Wat is de beste Stoomgenerator van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Stoomgenerator is een lastige opdracht. Wat is de beste Stoomgenerator van 2024? Na het analyseren van 2469 Stoomgenerators kwam de Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20 als beste getest uit onze Stoomgenerator-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Stoomgenerators, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Stoomgenerators-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Stoomgenerator-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Stoomgenerators

1Score: 9.7
Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20
Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Tefal Express Essential SV6115
Tefal Express Essential SV6115
Tefal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80
Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80
Philips
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30
Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30
Philips
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Tefal Express Vision SV8152
Beste stoomgenerator
Tefal Express Vision SV8152
Tefal
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator
RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator
RYER
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Philips Stoomgenerator HI5922/30
Philips Stoomgenerator HI5922/30
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
MPM Strijkijzer met Stoomgenerator Stoomstrijkijzer
MPM Strijkijzer met Stoomgenerator Stoomstrijkijzer
MPM
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80
Philips
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80
Philips
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stoomgenerator Koopgids

Je werkt regelmatig bergen met was weg met je strijkijzer en bent nu op zoek naar een snellere manier om je was te strijken. Dan is een stoomgenerator de beste optie! Waarom dit is, lees je in de onderstaande gids.

Waarom is de stoomproductie bij een stoomgenerator belangrijk?

De stoomproductie bij goede stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren wordt weergegeven in g/m, wat staat voor gram per minuut. Hoe hoger de stoomproductie, hoe minder moeite je doet om je kleding glad te strijken. Er zijn twee soorten stoom die worden geproduceerd: de continue stoomproductie en stoomstoot.

De continue stoomproductie is het stoom wat continue geproduceerd wordt, al dan niet bij het inhouden van een bepaalde knop. Een gemiddeld stoomstrijkijzer heeft een stoomproductie tussen de 35 en 50 g/m, terwijl een stoomgenerator een stoomproductie heeft die vaker hoger ligt dan 120 g/m.

De stoomstoot gebruik je wanneer je een stoot extra krachtige stoom nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boorden van overhemden of bepaalde gedeeltes van een spijkerbroek. Een stoomstoot is dus niet hetzelfde als continue stoom en gebruik je alleen indien nodig. Sommige stoomgeneratoren hebben een stoomstoot van 400 g/m of hoger.

Er zijn wel goede stoomstrijkijzers die grote hoeveelheden stoom produceren, maar een stoomgenerator is tóch krachtiger. Daarnaast heeft een stoomgenerator een groter waterreservoir waardoor er meer stoom gegenereerd wordt zonder dat deze bijgevuld hoeft te worden.

Hoeveel stoomdruk moet mijn stoomgenerator hebben?

De stoomdruk in een stoomgenerator bepaalt met hoeveel kracht het stoom uit het strijkijzer komt. Hoe hoger de stroomdruk, hoe gemakkelijker je de kreukels uit je kledingstuk strijkt. Een stoomdruk vanzes bar is vaak voldoende om één kant van je kledingstuk te behandelen.

Wat is het verschil tussen een stoomstrijkijzer en een stoomgenerator?

Bij een stoomstrijkijzer zit het waterreservoir in het strijkijzer zelf. Hierdoor moet je deze niet alleen vaker bijvullen, maar is hij ook zwaarder waardoor hij minder fijn in de hand ligt. Om je stoomstrijkijzer bij te vullen, zet je deze meestal ook uit waardoor je even moet stoppen met strijken.

Een stoomstrijkijzer is minder geschikt voor als je regelmatig veel strijkt. Het gaat wat langzamer en je neemt af en toe pauze om het reservoir bij te vullen. Een stoomstrijkijzer is daarentegen een stuk prijsvriendelijker dan een stoomgenerator en ideaal voor als je minder vaak strijkt.

Een stoomgenerator heeft een groot waterreservoir waar de strijkbout als het ware op rust. Er zit een lange slang aan die het stoom naar de strijkbout leidt. Doordat er geen water in het strijkijzer zelf zit, is de strijkbout veel lichter van gewicht. Mocht het waterreservoir leeg raken tijdens het gebruik, dan vul je deze bij zonder het apparaat uit te zetten.

Een stoomgenerator is ideaal om grote bergen was mee weg te strijken. Houd er wel rekening mee dat een stoomgenerator veel plaats in beslag neemt en een stevig prijskaartje heeft. Er zit overigens wel variatie in de prijzen van de stoomgeneratoren. Vaak betaal je meer afhankelijk van de hoeveelheid stoom het apparaat produceert.

Welk water gebruik je in een stoomgenerator?

Je gebruikt in je stoomgenerator gewoon kraanwater. Woon in je in een omgeving met hard water, dan is het een goed idee om gedemineraliseerd of gedestilleerd water te gebruiken, doe je dit niet en je gebruikt continue hard water, dan wordt er snel kalk opgebouwd in je stoomgenerator waardoor deze vaker ontkalkt moet worden.

Weet je niet zeker of je hard water hebt? Neem dan het zekere voor het onzekere en gebruik altijd gedemineraliseerd of gedestilleerd water. Er is ook speciaal water te koop wat je in je stoomstrijkijzer of stoomgenerator kunt gebruiken. Vaak is dit geparfumeerd waardoor je was heerlijk fris ruikt.

Hoe lang gaat een stoomgenerator mee?

De gemiddelde stoomgenerator gaat ongeveer drie jaar mee. Als je je stoomgenerator regelmatig ontkalkt en er voorzichtig mee om gaat, verleng je de levensduur. Hoe en hoe vaak je je stoomgenerator ontkalkt, verschilt per model.

Er zijn stoomgenerators te krijgen waarop een lampje aanspringt als het tijd is om te ontkalken, waardoor je het niet vergeet. Soms hoef je alleen het kalk-reservoir leeg te maken, en soms gebruik je ontkalker zoals bijvoorbeeld azijn of een speciaal product.

Wat voor strijkplank gebruik ik met een stoomgenerator?

Voor een stoomgenerator heb je een speciale strijkplank nodig met een stoomunithouder. Hou der rekening mee dat deze duurder zijn dan een andere goede strijkplank. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je oude strijkplank die je met je vorige strijkijzer gebruikte, te houden.

Als je je oude strijkplank gebruikt, is het belangrijk dat je bijvoorbeeld in de keuken strijkt waardoor je de stoomunit op het aanrecht plaatst. Dit kan uiteraard ook een ander verhoogd oppervlak zijn. Je hebt iets nodig waar je de stoomunit op kunt zetten, want deze past niet op een standaard strijkplank.

hero illustration

Hoe testen we Stoomgenerators?

Om de beste Stoomgenerator te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Stoomgenerator-test hebben we 2469 Stoomgenerators geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Stoomgenerator-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Stoomgenerator-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Stoomgenerator-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Stoomgenerator in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2469 Stoomgenerators te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Stoomgenerators in een oogopslag

1. Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20

 • list plusKrachtig en efficiënt strijken
 • list plusGeen temperatuurinstelling nodig
 • list plusGeen brandplekken op strijkbare stoffen

Nadelen Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20

 • list plusNiet afneembaar waterreservoir

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
10
Ik ben de Philips PerfectCare Compact Essential GC6815/20 - Stoomgenerator, een krachtig apparaat dat snel en efficiënt strijkt. Met mijn OptimalTEMP-technologie hoef je nooit meer handmatig de temperatuur of stoominstellingen in te stellen, waardoor strijken een eitje wordt. Zelfs spijkerbroeken en zijden kledingstukken kunnen zonder problemen gestreken worden, zonder dat je de temperatuur hoeft aan te passen. Dit is echt een grote verbetering ten opzichte van andere modellen en strijkijzers op de markt, al zeg ik het zelf.

Een van mijn geweldige functies is mijn uiterst krachtige stoom. Met mijn krachtige en continue stoom strijk ik moeiteloos zelfs de dikste stoffen. Ik heb zelfs een extra stoomstoot functie waarmee je hardnekkige kreuken kunt verwijderen. Deze extra stoom is ook perfect voor het verticaal stomen van kleding en gordijnen. 💨

Een ander voordeel van mij is dat ik geen temperatuurinstelling nodig heb. Dankzij mijn OptimalTEMP technologie hoef je geen knoppen of instellingen aan te passen. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het sorteren van je kleding en het wachten tot ik opwarm en weer afkoel. Je kunt meteen aan de slag met elke stof, waar en wanneer je maar wilt.

Wat mij echt uniek maakt, is dat ik gegarandeerd geen brandplekken veroorzaak op welke strijkbare stoffen dan ook. Je kunt me zelfs met de onderkant op je kleding of strijkplank laten liggen zonder dat er brandplekken ontstaan. Dit is echt een groot voordeel ten opzichte van andere strijkijzers op de markt.

Ik heb een waterreservoir van 1,3 liter, waarmee je meer dan 1 uur ononderbroken kunt strijken. Dankzij mijn transparante reservoir kun je gemakkelijk zien hoeveel water er nog over is en je kunt op elk moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via mijn grote vulopening.

Mijn ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean, waarschuwt je wanneer het tijd is om te ontkalken. Ontkalken is heel eenvoudig en je hoeft geen extra kosten te maken voor cassettes.

Mijn compacte formaat en lichte gewicht maken mij perfect om op te bergen en ideaal voor op de strijkplank. Dankzij mijn exclusieve ProVelocity-technologie ben ik kleiner en compacter dan ooit tevoren.

Mijn SteamGlide-zoolplaat beweegt soepel over alle soorten stof. De duurzame 5-laagse coating zorgt ervoor dat mijn zoolplaat lang meegaat en gemakkelijk schoon te houden is.

Over het algemeen zijn mijn gebruikersreviews positief. Mensen prijzen mijn lichte gewicht en het feit dat ik soepel en glad strijk. Het enige nadeel dat sommige gebruikers ervaren, is dat mijn waterreservoir niet afneembaar is, waardoor je het hele apparaat moet meenemen naar de kraan om bij te vullen.

Ondanks dit kleine minpuntje ben ik een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en efficiënte stoomgenerator. Met mijn handige functies en de garantie op het voorkomen van brandplekken, bied ik een geweldige strijkervaring. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen de strijktijd verkorten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Tefal Express Essential SV6115

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Express Essential SV6115

 • list plusKrachtige stoomprestaties voor sneller en comfortabeler strijken.
 • list plusGroot waterreservoir van 1.4L, minder vaak bijvullen tijdens het strijken.
 • list plusGeschikt voor verticaal stomen, ideaal voor het opfrissen van kleding.

Nadelen Tefal Express Essential SV6115

 • list plusMoeite met begrijpen van de handleiding en gebruik van de stoomstootfunctie.
 • list plusFelblauw indicatielampje kan migraine veroorzaken.
 • list plusEen gebruiker vond het strijkijzer te zwaar en de stoomafgifte te zwak.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.12
De Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator is echt een geweldige toevoeging aan mijn strijkarsenaal. Dankzij de krachtige stoomprestaties van de Express Easy functie gaat het strijken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. En het beste van alles? Ik hoef niet constant bij te vullen tijdens het strijken, want deze stoomgenerator heeft een groot waterreservoir van 1.4L.

Met een pompdruk van 5.2 bar en een continue stoomafgifte van 120 g/min. krijg ik super snelle resultaten. En voor die hardnekkige kreukels is er zelfs een krachtige stoomstoot van 280 g/min. Niets kan deze stoomgenerator stoppen!

Wat deze stoomgenerator echt onderscheidt van eerdere modellen zijn de verbeterde functies. De Xpress Glide strijkzool zorgt ervoor dat ik moeiteloos over verschillende stoffen kan strijken. En ik kan zelfs verticaal stomen om mijn kleding op te frissen. Met de Calc Clear technologie hoef ik me geen zorgen te maken over kalkaanslag, want deze stoomgenerator zorgt voor langdurige stoomresultaten.

De Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator biedt zoveel voordelen ten opzichte van een traditioneel stoomstrijkijzer. Met een waterreservoir van 1.4L hoef ik minder vaak bij te vullen, waardoor ik tot wel 30% minder tijd aan strijken besteed. En de eco modus vermindert het energieverbruik zonder dat ik inlever op stoomprestaties. Met tot wel 3x meer stoom dan een stoomstrijkijzer krijg ik echt snelle resultaten.

Ik ben over het algemeen erg tevreden met de prestaties van de Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator. Het lichte gewicht maakt het strijken comfortabeler, vooral voor mensen met fysieke klachten. En ik ben echt onder de indruk van hoe snel het apparaat resultaten levert. Soms vind ik het wel lastig om de handleiding te begrijpen en om de stoomstootfunctie te gebruiken. En het blauwe indicatielampje is voor sommige mensen misschien te fel en kan zelfs migraine veroorzaken.

Hoewel er enkele negatieve opmerkingen zijn, is de Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator over het algemeen een geweldige keuze. Het strijkijzer kan misschien wat zwaar zijn en de stoomafgifte wat zwak, maar voor mij wegen de voordelen zwaarder. Dit is echt een betrouwbare en effectieve keuze voor iedereen die zijn strijkervaring wil upgraden. Aarzel niet om deze stoomgenerator een kans te geven! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80

 • list plusCompact en handig formaat
 • list plusKrachtige en continue stoom
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80

 • list plusGoedkoop uiterlijk door gebruik van plastic

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
9.38
Ik ben de Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80 - Stoomgenerator, de compacte strijkhulp die jou de beste stoomprestaties levert zonder al te veel ruimte in te nemen. Met mij aan jouw zijde strijk je sneller dan ooit, zonder gedoe met temperatuurinstellingen. Dankzij mijn OptimalTEMP-technologie hoef je nooit meer bang te zijn voor brandplekken op je kleding.

Een van mijn meest opvallende kenmerken is mijn compacte en handige formaat. Ondanks dat ik klein ben, ben ik licht en gemakkelijk te gebruiken tijdens het strijken. Ik pas zelfs volledig op de strijkplank! Dankzij de exclusieve ProVelocitytechnologie van Philips ben ik krachtig en compacter dan ooit tevoren.

Ik lever krachtige en continue stoom, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreuken in de dikste stoffen moeiteloos verdwijnen. Mijn afneembare waterreservoir heeft een capaciteit van 1,8 liter, waardoor je tot wel 1,5 uur ononderbroken kunt strijken. En maak je geen zorgen, ik herinner je er wel aan wanneer het tijd is om bij te vullen.

Mijn SteamGlide Advanced-zoolplaat zorgt voor geweldige strijkprestaties op elke stof. Met mijn roestvrijstalen voet, die twee keer zo hard is als een normale aluminium voet, glijd ik moeiteloos over je kleding voor het snelste resultaat.

Het onderhouden van mij is een fluitje van een cent dankzij mijn ingebouwde Smart Calc Clean ontkalkingssysteem. Ik geef zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken en mijn herbruikbare bak bespaart je geld en het gedoe van het kopen van extra cartridges.

Maak je geen zorgen over energieverbruik, want ik heb een automatische uitschakelfunctie om energie te besparen en jou gemoedsrust te geven. En met mijn handige draagvergrendeling kun je me veilig op het basisstation vergrendelen en me gemakkelijk door het huis dragen zonder risico op contact met mijn hete zoolplaat.

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden over mij. Ze vinden dat ik er misschien goedkoop uitzie vanwege het gebruik van plastic, maar dat ik wel goed werk lever. Ik ben lichtgewicht, warm snel op en strijk geweldig. Daarnaast wordt mijn goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukt. Een gebruiker hoopt zelfs dat ik lang meega.

Kortom, ik ben de Philips PerfectCare 6000 Series PSG6064/80 - Stoomgenerator, een compacte en krachtige strijkhulp met handige functies zoals OptimalTEMP-technologie, een afneembaar waterreservoir en een eenvoudig ontkalkingssysteem. Dus ondanks mijn goedkope uitstraling lever ik geweldig werk en bied ik een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30

 • list plusSnelle en gemakkelijke strijkresultaten
 • list plusGeen temperatuurinstellingen nodig en geen brandplekken
 • list plusCompact en licht ontwerp voor gemakkelijk gebruik en opslag

Nadelen Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30

 • list plusWater kan achterblijven bij het stomen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.26
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
8.49
Ik ben echt enthousiast om je de Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30 stoomgenerator te laten zien! Met dit apparaat krijg je super snelle en gemakkelijke strijkresultaten. Volgens Bol.com kun je zelfs 30 minuten eerder klaar zijn met strijken in vergelijking met het Philips-stoomstrijkijzer Azur. Hoe fantastisch is dat?!

Wat deze stoomgenerator echt geweldig maakt, is de OptimalTEMP-technologie. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het aanpassen van de temperatuurinstellingen en je geen zorgen hoeft te maken over brandplekken op je kleding. Je kunt dit strijkijzer zelfs gewoon op je kleding of strijkplank laten staan zonder dat er iets misgaat. *phew* Dat is een hele opluchting, toch?

Maar dat is nog niet alles! De Philips GC7933/30 heeft ook krachtige stoom die ervoor zorgt dat alle kreuken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met twee keer zoveel stoom als een gewoon stoomstrijkijzer, kun je echt rekenen op geweldige resultaten. En de SteamGlide Plus-zoolplaat is krasbestendig en glijdt moeiteloos over elke stof, waardoor je snel klaar bent met strijken.

Het onderhoud van deze stoomgenerator is ook een eitje dankzij het ingebouwde ontkalkingssysteem Smart Calc Clean. Het systeem geeft zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken en je hoeft geen cartridges te kopen, dus dat bespaart je geld. *ka-ching*

Wat ik ook echt gaaf vind, is dat de Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30 compact en licht is. Hij is super gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. En met het grote afneembare waterreservoir kun je eenvoudig bijvullen. Oh, en hij heeft ook een draagvergrendeling, zodat je hem veilig kunt meenemen. *thumbs up*

Gebruikers zijn dolenthousiast over deze stoomgenerator. Zelfs beginners vinden hem super makkelijk in gebruik. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook top, plus het mooie design is een bonus. Er is eigenlijk maar één kleine kink in de kabel: er was één recensie die meldde dat er wat water achterbleef bij het stomen. Maar verder zijn de meeste gebruikers echt tevreden met hoe dit apparaat presteert.

Al met al is de Philips PerfectCare Compact Plus GC7933/30 echt een geweldige keuze voor iedereen die snel en gemakkelijk wilt strijken. Met de OptimalTEMP-technologie en de krachtige stoom krijg je geweldige resultaten zonder gedoe. En het compacte en lichte ontwerp maakt het ook super handig. Dus waar wacht je nog op? Tijd om te gaan strijken als een pro! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Beste stoomgenerator: Tefal Express Vision SV8152

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Express Vision SV8152

 • list plusKrachtige en duurzame stoomgenerator
 • list plusUitneembare kalkverzamelaar voor eenvoudig onderhoud
 • list plusXL-watertank voor langere strijksessies zonder bijvullen

Nadelen Tefal Express Vision SV8152

 • list plusSoms moeizaam om het waterreservoir te openen

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.59
Functionaliteit
8.75
Gebruiksgemak
8.49
De Tefal Express Vision SV8152 is de perfecte metgezel voor het efficiënt strijken van kleding. Met zijn krachtige stoom en eenvoudig onderhoud maakt deze stoomgenerator het strijken een fluitje van een cent. Met een indrukwekkende stoomproductie van 130 g/minuut en de handige Easy LED vision technologie, zorgt het lampje op de punt van het strijkijzer ervoor dat je altijd een perfect resultaat behaalt. Deze stoomgenerator is geschikt voor alle soorten textiel en zorgt voor de juiste combinatie van stoom en temperatuur.

Een van de geweldige eigenschappen van de Tefal Express Vision SV8152 is de uitneembare kalkverzamelaar, waardoor je strijkijzer altijd in topconditie blijft. Daarnaast heeft het een ruime XL-watertank, zodat je langer kunt strijken zonder steeds bij te vullen. En als kers op de taart heeft het ook nog een energiebesparende modus, waarmee je tot wel 30% energie kunt besparen zonder concessies te doen aan de prestaties.

Deze stoomgenerator is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog eens een garantie van 15 jaar op reparaties geboden. Gedurende 15 jaar kun je rekenen op snelle en betaalbare levering van onderdelen. Dit onderstreept de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

De ervaringen van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van de Tefal Express Vision SV8152. Ze zijn lovend over de krachtige stoomdruk, het lichte gewicht en het feit dat het strijkijzer perfect op een normale strijkplank past. Het LED-licht kan naar wens worden aan- of uitgezet, wat als zeer handig wordt ervaren. Ook wordt opgemerkt dat het strijkijzer snel opwarmt en geschikt is voor verschillende soorten stoffen. De uitneembare watertank en de mogelijkheid om langdurig te strijken dankzij de XL-watertank worden ook zeer gewaardeerd.

Een klein minpuntje dat wordt genoemd, is dat het soms wat lastig kan zijn om het waterreservoir te openen. Maar over het algemeen zijn gebruikers zeer tevreden over de prestaties en functionaliteiten van de Tefal Express Vision SV8152.

Al met al is de Tefal Express Vision SV8152 de ideale keuze voor iedereen die een krachtige en duurzame stoomgenerator zoekt. Met zijn krachtige stoom, eenvoudig onderhoud en handige functies zoals de Easy LED vision technologie en de uitneembare kalkverzamelaar, maakt deze stoomgenerator het strijken een fluitje van een cent. De lange garantieperiode en de mogelijkheid tot reparatie benadrukken nogmaals de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator

 • list plusVeelzijdigheid in stomen: zowel horizontaal als verticaal stomen mogelijk, ideaal voor kleding aan de hanger.
 • list plusEfficiënt verwijderen van kreukels: continue stoom van maximaal 30 minuten en aanpasbare temperatuur.
 • list plusGebruiksvriendelijk en compact: 2 meter lange kabel, handige kabelopslagruimte, en ruimtebesparende opbergmogelijkheden.

Nadelen RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.57
  Functionaliteit
  8.19
  Gebruiksgemak
  8.23
  Ik ben trots om het RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator te introduceren, een krachtig en veelzijdig apparaat dat het strijken van kleding een fluitje van een cent maakt. Met zijn keramische zoolplaat zorgt dit stoomstrijkijzer voor een glad resultaat op bijna alle soorten stoffen, van zijde en synthetische stoffen tot wol en ribfluweel. En met de afneembare 1.2L watertank kun je langdurig strijken zonder steeds bij te vullen. Het basisstation biedt handige opbergmogelijkheden en maakt het neerzetten van het strijkijzer tijdens het gebruik gemakkelijk en veilig.

  Een opvallende eigenschap van het RYER Stoomstrijkijzer is het vermogen om zowel horizontaal als verticaal te stomen, waardoor je zelfs kleding kunt strijken terwijl het nog aan de hanger hangt. Met een continue stoom van maximaal 30 minuten en een aanpasbare temperatuur, biedt dit apparaat een efficiënte oplossing voor het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige kreukels. Bovendien kan het ook droog strijken, wat vooral handig is voor delicate stoffen zoals satijn en zijde.

  De keramische zoolplaat van het RYER Stoomstrijkijzer zorgt voor moeiteloos glijden over verschillende stoffen en snelle opwarming, terwijl de antikleefeigenschappen en de mogelijkheid om gordijnen en andere gevoelige stoffen te strijken zonder vastplakken, de veelzijdigheid van dit apparaat benadrukken.

  Het basisstation biedt niet alleen ruimtebesparende opbergmogelijkheden, maar ook anti-drup en anti-kalk eigenschappen die resulteren in een langere levensduur van het strijkijzer. Met een 2 meter lange kabel en handige kabelopslagruimte, is het RYER Stoomstrijkijzer gebruiksvriendelijk en compact.

  Het RYER Stoomstrijkijzer onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbaar en krachtig stoomstrijkijzer. Met zijn indrukwekkende functies en doordachte ontwerp, overtreft de RYER Stoomstrijkijzer met Stoomgenerator de verwachtingen en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Philips Stoomgenerator HI5922/30

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Philips Stoomgenerator HI5922/30

  • list plusKrachtige stoomproductie

  Nadelen Philips Stoomgenerator HI5922/30

  • list plusOntbreken van opbergplek voor kabels
  • list plusAfwezigheid van permanente stoom
  • list plusTeleurstellende stoomkracht en formaat in vergelijking met oudere modellen

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.09
  Functionaliteit
  8.22
  Gebruiksgemak
  8.11
  Hey, ik ben de Philips Stoomgenerator HI5922/30! Met mijn continue stoomproductie van 110 gram per minuut en een stoomstoot van 300 gram per minuut, maak ik het strijken van jouw kleding een eitje. Geen gedoe meer met handmatig schakelen tussen temperaturen en stoffen, want ik regel dat automatisch voor je. En wist je dat ik een afneembaar waterreservoir van 1,1 liter heb? Zo hoef je nooit meer te knoeien met bijvullen.

  Mijn keramische zoolplaat zorgt voor duurzaam en moeiteloos strijken. En met mijn Smart Calc Clean systeem geef ik aan wanneer ontkalking nodig is, zonder extra kosten voor cassettes. Veiligheid staat bij mij voorop, want ik schakel mezelf automatisch uit na 30 seconden op de zoolplaat en na 8 minuten op de steun.

  Oké, ik ben niet perfect. Sommige gebruikers vinden het jammer dat ik geen opbergplek heb voor de kabels en dat ik geen permanente stoom heb. Een andere gebruiker vond mijn stoomkracht en formaat ook wat teleurstellend. Maar anderen waarderen dan weer mijn lichtheid en het feit dat ik nog even doorga met stomen nadat je de stoomknop loslaat.

  Al met al, ben ik een betrouwbare keuze voor efficiënt strijken. Mijn krachtige stoom, automatische functies en duurzame keramische zoolplaat zorgen voor uitstekende prestaties. Dus ja, ik heb misschien wat minpunten, maar ik bied zeker waar voor mijn geld en een verbetering ten opzichte van oudere modellen.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  8. MPM Strijkijzer met Stoomgenerator Stoomstrijkijzer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MPM Strijkijzer met Stoomgenerator Stoomstrijkijzer

  • list plusIndrukwekkende stoomopbrengst van 140±10g/min en stoomimpact van 400g/min, maakt strijken snel en moeiteloos
  • list plusZelfreinigende en anti-kalk functie zorgt ervoor dat het strijkijzer optimaal presteert
  • list plusAanpasbare stoomdruk tot maximaal 5,5 bar voor optimale resultaten

  Nadelen MPM Strijkijzer met Stoomgenerator Stoomstrijkijzer

  • list plusSommige gebruikers kunnen de voorkeur geven aan een meer geavanceerd design of extra functionaliteiten

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.44
  Functionaliteit
  8.28
  Gebruiksgemak
  7.95
  Hey daar, ik ben het MPM-stoomgenerator strijkijzer, en ik ben hier om jouw strijktaken een fluitje van een cent te maken. Met mijn krachtige stoomopbrengst van 140±10g/min en indrukwekkende stoomimpact van 400g/min, kan ik alle soorten kleding en stoffen snel en moeiteloos strijken. Ik ben ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een snellere en effectievere manier van strijken.

  Met mijn traploze temperatuurregeling zorg ik voor optimale resultaten en mijn sterke stoomjet met een hoog vermogen van 400g/min zorgt voor moeiteloos kreukvrij strijken. Daarnaast warm ik in slechts 30 seconden op, zodat je direct aan de slag kunt. Mijn zelfreinigende en anti-kalk functie zorgen ervoor dat ik altijd optimaal presteer, en mijn kabel opslagruimte houdt je werkplek georganiseerd.

  Ik heb ook een aanpasbare stoomdruk tot maximaal 5,5 bar, zodat je de stoomdruk naar jouw voorkeur kunt aanpassen voor optimale resultaten. Met mijn Eco stoomdruk functie kun je zelfs energie besparen zonder concessies te doen aan de prestaties. Met de mogelijkheid voor verticaal strijken, een handig opslagsysteem en een waterreservoir van 1,5 liter voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen, bied ik ultiem gemak en efficiency.

  Met mijn vermogen van 3000W en krasbestendige keramische voet, kan ik moeiteloos over verschillende stoffen strijken zonder vastplakken. Mijn compacte en lichtgewicht ontwerp zorgt voor gebruiksgemak, zelfs in kleine ruimtes. Ik ben ook voorzien van een automatische uitschakelfunctie voor gemoedsrust en veiligheid.

  Dus, als je op zoek bent naar een krachtig, efficiënt en gebruiksvriendelijk stoomstrijkijzer, dan ben ik de perfecte keuze voor jou. Met mijn geavanceerde functies en indrukwekkende prestaties, bied ik een ongeëvenaarde strijkervaring. Dus, waar wacht je nog op? Laten we die kreukels wegwerken! 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80

  • list plusNieuwe technologie en bewegingssensor voor moeiteloos verticaal en horizontaal strijken met automatische stoom.
  • list plusSnelheidsmodus voor het afstemmen van stoomhoeveelheid op strijksnelheid, wat resulteert in snelle strijkresultaten.
  • list plusUltralicht ontwerp van slechts 800 g voor ultiem gebruiksgemak.

  Nadelen Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80

  • list plusRelatief hoger gewicht in vergelijking met andere stoomgeneratoren.
  • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere stoomgeneratoren.

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.8
  Functionaliteit
  7.19
  Gebruiksgemak
  7.87
  Ik ben verheugd om de Philips PerfectCare 8000-serie PSG8140/80 - Stoomgenerator aan te kondigen. Met de nieuwste technologieën en handige bewegingssensor maakt deze stoomgenerator verticaal en horizontaal strijken moeiteloos, met automatische stoom. Het meest opvallende kenmerk is de snelheidsmodus, die de stoom aanpast aan de strijksnelheid voor snelle resultaten. Met intelligent automatisch stomen wordt stoom automatisch afgegeven tijdens het strijken. De geavanceerde bewegingssensor maakt ook verticaal stomen mogelijk.

  De stoomgenerator levert krachtige continue stoom voor het verwijderen van kreuken, zelfs uit de meest hardnekkige stoffen. De OptimalTEMP-technologie voorkomt brandplekken, zelfs als het strijkijzer onbeheerd achtergelaten wordt. Met slechts 800 g is het strijkijzer ultralicht en uiterst gebruiksvriendelijk. De SteamGlide Elite-zoolplaat zorgt voor optimale glijprestaties en maximale krasbestendigheid. Het afneembare waterreservoir van 1,8 liter biedt tot 2 uur ononderbroken gebruik en kan eenvoudig bijgevuld worden via de grote vulopening.

  Met DynamiQ-technologie van de tweede generatie, OptimalTEMP-technologie en geen demping van stoomgeluid, biedt deze stoomgenerator indrukwekkende prestaties. Met een continue stoom van maximaal 170 g/min, een druk van maximaal 8,5 bar en een vermogen van maximaal 2700 W, is dit een krachtig apparaat. Bovendien is het energiezuinig met een energiebesparing van 22%.

  De Philips PerfectCare 8000-serie PSG8140/80 onderscheidt zich door zijn snelheidsmodus, intelligente automatische stomen en ultralichte ontwerp. Het biedt een uitstekende combinatie van kracht, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle investering is voor huishoudens. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en moeiteloos in het verwijderen van kreuken. Het enige mogelijke nadeel is het relatief hogere gewicht in vergelijking met andere stoomgeneratoren, maar dit wordt gecompenseerd door de indrukwekkende prestaties.

  Al met al biedt de Philips PerfectCare 8000-serie PSG8140/80 - Stoomgenerator een ongeëvenaarde combinatie van technologie, prestaties en gebruiksgemak, waardoor het een topkeuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stoomgenerator. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

  • list plusKrachtige stoom die zelfs de dikste stoffen moeiteloos strijkt
  • list plusGroot afneembaar waterreservoir waarmee je tot 2 uur ononderbroken kunt strijken
  • list plusGeen temperatuurinstellingen nodig dankzij de OptimalTEMP-technologie

  Nadelen Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

  • list plusSommige gebruikers hebben problemen gehad met defecte of gebruikte exemplaren

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.62
  Functionaliteit
  7.45
  Gebruiksgemak
  6.86
  Ik heb de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Deze krachtige en snelle stoomgenerator is perfect voor mensen die een licht strijkijzer zoeken. Met dit intelligente apparaat hoef je geen temperatuur in te stellen en hoef je je geen zorgen te maken over brandplekken.

  Het meest indrukwekkende kenmerk van deze stoomgenerator is de krachtige stoom. Zelfs de dikste stoffen worden moeiteloos gladgestreken. Hardnekkige kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de extra stoomstoot op de juiste plekken. En als je kleding of gordijnen wilt stomen, is deze stoomgenerator ook perfect voor verticaal gebruik.

  Het grote afneembare waterreservoir van 1,8 liter zorgt ervoor dat je tot wel 2 uur achter elkaar kunt strijken zonder bij te vullen. En als het waterreservoir leeg is, vul je het gemakkelijk bij via de grote vulopening. Wat ook handig is, is de OptimalTEMP-technologie waarmee je geen temperatuurinstellingen hoeft aan te passen. Je kunt dus elke soort stof strijken zonder te wachten tot het strijkijzer opwarmt of afkoelt.

  Maar wat deze Philips PerfectCare Elite Plus echt bijzonder maakt, is dat het geen brandplekken achterlaat, zelfs niet op de meest delicate stoffen. Je kunt het strijkijzer zelfs met de onderkant op je kleren of de strijkplank laten liggen zonder je zorgen te maken. Dit komt door de T-ionicGlide-zoolplaat, die zorgt voor soepel glijden en duurzaamheid. Deze zoolplaat is twee keer zo hard als een gewone aluminium zool en glijdt moeiteloos voor snelle resultaten.

  Een ander voordeel van de Philips PerfectCare Elite Plus is het intelligente automatische stomen. De slimme sensor weet precies wanneer en hoe het strijkijzer beweegt en levert krachtige stoom waar je het nodig hebt. Dit maakt het strijken gemakkelijker en zorgt voor snellere resultaten. Bovendien is het strijkijzer lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik. Het glijdt moeiteloos over je kledingstukken en vermindert de druk op je pols.

  Wat betreft gebruiksgemak heeft de Philips PerfectCare Elite Plus een eenvoudig en efficiënt ontkalkingssysteem. Het Easy De-Calc Plus-systeem verzamelt continu kalkaanslag en geeft een indicatie wanneer het moet worden geleegd. Ontkalken is belangrijk voor een langere levensduur en optimale stoomprestaties van het strijkijzer.

  Over het algemeen zijn de reviews van de Philips PerfectCare Elite Plus positief. Mensen zijn vooral tevreden over de krachtige stoom, het lichte gewicht en de goede strijkprestaties. Er zijn echter enkele meldingen geweest van defecte of gebruikte exemplaren die zijn ontvangen.

  Al met al is de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 een uitstekende stoomgenerator met vele handige functies. Het biedt krachtige stoom, een groot waterreservoir en een duurzame zoolplaat. Het strijkijzer is gemakkelijk in gebruik en strijkt licht en goed. Ondanks enkele klachten over defecte exemplaren lijkt dit een betrouwbare en efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een strijkijzer waar ze op kunnen vertrouwen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stoomgenerators. Er zijn namelijk 2469 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!