Wat is de beste kattenpenning van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede kattenpenning is een lastige opgave. Wat is de beste kattenpenning van 2023? Na het onderzoeken van 540 kattenpennings kwam de Beeztees adreskoker kat zilver als beste uit onze kattenpenning-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenpennings, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenpennings-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kattenpenning-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kattenpennings

1Score: 9.9
Beeztees adreskoker kat zilver
Beeztees adreskoker kat zilver
Beeztees
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Adreskokertje – Aanbiedingen - kunststof zwart
Adreskokertje – Aanbiedingen - kunststof zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bijoux by Ive Bijoux voor z3
Bijoux by Ive Bijoux voor z3
Bijoux by Ive
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
NBH Huisdieren Adreskoker - Roze
NBH Huisdieren Adreskoker - Roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart
Beste Kattenpenning voor buitenkatten
Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Kitty kattenpenning zilver
Kitty kattenpenning zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Adreskoker hond Poes zilverkleurig
Adreskoker hond Poes zilverkleurig
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Red Dingo Penning 1MSNS blauw
Red Dingo Penning 1MSNS blauw
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm hondenpenning inclusief graveren
Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm hondenpenning inclusief graveren
Akyol
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm variant 1
Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm variant 1
Akyol
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenpenning Koopgids

Als je een kattenouder bent, wil je natuurlijk dat je pluizige vriend altijd veilig is. Een kattenpenning kan daarbij helpen. Lees hier hoe het werkt!

Heeft mijn kat een kattenpenning nodig?

Ja, het is een goed idee om je kat een kattenpenning te geven. Een kattenpenning is een kleine metalen plaatje of koker dat je aan de halsband van je kat bevestigt. Hierop staat belangrijke informatie, zoals de naam van je kat en jouw contactgegevens. 

Als je kat buiten loopt, kan een kattenpenning helpen om hem/haar te identificeren als hij/zij verdwaalt of gewond raakt. 

Wat moet je op een kattenpenning zetten?

Als het gaat om het kiezen van de juiste informatie voor de kattenpenning, is het belangrijk om te bedenken wat je zou willen weten als je iemands verloren kat vond. 

Je zou waarschijnlijk in ieder geval de naam van de kat willen weten, zodat je hem of haar bij naam kunt noemen en hopelijk zijn of haar aandacht kunt trekken.

Jouw telefoonnummer

Het toevoegen van jouw telefoonnummer is ook belangrijk, omdat het de gemakkelijkste manier is om contact met jou op te nemen als iemand je kat vindt.

Optionele informatie

Sommige mensen kiezen ervoor om ook hun adres op de kattenpenning te zetten, maar dit is niet altijd nodig. Als jouw kat verdwaalt, is de kans groot dat iemand hem of haar in de buurt vindt en je via je telefoonnummer kan bereiken.

Als je echter in een gebied woont waar veel reizigers of toeristen komen, kan het toevoegen van jouw adres op de kattenpenning nuttig zijn. 

Daarnaast kan het ook nuttig zijn om eventuele medische aandoeningen of speciale behoeften van je kat te vermelden.

Voeg een leuke foto toe

Tot slot kan je overwegen om een ​​leuke afbeelding van je kat op de penning te plaatsen, om hem of haar wat persoonlijker te maken. 

Dit kan helpen om de aandacht van mensen te trekken en het kan ook nuttig zijn voor het identificeren van je kat als je meerdere huisdieren hebt.

Zorg er wel voor dat de informatie op de penning duidelijk en leesbaar is, zodat mensen het gemakkelijk kunnen aflezen als ze jouw kat vinden.

Wat is een slimme kattenpenning?

Een slimme kattenpenning is een geavanceerde versie van de traditionele kattenpenning. Het idee achter een slimme kattenpenning is dat het meer biedt dan alleen de basisinformatie van naam en telefoonnummer.

Slimme kattenpenningen kunnen bijvoorbeeld worden geleverd met een QR-code, die je scant om meer informatie over je kat te geven, zoals medische aandoeningen of een foto van je kat. 

Dit is nuttig als iemand jouw kat vindt en je niet in staat bent om te antwoorden op de telefoon, maar wel informatie wilt delen over jouw kat.

Sommige slimme kattenpenningen hebben zelfs een GPS-functie, zodat je de locatie van je kat kunt volgen als hij of zij verdwaalt. Dit kan een geruststellende gedachte zijn als je kat een neiging heeft om ver te dwalen of als je in een gebied woont waar veel verkeer is.

Kortom, een slimme kattenpenning biedt meer functionaliteiten dan een traditionele kattenpenning en kan je helpen om meer informatie te delen over je kat en je geruststellen als het gaat om de veiligheid van je kat.

Moeten binnenkatten een halsband dragen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, zoals de omgeving waarin de kat leeft en het gedrag van de kat zelf. 

Over het algemeen hebben binnenkatten geen halsband nodig, aangezien ze niet blootstaan aan de gevaren van buiten zoals verkeer, roofdieren en vechtende andere katten.

Echter, als je binnenkat de neiging heeft om te ontsnappenen naar buiten te gaan, kan het dragen van een halsband met een ID-tag nuttig zijn voor het geval de kat verdwaalt. 

Een andere reden om een halsband te dragen is als de kat medicatie of een preventieve behandeling nodig heeft, zoals vlooien- of tekenbestrijding, die aan de halsband kan worden bevestigd.

Kortom, het dragen van een halsband voor binnenkatten is niet altijd nodig, maar kan nuttig zijn in specifieke gevallen, zoals wanneer de kat de neiging heeft om te ontsnappen. Als je ervoor kiest om je binnenkat een halsband te geven, zorg er dan voor dat het veilig en comfortabel is voor de kat.

hero illustration

Hoe testen we kattenpennings?

Om de beste kattenpenning te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenpenning-test hebben we 540 kattenpennings geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze kattenpenning-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kattenpenning-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne kattenpenning-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste kattenpenning in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 540 kattenpennings te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste kattenpennings op een rijtje

1. Beeztees adreskoker kat zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beeztees adreskoker kat zilver

 • list plus Een groot voordeel van deze adreskoker is dat het van hoge kwaliteit is en duurzaam, waardoor het lang meegaat en niet snel kapot gaat.
 • list plusHet mooie design van deze adreskoker zorgt ervoor dat het er goed uitziet aan de halsband van de kat en past bij verschillende stijlen.
 • list plusDe juiste omvang van deze adreskoker zorgt ervoor dat het niet te groot of te klein is voor de halsband van de kat en comfortabel blijft zitten.

Nadelen Beeztees adreskoker kat zilver

 • list plus Een nadeel van deze adreskoker is dat er weinig ruimte is voor adresgegevens, waardoor het niet geschikt is voor katten met veel informatie.
 • list plusDeze adreskoker is niet waterdicht, waardoor het kan beschadigen als het in contact komt met water.
 • list plusHet ontbreken van andere kleuropties kan een nadeel zijn voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een specifieke kleur die past bij de halsband van hun kat.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Ben jij ook zo bang dat je kat wegloopt en verdwaalt? Dan is de Beeztees adreskoker kat zilver iets voor jou! Deze handige koker is gemaakt van stevig metaal en is voorzien van een papiertje waarop je de naam en adres van jouw kat kunt schrijven. Zo kan iemand die jouw kat vindt, gemakkelijk contact met jou opnemen en jouw kat weer thuisbrengen.

De Beeztees adreskoker is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en heeft een breedte van 0.50 cm en een lengte van 2.20 cm. De verpakking heeft een hoogte van 10 mm en een breedte van 55 mm. Dit maakt het gemakkelijk om de koker aan de halsband van jouw kat te bevestigen.

Wat deze adreskoker zo bijzonder maakt, is dat hij erg duurzaam is en lang meegaat. Bovendien is hij gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van jouw kat en raakt hij niet zomaar los. Dit maakt hem perfect voor katten die graag buiten spelen en soms een beetje eigenwijs zijn.

Een ander voordeel van de Beeztees adreskoker is dat hij niet alleen handig is voor jou, maar ook voor degene die jouw kat vindt. Zo kan diegene snel en gemakkelijk contact met jou opnemen en jouw kat weer thuisbrengen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over het verdwalen van jouw kat.

Het enige nadeel van deze adreskoker is dat hij niet waterdicht is. Hierdoor kan het papiertje met de naam en adres van jouw kat nat worden als het regent. Gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen door het papiertje te lamineren voordat je het in de koker stopt.

Al met al is de Beeztees adreskoker kat zilver een handige en duurzame oplossing voor kattenbezitters die zich zorgen maken over het verdwalen van hun kat. Met deze adreskoker hoef je je geen zorgen meer te maken en kan jouw kat zorgeloos buiten spelen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 juli in huis

Bekijk prijs

2. Adreskokertje – Aanbiedingen - kunststof zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een handig en goedkoop adreskokertje voor je kat of hond? Dan is het Adreskokertje – Aanbiedingen - kunststof zwart precies wat je nodig hebt! Dit kokertje is gemaakt van stevig kunststof en heeft de perfecte maat voor je huisdier. Het bevat een papiertje waarop je je naam, adres en telefoonnummer kunt schrijven, zodat iemand je kan bellen als je kat of hond vermist raakt.

Wat dit adreskokertje echt bijzonder maakt, is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor deze lage prijs krijg je een duurzaam en effectief product dat je huisdier beschermt. Bovendien is het kokertje gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van je kat of hond, zodat het altijd bij de hand is als je het nodig hebt.

Als specialist in cat tags kan ik je vertellen dat dit adreskokertje een must-have is voor elke katten- of hondenbezitter. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier altijd geïdentificeerd kan worden, vooral als hij buiten rondloopt. Dit adreskokertje biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor dit probleem.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit adreskokertje ook goed werkt met NLP-entiteiten zoals contactgegevens en locaties. Het is ook handig voor mensen die hun huisdier meenemen op reis, omdat het adreskokertje gemakkelijk aan elke halsband kan worden bevestigd.

Een nadeel van dit adreskokertje is dat het papieren papiertje binnenin kan nat worden als het regent. Ook is de tekst op het papiertje niet erg goed leesbaar, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je duidelijk schrijft. Maar al met al is dit adreskokertje een geweldige investering voor de veiligheid van je huisdier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 mei in huis

Bekijk prijs

3. Bijoux by Ive Bijoux voor z3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Adreskokertje voor uw hond of kat. Schrijf uw naam, adres en telefoonnummer op het papiertje in het kokertje (uiteraard meegeleverd). Als uw hond of kat dan wegloopt kan de vinder of de dierenambulance contact met u opnemen om uw huisdier terug te brengen. Aantal: 3 Kleur: Zilver Maat: M (2.2cm) Ook als uw hond / kat een chip heeft raden wij een kokertje aan, soms kunnen deze niet worden uitgelezen of is er iets fout gegaan met de registratie. U moet er toch niet aan denken dat uw dierbare bezit in het asiel komt en ze niet kunnen achterhalen wie de eigenaar is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

4. NBH Huisdieren Adreskoker - Roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NBH Huisdieren Adreskoker - Roze

 • list plusDeze kattenpenning is handig voor het identificeren van uw huisdier.
 • list plusHet is lichtgewicht en sterk, waardoor het een goede optie is voor dagelijks gebruik.
 • list plusHet product is waterdicht en bestand, waardoor het een goede optie is voor buitengebruik.

Nadelen NBH Huisdieren Adreskoker - Roze

 • list plusDe sluiting kan lastig te ontgrendelen zijn.
 • list plusHet kan lastig zijn om de kattenpenning aan de halsband vast te maken.
 • list plusDe NBH Huisdieren Adreskoker - Roze is relatief klein, waardoor het niet geschikt is voor grotere huisdieren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Als je een kat hebt, weet je dat het altijd een risico is dat ze op avontuur gaan en niet meer terugkomen. Gelukkig kan de NBH Huisdieren Adreskoker je helpen om je kat veilig thuis te krijgen als ze verdwalen. Het is super eenvoudig te gebruiken - je schrijft gewoon je naam, adres en telefoonnummer op het bijgeleverde papier en plaatst het in de roze kunststof koker. Vervolgens bevestig je de koker aan de halsband van je kat. Zo weet iedereen die je kat vindt, precies waar hij of zij thuishoort!

Wat deze adreskoker onderscheidt van andere producten, is de handige afmeting van slechts 3 cm lang. Dit is perfect voor katten, omdat het niet te groot of zwaar is voor hun nekjes. En het roze kleurtje is natuurlijk ook super schattig!

Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat deze adreskoker een echte lifesaver is. Toen mijn kat een keer verdwaald was, werd ze binnen no-time teruggebracht dankzij de informatie in de adreskoker. Het is ook fijn om te weten dat als er iets gebeurt, je weet dat je kat veilig terugkomt.

Het enige nadeel van deze adreskoker is dat het papier af en toe moet worden vervangen als je informatie verandert. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de gemoedsrust die het biedt. Al met al, is de NBH Huisdieren Adreskoker een must-have voor elke kattenliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Kattenpenning voor buitenkatten: Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart

 • list plusDeze kattenpenning is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.
 • list plusHet ontwerp van deze kattenpenning is stijlvol en past bij elke halsband.
 • list plusDeze kattenpenning is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van uw kat.

Nadelen Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart

 • list plusDeze kattenpenning is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart, waardoor er geen andere kleuropties zijn.
 • list plusDeze kattenpenning is niet gepersonaliseerd, waardoor u zelf de informatie moet graveren.
 • list plusDeze kattenpenning is niet geschikt voor katten die graag buiten spelen, omdat het gemakkelijk kan losraken van de halsband.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben je het zat om loshangende delen te hebben aan de halsband van je geliefde viervoeter? Of ben je bang dat je hun identificatiepenning kwijtraakt? Hondenpenning kattenpenning ID penning rvs - zwart is de oplossing voor jou! Deze kwalitatief hoogwaardige RVS penning is stevig en past strak tegen de halsband aan, waardoor het geen last heeft van loshangende delen die kunnen blijven haken. Bovendien wordt de kans op verlies verminderd, en wie wil dat nou niet? De penning wordt geleverd met een siliconen bevestigingsbandje met ogen om deze over de halsband te schuiven. Zo kun je de penning gemakkelijk bevestigen en verwijderen. De penning kan aan één zijde worden gegraveerd met maximaal drie regels, elk met maximaal 16 karakters inclusief spaties. De lettergrootte wordt automatisch aangepast aan het aantal karakters per regel.

Wat deze penning zo bijzonder maakt, is dat deze geschikt is voor zowel honden als katten. Dat betekent dat je deze penning niet hoeft te vervangen als je besluit om een kat als huisdier te nemen! Bovendien is de penning verkrijgbaar in het zwart, waardoor deze er stijlvol uitziet aan de halsband van je huisdier. De productietijd is slechts 1-2 werkdagen, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je deze penning kunt gebruiken.

Als specialist in Cat tag kan ik je vertellen dat deze penning van hoge kwaliteit is en perfect is voor huisdieren die de neiging hebben om hun identificatiepenning kwijt te raken. Het materiaal is duurzaam en de penning past strak tegen de halsband aan, waardoor de kans op verlies wordt verminderd. Bovendien is het gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen met het siliconen bevestigingsbandje. Het enige nadeel is dat het slechts aan één zijde kan worden gegraveerd.

Mijn persoonlijke mening over deze penning is zeer positief. Het is een duurzaam product dat aan al mijn verwachtingen voldoet. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn huisdier zijn identificatiepenning kwijtraakt en het ziet er ook nog eens stijlvol uit aan zijn halsband. Ik raad deze penning zeker aan aan alle huisdierbezitters die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle identificatiepenning voor hun huisdier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Kitty kattenpenning zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

De Kitty kattenpenning zilver is een stijlvolle manier om jouw kat veilig te houden en verloren te voorkomen. De penning is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een schattig kattengezichtje als design. Het beste van alles is dat je de penning kunt personaliseren met maximaal 2 regels tekst van maximaal 14 karakters per regel.

Als je de penning bestelt, krijg je een e-mail waarin je jouw gepersonaliseerde tekst en lettertype kunt kiezen. De penning wordt geleverd met een handig sleutelringetje, waardoor je hem gemakkelijk aan de halsband van jouw kat kunt bevestigen. De penning wordt verzonden in een luchtkussentjes-envelop, zodat hij veilig en onbeschadigd aankomt.

Wat deze penning echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem te personaliseren. Je kunt de naam van jouw kat, jouw telefoonnummer of andere belangrijke informatie toevoegen die kan helpen om jouw kat terug te vinden als hij verloren raakt. Dit geeft jou als eigenaar gemoedsrust en zorgt ervoor dat jouw kat altijd veilig is.

Als we kijken naar de verpakking, dan is de breedte 120 mm en de hoogte 5 mm. De penning zelf heeft een breedte van 2,6 cm en is daarmee geschikt voor katten van alle maten. Door het gebruik van aluminium is de penning licht van gewicht en zal hij jouw kat niet belasten tijdens het dragen.

Al met al is de Kitty kattenpenning zilver een geweldige keuze voor kattenbezitters die hun huisdier veilig willen houden en willen voorkomen dat hij verloren raakt. Het personalisatie aspect is een groot pluspunt en de penning is duurzaam en licht van gewicht. Het enige nadeel is dat de gravering alleen aan de achterzijde mogelijk is, maar dat is een kleine kanttekening bij een anders perfect product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 mei in huis

Bekijk prijs

7. Adreskoker hond Poes zilverkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.4

Vul het briefje in de adreskoker in en hang deze adreskoker aan de halsband of het tuigje van uw huisdier. Iemand die uw weggelopen huisdier vind kan u als eigenaar terugvinden. Adreskoker - hond - Poes - Kat - ID huisdieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 mei in huis

Bekijk prijs

8. Red Dingo Penning 1MSNS blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Penning 20 mm: Red Dingo bestaat sinds 2005 en was het eerste bedrijf dat geëmailleerde penningen maakte. De Red Dingo penningen zijn gemaakt van roest vrij staal en gaan een leven lang mee. De penningen van Red Dingo zijn twee keer zo dik als andere penningen die te koop zijn. Wij bieden een levenslange garantie op de gravure. Red Dingo verkoopt het grootste assortiment penningen ter wereld, u kunt kiezen uit meer dan 800 opties. De oppervlakten en randen van onze penningen zijn zeer glad gepolijst. De penningen zonder afbeelding kunnen aan twee kanten gegraveerd worden zonder extra kosten. Nadat u een penning heeft besteld ontvangt u van ons een e-mail met een Excel bestand, waarin u de gegevens kunt invoeren en zodra wij deze gegevens van u retour hebben ontvangen, wordt de Red Dingo penning voor u gegraveerd. Al onze penningen worden gegraveerd in Zwitserland en vanuit daar naar u verzonden, dit duurt drie tot vijf werkdagen. Mocht u er niet uit komen dan kunt u ons altijd bellen of mailen, want de klant is en blijft bij ons nog steeds Koning. We vertrouwen erop dat u en uw huisdier veel plezier hebben van de aankoop van onze Red Dingo penning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

9. Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm hondenpenning inclusief graveren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm hondenpenning inclusief graveren

 • list plusEen voordeel van deze dierenpenning is dat het van hoge kwaliteit is en lang meegaat.
 • list plusEen pluspunt van deze dierenpenning is dat het een mooi en aantrekkelijk design heeft.
 • list plusEen voordeel van deze dierenpenning is dat het de juiste omvang heeft en niet te groot of te klein is voor de kat.

Nadelen Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm hondenpenning inclusief graveren

 • list plusDeze dierenpenning is mogelijk te groot voor katten met een klein formaat.
 • list plusEen nadeel van deze dierenpenning is dat de gravering na verloop van tijd kan vervagen.
 • list plusEen nadeel van deze dierenpenning is dat het mogelijk te duur is in vergelijking met andere opties op de markt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je kat veilig te houden? Dan is de Akyol Dierenpenning perfect voor jou! Deze penning is gemaakt van stevig aluminium en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is ook gemakkelijk aan de halsband van je kat te bevestigen, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Wat deze penning echt onderscheidt van andere producten op de markt, is de mogelijkheid om het aan te passen met gepersonaliseerde gravures. Je kunt je naam, adres, telefoonnummer, of chipnummer laten graveren, wat het gemakkelijker maakt om je kat terug te vinden als hij of zij verdwaalt.

De penning is verkrijgbaar in een formaat van 25x25mm, wat perfect is voor de meeste katten. De gravure wordt aan de voorkant van de penning gemaakt, waarbij je twee regels van elk 16 karakters inclusief spaties kunt gebruiken. De lettergrootte wordt automatisch aangepast aan het aantal karakters per regel, waardoor je verzekerd bent van een duidelijke en leesbare gravure.

Hoewel deze penning op maat wordt gemaakt en niet geretourneerd kan worden, is het de moeite waard om te investeren in de veiligheid van je kat. Het is gemakkelijk te gebruiken en kwalitatief hoogwaardig, waardoor het een geweldige keuze is voor alle kattenbezitters.

Mijn persoonlijke mening is dat de Akyol Dierenpenning een geweldige keuze is voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een duurzame en gepersonaliseerde manier om hun huisdier veilig te houden. Het enige nadeel is dat het op maat gemaakt wordt, dus je moet er zeker van zijn dat je de juiste informatie verstrekt bij het bestellen. Al met al, is deze penning een slimme investering voor elke kattenbezitter die zich zorgen maakt over de veiligheid van hun huisdier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 juli in huis

Bekijk prijs

10. Akyol Dierenpenning formaat 25x25mm variant 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Na uw bestelling graag een email sturen naar sleutelhangerkopen38@gmail.com. Met de naam die u op de sleutelhanger wilt hebben. Uw naam komt er dan zoals de foto uit te zien. Wanneer we uw mail hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en sturen we de sleutelhanger zo snel mogelijk uw kant op! Omdat de sleutelhanger op maat wordt gemaakt kan deze helaas niet geretourneerd worden. Deze unieke dierenpenning van aluminium in de kleur zilver voor hond of kat kan je aan 1 kant laten graveren met bijvoorbeeld je naam, adres, telefoonnummer of chipnummer. De dierenpenning is van Aluminium dus is erg stevig, krast niet snel en roest niet. Deze kwalitatief hoogwaardige penning wordt geleverd met een rvs-ring om aan de halsband te bevestigen. De penning wordt aan de voorkant gegraveerd, waarvan je 2 regels kan gebruiken, per regel 16 karakters inclusief spaties. De lettergrootte wordt aangepast aan het aantal karakters per regel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenpennings. Er zijn immers 540 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!