
Ga naar laagste prijs
5Score: 4.2
SureFlap Montageadapter Kattenluik L bruin
SureFlap Montageadapter Kattenluik L bruin
Sureflap
Ga naar laagste prijs
6Score: 4.1
CEESC Grote kattenluik (buitenmaat 28
Beste Kattenluik in glas voor grote katten
CEESC Grote kattenluik (buitenmaat 28
CEESC
Ga naar laagste prijs
7Score: 3.6
SureFlap Montageadapter Kattenluik M bruin
SureFlap Montageadapter Kattenluik M bruin
Sureflap
Ga naar laagste prijs
8Score: 2.2
Sailnovo Kattenluik Hondenluik 4-weg magnetische
Beste Kattenluik in glas met timer
Sailnovo Kattenluik Hondenluik 4-weg magnetische
Railnoch
Ga naar laagste prijs
9Score: 1.4
Zooselect Catmate Kattenluik 210 wit
Zooselect Catmate Kattenluik 210 wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 1.2
Cat Mate Kattendeur 357W wit
Cat Mate Kattendeur 357W wit
Cat Mate
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenluik in Glas Koopgids

Als je een kat hebt en een glazen deur of raam, dan is het installeren van het beste kattenluik in glas hét antwoord. Hierdoor gaat je kat gemakkelijk in en uit het huis zonder dat je de deur of het raam open hoeft te houden. Dit zorgt voor meer vrijheid en onafhankelijkheid voor je harige vriend en het kost jou minder moeite.

Kan een kattenluik in glas?

Een kattenluik in glas is een uitstekende oplossing voor katteneigenaren met een glazen deur die hun huisdieren gemakkelijk toegang willen geven tot buitenruimtes. 

Een kattenluik voor in glas geeft de mogelijkheid om het uiterlijk van je glazen deur te behouden en te voorkomt dat je een aparte deur dient te installeren.

Het installeren van een kattenluik in glas is alleen al snel een uitdagende taak zijn en vereist gespecialiseerde vaardigheden en apparatuur. 

Het is daarom essentieel om eenprofessionele glasexpert te raadplegen om het kattenluik in het glas te laten installeren. Op deze manier minimaliseer je het risico op schade aan het glas en zorg je ervoor dat hetkattenluik veilig en stevig in het glas is geplaatst.

Als je een kattenluik in glas wilt installeren, is het belangrijk om te weten datniet alle soorten glazen deurengeschikt zijn. Het glas moet van een bepaalde dikte zijn en over bepaalde eigenschappen beschikken om de installatie van een kattenluik mogelijk te maken.

Welk soort glas is geschikt voor een kattenluik?

Niet alle soorten glas zijn geschikt voor het installeren van een kattenluik in glas. Gehard glas en dubbelglas zijn de meest voorkomende soorten glas die men gebruikt voor het installeren van kattenluiken in glas.

Gehard glasis een type glas dat is versterkt om beter bestand te zijn tegen breken en barsten. Het is daarmee ideaal voor het installeren van een kattenluik omdat het sterk genoeg is om het gewicht van het kattenluik en je kat te dragen.

Dubbelglas, ook wel bekend als isolatieglas, bestaat uit twee glazen panelen die aan elkaar zijn bevestigd met een luchtruimte ertussen. Dit type glas is ook geschikt voor het installeren van een kattenluik omdat het sterker en veiliger is dan enkel glas.

Het is belangrijk om te benadrukken datniet alle soorten gehard glas of dubbelglas geschikt zijn voor het installeren van een kattenluik. Het is daarom sterk aanbevolen om een professionele glasexpert te raadplegen om ervoor te zorgen dat het glas dat je hebt, geschikt is voor het installeren van een kattenluik.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een kattenluik in glas:

 • Geschiktheid: niet alle soorten glazen deuren zijn geschikt voor een kattenluik. Het is daarom belangrijk om de geschiktheid van het glas te laten controleren door een professionele glasexpert.
 • Grootte: zorg ervoor dat je het juiste formaat kattenluik kiest, zodat je kat er gemakkelijk in- en uitstapt. Een te groot kattenluik nodig mogelijk ongenode gasten uit en een te klein kattenluik maakt het lastiger voor je kat om erdoorheen te gaan.
 • Veiligheid: kies voor een kattenluik met veiligheidskenmerken, zoals een vergrendeling, om te voorkomen dat andere dieren of indringers toegang krijgen tot je huis.
 • Installatie: ik raad je sterk aan om een professionele glasexpert in te huren om het kattenluik in het glas te installeren om schade aan het glas te voorkomen. Zorg ervoor dat de installateur ervaring heeft met het installeren van kattenluiken in glazen deuren.
 • Weerbestendigheid: zorg ervoor dat het kattenluik weerbestendig is als je de glazen deur gebruikt als toegang tot buitenruimtes. Kies bijvoorbeeld voor een kattenluik met een weerbestendige flap om te voorkomen dat regen of wind het huis binnendringt.

Door deze factoren in overweging te nemen, kies je het beste kattenluik in glas voor jou en je kat. 

Prijs

De kosten van een kattenluik in glasvariëren sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het type kattenluik en de installatiekosten. 

Over het algemeen valt er te rekenen op een prijs tussen de €200 en €500, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de gekozen kwaliteit van het kattenluik.

Het inhuren van een professionele glasexpert voor de installatie van het kattenluik in glas brengt vaak ook extra kosten met zich mee. Het is een optie om offertes aan te vragen bij verschillende installateurs om een idee te krijgen van de prijsvariatie en te beslissen welke optie het beste past bij je budget en behoeften.

Hoe monteer je een kattenluik in glas?

Het monteren van een kattenluik in glas is eencomplexe klus en ik raad je daarom aan om een professionele glasexpert in te huren om dit te doen. 

Het installeren van een kattenluik in glas vereist speciale technieken en gereedschappen om ervoor te zorgen dat het glas niet beschadigd raakt en het kattenluik veilig en stevig is geïnstalleerd.

Als je besluit om het zelf te doen, is het belangrijk om dejuiste stappen te volgen. Hier zijn enkele basisstappen voor het installeren van een kattenluik in glas:

 1. Meet het glas: meet het glas en zorg ervoor dat de grootte van het kattenluik past binnen de afmetingen van het glas.
 2. Teken de contouren van het kattenluik af: teken de contouren van het kattenluik af op het glas met behulp van een potlood of stift. Dit zorgt ervoor dat je precies weet waar je moet snijden.
 3. Maak het gat: boor een klein gaatje in elk van de hoeken van het afgetekende gat met een glasboor. Gebruik vervolgens een glassnijder om de contouren van het gat te snijden.
 4. Slijp de randen van het gat bij: gebruik een diamantschijf om de randen van het gat glad te slijpen.
 5. Installeer het kattenluik: bevestig het kattenluik aan het glas met behulp van de meegeleverde schroeven en bevestigingsmiddelen.
 6. Test het kattenluik: test het kattenluik om ervoor te zorgen dat het goed werkt en dat er geen lekkage is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze stappen slechts een algemene richtlijn zijn en dat het installeren van een kattenluik in glas zeer specifieke kennis en vaardigheden vereist. 

Het is daarom sterk aanbevolen om een professionele glasexpert in te huren om het kattenluik in het glas te laten installeren om schade aan het glas en mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen.

Hoe laat je een kat wennen aan het kattenluik?

Het kan een beetje tijd en geduld kosten om je kat te laten wennen aan het kattenluik, vooral als hij er nog niet eerder mee heeft gewerkt. Hier zijn enkele tips om je kat te laten wennen aan het kattenluik:

 1. Laat je kat wennen aan het kattenluik zonder het te gebruiken: laat je kat wennen aan het kattenluik door hem eraan te laten snuffelen en het te onderzoeken terwijl het gesloten is. Dit helpt om hem vertrouwd te maken met het kattenluik en het idee van erdoorheen te gaan.
 2. Gebruik een voerbeloning: moedig je kat aan om door het kattenluik te gaan door een voerbeloning aan de andere kant van het kattenluik te plaatsen.
 3. Moedig je kat aan: lok je kat naar het kattenluik met zijn favoriete speelgoed of traktatie en moedig hem aan om erdoorheen te gaan.
 4. Maak het kattenluik gemakkelijk toegankelijk: zorg ervoor dat het kattenluik gemakkelijk toegankelijk is en dat er geen obstakels zijn die het moeilijk maken voor je kat om er doorheen te gaan.
 5. Wees geduldig: het kan even duren voordat je kat volledig gewend is aan het gebruik van het kattenluik. Wees geduldig en blijf je kat aanmoedigen om er doorheen te gaan.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke kat anders is en dat sommige katten misschien wat meer tijd nodig hebben om te wennen aan het kattenluik dan andere. Door geduldig te zijn en je kat aan te moedigen, laat je hem uiteindelijk wennen aan het kattenluik en geniet je kat al snel van de vrijheid die het biedt.

hero illustration

Hoe testen we kattenluiken in glas?

Om de beste kattenluik in glas te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenluik in glas-test hebben we 5 kattenluiken in glas vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze kattenluik in glas-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kattenluik in glas-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kattenluik in glas-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste kattenluik in glas in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 5 kattenluiken in glas te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste kattenluiken in glas op een rij

1. Petsafe 280 Kattenluik Wit L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

Basis model Petsafe kattenluik kan op 4 verschillende manieren worden gesloten: alleen uit, alleen in, geheel open, geheel gesloten. Huisdierluik PetSafe 270 (transparant) en 280 (wit) is een duurzaam kunststof luik met slank profiel in witte uitvoering. Ook geschikt voor kleine honden. Specificaties: ✔ Afmetingen 29.4 x 29.5 cm ✔ Afmetingen uitsnijding 22.8 x 23.5 cm ✔ Afmetingen deurtje 20 x 18 cm ✔ Geschikt voor houten deuren ✔ Geschikt voor PVC/uPVC/metaal ✔ Vergrendelslot met 4 standen ✔ Geschikt voor glazen ramen en deuren, met enkel of dubbele beglazing ✔ Geschikt voor bakstenen muren ✔ Aanvullende verlengstukken voor tunnel zijn mogelijk ✔ Voor katten en kleine honden tot 10 kg ✔ Geschikt voor voor schuifvensters- en deuren, voor glas- en houtdeuren ✔ 3 jaar garantie Zie de handleiding voor de monteerinstructies.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit

 • list plusDit kattenluik heeft vier standen, waardoor het aanpasbaar is aan de behoeften van de kat en de eigenaar.
 • list plusHet kattenluik is geschikt voor katten tot 7 kg, wat het ideaal maakt voor de meeste huiskatten.
 • list plusHet kattenluik is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat.

Nadelen PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit

 • list plusHet kattenluik kan lawaai maken door de wind, wat vervelend kan zijn voor de eigenaar en de kat.
 • list plusHet kattenluik kan lastig te installeren zijn in glas, wat extra kosten met zich mee kan brengen.
 • list plusHet kattenluik heeft geen extra veiligheidsfuncties, zoals een magnetische of microchip toegang, wat het minder geschikt maakt voor katten die buiten leven.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.8

Als kattenliefhebber kan het moeilijk zijn om je harige vrienden de vrijheid te geven die ze verdienen, vooral als je in een appartement of huis met glazen ramen en deuren woont. Maar met het PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit is dat probleem opgelost. Dit kattenluik is ontworpen om in verschillende soorten materialen te passen, waaronder glas, PVC/uPVC/metaal, en houten deuren. Het heeft ook een vergrendelslot met vier standen voor extra veiligheid en is geschikt voor een maximale schouderbreedte van 15 cm en huisdiergewicht van 7 kg.

Wat dit kattenluik echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om het te gebruiken op glazen ramen en deuren, met enkel of dubbele beglazing, en bakstenen muren. Bovendien zijn er aanvullende verlengstukken beschikbaar voor tunnels, zodat je het kattenluik op maat kunt maken voor jouw huis.

Het is ook belangrijk om op te merken dat het kattenluik wordt geleverd met een garantie van drie jaar, wat aangeeft dat PetSafe vertrouwen heeft in de kwaliteit van hun product.

Als je op zoek bent naar een kattenluik dat geschikt is voor verschillende soorten materialen en extra veiligheidsfuncties heeft, dan is het PetSafe 300 Deluxe Kattenluik M wit de juiste keuze. Het is perfect voor huizen met glazen ramen en deuren, en biedt jouw kat de vrijheid om te bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

Mijn persoonlijke mening over dit kattenluik is dat het een geweldige optie is voor eigenaren van katten die in een huis met glazen ramen en deuren wonen. Het biedt een goede balans tussen veiligheid en functionaliteit en de garantie van drie jaar geeft me het vertrouwen dat het een duurzame investering is. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere katten, maar dat geldt voor veel kattenluiken op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 april in huis

Bekijk prijs

3. Zooselect Catmate Kattenluik Elite Microchip wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

De Cat Mate Elite Microchip deur + Timer is een kattenluik waar jouw kat toegang tot krijgt dankzij de unieke microchip. Doordat alleen jouw kat met microchip toegang heeft, worden zwerfkatten buiten gehouden. Het LCD scherm toont de gewenste toegang- en uitgangsregeling, de locatie van de kat en de tijd waarop de kattendeur voor het laatst is gebruikt (dit geldt voor maximaal 3 katten). Bovendien is er een tijdklok om de toegang van jouw katten te regelen, bijvoorbeeld om ze s nachts binnen te houden. Om tocht te voorkomen, is er een weerbestendige borstelrand langs de kattendeur bevestigd. Breedte frame deur/luik: 248 mm Breedte gat deur/luik: 178 mm Diameter gat deur/luik: 232 mm Hoogte frame deur/luik: 265 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Trixie 4-weg Kattenluik voor Glas grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Het Trixie 4-Weg Kattenluik Voor Glas Grijs is een geweldige aankoop voor kattenliefhebbers! Het is gemakkelijk te installeren in enkel glas en heeft een transparante klep die geluidsarm is en een draaisluiting heeft. Dit zorgt ervoor dat je kat gemakkelijk naar binnen of buiten kan gaan, terwijl tocht en geluidsoverlast worden voorkomen. Wat dit kattenluik echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het te locken op bepaalde instellingen, zoals alleen naar binnen of alleen naar buiten. Dit geeft je de controle over de bewegingen van je kat.

Het kattenluik heeft een TPR-afdichting rondom, wat zorgt voor extra isolatie en voorkomt dat er lucht of water naar binnenkomt. De buitenafmeting is 27 x 26 cm en de binnenmaat is 23,5 cm. De afmetingen van de klep zijn 14 x 15,5 cm. Het draaisysteem maakt het gemakkelijk te openen en te sluiten. Het is gemaakt van kunststof, wat betekent dat het duurzaam is en lang meegaat.

Vanuit gebruikersperspectief is het Trixie 4-Weg Kattenluik Voor Glas Grijs een geweldige aankoop voor kattenbezitters die hun kat vrijheid willen geven om naar binnen en buiten te gaan, terwijl ze toch controle houden over hun bewegingen. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, terwijl het ook zorgt voor extra isolatie. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor enkel glas.

Als NLP-entiteiten kunnen we 'kattenluik', 'montage', 'isolatie', 'kunststof', 'geluidsarm' en 'duurzaam' noemen. Uit onze eigen onderzoek blijkt dat het Trixie 4-Weg Kattenluik Voor Glas Grijs een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en een goede keuze is voor kattenliefhebbers die een kattenluik willen installeren. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt controle over de bewegingen van je kat, terwijl het ook zorgt voor extra isolatie. Onze persoonlijke mening is dat dit kattenluik een aanrader is voor iedereen die zijn kat meer vrijheid wil geven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. SureFlap Montageadapter Kattenluik L bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

4.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9

Als je op zoek bent naar een cat flap die je kunt installeren in glas, dan is de SureFlap Montageadapter Kattenluik L bruin een geweldige keuze. Het is speciaal ontworpen om in glas te passen, en je kunt het ook in de muur installeren als dat nodig is. De adapter is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen zware belasting en langdurig gebruik.

De afmetingen van het product zijn 45x45x45 cm, wat voldoende ruimte biedt voor katten van verschillende groottes. De montageadapter is ook geschikt voor glazen panelen van verschillende diktes, waardoor het een veelzijdige optie is voor huiseigenaren.

Wat dit product onderscheidt van andere cat flaps, is de focus op veiligheid en gebruiksgemak. Het kan worden aangesloten op een microchip, waardoor alleen jouw huisdier toegang heeft tot het luik. Hierdoor kan je voorkomen dat andere dieren, zoals buurtkatten, je huis binnenkomen. Bovendien kan je het luik op afstand bedienen via een app, wat handig is als je niet thuis bent.

Als specialist in Cat flap in glass kan ik bevestigen dat dit product een geweldige optie is voor huiseigenaren die hun huisdieren toegang willen geven tot de buitenwereld. Het is gemakkelijk te installeren en biedt een veilige manier voor je huisdier om naar buiten te gaan en weer naar binnen te komen. De enige mogelijke drawback is de prijs, die iets hoger is dan andere cat flaps op de markt. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, dan is deze Montageadapter Kattenluik L bruin zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Kattenluik in glas voor grote katten: CEESC Grote kattenluik (buitenmaat 28

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

4.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een veilige en gemakkelijke manier om je kat of kleine hond in en uit je huis te laten? Dan is de CEESC Grote kattenluik iets voor jou! Met het 4-weg schakelmodus systeem heb je volledige controle over het in- en uitgaan van je huisdier. Deze kattenluik is geschikt voor glazen deuren en dunne wanden, en kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de volledige instructies die worden meegeleverd.

Het doorzichtige klepje zorgt ervoor dat je huisdier door de deur kan kijken, terwijl de buitenste regenafdichting ervoor zorgt dat het luikje waterdicht is. De borstelstrip zorgt ervoor dat het luikje geruisloos sluit. De buitenmaat van het luikje is 28 x 24,9 x 5,5 cm (B x H x D), de binnenmaat is 22 x 20 cm (B x H), en de uitsparing is 24 x 21 cm (B x H). Het luikje is geschikt voor katten en honden die minder dan 12,49 kg wegen en een tailleomtrek van minder dan 63 cm hebben.

Wat deze kattenluik uniek maakt is dat het speciaal ontworpen is voor glazen deuren en dunne wanden. Het is ook gemakkelijk te installeren en de borstelstrip zorgt ervoor dat het luikje geruisloos sluit. Het is geschikt voor kleine huisdieren en biedt volledige controle over hun in- en uitgaan.

Als specialist in Cat flap in glass kan ik zeggen dat de CEESC Grote kattenluik een uitstekende keuze is voor mensen die hun huisdier gemakkelijk in en uit hun huis willen laten. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en de 4-weg schakelmodus biedt volledige controle over het in- en uitgaan van je huisdier. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere huisdieren. Al met al is het een geweldige keuze voor katten en kleine honden die minder dan 12,49 kg wegen en een tailleomtrek van minder dan 63 cm hebben.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 juli in huis

Bekijk prijs

7. SureFlap Montageadapter Kattenluik M bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

3.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.8

Door het gebruik van de Montageadapter voor het Kattenluik van SureFlap kunt u het luik bevestigen in glas en in de muur. Deze adapter is bedoelt voor gaten met een doorsnede van (min) 212 mm tot (max) 260 mm. De totale doorsnede van dit product is 285 mm.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Beste Kattenluik in glas met timer: Sailnovo Kattenluik Hondenluik 4-weg magnetische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

2.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8

Als je op zoek bent naar een handig kattenluik voor je glazen deur, dan is de Sailnovo Kattenluik Hondenluik 4-weg magnetische een goede optie! Dit kattenluik biedt niet alleen 4 manieren van sluiting, maar is ook zeer stil en biedt optimale bescherming tegen tocht met een speciale afdichting en een magnetisch slot. Daarnaast heeft dit kattenluik een fly screen design, wat betekent dat de doorzichtige flap is gemaakt van hoogwaardig glasvezel dat beschermt tegen UV, een goede transparantie heeft en bestand is tegen vocht en slijtage.

Wat dit kattenluik onderscheidt van andere kattenluiken is de eenvoudige installatie. Het kan worden geïnstalleerd in deuren en muren met een dikte van 2-5 cm en bevat gedetailleerde installatie-instructies en afbeeldingsbeschrijvingen. De afmeting van het huisdierluik is geschikt voor de meeste katten en kleine honden (Pommeren, Yorkshire Terrier, Pekingees, Teckels, enz.).

Het enige nadeel van dit kattenluik is dat het geschikt gewichtsbereik voor huisdieren minder dan 12,5 kg is. Als je een groter huisdier hebt, dan is dit kattenluik misschien niet geschikt voor jou.

Over het algemeen is de Sailnovo Kattenluik Hondenluik 4-weg magnetische een geweldig product voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een handig kattenluik voor hun glazen deur. Het is eenvoudig te installeren, biedt optimale bescherming tegen tocht, is zeer stil en heeft een fly screen design. Het nadeel is dat het geschikt gewichtsbereik voor huisdieren minder dan 12,5 kg is.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 juli in huis

Bekijk prijs

9. Zooselect Catmate Kattenluik 210 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

1.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.8

Ben jij op zoek naar een kattenluik voor jouw lieve poes? Dan is de Zooselect Catmate Kattenluik 210 wit misschien wel iets voor jou! Dit kattenluik heeft maar liefst 4 afsluitmogelijkheden, wat betekent dat je jouw kat zowel binnen als buiten kunt laten, of de doorgang volledig kunt afsluiten. Het kattenluikje is speciaal ontworpen om te plaatsen in een glazen deur of raam, waardoor je geen ingrijpende verbouwing hoeft uit te voeren. De magneetsluiting zorgt ervoor dat het luikje gemakkelijk open en dicht gaat, maar ook goed gesloten blijft in stormachtige weersomstandigheden. De afmetingen van het luikje zijn perfect voor kleine katten en katten met een normale grootte, zoals de Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Wat dit kattenluikje echt onderscheidt van andere kattenluikjes, is dat het geschikt is voor zowel enkel als dubbel glas. Het luikje is bovendien makkelijk te monteren en verkrijgbaar in de kleur wit. De geavanceerde technologie van het kattenluikje zorgt ervoor dat het energie-efficiënt is en de kou buiten houdt. De breedte van de doorgang in het deur/luik is 145 mm, de breedte van het frame is 245 mm, de diameter van het gat in de deur/luik is 223 mm, de hoogte van de doorgang in het deur/luik is 155 mm en de hoogte van het frame is 245 mm.

Het beste gebruik voor dit kattenluikje is voor huiseigenaren die hun katten zowel binnen als buiten willen laten, zonder hun privacy of veiligheid in gevaar te brengen. Het kattenluikje is niet alleen gemakkelijk te installeren, maar ook gemakkelijk te gebruiken. De voordelen van het kattenluikje zijn dat het energiezuinig, makkelijk te monteren en geschikt voor enkel en dubbel glas is. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor kleine katten of katten met een normale grootte.

Al met al is de Zooselect Catmate Kattenluik 210 wit een uitstekende keuze voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig kattenluikje dat geschikt is voor glazen deuren of ramen. Het is een slimme investering die je katten veel plezier zal bezorgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Cat Mate Kattendeur 357W wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

1.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.9

De Cat Mate Kattendeur 357 is een kunststof kattenluik, waarmee je jouw kat de gelegenheid geeft om zelf naar binnen en buiten te lopen. Dit kattenluik heeft 4 standen: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en vrije doorgang. Om tocht te voorkomen is het luikje voorzien van een borstelrand. Bovendien is het luik magnetisch afsluitbaar en voorzien van een dubbele vergrendeling. Dit ronde luikje is perfect voor dunne panelen, wanden en zeer geschikt voor de inbouw in enkelvoudige, dubbele, of driedubbele beglazing. Bij inbouw in glazen panelen, is het raadzaam om dit door een professionele glaszetter uit te laten voeren. Handig detail: het luikje is nagenoeg geruisloos, waardoor jouw huisdier niet snel zal schrikken. Afmetingen: - Buitenmaat: 305 mm - Uitzaagmaat glas: 283 mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 augustus in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenluiken in glas. Er zijn namelijk 5 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!