Hoe komt deze fantastische Kattenluik chip opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de zoektocht naar de beste Kattenluik chip ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Kattenluik chips, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Kattenluik chips die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Kattenluik chips het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kattenluik chips stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Kattenluik chips

De beste Kattenluik chips in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Geef je hond of kat de vrijheid met een dierenluik Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Dierenluik Microchip van Petsafe. Let op: dit dierenluik is geschikt voor katten en kleine honden tot 8 kg met een maximale schouderbreedte van 15,0 cm. Waarschuwing: kleine kinderen kunnen ook door het luik kruipen. Houd je kinderen en het luik altijd goed in de gaten en zorg dat er geen gevaarlijke zones, zoals een zwembad, aan de andere kant van het luik bevinden. Kenmerken van het dierenluik Het Dierenluik is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en heeft een diepte van 12,2 cm (5 cm mechanisme en 7,2 cm voor de tunnel). Het luik is te gebruiken voor katten en kleine hondenrassen tot 8 kg lichaamsgewicht. De sterke transparante klep biedt doorgang voor dieren met een schouderbreedte van maximaal 15,0 cm. De klep heeft een vier modi: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan. Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Petsafe Microchip Kattenluik is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 40 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem leest de meest voorkomende microchips die bij katten worden gebruikt (FDX-B: 15 cijfers). Let op: het microchip luik van Petsafe werkt NIET in een metalen deur. Hiervoor dient een apart houten frame worden gemaakt (niet inbegrepen). Schakel de hulp in van een specialist, ook wanneer je het luik in glas wilt bevestigen. Om dit kattenluik in metalen of glazen deuren of ramen te installeren, dien je ook de installatiekit van Petsafe aan te schaffen. Het Dierenluik Microchip is verkrijgbaar in de kleur wit, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en heeft de volgende afmetingen: Afmetingen frame – 22,0 x 23,9 cm Opening klep – 14,6 x 13,5 cm Formaat uitsnede – 16,8 x 17,5 cm Formaat uitsnede bij enkelzijdig glas – diameter van 21,5 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij dubbelzijdig glas – diameter van 26,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij metalen deuren – diameter van 25,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar)

1. Petsafe Microchip - Wit - Kattenluik - 12,2 x 23,9


Product informatiePlus or Show more

Basismodel kattenluik van SureFlap die je kat identificeert aan de hand van hun chip. Hierdoor wordt het luik alleen voor de geselecteerde huisdieren ontgrendeld en kunnen andere dieren niet naar binnen. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Doorgang 14 x 12 cm ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Dit is het basismodel. SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden.

2. SureFlap Microchip Basismodel - Kattenluik - M - Wit - 14 x 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Het leven van uw huisdier verrijken, uw huis beschermen en overal verbinding maken. Heeft u zich wel eens afgevraagd op welk tijdstip uw kat thuis komt van zijn ochtendjacht? Ooit al eens naar huis willen rennen om snel even het kattenluik dicht te doen tijdens een onweersbui? Of gewoon willen weten of uw kat lekker uw huis in en uit gaat terwijl u op vakantie bent? Zodra u verbonden bent met de Sure Petcare app kunt u dit allemaal doen - en meer - via uw telefoon. Wanneer je thuis bent of onderweg, je bent in de wetenschap dat jouw kat de vrijheid en veiligheid heeft die hij verdient. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Doorgang 14 x 12 cm ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Extra kenmerkend voor de Connect versie: ✔ Werkt met de HUB app, niet inbegrepen LET OP! De afgebeelde HUB en Mobiele telefoon zijn NIET inbegrepen. De HUB kunt u apart bestellen. SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden. ✔ SureFlap Basismodel geen extra functionaliteiten.

3. SureFlap Microchip Kattenluik Connect M - Wit - 14 x 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Geen vreemde dieren meer in huis met SureFlap Een kattenluik is het ideale product waarmee je jouw kat de vrijheid kan geven die ze verdient. Om te voorkomen dat andere katten jouw huis ook binnen kunnen treden, heeft SureFlap een reeks kattenluik ontworpen die werken met microchipherkenning, zoals het Microchip Kattenluik. Voor grotere katten en kleine honden is het Microchip Dierenluik wellicht een betere keuze. Kenmerken van het kattenluik met chipherkenning Het Kattenluik is geschikt voor katten met een klein tot normaal postuur en kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Dankzij de los verkrijgbare tunnelverlengstukken kan het kattenluik in muren van elke dikte worden gemonteerd. Bij montage van glas is het belangrijk om contact op te nemen met een professionele glaszetter en gebruik te maken van de los verkrijgbare Adapter S. Montage in de deur gaat eenvoudig dankzij de tweedelige montage. De klep heeft een vier modi: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan. Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Microchip Kattenluik is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 32 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem werkt op alle gangbare typen microchips. Het Microchip Kattenluik is bruin van kleur, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en heeft de volgende afmetingen: Afmetingen frame – 21,0 x 21,0 cm Opening klep (dit is het kleinste deel van het luik waardoor je huisdier naar binnen moet) – 14,2 x 12,0 cm Formaat uitsnede – 16,5 x 17,1 cm Formaat uitsnede bij glas – diameter van 21,2 cm (gebruik hiervoor de Dierenluik Adapter S, los verkrijgbaar) Tunneldiepte – 7,0 cm Diepte voorkader – 4,2 cm

4. SureFlap Microchip Kattenluik M - Bruin - 12 x 14 cm


Product informatiePlus or Show more

Magneetsleutel geschikt voor kattenluiken welke met een magnetisch slot werken. Geschikt voor 400 en 900 serie.

5. Petsafe 980 Kattenluik Magneetsleutel - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Praktische Hub voor al jouw Sure Petcare producten Sure Petcare heeft meerdere producten die moeten worden verbonden met de Connect Hub. Deze hub fungeert als link tussen de Huisdier Connect producten en het internet zodat je al jouw producten in de gaten kunt houden via de Sure Petcare App. De hub wordt verbonden aan je wifi-router met bijgeleverde ethernetkabel. Deze hub zit er uit als een halve globe met dimbare ‘oren’ die knipperen wanneer er een melding binnenkomt. Je kan in totaal 10 Connect-producten toevoegen aan je huishouden. De hub werkt met het Huisdierluik Connect en de Microchip Petfeeder Connect. Zo kan je met de Hub en bijbehorende app bijhouden hoe vaak jouw kat het huis in en uit gaat en hoe vaak en hoeveel ze eet De Connect Hub is wit van kleur. Huisdierluik Connect en Microchip Petfeeder Connect zijn los verkrijgbaar.

6. Sureflap connect HUB


Product informatiePlus or Show more

Catmate Kattenluik met Microchip - 360 Wit Het kattenluik dat alleen opent voor jouw eigen kat door middel van microchip herkenning. Compatibel met 9, 10 en 15 digit microchips en de mogelijkheid om maar liefst 30 katten te registeren. Programmeren gaat gemakkelijk middels één druk op de knop. Het kattenluik werkt op 4 AA batterijen, hiermee zal het kattenluik zo'n 12 maanden operationeel zijn. Batterijen worden niet meegeleverd. Kleur: Wit De Cat Mate microchip kattenklep 360W in een notendop: Microchipgestuurde kattenklep uit kunststof Houdt vreemde katten of andere dieren uit huis Eenvoudig te programmeren met de 4-weg-controlehendel: (geheel gesloten - toegang naar binnen - toegang naar buiten - geheel geopend) Wind- en weerbestendig door borstelafdichting en magneetsluiting Transparante kunststofklep: voor betere acceptatie door de kat Tot 30 katten mogelijk: ideaal voor huishoudens met meerdere katten Compatibel met reeds geïmplanteerde microchips of als alternatief met RFID-halsbandhangers (bijv. van Sureflap) Geschikt voor deuren met een dikte van 85 mm Voor ruiten heeft u de apart verkrijgbare montageadapter voor wanden en ruiten (361 W) nodig. Voor wanden dikker dan 85 mm heeft u de apart verkrijgbare Montageadapter voor wanden en ruiten (361 W) nodig. Werking: circa 12 maanden met 4 AA-batterijen! (Niet bij de levering inbegrepen!) Kleur: wit Afmeting: totaal: 19,7 cm x 24.6 cm x 11 cm Afmeting doorgang: 14,5 cm x 14,5 cm Tunneldiepte: 11 cm Vereiste afmeting uitsnede: B 17,3 x H 19,8 cm Materiaal: kunststof en transparant polymeer Garantie: 3 jaar

7. Catmate Kattendeur Microchip 360 WIT


Product informatiePlus or Show more

Deze extra SmartKey™ Elektronische sleutel, kan gebruikt worden om extra huisdieren toe te voegen aan jouw SmartDoor™ Elektronisch huisdierenluik. Het huisdierenluik herkent de ingestelde sleutel, zodat jouw huisdier toegang krijgt om naar binnen of naar buiten te gaan. Zodat ongewenste gasten niet zomaar binnen kunnen komen. Het biedt ook de mogelijkheid om bepaalde huisdieren juist binnen te houden. De SmartDoor™ kan tot wel vijf sleutels herkennen. Eigenschappen -Extra sleutel voor het SmartDoor™ Elektronische huisdierenluik -Het programma kan tot wel 5 sleutels herkennen -Waterbestendig tot 1,5 meter diep -Bast rond een halsband met een max breedte van 2cm

8. SmartKey™ Electronic Key


Product informatiePlus or Show more

Deze kattenluik van Versteeg® kan op 4 verschillende manieren worden gesloten: alleen uit, alleen in, geheel open, geheel gesloten. Huisdierluik PetSafe 270 (transparant) en 280 (wit) is een duurzaam kunststof luik met slank profiel in witte uitvoering. Ook geschikt voor kleine honden.

9. Huisdieren luik van Versteeg® - Kattenluik - Luik - Deurluik


Vergelijkbare artikelen aan Kattenluik chips


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenluik chips er zijn namelijk 16 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Kattenluik chip kopen.