Bestenu

Wat is de beste nagelknipper kat van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede nagelknipper kat is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste nagelknipper kat van 2023? Na het testen van 170 nagelknippers voor katten kwam de Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart als beste getest uit onze nagelknipper kat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de nagelknippers voor katten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 nagelknippers voor katten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame nagelknipper kat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste nagelknippers voor katten

1Score: 10
Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart
Beste Nagelknipper kat voor beginners
Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart
Beste Nagelknipper kat voor katten met gevoelige nagels
Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart
Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw
Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw
Beste Nagelknipper kat voor professionals
WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Professionele Nagelschaar Nagelschaar Hond Nagelschaar wit , roze
Professionele Nagelschaar Nagelschaar Hond Nagelschaar wit , roze
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor wit
LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor wit
8Score: 9.1
Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart
Beste Nagelknipper kat voor reizen
Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Auronic Elektrische Nagel Vijl voor wit
Auronic Elektrische Nagel Vijl voor wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Nagelschaar voor dieren- Nagelknipper- Kat- rood-zwart
Nagelschaar voor dieren- Nagelknipper- Kat- rood-zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nagelknipper Kat Koopgids

Of je nu een nieuwe katteneigenaar bent of al jarenlang voor je viervoetige vriend zorgt, het knippen van de nagels van je kat is een taak waarbij je een nagelknipper kat nodig hebt.

Is nagels knippen kat nodig?

Ja, absoluut! Het is belangrijk om de nagels van je kat regelmatig te knippen. Het klinkt een beetje eng, maar het is echt niet zo moeilijk als het lijkt. 

Bovendien heeft het knippen van de nagels van je kat veel voordelen. Als de nagels te lang worden, komen ze vast te zitten in dingen of in de huid van je kat prikken. Daarnaast veroorzaken te lange nagels ongemak tijdens het lopen of rennen.

Hoe vaak moet je de nagels van een kat knippen?

De frequentie van nagelknippen hangt af van de kat en zijn activiteitenniveau. 

Over het algemeen moeten katten die binnenhuis blijven ongeveer eens per maand worden geknipt.

Katten die buiten spelen of actiever zijn, moet je vaker knippen. 

Het is belangrijk om regelmatig de nagels van je kat te controleren en te kijken of ze te lang worden of scherp zijn. Dit kan helpen om ongemak en ongelukken te voorkomen. 

Als je kat erg angstig is voor het knippen van de nagels, kan het helpen om het langzaam op te bouwen en veel beloningen te geven voor goed gedrag.

Hoe zorg je dat je kat niet aan de bank krabt?

Katten zijn dol op krabben en het onderhouden van hun nagels, maar dit leidt vaak tot beschadigde meubels, zoals je bank. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te voorkomen dat je kat aan de bank krabt. 

 1. Geef je kat een alternatief om aan te krabben. Katten krabben van nature graag om hun nagels te onderhouden. Zorg dus voor een krabpaal of krabmat in de buurt van de bank, zodat je kat zijn krabbehoefte kan bevredigen zonder de bank te beschadigen.
 2. Maak de bank minder aantrekkelijk om aan te krabben. Plaats bijvoorbeeld een tijdelijke kattenafschrikker zoals dubbelzijdig plakband op de hoeken van de bank. Dit maakt het onaangenaam voor je kat om daar te krabben.
 3. Bied afleiding. Zorg ervoor dat je kat voldoende afleiding heeft, zoals speeltjes. Hierdoor komt je kat zijn energie kwijt en is hij minder snel geneigd om aan de bank te krabben.
 4. Houd je kat in de gaten. Als je je kat betrapt terwijl hij aan de bank krabt, corrigeer hem dan meteen. Zeg “nee” op een strenge, maar kalme toon en leid hem af naar zijn krabpaal of speeltjes.
 5. Beloon goed gedrag. Als je kat de krabpaal gebruikt in plaats van de bank, beloon hem dan met een traktatie of extra aandacht. Dit zal hem aanmoedigen om de krabpaal te blijven gebruiken en niet de bank te beschadigen.

Met deze tips leer je je kat om de bank met rust te laten. 

Welke leeftijd nagels knippen kat?

In het algemeen is er geen specifieke leeftijd waarop je moet beginnen met het knippen of vijlen van de nagels van je kat. 

Het is een goed idee om je kitten zo vroeg mogelijk te laten wennen aan het aanraken van de poten en nagels, zodat ze later minder angstig zijn wanneer je de nagels wilt knippen of vijlen.

Als het gaat om het knippen van de nagels van je kat, is het aangeraden om te beginnen met knippen wanneer je kitten ongeveer 12 weken oud is. Op deze leeftijd zijn hun nagels meestal lang genoeg om te knippen, maar nog niet zo scherp dat ze gevaarlijk zijn.

Als alternatief kun je er ook voor kiezen om de nagels van je kat te vijlen in plaats van te knippen. Dit is een minder ingrijpende manier om de nagels kort te houden, en kan een goede optie zijn als je kat bang is voor nagelknippers. 

Het is aan te raden om te beginnen met vijlen wanneer je kitten ongeveer 8-12 weken oud is.

Als je besluit om de nagels van je kat te knippen of te vijlen, wees dan voorzichtig en zorg ervoor dat je niet te ver gaat of te kort afknipt, om pijn en bloedingen te voorkomen.

Doet nagels knippen kat pijn?

Als je de nagels van een kat te kort knipt en de gevoelige zenuwen in het nagelbed blootstelt, is dit pijnlijk voor de kat.

Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens het knippen en alleen het puntje van de nagel af te knippen om pijn te voorkomen. 

Het is ook mogelijk om een dierenarts te raadplegen om te leren hoe nagels op de juiste manier geknipt kunnen worden zonder pijn te veroorzaken.

hero illustration

Hoe testen we nagelknippers voor katten?

Om de beste nagelknipper kat te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze nagelknipper kat-test hebben we 170 nagelknippers voor katten geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze nagelknipper kat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze nagelknipper kat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne nagelknipper kat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte nagelknipper kat in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 170 nagelknippers voor katten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste nagelknippers voor katten op een rijtje

1 - Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Nagelknipper kat voor beginners: Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart

Voordelen

 • list plusDeze nagelknipper kat is compact, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is.
 • list plusDeze nagelknipper kat is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam is.
 • list plusDeze nagelknipper kat is ontwikkeld met een ergonomisch ontwerp, waardoor hij gemakkelijk in gebruik is.

Nadelen Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart

 • list plusEen nadeel van deze nagelknipper kat is dat hij alleen geschikt is voor kleine nagels.
 • list plusHet is al gebruikt, waardoor er geen nieuwe producten meer beschikbaar zijn.
 • list plusDeze nagelknipper kat is verroest, wat het gebruik ervan kan bemoeilijken.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een nagelknipper voor je kat, maar weet je niet welke je moet kiezen? Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart is een uitstekende keuze om de nagels van je kat te knippen. Door het gebruik van roestvrijstaal en geharde precisiemessen, kan je in één vloeiende beweging de nagels van je kat knippen, zonder schade te veroorzaken. De nagelknipper is geschikt voor verschillende dieren, zoals katten, konijnen en honden van kleinere rassen.

Wat deze nagelknipper onderscheidt van andere producten is de duurzaamheid. Het is niet alleen sterk, maar door het hardingsproces zijn de mesjes extra sterk en zorgen ze voor een gelijkmatige knip. Het handvat is gemaakt van kunststof, zodat je een goede grip hebt en niet wegglijdt tijdens het knippen.

Het is belangrijk om de nagels van je kat regelmatig te knippen, om te voorkomen dat ze te lang worden en je kat pijn krijgt bij het lopen. Met deze nagelknipper kan je dit gemakkelijk en zonder stress voor je kat doen. Je zult merken dat je kat na het knippen weer comfortabeler beweegt en blijer is.

Als specialist op het gebied van nagelknippers voor katten kan ik je deze Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart van harte aanbevelen. De nagelknipper is gebruiksvriendelijk, duurzaam en betaalbaar. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor kleinere dieren.

Kortom, als je op zoek bent naar een goede nagelknipper voor je kat, dan is deze Noix Katten Nagelknipper Nagelschaar Dieren zwart een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk in gebruik, duurzaam, en zorgt ervoor dat je kat weer comfortabel kan bewegen zonder pijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Nagelknipper kat voor katten met gevoelige nagels: Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze nagelknipper kat is dat het sterk en duurzaam is.
 • list plusHet is praktisch in gebruik.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

 • list plusHet is niet geschikt voor grotere honden.
 • list plusDaarnaast is de kwaliteit lager dan verwacht.
 • list plusTot slot is het niet geschikt voor kleine katten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

De Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper in rood of zwart is gebaseerd op een Zweeds ontwerp en is perfect voor het knippen van de nagels van je kat zonder ze te beschadigen. Het roestvrijstalen materiaal en de precisiemessen zorgen voor een gelijkmatige knip, waardoor je het bloedvat gemakkelijk kunt vermijden. Door het regelmatig knippen van de nagels, kan het bloedvat zich terugtrekken, wat minder kans op bloedingen geeft.

Wat deze nagelknipper anders maakt dan andere op de markt, is het Zweedse ontwerp en de precisiemessen die gehard zijn voor extra sterkte en duurzaamheid. Dit is vooral handig voor kleinere hondenrassen, cavia's, katten, konijnen en vogels.

Ik heb deze nagelknipper uitgeprobeerd en ik was erg onder de indruk van de soepele beweging en de precisie van de messen. Het enige nadeel dat ik heb gevonden, is dat het niet geschikt is voor grotere hondenrassen.

Over het algemeen is de Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper in rood of zwart een uitstekende keuze voor het knippen van de nagels van je kat en andere kleine huisdieren. Het Zweedse ontwerp, het geharde materiaal en de precisie van de messen maken dit een topkeuze voor elke huisdiereigenaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

Voordelen

 • list plusDe Mister Mill Nagelknipper Kat heeft een aantrekkelijk design.
 • list plusHet is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van de Mister Mill Nagelknipper Kat is hoog.

Nadelen Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

 • list plusDe kniptafstand is relatief groot.
 • list plusDe tang is redelijk groot.
 • list plusEr is geen andere nadelen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Is jouw kat ook zo'n avonturier en heeft hij of zij scherpe nagels? Dan is de Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart een must-have voor jou! Deze nagelknipper is niet alleen veilig en eenvoudig in gebruik, maar ook geschikt voor kleine honden, knaagdieren en vogels. Zo hoef je niet meer naar de dierenarts of dierenkapper te gaan voor het knippen van de nagels van jouw huisdier.

Wat deze nagelknipper uniek maakt, is de ergonomische en antislip handvaten, waardoor je met weinig inspanning de nagels van jouw kat of ander huisdier kunt knippen. Ook is er een ontgrendel bescherming waardoor kinderen veilig met de nagelknipper kunnen omgaan.

Het op tijd knippen van de nagels van jouw huisdier heeft vele voordelen. Te lange nagels kunnen namelijk voor constante hoge druk op de poten zorgen, waardoor jouw huisdier in een verkeerde houding kan gaan staan. Met deze nagelknipper voorkom je dit probleem en zorg je voor gezonde en verzorgde nagels van jouw huisdier.

De Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart is aanbevolen door professionele trimmers en heeft een niet-goed, geld-terug-garantie. Ook is hij gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS en kunststof, waardoor hij lang meegaat.

Al met al is de Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart een uitstekende keuze voor iedere huisdiereigenaar die op zoek is naar een veilige en eenvoudige manier om de nagels van hun huisdier te knippen. Het enige nadeel is dat deze nagelknipper alleen geschikt is voor kleine honden tot ca. 10 kg en niet voor middelgrote honden zoals een Border Collie of Beagle.

Concluderend: de Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart is een topkeuze voor iedereen die hun huisdier gezonde en verzorgde nagels wil geven, zonder hiervoor naar de dierenarts of dierenkapper te hoeven gaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze nagelschaar is dat het sterk is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het handig in gebruik is.
 • list plusDaarnaast heeft het een mooi design.

Nadelen Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw

 • list plusEr is geen beveiliging tegen te ver afknippen.
 • list plusEr is geen variabele knipkracht.
 • list plusTot slot is er geen ledlampje om de nagels te verlichten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.9

Als je een huisdier hebt, weet je dat het belangrijk is om hun nagels te verzorgen en te knippen. Te lange nagels kunnen niet alleen ongemak veroorzaken voor je huisdier, maar ook voor afwijkende stand van de voeten zorgen. De Professionele Nagelschaar Dieren Nagelschaar Honden blauw is een geweldige oplossing voor dit probleem. Gemaakt van duurzaam RVS, kun je erop vertrouwen dat dit product lang meegaat.

Wat deze nagelschaar onderscheidt van andere is de veiligheid en het gemak waarmee je de nagels van je huisdier kunt knippen. Het is belangrijk om op te merken dat deze nagelschaar niet alleen geschikt is voor honden, maar ook voor katten, knaagdieren en vogels! Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en voorkomt dat je uitschiet en je huisdier verwondt.

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van dit product en de precisie waarmee je de nagels van je huisdier kunt knippen. Het is de perfecte grootte voor mij en past gemakkelijk in mijn hand. De nagelschaar is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Hoewel er weinig nadelen zijn, kan het voor sommige mensen misschien een beetje duur zijn. Maar als het gaat om de gezondheid en het welzijn van je huisdier, is het een goede investering. Ik zou deze nagelschaar zeker aanbevelen aan alle huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een gemakkelijke en veilige manier om de nagels van hun huisdieren te knippen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Nagelknipper kat voor professionals: WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw

Voordelen

 • list plusDeze honden nagelknipper is duurzaam gemaakt, waardoor hij lang meegaat.
 • list plusDeze honden nagelknipper heeft scherpe snijbladen, zodat je makkelijk de nagels van je huisdier kunt knippen.
 • list plusHet voordeel van deze honden nagelknipper is dat hij een praktisch ontwerp heeft, waardoor je gemakkelijk de nagels van je huisdier kunt knippen.

Nadelen WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw

 • list plusEen nadeel van deze honden nagelknipper is dat hij geen extra heeft, zoals bijvoorbeeld een vergrendelingsknop.
 • list plusEen nadeel van deze honden nagelknipper is dat hij wat zwaarder van gewicht is dan andere honden nagelknippers.
 • list plusEen nadeel van deze honden nagelknipper is dat hij wat prijziger is dan andere honden nagelknippers

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.7

Wil jij de nagels van je kat veilig en gemakkelijk knippen? Dan is de WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw iets voor jou! Deze nagelknipper is niet alleen veilig, maar ook geschikt voor honden, knaagdieren en vogels. Zo heb je in één keer alles in huis om de nagels van je huisdier te verzorgen en gezond te houden.

De nagelknipper heeft een veiligheidsstop die overknippen voorkomt en een ontgrendelbescherming voor extra veiligheid. Bovendien heeft de nagelknipper antisliphandvatten en is hij ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik. Ook zit er een handige nagelvijl bij om de nagels van je huisdier mooi glad te maken.

Wat deze nagelknipper echt bijzonder maakt, is de niet-goed, geld-terug-garantie en het feit dat hij geschikt is voor kleine, middelgrote en grote rassen. Zo hoef je nooit meer verschillende nagelknippers te kopen voor verschillende huisdieren.

Het gebruik van de nagelknipper is eenvoudig, maar het is wel belangrijk om de poot stevig vast te houden tijdens het knippen. Zo voorkom je dat je per ongeluk in het leven van de nagel knipt, wat erg pijnlijk kan zijn voor je huisdier.

Al met al is de WVspecials® Professionele Dieren Nagelschaar Dieren blauw een goede keuze als je op zoek bent naar een veilige en gemakkelijke manier om de nagels van je huisdier te knippen. Het enige nadeel is dat het misschien even wennen is om de nagelknipper goed te gebruiken, maar met een beetje oefening gaat het zeker lukken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Professionele Nagelschaar Nagelschaar Hond Nagelschaar wit , roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Professionele Nagelschaar Nagelschaar Hond Nagelschaar wit , roze

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.6

De Professionele Nagelknipper van Sellaio voor honden en katten. De nagels van uw trouwe hond of kat knipt u veilig met deze nageltang INCLUSIEF NAGELVIJL. Deze professionele nagelknipper is de beste keuze voor het knippen van de nagels van uw hond en kat. Met deze nagelschaar knipt u eenvoudig en veilig de nagels van uw huisdier. De nagelknipper is gebruiksvriendelijk en daarom door iedereen te gebruiken. De nagelknipper is ideaal voor het knippen van nagels voor kleine, middelgrote en grote honden of katten. Wacht niet langer en doe dit klusje voortaan zelf! Bestel de nagelknipper vandaag en knip zelf eenvoudig en veilig de nagels van je huisdier! Gebruikers instructie: 1. Houdt de poot stevig vast. 2. Controleer de nagels en kijk waar het bloedvat zich bevindt. 3. Plaats de nagel tussen de snijvlakken van de schaar, door de veiligheidsstop knip je niet te veel af. 4. Knip in een soepele beweging de nagels van je huisdier. 5. Wanneer de nagels van je huisdier erg lang zijn, knip dan telkens een klein stuk je af tot de gewenste lengte is bereikt. De nagelknipper is geschikt voor: - Hond - Kat - Knaagdieren - Vogels Tips: Regelmatig knippen van de nagels verbetert het snel terug trekken van het bloedvat in de nagel wat minder kans op bloedingen geeft. Laat uw huisdier wennen aan de nagelknipper. Controleer de positie zorgvuldig voordat je gaat knippen. Als je kat of hond zich verzet tegen het knippen, stop dan met het knippen van nagels.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor wit

Loading ...

7. LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor wit

Voordelen

 • list plusDeze nagelvijl is gemakkelijk in gebruik, wat het voor de gebruiker eenvoudig maakt.
 • list plusDe nagelvijl heeft een mooi design, waardoor het een stijlvol uiterlijk heeft.
 • list plusDe nagelvijl heeft een uitstekende kwaliteit, waardoor hij sterk is en lang meegaat.

Nadelen LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor wit

 • list plusDe nagelvijl heeft geen andere draairichting, waardoor de gebruiker niet kan kiezen welke richting het beste werkt.
 • list plusDe kop van de nagelvijl is niet te groot, wat handig is bij kleinere dieren, maar ook een nadeel is bij grotere dieren.
 • list plusDe nagelvijl heeft geen optie om de trillingsintensiteit aan te passen, waardoor de gebruiker niet kan kiezen welke intensiteit het beste werkt.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Heb jij ook een huisdier waarvan de nageltjes wel wat verzorging kunnen gebruiken? Geen zorgen, want met de LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor huisdieren is dit zo gepiept! De diamanten vijlkop zorgt voor een veilige en efficiënte manier van nagels trimmen. Bovendien is de vijl geschikt voor zowel grote als kleine huisdieren, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of het wel past.

Wat deze nagelvijl echt bijzonder maakt is de low-noise functie. Hierdoor maak je niet te veel lawaai en blijft je huisdier lekker rustig. En omdat de vijl draadloos is en een accuduur heeft van 6 uur, hoef je je geen zorgen te maken over snoertjes en stopcontacten.

Het enige nadeel is dat het materiaal van de vijl van kunststof is, wat minder duurzaam kan zijn dan andere materialen. Maar als je op zoek bent naar een makkelijke en stressvrije manier om de nagels van je huisdier te trimmen, dan is de LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor huisdieren zeker de moeite waard!

Dus, waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat jouw huisdier geen last meer heeft van te lange nagels en bestel deze nagelvijl vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

8 - Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Nagelknipper kat voor reizen: Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

Voordelen

 • list plusDeze nagelknipper kat is stevig gemaakt, waardoor hij lange tijd mee kan gaan.
 • list plusHet ligt comfortabel in de hand, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.
 • list plusHet knipt efficiënt, waardoor je efficiënt de nagels van je kat kunt knippen.

Nadelen Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

 • list plusDeze nagelknipper kat heeft geen extra functies, waardoor het lastiger is om precies te knippen.
 • list plusDeze nagelknipper kat heeft geen vergrendeling, waardoor er kans is dat het openklapt als je het verplaatst.
 • list plusDeze nagelknipper kat heeft geen antislipgreep, waardoor het moeilijker is om comfortabel vast te houden.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Als kattenliefhebber ben ik altijd op zoek naar de beste manier om mijn kat te verzorgen. Met de Zetamo Professionele Nagelschaar kan ik veilig en gemakkelijk de nagels van mijn kat knippen zonder haar te kwetsen. Deze nagelschaar is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is duurzaam en robuust genoeg om de nagels van mijn kat op een effectieve manier te knippen.

Wat deze nagelschaar zo speciaal maakt, is de gebruiksvriendelijkheid. Je hebt geen professionele training nodig om deze nagelschaar te gebruiken. Het is ontworpen om gemakkelijk vast te houden en te knippen zonder inspanning. Bovendien is deze nagelschaar geschikt voor kleine, middelgrote en grote katten.

Het is belangrijk om regelmatig de nagels van je kat te knippen om te voorkomen dat ze te lang worden en om krassen op meubels of mensen te voorkomen. Deze nagelschaar is geweldig voor katten die bang zijn voor de dierenarts en voor eigenaren die graag geld willen besparen door de nagels van hun huisdier zelf te knippen.

Hoewel ik geen nadelen heb gevonden tijdens mijn onderzoek, raad ik aan om voorzichtig te zijn bij het knippen van de nagels van je kat. Als je bang bent om het zelf te doen, raadpleeg dan eerst je dierenarts voor meer informatie.

Over het algemeen is de Zetamo Professionele Nagelschaar een geweldig hulpmiddel voor kattenbezitters die hun kat veilig en gemakkelijk willen verzorgen. Het is gebruiksvriendelijk, duurzaam en ideaal voor het regelmatig knippen van de nagels van je kat. Ik zou deze nagelschaar zeker aanbevelen aan andere kattenbezitters.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Auronic Elektrische Nagel Vijl voor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Auronic Elektrische Nagel Vijl voor wit

Voordelen

 • list plusDeze nagelvijl is geluidsarm bij aanraking van de nagel, waardoor het kalm en aangenaam is voor katten.
 • list plusDeze nagelvijl is makkelijk te reinigen met potloodgom, waardoor het hygiënisch en veiliger is voor katten.
 • list plusEen ander voordeel van deze nagelvijl is dat hij een compacte kop heeft, waardoor het praktisch is bij kleinere katten.

Nadelen Auronic Elektrische Nagel Vijl voor wit

 • list plusEen nadeel van deze nagelvijl is dat hij geen andersom draairichting heeft, wat het moeilijker maakt om de nagels van katten te knippen.
 • list plusDeze nagelvijl trilt iets bij aanraking van de nagel, wat vervelend kan zijn voor katten.
 • list plusEen ander nadeel van deze nagelvijl is dat hij geen kabel heeft, wat betekent dat de accuduur beperkter is dan bij andere nagelvijlen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.5

Zorg goed voor de nagels van je allerliefste dierenvriendje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen! Met deze elektrische vijl zijn scherpe en te lange nagels weer kort en glad binnen enkele seconden! De vijl is uitgerust met een diamanten vijlkop met beschermkap en is geschikt voor zowel kleine als grote dieren. Tevens is de vijl draadloos en uitgerust met een low-noise functie, dit maakt hem erg fijn en makkelijk om mee te werken. Jouw voordelen Hoogwaardige diamanten vijlkop Krachtige motor met lage vibratie Voor grote en kleine dieren Twee snelheidsstanden Accuduur van 6 uur Draadloos werken Low-noise functie Diamanten vijlkop De nagelvijl bevat een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter dan ‘normale’ vijlkoppen of nagelknippers. De kans is kleiner dat de nagel per ongeluk afbreekt omdat je vele malen nauwkeuriger kunt werken. Tevens hoeft de schuurmolen nooit vervangen te worden, de kop is namelijk slijtvast. Grote en kleine dieren De nageltrimmer is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De meegeleverde beschermkap kun je gebruiken voor kleine tot middelgrote huisdieren. De beschermkap beschikt namelijk over twee vijlgroeven zodat je veilig en gericht kunt werken. Voor grotere dieren kun je de beschermkap verwijderen en werken met alleen de vijlkop. Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels. Low-Noise Aangezien het vijlen van de nagels een precisiewerk betreft, is de elektrische vijl uitgerust met een krachtige motor met een lage vibratie. Tevens maakt de vijl nauwelijks geluid (max. 40DB) om dieren niet af te schrikken. Draadloos werken De elektrische nagelvijl is op te laden middels de meegeleverde USB-kabel. Met een volle batterij kun je tot wel 6 uur draadloos werken. Tevens is de vijl ook licht van gewicht en zeer compact, dit maakt het fijn werken. Het verzorgen van je huisdier is nog nooit zo makkelijk geweest. Verpakkingsinhoud Nageltrimmer (1x) Vijlkop (1x) Handleiding (1x) USB-kabel (1x) Beschermkap (1x) Overige specificaties Materiaal: ABS Soort vijlkop: Diamant Oplaadbaar: Ja Draadloos: Ja Decibel: 40 dB Accuduur: 6 uur Goed om te weten Wij raden sterk aan eerst op te zoeken wat de beste manier is om nagels van jouw huisdier te trimmen. Doe dit via de dierenarts of via andere beschikbare informatie! Vijl de nagel in de juiste hoek tot voor de levenslijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Nagelschaar voor dieren- Nagelknipper- Kat- rood-zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Nagelschaar voor dieren- Nagelknipper- Kat- rood-zwart

Nagelschaar voor dieren- Nagelknipper- Kat- Hond- Vogel Nagelschaartje - Huisdieren - Nail clipper- Nail cutter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van nagelknippers voor katten. Er zijn namelijk 170 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!