Wat is de beste Kattenhalsband met gps van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het kopen van een goede Kattenhalsband met gps is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Kattenhalsband met gps van 2023? Na het analyseren van 1474 Kattenhalsbanden met gps kwam de Tractive GPS Tracker for Cats als beste uit onze Kattenhalsband met gps-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kattenhalsbanden met gps, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kattenhalsbanden met gps-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kattenhalsband met gps-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kattenhalsbanden met gps

1Score: 9.7
Tractive GPS Tracker for Cats
Beste kattenhalsband met gps
Tractive GPS Tracker for Cats
Tractive
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Tractive GPS Collar
Zeer robuuste halsband met meerdere functies
Tractive GPS Collar
Tractive
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Cube Real Time GPS Dog
Ideaal voor stedelijk gebruik
Cube Real Time GPS Dog
Cube
4Score: 8.6
Cube Pro
Cube Pro
Cube
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
Pawscout Smarter Pet Tag
Pawscout Smarter Pet Tag
Pawscout
6Score: 8
PetKit P2
PetKit P2
PetKit
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.7
Kippy Vita
Perfect voor tracking op lange afstand
Kippy Vita
Kippy
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.3
Loc8tor Tabcat
Loc8tor Tabcat
Loc8tor
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.1
Weenect Cats 2
Weenect Cats 2
Weenect
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenhalsband Met Gps Koopgids

Hou je trouwe harige vriend nauwkeurig in de gaten met een kattenhalsband met gps! Hiermee zie je waar je kat uithangt en raak je hem of haar niet zo makkelijk meer kwijt. Duik in de koopgids en ontdek de beste modellen!

Werking en nauwkeurigheid

Een kattenhalsband met gps werkt doordat er een kleine gps-chip in de halsband is ingebouwd die signalen uitzendt die door satellieten worden opgevangen. Op deze manier kan de locatie van de halsband en dus ook de kat worden bepaald. De nauwkeurigheid van de gps-functie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de gps-chip, de dekking van het gps-netwerk en de omgeving waarin de kat zich bevindt.

Over het algemeen zijn kattenhalsbanden met gps vrij nauwkeurig, maar het is belangrijk om te weten dat er altijd enige afwijking kan zijn. Het is dus mogelijk dat de locatie die wordt weergegeven niet exact overeenkomt met de daadwerkelijke locatie van de kat. Het is daarom verstandig om regelmatig de locatie te controleren en te kijken of het overeenkomt met waar de kat zich daadwerkelijk bevindt.

Kortom, een kattenhalsband met gps werkt door middel van een gps-chip die locatiegegevens doorstuurt naar satellieten. De nauwkeurigheid kan variëren, maar over het algemeen zijn deze halsbanden vrij nauwkeurig en kunnen ze je helpen om de locatie van je kat in de gaten te houden.

Is de halsband comfortabel?

Als je overweegt om een kattenhalsband met gps aan te schaffen, dan is het belangrijk om te weten of de halsband comfortabel is voor je kat om te dragen. Een goede kattenhalsband met gps is ontworpen met het comfort van de kat in gedachten.

De meeste kattenhalsbanden met gps zijn licht van gewicht en gemaakt van zachte en ademende materialen, zoals nylon of neopreen. Sommige halsbanden hebben ook een verstelbare pasvorm, zodat je het gemakkelijk kunt aanpassen aan de nek van je kat. Het is belangrijk om te controleren of de kattenhalsband niet te strak of te los zit en dat het niet irriteert op de huid van jouw kat.

Bovendien, sommige katten zijn gevoeliger voor het dragen van een halsband dan andere katten. Het is daarom aan te raden om de halsband gedurende korte periodes te laten dragen en de kat te observeren om te zien hoe hij of zij erop reageert. Als jouw kat zich ongemakkelijk voelt met de halsband, dan is het misschien beter om een andere halsband te kiezen of het gebruik ervan te vermijden.

Gebruik met smartphone of webportal

Veel kattenhalsbanden met gps zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een mobiele app of een webportal. Deze apps en portals bieden je de mogelijkheid om de locatie van je kat op elk moment te controleren en sommige apps bieden zelfs extra functies zoals de mogelijkheid om geofencing of veilige zones in te stellen.

Om de kattenhalsband te koppelen aan de mobiele app of webportal, moet je eerst de app downloaden of naar de webportal gaan. Vervolgens maak je een account aan en volg je de instructies om de halsband te koppelen aan het account. Nadat de koppeling is voltooid, kun je de locatie van de halsband en dus je kat in real-time controleren, de geschiedenis van de locatie bekijken en extra functies gebruiken die beschikbaar zijn in de app of portal.

Het is belangrijk om te controleren of de kattenhalsband die je overweegt compatibel is met de mobiele app of webportal die je wilt gebruiken. Sommige halsbanden werken alleen met bepaalde apps of portals, terwijl andere halsbanden compatibel zijn met meerdere apps en portals. Het is ook belangrijk om te controleren of er kosten verbonden zijn aan het gebruik van de app of portal en of er beperkingen zijn aan de functies die beschikbaar zijn.

Kortom, veel kattenhalsbanden met gps zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een mobiele app of webportal. Deze apps en portals bieden extra functies en de mogelijkheid om de locatie van je kat op elk moment te controleren. 

Extra functies

Sommige kattenhalsbanden met gps bieden extra functies naast de standaard gps-locatietracking. Hieronder staan een paar voorbeelden:

 • Activiteitstracker: Sommige kattenhalsbanden met gps bieden een ingebouwde activiteitstracker die je inzicht geeft in de dagelijkse activiteiten van je kat, zoals het aantal stappen en de totale afgelegde afstand. Op deze manier kun je het activiteitenniveau van je kat bijhouden en zorgen dat hij of zij voldoende beweegt.
 • Virtuele omheining: Een virtuele omheining is een extra functie die je kunt gebruiken om veilige zones voor je kat in te stellen. Op deze manier ontvang je een waarschuwing wanneer je kat een veilige zone verlaat en voorkom je dat je kat te ver van huis gaat.
 • Waterdichtheid: Sommige kattenhalsbanden met gps zijn waterdicht, wat betekent dat ze in de regen kunnen worden gebruikt en je kat geen natte halsband krijgt. Dit is vooral handig als je in een regenachtig gebied woont.
 • Batterijduur: De batterijduur is ook een belangrijke extra functie om rekening mee te houden. Sommige kattenhalsbanden hebben een lange batterijduur en hoeven slechts een paar keer per maand te worden opgeladen, terwijl andere halsbanden vaker moeten worden opgeladen.
 • Veiligheidssluiting: Sommige kattenhalsbanden zijn voorzien van een veiligheidssluiting die open springt wanneer er te veel druk op de halsband wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld als je kat vast komt te zitten.
hero illustration

Hoe testen we Kattenhalsbanden met gps?

Om de beste Kattenhalsband met gps te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kattenhalsband met gps-test hebben we 1474 Kattenhalsbanden met gps vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Kattenhalsband met gps-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Kattenhalsband met gps-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Kattenhalsband met gps-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Kattenhalsband met gps in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1474 Kattenhalsbanden met gps te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kattenhalsbanden met gps op een rijtje

1. Beste kattenhalsband met gps: Tractive GPS Tracker for Cats

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive GPS Tracker for Cats

 • list plusNauwkeurige locatietracking
 • list plusReal-time tracking mogelijkheden
 • list plusDuurzaam ontwerp

Nadelen Tractive GPS Tracker for Cats

 • list plusVereist een volledig opgeladen batterij
 • list plusVereist de Tractive GPS mobiele app
 • list plusVereist een abonnementsplan

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
9.78
De Tractive GPS Tracker Kat Mini Blauw is een kattenhalsband met GPS-functionaliteit die zowel locatietracking als gezondheidsmonitoring biedt. Het is lichtgewicht en waterdicht, waardoor het geschikt is voor avontuurlijke katten. Het apparaat kan eenvoudig aan de halsband van je kat worden bevestigd en biedt real-time locatie-updates via een iOS- of Android-app. Het maakt ook een heatmap van de bewegingen van je kat en biedt virtuele omheiningen om meldingen te ontvangen wanneer je kat bepaalde gebieden betreedt of verlaat.

Volgens de reviews wordt de Tractive GPS Tracker Kat Mini Blauw geprezen om zijn nauwkeurigheid en real-time trackingmogelijkheden. Een reviewer testte het apparaat tijdens wandelingen en hikes en vond het een nuttige veiligheidsmaatregel. Het apparaat biedt ook welzijnsindicatoren zoals activiteitsminuten, geschatte verbrande calorieën en slaappatronen, hoewel deze functies niet uitgebreid werden gebruikt door de katten van de reviewers.

Vergeleken met andere katten GPS-trackers op de markt, valt de Tractive GPS Tracker Kat Mini Blauw op door zijn gebruiksgemak en duurzame ontwerp. Het heeft een slank en lichtgewicht ontwerp dat comfortabel aan de halsband van je kat bevestigd kan worden. Het apparaat houdt een week of langer een lading vast en kan verbinding maken met vertrouwde WiFi-netwerken en grote mobiele netwerken in meer dan 180 landen.

Wat betreft de concurrentie wordt de Jiobit GPS Cat Tracker for Cats aanbevolen als de beste keuze vanwege zijn onbeperkte bereik en lange batterijduur. Het is echter duurder en vereist een maandelijks abonnement. De Cube Pro Bluetooth GPS Tracker for Cats is een meer budgetvriendelijke optie met goede functionaliteit en een lange batterijduur, maar het heeft een beperkt bereik in vergelijking met andere trackers. De PetFon Pet GPS Tracker is een andere premium optie met een langeafstandsbereik, maar vereist ook een maandelijks abonnement.

De Tractive GPS Tracker Kat Mini Blauw blinkt uit in zijn combinatie van GPS-tracking en gezondheidsmonitoring, waardoor het een allesomvattende oplossing is voor katteneigenaren. Het primaire gebruiksscenario is gemoedsrust bieden door eigenaren in staat te stellen hun katten in real-time te lokaliseren en meldingen te ontvangen als ze zich buiten een aangewezen gebied begeven. Het is echter belangrijk op te merken dat het apparaat een volledig opgeladen batterij, de Tractive GPS mobiele app en een abonnement vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functies.

Kortom, de Tractive GPS Tracker Kat Mini Blauw is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kattenhalsband met GPS-functionaliteit. Het biedt nauwkeurige locatietracking, gezondheidsmonitoringfuncties en een duurzaam ontwerp. Hoewel het concurrentie ondervindt van andere GPS-trackers op de markt, maken de combinatie van functies en het gebruiksgemak het een sterke concurrent in de categorie katten GPS-tracker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Zeer robuuste halsband met meerdere functies: Tractive GPS Collar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive GPS Collar

 • list plusBetrouwbare virtuele omheining functie
 • list plusInclusief wellness monitoring
 • list plusLichtgewicht en waterdicht ontwerp

Nadelen Tractive GPS Collar

 • list plusSommige reviewers maakten geen gebruik van de wellness monitoring functie
 • list plusAndere trackers hebben mogelijk een langere batterijduur of groter bereik
 • list plusSpecifieke voordelen van andere trackers kunnen beter passen bij individuele voorkeuren

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
8.98
De Tractive GPS Katten Tracker is een zeer robuuste halsband met meerdere functies die het een betrouwbare keuze maken voor katteneigenaren die hun harige vriendjes in de gaten willen houden. Hij is gemakkelijk aan de halsband van je kat te bevestigen en biedt live tracking, locatiegeschiedenis en virtuele omheiningen. De tracker communiceert snel met je telefoon en is een consistente en krachtige keuze.

Een reviewer vond de functie voor virtuele omheining betrouwbaar en zei: "De functie voor virtuele omheining werkte betrouwbaar." Deze functie waarschuwt je als je kat buiten een aangewezen gebied komt en zorgt voor een extra laag veiligheid en gemoedsrust.

De Tractive GPS Katten Tracker bevat ook wellness monitoring, waarmee je de activiteit en slaappatronen van je kat kunt volgen. Sommige reviewers vermeldden echter dat ze deze functies niet zo veel gebruikten omdat hun katten de tracker alleen voor korte periodes droegen.

In vergelijking met andere kattentrackers op de markt biedt de Tractive GPS Katten Tracker een lichtgewicht en waterdicht ontwerp, waardoor het comfortabel is voor katten om te dragen. Hij heeft een onbeperkt wereldwijd bereik en kan verbinding maken met WiFi, Bluetooth en grote mobiele netwerken in meer dan 180 landen. De tracker heeft een batterijduur van maximaal een week en kan in minder dan 2 uur volledig worden opgeladen.

In vergelijking met andere topkeuzes voor kattentrackers valt de Tractive GPS Katten Tracker op door zijn robuuste functies en gebruiksvriendelijke interface. Hij biedt real-time tracking, locatiegeschiedenis, virtuele omheiningen en wellness monitoring. Hoewel sommige andere trackers specifieke voordelen kunnen hebben, zoals een langere batterijduur of groter bereik, biedt de Tractive GPS Katten Tracker een uitgebreid pakket met een balans van functies.

Al met al is de Tractive GPS Katten Tracker een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie voor katteneigenaren. De belangrijkste functies, waaronder live tracking, locatiegeschiedenis, virtuele omheiningen en wellness monitoring, maken het een uitstekende keuze op de markt. Het is echter belangrijk om je specifieke behoeften en voorkeuren in overweging te nemen bij het selecteren van een kattentracker, aangezien andere opties mogelijk specifieke voordelen hebben op bepaalde gebieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Ideaal voor stedelijk gebruik: Cube Real Time GPS Dog

Loading ...

Voordelen Cube Real Time GPS Dog

 • list plusEchte tijd tracking van de locatie van je huisdier
 • list plusVeelzijdig apparaat met meerdere volgtechnologieën
 • list plusGebruikersvriendelijk met eenvoudige installatie en app-integratie

Nadelen Cube Real Time GPS Dog

 • list plusGeen specifieke beoordelingen of reviews van de Consumentenbond
 • list plusKan een abonnement vereisen voor bepaalde functies

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.53
De Kattenhalsband met GPS is een veelzijdig apparaat waarmee je de locatie van je huisdier in realtime kunt volgen met behulp van je smartphone. Deze GPS-tracker maakt gebruik van GPS, WiFi, cellulaire zendmast-triangulatie en Bluetooth voor nauwkeurige locatierapportage. Het is speciaal ontworpen voor stedelijk gebruik, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die in steden wonen.

Een van de opvallende kenmerken van de Kattenhalsband met GPS is de compatibiliteit met de Cube Tracker-app. Deze app stelt je in staat om eenvoudig de locatiegeschiedenis van de tracker te controleren, virtuele geo-fence zones in te stellen voor realtime meldingen en zelfs de locatie van het apparaat te delen met vrienden en familie. De tracker heeft ook een programmeerbare knop waarmee je aangepaste berichten kunt sturen, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Volgens een recensie op The Spruce Pets wordt de Cube Real Time GPS-honden- en kattentracker aanbevolen voor gebruik in steden. Het benadrukt het belang van het overwegen van de grootte van de tracker, app-functies, bereik, batterijduur en abonnementen bij het kiezen van een kattentracker. Het artikel vermeldt ook dat de Cube GPS Tracker binnen enkele minuten direct uit de doos werkt, wat het gebruiksvriendelijk maakt.

In vergelijking met andere kattentrackers op de markt onderscheidt de Cube GPS Tracker zich door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. De Tractive GPS-tracker voor katten wordt beschouwd als de beste overall, terwijl de Cube Real Time GPS-honden- en kattentracker specifiek wordt aanbevolen voor stedelijke gebieden. Voor mensen met een beperkt budget wordt de Pawscout Smarter Pet Tag voorgesteld.

Hoewel specifieke beoordelingen en recensies voor de Cube GPS Tracker niet worden verstrekt door Consumer Reports, is het vermeldenswaard dat de tracker wordt geleverd met een levenslange garantie en snelle en betrouwbare klantenservice biedt. Deze factoren dragen bij aan de algehele positieve gebruikerservaring en bieden gemoedsrust aan huisdiereigenaren.

Tot slot is de Kattenhalsband met GPS een uitstekende keuze voor stedelijke huisdiereigenaren die de verblijfplaats van hun katten in realtime willen volgen. De veelzijdige functies, zoals nauwkeurige locatierapportage en virtuele geo-fence zones, maken het een opvallende optie op de markt. Hoewel er andere concurrenten beschikbaar zijn, biedt de Kattenhalsband met GPS een gebruiksvriendelijke ervaring, ondersteund door een levenslange garantie en betrouwbare klantenservice.

Verkrijgbaar bij:

4. Cube Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cube Pro

 • list plusBetaalbaar
 • list plusBetrouwbare locatietracking
 • list plusScheidingsalarm

Nadelen Cube Pro

 • list plusBeperkt bereik
 • list plusNiet-oplaadbare batterij
 • list plusOnnauwkeurig in afgelegen gebieden met zwakke mobiele dekking

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.62
Functionaliteit
8.76
Gebruiksgemak
8.51
De Cube Pro Bluetooth GPS Tracker voor katten is een betaalbare optie met goede functionaliteit. Ik gebruik Bluetooth voor het volgen en heb een bereik van 200 voet. Ik heb een alarmsysteem voor scheiding, ik ben lichtgewicht en waterdicht. Mijn batterij gaat tot 12 maanden mee, maar is niet oplaadbaar. "Ik ben dol op de Cube Pro! Hij is lichtgewicht en waterdicht, perfect voor mijn avontuurlijke kat."

Hoewel de Cube Pro misschien niet het uitgebreide bereik of geavanceerde functies heeft van sommige andere trackers, biedt het een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing om je katachtige vriend in de gaten te houden. "Voor de prijs biedt de Cube Pro veel waarde en gemoedsrust."

Vergeleken met de Jiobit GPS Cat Tracker biedt de Cube Pro misschien geen onbeperkt bereik of een lange batterijduur, maar het biedt nog steeds nauwkeurige locatietracking en real-time meldingen. De Cube Pro is geschikt voor katteneigenaren die een meer budgetvriendelijke optie willen zonder in te leveren op kwaliteit. "De Cube Pro is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Hij doet zijn werk en houdt mijn kat veilig."

Bij het overwegen van de beperkingen van GPS-trackers is het belangrijk om te weten dat geen enkele volgtechnologie waterdicht is. GPS-signalen kunnen worden beïnvloed door obstakels zoals gebouwen en bomen, wat kan leiden tot onnauwkeurigheden in locatietracking. Bovendien kan zwakke mobiele dekking in afgelegen gebieden van invloed zijn op de betrouwbaarheid van GPS-trackers. "Hoewel GPS-trackers handig zijn, zijn ze mogelijk niet zo betrouwbaar in afgelegen gebieden met zwakke mobiele dekking."

Samengevat is de Cube Pro Bluetooth GPS Tracker voor katten een betaalbare en betrouwbare optie voor katteneigenaren die hun katachtige metgezellen in de gaten willen houden. Hoewel het misschien niet het uitgebreide bereik of geavanceerde functies heeft van sommige andere trackers, biedt het nauwkeurige locatietracking, real-time meldingen en een alarmsysteem voor scheiding. De Cube Pro is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en biedt gemoedsrust in de wetenschap dat je je kat gemakkelijk kunt vinden wanneer dat nodig is.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Pawscout Smarter Pet Tag

Loading ...

Voordelen Pawscout Smarter Pet Tag

 • list plusEen oplaadbare batterij zorgt voor gemak en elimineert de noodzaak van frequente batterijvervangingen.
 • list plusEen scala aan handige functies, waaronder locatietracking en virtuele huisdierenriem-mogelijkheden, zorgt voor gemoedsrust bij huisdiereigenaren.
 • list plusEen budgetvriendelijke optie voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een GPS-tracker.

Nadelen Pawscout Smarter Pet Tag

 • list plusMogelijke gebruiksvriendelijkheidsproblemen, zoals moeilijkheden bij het instellen van de tag en het toevoegen van een foto van het huisdier.
 • list plusDe batterijduur kan korter zijn dan verwacht.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.12
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
8.66
De Pawscout Slimme Huisdieren Tag voor katten is een GPS-tracker die gemengde beoordelingen heeft gekregen van klanten. Een kritische beoordeling vermeldde moeilijkheden bij het instellen van de tag en het toevoegen van een foto van hun huisdier. Ze uitten ook zorgen over de batterijduur en de reactie van het bedrijf op hun problemen. Aan de andere kant benadrukte een positieve beoordeling de bruikbaarheid van het product voor bezorgde huisdierenouders, hoewel de batterijduur korter was dan verwacht. Over het algemeen hebben klanten uiteenlopende ervaringen gehad met de Pawscout Slimme Huisdieren Tag voor katten.

In vergelijking met andere GPS-trackers voor katten wordt de Pawscout Slimme Huisdieren Tag gepositioneerd als de beste budgetoptie. De Tractive GPS-tracker voor katten wordt beschouwd als de beste algehele keuze, met een kleine omvang, lichtgewicht ontwerp en een smartphone-app voor realtime tracking. De Cube Real Time GPS Tracker voor honden en katten wordt aanbevolen voor steden en biedt een scala aan functies en een gebruiksvriendelijke app. De Pawscout Slimme Huisdieren Tag valt op als een budgetvriendelijke keuze, met een oplaadbare batterij en een scala aan handige functies.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Pawscout Slimme Huisdieren Tag is de oplaadbare batterij, die gemak garandeert en de noodzaak van frequente batterijvervanging elimineert. Dit is een aanzienlijk voordeel, aangezien een klantbeoordeling vermeldde dat de batterijduur korter was dan verwacht. Bovendien biedt de tag een scala aan handige functies die gemoedsrust kunnen bieden voor huisdiereigenaren, zoals locatietracking en virtuele huisdierenlijnfunctionaliteit.

Het is echter belangrijk op te merken dat de Pawscout Slimme Huisdieren Tag zijn beperkingen heeft. De kritische beoordeling vermeldde moeilijkheden bij het instellen van de tag en het toevoegen van een foto van het huisdier, wat wijst op mogelijke problemen met de bruikbaarheid. Bovendien suggereren zorgen over de batterijduur die zowel in positieve als negatieve beoordelingen werden genoemd, dat er verbeteringen kunnen worden aangebracht op dit gebied.

Kortom, de Pawscout Slimme Huisdieren Tag voor katten biedt een budgetvriendelijke optie voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een GPS-tracker. Hoewel het zijn beperkingen heeft, zoals mogelijke bruikbaarheidsproblemen en een kortere batterijduur, biedt het handige functies en elimineert het de noodzaak van frequente batterijvervanging. Klanten moeten echter ook andere opties overwegen, zoals de Tractive GPS-tracker voor katten of de Cube Real Time GPS Tracker voor honden en katten, afhankelijk van hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Verkrijgbaar bij:

6. PetKit P2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetKit P2

 • list plusEen combinatie van GPS en Wi-Fi tracking voor nauwkeurige locatiebepaling
 • list plusExtra functies zoals temperatuurmonitoring en lichtsensor
 • list plusLichtgewicht, duurzaam en waterbestendig ontwerp

Nadelen PetKit P2

 • list plusVoldoet mogelijk niet aan de bereik- en functionaliteitsbehoeften van sommige gebruikers

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.89
De PetKit P2 kattenhalsband met GPS is een serieuze speler op de markt voor katten-GPS-trackers. Met zijn combinatie van GPS- en Wi-Fi-tracking biedt het nauwkeurige locatietracking voor je harige vriend. Daarnaast biedt het ook extra functies zoals temperatuurbewaking en een lichtsensor. De halsband is lichtgewicht, duurzaam en waterbestendig, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Dankzij de batterijduur van 6 maanden kun je erop vertrouwen dat je hem langdurig kunt gebruiken zonder constant op te laden.

Volgens een recensie op Amazon wordt de tracker geleverd met een rubberen band die gemakkelijk aan elke maat harnas of halsband kan worden bevestigd en beveiligd. Deze functie maakt het handig en veelzijdig voor elke huisdiereneigenaar. Een andere recensie zegt: "Het is een van 's werelds lichtste waterdichte activiteitentrackers, weegt slechts 8,8 gram en is verkrijgbaar in 5 kleuren." Het lichte ontwerp zorgt ervoor dat je kat niet wordt belast door het dragen van de halsband.

Vergeleken met andere katten-GPS-trackers op de markt, valt de PetKit P2 op met zijn combinatie van GPS- en Wi-Fi-tracking. Dit zorgt voor nauwkeurigere en betrouwbaardere locatie-informatie. Daarnaast onderscheidt het zich van de concurrentie door de toevoeging van temperatuurbewaking en een lichtsensor. Hoewel andere trackers vergelijkbare functies kunnen bieden, blinkt de PetKit P2 uit in het bieden van een uitgebreid pakket.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de PetKit P2 kattenhalsband met GPS beperkingen heeft. Zoals vermeld in een recensie op T3, is het bij het kiezen van een katten-GPS-tracker cruciaal om rekening te houden met het benodigde bereik en de gewenste functies. Als je een groter bereik of specifieke functionaliteiten zoals activiteitsbewaking of geofencing nodig hebt, zijn er mogelijk andere opties die beter bij je behoeften passen.

Al met al is de PetKit P2 kattenhalsband met GPS een betrouwbare en functierijke keuze voor katteneigenaren die hun harige metgezellen in de gaten willen houden. De combinatie van GPS- en Wi-Fi-tracking, samen met extra functies zoals temperatuurbewaking en een lichtsensor, maakt het een opvallende optie op de markt. Hoewel het afhankelijk van individuele voorkeuren enkele beperkingen kan hebben, maken het lichte ontwerp en de duurzaamheid het een waardevolle investering.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Perfect voor tracking op lange afstand: Kippy Vita

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kippy Vita

 • list plusReal-time tracking biedt mij directe updates
 • list plusMet activity monitoring houd ik alles onder controle
 • list plusEen sociaal netwerk voor huisdiereigenaren, dat is iets voor mij

Nadelen Kippy Vita

 • list plusDe concurrentie biedt onbeperkt bereik en extra functies, dat mis ik hier
 • list plusAndere opties op de markt kunnen beter aansluiten bij specifieke behoeften, daar moet ik rekening mee houden
 • list plusDe batterijduur kan langer, dat is een punt van verbetering

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.18
Functionaliteit
7.62
Gebruiksgemak
7.3
De Kippy Vita Kattenhalsband met GPS is een opvallend product op de markt van katten-trackers en biedt een scala aan functies die het een topkeuze maken voor langeafstandstracking. Deze halsband onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn real-time tracking, activiteitenmonitoring en unieke sociale netwerk voor huisdiereneigenaren.

Volgens Excited Cats biedt de Kippy Vita "real-time tracking, activiteitenmonitoring en een sociaal netwerk voor huisdiereneigenaren." Dit betekent dat je niet alleen het verblijf van je kat in de gaten kunt houden, maar ook hun activiteitsniveau kunt controleren om ervoor te zorgen dat ze voldoende beweging krijgen. De functie van het sociale netwerk stelt je in staat om contact te maken met andere huisdiereneigenaren en informatie te delen over je geliefde harige vrienden.

De Kippy Vita blinkt ook uit qua bereik en nauwkeurigheid. Zonder afstands- of bereikbeperkingen kun je de locatie van je kat volgen zonder je zorgen te maken over signaalverlies. Zoals vermeld door T3, biedt het "real-time tracking met een SIM-kaart erin, geschikt voor avontuurlijke katten." Dit maakt het een ideale keuze voor katten die graag zwerven en verkennen.

Naast zijn tracking-mogelijkheden is de Kippy Vita lichtgewicht en kattenvriendelijk, zodat je harige metgezel comfortabel kan dragen. De lange batterijduur van maximaal zeven dagen, zoals benadrukt door iPet-gidsen, is een andere geweldige functie die ervoor zorgt dat je de halsband niet voortdurend hoeft op te laden.

Hoewel de Kippy Vita indrukwekkende functies biedt, is het belangrijk om naar de concurrentie te kijken. De Jiobit GPS Cat Tracker voor katten biedt volgens Excited Cats een onbeperkt bereik en verschillende functies zoals geofence-gebieden en realtime meldingen. De Cube Pro Bluetooth GPS Tracker voor katten wordt geprezen om zijn functionaliteit tegen een redelijke prijs en lange batterijduur. De PetFon Pet GPS Tracker biedt een bereik van maximaal 3,5 mijl en heeft functies zoals geofencing en een radar-tracker.

Tot slot is de Kippy Vita Kattenhalsband met GPS een eersteklas keuze voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een oplossing voor langeafstandstracking. De real-time tracking, activiteitenmonitoring en sociale netwerkfuncties onderscheiden het van zijn concurrenten. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van je kat en dit te vergelijken met andere opties op de markt. Met zijn bereik, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijk ontwerp is de Kippy Vita een sterke concurrent voor katteneigenaren die gemoedsrust willen en de mogelijkheid om een nauwlettend oogje op hun harige vrienden te houden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Loc8tor Tabcat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Loc8tor Tabcat

 • list plusLichtgewicht ontwerp
 • list plusNauwkeurige locatietracking met behulp van RF-technologie
 • list plusBiedt audio- en visuele aanwijzingen om uw kat te lokaliseren of ze te trainen om op commando naar huis te komen

Nadelen Loc8tor Tabcat

 • list plusBiedt niet dezelfde reikwijdte en geavanceerde functies als sommige andere GPS-trackers

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.93
Functionaliteit
7.21
Gebruiksgemak
7.84
De Loc8tor Tabcat is een kattenhalsband met GPS die opvalt door zijn lichte ontwerp en nauwkeurige locatietracking met behulp van RF-technologie. Het biedt een alternatief voor traditionele GPS-trackers, waarbij audio- en visuele aanwijzingen worden gegeven om je kat te lokaliseren of ze te trainen om op commando naar huis te komen.

Volgens recensies is de Tabcat tracker effectief, betrouwbaar en biedt hij een verbazingwekkende mate van nauwkeurigheid bij het vinden van de exacte locatie van je kat. Klanten prijzen het omdat het hen meerdere keren heeft geholpen hun katten terug te vinden. Een recensent op de Tabcat-website uitte zijn dankbaarheid en zei: "Ik vond mijn kat binnen enkele minuten met behulp van Tabcat! Het is geweldig!"

In vergelijking met andere GPS-trackers voor katten op de markt onderscheidt de Loc8tor Tabcat zich door zijn lichte ontwerp en RF-technologie. Het weegt slechts 5 gram en kan gemakkelijk aan elke kattenhalsband worden bevestigd. De tracker werkt zowel binnen als buiten met een bereik van maximaal 400 ft, zelfs door deuren, muren en andere verstopplekken. Deze veelzijdigheid is een belangrijk voordeel, omdat het ervoor zorgt dat je je kat in verschillende situaties kunt vinden.

Wat betreft de concurrentie wordt de Jiobit GPS Cat Location Monitor aanbevolen als de beste keuze voor de beste GPS-tracker voor katten. Het biedt een scala aan locatiegegevens met behulp van GPS, mobiele, Bluetooth en Wi-Fi, met een onbeperkt bereik en een lange batterijduur. Het wordt echter opgemerkt dat het aan de dure kant is en een maandelijks abonnement vereist.

Voor mensen met een beperkt budget wordt de Cube Pro Bluetooth GPS Tracker naar voren gebracht als een uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingsoptie. Het maakt gebruik van Bluetooth-technologie met een bereik van 200 voet, heeft een scheidingssignaal en heeft een vervangbare batterij met een levensduur tot 12 maanden.

Hoewel de Loc8tor Tabcat niet dezelfde reikwijdte en geavanceerde functies biedt als sommige andere GPS-trackers, maken zijn lichte ontwerp en accurate RF-technologie het ideaal voor kleinere katten en situaties waarin nauwkeurige locatietracking essentieel is. De belangrijkste gebruiksscenario's zijn het lokaliseren van je kat wanneer ze zich verstoppen of ze trainen om op commando naar huis te komen.

Samenvattend is de Loc8tor Tabcat kattenhalsband met GPS een lichte en nauwkeurige tracker die uitblinkt in het bieden van nauwkeurige locatietracking voor kleinere katten. Zijn RF-technologie en audio-visuele aanwijzingen maken het een betrouwbare optie om je kat te vinden in verschillende omgevingen. Hoewel het niet dezelfde reikwijdte en geavanceerde functies biedt als sommige concurrenten, liggen zijn onderscheidende verkoopkenmerken in zijn lichte ontwerp en nauwkeurigheid. Het is een waardevol hulpmiddel voor kattenbezitters die gebruiksgemak en nauwkeurige tracking belangrijk vinden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Weenect Cats 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Weenect Cats 2

 • list plusBetrouwbare prestaties en uitstekende klantenservice
 • list plusMakkelijk in gebruik en huisdieren passen snel aan het dragen ervan
 • list plusToegewijde app voor eenvoudige tracking en monitoring

Nadelen Weenect Cats 2

 • list plusGeen specifieke informatie over evolutie van eerdere modellen
 • list plusAndere opties op de markt bieden mogelijk extra functies

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.76
Functionaliteit
6.67
Gebruiksgemak
7.55
De Weenect Cats 2 GPS-kattenhalsband is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie om je avontuurlijke kat in de gaten te houden. Met realtime locatietracking, geofencing en activiteitenmonitoring biedt deze halsband gemoedsrust en een gevoel van veiligheid voor huisdierbezitters.

Volgens beoordelingen zijn klanten tevreden over de prestaties van de Weenect Cats 2 tracker. Een gebruiker vermeldt: "De tracker presteert goed en het bedrijf biedt uitstekende service met snelle reacties." Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en huisdieren wennen snel aan het dragen ervan. Bovendien zijn de terugkerende kosten acceptabel en wordt de tracker als betrouwbaar beschouwd.

In vergelijking met andere GPS-trackers voor katten op de markt, biedt de Weenect Cats 2 vergelijkbare functies zoals realtime tracking en activiteitenmonitoring. Het onderscheidt zich echter met zijn speciale app, die gebruikers erg handig vinden. Zoals een recensent zegt: "Gebruikers waarderen de geweldige applicatie die door Weenect wordt geleverd." Met de app kun je gemakkelijk de locatie en activiteiten van je kat volgen en controleren.

Wat betreft de evolutie ten opzichte van eerdere modellen of edities is er geen specifieke informatie beschikbaar. Desalniettemin is de Weenect Cats 2 GPS-kattenhalsband een voortzetting van Weenect's toewijding om betrouwbare en nauwkeurige tracking voor huisdieren te bieden. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor geweldige klantenservice, zoals vermeld door gebruikers die de snelle reacties en behulpzaamheid van het klantenserviceteam waarderen.

Hoewel de Weenect Cats 2 GPS-kattenhalsband een solide keuze is, is het belangrijk om ook naar andere opties op de markt te kijken. De Tractive GPS Cat LTE + Tracker wordt aangeprezen als de beste GPS-tracker overall en biedt geen bereikbeperkingen en een virtueel hek voor extra bescherming. De Jiobit GPS Pet Tracker is een andere opmerkelijke optie, bekend om zijn lichte ontwerp en nauwkeurige tracking.

Samengevat is de Weenect Cats 2 GPS-kattenhalsband een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie voor katteneigenaren die hun avontuurlijke katten willen volgen. Met functies zoals realtime tracking, geofencing en activiteitenmonitoring biedt het gemoedsrust en een gevoel van veiligheid. Hoewel het geen specifieke specialiteiten heeft, presteert het goed in zijn categorie en wordt het ondersteund door uitstekende klantenservice. Het is echter de moeite waard om, afhankelijk van je specifieke behoeften en voorkeuren, ook naar andere opties op de markt te kijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenhalsbanden met gps. Er zijn namelijk 1474 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!