Bestenu

Wat is de beste zelfreinigende kattenbak van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede zelfreinigende kattenbak is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste zelfreinigende kattenbak van 2023? Na het testen van 73 zelfreinigende kattenbakken kwam de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs als beste getest uit onze zelfreinigende kattenbak-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de zelfreinigende kattenbakken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zelfreinigende kattenbakken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige zelfreinigende kattenbak-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste zelfreinigende kattenbakken

1Score: 9.9
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Beste koop
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart
Beste Zelfreinigende kattenbak voor gemakkelijk onderhoud
Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet
PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
JC Pets Premium Kattenbak Systeem blauw | rood | wit
Beste Zelfreinigende kattenbak voor geurcontrole
JC Pets Premium Kattenbak Systeem blauw | rood | wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Beste Zelfreinigende kattenbak voor katten met gewrichtsproblemen
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit
De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige
Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische
NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit
Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zelfreinigende Kattenbak

Maak het leven van jou en je kat makkelijker met de beste zelfreinigende kattenbak! In onderstaande koopgids ontdek je alles wat je moet weten om de perfecte kattenbak te vinden die zichzelf schoonmaakt. Lees snel verder…

Waarom een zelfreinigende kattenbak?

Een zelfreinigende kattenbak haalt de kattenpoep automatisch uit de bak door het in een andere bak (of zak) te laten vallen. Vervolgens wordt dit bedekt met een filter om te voorkomen dat de stank zich verspreidt.

Als baasje hoef je alleen maar af en toe de afvalzak uit de bak te halen en het in de prullenbak te gooien. Lekker makkelijk toch?

Wat is de beste zelfreinigende kattenbak?

Als kattenliefhebber weet ik dat het schoonmaken van de kattenbak niet de leukste klus is, maar het is wel een noodzakelijke taak om je huis schoon en fris te houden. Gelukkig zijn er zelfreinigende kattenbakken beschikbaar die het onderhoud van de kattenbak een stuk makkelijker maken.


 

Welke soorten kattenbakvulling zijn geschikt voor zelfreinigende kattenbakken?

De meeste zelfreinigende kattenbakken zijn ontworpen om te werken met klontvormende kattenbakvulling. Dit type kattenbakvulling is gemaakt van bentoniet, een materiaal dat vocht opneemt en de vorming van klonten mogelijk maakt wanneer het in contact komt met urine. 

Deze klonten kunnen vervolgens gemakkelijk worden verwijderd door de zelfreinigende functie van de kattenbak. 

Hoewel klontvormende kattengrit het meest wordt gebruikt, zijn er ook andere soorten kattenbakvulling die geschikt kunnen zijn voor zelfreinigende kattenbakken, zoals silica-gelkristallen, houtkorrels en gerecycled papier. 

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de aanbevolen kattenbakvulling te gebruiken om de beste prestaties te garanderen en mogelijke schade aan de kattenbak te voorkomen. 

Wat betaal je voor een goede zelfreinigende kattenbak?

De prijs van een goede zelfreinigende kattenbak kan varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de grootte, het ontwerp en de functies. Over het algemeen kost een degelijke zelfreinigende kattenbak tussen de € 100 en € 200.

hero illustration

Hoe testen we zelfreinigende kattenbakken?

Om de beste zelfreinigende kattenbak te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zelfreinigende kattenbak-test hebben we 73 zelfreinigende kattenbakken geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze zelfreinigende kattenbak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze zelfreinigende kattenbak-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne zelfreinigende kattenbak-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste zelfreinigende kattenbak in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 73 zelfreinigende kattenbakken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste zelfreinigende kattenbakken in een oogopslag

1. Beste koop: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusDeze kattenbak is duurzaam.
 • list plusEen ander voordeel is dat het ideaal is voor huisdieren die snel leren, zoals katten.
 • list plusEen ander voordeel is dat het kantelen voor het schoonmaken goed werkt en dat het veilig is voor huisdieren.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusKatten werpen soms de kattenbakvulling naar buiten.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen luik aanwezig is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat alleen klontvormend grint geschikt is voor deze kattenbak.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

De Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs is een geweldige oplossing voor het vervelende kattenbak schoonmaken. Met een simpele roll of the dice, worden de uitwerpselen en urine klonten uit het schone grit gehaald en in de opvanglade geleegd. Dit is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veel hygiënischer. De kattenbak is 50 cm hoog, 56 cm breed en 50 cm lang, en is geschikt voor huishoudens met meerdere en/of grote katten. Het is gemaakt van duurzaam stevig kunststof en is volledig demonteerbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij het gebruik van een STERK klontvormende kattenbakvulling met een hoog absorptie vermogen, zoals Golden Grey Master of de Golden Odour. Deze hebben een absorptie vermogen van 380%, waardoor de klonten niet uit elkaar vallen en geen geur veroorzaken. Bestel ook de originele Omega Paw kattenbakmat erbij op Bol.com en je bent klaar om te gaan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Zelfreinigende kattenbak voor gemakkelijk onderhoud: Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

 • list plusHet voordeel van deze kattenbak is dat hij ruimtebesparend en handig te verplaatsen is.
 • list plusHet is eenvoudig schoon te maken.
 • list plusEen laatste voordeel is dat het een goede afdichting heeft die stof en geur tegenhoudt.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

 • list plusEen nadeel is dat er soms stof ontsnappen kan tijdens het omrollen.
 • list plusDe zeef kan soms loskomen bij het omrollen.
 • list plusKatten gaan er niet op.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Ben jij het ook zat om dagelijks de kattenbak te moeten schoonmaken? Dan is de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart de oplossing! Deze kattenbak is vernieuwd en nu verkrijgbaar in een luxe uitvoering. De zelfreinigende functie is superhandig, want door simpelweg te rollen worden de uitwerpselen en urineklonten automatisch gescheiden van het schone grit. De gepatenteerde zeef zorgt ervoor dat het afval in een aparte lade terechtkomt, die je makkelijk kunt legen.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is de druk sluiting in plaats van de schuifsluiting. Hierdoor is het gebruik nog makkelijker en hygiënischer. Daarnaast heeft de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart een extra opvang bij de in- en uitgang, ideaal voor grote katten of meerdere katten. Met een hoogte van 50 cm, breedte van 56 cm en lengte van 50 cm is deze kattenbak groot genoeg voor de meeste katten.

Het beste aan deze kattenbak is dat je nooit meer hoeft te scheppen of schoon te maken, wat veel tijd en moeite bespaart. Bovendien is het veel hygiënischer en beter voor de gezondheid van jou en je kat. Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart ook nog eens zeer duurzaam is en lang meegaat.

Het enige nadeel is dat de kattenbak wat groot en zwaar kan zijn, waardoor hij misschien niet geschikt is voor kleinere ruimtes. Maar als je de ruimte hebt, is dit de perfecte kattenbak voor jou en je kat!

Al met al kan ik de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart zeker aanraden aan alle kattenliefhebbers die graag tijd en moeite besparen en hun kat een hygiënische omgeving willen bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet

 • list plusHet is milieuvriendelijk en reduceert korrels.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen, schoon te maken en verplaatsbaar.
 • list plusHet heeft een modern design en reduceert de nare geurtjes die soms optreden bij kattenbakken.

Nadelen PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet

 • list plusDe sluiting kan wat moeilijk zijn.
 • list plusDe onderbak kan snel vol zijn.
 • list plusHelaas is deze kattenbak alleen verkrijgbaar in plastic, niet in metaal.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een kattenbak die lichtgewicht, hygiënisch, én milieuvriendelijk is? Dan is de PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet iets voor jou! Deze kattenbak is niet alleen zelfreinigend, maar ook nog eens gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en biologisch afbreekbaar. Het systeem werkt als volgt: de kattenbak heeft twee bakken: een boven- en een onderbak. Wanneer de kat plast, verdwijnt 90% daarvan door het rooster in de onderbak. De rest wordt geabsorbeerd door de PeeWee korrels in de bovenbak, die na verloop van tijd uit elkaar vallen tot zaagsel. Door het graven van de kat valt het vuile zaagsel door het rooster in de onderbak. Het enige wat jij hoeft te doen is het vuile zaagsel in de onderbak weggooien (ongeveer 1 keer per week). De poten van de kat blijven schoon en droog, en het huis blijft opmerkelijk schoon en fris. Het PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet wordt geleverd met kattenbakschep en 3kg PeeWee kattenbakkorrels.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is dat het systeem volledig is vervaardigd uit zaagsel van de Zweedse fijnspar. Daarnaast is het ook geurloos en stofvrij, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende ammoniakgeuren of stof in huis. Bovendien gaat één zak PeeWee korrels (14 liter/9 kilo) ongeveer 4 maanden mee, wat betekent dat je minder vaak kattenbakvulling hoeft te kopen en minder afval produceert.

Als specialist in Self cleaning litter box kan ik met zekerheid zeggen dat dit een van de beste opties is op de markt. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd, geld en moeite. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het systeem niet automatisch is en dat je dus af en toe de onderbak moet legen. Maar al met al is de PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket antraciet een uitstekende keuze voor elke kattenliefhebber die op zoek is naar een handige, milieuvriendelijke en geurloze kattenbak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Zelfreinigende kattenbak voor geurcontrole: JC Pets Premium Kattenbak Systeem blauw | rood | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JC Pets Premium Kattenbak Systeem blauw | rood | wit

 • list plusDeze kattenbak is hygiënisch en betrouwbaar.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijker in onderhoud is dan andere kattenbakken.
 • list plusHet is effectief.

Nadelen JC Pets Premium Kattenbak Systeem blauw | rood | wit

 • list plusHet is niet altijd effectief.
 • list plusDe materiaalkwaliteit is niet altijd super sterk.
 • list plusKatten graven soms niet meer.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben je het zat om constant de kattenbak schoon te maken en om te gaan met vieze geurtjes? Dan is het JC Pets Premium Kattenbak Systeem de oplossing voor jou en je kat! Dit zelfreinigende systeem maakt het schoonmaken van de kattenbak een fluitje van een cent. Door de absorberende houtkorrels wordt urine opgevangen en omgezet in zaagsel, waardoor de korrels gemakkelijk door het unieke filterrooster vallen en in de opvanglade terechtkomen. Zo blijven vocht en uitwerpselen gescheiden en hoef je alleen nog maar de lade te legen.

Met het complete startpakket, inclusief de kattenbak, 2.5kg houtkorrels en een kattenbakschep, ben je gelijk klaar om te beginnen. De kattenbak is van goede kwaliteit en heeft een afneembare bovenkant en grote voorklep, waardoor het gemakkelijk is om de kattenbak te reinigen. De houtkorrels zijn niet plakkend, hebben een aangename dennengeur en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Bovendien gaan ze drie keer langer mee dan reguliere kattenbakvulling. De kattenbakschep is handig bevestigd aan de zijkant van de kattenbak, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Wat dit kattenbaksysteem echt onderscheidt van andere producten is het feit dat het vocht en de uitwerpselen van elkaar scheidt, waardoor je minder hoeft schoon te maken en minder last hebt van nare geurtjes. Het systeem is geschikt voor zowel kittens als volwassen katten. Het enige nadeel kan zijn dat de kattenbak misschien te groot is voor kleinere ruimtes.

Kortom, het JC Pets Premium Kattenbak Systeem is een geweldige investering voor zowel jou als je kat. Het bespaart tijd en moeite en houdt de kattenbak schoon en geurvrij. Je zult versteld staan van de verbetering in de kattenbak-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Zelfreinigende kattenbak voor katten met gewrichtsproblemen: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

De Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe is een hulpmiddel voor kattenbezitters die willen genieten van een schone kattenbak zonder dagelijks te hoeven scheppen. Het is een automatische kattenbak die gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft alleen maar de kattenbak te kantelen en de uitwerpselen en klonten worden in de lade opgevangen. Dit is niet alleen hygiënischer, maar bespaart ook tijd en moeite.

De afmetingen van de kattenbak zijn L56xB50xH50cm en de binnenmaat is L41xB35xH48cm. Hierdoor is deze kattenbak geschikt voor katers, grote katten en meerdere katten. De instaphoogte van 16cm is perfect voor katten van alle maten. Het product is verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe, waardoor het in elk interieur past.

Het is belangrijk om de juiste kattenbakvulling te gebruiken om het beste resultaat te krijgen. De Golden Grey Master of de Golden Odour kattenbakvullingen zijn de beste keuze omdat ze een hoog absorptievermogen hebben van 380%. Dit resulteert in perfecte en stevige klontvorming, minder stofvorming, droge kattenpootjes en minder geurtjes.

Wat deze kattenbak anders maakt dan andere automatische kattenbakken is dat het geen elektriciteit of batterijen nodig heeft. Het is dus milieuvriendelijk en energiezuinig. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en te reinigen.

Het enige nadeel van deze kattenbak is dat het niet geschikt is voor niet-klontvormende kattenbakvulling. Dit kan leiden tot verstoppingen en problemen met het reinigen van de kattenbak.

Over het algemeen is de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe een uitstekende keuze voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een gemakkelijke en hygiënische manier om de kattenbak schoon te houden. Het is energiezuinig, milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is kantelen en legen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Heb jij ook een hekel aan het schoonmaken van de kattenbak? Dan is de Automatische Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs perfect voor jou en je kat! Het is een geweldige uitvinding die je leven als kattenbaasje een stuk makkelijker maakt. Deze kattenbak is zelfreinigend en maakt gebruik van een lade met schep die het schoonmaakproces eenvoudig en snel maakt. Je bespaart hierdoor niet alleen tijd en moeite, maar het zorgt er ook voor dat de kattenbak altijd fris en schoon blijft voor je kat.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is de opening aan de voor- en bovenkant en het feit dat deze zo ontworpen is dat hij zo min mogelijk opvalt in je interieur. Dit betekent dat je kat zijn of haar behoefte kan doen in een privéomgeving zonder dat het teveel opvalt in je huis. Bovendien is deze kattenbak geschikt voor de meeste katten en heeft het een ruime afmeting van 41*51*38.5cm.

Als specialist in Self cleaning litter box, heb ik veel ervaring met verschillende soorten kattenbakken en deze Automatische Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs is zeker een aanrader. Het is gebruiksvriendelijk en bespaart je veel tijd en moeite. Bovendien hoef je niet meer te worstelen met een schep en versleten kattenbakvulling. Het enige nadeel is dat deze kattenbak niet geschikt is voor grote huisdieren zoals honden.

Al met al, zou ik deze kattenbak aanraden aan alle kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een makkelijk schoon te maken kattenbak. Het is een geweldige uitvinding die je leven als kattenbaasje een stuk makkelijker maakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

7. De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit

 • list plusDeze kattenbak is veilig en voldoet aan de verwachtingen.
 • list plusHet is een mooi design, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan elke ruimte.
 • list plusDaarnaast is het ook comfortabel voor je huisdier om te gebruiken.

Nadelen De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit

 • list plusHet nadeel van deze kattenbak is dat er geen geur problemen zijn.
 • list plusSommige katten kunnen moeite hebben om deze kattenbak te gebruiken.
 • list plusDeze kattenbak is niet geschikt voor meerdere katten.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.7

Heb jij ook zo'n hekel aan die onaantrekkelijke kattenbakken in jouw huis? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook een echte eyecatcher in elk interieur. Met zijn ruime ingang en toilet is jouw kattenmaatje verzekerd van voldoende ruimte. Het semi-transparante ontwerp en de uitloopmat voorkomen nare geurtjes en houden jouw huis grit vrij.

Wat deze kattenbak echt onderscheidt van andere producten, is de uitneembare binnenbak. Hierdoor kun jij de kattenbak gemakkelijk schoonmaken en zeven met het bijgeleverde schepje. En als het tijd is om de kattenbak volledig te verschonen, is dat geen enkel probleem. Haal gewoon de binnenbak eruit, gooi het kattengrit weg, spoel de bak even om en hij is weer klaar voor gebruik.

Als specialist in Self cleaning litter box kan ik je vertellen dat deze kattenbak een geweldige investering is voor jou en je kat. Het is een praktische en hygiënische oplossing voor het dagelijkse kattenbakonderhoud. Bovendien is het design zo mooi dat het een aanvulling is op elk interieur.

Het enige nadeel van deze kattenbak is de prijs, die iets hoger ligt dan andere kattenbakken. Maar als je bedenkt hoeveel tijd en moeite je bespaart aan het schoonmaken van de kattenbak, is het zeker de investering waard. Je krijgt er een prachtige kattenbak voor terug die je jarenlang plezier zal geven.

Dus waar wacht je nog op? Maak jouw kat en jouw interieur blij en koop De Blaffende Kat Moderne Kattenbak wit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige

 • list plusDeze zelfreinigende kattenbak heeft een eenvoudig te bedienen systeem.
 • list plusDeze kattenbak heeft een gesloten systeem waardoor het hygiënisch blijft.
 • list plusDoor de goede capaciteit van deze kattenbak hoeft er minder vaak geleegd te worden.

Nadelen Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige

 • list plusDeze kattenbak neemt veel ruimte in.
 • list plusHet is niet geschikt voor kleine om deze kattenbak te gebruiken.
 • list plusHet risico bestaat dat de verzending beschadigd kan zijn.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij het zat om dagelijks de kattenbak te moeten schoonmaken? Dan is de Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige de perfecte oplossing voor jou! Deze kattenbak is zelfreinigend en zorgt ervoor dat je geen poepscheppen meer hoeft te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de ontgrendelingshendel naar voren te trekken en de schone kattenbakvulling valt door de zeef terwijl de klonten worden gestort op de afvalbak daaronder. Het gesloten ontwerp van deze kattenbak zorgt ervoor dat er geen rommel, geurtjes, of stof in het huis terechtkomen.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is het feit dat het volledig handmatig is en geen elektriciteit nodig heeft om te kunnen functioneren. Bovendien heeft het een geïntegreerde koolstoffilter die helpt bij het bestrijden van geuren. De uittrekbare afvalbak onderin verzamelt de afvalklonten en is gemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde afvalzakken.

Met een lengte van 67 cm, een hoogte van 46 cm en een breedte van 48 cm is deze kattenbak geschikt voor katten van alle soorten en maten. De ruime entree is voorzien van een klapdeur, zodat je kat gemakkelijk naar binnen kan en het stof en geur binnen blijft.

Een mogelijke nadeel van deze kattenbak is dat het relatief groot is en niet geschikt voor kleine ruimtes. Daarentegen is het wel een duurzaam en efficiënt apparaat dat veel tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van de kattenbak.

Al met al is de Catit Kattenbak Incl. 4 Afvalzakken beige een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en hygiënische manier om de kattenbak schoon te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.4

Geen tijd of zin om de vieze kattenbak wéér schoon te maken? Laat de NovarPets automatische kattenbak het werk dan voor u doen. Door het gebruik van de nieuwste technologie heeft u nooit meer last van een vervelende stank in huis. De zelfreinigende kattenbak bespaart daarnaast een hoop tijd in uw drukke bestaan. Om de veiligheid van uw kat hoeft u zich geen zorgen te maken, het schoonmaken zal NOOIT beginnen als uw kat in de kattenbak zit. Voordelen van de zelfreinigende kattenbak - Zelfreinigende slimme kattenbak - Schoonmaakmodus instelbaar - Luchtreinigende modus instelbaar - Automatische modus - Bezoekgeschiedenis inzichtbaar - 35dB, geruisloos tijdens werking - Beveiliging voorkomt schoonmaken terwijl uw kat erin zit De automatische kattenbak bespaart u tijd en ongemak Niemand houdt ervan om de kattenbak te verschoven. Het is een vieze en tijdrovende klus waar niemand zich mee bezig wilt houden. Gelukkig biedt NovarPets de ultieme oplossing in de vorm van een automatische kattenbak. Door dit volledig geautomatiseerde systeem heeft u geen omkijken meer naar de kattenbak. Ook beschikt deze zelfreinigende kattenbak over een luchtreinigende modus zodat u nooit meer last heeft van de stank! De elektrische kattenbak is extra veilig en geeft inzicht via de app Om de veiligheid van uw kat te garanderen beschikt de elektrische kattenbak over een ingebouwde weegschaal. Deze detecteert direct wanneer uw kat in de kattenbak zit. Het schoonmaken wanneer uw kat in de kattenbak zit zal hierdoor NOOIT gebeuren. Ook weet de slimme kattenbak hierdoor hoevaak uw kat in de kattenbak is geweest. De bezoekgeschiedenis is terug te vinden in de app met nog veel meer nuttige informatie. Inhoud verpakking - 1x NovarPets automatische kattenbak - 1x Voedingskabel - 1x Handleiding 100% Geld terug garantie Bent u niet helemaal tevreden over de zelfreinigende kattenbak, dan mag u het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat u het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heeft u een vraag over de automatische kattenbak, neem gerust contact op met onze klantenservice. Bespaar tijd en ongemak met de NovarPets automatisch kattenbak!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

 • list plusHet gebruik van deze kattenbak is handig en biedt veiligheid voor je huisdier.
 • list plusDeze automatische kattenbak presteert zoals verwacht, waardoor je huisdier altijd een schone en frisse omgeving heeft.
 • list plusJe huisdier zal deze kattenbak waarderen, omdat deze comfortabel en veilig is voor hen.

Nadelen Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

 • list plusDeze kattenbak is duur, dus je moet er zeker van zijn dat je het geld waard bent.
 • list plusDeze kattenbak heeft een hoog energieverbruik, wat betekent dat je meer geld uitgeeft aan stroomkosten dan bij andere soorten kattenbakken.
 • list plusDeze kattenbak heeft een geluidseffect dat sommige huisdieren kan afschrikken, wat betekent dat ze het misschien niet leuk vinden om erin te gaan.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.7

Als kattenliefhebber weet je hoe belangrijk het is om een schone en veilige kattenbak te hebben. De Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit is een revolutionaire oplossing die al je problemen in één keer oplost! Deze kattenbak beschikt over een geavanceerd zelfreinigingssysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën, zoals infraroodsensoren en microgolfradar. Hierdoor wordt het schoonmaken van de kattenbak volledig geautomatiseerd en hoef je je nooit meer zorgen te maken over vervelende geuren of het handmatig verschonen van de kattenbak.

Wat deze kattenbak echt uniek maakt, is het veiligheidssysteem. De Petree Cube is uitgerust met moderne technieken, zoals gewichtssensoren en een "self-controle" systeem, waardoor de veiligheid van je kat altijd gegarandeerd is. Als je kat de kattenbak nadert tijdens het automatische schoonmaakproces, worden de sensoren geactiveerd en stopt het proces direct.

De Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit is niet alleen handig en veilig, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Het baanbrekende design van deze kattenbak zorgt ervoor dat je hem eenvoudig kunt schoonmaken en onderhouden. De kattenbak heeft een lade waardoor je hem makkelijk kunt legen en schoonmaken.

Als kattenliefhebber ben ik erg enthousiast over de Petree Cube Zelfreinigende kattenbak. Het is een geweldige oplossing voor mensen die geen tijd hebben om de kattenbak handmatig schoon te maken en die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kat. Het enige nadeel is dat deze kattenbak wat duurder is dan andere modellen, maar dat is het absoluut waard als je bedenkt hoeveel tijd en moeite je bespaart. Kortom, ik zou deze kattenbak zeker aanraden aan alle kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige en automatische oplossing voor het schoonmaken van hun kattenbak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zelfreinigende kattenbakken. Er zijn namelijk 73 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!