De Bestenu Stoomgenerator Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/16/2020


Je werkt regelmatig bergen met was weg met je strijkijzer en bent nu op zoek naar een snellere manier om je was te strijken. Dan is een stoomgenerator de beste optie! Waarom dit is, lees je in de onderstaande gids.

Waarom is de stoomproductie bij een stoomgenerator belangrijk?

hide product content

De stoomproductie bij goede stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren wordt weergegeven in g/m, wat staat voor gram per minuut. Hoe hoger ****de stoomproductie, hoe minder moeite je doet om je kleding glad te strijken. Er zijn twee soorten stoom die worden geproduceerd: de continue stoomproductie en stoomstoot.

De continue stoomproductie is het stoom wat continue geproduceerd wordt, al dan niet bij het inhouden van een bepaalde knop. Een gemiddeld stoomstrijkijzer heeft een stoomproductie tussen de 35 en 50 g/m, terwijl een stoomgenerator een stoomproductie heeft die vaker hoger ligt dan 120 g/m.

De stoomstoot gebruik je wanneer je een stoot extra krachtige stoom nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de boorden van overhemden of bepaalde gedeeltes van een spijkerbroek. Een stoomstoot is dus niet hetzelfde als continue stoom en gebruik je alleen indien nodig. Sommige stoomgeneratoren hebben een stoomstoot van 400 g/m of hoger.

Er zijn wel goede stoomstrijkijzers die grote hoeveelheden stoom produceren, maar een stoomgenerator is tóch krachtiger. Daarnaast heeft een stoomgenerator een groter waterreservoir waardoor er meer stoom gegenereerd wordt zonder dat deze bijgevuld hoeft te worden.

Hoeveel stoomdruk moet mijn stoomgenerator hebben?

hide product content

De stoomdruk in een stoomgenerator bepaalt met hoeveel kracht het stoom uit het strijkijzer komt. Hoe hoger de stroomdruk, hoe gemakkelijker je de kreukels uit je kledingstuk strijkt. Een stoomdruk van zes bar is vaak voldoende om één kant van je kledingstuk te behandelen.

Wat is het verschil tussen een stoomstrijkijzer en een stoomgenerator?

hide product content

Bij een stoomstrijkijzer zit het waterreservoir in het strijkijzer zelf. Hierdoor moet je deze niet alleen vaker bijvullen, maar is hij ook zwaarder waardoor hij minder fijn in de hand ligt. Om je stoomstrijkijzer bij te vullen, zet je deze meestal ook uit waardoor je even moet stoppen met strijken.

Een stoomstrijkijzer is minder geschikt voor als je regelmatig veel strijkt. Het gaat wat langzamer en je neemt af en toe pauze om het reservoir bij te vullen. Een stoomstrijkijzer is daarentegen een stuk prijsvriendelijker dan een stoomgenerator en ideaal voor als je minder vaak strijkt.

Een stoomgenerator heeft een groot waterreservoir waar de strijkbout als het ware op rust. Er zit een lange slang aan die het stoom naar de strijkbout leidt. Doordat er geen water in het strijkijzer zelf zit, is de strijkbout veel lichter van gewicht. Mocht het waterreservoir leeg raken tijdens het gebruik, dan vul je deze bij zonder het apparaat uit te zetten.

Een stoomgenerator is ideaal om grote bergen was mee weg te strijken. Houd er wel rekening mee dat een stoomgenerator veel plaats in beslag neemt en een stevig prijskaartje heeft. Er zit overigens wel variatie in de prijzen van de stoomgeneratoren. Vaak betaal je meer afhankelijk van de hoeveelheid stoom het apparaat produceert.

Welk water gebruik je in een stoomgenerator?

hide product content

Je gebruikt in je stoomgenerator gewoon kraanwater. Woon in je in een omgeving met hard water, dan is het een goed idee om gedemineraliseerd of gedestilleerd water te gebruiken, doe je dit niet en je gebruikt continue hard water, dan wordt er snel kalk opgebouwd in je stoomgenerator waardoor deze vaker ontkalkt moet worden.

Weet je niet zeker of je hard water hebt? Neem dan het zekere voor het onzekere en gebruik altijd gedemineraliseerd of gedestilleerd water. Er is ook speciaal water te koop wat je in je stoomstrijkijzer of stoomgenerator kunt gebruiken. Vaak is dit geparfumeerd waardoor je was heerlijk fris ruikt.

Hoe lang gaat een stoomgenerator mee?

hide product content

De gemiddelde stoomgenerator gaat ongeveer drie jaar mee. Als je je stoomgenerator regelmatig ontkalkt en er voorzichtig mee om gaat, verleng je de levensduur. Hoe en hoe vaak je je stoomgenerator ontkalkt, verschilt per model.

Er zijn stoomgenerators te krijgen waarop een lampje aanspringt als het tijd is om te ontkalken, waardoor je het niet vergeet. Soms hoef je alleen het kalk-reservoir leeg te maken, en soms gebruik je ontkalker zoals bijvoorbeeld azijn of een speciaal product.

Wat voor strijkplank gebruik ik met een stoomgenerator?

hide product content

Voor een stoomgenerator heb je een speciale strijkplank nodig met een stoomunithouder. Hou der rekening mee dat deze duurder zijn dan een andere goede strijkplank. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je oude strijkplank die je met je vorige strijkijzer gebruikte, te houden.

Als je je oude strijkplank gebruikt, is het belangrijk dat je bijvoorbeeld in de keuken strijkt waardoor je de stoomunit op het aanrecht plaatst. Dit kan uiteraard ook een ander verhoogd oppervlak zijn. Je hebt iets nodig waar je de stoomunit op kunt zetten, want deze past niet op een standaard strijkplank.

Hoe komt deze handige Stoomgenerator lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Stoomgenerator ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Stoomgenerators, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Stoomgenerators die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Stoomgenerators het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stoomgenerators stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Stoomgenerators

De beste Stoomgenerators in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Strijk sneller en comfortabeler met de Philips HI5914/30 stoomgenerator, dankzij de extra krachtige stoom en het afneembare waterreservoir van 1,1 liter. Vergeleken met een normaal strijkijzer hoef je minder vaak water bij te vullen en strijk je ruim een uur door zonder dat je hiernaar hoeft om te kijken. Binnen 2 minuten is hij opgewarmd en het strijkijzer is extra compact en lichtgewicht, waardoor je hij comfortabel is in het gebruik en hij na het strijken eenvoudig op te bergen is. Belangrijkste kenmerken Philips HI5914/30 stoomgenerator Extra krachtige stoom De krachtige stoom maakt zelfs de meest hardnekkige kreuken glad, zelfs in dikkere stoffen. Met een extra stoomstoot zorg je voor een nog gladder strijkresultaat. Het gebruik van extra stoom is ook handig in combinatie met de verticale stoomfucntie, waarmee je niet alleen kleding maar ook gordijnen kunt verfrissen. Eenvoudig ontkalken Met de ontkalkingsfunctie verleng je de levensduur van je strijkijzer en behoud je de stoomkracht. Dankzij een herinnering laat het apparaat je weten wanneer het tijd is om te ontkalken. Krasbestendige strijkzool De keramische strijkzool voorkomt krassen op je kleding, doordat hij extra glad is. Ook is het materiaal makkelijk schoon te maken en is hij geschikt voor alle soorten stoffen. Compact en gebruiksvriendelijk Het compacte formaat van deze stoomgenerator zorgt ervoor dat je hem eenvoudig opbergt. Ook past hij goed op de strijkplank. Afneembaar watterreservoir Wanneer het waterreservoir leeg is wordt je hieraan herinnerd door het indicatielampje. Door de grote vulopening is het eenvoudig om op elk moment water bij te vullen. Productkenmerken Philips stoomgenerator Vermogen Continue stoomproductie: tot 100 g/ min Vermogen: 2400 W Stoomdruk: tot 5 bar Stoomstoot: 180 g Verticale stoomfunctie: Ja Gebruiksvriendelijkheid Inhoud waterreservoir: 1,1 liter Afneembaar waterreservoir: Ja Snoerlengte: 1,6 m Geschikt voor kraanwater: Ja Ontkalken Met Smart Calc Clean ontkalkingsfunctie Herinnering aan ontkalken: Ja Accessoires meegeleverd Calc Clean bakje Garantie 2 jaar fabrieksgarantie

1. Philips HI5914/30 - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

PerfectCare-Elite is het beste en meest efficiënte strijkijzer met stoomgenerator van Philips. Ideaal voor als je vaak en veel strijkt. Met de OptimalTEMP-technologie kun je nu alles van jeans tot zijde strijken zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd een schroeiplekken op alle strijkbare kleding. Belangrijkste kenmerken van de Philips PerfectCare Elite GC9640/60: Afneembaar waterreservoir van 1,8 liter Het waterreservoir is afneembaar heeft een grote vulopening zodat je het reservoir eenvoudig onder de kraan kunt bijvullen. Het reservoir heeft een inhoud van 1,8 liter, dus je kunt twee uur lang blijven strijken zonder bij te hoeven vullen. Energiezuinig Met de ECO-modus kun je energie besparen zonder dat dit ten koste gaat jouw strijkresultaten. De ECO-modus maakt gebruik van een kleinere hoeveelheid stoom, maar nog steeds voldoende om al uw kledingstukken te strijken. Geen temperatuurinstelling nodig dankzij OptimalTEMP technologie Dankzij de OptimalTEMP-technologie van Philips hoef je je nooit meer zorgen te maken over de temperatuur waarop je iets moet strijken. Je bent geen tijd meer kwijt aan het wijzigen van temperatuurinstellingen of het vooraf sorteren van kledingstukken. Strijk al je textiel, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder schroeiplekken dankzij de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom. Draagvergrendeling Vergrendel het strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken. Veilige standaard De innovatieve OptimalTEMP-technologie garandeert dat strijkbare stoffen niet verbranden. Naast een veiliger gevoel tijdens het strijken betekent dit ook dat je de hete zoolplaat direct op de katoenen bovenkant van jouw strijkplank kunt laten staan zonder schade aan te richten. Dit vermindert ongemak aan jouw polsen, omdat je het strijkijzer niet zo vaak op de voet hoeft te zetten. Beveiliging: automatische uitschakeling De automatische beveiligingsuitschakeling schakelt jouw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust. T-ionicGlide-zoolplaat De T-iconic Glide is de allerbeste zoolplaat van Philips, deze glijdt soepeler, zodat je snel en met minder moeite kunt strijken. De zoolplaat heeft een roestvrijstalen voet die harder en duurzamer is dan aluminium, met een geïntegreerde titanium oxidelaag die krasbestendig is. Daarnaast zorgen de speciaal ontworpen vorm en stoomgaatjes voor een nog betere stoomverdeling en verwijdering van kreuken. Uiterst krachtige stoom Dankzij revolutionaire technologie kun je supersnel strijken. De krachtige, constante stoom kan zelfs hardnekkige kreuken aan. Ook dikkere materialen worden eenvoudig en snel gladgestreken. De extra stoomstoot is perfect voor verticaal stomen of tegen hardnekkige kreuken. Overige kenmerken: Temperatuur instellen niet nodig, gegarandeerd geen brandplekken Strijk alles van jeans tot zijde zonder de temperatuurinstelling aan te hoeven passen Het is veilig om de hete zoolplaat op de strijkplank te zetten Snel strijken met constante, krachtige stoom Krachtige stoom voor de ultieme verwijdering van kreuken Eenvoudig en efficiënt te ontkalken De best glijdende en de meeste krasbestendige zoolplaat van Philips Bespaar energie met de ECO-modus De ultieme strijkervaring Lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik Groot afneembaar waterreservoir voor eenvoudig bijvullen Veilige, stevige draagvergrendeling Automatische uitschakeling voor veiligheid en energiebesparing Specificaties: Technologie Cyclonische stoomkamer Voor alle strijkbare stoffen Geen brandplekken Geen temperatuurinstelling nodig OptimalTEMP-technologie Smart Control-processor Snelle kreukverwijdering Continue stoom: Maximaal 140 g/min Vermogen: Maximaal 2400 W Druk: Max. 7 bar Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: Maximaal 480 g On-demand stoom Variabele stoomniveaus Verticale stoom Voltage: 220 - 240 volt Gebruiksvriendelijk Afneembaar waterreservoir Extra grote vulopening Opwarmtijd: 2 min. Lengte van de slang: 1,7 m Waarschuwing water bijna op Netsnoerlengte: 1,8 m Nauwkeurige stoomtip Gebruiksklaar: Lichtindicator, Geluidssignaal Elk moment bij te vullen tijdens gebruik Veilig op alle strijkbare kleding: Zelfs kwetsbare stoffen zoals zijde Beveiliging: automatische uitschakeling Glijprestaties zoolplaat: 5 sterren Naam zoolplaat: T-ionicGlide Krasbestendige zoolplaat: 5 sterren Geschikt voor kraanwater Capaciteit waterreservoir: 1800 ml Kalkbeheer Schoonmaken en ontkalken: Easy De-calc Plus Ontkalkingsherinnering: Lamp, Ja Opbergen Draagvergrendeling: Voor vervoer en veiligheid Opbergvak voor snoer: Snoeropbergruimte, Bevestiging met klittenband Opbergen slang: Opbergruimte voor slang Afmetingen en gewicht Afmetingen verpakking (b x h x d): 31 x 35 x 51 cm Productafmetingen (b x h x d): 23,3 x 28,5 x 45,3 cm Gewicht van strijkijzer: 0,8 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 5,1 kg Garantie 2 jaar wereldwijde garantie Milieuvriendelijke efficiëntie Energiebesparingsmodus Verpakking van het product: 100% recyclebaar Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier

2. Philips PerfectCare Elite GC9640/60 - Stoomgenerator - Wit/Beige


Product informatiePlus or Show more

De Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator is de perfecte mix van snel strijken en uitstekend comfort. Express Easy werkt sneller dan een traditioneel stoomstrijkijzer dankzij de krachtige stoomprestaties. Deze gebruiksvriendelijke stoomgenerator heeft een groot waterreservoir van 1.4L, waardoor je niet constant hoeft bij te vullen. De extreem krachtige en compacte stoomgenerator Upgrade je strijkervaring met extreem veel stoomkracht. De Express Essential stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties voor snelle resultaten, voor probleemloze verzorging van kleding. De 5.2 bar pompdruk zorgt ervoor dat kreukels in een handomdraai worden gladgestreken, met een extra krachtige stoomstoot van 280 g/min. om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te kunnen. Deze krachtige stoomgenerator heeft een grote verscheidenheid aan verbeterde functies voor een nog betere stoomervaring, zoals de Xpress Glide strijkzool om gemakkelijk alle stoffen te strijken. Express Essential stoomgenerator: ervaar geweldige stoomresultaten in combinatie met volledige vrijheid en gemak. Productvoordelen van de Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator ✅ Een pompdruk van 5.2 bar en een continue stoomafgifte van 120 g/min. zorgt voor snelle resultaten ✅De krachtige stoomstoot van wel 280 g/min pakt zelfs de meest hardnekkige kreukels aan ✅Tot 30%* minder tijd kwijt met strijken (*vergeleken met een stoomstrijkijzer) ✅Een waterreservoir van wel 1.4L dat gemakkelijk bijgevuld kan worden tijdens het strijken ✅Zowel strijken als verticaal stomen is mogelijk ✅De eco modus vermindert het energieverbruik maar behoud wel snelle stoomresultaten ✅Snelle opwarming van 2 minuten om zo snel mogelijk met jouw stoomsessie van start te gaan Tot 30%* minder tijd kwijt tijdens het strijken Tot 3x meer stoom om nog sneller te strijken (vergeleken met een stoomstrijkijzer) Efficiënt Een pompdruk van 5.2 bar zorgt voor geweldige resultaten Perfecte resultaten De intense continue stoomafgifte van 120 g/min. zorgt binnen een mum van tijd voor perfecte resultaten. Krachtige stoomstoot De krachtige stoomstoot van wel 280 g/min. pakt zelfs de meest hardnekkige kreukels aan Autonomie Een waterreservoir van wel 1.4L dat gemakkelijk bijgevuld kan worden tijdens de strijksessie Veelzijdig Met deze stoomgenerator kun je zowel strijken als verticaal stomen. Ideaal dus om last minute nog even je kleding op te frissen. Antikalk De Calc Clear technologie zorgt voor langdurige stoomresultaten Geweldig glijvermogen De Xpress Glide strijkzool zorgt voor een geweldig glijvermogen en prettigere stoomsessies Compact Het compacte design maakt de strijksessie gemakkelijk, En door het formaat kun je de stoomgenerator gemakkelijk opbergen

3. Tefal Express Essential SV6115 - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

De Tefal GV7556 Express Easy Plus maakt strijken wel heel gemakkelijk. Je hoeft met deze stoomgenerator namelijk geen instellingen te kiezen. Dankzij een combinatie van stoom en temperatuur strijk je zo verschillende stoffen achter elkaar, zonder te wachten op de juiste temperatuur. De UltraGliss strijkzool glijdt soepel over alle soorten textiel. Met 65 stoomgaatjes en een spitse stoomtip werk je moeiteloos en snel de strijkklus weg. Kom je hardnekkige kreuken tegen? Dan schakel je de stoomstoot in om ze direct glad te maken. Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

4. Tefal GV7556 Express Easy Plus


Product informatiePlus or Show more

Ervaar de perfecte combinatie van snelle strijkresultaten en uitstekend gebruiksgemak met de Tefal Express Compact Stoomgenerator. Hij werkt sneller dan een traditioneel strijkijzer dankzij de krachtige stoomprestaties, en een extra groot afneembaar waterreservoir zorgt ervoor dat je niet om de haverklap water hoeft bij te vullen. Maak het jezelf makkelijk door sneller en eenvoudiger te strijken. De Express Compact is een krachtige stoomgenerator met afneembaar waterreservoir die voor snelle resultaten zorgt. De hoge druk (5,7 bar) laat je met gemak kreuken uit kleding strijken en een extra krachtige stoomstoot van 350 g/min geeft je net dat beetje extra om zelfs de meest hardnekkige vouwen glad te strijken. Deze krachtige stoomgenerator is uitgerust met een verscheidenheid aan geavanceerde functies voor een nog betere stoomervaring, van het handige vergrendelsysteem om het apparaat veilig te verplaatsen en op te bergen tot de Xpress Glide strijkzool voor optimaal glijvermogen op elke textielsoort. Express Compact Stoomgenerator: ervaar zelf de uitstekende stoomresultaten met veel gebruiksgemak. Productvoordelen: ✅ Met groot afneembaar waterreservoir zodat je de stoomgenerator makkelijk kunt bijvullen ✅ Door de hoge druk (5.7 bar) haal je de meest hardnekkige kreuken uit je kleren ✅ Met continue stoomafgifte van 120 g/min en stoomstoot van 350 g/min Goed om te weten: Tefal Express Compact SV7110 is een stoomgenerator zonder boiler. Hierdoor wordt het water in het strijkijzer zelf opgewarmd. De stoomgenerator is hierdoor iets zwaarder. Bij het ontkalken van de stoomgenerator dien je alleen stap 3 in de handleiding te volgen. De stoomgenerator kan een tikkend geluid geven. Dit is het geluid van de thermostaat die uitzet als hij warm wordt en krimpt wanneer hij afkoelt. Dit is normaal. Extra productinformatie over de Tefal Express Compact SV7110 Stoomgenerator: - Geniet van sneller en makkelijker strijken - Afneembaar waterreservoir voor snel strijken en maximaal gebruiksgemak met een inhoud van 1,7 liter - Pompdruk van 5,7 bar en continue stoomafgifte van 120 g/min. voor sneller resultaten - Krachtige stoomstoot van 350 g/min. pakt zelfs de meest hardnekkige kreuken en vouwen aan - Het handige vergrendelsysteem zorgt ervoor dat je de stoomgenerator makkelijk en veilig kunt verplaatsen en opbergen - Compact model zelfs kleiner dan een A4-tje - Verticale stoomfunctie voor het last-minute opfrissen en verwijderen van kreuken in bijvoorbeeld kostuums, tere textielsoorten en gordijnen - Xpress Glide strijkzool zorgt voor uitstekend glijvermogen zodat je makkelijker en met meer plezier strijkt - Eco-stand vermindert energiegebruik, zonder dat dit ten koste gaat van de stoomresultaten - Snelle opwarmtijd van twee minuten zodat je snel aan de slag kunt - Eenvoudige reparatie gedurende 10 jaar: goedkope en snelle levering van reserve-onderdelen, met 6500 reparatiecentra wereldwijd

5. Tefal Express Compact SV7110 - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

Strijk nu nog sneller dankzij de krachtige continu stoom met deze stoomgenerator. De Philips stoomgenerator is nog handiger dankzij het afneembare waterreservoir van 1,1 liter. Belangrijkste kenmerken van de Philips HI5919/30: Automatisch uit Het strijkijzer wordt vanzelf uitgeschakeld als je het even niet gebruikt. Als het op de zoolplaat staat, wordt het automatisch na 30 seconden uitgeschakeld. Op de steun wordt het automatisch na 8 minuten uitgeschakeld. Slim ontkalken Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt je wanneer je moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijg je ook geen extra kosten. Keramische zoolplaat Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Compact en handig Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op jouw strijkplank. Exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit. Uiterst krachtige stoom Met krachtige en continue stoom kun je zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar je het nodig heeft. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al jouw kleren en ook gordijnen te verfrissen. Afneembaar waterreservoir van 1,1 liter Het waterreservoir kan worden verwijderd om eenvoudig te worden gevuld onder de kraan. De grote vulopening maakt het vullen eenvoudig. Dankzij het waterreservoir van 1,1 liter kun je tot wel 2 uur strijken zonder bij te vullen. Specificaties: Snelle kreukverwijdering Continue stoom: maximaal 100 g/min Vermogen: 2400 W Druk: pompdruk max. 5,2 bar Stoomstoot: 200 g Verticale stoom Voltage: 220 - 240 volt Gebruiksvriendelijk Naam zoolplaat: Keramiek Capaciteit waterreservoir: 1100 ml Afneembaar waterreservoir Lengte van de slang: 1,4 m Netsnoerlengte: 1,6 m Elk moment bij te vullen tijdens gebruik Geschikt voor kraanwater Extra grote vulopening Autom. uit Kalkbeheer Schoonmaken en ontkalken: Smart CalcClean Ontkalkingsherinnering: Ja, geen cassettes, geen extra kosten Accessoires meegeleverd Calc Clean-reservoir Afmetingen en gewicht Productafmetingen (b x h x d): 36,2 x 27 x 26,3 cm Totale gewicht inclusief verpakking: 3,5 kg Gewicht van strijkijzer: 1,1 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 3,2 kg Garantie 2 jaar wereldwijde garantie Technische specificaties Verhittingstijd: 2 min.

6. Philips HI5919/30 - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

Met de Tefal SV8055 Anti-Calc op je strijkplank strijk je moeiteloos die enorme berg wasgoed. Deze stoomgenerator heeft een maximale stoomdruk van 6,5 bar, een stoomstoot van 459 gram per minuut en een vermogen van 2800 watt; allemaal fijne eigenschappen zodat elke stof en elke kreukel glad wordt gestreken. Zelfs de temperatuur hoef je niet zelf in te stellen, dit gebeurt automatisch. Je hoeft alleen de stoomgenerator in te schakelen, 2 minuten te wachten en met de strijkzool over te stoffen te bewegen. Voor je het weet is de wasmand weer leeg.

7. Tefal SV8055 Anti-Calc


Product informatiePlus or Show more

Extreem snel en efficiënt strijken met slechts 1 druk op de knop Met de Pro Express Control kun je stoom en temperatuur aan je stof aanpassen dankzij 3 vooraf ingestelde strijkprogramma's (delicaat, normaal en jeans). Dankzij de smart technology kan een perfecte combinatie van stoom en temperatuur worden bereikt. De stoomdruk van 6,5 bar zorgt voor een krachtige stoomstoot tot 430 g/min. Voordelen Hogedrukstoom: max. 6,5 bar zodat de stoom tot diep in de vezels doordringt. Powerzone: geconcentreerde stoomstoot tot 340 g/min om hardnekkige kreuken te verwijderen. Stoomstoot: max 430 g/min, ideaal voor zware stoffen en kreukels. Afneembaar waterreservoir van 1,6 L voor langdurige strijkbeurten. Nieuwe, duurzame kalkverzamelaar Kwalitatieve strijkzool Veilig te verplaatsen dankzij het vergrendelsysteem. Automatisch snoeroprolsysteem voor het elektrisch snoer Nieuwe, duurzame kalkverzamelaar Met de kalkverzamelaar voorkom je eenvoudig kalkaanslag in de boiler, zodat je stoomgenerator langer meegaat. - Verzamelt dubbel zoveel kalk voor nog betere resultaten - Houdt kalk apart zelfs wanneer je de stoomgenerator gebruikt Kwalitatieve strijkzool - De Protect strijkzool glijdt makkelijk over alle soorten stof en zorgt dat stofdeeltjes niet aan de strijkzool blijven plakken - Precisietip voor lastige plekjes Kenmerken - Stoomstoot van 430 g/min - Opwarmtijd van slechts 2 minuten - Geschikt voor verticaal stomen - Precisiepunt - Inhoud watertank: 1.6 liter - Afneembaar waterreservoir - Automatische uitschakeling - Ecostand - Automatische snoeropwikkeling - Indicatielampje ontkalken - Kalkverzamelaar

8. Tefal Gv8962 Pro Express Autocontrol - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

PerfectCare-Elite is het beste en meest efficiënte strijkijzer met stoomgenerator van Philips. Met de OptimalTEMP-technologie kun je nu alles van jeans tot zijde strijken zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding. Belangrijkste kenmerken van de Philips GC9614/20 Stoomgenerator: Uiterst krachtige stoom Dankzij revolutionaire technologie kun je supersnel strijken. De krachtige, constante stoom kan zelfs hardnekkige kreuken aan. Ook dikkere materialen worden eenvoudig en snel gladgestreken. De extra stoomstoot is perfect voor verticaal stomen of tegen hardnekkige kreuken. OptimalTEMP-technologie Dankzij OptimalTEMP-technologie verspil je geen tijd meer met het wijzigen van temperatuurinstellingen, wachten tot de temperatuur is aangepast, of vooraf sorteren van kledingstukken. Je strijkt al jouw textiel, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder brandplekken met de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom. Veilige standaard De innovatieve OptimalTEMP-technologie garandeert dat strijkbare stoffen niet verbranden. Naast een veiliger gevoel tijdens het strijken betekent dit ook dat je de hete zoolplaat direct op de katoenen bovenkant van jouw strijkplank kunt laten staan zonder schade aan te richten. Dit vermindert ongemak aan jouw polsen, omdat je het strijkijzer niet zo vaak op de voet hoeft te zetten. Ultralicht strijkijzer Het strijkijzer van de stoomgenerator heeft een ideaal gewicht: het is verbluffend licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over jouw kledingstukken, verwijdert de hardnekkigste kreuken in een mum van tijd en vermindert de druk op jouw pols. Het maakt ook verticaal stomen zeer eenvoudig en effectief. Je kunt nu eenvoudig en efficiënt verticaal kreuken verwijderen uit kwetsbare kledingstukken, zoals zijden bloesjes, jurken, jasjes en zelfs moeilijk te strijken kledingstukken met stukjes metaal, decoraties, knoppen, etc. Afneembaar waterreservoir van 1,8 liter Het waterreservoir is afneembaar heeft een grote vulopening zodat je het reservoir eenvoudig onder de kraan kunt bijvullen. Het reservoir heeft een inhoud van 1,8 liter, dus je kunt twee uur lang blijven strijken zonder bij te hoeven vullen. Easy De-Calc Plus Regelmatig ontkalken beschermt jouw strijkijzer en zorgt ervoor dat je de allerbeste stoomprestaties behoudt. De speciaal ontworpen en goed geplaatste Easy De-Clac Plus-functie voorkomt op de ideale manier kalkaanslag en verlengt de levensduur van jouw stoomstrijkijzer. Zowel het lampje als het geluid van de strijkijzer laat je weten wanneer het tijd is om te reinigen en te ontkalken. Wanneer jouw apparaat koud is, verwijder je de Easy De-Calc-knop, verzamel je het vieze water en gooi je het weg.

9. Philips PerfectCare Elite GC9614/20 - Stoomgenerator


Product informatiePlus or Show more

Met de Philips PerfectCare Aqua Pro GC9324/20 stoomgenerator ben je verzekerd van supersnel en glad strijken, door de krachtige stoomdruk tot 6,5 bar. Met deze Philips stoomgenerator wordt er continu krachtig stoom gegenereerd die tot diep in je kleding doordringt. De stoomkracht kan naar wens worden ingesteld. Dankzij de Optimal TEMP-technologie strijk je alle strijkbare stoffen zonder temperatuuraanpassing. Tijdens het strijken kun je de hete strijkzool veilig op de kleding of de strijkplankhoes laten staan. Dit maakt het strijken makkelijker en het vergt minder inspanning van je polsen. Het ultralichte strijkijzer van deze stoomgenerator (0,8 kg) bevat de best glijdende, krasbestendige vijfsterren strijkzool van Philips. Daardoor wordt strijken een stuk leuker! Wil je meer weten over Philips PerfectCare? Bekijk dan de informatiepagina over Philips PerfectCare. Plus- en minpunten Philips Aqua Pro stoomgenerator Gebruiksklaar in 2 minuten en onbeperkt bij te vullen Extra groot waterreservoir van 2,5 l waarmee je tot 3 uur kunt strijken Zeer krachtige stoomdruk tot 6,5 bar Met automatische temperatuuraanpassing Inclusief voet weegt de stoomgenerator 4,2 kg Kenmerken Philips Aqua Pro stoomgenerator Automatische temperatuuraanpassing Met deze Philips stoomgenerator strijk je zonder temperatuuraanpassing, van spijkerbroeken tot zijde. Hierdoor heb je gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare stoffen. Gebruiksgemak Binnen 2 minuten is de stoomgenerator opgewarmd en ben je klaar om te strijken. Het zachte strijkhandvat zorgt voor comfortabel strijken. Ook is het veilig om de hete strijkbout op de strijkplank of op de kleding te zetten en te laten staan. De stoomgenerator schakelt automatisch uit. Ook heeft de stoomgenerator een extra groot waterreservoir van 2,5 liter. Hierdoor kun je tot wel 3 uur strijken. Het reservoir kan tussendoor worden bijgevuld met kraanwater. Ook kan hij verticaal stomen, om even snel kreuken uit kleding te halen, zoals blazers. Krachtige stoomproductie Dankzij de ProVelocity techniek wordt water door een hogedrukpomp van het waterreservoir naar het strijkijzer gepompt op zeer hoge snelheid. Dit zorgt voor een krachtige en constante toevoer van stroom uit de strijkplaat, zonder dat je last hebt van condensvorming. Er wordt stoom tot 6,5 bar gegenereerd die diep in je kleding doordringt, zodat je sneller kunt strijken. Eenvoudig ontkalken Het Easy De-calc-systeem is een geïntegreerde functie voor ontkalken en reinigen, ter bescherming van je stoomgenerator. Dit proces is zeer eenvoudig. Je zet het strijkijzer op het reservoir en na het reinigingsproces wordt het vuile water opgeslagen in het reservoir. Je strijkijzer met stoomgenerator is hierna weer klaar voor gebruik. Productkenmerken Technologie Geen schroeiplekken OptimalTEMP-technologie: strijken op alle strijkbare stoffen zonder temperatuuraanpassing Silent Steam-technologie Snelle kreukverwijdering Continue stoom: Maximaal 120 g/min Vermogen: 2100 W Druk: Druk max. 6,5 bar Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: Maximaal 440 g Verticale stoom Gebruiksvriendelijk Veilig voor alle stoffen: Zelfs kwetsbare stoffen zoals zijde Naam zoolplaat: T-ionicGlide Capaciteit waterreservoir: 2500 ml Netsnoerlengte: 1,8 m Elk moment bij te vullen tijdens gebruik Geschikt voor kraanwater Beveiliging: automatische uitschakeling Krasbestendige zoolplaat: 5 sterren Draagvergrendeling: Voor vervoer en veiligheid Ontkalken Schoonmaken en ontkalken: Easy De-calc Ontkalkingsherinnering: Lamp Afmetingen en gewicht Productafmetingen (b x h x d): 36,2 x 27 x 26,3 cm Gewicht van strijkijzer: 0,8 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 4,2 kg Garantie 2 jaar wereldwijde garantie

10. Philips PerfectCare Aqua Pro GC9324/20 - Stoomgenerator


Producten vergelijkbaar aan Stoomgenerators


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stoomgenerators. Er zijn namelijk 145 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Stoomgenerator kopen.