Wat is de beste Kattenpenning van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 april, 2024

Het kopen van een goede Kattenpenning is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Kattenpenning van 2024? Na het analyseren van 121 Kattenpennings kwam de OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud als beste uit onze Kattenpenning-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kattenpennings, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kattenpennings-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kattenpenning-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kattenpennings

1Score: 9.9
OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud
OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud
OLLIES for dogs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
OLLIES for dogs Dierenpenning rond
OLLIES for dogs Dierenpenning rond
OLLIES for dogs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Carrie Clover Designs Goud Messing
Carrie Clover Designs Goud Messing
Carrie Clover Designs
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Titanium Dierenpenning | inclusief 2
Titanium Dierenpenning | inclusief 2
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Whats Goods What's Goods® Originele
Whats Goods What's Goods® Originele
Whats Goods
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
AirTag Solutions Kat en hond
AirTag Solutions Kat en hond
AirTag Solutions
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Cicon Airtag hoesje zwart voor
Cicon Airtag hoesje zwart voor
Cicon
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband
Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband
Cicon
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Whats Goods What's Goods® Originele
Whats Goods What's Goods® Originele
Whats Goods
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Kat en hond tracker Inclusief
Kat en hond tracker Inclusief
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenpenning Koopgids

Als je een kattenouder bent, wil je natuurlijk dat je pluizige vriend altijd veilig is. Een kattenpenning kan daarbij helpen. Lees hier hoe het werkt!

Heeft mijn kat een kattenpenning nodig?

Ja, het is een goed idee om je kat een kattenpenning te geven. Een kattenpenning is een kleine metalen plaatje of koker dat je aan de halsband van je kat bevestigt. Hierop staat belangrijke informatie, zoals de naam van je kat en jouw contactgegevens. 

Als je kat buiten loopt, kan een kattenpenning helpen om hem/haar te identificeren als hij/zij verdwaalt of gewond raakt. 

Wat moet je op een kattenpenning zetten?

Als het gaat om het kiezen van de juiste informatie voor de kattenpenning, is het belangrijk om te bedenken wat je zou willen weten als je iemands verloren kat vond. 

Je zou waarschijnlijk in ieder geval de naam van de kat willen weten, zodat je hem of haar bij naam kunt noemen en hopelijk zijn of haar aandacht kunt trekken.

Jouw telefoonnummer

Het toevoegen van jouw telefoonnummer is ook belangrijk, omdat het de gemakkelijkste manier is om contact met jou op te nemen als iemand je kat vindt.

Optionele informatie

Sommige mensen kiezen ervoor om ook hun adres op de kattenpenning te zetten, maar dit is niet altijd nodig. Als jouw kat verdwaalt, is de kans groot dat iemand hem of haar in de buurt vindt en je via je telefoonnummer kan bereiken.

Als je echter in een gebied woont waar veel reizigers of toeristen komen, kan het toevoegen van jouw adres op de kattenpenning nuttig zijn. 

Daarnaast kan het ook nuttig zijn om eventuele medische aandoeningen of speciale behoeften van je kat te vermelden.

Voeg een leuke foto toe

Tot slot kan je overwegen om een ​​leuke afbeelding van je kat op de penning te plaatsen, om hem of haar wat persoonlijker te maken. 

Dit kan helpen om de aandacht van mensen te trekken en het kan ook nuttig zijn voor het identificeren van je kat als je meerdere huisdieren hebt.

Zorg er wel voor dat de informatie op de penning duidelijk en leesbaar is, zodat mensen het gemakkelijk kunnen aflezen als ze jouw kat vinden.

Wat is een slimme kattenpenning?

Een slimme kattenpenning is een geavanceerde versie van de traditionele kattenpenning. Het idee achter een slimme kattenpenning is dat het meer biedt dan alleen de basisinformatie van naam en telefoonnummer.

Slimme kattenpenningen kunnen bijvoorbeeld worden geleverd met een QR-code, die je scant om meer informatie over je kat te geven, zoals medische aandoeningen of een foto van je kat. 

Dit is nuttig als iemand jouw kat vindt en je niet in staat bent om te antwoorden op de telefoon, maar wel informatie wilt delen over jouw kat.

Sommige slimme kattenpenningen hebben zelfs een GPS-functie, zodat je de locatie van je kat kunt volgen als hij of zij verdwaalt. Dit kan een geruststellende gedachte zijn als je kat een neiging heeft om ver te dwalen of als je in een gebied woont waar veel verkeer is.

Kortom, een slimme kattenpenning biedt meer functionaliteiten dan een traditionele kattenpenning en kan je helpen om meer informatie te delen over je kat en je geruststellen als het gaat om de veiligheid van je kat.

Moeten binnenkatten een halsband dragen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, zoals de omgeving waarin de kat leeft en het gedrag van de kat zelf. 

Over het algemeen hebben binnenkatten geen halsband nodig, aangezien ze niet blootstaan aan de gevaren van buiten zoals verkeer, roofdieren en vechtende andere katten.

Echter, als je binnenkat de neiging heeft om te ontsnappenen naar buiten te gaan, kan het dragen van een halsband met een ID-tag nuttig zijn voor het geval de kat verdwaalt. 

Een andere reden om een halsband te dragen is als de kat medicatie of een preventieve behandeling nodig heeft, zoals vlooien- of tekenbestrijding, die aan de halsband kan worden bevestigd.

Kortom, het dragen van een halsband voor binnenkatten is niet altijd nodig, maar kan nuttig zijn in specifieke gevallen, zoals wanneer de kat de neiging heeft om te ontsnappen. Als je ervoor kiest om je binnenkat een halsband te geven, zorg er dan voor dat het veilig en comfortabel is voor de kat.

hero illustration

Hoe testen we Kattenpennings?

Om de beste Kattenpenning te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kattenpenning-test hebben we 121 Kattenpennings vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Kattenpenning-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Kattenpenning-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Kattenpenning-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Kattenpenning in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 121 Kattenpennings te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Kattenpennings in een oogopslag

1. OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud

 • list plusMooi design
 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusMogelijkheid om naam en telefoonnummer te graveren

Nadelen OLLIES for dogs Kattenpenning Roségoud

 • list plusNiet geschikt voor katten die veel buiten zijn en veel bewegen
 • list plusMogelijkheid om blijven haken aan takken of andere objecten

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.91
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
10
De Kattenpenning in Roségoud is echt een pareltje voor jouw harige vriend. Ik ben er dol op! Gemaakt van duurzaam roestvrij staal en verkrijgbaar in verschillende kleuren - goud, roségoud en zilver. De penning heeft de vorm van een schattig kattenkopje en meet 25 x 23 mm. Wat deze penning echt bijzonder maakt, is dat je de naam van je kat aan de voorkant kunt laten graveren in verschillende lettertypes. En aan de achterkant is er ruimte om je telefoonnummer toe te voegen, voor het geval je kat verdwaalt.

De Kattenpenning is niet alleen mooi, maar ook super stevig. Hij kan zonder problemen alle weersomstandigheden trotseren, dankzij het roestvrijstalen materiaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de penning snel verslijt of beschadigt.

Een penning is echt een must-have voor katteneigenaren. Als je kat onverhoopt verdwaalt, kan de penning ervoor zorgen dat hij of zij snel weer veilig thuis is. Het graveren van je telefoonnummer op de penning maakt het voor andere mensen gemakkelijk om contact met jou op te nemen als ze jouw kat vinden.

De Kattenpenning in Roségoud heeft geweldige recensies ontvangen van blije klanten. Ze zijn vooral enthousiast over het prachtige design, de hoge kwaliteit en de perfecte grootte van de penning. Ook wordt de snelle communicatie en levering van de penning genoemd als pluspunten.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de recensies, is het belangrijk om op te merken dat de penning misschien niet geschikt is voor katten die veel buiten zijn en veel bewegen. Vanwege de vorm kan de penning mogelijk blijven haken aan takken of andere objecten. Voor zulke katten is het wellicht beter om te kiezen voor een penning met een compacter ontwerp.

