Wat is de beste Drinkfontein kat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Drinkfontein kat is een lastige opdracht. Wat is de beste Drinkfontein kat van 2024? Na het onderzoeken van 2463 Drinkfonteinen voor katten kwam de Happy Things® Drinkfontein Kat en als beste uit onze Drinkfontein kat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Drinkfonteinen voor katten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Drinkfonteinen voor katten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Drinkfontein kat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Drinkfonteinen voor katten

1Score: 9.7
Happy Things® Drinkfontein Kat en
Beste drinkfonteinen voor katten
Happy Things® Drinkfontein Kat en
Happy Things
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Auronic
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Vivex® Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Vivex® Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
PetGoods Drinkfontein Honden & Katten
PetGoods Drinkfontein Honden & Katten
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Drinkfontein Kat en Hond met
Drinkfontein Kat en Hond met
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Pet Mate Katten Drinkfontein
Pet Mate Katten Drinkfontein
Pet Mate
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Toivo Drinkfontein Filters Hoge kwaliteit
Toivo Drinkfontein Filters Hoge kwaliteit
Toivo
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Viluxe® Drinkfontein Kat en Hond-Waterfontein-Kattenfontein-Kamerfontein-Zwart-3Liter-fluisterstil-incl.
Viluxe® Drinkfontein Kat en Hond-Waterfontein-Kattenfontein-Kamerfo...
Viluxe
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Toivo Drinkfontein Kat Hond/Kat
Toivo Drinkfontein Kat Hond/Kat
Toivo
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Drinkfontein voor Katten Koopgids

Als kattenliefhebber wil je het beste voor je huisdier en daar hoort vers, stromend water bij. Met de beste drinkfontein voor katten geef je je kat niet alleen toegang tot schoon water, maar stimuleer je ook haar natuurlijke drinkgedrag en verbeter je haar gezondheid en welzijn.

Het voordeel van een drinkfontein voor katten

Drinkfonteinen voor katten bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele waterbakjes. 

Allereerst circuleert en filtert een drinkfontein het water voortdurend, wat betekent dat je kat altijd toegang heeft tot vers, stromend water. Dit helpt om uitdroging te voorkomen, vooral tijdens warm weer of als je kat niet veel drinkt uit een stilstaande waterbak.

Bovendien hebben katten van nature de voorkeur voor stromend water, omdat dit meer lijkt op het water dat ze in de natuur zouden drinken. 

Door je kat toegang te geven tot een drinkfontein, stimuleer je haar natuurlijke drinkgedrag en moedig je haar aan om meer te drinken. Dit draagt ook weer bij aan een betere hydratatie en verbetert de gezondheid van de nieren en urinewegen van je kat.

Een drinkfontein biedt ook voordelen op het gebied van hygiëne. Het stilstaande water in traditionele waterbakjes raakt al snel vervuild door vuil en bacteriën. Een drinkfontein filtert het water, waardoor het water schoner en frisser blijft.

Tot slot is een drinkfontein heel leuk voor veel katten. Veel katten vinden het heerlijk om te drinken uit een bewegende waterbron. Sommige drinkfonteinen hebben zelfs extra functies, zoals lichtjes of speeltjes, die je kat nog meer vermaken terwijl ze drinkt. 

Kortom, een drinkfontein voor katten is niet alleen praktisch, maar kan ook bijdragen aan het welzijn en de vreugde van je harige vriend.

Let hierop bij het kopen van een drinkfontein voor katten

Er zijn verschillende zaken om op te letten bij het kopen van een drinkfontein voor katten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de fontein. Zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor de hoeveelheid katten die je hebt.

Daarnaast is het type materiaal belangrijk. Veel katten zijn kieskeurig als het gaat om smaak en geur. Daarom is het belangrijk dat het materiaal van de fontein geen onaangename geuren of smaken aan het water toevoegt. Kies bij voorkeur voor een fontein gemaakt van veilige, duurzame materialen zoals roestvrij staal of keramiek.

Ook is het slim om te kijken naar het type filter dat de fontein gebruikt. Sommige fonteinen hebben ingebouwde koolstoffilters die helpen om onzuiverheden uit het water te verwijderen, terwijl andere fonteinen UV-filters gebruiken om bacteriën te doden. 

Tot slot is het handig om te kijken naar het geluidsniveau van de fontein. Sommige katten worden afgeschrikt door een fontein die te luidruchtig is. Als je kat snel schrikt, is een stille fontein wel zo handig. 

Al met al zijn er verschillende zaken om op te letten bij het kopen van een drinkfontein voor katten, maar als je rekening houdt met de grootte, het materiaal, het filter en het geluidsniveau, vind je zeker een fontein die past bij je kat en jou.

Hoeveel verbruikt een drinkfontein voor katten?

Het verbruik van een drinkfontein voor katten is afhankelijk van het type fontein en hoe vaak je deze gebruikt. Over het algemeen verbruiken de meeste drinkfonteinen voor katten niet veel energie en zijn ze behoorlijk energie-efficiënt.

De motor van de fontein is het geen dat energie verbruikt. De meeste fonteinen hebben een laag wattage en verbruiken meestal minder dan 10 watt aan energie. Sommige fonteinen zijn zelfs nog energiezuiniger en verbruiken minder dan 1 watt.

Er bestaan fonteinen met extra functies om de energiezuinigheid te bevorderen. Sommige fonteinen beschikken bijvoorbeeld over een automatische uitschakelfunctie, waardoor ze niet de hele dag door aan blijven staan. 

Andere fonteinen hebben een modus met een laag stroomverbruik, zodat de fontein minder energie verbruikt als je kat niet drinkt.

Al met al verbruiken drinkfonteinen voor katten meestal niet veel energie en zijn ze ontworpen om efficiënt te zijn. Het energieverbruik is waarschijnlijk geen groot probleem, zeker als je een fontein kiest die is ontworpen om energiezuinig te zijn.

Hoe vaak dien je het water van een drinkfontein voor katten te verversen?

Hoewel drinkfonteinen voor katten continu water circuleren en filteren, is het toch belangrijk om het waterregelmatig te verversen

Hoe vaak je het water dient te verversen, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de fontein, de hoeveelheid katten die eruit drinken, de temperatuur in huis en de kwaliteit van het water.

Over het algemeen is het aangeraden om het water in een drinkfontein minstens eenmaal per dag te verversen. Als je merkt dat je kat veel drinkt of als het erg warm is in huis, is het een optie om het water vaker te verversen. 

Het is ook een goed idee om het water regelmatig te controleren op vuil en onzuiverheden en het onmiddellijk te vervangen als het er troebel of onfris uitziet.

Naast het verversen van het water is het belangrijk om de drinkfontein zelf regelmatigschoon temaken. Vuil, haar en andere onzuiverheden hopen zich snel op in de fontein en belemmeren mogelijk de werking van het filter. 

Maak de fontein minstens eenmaal per week schoon met warm water en milde zeep en vervang het filter op de door de fabrikant aanbevolen tijdsintervallen.

Kortom, het is belangrijk om het water in een drinkfontein regelmatig te verversen en de fontein zelf schoon te maken om ervoor te zorgen dat het water fris en schoon blijft voor je kat.

Hoe vaak dien je het filter van een drinkfontein voor katten te vervangen?

Het is belangrijk om het filter van een drinkfontein voor katten regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat het water schoon en gezond blijft voor je kat. Hoe vaak je het filter moet vervangen, hangt af van het type filter en hoe vaak de fontein wordt gebruikt.

Over het algemeen is het aanbevolen om het filter van een drinkfontein voor katten ongeveer elke vier tot zes weken te vervangen. Dit varieert afhankelijk van het type filter in de drinkfontein en hoeveel katten eruit drinken. 

Als je merkt dat het water er troebel uitziet of onaangenaam ruikt, kan het zijn dat je het filter eerder dient te vervangen.

Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen als het gaat om het vervangen van het filter. Sommige filters dien je bijvoorbeeld af te spoelen om ze vervolgens terug te plaatsen, terwijl je andere filters volledig dient te vervangen. 

Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig doorleest en begrijpt voordat je het filter vervangt of schoonmaakt.

Tot slot is het een goed idee om het filter van je drinkfontein voor katten te controleren telkens wanneer je het water ververst. Als je merkt dat het filter beschadigd is of als er vuil of andere onzuiverheden aan vastzitten, kan het nodig zijn om het filter eerder te vervangen.

Kortom, het is aanbevolen om het filter van een drinkfontein voor katten elke vier tot zes weken te vervangen, maar dit is afhankelijk van het type filter en hoe vaak de fontein wordt gebruikt. 

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en het filter regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat het water in de fontein schoon en gezond blijft voor je kat.

hero illustration

Hoe testen we Drinkfonteinen voor katten?

Om de beste Drinkfontein kat te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Drinkfontein kat-test hebben we 2463 Drinkfonteinen voor katten vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Drinkfontein kat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Drinkfontein kat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Drinkfontein kat-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Drinkfontein kat in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2463 Drinkfonteinen voor katten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Drinkfonteinen voor katten in een makkelijke lijst

1. Beste drinkfonteinen voor katten: Happy Things® Drinkfontein Kat en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Happy Things® Drinkfontein Kat en

 • list plusGefilterd en gezond water voor huisdieren
 • list plusGrote capaciteit van 2,5 liter
 • list plusEnergiezuinig met een motor die slechts 2W verbruikt

Nadelen Happy Things® Drinkfontein Kat en

 • list plusRegelmatig schoonmaken vereist voor optimale prestaties

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
10
Ik introduceer met trots de Happy Things ® Drinkfontein Kat en Hond Kattenfontein GOLD! Deze innovatieve drinkfontein is speciaal ontworpen om te voldoen aan de natuurlijke drinkbehoeften van mijn geliefde huisdieren. Met dit geweldige product kan ik ze altijd voorzien van fris, schoon en stromend water. En het beste van alles? Het maakt bijna geen geluid dankzij het stille pompsysteem! Geen ongewenst lawaai meer in huis.

Met een ruim waterreservoir van 2,5 liter hoef ik me nooit zorgen te maken dat het water opraakt. Mijn huisdieren hebben altijd voldoende water, zelfs als ik even weg ben. Het is super handig en ik hoef me nooit meer druk te maken over het bijvullen van een drinkbakje.

Wat deze drinkfontein echt uniek maakt, is de kwaliteit van het water dat mijn huisdieren krijgen. De fontein heeft namelijk een filter die het water zuivert, zuurstof toevoegt en ziektekiemen verwijdert. Hierdoor blijven mijn huisdieren gezond en voorkom ik uitdroging en nierproblemen. Een echte win-win situatie!

Maar dat is nog niet alles. Deze drinkfontein is ook nog eens een lust voor het oog. Met zijn prachtige gouden en zwarte kleuren past hij perfect bij elk interieur. Zelfs de doos en het logo zijn bedrukt met gouden letters, wat een vleugje luxe toevoegt. Het oog wil immers ook wat!

En hier komt het beste deel: deze drinkfontein is snorhaar vriendelijk! Sommige katten vermijden drinkbakjes omdat ze hun snorharen nat maken, maar met deze fontein is dat verleden tijd. Dankzij de 3 waterstralen worden de snorharen niet aangetast. Mijn huisdieren kunnen dus zonder zorgen genieten van hun drinkmoment.

Niet alleen mijn huisdieren profiteren van deze fontein, maar ook ik als baasje. Met een energieverbruik van slechts 2W is deze fontein niet alleen goed voor mijn portemonnee, maar ook voor het milieu. Duurzaamheid is belangrijk voor mij, dus ik ben blij dat ik met dit product een steentje kan bijdragen.

En laten we de positieve gebruikerservaringen niet vergeten. De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van deze drinkfontein. Ze zijn lovend over het stille geluidsniveau, het mooie design en de goede kwaliteit van het product. En als kers op de taart worden er ook nog eens extra filters en borsteltjes meegeleverd. Dat noem ik nog eens service!

Ik wil wel benadrukken dat het belangrijk is om de drinkfontein regelmatig schoon te maken voor optimale prestaties. Het reinigen van de pomp en filter wordt aanbevolen om de 2 weken, afhankelijk van de waterhardheid. Zo houden we het water altijd schoon en gezond voor mijn huisdieren.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Happy Things Drinkfontein Kat en Hond Kattenfontein GOLD de beste keuze is voor huisdierenbezitters zoals ik. Het biedt gefilterd en gezond water, heeft een grote capaciteit en is energiezuinig. En laten we het prachtige design niet vergeten! Met deze fontein geef ik mijn huisdieren alleen het allerbeste.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

 • list plusBevordert de gezondheid van huisdieren door het stimuleren van drinken
 • list plusFluisterstil en energiezuinig ontwerp
 • list plusCirculatie- en filtersysteem zorgt voor schoon en zuurstofrijk water

Nadelen Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

 • list plusPrijs van de filters kan als prijzig worden beschouwd

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.54
Functionaliteit
9.51
Gebruiksgemak
9.21
De Auronic Drinkfontein is echt een geweldige drinkbak voor zowel katten als honden. Met een waterreservoir van maar liefst 2 liter en drie verschillende standen, zorg ik ervoor dat jouw huisdieren altijd op maat kunnen drinken. De bloemenwatervalstand is perfect voor katten, terwijl de waterval- en fonteinstand ideaal zijn voor honden. En voor de wat meer voorzichtige huisdieren is er de fonteinstand met licht bewegend water.

Een van de belangrijkste voordelen die ik bied, is het bevorderen van de gezondheid van jouw huisdieren. Sommige huisdieren drinken gewoon niet genoeg water, maar dankzij mijn stromende waterstroom stimuleer ik jouw huisdieren om te drinken en verhoog ik hun drinkintentie. Voldoende water drinken is essentieel voor de gezondheid van huisdieren, dus ik ben echt een geweldige oplossing.

Wat ik ook geweldig vind aan mezelf is mijn fluisterstille en energiezuinige ontwerp. Mijn pomp maakt bijna geen geluid, wat zowel veilig is voor huisdieren als aangenaam voor jou als eigenaar. En laten we niet vergeten dat ik maar 2W aan energie verbruik, dus ik ben ook nog eens heel kosteneffectief.

Ik ben uitgerust met een circulatie- en filtersysteem, waardoor ik altijd schoon en zuurstofrijk water bied. Mijn koolstoffiltersysteem verwijdert haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water, zodat jouw huisdieren altijd kunnen genieten van vers en gezond water. En het beste is nog dat ik vier filters meegeleverd krijg, dat is toch fantastisch?

Ik ben gemaakt van milieuvriendelijk en BPA-vrij plastic, wat betekent dat ik veilig ben voor jouw huisdieren. Je krijgt ook allerlei handige accessoires bij mij, zoals een waterpomp, AC-adapter, filters, een bloementuit en een normale tuit. Ik ben supergemakkelijk in gebruik en je hebt me binnen no-time geïnstalleerd.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat ik inderdaad een stille pomp heb, zoals ik beloof. Het geluid van het stromende water is niet storend en wordt zelfs vergeleken met het rustgevende geluid van een beekje. En het schoonmaken van mij is ook een fluitje van een cent, net als het vervangen van de filters. Een klein minpuntje is dat sommige gebruikers mijn filterprijzen een beetje aan de hoge kant vinden.

Al met al ben ik echt een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die hun katten en honden willen voorzien van schoon, vers en stromend water. Met mijn verschillende standen, fluisterstille pomp en gezondheidsvoordelen ben ik echt de beste in mijn categorie. En ook al vinden sommige mensen mijn filterprijzen wat aan de hoge kant, ik bied toch echt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Vivex® Drinkfontein Waterfontein voor Katten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivex® Drinkfontein Waterfontein voor Katten

 • list plusRoyale capaciteit van 2,5 liter

Nadelen Vivex® Drinkfontein Waterfontein voor Katten

 • list plusPomp en filter moeten regelmatig gereinigd worden

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.05
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
9.68
Ik ben dol op mijn Vivex Drinkfontein! Het is de perfecte manier om mijn harige vrienden te verwennen met vers, stromend water. Met een capaciteit van 2,5 liter en drie waterstanden is het ideaal voor zowel katten als honden. De bijgeleverde filters en cleaning tool maken onderhoud super makkelijk, terwijl de drievoudige filtratie zorgt voor schoon en gezond water.

Het innovatieve design van deze fontein maakt het een echte eyecatcher in mijn interieur. Met ingebouwde LED-verlichting en energiezuinige werking is het niet alleen functioneel, maar ook mooi om naar te kijken. En het is muisstil, dus ik hoef me geen zorgen te maken over geluidsoverlast.

Met een grote capaciteit hoef ik me geen zorgen te maken dat mijn huisdieren zonder water komen te zitten, en de toegevoegde filters houden het water langer vers. Ook kan ik de fontein 's nachts gebruiken en zelfs ijsklontjes toevoegen voor extra verkoeling. Het enige waar ik op moet letten is het reinigen van de pomp en filter om de paar weken, afhankelijk van de waterhardheid.

Al met al, is de Vivex Drinkfontein een fantastische investering voor de gezondheid en het welzijn van mijn huisdieren. Het biedt alles wat ze nodig hebben voor schoon, vers en stromend water, en ik hoef me geen zorgen te maken over hoge energierekeningen. Echt een aanrader voor elke huisdiereigenaar! 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. PetGoods Drinkfontein Honden & Katten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetGoods Drinkfontein Honden & Katten

 • list plusFluisterstille werking
 • list plusLaag energieverbruik
 • list plusCapaciteit om zowel katten als honden te bedienen

Nadelen PetGoods Drinkfontein Honden & Katten

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.26
  Functionaliteit
  8.93
  Gebruiksgemak
  8.63
  Ik ben dol op mijn PetGoods Drinkfontein! Met een capaciteit van 3 liter biedt het mijn huisdieren altijd vers water, dankzij het circulatie- en filtersysteem. Het koolstoffilter en de pomp houden het water schoon, terwijl de pomp bijna geen geluid maakt en weinig energie verbruikt. En het beste van alles? Het is perfect voor zowel honden als katten, ongeacht hun grootte.

  Een geweldig kenmerk van de PetGoods Drinkfontein is de mogelijkheid om te schakelen tussen drie verschillende standen, zodat ik de drinkervaring kan aanpassen aan de voorkeuren van mijn huisdieren. En het stromende water stimuleert ze om meer te drinken, wat hun gezondheid ten goede komt.

  De drinkfontein is gemaakt van milieuvriendelijk en BPA-vrij plastic, en heeft strenge Europese keuringen doorstaan. Met een laag geluidsniveau, waterdichte eigenschappen en een energieverbruik van slechts 2W, is het niet alleen vriendelijk voor mijn huisdieren, maar ook voor het milieu.

  En het beste van alles? Het wordt geleverd met een 1-jaar garantie en alles wat ik nodig heb om het schoon te houden. Met zijn fluisterstille werking, lage energieverbruik en veelzijdige toepasbaarheid voor zowel honden als katten, is het een must-have accessoire voor elk huisdier. Ik kan niet meer zonder! 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  5. Drinkfontein Kat en Hond met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Drinkfontein Kat en Hond met

  • list plusStimuleert huisdieren om meer te drinken
  • list plusFluisterstille werking
  • list plusEnergiezuinig (1.5W)

  Nadelen Drinkfontein Kat en Hond met

  • list plusPomp moet volledig onder water staan bij eerste gebruik

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.21
  Functionaliteit
  8.68
  Gebruiksgemak
  9.18
  Ik presenteer je de Drinkfontein Kat en Hond met filter-Waterdispenser, een onmisbare toevoeging aan het leven van mijn harige vrienden. Deze fontein zorgt ervoor dat ze meer drinken, wat resulteert in een verhoogde hydratatie. Met een 360° stroming van water, gereinigd door de meegeleverde filters, blijft het water schoon en zuurstofrijk, wat essentieel is voor hun gezondheid.

  Een opvallend kenmerk van deze waterdispenser is zijn fluisterstille werking, waardoor het drinken voor mijn huisdier rustig en aangenaam is. Daarnaast is het ontwerp chique en modern, waardoor het perfect in mijn interieur past.

  Een ander voordeel is het energieverbruik van slechts 1.5W, wat zowel goed is voor het milieu als voor mijn portemonnee. Ik hoef me geen zorgen te maken over hoge energiekosten terwijl mijn huisdier altijd toegang heeft tot vers, schoon water.

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de pomp volledig onder water staat bij het eerste gebruik, zodat de fontein optimaal kan werken en de levensduur van de pomp wordt verlengd.

  Deze waterdispenser is ideaal voor zowel honden als katten, bevordert hun gezondheid en maakt het drinken een speelse activiteit. Een hygiënische en gemakkelijk te reinigen optie om ervoor te zorgen dat mijn huisdier goed gehydrateerd blijft. Het is een product dat mijn zorg en aandacht voor het welzijn van mijn huisdieren weerspiegelt.

  In vergelijking met andere drinkfonteinen op de markt onderscheidt deze fontein zich door zijn fluisterstille werking, energiezuinigheid en chique ontwerp. Het is een betrouwbare en stijlvolle keuze voor huisdiereigenaren die het beste willen voor hun geliefde viervoeters. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

  • list plusStimuleert huisdieren om meer te drinken
  • list plusVeelzijdig, geschikt voor katten, honden en andere huisdieren
  • list plusCE-markering voor veiligheid en prestatie

  Nadelen Auronic Drinkfontein Waterfontein voor Katten

   Beoordeling

   8.4 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.67
   Functionaliteit
   8.64
   Gebruiksgemak
   7.86
   Ik ben verheugd om de nieuwe Auronic Drinkfontein te introduceren, een innovatieve toevoeging aan het welzijn van jouw huisdieren! Deze kattenfontein biedt een constante stroom van vers gefilterd water, waardoor jouw huisdieren worden gestimuleerd om meer te drinken. Met een geluidsniveau van slechts 40 dB en een laag energieverbruik is deze fontein perfect voor zowel schuwe katten als speelse honden. Het exclusieve uiterlijk met een RVS schijf voegt een moderne touch toe aan elk interieur.

   De vernieuwde kattenfontein van Auronic heeft een ruime inhoud van 2,4 liter en biedt drie verschillende waterstanden, waardoor het ideaal is voor elk type huisdier. De meegeleverde 4 filters zorgen voor zuurstofrijk water, vrij van haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes, waardoor de gezondheid van jouw huisdier aanzienlijk wordt bevorderd.

   Wat deze drinkfontein echt onderscheidt, is het multifunctionele aspect. Hoewel het bekend staat als een 'Cat Fountain', is het ook geschikt voor honden en andere huisdieren, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elk huishouden. Het onderhoud is eenvoudig, vergelijkbaar met dat van een normale waterbak. Door het water om de paar dagen te verversen en de fontein maandelijks schoon te maken, blijft het water fris en schoon.

   De Auronic Drinkfontein is ontworpen om drinken aantrekkelijker te maken voor huisdieren, vooral belangrijk voor katten die vaak te weinig vocht binnenkrijgen. Met deze fontein wordt drinken als spelen, waardoor katten op een natuurlijke manier worden gestimuleerd om meer water te drinken, wat bijdraagt aan hun algehele gezondheid en mogelijke drinkproblemen voorkomt.

   Veiligheid staat voorop bij Auronic, en de dieren drinkfontein heeft een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Dit biedt gemoedsrust voor huisdierbezitters, wetende dat ze altijd het beste voor hun huisdieren in huis halen.

   De Auronic Drinkfontein is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een innovatieve manier om hun huisdieren gehydrateerd te houden. Met zijn stille werking, veelzijdigheid en focus op gezondheid en veiligheid, overtreft deze drinkfontein vele concurrenten. Het is een investering in de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde huisdieren. 🐾

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   7. Pet Mate Katten Drinkfontein

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Pet Mate Katten Drinkfontein

   • list plusGemakkelijk in gebruik met handige adapter en 2 liter watercapaciteit
   • list plusVerschillende hoogtes zorgen voor ontdekking voor katten
   • list plusDuurzaam en gemakkelijk schoon te maken dankzij afneembare delen en ingebouwde filter

   Nadelen Pet Mate Katten Drinkfontein

   • list plusNiet volledig geluidsarm, hoewel het geluidsniveau meestal acceptabel is
   • list plusMatige kwaliteit van de fontein

   Beoordeling

   8.1 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.46
   Functionaliteit
   7.74
   Gebruiksgemak
   8.1
   De Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter is echt iets voor jouw kat of katten. Met een handige adapter en een inhoud van 2 liter is deze drinkfontein super makkelijk te gebruiken. En het beste van alles? Het heeft verschillende hoogtes, wat het extra interessant maakt voor katten om te ontdekken.

   Deze Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter is het resultaat van jarenlange verbeteringen en staat bekend om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Het schoonmaken en vullen van de fontein is een fluitje van een cent, omdat je de onderdelen makkelijk uit elkaar kunt halen. En de ingebouwde filter beschermt het motortje tegen kattenharen en viezigheid, waardoor de fontein langer meegaat.

   Wat deze drinkfontein echt geweldig maakt, is dat hij bijna geen geluid maakt. Geen vervelend gezoem zoals bij andere fonteinen. Ideaal om in de kamer of in kleine ruimtes te gebruiken. Het constante en geruisloze stromende water trekt de aandacht van katten en stimuleert ze om te drinken.

   De Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter heeft een praktisch ontwerp dat makkelijk te onderhouden is. Ja, hij lijkt misschien wat groot in het begin, maar dat betekent dat er altijd genoeg water is voor jouw kat. En het vullen van de fontein is net zo snel als het vullen van een kleine drinkbak. Plus, dankzij het stromende water biedt deze fontein meer dan alleen maar een drinkbakje.

   Hoewel de meeste gebruikers erg tevreden zijn met de Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter, zijn er een paar puntjes van kritiek. Sommige gebruikers vinden dat de fontein niet helemaal stil is, hoewel het geluidsniveau meestal acceptabel is. Anderen vinden dat de kwaliteit van de fontein wat beter kan.

   Al met al is de Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter echt een aanrader voor kattenbezitters die hun huisdieren goed willen verzorgen. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en het stille ontwerp maken deze fontein geweldig. Ja, er zijn een paar minpuntjes, maar de voordelen van de fontein wegen veel zwaarder. Investeer in de Katten Drinkfontein - Wit - 2 liter en je zult zien dat jouw kat er zeker van zal genieten. 😺

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs

   8. Toivo Drinkfontein Filters Hoge kwaliteit

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Toivo Drinkfontein Filters Hoge kwaliteit

   • list plusUitstekende filtratie van haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes
   • list plusEenvoudig te installeren
   • list plusGoede beoordelingen van gebruikers

   Nadelen Toivo Drinkfontein Filters Hoge kwaliteit

    Beoordeling

    7.9 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    8.25
    Functionaliteit
    7.45
    Gebruiksgemak
    7.88
    Ik ben dol op de Toivo Drinkfontein Filters! Deze filters zijn een must-have voor de Toivo Drinkfontein en andere geschikte drinkfonteinen. Met een 4-laags filtersysteem van stevig polypropyleen, kokossnippers, koolstof en onze eigen Toivo filter, bieden deze navullingen uitstekende filtratie. Ze halen haren, vuil, smaakjes en geurtjes uit het water, waardoor je huisdier altijd van vers en gezond water kan genieten. 🐾

    Ons 4-laags filtersysteem met kokossnippers en geactiveerd koolstof zorgt voor een grondige filtering van het water. De filters zijn super makkelijk te installeren en gaan 2 tot 4 weken mee, afhankelijk van de hardheid en kwaliteit van het water. Bij het vervangen van de filter raad ik aan om deze goed af te spoelen voordat je hem installeert. Onze Toivo Drinkfontein Filters passen op elke drinkfontein, afhankelijk van de afmetingen, en worden geleverd in een handige set van 6 filters.

    Ik ben niet de enige die enthousiast is over de Toivo Drinkfontein Filters. Een gebruiker met een kieskeurige kat vertelt me dat zijn oudere kat dol is op de waterfontein en dat dit de enige fontein is waar ze graag uit drinkt. Hij waardeert ook hoe makkelijk de filters te installeren zijn en hoe stil de motor is.

    Een andere gebruiker deelt zijn eerlijke mening en vertelt dat zijn katten gek zijn op de drinkfontein. Hij merkt op dat de fontein hen aanmoedigt om meer water te drinken en dat het geluidsniveau van de fontein erg laag is, zelfs als het bovenste gedeelte wordt gebruikt. Hij prijst ook het gemak van het bijvullen van de fontein en de stabiliteit ervan.

    Een andere tevreden gebruiker vertelt me dat zijn twee katten eerder bijna niets dronken, maar nu dankzij de Toivo Drinkfontein Filters meer water drinken. Hij is blij dat er grote drinkfonteinen zijn voor meerdere of grote katten.

    Over het algemeen zijn de Toivo Drinkfontein Filters positief beoordeeld door gebruikers. Ze waarderen de goede filtratieprestaties, het gemakkelijke gebruik en de juiste afmetingen van de filters. Er zijn geen specifieke negatieve aspecten genoemd.

    Kortom, de Toivo Drinkfontein Filters zijn hoogwaardige navullingen voor drinkfonteinen voor katten en honden. Ze bieden een uitstekend 4-laags filtersysteem en zorgen ervoor dat het water van je huisdier altijd vers en gezond is. Met positieve beoordelingen van gebruikers en geen vermelde nadelen, zijn deze filters een betrouwbare keuze om de drinkwaterkwaliteit voor je huisdier te behouden. Probeer ze vandaag nog en geef je huisdier het beste water dat er is!

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs

    9. Viluxe® Drinkfontein Kat en Hond-Waterfontein-Kattenfontein-Kamerfontein-Zwart-3Liter-fluisterstil-incl.

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen Viluxe® Drinkfontein Kat en Hond-Waterfontein-Kattenfontein-Kamerfontein-Zwart-3Liter-fluisterstil-incl.

    • list plusHoogwaardig ABS materiaal voor duurzaamheid en veiligheid
    • list plusUltra stille waterpomp (minder dan 30 decibel geluid)
    • list plusGezondheidsgerichte filtratie met zuurstof toevoeging en verwijdering van ziektekiemen en bacteriën

    Nadelen Viluxe® Drinkfontein Kat en Hond-Waterfontein-Kattenfontein-Kamerfontein-Zwart-3Liter-fluisterstil-incl.

    • list plusSommige huisdieren hebben tijd nodig om aan de fontein te wennen
    • list plusRegelmatig onderhoud vereist, zoals het vervangen van filters

    Beoordeling

    7.5 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    7.89
    Functionaliteit
    7.4
    Gebruiksgemak
    7.33
    Ik ben super enthousiast om je voor te stellen aan de Viluxe ® Drinkfontein Kat en Hond. Deze drinkfontein is echt een must-have voor jouw harige vriendjes! Gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal, biedt deze fontein duurzaamheid en veiligheid voor jouw huisdieren.

    Het stromende water van de fontein zal jouw huisdieren aantrekken om voldoende te drinken, wat helpt bij het voorkomen van uitdroging, nierproblemen en blaasproblemen. En weet je wat? Deze fontein heeft een ultra stille waterpomp die minder dan 30 decibel geluid maakt, dus jouw huisdieren worden niet afgeschrikt.

    De antislipvoeten en 4 zuignappen zorgen ervoor dat de fontein stevig op zijn plaats blijft staan, en het venster laat je duidelijk zien wanneer het tijd is om het water bij te vullen. En het wordt nog beter - het water wordt direct gefilterd, waardoor ziektekiemen en bacteriën worden verwijderd, en er wordt zuurstof aan het water toegevoegd.

    Met een waterreservoir van 3 liter biedt de fontein 5 tot 10 dagen schoon en vers drinkwater, dus je hoeft niet vaak bij te vullen. En door de 360 graden watercirculatie kan jouw huisdier vanuit elke hoek drinken. Hoe handig is dat?

    De Viluxe Drinkfontein Kat en Hond heeft een chique uitstraling en past perfect bij ieder interieur. Met zijn stille werking, gezondheidsgerichte filtratie, grote waterreservoir en stabiliteit, is dit de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat jouw huisdieren gehydrateerd blijven.

    Dit is echt een geweldige investering voor huisdierenbezitters die op zoek zijn naar een stille, praktische en gezondheidsgerichte drinkfontein voor hun geliefde viervoeters. Ik ben er zeker van dat jouw huisdieren er net zoveel van zullen houden als de mijne!

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs

    10. Toivo Drinkfontein Kat Hond/Kat

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen Toivo Drinkfontein Kat Hond/Kat

    • list plusBevordert de gezondheid van huisdieren door schoon en zuurstofrijk water aan te bieden
    • list plusKoolstoffiltersysteem en pomp zorgen voor schoon en zuurstofrijk water
    • list plusGemakkelijk te installeren en maakt bijna geen geluid

    Nadelen Toivo Drinkfontein Kat Hond/Kat

    • list plusGeen streepje om aan te geven tot waar je het water moet vullen

    Beoordeling

    7.2 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    7.36
    Functionaliteit
    6.96
    Gebruiksgemak
    7.25
    De TOIVO Drinkfontein Kat - Hond/Kat is echt een geweldige toevoeging aan mijn collectie huisdieraccessoires. Deze fontein is speciaal ontworpen om de gezondheid van mijn huisdier te bevorderen door schoon en zuurstofrijk water aan te bieden. Met een waterreservoir van 2,5 liter en drie verschillende standen, is deze fontein perfect voor mijn middelgrote kat.

    Wat deze fontein echt uniek maakt, is het koolstoffiltersysteem en de pomp. Deze zorgen ervoor dat het water altijd schoon en zuurstofrijk blijft. Het filter verwijdert kalk, vuil, smaakjes en geurtjes, terwijl de pomp ervoor zorgt dat het water constant circuleert en meer zuurstof bevat. Hierdoor krijgt mijn huisdier het schoonste en meest verfrissende water.

    Deze drinkfontein is niet alleen functioneel, maar ook super makkelijk te gebruiken. Hij is eenvoudig te installeren en maakt bijna geen geluid, wat zowel mijn huisdier als ikzelf erg blij maakt. Daarnaast is de fontein gemaakt van BPA-vrij plastic, dus ik hoef me geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in het drinkwater van mijn huisdier.

    Wat ik ook geweldig vind, is dat deze fontein verschillende standen heeft, zodat ik deze kan aanpassen aan de voorkeuren van mijn huisdier. De bloemenwatervalstand is perfect voor katten, omdat ze instinctief de voorkeur geven aan stromend water. De waterval fonteinstand zorgt voor een bubbelend effect, wat mijn hond erg interessant vindt. De zachte fonteinstand biedt een zachte stroming en is ideaal voor mijn voorzichtige en bange huisdieren, evenals mijn kleine knaagdieren.

    Met de TOIVO Drinkfontein krijgt mijn huisdier echt de beste drinkervaring. Het stromende water prikkelt de zintuigen van mijn huisdier en verhoogt de drinkintentie tot wel 60%. Hierdoor blijft mijn huisdier goed gehydrateerd en voorkom ik complicaties.

    Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en zij zijn allemaal erg positief. Deze fontein zorgt ervoor dat huisdieren de hele dag door "vers" water kunnen drinken, wat hun gezondheid ten goede komt. En het beste van alles is dat de fontein geruisloos is en super makkelijk schoon te maken, wat zowel mijn huisdier als ikzelf erg blij maakt.

    Een klein minpuntje is dat er geen streepje is om aan te geven tot waar ik het water moet vullen. Dit kan voor sommige mensen misschien een beetje lastig zijn. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met de prestaties van de TOIVO Drinkfontein.

    Al met al is de TOIVO Drinkfontein Kat - Hond/Kat - 2.5 Liter echt een geweldige keuze voor huisdierbezitters die de gezondheid van hun huisdieren willen bevorderen. Met zijn schoonmaak- en circulatiesysteem, gebruiksvriendelijkheid en verschillende standen, onderscheidt deze fontein zich echt van andere modellen op de markt. Het is een betrouwbare en stille optie voor huisdieren en hun eigenaren, dus ik vind het echt een geweldige investering. 🐾

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    Bekijk prijs
    hero illustration
    Bestenu

    Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

    Bestenu

    Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Drinkfonteinen voor katten. Er zijn namelijk 2463 verschillende te bestellen ...

    Bedankt voor het lezen!