Bestenu

Beste stoomstrijkijzers - dec. 2022

Met meer dan 684 stoomstrijkijzers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste stoomstrijkijzers in een handige lijst
01Score: 10
Philips Azur GC4909/60
Philips Azur GC4909/60
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Philips Azur GC4556/20
Philips Azur GC4556/20
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
Braun TexStyle 3 SI3030PU
Braun TexStyle 3 SI3030PU
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
Philips 3000 series DST3011/20
Philips 3000 series DST3011/20
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Philips PerfectCare Performer GC8723/20
Philips PerfectCare Performer GC8723/20
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Tefal Virtuo FV1710
Tefal Virtuo FV1710
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Philips Azur GC4567/80
Philips Azur GC4567/80
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Philips EasySpeed GC1750/20
Philips EasySpeed GC1750/20
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Philips FastCare Compact GC6742/20
Philips FastCare Compact GC6742/20
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Tefal Easygliss Plus FV5735
Tefal Easygliss Plus FV5735
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Stoomtrijkijzer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Strijken is een klus die niemand leuk vindt. Een goed stoomstrijkijzer maakt de klus niet leuker maar wel sneller en eenvoudiger. Lees hieronder waar je op let bij aankoop van een de beste stoomstrijkijzer.

Wat is het verschil tussen een stoomstrijkijzer en stoomgenerator?

In het kort: een stoomgenerator produceert meer stoom waardoor het strijken makkelijker en sneller gaat. Gemiddeld produceert een goede stoomgenerator stoomstoten tot wel 460 g/m. Een stoomstrijkijzer produceert stoomstoten van ongeveer 250 g/m. Daarnaast is het waterreservoir van een stoomgenerator veel ruimer waardoor je deze niet continue hoeft bij te vullen.

Een stoomgenerator is ideaal voor als je veel en regelmatig strijkt. Daarentegen is een stoomgenerator geen klein apparaat. Hij neemt veel ruimte in beslag. Het duurt ook langer om een stoomgenerator op te warmen en hij weegt meer dan een stoomstrijkijzer.

Een stoomstrijkijzer is ideaal voor als je niet elke dag strijkt. Je bergt deze gemakkelijk op en binnen een halve minuut is deze warm.

Hoe moet je strijken met een stoomstrijkijzer?

Controleer het strijkvoorschrift in je kleding en verwarm het strijkijzer voor. Zorg dat er voldoende water in het reservoir zit. De beste resultaten bereik je als je wasgoed vochtig is: daarom gebruik je stoom. Gebruik daarentegen niet teveel stoom, want je kunt niet strijken als je wasgoed nat is. Zitten er hardnekkige kreukels in je kleding? Gebruik dan een stoomstoot.

Heb je kleding met opdrukken of pailletten, strijk dan de binnenkant. De manier waarop je je wasgoed droogt, bepaalt ook hoe gemakkelijk je strijkklus is. Gebruik je een wasdroger, zorg dan dat je je was erop tijd uithaalt. Als je wasgoed te lang in de droger heeft gezeten, veroorzaakt dit hardnekkige kreukels.

Kreukels voorkom je door je wasgoed op lage temperatuur te drogen in de wasdroger. Beter nog is het laten drogen van je kleding aan de waslijn. Je klopt eerst je wasgoed uit, en vervolgens hang je het op. Zorg ervoor dat het zwaarste gedeelte van je kleding onderaan hangt.

Je kleding ophangen in de badkamer is ook een goed idee: door het rondhangende stoom na het nemen van een douche, verdwijnen de kreukels meestal zelf.

Hoe ontkalk ik een stoomstrijkijzer?

Door je stoomstrijkijzer regelmatig te ontkalken voorkom je veel problemen. Kalk voorkomen is zelfs nog beter dan het achteraf moeten verwijderen. Je voorkomt kalk door elke twee weken even je strijkijzer door te spoelen met water.

Elke maand ontkalk je je strijkijzer. Als je in een hardwater omgeving woont, doe je dit vaker. Hoe je je strijkijzer ontkalkt hangt af van welk merk en model je hebt. Op sommige strijkijzers zit een speciale reinigingsknop: dit wordt ook wel zelfreiniging genoemd.

Bij sommige stoomstrijkijzers haal je het verwarmingselement eruit en zet je dit een tijdje in azijn. Weer andere strijkijzers werken met antikalkstaafjes.

Welk water moet ik gebruiken voor mijn stoomstrijkijzer?

Je gebruikt gedemineraliseerd of gedestilleerd water in je strijkijzer. Dit water bevat geen kalk meer en is daardoor beter voor de onderdelen van je strijkijzer.

Welk stoomstrijkijzer is ideaal voor mij?

Welk stoomstrijkijzer ideaal is voor jou hangt af van jouw omstandigheden. Als je veel en bovendien regelmatig strijkt, dan wil je deze klus zo gemakkelijk mogelijk maken voor jezelf. Als je alleen af en toe een keertje strijkt, dan maakt het niet zoveel uit wat voor strijkijzer je hebt, zo lang deze het maar goed doet.

Als je veel strijkt, let dan op het gewicht van het strijkijzer. Je wilt geen pijn in je pols krijgen door een zwaar strijkijzer. Deze moet fijn in de hand liggen en licht van gewicht zijn. Let ook op de hoeveelheid stoom die het stoomstrijkijzer produceert. Hoe meer stoom deze produceert en hoe krachtig deze is, hoe sneller je door je strijk heen bent.

Daarnaast helpt een hoge stoomproductie bij hardnekkige kreukels.

Hoe heet wordt een strijkijzer?

De laagste temperatuur wordt vaak weergegeven door één stip: 110C graden. Twee stippen komt overeen met 150C graden en drie stippen staat gelijk aan 200C graden. Zorg ervoor dat je op de juiste temperatuur strijkt. Je vindt de richtlijnen voor de strijktemperaturen altijd in het label.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische stoomstrijkijzer opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste stoomstrijkijzer ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over stoomstrijkijzers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle stoomstrijkijzers die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke stoomstrijkijzers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van stoomstrijkijzers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan stoomstrijkijzers

De beste stoomstrijkijzers in een makkelijke lijst

1 - Philips Azur GC4909/60

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips Azur GC4909/60 maakt korte metten met hardnekkige kreukels dankzij de continue stoomproductie van 55 en de stoomstoot van 250 gram per minuut. De automatische temperatuurregeling zorgt ervoor dat het strijkijzer zich aanpast op het strijkgoed, zodat je niets hoeft te sorteren. Het maakt dus niet uit dat je na je beddengoed gestreken te hebben meteen je zijden blouse opfrist. Ook heeft het strijkijzer een veiligheidssysteem. Laat je hem 30 seconden staan zonder dat je hem gebruikt? Dan schakelt hij zichzelf uit. Op de steun schakelt hij zichzelf uit na 8 minuten. Zo voorkom je brandplekken op je strijkgoed, strijkplank of erger.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Philips Azur GC4556/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verwijder moeiteloos de meest hardnekkige kreukels met de Philips Azur GC4556/20 - Stoomstrijkijzer. Daarnaast heeft dit stoomstrijkijzer een snel kalverwijderingssysteem zodat je strijkijzer eenvoudig wordt gereinigd. Hoe werkt dit? De kalkdeeltjes worden afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld. Dit zorgt voor geweldige resultaten op lange termijn. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de kledingstomers regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de kledingstomer wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! De belangrijkste kenmerken van dit Philips Azur stoomstrijkijzer: Pluspunten ✅ Ingebouwd kalkverwijderingssysteem voor eenvoudige reiniging van je strijkbout in 15 seconden ✅ Geschikt voor kraanwater ✅ Stoomstoot tot 220 g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken ✅ 2500 W voor snelle opwarming en krachtige stoom Minpunten ❌ Dit strijkijzer heeft geen OptimalTemp, dus moet je zelf de temperatuur instellen ❌ Met dit strijkijzer kun je niet verticaal stomen ❌ Zonder extra grote vulopening Eigenschappen Philips Azur GC4556/20 Steam Iron Stoomstoot tot 220 gram om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen Continue stoomproductie tot 50 g/min geeft je de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen De Quick Calc Release heeft een reservoir dat eenvoudig kan worden verwijderd en geleegd in minder dan 15 seconden voor langdurige stoomprestaties Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van uw strijkijzer en langdurige stoomprestaties De SteamGlide Plus zoolplaat is een van de betere Philips-zoolplaten voor je stoomstrijkijzer: bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en makkelijk schoon te maken 2500 W zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken Technische specificaties Philips Azur Stoomstrijkijzer GC4556/20 Voor alle strijkbare stoffen Continue stoom: 50 g/min Vermogen: 2500 W Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: 220 g Voltage: 240 volt Sproeit water Glijprestaties zoolplaat: 3 sterren Naam zoolplaat: SteamGlide Geïntegreerd stopcontact Netsnoerlengte: 2 m Selecteer het stoomniveau op het handvat Krasbestendige zoolplaat: 4/5 sterren ⭐⭐⭐⭐ Geschikt voor kraanwater Druppelstop Schoonmaken en ontkalken: Snelle kalkverwijdering Gewicht van strijkijzer: 1,552 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 1,569 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Braun TexStyle 3 SI3030PU

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Braun TexStyle 3 SI3030PU is een krachtige basisstrijkijzer voor alle strijkklussen. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut verdwijnen de meeste kreukels uit de kleding. Kom je een kreukel tegen die niet eenvoudig verdwijnt? Gebruik dan de stoomstoot van 140 gram per minuut. In minder dan een minuut is dit strijkijzer warm en klaar voor gebruik. Handig, strijk je nog even snel dat shirtje wat je vanavond wilt dragen. Wanneer je regelmatig overhemden strijkt, is dit strijkijzer ook geschikt. Stoom komt namelijk tot in de punt van het strijkijzer, wat een voordeel is wanneer je boorden en ruimtes rondom knopen moet strijken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Philips 3000 series DST3011/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak strijken makkelijk dankzij de krachtige stoomstoot die zelfs de meest hardnekkige kreuken verwijdert met de Philips 3000 series DST3011/20 - Stoomstrijkijzer. De keramische zoolplaat glijdt makkelijk over stoffen en met het waterreservoir van 300 ml kun je kleinere hoeveelheden strijken zonder bijvullen. Belangrijkste kenmerken van de Philips Stoomstrijkijzer: Stoomstoot tot 140 gram De krachtige stoomstoot levert extra vermogen om dieper in de stof door te dringen en de hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen. Continue stoom tot 30 g/min Sterke en consistente stoomproductie om kreuken sneller te verwijderen. 2100 watt voor snel opwarmen Zorgt voor snel opwarmen en krachtige prestaties. Keramische zoolplaat Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat kleeft niet aan de kleding, is krasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Druppelstop Ons druppelstopsysteem voorkomt dat het strijkijzer gaat lekken en er vlekken ontstaan door waterdruppels. Je kunt dus zorgeloos op iedere gewenste temperatuur strijken. Verticale stoom Met de verticale stoomfunctie kun je kledingstukken hangend op de kleerhanger opfrissen en kreuken verwijderen uit hangende stoffen zoals gordijnen. Je hebt geen strijkplank nodig. Triple Precision-voorkant Het uiteinde is in drie opzichten nauwkeurig. Het heeft een spitse voorkant, een speciale knopenrand en slanke neus. Onze Triple Precision-voorkant help je zelfs de moeilijkste plekken te strijken, zoals knopen en plooien. Ingebouwde Calc Clean-schuifknop Dit strijkijzer werkt met gewoon kraanwater. Calc-clean is een ingebouwde reinigingsfunctie voor het verwijderen van kalkaanslag en het behouden van optimale prestaties. Waterreservoir van 300 ml Minder vaak bijvullen dankzij het grote waterreservoir van 300 ml, dus je strijkt meer kleren in één enkele beurt. Specificaties: Krachtige prestaties Continue stoom: 30 g/min Vermogen: 2100 W Gebruiksklaar: 35 sec. Stoomstoot: Tot wel 140 gram Gebruiksvriendelijk Druppelstop Zoolplaat: Keramiek Netsnoerlengte: 1,9 m Verticale stoom Voltage: 220-240 V Sproeit water Capaciteit waterreservoir: 300 ml Geschikt voor kraanwater Milieuvriendelijke efficiëntie Energiebesparingsmodus Verpakking van het product: 100% recyclebaar Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Afmetingen en gewicht Afmetingen verpakking (b x h x d): 32x13x16.2 cm Productafmetingen (b x h x d): 12.1x14.3x29 cm Totale gewicht inclusief verpakking: 1,5 kg Gewicht van strijkijzer: 1,2 kg Ontkalkingsfunctie Schoonmaken en ontkalken Ingebouwde Calc Clean-schuifknop Garantie 2 jaar wereldwijde garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Philips PerfectCare Performer GC8723/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

De PerfectCare Performer GC8723/20 - stoomgenerator biedt je fantastische resultaten met weinig moeite. Hij is ideaal als je regelmatig strijkt en zo snel mogelijk klaar wil zijn. Hij heeft een stoomstoot van maarliefst 390g om de grote kreuken te laten verdwijnen. Deze stoomgenerator met een krachtige continue stoom van 120g/min glijdt moeiteloos over je kledingstukken en strijkt alles mooi glad. Dit systeem heeft een afneembaar waterreservoir van 1,8 liter voor langer gebruik en is eenvoudig bij te vullen. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de stoomgeneratoren regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de stoomgenerator wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Waarop moet je letten als je een stoomgenerator koopt? Regeling temperatuur: Bij stoomsystemen met Optimal Temp, hoef je je geen zorgen meer te maken over de temperatuur waarop je iets moet strijken. Strijk alles van jeans tot zijde, zonder de instelling aan te passen. Gegarandeerd geen schroei-, glans-, of brandplekken. Veilig, makkelijk en tijdbesparend. Stoomafgifte: Stoomafgifte wordt weergegeven in bar (druk). Hoe hoger de bar, hoe hoger de continue stoom en hoe krachtiger de stoomstoot wordt. Hierdoor kan je gemakkelijk de meest hardnekkige kreukels en vouwen gladstrijken. Dit helpt je sneller en efficienter strijken. Zoolplaat: Je kan de zoolplaat op een aantal verschillende specificaties beoordelen: de coating, glijsnelheid, krasbestendigheid, hoeveelheid stoomgaatjes en duurzaamheid. Over het algemeen wordt de kwaliteit van een zoolplaat aangegeven met een aantal sterren. In de beoordeling van het aantal sterren zijn eerdergenoemende specificaties meegenomen. Hoe hoger het aantal sterren, hoe beter de strijkzool en hoe beter de strijkzool, hoe sneller de strijkklus geklaard is. Ontkalken: kalkaanslag kan de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk beinvloeden. Kies bij voorkeur voor een apparaat met een geintegreerd ontkalkingssysteem. Meer informatie: Geen temperatuurinstelling nodig dankzij OptimalTEMP technologie: Dankzij de OptimalTEMP-technologie van Philips hoef je je nooit meer zorgen te maken over de temperatuur waarop je iets moet strijken. Deze innovatieve echnologie garandeert dat alle soorten strijkbare stoffen kunnen worden gestreken zonder dat er schroei-, glans- of brandplekken ontstaan, terwijl je niets hoeft in te stellen. Je bent geen tijd meer kwijt aan het controleren van labels, het wijzigen van temperatuurinstellingen of het vooraf sorteren van kledingstukken. Ook hoef je niet meer tussendoor te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is om een andere stof te kunnen strijken. Strijk al je textiel, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder schroeiplekken dankzij de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom. Bovendien is het veilig om de hete zoolplaat op je strijkplank te laten staan. Snel strijken: Hoe snel je strijkmand weggewerkt is, is oa afhankelijk van de zoolplaat. Hoe beter de zoolplaat, hoe sneller de strijkklus is geklaard. De krasbestendigheid van de coating en het glijvermogen zijn de belangrijkste aspecten van een zoolplaat. Zorgvuldig ontworpen zoolplaatvormen en optimaal geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor de beste stoomverdeling. Door de inzet van innovatieve technieken, gepatenteerde coatings en harde en slijtvaste materialen gaan de zoolplaten van Philips heel lang mee. De SteamGlide Plus zoolplaat van de GC8723/20 glijdt gemakkelijk over je kleding. Bovendien zorgt de Optimal Temp technologie en de kracht van de stoom ervoor dat je strijkklus tot wel 30 minuten sneller geklaart is. Stoomstoot en continue stoomafgifte: Deze stoomgenerator biedt krachtige stoom, voor een snel resultaat. De GC8723/20 heeft een continue stoom van 120 gr/min, een stoomstoot van wel 390 gr en een drukvermogen van 6,2 bar. Ontkalken: Kalkaanslag kan de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk beïnvloeden. Regelmatig ontkalken beschermt je stoomgenerator en zorgt ervoor dat het in topconditie blijft zodat je de allerbeste stoomprestaties behoudt. Na 1 tot 3 maanden gebruik (afhankelijk van hoe vaak je strijkt), herinnert het apparaat je er automatisch aan dat het tijd is om een ontkalkingsproces uit te voeren. Dit apparaat is voorzien van een Smart Calc Clean-systeem waardoor je zonder het gebruik van cassettes kunt ontkalken. Draagvergrendeling: Vergrendel het strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Tefal Virtuo FV1710

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Virtuo stoomstrijkijzer van Tefal zorgt voor een snelle, lichte en eenvoudige strijkervaring. Daarmee levert dit stoomstrijkijzer ontzettend gladde resultaten. Het compacte ontwerp en de ergonomische stoomknop gaan samen met een anti-kleef strijkzool voor uitzonderlijk gebruiksgemak. Met een vermogen van maar liefst 1800 W is de Tefal Virtuo optimaal voor snelle resultaten. De Tefal Virtuo heeft een continue stoomhoeveelheid van 20g/min. Daarnaast beschikt dit stoomstrijkijzer over een stoomstoot van 80 g/min om zelfs de meest hardnekkige kreuken glad te strijken. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij de Virtuo FV1710. Het gehele ontwerp is dan ook zodanig aangepast dat het stoomstrijkijzer gemakkelijk te bedienen. Met de Tefal Virtuo FV1710 is het mogelijk om verticaal te stomen. Hiermee kun je hangende kleding snel ontdoen van nare geurtjes en bacterien. Daarnaast beschikt het Virtuo stoomstrijkijzer over een anti-kalk systeem. Regelmatig onderhoud garandeert langdurige stoomprestaties. Productvoordelen Bereik snelle en eenvoudige strijkresultaten Vermogen van 1800 W en een stoomstoot van 80 g/min. om de meest hardnekkige kreuken glad te strijken De continue stoomhoeveelheid van 20 g/min. zorgt voor snelle resultaten Uitzonderlijk gebruiksgemak dankzij het compacte design en de ergonomische stoomknop Anti-kleef strijkzool voor gladde resultaten Verticaal stomen mogelijk Anti-kalk systeem voor makkelijk onderhoud

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips Azur GC4567/80

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verwijder moeiteloos de meest hardnekkige kreuken met de Philips Azur GC4567/80. Daarnaast heeft dit stoomstrijkijzer een snelle kalverwijderingssysteem zodat je strijkijzer eenvoudig wordt gereinigd. Hoe werkt dit? De kalkdeeltjes worden eenvoudig afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld. Dit zorgt voor geweldige resultaten op lange termijn. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de kledingstomers regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de kledingstomer wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Philips Azur GC4567/80: Voordelen Snelle kalkverwijderingssysteem voor eenvoudige reiniging van je strijkijzer. Stoomstoot tot 200g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken. Belangrijkste kenmerken Philips Azur GC4567/80: Continue stoom tot 50 g/min Sterke en consistente stoomproductie waardoor meer stoom in de stof doordringt om kreuken sneller te verwijderen. Quick Calc Release in 15 sec De verbeterde stoomgenerator verzamelt tot 5x meer kalk in de houder. Met Quick Calc Release kan de houder eenvoudig worden verwijderd en geleegd in minder dan 15 seconden voor langdurige stoomprestaties, keer op keer. Snelle kalkverwijdering Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van je strijkijzer en langdurige stoomprestaties. SteamGlide-zoolplaat De SteamGlide is de beste Philips-zoolplaat voor je stoomstrijkijzer: bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en zeer eenvoudig schoon te maken. 2600W voor snelle opwarming Zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat u snel klaar bent met strijken. Stoomstoot tot 250g Dringt dieper door in stoffen om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen. Specificaties Technologie • Voor alle strijkbare stoffen Snelle kreukverwijdering • Continue stoom: 50 g/min • Vermogen: 2600 W • Gebruiksklaar: 2 min. • Stoomstoot: 250 g • Voltage: 240 volt • Sproeit water Gebruiksvriendelijk • Glijprestaties zoolplaat: 3 sterren • Naam zoolplaat: SteamGlide • Geïntegreerd stopcontact • Netsnoerlengte: 2 m • Selecteer het stoomniveau op het handvat • Krasbestendige zoolplaat: 4 sterren • Geschikt voor kraanwater • Druppelstop Kalkbeheer • Schoonmaken en ontkalken: Snelle kalkverwijdering

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Philips EasySpeed GC1750/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Strijk nog gemakkelijker en effectiever met de EasySpeed-strijkijzer. Het strijkijzer produceert een grote hoeveelheid stoom waarmee hardnekkige kreukels worden verwijderd, heeft een keramische zoolplaat zodat het makkelijk over alle stoffen glijdt, is krasbestendig en heeft een Calc Clean-functie voor langdurig goede prestaties. Belangrijkste kenmerken van de Philips stoomstrijkijzer: Waterreservoir van 220 ml Minder vaak bijvullen dankzij het extra grote waterreservoir van 220 ml, dus je strijkt meer kleren in één enkele beurt. Geïntegreerde watersproeier De sprayfunctie produceert een fijne nevel die de stof gelijkmatig bevochtigt, zodat je kreuken eenvoudiger kunt gladstrijken. Grotere zoolplaat Grotere zoolplaat waardoor je meer oppervlaktes in één keer kan strijken. Eenvoudig bijvullen van water De bredere opening zorgt ervoor dat je eenvoudig kan bijvullen. Vermogen tot 2000 W Vermogen tot 2000 W voor constant hoge stoomproductie. Drip Stop-systeem Ons Drip Stop-systeem voorkomt dat het strijkijzer gaat lekken en er vlekken ontstaan door waterdruppels. Je kunt dus zorgeloos op iedere gewenste temperatuur strijken. Stoomstoot tot 100 g Stoomstoot van 100g voor zelfs de meest hardnekkige kreuken. Keramische zoolplaat Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Calc-Clean-schuifknop Dit stoomstrijkijzer kan worden gebruikt met gewoon kraanwater. Met de Calc-Cleanschuifknop verwijder je eenvoudig kalkaanslag uit jouw strijkijzer. Om het Philipsstoomstrijkijzer in optimale conditie te houden, gebruik je deze functie eens per maand wanneer je gewoon kraanwater gebruikt. Continue stoom tot 25g/min. Continue stoom tot 25 g/min. voor optimaal verwijderen van kreuken. 4 stoominstellingen 4 stoominstellingen voor betere strijkresultaten op diverse materialen. Specificaties: Snelle kreukverwijdering Continue stoom: 25 g/min Vermogen: 2000 W Stoomstoot: 100 g Variabele stoomniveaus Verticale stoom Gebruiksvriendelijk Naam zoolplaat: Keramiek Capaciteit waterreservoir: 220 ml Druppelstop Spray Comfortabel strijken Snoerlengte: 1,9 m Kalkbeheer Schoonmaken en ontkalken: Ingebouwde Calc Clean-schuifknop Garantie 2 jaar wereldwijde garantie Ontwerp Kleur: Blauw Technische specificaties Verhittingstijd: 30 sec

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Philips FastCare Compact GC6742/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ga moeiteloos met de krachtige en continue stoom door een berg wasgoed met de Philips FastCare Compact GC6742/20. Het lichte strijkijzer past precies op jouw strijkplank en met het compacte formaat berg je `m ook nog eens gemakkelijk op. Middels stoomstoten van 300 gram per minuut reken je gemakkelijk af met kreukels uit de dikste stoffen. Zodra je de extra stoomstoten aanzet, zie je hoe de hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. De stoomgenerator is daarnaast ook geschikt om verticaal te stomen, hierdoor haal je bijvoorbeeld de kreukels uit je gordijnen. Wanneer de klus geklaard is, schakelt het strijkijzer zichzelf binnen een paar minuten automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Tefal Easygliss Plus FV5735

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal Easygliss Plus FV5735 is een eenvoudig strijkijzer die krachtig genoeg is om de meeste kledingstukken glad te strijken. Dat komt door de continue stoomproductie van 45 gram per minuut. Gaat een kreukel niet weg? Gebruik dan de stoomstoot. De stoomkracht schiet dan tijdelijk omhoog naar 195 gram per minuut. Door het precisiepunt in de tip van de strijkzool, pak je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken zoals kragen en rondom knopen mee. Kies de juiste temperatuur- en stoominstelling aan de hand van ingestelde keuzeprogramma's. Handig, dan weet je zeker dat je niet te heet strijkt om brandplekken te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stoomstrijkijzers. Er zijn immers 684 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste