Bestenu

Beste stoomgenerators - nov. 2022

Met meer dan 176 stoomgenerators op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste stoomgenerators in een handige lijst
01Score: 10
Philips PerfectCare Performer GC8723/20
Philips PerfectCare Performer GC8723/20
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.9
Philips FastCare Compact GC6742/20
Philips FastCare Compact GC6742/20
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Tefal Express Easy SV6131
Tefal Express Easy SV6131
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60
Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Philips HI5919/30
Philips HI5919/30
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
Philips GC7840/20
Philips GC7840/20
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Philips FastCare Compact GC6720/30
Philips FastCare Compact GC6720/30
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Tefal Express Essential SV6115
Tefal Express Essential SV6115
Ga naar laagste prjis
09Score: 8
BLACK & DECKER Strijkijzer BXSS2200E
BLACK & DECKER Strijkijzer BXSS2200E
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Tefal Express Protect SV9202
Tefal Express Protect SV9202
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Stoomgenerator Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je werkt regelmatig bergen met was weg met je strijkijzer en bent nu op zoek naar een snellere manier om je was te strijken. Dan is een stoomgenerator de beste optie! Waarom dit is, lees je in de onderstaande gids.

Waarom is de stoomproductie bij een stoomgenerator belangrijk?

De stoomproductie bij goede stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren wordt weergegeven in g/m, wat staat voor gram per minuut. Hoe hoger de stoomproductie, hoe minder moeite je doet om je kleding glad te strijken. Er zijn twee soorten stoom die worden geproduceerd: de continue stoomproductie en stoomstoot.

De continue stoomproductie is het stoom wat continue geproduceerd wordt, al dan niet bij het inhouden van een bepaalde knop. Een gemiddeld stoomstrijkijzer heeft een stoomproductie tussen de 35 en 50 g/m, terwijl een stoomgenerator een stoomproductie heeft die vaker hoger ligt dan 120 g/m.

De stoomstoot gebruik je wanneer je een stoot extra krachtige stoom nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boorden van overhemden of bepaalde gedeeltes van een spijkerbroek. Een stoomstoot is dus niet hetzelfde als continue stoom en gebruik je alleen indien nodig. Sommige stoomgeneratoren hebben een stoomstoot van 400 g/m of hoger.

Er zijn wel goede stoomstrijkijzers die grote hoeveelheden stoom produceren, maar een stoomgenerator is tóch krachtiger. Daarnaast heeft een stoomgenerator een groter waterreservoir waardoor er meer stoom gegenereerd wordt zonder dat deze bijgevuld hoeft te worden.

Hoeveel stoomdruk moet mijn stoomgenerator hebben?

De stoomdruk in een stoomgenerator bepaalt met hoeveel kracht het stoom uit het strijkijzer komt. Hoe hoger de stroomdruk, hoe gemakkelijker je de kreukels uit je kledingstuk strijkt. Een stoomdruk vanzes bar is vaak voldoende om één kant van je kledingstuk te behandelen.

Wat is het verschil tussen een stoomstrijkijzer en een stoomgenerator?

Bij een stoomstrijkijzer zit het waterreservoir in het strijkijzer zelf. Hierdoor moet je deze niet alleen vaker bijvullen, maar is hij ook zwaarder waardoor hij minder fijn in de hand ligt. Om je stoomstrijkijzer bij te vullen, zet je deze meestal ook uit waardoor je even moet stoppen met strijken.

Een stoomstrijkijzer is minder geschikt voor als je regelmatig veel strijkt. Het gaat wat langzamer en je neemt af en toe pauze om het reservoir bij te vullen. Een stoomstrijkijzer is daarentegen een stuk prijsvriendelijker dan een stoomgenerator en ideaal voor als je minder vaak strijkt.

Een stoomgenerator heeft een groot waterreservoir waar de strijkbout als het ware op rust. Er zit een lange slang aan die het stoom naar de strijkbout leidt. Doordat er geen water in het strijkijzer zelf zit, is de strijkbout veel lichter van gewicht. Mocht het waterreservoir leeg raken tijdens het gebruik, dan vul je deze bij zonder het apparaat uit te zetten.

Een stoomgenerator is ideaal om grote bergen was mee weg te strijken. Houd er wel rekening mee dat een stoomgenerator veel plaats in beslag neemt en een stevig prijskaartje heeft. Er zit overigens wel variatie in de prijzen van de stoomgeneratoren. Vaak betaal je meer afhankelijk van de hoeveelheid stoom het apparaat produceert.

Welk water gebruik je in een stoomgenerator?

Je gebruikt in je stoomgenerator gewoon kraanwater. Woon in je in een omgeving met hard water, dan is het een goed idee om gedemineraliseerd of gedestilleerd water te gebruiken, doe je dit niet en je gebruikt continue hard water, dan wordt er snel kalk opgebouwd in je stoomgenerator waardoor deze vaker ontkalkt moet worden.

Weet je niet zeker of je hard water hebt? Neem dan het zekere voor het onzekere en gebruik altijd gedemineraliseerd of gedestilleerd water. Er is ook speciaal water te koop wat je in je stoomstrijkijzer of stoomgenerator kunt gebruiken. Vaak is dit geparfumeerd waardoor je was heerlijk fris ruikt.

Hoe lang gaat een stoomgenerator mee?

De gemiddelde stoomgenerator gaat ongeveer drie jaar mee. Als je je stoomgenerator regelmatig ontkalkt en er voorzichtig mee om gaat, verleng je de levensduur. Hoe en hoe vaak je je stoomgenerator ontkalkt, verschilt per model.

Er zijn stoomgenerators te krijgen waarop een lampje aanspringt als het tijd is om te ontkalken, waardoor je het niet vergeet. Soms hoef je alleen het kalk-reservoir leeg te maken, en soms gebruik je ontkalker zoals bijvoorbeeld azijn of een speciaal product.

Wat voor strijkplank gebruik ik met een stoomgenerator?

Voor een stoomgenerator heb je een speciale strijkplank nodig met een stoomunithouder. Hou der rekening mee dat deze duurder zijn dan een andere goede strijkplank. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je oude strijkplank die je met je vorige strijkijzer gebruikte, te houden.

Als je je oude strijkplank gebruikt, is het belangrijk dat je bijvoorbeeld in de keuken strijkt waardoor je de stoomunit op het aanrecht plaatst. Dit kan uiteraard ook een ander verhoogd oppervlak zijn. Je hebt iets nodig waar je de stoomunit op kunt zetten, want deze past niet op een standaard strijkplank.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige stoomgenerator reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste stoomgenerator ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over stoomgenerators, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle stoomgenerators die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke stoomgenerators het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van stoomgenerators stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste stoomgenerators op een rijtje

1 - Philips PerfectCare Performer GC8723/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

De PerfectCare Performer GC8723/20 - stoomgenerator biedt je fantastische resultaten met weinig moeite. Hij is ideaal als je regelmatig strijkt en zo snel mogelijk klaar wil zijn. Hij heeft een stoomstoot van maarliefst 390g om de grote kreuken te laten verdwijnen. Deze stoomgenerator met een krachtige continue stoom van 120g/min glijdt moeiteloos over je kledingstukken en strijkt alles mooi glad. Dit systeem heeft een afneembaar waterreservoir van 1,8 liter voor langer gebruik en is eenvoudig bij te vullen. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de stoomgeneratoren regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de stoomgenerator wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Waarop moet je letten als je een stoomgenerator koopt? Regeling temperatuur: Bij stoomsystemen met Optimal Temp, hoef je je geen zorgen meer te maken over de temperatuur waarop je iets moet strijken. Strijk alles van jeans tot zijde, zonder de instelling aan te passen. Gegarandeerd geen schroei-, glans-, of brandplekken. Veilig, makkelijk en tijdbesparend. Stoomafgifte: Stoomafgifte wordt weergegeven in bar (druk). Hoe hoger de bar, hoe hoger de continue stoom en hoe krachtiger de stoomstoot wordt. Hierdoor kan je gemakkelijk de meest hardnekkige kreukels en vouwen gladstrijken. Dit helpt je sneller en efficienter strijken. Zoolplaat: Je kan de zoolplaat op een aantal verschillende specificaties beoordelen: de coating, glijsnelheid, krasbestendigheid, hoeveelheid stoomgaatjes en duurzaamheid. Over het algemeen wordt de kwaliteit van een zoolplaat aangegeven met een aantal sterren. In de beoordeling van het aantal sterren zijn eerdergenoemende specificaties meegenomen. Hoe hoger het aantal sterren, hoe beter de strijkzool en hoe beter de strijkzool, hoe sneller de strijkklus geklaard is. Ontkalken: kalkaanslag kan de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk beinvloeden. Kies bij voorkeur voor een apparaat met een geintegreerd ontkalkingssysteem. Meer informatie: Geen temperatuurinstelling nodig dankzij OptimalTEMP technologie: Dankzij de OptimalTEMP-technologie van Philips hoef je je nooit meer zorgen te maken over de temperatuur waarop je iets moet strijken. Deze innovatieve echnologie garandeert dat alle soorten strijkbare stoffen kunnen worden gestreken zonder dat er schroei-, glans- of brandplekken ontstaan, terwijl je niets hoeft in te stellen. Je bent geen tijd meer kwijt aan het controleren van labels, het wijzigen van temperatuurinstellingen of het vooraf sorteren van kledingstukken. Ook hoef je niet meer tussendoor te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is om een andere stof te kunnen strijken. Strijk al je textiel, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder schroeiplekken dankzij de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom. Bovendien is het veilig om de hete zoolplaat op je strijkplank te laten staan. Snel strijken: Hoe snel je strijkmand weggewerkt is, is oa afhankelijk van de zoolplaat. Hoe beter de zoolplaat, hoe sneller de strijkklus is geklaard. De krasbestendigheid van de coating en het glijvermogen zijn de belangrijkste aspecten van een zoolplaat. Zorgvuldig ontworpen zoolplaatvormen en optimaal geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor de beste stoomverdeling. Door de inzet van innovatieve technieken, gepatenteerde coatings en harde en slijtvaste materialen gaan de zoolplaten van Philips heel lang mee. De SteamGlide Plus zoolplaat van de GC8723/20 glijdt gemakkelijk over je kleding. Bovendien zorgt de Optimal Temp technologie en de kracht van de stoom ervoor dat je strijkklus tot wel 30 minuten sneller geklaart is. Stoomstoot en continue stoomafgifte: Deze stoomgenerator biedt krachtige stoom, voor een snel resultaat. De GC8723/20 heeft een continue stoom van 120 gr/min, een stoomstoot van wel 390 gr en een drukvermogen van 6,2 bar. Ontkalken: Kalkaanslag kan de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk beïnvloeden. Regelmatig ontkalken beschermt je stoomgenerator en zorgt ervoor dat het in topconditie blijft zodat je de allerbeste stoomprestaties behoudt. Na 1 tot 3 maanden gebruik (afhankelijk van hoe vaak je strijkt), herinnert het apparaat je er automatisch aan dat het tijd is om een ontkalkingsproces uit te voeren. Dit apparaat is voorzien van een Smart Calc Clean-systeem waardoor je zonder het gebruik van cassettes kunt ontkalken. Draagvergrendeling: Vergrendel het strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Philips FastCare Compact GC6742/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ga moeiteloos met de krachtige en continue stoom door een berg wasgoed met de Philips FastCare Compact GC6742/20. Het lichte strijkijzer past precies op jouw strijkplank en met het compacte formaat berg je `m ook nog eens gemakkelijk op. Middels stoomstoten van 300 gram per minuut reken je gemakkelijk af met kreukels uit de dikste stoffen. Zodra je de extra stoomstoten aanzet, zie je hoe de hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. De stoomgenerator is daarnaast ook geschikt om verticaal te stomen, hierdoor haal je bijvoorbeeld de kreukels uit je gordijnen. Wanneer de klus geklaard is, schakelt het strijkijzer zichzelf binnen een paar minuten automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tefal Express Easy SV6131

Loading..
Ga naar laagste prjis

Strijk als een speer met de compacte Tefal Express Easy SV6131. De stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties die leiden tot snelle resultaten. Je haalt het waterreservoir van 1,7 liter voor, tijdens en na het strijken er gemakkelijk af om bij te vullen. Met een pompdruk van 5,8 bar zorgt de stoomgenerator voor kreukvrije resultaten. Zit er een hardnekkige kreukel in je dekbed? Verwijder met de krachtige stoomstoot van 350 gram per minuut alle kreukels. Zodra jij last minute je kleding wil verfrissen, gebruik je de stoomgenerator ook om verticaal te stomen. Het compacte formaat en het vergrendelsysteem maken het mogelijk om de stoomgenerator makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60

Loading..
Ga naar laagste prjis

Strijk je veel en lang, dan is de PerfectCare Aqua Pro GC9415/60 een goede keuze voor jou. De voordelen van de Aqua Pro binnen de PerfectCare lijn zijn namelijk het grote waterreservoir van 2,5 liter en het lichte gewicht van het strijkijzer. Zo strijk je het wasgoed van het hele gezin in een 1 keer weg. Met een stoomproductie van 120 gram per minuut en een stoomkracht van 7 bar verdwijnen de meeste kreukels. Voor hardnekkige kreukels gebruik je de stoomstoot van 460 gram per minuut. OptimalTemp-technologie OptimalTemp-technologie houdt in dat de stoomgeneratoren binnen de PerfectCare lijn een automatische stoom- en temperatuurinstelling hebben. Hierdoor is het niet nodig het wasgoed eerst te sorteren en voorkom je brandplekken. Zoolplaat en uitschakelen De zoolplaat van dit strijkijzer is extra krasbestendig. Hierdoor strijk je zelfs over knopen of ritsen heen zonder het strijkijzer te beschadigen. En vergeet je het strijkijzer wel eens uit te zetten? Geen paniek. De stoomgenerator schakelt automatisch uit je `m niet gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Philips HI5919/30

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je strijkt dikke stoffen zowel horizontaal als verticaal glad met de Philips HI5919/30. De lichte en compacte stoomgenerator produceert een continue stoomproductie van 100 gram per minuut. Daarnaast heeft het strijkijzer een stoomstoot van 200 gram per minuut. Hiermee reken je moeiteloos af met hardnekkige kreukels in dikke stoffen. Je gebruikt het strijkijzer ook verticaal. Handig, zo verfris je ook direct jouw gordijnen. Het afneembare waterreservoir van 1,1 liter vul je gemakkelijk onder de kraan, ook tussen het strijken door. Dankzij het ingebouwde ontkalkingssysteem heb je weinig omkijken naar het onderhoud van de stoomgenerator. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je vervolgens gewoon afspoelt onder de kraan. Gebruik je het strijkijzer even niet? Dan schakelt hij na 8 minuten automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Philips GC7840/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de krachtige, continue stoom werk je al jouw strijkwerk in een mum van tijd weg - dankzij onze OptimalTEMP-technologie hoeft je de temperatuur net aan te passen. Compact en licht, eenvoudig te gebruiken en op te bergen. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de stoomgeneratoren regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de stoomgenerator wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Compacte technologie Grote tank voor langdurig gebruik Strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit indien je het even niet gebruikt Licht en compact voor eenvoudig gebruiken en opbergen Draagvergrendeling om veilig en eenvoudig mee te nemen Snel strijken met constante, krachtige stoom Bespaar energie met de ECO-modus Inclusief Calc-Clean-reservoir — geen cassettes, geen extra kosten Krasbestendige SteamGlide-zoolplaat voor goed glijvermogen Krachtige stoom voor de ultieme verwijdering van kreuken Temperatuur instellen niet nodig, gegarandeerd geen brandplekken Veilig op alle strijkbare kledingstukken. Gegarandeerd zonder schroeiplekken OptimalTEMP-technologie, geen temperatuurinstellingen vereist Kenmerken Waterreservoir van 1,5 liter Een transparant reservoir van 1,5 liter is goed voor 1,5 uur ononderbroken gebruik. Je kan duidelijk zien hoeveel water er nog in zit en dankzij de grote vulopening kan je het reservoir eenvoudig onder de kraan bijvullen. Automatische uitschakeling De automatische uitschakelfunctie schakelt uw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust. Compact en handig Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op jouw strijkplank. Exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit. Energiezuinig Bespaar energie en behaal dezelfde resultaten. De ECO-modus verlaagt het energieverbruik voor kledingstukken waarvoor minder stoom nodig is. Geen brandplekken - gegarandeerd Wij garanderen dat dit strijkijzer nooit brandplekken zal veroorzaken op welke strijkbare stoffen dan ook. Je kan de strijkijzer zelfs met de onderkant op je kleren of de strijkplank laten liggen. Geen brandplekken, geen glans. Gegarandeerd. Geen temperatuurinstelling nodig Strijk alles - van zijde tot spijkerbroek - zonder een andere temperatuur in te stellen. Dankzij OptimalTemp zijn er geen temperatuurregelaar of instellingen nodig zodat je de was niet meer hoeft voor te sorteren en niet meer hoeft te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd en weer is afgekoeld. Je bent op elk moment klaar voor elke stof. Draagvergrendeling Vergrendel jouw strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig overal in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken. Slim ontkalken Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt je wanneer je moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijg je ook geen extra kosten. SteamGlide-zoolplaat Onze speciale SteamGlide-zoolplaat glijdt over elke stof. De zoolplaat kleeft niet, is krasbestendig en is gemakkelijk schoon te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips FastCare Compact GC6720/30

Loading..
Ga naar laagste prjis

De krachtige en continue stoom van deze Philips FastCare Compact GC6720/30 - stoomgenerator werkt sneller dan een stoomstrijkijzer, met een eenvoudig aan te vullen waterreservoir en snelle opwarming. Compact en lichtgewicht om eenvoudig op te bergen. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de stoomgeneratoren regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de stoomgenerator wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Belangrijkste kenmerken van de Philips GC6720/30: Uiterst krachtige stoom Met krachtige en continue stoom kun je zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar je het nodig heeft. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al jouw kleren en ook gordijnen te verfrissen. Slim ontkalken Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt je wanneer je moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijg je ook geen extra kosten. Compact en handig Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op jouw strijkplank. Exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit. Keramische zoolplaat Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Automatische uitschakeling De automatische uitschakelfunctie schakelt jouw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust. Waterreservoir van 1,5 liter Een transparant reservoir van 1,5 liter biedt je meer dan 1 uur ononderbroken gebruik. Je kunt duidelijk zien hoeveel water er over is en op elk gewenst moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via de grote vulopening. Overige kenmerken: Compact en gemakkelijk Licht en compact voor eenvoudig gebruiken en opbergen Strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit indien je het even niet gebruikt Grote tank voor langdurig gebruik Snel en krachtig Krachtige stoom voor de ultieme verwijdering van kreuken Inclusief Calc-Clean-reservoir — geen cassettes, geen extra kosten Keramische zoolplaat voor duurzaamheid en moeiteloos strijken Specificaties: Technologie ProVelocity-stoomgenerator Snelle kreukverwijdering Continue stoom: Maximaal 120 g/min Vermogen: 2400 W Druk: Pompdruk max. 5,2 bar Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: Maximaal 300 g On-demand stoom Verticale stoom Voltage: 220 - 240 volt Gebruiksvriendelijk Glijprestaties zoolplaat: 3 sterren Naam zoolplaat: Keramiek Capaciteit waterreservoir: 1500 ml Lengte van de slang: 1,6 m Netsnoerlengte: 1,65 m Gebruiksklaar: Lichtindicator, Geluidssignaal Elk moment bij te vullen tijdens gebruik Krasbestendige zoolplaat: 3 sterren Geschikt voor kraanwater Kalkbeheer Schoonmaken en ontkalken: Smart CalcClean Ontkalkingsherinnering: Lamp, Geluid, geen cassettes, geen extra kosten Opbergen Opbergvak voor snoer: Snoeropbergruimte Opbergen slang: Opbergruimte voor slang Accessoires meegeleverd Calc Clean-reservoir Afmetingen en gewicht Afmetingen verpakking (b x h x d): 25 x 27 x 40 cm Productafmetingen (b x h x d): 21 x 23 x 35,4 cm Totale gewicht inclusief verpakking: 4,1 kg Gewicht van strijkijzer: 1,25 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 2,9 kg Garantie 2 jaar wereldwijde garantie Milieuvriendelijke efficiëntie Verpakking van het product: 100% recyclebaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Tefal Express Essential SV6115

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator is de perfecte mix van snel strijken en uitstekend comfort. Express Easy werkt sneller dan een traditioneel stoomstrijkijzer dankzij de krachtige stoomprestaties. Deze gebruiksvriendelijke stoomgenerator heeft een groot waterreservoir van 1.4L, waardoor je niet constant hoeft bij te vullen. De extreem krachtige en compacte stoomgenerator Upgrade je strijkervaring met extreem veel stoomkracht. De Express Essential stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties voor snelle resultaten, voor probleemloze verzorging van kleding. De 5.2 bar pompdruk zorgt ervoor dat kreukels in een handomdraai worden gladgestreken, met een extra krachtige stoomstoot van 280 g/min. om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te kunnen. Deze krachtige stoomgenerator heeft een grote verscheidenheid aan verbeterde functies voor een nog betere stoomervaring, zoals de Xpress Glide strijkzool om gemakkelijk alle stoffen te strijken. Express Essential stoomgenerator: ervaar geweldige stoomresultaten in combinatie met volledige vrijheid en gemak. Productvoordelen van de Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator ✅ Een pompdruk van 5.2 bar en een continue stoomafgifte van 120 g/min. zorgt voor snelle resultaten ✅De krachtige stoomstoot van wel 280 g/min pakt zelfs de meest hardnekkige kreukels aan ✅Tot 30%* minder tijd kwijt met strijken (*vergeleken met een stoomstrijkijzer) ✅Een waterreservoir van wel 1.4L dat gemakkelijk bijgevuld kan worden tijdens het strijken ✅Zowel strijken als verticaal stomen is mogelijk ✅De eco modus vermindert het energieverbruik maar behoud wel snelle stoomresultaten ✅Snelle opwarming van 2 minuten om zo snel mogelijk met jouw stoomsessie van start te gaan Tot 30%* minder tijd kwijt tijdens het strijken Tot 3x meer stoom om nog sneller te strijken (vergeleken met een stoomstrijkijzer) Efficiënt Een pompdruk van 5.2 bar zorgt voor geweldige resultaten Perfecte resultaten De intense continue stoomafgifte van 120 g/min. zorgt binnen een mum van tijd voor perfecte resultaten. Krachtige stoomstoot De krachtige stoomstoot van wel 280 g/min. pakt zelfs de meest hardnekkige kreukels aan Autonomie Een waterreservoir van wel 1.4L dat gemakkelijk bijgevuld kan worden tijdens de strijksessie Veelzijdig Met deze stoomgenerator kun je zowel strijken als verticaal stomen. Ideaal dus om last minute nog even je kleding op te frissen. Antikalk De Calc Clear technologie zorgt voor langdurige stoomresultaten Geweldig glijvermogen De Xpress Glide strijkzool zorgt voor een geweldig glijvermogen en prettigere stoomsessies Compact Het compacte design maakt de strijksessie gemakkelijk, En door het formaat kun je de stoomgenerator gemakkelijk opbergen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - BLACK & DECKER Strijkijzer BXSS2200E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het wegstrijken van je was, het uit de kreukels halen van je overhemden en zelfs het stomen van een pak, jas, feestjurk of gordijnen is vanaf nu een koud kunstje. Strijken en/ of stomen Deze BLACK+DECKER krachtpatser strijkt en stoomt werkelijk alles. Dit stoomstation bestaat uit een aparte stoomgenerator en een strijkijzer. Met het strijkijzer strijk je alle kreukels glad. Naar wens voeg je hier stoom aan toe. Droog strijken zonder stoom gaat ook, als je de stoomregelaar op de minimale stand zet. Wil je het energieverbruik verminderen en toch de kwaliteit van het strijken behouden? Zet het strijkijzer dan in de ECO-stand. Liever maximaal stomen? Dan zet je hem in stand MAX. Je kan met dit strijkijzer zelfs verticaal stomen. Houd hem rechtop en stoom bijvoorbeeld gordijnen of kledingstukken aan een hanger door middel van krachtige stoomstoten. Temperatuur instellen Met de draaiknop kies je de gepaste temperatuur voor je kleding, variërend van een lage stand voor synthetische stoffen tot een maximale temperatuur voor linnen. Indicator Bij het handvat zit een indicatorlampje dat aangeeft of de stomer klaar is voor gebruik. Tijdens het opwarmen knippert het lampje. Is hij op temperatuur? Dan brandt het lichtje continu. Het opwarmen duurt slechts zo'n 60 seconden. Tijdens het strijken gaat het waarschuwingslampje automatisch aan en uit, wat aangeeft dat de verwarmingselementen de juiste temperatuur behouden. Groot waterreservoir Dit BLACK+DECKER stoomstation heeft een vermogen van 2200 Watt en een grote watertank van maar liefst 1,4 liter. Om de stoomfunctie te gebruiken, dient het reservoir gevuld te zijn. Het waterreservoir kun je uit het apparaat halen om te vullen of kies ervoor water toe te voegen via de vulopening. Via de min- en max-aanduiding op het reservoir zie je gemakkelijk hoe vol het zit. Handvat en snoer opbergen Aan opbergen en verplaatsen is ook gedacht. Met het draaibare handvat verplaats je het stoomstation. Onderop de stoomgenerator zit een speciale ruimte waar je het snoer op kan rollen. Zo berg je het strijkijzer gemakkelijk op. Specificaties BLACK+DECKER strijkijzer BXSS2200E Anti-kalkfilter voor een langere, optimale stoomprestatie Praktisch handvat zodat je hem gemakkelijk kunt dragen Warmt binnen 1 minuut op Grote watertank (1,4 liter) die je altijd kan vullen voor 90 minuten ongehinderd strijken Zeer krachtige stoomstoten die de ergste kreukels gladstrijken 120 g/min stoomuitstoot voor sneller en gemakkelijker strijken Precisietip voor moeilijk te bereiken plaatsen, zoals rondom knopen Keramische zool Vermogen: 2200 Watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Tefal Express Protect SV9202

Loading..
Ga naar laagste prjis

De krachtige Tefal Express Protect SV9202 stoomgenerator zorgt automatisch voor de juiste instellingen van stoom en de temperatuur om veilig te strijken, zonder risico op verbrande kledingstukken. Met de continue stoomafgifte van 130 gram per minuut strijk je al het wasgoed gemakkelijk glad. Heb je hardnekkige kreukels die je er niet uitkrijgt? Gebruik dan de krachtige stoomstoot van 520 gram per minuut. Met een pompdruk van 7,5 bar werk je efficiënt en zijn de resultaten te zien op zelfs de meest delicate stoffen. De Durilium Airglide Autoclean strijkzool glijdt soepel heen en weer, zo strijk je moeiteloos over verschillende stoffen. De stille pomptechnologie zorgt voor een stillere strijksessie, dit maakt het strijken stukken aangenamer.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stoomgenerators. Er zijn namelijk 176 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste