Bestenu

Wat is de beste kattenvoerbak van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede kattenvoerbak is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste kattenvoerbak van 2023? Na het onderzoeken van 1529 kattenvoerbakken kwam de Behave Dubbele Voerbak Deluxe Voerbak wit als beste getest uit onze kattenvoerbak-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kattenvoerbakken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kattenvoerbakken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kattenvoerbak-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kattenvoerbakken

1Score: 9.8
Behave Dubbele Voerbak Deluxe Voerbak wit
Behave Dubbele Voerbak Deluxe Voerbak wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Springos Voerbak Kat Waterbak Kattenvoerbakjes
Springos Voerbak Kat Waterbak Kattenvoerbakjes
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
ACE Pets Ergonomische Voerbak Kat wit + transparant
ACE Pets Ergonomische Voerbak Kat wit + transparant
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Purridor Anti schrokbak kat voerbak blauw
Purridor Anti schrokbak kat voerbak blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit , transparant
Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit , transparant
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Trixie Voerbak Kat Xxl Keramiek grijs
Trixie Voerbak Kat Xxl Keramiek grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs
Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen
Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Voerbak Hond Voerbak Kat Drinkbak groen , hout
Voerbak Hond Voerbak Kat Drinkbak groen , hout
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw
Beste Kattenvoerbak voor automatische voeding
AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenvoerbak Koopgids

Als trotse katteneigenaar wil je jouw harige vriend de beste voeding geven die er is. Maar een goede voeding begint bij een goede voerbak! Met de beste kattenvoerbak zorg je ervoor dat je kat op een comfortabele, hygiënische en stijlvolle manier geniet van zijn maaltijd.

Wat is een goede kattenvoerbak?

Er zijn een aantal aspecten die een kattenvoerbak een goede kattenvoerbak maken. Allereerst is bij het kopen van een kattenvoerbak belangrijk om te letten op het materiaal van de voerbak

Kies bij voorkeur voor een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, zoals keramiek of roestvrij staal. Vermijd liever voerbakken van poreus materiaal zoals plastic, omdat deze gemakkelijker bacteriën vasthouden.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar degrootte en diepte van de voerbak. Een te kleine voerbak zorgt er mogelijk voor dat je kat te weinig voedsel binnenkrijgt, terwijl een te grote voerbak kan leiden tot overeten. Daarom is het belangrijk om dejuiste maat te kiezen voor de porties die je geeft.

Verder is het handig om te letten op het ontwerp van de voerbak. Een voerbak met een anti-slip bodem voorkomt bijvoorbeeld dat je kat de voerbak omstoot, terwijl een verhoogde voerbak kan helpen bij katten met nek- of rugproblemen.

Tot slot, als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je kat automatisch te voeren, kun je ook overwegen om een automatische voerbak aan te schaffen. Deze zorgen ervoor dat je kat op regelmatige tijdstippen voer krijgt zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn.

Materiaal

Als het gaat om het materiaal van een kattenvoerbak, zijn er verschillende opties beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Keramiek, roestvrij staal en glas zijn bijvoorbeeld populaire opties omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en duurzaamheid bieden.

 • Keramische voerbakken hebben vaak een mooie uitstraling en zijn zwaar genoeg om op hun plaats te blijven tijdens het eten. Ze zijn daarentegen kwetsbaar en breken al snel als ze op de grond vallen.
 • Roestvrijstalen voerbakken zijn ook gemakkelijk schoon te maken en zijn vaak steviger dan keramische voerbakken. Bovendien zijn ze minder kwetsbaar en minder gevoelig voor krassen en scheuren.
 • Glas is een andere optie voor kattenvoerbakken en biedt een transparante en mooie uitstraling. Het is wel gevoeliger voor breken en krassen dan keramiek en roestvrij staal.
 • Plastic voerbakken zijn een andere optie, maar ze zijn na verloop van tijd onhygiënisch. Er een hoger risico op krassen en scheuren, waardoor bacteriën zich kunnen ophopen en ziekte kunnen veroorzaken.

Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal datgemakkelijk schoon te maken is en duurzaamheid biedt. Keramiek en roestvrij staal zijn over het algemeen de beste keuzes voor kattenvoerbakken vanwege hun duurzaamheid en hygiënische eigenschappen.

Wat is beter: een voerbak op de grond of een verhoogde voerbak?

Er is geen duidelijk antwoord op de vraag of een voerbak op de grond beter is dan een verhoogde voerbak. Beide hebben hun voor- en nadelen en het hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van je kat.

Eenvoerbak op de grond is over het algemeen de meest voorkomende optie en werkt voor veel katten prima. Het is gemakkelijk toegankelijk en zorgt ervoor dat je kat zijn natuurlijke eetpositie aanneemt. Bovendien zijn voerbakken op de grond over het algemeen goedkoper en gemakkelijker verkrijgbaar.

Aan de andere kant kan een verhoogde voerbak voordelen bieden voor katten met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals artritis, nek- of rugpijn. Door de voerbak te verhogen, neemt de kat een meer comfortabele houding aan tijdens het eten en verloopt het slikken gemakkelijker. 

Verhoogde voerbakken zijn er in verschillende hoogtes en materialen, zodat je er altijd een vindt die past bij de behoeften van je kat.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke kat anders is en dat de voorkeur voor een voerbak afhangt van je kat zijn individuele behoeften en voorkeuren. Het is dus een kwestie van uitproberen wat het beste werkt voor je kat.

Prijs

Deprijs van een kattenvoerbak varieert. De prijs is afhankelijk van het materiaal, de grootte en het ontwerp van de voerbak. 

Over het algemeen zijn plastic voerbakken de goedkoopste optie, terwijl keramiek en roestvrij staal duurder zijn. Verhoogde en automatische voerbakken zijn meestal ook duurder zijn dan standaard voerbakken.

Je kunt al een eenvoudige plastic voerbak vinden voor minder dan 5 euro, terwijl je voor een keramische of roestvrijstalen voerbak tussen de 10 en 30 euro betaalt.

Verhoogde voerbakken variëren van20 tot 50 euro, afhankelijk van het materiaal en de grootte. Automatische voerbakken zijn over het algemeen de duurste optie en kunnen variëren van 50 tot 100 euro of meer, afhankelijk van het merk en de functies.

Het is belangrijk om te investeren in een kwalitatieve voerbak die gemakkelijk schoon te maken is en de juiste maat heeft voor je kat. Op de lange termijn helpt dit om de gezondheid en het welzijn van je kat te verbeteren.

Hoe vaak voerbak kat schoonmaken?

Het is belangrijk om de voerbak van je katregelmatig schoon te maken om bacteriën en schimmels te voorkomen. Over het algemeen is het aanbevolen om de voerbak dagelijks schoon te maken en minstens een keer per week grondig te reinigen.

Als je de voerbak dagelijks schoonmaakt, verwijder je voedselresten spoel je de voerbak af met warm water en afwasmiddel. Droog de voerbak goed af voordat je er weer voedsel in doet. Door de voerbak dagelijks schoon te maken, voorkom je dat bacteriën zich kunnen ophopen.

Een keer per week kun je de voerbak grondiger reinigen door deze te weken in warm water en afwasmiddel, of door deze in de vaatwasser te plaatsen als de voerbak vaatwasmachinebestendig is. Hierdoor worden hardnekkige vlekken en bacteriën verwijderd en blijft de voerbak schoon en hygiënisch.

Als je merkt dat de voerbak van je kat snel vies is of als je meerdere katten hebt, is het misschien nodig om de voerbak vaker schoon te maken. 

Het is belangrijk om de voerbak regelmatig schoon te maken om degezondheid en het welzijn van je kat te beschermen. Dit is ook goed voor jou, want een gezonde en blije kat is ook goed voor jouw welzijn.

hero illustration

Hoe testen we kattenvoerbakken?

Om de beste kattenvoerbak te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kattenvoerbak-test hebben we 1529 kattenvoerbakken geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze kattenvoerbak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze kattenvoerbak-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kattenvoerbak-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte kattenvoerbak in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1529 kattenvoerbakken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste kattenvoerbakken op een rijtje

1. Behave Dubbele Voerbak Deluxe Voerbak wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Help je kat langzaam en gedoseerd eten met deze ergonomische voerbak van Behave! Gun je geliefde kat de maaltijd ervaring die hij verdient! Een ergonomische voer- en drinkbak verlaagd de kans op braken met maarliefst 60%, daarnaast heeft het een positief effect op de spijsvertering. Dit komt omdat de transparante schaaltjes waar de kat uit eet/drinkt op een hoogte staan die als zeer aangenaam wordt ervaren. De meeste voerbakken staan op de grond, hierdoor moet je huisdier te ver bukken om bij het eten te komen waardoor de kans groot is dat hij langdurige nekklachten oploopt. Hoogwaardig materiaal De dubbele katten voerbakken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat milieuvriendelijk, duurzaam en veilig is voor je kat. Daarnaast zijn de transparante voer/drink bakjes vaatwasser bestendig. Praktisch design Het 15° gekantelde ontwerp beschermt de wervelkolom van je kat, vermindert effectief de druk op de wervelkolom door het buigen van de kop en bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel. Door de schuine rand van de voerbakken wordt morsen effectief voorkomen. Makkelijk reinigen Je kunt de voerbak binnen een paar seconden in en uit elkaar halen, wat het hervullen en schoonmaken super makkelijk maakt, even onder de warme kraan of in de vaatwasser en je bent klaar. Anti-slip onderkant De anti-slip onderkant zorgt ervoor dat de kat lekker kan blijven eten zonder dat de voerbak meebeweegt. Wat ervoor zorgt dat er geen eten op de grond valt en de kat geen puinhoop rondom de voerbak achterlaat. Voordelen: Hoogwaardig materiaal Praktisch design Makkelijk reinigen 2 Verschillende standen Anti-slip onderkant Verhoogd standaard Laag zwaartepunt Voorkomt rommel Beter voor de gewrichten Veilig Lange levensduur. Specificaties: Merk: Behave Materiaal: Kunststof Kleur: Wit Vorm: Ovaal Gewicht: 330 Gram Afmetingen: 29,2 x 13,9 x 8,6 cm Inhoud per bakje: 275ml Geschikt voor katten: Ja. Verpakkingsinhoud: 2x Ergonomische transparante voerbak, 1x Standaard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Springos Voerbak Kat Waterbak Kattenvoerbakjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De perfecte voerbak! Verzorg uw huisdier met de voerbak van springos. Voerbakken zijn een item dat elk huisdier moet hebben . En de taak van elke goede eigenaar is ervoor te zorgen dat de items van onze kleintjes, naast de visuele kwaliteiten, hun basisfuncties goed vervullen. Fraai design Charmante kopjes in de vorm van een kop met oren laten er geen twijfel over bestaan wie hun eigenaar is en zullen ieders oog bevallen. Perfect voor kleine dieren , niet alleen katten. Gemakkelijk schoon te houden De kom is gemaakt van kunststof, wat zeer gemakkelijk schoon te houden is. Het kan met succes worden gebruikt voor droog en nat voedsel of water . Je trekt hem er gemakkelijk uit, zonder dat je het hele ding hoeft op te tillen. Het ziet er zeer esthetisch uit en past in elk interieur, de basis in een delicate en universele kleur voegt er charme aan toe. Met anti slip Een dier dat tijdens het eten achter de kom dwaalt, is een gezicht dat iedereen kent. De antislip bodem van de kom houdt hem op zijn plaats en je huisdier zal in alle rust eten. Bovendien voorkomt het ongewenste krassen op de vloer en meubels in de buurt . Leg uw huisdier in de watten met deze voerbak De lichte, hellende en voorgevormde basis maakt het voor het dier gemakkelijker om te eten. De perfecte oplossing als je waarde hecht aan functionaliteit, een mooi uiterlijk en je huisdier graag in de watten legt. Voordelen ideaal voor zowel nat- als droogvoer en water items zijn niet verbonden geweldig voor kleine dieren niet giftig antislip aantrekkelijk, uniek uiterlijk Specificaties Merk: Springos Basiskleur: wit Basismateriaal: kunststof, kunststof Aantal schalen: 1 Diameter bovenschaal: 13 cm De diameter van de bodem van de schalen: 6 cm Breedte voet: 11 cm Maximale hoogte: 15 cm Antislip-elementen: ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. ACE Pets Ergonomische Voerbak Kat wit + transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ACE Pets Ergonomische Voerbak Kat wit + transparant

 • list plusDeze voerbak heeft een ergonomisch design dat de nek en rug van de kat ontlast tijdens het eten.
 • list plusDe voerbak is gemaakt van stevig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen krassen en bijten.
 • list plusDe transparante rand van de voerbak maakt het gemakkelijk om het voedselniveau te controleren en bij te vullen.

Nadelen ACE Pets Ergonomische Voerbak Kat wit + transparant

 • list plusDe voerbak is niet geschikt voor grote katten of katten met een brede kop vanwege de beperkte omvang.
 • list plusDe voerbak is niet vaatwasserbestendig en moet met de hand worden gereinigd.
 • list plusDe voerbak kan wankel zijn als deze niet op een vlakke ondergrond wordt geplaatst, wat kan leiden tot morsen en knoeien.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een stijlvolle voerbak die ook nog eens gezond is voor je kat? Dan is de ACE Pets® dubbele voerbak echt iets voor jou! Deze voerbak is ontworpen om fysieke klachten bij je huisdier te verminderen, dankzij het kantelsysteem van 15 graden. Zo staat er minder druk op de gewrichten en wordt de spijsvertering geholpen. Bovendien is deze voerbak voorzien van een antislip bodem, zodat er geen geknoei ontstaat tijdens het eten.

Het unieke aan deze voerbak is dat het wordt geleverd met twee bakjes, zodat je het kunt gebruiken als eet- en drinkbak. En als je twee katten hebt, kunnen ze gewoon samen eten! Het flexibele systeem zorgt ervoor dat de voerbak met je huisdier meebeweegt, waardoor het eten gemakkelijker wordt zonder dat de ruggenwervel wordt gebogen.

Deze voerbak is gemaakt van kunststof en vaatwasserbestendig, wat het onderhoud ervan gemakkelijk maakt. Bij je aankoop krijg je ook een gratis e-book en een kattenhalsband, zodat je extra goed voor je huisdier kunt zorgen.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de ACE Pets® dubbele voerbak echt een goede keuze is voor kattenbezitters die het beste willen voor hun huisdier. Het is niet alleen stijlvol en handig in gebruik, maar het helpt ook fysieke klachten te voorkomen. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor grotere kattenrassen vanwege de grootte van de bakjes. Maar over het algemeen raad ik deze voerbak zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Purridor Anti schrokbak kat voerbak blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Schrokt jouw kat of kleine hond zijn eten ook weg alsof hij in jaren niet meer heeft gegeten? Dat is verleden tijd met deze anti schrokbak! Door de structuur in de bak vallen de brokjes tussen de schotten waardoor je huisdier meer moeite moet doen om het voer te bemachtigen. Zo wordt de inname van het voer gedoseerd en prikkel je het natuurlijke instinct van je kat of kleine hond om moeite te doen voor het eten. Een ander bijkomend voordeel is dat je huisdier sneller doorheeft dat hij eigenlijk al genoeg heeft gegeten, waardoor je dierenvriend zelf stopt met eten. Het lichaam van een dier heeft namelijk enkele minuten nodig om van het brein door te krijgen dat er al voldoende voedsel is ingenomen. Enkele eigenschappen: Geschikt voor katten en(hele kleine) honden BPA en PVC vrij, niet giftig dus en veilig om uit te eten Vaatwasserbestendig in het bovenste rek op de lage temperatuur/ECO stand

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit , transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit , transparant

 • list plusDe schuinstand van deze kattenvoerbak zorgt ervoor dat katten gemakkelijker bij hun voer kunnen en minder snel braakneigingen krijgen.
 • list plusHet transparante materiaal maakt het gemakkelijk om te zien hoeveel voer er nog in de bak zit.
 • list plusDe anti-slip bodem zorgt ervoor dat de voerbak op zijn plaats blijft staan en niet verschuift tijdens het eten.

Nadelen Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit , transparant

 • list plusDeze kattenvoerbak is niet geschikt voor grote katten of katten met een brede kop.
 • list plusHet materiaal van de voerbak is niet vaatwasserbestendig en moet met de hand worden schoongemaakt.
 • list plusDe voerbak heeft geen deksel, waardoor het voer sneller kan uitdrogen of worden blootgesteld aan insecten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

De Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit, transparant is een moderne en handige voer- en waterbak voor katten. Wat deze voerbak zo bijzonder maakt, zijn de kantelbare kommen. Hierdoor kan jouw kat makkelijker eten en drinken zonder te morsen. De verbrede onderkant zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de bak niet snel omvalt. Bovendien is deze voerbak vaatwasserbestendig en voorzien van rubberen antislipvoetjes, wat het schoonmaken en het gebruik nog makkelijker maakt.

Het materiaal van deze voerbak is kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. De afmetingen zijn 28 cm lengte, 13.5 cm breedte en 9 cm hoogte, waardoor het een perfect formaat heeft voor katten. De inhoud van de kantelbare kommen is 2 x 380 ml recht en 275 ml gekanteld, wat genoeg is voor een normale portie eten of drinken.

De anti-braak functie van deze voerbak is erg handig voor katten die te snel eten. Het voorkomt dat ze te veel eten in één keer binnenkrijgen, wat kan leiden tot braken. Dit zorgt ervoor dat jouw kat op een gezonde manier kan eten en drinken.

Al met al is de Nobleza Kattenvoerbak anti braak voerbak wit, transparant een handige, veilige en duurzame keuze voor jouw kat. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote katten, vanwege de grootte van de kommen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze voerbak een goede keuze is voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een handige en veilige manier om hun kat te voeren. De anti-braak functie is een groot pluspunt en het gemakkelijke onderhoud zorgt ervoor dat het een goede investering is voor de langere termijn. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote katten, maar voor de meeste katten is deze voerbak een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Trixie Voerbak Kat Xxl Keramiek grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Trixie Voerbak Kat XXL Keramiek Verhoogd Grijs 350 ml / 17 cm Trixie Voerbak Kat XXL Keramiek Verhoogd Grijs 350 ml / 17 cm is een extra grote, verhoogde kattenbak met ergonomische vorm. Deze leuke bak is van gelakt keramiek en daardoor geschikt voor droogvoer, natvoer en water. De bak staat niet direct op de grond, maar is wat verhoogd, zodat de kat niet door zijn voorpoten hoeft te zakken of teveel hoeft te bukken, wat de spijsvertering ten goede komt. De rand is aan de voorkant wat lager zodat de kat comfortabel kan eten. Deze ergonomische bak is uitgevoerd in grijs met de opdruk 'cats' en pootafdrukjes in het wit aan de voorkant. - Grote, verhoogde voerbak of drinkbak voor de kat - Op verhoging voor een gezondere houding tijdens het eten - Ergonomisch gevormd voor comfortabel eten - Van gelakt keramiek - Geschikt voor natvoer, droogvoer en water Inhoud: 350 ml Doorsnede: 17 cm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs

 • list plusHet materiaal waarvan deze kattenvoerbak is gemaakt is stevig, waardoor het lange tijd mee kan.
 • list plusHet design van de voerbak is mooi en past bij veel kattenkamers.
 • list plusDoor de makkelijke reiniging ben je weinig tijd kwijt aan het schoonmaken van de voerbak.

Nadelen Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs

 • list plusDe voerbak is maar in één stuk verkrijgbaar, waardoor je geen optie hebt om meerdere voerbakken tegelijk te gebruiken.
 • list plusDe voerbak is niet aan te passen qua omvang, waardoor deze niet geschikt is voor kleine hoeveelheden voer.
 • list plusDe voerbak is niet stapelbaar, waardoor het moeilijker is om meerdere voerbakken op te bergen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.3

De Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke voerbak voor je kat. Deze dispenser is gemaakt van stevig kunststof en heeft een compact formaat van 8 cm x 6 cm x 6 cm. Het is vaatwasserbestendig, waardoor je het gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden.

Wat deze voerbak echt onderscheidt van andere producten, is het slimme ontwerp. De dispenser heeft een kleine opening voor water en een grotere opening voor voer, waardoor het gemakkelijk is om beide in één apparaat te combineren. Bovendien zorgt de zwaartekracht ervoor dat het water niet over de rand loopt, wat een groot pluspunt is.

Deze voerbak is perfect voor katten die graag gevoerd worden met droog of nat voer en water. Het is ook handig om te gebruiken als je een drukke levensstijl hebt en niet altijd thuis bent om je huisdier te voeden. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om deze dispenser mee te nemen tijdens het reizen met je kat.

Als het gaat om de voordelen, is de Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je kat altijd toegang heeft tot voer en water zonder dat je je zorgen hoeft te maken over morsen. Het enige nadeel is dat het formaat misschien niet geschikt is voor grotere katten of als je meerdere huisdieren hebt.

Al met al is de Moderna Tasty Dispenser - Cats grijs een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle voerbak voor je kat. Met het slimme ontwerp en de duurzame materialen, is dit product zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen

 • list plusDe Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen heeft een futuristisch en aantrekkelijk design.
 • list plusHet materiaal van de Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen is sterk en weerbestendig.
 • list plusHet is eenvoudig te reinigen.

Nadelen Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen

 • list plusEen nadeel van de Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen is dat het buitensporig groot is voor binnenshuis.
 • list plusHet kan instabiel zijn.
 • list plusSommige katten begrijpen het niet.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Etenstijd wordt een leuke en uitdagende activiteit voor je huisdier met de Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen. Deze voertoren voor katten is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een draaibare middenplaat, waardoor je kat steeds nieuwe uitdagingen krijgt. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat deze voertoren ook geschikt is voor katten met overgewicht omdat het schrokken voorkomt. Je kat wordt zo spelenderwijs aangemoedigd om langzamer te eten. Bovendien heeft de voertoren een stabiele basis, waardoor hij niet omvalt tijdens het spelen.

Deze voertoren is anders dan andere voerbakken omdat het zorgt voor entertainment en stimulatie tijdens het eten. Het is niet alleen een simpele voerbak, maar ook een leuke manier om je kat bezig te houden. De afmetingen van de Cat-It Senses 2.0 Food Tree groen zijn 27 x 35 x 31 cm (L x B x H) en hebben een mooie groen-witte kleur.

Het product is niet vaatwasserbestendig, dus je moet het met de hand wassen. De hoogte van 34 cm is perfect voor katten van alle leeftijden en maten. Deze voertoren is ideaal voor katten die snel eten en voor katten die meer activiteit nodig hebben. Het is ook een perfecte manier om de band tussen jou en je kat te versterken.

Als ik deze voertoren zou moeten beoordelen, zou ik zeggen dat de voordelen ruimschoots opwegen tegen de nadelen. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasserbestendig is, maar dat is een kleinigheid. Het is een geweldige manier om je kat actief en gezond te houden terwijl je ook nog eens plezier hebt. Ik zou deze voertoren zeker aanbevelen aan elke kattenliefhebber die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om zijn kat te voeden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Voerbak Hond Voerbak Kat Drinkbak groen , hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Deze stijlvolle dubbele voerbakken van S.old zijn een musthave voor iedere dierenvriend, máár ook voor diegene die van een stijlvol interieur houdt. De voerbakjes zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek en worden op hun plaats gehouden door een verhoogde bamboe houten standaard. Geen gedoe dus meer met wegschuivende voerbakjes. Dé ideale voerbakjes voor jouw hond en kat De voerbakjes in maat S zijn met een inhoud van 2x 400 ml geschikt voor een kleine hond of een kat. Door de licht verhoogde standaard (2 cm) eet jouw huisdier in een betere lichaamshouding wat kan bijdragen aan een vermindering van gewrichts- en spijsverteringsproblemen. Door de voerbakjes in de standaard te plaatsen voorkom je dat de bakjes wegschuiven en blijft de boel netjes. De voordelen op een rijtje: ✔ Stijlvol design ✔ Inhoud 2x 400 ml ✔ Geschikt voor kleine hond of een kat ✔ De standaard voorkomt wegschuiven van de bakjes ✔ Makkelijk schoon te maken. ✔ Geschikt voor zowel vaatwasser als magnetron ✔ Lood en cadmium vrij Makkelijk schoon te maken en veilig in gebruik De gladde matte afwerking van de keramische bakjes zorgt voor een goede en snelle reiniging en een groot voordeel is dat deze gewassen kunnen worden in de vaatwasser. Mocht je voer willen opwarmen kan dat ook, de bakjes zijn namelijk magnetronproof. ℹ️ De voerbakjes zijn lood en cadmium vrij dus veilig in gebruik. Onderhoud De bamboe houten standaard is reeds bewerkt zodat deze beter bestand is tegen vocht maar is niet 100% watervast. Indien je hond of kat geregeld water morst is het voor een langere levensduur aan te raden de bamboe standaard een extra bamboe laklaag te geven. Specificaties • Merk: S.old • Materiaal: Keramiek en bamboe • Kleur: Groen mat en naturel hout • Afmetingen incl. standaard: L28cm x B13cm x H6,5cm • Afmeting bakje: ∅....cm x H5cm • Inhoud: 400 ml per bakje • Gewicht: 1102 gram • Inhoud pakket: 1 standaard, 2 groene voerbakjes Ook het beste voor jouw huisdier én stijlvolle voerbakken in huis hebben staan? Met deze voerbakken van S.old kan het beide!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Kattenvoerbak voor automatische voeding: AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw

 • list plusDeze voerbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.
 • list plusDe antislip bodem zorgt ervoor dat de voerbak op zijn plaats blijft, zelfs als het konijn er enthousiast van eet.
 • list plusDe juiste omvang van de voerbak zorgt ervoor dat het konijn voldoende voedsel krijgt zonder dat er te veel wordt verspild.

Nadelen AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw

 • list plusDe voerbak heeft geen speciale functies, zoals een automatische voederautomaat, die handig kan zijn voor drukke eigenaren.
 • list plusDe voerbak is alleen geschikt voor konijnen en kan niet worden gebruikt voor andere huisdieren, wat beperkend kan zijn voor eigenaren met meerdere huisdieren.
 • list plusDe voerbak heeft geen afneembare onderdelen, waardoor het moeilijker kan zijn om het grondig schoon te maken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Ben je het zat om telkens brokjes en water van je vloer te moeten vegen? Dan is de AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw echt iets voor jou! Deze voeder- en drinkbak is speciaal ontworpen om jouw huisdier te voorzien van eten en drinken zonder dat er geknoeid wordt. De voeder- en drinkbak is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en kunststof, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam product.

Wat deze voerbak zo bijzonder maakt, is dat hij 180 graden gedraaid kan worden en zo in iedere positie gebracht kan worden. Hierdoor kan je hem gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van je huisdier. Daarnaast zorgt het systeem in de drinkbak ervoor dat het water altijd op het juiste niveau blijft en hygiënisch blijft. Het transparante bol biedt bescherming tegen vuil en stof, terwijl het water automatisch doorstroomt.

De AdomniaGoods Automatische katten voerbak Antislip blauw is zeer gebruiksvriendelijk en antislip, waardoor hij op zijn plaats blijft staan. Bovendien is het product verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste bij jouw interieur past. Ook niet onbelangrijk: de bak is gemakkelijk schoon te maken.

Als kattenliefhebber kan ik deze voerbak zeker aanraden. Het is een slimme investering voor mensen die hun huisdier willen voorzien van eten en drinken zonder dat er geknoeid wordt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de voerbak niet vaatwasserbestendig is. Verder heb ik niets dan lof voor dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kattenvoerbakken. Er zijn namelijk 1529 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!