Hoe komt deze fantastische Strijkplank lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Strijkplank ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Strijkplanks, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Strijkplanks die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Strijkplanks het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Strijkplanks stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Strijkplanks

De beste Strijkplanks op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Strijken met meer comfort met deze Brabantia Strijkplank B met Stoomunithouder - 124 x 38 cm. Deze strijktafel is ideaal als je maar af en toe hoeft te strijken, maar het dan wel goed wil doen. Voorzien van solide stoomunithouder waarop alle gangbare stoomunits geplaatst kunnen worden (max. 40x22 cm). Brabantia Strijkplank B met Stoomunithouder - 124 x 38 cm - Titan Oval Stabiel werkblad op extra stevig frame (diameter 25 mm) Met stoomunithouder - voor alle gangbare stoomunits 100% katoenen overtrek met veerkrachtige schuimlaag Met safety-lock tegen ongewenst inklappen Met framevergrendeling tegen ongewenst uitklappen In hoogte verstelbaar (75 - 98 cm) Met antislip beschermdoppen Los verkrijgbaar: Brabantia strijkplankovertrek (code B). Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

1. Brabantia Strijkplank B met Stoomunithouder - 124 x 38 cm - Titan Oval


Product informatiePlus or Show more

De Leifheit Ironing Board Fashion S is een metalen strijkplank met een strijkvlak van 110 bij 30 centimeter. Aan de zijkant vind je een vaste plek voor je strijkijzer. Je verstelt de plank in een werkhoogte tussen 75 en 88 centimeter.

2. Leifheit Ironing Board Fashion S


Product informatiePlus or Show more

De Brabantia strijktafel B met strijkijzerhouder en een afmeting van 124x38 cm is ideaal als je iets meer dan normaal moet strijken. Is voorzien van een strijkijzerhouder die geschikt is voor normale en stoomstrijkijzers (max. 135mm). Belangrijkste specificaties Solide strijkijzerhouder voor links- en rechtshandigen Stabiel werkblad op stevig frame (diameter 22 mm) Breed werkblad voor sneller strijken Met framevergrendeling tegen ongewenst uitklappen In hoogte verstelbaar (69 - 96 cm) 100% katoenen hoes met veerkrachtige schuimlaag Met safety-lock tegen ongewenst inklappen Met antislip beschermdoppen 10 jaar garantie en service Cradle to Cradle gecertificeerd - goed doen voelt goed Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

3. Brabantia Strijkplank B met Strijkijzerhouder - 124 x 38 cm - Fading Lines


Product informatiePlus or Show more

Brabantia viert haar 100ste verjaardag met deze feestelijke strijkplank Celebration. Deze strijkplank B met solide strijkerhouder heeft een afmeting van 124x38 cm en is ideaal als je iets meer dan normaal moet strijken. De solide strijkerhouder is geschikt voor normale en stoomstrijkijzers (max. 15 cm). De speciale party outfit, een 100% katoenen overtrek met gouden confettiprint en een friswit frame, zorgen voor super looks en een super resultaat. Strijken wordt een feestje. Belangrijkste specificaties Solide strijkerhouder voor links- en rechtshandigen Stabiel werkblad op stevig frame (diameter 22 mm) Breed werkblad voor sneller strijken Met framevergrendeling tegen ongewenst uitklappen In hoogte verstelbaar (69 - 96 cm) 100% katoenen hoes met veerkrachtige schuimlaag Met safety-lock tegen ongewenst inklappen Met antislip beschermdoppen 10 jaar garantie en service Cradle to Cradle gecertificeerd - goed doen voelt goed Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

4. Brabantia Strijkplank B met Strijkijzerhouder - 124 x 38 cm - Celebration


Product informatiePlus or Show more

Brabantia viert haar 100ste verjaardag met deze feestelijke strijkplank Celebration. Deze strijkplank C met stoomunithouder heeft een afmeting van 124x45 cm en is ideaal als je met meer comfort het beste resultaat wilt bereiken. Voorzien van zeer degelijke stoomunithouder waarop alle gangbare stoomunits geplaatst kunnen worden (max. 40x22 cm). De speciale party outfit, een 100% katoenen overtrek met gouden confettiprint en een friswit frame, zorgen voor super looks en een super resultaat. Strijken wordt een feestje. Belangrijkste specificaties Stabiel werkblad op extra stevig frame (diameter 25 mm) Superbreed blad voor snel en comfortabel strijken Met stoomunithouder - voor alle gangbare stoomunits 100% katoenen overtrek met veerkrachtige schuimlaag Met safety-lock tegen ongewenst inklappen Met framevergrendeling tegen ongewenst uitklappen In hoogte verstelbaar (75 - 98 cm) Met antislip beschermdoppen 10 jaar garantie en service Cradle to Cradle gecertificeerd - goed doen voelt goed Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

5. Brabantia Strijkplank C met Stoomunithouder - 124 x 45 cm - Celebration


Product informatiePlus or Show more

Eenvoudig en plaatsbesparend op te bergen, in hoogte verstelbaar tot 88 cm en voorzien van een compact strijkvlak van 120 x 38 cm: strijkplank Classic M Basic van Leifheit is ideaal voor huishoudens die voldoende hebben aan een goede klassieke basisstrijkplank. De Classic M Basic is voorzien van een vaste strijkijzerhouder van metaal. Het stabiele onderstel is in hoogte verstelbaar van 75 tot 88 cm. Simpel en snel op de juiste werkhoogte te zetten. Dat is wel zo prettig voor je rug. De transportvergrendeling zorgt dat de ingeklapte Classic M Basic niet onverwacht openklapt bij het dragen. Vrolijk strijkplankovertrek met fleurige flowerprint – brengt je in de stemming om de strijkklus voortvarend aan te pakken. Voordelen & specificaties Compact strijkvlak van 120 x 38 cm Gemakkelijk te dragen en plaatsbesparend op te bergen Vaste strijkijzerhouder In hoogte verstelbaar van 75 tot 88 cm 3 jaar garantie Over Leifheit Duitse degelijkheid binnen handbereik. Leifheit is al jaar en dag zeer gekend om haar slimme, degelijke en functionele huishoudelijke artikelen waarbij kwaliteit een randvoorwaarde is. Zoek nu naar een Leifheit artikel binnen de categorieën drogen, strijken, schoonmaken en keukenartikelen of neem een kijkje in het uitgebreide assortiment Soehnle weegschalen.

6. Leifheit Classic M Basic Strijkplank - 120x38 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze elektrische strijkplank van Homeline is in hoogte verstelbaar en heeft een geïntegreerde aansluiting voor het aansluiten van het strijkijzer en een flexibele kabelbegeleiding. Het strijkoppervlak van 114 x 34 cm is dampdoorlatend, wat samen met de duurzame bedekking van 100% katoen er voor zorgt dat het wasgoed snel egaliseert. Na gebruik klap je de strijkplank eenvoudig in om hem op te kunnen bergen. Voordelen & specificaties Met oprolbaar netsnoer Inklapbaar om de strijkplank compact op te kunnen bergen Dampdoorlatend strijkoppervlak Strijkoppervlak: 114 x 34 cm In hoogte verstelbaar tot 90 cm Afmetingen open: 135 x 34 x 90 cm Afmetingen ingeklapt: 156 x 34 x 4,5 cm

7. Homeline Strijkplank - 114 x 34 cm Strijkoppervlak - Oprolbaar Netsnoer - Mint


Product informatiePlus or Show more

Zo krijg je plezier in het strijken: een goede strijkplank is het halve strijkwerk. Deze klassieker onder de strijkplanken biedt het beproefde Leifheit-comfort. En dat zorgt weer voor optimale strijkresultaten. Het stoom doorlatende strijkvlak van 120 x 38 cm is voorzien van een veerkrachtige zachte laag. Op de vaste strijkijzerhouder zet je de strijkbout veilig neer. Meerdere hittebestendige siliconenpads op de strijkijzerhouder beschermen de zool van het strijkijzer tegen krassen. Het stopcontact met VDE-keurmerk en de elastische snoergeleider zorgen voor veilig en gemakkelijk strijken – zonder hinder van het snoer. In hoogte verstelbaar op diverse standen tot 88 cm – voor strijken op een rugvriendelijke werkhoogte die bij je lichaamslengte past. Dat is beter voor je rug. Voordelen & specificaties Compact strijkvlak van 120 x 38 cm Voorzien van vaste strijkijzerhouder, geïntegreerd stopcontact en snoergeleider. In hoogte verstelbaar tot 88cm Geschikt voor stoomstrijkijzers en droogstrijkijzers 3 jaar garantie Over Leifheit Duitse degelijkheid binnen handbereik. Leifheit is al jaar en dag zeer gekend om haar slimme, degelijke en functionele huishoudelijke artikelen waarbij kwaliteit een randvoorwaarde is. Zoek nu naar een Leifheit artikel binnen de categorieën drogen, strijken, schoonmaken en keukenartikelen of neem een kijkje in het uitgebreide assortiment Soehnle weegschalen.

8. Leifheit Basic Plus Classic M Strijkplank - 120x38 cm strijkvlak


Product informatiePlus or Show more

Met de Brabantia Strijkdeken heb je op elke plek een glad strijkoppervlak. De deken is direct klaar voor gebruik, je hoeft het niet in elkaar te zetten of uit te klappen. Dankzij de afmeting van 65 x 120 centimeter is hij geschikt voor alle normale kledingstukken. De stof van de deken is geschikt voor normale strijkijzers en stoomstrijkijzers. Voor stoomgeneratoren heb je echt een speciale strijkplank nodig. Klaar met strijken? Je bergt de Brabantia Strijkdeken eenvoudig en compact op via het bindkoord en de ophanglus.

9. Brabantia Strijkdeken 65x120 cm


Product informatiePlus or Show more

Strijken met meer comfort met een Brabantia Strijkplank met solide strijkijzerhouder. De afmeting van deze strijkplank is 124 x 38 cm. Deze strijktafel is ideaal als je maar af en toe hoeft te strijken, maar het dan wel goed wil doen. Voorzien van een solide stijkerhouder, geschikt voor normale en stoomstrijkijzers (max. 150 mm). Belangrijkste specificaties Solide strijkijzerhouder voor links- en rechtshandigen Stabiel werkblad op stevig frame (diameter 22 mm) Breed werkblad voor sneller strijken Met framevergrendeling tegen ongewenst uitklappen In hoogte verstelbaar (69 - 96 cm) 100% katoenen hoes met veerkrachtige schuimlaag Met safety-lock tegen ongewenst inklappen Met antislip beschermdoppen Los verkrijgbaar: Brabantia strijkplankovertrek (code B). Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

10. Brabantia Strijkplank B met Strijkijzerhouder - 124 x 38 cm - Barley


Vergelijkbare producten aan Strijkplanks


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Strijkplanks er zijn namelijk 171 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Strijkplank kopen.