Wat is de beste Kattenbrokken van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het kopen van een goede Kattenbrokken is een lastige uitdaging. Wat is de beste Kattenbrokken van 2024? Na het testen van 1950 Kattenbrokken kwam de Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip als beste uit onze Kattenbrokken-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kattenbrokken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kattenbrokken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Kattenbrokken-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kattenbrokken

1Score: 9.8
Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip
Beste kattenvoer
Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip
Purina One
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
VerseleLaga Versele Laga Classic Variety
VerseleLaga Versele Laga Classic Variety
VerseleLaga
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Purina ONE Adult Kattenvoer Kip
Purina ONE Adult Kattenvoer Kip
Purina One
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund
Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund
Carocroc
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Felix Countryside Sensations Katten droogvoer
Felix Countryside Sensations Katten droogvoer
FELIX
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Royal Canin Urinary S/O Moderate
Royal Canin Urinary S/O Moderate
Royal Canin
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
Whiskas 1+ Kattenbrokken - Kip
Whiskas 1+ Kattenbrokken - Kip
Whiskas
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Royal Canin Veterinary Diet Royal
Royal Canin Veterinary Diet Royal
Royal Canin Veterinary Diet
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Royal Canin Kitten - Kittenvoer
Royal Canin Kitten - Kittenvoer
Royal Canin
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Royal Canin Sterilised 37
Royal Canin Sterilised 37
Royal Canin
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kattenbrokken Koopgids

Heb je een kat, dan wil je deze de beste kattenbrokken geven. Als je de reclames moet geloven, zijn ze allemaal even goed, maar niets is minder waar. Lees hieronder waar je op let bij de aankoop van goede kattenbrokken.

Wat voor soorten kattenbrokken zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten kattenbrokken. Om te beginnen zijn er natte en droge brokken. Goed natvoer bevat veel water waardoor het risico op urinewegproblemen, zoals blaasgruis, blaasstenen en infecties drastisch afneemt.

Droge brokken zijn een goede basis voor je kat en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, smaken en samenstellingen. Welk voer je ook kiest, zorg ervoor dat het voldoet aan de natuurlijke behoeften van je kat. Daarom is het belangrijk goed naar de samenstelling van het voer te kijken.

Wat is de juiste samenstelling van kattenvoer?

Het is lastig te zeggen wat de juiste samenstelling van kattenbrokken zijn, maar er zijn een aantal punten waar je op let. Zo is het belangrijk dat het kattenvoer genoeg kwalitatief eiwit bevat: minimaal 35% en geen plantaardige eiwitbronnen. Eiwitbronnen zoals aardappeleiwitten, erwteneiwitten, maisgluten en soja moet je vermijden.

Katten zijn carnivoren en eten daarom van nature geen plantaardige koolhydraten. Teveel koolhydraten zijn niet goed voor een kat. Het maakt niet uit of de koolhydraten uit graan of graanvrije voedingsmiddelen komen. Probeer daarom kattenbrokken te kopen die niet meer dan 25% koolhydraten bevat. Hoe minder koolhydraten, hoe beter.

Kattenbrokken moeten ook vezels bevatten. Er zijn verschillende vezels: vezels die ervoor zorgen dat de darmen blijven bewegen en vezels die voor een goede darmflora zorgen. Op de verpakking wordt de hoeveelheid vezels die de darmen in beweging houden aangegeven. Vezels die de darmflora bevorderen worden niet aangeduid.

Bietenpulp bevat beide soorten vezels, dus kijk of je dit kunt vinden in de aangegeven ingrediënten. Vezels die goed voor de darmflora zijn, worden meestal aangeduid als "probiotica." Zie je dit in op de verpakking staan, dan is dat een goed teken. Worden de vezels met een percentage aangegeven? Dan maximaal 3%.

Vet is een ander belangrijk ingrediënt, maar het liefste is dit dierlijk vet. Katten kunnen bepaalde plantaardige vetzuren niet omzetten tot lichaamseigen vetzuren. Voorbeelden van goede vetten zijn: kippenvet, eendenvet, zalmolie en vet van gevogelte. Zonnebloemolie wordt niet aanbevolen.

Mineralen worden vooral kunstmatig toegevoegd om kattenbrokken compleet te maken. Dit wilt niet zeggen dat al deze toegevoegde mineralen goed door het lichaam worden opgenomen. Sommige mineralen zorgen zelfs voor gezondheidsproblemen. Calcium, fosfor en magnesium kunnen deze problemen veroorzaken.

Vaak is het zo dat wanneer het calciumgehalte hoog is, de kwaliteit van de eiwitten lager is. Veel fosfor leidt voor nierproblemen en teveel magnesium kan blaasgruis veroorzaken. Lage percentages van deze mineralen zijn beter dan hogere percentages.

Hoe lang blijven kattenbrokken goed?

Droge kattenbrokken bewaar je tot de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Als je de zak geopend hebt, sluit hem dan weer goed af of gebruik een goede voedingscontainer. Zuurstof en licht kan de smaak van de brokjes beïnvloeden waardoor je kat het misschien niet meer wilt.

Natte kattenbrokken blijven beperkt goed. Zodra je je kat zijn natte brokken in zijn voerbakje hebt gedaan, moet dit binnen ongeveer een half uurtje opgegeten worden. Alles wat na een half uurtje nog over is, gooi je weg. Een geopende verpakking bewaar je in de koelkast en blijft een dag goed.

Wat moet je vermijden in kattenbrokken?

Katten zijn van nature vleeseters. Hierdoor is het belangrijk dat het eten zo min mogelijk plantaardige ingrediënten bevat. Ingrediënten zoals graan, mais en soja zijn vaak overbodig en kunnen bovendien voor problemen zorgen. Ook bepaalde mineralen zoals calcium, magnesium en fosfor dien je te vermijden.

Zit er vlees of vis in kattenbrokken?

Er zijn kattenbrokken met zowel vlees of vis verkrijgbaar. De meeste katten vinden het fijn om af te wisselen tussen de verschillende smaken. Geef bijvoorbeeld de ene dag brokjes met vis en de andere dag brokjes met vlees.

Je kunt ervoor kiezen om te experimenteren om er op die manier achter te komen wat je kat het lekkerste vindt. Let wel op de ingrediënten: je kunt niet zomaar van het ene merk overstappen naar een ander merk, anders kun je voor onaangename verrassingen komen te staan die eigenlijk in de kattenbak horen! Stap dus geleidelijk over als je dit al doet.

Je kunt prima experimenteren met verschillende smaken van hetzelfde merk: deze kattenbrokken hebben bijna dezelfde ingrediënten. Het is ook prima om je kat af en toe een kattensnoepje te geven.

hero illustration

Hoe testen we Kattenbrokken?

Om de beste Kattenbrokken te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kattenbrokken-test hebben we 1950 Kattenbrokken vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Kattenbrokken-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Kattenbrokken-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Kattenbrokken-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Kattenbrokken in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1950 Kattenbrokken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kattenbrokken in een oogopslag

1. Beste kattenvoer: Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip

 • list plusGoede bron van eiwitten en aminozuren om sterke spieren op te bouwen en te behouden
 • list plusHelpt bij het behouden van een gezonde stofwisseling na sterilisatie/castratie
 • list plusVoordelig geprijsd en komt in een handige grote verpakking

Nadelen Purina ONE Sterilcat Kattenvoer Kip

 • list plusMoeilijke sluiting van de zak

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
10
De Purina ONE Sterilcat is mijn keuze als het gaat om voedingsformules voor gecastreerde/gesteriliseerde katten. Met kip als belangrijkste ingrediënt, biedt dit voer de eiwitten en aminozuren die nodig zijn om sterke spieren op te bouwen en te behouden. Maar dat is niet alles! Het bevat ook een functionele bacterie genaamd Lactobacillicus, die wetenschappelijk bewezen het afweersysteem van mijn kat versterkt en een gezond darmmicrobioom beschermt. 🐔

Wat deze Sterilcat formule echt onderscheidt, is dat het helpt bij het behouden van een gezonde stofwisseling na sterilisatie/castratie. Door een hogere verhouding eiwitten/vetten in het voer te hebben, zorgt het ervoor dat mijn kat haar optimale gewicht behoudt. In vergelijking met Purina ONE Adult heeft de Sterilcat-variant een 15% hogere eiwit/vet-verhouding. Dat is indrukwekkend!

Ik ben niet de enige die enthousiast is over de Purina ONE Sterilcat. Veel andere gebruikers melden dat hun katten er dol op zijn en een prachtige vacht krijgen. Maar het beste van alles is dat het voer goed verteerd wordt en zelfs helpt bij katten met blaasgruisproblemen. Dat is echt geweldig!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers klagen over de moeilijkheid om de zak goed af te sluiten, waardoor het voer niet vers blijft. Gelukkig heb ik een handige oplossing gevonden - ik gebruik gewoon een sluitklem! Probleem opgelost!

Wat ik echt geweldig vind aan de Purina ONE Sterilcat is dat het ook nog eens goedkoper is dan in de supermarkt of dierenwinkel. En met een verpakking van 6 kg kan ik vooruit voor een paar maanden. Dat is echt handig, vooral omdat ik altijd druk ben!

Dus, als je op zoek bent naar kattenvoer dat speciaal is samengesteld voor gecastreerde/gesteriliseerde katten, dan is de Purina ONE Sterilcat - Kattenvoer - Kip & Tarwe - 6kg de juiste keuze. Het voer is niet alleen van hoge kwaliteit en goed verteerbaar, maar het helpt ook bij het behoud van een gezonde stofwisseling en een optimaal gewicht. Ja, de sluiting van de zak kan een minpuntje zijn, maar ik vind dat de voordelen van dit voer zwaarder wegen. Probeer het zelf en geef jouw kat het beste!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. VerseleLaga Versele Laga Classic Variety

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VerseleLaga Versele Laga Classic Variety

 • list plusGoed verteerbaar
 • list plusHoge kwaliteit voer
 • list plusZelfs geschikt voor katten die normaal geen droogvoer eten

Nadelen VerseleLaga Versele Laga Classic Variety

 • list plusElke kat is uniek en kan andere voedingsbehoeften hebben

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
9.98
Ik heb de Versele Laga Classic Variety - Kattenvoer - 10 kg uitgeprobeerd en ik moet zeggen, mijn katten zijn er dol op! Zelfs mijn kieskeurige eters kunnen niet genoeg krijgen van deze smaakvolle voeding.

Een groot voordeel van dit kattenvoer is dat het gemakkelijk verteerd wordt. Dit is essentieel voor de gezondheid van mijn katten en draagt bij aan een goede spijsvertering. Ik heb ook gemerkt dat de kwaliteit van het voer echt top is. Het voldoet aan alle eisen die ik stel aan hoogwaardige voeding voor mijn harige vriendjes.

Wat mij echt opviel, is dat zelfs katten die normaal gesproken geen droogvoer eten, dit voer geweldig vinden. Dat vind ik echt bijzonder aan de Versele Laga Classic Variety - Kattenvoer - 10 kg. Het is echt een goede keuze voor katten die normaal geen droogvoer willen eten.

En het beste is dat het voer geschikt is voor alle katten, dus perfect voor huishoudens met meerdere katten. Ik heb het voer geïntroduceerd aan mijn bende van 6 katten en ze waren allemaal enthousiast. Echt geweldig om te zien!

Hoewel ik geen specifieke nadelen kan noemen op basis van de reviews, is het altijd belangrijk om te onthouden dat elke kat uniek is en verschillende voedingsbehoeften kan hebben. Het is dus verstandig om het voer langzaam te introduceren en eventuele allergische reacties in de gaten te houden.

Kortom, de Versele Laga Classic Variety - Kattenvoer - 10 kg is een fantastische keuze voor katten die gevarieerde en smaakvolle voeding nodig hebben. Het wordt goed verteerd, is van hoge kwaliteit en zelfs kieskeurige eters zijn er dol op. Perfect voor huishoudens met meerdere katten en bevordert een gezonde spijsvertering. 😺

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

3. Purina ONE Adult Kattenvoer Kip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Purina ONE Adult Kattenvoer Kip

 • list plusBevordert de darmgezondheid
 • list plusVermindert de vorming van tandsteen
 • list plusGrote zak en recyclebaarheid dragen bij aan gebruiksvriendelijkheid

Nadelen Purina ONE Adult Kattenvoer Kip

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.65
  Functionaliteit
  9.68
  Gebruiksgemak
  8.74
  Review van Purina ONE Adult - Kattenvoer - Kip & Volkoren Granen - 6kg:

  Ik ben helemaal weg van Purina ONE Adult - Kattenvoer - Kip & Volkoren Granen - 6kg! Dit hoogwaardige kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten zoals ik. Het heeft een uniek ingrediënt genaamd Purina ONE BIFENSIS, een functionele bacterie genaamd Lactobacillus, die mijn afweersysteem versterkt en mijn darmen gezond houdt. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit bewezen!

  Wat ik ook geweldig vind aan dit voer is dat het kip gebruikt als belangrijkste ingrediënt. Kip is een geweldige bron van eiwitten en aminozuren, die essentieel zijn voor het behouden van mijn sterke spieren. En alsof dat nog niet genoeg is, vermindert dit voer ook nog eens de vorming van tandsteen met wel 40%, wat mijn tandgezondheid ondersteunt.

  Ik ben niet de enige die dol is op dit voer. Veel andere kattenvrienden hebben ook positieve ervaringen gedeeld. Ze zeggen dat hun katten dol zijn op de smaak en dat ze er goed op reageren. Ze hebben zelfs een verbetering gezien in de conditie van de vacht en de vitaliteit van hun katten. Een gebruiker zei zelfs dat het de moeite waard is om iets meer te betalen voor voer dat je huisdieren lekker vinden, omdat je dit ook voor jezelf doet. 😺

  Een ander voordeel is de grote zak waarin het voer wordt geleverd. Dit is vooral handig voor mensen zoals mijn baasje, die meerdere katten hebben. Zo kunnen ze langer vooruit zonder steeds opnieuw voer te moeten kopen. En het beste van alles is dat de zak recyclebaar is, wat bijdraagt aan een groenere wereld.

  Ik kon geen specifieke negatieve aspecten vinden in de reviews die ik heb gelezen. Het lijkt erop dat dit voer gewoon geweldig is!

  Dus als je op zoek bent naar hoogwaardig voer voor je volwassen kat, dan is Purina ONE Adult - Kattenvoer - Kip & Volkoren Granen - 6kg de beste keuze. Het is wetenschappelijk bewezen dat het mijn darmgezondheid bevordert en de vorming van tandsteen vermindert. En ik kan je vertellen, het smaakt ook nog eens fantastisch! De grote zak en recyclebaarheid maken het nog beter. Dus waar wacht je nog op? Geef mij het voer waar ik van hou!

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund

  • list plusHoofdingrediënt is vlees, zonder toevoeging van plantaardige ingrediënten

  Nadelen Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund

  • list plusMogelijk niet geschikt voor katten met specifieke dieetwensen of voedselallergieën

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.08
  Functionaliteit
  8.74
  Gebruiksgemak
  8.91
  De Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund is mijn favoriete keuze als het gaat om voeding voor volwassen katten. Deze speciale mix van drie verschillende kleuren voeding, met twee smaken gevogelte en één smaak rund, is perfect voor alle rassen.

  Wat deze kattenbrokken echt speciaal maakt, is dat het hoofdingrediënt vlees is. Geen onnodige toevoegingen van plantaardige ingrediënten hier! Dit betekent dat het gezonder is dan het voer dat je in de supermarkt vindt, waar vaak minder vlees in zit. Mijn katten zijn er dol op en ik heb gemerkt dat het een positief effect heeft op hun gezondheid.

  Neem bijvoorbeeld mijn kat Kobus. Sinds hij deze brokken eet, heeft hij nog nooit zo'n mooie vacht gehad. Hij verhaart minder en voelt zich gewoon beter in zijn vel. Ook mijn andere kat, Ties, heeft profijt gehad van deze brokken. Ze is rustiger geworden en haar vacht is mooier en dikker geworden. Het is bijna magisch!

  Naast alle gezondheidsvoordelen is de Carocroc Kat 3-Mix ook nog eens zuinig in gebruik. Ik merk dat ik veel langer met een zak brokken doe dan met brokken uit de supermarkt. Dat betekent dat het niet alleen gezonder is, maar ook nog eens voordeliger!

  De brokken zijn verpakt in een stevige zak die je gemakkelijk kunt sluiten met knijpers. Zo blijft het voer lekker vers en is het superhandig in gebruik. En het beste van alles: het is een compleetvoer! Dat betekent dat het alle essentiële voedingsstoffen bevat die je volwassen kat nodig heeft.

  Hoewel ik geen nadelen kan bedenken, is het belangrijk om te vermelden dat de Carocroc Kat 3-Mix misschien niet geschikt is voor katten met specifieke dieetwensen of voedselallergieën. In dat geval raad ik je aan om advies te vragen aan een dierenarts.

  Al met al kan ik de Carocroc Kat 3-Mix Adult Gevogelte/Rund van harte aanbevelen aan katteneigenaren die op zoek zijn naar een betaalbare en gezonde voeding voor hun volwassen katten. Mijn katten zijn er dol op, het is gemakkelijk in gebruik en ik zie echt zichtbare voordelen voor hun gezondheid en vacht. En met de zuinigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding is het zeker de moeite waard om te proberen. #😺

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Felix Countryside Sensations Katten droogvoer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Felix Countryside Sensations Katten droogvoer

  • list plusVolledig en uitgebalanceerd
  • list plusGeen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen
  • list plusKatten vinden het voer lekker, zelfs kieskeurige katten

  Nadelen Felix Countryside Sensations Katten droogvoer

  • list plusSommige katten kunnen het voer niet goed verdragen en kunnen last hebben van braken
  • list plusMogelijk niet geschikt voor katten die gevoelig zijn voor granen

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.1
  Functionaliteit
  8.61
  Gebruiksgemak
  8.15
  Ik wil je graag voorstellen aan de Felix Countryside Sensations - Katten droogvoer - Rund, Kip & Groenten - 7.5kg. Als katteneigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor je harige vriend. En dat is precies wat dit voedzame en smakelijke kattenvoer te bieden heeft. De maaltijden van FELIX Countryside Sensations zijn speciaal ontworpen om er natuurlijk heerlijk uit te zien, te ruiken en te smaken voor jouw kat. Ze zitten boordevol knapperige vormen en een sensationele combinatie van smaken.

  Maar dat is niet alles. Dit kattenvoer is ook nog eens 100% volledig en uitgebalanceerd. Het bevat essentiële vetzuren die bijdragen aan een prachtige vacht voor jouw kat. En dankzij de hoogwaardige eiwitbron in dit voer, kan jouw kat genieten van sterke spieren en volop speelplezier. De toegevoegde vitamine D zorgt voor sterke tanden en botten, terwijl antioxidanten zoals vitamine E het natuurlijke afweersysteem van jouw kat ondersteunen. En laten we vitamine A niet vergeten, die bijdraagt aan een goed gezichtsvermogen.

  Wat dit kattenvoer nog beter maakt, is dat het geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen bevat. Jouw kat krijgt alleen de allerbeste ingrediënten binnen. En als kers op de taart is dit voer ook nog eens lang houdbaar, dus je kunt het voor langere tijd bewaren.

  Maar geloof me niet zomaar op mijn woord. Uit de gebruikersreviews blijkt dat katten dol zijn op de Felix Countryside Sensations. Zelfs de meest kieskeurige katten kunnen dit voer niet weerstaan. En als katteneigenaar weet je hoe belangrijk het is om een voer te vinden dat jouw kat echt lekker vindt. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van dit voer ook nog eens top, vooral omdat er grote verpakkingen beschikbaar zijn op bol.com.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn. Hoewel de meeste reviews positief zijn, zijn er enkele katteneigenaren die hebben opgemerkt dat hun katten dit voer niet goed verdragen. Sommige katten hebben last van braken na het eten van dit voer. Dit kan mogelijk te wijten zijn aan de graaninhoud van dit voer, aangezien sommige katten gevoelig kunnen zijn voor granen. In dat geval is het misschien een goed idee om over te stappen naar een ander merk met minder graan.

  Al met al is de Felix Countryside Sensations - Katten droogvoer - Rund, Kip & Groenten - 7.5kg een kwalitatief hoogwaardig kattenvoer waar de meeste katten dol op zijn. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde kat. Het enige mogelijke nadeel is dat sommige katten mogelijk niet goed reageren op de graaninhoud van dit voer. Als jouw kat hier gevoelig voor is, kun je het beste een ander voer proberen met minder graan. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. Royal Canin Urinary S/O Moderate

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Urinary S/O Moderate

  • list plusHet lost urinewegproblemen effectief op
  • list plusVan hoge kwaliteit en goed verteerbaar
  • list plusHeeft een langere houdbaarheid

  Nadelen Royal Canin Urinary S/O Moderate

  • list plusHeeft een hogere prijs vergeleken met de versie zonder calorierestrictie

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.35
  Functionaliteit
  8.21
  Gebruiksgemak
  8.85
  Ik wil je graag voorstellen aan de Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie, speciaal ontworpen om katten met urinewegproblemen te ondersteunen. Als jouw kat problemen heeft met plassen, kan jouw dierenarts dit voer aanbevelen om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen.

  Gebruikers zijn dolenthousiast over dit voer. Eén gebruiker vertelt dat zijn kat altijd in de huiskamer plaste vanwege blaasgruis, maar sinds hij dit voer geeft, is dat probleem volledig verdwenen. Dit bewijst wel hoe effectief dit voer is in het aanpakken van urinewegproblemen.

  Een ander groot pluspunt dat wordt genoemd, is de hoge kwaliteit van dit voer. Gebruikers zijn enthousiast over hoe goed verteerbaar het is en hoe het de gezondheid van hun katten ten goede komt. Dit voer helpt niet alleen bij urinewegproblemen, maar zorgt ook voor een gezonde vacht. En laten we niet vergeten dat dit voer ook nog eens langer houdbaar is, wat ook mooi meegenomen is.

  Hoewel gebruikers tevreden zijn over de kwaliteit en effectiviteit van dit voer, wordt wel opgemerkt dat het prijzig is. Het is ongeveer tien euro duurder dan de versie zonder caloriebeperking. Maar gebruikers merken ook op dat het nog steeds goedkoper is dan het voer dat de dierenarts aanbiedt.

  Kortom, gebruikers zijn zeer tevreden met de Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie. Dit voer lost urinewegproblemen op en wordt graag gegeten door katten. Ook de hoge kwaliteit en langere houdbaarheid worden gewaardeerd. Het enige nadeel dat wordt genoemd, is de hogere prijs in vergelijking met de versie zonder caloriebeperking.

  Als je op zoek bent naar hoogwaardig kattenvoer dat urinewegproblemen kan oplossen, is de Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie zeker het overwegen waard. Het biedt effectieve ondersteuning voor de gezondheid van de urinewegen en zorgt voor een gezonde vacht. Hoewel het wat prijziger kan zijn, zijn de positieve resultaten absoluut de investering waard. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Whiskas 1+ Kattenbrokken - Kip

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Whiskas 1+ Kattenbrokken - Kip

  • list plusGebitsverzorging
  • list plusGezonde urinewegen
  • list plusGezonde huid en vacht

  Nadelen Whiskas 1+ Kattenbrokken - Kip

  • list plusSmaakvoorkeur kan variëren

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.96
  Functionaliteit
  8.38
  Gebruiksgemak
  8.29
  Ik ben dol op Whiskas 1+ Kattenbrokken, een heerlijk droogvoer speciaal gemaakt voor volwassen katten zoals ik. Deze brokken geven me de juiste hoeveelheid energie om mijn gezonde gewicht te behouden. Maar dat is niet alles! Ze hebben nog veel meer geweldige voordelen, zoals het verzorgen van mijn gebit, het ondersteunen van gezonde urinewegen, het bevorderen van een gezonde huid en vacht, en het behouden van mijn scherpe zicht.

  Een van de beste dingen aan Whiskas 1+ Kattenbrokken is dat ze mijn gebit verzorgen. De brokjes hebben een licht schurende werking die mijn tanden schoonhoudt. Zo blijft mijn mond gezond en voorkom ik tandproblemen. Dat is een hele opluchting!

  Wat ook geweldig is, is dat deze kattenbrokken gezonde urinewegen bevorderen. De perfecte mix van mineralen in de brokjes zorgt ervoor dat mijn urinewegen gezond blijven. Dat is vooral belangrijk nu ik wat ouder word en gevoeliger kan zijn voor urinewegproblemen. Maar dankzij deze brokken hoef ik me daar geen zorgen over te maken.

  En laten we het niet vergeten: de omega-6 vetzuren en zink in Whiskas 1+ Kattenbrokken zorgen voor een gezonde huid en vacht. Hierdoor zie ik er altijd stralend en gezond uit. En alsof dat nog niet genoeg is, helpt vitamine A mijn zicht scherp te houden. Zo kan ik blijven genieten van alle mooie dingen om me heen.

  Wat deze kattenbrokken echt speciaal maakt, is dat er geen kunstmatige smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Alleen maar natuurlijke ingrediënten, dat is waar ik van hou! En het beste van alles is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende smaken. Zo kan ik elke dag iets anders proberen en mijn smaakpapillen verwennen.

  De reviews van andere katten en hun baasjes zijn geweldig. Ze zijn allemaal dol op deze brokken en noemen het hun favoriete merk. Ze prijzen ook de lang houdbaarheid en de hoge kwaliteit van het product. Dat is nog eens een goede beoordeling!

  Hoewel er geen negatieve reviews zijn, heb ik wel gehoord dat sommige katten kieskeurig kunnen zijn. Dus het kan zijn dat niet elke kat deze brokken lekker vindt. Maar hey, dat geldt voor alles in het leven, toch?

  Al met al zijn de Whiskas 1+ Kattenbrokken een uitstekende keuze voor volwassen katten zoals ik. Ze zorgen voor mijn gebit, ondersteunen mijn urinewegen en houden mijn huid en vacht gezond. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verkrijgbaar in verschillende smaken. Dus waar wacht je nog op? Probeer ze vandaag nog en je zult er geen spijt van krijgen! 😺

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Royal Canin Veterinary Diet Royal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Veterinary Diet Royal

  • list plusHoge kwaliteit voeding met hoogwaardige grondstoffen
  • list plusGoede acceptatie door katten
  • list plusLang houdbaar

  Nadelen Royal Canin Veterinary Diet Royal

  • list plusHoge prijs

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.7
  Functionaliteit
  7.67
  Gebruiksgemak
  8.27
  De Royal Canin Urinary S/O is een dieetvoeding speciaal voor katten met urinewegproblemen, zoals struvietstenen. Met dit product kan ik de gezondheid van de urinewegen van mijn kat verbeteren. Het lost niet alleen struvietstenen op, maar voorkomt ook de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen. In de verpakking zit 3,5 kg voer, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

  Wat ik zo bijzonder vind aan de Royal Canin Urinary S/O is de hoge kwaliteit voeding. De gebruikte ingrediënten zijn van topkwaliteit en worden goed verteerd door katten. Dit draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van mijn huisdier. Bovendien vinden veel katten de voeding ook erg lekker, waardoor het makkelijker is om mijn kat te laten overstappen op dit dieetvoer.

  Een ander voordeel is dat de Royal Canin Urinary S/O lang houdbaar is. Ik kan het voer dus lange tijd gebruiken zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Dit is vooral handig als ik meerdere katten heb of als mijn kat langere tijd op dit dieetvoer moet staan.

  Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de verpakking van het product is veranderd, wat voor verwarring kan zorgen. Dit zou een punt van verbetering kunnen zijn voor de fabrikant, zodat klanten duidelijker geïnformeerd worden over eventuele veranderingen in het uiterlijk van de verpakking.

  Veel gebruikers klagen over de prijs van de Royal Canin Urinary S/O. Ze vinden het voer te duur, vooral omdat katten met urinewegproblemen vaak al speciale zorg nodig hebben en de dierenartskosten al hoog genoeg zijn. Het zou wenselijk zijn als de prijs van dit dieetvoer lager zou zijn, zodat meer katteneigenaren zich de juiste voeding voor hun huisdieren kunnen veroorloven.

  Ondanks de hoge prijs is de Royal Canin Urinary S/O een effectieve voeding voor katten met urinewegproblemen. Veel gebruikers hebben positieve ervaringen met dit product en merken dat het echt helpt bij het oplossen van urineproblemen. Het feit dat katten de voeding ook graag eten is een pluspunt, omdat het belangrijk is dat katten hun dieetvoer goed accepteren.

  Al met al is de Royal Canin Urinary S/O een kwalitatief hoogwaardige dieetvoeding die kan bijdragen aan de gezondheid van de urinewegen van mijn kat. Het heeft sterke punten, zoals de hoge kwaliteit van de ingrediënten, de goede acceptatie door katten en de lange houdbaarheid. Het grootste nadeel is de prijs, die voor veel katteneigenaren te hoog is. Desondanks is het een product dat zeker het overwegen waard is als mijn kat urinewegproblemen heeft.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. Royal Canin Kitten - Kittenvoer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Kitten - Kittenvoer

  • list plusBevordert evenwichtige ontwikkeling
  • list plusOndersteunt de natuurlijke weerstand
  • list plusVermindert geur van ontlasting

  Nadelen Royal Canin Kitten - Kittenvoer

  • list plusKan wat duur zijn

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.35
  Functionaliteit
  7.25
  Gebruiksgemak
  8.11
  Ik ben dol op het Royal Canin Kitten - Kittenvoer! Het is precies wat mijn kittens nodig hebben tijdens hun tweede groeifase. Dit voer is speciaal ontwikkeld om hun tandjes en tandvlees te beschermen, zodat ze geen last krijgen van vervelende mond- en gebitsproblemen. Daarnaast is het voer aangepast aan hun veranderende spijsvertering, zodat ze steeds beter belangrijke voedingsstoffen kunnen opnemen, zoals zetmeel.

  Wat ik echt geweldig vind aan dit voer, is dat het zorgt voor een gebalanceerde ontwikkeling. Het helpt mijn kittens met een veilige spijsvertering, beschermt hun darmwand en zorgt ervoor dat ze alle eiwitten optimaal kunnen opnemen. En alsof dat nog niet genoeg is, bouwt het voer ook nog eens hun natuurlijke weerstand op. Dat komt door een speciaal complex van antioxidanten en Manno-Oligo-Sachariden, die de aanmaak van antistoffen stimuleren. Superbelangrijk!

  Maar er is meer. Het Royal Canin Kitten - Kittenvoer vermindert ook nog eens de geur van de ontlasting. Hoe? Door het hoge gehalte aan L.I.P.-eiwitten, die voor meer dan 90% verteerbaar zijn. Dat betekent dus dat mijn kattenbak lekker fris en schoon blijft. En dat is een hele opluchting, als je het mij vraagt. 😉

  Het voer is samengesteld met onder andere gevogelte-eiwit, rijst, dierlijk vet, maïs en plantaardige proteïne-isolaat. En het bevat ook nog eens belangrijke toevoegingsmiddelen, zoals vitamine A, vitamine D3, ijzer, jodium, koper, mangaan en zink. Alles wat mijn kleintjes nodig hebben voor een gezonde start!

  Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over dit voer. Andere gebruikers zijn er ook helemaal weg van! Ze merken op dat het zorgt voor een zijdezachte vacht, sterke tandjes en superenergieke kittens. En wat helemaal top is, is dat de ontlasting bijna niet stinkt in vergelijking met andere voeders. Dat is toch geweldig?

  En laten we het ook even hebben over de goede service van Bol.com. Een gebruiker noemt zelfs hun kat, James, die de brokjes heerlijk vindt. Dus ook het 'teveeletenbestaatniet-monster' is fan! Een andere gebruiker noemt het voer zelfs magisch, omdat het de vacht van hun zieke kat heeft hersteld en haar weer speels heeft gemaakt. Dat is toch geweldig om te horen?

  Ja, ik weet dat het voer misschien iets duurder is dan andere opties, maar geloof me, het is elke cent waard. Het Royal Canin Kitten - Kittenvoer is gewoon de beste keuze voor mijn kittens in hun tweede groeifase. Het zorgt voor een evenwichtige ontwikkeling, ondersteunt hun natuurlijke weerstand en vermindert de geur van de ontlasting. En de gebruikers zijn het met me eens - hun kittens zijn gezond en vol energie dankzij dit voer. Dus ja, ik kan het zeker aanbevelen!

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Royal Canin Sterilised 37

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Sterilised 37

  • list plusHelpt om het ideale gewicht van de kat te behouden
  • list plusBevat specifieke voedingsstoffen voor gezonde urinewegen
  • list plusVerrijkt met L-carnitine voor behoud van spiermassa

  Nadelen Royal Canin Sterilised 37

  • list plusGeen maatbekertje bij de zak om het voer af te meten

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.69
  Functionaliteit
  7.47
  Gebruiksgemak
  6.74
  Recensie: Royal Canin Sterilised 37 - Kattenvoer - 4 kg

  Ik ben echt dol op Royal Canin Sterilised 37! Als eigenaar van een gesteriliseerde kat wil ik alleen het beste voor mijn huisdier en dit voer biedt precies dat. Na een castratie of sterilisatie heeft een kat een speciale voeding nodig en deze brokken zijn erop gericht om aan die behoeften te voldoen.

  Een van de geweldige eigenschappen van dit voer is dat het helpt om het ideale gewicht van je kat te behouden. Na een castratie of sterilisatie heeft een kat minder energie nodig, dus het is belangrijk om voer te geven dat hiermee rekening houdt. Royal Canin Sterilised 37 bevat speciale voedingsstoffen die je kat helpen om een gezond gewicht te behouden. Daarnaast ondersteunt het de gezonde urinewegen van je kat door de juiste hoeveelheid mineralen.

  Deze brokken zijn verrijkt met L-carnitine, wat helpt om de spiermassa van je kat te behouden. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat je kat zich verzadigd voelt en haar spieren gezond blijven. Dit is vooral belangrijk voor gesteriliseerde katten, omdat ze vatbaarder kunnen zijn voor gewichtstoename.

  Wat Royal Canin onderscheidt van andere merken is de kwaliteit en het uitgebreide kwaliteitscontroleproces. Ze zijn echt toegewijd aan het leveren van voeding die voldoet aan de specifieke behoeften en levensstijl van je kat. Daarom kun je erop vertrouwen dat je kat een complete en uitgebalanceerde voeding krijgt.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Mensen merken op dat hun katten dol zijn op dit voer en dat het helpt om hun gewicht onder controle te houden. Sommige gebruikers vinden het ook handig dat er een grotere zak verkrijgbaar is, zodat ze er langer mee kunnen doen. Het enige kleine minpuntje is dat er geen maatbekertje bij de zak zit om het voer af te meten.

  Al met al is Royal Canin Sterilised 37 een geweldige keuze voor eigenaren van gesteriliseerde katten. Het biedt een complete en uitgebalanceerde voeding die helpt om het ideale gewicht van je kat te behouden. De kwaliteit en het uitgebreide kwaliteitscontroleproces van Royal Canin zorgen ervoor dat je kat alleen het beste krijgt. Hoewel sommige gebruikers het ontbreken van een maatbekertje als onhandig ervaren, zijn de meeste gebruikers erg tevreden met dit voer.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenbrokken. Er zijn namelijk 1950 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!