Al met al is de Kattenpenning in Roségoud een prachtige en functionele accessoire voor jouw kat. Het combineert mooi design met hoge kwaliteit en is perfect voor dagelijks gebruik. Met de mogelijkheid om de naam van je kat en je telefoonnummer te graveren, zorg je ervoor dat je kat altijd snel en veilig thuis kan komen. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

2. OLLIES for dogs Dierenpenning rond

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OLLIES for dogs Dierenpenning rond

 • list plusGemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
 • list plusMogelijkheid om de naam van je huisdier te laten graveren
 • list plusUitstekende service en snelle communicatie

Nadelen OLLIES for dogs Dierenpenning rond

 • list plusNiet geschikt voor grotere huisdieren
 • list plusGravure moet duidelijk en goed leesbaar zijn

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.18
Functionaliteit
9.82
Gebruiksgemak
9.8
De Dierenpenning rond klein is een accessoire dat je als huisdiereigenaar gewoon moet hebben. Ik ben gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ik ben verkrijgbaar in zowel goud als zilver. Met mijn compacte formaat van 2,5 cm ben ik comfortabel voor huisdieren om te dragen.

Wat mij onderscheidt van andere penningen is dat je mijn naam kan laten graveren. Je kan kiezen uit verschillende lettertypes en zelfs een symbool toevoegen. Op mijn achterkant is er genoeg ruimte voor je telefoonnummer, zodat je gemakkelijk gevonden kan worden als je me kwijtraakt.

Ik ben niet alleen stijlvol, maar ook erg stevig. Ik kan alle weersomstandigheden aan en ik zal niet roesten. Je kan me zonder zorgen aan je huisdier geven, zelfs als hij speelt en rondrent.

Een van mijn sterke punten is de geweldige service die je krijgt. Nadat je me besteld hebt, zal ik snel bij je worden bezorgd. Je zal snel benaderd worden om de informatie voor de gravure door te geven. De verkoper denkt met je mee over hoe ik het beste zichtbaar kan zijn en eruit kan zien. We hebben een vriendelijke en snelle communicatie en eventuele vragen worden snel beantwoord.

De reviews van mijn gebruikers bevestigen de positieve ervaringen met mij. Ze vinden mijn design mooi en mijn kwaliteit hoog. De levering is snel en ik ben goed leesbaar. Het feit dat er geen negatieve opmerkingen zijn, bewijst dat ik echt een top product ben.

Ik ben perfect voor huisdieren zoals honden en katten. Ik geef eigenaren gemoedsrust omdat ze weten dat hun huisdier gemakkelijk geïdentificeerd kan worden als hij vermist raakt. Ik ben duurzaam en ik ga lang mee, dus ik ben een goede investering.

Een mogelijke beperking van mij is dat ik misschien niet geschikt ben voor grotere huisdieren. Voor hen zou een grotere penning beter zijn. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn gravure duidelijk en goed leesbaar is, zodat je huisdier gemakkelijk geïdentificeerd kan worden.

Al met al ben ik een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren. Ik combineer stijl, duurzaamheid en functionaliteit in één product. Met mijn mooie design, hoge kwaliteit en geweldige service ben ik een aanrader voor alle huisdiereigenaren. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

3. Carrie Clover Designs Goud Messing

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carrie Clover Designs Goud Messing

 • list plusUniek handgestempeld ontwerp
 • list plusStevig en duurzaam materiaal
 • list plusKan aan beide zijden gestempeld worden

Nadelen Carrie Clover Designs Goud Messing

 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
9.3
De Goud Messing Dierenpenning Dubbelzijdig Handgestempeld inclusief Naam en Telefoonnummer voor Hond of Kat is echt iets voor mij. Als trotse huisdiereneigenaar wil ik er zeker van zijn dat mijn harige vriendje altijd veilig en snel geïdentificeerd kan worden. Deze gepersonaliseerde dierenpenning is gemaakt van stevig messing en heeft een prachtige gouden kleur die er geweldig uitziet aan de halsband van mijn huisdier.

Wat deze dierenpenning echt speciaal maakt, is dat hij met de hand gestempeld is. Dat betekent dat elke penning uniek is en een eigen karakter heeft. Dat maakt het extra bijzonder en geeft het een charmante uitstraling. Daarnaast is het messing materiaal supersterk en duurzaam. Roest en alle weersomstandigheden zijn geen probleem voor deze penning.

Het beste van alles is dat de penning aan beide zijden gestempeld kan worden. Dat betekent dat ik de naam van mijn huisdier aan de voorkant kan laten zetten en een telefoonnummer aan de achterkant. Zo ben ik altijd bereikbaar als mijn huisdier verdwaalt. Met de stevige splitring kan ik de penning gemakkelijk aan de halsband van mijn huisdier bevestigen.

Een ander geweldig voordeel van deze dierenpenning is dat hij gemaakt is van messing, wat betekent dat hij niet roest en niet groen wordt. Als hij een beetje vies wordt, kan ik hem gemakkelijk schoonmaken met een zachte doek. Na verloop van tijd kan hij iets donkerder worden door de olie in de vacht van mijn huisdier, maar dat is eenvoudig op te lossen met een beetje ketchup.

Deze dierenpenning is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire voor mijn huisdier. Het gouden messing zorgt voor een luxe uitstraling en maakt mijn huisdier nog mooier. En het beste van alles is dat de penning verkrijgbaar is in twee maten, 25 mm en 32 mm, dus ik kan de perfecte maat kiezen voor mijn huisdier.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn voor deze dierenpenning, kan ik met zekerheid zeggen dat dit een hoogwaardig product is dat zowel functioneel als stijlvol is. Het handgestempelde ontwerp en de duurzame messing constructie maken het een uitstekende keuze voor huisdiereneigenaren die willen zorgen voor de veiligheid en identificatie van hun huisdieren. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

4. Titanium Dierenpenning | inclusief 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Titanium Dierenpenning | inclusief 2

 • list plusDuurzame materialen zoals titanium en roestvrij staal
 • list plusDubbelzijdige graveermogelijkheid voor essentiële informatie
 • list plusInclusief accessoires zoals twee ringen en graveerhanger

Nadelen Titanium Dierenpenning | inclusief 2

 • list plusMogelijk te kleine gravure voor sommige gebruikers

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
8.41
De Titanium Dierenpenning is echt een must-have voor huisdieren! Beschikbaar in goud en zilver, voor zowel honden als katten, is deze penning gemaakt van duurzaam titanium en roestvrij staal. Het is supersterk, krasbestendig en roestbestendig, waardoor het een investering voor de lange termijn is. En het beste van alles? Je kunt aan beide kanten belangrijke informatie laten graveren, zoals naam, adres, telefoonnummer of chipnummer.

Met twee ringen van verschillende groottes past deze penning op allerlei soorten halsbanden. En de graveerhanger maakt het personaliseren supermakkelijk! En als klap op de vuurpijl, kun je na het bestellen de graveergegevens invullen of rechtstreeks naar de leverancier mailen. Hoe handig is dat?

Wat deze penning echt onderscheidt, is de combinatie van duurzame materialen, dubbelzijdige graveermogelijkheid en inbegrepen accessoires. Perfect voor eigenaren die een betrouwbare en gepersonaliseerde manier zoeken om hun huisdieren te identificeren. Met zowel esthetische als praktische informatie toevoegen, en de duurzaamheid van de materialen, krijg je echt waar voor je geld.

De Titanium Dierenpenning is ideaal voor eigenaren die hun huisdieren willen beschermen en identificeren in geval van vermissing. Ook geweldig voor actieve huisdieren die veel buiten zijn. Het enige mogelijke nadeel is dat sommige gebruikers de gravure te klein vinden, afhankelijk van de grootte van de penning en het lettertype.

Al met al biedt de Titanium Dierenpenning een geweldige combinatie van duurzaamheid, personalisatie en gemak. Een betrouwbare keuze voor eigenaren die hun huisdieren op een kwalitatieve en stijlvolle manier willen identificeren. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

5. Whats Goods What's Goods® Originele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Whats Goods What's Goods® Originele

 • list plusGemakkelijk te bevestigen aan de riem van uw huisdier
 • list plusSpecifiek ontworpen voor huisdieren en biedt comfort en gemoedsrust
 • list plusVeelzijdig en kan worden gebruikt als houder voor andere objecten

Nadelen Whats Goods What's Goods® Originele

 • list plusGeen hondenpootje zoals sommige gebruikers hadden verwacht

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.46
Gebruiksgemak
8.44
Recensie: What's Goods ® Originele Hond en kat huisdieren siliconen halsband bescherm hoesje/houder geschikt voor Apple Airtag - Zwart

Met het vernieuwde ontwerp van het What's Goods Originele Hond en kat huisdieren siliconen halsband bescherm hoesje/houder is het supergemakkelijk om de Apple Airtag veilig aan de riem te bevestigen, zonder dat deze ooit losraakt of kwijtraakt. Dit hoesje is speciaal ontworpen voor huisdieren zoals honden en katten, waardoor het comfortabel en niet hinderlijk is voor je harige vriendje. Het geeft je de mogelijkheid om de locatie van je huisdier eenvoudig te volgen en biedt gemoedsrust. En weet je wat? Je kunt de Airtag sleutelhanger ook gebruiken om andere spullen, zoals tassen of koffers, bij te houden. Het hoesje is bovendien supermakkelijk schoon te maken en zal nooit uitrekken.

Het gebruik van dit hoesje is een eitje. Je schuift gewoon de Airtag door de opening aan de voorkant en zorgt ervoor dat het siliconen materiaal er mooi omheen zit. Het is belangrijk dat alle hoeken goed vastzitten, zodat de Airtag niet kan bewegen. Wil je zeker weten dat dit hoesje perfect past? Bekijk dan de maten op de afbeelding.

De gebruikersreviews bewijzen dat dit hoesje uitstekend werkt. De Airtag zit stevig vast en is makkelijk aan de riem te bevestigen. Het hoesje heeft ook nog eens een mooi design, waar gebruikers echt blij mee zijn. Eén gebruiker merkte zelfs op dat het hoesje perfect werkt om aan een koffer te bevestigen, zodat je deze altijd in de gaten kunt houden.

Een kritische opmerking van een gebruiker is dat het hoesje geen hondenpootje heeft, zoals hij had verwacht. Daarom koos hij juist voor deze variant in plaats van een goedkopere optie. We begrijpen zijn teleurstelling, maar het ontbreken van een hondenpootje heeft geen invloed op de functionaliteit van het hoesje.

In vergelijking met andere concurrenten heeft het What's Goods Originele Hond en kat huisdieren siliconen halsband bescherm hoesje/houder een vernieuwd ontwerp dat supermakkelijk aan de riem van je huisdier kan worden bevestigd. Het is speciaal ontworpen voor huisdieren en biedt comfort en gemoedsrust. Het hoesje is ook nog eens veelzijdig en kan gebruikt worden als houder voor andere spullen. Het is makkelijk schoon te maken en zal nooit uitrekken. Het enige nadeel is dat het geen hondenpootje heeft, wat sommige gebruikers misschien hadden verwacht.

Al met al is het What's Goods Originele Hond en kat huisdieren siliconen halsband bescherm hoesje/houder een geweldige keuze om je Apple Airtag te beschermen en veilig aan de riem van je huisdier te bevestigen. Het biedt functionaliteit, comfort en veelzijdigheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor huisdiereigenaren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. AirTag Solutions Kat en hond

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AirTag Solutions Kat en hond

 • list plusGeen abonnement nodig
 • list plusBatterij gaat een jaar mee
 • list plusGeeft gemoedsrust en functionaliteit

Nadelen AirTag Solutions Kat en hond

 • list plusGeen halsband meegeleverd
 • list plusPrijs kan aan de hogere kant zijn

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
7.75
Ik moet je iets vertellen over de Kat en Hond tracker met de Apple AirTag en siliconen halsband houder, echt een geweldig product voor huisdieren. Ben je wel eens bang geweest dat je kat niet thuiskomt of dat je hond ervandoor gaat? Nou, met deze tracker hoef je je daar geen zorgen meer over te maken!

Het beste aan deze tracker is de Apple AirTag die erbij zit. Deze kleine gadget zendt constant een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat wordt opgepikt door andere Apple-apparaten in het Zoek mijn-netwerk. Zo kun je altijd de locatie van je huisdier zien via de Zoek Mijn-app op je iPhone. En maak je geen zorgen, alles gebeurt anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen.

Deze tracker wordt geleverd met een superhandige siliconen halsband houder. Hij is milieuvriendelijk, waterafstotend en weerbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het regent. En dankzij het anti-slipvak blijft de AirTag stevig op zijn plaats, zelfs als je harige vriendje wild heen en weer rent. Onthoud wel dat de halsband niet is inbegrepen, dus je kunt je eigen halsband gebruiken met deze tracker.

Een groot voordeel van deze tracker is dat je geen abonnement nodig hebt. En de batterij van de AirTag gaat maar liefst een heel jaar mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen. Dat is pas gemak en gemoedsrust!

De reviews van gebruikers zijn erg positief over deze tracker. Ze zijn blij met hoe goed hij werkt en hoe mooi hij eruitziet. Het geeft ze gemoedsrust en de zekerheid dat ze altijd weten waar hun huisdier is. De houder zit stevig en past goed, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de tracker losraakt terwijl je huisdier rondrent.

Een klein minpuntje is dat er geen halsband wordt meegeleverd. Sommige mensen waren daar een beetje teleurgesteld over, omdat ze dachten dat het in de prijs was inbegrepen. Maar ondanks dat hebben ze ervoor gekozen om de tracker toch te houden, omdat het zo'n belangrijk hulpmiddel is voor hun kat of hond.

Al met al is de Kat en Hond tracker met de Apple AirTag en siliconen halsband houder een geweldig product om altijd een oogje op je huisdier te kunnen houden. Het biedt gemak en gemoedsrust, zonder dat je een abonnement nodig hebt. Ja, de prijs is misschien ietsje hoger en er wordt geen halsband meegeleverd, maar over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden over de prestaties en het design van deze tracker. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Cicon Airtag hoesje zwart voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cicon Airtag hoesje zwart voor

 • list plusBiedt gemoedsrust als GPS-tracker voor huisdieren
 • list plusEenvoudig te bevestigen en gebruiksvriendelijk voor huisdiereigenaren
 • list plusStijlvolle en beschermende houder voor huisdierhalsbanden

Nadelen Cicon Airtag hoesje zwart voor

 • list plusSpecifiek ontworpen voor Apple AirTag, waardoor het degenen die geen Apple-apparaten gebruiken kan uitsluiten

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
7.44
Gebruiksgemak
7.97
Ik ben super enthousiast over het Airtag hoesje zwart voor honden/katten halsband! 🐾 Deze siliconen houder is speciaal ontworpen om je Apple AirTag veilig aan de halsband van je huisdier te bevestigen, zodat je altijd hun locatie kunt achterhalen via de Find My app op je Apple toestel. Met optimale bescherming tegen schade en een compact, stijlvol ontwerp, is deze houder een echte game changer voor huisdierbezitters.

Wat deze houder echt geweldig maakt, is de veelzijdigheid. Of je nu een Airtag halsband voor je kat of hond zoekt, een Airtag houder voor je kat of hond nodig hebt, of een Airtag houder voor de halsband van je hond wilt hebben, deze houder is de perfecte oplossing. En met verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je de halsband van je huisdier perfect matchen met deze handige houder.

Een van de grootste voordelen van deze houder is de gemoedsrust die het biedt. Het fungeert als een ideale GPS-tracker voor je huisdier, waardoor je altijd precies weet waar je huisdier zich bevindt. Dit is vooral geruststellend voor eigenaren die zich zorgen maken over de veiligheid van hun huisdieren.

Het Airtag hoesje zwart voor honden/katten halsband is eenvoudig te bevestigen, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor huisdiereigenaren van alle achtergronden. Het is een waardevolle toevoeging aan de wereld van huisdieraccessoires, omdat het een perfecte combinatie biedt van functionaliteit, stijl en gemoedsrust voor huisdiereigenaren.

Een mogelijke beperking van dit product kan zijn dat het specifiek is ontworpen voor Apple AirTag, wat betekent dat het degenen die geen Apple-apparaten gebruiken, kan uitsluiten van het volledig benutten van de functionaliteit.

Al met al is het Airtag hoesje zwart voor honden/katten halsband een geweldige oplossing voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare GPS-tracker in combinatie met een stijlvolle en beschermende houder. Het is een stap voorwaarts in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van huisdieren, terwijl het ook een esthetisch aantrekkelijke accessoire is voor hun halsbanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband

 • list plusMooi design
 • list plusHoge kwaliteit en langdurige bescherming
 • list plusWaterdicht en geschikt voor ruige activiteiten

Nadelen Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband

 • list plusMogelijk kwaliteitsprobleem met het siliconen randje

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.34
Functionaliteit
7.93
Gebruiksgemak
7.47
Het Cicon Airtag hoesje voor hondenhalsband en kattenhalsband is écht iets voor mij. Ik wil altijd weten waar mijn trouwe viervoeters zich bevinden, en met dit handige accessoire wordt dat een eitje! Dit hoesje is speciaal ontworpen om de AirTag stevig en veilig aan de halsband van mijn huisdier te bevestigen. En geloof me, die AirTag gaat nergens naartoe met deze siliconen hoes. Hij zit als gegoten en kan zelfs een duik nemen in het water of een rondje door de modder maken zonder problemen!

Wat ik zo fijn vind aan dit hoesje is het mooie design. Het is strak en stijlvol, dus het ziet er geweldig uit op de halsband van mijn trouwe maatje. En de kwaliteit is top! Dit hoesje gaat lekker lang mee en biedt optimale bescherming voor de AirTag. Het past ook perfect bij verschillende maten halsbanden, dus ik hoef me geen zorgen te maken over een verkeerde maat.

Oké, ik moet eerlijk zijn. Ik heb een negatieve review gelezen waarin iemand zei dat het siliconen randje van het hoesje na een paar dagen al gescheurd was. Dat is natuurlijk niet wat je wilt horen. Maar hey, laten we niet vergeten dat dit maar één review is en waarschijnlijk een uitzondering. Over het algemeen lijkt dit hoesje echt superhandig en nuttig voor huisdierenbezitters zoals ik, die altijd willen weten waar hun beestjes zijn. Het sterke en waterdichte design zorgt ervoor dat die AirTag veilig blijft, zelfs tijdens wilde avonturen zoals zwemmen en rollen door de modder. En met het mooie design en de hoge kwaliteit is dit hoesje gewoon een geweldige keuze. Laten we die ene negatieve review dus maar even vergeten en ons richten op het feit dat dit hoesje echt top lijkt te zijn! 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Whats Goods What's Goods® Originele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Whats Goods What's Goods® Originele

 • list plusVeelzijdig in gebruik voor huisdieren, tassen, en koffers.
 • list plusGemakkelijk schoon te houden en behoudt zijn vorm.
 • list plusMilieuvriendelijke aankoop zonder plastic verpakking.

Nadelen Whats Goods What's Goods® Originele

 • list plusGebrek aan specifieke technische details over prestaties en functionaliteit.
 • list plusApple Airtag wordt niet meegeleverd bij het hoesje.
 • list plusBeperkt ontwerp specifiek gericht op huisdieren.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.42
Functionaliteit
7.57
Gebruiksgemak
6.82
Ik presenteer je de Whats Goods ® Originele, een beschermhoesje dat speciaal is ontworpen voor de Apple Airtag. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van je huisdieren, zoals honden en katten. Je kunt het gemakkelijk aan hun halsbanden bevestigen en dankzij het vernieuwde design blijft de Airtag stevig op zijn plaats zitten. Zo kun je altijd weten waar je huisdier zich bevindt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, dus het is comfortabel voor je huisdier en veroorzaakt geen irritatie.

Een van de geweldige eigenschappen van de Whats Goods Originele is de veelzijdigheid ervan. Naast het gebruik voor huisdieren, kan dit hoesje ook dienen als sleutelhanger voor andere objecten, zoals tassen of koffers. Dit maakt het een handig accessoire voor reizigers die hun bagage willen beveiligen en altijd willen weten waar het zich bevindt.

Het hoesje is ook gemakkelijk schoon te houden en behoudt zijn vorm, zonder uit te rekken. De installatie is eenvoudig: je duwt de Airtag gewoon door het rondje aan de voorkant en zorgt ervoor dat alle hoeken goed zitten, zodat de Airtag stevig op zijn plaats blijft zitten. Bovendien wordt het hoesje geleverd zonder plastic verpakking, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke aankoop.

De Whats Goods Originele heeft positieve beoordelingen gekregen van gebruikers. Ze zijn enthousiast over het stevige ontwerp waarmee de Airtag veilig aan de halsband kan worden bevestigd. Daarnaast wordt het mooie design van het hoesje benadrukt, waardoor het ook geschikt is voor gebruik met koffers. Een gebruiker merkte wel op dat het hoesje niet het verwachte hondenpootje had, maar dat was geen groot genoeg probleem om het product als negatief te beoordelen.

Hoewel de Whats Goods Originele goede beoordelingen heeft ontvangen, ontbreken er specifieke technische details die de prestaties of functionaliteit van het product verder verduidelijken. Het is belangrijk om op te merken dat de Apple Airtag niet wordt meegeleverd bij het hoesje, dus je moet deze apart aanschaffen.

Al met al is de Whats Goods Originele een handig en veelzijdig beschermhoesje voor de Apple Airtag. Het biedt een veilige en comfortabele manier om je huisdieren of bagage te traceren. Hoewel er geen grote nadelen worden genoemd, zou het product nog aantrekkelijker kunnen zijn met extra functies of ontwerpelementen die specifiek gericht zijn op huisdieren, zoals het gewenste hondenpootje. Desalniettemin is het een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbare bescherming voor hun Airtag.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Kat en hond tracker Inclusief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kat en hond tracker Inclusief

 • list plusGeen abonnement nodig

Nadelen Kat en hond tracker Inclusief

 • list plusAfhankelijk van iPhone met Zoek Mijn-app
 • list plusEffectiviteit afhankelijk van GPS-signaal

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.22
Functionaliteit
6.97
Gebruiksgemak
7.17
Hey daar, huisdierliefhebbers! 🐾 Ik heb iets geweldigs om met je te delen - de Kat en hond tracker inclusief Apple AirTag. Met deze innovatieve oplossing kun je je huisdieren volgen en ze veilig houden, allemaal dankzij de Zoek Mijn-app op je iPhone. Geen stress meer over het kwijtraken van je avontuurlijke katten en honden!

De tracker heeft een aantal geweldige kenmerken die het onderscheiden van andere GPS-trackers voor huisdieren. Geen abonnement nodig - dat is toch fantastisch? En de batterij van de AirTag gaat maar liefst een jaar mee. Geen gedoe meer met opladen! Plus, de milieuvriendelijke, waterafstotende houder zorgt ervoor dat de tracker in alle omstandigheden betrouwbaar blijft.

Dit handige apparaat is perfect voor eigenaren met nieuwsgierige of avontuurlijke huisdieren. Het biedt gemoedsrust en stelt je in staat om snel de locatie van je huisdier te achterhalen in geval van nood.

Een mogelijke beperking is dat je een iPhone met de Zoek Mijn-app nodig hebt om de tracker te gebruiken. Maar al met al biedt de Kat en hond tracker inclusief Apple AirTag een waardevolle en gebruiksvriendelijke oplossing voor huisdierbezitters die hun geliefde metgezellen graag veilig willen houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenpennings. Er zijn namelijk 121 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!