Wat is de beste Kattenvoerbak van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Kattenvoerbak is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Kattenvoerbak van 2024? Na het testen van 724 Kattenvoerbakken kwam de Ergonomische Voerbak Kat en Hond als beste uit onze Kattenvoerbak-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kattenvoerbakken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kattenvoerbakken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Kattenvoerbak-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Kattenvoerbakken

1Score: 9.8
Ergonomische Voerbak Kat en Hond
Ergonomische Voerbak Kat en Hond
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
PawsomePets Verhoogde bamboe katten voerbak
PawsomePets Verhoogde bamboe katten voerbak
PawsomePets
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Automatische Voerbak kat Automatische Dierenvoeder
Automatische Voerbak kat Automatische Dierenvoeder
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw Waterbak
Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw Waterbak
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
Nobleza Katten voerbakjes ergonomische dubbele
Beste voerbak voor katten
Nobleza Katten voerbakjes ergonomische dubbele
Nobleza
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
sold Voerbak Hond Voerbak Kat
sold Voerbak Hond Voerbak Kat
sold
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Odoxia Placemat Hond & Kat
Odoxia Placemat Hond & Kat
Odoxia
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
BOTC Likmat Hond met Silicone
BOTC Likmat Hond met Silicone
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Surefeed Microchip Pet Feeder
Surefeed Microchip Pet Feeder
Surefeed
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Jaxy Slow Feeder Hond Anti
Jaxy Slow Feeder Hond Anti
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenvoerbak Koopgids

Als trotse katteneigenaar wil je jouw harige vriend de beste voeding geven die er is. Maar een goede voeding begint bij een goede voerbak! Met de beste kattenvoerbak zorg je ervoor dat je kat op een comfortabele, hygiënische en stijlvolle manier geniet van zijn maaltijd.

Wat is een goede kattenvoerbak?

Er zijn een aantal aspecten die een kattenvoerbak een goede kattenvoerbak maken. Allereerst is bij het kopen van een kattenvoerbak belangrijk om te letten op het materiaal van de voerbak

Kies bij voorkeur voor een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, zoals keramiek of roestvrij staal. Vermijd liever voerbakken van poreus materiaal zoals plastic, omdat deze gemakkelijker bacteriën vasthouden.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar degrootte en diepte van de voerbak. Een te kleine voerbak zorgt er mogelijk voor dat je kat te weinig voedsel binnenkrijgt, terwijl een te grote voerbak kan leiden tot overeten. Daarom is het belangrijk om dejuiste maat te kiezen voor de porties die je geeft.

Verder is het handig om te letten op het ontwerp van de voerbak. Een voerbak met een anti-slip bodem voorkomt bijvoorbeeld dat je kat de voerbak omstoot, terwijl een verhoogde voerbak kan helpen bij katten met nek- of rugproblemen.

Tot slot, als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je kat automatisch te voeren, kun je ook overwegen om een automatische voerbak aan te schaffen. Deze zorgen ervoor dat je kat op regelmatige tijdstippen voer krijgt zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn.

Materiaal

Als het gaat om het materiaal van een kattenvoerbak, zijn er verschillende opties beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Keramiek, roestvrij staal en glas zijn bijvoorbeeld populaire opties omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en duurzaamheid bieden.

 • Keramische voerbakken hebben vaak een mooie uitstraling en zijn zwaar genoeg om op hun plaats te blijven tijdens het eten. Ze zijn daarentegen kwetsbaar en breken al snel als ze op de grond vallen.
 • Roestvrijstalen voerbakken zijn ook gemakkelijk schoon te maken en zijn vaak steviger dan keramische voerbakken. Bovendien zijn ze minder kwetsbaar en minder gevoelig voor krassen en scheuren.
 • Glas is een andere optie voor kattenvoerbakken en biedt een transparante en mooie uitstraling. Het is wel gevoeliger voor breken en krassen dan keramiek en roestvrij staal.
 • Plastic voerbakken zijn een andere optie, maar ze zijn na verloop van tijd onhygiënisch. Er een hoger risico op krassen en scheuren, waardoor bacteriën zich kunnen ophopen en ziekte kunnen veroorzaken.

Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal datgemakkelijk schoon te maken is en duurzaamheid biedt. Keramiek en roestvrij staal zijn over het algemeen de beste keuzes voor kattenvoerbakken vanwege hun duurzaamheid en hygiënische eigenschappen.

Wat is beter: een voerbak op de grond of een verhoogde voerbak?

Er is geen duidelijk antwoord op de vraag of een voerbak op de grond beter is dan een verhoogde voerbak. Beide hebben hun voor- en nadelen en het hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van je kat.

Eenvoerbak op de grond is over het algemeen de meest voorkomende optie en werkt voor veel katten prima. Het is gemakkelijk toegankelijk en zorgt ervoor dat je kat zijn natuurlijke eetpositie aanneemt. Bovendien zijn voerbakken op de grond over het algemeen goedkoper en gemakkelijker verkrijgbaar.

Aan de andere kant kan een verhoogde voerbak voordelen bieden voor katten met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals artritis, nek- of rugpijn. Door de voerbak te verhogen, neemt de kat een meer comfortabele houding aan tijdens het eten en verloopt het slikken gemakkelijker. 

Verhoogde voerbakken zijn er in verschillende hoogtes en materialen, zodat je er altijd een vindt die past bij de behoeften van je kat.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke kat anders is en dat de voorkeur voor een voerbak afhangt van je kat zijn individuele behoeften en voorkeuren. Het is dus een kwestie van uitproberen wat het beste werkt voor je kat.

Prijs

Deprijs van een kattenvoerbak varieert. De prijs is afhankelijk van het materiaal, de grootte en het ontwerp van de voerbak. 

Over het algemeen zijn plastic voerbakken de goedkoopste optie, terwijl keramiek en roestvrij staal duurder zijn. Verhoogde en automatische voerbakken zijn meestal ook duurder zijn dan standaard voerbakken.

Je kunt al een eenvoudige plastic voerbak vinden voor minder dan 5 euro, terwijl je voor een keramische of roestvrijstalen voerbak tussen de 10 en 30 euro betaalt.

Verhoogde voerbakken variëren van20 tot 50 euro, afhankelijk van het materiaal en de grootte. Automatische voerbakken zijn over het algemeen de duurste optie en kunnen variëren van 50 tot 100 euro of meer, afhankelijk van het merk en de functies.

Het is belangrijk om te investeren in een kwalitatieve voerbak die gemakkelijk schoon te maken is en de juiste maat heeft voor je kat. Op de lange termijn helpt dit om de gezondheid en het welzijn van je kat te verbeteren.

Hoe vaak voerbak kat schoonmaken?

Het is belangrijk om de voerbak van je katregelmatig schoon te maken om bacteriën en schimmels te voorkomen. Over het algemeen is het aanbevolen om de voerbak dagelijks schoon te maken en minstens een keer per week grondig te reinigen.

Als je de voerbak dagelijks schoonmaakt, verwijder je voedselresten spoel je de voerbak af met warm water en afwasmiddel. Droog de voerbak goed af voordat je er weer voedsel in doet. Door de voerbak dagelijks schoon te maken, voorkom je dat bacteriën zich kunnen ophopen.

Een keer per week kun je de voerbak grondiger reinigen door deze te weken in warm water en afwasmiddel, of door deze in de vaatwasser te plaatsen als de voerbak vaatwasmachinebestendig is. Hierdoor worden hardnekkige vlekken en bacteriën verwijderd en blijft de voerbak schoon en hygiënisch.

Als je merkt dat de voerbak van je kat snel vies is of als je meerdere katten hebt, is het misschien nodig om de voerbak vaker schoon te maken. 

Het is belangrijk om de voerbak regelmatig schoon te maken om degezondheid en het welzijn van je kat te beschermen. Dit is ook goed voor jou, want een gezonde en blije kat is ook goed voor jouw welzijn.

hero illustration

Hoe testen we Kattenvoerbakken?

Om de beste Kattenvoerbak te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kattenvoerbak-test hebben we 724 Kattenvoerbakken vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Kattenvoerbak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Kattenvoerbak-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Kattenvoerbak-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Kattenvoerbak in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 724 Kattenvoerbakken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Kattenvoerbakken op een rij

1. Ergonomische Voerbak Kat en Hond

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ergonomische Voerbak Kat en Hond

 • list plusErgonomische vorm bevordert juiste houding tijdens eten en drinken
 • list plusGemaakt van duurzaam en stevig plastic materiaal
 • list plusGemakkelijk schoon te maken

Nadelen Ergonomische Voerbak Kat en Hond

 • list plusAlleen geschikt voor huisdieren tot 7,5 kg

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.45
Gebruiksgemak
10
Ik ben dol op de Ergonomische Voerbak Kat en Hond van Little Pet. Het is een must-have accessoire voor huisdieren tot 7,5 kg. De ergonomische vorm zorgt voor een juiste houding tijdens het eten en drinken, waardoor nek- en rugpijn worden verminderd. De antislip voerbakjes voorkomen verspilling van voer en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Dit voerbakje is perfect voor huisdieren tot 40 x 30 cm en maximaal 7,5 kg. De standaard heeft een diameter van 13 cm voor de bakjes en een afmeting van 7 x 13,5 x 27,5 cm, waardoor het in elke ruimte past. Het is licht van gewicht, slechts 475 gram, en het wit/transparante ontwerp past moeiteloos in elke kamer.

Wat ik het meest waardeer aan deze voerbak is de nadruk op de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Het zorgt ervoor dat huisdieren in een gezonde houding eten en drinken, waardoor mogelijke gezondheidsproblemen op latere leeftijd worden voorkomen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die belang hechten aan de gezondheid van hun huisdieren.

Als jij op zoek bent naar een voerbakje dat de gezondheid en het welzijn van jouw huisdieren bevordert, dan is dit product perfect voor jou. Het biedt een comfortabele en gezonde eet- en drinkervaring voor jouw huisdieren tot 7,5 kg. Let wel op, dit voerbakje is specifiek ontworpen voor kleinere huisdieren en mogelijk niet geschikt voor grotere rassen. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. PawsomePets Verhoogde bamboe katten voerbak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PawsomePets Verhoogde bamboe katten voerbak

 • list plusVerbetert de lichaamshouding van huisdieren tijdens het eten, waardoor spijsvertering en druk op gewrichten worden verminderd
 • list plusStevig ontwerp voorkomt omvallen en morsen van voedsel, wat resulteert in minder schoonmaakwerk en verspilling van voedsel
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en gemaakt van veilig, gifvrij materiaal

Nadelen PawsomePets Verhoogde bamboe katten voerbak

 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
9.13
De Verhoogde bamboe katten voerbak is echt iets voor mij en mijn huisdier! Deze stijlvolle voerbak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ontworpen om lichamelijke klachten bij huisdieren te verminderen. Met een kanteling van 15 graden zorgt deze voerbak voor een goede lichaamshouding tijdens het eten, wat de spijsvertering verbetert en druk op de gewrichten vermindert. Dat is vooral handig voor oudere huisdieren, zoals de mijne!

Ik hou ervan dat deze voerbak stevig blijft staan, zelfs voor de meest enthousiaste en knoeierige eters! Met een gewicht van meer dan 1 kg is het bijna onmogelijk voor mijn huisdier om de kom om te duwen en het eten te morsen. Dat betekent minder schoonmaakwerk en minder verspilling van voedsel. Dat is een win-win situatie!

En het wordt nog beter! De keramische kommen kunnen gemakkelijk uit het houten frame worden gehaald en schoongemaakt worden. En het bamboe materiaal van de voerbak helpt ook om nare geurtjes te verminderen. Dat is wel zo hygiënisch!

Het beste van alles is dat deze voerbak gemaakt is van eco-vriendelijk bamboe en stevig keramiek. Het is niet alleen goed voor mijn huisdier, maar ook voor het milieu. Het materiaal wordt op duurzame wijze geproduceerd en gaat lang mee. Dat betekent dat ik niet steeds nieuwe voerbakken hoef te kopen. Ik kan dus met een gerust hart zeggen dat ik een duurzame keuze maak.

De voerbak wordt geleverd met alles wat ik nodig heb: een stalen standaard, twee keramische kommen, een bamboe plank en een complete schroevenset. Ik kan meteen aan de slag!

Hoewel er geen specifieke user reviews beschikbaar zijn, ben ik ervan overtuigd dat de Verhoogde bamboe katten voerbak een goede keuze is. Het helpt mijn huisdier om een goede lichaamshouding aan te nemen tijdens het eten, voorkomt morsen en verspilling van voedsel, is gemakkelijk schoon te maken en draagt bij aan een beter milieu. En met de 100% tevredenheidsgarantie van BJ pets kan ik vertrouwen op de kwaliteit van hun producten. Kortom, deze voerbak is een goede investering voor huisdierbezitters die zowel functionaliteit als stijl belangrijk vinden. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Automatische Voerbak kat Automatische Dierenvoeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Automatische Voerbak kat Automatische Dierenvoeder

 • list plusRuime capaciteit om huisdieren meerdere dagen te voorzien van voedsel en drinken
 • list plusStijlvol ontwerp dat naadloos past in elk modern interieur
 • list plusHoogwaardig en duurzaam materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is

Nadelen Automatische Voerbak kat Automatische Dierenvoeder

 • list plusMogelijk niet geschikt voor huisdieren met speciale voedingsbehoeften of kieskeurige eters

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
8.78
De Automatische Voerbak kat - Automatische Dierenvoeder – Set van 2 – Automatische Voerbak hond Voerbak Automatisch Kat - Automatische Drinkbak kat – Water & Voer dispenser – Voerbak Kat – Voerbak Hond - Wit is dé oplossing voor drukke baasjes zoals ikzelf. Met deze compacte en stijlvolle voederset zorg ik ervoor dat mijn huisdieren altijd op tijd hun maaltijd krijgen, en dat met een vleugje flair.

Het belangrijkste kenmerk van deze voederset is de ruime capaciteit. Het biedt genoeg ruimte om mijn huisdieren meerdere dagen van voedsel en drinken te voorzien, zelfs als ik er even niet ben. Dit is vooral handig voor mensen met een druk leven, zoals ikzelf. Ik heb gemoedsrust doordat ik weet dat mijn kat altijd genoeg te eten heeft, zelfs als ik er niet ben.

Naast de praktische functionaliteit heeft deze voederset ook een stijlvol design. Het past perfect in elk modern interieur en geeft een vleugje elegantie aan mijn huis. Het gebruik van hoogwaardig en duurzaam materiaal maakt het ook een verantwoorde keuze. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, dus geen zorgen over viezigheid en bacteriën.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van deze voederset. Een gebruiker schrijft dat het systeem "gewoon top" werkt en ideaal is voor drukke mensen. De voederset wordt geprezen om zijn mooie design, hoogwaardige materiaal en stevige constructie.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat deze voederset mogelijk niet geschikt is voor alle huisdieren. Sommige dieren hebben speciale voedingsbehoeften of zijn kieskeurig met betrekking tot hun voedsel. Het is altijd aan te raden om de voederset te testen en te observeren hoe je huisdieren erop reageren voordat je volledig op het systeem vertrouwt.

Al met al is de Automatische Voerbak kat - Automatische Dierenvoeder – Set van 2 – Automatische Voerbak hond Voerbak Automatisch Kat - Automatische Drinkbak kat – Water & Voer dispenser – Voerbak Kat – Voerbak Hond - Wit een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die hun huisdieren op een stijlvolle en gemakkelijke manier willen voeden. Het combineert functionaliteit met een elegant design en heeft een ruime capaciteit om meerdere dagen voedsel en drinken te bevatten. De positieve gebruikersbeoordelingen bevestigen de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze voederset.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw Waterbak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw Waterbak

 • list plusCompact en lichtgewicht voor onderweg en op reis.
 • list plus3-in-1 ontwerp biedt compartimenten voor droog voedsel, nat voedsel en water.
 • list plusDuurzaam plastic, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor langdurig gebruik.

Nadelen Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw Waterbak

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.36
  Functionaliteit
  8.42
  Gebruiksgemak
  9.33
  Mijn Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw is de perfecte oplossing voor huisdierverzorging! Met afmetingen van 27 x 5 x 19 cm en een gewicht van slechts 200 gram, is deze dispenser compact en lichtgewicht, ideaal voor onderweg, op reis of gewoon thuis. Het 3-in-1 ontwerp heeft compartimenten voor droog voedsel, nat voedsel en water, zodat mijn huisdier altijd toegang heeft tot vers voedsel en water, waar we ook zijn.

  Gemaakt van hoogwaardig plastic, is mijn dispenser duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, perfect voor langdurig gebruik. Het automatische voedsel- en waterafgiftesysteem zorgt ervoor dat er altijd voldoende voedsel en water beschikbaar is, ideaal voor stressvrije uitstapjes met mijn geliefde huisdier.

  Mijn Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw onderscheidt zich door zijn compacte en draagbare ontwerp, duurzame materiaal, en de mogelijkheid om meerdere functies te vervullen in één handige container. Het biedt ultiem gemak en efficiëntie voor huisdierverzorging, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor huisdiereigenaren die graag tijd doorbrengen met hun geliefde huisdieren, zowel thuis als onderweg. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is mijn Dierenvoederset 3in1 Licht Blauw een uitstekende keuze voor huisdierverzorging. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Beste voerbak voor katten: Nobleza Katten voerbakjes ergonomische dubbele

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Nobleza Katten voerbakjes ergonomische dubbele

  • list plusKantelbaar ontwerp vermindert de kans op braken met 60%
  • list plusStabiele anti-slip onderkant voorkomt morsen
  • list plusGemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, gemakkelijk schoon te maken

  Nadelen Nobleza Katten voerbakjes ergonomische dubbele

  • list plusWeinig gebruikersrecensies beschikbaar
  • list plusGebrek aan informatie over eerdere modellen of edities

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.81
  Functionaliteit
  8.16
  Gebruiksgemak
  8.32
  Ik ben helemaal weg van de Nobleza Katten voerbakjes! Ze zijn niet alleen superfunctioneel, maar ook nog eens superstylish. Met deze voerbakjes met twee kantelbare RVS kommen haal je echt het beste in huis voor zowel je kat als jezelf.

  Wat deze voerbakjes zo bijzonder maakt, is het slimme kantelbare ontwerp. Door de kom te kantelen, kan je kat veel makkelijker eten en wordt de kans op braken met wel 60% verminderd. Ideaal voor katten die gevoelig zijn voor braakneigingen of moeite hebben met eten uit een platte kom. En het mooie is dat je de hoek tussen 0° en 15° kunt aanpassen, zodat je altijd de perfecte eethouding voor je kat kunt vinden.

  En er is meer! Deze voerbakjes zijn niet alleen ergonomisch, maar ook nog eens superstabiel. Dankzij de anti-slip onderkant blijven ze stevig op hun plek staan, zelfs als je kat enthousiast aan het eten is. Geen geknoei meer dus en het schoonmaken is ook een fluitje van een cent.

  De voerbakjes zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens heel makkelijk schoon te maken. Je kunt ze gewoon in de vaatwasser zetten zonder je zorgen te maken. Zo houd je de voerbakjes altijd fris en hygiënisch.

  En laten we het uiterlijk niet vergeten! De zwarte kleur en het strakke design passen perfect in elk interieur en maken van deze voerbakjes echt een eyecatcher.

  Hoewel er niet veel gebruikersrecensies zijn, zijn de beoordelingen die er zijn ontzettend positief. Gebruikers zijn vooral te spreken over de kwaliteit en het mooie design van de voerbakjes. En het feit dat er geen negatieve opmerkingen zijn, zegt eigenlijk genoeg. De Nobleza Katten voerbakjes voldoen gewoon aan alle verwachtingen.

  Kortom, de Nobleza Katten voerbakjes zijn gewoon geweldig voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle voerbak. Met het slimme kantelbare ontwerp, de stabiliteit en het makkelijk schoon te maken materiaal hebben deze voerbakjes alles wat je nodig hebt om je kat comfortabel te laten eten. En hoewel er weinig informatie beschikbaar is over eerdere modellen of edities, is het duidelijk dat de Nobleza Katten voerbakjes zich onderscheiden door hun unieke kantelbare ontwerp en mooie uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Haal deze voerbakjes in huis en geef je kat het beste eten in stijl! 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. sold Voerbak Hond Voerbak Kat

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen sold Voerbak Hond Voerbak Kat

  • list plusStijlvol en praktisch ontwerp
  • list plusGemaakt van hoogwaardig keramiek
  • list plusVerhoogde standaard bevordert een betere houding en voorkomt verschuiven

  Nadelen sold Voerbak Hond Voerbak Kat

  • list plusBamboe houten standaard is niet 100% waterdicht

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.2
  Functionaliteit
  7.86
  Gebruiksgemak
  8.36
  De Voerbak Hond - Voerbak Kat - Drinkbak - Met Standaard - 2x 400 ml - Maat S - Zwart is echt een coole voerbak die perfect is voor zowel honden als katten. Deze voerbakken van S.old zijn super chic en gemaakt van topkwaliteit keramiek. Ze worden op hun plek gehouden door een verhoogde bamboe houten standaard, zodat ze niet rondschuiven tijdens het eten.

  Een geweldig kenmerk van deze voerbakken is de licht verhoogde standaard. Hierdoor kan jouw huisdier in een betere houding eten, wat kan helpen om gewrichts- en spijsverteringsproblemen te verminderen. Daarnaast voorkomt de standaard ook dat de bakjes gaan glijden, zodat het er netjes en opgeruimd uitziet tijdens het eten.

  De gladde afwerking van de keramische bakjes maakt ze super makkelijk schoon te maken. Je kunt ze zelfs in de vaatwasser stoppen! En wist je dat deze bakjes ook in de magnetron kunnen? Zo kun je het voer opwarmen als dat nodig is. En het beste van alles is dat ze vrij zijn van lood en cadmium, dus je kunt ze veilig gebruiken.

  Deze voerbakken hebben een inhoud van 2x 400 ml en zijn perfect voor kleine honden en katten. Ze zien er ook nog eens mooi uit en zijn verkrijgbaar in het zwart. De afmetingen van de bakjes inclusief standaard zijn L28cm x B13cm x H6,5cm. In het pakket zit 1 standaard en 2 zwarte voerbakjes.

  Gebruikers zijn dol op deze voerbakken en hebben er positieve reviews over geschreven. Ze vinden het design mooi, het materiaal van goede kwaliteit en ze zijn ook nog eens stevig. En het beste is dat ze ook nog betaalbaar zijn! Gebruikers vinden het ook handig dat de bakjes in de vaatwasser kunnen en dat je er zelfs natvoer in kunt doen.

  Een klein minpuntje is dat de bamboe houten standaard niet helemaal waterdicht is. Dus als jouw huisdier wel eens knoeit met water, is het misschien een goed idee om de standaard een extra laagje bamboe lak te geven. Zo gaat hij langer mee.

  Al met al zijn de Voerbak Hond - Voerbak Kat - Drinkbak - Met Standaard - 2x 400 ml - Maat S - Zwart een geweldige keuze voor huisdierenbezitters die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische voerbak. Ze zorgen voor een goede houding tijdens het eten, zijn makkelijk schoon te maken en veilig in gebruik. Hoewel de bamboe standaard niet helemaal waterdicht is, wegen de voordelen van deze voerbakken absoluut op tegen de kleine nadelen. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Odoxia Placemat Hond & Kat

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Odoxia Placemat Hond & Kat

  • list plusAntislip en waterafstotend, houdt alles netjes op de mat
  • list plusGemakkelijk schoon te maken, kan worden afgespoeld onder de kraan of in de vaatwasser
  • list plusVeelzijdig accessoire, kan ook worden gebruikt als afdruiprek, laarzenmat of schoenenmat

  Nadelen Odoxia Placemat Hond & Kat

  • list plusSpecifiek ontworpen voor huisdieren die een rommeltje maken, mogelijk niet nodig voor huisdieren die netjes eten

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.07
  Functionaliteit
  7.53
  Gebruiksgemak
  8.07
  Recensie: Placemat Hond & Kat - Antislip & Waterafstotend - Placemat Voerbak - 48x30 cm - Zwart - Siliconen

  Ik heb dé oplossing gevonden voor alle rommel tijdens het eten en drinken van mijn huisdieren: de Placemat Hond & Kat! Deze geweldige placemat is antislip en waterafstotend, waardoor alles netjes op de mat blijft liggen. Geen beschadigingen meer aan mijn vloer door water of een verschuivende voerbak!

  Wat ik echt geweldig vind aan deze placemat is hoe gemakkelijk hij schoon te maken is. Even afspoelen onder de kraan of zelfs in de vaatwasser en hij is weer als nieuw. Geen gedoe meer met schoonmaken, het gaat snel en moeiteloos. En weet je wat nog beter is? Deze mat kan ook gebruikt worden als afdruiprek, laarzenmat of schoenenmat. Zo handig!

  Deze placemat van siliconen is speciaal ontworpen om water en voedsel op te vangen dat uit de voer- en drinkbakken van mijn huisdieren kan komen. Het is waterdicht en voorkomt dat mijn vloer nat en vies wordt. De verhoogde buitenrand zorgt ervoor dat het water niet van de mat afloopt, dus mijn huis blijft schoon en droog.

  En wist je dat deze placemat ook een anti-slip functie heeft? Geen geschuif meer van de voerbak van mijn hond of kat, waardoor krassen op mijn vloer worden voorkomen. Vooral handig voor huisdieren die enthousiast eten en drinken.

  Deze placemat is lichtgewicht en kan makkelijk worden opgevouwen, dus ik kan hem overal mee naartoe nemen. Of ik nu op reis ben of op bezoek ga bij vrienden of familie, deze placemat past perfect in mijn tas en kan makkelijk worden opgeborgen.

  De reviews van andere gebruikers bevestigen de effectiviteit van deze placemat. Ze zijn tevreden met de stevigheid en het gemak van het schoonmaken. Niet alleen blijft de vloer schoon, maar ook blijven de voerbakken op hun plek.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze placemat speciaal is ontworpen voor huisdieren die een rommeltje maken tijdens het eten of drinken. Als jouw huisdieren netjes eten, is deze placemat misschien niet nodig.

  Kortom, de Placemat Hond & Kat - Antislip & Waterafstotend - Placemat Voerbak is een uitstekende keuze voor huisdierenbezitters die een oplossing zoeken voor het rommeltje dat hun huisdieren maken tijdens het eten of drinken. Het is een duurzaam en makkelijk te reinigen accessoire dat de vloer beschermt en voorkomt dat de voerbakken verschuiven. Met zijn veelzijdigheid en draagbaarheid is het een handige toevoeging aan elk huishouden met huisdieren. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. BOTC Likmat Hond met Silicone

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen BOTC Likmat Hond met Silicone

  • list plusGemaakt van hoogwaardig siliconen, veilig, geurloos en vrij van chemicaliën
  • list plusInnovatief ontwerp met vier textuuroppervlakken voor langzamer eten en betere mondhygiëne
  • list plusVriezer- en vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig onderhoud

  Nadelen BOTC Likmat Hond met Silicone

  • list plusNiet onverwoestbaar, onder toezicht gebruik wordt aanbevolen

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.49
  Functionaliteit
  8.15
  Gebruiksgemak
  7.64
  Hallo daar! Ik ben de BOTC Likmat Hond met Silicone spatulas, en ik ben hier om jou en je harige vriend te helpen. Mijn unieke ontwerp en hoogwaardige siliconen constructie maken mij veilig, geurloos en vrij van chemicaliën. Ik ben stevig gebouwd, maar niet onverwoestbaar, dus een beetje toezicht tijdens het gebruik is wel zo handig.

  Wat echt opvalt aan mij, is mijn ontwerp met vier verschillende textuuroppervlakken. Hierdoor ben ik perfect voor het smeren van lekkernijen zoals roomkaas, yoghurt en pindakaas. Dit zorgt ervoor dat huisdieren langzamer eten en hun tong schoonmaken, wat bijdraagt aan een gezonde mondhygiëne. En wist je dat ik ook kan helpen bij het kalmeren van je huisdier en het voorkomen van destructief gedrag? Ja, ik ben een multitasker!

  Maar dat is nog niet alles - mijn innovatieve ontwerp met zuignappen maakt het mogelijk om mij op elk glad oppervlak te bevestigen, of het nu in de badkuip, op het aanrecht of op glazen tegels is. En je kunt me zelfs in de vriezer stoppen of in de vaatwasser doen, want ik ben bestand tegen extreme temperaturen en ik ben super makkelijk schoon te maken.

  Ik kom met twee voermatten en een set silicone spatels, dus je hebt alles wat je nodig hebt in één pakket. Met mijn afmetingen van 20 x 20 x 1 cm ben ik perfect voor puppy's, kleine honden en middelgrote honden. Ik ben echt geschikt voor allerlei huisdieren!

  Maar vergeet niet, ik ben niet onverwoestbaar, dus toezicht is belangrijk. Ondanks dat ben ik een geweldige aanvulling op jouw huisdierbenodigdheden. Met mijn innovatieve ontwerp, veelzijdigheid en focus op het welzijn van huisdieren, ben ik echt een waardevolle toevoeging aan jouw huishouden. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Surefeed Microchip Pet Feeder

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Surefeed Microchip Pet Feeder

  • list plusGeweldig voor huishoudens met meerdere huisdieren
  • list plusKan diëten en speciaal voer scheiden van andere huisdieren
  • list plusMakkelijk schoon te maken

  Nadelen Surefeed Microchip Pet Feeder

  • list plusSoms traag in het reageren op de microchip

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.28
  Functionaliteit
  7.52
  Gebruiksgemak
  7.46
  De Surefeed Microchip Pet Feeder is echt een geweldige uitvinding als je meerdere huisdieren hebt. Met deze voerautomaat kan ik het dieetvoer en speciale voeding apart houden van de andere huisdieren. Het enige wat ze nodig hebben is een onderhuidse microchip of een halsbandpenning om toegang te krijgen tot hun eigen maaltijd.

  De Surefeed kan wel tot 32 microchipnummers of penningen registreren, dus ik weet zeker dat elk huisdier zijn eigen voer krijgt en dat er geen ruzies ontstaan over het eten. Het beste is dat deze voerautomaat werkt op 4 alkaline C-batterijen, dus ik hoef me geen zorgen te maken over een stopcontact in de buurt.

  De voerbak sluit helemaal af als er niet gegeten wordt, waardoor het voer vers blijft en insecten er niet bij kunnen. Het maakt niet uit of je droogvoer of natvoer geeft, deze voerbak kan het allemaal aan. En het schoonmaken is ook een eitje, hoewel het niet vaatwasserbestendig is.

  De gebruikers zijn echt enthousiast over de Surefeed Microchip Pet Feeder. Ze noemen het een geweldige investering en een briljante uitvinding. Het voeren van meerdere huisdieren, vooral als sommigen speciaal dieetvoer nodig hebben, kan een echte uitdaging zijn. Maar met deze voerautomaat is het echt een eitje.

  Ze zeggen ook dat het instellen van de voerbakken super makkelijk is en dat de katten er snel aan wennen. Zelfs mijn gulzige kat is nu een stuk kalmer, omdat ze doorheeft dat haar brokjes echt alleen voor haar zijn.

  Er is wel één klein probleempje dat soms voorkomt. De oudste kat kan soms stiekem over de schouder van de jongste kat meesnoepen. Maar ik heb dit opgelost door een paar brokjes naast de voerbak te leggen, zodat deze weer sluit.

  Een andere gebruiker merkte op dat de voerautomaat echt super handig is voor het geven van dieetvoer. De kat kan nu in alle rust haar brokjes eten zonder dat de andere kat ze steelt.

  Er is wel één kritiekpuntje dat genoemd wordt, namelijk dat de voerautomaat soms wat traag reageert op de microchip. Dit kan komen doordat de chip iets gezakt is in de nek, maar het is wel iets om in gedachten te houden.

  Al met al is de Surefeed Microchip Pet Feeder echt een geweldige oplossing voor huishoudens met meerdere huisdieren. Het zorgt ervoor dat het dieetvoer en speciale voeding gescheiden blijven en dat elk huisdier zijn eigen maaltijd krijgt. Ondanks een paar kleine minpuntjes wegen de voordelen zeker op tegen de nadelen. Het is misschien een investering, maar wel eentje die het leven van zowel de huisdieren als mijzelf een stuk makkelijker maakt. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Jaxy Slow Feeder Hond Anti

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Jaxy Slow Feeder Hond Anti

  • list plusGemaakt van hoogwaardig, niet-giftig, zacht en duurzaam voedselveilig silica gel.
  • list plusSterke zuignappen zorgen voor ultieme stabiliteit en voorkomen morsen en verschuiven.
  • list plusGeschikt voor alle soorten voedsel, gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

  Nadelen Jaxy Slow Feeder Hond Anti

  • list plusSommige honden moeten wennen aan het langzamere eettempo.

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.92
  Functionaliteit
  7.27
  Gebruiksgemak
  6.99
  Hey daar, hondenliefhebbers! Ik ben hier om je voor te stellen aan de Jaxy Slow Feeder Hond - Anti Schrokbak Inzetstuk - dia. 17 cm - Grijs. Dit geweldige product is gemaakt om ervoor te zorgen dat je harige vriend op een gezonde manier kan eten. Met mijn hoogwaardige, niet-giftige, zachte en duurzame voedselveilige silica gel, ben ik een veilige keuze voor het voeren van je hond. Mijn ontwerp is gericht op het vertragen van de eetsnelheid van je hond, waardoor gezondere eetgewoonten worden bevorderd en problemen zoals verstikking, overeten en een opgeblazen gevoel worden voorkomen.

  Wat mij echt onderscheidt, zijn mijn sterke zuignappen die voor ultieme stabiliteit zorgen tijdens het eten. Geen gemors of verschuivingen meer! Daarnaast ben ik aanpasbaar, zodat ik in elke hondenbak pas. En weet je wat? Ik ben geschikt voor alle soorten voedsel, inclusief nat, droog en verschillende vormen van voeding, evenals waterbakken. En als kers op de taart, ben ik ook vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken voor optimale hygiëne.

  Met een gewicht van 160 g en afmetingen van 17x17x5 cm, pas ik moeiteloos in elke hondenbak. Of je hond nu een puppy of een volwassen hond is, ik ben geschikt voor alle leeftijden en groottes. Mijn focus op veiligheid, aanpasbaarheid en veelzijdigheid maken mij een praktische en effectieve oplossing om gezonde eetgewoonten bij honden te bevorderen.

  Sommige honden moeten misschien even wennen aan het langzamere eettempo dat ik bevorder, maar met geduld en consistent gebruik, kunnen ze aanzienlijke voordelen behalen voor hun gezondheid en welzijn. Kortom, ik ben een waardevolle toevoeging aan de dagelijkse maaltijden van je hond. Met mijn hoogwaardige materialen, aanpasbaar ontwerp en veelzijdige gebruiksmogelijkheden, bied ik een effectieve en veilige manier om gezonde eetgewoonten te bevorderen en problemen tijdens het eten te voorkomen. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenvoerbakken. Er zijn immers 724 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!