Bestenu

Beste gashaarden - dec. 2022

Met meer dan 16 gashaarden op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste gashaarden in een handige lijst
01Score: 9.8
Blumfeldt Isaris gashaard, terrasverwarming & haarden 40.000BTU/13kW, haard met afdekking, rvs brander, terrasverwarmer gas
Blumfeldt Isaris gashaard, terrasverwarming & haarden 40.000BTU/13kW, haard met afdekking, rvs brander, terrasverwarmer gas
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Trend24 Tafelhaard
Trend24 Tafelhaard
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Putdekselhaak 100cm DeWit
Putdekselhaak 100cm DeWit
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Blumfeldt Vitina gashaard
Blumfeldt Vitina gashaard
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
Trend24 Tafelhaard
Trend24 Tafelhaard
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
Sunwood/gashaard/ matzwart/ stijlvol en sfeervol
Sunwood/gashaard/ matzwart/ stijlvol en sfeervol
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.8
Smeg (P23CL) luxe afvoerloze gashaard
Smeg (P23CL) luxe afvoerloze gashaard
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Blumfeldt Pilos gashaard
Blumfeldt Pilos gashaard
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Blumfeldt Anafi gashaard 40.000 BTU/13 kW
Blumfeldt Anafi gashaard 40.000 BTU/13 kW
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Blumfeldt Vitina gashaard
Blumfeldt Vitina gashaard
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Gashaard Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Met een gashaard haal je de warmte en gezelligheid in je woonkamer of op je terras. Zo geniet je niet alleen van een verlichte omgeving, maar houdt het de ruimte ook verwarmd en aangenaam. In deze koopgids vind je de beste gashaard!

Heeft de gashaard nog toekomst?

De gashaard heeft zeker nog een toekomst!

Nederland moet volgens de regels in 2050 van het aardgas af zijn. In deze tijd stappen steeds meer huishoudens over op elektrische oplossingen, maar het duurt nog even voordat we echt geen toegang meer hebben tot gas. Met nog zo'n 30 jaar voor je, geniet je nog een lange tijd van een gashaard. 

Mocht je geen toegang meer hebben tot gas, dan is het vaak mogelijk je gashaard om te bouwen naar een ander type haard met een andere brandstof. 

Een andere optie is om de gashaard aan te sluiten op losse flessen met propaangas. Voor wat kleinere gashaarden met minder verbruik, zijn gasflessen een toekomstbestendige optie.

Wat is de levensduur van een gashaard?

Een gashaard gaat gemiddeld zo'n 15 tot 25 jaar mee. Uiteraard geldt hierbij: hoe beter de kwaliteit en het onderhoud, hoe langer je van je gashaard kunt genieten. Houd daarom de volgende zaken in gedachten:

  • Maak, indien aanwezig, het glas regelmatig schoon. Verwijder zo mogelijk de glasplaat alvorens je aan de klus begint en plaats hem weer terug zodra het glas volledig is opgedroogd. Dit voorkomt beschadigingen.
  • Maak de binnenkant van de gashaard minstens 2 keer per jaar schoon. Zorg altijd eerst dat de gashaard volledig is afgekoeld en uit staat! Haal daarna het oppervlakkige vuil weg. Dit kun je het beste doen met een stofzuiger. Zorg dat je eventuele haardsteentjes niet opzuigt! 
  • Maak de kolen/houtblokken schoon. Deze dienen voor de sier, maar moeten je met enige regelmaat afborstelen. Gebruik geen vloeistof of schoonmaakmiddel voor deze taak! Dit kan reageren met het gas van de gashaard en zorgt voor schade.
  • Bel je fabrikant! Sommige fabrikanten bieden een speciaal servicepakket bij de aanschaf van een gashaard. Het onderhoud ligt dan in handen van een expert. Dit bespaart je veel gedoe en is veel veiliger. 

Kan een gashaard omgebouwd worden?

Ja, in veel gevallen kan een gashaard omgebouwd worden. Mocht je dus in de toekomst van het gas af moeten, is er geen man overboord! Er zijn veel mogelijkheden voor het ombouwen van een gashaard. 

Afhankelijk van je wensen moet het een en ander worden aangepast voor een ombouw naar een elektrische haard, houtkachelof propaangashaard

Check altijd goed of je beoogde gashaard een rookkanaal of schoorsteen nodig heeft. Wanneer je deze al hebt, geeft dit je veel meer ombouwopties voor in de toekomst. Voor een houtkachel is een rookkanaal namelijk wel degelijk noodzakelijk. 

Wil je van je gashaard af? Dan raad ik je aan voor eenelektrische kachel te kiezen. Het omzetten van je gashaard naar een elektrische haard is namelijk een relatief makkelijke overgang, omdat deze in vrijwel elke haardplek in te passen is. Daarnaast heeft een elektrische haard geen rookkanaal nodig!

Het ombouwen van een gashaard is nogal een technisch gebeuren, waarbij veiligheid belangrijk is. Laat dit dus altijd over aan een specialist! 

Sommige fabrikanten hanteren een ombouwgarantie. Zit dit niet bij je gashaard inbegrepen? Verwacht dan minstens 3000 euro uit te geven aan de ombouw. 

Is een gashaard duur in gebruik?

Er zijn veel factoren die de periodieke kosten van je gashaard bepalen. Hoeveel je kwijt bent aan stookkosten van een gashaard is afhankelijk van enkele zaken:

  • De grootte van de ruimte. Hoe groter de te verwarmen ruimte, hoe meer je kwijt bent aan stookkosten.
  • Hoe goed je woning geïsoleerd is. Hoe beter de isolatie van je woning, hoe beter de warmte blijft hangen, en hoe minder je hoeft te stoken. 
  • Je stookgedrag. Hoe vaker je de gashaard gebruikt en hoe hoger je de gashaard zet, hoe hoger de stookkosten. 
  • De gasprijzen.
  • De efficiëntie van de haard.

Een gashaard gebruikt gemiddeld zo'n1 kuub aan gas per uur. In het geval van hoge gasprijzen kost dit ongeveer € 2,97 per uur. Uiteraard mag je hier nog de kosten aftrekken die je bespaart op het gebruik van je cv-ketel

Heb je de gashaard een dagje aanstaan? Dan lopen de kosten behoorlijk op. Kies daarom een zo zuinig mogelijke haard en wees spaarzaam in het gebruik

Hoeveel warmte geeft een gashaard af?

Naast het verhogen van de sfeer, kan een gashaard de temperatuur flink doen oplopen. De hoeveelheid warmte die een gashaard afgeeft, heeft te maken het met vermogen. Vermogen wordt aangegeven in kilowatt (kW). Hoe hoger het aantal kW, hoe meer warmte een gashaard in principe afgeeft. 

Een woonkamer van gemiddelde grootte wordt goed verwarmd met een gashaard met een vermogen van 3 à 4 kW. Is je woonkamer groter dan gemiddeld? Dan heeft je gashaard wat meer vermogen nodig om de hele ruimte te verwarmen. 

Vanzelfsprekend zullen kleinere, goed geïsoleerde ruimten sneller verwarmd worden. Een gashaard met minder vermogen dan 3 kW volstaat dan.  

Meestal zijn gashaarden instelbaar op vlamhoogte, waarmee je de warmteafgifte zelf kunt aanpassen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige gashaard ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste gashaard ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over gashaarden, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle gashaarden die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke gashaarden het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van gashaarden stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste gashaarden in een handige lijst

1 - Blumfeldt Isaris gashaard, terrasverwarming & haarden 40.000BTU/13kW, haard met afdekking, rvs brander, terrasverwarmer gas

Loading..
Ga naar laagste prjis

DECORATIEF: Met de aparte decoratieve blumfeldt Isaris gashaard vuurtafel kun je in je tuin een heerlijk romantische vuurschaal installeren die in een handomdraai in een rustieke tuintafel verandert. ROBUUUST: Hiervoor wordt de robuuste gashaard outdoor geleverd met een bijpassend, stevig deksel in hout-look. Als je het precies passende deksel eraf neemt, zie je een open haard waarin verwarmende vlammen van natuurlijke lavastenen flikkeren. PURE ROMANTIEK EN AANGENAME WARMTE: De stalen brander van de gashaard outdoor in het midden van de met lavastenen gevulde vuurschaal verwarmt met een warmtevermogen tot 40.000 BTU (13 kW) flink. SMART: Daardoor kun je zelfs op koele avonden in de tuin of op het terras uitgebreid genieten en daarbij een zeer natuurlijke warmte voelen. Je kunt de Isaris haard outdoor van blumfeldt laten branden met butaan- of propaangas. ONGECOMPLICEERD: Daarvoor adviseren we een standaard gasfles van 4,5 tot 15 kg die je vrijstaand in de buurt kunt plaatsen en door de lange slang met drukregelaar heel ongecompliceerd aan je haard kunt aansluiten. Eigenschappen: Body gemaakt van brandwerend polystone met houtlook deksel Romantische vuurschaal met centrale vlam in lavastenen Inclusief gasslang en drukregelaar Incl. regenbescherming Vermogen: max. 40.000 BTU / 13 kW Geschikte gassen: G30-butaan of G31-propaangas bij 50 mbar Elektrische ontsteking Frontfitting voor temperatuurregeling Automatische veiligheidsuitschakeling Roestvrijstalen brander Kan als tuintafel met hoes gebruikt worden Geschikt voor gasflessen van 4,5 tot 15 kg vulgewicht (niet meegeleverd) Gasfles moet vrijstaand worden gemonteerd Leveringsomvang: 1 x gashaard 1 x gasslang 1 x drukregelaar 1 x lavastenen 1 x regenhoes Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Algehele afmetingen: ca. 58,5 x 33,5 x 59 cm (BxHxD) Afmetingen deksel: ca. 58,8 x 2 x 59 cm (BxHxD) Afmetingen schouw: ca. 40 x 6 x 40 cm (BxHxD) Afmetingen brander: ca. 24,5 cm (Ø) Lengte gasslang: ca. 270 cm Totaal gewicht: ca. 25kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Trend24 Tafelhaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Algemene omschrijving: Onze bio-ethanol tafelhaard zorgt voor een aangename en gezellige sfeer, ongeacht uw interieurstijl. Deze exclusieve en elegante draagbare open haard geeft uw interieur een bijzondere charme. Het is heel gemakkelijk te monteren en te gebruiken. De haard vereist geen installatie of constructie, dus geen ventilatie, elektrische of gasaansluiting om het te laten werken. De tafelhaard is dus perfect voor het creëeren van een stukje charme, elegantie, luxe en romantiek. Details: Romantische en elegante sfeer Productafmetingen (LxBxH): 35 x 18,2 x 14,6 cm De carrosserie is gemaakt van gepoedercoat, roestvast en koudgewalst staal en de platen zijn gemaakt van hittebestendig glas Haardbehuizing, roestvrijstalen brander en blusgereedschap zijn bij de levering inbegrepen Technische informatie: Totale productafmetingen (LxBxH): 35 x 18,2 x 14,6 cm Materiaal: behuizing van gepoedercoat, roestvast en koudgewalst staal De kleur zwart Leveringsomvang: 1 x TSKM03 tafelhaard, inclusief: 1 x haardbehuizing 1 x RVS brander 1 x zaklamp houder 2 x glasruit 1 x wisgereedschap 1 x gebruikershandleiding in (EN / FR / DE / ES / IT) Notitie: Het is niet mogelijk om onze producten op de eilanden te bezorgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Putdekselhaak 100cm DeWit

Loading..
Ga naar laagste prjis

Putdekselhaak / puthaak met gesmede gebogen en geharde punt. De lengte is 100cm. Oerdegelijk Nederlands fabrikaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Blumfeldt Vitina gashaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de ongewone decoratieve blumfeldt Vitina gashaard plaatst u een heerlijk romantische vuurschaal in uw tuin, die in een handomdraai verandert in een stoer tuintafeltje. Hiervoor wordt de robuuste gashaard geleverd met een bijpassend, stevig deksel in houtlook. Als u het precies passende deksel eraf neemt, ziet u een open haard, waarin verwarmende vlammen van natuurlijke lavastenen flikkeren. Pure romantiek en aangename warmte: De stalen brander in het midden van de vuurschaal gevuld met lavastenen verwarmt de omgeving met een warmtevermogen tot 40.000 BTU (13 kW). Zo kunt u zelfs op koele avonden in de tuin of op het terras genieten en een heel natuurlijke warmte voelen. U kunt de Vitina gashaard van blumfeldt verwarmen met butaan- of propaangas. Wij raden een standaardgasfles van 4,5 tot 15 kg aan, die u vrijstaand in de buurt kunt plaatsen en eenvoudig met de lange slang met drukregelaar kunt aansluiten op uw haard. U kunt alles gemakkelijk regelen op het bedieningspaneel aan de voorkant, de elektronische ontsteking en de automatische uitschakeling bieden u een grote mate van veiligheid. Krachtige gashaard voor romantiek en natuurlijke warmte in buitenoases: De blumfeldt Vitina gashaard combineert rustieke schoonheid met handige functionaliteit. Productdetails Top features: Vurige buitenromantiek: verwarmende gashaard met aparte gastoevoer Sterke warmte: centrale vlam met een warmtevermogen tot 40.000 BTU/13 kW Deksel in houtlook: snel te veranderen in stoer tafeltje Elektrische ontsteking: traploze temperatuurregeling en veiligheidsuitschakeling Onmiddellijke ontsteking: snelle aansluiting van gasslang met drukregelaar Natuurlijke warmte: door ingebedde vlam in echte lavastenen Alles inbegrepen: inclusief regenhoes, gasslang en lavastenen Eigenschappen: Body van vuurvast polystone met deksel in houtlook Romantische vuurschaal met centrale vlam in lavastenen Incl. gasslang en drukregelaar Incl. regenhoes Vermogen: max. 40.000 BTU/13 kW Geschikte gassen: G30 butaan- of G31 propaangas bij 50 mbar Elektrische ontsteking Bedieningspaneel aan de voorzijde voor temperatuurregeling Automatische veiligheidsuitschakeling Roestvrijstalen brander Kan met deksel gebruikt worden als tuintafeltje Geschikt voor gasflessen met een vulgewicht van 4,5 tot 15 kg (niet bij de levering inbegrepen) Gasfles moet vrijstaand worden geïnstalleerd Omvang levering: 1x gashaard 1x gasslang 1x drukregelaar 1x lavastenen 1x regenhoes Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Totale afmetingen: ca. 58,5 x 37 cm (Ø x h) Afmetingen deksel: ca. 58,8 x 3,5 (Ø x h) Afmetingen haard: ca. 34 cm (Ø) Afmetingen brander: ca. 20 cm (Ø) Lengte van de gasslang: ca. 270 cm Totaal gewicht: ca. 25 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Trend24 Tafelhaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Algemene omschrijving: Onze bio-ethanol tafelhaard zorgt voor een aangename en gezellige sfeer, ongeacht welk interieur je wilt ontwerpen. Deze exclusieve en elegante draagbare open haard geeft uw interieur een bijzondere charme. Het is heel gemakkelijk te monteren en te gebruiken. De haard vereist geen installatie of constructie, b.v. geen schoorsteen, ventilatie, elektrische of gasaansluiting om het te laten werken. Details: Romantische en elegante sfeer De carrosserie is gemaakt van gepoedercoat, roestvrij en koudgewalst staal en de platen zijn van hittebestendig glas Haardbehuizing, roestvrijstalen brander en blusgereedschap zijn bij de levering inbegrepen Technische informatie Totale productafmetingen (LxBxH): 24,50 x 20,50 x 28 cm Materiaal:behuizing van gepoedercoat, roestvast en koudgewalst staal Ruiten van glas De kleur zwart Leveringsomvang 1 x tafelhaard TSKM01 inclusief: 1 x haardbehuizing 1 x RVS brander 1 x zaklamp houder 4 x glasruit 1 x wisgereedschap 1 x 0,5 kg witte stenen 1 x gebruikershandleiding in (EN / FR / DE / ES / IT) Notitie: Het is niet mogelijk om onze producten op de eilanden te bezorgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Sunwood/gashaard/ matzwart/ stijlvol en sfeervol

Loading..
Ga naar laagste prjis

Prachtige, stijlvolle gashaard in antraciet/zwarte kleur, exclusief hoes Afmetingen 126 x 42 x 42 cm / Vermogen 5,0 kW De voordelen van deze prachtige gashaard zijn: -Vuur op tafelhoogte waardoor u prachtig kunt kijken in het vlammenspel en weg kunt dromen -360 graden design; vanuit elke hoek goed en mooi te zien -Geeft erg veel warmte zodat u s’avonds lang kunt buiten zitten -Door de vier wielen gemakkelijk en overal te plaatsen -Propaan LPG – 5KW -Brandt 35 uren op een volle gasfles (10kg) -Zeer geschikt voor toepassing in de horeca; langer op een verwarmd terras verblijven betekent meer omzet! -Geproduceerd in Nederland – Met veiligheidsglas – Inclusief wielenset (los geleverd) – drukregelaar (CE) – propaanslang CE-gecertificeerd door KIWA Prijs is exclusief gasfles

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Smeg (P23CL) luxe afvoerloze gashaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Smeg luxe afvoerloze gashaard, RVS Geen schoorsteen of rookkannaal nodig. - Zonder rookkanaal - Minimale opstellingsruimte: 23 m³ - Gasgroep: G25 aardgas CAT I2L - Vereiste ventilatie: 100 cm² - Gasinlaat: 8 mm - Piezo-vonk ontsteking - Sensor voor zuurstoftekort - Vlambeveiliging - Inlaatdruk 2,0 mbar) 25 mbar - Min. vermogen: 0,92 kW (bruto), 0,83 kW (netto) - Max. vermogen: 1,85 kW (bruto), 1,66 kW (netto) - Max. gasstroom: 0,20 m³/u - Vermogen waakvlam: 166 W (bruto), 150 W (netto) Afmetingen (HxBxD): 590 x 526 x 149 mm. Voor €1023,- voor €495,-

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Blumfeldt Pilos gashaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de aparte blumfeldt Isaris blumfeldtPilos gashaard plaatst u een heerlijk romantische vuurschaal in uw tuin, die in een handomdraai kan worden omgebouwd tot tuintafel. Hiervoor wordt de robuuste gasverwarmer geleverd met een bijpassend, stevig deksel in houtlook. Als u het precies passende deksel eraf neemt, ziet u een open haard, waarin verwarmende vlammen van natuurlijke lavastenen flikkeren. Pure romantiek en aangename warmte: De stalen brander in het midden van de vuurschaal gevuld met lavastenen verwarmt met een warmtevermogen tot 40.000 BTU (13 kW). Hierdoor kunt u zelfs op koele avonden in de tuin of op het terras echt genieten en een heel natuurlijke warmte ervaren. U kunt de Pilos gashaard van blumfeldt verwarmen met butaan- of propaangas. Wij adviseren het gebruik van een standaardgasfles van 4,5 tot 15 kg, die u in de buurt van de haard plaatst en gemakkelijk kunt aansluiten op uw haard met behulp van de slang met drukregelaar. U kunt alles gemakkelijk regelen via het bedieningspaneel aan de voorkant. De elektronische ontsteking en de automatische uitschakeling bieden u veel veiligheid. Krachtige gashaard voor romantiek en natuurlijke warmtein buitenoases: De blumfeldt Pilos gashaard combineert rustieke schoonheid met handigefunctionaliteit. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: Vurige buitenromantiek: verwarmende gashaard met aparte gastoevoer Sterke warmte: centrale vlam met een warmtevermogen tot 40.000 BTU/13 kW Deksel in houtlook: snel om te bouwen tot een stoere tafel Elektrische ontsteking: traploze temperatuurregeling en veiligheidsuitschakeling Onmiddellijke ontsteking: snelle aansluiting van gasslang met drukregelaar Natuurlijke warmte: door ingebedde vlam in echte lavastenen Alles inbegrepen: inclusief regenhoes, gasslang en lavastenen Eigenschappen: Body van vuurbestendig polystone met deksel in houtlook Romantische vuurschaal met centrale vlam in lavastenen Incl. gasslang en drukregelaar incl. regenhoes Vermogen: max. 40.000 BTU/13 kW Geschikte gassen: G30 butaan- of G31 propaangas bij 50 mbar Elektrische ontsteking Fitting aan de voorzijde voor temperatuurregeling Automatische veiligheidsuitschakeling Roestvrijstalen brander Kan met deksel worden gebruikt als tuintafel Geschikt voor gasflessen met een vulgewicht van 4,5 tot 15 kg (niet bij de levering inbegrepen) Gasfles moet vrijstaand worden geïnstalleerd Omvang levering: 1x gashaard 1x gasslang 1x drukregelaar 1x lavastenen 1x regenhoes Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Totale afmetingen: ca. 58,8 x 37 cm (Ø x h) Afmetingen deksel: ca. 58,8 x 3,5 cm (Ø x h) Afmetingen haard: ca. 34 cm (Ø) Afmetingen brander: ca. 18 cm (Ø) Lengte van de gasslang: ca. 230 cm Totaal gewicht: ca. 22 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Blumfeldt Anafi gashaard 40.000 BTU/13 kW

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de decoratieve blumfeldt Anafi gashaard kunt u een heerlijk romantische vuur in uw tuin aansteken en tegelijkertijd een praktische tuintafel installeren. Het rustieke design in steendecor is betoverend en het perfect verzonken deksel van de eigenlijke haard maakt de exclusieve terrasverwarmer in een handomdraai om te bouwen tot een grote tafel of blad. Als u het precies passende deksel eraf neemt, ziet u een open haard, waarin verwarmende vlammen van natuurlijke lavastenen flikkeren. Pure romantiek en aangename warmte: De stalen brander in het midden van de vuurschaal gevuld met lavastenen verwarmt de omgeving met een warmtevermogen tot 40.000 BTU (13 kW). Zo kunt u zelfs op koele avonden in de tuin of op het terras genieten en een heel natuurlijke warmte voelen. U kunt de Andros Anafi gashaard van blumfeldt verwarmen met butaan- of propaangas. Wij raden een standaardgasfles van 4,5 tot 15 kg aan, die u vrijstaand in de buurt kunt plaatsen en eenvoudig met de lange slang met drukregelaar kunt aansluiten op uw haard. U kunt alles gemakkelijk regelen op het bedieningspaneel aan de zijkant, de elektronische ontsteking en de automatische uitschakeling bieden u een grote mate van veiligheid. Krachtige gashaard voor romantiek en natuurlijke warmte in buitenoases: De blumfeldt Anafi gashaard combineert rustieke schoonheid met handige functionaliteit. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: Vurige buitenromantiek: verwarmende gashaard met aparte gastoevoer Sterke warmte: centrale vlam met een warmtevermogen tot 40.000 BTU/13 kW Verzonken deksel: snel te veranderen in stoer tafeltje Elektrische ontsteking: traploze temperatuurregeling en veiligheidsuitschakeling Onmiddellijke ontsteking: snelle aansluiting van gasslang met drukregelaar Duurzaam: behuizing gemaakt van sterk materiaal in houtlook Natuurlijke warmte: door ingebedde vlam in echte lavastenen Alles inbegrepen: inclusief regenhoes, gasslang en lavastenen Eigenschappen: Body van vuurvast polystone met verzonken deksel Romantische vuurschaal met centrale vlam in lavastenen Rustiek ontwerp gemaakt van polystone in realistische steenlook Incl. gasslang en drukregelaar Incl. regenhoes Vermogen: max. 40.000 BTU/13 kW Geschikte gassen: G30 butaan- of G31 propaangas bij 50 mbar Elektrische ontsteking Bedieningspaneel voor temperatuurregeling aan de zijkant Automatische veiligheidsuitschakeling Roestvrijstalen brander Met deksel Geschikt voor gasflessen met een vulgewicht van 4,5 tot 15 kg (niet bij de levering inbegrepen) Gasfles moet vrijstaand worden geïnstalleerd Omvang levering: 1x gashaard 1x gasslang 1x drukregelaar 1x lavastenen 1x regenhoes Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Totale afmetingen: ca. 89,5 x 65,5 x 51 cm (b x h x d) Afmetingen deksel: ca. 61 x 2,5 x 31 cm (b x h x d) Afmetingen haard: ca. 59,5 x 4 x 29 cm (b x h x d) Lengte brander: ca. 38 cm Lengte van de gasslang: ca. 250 cm Totaal gewicht: ca. 41 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Blumfeldt Vitina gashaard

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de ongewone decoratieve blumfeldt Vitina gashaard plaatst u een heerlijk romantische vuurschaal in uw tuin, die in een handomdraai verandert in een stoer tuintafeltje. Hiervoor wordt de robuuste gashaard geleverd met een bijpassend, stevig deksel in houtlook. Als u het precies passende deksel eraf neemt, ziet u een open haard, waarin verwarmende vlammen van natuurlijke lavastenen flikkeren. Pure romantiek en aangename warmte: De stalen brander in het midden van de vuurschaal gevuld met lavastenen verwarmt de omgeving met een warmtevermogen tot 40.000 BTU (13 kW). Zo kunt u zelfs op koele avonden in de tuin of op het terras genieten en een heel natuurlijke warmte voelen. U kunt de Vitina gashaard van blumfeldt verwarmen met butaan- of propaangas. Wij raden een standaardgasfles van 4,5 tot 15 kg aan, die u vrijstaand in de buurt kunt plaatsen en eenvoudig met de lange slang met drukregelaar kunt aansluiten op uw haard. U kunt alles gemakkelijk regelen op het bedieningspaneel aan de voorkant, de elektronische ontsteking en de automatische uitschakeling bieden u een grote mate van veiligheid. Krachtige gashaard voor romantiek en natuurlijke warmte in buitenoases: De blumfeldt Vitina gashaard combineert rustieke schoonheid met handige functionaliteit. Productdetails Top features: Vurige buitenromantiek: verwarmende gashaard met aparte gastoevoer Sterke warmte: centrale vlam met een warmtevermogen tot 40.000 BTU/13 kW Deksel in houtlook: snel te veranderen in stoer tafeltje Elektrische ontsteking: traploze temperatuurregeling en veiligheidsuitschakeling Onmiddellijke ontsteking: snelle aansluiting van gasslang met drukregelaar Natuurlijke warmte: door ingebedde vlam in echte lavastenen Alles inbegrepen: inclusief regenhoes, gasslang en lavastenen Eigenschappen: Body van vuurvast polystone met deksel in houtlook Romantische vuurschaal met centrale vlam in lavastenen Incl. gasslang en drukregelaar Incl. regenhoes Vermogen: max. 40.000 BTU/13 kW Geschikte gassen: G30 butaan- of G31 propaangas bij 50 mbar Elektrische ontsteking Bedieningspaneel aan de voorzijde voor temperatuurregeling Automatische veiligheidsuitschakeling Roestvrijstalen brander Kan met deksel gebruikt worden als tuintafeltje Geschikt voor gasflessen met een vulgewicht van 4,5 tot 15 kg (niet bij de levering inbegrepen) Gasfles moet vrijstaand worden geïnstalleerd Omvang levering: 1x gashaard 1x gasslang 1x drukregelaar 1x lavastenen 1x regenhoes Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Totale afmetingen: ca. 58,5 x 37 cm (Ø x h) Afmetingen deksel: ca. 58,8 x 3,5 (Ø x h) Afmetingen haard: ca. 34 cm (Ø) Afmetingen brander: ca. 20 cm (Ø) Lengte van de gasslang: ca. 270 cm Totaal gewicht: ca. 25 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gashaarden. Er zijn namelijk 16 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste