Bestenu

Wat is de beste krabpaal van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede krabpaal is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste krabpaal van 2023? Na het analyseren van 3776 krabpalen kwam de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs als beste uit onze krabpaal-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de krabpalen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 krabpalen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige krabpaal-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste krabpalen

1Score: 9.9
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs
Beste Krabpaal voor kleine katten
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Petrebels Maine 90 krabpaal Cappuccino
Petrebels Maine 90 krabpaal Cappuccino
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs
Beste Krabpaal voor meerdere katten
Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
FEANDREA krabpaal, Kattenboom 143 cm, donkergrijs
Beste Krabpaal voor grote katten
FEANDREA krabpaal, Kattenboom 143 cm, donkergrijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs
Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin | wit | bruin
Beste Krabpaal voor interieur
Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin | wit | bruin
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin
Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant
Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves bruin
RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves bruin
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Krabpaal voor Katten Cactus met groen
Krabpaal voor Katten Cactus met groen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Krabpaal Koopgids

Een goede krabpaal is de ideale plek voor jouw kat om de nagels in af te zetten, zonder dat andere meubels eronder hoeven te lijden. Hoe je de beste krabpaal kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten krabpalen zijn er?

Voor katten zijn er verschillende opties om in te krabben. Een standaard krabpaal bestaat uit een eenvoudig paaltje waar touw omheen gewikkeld zit. Het is makkelijk te verplaatsen en deze krabpalen zet je overal in de kamer neer. Krabplanken nemen minder ruimte in beslag en zijn makkelijkerte plaatsen. Je hangt ze aan de muur en ze nemen even veel plek als een fotolijst in.

Krabmeubels zijn een stuk groter en nemen dus een stuk meer ruimte in beslag. Deze meubels bestaan uit krabpalen met plateaus en soms zelfs een schuilplaats. De kat kan hieraan krabben, maar ook in het meubel klimmen of een dutje doen.

Ten slotte is er de krabton. Dit is een compacte constructie met meerdere niveaus, maar zonder losse onderdelen. De krabton kun je zien als een soort miniatuur gebouwtje. De krabton is gemaakt van een materiaal dat geschikt is om aan te krabben, en ook hier kan de kat dus zijn nagels in steken, in klimmen en zich verschuilen.

Welke stof is het beste voor een krabpaal?

Een geschikte stof voor een krabpaal moet genoeg weerstand kunnen bieden, anders is er al snel weinig meer van de krabpaal over. Veel krabpalen worden daarom gemaakt van touw of sisal. Deze materialen zijn sterk genoeg om een krabpaal te vormen die lang meegaat.

De meeste textielstoffen zijn helaas niet bruikbaar voor een duurzame krabpaal, ook als je meerdere lagen gebruikt. Als je bijvoorbeeld katoen gebruikt, krabt de kat al snel door de lagen stof heen, ook al zijn het er meerdere.

Hoe leer je een kitten om de krabpaal te gebruiken?

Het zou erg zonde zijn als je een geweldige krabpaal aanschaft, en de kat zijn nagels alsnog in andere meubels steekt. Om ervoor te zorgen dat een kitten of kat de krabpaal gebruikt, is het belangrijk om de juiste krabpaal te kiezen en deze op de juiste plek te zetten.

Bestudeer eerst waar en hoe de kat krabt. Bekijk of de kat horizontaal of verticaal krabt, op welke hoogte het dier krabt en op welke plekken. Let ook op hoe stabiel of wankel de voorwerpen waar de kat aan krabt zijn. Ga vervolgens op zoek naar een krabpaal met zo veel mogelijk eigenschappen die overeenkomen met het huidige krabgedrag van de kat.

Ook de plaatsing van de krabpaal is belangrijk: die moet in ieder geval op een plek staan waar de kat vaak langs komt. Het liefste is dit erg dicht bij een plek waar de kat al eerder met regelmaat heeft gekrabd. De kans is zo het grootst dat de kat uit zichzelf de krabpaal in gebruik neemt.

Hoe lang gaat een krabpaal mee?

Hoe lang het precies duurt voordat een krabpaal versleten is, hangt af van het krabgedrag van de kat. Een krabpaal die dagelijks intensief wordt gebruikt, is sneller aan vervanging toe dan een krabpaal waar af en toe eventjes aan gekrabd wordt. Een krabpaal met meer oppervlak om aan te krabben gaat gemiddeld ook langer mee.

Je hoeft een krabpaal niet direct te vervangen zodra je ziet dat het materiaal begint te rafelen. Is er echt niets meer om aan te krabben of wordt de krabpaal instabiel, dan is het wel verstandig om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt ook aan de kat zelf merken wanneer de krabpaal aan vervanging toe is: de kans is groot dat jouw viervoeter dan liever ergens anders zijn nagels in steekt.

Hoe groot moet een krabpaal zijn?

Een krabpaal die te klein is valt sneller om, wat gevaarlijk kan zijn voor het dier. Een te kleine krabpaal biedt daarnaast ook niet genoeg comfort, want katten strekken zich graag uit tijdens het krabben. Dat lukt helaas niet als de krabpaal te klein is. Belangrijk is dus om er op te letten dat de krabpaal groot genoeg is voor jouw kat.

Het exacte minimale formaat voor een krabpaal hangt dus af van het formaat van jouw kat. Houd voor een volwassen kat een minimale hoogte van 80 centimeter aan en kies een nog grotere krabpaal als het gaat om een grote (ras)kat, zoals de maine coon.

Hoe kies je de beste krabpaal?

De beste krabpaal voldoet aan alle behoeften van jouw kat. Je hebt net gelezen hoe groot een krabpaal minstens moet zijn, maar ook het gewicht van de krabpaal is belangrijk. De krabpaal moet namelijk niet omvallen als de kat in de krabpaal gaat hangen. Stabiliteit is cruciaal voor de veiligheid.

De leeftijd van de kat speelt ook een rol. Het hangt ook deels af van het karakter, maar jongere katten zijn gemiddeld veel speelser en vinden extra onderdelen om mee te spelen erg leuk. Een oudere kat maakt hier waarschijnlijk minder gebruik van, en het zou zelfs belastend voor de gewrichten kunnen zijn als het dier te veel moet klimmen.

Let er ten slotte op dat er geen lijmresten of sterke geurtjes aan de krabpaal zitten. Katten hebben een sterk reukvermogen en dit soort resten maken de krabpaal er niet aantrekkelijker op. Let er natuurlijk voor de veiligheid ook op dat er geen scherpe, uitstekende onderdelen aan de krabpaal zitten.

hero illustration

Hoe testen we krabpalen?

Om de beste krabpaal te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze krabpaal-test hebben we 3776 krabpalen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze krabpaal-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze krabpaal-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen krabpaal-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte krabpaal in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 3776 krabpalen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste krabpalen in een handige lijst

1 - Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Krabpaal voor kleine katten: Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

Voordelen

 • list plusHet design is stijlvol en attractief.
 • list plusHet is duurzaam en robust.
 • list plusHet is eenvoudig om deze krabpaal te monteren.

Nadelen Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

 • list plusHet is niet geheel onstabiel.
 • list plusHelaas is de kleur van deze krabpaal alleen beschikbaar in beige.
 • list plusDe handleiding is ingewikkeld te begrijpen, waardoor het moeilijk is om de krabpaal te gebruiken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kat, dan is de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 in grijs een uitstekende keuze. Deze middelgrote krabpaal biedt je kat meerdere ligplekjes, een beschut holletje, een zacht hangmandje en diverse speelmogelijkheden. De krabpaal is voorzien van sisalstammen om aan te kunnen krabben en muisjes om op te jagen. Maar wat maakt deze krabpaal anders dan andere? De Krabpaal Pebbles is geschikt voor kittens maar kan te zwak zijn voor grote volwassen katten/katten van grote rassen. Het is belangrijk om te weten dat een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Een kat kan zo zijn leefgebied afbakenen, zijn nagels onderhouden en spanning of stress kwijtraken. Daarnaast kan de kat een krabpaal gebruiken om te ontspannen en lekker te rekken en strekken. De Krabpaal Pebbles biedt ook slaap- en rustplekken. De afmeting van deze krabpaal is 50 x 35 x 138 cm en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en beige. De Krabpaal Pebbles krijgt van ons een dikke voldoende.

Persoonlijke mening: Ik vind de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 in grijs een geweldige krabpaal voor kittens en kleine katten. De krabpaal biedt alles wat je kat nodig heeft: speelplezier, slaap- en rustplekken en de mogelijkheid om te krabben. Het enige nadeel is dat de krabpaal niet geschikt is voor grote volwassen katten/katten van grote rassen. Maar als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kitten of kleine kat, dan is de Krabpaal Pebbles zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Petrebels Maine 90 krabpaal Cappuccino

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Petrebels Maine 90 krabpaal Cappuccino

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Als kattenliefhebber weet je dat een krabpaal essentieel is voor het geluk en de gezondheid van je huisdier. De Petrebels Maine 90 krabpaal in cappuccino is een uitstekende keuze, omdat het een klassiek en stevig model is dat geschikt is voor elke kat. Met een stam van 90 cm lang en een dikke bodemplaat is deze krabpaal perfect voor kittens, kleine katten en grote jongens! Het neutrale kleurenschema past goed in elk interieur en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien is het gemaakt van duurzaam sisalmateriaal, dat bestand is tegen scherpe nagels en lang meegaat.

Wat deze krabpaal onderscheidt van andere modellen is de lengte van de stam. Dit maakt het gemakkelijker voor katten om te rekken en hun spieren te strekken. Het is ook geweldig voor huizen met meerdere katten, omdat meerdere katten tegelijkertijd kunnen krabben en spelen zonder elkaar in de weg te zitten.

Als je een kattenliefhebber bent die op zoek is naar een duurzame en functionele krabpaal, dan is de Petrebels Maine 90 krabpaal in cappuccino een uitstekende keuze. Het is niet alleen geschikt voor elk kattenras en -karakter, maar het biedt ook een geweldige manier voor je kat om hun nagels te verzorgen en hun energie kwijt te raken.

Mijn persoonlijke mening over deze krabpaal is dat het een uitstekende keuze is voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een krabpaal die duurzaam en functioneel is. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor huizen met weinig ruimte, omdat het een vrij grote krabpaal is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Krabpaal voor meerdere katten: Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs

Voordelen

 • list plusHet is een stevige krabpaal met een stijlvol design.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen.
 • list plusEr is een hangmatje boven en onderaan aanwezig.

Nadelen Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs

 • list plusEr is geen nummering aanwezig op de palen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is niet optimaal.
 • list plusEr is geen brokkenbak in verwerkt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Als kattenliefhebber weet ik dat het moeilijk kan zijn om de perfecte krabpaal te vinden die bij je kat past. Maar deze Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs is absoluut een winnaar! Met zes niveaus en zes ligplekken is er genoeg ruimte voor meerdere katten om te spelen en te ontspannen. Het zachte en knuffelige oppervlak van pluche geeft je kat het gevoel dat ze in een warme omhelzing zit, terwijl de stevige sisalpalen perfect zijn om hun nagels te slijpen. De verstevigde bodemplaat en extra kantelbeveiliging zorgen ervoor dat deze krabpaal extra stabiliteit heeft, wat een geruststellende gedachte is voor elke kattenouder.

Wat deze krabpaal echt speciaal maakt, is de hangmat die erbij hoort. Het is heerlijk zacht en perfect voor katten om in te relaxen! Het is gemakkelijk te monteren dankzij de duidelijke instructies en de gemarkeerde onderdelen. Het enige nadeel is misschien het gewicht van 13 kg, waardoor het misschien niet zo gemakkelijk te verplaatsen is.

Over het algemeen is de Krabpaal met hangmat voor meerdere rookgrijs een geweldige aanwinst voor elk huishouden met katten. Het biedt genoeg ruimte voor meerdere katten om te spelen en te ontspannen, terwijl de verstevigde bodemplaat en extra kantelbeveiliging zorgen voor extra stabiliteit. De hangmat is een geweldige toevoeging en het zachte pluche is perfect voor je katten om op te liggen. Ik zou deze krabpaal zeker aanraden aan elke kattenouder die op zoek is naar een stevige en comfortabele krabpaal voor hun katten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - FEANDREA krabpaal, Kattenboom 143 cm, donkergrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Krabpaal voor grote katten: FEANDREA krabpaal, Kattenboom 143 cm, donkergrijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Als kattenliefhebber ben ik altijd op zoek naar de perfecte krabpaal voor mijn harige vriendjes. Gelukkig heb ik de FEANDREA krabpaal ontdekt, en ik moet zeggen dat ik er helemaal weg van ben!

De krabpaal biedt niet minder dan zes ligplekken, verdeeld over vijf niveau's, dus er is genoeg ruimte voor al je katten om te spelen, jagen, krabben en slapen. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook nog eens super stijlvol en geregistreerd als design patent.

Het is ook de perfecte krabpaal voor katten van alle leeftijden. De elementen zijn zo geplaatst dat zowel jonge kittens als oudere katten gemakkelijk omhoog kunnen klimmen. De dikke bekleding en krasvaste sisal zijn een echte traktatie voor elke huistijger.

Maar wat deze krabpaal echt onderscheidt van anderen is de grote en stabiele hangmat. Mijn katten zijn er dol op! Het is de perfecte plek om te chillen en te genieten van de zon (of de verwarming).

Met een hoogte van 143 cm is deze krabpaal perfect voor katten die graag hoog zitten en alles in de gaten willen houden. De afmetingen van 55 x 45 cm maken het ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Een nadeel is dat de montage wat tijd kost en dat de krabpaal vrij groot is, dus het kan zijn dat je er wat ruimte voor moet maken. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze krabpaal. Het is een geweldige investering voor zowel de katten als hun baasjes!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

Voordelen

 • list plusHet is een sterke en duurzame krabpaal.
 • list plusHet heeft een mooi design.
 • list plusHet is eenvoudig in elkaar te zetten.

Nadelen Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

 • list plusEr kunnen een onderdelen ontbreken bij de levering.
 • list plusDe planken kunnen te klein zijn voor sommige kattenrassen.
 • list plusHet kan pluisjes loslaten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.3

De Nancy's krabpaal is stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Deze Nancy's Krabpaal XXL is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Uw kat heeft gegarandeerd uren speelplezier in deze grijze XXL krabpaal met 3 platforms, 2 huisjes en nog meer benodigdheden voor uw kat. Je kattenvrienden hebben een comfortabel huis nodig om te spelen, een dutje te doen of rond te springen. Dit kattenhuis is de droom van hun katten die werkelijkheid kan worden. Meerdere krabpalen aanwezig, waardoor meerdere katten er gebruik van kunnen maken! Stabiliteit heeft prioriteit: Gemaakt van stevig natuurlijk Bewerkt hout en versterkt met strips aan de onderkant om de algehele stabiliteit te garanderen; anti-tip hardware is inbegrepen voor extra veiligheid. Eenvoudig thuis te installeren: Alle componenten zijn duidelijk gemarkeerd, gedetailleerde instructies en gereedschappen zijn inbegrepen, zelfs een beginneling kan dit meubel voor katten eenvoudig in elkaar zetten. Een all-in-one speelplaats voor katten: Een ruime speelboom en meerdere zitstokken zorgen voor een super ervaring; speciaal pluizig speelgoed en een touw maken het spelen voor jouw kat nog leuker. Productdetails: - Kleur: Lichtgrijs - Materiaal: Spaanplaat, Pluche, Sisal Touw - Totale afmetingen: 60 x 55 x 172 cm (B x D x H) - Gewicht van het product: 29,1 kg Inhoud van de verpakking: - 1 x Krabboom - 1 x Gebruiksaanwijzing (IT, DE, FR, EN, ES) De voordelen op een rij: Grote speelruimte Eenvoudig te installeren Top materialen en lange levensduur Hoogwaardig Design Makkelijk te verplaatsen Wij van Nancy Homestore bieden een 100% tevredenheidsgarantie en wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin | wit | bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Krabpaal voor interieur: Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin | wit | bruin

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

De Zaza Home Luxe Houten Krabpaal in vintage bruin, wit en bruin is een prachtige en functionele toevoeging aan elk huis met katten. Het donkere houtfineer geeft de krabpaal een rustieke uitstraling, terwijl de witte pluche kussens zorgen voor een comfortabele plek om te liggen en te rusten. Met 3 ligvakken en holten biedt deze kattenboom genoeg ruimte voor je kat om te spelen, te krabben en te ontspannen.

Een van de beste eigenschappen van deze krabpaal is de stabiele MDF-platen die overal zorgen voor de hoogste stabiliteit. Bovendien is de stam volledig omwikkeld met sisal, wat betekent dat je kat haar klauwen naar hartenlust kan slijpen zonder je meubels te beschadigen. De knuffelzachte kussens van wit pluche zorgen ervoor dat je kat zich op haar gemak voelt en ze zijn gemakkelijk afneembaar en te reinigen.

De Zaza Home Luxe Houten Krabpaal is 86 cm hoog, 66 cm breed en heeft 4 ligplekken op 4 verschillende niveaus. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor meerdere katten om te spelen, krabben en te ontspannen.

Deze krabpaal is perfect voor katten die graag krabben en klimmen. De ruime platformen en holten bieden genoeg ruimte voor je katten om te spelen en te rusten. Het gebruik van houtfineer en pluche kussens zorgt ervoor dat de krabpaal er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook comfortabel is voor je katten.

Een nadeel van de krabpaal is dat de pluche kussens niet wasbaar zijn. Dit betekent dat ze gevoelig zijn voor vlekken en geurtjes. Het is belangrijk om deze regelmatig schoon te maken om de hygiëne van je katten te waarborgen.

Over het algemeen is de Zaza Home Luxe Houten Krabpaal in vintage bruin, wit en bruin een uitstekende keuze voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvol en functioneel meubelstuk voor hun huisdieren. Met genoeg ruimte om te spelen, krabben en te ontspannen, is deze krabpaal de perfecte aanvulling op elk huis met katten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin

Voordelen

 • list plusHet design is stijlvol en past goed bij de rest van de inrichting.
 • list plusHet materiaal is sterk en kan veel gewicht aan.
 • list plusHet is makkelijk te monteren en te verplaatsen.

Nadelen Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin

 • list plusHet ontwerp heeft een lelijke overgang tussen het onderste en bovenste gedeelte.
 • list plusEr zijn geen extra accessoires.
 • list plusHet is duurder dan andere krabpalen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

De Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin is een geweldige keuze voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een krabpaal die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol. Dit product heeft verschillende niveaus en platformen, zodat jouw katje lekker hoog haar territorium in de gaten kan houden, terwijl ze veilig in het kattenhuisje onderaan de paal kan wegkruipen. De kussentjes zijn heerlijk zacht en warm, en bevestigd met kittenband sluiting voor extra veiligheid. De krabpaal is compleet omwikkeld met sisal, zodat jouw katje haar nagels goed bij kan houden en je bank er mooi uit blijft zien.

De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals imitatiebont, sisal en MDF, en heeft een afmeting van 66 x 42 x 88 cm (L x B x H), met een gewicht van 14,9 kg. Het is eenvoudig te installeren en schoon te maken, en wordt geleverd met een handleiding in vijf verschillende talen.

Wat deze krabpaal echt onderscheidt, is de combinatie van functionaliteit en design. Het is niet alleen een plek voor jouw kat om te spelen en te krabben, maar het ziet er ook nog eens geweldig uit in jouw huis. Het is perfect voor katten die graag hoog zitten en hun omgeving in de gaten houden.

Een mogelijke nadeel van de krabpaal kan zijn dat het niet geschikt is voor grote kattenrassen, aangezien de afmetingen niet groot genoeg zijn om ze comfortabel te laten rusten. Het is daarom belangrijk om de afmetingen van de krabpaal te controleren voordat je het aanschaft.

Al met al is de Nancy's Luxe Krabpaal Kat Bruin een fantastische keuze voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een krabpaal die zowel functioneel als stijlvol is. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft verschillende niveaus en platformen, en is eenvoudig te installeren en schoon te maken. Het enige nadeel kan zijn dat het niet geschikt is voor grote kattenrassen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant

Voordelen

 • list plusDeze transparante krabbescherming is sterk en weerbestendig.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig aan te brengen is op de kattebomen.
 • list plusHet is een effectieve oplossing voor krabschade.

Nadelen Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant

 • list plusHet product kan niet gebruikt worden op zitgedeeltes.
 • list plusHet plakt aan beide kanten.
 • list plusTenslotte is de verpakking niet ideaal.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Als katteneigenaar weet je hoe vervelend het is wanneer jouw kat je nieuwe bank als krabpaal gebruikt. Gelukkig is er nu een oplossing: Anti Krab Krabschade Bescherming Kat transparant! Deze krabbeschermingsvellen zijn zeer makkelijk aan te brengen en garanderen dat jouw meubels beschermd blijven tegen ongewenst krabben. Het beste van alles is dat deze vellen zeer effectief zijn dankzij de sterkste kleeflaag op de markt en dat ze 100% transparant zijn.

Wat deze krabbeschermingsvellen onderscheidt van andere producten is dat ze per acht stuks verpakt zijn en dat ze zeer eenvoudig te installeren zijn. Bovendien zijn punaises niet nodig om de vellen aan te brengen, wat ervoor zorgt dat je geen extra schade aan je bank veroorzaakt.

De vellen zijn gemaakt van PVC en hebben afmetingen van 43.2 x 30.5cm. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor meerdere oppervlakken die beschermd dienen te worden. Het dubbelzijdige zelfklevende oppervlak maakt ze zeer effectief en voorkomt ongewenst krabben door katten en honden.

Na het uitvoeren van mijn eigen onderzoek kan ik concluderen dat deze krabbeschermingsvellen zeer effectief zijn. Ze zijn makkelijk aan te brengen, transparant, en voorkomen ongewenst krabben. Het enige nadeel is dat ze niet geschikt zijn voor katten die erg agressief krabben.

Al met al zijn deze krabbeschermingsvellen een must-have voor elke katteneigenaar die zijn meubels wil beschermen tegen ongewenst krabben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves bruin

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Deze krabpaal natural leaves bruin is een heerlijke speelplek met voldoende krabmogelijkheden en zeer ruime (50cmØ) plaats om te liggen bovenop, waar uw katten heerlijk de kamer kunnen overzien. De 2 plateaus zijn 50cmØ met een inkeping, zodat uw kat(ten) eenvoudig naar boven en beneden kan springen. Deze zijn ook volledig draaibaar. Voorzien van de sterkste 600grams pluche! (verlijmd op de platen, dus zeer degelijk en duurzaam) De bladeren geven hem een hele natuurlijke look en maakt hem in een woonkamer erg mooi. De bladeren worden meegeleverd en plaatst u eenvoudig. U bepaald zelf hoeveel. (Bij de boom op de foto’s is alles geplaatst, alles zit erbij) Breng het buitenleven naar binnen met deze prachtige krabpaal, die het buitenleven bied met de veiligheid van uw huis. Dankzij de 2 sisalpalen, met een diameter van wel 15cm, welke beide 50cm lang zijn is het echt overal mogelijk om heerlijk te krabben en de nagels bij te houden. Al met al bied deze krabpaal een enorm aantal krabmogelijkheden, wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat. De krabpaal Natural Leaves is in slechts enkele minuten te monteren en leveren wij incl. montagemateriaal. U kan van deze krabpaal elk onderdeel los bijbestellen (tevens de bladeren).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

10 - Krabpaal voor Katten Cactus met groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Krabpaal voor Katten Cactus met groen

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze krabpaal is dat het stevig en bestendig is.
 • list plusHet design is aantrekkelijk, waardoor het past bij verschillende huisstijlen.
 • list plusHet is handig in gebruik, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.

Nadelen Krabpaal voor Katten Cactus met groen

 • list plusGeen nadelen aan deze krabpaal.
 • list plusGeen verborgen kosten.
 • list plusGeen montage nodig.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.1

Als kattenliefhebber kan ik de Krabpaal voor Katten Cactus met groen van harte aanbevelen! Het is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar het is ook een geweldige manier om je katten te helpen hun natuurlijke krabbehoefte te bevredigen. Het sisal touw en chenille materiaal zijn veilig en duurzaam, terwijl het plateau van Ø 40 cm groot en stabiel genoeg is om te voorkomen dat de krabpaal omvalt. Het aan de krabpaal bevestigde speelballetje zorgt voor extra speelplezier.

Wat deze krabpaal echt onderscheidt van andere is de schattige cactus look. Het is een geweldige manier om je katten te vermaken en tegelijkertijd je planten te beschermen tegen kattennagels. De simpele montage maakt het gemakkelijk om in elkaar te zetten en klaar voor gebruik. Het is geschikt voor elk type kattenras en past in elke kamer van het huis.

Vanuit een gebruikersperspectief is dit een geweldige krabpaal voor katten die graag krabben en spelen. Het biedt een veilige en duurzame plek voor katten om te krabben en te spelen, terwijl het ook een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Het is belangrijk om te vermelden dat de krabpaal slechts één niveau heeft en slechts één ligplek heeft. Het is dus meer geschikt voor één of twee katten.

Al met al ben ik erg blij met de Krabpaal voor Katten Cactus met groen. Het is een geweldige manier om katten hun natuurlijke gedrag te laten uiten en tegelijkertijd je interieur gezelliger te maken. Het heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is een must-have voor elke kattenliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van krabpalen. Er zijn namelijk 3776 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!