De Bestenu Kattenluik Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/28/2020


Je hebt een kat in huis en deze vind het ontdekken van de buitenwereld geweldig! Jij ook, maar je vindt het iets minder dat je elke keer de deur open en dicht moet doen. Een kattenluik biedt dan de beste oplossing. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een kattenluik.

Wat voor soorten kattenluiken zijn er?

Er zijn verschillende kattenluiken verkrijgbaar, om te beginnen met normale kattenluiken. Je kent ze vast wel: het kattenluik wat je aan de binnenkant vast kunt zetten als je liever hebt dat je kat binnen blijft. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Sommige zijn geschikt voor in een houten deur, voor dikke deuren en voor dunne deuren. Voor elke deur is er wel zo'n standaard kattenluik. Deze zijn geschikt voor katten tot zeven kilo.

Is je kat zwaarder dan zeven kilo of heb je ook een klein hondje in je huis rondlopen die af en toe naar buiten wilt? Dan is een extra groot kattenluik een goede optie. Deze zijn geschikt voor dieren tot tien kilo.

Een kattenluik met chip is de volgende optie. Deze zijn ideaal voor als je ongewenste gasten, zoals de kat van de buren, niet op bezoek wilt krijgen. Door de chip van je kat in het kattenluik te registreren, zal deze alleen open gaan als de chip van je kat overeenkomt met de geregistreerde chip in het luikje. Deze kattenluikjes zijn duurder dan de standaard kattenluikjes, maar bieden wel een zekere gemoedsrust.

Ook is er het kattenluik met een magneet. Dit kattenluik opent alleen als er een magneetje in de buurt is. Dit betekent dat je kat een halsbandje met daarin of daaraan een magneet moet dragen. Deze halsbandmagneetjes worden standaard per twee bij het kattenluik geleverd. Wil je hier meer van, dan koop je deze los erbij.

Kattenluiken met infrarood zijn wat minder bekend. Jammer, want ze zijn erg handig. Deze werken op infrarood. Je kat draagt een halsbandje met infrarood en zodra deze in de buurt van het kattenluik komt, wordt deze ontgrendeld. Op deze manier worden de buurtkatten buitengehouden.

Er zijn ten slotte speciale kattenluiken verkrijgbaar om in te bouwen in glas. Zo wordt de uitstraling van strakke, glazen deuren behouden.

Hoe plaats ik een kattenluik?

Een kattenluik monteer je makkelijk zelf. Je moet hiervoor wel het juiste gereedschap in huis hebben. Heb je dit niet, of heb je twee linkerhanden, laat het dan over aan een vakman. Er moet een gat in je deur worden gemaakt, en doe je dit niet goed, dan beschadig je je deur al snel tot het onherstelbare toe. ****

Dit heb je nodig: een potlood, duimstok, schroevendraaier, decoupeerzaag, boormachine, schuurpapier, de gebruiksaanwijzing van het kattenluikje en een veiligheidsbril.

  • De meeste kattenluikjes bevinden zich op 15 centimeter van de vloer. Daarnaast kiezen de meeste mensen ervoor om het kattenluik in het midden van de deur te monteren. Zet het merkteken in het midden van de deur en meet de plaats uit. Er wordt vaak een sjabloon meegeleverd: gebruik deze.
  • Boor nu in elke hoek van het sjabloon de gaten. Trek vervolgens met een potlood lijnen tussen deze gaten waardoor je het contour van het kattenluik ziet.
  • Sluit de deur en gebruik je decoupeerzaag om het gat te zagen. Hou je zaag goed vlak, anders gaat hij stuiteren. Zaag langzaam en nauwkeurig van het ene gat naar het andere gat.
  • Gebruik schuurpapier om de binnenrand af te werken en haal eventueel zaagsel weg met een goede stofzuiger. Plaats nu de voorzijde over het gat en controleer of het klepje gemakkelijk beweegt.
  • Boor nu de schroefgaten. Houd je boormachine hierbij horizontaal.
  • Monteer nu de buitenzijde van het kattenluik. De manier waarop je dit doet, varieert per kattenluik. Meestal plaats je de buitenzijde over de lange boutjes die via de binnenzijde door de deur heen zijn gegaan.
  • Monteer nu de binnenzijde op de buitenzijde door alle moeren handvast te draaien met een goede schroevendraaier. Vervolgens kijk je of het kattenluik recht hangt en draai je de schroeven stevig aan.

Hoe leer je een kat een kattenluik gebruiken?

Je hebt eindelijk een kattenluik en het is de bedoeling dat je kat nu zelf bepaalt wanneer hij naar buiten gaat. Helaas staat je kat nog steeds bij de deur te miauwen totdat jij opstaat en de deur open doet. Misschien is je kat bang, of misschien snapt je kat nog niet hoe het luikje werkt.

Duw je kat vooral niet door het luik heen. Sommige mensen denken misschien dat je kat het op deze manier 'leert', maar als je kat al aan de nerveuze kant is, dan maak je hem zo alleen maar banger waardoor het proces nog moeilijker wordt.

Wat je vooral ook niet moet doen is je kat via de deur buiten laten en wachten totdat deze zelf door heeft hoe hij weer terug naar binnen moet komen. Deze manier werkt ook niet. Katten zijn slimme dieren, maar ze gaan niet zelf op zoek naar een luikje. Ze kennen nu eenmaal die deur waardoor ze naar buiten gaan en verwachten op dezelfde manier weer naar binnen te kunnen.

Om te beginnen zet je het deurtje open waardoor je kat geen kracht hoeft te zetten om door het luikje naar buiten te gaan. Op deze manier ziet je kat ook eenvoudig = wat er aan de andere kant van het luikje is. Als je kat een paar keer door het luikje is gegaan, doe je langzaam het deurtje een beetje dichter. Hij moet er nog steeds doorheen passen natuurlijk.

De meeste katten kennen een soortgelijk deurtje van de kattenbak, waardoor ze meestal al snel doorhebben hoe dit werkt. Neem hoe dan ook toch de tijd en forceer het niet. Het hele proces kan best een paar dagen duren.

Weigert je kat nog steeds, probeer je kat dan door het luikje heen te lokken. Gebruik kattensnoepjes en stimuleer je kat om naar de andere kant van het luikje te komen. Op deze manier gaat hij het kattenluik met iets lekkers associëren: de kattensnoepjes. Deze methode is vooral handig bij luikjes die klikgeluiden maken waardoor je kat terughoudend is.

Hoe werkt een kattenluik met een chip?

Heb je een kattenluik met een chip, dan bepaal jij welke kat er via het kattenluik naar binnen mag komen. Deze luiken hebben een sensor die de chip, die zich in jouw kat bevindt, herkent. Heeft jouw kat niet de juiste chip, dan gaat het kattenluik niet open.

Dit is natuurlijk bijzonder handig als er vaak ongewenste gasten door je kattenluik naar binnen komen. De kat van de buren kan bijvoorbeeld niet door dit soort luik op bezoek komen. Je stelt deze optie overigens zelf in: je kunt de sensor ook uitzetten.

Hoe groot moet een kattenluik zijn?

De standaard kattenluiken zijn gemaakt voor katten tot ongeveer zeven kilo. Als je kat zwaarder is, dan is het verstandig om een groter kattenluik te kopen. Een zogenaamd 'large' kattenluik is geschikt voor katten tot tien kilo. Deze kattenluiken zijn vaak ook geschikt voor kleine hondenrassen.

Hoe komt deze leuke Kattenluik ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Kattenluik ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Kattenluiks, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Kattenluiks die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Kattenluiks het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kattenluiks stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Kattenluiks

De beste Kattenluiks in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Basismodel kattenluik van SureFlap die je kat identificeert aan de hand van hun chip. Hierdoor wordt het luik alleen voor de geselecteerde huisdieren ontgrendeld en kunnen andere dieren niet naar binnen. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Doorgang 14 x 12 cm ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Dit is het basismodel. SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden.

1. SureFlap Microchip Basismodel - Kattenluik - M - Wit - 14 x 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Het Pet Select Kattenluik is de ideale oplossing voor de vrijheid van je kat. De tunnel zorgt ervoor dat de binnenkant van de deur niet te zien is. Bepaal vervolgens met de vierwegsluiting voor welke richtingen het kattenluikje open of op slot staat. De tochtstrip en de magnetische sluiting houden de tocht goed tegen. Eigenschappen Vierwegsluiting Ingebouwde tunnel Anti tochtstrip en magnetische sluiting Hoogwaardig ABS Weerbestendig Eenvoudig te installeren Binnenmaat: 18cm x 18,5cm x 5,5cm Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm Vierwegsluiting Stel makkelijk in of de kat alleen naar buiten, alleen naar binnen, beide kanten op geen kant op mag. Zo staat je kat nooit voor een dichte deur. Magnetische sluiting met tochtstrip De magneetsluiting in het luik zorgt ervoor dat deze dicht blijft bij wind en regen. Samen met de tochtstrip houdt deze combinatie de tocht buiten en de warmte binnen. Geïntegreerde tunnel Het luik beschikt over een ingebouwde tunnel. Hierdoor is de binnenzijde van de deur niet zichtbaar is. Veilig voor uw kat en mooi voor het oog. In de verpakking Kattenluik Instructieboekje 8x Afdekdopjes 8x Lange schroeven 8x Korte schroeven

2. Pet Select Kattenluik Zwart met Tunnel – 4 Vergrendelingsstanden – Weerbestendig - Maat L


Product informatiePlus or Show more

Geef je hond of kat de vrijheid met een dierenluik Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Dierenluik Microchip van Petsafe. Let op: dit dierenluik is geschikt voor katten en kleine honden tot 8 kg met een maximale schouderbreedte van 15,0 cm. Waarschuwing: kleine kinderen kunnen ook door het luik kruipen. Houd je kinderen en het luik altijd goed in de gaten en zorg dat er geen gevaarlijke zones, zoals een zwembad, aan de andere kant van het luik bevinden. Kenmerken van het dierenluik Het Dierenluik is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en heeft een diepte van 12,2 cm (5 cm mechanisme en 7,2 cm voor de tunnel). Het luik is te gebruiken voor katten en kleine hondenrassen tot 8 kg lichaamsgewicht. De sterke transparante klep biedt doorgang voor dieren met een schouderbreedte van maximaal 15,0 cm. De klep heeft een vier modi: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan. Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Petsafe Microchip Kattenluik is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 40 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem leest de meest voorkomende microchips die bij katten worden gebruikt (FDX-B: 15 cijfers). Let op: het microchip luik van Petsafe werkt NIET in een metalen deur. Hiervoor dient een apart houten frame worden gemaakt (niet inbegrepen). Schakel de hulp in van een specialist, ook wanneer je het luik in glas wilt bevestigen. Om dit kattenluik in metalen of glazen deuren of ramen te installeren, dien je ook de installatiekit van Petsafe aan te schaffen. Het Dierenluik Microchip is verkrijgbaar in de kleur wit, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en heeft de volgende afmetingen: Afmetingen frame – 22,0 x 23,9 cm Opening klep – 14,6 x 13,5 cm Formaat uitsnede – 16,8 x 17,5 cm Formaat uitsnede bij enkelzijdig glas – diameter van 21,5 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij dubbelzijdig glas – diameter van 26,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar) Formaat uitsnede bij metalen deuren – diameter van 25,0 cm (hier is de installatiekit voor nodig, los verkrijgbaar)

3. Petsafe Microchip - Wit - Kattenluik - 12,2 x 23,9


Product informatiePlus or Show more

Elke katteneigenaar kent het wel.. De hele dag die deur open en dicht moeten doen voor je huisdier. Je bent er een beetje klaar mee. Je hebt gewoon geen zin meer om dit elke keer te moeten doen. En dit begrijpen wij helemaal! Je gaat dus op zoek naar een kattenluik, maar dit blijkt best lastig te zijn.. Je weet niet zeker of het gaat passen, je vindt het design niet mooi, het luik blijkt niet waterdicht te zijn of het is gewoon troep.. Dan is de premium kattenluik van JC Pets voor jou 100% zeker de oplossing! Het JC Pets kattenluik is het enige kattenluik die geschikt is voor alle deuren, dunne muren en ramen. Hier hoef jij je dus al geen zorgen meer over te maken. Het kattenluik beschikt ook over 4 verschillende vergendelingsstanden waardoor jij makkelijk kan bepalen wanneer je kat naar binnen en buiten mag. Ook bestaat de rand van het luik uit een zachte borstel, waardoor het luik minder hard dicht gaat en er geen water en kou naar binnen komt. Premium kattenluik Het kattenluik is gemaakt van premium ABS materiaal, waardoor je kat er lekker hard doorheen kan rennen. Ook heeft het luik een zachte binnenrand waardoor het extra veilig is voor jouw huisdier. Aan het luikje zit een magneet waardoor het weer makkelijk dicht gaat. Ook heeft het luik aan de randen zachte borstels, zodat het minder hard dichtklapt en er geen water en kou naar binnen komt. 4 vergrendelingsstanden Het kattenluik beschikt over 4 vergendelingsstanden. Zo kun jij altijd makkelijk bepalen wanneer je kat naar binnen of naar buiten mag. En weet je dus zeker wanneer je kat binnen is en hoef je niet te gaan zoeken naar je kat voordat je naar bed gaat. Je kunt kiezen tussen:alleen naar binnen, alleen naar buiten, volledig dicht of volledig open. Makkelijk te monteren Dit kattenluik is enorm makkelijk om te monteren! Met maar 8 schroeven zou iedereen het moeten lukken. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je altijd gebruik maken van de duidelijke gebruiksaanwijzing die aanwezig is in de verpakking. Gebruiksaanwijzing 1. Bepaal de positie van het kattenluik 2. Teken de plek af met een potlood 3. Boor gaten in de hoeken 4. Plaats de zaag van een decoupeerzaag in een gat en begin met zagen 5. Werk het af met schuurpapier 6. Plaats het kattenluik Samenvatting ▶ Premium kattenluik ▶ Inclusief tunnelstuk ▶ Gemaakt van sterk ABS materiaal ▶ Geschikt voor alle deuren, dunne muren en ramen ▶ Makkelijk te installeren ▶ Diervriendelijk ▶ 4 vergendelingsstanden ▶ Zachte binnenrand ▶ Zachte borstels ▶ Gaat zacht dicht ▶ Valt makkelijk dicht door magneet ▶ Waterdicht ▶ Transparant luikje ▶ Merk: JC Pets ▶ Materiaal: ABS plastic ▶ Afmeting buitenrand: 20 x 19 x 5.5cm ▶ Afmeting luik: 15.5 x 15cm ▶ Inhoud verpakking: 1x kattenluik met tunnel + 8x schroeven + gebruiksaanwijzing ✅ Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Stop het kattenluik nu in je winkelwagen en dan zorgen wij ervoor dat je nooit meer de portier van je kat hoeft te spelen!

4. Kattenluik - Inclusief Tunnel - 4 Vergendelingsstanden - Wit - 20 x 19 x 5.5 cm - Waterdicht


Product informatiePlus or Show more

Geen vreemde dieren meer in huis met SureFlap Een kattenluik is het ideale product waarmee je jouw kat de vrijheid kan geven die ze verdient. Om te voorkomen dat andere katten jouw huis ook binnen kunnen treden, heeft SureFlap een reeks kattenluik ontworpen die werken met microchipherkenning, zoals het Microchip Kattenluik Connect. In tegenstelling tot de normale Microchip luiken, heeft deze variant een mobiele app waarmee je altijd weet of je kat binnen of buiten is. Dit is het meest geavanceerde luik in de SureFlap reeks. Let op: ben je al in het bezit van de Hub? Dan kan je ook het Microchip Huisdierluik Connect los aanschaffen. Kenmerken van het kattenluik met chipherkenning Het Kattenluik is geschikt voor katten met een klein tot normaal postuur. Het luik kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Dankzij de los verkrijgbare tunnelverlengstukken kan het kattenluik in muren van elke dikte worden gemonteerd. Bij montage van glas is het belangrijk om contact op te nemen met een professionele glaszetter en gebruik te maken van de los verkrijgbare Adapter S. Montage in de deur gaat eenvoudig dankzij de tweedelige montage. Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Kattenluik Connect is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het kattenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 32 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem werkt op alle gangbare typen microchips. Inclusief app en DualScan voor nog meer controle Het Kattenluik Connect heeft een app (Sure Petcare App) die je kunt downloaden voor je mobiele telefoon, met deze app kan je vervolgens contact maken met de Hub van Sure Petcare. Met deze app krijg je een melding wanneer de kat het huis binnenkomt of verlaat en kan je het kattenluik met je mobiel vergrendelen of ontgrendelen. Zo weet je altijd waar je kat zich bevindt. Dit kattenluik beschikt ook over het DualScan mechanisme. Je kan per dier de toegang in en uit het luik regelen, zo kan je zelf bepalen of je bepaalde dieren binnen wilt houden, terwijl anderen wel naar buiten mogen. Maar mocht de kat die niet naar buiten mag tóch per ongeluk ontsnappen, dan kan deze altijd weer naar binnen via het luik. Zo worden je katten nooit buiten opgesloten. Het apparaat heeft een eenvoudige programmering, je wijzigt toestemming met één knop op elk gewenst moment. Het Microchip Kattenluik Connect is wit van kleur, werkt op vier AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen), inclusief Hub en heeft de volgende afmetingen: Afmetingen frame – 21,0 x 21,0 cm Opening klep (dit is het kleinste deel van het luik waardoor je huisdier naar binnen moet) – 14,2 x 12,0 cm Formaat uitsnede – 16,5 x 17,1 cm Formaat uitsnede bij glas – diameter van 21,2 cm (gebruik hiervoor de Dierenluik Adapter S, los verkrijgbaar) Tunneldiepte – 7,0 cm Diepte voorkader – 7,8 cm

5. Sureflap Microchip Kattenluik Connect Bundel - - Wit


Product informatiePlus or Show more

Dit Staywell dierenluik heeft een zelfsluitende magnetische flap, met afsluitbaar binnenpaneel. Dit luik is geschikt voor katten tot 7 kilo en kleine honden tot 3 kg. Totale grootte: 236 x 198 mm. Uitzaaggrootte: 185 x 158 mm. Maximale schouderbreedte: 147 mm.

6. Petsafe 700 Kattenluik - S - Wit - 18.5 x 15.8 cm


Product informatiePlus or Show more

Petsafe kattenluik Classic met 4 standen Wit. Dit houdt in dat de deur vergrendeld kan worden op IN-UIT-OPEN-DICHT. Specificaties: ✔ Afmetingen Ø 22.4 cm ✔ Geschikt voor katten en kleine honden tot 7 kg. ✔ Afmetingen uitsnijding: 16.9 cm x 16.9 cm ✔ Glasgat Ø 21.0 cm ✔ Muren en deuren tot 5,7 cm dik zijn geschikt en mocht je het luikje in glas plaatsen dan zijn de meeste standaard ramen geschikt ✔ Inclusief tunnel Zie de handleiding voor de monteerinstructies.

7. Petsafe 917 Classic - Incl. Tunnel - Wit - Kattenluik - Ø 22.4 cm


Product informatiePlus or Show more

Ben jij er ook klaar mee om de hele dag de deur open en dicht te moeten doen voor je kat? Met het Skipoo kattenluik is dit probleem simpelweg opgelost, omdat je kat zelfstandig het huis kan verlaten en binnenkomen. Het kattenluik heeft vier vergrendelingsstanden, waardoor jij bepaalt waar je huisdier heen gaat: alleen naar binnen, alleen naar buiten, beide of op slot. Daarnaast beschikt het kattenluik over een windstopsysteem, zodat er geen regen of koude lucht naar binnen kan komen. Voordelen: ▶ 4 Vergrendelingsstanden ▶ Magnetische sluiting ▶ Weerbestendig ▶ Inclusief tunnel ▶ Eenvoudig te installeren 4 vergrendelingsstanden Het Skipoo kattenluik heeft 4 vergrendelingsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen door middel van een draaiknop. Zo kun je altijd gemakkelijk bepalen wanneer je kat naar binnen of buiten mag. De opties zijn: je kat kan alleen naar binnen, je kat kan alleen naar buiten, volledig open of volledig dicht Magnetische sluiting (weerbestendig) Wanneer je kat door het kattenluik gaat, zal deze automatisch sluiten door de magneetsluiting. Dit wordt ook wel het “windstopsysteem” genoemd. Door het windstopsysteem heeft het kattenluik altijd een goede afsluiting tegen weersinvloeden en koude lucht. Het kattenluik is dus zeer weerbestendig. Inclusief tunnel Het Skipoo kattenluik is inclusief tunnel, zodat je niet tegen de binnenkant van je deur aankijkt. De tunnel heeft een standaard diktemaat, waardoor deze op bijna elke deur past. Blijk je toch een te dunne deur te hebben, kun je de tunnel eenvoudig inkorten. Eenvoudig te installeren Het kattenluik is met enkel 8 schroeven eenvoudig te installeren. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, kun je altijd gebruik maken van de meegeleverde handleiding. Het kattenluik is geschikt voor zowel in deuren als panelen, muren en ramen. Inhoud Verpakking: ➜ 1 x Kattenluik ➜ 1 x Handleiding ➜ 8 x Afdekdopjes ➜ 8 x Lange schroeven ➜ 8 x Korte schroeven Specificaties: ✔ Merk: Skipoo ✔ Materiaal: Kunststof ✔ Kleur: Wit ✔ Gewicht: 436 gram ✔ Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm ✔ Binnenmaat: 18cm x 18,5cm x 5,5cm

8. Skipoo Kattenluik Met Tunnel - 4 Vergrendelingsstanden - Weerbestendig - Maat L - Wit


Product informatiePlus or Show more

Het leven van uw huisdier verrijken, uw huis beschermen en overal verbinding maken. Heeft u zich wel eens afgevraagd op welk tijdstip uw kat thuis komt van zijn ochtendjacht? Ooit al eens naar huis willen rennen om snel even het kattenluik dicht te doen tijdens een onweersbui? Of gewoon willen weten of uw kat lekker uw huis in en uit gaat terwijl u op vakantie bent? Zodra u verbonden bent met de Sure Petcare app kunt u dit allemaal doen - en meer - via uw telefoon. Wanneer je thuis bent of onderweg, je bent in de wetenschap dat jouw kat de vrijheid en veiligheid heeft die hij verdient. Specificaties: ✔ 4 Sluitingsmogelijkheden ✔ Doorgang 14 x 12 cm ✔ Maximaal 32 katten ✔ Houdt vreemde katten buiten ✔ Geschikt voor alle deuren en muren ✔ Batterijlevensduur minimaal 6 maanden ✔ Gemakkelijk te monteren ✔ Geen halsband nodig ✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding) Extra kenmerkend voor de Connect versie: ✔ Werkt met de HUB app, niet inbegrepen LET OP! De afgebeelde HUB en Mobiele telefoon zijn NIET inbegrepen. De HUB kunt u apart bestellen. SureFlap heeft meerdere modellen die extra opties hebben. ✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. ✔ SureFlap Connect om aan te sluiten op je tefeloon. ✔ SureFlap L is groter en heeft tijdinstelmogelijkheden. ✔ SureFlap Basismodel geen extra functionaliteiten.

9. SureFlap Microchip Kattenluik Connect M - Wit - 14 x 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Het Pet Select Kattenluik is de ideale oplossing voor de vrijheid van je kat. De tunnel zorgt ervoor dat de binnenkant van de deur niet te zien is. Bepaal vervolgens met de vierwegsluiting voor welke richtingen het kattenluikje open of op slot staat. De tochtstrip en de magnetische sluiting houden de tocht goed tegen. Eigenschappen Vierwegsluiting Ingebouwde tunnel Anti tochtstrip en magnetische sluiting Hoogwaardig ABS Weerbestendig Eenvoudig te installeren Binnenmaat: 18cm x 18,5cm x 5,5cm Buitenmaat: 23,5cm x 27cm x 5,5cm Vierwegsluiting Stel makkelijk in of de kat alleen naar buiten, alleen naar binnen, beide kanten op geen kant op mag. Zo staat je kat nooit voor een dichte deur. Magnetische sluiting met tochtstrip De magneetsluiting in het luik zorgt ervoor dat deze dicht blijft bij wind en regen. Samen met de tochtstrip houdt deze combinatie de tocht buiten en de warmte binnen. Geïntegreerde tunnel Het luik beschikt over een ingebouwde tunnel. Hierdoor is de binnenzijde van de deur niet zichtbaar is. Veilig voor uw kat en mooi voor het oog. In de verpakking Kattenluik Handleiding 8x Afdekdopjes 8x Lange schroeven 8x Korte schroeven

10. Pet Select Kattenluik Wit met Tunnel – 4 Vergrendelingsstanden – Weerbestendig - Maat L


Artikelen overeenkomstig aan Kattenluiks


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenluiks. Er zijn immers 143 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Kattenluik kopen.