Hoe komt deze leuke Stoomstrijkijzer reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Stoomstrijkijzer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Stoomstrijkijzers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Stoomstrijkijzers die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Stoomstrijkijzers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stoomstrijkijzers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Stoomstrijkijzers

De beste Stoomstrijkijzers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Azur GC4556/20 verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige kreuken. Daarnaast heeft dit stoomstrijkijzer een snel kalverwijderingssysteem zodat je strijkijzer eenvoudig wordt gereinigd. Hoe werkt dit? De kalkdeeltjes worden afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld. Dit zorgt voor geweldige resultaten op lange termijn. De belangrijkste kenmerken van dit Philips Azur stoomstrijkijzer Pluspunten ✅ Ingebouwd kalkverwijderingssysteem voor eenvoudige reiniging van je strijkbout in 15 seconden ✅ Geschikt voor kraanwater ✅ Stoomstoot tot 220 g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken ✅ 2500 W voor snelle opwarming en krachtige stoom Minpunten ❌ Dit strijkijzer heeft geen OptimalTemp, dus moet je zelf de temperatuur instellen ❌ Met dit strijkijzer kun je niet verticaal stomen ❌ Zonder extra grote vulopening Eigenschappen Philips Azur GC4556/20 Steam Iron Stoomstoot tot 220 gram om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen Continue stoomproductie tot 50 g/min geeft je de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen De Quick Calc Release heeft een reservoir dat eenvoudig kan worden verwijderd en geleegd in minder dan 15 seconden voor langdurige stoomprestaties Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van uw strijkijzer en langdurige stoomprestaties De SteamGlide Plus zoolplaat is een van de betere Philips-zoolplaten voor je stoomstrijkijzer: bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en makkelijk schoon te maken 2500 W zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken Technische specificaties Philips Azur Stoomstrijkijzer GC4556/20 Voor alle strijkbare stoffen Continue stoom: 50 g/min Vermogen: 2500 W Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: 220 g Voltage: 240 volt Sproeit water Glijprestaties zoolplaat: 3 sterren Naam zoolplaat: SteamGlide Geïntegreerd stopcontact Netsnoerlengte: 2 m Selecteer het stoomniveau op het handvat Krasbestendige zoolplaat: 4/5 sterren ⭐⭐⭐⭐ Geschikt voor kraanwater Druppelstop Schoonmaken en ontkalken: Snelle kalkverwijdering Gewicht van strijkijzer: 1,552 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 1,569 kg

1. Philips Azur GC4556/20 - Stoomstrijkijzer


Product informatiePlus or Show more

De Braun TexStyle 3 SI3030PU is een krachtige basisstrijkijzer voor alle strijkklussen. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut verdwijnen de meeste kreukels uit de kleding. Kom je een kreukel tegen die niet eenvoudig verdwijnt? Gebruik dan de stoomstoot van 140 gram per minuut. In minder dan een minuut is dit strijkijzer warm en klaar voor gebruik. Handig, strijk je nog even snel dat shirtje wat je vanavond wilt dragen. Wanneer je regelmatig overhemden strijkt, is dit strijkijzer ook geschikt. Stoom komt namelijk tot in de punt van het strijkijzer, wat een voordeel is wanneer je boorden en ruimtes rondom knopen moet strijken.

2. Braun TexStyle 3 SI3030PU


Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Azur GC4909/60 verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige kreuken. Daarnaast heeft dit stoomstrijkijzer van Philips een snel kalkverwijderingssysteem zodat je strijkijzer eenvoudig wordt gereinigd. Hoe werkt dit? De kalkdeeltjes worden afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld. Dit zorgt voor geweldige resultaten op lange termijn. De belangrijkste kenmerken van dit Philips Azur stoomstrijkijzer Pluspunten ✅ Meedraaiend snoer voor maximale bewegingsvrijheid ✅ 3000W voor snelle opwarming en een krachtige stoomstoot ✅ Minder navullen door het extra grote waterreservoir van 300 ml ✅ Deze strijkbout kan ook verticaal stomen ✅ SteamGlide Elite: de meest gladde en krasbestendige zoolplaat van Philips Minpunten ❌ Dit strijkijzer heeft geen OptimalTemp, dus moet je zelf de temperatuur instellen ❌ Zonder extra grote vulopening Eigenschappen Philips Azur GC4909/60 Steam Iron De exclusieve SteamGlide Elite is de meest gladde en krasbestendige zoolplaat van Philips. Het vermogen van 3000W zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken. Sterke en consistente stoomproductie van 55 gram per minuut om sneller kreuken te verwijderen. Dit stoomijzer heeft een automatisch uitschakeling, waardoor het uitgeschakeld wordt na 2 minuten stil op de zoolplaat te blijven liggen. Als het Philips strijkijzer op de steun wordt gezet, zal het na 8 minuten vanzelf uitgaan. Minder vaak bijvullen dankzij het grote waterreservoir van 300 ml, dus je strijkt meer kleren in één enkele beurt. Het Drip Stop-systeem voorkomt dat het strijkijzer gaat lekken en er vlekken ontstaan door waterdruppels. Je kunt dus zorgeloos op iedere gewenste temperatuur strijken. Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van je strijkijzer en langdurige stoomprestaties. Technische specificaties Continue stoom: 55 g/min Vermogen: 3000 W Druk: 55g/min Gebruiksklaar: 2 min. Maximale stoomstoot: 250 g Variabele stoomniveaus Verticale stoom Voltage: 240 volt Sproeit water Glijprestaties zoolplaat: 5/5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Naam zoolplaat: SteamGlide Elite Capaciteit waterreservoir: 300 ml Bewegingsvrijheid (meedraaiend snoer): Snoer voor maximale bewegingsvrijheid (360 graden) Druppelstop Netsnoerlengte: 3 m Selecteer het stoomniveau op het handvat Krasbestendige zoolplaat: 5/5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Geschikt voor kraanwater Automatische uitschakeling bij inactiviteit Indicatielampje Schoonmaken en ontkalken: Snelle kalkverwijdering Gewicht van strijkijzer: 1,669 kg

3. Philips GC4909/60 - Stoomstrijkijzer


Product informatiePlus or Show more

Met het EasySpeed strijkijzer strijkt u nog gemakkelijker en effectiever. Het strijkijzer produceert een grote hoeveelheid stoom waarmee hardnekkige kreukels worden verwijderd, heeft een niet-plakkende zoolplaat zodat het makkelijk over alle stoffen glijdt, en een Calc Clean-functie voor langdurig goede prestaties.

4. Philips EasySpeed GC1742/40 - Strijkijzer - Rood


Product informatiePlus or Show more

De Tefal FV3970 Easygliss is een basisstrijkijzer dat voorkomt dat er watervlekken ontstaan op jouw favoriete kleding. Als je op een lage temperatuur strijkt, komt het soms voor dat de stoom verandert in waterdruppels en zo vlekken achterlaat. Door de druppelstop is het niet nodig daar bij dit stoomstrijkijzer bang voor te zijn. Stoom komt tot in de punt van het strijkijzer. Dit maakt het strijken van boorden of ruimtes tussen knopen een stuk gemakkelijker. Fijn, als je regelmatig overhemden strijkt. Hardnekkige kreukels strijk je glad met de stoomstoot van 150 per minuut. Ben je klaar met strijken maar vergeet je het strijkijzer uit te zetten? Geen paniek. Na 8 minuten schakelt het strijkijzer automatisch uit.

5. Tefal FV3970 Easygliss


Product informatiePlus or Show more

Het Tefal Maestro 2 FV1845 Stoomstrijkijzer gaat voor snelle, efficiënte resultaten. Het Maestro stoomstrijkijzer biedt het beste van beide werelden, met uitzonderlijk gebruiksgemak en topprestaties die voor een moeiteloze strijkervaring zorgen. Een constante stoomafgifte van 35 g/minuut zorgt voor zeer efficiënte strijksessies, met een stoomstoot van 115 g om hardnekkige kreukels en vouwen glad te strijken. De extra grote keramische strijkzool zorgt dat je grotere oppervlakten in één beweging strijkt. De ergonomische stoom- en sprayknop zijn altijd binnen bereik voor een natuurlijke en intuïtieve gebruikerservaring. Met een indrukwekkende set aan strijkijzer-functies – waaronder een druppelstopsysteem, een groot, eenvoudig te vullen waterreservoir met een zichtbaar waterniveau, anti-kalkbescherming, en nog meer – zorgt het Maestro strijkijzer voor efficiëntie en praktisch gebruiksgemak, zodat je elke keer gemakkelijk kan strijken. Productvoordelen: Hoogwaardig stoomstrijkijzer met uitzonderlijke strijkresultaten en verbeterd gebruiksgemak. Dit Tefal strijkijzer heeft een extra grote keramische strijkzool voor maximale bedekking en snel glijvermogen. Dit stoomstrijkijzer heeft een groot waterreservoir dat eenvoudig te vullen is met een zichtbaar waterniveau voor optimaal gebruikersgemak. Onze Tefal Specialist adviseert: Dit Tefal strijkijzer is een basis model. Benieuwd naar de andere modellen van Tefal? Bekijk alle Tefal Stoomstrijkijzers. Productkenmerken van de Tefal Maestro 2 FV1845 Stoomstrijkijzer: • 2300 W aan vermogen voor snelle opwarmtijd en uitzonderlijke stoomprestaties • 35 g/minuut aan stoomafgifte voor efficiënte strijksessies, met een stoomstoot van 115 g • Ergonomisch stoomstrijkijzer met stoom- en sprayknop voor compleet gebruiksgemak • Hoogwaardige materialen en anti-kalkfunctie voor duurzame prestaties • Antidruppelfunctie die vlekken op stoffen voorkomt

6. Tefal Maestro 2 FV1845 - Stoomstrijkijzer


Product informatiePlus or Show more

Het Virtuo stoomstrijkijzer zorgt voor een snelle, lichte en eenvoudige strijkervaring voor gladde resultaten. Het compacte ontwerp en de ergonomische stoomknop gaan samen met een anti-kleef strijkzool voor uitzonderlijk gebruiksgemak, met een vermogen van 1800 W voor snelle resultaten en een stoomstoot van 80 g/min. om zelfs hardnekkige kreuken glad te strijken. Voor een snelle strijkbeurt met een resultaat waar je op kunt rekenen, brengt de Virtuo uitzonderlijk gebruiksgemak binnen handbereik. Dit gebruiksvriendelijke stoomstrijkijzer is uitgevoerd met een vermogen van 1800 W, met een continue stoomhoeveelheid van 20 g/min. en een 80 g/min. stoomstoot om zelfs de meest hardnekkige kreuken te lijf te gaan. De goede prestaties gaan gepaard met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het compacte design, de anti-kleef strijkzool en de ergonomische stoomknop zijn speciaal ontworpen om het strijken eenvoudiger en prettiger te maken. - Bereik snelle en eenvoudige strijkresultaten - Vermogen van 1800 W en een stoomstoot van 80 g/min. om de meest hardnekkige kreuken glad te strijken - De continue stoomhoeveelheid van 20 g/min. zorgt voor snelle resultaten - Uitzonderlijk gebruiksgemak dankzij het compacte design en de ergonomische stoomknop - Anti-kleef strijkzool voor gladde resultaten

7. Tefal Virtuo Stoomstrijkijzer FV1710


Product informatiePlus or Show more

Sneller van begin tot eind Strijk sneller van begin tot eind: snelle opwarming, XL vulgat, krachtige stoomstoten voor hardnekkige kreuken, duurzame keramische zoolplaat voor soepel glijden en het Philips Drip Stop-systeem. Dat zijn vijf manieren om de strijktijd verkorten. Snel strijken 2400 W voor snelle opwarming in 30 seconden Stoomstoot tot 190 g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken Stoomproductie tot 40 g/min. voor krachtige, stabiele strijkresultaten Extra grote waterinlaat voor snel bijvullen en legen Triple Precision-voorkant voor optimale controle en zichtbaarheid Eenvoudig strijken Strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit indien je het even niet gebruikt Duurzame keramische zoolplaat voor soepel glijden Het Drip Stop-systeem voorkomt dat er water op je kleding komt Minder navullen dankzij het extra grote waterreservoir van 300 ml Eenvoudig op te rollen snoer met klem voor snel en netjes opbergen Uitstekende prestaties Calc Clean-schuifknop voor langdurige stoomprestaties

8. Philips EasySpeed Advanced GC2678/30 - Stoomstrijkijzer


Product informatiePlus or Show more

De Aigostar Steel Blue stoomstrijkijzer is speciaal ontworpen voor al jouw dagelijkse strijkwerkzaamheden. Dankzij het hoge vermogen van 2200W warmt hij snel op. In combinatie met de RVS zoolplaat worden kreuken in je kleding eenvoudig strakgestreken zonder water- of roestvlekken. Dankzij het waterreservoir met een inhoud van 320 ml hoeft de Steel maar één keer gevuld te worden voor een dagelijkse strijkbeurt. Continu stoomafgifte om kreukels gemakkelijk te verwijderen De verticale, continue stoomafgifte tot 35 g/min zorgt ervoor dat de kreuken uit verschillende textielsoorten makkelijk worden verwijderd. Druppelstop De druppelstop voorkomt het risico dat er waterdruppels gedurende het strijken op de stof komen. Het zorgt ervoor dat er geen water naar de stoomkamer gaat, als de temperatuur van de strijkzool niet hoog genoeg is. Anti-kalksysteem Het anti-kalksysteem maakt het reinigen van de Steel stoomstrijkijzer mogelijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor langdurige stoomprestaties. Kenmerken: Vermogen: 2200 watt Snoerlengte: 2 meter Watertankcapaciteit: 320 ml Stoomafgifte tot 35 g/min Stoomstoot 105 g/min Instelbare temperatuur Auto-clean functie RVS zoolplaat Druppelstop Veiligheidsvoorschriften: - Om verbrandingen te voorkomen, gelieve de strijkzool tijdens gebruik niet aan te raken. - Om kalkaanslag te voorkomen, gelieve kamertemperatuur water te gebruiken. - Wanneer de watertemperatuur niet zijn juiste temperatuur bereikt, stop dan met strijken. Hierdoor kan het water op de grond lekken. Let op; dit betekent niet dat het apparaat een storing heeft, maar dat het water niet genoeg warm is om het koude water om te zetten naar stoom. - Na gebruik, gelieve het reservoir te legen. Indien er nog wat water in het reservoir blijft zitten, deze met de stoomfunctie uitstomen. Vervolgens zet u het apparaat rechtop.

9. Aigostar 31HGB - Stoomstrijkijzer - Blauw/Wit


Product informatiePlus or Show more

De Tefal Easygliss Plus FV5717 is een eenvoudig strijkijzer die krachtig genoeg is om de meeste kledingstukken glad te strijken. Dat komt door de continue stoomproductie van 45 gram per minuut. Gaat een kreukel niet weg? Gebruik dan de stoomstoot. De stoomkracht schiet dan tijdelijk omhoog naar 195 gram per minuut. Door het precisiepunt in de tip van de strijkzool, pak je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken zoals kragen en rondom knopen mee. Kies de juiste temperatuur- en stoominstelling aan de hand van ingestelde keuzeprogramma's. Handig, dan weet je zeker dat je niet te heet strijkt om brandplekken te voorkomen.

10. Tefal Easygliss Plus FV5717


Soortgelijke producten aan Stoomstrijkijzers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stoomstrijkijzers er zijn immers 194 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Stoomstrijkijzer kopen.