Bestenu

Beste kattenluiken - dec. 2022

Met meer dan 300 kattenluiken op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste kattenluiken op een rij
01Score: 10
SureFlap Microchip Basismodel
SureFlap Microchip Basismodel
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
PetSafe Microchip
PetSafe Microchip
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Skipoo Kattenluik met Tunnel
Skipoo Kattenluik met Tunnel
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Kattenluik Zwart met Tunnel – 4 Vergrendelingsstanden – Weerbestendig
Kattenluik Zwart met Tunnel – 4 Vergrendelingsstanden – Weerbestendig
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
SureFlap Microchip
SureFlap Microchip
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Cat Mate Kattendeur Microchip 360 Wit
Cat Mate Kattendeur Microchip 360 Wit
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Petsafe 917 Classic
Petsafe 917 Classic
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Pet Friendz Kattenluik Zwart met Tunnel – 27 x 24 cm – 4 Vergrendelingsstanden – Met gratis Laser – Weerbestendig
Pet Friendz Kattenluik Zwart met Tunnel – 27 x 24 cm – 4 Vergrendelingsstanden – Met gratis Laser – Weerbestendig
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Kattenluik Met Tunnel
Kattenluik Met Tunnel
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.5
Petsafe 737 Kattenluik
Petsafe 737 Kattenluik
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kattenluik Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Je hebt een kat in huis en deze vind het ontdekken van de buitenwereld geweldig! Jij ook, maar je vindt het iets minder dat je elke keer de deur open en dicht moet doen. Een kattenluik biedt dan de beste oplossing. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een kattenluik.

Wat voor soorten kattenluiken zijn er?

Er zijn verschillende kattenluiken verkrijgbaar, om te beginnen met normale kattenluiken. Je kent ze vast wel: het kattenluik wat je aan de binnenkant vast kunt zetten als je liever hebt dat je kat binnen blijft. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Sommige zijn geschikt voor in een houten deur, voor dikke deuren en voor dunne deuren. Voor elke deur is er wel zo'n standaard kattenluik. Deze zijn geschikt voor katten tot zeven kilo.

Is je kat zwaarder dan zeven kilo of heb je ook een klein hondje in je huis rondlopen die af en toe naar buiten wilt? Dan is een extra groot kattenluik een goede optie. Deze zijn geschikt voor dieren tot tien kilo.

Een kattenluik met chip is de volgende optie. Deze zijn ideaal voor als je ongewenste gasten, zoals de kat van de buren, niet op bezoek wilt krijgen. Door de chip van je kat in het kattenluik te registreren, zal deze alleen open gaan als de chip van je kat overeenkomt met de geregistreerde chip in het luikje. Deze kattenluikjes zijn duurder dan de standaard kattenluikjes, maar bieden wel een zekere gemoedsrust.

Ook is er het kattenluik met een magneet. Dit kattenluik opent alleen als er een magneetje in de buurt is. Dit betekent dat je kat een halsbandje met daarin of daaraan een magneet moet dragen. Deze halsbandmagneetjes worden standaard per twee bij het kattenluik geleverd. Wil je hier meer van, dan koop je deze los erbij.

Kattenluiken met infrarood zijn wat minder bekend. Jammer, want ze zijn erg handig. Deze werken op infrarood. Je kat draagt een halsbandje met infrarood en zodra deze in de buurt van het kattenluik komt, wordt deze ontgrendeld. Op deze manier worden de buurtkatten buitengehouden.

Er zijn ten slotte speciale kattenluiken verkrijgbaar om in te bouwen in glas. Zo wordt de uitstraling van strakke, glazen deuren behouden.

Hoe plaats ik een kattenluik?

Een kattenluik monteer je makkelijk zelf. Je moet hiervoor wel het juiste gereedschap in huis hebben. Heb je dit niet, of heb je twee linkerhanden, laat het dan over aan een vakman. Er moet een gat in je deur worden gemaakt, en doe je dit niet goed, dan beschadig je je deur al snel tot het onherstelbare toe.

Dit heb je nodig: een potlood, duimstok, schroevendraaier, decoupeerzaag, boormachine, schuurpapier, de gebruiksaanwijzing van het kattenluikje en een veiligheidsbril.

  • De meeste kattenluikjes bevinden zich op 15 centimeter van de vloer. Daarnaast kiezen de meeste mensen ervoor om het kattenluik in het midden van de deur te monteren. Zet het merkteken in het midden van de deur en meet de plaats uit. Er wordt vaak een sjabloon meegeleverd: gebruik deze.
  • Boor nu in elke hoek van het sjabloon de gaten. Trek vervolgens met een potlood lijnen tussen deze gaten waardoor je het contour van het kattenluik ziet.
  • Sluit de deur en gebruik je decoupeerzaag om het gat te zagen. Hou je zaag goed vlak, anders gaat hij stuiteren. Zaag langzaam en nauwkeurig van het ene gat naar het andere gat.
  • Gebruik schuurpapier om de binnenrand af te werken en haal eventueel zaagsel weg met een goede stofzuiger. Plaats nu de voorzijde over het gat en controleer of het klepje gemakkelijk beweegt.
  • Boor nu de schroefgaten. Houd je boormachine hierbij horizontaal.
  • Monteer nu de buitenzijde van het kattenluik. De manier waarop je dit doet, varieert per kattenluik. Meestal plaats je de buitenzijde over de lange boutjes die via de binnenzijde door de deur heen zijn gegaan.
  • Monteer nu de binnenzijde op de buitenzijde door alle moeren handvast te draaien met een goede schroevendraaier. Vervolgens kijk je of het kattenluik recht hangt en draai je de schroeven stevig aan.

Hoe leer je een kat een kattenluik gebruiken?

Je hebt eindelijk een kattenluik en het is de bedoeling dat je kat nu zelf bepaalt wanneer hij naar buiten gaat. Helaas staat je kat nog steeds bij de deur te miauwen totdat jij opstaat en de deur open doet. Misschien is je kat bang, of misschien snapt je kat nog niet hoe het luikje werkt.

Duw je kat vooral niet door het luik heen. Sommige mensen denken misschien dat je kat het op deze manier 'leert', maar als je kat al aan de nerveuze kant is, dan maak je hem zo alleen maar banger waardoor het proces nog moeilijker wordt.

Wat je vooral ook niet moet doen is je kat via de deur buiten laten en wachten totdat deze zelf door heeft hoe hij weer terug naar binnen moet komen. Deze manier werkt ook niet. Katten zijn slimme dieren, maar ze gaan niet zelf op zoek naar een luikje. Ze kennen nu eenmaal die deur waardoor ze naar buiten gaan en verwachten op dezelfde manier weer naar binnen te kunnen.

Om te beginnen zet je het deurtje open waardoor je kat geen kracht hoeft te zetten om door het luikje naar buiten te gaan. Op deze manier ziet je kat ook eenvoudig = wat er aan de andere kant van het luikje is. Als je kat een paar keer door het luikje is gegaan, doe je langzaam het deurtje een beetje dichter. Hij moet er nog steeds doorheen passen natuurlijk.

De meeste katten kennen een soortgelijk deurtje van de kattenbak, waardoor ze meestal al snel doorhebben hoe dit werkt. Neem hoe dan ook toch de tijd en forceer het niet. Het hele proces kan best een paar dagen duren.

Weigert je kat nog steeds, probeer je kat dan door het luikje heen te lokken. Gebruik kattensnoepjes en stimuleer je kat om naar de andere kant van het luikje te komen. Op deze manier gaat hij het kattenluik met iets lekkers associëren: de kattensnoepjes. Deze methode is vooral handig bij luikjes die klikgeluiden maken waardoor je kat terughoudend is.

Hoe werkt een kattenluik met een chip?

Heb je een kattenluik met een chip, dan bepaal jij welke kat er via het kattenluik naar binnen mag komen. Deze luiken hebben een sensor die de chip, die zich in jouw kat bevindt, herkent. Heeft jouw kat niet de juiste chip, dan gaat het kattenluik niet open.

Dit is natuurlijk bijzonder handig als er vaak ongewenste gasten door je kattenluik naar binnen komen. De kat van de buren kan bijvoorbeeld niet door dit soort luik op bezoek komen. Je stelt deze optie overigens zelf in: je kunt de sensor ook uitzetten.

Hoe groot moet een kattenluik zijn?

De standaard kattenluiken zijn gemaakt voor katten tot ongeveer zeven kilo. Als je kat zwaarder is, dan is het verstandig om een groter kattenluik te kopen. Een zogenaamd 'large' kattenluik is geschikt voor katten tot tien kilo. Deze kattenluiken zijn vaak ook geschikt voor kleine hondenrassen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige kattenluik reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste kattenluik ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over kattenluiken, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kattenluiken die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke kattenluiken het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kattenluiken stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Artikelen gerelateerd aan kattenluiken

De beste kattenluiken op een rij

1 - SureFlap Microchip Basismodel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Basismodel kattenluik van SureFlap die je kat identificeert aan de hand van hun chip. Hierdoor wordt het luik alleen voor de geselecteerde huisdieren ontgrendeld en kunnen andere dieren niet naar binnen. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Doorgang 14 x 12 cm ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Dit is het basismodel. SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - PetSafe Microchip

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geef je hond of kat de vrijheid met een dierenluik Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Dierenluik Microchip van Petsafe. Let op: dit dierenluik is geschikt voor katten en kleine honden tot 8 kg met een maximale schouderbreedte van 15,0 cm. Waarschuwing: kleine kinderen kunnen ook door het luik kruipen. Houd je kinderen en het luik altijd goed in de gaten en zorg dat er geen gevaarlijke zones, zoals een zwembad, aan de andere kant van het luik bevinden. Kenmerken van het dierenluik Het Dierenluik is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en heeft een diepte van 12,2 cm (5 cm mechanisme en 7,2 cm voor de tunnel). Het luik is te gebruiken voor katten en kleine hondenrassen tot 8 kg lichaamsgewicht. De sterke transparante klep biedt doorgang voor dieren met een schouderbreedte van maximaal 15,0 cm. De klep heeft een vier modi: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan. Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Petsafe Microchip Kattenluik is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 40 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem leest de meest voorkomende microchips die bij katten worden gebruikt (FDX-B: 15 cijfers). Let op: het microchip luik van Petsafe werkt NIET in een metalen deur. Hiervoor dient een apart houten frame worden gemaakt (niet inbegrepen). Schakel de hulp in van een specialist, ook wanneer je het luik in glas wilt bevestigen. Om dit kattenluik in metalen of glazen deuren of ramen te installeren, dien je ook de installatiekit van Petsafe aan te schaffen. Het Dierenluik Microchip is verkrijgbaar in de kleur wit, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en heeft de volgende afmetingen: Afmetingen frame – 22,0 x 23,9 cm Opening klep – 14,6 x 13,5 cm Formaat uitsnede – 16,8 x 17,5 cm Formaat uitsnede bij enkelzijdig glas – diameter van 21,5 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij dubbelzijdig glas – diameter van 26,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij metalen deuren – diameter van 25,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Skipoo Kattenluik met Tunnel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Skipoo kattenluik is de perfecte oplossing voor de vrijheid van je kat. Het kattenluik zorgt ervoor dat je kat zelfstandig door het luik het huis kan verlaten en binnenkomen. Het kattenluik heeft vier vergrendelingsstanden, waardoor jij bepaalt waar je huisdier heen gaat. Je hoeft nooit meer de hele dag de deur open en dicht te doen! Skipoo Kattenluik ✔ 4 Vergrendelingsstanden ✔ Magnetische sluiting ✔ Weerbestendig (tochtvrij) ✔ Met geïntegreerde tunnel ✔ Eenvoudig te installeren ✔ Jij bepaalt waar je kat heengaat 4 vergrendelingsstanden Het Skipoo kattenluik heeft 4 vergrendelingsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen door middel van een draaiknop. Zo kun je altijd gemakkelijk bepalen wanneer je kat naar binnen of buiten mag. De opties zijn: je kat kan alleen naar binnen, je kat kan alleen naar buiten, volledig open of volledig dicht. Magnetische sluiting (weerbestendig) Wanneer je kat door het kattenluik gaat, zal deze automatisch sluiten door de magneetsluiting. Dit wordt ook wel het “windstopsysteem” genoemd. Door het windstopsysteem heeft het kattenluik altijd een goede afsluiting tegen weersinvloeden en koude lucht. Het kattenluik is dus zeer weerbestendig. Met geïntegreerde tunnel Het Skipoo kattenluik is met geïntegreerde tunnel, zodat je niet tegen de binnenkant van je deur aankijkt. De tunnel heeft een standaard diktemaat, waardoor deze op bijna elke deur past. Blijk je toch een te dunne deur te hebben, kun je de tunnel eenvoudig inkorten. Eenvoudig te installeren Het kattenluik is met enkel 8 schroeven eenvoudig te installeren. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, kun je altijd gebruik maken van de meegeleverde handleiding. Het kattenluik is geschikt voor zowel in deuren als panelen, muren en ramen. Inhoud Verpakking: ➜ 1 x Kattenluik ➜ 1 x Handleiding (Nederlands & Engels) ➜ 8 x Afdekdopjes ➜ 8 x Lange schroeven ➜ 8 x Korte schroeven Specificaties: ✔ Merk: Skipoo ✔ Materiaal: Kunststof ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 436 gram ✔ Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm ✔ Binnenmaat: 18cm x 18,5cm x 5,5cm ℹAdvies: Controleer vooraf de afmetingen. ℹTip: Bekijk ook de andere producten van Skipoo voor de ultieme kattenverzorging.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Kattenluik Zwart met Tunnel – 4 Vergrendelingsstanden – Weerbestendig

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Kattenluik is de ideale oplossing voor de vrijheid van je kat. De tunnel zorgt ervoor dat de binnenkant van de deur niet te zien is. Bepaal vervolgens met de vierwegsluiting voor welke richtingen het kattenluikje open of op slot staat. De tochtstrip en de magnetische sluiting houden de tocht goed tegen. Eigenschappen Vierwegsluiting Ingebouwde tunnel Anti tochtstrip en magnetische sluiting Hoogwaardig ABS Weerbestendig Eenvoudig te installeren Binnenmaat: 19,5cm x 21cm x 5,5cm Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm Vierwegsluiting Stel makkelijk in of de kat alleen naar buiten, alleen naar binnen, beide kanten op geen kant op mag. Zo staat je kat nooit voor een dichte deur. Magnetische sluiting met tochtstrip De magneetsluiting in het luik zorgt ervoor dat deze dicht blijft bij wind en regen. Samen met de tochtstrip houdt deze combinatie de tocht buiten en de warmte binnen. Geïntegreerde tunnel Het luik beschikt over een ingebouwde tunnel. Hierdoor is de binnenzijde van de deur niet zichtbaar is. Veilig voor uw kat en mooi voor het oog. In de verpakking Kattenluik Instructieboekje 8x Afdekdopjes 8x Lange schroeven 8x Korte schroeven

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - SureFlap Microchip

Loading..
Ga naar laagste prjis

De kattenluiken van SureFlap werken op chip, zo heb je nooit meer een vreemde kat in huis. Kattenluik L heeft als extra functionaliteiten de mogelijkheid om tijdsranges in te stellen daarbij is de doorgang wat groter. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Extra kenmerkend voor de L versie: ✔ Doorgangsopening groter: 18 x 17 cm ✔ Programmeerbare in- en uitgangsversperring SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden. ✔ SureFlap Basismodel geen extra functionaliteiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Cat Mate Kattendeur Microchip 360 Wit

Loading..
Ga naar laagste prjis

Catmate Kattenluik met Microchip - 360 Wit Het kattenluik dat alleen opent voor jouw eigen kat door middel van microchip herkenning. Compatibel met 9, 10 en 15 digit microchips en de mogelijkheid om maar liefst 30 katten te registeren. Programmeren gaat gemakkelijk middels één druk op de knop. Het kattenluik werkt op 4 AA batterijen, hiermee zal het kattenluik zo'n 12 maanden operationeel zijn. Batterijen worden niet meegeleverd. Kleur: Wit De Cat Mate microchip kattenklep 360W in een notendop: Microchipgestuurde kattenklep uit kunststof Houdt vreemde katten of andere dieren uit huis Eenvoudig te programmeren met de 4-weg-controlehendel: (geheel gesloten - toegang naar binnen - toegang naar buiten - geheel geopend) Wind- en weerbestendig door borstelafdichting en magneetsluiting Transparante kunststofklep: voor betere acceptatie door de kat Tot 30 katten mogelijk: ideaal voor huishoudens met meerdere katten Compatibel met reeds geïmplanteerde microchips of als alternatief met RFID-halsbandhangers (bijv. van Sureflap) Geschikt voor deuren met een dikte van 85 mm Voor ruiten heeft u de apart verkrijgbare montageadapter voor wanden en ruiten (361 W) nodig. Voor wanden dikker dan 85 mm heeft u de apart verkrijgbare Montageadapter voor wanden en ruiten (361 W) nodig. Werking: circa 12 maanden met 4 AA-batterijen! (Niet bij de levering inbegrepen!) Kleur: wit Afmeting: totaal: 19,7 cm x 24.6 cm x 11 cm Afmeting doorgang: 14,5 cm x 14,5 cm Tunneldiepte: 11 cm Vereiste afmeting uitsnede: B 17,3 x H 19,8 cm Materiaal: kunststof en transparant polymeer Garantie: 3 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Petsafe 917 Classic

Loading..
Ga naar laagste prjis

Petsafe kattenluik Classic met 4 standen Wit. Dit houdt in dat de deur vergrendeld kan worden op IN-UIT-OPEN-DICHT. Specificaties: ✔ Afmetingen Ø 22.4 cm ✔ Geschikt voor katten en kleine honden tot 7 kg. ✔ Afmetingen uitsnijding: 16.9 cm x 16.9 cm ✔ Glasgat Ø 21.0 cm ✔ Muren en deuren tot 5,7 cm dik zijn geschikt en mocht je het luikje in glas plaatsen dan zijn de meeste standaard ramen geschikt ✔ Inclusief tunnel Zie de handleiding voor de monteerinstructies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Pet Friendz Kattenluik Zwart met Tunnel – 27 x 24 cm – 4 Vergrendelingsstanden – Met gratis Laser – Weerbestendig

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij er ook klaar mee om de hele dag de deur open en dicht te moeten doen voor je kat? Met het Petfriendz kattenluik is dit probleem simpelweg opgelost, omdat je kat zelfstandig het huis kan verlaten en binnenkomen. Het kattenluik heeft vier vergrendelingsstanden, waardoor jij bepaalt waar je huisdier heen gaat. Petfriendz Kattenluik ✔ 4 Vergrendelingsstanden ✔ Magnetische sluiting ✔ Weerbestendig (tochtvrij) ✔ Met geïntegreerde tunnel ✔ Eenvoudig te installeren ✔ Jij bepaalt waar je kat heengaat 4 vergrendelingsstanden Het Petfriendz kattenluik heeft 4 vergrendelingsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen door middel van een draaiknop. Zo kun je altijd gemakkelijk bepalen wanneer je kat naar binnen of buiten mag. De opties zijn: je kat kan alleen naar binnen, je kat kan alleen naar buiten, volledig open of volledig dicht. Magnetische sluiting (weerbestendig) Wanneer je kat door het kattenluik gaat, zal deze automatisch sluiten door de magneetsluiting. Dit wordt ook wel het “windstopsysteem” genoemd. Door het windstopsysteem heeft het kattenluik altijd een goede afsluiting tegen weersinvloeden en koude lucht. Het kattenluik is dus zeer weerbestendig. Met geïntegreerde tunnel Het Petfriendz kattenluik is met geïntegreerde tunnel, zodat je niet tegen de binnenkant van je deur aankijkt. De tunnel heeft een standaard diktemaat, waardoor deze op bijna elke deur past. Blijk je toch een te dunne deur te hebben, kun je de tunnel eenvoudig inkorten. Eenvoudig te installeren Het kattenluik is met enkel 8 schroeven eenvoudig te installeren. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, kun je altijd gebruik maken van de meegeleverde handleiding. Het kattenluik is geschikt voor zowel in deuren als panelen, muren en ramen. Inhoud Verpakking: ➜ 1 x Zwart Kattenluik ➜ 1 x Handleiding (Engels) ➜ 8 x Afdekdopjes ➜ 8 x Lange schroeven ➜ 8 x Korte schroeven Specificaties: ✔ Merk: Petfriendz ✔ Materiaal: Kunststof ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 436 gram ✔ Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm ✔ Binnenmaat: 18cm x 18,5cm x 5,5cm ℹAdvies: Controleer vooraf of je de goede kleur (zwart of wit) besteld. ℹTip: Bekijk ook de andere producten van Petfriendz voor de ultieme kattenverzorging.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Kattenluik Met Tunnel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geef je kat de vrijheid die hij verdient met het Kattenluik. Ben je op zoek naar een kattenluik om je kat de vrijheid te geven om naar buiten te gaan, zonder dat er andere poezen naar binnen komen? Gelijk heb je! Het kan best vervelend zijn telkens de deur opnieuw te moeten openmaken. Met deze multifunctionele kattenluik, geef je jouw kat alle vrijheid om naar buiten te gaan en behoudt je toch de controle dankzij de uitgebreide functies en vergrendelingen! Veel kattenluiken zijn eenvoudig; je kat loopt door het luikje waarna deze open gaat en je kat weer binnen is. Helaas brengt dit veel ongemakken met zich mee. De kans is bijvoorbeeld groot dat de poes van de buren mee geniet van het etensbakje van jouw kat. Of wat dacht je van koude tocht? Tijd voor een oplossing dus. De kattenluik beschikt over anti-tocht strips, 4 vergrendeling standen en een magnetische sluiting zodat je zelf bepaalt wie er binnenkomt! Waarom steeds meer mensen voor de multifunctionele kattenluik van Rirri kiezen ▶ 4 vergrendeling standen- Houdt je je kat s'avonds liever binnen? Dat kan nu nog gemakkelijker dankzij de 4 vergrendel standen. Zo is helemaal open, alleen naar binnen of alleen naar buiten allemaal mogelijk. Je bepaalt het allemaal zelf! ▶ Perfect afgewerkt- Niet alleen moet het kattenluik functioneel zijn, het moet er ook nog eens mooi uitzien in huis. Daarom beschikt dit kattenluik over een geïntegreerde tunnel, wat ervoor zorgt dat de uiteindelijke afwerking perfect is. Dit maakt het kattenluik geschikt voor alle deuren als de maten correct zijn. ▶ Geen vreemde katten meer; Je kent het wel. Het etensbakje gaat steeds sneller leeg, maar aan je kat of poes is niets geks te zien. Hoogstwaarschijnlijk heeft je kat een vriendje gemaakt die het eten net zo lekker vindt. Dit is opgelost dankzij de uitgebreide sluitingen. Zo komt alléén jouw kat binnen en laat je vreemdelingen buiten de deur. Ideaal toch? ▶ Eenvoudig te installeren- Het installeren van een kattenluik hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog; het is eenvoudig! Boor simpelweg vier kleine gaatjes met de meegeleverde schroeven en plaats het kattenluik waar jij wilt. Een kind kan de was doen. Weerbestendig, ultiem gebruiksgemak & alle controle terug De kwalitatieve materialen van dit kattenluik zorgen ervoor dat deze jaren meegaat. Niet alleen Houd je zo ongewenste dieren buiten de deur, ook neem je afscheid van vervelende tocht. De magnetische sluiting zorgt er zelfs voor dat het deurtje altijd op zijn plaats blijft. Zo maakt wind en tocht geen enkele kans meer. Combineer dit met het gemak dat je nooit meer de deur voor jouw kat hoeft te openen én laat jouw kat profiteren van het feit dat ‘ie zelf bepaalt wanneer hij/zij naar naar buiten gaat. Geniet samen van deze ideale oplossing! Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen! Specificaties: ▶ Luikje: Transparant ▶ Materiaal: Kunststof ▶ Afmeting buitenrand: 190 x 200 mm ▶ Afmeting luik: 128 x 150 mm ▶ Inhoud verpakking: 1x kattenluik 1x handleiding 4x plakstrip 8x schroeven 9x afdekdopjes Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Petsafe 737 Kattenluik

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Staywell honden- en kattenluik biedt uw dier de mogelijkheid zelfstandig naar binnen en naar buiten te gaan. Bovendien zorgt de sluiting naar twee kanten voor verschillende mogelijkheden. De weerbestendige kattendeur heeft een zelfsluitend magneetluik en een sluitingsklep aan de binnenkant. Voor massieve of holle deuren, panelen of muren - de Staywell 715 (wit), 730 (bruin) en 737 (grijs) kunnen bij verschillende muren en deuren worden ge&iumlnstalleerd. En mocht het een dikkere muur zijn, dan kunt u zonder problemen met de apart verkrijgbare tunnelverlengstukken het verschil overbruggen. Afmeting : 236 x 198 mm Uit te snijden grootte : 185 x 158 mm Max. schouderbreedte 147 mm Max. gewicht kat 7 kg Max. gewicht hond 3 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenluiken. Er zijn namelijk 300 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste