Bestenu

Beste kattenballetjes's - okt. 2022

Met meer dan 508 kattenballetjes's op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste kattenballetjes's op een rij
01Score: 9.9
Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)
Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Cheerble mini ball 2.0
Cheerble mini ball 2.0
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Catchit!® interactieve zelfrollende bal katten
Catchit!® interactieve zelfrollende bal katten
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
EPIN B.V. | Katten Balletjes | Katten Speelgoed | Kattenspeeltjes | Interactief Spelen | Kittens | 3.5 CM | 2 Stuks
EPIN B.V. | Katten Balletjes | Katten Speelgoed | Kattenspeeltjes | Interactief Spelen | Kittens | 3.5 CM | 2 Stuks
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
Make Me Purr Krinkel Knisper Propjes Gekleurd (10 stuks)
Make Me Purr Krinkel Knisper Propjes Gekleurd (10 stuks)
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Adori Speeltje Bal Regenboog
Adori Speeltje Bal Regenboog
Ga naar laagste prjis
07Score: 7
Kattenspeelgoed
Kattenspeelgoed
Ga naar laagste prjis
08Score: 6.8
Jolly Soccer Ball
Jolly Soccer Ball
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze leuke kattenballetjes ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste kattenballetjes ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over kattenballetjes's, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle kattenballetjes die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke kattenballetjes het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten overeenkomstig aan kattenballetjes's

De beste kattenballetjes's op een rijtje

1 - Make Me Purr Kitty Boinks Springveren (10 stuks)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elke kat verandert weer in een kitten met de kitty boinks van Make Me Purr! Deze gekleurde springveer buisjes kan je overal heen schieten of vervorm ze zo dat je huistijger zelf kan jagen! Ideaal om mee te stoeien of te apporteren! Je krijgt ook direct een verpakking met 10 stuks springveren, zodat je niet elke keer opzoek moet naar het nieuwe favoriete kattenspeeltje van jouw pluizige vriendje. Ervaar de Meowgic! Twee speelmanieren In de basisvorm is een kitty boink superleuk om samen mee te spelen. Druk het speeltje tussen je duim en wijsvinger in je palm. Druk hem langzaam in elkaar zodat er spanning op het kattenspeeltje komt te staan en laat dan los. Zo schiet de boink alle kanten op! Je kan ook het uiteinde naar binnen duwen, er ontstaat dan de vorm van een klosje. Deze kan dan weer door de hele kamer gerold worden door je huistijger. Gezondheid Een groot probleem bij veel huistijgers is dat zij fysiek en mentaal weinig uitdaging krijgen. Hierdoor kan er verveling ontstaan, wat weer voor gedragsproblemen kan zorgen. Overgewicht door te weinig beweging brengt ook weer ontzettend veel gezondheidsrisico’s mee. Doordat de kitty boinks zowel alleen, als samen met jou gebruikt kunnen worden, kan jij meehelpen aan de gezondheid van jouw kat! Verdwijnen Elke kat eigenaar kent het wel, de leukste speeltjes lijken altijd het snelste te verdwijnen. En dan eens in de zoveel tijd vind je alles terug onder de bank. Daarom bieden wij van Make Me Purr 10 stuks kitty boinks aan. Zo kan je zodra er weer eentje verdwijnt, gewoon een nieuwe geven. Hierdoor hoef jij minder vaak onder de bank te zoeken! Voordelen ✔ Leuk om samen mee te spelen, of alleen ✔ Goed voor de gezondheid van je kat ✔ Interactief kattenspeelgoed ✔ Uitdagend ✔ Voorkomt verveling ✔ Rustgevend ✔ Stress-verlagend ✔ Terug naar de natuur ✔ Uren jaag- en speelplezier Tips ➜ Vul een zakje met kattenkruid, matatabi en/of valeriaan kruiden en doe de speeltjes erin, even schudden en een nacht laten liggen. De volgende dag zal je kat de speeltjes nog aantrekkelijker vinden! Deze zakjes met kruiden zijn in verschillende varianten verkrijgbaar bij Make Me Purr. ➜ Biedt je kat meerdere speelmomenten op een dag aan. Zeker als je kat overgewicht heeft kan dit van waarde zijn in het verlies van de extra kilo’s. Geef niet op als je kat niet direct interesse toont, maar blijf de momenten aanbieden. Inhoud verpakking ➜ 1x Make Me Purr Kitty Boinks (10 stuks) Ervaar de Meowgic!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Cheerble mini ball 2.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het leukste speelgoed voor je kat! Deze interactieve bal reageert op het gedrag van je kat. Door de slimme technologie in de bal gaat de bal rollen op het moment dat je kat de bal aanraakt. De bal heeft een anti blokkeer systeem, dus de bal zal niet vast komen te zitten in de hoek van de kamer. Wordt jouw kat ook wel eens grumpy omdat hij zich verveelt? Dankzij de Cheerble ball zal jouw kat zich niet meer vervelen, zonder dat jij zelf heel de dag met een vishengel in de weer hoeft! Speciaal gemaakt voor katten Deze automatisch rollende bal is speciaal gemaakt voor katten. De software van de bal reageert op het gedrag van een kat en weet precies wanneer hij moet rollen of juist stil moet blijven liggen om jouw kat optimaal te vermaken. Daarnaast is de bal even groot als een pingpongbal, het perfecte formaat voor jouw kat. 3 verschillende speelmodi Is jouw kat een echte rebel of hecht hij meer waarde aan rustig spelen? Deze bal is geschikt voor katten van alle karakters. De bal heeft namelijk 3 speelmodi: - Groen: rustige passieve speelmodus (bal interacteert alleen met de kat als hij de bal zelf aanraakt) - Blauw: normale speelmodus (de bal rolt langzaam om de kat uit te dagen en zal interacteren zodra de kat de bal aanraakt) - Paars: Actieve speelmodus (balt rolt en wiebelt op frequente basis maar zal niet stuiteren) Verander de speelmodus eenvoudig door op de knop van de bal te drukken. 4 uur lang plezier De Cheerble mini ball gaat tot 4 uur mee op 1 acculading in de rustige speelmodus. Is de bal leeg? Laad hem dan eenvoudig op met de meegeleverde USB laadkabel. Na ongeveer 1 uur laden is de bal weer vol en is hij weer klaar voor uren speelplezier! Automatische rustmodus Zolang de bal aanstaat zal de bal automatisch in rustmodus gaan om je kat wat tijd te geven om te rusten. De bal gaat na 10 minuten automatisch in rustmodus. Na 30 minuten gaat de bal vanzelf weer door met rollen zodat je kat weer opnieuw vermaakt wordt! Veilige materialen Veiligheid staat op nummer 1. Deze bal is helemaal gemaakt van streng geselecteerde materialen die niet gevaarlijk of giftig zijn voor jouw kat. De bal heeft alle veiligheidscertificaten die nodig zijn om jouw viervoeter veilig te kunnen laten spelen. De buitenkant van de bal is gemaakt van een speciaal soort zachte stof waar je kat ook in kan bijten zonder zichzelf te bezeren of de bal stuk te maken. Tip! Doe de bal voor de variatie ook eens in een oude sok, dit is een garantie voor succes bij jouw nieuwsgierige kattenvriend! De bal kan zowel rollen als stuiteren in de verschillende speelmodi. Welke modus het beste bij jouw kat past kun je het beste even uitproberen, je zult vanzelf merken waar jouw kat blij van wordt! Zet de bal in de paarse speelmodus als je jouw kattenvriend enkel achter een rollende bal aan wil laten rennen zonder dat deze gaat stuiteren! Doe je kat een groot plezier en doe hem dit unieke speeltje cadeau!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Catchit!® interactieve zelfrollende bal katten

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak je kat blij met dit zelfbewegende kattenspeelgoed. Huiskatten zijn roofdieren met een jachtinstinct. Vooral als ze niet naar buiten gaan, hebben ze speeltjes nodig om dit instinct te kunnen gebruiken en actief en gezond te blijven. De Catchit!® kattenbal houdt je kat volop bezig, ook als jij er niet bij bent. Het is een slim en uitdagend draaiend balletje waar je huisdier meteen met veel plezier achteraan zal gaan! Voor een actieve kat Houd je kat in beweging en dus gezond. Je trouwe viervoeter zal de bal aanzien voor een muis en dit maakt biologische jachtdrift in je huisdier los. De tijd van lui op de bank liggen is voorbij! In elk geval op de momenten dat jij ervoor kiest om de Catchit! kattenbal aan te zetten. 360 graden draaifunctie Druk op de knop en de kattenbal begint vanzelf rond te draaien en onvoorspelbare bewegingen te maken. Dit zal zeker de aandacht van je kat trekken. Terwijl de bal door de ruimte beweegt knippert er een rood lichtje op en het kleine roofdier gaat er onmiddelijk achteraan. Makkelijk op te laden met de meegeleverde USB kabel Geen batterijen nodig. Laadt de bal 1,5 uur op met de USB kabel en je geliefde kat heeft tot 4 uur lang speelplezier. Inclusief staartaccessoires Zet een van de bijgeleverde staartjes eraan en het kattenspeeltje wordt nog spannender voor de kat. Misschien doet zelfs je hond mee! Voordelen van Catchit!® zelfrollende bal op een rijtje: ✅ De bal beweegt onvoorspelbaar als een muis waardoor een kat er graag achteraan jaagt. ✅ Houdt je kat actief en gezond. ✅ Voorkomt verveling en ongewenst gedrag. ✅ Door de vorm en de ingebouwde sensor verandert de bal automatisch van richting iedere keer dat hij de muur of iets anders raakt. ✅ Makkelijk te bedienen. Druk 1 keer op de knop voor actieve modus, 2 keer voor passieve modus en 3 keer om meer kleuren te laten oplichten. ✅ Door het Smart Gyroscope systeem zal de bal niet in hoekjes of onder de bank blijven hangen. Jij hoeft dus niets met de bal te doen totdat je huisdier is uitgespeeld en je de knop uitzet. ✅ Bevestig de bijgeleverde staartjes met veer en belletje voor nog meer uitdaging. ✅ De kat zo bezig te zien is ook erg leuk voor mensen. Kinderen zullen extra genieten van dit kattenspeelgoed. ✅ Het in het materiaal verwerkte kattenkruid maakt huiskatten nog enthousiaster. ✅ Wij geloven dat de Catchit! zelfrollende kattenbal een product is dat je zal bevallen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan geven wij een 30 dagen niet goed-geld terug garantie. Specificaties: - Interactieve bal met 360° rotatie en knipperlicht - De ingebouwde batterij laadt op via een USB poort - Komt met een oplaadkabel en twee staartjes met veertje en belletje - Afmeting: 5.5 cm x 5.5 cm x 5.5 cm (L x B x H) - Materiaal: ABS - Gewicht: 150 gram Hoe op te laden: 1 Draai de bal open, tegen de klok in. 2 Steek de kabel in het oplaadpunt, net onder de aan/uitknop. Tijdens het opladen knippert het rode led-lampje. Als de bal volledig is opgeladen, blijft de lamp branden. 3 Verwijder de laadkabel, schroef de bal weer in elkaar en druk op de knop om de bal aan te zetten! In de doos: - 1 Catchit!® zelfrollende kattenbal - 2 staart-accessoires: een veertje en een belletje - 1 USB-kabel Tips voor gebruik: ✅ Geef je kat de tijd om aan het nieuwe speelgoed te wennen. Sommige katten kijken graag de kat uit de boom. ✅ De bal rolt het best op een harde vloer. ✅ Breng het speeltje niet in aanraking met water. ✅ Koop een kattenbal voor elke verdieping! Maak van je huis een kattenparadijs. Bestel de Catchit! zelfrollende kattenbal nu en geef je kat vanaf morgen een nieuw speelkameraadje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - EPIN B.V. | Katten Balletjes | Katten Speelgoed | Kattenspeeltjes | Interactief Spelen | Kittens | 3.5 CM | 2 Stuks

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hoeveelheid: 2st Type: Huisdier speelgoed Materiaal: EVA Kleur: Meerkleurig (getoond als de afbeeldingen) Diameter: 3,5 cm kenmerken: Gemaakt met niet-giftig EVA-materiaal van hoge kwaliteit, licht en zacht maar zeer duurzaam, 100% veilig voor alle huisdieren 3-in-1 maakt interactief plezier met je huisdier, ideaal voor fetch, training, kauwen en tandjes krijgen Kan de gevoeligheid van huisdieren oefenen tijdens het spelen ermee. PS: Dit artikel wordt verzonden via briefpost dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Make Me Purr Krinkel Knisper Propjes Gekleurd (10 stuks)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Er zijn veel leuke nieuwe soorten kattenspeelgoed op de markt, maar de klassiekers blijven altijd populair bij jouw huistijger. Deze Make Me Purr krinkel propjes zijn perfect voor uren speelplezier! Ideaal om mee te stoeien of te apporteren! Je krijgt ook direct een verpakking met 10 stuks knisper ballen, zodat je niet elke keer opzoek moet naar het nieuwe favoriete kattenspeeltje van jouw pluizige vriendje. Ervaar de Meowgic! Apporteren Omdat dus het spel van jouw kat vanuit zijn onderbewustzijn bestaat uit jagen en een prooi vangen, kan jij je kat ook leren om het speeltje terug te brengen. Sommige katten zijn dol op apporteren en het leent zich goed uit voor voldoende beweging. Gezondheid Een groot probleem bij veel huistijgers is dat zij fysiek en mentaal weinig uitdaging krijgen. Verveling kan ontstaan, wat weer voor gedragsproblemen kan zorgen. Overgewicht door te weinig beweging brengt ook weer ontzettend veel gezondheidsrisico’s mee. Doordat de krinkel propjes zowel alleen, als samen met jou gebruikt kunnen worden, kan jij meehelpen aan de gezondheid van jouw kat! Verdwijnen Elke kat eigenaar kent het wel, de leukste speeltjes lijken altijd het snelste te verdwijnen. En dan eens in de zoveel tijd vind je alles terug onder de bank. Daarom bieden wij van Make Me Purr 10 stuks propjes aan. Zo kan je zodra er weer eentje verdwijnt, gewoon een nieuwe geven. Hierdoor hoef jij minder vaak onder de bank te zoeken! Voordelen ✔ Leuk om samen mee te spelen, of alleen ✔ Goed voor de gezondheid van je kat ✔ Interactief kattenspeelgoed ✔ Uitdagend ✔ Voorkomt verveling ✔ Rustgevend ✔ Stress-verlagend ✔ Terug naar de natuur ✔ Uren jaag- en speelplezier Tips ➜ Vul een zakje met kattenkruid, matatabi en/of valeriaan kruiden en doe de speeltjes erin, even schudden en een nacht laten liggen. De volgende dag zal je kat de speeltjes nog aantrekkelijker vinden! Deze zakjes met kruiden zijn in verschillende varianten verkrijgbaar bij Make Me Purr. ➜ Biedt je kat meerdere speelmomenten op een dag aan. Zeker als je kat overgewicht heeft kan dit van waarde zijn in het verlies van de extra kilo’s. Geef niet op als je kat niet direct interesse toont, maar blijf de momenten aanbieden. Inhoud verpakking ➜ 1x Make Me Purr Krinkel Propjes Gekleurd (10 stuks) Ervaar de Meowgic!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Adori Speeltje Bal Regenboog

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vrolijke speelballetjes voor je kat De Regenboogballetjes van Adori zijn simpele maar effectieve speelballetjes. Deze balletjes behoren tot het basisspeelgoed die elke kat leuk zal vinden. Ze zijn gemaakt van een soort foam materiaal waardoor ze erg licht zijn. Zo kan je kat er tegenaan slaan maar hij kan ze ook meenemen in de bek. Speel samen met je kat Een voordeel van de regenboogballetjes is dat je ook samen met je kat kunt spelen, in plaats van dat je kat in z’n eentje met de balletjes speelt. Gooi de balletjes weg en laat je kat er achteraan rennen. Door samen te spelen versterk je jullie onderlinge band en zorg je voor quality time tussen jullie twee. Het Speeltje Bal Regenboog bevat zes balletjes per verpakking. De balletjes hebben elk een andere kleur en motief.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Kattenspeelgoed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Automatische hengelbal kattenspeelgoed U wilt uw kat natuurlijk zoveel mogelijk aandacht geven maar soms lukt dit niet. Met deze automatische hengelbal heeft u even uw handen vrij. U drukt op de bedieningsknop en de hengelbal begint automatische met hengelen voor ongeveer 5 minuten lang. De hengelbal rolt het touwtje met pluizige balletje/prooi steeds weer op. Dit gaat onregelmatig uw kat ziet het dan niet als een eentonige prooi. De automatische hengelbal is zuinig in gebruik, doordat de hengelbal na 5 minuten automatische stop. Door eenvoudig op de bedieningsknop te drukken start de hengelbal weer. Uw kat kan zich hier uren mee vermaken. Uw komt voorbij lopen en met 1 druk op de bedieningsknop begint de hengelbal weer. De hengelbal is makkelijk met een plastic schroefklem te monteren aan een tafel of bureau. De schroefklem wordt meegeleverd. De automatische hengelbal werkt op 2 stuks AAA batterijen. Echt een must-have voor uw kat!!! ✅ - Gratis schroevendraaier meegeleverd voor het vervangen van de batterijen ✅ - Kleur - Wit ✅ - Exclusief batterijen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Jolly Soccer Ball

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Jolly Soccer Ball is een nagenoeg onverwoestbare speelbal voor uw hond. Deze bal is zo gemaakt dat hij altijd terug gaat in de originele vorm zelfs als uw hond er een gat in maakt. De Jolly Soccer Ball is verkrijgbaar in twee maten en drie vrolijke kleuren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenballetjes's. Er zijn namelijk 508 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste