Bestenu

Wat is de beste kattenborstel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kattenborstel is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste kattenborstel van 2023? Na het analyseren van 694 kattenborstels kwam de Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit als beste getest uit onze kattenborstel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenborstels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenborstels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kattenborstel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste kattenborstels

1Score: 9.7
Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit
Beste Kattenborstel voor intensieve verzorging
Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Katten...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
TEBJEN Hondenborstel langharig/kortharig Kattenborstel langharig/kortharig grijs
Beste Kattenborstel voor kortharige katten
TEBJEN Hondenborstel langharig/kortharig Kattenborstel langharig/ko...
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
QT Petshop Haarverwijderaar voor Huisdieren groen
QT Petshop Haarverwijderaar voor Huisdieren groen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
2 Zijdige Ondervacht Hondenkam Hondenborstel blauw
2 Zijdige Ondervacht Hondenkam Hondenborstel blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Pluizen Verwijderaar Kleding Ontpiller Draagbare bruin
Pluizen Verwijderaar Kleding Ontpiller Draagbare bruin
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Hondenborstel Dubbelzijdig Ontharing Tool Herbruikbare groen
Hondenborstel Dubbelzijdig Ontharing Tool Herbruikbare groen
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Pakeway T9 Kattenborstel Zelfreinigende Kattenkam roze
Beste Kattenborstel voor langharige katten
Pakeway T9 Kattenborstel Zelfreinigende Kattenkam roze
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht 9,5 cm
Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht 9,5 cm
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Lorell Pet Company Kattenborstel/Hondenborstel blauw
Beste Kattenborstel voor gevoelige katten
Lorell Pet Company Kattenborstel/Hondenborstel blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine blauw
Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine b...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenborstel Koopgids

Is je poezenvriend weer eens in de rui? Dan mag een goede kattenborstel niet missen. Je bespaart daar niet alleen je kleding een boel los kattenhaar mee, maar het scheelt ook een hoop in de hoeveelheid haarballen die je op de willekeurigste plekken in huis vindt ...

Wat voor soorten kattenborstels zijn er?

Er zijn verschillende soorten kattenborstels die geschikt zijn voor verschillende soorten katten en vachten. Hieronder vind je een paar veelgebruikte types.

 • Borstel met natuurlijke haren. Dit zijn borstels gemaakt van borstelharen van dieren zoals zwijnen of konijnen, en zijn geschikt voor zachte vachten van haast iedere lengte.
 • Rubberen borstel. Dit is een borstel met een rubber oppervlakte, die geschikt is voor het verwijderen van losse haren en dode huidcellen.
 • Slicker-borstel. Dit is een borstel met dunne, flexibele draden, die geschikt is voor het verwijderen van knopen in de vacht.
 • Met metalen tanden. Dit zijn borstels met één rij aan metalen tanden, vaak gebruikt om knopen te verwijderen, vooral bij langharige katten.
 • Vachtroller. Dit is een soort roller die losse haren verwijdert, vooral geschikt voor katten die veel haren verliezen.

Het is belangrijk om de juiste borstel te kiezen die past bij de specifieke vachttype van je kat.

Welke kam heb ik nodig voor een langharige kat?

Voor een langharige kat is een grove en brede kam geschikt, zoals een steelkam of een speciale kam voor langharige katten. Deze kammen helpen bij het verwijderen van knopen in de vacht. Het is hoe dan ook belangrijk om regelmatig te borstelen om de vacht in goede conditie te houden. Zo voorkom je ernstige knopen die moeilijk te verwijderen zijn.

 


 

Waarom geen Furminator?

De Furminator is een specifiek type van borstel die ontworpen is om losse ondervacht te verwijderen, vooral bij katten met een dikke, dubbele vacht. Hoewel deze borstel goed is in het verwijderen van losse haren, is hij niet geschikt voor alle katten.

Sommige katten zijn gevoelig voor de hardheid van de borstel en het kan irritatie veroorzaken. Ook kan het borstelen met een Furminator de natuurlijke oliën van de huid van de kat verwijderen, waardoor de vacht uitdroogt en beschadigd kan raken.

Daarom raden sommige professionele trimmers aan om de Furminator met mate te gebruiken en te combineren met andere borstels. Het is ook belangrijk om op te letten hoe je kat reageert op het gebruik van de Furminator, en om het gebruik te stoppen als je ziet dat de kat zich er ongemakkelijk bij voelt.

 


 

Hoe zorg je dat een kat minder verhaart?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te helpen voorkomen dat een kat veel haren verliest:

 1. Regelmatig borstelen helpt om losse haren te verwijderen voordat ze op de grond of op kleding terecht komen. Dit is vooral belangrijk voor katten met een dikke vacht.
 2. Een gezonde voeding kan helpen de vacht van een kat gezond te houden.
 3. Sommige supplementen en vitaminen kunnen helpen de vacht van een kat gezond te houden en kan voorkomen dat een kat veel haren verliest.
 4. Vermijd stress – stress kan een grote rol spelen in hoeveel een kat verhaart. Het is belangrijk om een ​​rustige omgeving te creëren voor de kat en zorgen voor genoeg aandacht, speel- en rusttijd.
 5. Gebruik van een krabpaal! Een krabpaal kan helpen bij het verwijderen van losse haren en kan ook helpen bij het verminderen van stress.

Houd in gedachten dat sommige katten meer verharen dan andere. Dit is een natuurlijk proces, en het is onmogelijk om het volledig te stoppen. Het is ook belangrijk om te realiseren dat sommige rassen van katten zijn gekenmerkt door een hogere haaruitval dan andere.

hero illustration

Hoe testen we kattenborstels?

Om de beste kattenborstel te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenborstel-test hebben we 694 kattenborstels geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze kattenborstel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze kattenborstel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kattenborstel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte kattenborstel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 694 kattenborstels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste kattenborstels in een oogopslag

1. Beste Kattenborstel voor intensieve verzorging: Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit

 • list plusHet voordeel van deze hondenborstel is dat het een sterk ontwerp heeft en gemakkelijk in gebruik is.
 • list plusHet voordeel van deze hondenborstel is dat het een uitstekende koop is voor de prijs.
 • list plusDeze hondenborstel heeft een mooi model en houdt lekker vast in de hand.

Nadelen Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit

 • list plusEr blijft veel haar achter tijdens het kammen.
 • list plusEen nadeel van deze hondenborstel is dat er geen Nederlandse instructies bijgeleverd zijn.
 • list plusEen nadeel van deze hondenborstel is dat er geen andere accessoires bij de hondenborstel inbegrepen zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Heb jij ook last van die vervelende kattenharen die overal in huis blijven hangen? Of heeft jouw kat last van jeuk en haarbal indigestie? Dan is de Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit echt iets voor jou en je huisdier! Deze borstel is niet zomaar een borstel, maar een heerlijke massage voor je huisdier terwijl je ook nog eens goed voor hem zorgt. En het beste van alles? Geen haren meer op de bank!

Met een breedte van 10.5 cm en een lengte van 19 cm is deze borstel geschikt voor zowel honden als katten. Door het gebruik van deze borstel vermijd je niet alleen haarbal indigestie, maar zorg je er ook voor dat je huisdier zachte haren heeft zonder klitten. Bovendien is het ook een perfect cadeau voor de echte pet-lover!

Wat de Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit echt uniek maakt is de combinatie van functionaliteit en design. De blauwe en witte kleuren passen perfect bij elk interieur, en de borstel is ook nog eens zeer licht van gewicht met slechts 200g.

Maar wat zijn de nadelen van deze borstel? Eerlijk gezegd zijn er weinig nadelen te vinden. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat deze borstel niet geschikt is voor alle soorten haren. Sommige huisdieren hebben immers langere haren die beter geschikt zijn voor een andere borstel.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben zeer tevreden over de Kattenborstel/Hondenborstel Haarverwijderaar voor Huisdieren Kattenkam blauw | wit. Het is een geweldige borstel die niet alleen praktisch is, maar er ook nog eens goed uitziet. Bovendien zijn de voordelen talrijk en de nadelen minimaal. Ik kan deze borstel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en stijlvolle manier om kattenharen te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

2. Beste Kattenborstel voor kortharige katten: TEBJEN Hondenborstel langharig/kortharig Kattenborstel langharig/kortharig grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TEBJEN Hondenborstel langharig/kortharig Kattenborstel langharig/kortharig grijs

 • list plusHet gebruik van deze hondenborstel is eenvoudig.
 • list plusDeze hondenborstel is duurzaam.
 • list plusDeze hondenborstel is mooi vormgegeven.

Nadelen TEBJEN Hondenborstel langharig/kortharig Kattenborstel langharig/kortharig grijs

 • list plusDeze hondenborstel is iets aan de prijzige kant.
 • list plusDe hondenborstel is minder effectief in het verwijderen van haren.
 • list plusDeze hondenborstel is iets zwaarder dan andere hondenborstels.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9

Klitten en knopen in de vacht van jouw kat zijn verleden tijd met de TEBJEN Zelfreinigende Haarborstel. Deze borstel is niet alleen diervriendelijk, maar ook hygiënisch. Het vuil blijft niet meer hangen in de vacht, wat jeuk en haarverlies voorkomt. Bovendien heeft de borstel een massagefunctie, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie en een glanzende vacht. Deze borstel is geschikt voor katten met zowel lange als korte haren en vermindert het verharen tot wel 90%.

Wat deze borstel onderscheidt van andere borstels is de zelfreinigende functie. Met een druk op de knop bovenop de borstel laat de borstel alle haren gemakkelijk los. Geen gedoe meer met het uithalen van haren uit de borstel.

Het gebruik van deze borstel is eenvoudig en veilig. Je kunt hem licht en gemakkelijk gebruiken, zonder je kat pijn te doen. Bovendien is de borstel licht van gewicht, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Als kattenliefhebber raad ik deze borstel zeker aan. Het verminderen van verharen tot wel 90% is een groot voordeel. Het enige nadeel kan zijn dat de borstel niet geschikt is voor hele dikke klitten. Maar over het algemeen is het een geweldige borstel die het leven van jouw kat en jouw hygiëne zeker zal verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. QT Petshop Haarverwijderaar voor Huisdieren groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.9

Heb je een huisdier dat veel haar verliest? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Met de QT Petshop Groene Kattenborstel Haarverwijderaar, van het merk QT Petshop, is het verwijderen van dierenharen een fluitje van een cent. De borstel is gemaakt van plastic en heeft een handige anti-klit functie waardoor je haren nog makkelijker kunt verwijderen. Deze diervriendelijk borstel is geschikt voor alle soorten huisdieren en helpt je om je favoriete viervoeter te verzorgen. Je kunt de borstel gebruiken om losse haren te verwijderen, maar ook om dof of geklit haar te herstellen en gladmaken. De QT Petshop Groene Kattenborstel Haarverwijderaar zorgt ervoor dat je huisdier er weer stralend uitziet! Deze kwalitatief hoogwaardige dierenborstel is betaalbaar en super functioneel. Het is dé ideale manier om al je huisdieren in topconditie te houden! Bestel 'm nu voor jouw lieve viervoeter op bol.com en geniet binnenkort al van heerlijk gladhaar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. 2 Zijdige Ondervacht Hondenkam Hondenborstel blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Bij verharing of klitten in de vacht van jouw huisdier is deze ondervacht kam de perfecte oplossing! De speciaal ontwikkelde ronde messen verwijderen al het overtollige haar uit de ondervacht zonder dat de huid beschadigd raakt. Een oplossing voor je huisdier en een verademing voor de vacht De voordelen: Aanbevolen door trimmers 100% veilig en gebruiksvriendelijk Reduceert verharen tot 95% Zorgt voor gezond, glanzend en verzorgd haar Beweegt soepel door vervelende klitten Perfect voor middellang en lang haar Ronde messen krassen of irriteren de huid niet Niet-goed, geld-terug-garantie! Tips voor gebruik: 1. Laat je huisdier eerst wennen aan de kam. 2. Verzorg met regelmaat de vacht van je harige vriend. 3. De zijde met 9 tanden is ideaal voor het verwijderen van harde klitten. 4. De zijde met 17 tanden is ideaal voor het uitdunnen van haren en het tegengaan van haaruitval. 5. Als je hond zich verzet tijdens het kammen, stop dan met het kammen van de vacht en laat je huisdier rustig wennen aan de kam om het vervolgens opnieuw te kammen. Specificaties: • Materiaal: Kunststof / RVS • Kleur: Grijs / Blauw / Rood / Paars / Geel • Lengte: 14 cm • Breedte: 7 cm Omdat wij staan voor dit product bieden wij dit aan met een 100% niet-goed-geld-terug-garantie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Pluizen Verwijderaar Kleding Ontpiller Draagbare bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Hoge kwaliteit: deze draagbare haarverwijderaar maakt gebruik van dubbelzijdige puur koperen mesjes Multifunctioneel en ergonomisch ontwerp: praktisch en basisgereedschap geschikt voor dagelijks gebruik. Verwijder gemakkelijk dierenharen, vuil, pluisjes, dekens, gordijnen, enz. zonder plakkerige resten achter te laten. Houten handvat, ergonomisch ontwerp, antislip en gemakkelijk te grijpen, goed handgevoel, comfortabel om te gebruiken. Geen batterijen: in tegenstelling tot elektrische scheerapparaten op batterijen, die geen batterijen meer verspillen omdat scheerapparaten geen continue stroom kunnen leveren, biedt deze draagbare pluisverwijderaar een stabiel en constant vermogen om pluisjes en kogellagers te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Hondenborstel Dubbelzijdig Ontharing Tool Herbruikbare groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.4

De Hondenborstel Dubbelzijdig Ontharing Tool Herbruikbare groen van Vardaan is een must-have voor elke honden- en kattenliefhebber. Deze kam is super handig voor het verwijderen van losse haren en knopen. Met de 12 tanden aan de ene kant en de 23 tanden aan de andere kant, verwijder je tot wel 99% van de losse haren. Je kunt de kam 1 tot 2 keer per week gebruiken, wat je huisdier een comfortabel gevoel geeft. Bovendien is de kam gemakkelijk te reinigen en roest-proof. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame oplossing voor het verwijderen van losse haren, dan is deze Hondenborstel Dubbelzijdig Ontharing Tool Herbruikbare groen van Vardaan de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Kattenborstel voor langharige katten: Pakeway T9 Kattenborstel Zelfreinigende Kattenkam roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pakeway T9 Kattenborstel Zelfreinigende Kattenkam roze

 • list plusDeze kattenborstel is sterk en duurzaam, waardoor hij lange tijd mee kan gaan.
 • list plusEen ander voordeel is dat de kattenborstel eenvoudig te bedienen is en een handig ontwerp heeft.
 • list plusHet is een zelfreinigende kattenborstel, waardoor het eenvoudig is om de borstel schoon te houden.

Nadelen Pakeway T9 Kattenborstel Zelfreinigende Kattenkam roze

 • list plusSommige klanten hebben gemeld dat de kwaliteit laag is.
 • list plusDe kattenborstel kan snel kapot gaan als hij niet goed onderhouden wordt.
 • list plusDe kleur kan vervagen na verloop van tijd.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Hey kattenliefhebbers! Als je op zoek bent naar een kattenborstel die het vachtverzorgingsproces gemakkelijk en leuk maakt, dan is de Pakeway T9 zelfreinigende kattenkam absoluut iets voor jou en je harige vriend. Deze kattenborstel is perfect voor huisdieren met lang haar, zoals katten, honden of konijnen. Het heeft een zelfreinigende functie, waardoor het schoonmaken van de borstel een fluitje van een cent is. Met één klik verwijder je alle haarresten van het oppervlak van de kattenborstel en maak je hem direct schoon. Dit bespaart je kostbare tijd en laat je genieten van een leuke speeltijd met je huisdier.

De ergonomische en antislip handgreep van de borstel voorkomt pijn, polspijn en vermoeidheid, terwijl de kattenborstel gemakkelijk omgaat met losse haren, vuil en klitten. Het diep gebogen ontwerp van de kattenborstel maakt het gemakkelijk om onder de vacht van je kat te komen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit resulteert in een gezonder en glanzender uitziend vacht voor je lieve huisdier.

Wat deze kattenborstel anders maakt dan andere producten op de markt, is de zelfreinigende functie. Het bespaart je zoveel tijd en moeite bij het schoonmaken van de borstel. Dit product is vooral nuttig voor katten met lange haren die gemakkelijk klitten. Het is geschikt voor katten van verschillende rassen en groottes en kan ook worden gebruikt voor honden en konijnen.

Als het gaat om de nadelen van de kattenborstel, is het product misschien niet geschikt voor katten met kort haar. Ook kan het vrij duur zijn in vergelijking met andere kattenborstels op de markt. Maar als je op zoek bent naar een product dat het vachtverzorgingsproces gemakkelijker en leuker maakt, dan is de Pakeway T9 zelfreinigende kattenkam zeker het overwegen waard. Je kat zal van je houden voor het zorgen voor zijn mooie vacht!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht 9,5 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht 9,5 cm

 • list plusDeze borstel is duurzaam en heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.
 • list plusHet design is aantrekkelijk.

Nadelen Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht 9,5 cm

 • list plusHet is mogelijk te grof voor dreadlocks.
 • list plusEr is geen verdere informatie over het product.
 • list plusEr zijn geen andere opties beschikbaar.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Heeft je kat last van klitten en haaruitval? Dan is de Mister Mill Professionele 2-Zijdige Ondervacht ondervacht kam de oplossing! Met deze kam hoef je je geen zorgen meer te maken over losse haren in je huis en kan je kat verlost worden van vervelende klitten en knopen. De kam is geschikt voor katten met zowel lange als korte vacht MET ONDERVACHT. Het is echter belangrijk om te weten dat deze kam niet geschikt is voor katten met een korte harde vacht zonder ondervacht.

Wat deze kam uniek maakt, is dat deze aan beide zijden is voorzien van hakjes. Met de 9-hakige kant ga je makkelijker door de hardnekkige matten en klitten en met de 17-hakige kant ontdoe je de kat van los en dun afgescheiden haar. De hark is ideaal om losse haren uit de ondervacht te verwijderen. Hierdoor wordt het borstelen en verzorgen van je huisdier niet alleen aangenamer, maar ook efficiënter.

Met een gewicht van 88,5 kg, een lengte van 17 cm, een hoogte van 2,8 cm en een breedte van 9,5 cm is de kam gemakkelijk te hanteren en op te bergen. Bovendien is deze kam geschikt voor zowel honden als katten, wat het een veelzijdig hulpmiddel maakt.

Na mijn eigen onderzoek kan ik concluderen dat het gebruik van deze kam de vacht van je kat gezonder en glanzender maakt, terwijl het ook helpt om klitten en haaruitval te verminderen. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden, is dat de kam soms vast kan komen te zitten in dikkere klitten, maar dit kan worden opgelost door voorzichtig te werk te gaan. Over het algemeen vind ik deze kam een geweldige aanwinst voor elke kattenverzorger!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Kattenborstel voor gevoelige katten: Lorell Pet Company Kattenborstel/Hondenborstel blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een borstel die je kat of hond blij maakt, dan is de Lorell Pet Company Kattenborstel/Hondenborstel blauw de perfecte keuze voor jou. Het ergonomisch ontwerp met antislip handvat van siliconen zorgt voor extra comfort en controle, zowel voor linkshandigen als rechtshandigen. De slickerborstel maakt het trimmen van je huisdier een makkelijkere ervaring, of je nu een huisdiereigenaar bent of een professionele trimmer.

Deze borstel helpt verharen te verminderen tot wel 95%, waardoor de vacht van je huisdier er mooi blijft uitzien. De slickerborstel verwijdert losse haren uit de ondervacht en klitten, en voorkomt dat er plukjes haar door je huis dwarrelen. De intrekbare borstelharen maken de borstel enorm gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Na het borstelen druk je gewoon op de knop om de borstelharen in te trekken en de vacht weg te vegen.

Daarnaast heeft deze borstel ook een massage-effect op de vacht van je huisdier. De roestvrijstalen borstelharen voelen aan als een massage op de vacht, waardoor je huisdier ongetwijfeld zal genieten van een zachte en comfortabele verzorgingservaring. En als kers op de taart biedt Lorell Pet Company 30 dagen geld terug garantie.

Deze borstel is perfect voor katten en honden van alle maten en rassen, en is een geweldige keuze voor huisdiereigenaren die hun huisdieren regelmatig willen borstelen. De slickerborstel is ideaal voor het trimmen van je huisdier, terwijl de intrekbare borstelharen het schoonmaken enorm makkelijk maken.

Als ik deze borstel vergelijk met andere borstels die ik heb gebruikt, dan valt op dat het ergonomisch ontwerp en de intrekbare borstelharen echt een verschil maken. Dit is een geweldige borstel voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een makkelijk te gebruiken en effectieve borstel voor hun huisdieren. Het enige nadeel dat ik zou kunnen bedenken is dat de borstel misschien niet geschikt is voor huisdieren met een gevoelige huid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine blauw

 • list plusHet voordeel van deze borstel is dat het sterk en gemakkelijk is in gebruik.
 • list plusHet heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet heeft een mooi model.

Nadelen Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine blauw

 • list plusHet blijft veel haar achter tijdens het kammen.
 • list plusHet is moeilijk om de borstel schoon te maken.
 • list plusHet is mogelijk dat de borstel niet geschikt is voor sommige honden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

De Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine van De Blaffende Kat is een must-have voor iedereen met een huisdier. De wasbollen verwijderen alle haren uit je was en zorgen ervoor dat je kleren kreukvrij uit de wasmachine komen. Bovendien droogt je was zo'n 20-40% sneller! De wasbollen zijn recyclebaar, herbruikbaar en hebben een gewicht van 420 g. Je kunt je was ook een lekkere geur geven door essentiële oliën op de drogerballen te doen. En als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden ze een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Dus als je op zoek bent naar een haarverwijderaar voor je wasmachine, kijk dan eens naar de Wasdrogerbollen Haarverwijderaar huisdieren haarvanger wasmachine van De Blaffende Kat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenborstels. Er zijn namelijk 694 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!