Wat is de beste krabpaal van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede krabpaal is een lastige opgave. Wat is de beste krabpaal van 2023? Na het onderzoeken van 4227 krabpalen kwam de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs als beste getest uit onze krabpaal-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de krabpalen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 krabpalen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame krabpaal-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste krabpalen

1Score: 9.9
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs
Beste Krabpaal voor kleine katten
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs
Homestyle Budget
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Adori Krabpaal Indy. - Krabpaal warm wit
Adori Krabpaal Indy. - Krabpaal warm wit
Adori
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
MAZAZU MIRA Home Krabpaal katten grijs
MAZAZU MIRA Home Krabpaal katten grijs
MAZAZU
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin , wit , bruin
Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin , wit , bruin
ZAZA Home
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote lichtgrijs
Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote lichtgrijs
Acaza
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige
Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs
Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige
YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige
Yar
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Hoppa! Kattenboom Krabpaal Grijs rookgrijs
Hoppa! Kattenboom Krabpaal Grijs rookgrijs
Hoppa!
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 beige , lichtroze
Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 beige , lichtroze
Homestyle Budget
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Krabpaal Koopgids

Een goede krabpaal is de ideale plek voor jouw kat om de nagels in af te zetten, zonder dat andere meubels eronder hoeven te lijden. Hoe je de beste krabpaal kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten krabpalen zijn er?

Voor katten zijn er verschillende opties om in te krabben. Een standaard krabpaal bestaat uit een eenvoudig paaltje waar touw omheen gewikkeld zit. Het is makkelijk te verplaatsen en deze krabpalen zet je overal in de kamer neer. Krabplanken nemen minder ruimte in beslag en zijn makkelijkerte plaatsen. Je hangt ze aan de muur en ze nemen even veel plek als een fotolijst in.

Krabmeubels zijn een stuk groter en nemen dus een stuk meer ruimte in beslag. Deze meubels bestaan uit krabpalen met plateaus en soms zelfs een schuilplaats. De kat kan hieraan krabben, maar ook in het meubel klimmen of een dutje doen.

Ten slotte is er de krabton. Dit is een compacte constructie met meerdere niveaus, maar zonder losse onderdelen. De krabton kun je zien als een soort miniatuur gebouwtje. De krabton is gemaakt van een materiaal dat geschikt is om aan te krabben, en ook hier kan de kat dus zijn nagels in steken, in klimmen en zich verschuilen.

Welke stof is het beste voor een krabpaal?

Een geschikte stof voor een krabpaal moet genoeg weerstand kunnen bieden, anders is er al snel weinig meer van de krabpaal over. Veel krabpalen worden daarom gemaakt van touw of sisal. Deze materialen zijn sterk genoeg om een krabpaal te vormen die lang meegaat.

De meeste textielstoffen zijn helaas niet bruikbaar voor een duurzame krabpaal, ook als je meerdere lagen gebruikt. Als je bijvoorbeeld katoen gebruikt, krabt de kat al snel door de lagen stof heen, ook al zijn het er meerdere.

Hoe leer je een kitten om de krabpaal te gebruiken?

Het zou erg zonde zijn als je een geweldige krabpaal aanschaft, en de kat zijn nagels alsnog in andere meubels steekt. Om ervoor te zorgen dat een kitten of kat de krabpaal gebruikt, is het belangrijk om de juiste krabpaal te kiezen en deze op de juiste plek te zetten.

Bestudeer eerst waar en hoe de kat krabt. Bekijk of de kat horizontaal of verticaal krabt, op welke hoogte het dier krabt en op welke plekken. Let ook op hoe stabiel of wankel de voorwerpen waar de kat aan krabt zijn. Ga vervolgens op zoek naar een krabpaal met zo veel mogelijk eigenschappen die overeenkomen met het huidige krabgedrag van de kat.

Ook de plaatsing van de krabpaal is belangrijk: die moet in ieder geval op een plek staan waar de kat vaak langs komt. Het liefste is dit erg dicht bij een plek waar de kat al eerder met regelmaat heeft gekrabd. De kans is zo het grootst dat de kat uit zichzelf de krabpaal in gebruik neemt.

Hoe lang gaat een krabpaal mee?

Hoe lang het precies duurt voordat een krabpaal versleten is, hangt af van het krabgedrag van de kat. Een krabpaal die dagelijks intensief wordt gebruikt, is sneller aan vervanging toe dan een krabpaal waar af en toe eventjes aan gekrabd wordt. Een krabpaal met meer oppervlak om aan te krabben gaat gemiddeld ook langer mee.

Je hoeft een krabpaal niet direct te vervangen zodra je ziet dat het materiaal begint te rafelen. Is er echt niets meer om aan te krabben of wordt de krabpaal instabiel, dan is het wel verstandig om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt ook aan de kat zelf merken wanneer de krabpaal aan vervanging toe is: de kans is groot dat jouw viervoeter dan liever ergens anders zijn nagels in steekt.

Hoe groot moet een krabpaal zijn?

Een krabpaal die te klein is valt sneller om, wat gevaarlijk kan zijn voor het dier. Een te kleine krabpaal biedt daarnaast ook niet genoeg comfort, want katten strekken zich graag uit tijdens het krabben. Dat lukt helaas niet als de krabpaal te klein is. Belangrijk is dus om er op te letten dat de krabpaal groot genoeg is voor jouw kat.

Het exacte minimale formaat voor een krabpaal hangt dus af van het formaat van jouw kat. Houd voor een volwassen kat een minimale hoogte van 80 centimeter aan en kies een nog grotere krabpaal als het gaat om een grote (ras)kat, zoals de maine coon.

Hoe kies je de beste krabpaal?

De beste krabpaal voldoet aan alle behoeften van jouw kat. Je hebt net gelezen hoe groot een krabpaal minstens moet zijn, maar ook het gewicht van de krabpaal is belangrijk. De krabpaal moet namelijk niet omvallen als de kat in de krabpaal gaat hangen. Stabiliteit is cruciaal voor de veiligheid.

De leeftijd van de kat speelt ook een rol. Het hangt ook deels af van het karakter, maar jongere katten zijn gemiddeld veel speelser en vinden extra onderdelen om mee te spelen erg leuk. Een oudere kat maakt hier waarschijnlijk minder gebruik van, en het zou zelfs belastend voor de gewrichten kunnen zijn als het dier te veel moet klimmen.

Let er ten slotte op dat er geen lijmresten of sterke geurtjes aan de krabpaal zitten. Katten hebben een sterk reukvermogen en dit soort resten maken de krabpaal er niet aantrekkelijker op. Let er natuurlijk voor de veiligheid ook op dat er geen scherpe, uitstekende onderdelen aan de krabpaal zitten.

hero illustration

Hoe testen we krabpalen?

Om de beste krabpaal te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze krabpaal-test hebben we 4227 krabpalen geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze krabpaal-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze krabpaal-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne krabpaal-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste krabpaal in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 4227 krabpalen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste krabpalen in een oogopslag

1. Beste Krabpaal voor kleine katten: Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

 • list plusDeze krabpaal heeft een modern en aantrekkelijk design.
 • list plusDeze krabpaal is sterk en robust.
 • list plusHet is eenvoudig om deze krabpaal te monteren.

Nadelen Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 grijs

 • list plusHet is niet volledig onstabiel, waardoor het risico bestaat dat het kan omvallen.
 • list plusHelaas is de kleur van deze krabpaal alleen beschikbaar in grijs.
 • list plusDe handleiding is ingewikkeld te interpreteren.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kat, dan is de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 in grijs een uitstekende keuze. Deze middelgrote krabpaal biedt je kat meerdere ligplekjes, een beschut holletje, een zacht hangmandje en diverse speelmogelijkheden. De krabpaal is voorzien van sisalstammen om aan te kunnen krabben en muisjes om op te jagen. Maar wat maakt deze krabpaal anders dan andere? De Krabpaal Pebbles is geschikt voor kittens maar kan te zwak zijn voor grote volwassen katten/katten van grote rassen. Het is belangrijk om te weten dat een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Een kat kan zo zijn leefgebied afbakenen, zijn nagels onderhouden en spanning of stress kwijtraken. Daarnaast kan de kat een krabpaal gebruiken om te ontspannen en lekker te rekken en strekken. De Krabpaal Pebbles biedt ook slaap- en rustplekken. De afmeting van deze krabpaal is 50 x 35 x 138 cm en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en beige. De Krabpaal Pebbles krijgt van ons een dikke voldoende.

Persoonlijke mening: Ik vind de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 in grijs een geweldige krabpaal voor kittens en kleine katten. De krabpaal biedt alles wat je kat nodig heeft: speelplezier, slaap- en rustplekken en de mogelijkheid om te krabben. Het enige nadeel is dat de krabpaal niet geschikt is voor grote volwassen katten/katten van grote rassen. Maar als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kitten of kleine kat, dan is de Krabpaal Pebbles zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Adori Krabpaal Indy. - Krabpaal warm wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Een compacte krabpaal Het krabben aan een krabpaal, boom of bank zit in de natuur van de kat. Als je geen krabpaal in huis hebt, zal je kat al gauw voor je meubels kiezen. Dit kan je voorkomen, door tijdig een krabpaal aan te schaffen. Eén zo’n bescheiden krabpaal is de Adori Krabpaal Indy. Met een afmeting van 40 x 40 x 112 zal deze krabpaal niet heel veel ruimte in beslag nemen, maar voorzie je je kat wel in zijn natuurlijke behoefte. De beige krabpaal Indy De Adori Krabpaal Indy bestaat uit vier zitplateaus en nog een extra holletje. Het plateau bovenop is voorzien van een extra rand zodat je kat daar lekker kan slapen. Ook vind je op de krabpaal nog twee speeltjes, een hangend stuk touw en een staand balletje om tegenaan te slaan. Oftewel de Indy biedt genoeg slaap en speelplezier! Het belang van een krabpaal Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress afreageren. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. De Krabpaal Indy heeft een afmeting van 40 x 40 x 112 cm en is warm wit van kleur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. MAZAZU MIRA Home Krabpaal katten grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

MIRA Home staat voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Bij MIRA Home vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen. Een paradijs voor jouw kat Geef je geliefde kat een comfortabele en leuke plek met deze grijze krabpaal van MIRA Home. Deze multifunctionele krabpaal dient als kattenmand en kattenhuis, waardoor je harige vriendje kan genieten van een gezellige schuilplaats en tegelijkertijd zijn klauwen kan scherpen. Met afmetingen van 48x48x96 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je kat om te spelen, te rusten en te ontspannen. Stijlvol en praktisch ontwerp Deze krabpaal heeft een stijlvol ontwerp met een elegante grijze kleur, waardoor het een mooie toevoeging is aan je interieur. Het biedt niet alleen een comfortabele plek voor je kat, maar ook verschillende niveaus en speeltjes om zijn nieuwsgierigheid en speelsheid te bevredigen. Duurzaam en kwalitatief materiaal De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is, zodat je kat veilig kan spelen en krabben. Het kattenhuis biedt een veilige en warme omgeving voor je kat om zich terug te trekken en te rusten. MIRA Home streeft naar volledige klanttevredenheid en biedt professionele klantenservice voor en na je aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Zaza Home Luxe Houten Krabpaal vintage bruin , wit , bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Katten krabpaal met wasbase pluché kussens, 3 ligvakken en holten, MDF houtfineer katten klimboom • Vintage nu ook voor katten: Het donkere houtfineer van deze krabpaal en de in contrast staande witte bontkussens geven het kattenmeubel de flair van een rustieke, met sneeuw bedekte almhut • Voor pure knuffelkatten: de knuffelzachte kussens van wit pluche worden met klittenband op de platformen of in het huis aangebracht. Ze zijn bovendien probleemloos afneembaar en kunnen gemakkelijk worden gereinigd • Waar is de favoriete plek van snorris? Op een van de royale platformen van het kattenhuis of in de ruime kattenhol? Ongeacht voor welke plaats je kat kiest, de kattenboom biedt door de stabiele MDF-platen overal de hoogste stabiliteit • De stam van deze kattenkrabpaal is volledig omwikkeld met sisal. Hieraan en aan de kleine krabmat mag je kat haar klauwen naar hartenlust slijpen – beter dan op je bank, of? • Verras je viervoetige vrienden: Verwen je katten met deze krabpaal en geef ze een gezellige plek om te klimmen, krassen en te ontspannen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

We weten dat je kat graag uit je raam naar de bomen kijkt. Nu heb je een krabpaal voor ze! De knuffelige grot in de boom geeft je kat een gezellige plek om zich terug te trekken en te ontspannen Willen rondspringen? Geen probleem! Met een verstevigde bodemplaat en een extra kantelbeveiliging heeft deze krabpaal extra stabiliteit zodat je kat stoom af kunt blazen. Je kunt zelfs twee kattenvrienden uitnodigen (elk max. 5 kg). De kattenboom is een uitstekende plek om te ontspannen. Heb je onderstaande hangmat al gezien? Die is heel zacht! Je kat kan erin liggen en ontspannen. Een gemakkelijke montage en geen zorgen! Dankzij de duidelijke instructies en de gemarkeerde onderdelen kan je deze krabpaal snel opzetten. Je kat hoeft niet lang te wachten om zijn nieuwe koninkrijk te krijgen. Met een krabpaal als deze heeft je kat veel te doen wanneer het baasje niet thuis is: relaxen, strekken, spelen… Bovendien voelt het zachte oppervlak als een omhelzing! Productdetails: - Kleur: lichtgrijs - Materiaal: spaanplaat, pluche, sisal - Afmeting: 55 x 45 x 143 cm (L x B x H) - Gewicht: 13 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige

 • list plusDeze krabpaal heeft een mooi en modern design dat past bij elk interieur.
 • list plusDeze krabpaal biedt verschillende speel- en rustmogelijkheden voor katten, zoals een ligbedje en een huisje.
 • list plusDeze krabpaal is groot genoeg voor meerdere katten om tegelijkertijd te gebruiken.

Nadelen Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige

 • list plusDeze krabpaal is niet erg stabiel en wiebelt snel, wat gevaarlijk kan zijn voor katten.
 • list plusDeze krabpaal is van lage kwaliteit en kan snel kapot gaan, waardoor het geen duurzame investering is.
 • list plusDeze krabpaal heeft soms ontbrekende of onhandige gaten om de stokjes te bevestigen, wat het moeilijk kan maken om in elkaar te zetten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.9

Geef je katten een koninklijk gevoel met de Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige! Deze krabpaal biedt je katten de perfecte plek om te spelen, te rusten en hun nagels te scherpen. Het materiaal van sisal en pluche zorgt voor een comfortabele lig- en zitplaats en een duurzame krabpaal. Met meerdere niveaus en twee ligplekken is deze krabpaal perfect voor meerdere katten.

Maar wat maakt deze krabpaal anders dan andere? De afmetingen zijn perfect voor kleinere ruimtes, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. En het feit dat deze krabpaal geschikt is voor meerdere katten is een enorme pluspunt. De krabpaal Saar biedt niet alleen entertainment voor je katten, maar is ook een uitstekende manier om te voorkomen dat je meubilair beschadigd raakt.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de krabpaal stabiel is en niet om kan vallen. Dit is vooral belangrijk als je katten de krabpaal gebruiken als uitkijkpost. Het gebruik van catnip kan de krabpaal nog interessanter maken voor je katten, vooral als ze angstig zijn om te beginnen met krabben.

Met een hoogte van 138 cm en vijf niveaus biedt de Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige je katten alle ruimte om te spelen, te rusten en te krabben. Dit is de ideale krabpaal voor katten die binnen blijven en behoefte hebben aan een plek om hun energie kwijt te kunnen.

Mijn persoonlijke ervaring met deze krabpaal is zeer positief. Het is een stevige en duurzame krabpaal die perfect past in kleinere ruimtes. De afmetingen zijn precies goed en bieden mijn katten genoeg ruimte om te spelen en te rusten. Het enige nadeel is dat de krabpaal niet beschikt over veel speeltjes, maar dat is gemakkelijk op te lossen met het toevoegen van extra speeltjes. Kortom, de Katten Krabpaal Saar zwart Kattenhuis zwart | beige is een uitstekende keuze voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een duurzame en functionele krabpaal voor hun katten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

 • list plusHet is een sterke en duurzame krabpaal.
 • list plusHet heeft een mooi design.
 • list plusHet is eenvoudig in elkaar te zetten.

Nadelen Nancy's XXL Krabpaal voor katten grijs

 • list plusEr kunnen een onderdelen ontbreken bij de levering.
 • list plusDe planken kunnen te klein zijn voor sommige kattenrassen.
 • list plusHet kan pluisjes loslaten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.3

De Nancy's krabpaal is stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Deze Nancy's Krabpaal XXL is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Uw kat heeft gegarandeerd uren speelplezier in deze grijze XXL krabpaal met 3 platforms, 2 huisjes en nog meer benodigdheden voor uw kat. Je kattenvrienden hebben een comfortabel huis nodig om te spelen, een dutje te doen of rond te springen. Dit kattenhuis is de droom van hun katten die werkelijkheid kan worden. Meerdere krabpalen aanwezig, waardoor meerdere katten er gebruik van kunnen maken! Stabiliteit heeft prioriteit: Gemaakt van stevig natuurlijk Bewerkt hout en versterkt met strips aan de onderkant om de algehele stabiliteit te garanderen; anti-tip hardware is inbegrepen voor extra veiligheid. Eenvoudig thuis te installeren: Alle componenten zijn duidelijk gemarkeerd, gedetailleerde instructies en gereedschappen zijn inbegrepen, zelfs een beginneling kan dit meubel voor katten eenvoudig in elkaar zetten. Een all-in-one speelplaats voor katten: Een ruime speelboom en meerdere zitstokken zorgen voor een super ervaring; speciaal pluizig speelgoed en een touw maken het spelen voor jouw kat nog leuker. Productdetails: - Kleur: Lichtgrijs - Materiaal: Spaanplaat, Pluche, Sisal Touw - Totale afmetingen: 60 x 55 x 172 cm (B x D x H) - Gewicht van het product: 29,1 kg Inhoud van de verpakking: - 1 x Krabboom - 1 x Gebruiksaanwijzing (IT, DE, FR, EN, ES) De voordelen op een rij: Grote speelruimte Eenvoudig te installeren Top materialen en lange levensduur Hoogwaardig Design Makkelijk te verplaatsen Wij van Nancy Homestore bieden een 100% tevredenheidsgarantie en wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.8

Maak kennis met de perfecte krabpaal voor jouw geliefde kat: de Krabpaal Deluxe! Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan alle wensen en behoeften van je kat te voldoen. Met zijn 185 cm hoogte biedt de Yar Kitty Deluxe vele mogelijkheden voor je kat om te klimmen, te krabben en te spelen. De Yar Kitty Deluxe is ontworpen met hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzame en stabiele constructie. De plateaus en verdiepingen zijn gemaakt van stevig hout en de krabpalen zijn bekleed met hoogwaardige sisal touw. Hierdoor kan je kat zijn nagels scherpen en krabben zonder dat dit ten koste gaat van je meubels. De Yar Kitty Deluxe is voorzien van meerdere plateau's en verdiepingen, waardoor je kat altijd een favoriete plek heeft om te relaxen. De afneembare stoffen maken het schoonmaken van de krabpaal zeer eenvoudig, zodat je altijd een schone en hygiënische omgeving voor je kat kunt creëren. Niet alleen is de Krabpaal Deluxe functioneel en duurzaam, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het mooie en strakke design past in ieder huishouden en geeft je kat de luxe en comfortabele omgeving die hij verdient. Gun je kat het beste met de Yar Kitty Deluxe en geniet van de voordelen van een gelukkig en tevreden huisdier. Bestel nu en geef je kat het cadeau waar hij altijd van gedroomd heeft!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Hoppa! Kattenboom Krabpaal Grijs rookgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Hoppa! Kattenboom - Grijs - Fluweel SPACYFUL CAT IMMOBILE SEARCHES NEW OW OWNER: Het is uitgerust met 3 comfortabele pluche uitkijkplatformen en 2 ruime grotten. Een droomhuis voor elke huiskat MET SPEELPLAATS OP DE GRONDVLOER: Naast comfortabele rustplaatsen in het bovenste gedeelte van de krabpaal is er een spannende speeltuin met een schuin geplaatste krabplank in het onderste gedeelte ZONDER NET EN VALSE BODEM? In het circus zijn trucs zonder net spannend om naar te kijken. Maar met je trapezekunstenaar thuis zou je aan de veilige kant moeten zijn. Daarom is deze kattenboom voorzien van een versterkte bodemplaat en een anti-tipper. Ook de dikke sisal stammen zorgen voor de hoogste stabiliteit (Ø 8,6 cm) Een Hemelse bed voor katten: Na een wandeling door de tuin is het voor elke kat een traktatie om te rusten op de pluizige uitkijkplateaus en om hun hoofd op de verhoogde rand te leggen. Zo heeft uw huiskat altijd alles in beeld

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 beige , lichtroze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Een uitdagende krabpaal voor je (jonge) kat Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Pebbles van Homestyle Budget voorziet je kat in al deze behoeften. Krabpaal Pebbles De Krabpaal Pebbles is met een afmeting van 50 x 35 x 138 cm middelgrote krabpaal voor je kat. Deze krabpaal beschikt over meerdere ligplekjes zoals een beschut holletje en een zacht hangmandje. Ook bevat de krabpaal diverse speelmogelijkheden zoals een trappetje om op te spelen en bovenin meerdere muisjes om op te jagen. Natuurlijk bevat de krabpaal ook enkele sisalstammen om aan te kunnen krabben. Deze krabpaal is uitermate geschikt voor kittens maar kan te zwak zijn voor grote volwassen katten/katten van grote rassen. Extra koord voor extra stevigheid Sommige katten kunnen wel érg wild spelen met hun krabpaal. Vooral als je meerdere katten hebt, is het niet ongewoon dat ze samen spelen en de krabpaal gebruiken als hun speelparadijs. De Pebbles is dan ook voorzien van een koord waarmee je de krabpaal aan de muur kunt bevestigen. Het belang van een krabpaal Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisje zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabpaal Pebbles heeft een afmeting van 50 x 35 x 138 cm en is verkrijgbaar in de kleuren grijs/zwart en beige/lichtroze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van krabpalen. Er zijn namelijk 4227 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!