Bestenu

Beste kattentuigjes - dec. 2022

Met meer dan 355 kattentuigjes op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste kattentuigjes in een handige lijst
01Score: 9.9
Kattentuigje, borstharnas voor de kat
Kattentuigje, borstharnas voor de kat
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Kattentuigje met looplijn | Zwart Kattenharnas| Easy Step In  | Kattenriem | Kattenlijn | Kattentuig | Maat M
Kattentuigje met looplijn | Zwart Kattenharnas| Easy Step In | Kattenriem | Kattenlijn | Kattentuig | Maat M
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.6
Kattentuigje
Kattentuigje
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Kittentuigje
Kittentuigje
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Kattentuigje, borstharnas voor de kat
Kattentuigje, borstharnas voor de kat
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.8
Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat L Kat & Kitten
Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat L Kat & Kitten
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat M Kat & Kitten
Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat M Kat & Kitten
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Kattentuigje
Kattentuigje
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Make Me Purr Kattentuigje met Looplijn (Blauw Geruit)
Make Me Purr Kattentuigje met Looplijn (Blauw Geruit)
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Kittentuigje
Kittentuigje
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kattentuigje Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Om te wandelen met je kat of om het dier veilig mee te nemen naar de dierenarts gebruik je een kattentuigje. Hoe je een kattentuigje gebruikt en waar je allemaal op let bij aankoop, lees je in deze koopgids.

Hoe doe ik mijn kat een kattentuigje om?

Kattentuigjes zijn er in verschillende soorten en maten. Hoe je een kattentuigje precies omdoet, ligt dus aan het model en type sluiting. In veel gevallen heeft het tuigje twee riempjes die rond verschillende lichaamsdelen van de kat worden bevestigd, zoals de hals en de buik. Druk van eventueel trekken wordt beter over het lijf verdeeld en de kat ontsnapt op deze manier minder snel.

Wanneer je op zoek bent naar een kattentuigje, bestudeer dan de productinformatie om precies te weten hoe je het kattentuigje omdoet. Doe je het tuigje verkeerd om, dan wringt de kat zich makkelijker uit het tuigje.

Kan een kat getraind worden om met een kattentuigje te lopen?

Katten zijn echte gewoontedieren. Het kan veel tijd kosten om een volwassen kat aan een tuigje te laten wennen, maar het is zeker niet onmogelijk. Kittens en jonge katten zijn nog iets makkelijker te vormen, dus als je jouw kat wilt trainen om met een kattentuigje te lopen, is het goed om op een jonge leeftijd te beginnen.

Laat een kat altijd stapsgewijs aan het tuigje wennen. Pas wanneer je zeker weet dat de kat zich comfortabel voelt bij de stap, ga je rustig verder met de volgende. Je kunt als voorbeeld de volgende stappen aanhouden:

  • Leg het tuigje op belangrijke en/of geliefde plekken, zoals een slaapplek of naast de voerbakjes
  • Doe het tuigje gedeeltelijk en/of losjes om, beloon ondertussen door te aaien of met kattensnoepjes
  • Doe het tuigje helemaal om, stop met belonen wanneer de kat geen aandacht meer schenkt aan het dragen van het tuigje
  • Laat de kat steeds iets langer met het tuigje om rondlopen, maar houd de poes nog wel in huis
  • Wanneer de kat volledig gewend is, kun je beginnen met een kleine wandeling
  • Breid de wandelingen steeds meer uit en wandel het liefst op vaste tijdstippen

Wat moet ik doen als mijn kat het tuigje niet om wilt?

De uitspraak "geduld is een schone zaak" is in dit geval van toepassing. Als jouw kat het tuigje niet om wilt, is de kans groot dat het dier er simpelweg nog niet aan gewend is. Dwing de kat niet in het tuigje. Het dier ontwikkelt zo negatieve associaties met het tuigje en kan zelfs in paniek raken. Zoals we weten maakt een kat in het nauw gedreven rare sprongen, en dat willen we voorkomen.

Maak dus gebruik van de aanwijzingen onder het vorige kopje en train jouw kat langzaam maar zeker om aan het tuigje te wennen.

Wat is het verschil tussen een kattentuigje en een harnas?

Het voornaamste verschil tussen een kattentuigje en een harnas is dat een harnas een groter deel van het lichaam van de kat bedekt. Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen. Een harnas kan de kat gemiddeld moeilijker uit ontsnappen, maar kan ook iets lastiger zijn om aan te wennen.

In de winter kan een harnas ook meer warmte bieden, maar in de zomer is dat juist een nadeel. Een tuigje is dan soepeler en een stuk luchtiger.

Waar let je op als je een kattentuigje koopt?

Wanneer je een kattentuigje wilt aanschaffen, is de keuze erg ruim. Het is dan ook goed om te weten welke eigenschappen van een kattentuigje jouw voorkeur hebben en beter bij jouw kat passen.

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat het tuigje past bij het formaat van jouw kat. Vaak worden de maten van tuigjes aangeduid in XS-XL en vind je een schema met de omtrek in de centimeters die bij de maat hoort. Gebruik een meetlint om de maten van jouw kat op te nemen en kies vervolgens op basis van de maattabel de juiste maat.

Het model van het tuigje bepaalt hoe je het tuigje bij de poes omdoet. Er zijn bijvoorbeeld varianten met riempjes, die je om de hals en de buik bevestigt. Andere soorten gaan over het hoofdje en bind je onder de buik vast, en er zijn ook tuigjes die je als een soort mouwloos jasje aantrekt.

Bijna alle kattentuigjes zijn gemaakt om ontsnappingsgevaar tot een minimum te beperken, dus de beste soort komt voornamelijk neer op eigen voorkeur.

Verder denk je aan het type sluiting. De meeste kattentuigjes hebben sluitingen in de vorm van kunststof gespen, maar er zijn ook kattentuigjes die je bevestigt met klittenband. Klittenband zorgt in dit geval voor meer flexibiliteit, maar raakt ook iets makkelijker los dan kunststof gespen.

Het materiaal heeft samen met het model van het tuigje ook invloed op het draagcomfort. Wat het draagcomfort betreft worden tuigjes opgedeeld in twee categorieën: het gewone tuigje en de soft tuigjes. Gewone tuigjes, en dan vooral de modellen met riempjes, worden van erg stevig materiaal met weinig flexibiliteit gemaakt. Soft tuigjes zijn zachter en voelen aan als een stevig kledingstuk.

Als je graag in de avond met jouw kat wandelt, is het ten slotte verstandig om voor een reflecterend tuigje te kiezen. De poes is goed zichtbaar voor jouw omgeving en dat maakt deelname aan het wandelverkeer een stuk veiliger.

hero illustration

Hoe komt deze leuke kattentuigje ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste kattentuigje ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over kattentuigjes, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kattentuigjes die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke kattentuigjes het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kattentuigjes stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste kattentuigjes in een oogopslag

1 - Kattentuigje, borstharnas voor de kat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als grote dierenvriend wens je het beste voor je kat en dat uw huisdier gezien wordt. Daarom is dit comfortabele, reflecterende, kattentuigje gemaakt van zacht en ademend materiaal. Dankzij de anti-trek en anti-verstikking eigenschappen, verdeelt dit kattentuigje de druk als gevolg van trekken vele malen beter dan de standaard halsband, Nek- en borstmaten: Wij adviseren je om eerst de nek en borstmaten van je kat goed op te meten, voordat je gaat bestellen. Hiermee voorkom je teleurstellingen. Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er twee vingers tussen het tuig en de huid van de kat passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de kat oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen. Bij twijfel kunt je het beste een grotere maat bestellen. maat S: nek: 22 cm, borst: 25-35 cm, aanbevolen gewicht: 1 - 2 kg maat M: nek: 28 cm, borst: 35-45 cm, aanbevolen gewicht: 2 - 4 kg maat L: nek: 32 cm, borst: 40-45 cm, aanbevolen gewicht: 3 - 6 kg Alle voordelen op een rij: Makkelijk aantrekken Zeer comfortabel Meerdere maten verkrijgbaar Uitwasbaar op 30º C. Vermindering van wrijvingspijnen Vermindering kokhalzen, hoesten en verstikking Lengte van de riem is 118 cm. Reflecterende streep voor extra zichtbaarheid Licht en ademend materiaal Stevig en sterk materiaal Klittenband sluiting op de rug Kattentuigje gemaakt voor uw en zijn of haar comfort. De kattentuigjes zijn eenvoudig aan te trekken, zodat je snel klaar bent om je kat mee te nemen voor een wandeling. Je doet het borstharnas over de kop van je kat, riempje vastklikken en klaar. Bij een goed passend harnas voorkom je wrijvingspijnen, irritaties en verstikking bij je kat. Het kattentuigje is zo ontworpen dat het letsel bij je huisdier voorkomt. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op kokhalzen en stikken een stuk kleiner wordt. De reflecterende elementen rond de borst zorgen voor extra veiligheid in het donker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Kattentuigje met looplijn | Zwart Kattenharnas| Easy Step In | Kattenriem | Kattenlijn | Kattentuig | Maat M

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je ook altijd zoveel moeite om je kat in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele tuigje met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit kattentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Deze harnas is geschikt voor middelgrote en grote katten of kleine honden. Deze harnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze tuigjes hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je kat te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. Innovatief vest. Het tuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste tuigjes. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je kat om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om de luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor katten. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel kat als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit tuigje en meegeleverd riempje. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Maat M Ideale Nekmaat: 32 cm Ideale Borstmaat: 35 - 45 cm Gewicht Ongeveer: 4 - 6 kg Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Kattentuigje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je ook altijd zoveel moeite om je kat in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele tuigje met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit kattentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Deze harnas is geschikt voor kleine tot middelgrote katten en kleine honden. Deze harnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze tuigjes hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je kat te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. Innovatief vest. Het tuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste tuigjes. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je kat om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om de luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor katten. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel kat als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit tuigje en meegeleverd riempje. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Maat S Ideale Nekmaat: 28 cm Ideale Borstmaat: 35 - 45 cm Gewicht Ongeveer: 2 - 5 kg Voor kleinere katjes Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Kittentuigje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je ook altijd zoveel moeite om je kat in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele tuigje met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit kattentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Deze harnas is geschikt voor kittens en puppy's. Deze harnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze tuigjes hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je kat te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. Innovatief vest. Het tuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste tuigjes. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je kat om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om de luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor katten. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel kat als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit tuigje en meegeleverd riempje. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Maat XS Ideale Nekmaat: 28 cm Ideale Borstmaat: 25 - 35 cm Gewicht Ongeveer: 1 - 3 kg Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Kattentuigje, borstharnas voor de kat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als grote dierenvriend wens je het beste voor je kat en dat uw huisdier gezien wordt. Daarom is dit comfortabele, reflecterende, kattentuigje gemaakt van zacht en ademend materiaal. Dankzij de anti-trek en anti-verstikking eigenschappen, verdeelt dit kattentuigje de druk als gevolg van trekken vele malen beter dan de standaard halsband, Nek- en borstmaten: Wij adviseren je om eerst de nek en borstmaten van je kat goed op te meten, voordat je gaat bestellen. Hiermee voorkom je teleurstellingen. Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er twee vingers tussen het tuig en de huid van de kat passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de kat oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen. Bij twijfel kunt je het beste een grotere maat bestellen. maat S: nek: 22 cm, borst: 25-35 cm, aanbevolen gewicht: 1 - 2 kg maat M: nek: 28 cm, borst: 35-45 cm, aanbevolen gewicht: 2 - 4 kg maat L: nek: 32 cm, borst: 40-45 cm, aanbevolen gewicht: 3 - 6 kg Alle voordelen op een rij: Makkelijk aantrekken Zeer comfortabel Meerdere maten verkrijgbaar Uitwasbaar op 30º C. Vermindering van wrijvingspijnen Vermindering kokhalzen, hoesten en verstikking Lengte van de riem is 118 cm. Reflecterende streep voor extra zichtbaarheid Licht en ademend materiaal Stevig en sterk materiaal Klittenband sluiting op de rug Kattentuigje gemaakt voor uw en zijn of haar comfort. De kattentuigjes zijn eenvoudig aan te trekken, zodat je snel klaar bent om je kat mee te nemen voor een wandeling. Je doet het borstharnas over de kop van je kat, riempje vastklikken en klaar. Bij een goed passend harnas voorkom je wrijvingspijnen, irritaties en verstikking bij je kat. Het kattentuigje is zo ontworpen dat het letsel bij je huisdier voorkomt. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op kokhalzen en stikken een stuk kleiner wordt. De reflecterende elementen rond de borst zorgen voor extra veiligheid in het donker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat L Kat & Kitten

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je samen met je kat op pad? Dat kan met het kattentuigje van Zootic! Met dit tuigje neem je jouw kat op een veilige manier mee op gezamenlijke uitstapjes. Het kattenharnas in maat L is geschikt voor middelgrote tot grote katten. Om zeker te weten dat het kattentuigje goed past, is het handig om je kat eerst even op te meten. Hier kan je onze maattabel bij gebruiken. Veilig en eenvoudig Het kattentuigje is gemakkelijk om te doen dankzij het traploos verstelbare klittenband en de kliksluiting. Hiermee pas je het katten tuigje volledig aan het postuur van jou kat aan. De meegeleverde kattenriem bevestig je eenvoudig aan het tuigje dankzij de twee veiligheidsringen. Comfortabel en ademend materiaal Het Zootic kattenharnas is gemaakt van 3-laags ademend airmesh. Dit rekbare materiaal is niet alleen heel stevig en duurzaam, maar zorgt ook voor een comfortabele pasvorm. Het katten tuigje past hierdoor perfect om het lichaam van je kat, zonder te strak te zitten. Zootic kattentuigje ✔ Voor veilige en comfortabele uitstapjes met je kat ✔ Gemaakt van 3-laags airmesh materiaal voor optimaal draagcomfort ✔ Dankzij de meegeleverde kattenriem van 200 cm kan je meteen op pad ✔ Je past het kattentuigje gemakkelijk aan dankzij het klittenband en de kliksluiting ✔ Ideaal voor bijvoorbeeld het uitlaten van je kat, dierenartsbezoekjes en vakanties Tip van Zootic: laat je kat eerst rustig wennen aan het kattenharnas. Dit kan je doen door het kattenharnas in het begin thuis om te doen. Wanneer je kat gewend is aan het harnas, kan je samen naar buiten gaan. Specificaties Lengte van de lijn: 200 cm Halsomvang: 24 tot 33 cm Borstomvang: 36 tot 41 cm Materiaal kattenriem: nylon Materiaal katten tuigje: airmesh en polyester Sluiting: traploos verstelbaar klittenband en kliksluiting aan hals en borst Maak het uitlaten voor jou én je kat veilig en comfortabel en bestel het Zootic kattentuigje vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Kattentuigje met Leiband Riem Kattenharnas Zwart Maat M Kat & Kitten

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je samen met je kat op pad? Dat kan met het kattentuigje van Zootic! Met dit tuigje neem je jouw kat op een veilige manier mee op gezamenlijke uitstapjes. Het kattenharnas in maat M is geschikt voor kleine tot middelgrote katten. Om zeker te weten dat het kattentuigje goed past, is het handig om je kat eerst even op te meten. Hier kan je onze maattabel bij gebruiken. Veilig en eenvoudig Het kattentuigje is gemakkelijk om te doen dankzij het traploos verstelbare klittenband en de kliksluiting. Hiermee pas je het katten tuigje volledig aan het postuur van jou kat aan. De meegeleverde kattenriem bevestig je eenvoudig aan het tuigje dankzij de twee veiligheidsringen. Comfortabel en ademend materiaal Het Zootic kattenharnas is gemaakt van 3-laags ademend airmesh. Dit rekbare materiaal is niet alleen heel stevig en duurzaam, maar zorgt ook voor een comfortabele pasvorm. Het katten tuigje past hierdoor perfect om het lichaam van je kat, zonder te strak te zitten. Zootic kattentuigje ✔ Voor veilige en comfortabele uitstapjes met je kat ✔ Gemaakt van 3-laags airmesh materiaal voor optimaal draagcomfort ✔ Dankzij de meegeleverde kattenriem van 200 cm kan je meteen op pad ✔ Je past het kattentuigje gemakkelijk aan dankzij het klittenband en de kliksluiting ✔ Ideaal voor bijvoorbeeld het uitlaten van je kat, dierenartsbezoekjes en vakanties Tip van Zootic: laat je kat eerst rustig wennen aan het kattenharnas. Dit kan je doen door het kattenharnas in het begin thuis om te doen. Wanneer je kat gewend is aan het harnas, kan je samen naar buiten gaan. Specificaties Lengte van de lijn: 200 cm Halsomvang: 20 tot 26 cm Borstomvang: 30 tot 34 cm Materiaal kattenriem: nylon Materiaal katten tuigje: airmesh en polyester Sluiting: traploos verstelbaar klittenband en kliksluiting aan hals en borst Maak het uitlaten voor jou én je kat veilig en comfortabel en bestel het Zootic kattentuigje vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Kattentuigje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je ook altijd zoveel moeite om je kat in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele tuigje met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit kattentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Deze harnas is geschikt voor kleine tot middelgrote katten en kleine honden. Deze harnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze tuigjes hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je kat te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. Innovatief vest. Het tuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste tuigjes. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je kat om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om de luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor katten. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel kat als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit tuigje en meegeleverd riempje. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Maat S Ideale Nekmaat: 28 cm Ideale Borstmaat: 35 - 45 cm Gewicht Ongeveer: 2 - 5 kg Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Make Me Purr Kattentuigje met Looplijn (Blauw Geruit)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je de wereld van je huistijger verruimen? Laat je kat dan op een veilige manier de buitenwereld ontdekken met het handgemaakte Japanse tuigje van Make Me Purr! Daarnaast kan je met het harnas en de bijgeleverde lijn van 120 centimeter je vriendje makkelijker meenemen naar de dierenarts, de trimsalon of het vakantieadres. De Obi Het Make Me Purr tuigje is geïnspireerd door de Japanse Kimono, dat is traditionele kledij voor speciale gelegenheden. Het strikje wat toegevoegd is moet de Obi voorstellen, de riem die op de rug in een mooie strik geknoopt is. Een echte eyecatcher! Stappenplan ➜ Leg het tuigje neer op een plek waar je kat zich vaak bevindt. Laat hem/haar eraan snuffelen en ontdekken dat het tuigje geen gevaar is. ➜ Zodra je kat op zijn gemak is, doe dan rustig het tuigje aan. Zorg dat er bij de nek en de buik 1 vinger ruimte is. Dwing je maatje niet, wilt hij/zij het tuigje niet aan, laat dan los en wacht een tijdje voor je het opnieuw probeert. ➜ Blijf voorlopig eerst nog binnen. Laat je kat minimaal 1 keer per dag rondlopen in huis met het tuigje, verleng de tijd van het dragen steeds met een aantal minuten. Beloon ook met kleine snoepjes. ➜ Als het zover is om naar buiten te gaan, neem dan niet de leiding. Je kat is geen hond en gaat vooral de wereld in om te ontdekken. Het enige waar jij voor moet zorgen, is dat je pluizige tijger veilig rond kan kijken. Begin ook met een open deur en ga niet gelijk de tuin uit. Zorg dat je huistijger, indien gewenst, altijd weer naar binnen kan rennen. Voordelen ✔ Handgemaakt ✔ Geïnspireerd door de Japanse Kimono ✔ Ideaal voor een begeleide wandeling ✔ Ook handig voor het reizen naar de dierenarts of de trimsalon ✔ Verstelbare halsband van 18 tot 32cm ✔ Verstelbare borstriem van 22 tot 40cm ✔ Inclusief lijn van 120cm ✔ Ook geschikt voor kleine hondenrassen Specificaties ➜ Geschikt voor katten : <7,5 kilogram ➜ Verstelbare borstriem : 22 tot 40 centimeter ➜ Verstelbare halsband : 18 tot 32 centimeter ➜ Lengte lijn : 120 centimeter ➜ Materiaal : Katoen Disclaimer ➜ Laat je huisdier nooit zonder toezicht het tuigje dragen. Ook als je deze vastmaakt aan een langere lijn in de tuin, blijf er ten allen tijden bij. Inhoud verpakking ➜ 1x Make Me Purr Kattentuigje Ervaar de Meowgic!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Kittentuigje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je ook altijd zoveel moeite om je kat in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele tuigje met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit kattentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Deze harnas is geschikt voor kittens en puppy's. Deze harnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze tuigjes hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je kat te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. Innovatief vest. Het tuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste tuigjes. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je kat om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om de luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor katten. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel kat als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit tuigje en meegeleverd riempje. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Maat XS Ideale Nekmaat: 28 cm Ideale Borstmaat: 25 - 35 cm Gewicht Ongeveer: 1 - 3 kg Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattentuigjes. Er zijn immers 355 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste