Wat is de beste Stoomstrijkijzer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Stoomstrijkijzer is een lastige opgave. Wat is de beste Stoomstrijkijzer van 2024? Na het onderzoeken van 1421 Stoomstrijkijzers kwam de Philips 3000 series DST3011/20 als beste uit onze Stoomstrijkijzer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Stoomstrijkijzers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Stoomstrijkijzers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Stoomstrijkijzer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Stoomstrijkijzers

1Score: 9.6
Philips 3000 series DST3011/20
Beste stoomstrijkijzer
Philips 3000 series DST3011/20
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Braun TexStyle 3 SI3030PU
Braun TexStyle 3 SI3030PU
Braun
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Philips Azur GC4567/80 - Stoomstrijkijzer
Philips Azur GC4567/80 - Stoomstrijkijzer
Philips
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Philips EasySpeed GC1744/20 - Stoomstrijkijzer
Philips EasySpeed GC1744/20 - Stoomstrijkijzer
Philips
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Tefal Easygliss Plus FV5735
Tefal Easygliss Plus FV5735
Tefal
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Philips Steam&Go Plus GC365/80
Philips Steam&Go Plus GC365/80
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Auronic Kledingstomer Stoomapparaat Handstomer voor
Auronic Kledingstomer Stoomapparaat Handstomer voor
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Tomado TSH1201W Kledingstomer Handstomer
Tomado TSH1201W Kledingstomer Handstomer
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Philips 3000 series STH3000/20
Philips 3000 series STH3000/20
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Priston Kledingstomer stoomapparaat kleding
Priston Kledingstomer stoomapparaat kleding
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stoomtrijkijzer Koopgids

Strijken is een klus die niemand leuk vindt. Een goed stoomstrijkijzer maakt de klus niet leuker maar wel sneller en eenvoudiger. Lees hieronder waar je op let bij aankoop van een de beste stoomstrijkijzer.

Wat is het verschil tussen een stoomstrijkijzer en stoomgenerator?

In het kort: een stoomgenerator produceert meer stoom waardoor het strijken makkelijker en sneller gaat. Gemiddeld produceert een goede stoomgenerator stoomstoten tot wel 460 g/m. Een stoomstrijkijzer produceert stoomstoten van ongeveer 250 g/m. Daarnaast is het waterreservoir van een stoomgenerator veel ruimer waardoor je deze niet continue hoeft bij te vullen.

Een stoomgenerator is ideaal voor als je veel en regelmatig strijkt. Daarentegen is een stoomgenerator geen klein apparaat. Hij neemt veel ruimte in beslag. Het duurt ook langer om een stoomgenerator op te warmen en hij weegt meer dan een stoomstrijkijzer.

Een stoomstrijkijzer is ideaal voor als je niet elke dag strijkt. Je bergt deze gemakkelijk op en binnen een halve minuut is deze warm.

Hoe moet je strijken met een stoomstrijkijzer?

Controleer het strijkvoorschrift in je kleding en verwarm het strijkijzer voor. Zorg dat er voldoende water in het reservoir zit. De beste resultaten bereik je als je wasgoed vochtig is: daarom gebruik je stoom. Gebruik daarentegen niet teveel stoom, want je kunt niet strijken als je wasgoed nat is. Zitten er hardnekkige kreukels in je kleding? Gebruik dan een stoomstoot.

Heb je kleding met opdrukken of pailletten, strijk dan de binnenkant. De manier waarop je je wasgoed droogt, bepaalt ook hoe gemakkelijk je strijkklus is. Gebruik je een wasdroger, zorg dan dat je je was erop tijd uithaalt. Als je wasgoed te lang in de droger heeft gezeten, veroorzaakt dit hardnekkige kreukels.

Kreukels voorkom je door je wasgoed op lage temperatuur te drogen in de wasdroger. Beter nog is het laten drogen van je kleding aan de waslijn. Je klopt eerst je wasgoed uit, en vervolgens hang je het op. Zorg ervoor dat het zwaarste gedeelte van je kleding onderaan hangt.

Je kleding ophangen in de badkamer is ook een goed idee: door het rondhangende stoom na het nemen van een douche, verdwijnen de kreukels meestal zelf.

Hoe ontkalk ik een stoomstrijkijzer?

Door je stoomstrijkijzer regelmatig te ontkalken voorkom je veel problemen. Kalk voorkomen is zelfs nog beter dan het achteraf moeten verwijderen. Je voorkomt kalk door elke twee weken even je strijkijzer door te spoelen met water.

Elke maand ontkalk je je strijkijzer. Als je in een hardwater omgeving woont, doe je dit vaker. Hoe je je strijkijzer ontkalkt hangt af van welk merk en model je hebt. Op sommige strijkijzers zit een speciale reinigingsknop: dit wordt ook wel zelfreiniging genoemd.

Bij sommige stoomstrijkijzers haal je het verwarmingselement eruit en zet je dit een tijdje in azijn. Weer andere strijkijzers werken met antikalkstaafjes.

Welk water moet ik gebruiken voor mijn stoomstrijkijzer?

Je gebruikt gedemineraliseerd of gedestilleerd water in je strijkijzer. Dit water bevat geen kalk meer en is daardoor beter voor de onderdelen van je strijkijzer.

Welk stoomstrijkijzer is ideaal voor mij?

Welk stoomstrijkijzer ideaal is voor jou hangt af van jouw omstandigheden. Als je veel en bovendien regelmatig strijkt, dan wil je deze klus zo gemakkelijk mogelijk maken voor jezelf. Als je alleen af en toe een keertje strijkt, dan maakt het niet zoveel uit wat voor strijkijzer je hebt, zo lang deze het maar goed doet.

Als je veel strijkt, let dan op het gewicht van het strijkijzer. Je wilt geen pijn in je pols krijgen door een zwaar strijkijzer. Deze moet fijn in de hand liggen en licht van gewicht zijn. Let ook op de hoeveelheid stoom die het stoomstrijkijzer produceert. Hoe meer stoom deze produceert en hoe krachtig deze is, hoe sneller je door je strijk heen bent.

Daarnaast helpt een hoge stoomproductie bij hardnekkige kreukels.

Hoe heet wordt een strijkijzer?

De laagste temperatuur wordt vaak weergegeven door één stip: 110C graden. Twee stippen komt overeen met 150C graden en drie stippen staat gelijk aan 200C graden. Zorg ervoor dat je op de juiste temperatuur strijkt. Je vindt de richtlijnen voor de strijktemperaturen altijd in het label.

hero illustration

Hoe testen we Stoomstrijkijzers?

Om de beste Stoomstrijkijzer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Stoomstrijkijzer-test hebben we 1421 Stoomstrijkijzers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Stoomstrijkijzer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Stoomstrijkijzer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Stoomstrijkijzer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Stoomstrijkijzer in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1421 Stoomstrijkijzers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Stoomstrijkijzers in een handige lijst

1. Beste stoomstrijkijzer: Philips 3000 series DST3011/20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 3000 series DST3011/20

 • list plusKrachtige stoomstoot van 140 gram verwijdert hardnekkige kreuken
 • list plusContinue stoomproductie tot 30 g/min voor snelle en consistente stoom
 • list plusKeramische zoolplaat glijdt moeiteloos over stoffen en is eenvoudig schoon te houden

Nadelen Philips 3000 series DST3011/20

 • list plusSommige gebruikers ervaren problemen met het strijkijzer
 • list plusEen gebruiker vindt het strijkijzer niet goed werken voor dunne stoffen
 • list plusSnoer is te kort volgens een gebruiker

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
9.67
Het Philips 3000 series DST3011/20 - Stoomstrijkijzer is een krachtpatser die strijken een eitje maakt. Met een stoomstoot van 140 gram kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken moeiteloos verwijderen. Daarnaast produceert het continue stoom tot 30 g/min, wat ervoor zorgt dat kreuken sneller verdwijnen.

Wat dit strijkijzer echt bijzonder maakt, is de keramische zoolplaat. Deze glijdt soepel over stoffen zonder te plakken, is krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Dankzij het druppelstopsysteem hoef je je geen zorgen te maken over waterdruppels en vlekken tijdens het strijken. Strijken op de gewenste temperatuur wordt zo een fluitje van een cent.

Met de verticale stoomfunctie kun je kledingstukken en gordijnen opfrissen terwijl ze aan de hanger hangen. Geen gedoe met een strijkplank! En met de Triple Precision-voorkant kun je zelfs de moeilijkste plekjes strijken, zoals knopen en plooien.

Met een waterreservoir van 300 ml hoef je tijdens het strijken minder vaak bij te vullen. Dat betekent meer kleren in één keer strijken. Met een vermogen van 2100 W warmt het strijkijzer snel op en levert het krachtige prestaties. Binnen 35 seconden is het klaar voor gebruik.

De gebruikers zijn over het algemeen tevreden met het Philips 3000 series DST3011/20 - Stoomstrijkijzer. Ze vinden het een geweldig strijkijzer dat doet wat het belooft. Het is licht en gemakkelijk in gebruik. En voor de prijs vinden ze het een goede koop.

Maar er zijn ook een paar negatieve beoordelingen. Eén gebruiker vindt het strijkijzer niet goed werken en noemt het zelfs een "ding van niks". Het lukt volgens deze persoon niet eens om een dun baby-ledikantlakentje kreukvrij te krijgen. En het snoer is volgens deze gebruiker te kort. Deze persoon raadt het strijkijzer niet aan.

Over het algemeen is de Philips 3000 series DST3011/20 - Stoomstrijkijzer een goed strijkijzer met krachtige prestaties. Het heeft handige functies zoals een verticale stoomfunctie en een Triple Precision-voorkant. Met het waterreservoir van 300 ml hoef je minder vaak bij te vullen. Maar let wel op de negatieve beoordelingen waarin gebruikers problemen ervaren. Neem deze feedback mee bij het maken van je beslissing. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Braun TexStyle 3 SI3030PU

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Braun TexStyle 3 SI3030PU

 • list plusKrachtige strijkprestaties
 • list plusSnel opwarmen en klaar voor gebruik
 • list plusGebruiksvriendelijk en lichtgewicht

Nadelen Braun TexStyle 3 SI3030PU

 • list plusGeen automatische functies voor strijken

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.05
Functionaliteit
9.08
Gebruiksgemak
9.9
Ik ben de Braun TexStyle 3 SI3030PU, een krachtig strijkijzer dat perfect is voor alle strijkklussen. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut en een stoomstoot van 140 gram per minuut, verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos uit je kleding. En het beste gedeelte? Ik warm binnen een minuut op, dus je kunt snel even dat shirtje strijken voordat je het aantrekt. ⚡️

Wat mij onderscheidt van andere strijkijzers is mijn 3D-strijkzool. Hierdoor kan ik in alle richtingen strijken, zelfs achterwaarts! Mijn FreeGlide 3D SuperCeramic strijkzool heeft een afgeronde vorm, waardoor ik moeiteloos over knopen, zakken en ritsen kan glijden. En dankzij het krasbestendige materiaal ben ik ook nog eens super duurzaam.

Ik ben ook perfect voor het strijken van overhemden. Met mijn krachtige stoom kom ik namelijk tot in de punt van het strijkijzer, zodat je gemakkelijk boorden en de ruimtes rondom knopen kunt strijken. En met een vermogen van 2.300 Watt ben ik in slechts 35 seconden opgewarmd. Snelheid is mijn tweede naam!

Mijn gebruikers zijn ontzettend tevreden over mijn prestaties. Ik strijk glad en ben snel warm, waardoor je in een mum van tijd klaar bent met je strijkwerk. Sommige mensen vergelijken me zelfs met Iron Man! Daarnaast ben ik ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, met een duidelijke handleiding en handige tips om me kalkvrij te houden. En dankzij mijn lichte gewicht en handige bedieningsknoppen kun je moeiteloos met me werken.

Maar ik moet wel eerlijk zijn, ik kan het strijken niet helemaal van je overnemen. Je zult nog steeds zelf moeten strijken. Maar geloof me, met mijn kracht en gebruiksvriendelijkheid maak ik het een stuk aangenamer en sneller voor je. Dus als je op zoek bent naar een krachtig en gebruiksvriendelijk strijkijzer, dan ben ik de perfecte keuze voor jou. Ik kan moeiteloos alle kreukels verwijderen, zelfs op lastige plekken. En met mijn snelle opwarmingsvermogen en grote waterreservoir maak ik het strijken efficiënt en gemakkelijk. Dus waar wacht je nog op? Laten we die kreukels samen aanpakken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Philips Azur GC4567/80 - Stoomstrijkijzer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Azur GC4567/80 - Stoomstrijkijzer

 • list plusKrachtige en efficiënte stoomprestaties

Nadelen Philips Azur GC4567/80 - Stoomstrijkijzer

 • list plusVereist voorzichtigheid bij het vullen van water

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
9.27
Ik ben enthousiast om het Philips Azur GC4567/80 Stoomstrijkijzer te introduceren, een krachtige en efficiënte tool voor moeiteloos kreukelvrij strijken. Met een continue stoomproductie tot 50 g/min en een stoomstoot tot 250 g, dringt de stoom diep door in de stoffen voor een snelle en effectieve strijkervaring. De SteamGlide-zoolplaat zorgt voor soepel glijden en is bijzonder krasbestendig, waardoor het strijken gemakkelijk en zorgeloos verloopt.

Mijn favoriete eigenschap van de Philips Azur GC4567/80 is het snelle kalkverwijderingssysteem, waarmee kalk eenvoudig wordt afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. Dit zorgt voor langdurige stoomprestaties en geweldige resultaten op lange termijn. Bovendien kan de houder met Quick Calc Release in minder dan 15 seconden worden verwijderd en geleegd, wat het onderhoud van het strijkijzer aanzienlijk vereenvoudigt.

Met een vermogen van 2600 W zorgt het strijkijzer voor snelle opwarming en krachtige prestaties, waardoor je snel klaar bent met strijken. De geïntegreerde functies zoals de mogelijkheid om het stoomniveau op het handvat te selecteren, het druppelstopmechanisme en het gebruiksvriendelijke kalkbeheer maken het apparaat zeer handig in gebruik.

De Philips Azur GC4567/80 is geschikt voor alle strijkbare stoffen en biedt een glijprestatie van 3 sterren, wat duidt op moeiteloos glijden over verschillende soorten stoffen. Bovendien is de zoolplaat bestand tegen krassen en is het strijkijzer geschikt voor kraanwater, waardoor het onderhoud en gebruiksgemak worden geoptimaliseerd.

Hoewel de Philips Azur GC4567/80 indrukwekkende functionaliteiten biedt, is het belangrijk op te merken dat het strijkijzer voorzichtigheid vereist bij het vullen van water, aangezien het water snel kan overkoken en spatten kan veroorzaken.

In vergelijking met andere stoomstrijkijzers valt de Philips Azur GC4567/80 op door zijn snelle kalkverwijderingssysteem, krachtige stoomprestaties en duurzame SteamGlide-zoolplaat. Deze eigenschappen maken het strijkijzer ideaal voor huishoudens die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare strijkresultaten op lange termijn.

Al met al biedt de Philips Azur GC4567/80 Stoomstrijkijzer een uitstekende combinatie van kracht, gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elk huishouden. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Philips EasySpeed GC1744/20 - Stoomstrijkijzer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips EasySpeed GC1744/20 - Stoomstrijkijzer

 • list plusEenvoudig en effectief strijken met vier stoominstellingen
 • list plusGrote hoeveelheid stoom om hardnekkige kreukels te verwijderen
 • list plusNiet-plakkende zoolplaat voor soepel strijken over alle stoffen

Nadelen Philips EasySpeed GC1744/20 - Stoomstrijkijzer

 • list plusWaterlekkageprobleem bij de vulopening

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.84
Ik ben de Philips EasySpeed GC1744/20, het stoomstrijkijzer dat jouw strijkervaring eenvoudig en effectief maakt. Met mijn vier stoominstellingen zorg ik voor de beste strijkresultaten. Ik produceer een krachtige stoomstoot om hardnekkige kreukels te verwijderen en mijn niet-plakkende zoolplaat glijdt soepel over alle stoffen. Daarnaast heb ik een handige Calc Clean-functie voor langdurige goede prestaties.

Ik ben ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten. Mijn waterreservoir heeft een capaciteit van 220 ml, zodat je lange strijkbeurten kunt doen zonder steeds bij te vullen. Mijn grotere zoolplaat zorgt ervoor dat je meer stof in één keer kunt strijken en mijn Triple Precision-voorkant helpt je zelfs de lastigste plekjes te bereiken. Dankzij de bredere opening is het bijvullen van water een fluitje van een cent.

Ik, de Philips EasySpeed GC1744/20, lever effectieve resultaten. Mijn geïntegreerde waterspoeier maakt het textiel gelijkmatig vochtig, waardoor je kreuken gemakkelijker kunt gladstrijken. Met mijn stoomstoot tot 90 g kunnen zelfs de meest hardnekkige kreuken worden verwijderd en mijn continue stoom tot 25 g/min zorgt voor optimaal kreuken verwijderen. Met mijn vermogen tot 2000 W heb ik een constante hoge stoomproductie.

Ik heb ook een aantal handige extra functies. Mijn Triple Precision-voorkant heeft een spitse voorkant, een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp van de neus. Hierdoor kun je zelfs de lastigste plekken strijken, zoals rond knopen en tussen plooien. Met mijn Calc Clean-schuifknop kun je eenvoudig kalkaanslag verwijderen. En mijn geïntegreerde watersproeier zorgt voor een fijne nevel die de stof gelijkmatig bevochtigt.

Ik, de Philips EasySpeed GC1744/20, heb een snoerlengte van 1,9 meter en warm in slechts 30 seconden op. Met mijn stoomstoot van 90 gram en een watercapaciteit van 220 ml kun je efficiënt strijken zonder steeds bij te vullen.

Gebruikersreviews laten zien dat ik goed strijk en snel kreukels glad krijg. Er wordt echter genoemd dat er water lekt uit de vulopening aan de voorkant, wat als hinderlijk kan worden ervaren tijdens het strijken.

Al met al ben ik, de Philips EasySpeed GC1744/20, een geweldig strijkijzer dat boven verwachting goed strijkt. Ik heb handige functies zoals een niet-plakkende zoolplaat en een Calc Clean-functie. Ik ben licht van gewicht en bied een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel is het waterlekkageprobleem bij de vulopening. Als je op zoek bent naar een strijkijzer dat snel en effectief kreukels verwijdert, ben ik een uitstekende keuze. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs

5. Tefal Easygliss Plus FV5735

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Easygliss Plus FV5735

 • list plusKrachtig en efficiënt met een vermogen van 2500 Watt
 • list plusGrote waterreservoir voor ononderbroken strijken
 • list plusVerticale stoomfunctie voor veelzijdig gebruik

Nadelen Tefal Easygliss Plus FV5735

 • list plusDonkere kleur waterreservoir kan lastig af te lezen zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.13
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
9.11
Ik ben dol op het Tefal Easygliss Plus FV5735 stoomstrijkijzer! Met een vermogen van 2500 Watt en een continue stoomafgifte van 45 gram per minuut, kan ik zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos gladstrijken. En met de stoomstootfunctie van 220 gram per minuut, kan ik zelfs de lastigste kreuken aan.

De Durilium Airglide Technology strijkzool zorgt voor uitstekend glijvermogen, waardoor ik soepel over verschillende stoffen kan glijden. En het grote waterreservoir zorgt ervoor dat ik niet vaak hoef bij te vullen tijdens het strijken, zodat ik ononderbroken door kan gaan, zelfs bij grote strijkklussen. Het strijkijzer warmt ook snel op, dus ik kan meteen aan de slag.

Ik ben vooral fan van de verticale stoomfunctie, waardoor ik ook delicate kledingstukken, pakken en gordijnen kan stomen. En dankzij de automatische uitschakeling hoef ik me geen zorgen te maken over veiligheid en energiebesparing. De druppelstop voorkomt vlekken op mijn wasgoed, wat ik ook erg waardeer.

Gebruikers zijn ook erg tevreden over dit strijkijzer. Ze prijzen het snelle opwarmen, het grote waterreservoir en het gemak waarmee verschillende stoffen kreukvrij worden gemaakt. En de mogelijkheid om verticaal te stomen wordt als handig ervaren. Sommige gebruikers hebben wel opgemerkt dat het waterreservoir lastig af te lezen is vanwege de donkere kleur.

Al met al vind ik de Tefal Easygliss Plus FV5735 een geweldige keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een krachtig, efficiënt en veelzijdig stoomstrijkijzer. Met zijn indrukwekkende stoomkracht, snelle opwarmtijd en handige functies, biedt het strijkijzer uitstekende prestaties en gemak bij het strijken. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

6. Philips Steam&Go Plus GC365/80

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Steam&Go Plus GC365/80

 • list plusVerwarmde SmartFlow-plaat voor optimale en veilige temperatuur

Nadelen Philips Steam&Go Plus GC365/80

 • list plusWaterreservoir van 70 ml kan beperking vormen voor gebruik bij meerdere kledingstukken

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
8.01
Gebruiksgemak
8.75
Hallo daar! Ik ben de Philips Steam&Go Plus GC365/80 kledingstomer, en ik ben hier om je te helpen bij het eenvoudig verwijderen van kreuken uit je kleding. Of je me nu verticaal of horizontaal gebruikt, ik lever altijd uitstekende resultaten. Mijn verwarmde SmartFlow-plaat verbetert het stomen aanzienlijk, terwijl mijn automatische continue stoom ervoor zorgt dat ontkreuken moeiteloos gaat. En maak je geen zorgen, ik ben veilig op alle strijkbare kleding, zonder risico op brandplekken. Met mijn compacte ontwerp ben ik gemakkelijk te gebruiken, op te bergen en zelfs mee te nemen. Met mijn waterreservoir van 70 ml, een snoerlengte van 3 meter en een hittebestendige tas, bied ik ultiem gebruiksgemak.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn verwarmde SmartFlow-plaat. Deze technologie zorgt ervoor dat ik op een optimale en veilige temperatuur wordt verwarmd, waardoor natte plekken op je kleding worden voorkomen. Bovendien wordt de stof bij horizontaal stomen platgedrukt door mijn warme stoomplaat, wat resulteert in nog betere stoomresultaten. De mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te stomen, in combinatie met mijn borstelaccessoire voor dikkere stoffen, maakt mij veelzijdig en geschikt voor diverse kledingstukken.

Een ander voordeel van mij is dat ik kleding kan verfrissen zonder dat deze gewassen of gedroogd hoeft te worden. Mijn continue stoom verwijdert geurtjes en doodt tot 99,9% van de bacteriën, waardoor je kleding opgefrist en hygiënisch schoon wordt. Bovendien wordt ik geleverd met een borstel en handschoen voor extra bescherming, waardoor mijn gebruik nog veiliger en handiger wordt.

Hoewel mijn waterreservoir van 70 ml een beperking kan vormen voor gebruikers die meerdere kledingstukken achter elkaar willen stomen, bied ik toch veelzijdigheid, gebruiksgemak en effectiviteit. Daarom ben ik een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en handige manier om kleding te ontkreuken en op te frissen. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Auronic Kledingstomer Stoomapparaat Handstomer voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Kledingstomer Stoomapparaat Handstomer voor

 • list plusSnel opwarmtijd van 25 seconden
 • list plusMultifunctioneel, geschikt voor kleding en meubels
 • list plusIngebouwde veiligheidssystemen voor gemoedsrust

Nadelen Auronic Kledingstomer Stoomapparaat Handstomer voor

 • list plusMogelijke beperkingen bij zeer zware stoffen of extreem hardnekkige kreukels

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.52
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
7.55
Als ik op zoek ben naar een handige manier om mijn kleding en meubels op te frissen, is de Auronic Kledingstomer mijn go-to apparaat. Met een krachtige 1500 Watt vermogen en een supersnelle verwarmingstijd van slechts 25 seconden, is deze handstomer echt snel en efficiënt. De verwijderbare watertank met een capaciteit van 300 ml zorgt voor maar liefst 20 minuten aan stoomtijd, wat perfect is voor thuisgebruik en onderweg, waar en wanneer dan ook.

Wat deze kledingstomer echt onderscheidt, is het vermogen om 99% van de bacteriën te doden, naast het verwijderen van kreukels en onaangename geuren. En het is veilig te gebruiken op elke stof! Met twee opzetstukjes voor het verwijderen van pluizen en hardnekkige kreukels, en zelfs een handschoen voor extra bescherming tijdens het stomen, is dit apparaat echt veelzijdig en handig.

Maar wist je dat deze handstomer ook perfect is voor het opfrissen van meubelbekleding, gordijnen en andere stoffen? En dankzij de 2,5 meter lange kabel kom ik overal gemakkelijk bij. Het compacte formaat maakt het ook ideaal voor onderweg, zonder gestress over zware apparatuur.

Met zijn lichte gewicht, compacte formaat en Touch Display is deze kledingstomer echt handig voor iedereen die veel onderweg is, zoals reizigers, stylisten en acteurs. En met ingebouwde veiligheidssystemen, inclusief bescherming tegen oververhitting, hoef ik me geen zorgen te maken tijdens het gebruik.

Auronic staat bekend om het ontwerpen van gebruiksvriendelijke elektronische apparaten die het leven gemakkelijker maken. En dat merk je bij deze kledingstomer, met zijn eenvoudige bediening en handige accessoires, zoals opzetstukjes en een handschoen.

Al met al is de Auronic Kledingstomer een krachtige en veelzijdige handstomer die perfect is voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen. Met zijn snelle opwarmtijd, lange stoomtijd en handige toepassingen, is het echt een waardevolle aanwinst voor het opfrissen en reinigen van kleding en meubels. Ik kan me geen betere manier bedenken om mijn kleding en meubels te onderhouden! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Tomado TSH1201W Kledingstomer Handstomer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TSH1201W Kledingstomer Handstomer

 • list plusSnelle opwarmtijd van 35 seconden
 • list plusKrachtige stoomuitstoot voor effectief verwijderen van kreukels
 • list plusMogelijkheid om bacteriën en huisstofmijt te doden

Nadelen Tomado TSH1201W Kledingstomer Handstomer

 • list plusWaterreservoir van 260 ml mogelijk niet voldoende voor stomen van meerdere kledingstukken achter elkaar

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.91
Gebruiksgemak
7.34
Met de Tomado TSH1201W kledingstomer hoef ik me nooit meer zorgen te maken over gekreukte kleding, zowel thuis als onderweg. Binnen 35 seconden is deze handstomer klaar voor gebruik en met zijn krachtige stoomkracht is het perfect voor dagelijks gebruik. Wat deze kledingstomer echt uniek maakt, is zijn vermogen om zowel hangende als liggende stoffen te strijken, stomen, opfrissen en desinfecteren, geschikt voor alle soorten stoffen. Het ergonomische design maakt het gebruiksvriendelijk en effectief in het bestrijden van plooien, vouwen en bacteriën. Met de meegeleverde 2-in-1 borstelkop en pluisverwijderingskop is deze kledingstomer super veelzijdig.

Met zijn 1200 watt vermogen en maximale stoomproductie van 23 g/min is de Tomado TSH1201W echt krachtig. De continue stoomfunctie maakt het verwijderen van kreukels eenvoudig en effectief. En het beste van alles, het doodt ruim 99,9% van de bacteriën en huisstofmijt, waardoor mijn kleding niet alleen kreukvrij is, maar ook opgefrist en gedesinfecteerd wordt. En het is veilig voor gebruik op alle soorten stoffen, zelfs zijde!

Het borstelaccessoire opent de stofvezels, waardoor de stoom dieper in de stof doordringt, perfect voor dikkere kledingstukken zoals jassen. En met het afneembare waterreservoir van 260 ml is het gemakkelijk te vullen en te legen, zodat ik een hele outfit kan stomen zonder onderbreking.

De Tomado TSH1201W is echt een uitstekende keuze voor het snel en effectief opfrissen van kleding. Of ik nu thuis ben of onderweg, dit apparaat is ideaal voor mij. Het enige wat ik zou kunnen opmerken, is dat het waterreservoir misschien niet genoeg is voor het stomen van meerdere kledingstukken achter elkaar, maar dat is slechts een kleinigheid in vergelijking met alle voordelen die dit apparaat biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Philips 3000 series STH3000/20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 3000 series STH3000/20

 • list plusCompact en opvouwbaar ontwerp voor draagbaarheid
 • list plusSnelle opwarmtijd en krachtige stoomprestaties
 • list plusVeelzijdige oplossing voor thuisgebruik en reizen

Nadelen Philips 3000 series STH3000/20

 • list plusBeperkte watertankcapaciteit in vergelijking met grotere stoomapparaten

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.74
Functionaliteit
7.82
Gebruiksgemak
7
Ik ben enthousiast om de Philips 3000-serie STH3000/20 Kledingstomer aan te bevelen! Deze donkerblauwe handheld kledingstomer is compact, licht en super handig voor het opfrissen van kleding, waar je ook bent. Met zijn opvouwbare ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor zowel thuisgebruik als onderweg.

Dankzij de snelle opwarmtijd en krachtige stoomprestaties is deze kledingstomer een efficiënte oplossing voor het verwijderen van kreukels. En het compacte formaat maakt het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, ideaal voor zakenreizen, vakanties of gewoon voor dagelijks gebruik thuis.

Of je nu last-minute je kleding wilt opfrissen voor een belangrijke vergadering of snel je kleding wilt bijwerken tijdens het reizen, deze kledingstomer biedt het gemak van een draagbare oplossing zonder in te leveren op prestaties. Hoewel de watertankcapaciteit misschien wat beperkt is in vergelijking met grotere stoomapparaten, biedt deze kledingstomer toch een uitstekende balans tussen prestaties en draagbaarheid.

Kortom, de Philips 3000-serie STH3000/20 Kledingstomer is een geweldige keuze voor iedereen die onderweg is of die gewoon een handige manier zoekt om hun kleding bij te werken. Met zijn draagbaarheid en gebruiksgemak is het een waardevolle aanwinst voor jouw kledingverzorgingsroutine! 👔

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Priston Kledingstomer stoomapparaat kleding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Priston Kledingstomer stoomapparaat kleding

 • list plusKrachtige stoomkracht van 2000W en maximaal stoomafgifte van 46 gram per minuut
 • list plusGeschikt voor een breed scala aan materialen, van delicate zijde tot robuuste katoen
 • list plusRuim afneembaar waterreservoir van 3 liter voor tot wel 90 minuten achter elkaar stomen

Nadelen Priston Kledingstomer stoomapparaat kleding

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.5
  Functionaliteit
  7.42
  Gebruiksgemak
  6.67
  Hey daar! Ik ben de Priston Kledingstomer. Ik ben hier om je kleding een luxe en professionele behandeling te geven, rechtstreeks vanuit je eigen huis. Met mijn krachtige 2000W stoomkracht en 3 liter watertank, laat ik kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen, zonder dat je een strijkplank nodig hebt.

  Ik ben geschikt voor allerlei soorten materialen, van delicate zijde tot robuuste katoen. Met mijn RVS-stoomplaat en 9 stoom-outputs zorg ik voor een gelijkmatige stoomverdeling zonder brandvlekken, zodat elk kledingstuk er weer stralend uitziet. En met mijn ruime afneembare waterreservoir van 3 liter, kun je tot wel 90 minuten achter elkaar stomen.

  Ik ben ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Mijn draaibare kledinghanger en handige ophanghaak maken het strijken en stomen moeiteloos, terwijl mijn ultra-lichte ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel gebruik. En met mijn telescopische stang die eenvoudig in hoogte verstelbaar is tot 1.70 meter, bied ik extra gebruikersgemak.

  Veiligheid is voor mij ook belangrijk. Ik heb een ingebouwde auto shut-off functie, hittebestendige stoomslang met anti-buig veer en een bijgeleverde handschoen voor een zorgeloze en veilige stoomervaring. Met mijn hoogwaardig koperen verwarmingselement en fitting, zorg ik voor superieure warmtegeleiding en minimaliseer ik kalkaanslag, waardoor mijn levensduur wordt verlengd.

  Kortom, ik bied een topniveau prestatie en betrouwbaarheid, met stabiliteit ingebouwd in mijn ontwerp om een zorgeloze stoomervaring te garanderen. En niet te vergeten, ik ben geschikt voor een breed scala aan textielitems, zoals lakens, beddengoed, gordijnen, kussens, knuffeldieren, stoffen meubilair en andere textielproducten.

  Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare manier om je kleding te ontkreuken en op te frissen, ben ik jouw must-have kledingstomer! 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stoomstrijkijzers. Er zijn immers 1421 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!