Wat is de beste schroevendraaier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede schroevendraaier is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste schroevendraaier van 2023? Na het analyseren van 4226 schroevendraaiers kwam de 25-delige precisie schroevendraaierset | Compacte zwart als beste getest uit onze schroevendraaier-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de schroevendraaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 schroevendraaiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige schroevendraaier-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste schroevendraaiers

1Score: 9.9
25-delige precisie schroevendraaierset | Compacte zwart
25-delige precisie schroevendraaierset | Compacte zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VONROC TOOLS accu schroefmachine geen kleur 1
Beste Schroevendraaiers voor elektrische apparaten
VONROC TOOLS accu schroefmachine geen kleur 1
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Brute Strength Precisie schroevendraaier set zwart
Beste Schroevendraaiers voor precisiewerk
Brute Strength Precisie schroevendraaier set zwart
Brute Strength
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
STANLEY STHT0-70885 Multibit Schroevendraaierset zwart , geel
STANLEY STHT0-70885 Multibit Schroevendraaierset zwart , geel
STANLEY
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Igoods Schroevendraaierset Gereedschapskoffer Gevuld Gereedschapset zwart
Igoods Schroevendraaierset Gereedschapskoffer Gevuld Gereedschapset...
Igoods
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Stanley 42-delige Schroevendraaierset geel , zwart
Stanley 42-delige Schroevendraaierset geel , zwart
Stanley
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
VONROC TOOLS Accu Schroefmachine geen kleur
VONROC TOOLS Accu Schroefmachine geen kleur
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Makita DF001DW geen kleur
Makita DF001DW geen kleur
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Brute Strength 161 delige Precisie "zwart , blauw "
Brute Strength 161 delige Precisie "zwart , blauw "
Brute Strength
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bosch IXO V Basic
Bosch IXO V Basic
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Schroevendraaier Koopgids

Een van de meest basale stukken gereedschap is een schroevendraaier. Deze is onmisbaar in je gereedschapskist. Lees hier welke schroevendraaiers er zijn,

Welke schroevendraaier heb je nodig?

Dus je vraagt je af welke schroevendraaier je nodig hebt voor je klus, toch? Dat hangt ervan af! Welk type schroef ga je gebruiken? Is het een Phillips, een platte kop, of misschien een torx? Zorg dat je de juiste maat schroevendraaier kiest die past bij de schroef die je gaat gebruiken. 

Als je kleine schroeven moet gebruiken, kan het handig zijn om een magnetische schroevendraaier te kiezen om ze gemakkelijker te hanteren. Vergeet niet om ook naar het materiaal, de ergonomie, het handvat en eventuele extra accessoires of garantieperiodes te kijken. Succes met je klus!

Op welke aspecten let je bij aanschaf?

Als je een schroevendraaier wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Type: Welk type schroevendraaier heb je nodig voor jouw klus? Er zijn verschillende soorten schroeven, zoals Phillips, platte kop, torx, enzovoort. Zorg dat je de juiste schroevendraaier kiest voor de klus die je gaat uitvoeren.
 • Maat: De maat van de schroevendraaier is ook belangrijk. Zorg dat je de juiste maat schroevendraaier kiest die past bij de schroef die je gaat gebruiken. Als de schroevendraaier te groot of te klein is, kun je de schroef niet goed vastzetten of losdraaien.
 • Materiaal: Kijk naar het materiaal van de schroevendraaier en bepaal of het duurzaam genoeg is voor je gebruik. Een goede schroevendraaier is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.
 • Ergonomie: Controleer of de schroevendraaier ergonomisch is ontworpen voor comfortabel en gemakkelijk gebruik. Een goed ontworpen schroevendraaier kan het werk comfortabeler maken en vermoeidheid van de handen en polsen verminderen.
 • Handvat: Kies een schroevendraaier met een handvat dat antislip is voor betere grip. Dit helpt voorkomen dat de schroevendraaier wegglijdt en de schroefkop beschadigt.
 • Accessoires: Sommige schroevendraaiers worden geleverd met extra bits of accessoires die nuttig kunnen zijn. Controleer of de schroevendraaier extra bits of accessoires heeft die je in de toekomst kunt gebruiken.
 • Garantie: Bekijk de garantieperiode voor de schroevendraaier en welke soorten reparaties gedekt worden. Een goede garantie kan je gemoedsrust geven en helpen als er problemen optreden.

Welke maat moet ik kiezen?

Het is belangrijk om de juiste maat schroevendraaier te kiezen die past bij de schroefkop die je gaat gebruiken. Dit is omdat als de maat van de schroevendraaier niet overeenkomt met de maat van de schroefkop, je de schroef misschien niet strak genoeg kunt draaien of los kunt maken. Dit kan leiden tot problemen, zoals een losse verbinding of zelfs schade aan het object waarin je de schroef draait.

Om te bepalen welke maat schroevendraaier je nodig hebt, kun je de schroefkop meten. Als je een Phillips schroef gebruikt, meet dan de breedte van de kruisgleuf in de schroefkop. Als je een platte kop schroef gebruikt, meet dan de breedte van de sleuf in de schroefkop. Bij een torx schroef meet je de afstand tussen de twee tegenovergestelde punten van de stervormige schroefkop.

Als je niet zeker weet welke maat schroevendraaier je nodig hebt, kun je altijd in de handleiding van het object kijken waarvoor je de schroef gebruikt. In de handleiding staat meestal welke maat schroevendraaier je nodig hebt. Als de handleiding niet beschikbaar is, kun je altijd de maat van de schroefkop meten en naar de bouwmarkt gaan om de juiste maat schroevendraaier te kopen.

Kortom, het is belangrijk om de juiste maat schroevendraaier te kiezen die past bij de schroefkop om de klus goed te kunnen klaren en schade te voorkomen.

Merken

Dus je bent op zoek naar goede merken van schroevendraaiers, cool! Er zijn veel merken die kwalitatief hoogwaardige schroevendraaiers produceren, dus het hangt af van je specifieke behoeften en budget. Enkele merken die vaak worden aanbevolen zijn bijvoorbeeld Stanley, Wiha, Wera en Bahco. 

Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Er zijn ook andere merken die goed presteren en het bekijken waard zijn, dus het is altijd een goed idee om online onderzoek te doen en recensies van klanten te lezen voordat je een beslissing neemt. 

En vergeet niet om de eigenschappen te bekijken die belangrijk voor je zijn, zoals de maat, het type kop, het materiaal, het handvat en de garantieperiode, voordat je een schroevendraaier koopt. Hopelijk helpt dit je bij het vinden van de perfecte schroevendraaier voor je klus!

hero illustration

Hoe testen we schroevendraaiers?

Om de beste schroevendraaier te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze schroevendraaier-test hebben we 4226 schroevendraaiers vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze schroevendraaier-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze schroevendraaier-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne schroevendraaier-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte schroevendraaier in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 4226 schroevendraaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste schroevendraaiers in een makkelijke lijst

1. 25-delige precisie schroevendraaierset | Compacte zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

De reparatie van moderne elektronische apparatuur vereist niet alleen veel vaardigheden, maar ook de juiste tool wil goed gekozen zijn. Fabrikanten gebruiken verschillende soorten schroeven en lonten, deze moeten worden geopend of uitgezet met speciaal gereedschap. In de meeste gevallen zijn dergelijke tools of bijlagen niet beschikbaar in de gebruikelijke sets. Onze precisieset bevat 24 geselecteerde speciale bit-hulpstukken, deze zijn ondergebracht in de bithouder in een praktische koffer met magnetische sluiting. Dit zorgt voor een veilige plaatsing van de afzonderlijke elementen, en u hebt elk hulpmiddel snel bij de hand. De essays zijn geschikt voor het repareren van telefoons, smartphones en tablets, maar ook voor alle Overigen apparaten die met filigrane schroeven en zekeringen kunnen worden gebruikt. De verschillende essays behandelen een breed scala aan toepassingen, ze kunnen ook worden toegepast op reparaties aan horloges of elektronische apparaten. De set is ideaal als aanvulling op de bestaande hometool. Ons koffertje heeft ruimte voor 24-bit hulpstukken, deze kunnen eenvoudig worden aangesloten. Het enkele slot kan 180 ° naar boven worden versteld. Je hebt dus altijd een goed overzicht van het type of de grootte van het essay dat je net nodig hebt. Bovendien voorkomt dit type opslag in het hoesje het verlies van single-bit-essays. 25 ELEMENTEN - Onze Precision Set bevat 24-bit hulpstukken en een Handy bithouder met brede staart, zodat zelfs kleinere back-uppins kunnen worden uitgedreven met de ruggensteun en een kleine hamer. PRAKTISCH GEVAL - Alle onderdelen zijn ondergebracht in een kleine behuizing met magnetische sluiting, zodat u alles veilig opgeborgen en bij de hand hebt. SPECIFICATIES - Afmetingen koffer (L / W / H) 10,5x6,5x2,5cm Gewicht set: 110 g. Bitbijlagen - vijfsterrenbijlagen: 0.8 / 1.2 / torx hulpstukken: T2 / T3 / T4 / T5 / T6 / T7 / T8 / T9 / T10 / T15 / Driehoek bevestiging : 2/3 / Y Bevestiging : 2.0 / Phillips Bijlagen: 1.0 / 1.2 / 2.0 / 3.0 / Slot hulpstukken: 1.0 / 1.5 / 2.0 / 3.0 / Doornopname : 0.8 / bit houder / koffer GELEIDERAIL - Elk bit wordt afzonderlijk beveiligd op een plug-in-apparaat in de koffer. Deze zijn op een rij gerangschikt, de afzonderlijke essays kunnen naar boven worden weggeklapt. Dus deze kunnen heel goed worden geselecteerd, verwijder ze en sluit ze opnieuw aan. GROTE TOEPASSING - Onze toolset is geschikt voor het repareren van mobiele telefoons, smartphones en zelfs laptops. Het kan ook kleine reparaties aan horloges uitvoeren. Over het algemeen kan het worden gebruikt waar filigrane schroeven of lonten zijn geïnstalleerd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Schroevendraaiers voor elektrische apparaten: VONROC TOOLS accu schroefmachine geen kleur 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een handige en compacte accu schroefmachine voor lichte schroefklussen? Dan is de VONROC accu schroefmachine echt iets voor jou! Met een maximaal draaimoment van 5Nm en een 4V – 1.5Ah accu is deze schroefmachine krachtig genoeg om zelfbouwmeubels te monteren of technische apparaten te repareren.

Het ergonomische handvat met softgrip en het compacte ontwerp maken deze schroefmachine super comfortabel in gebruik. Zo berg je hem gemakkelijk op in je keukenla of neem je hem mee in je tas. Bovendien heeft de schroefmachine handige LED-werkverlichting, waardoor je ook op donkere plekken goed kunt werken.

Wat deze schroefmachine echt onderscheidt van andere schroefmachines is de geïntegreerde draairichtingsweergave. Zo zie je in één oogopslag of de draairichting naar links of naar rechts is ingesteld. Ook wordt de batterij-indicatie weergegeven doormiddel van 3 LED’s en wordt de machine geleverd inclusief een USB-C oplaadkabel, waardoor de machine zeer snel weer is opgeladen.

De VONROC accu schroefmachine is perfect voor kleine klusjes in en rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van meubels of het repareren van elektronische apparaten. Het enige nadeel is dat deze schroefmachine niet krachtig genoeg is voor zware klussen.

Al met al is de VONROC accu schroefmachine een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en lichte schroefmachine voor lichte klussen. Met zijn handige functies en draairichtingsweergave is dit een must-have tool voor iedereen die graag klust!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Schroevendraaiers voor precisiewerk: Brute Strength Precisie schroevendraaier set zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brute Strength Precisie schroevendraaier set zwart

 • list plusDe set is compact en makkelijk te dragen.
 • list plusDe schroevendraaier heeft diverse soorten sleutels.
 • list plusHet materiaal is degelijk en sterk.

Nadelen Brute Strength Precisie schroevendraaier set zwart

 • list plusHet flexibel verlengstuk is niet geschikt voor krappe ruimtes.
 • list plusEr is geen magnetisme in de schroefmachine bitjes houder.
 • list plusDe set is niet geschikt voor professionals.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8

De Brute Strength precisie schroevendraaier set is een uitstekende keuze voor iedereen die houdt van kwaliteit en precisie. Met 117 verschillende bitjes, inclusief reservebitjes, is deze set perfect voor het repareren van smartphones, laptops, camera's, en zelfs huishoudelijke apparaten zoals tv's, airconditioners en koelkasten. Het magnetische handvat en de flexibele verlengstukken maken het werken met deze schroevendraaier set nog gemakkelijker.

Wat deze schroevendraaier set onderscheidt van andere sets is de hoge kwaliteit van de materialen en de precieze afwerking. De bitjes passen perfect in de schroeven en zijn duurzaam genoeg om jarenlang meegaan. De set is ook zeer compleet, met alle benodigde gereedschappen die je nodig hebt om elke klus te klaren.

De schroevendraaier set is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook erg gebruiksvriendelijk. De set is gemakkelijk te gebruiken en de verschillende verlengstukken, spudger en pincet helpen je om zelfs de meest complexe reparaties uit te voeren.

Er zijn geen nadelen aan deze schroevendraaier set, behalve misschien dat de set vrij groot is. Als je op zoek bent naar een compacte set, dan is dit misschien niet de beste keuze voor jou. Echter, als je op zoek bent naar een complete en betrouwbare schroevendraaierset, dan is de Brute Strength precisie schroevendraaier set een uitstekende keuze.

Al met al is de Brute Strength precisie schroevendraaier set een zeer goede investering voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en precisie. De set is perfect voor het repareren van smartphones, laptops, camera's en huishoudelijke apparaten en biedt alles wat je nodig hebt om elke klus te klaren. Het is een zeer complete set en de hoge kwaliteit van de materialen en de precieze afwerking zorgen ervoor dat deze schroevendraaier set nog jarenlang meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. STANLEY STHT0-70885 Multibit Schroevendraaierset zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Met de Multibit Schroevendraaier van STANLEY, inclusief 34 bitjes, heb je alle veelgebruikte en populaire bitjes in één keer in huis. De schroevendraaier heeft een compact design en een rubberen handgreep voor extra comfort. Door de meegeleverde case kun je de bitjes direct goed opbergen en heb je ze altijd bij elkaar. Voordelen: Met deze set heb je in één keer de meest gebruikte bitjes in huis. Inclusief unieke case waarin alle bitjes opgeborgen zitten. Magnetische bithouder zorgt voor een snelle en veilige overgang. Wat zit er in de verpakking? 34 bits: Slotted: 3 - 3.5 - 4.5 - 5 - 5.5 - 6 en 7mm Phillips: 0pt - 1pt x 2 - 2pt x 2 en 3pt Hex: 1.5 - 2 - 2.5 - 3 - 4 - 5 - 6 x 2 - 7 en 8mm Torx: T5 - T6 - T7 - T8 - T10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 en T40

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Igoods Schroevendraaierset Gereedschapskoffer Gevuld Gereedschapset zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Deze veelzijdige Igoods 115 in 1 magnetische precisie schroevendraaierset is een absolute must have! De complete set is van hoogwaardige kwaliteit, zo is de schroevendraaier kop van chroom vanadium gelegeerd staal. De 115 in 1 schroevendraaier set kan worden gebruikt voor allerlei huishoudelijke apparaten, zoals laptop, televisie, computer, koelkast, ventilatoren en autoreparatie. Deze Precisie Schroevendraaierset is 115-delig en geschikt voor bijna iedere precieze klus. Met de 98 verschillende bits van CR-V Staal in een compacte opbergbox heeft u écht elke mogelijke maat en bitsoort bij de hand. Daarnaast beschikt de Precisie Schroevendraaierset over een serie van driepuntsschroevendraaiers, waarmee speelgoed en huishoudelijke apparaten te openen zijn. Onderstaand overzicht geeft alle maten in de set weer. Voor Speciale Taken In de Igoods kit vind je alles wat je nodig hebt om elektronica te repareren en te onderhouden. Met de comfortabele geprofileerde houder kunt u hem gemakkelijk en stabiel erin monteren en een van de precieze bits gebruiken. Flexibele verlenging maakt het gemakkelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Een pincet met een gebogen punt maakt het mogelijk, een set plastic openers en een zuignap zullen het werk vergemakkelijken. Met de magnetiseur kunt u de tips magnetiseren of demagnetiseren, afhankelijk van uw behoeften. Multifunctionele kleine schroevendraaierset Het bevat alles wat je nodig hebt voor huishoudelijke apparaten, autoreparatie, repareren van laptops, smartphones, horloges en andere elektronische apparaten. De magnetische schroevendraaier kan worden gebruikt om de schroeven eruit te halen, zelfs als de schroef in de opening valt Inbegrepen zijn onder andere: 98 x hoge kwaliteit bitjes 1 x bit schroevendraaier (met telescopisch handvat) 1 x flexibel verlengstuk 1 x verlengbuis 3 x spudger 1 x magnetizer / demagnetizer 1 x pincet 1 x zuignap 4 x plectrum 4 x plastic connector opener 1 x bithouder Alle reparatie-tools die u nodig hebt, zijn beschikbaar, waardoor uw reparatiewerk veel gemak brengt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Stanley 42-delige Schroevendraaierset geel , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De ene schroef is de andere niet. Dat weet iedereen. Dus is het zinvol om meer dan 1 schroevendraaier in huis te hebben. De Stanley 42-delige Schroevendraaierset is een zeer complete set waarmee je uiteenlopende schroefklussen uitvoert. Zo heb je de beschikking over verschillende schroevendraaiers in allerlei maten, maar ook accessoires zoals schroefbits en een magnetiseur. Al dit moois wordt in een handige tas geleverd, zodat je alles netjes bij elkaar opbergt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. VONROC TOOLS Accu Schroefmachine geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een lichte en compacte schroefmachine voor klussen waarbij je veel moet schroeven? Zoek dan niet verder! De VONROC TOOLS Accu Schroefmachine 1 is jouw perfecte partner in crime. Met de meegeleverde haakse en excentrische opzetstukken kun je gemakkelijk schroeven op lastig bereikbare plekken. Bovendien kun je de opzetstukken eenvoudig en snel verwisselen met slechts één druk op de knop.

De schroefmachine heeft ook een dubbele LED-werklamp, wat het gebruik van de schroevendraaier in donkere werkplekken vergemakkelijkt. De ergonomische handgreep met softgrip zorgt voor extra comfort tijdens het schroeven en het compacte ontwerp maakt het makkelijk om op te bergen.

Wat deze schroefmachine bijzonder maakt, is de as vergrendeling. Hierdoor is de schroefmachine ook als schroevendraaier te gebruiken wanneer de accu leeg is of je schroeven extra vast wil draaien.

De VONROC TOOLS Accu Schroefmachine 1 is geschikt voor het los- en vast schroeven op moeilijk bereikbare plekken, het vastdraaien van schroeven dichtbij randen en het extra goed vastdraaien van schroeven met de as vergrendeling. Het is de perfecte tool voor kleine tot middelgrote klussen in huis of op kantoor.

Als het gaat om de voordelen, is deze schroefmachine zeer gebruiksvriendelijk, compact en geschikt voor lastige schroefklussen. De as vergrendeling zorgt voor extra flexibiliteit en de LED-werklamp is handig in donkere werkplekken. Het enige nadeel is dat de schroefmachine niet geschikt is voor grotere klussen.

Al met al is de VONROC TOOLS Accu Schroefmachine 1 een uitstekende keuze voor klussen waarbij je veel moet schroeven op lastig bereikbare plekken. Het is een zeer handige tool die je niet wilt missen in je gereedschapskist.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Makita DF001DW geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.6

De Makita DF001DW accu schroevendraaier is een krachtig en handig gereedschap voor het snel en eenvoudig vastdraaien van schroeven. Een van de belangrijkste kenmerken van deze schroevendraaier is de geïntegreerde lithium-ion accu, waardoor je geen last hebt van vervelende snoeren en je overal kunt werken. Daarnaast is deze schroevendraaier geschikt voor zowel rechts- als linksomdraaiend schroeven. Dit is handig als je bijvoorbeeld in een krappe ruimte werkt en je niet veel bewegingsruimte hebt.

Een ander voordeel is de ingebouwde LED-werklamp, die ervoor zorgt dat je altijd goed zicht hebt op de schroef die je wilt vastdraaien. Dit is vooral handig als je in een donkere ruimte werkt. De schroevendraaier wordt geleverd met een 81-delige accessoireset, waardoor je altijd het juiste bitje in huis hebt voor iedere schroef. De transportkoffer zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk kunt meenemen naar de klus.

Als je op zoek bent naar een handige en krachtige schroevendraaier die geschikt is voor universeel gebruik, dan is de Makita DF001DW accu schroevendraaier met toebehoren zeker een aanrader. Het is een product van hoge kwaliteit, dat voldoet aan de eisen van de meeste gebruikers. Het enige nadeel is dat de schroevendraaier wat aan de prijzige kant is, maar als je veel klust en een betrouwbaar gereedschap nodig hebt, dan is de prijs het zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

9. Brute Strength 161 delige Precisie "zwart , blauw "

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brute Strength 161 delige Precisie "zwart , blauw "

 • list plusDeze set heeft 161 stukken waardoor er veel opties zijn voor verschillende toepassingen.
 • list plusDe kwaliteit van het materiaal is goed en het design is mooi.
 • list plusHet is makkelijk te hanteren en draagbaar.

Nadelen Brute Strength 161 delige Precisie "zwart , blauw "

 • list plusHet flexibele verlengstuk is niet geschikt voor krappe ruimtes.
 • list plusDe schroefmachine bitjes houder heeft geen magnetisme.
 • list plusDeze set is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.4

Alles wat je nodig hebt in 1 volledige set! Deze 161-delige precisie schroevendraaier set van het merk Brute Strength ® is perfect voor bijvoorbeeld het repareren van iPhone/ Xiaomi/Samsung telefoons én gameconsoles. Ook de reparatie en demontage van huishoudelijke apparaten zoals tv’s, laptops, camera’s, airconditioners, ventilatoren en koelkasten zijn een fluitje van een cent met deze set! De gereedschap set is uitgerust met een magnetisch handvat. Deze kan eventueel verlengd worden met een van de (flexibele) verlengstukken. Mocht je onverhoopt een bitje kwijt raken, geen stress! Van elk meest gebruikte bitje is één of meerdere reserves meegeleverd. Zo gaat deze set nog jaren mee en heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand! De reparatieset is van zeer hoge kwaliteit, je kunt deze dan ook voor veel meer reparaties gebruiken! Inbegrepen zijn onder andere: ✅130 x hoge kwaliteit bitjes ✅ 1 x bit schroevendraaier (met telescopisch handvat) ✅ 1 x flexibel verlengstuk ✅ 8 x spudger ✅ 1 x kwastje ✅ 1 x schoonmaakdoekje ✅ 1 x magnetizer / demagnetizer ✅ 1 x zuignap ✅ 1 x Simkaart verwijder pin ✅ 8 x plectrum ✅ 6 x plastic connector opener ✅ 1 x bithouder ✅ 1 x dolle schroef verwijder set Kortom: alles om al jouw eigen reparaties te laten slagen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Bosch IXO V Basic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch IXO V Basic

 • list plusHet grote voordeel van deze schroefmachine is dat hij zeer licht is, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze schroefmachine heeft een krachtige motor, waardoor hij geschikt is voor intensieve toepassingen.
 • list plusDeze schroefmachine heeft een kleine afmeting, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is.

Nadelen Bosch IXO V Basic

 • list plusDeze schroefmachine heeft geen accu, waardoor hij alleen gebruikt kan worden als er een stroomvoorziening in de buurt is.
 • list plusDeze schroefmachine heeft een beperkte draaimomentinstelling, waardoor hij niet geschikt is voor het schroeven van zware materialen.
 • list plusEen laatste nadeel van deze schroefmachine is dat hij geen blokkering van de schroefboor heeft, waardoor het risico bestaat dat de boor onbedoeld kan starten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.4

De Bosch IXO V Basic Accu Schroefmachine is een absolute must-have voor iedereen die graag klust. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt hij lekker in de hand en is hij heel makkelijk te gebruiken. Het geïntegreerde PowerLight-concept zorgt voor goed zicht tijdens het werk, wat het klussen nog makkelijker maakt. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van de accu, want de Lithium-Ion-accu wordt tijdens opslag niet ontladen.

Deze accu schroefmachine is vooral geschikt voor lichte klussen, zoals het monteren van meubels of het vastdraaien van schroeven. Het is niet de krachtigste op de markt, maar dat maakt hem ook juist zo handig voor thuisgebruik.

Wat deze schroefmachine echt onderscheidt van andere modellen is de micro-USB-lader. Hierdoor kun je hem makkelijk opladen via je laptop of een ander USB-apparaat. En dankzij de automatische asvergrendeling kun je schroeven ook handmatig vastdraaien of lossen.

De IXO V wordt geleverd met 10 standaard bits en een handige opbergbox, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen naar elke klus. Kortom, deze accu schroefmachine is een geweldige investering voor iedereen die graag klust.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, dan is het dat hij niet geschikt is voor zware klussen. Maar voor thuisgebruik is hij absoluut perfect!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van schroevendraaiers. Er zijn immers 4226 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!