Bestenu

Wat is de beste strijkijzer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het kopen van een goede strijkijzer is een lastige opgave. Wat is de beste strijkijzer van 2023? Na het testen van 3197 strijkijzers kwam de Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit als beste getest uit onze strijkijzer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de strijkijzers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 strijkijzers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame strijkijzer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste strijkijzers

1Score: 9.8
Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit
Beste Strijkijzer voor delicate stoffen
Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer blauw | grijs | wit
Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer blauw | grijs | wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Philips stoomstrijkijzer DST 3030/70 turquoise
Philips stoomstrijkijzer DST 3030/70 turquoise
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Philips 3000 series Stoomstrijkijzer, vermogen blauw 1
Beste Strijkijzer voor thuisgebruik
Philips 3000 series Stoomstrijkijzer, vermogen blauw 1
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Philips STH3010/70 groen
Philips STH3010/70 groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Philips 3000 Series STH3020/10 wit
Philips 3000 Series STH3020/10 wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Philips 1 blauw | wit
Philips 1 blauw | wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Braun TexStyle 3 - SI zwart
Braun TexStyle 3 - SI zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart
Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Dynter. SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wit, zwart, geel accent
Dynter. SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wit, zwart, geel ...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Strijkijzer Koopgids

Of het nu gaat om een gladgestreken overhemd of een t-shirt zonder vouwen: met een strijkijzer maak je al je kleding weer kreukloos en glad. Er zijn ontzettend veel verschillende strijkijzers op de markt, maar welke is het beste voor jou? Dat lees je in deze strijkijzer koopgids.

Hoe werkt een strijkijzer?

Heb je een klassiek strijkijzer, dan steek je de stekker in het stopcontact en druk op de 'aan' knop van het strijkijzer. Er zijn echter ook moderne, draadloze strijkijzers. Ze worden meestal geleverd met een oplaadbasis en werken op een accu. Is je draadloze strijkijzer opgeladen, dan druk je op de 'aan' knop, kies je een stand en begint het strijkijzer met opwarmen.

Wanneer het strijkijzer opgewarmd is kan het strijken beginnen! Let er wel op dat je bij elk kledingstuk de juiste stand en temperatuur gebruikt. In het label van een kledingstof vind je meer informatie over strijkvriendelijkheid, de soort stoffen en overige instructies.

Met de schakelaar zet je het strijkijzer weer uit wanneer je klaar bent, maar het is aan te raden om ook de stekker uit het stopcontact te halen. Zo weet je zeker dat het strijkijzer uitgeschakeld is. Laat het strijkijzer altijd staand afkoelen, zodat je geen brand- of smeltplekken in je strijkplank of een ander oppervlak krijgt.

Hoe heet wordt een strijkijzer?

Een strijkijzer bereikt niet één vaste temperatuur; dit is afhankelijk van de stand die je kiest. De laagste stand is meestal rond de 110 graden Celsius en de hoogste stand kan wel 200 graden Celsius of hoger bereiken.

Een strijkijzer moet in ieder geval altijd boven de 100 graden uitkomen, omdat dit het punt is waarop water verdampt. Bepaalde strijkijzers hebben een stoomfunctie met een klein waterreservoir, en om water om te zetten naar stoom is verdamping nodig. Dankzij hetzelfde natuurkundige effect kun je vochtige kleding droog strijken.

Wat is het verschil tussen een strijkijzer en een stoomstrijkijzer?

Zoals eerder genoemd zijn er strijkijzers met een stoomfunctie: deze apparaten noem je een stoomstrijkijzer. Het verschil zit hem dus in de aanwezigheid van die stoomfunctie.

Er zit ook een verschil in met of zonder stoom werken. Een strijkijzer gebruikt warmte om de stof opnieuw een vorm te geven, in dit geval om de stof strak en glad te maken. Een strijkijzer zonder stoomfunctie gebruikt alleen hitte, maar stoom verplaatst warmte sneller en beter dan alleen het hete ijzer. Zo helpt de stoomfunctie om beter te strijken.

Met een gewoon strijkijzer kun je dus meer dan prima strijken, maar een stoomstrijkijzer is doorgaans effectiever, vooral als je diepe vouwen en kreukelt glad wilt maken.

Hoe ontkalk je een strijkijzer?

Door de verhitting van water ontstaat er kalk in het strijkijzer. Als je daar niets aan doet, kun je na verloop van tijd problemen krijgen met kalkophoping en werkt het strijkijzer minder goed. Voorkomen is echter beter dan genezen. Spoel het waterreservoir na 5-10 strijkbeurten door om de ophoping van kalk te verminderen.

Uiteindelijk blijft het nodig om het strijkijzer tijdig te ontkalken. Hoe vaak de fabrikant aanraadt om dit te doen vind je terug in de handleiding, maar het komt neer op ongeveer eens per maand. Sommige strijkijzers hebben een ontkalk knop waar je het klusje makkelijk mee klaart. Heeft jouw strijkijzer die knop niet, dan kun je de volgende methode toepassen.

Eerst vul je het waterreservoir, dit kan gewoon met kraanwater. Vervolgens laat je het strijkijzer op een hoge stand opwarmen. Wanneer het apparaat heet is, stoom je het waterreservoir in de wasbak helemaal leeg. Terwijl je stoomt komen er kalkdeeltjes mee en wordt het strijkijzer schoon. Merk je dat er veel kalk uit blijft komen, dan kun je deze schoonmaakmethode nog eens herhalen.

Hoe lang gaat een strijkijzer mee?

De levensduur van een strijkijzer verschilt per model en fabrikant, maar je mag altijd uitgaan van een minimum van 2 jaar. De meeste huishoudelijke apparaten hebben namelijk een garantieperiode die ook 2 jaar duurt. Het ene strijkijzer gaat langer mee dan het andere, maar gemiddeld genomen zal het apparaat een levensduur van 2-5 hebben.

Een strijkijzer gaat binnen of na deze periode niet altijd stuk, maar onderdelen verslijten en de prestaties van het apparaat nemen na verloop van tijd af.

hero illustration

Hoe testen we strijkijzers?

Om de beste strijkijzer te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze strijkijzer-test hebben we 3197 strijkijzers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze strijkijzer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze strijkijzer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne strijkijzer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste strijkijzer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 3197 strijkijzers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste strijkijzers in een makkelijke lijst

1. Beste Strijkijzer voor delicate stoffen: Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit

 • list plusDe strijkzool is vlak waardoor het gemakkelijk is om kleding glad te strijken.
 • list plusHet strijkijzer heeft een krachtige stoomstraal waardoor kreukels gemakkelijk verwijderd kunnen worden.
 • list plusDoor de snelle afkoeling na gebruik is het veiliger om het strijkijzer op te bergen.

Nadelen Philips PHILIPS® Stoomstrijkijzer GC1744/20 blauw | wit

 • list plusHet strijkijzer glijdt niet soepel over de kleding waardoor het langer duurt om mooi te strijken.
 • list plusHet strijkijzer lekt water uit de vulopening waardoor het onveiliger kan zijn.
 • list plusHet strijkijzer is niet zwaar genoeg waardoor het langer duurt om mooi te strijken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5

Met het Philips GC1744/20 stoomstrijkijzer ben je verzekerd van eenvoudige en effectieve strijkresultaten. Dankzij de 4 stoominstellingen strijk je ieder kledingstuk gemakkelijk glad. Het strijkijzer produceert een grote hoeveelheid stoom, waarmee zelfs de hardnekkigste kreukels worden verwijderd. De niet-plakkende zoolplaat zorgt ervoor dat het strijkijzer soepel over alle soorten stoffen glijdt, terwijl de Calc Clean-functie zorgt voor een langdurig goede prestatie.

Met een waterreservoir van 220 ml kun je lange tijd achter elkaar strijken en dankzij de bredere opening is bijvullen gemakkelijker dan ooit. De Triple Precision-voorkant maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekken te strijken, zoals rond knopen en tussen plooien. De geïntegreerde waterspoeier maakt het textiel gelijkmatig vochtig en met de stoomstoot tot 90 g verwijder je de hardnekkigste kreuken in een handomdraai.

Met een vermogen van 2000 W ben je verzekerd van een constante hoge stoomproductie en met een snoerlengte van 1.9 m kun je gemakkelijk overal bij. Het strijkijzer weegt 1119 g en heeft vijf warmtestanden.

Dit stoomstrijkijzer is perfect voor dagelijks gebruik in ieder huishouden. Het is snel, effectief en gemakkelijk te gebruiken. De Triple Precision-voorkant is een unieke functie die dit strijkijzer onderscheidt van andere strijkijzers. Dankzij deze voorkant kun je zelfs de lastigste plekken strijken en hoef je niet bang te zijn dat je knopen of plooien over het hoofd ziet.

Ik ben erg tevreden over dit strijkijzer. Het is krachtig, effectief en gemakkelijk te gebruiken. De Calc Clean-functie zorgt ervoor dat het strijkijzer lang meegaat en de niet-plakkende zoolplaat is een groot voordeel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het strijkijzer aan de zware kant is. Maar dat neem ik graag op de koop toe voor de geweldige resultaten die ik ermee behaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer blauw | grijs | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer blauw | grijs | wit

 • list plusHet strijkijzer heeft een ruime snoer, waardoor je overal makkelijk bij kunt.
 • list plusDe stoomstoot van het strijkijzer is sterk, waardoor je snel en efficiënt kunt strijken.
 • list plusHet strijkijzer heeft een ruim waterreservoir, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen.

Nadelen Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer blauw | grijs | wit

 • list plusHet strijkijzer is zwaar, waardoor je moeite kan hebben met het verplaatsen.
 • list plusSoms lekt het strijkijzer water uit het reservoir, waardoor je steeds opnieuw moet bijvullen.
 • list plusDe instelknop heeft kleine letters, waardoor je moeite kan hebben met het instellen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

De Tefal Express Steam FV2837 is een krachtig stoomstrijkijzer dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun kleding kreukvrij te krijgen. Dit strijkijzer heeft een automatische temperatuur- en stoominstelling, waardoor je je wasgoed niet hoeft te sorteren. Het strijkijzer heeft ook een continue stoomproductie van 35 gram per minuut en een stoomstoot van 165 gram per minuut, zodat je zelfs de meest hardnekkige kreukels kunt verwijderen.

Wat dit strijkijzer echt onderscheidt van andere modellen is de keramische strijkzool en het extra grote waterreservoir van 270 mL. De keramische strijkzool zorgt voor moeiteloos strijken en het grote waterreservoir zorgt ervoor dat je langdurig kunt strijken zonder bij te vullen. Dit zijn belangrijke eigenschappen voor mensen die veel wasgoed hebben en snel en efficiënt willen strijken.

Een ander groot voordeel van de Tefal Express Steam FV2837 is dat het strijkijzer zichzelf uitschakelt als het niet wordt gebruikt, wat veiligheidsrisico's voorkomt. En het heeft een krachtig vermogen van 2500 W, waardoor het strijkijzer snel opwarmt en klaar is voor gebruik.

Als ik het strijkijzer zelf zou gebruiken, zou ik het aanraden aan mensen die veel wasgoed hebben en snel en efficiënt willen strijken. Het is ook een goede keuze voor mensen die veiligheid belangrijk vinden en die zich geen zorgen willen maken over het uitschakelen van het strijkijzer.

Het enige nadeel van dit strijkijzer is het gewicht van 1545 g, wat het misschien minder geschikt maakt voor mensen die moeite hebben met het tillen van zware voorwerpen. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met de Tefal Express Steam FV2837 en ik denk dat het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig en efficiënt stoomstrijkijzer.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Philips stoomstrijkijzer DST 3030/70 turquoise

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een krachtig basisstrijkijzer, dan is de Philips DST3030/70 wat voor jou. Het stoomstrijkijzer is namelijk geschikt voor alle strijkklussen en heeft een stoomstoot van 180 gram per minuut. Hiermee verwijder je ook hardnekkige kreukels of strijk je een vouw in je pantalon. Je gebruikt 'm niet alleen horizontaal op een strijkplank, maar ook verticaal. Dit komt van pas als je jouw gordijnen wil opfrissen of een blouse wil stomen. Het waterreservoir van 300 milliliter lekt niet en vul je gemakkelijk bij onder de kraan. Vergeet je het strijkijzer uit te schakelen? Geen paniek. Dankzij de automatische uitschakeling schakelt hij zichzelf uit als je hem even niet gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Strijkijzer voor thuisgebruik: Philips 3000 series Stoomstrijkijzer, vermogen blauw 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 3000 series Stoomstrijkijzer, vermogen blauw 1

 • list plusHet strijkijzer heeft een krachtige stoomfunctie, waardoor veel kreuken gemakkelijk verwijderd kunnen worden.
 • list plusHet is mogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te strijken dankzij de uitstekende punt.
 • list plusHet is mogelijk om het strijkijzer eenvoudig schoon te maken dankzij het anti-kalk systeem.

Nadelen Philips 3000 series Stoomstrijkijzer, vermogen blauw 1

 • list plusHet is niet mogelijk om ver van het stopcontact te staan dankzij het redelijk korte snoer.
 • list plusHet strijkijzer is iets zwaarder dan andere strijkijzers.
 • list plusHet strijkijzer moet meer keren over een kledingstuk gaan om kreukvrij te krijgen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

Maak kennis met de Philips 3000 series Stoomstrijkijzer! Dit blauwe krachtpatser is speciaal ontworpen om het strijken van kleding zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met een vermogen van 2100 W is dit strijkijzer razendsnel opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij de keramische zoolplaat glijdt het strijkijzer moeiteloos over alle soorten stoffen, zonder vast te kleven of krassen achter te laten.

De krachtige stoomstoot van 140 gram per minuut maakt het mogelijk om zelfs de meest hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen. Daarnaast produceert dit strijkijzer continu stoom tot 30 g/min, wat ervoor zorgt dat je kledingstukken nog sneller glad en kreukvrij zijn.

Een groot voordeel van de Philips 3000 series Stoomstrijkijzer is het waterreservoir van maar liefst 300 ml. Hierdoor kun je kleinere hoeveelheden strijken zonder het strijkijzer bij te vullen. Ook is dit strijkijzer voorzien van een handige druppelstop, waardoor het strijkijzer niet gaat lekken en er geen waterdruppels op je kleding komen.

Met de verticale stoomfunctie kun je zelfs hangende kledingstukken opfrissen en gordijnen kreukvrij maken, zonder dat je hier een strijkplank voor nodig hebt. En dankzij de Triple Precision-voorkant kun je zelfs de kleinste hoekjes en randjes van je kledingstukken moeiteloos strijken.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken van de Philips 3000 series Stoomstrijkijzer is dat het vrij zwaar is, met een gewicht van 1061 gram. Dit kan vermoeiend zijn als je veel kleding moet strijken. Maar over het algemeen is dit een zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk strijkijzer, dat in staat is om zelfs de moeilijkste kreuken glad te strijken.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtig en efficiënt strijkijzer dat zowel horizontaal als verticaal kan stomen, dan is de Philips 3000 series Stoomstrijkijzer absoluut een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Philips STH3010/70 groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips STH3010/70 groen

 • list plusHet is klein en handig om mee te nemen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijk in gebruik is.
 • list plusHet heeft ook een fantastische kleur.

Nadelen Philips STH3010/70 groen

 • list plusHet waterreservoir is beperkt.
 • list plusJe kan ook geen groot formaat oppervlakken stomen.
 • list plusHet snoer is ook kort.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Je neemt de Philips STH3010/70 gemakkelijk mee onderweg of op reis in je koffer. De kledingstomer is namelijk opvouwbaar en komt met een meegeleverd opbergetui. Je gaat snel aan de slag met de stomer, want hij is al na 30 seconden volledig opgewarmd. Met een vol waterreservoir stoom je 5 minuten lang, wat genoeg is voor ongeveer 3 overhemden, shirts of jurkjes. Wil je meer stomen? Dan vul je tussendoor gemakkelijk het afneembare reservoir bij onder de kraan. Je kleding is na het stomen weer fris en vrij van nare geurtjes. De kledingstomer produceert stoom met een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Deze temperatuur doodt bijna alle bacteriën en verwijdert huisstofmijt van jouw kleding.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Philips 3000 Series STH3020/10 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Onze handheld kledingstomers uit de 3000-serie zijn ontworpen om licht, compact en opvouwbaar te zijn, zodat je ze altijd en overal kunt gebruiken. Het is de ideale kledingstomer om thuis of onderweg eenvoudig en snel kleding bij te werken. Verfris kleding, verwijder geuren, was minder! Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de kledingstomers regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de kledingstomer wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! Goed om te weten: ℹ Een kledingstomer is geen vervanger van een stoomgenerator of stoomstrijkijzer. Een kledingstomer verwijdert 99% van de bacteriën uit je kleding en frist het op, maar het geeft niet dezelfde resultaten als een strijkijzer. Belangrijkste kenmerken van de Philips Handstomer: Compact en opvouwbaar Onze handheld kledingstomers uit de 3000-serie zijn ontworpen om licht, compact en opvouwbaar te zijn, zodat je ze altijd en overal kunt gebruiken. Het is de ideale metgezel om thuis of onderweg eenvoudig en snel kleding bij te werken. Binnen 30 seconden gebruiksklaar Klaar om te beginnen met stomen in slechts 30 seconden. Het lampje geeft aan wanneer je kunt beginnen, zodat je in een mum van tijd klaar bent. Geen wachttijd, geen gedoe. 1000W, tot 20g/min. Onze handstomer levert tot 20 g/min continue stoom, dankzij de 1000 W. Voor snel en gemakkelijk stomen. Geen strijkplank nodig Probleemloos stomen. Bespaar tijd wanneer je haast hebt, je hoeft de strijkplank niet klaar te zetten. Afneembaar waterreservoir 120ml De handstomer uit de 3000-serie wordt geleverd met een afneembaar waterreservoir van 120 ml om tot een volledige outfit te stomen zonder bij te vullen. Je kunt het waterreservoir eenvoudig uit de stomer verwijderen en bijvullen onder de kraan. Doodt 99,9% van de bacteriën De afgelopen maanden hebben we meer naar gezonde en hygiënische oplossingen gekeken. Onze handheld kledingstomer doodt tot 99,9% van de bacteriën en 100% van de huisstofmijt. Je kunt zelfs jouw gordijnen en beddengoed stomen. Verfrissen en geuren verwijderen De hete stoom van onze handstomer uit de 3000-serie verfrist jouw delicate kleding in een handomdraai. Was minder, strijk minder, bespaar energie en verleng de levensduur van jouw kledingstukken! Veilig op alle strijkbare kleding Onze stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. Onze stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde. Metalen stoomplaat Met onze metalen stoomplaat kun je de stomer tijdens het stomen veilig tegen de stof drukken, voor betere stoomresultaten zonder risico op brandplekken. Veilig te gebruiken, zelfs op de meest kwetsbare kledingstukken. Specificaties: Kwaliteit van het resultaat Vermogen: 1000 W Voltage: 220 V Stoomplaat: Kunststof plaat Comfort Gebruiksklaar: 30 sec Waterres.: 120ml Afneembaar waterreservoir Snoerlengte: 2 m Stoomindicatielampje Aan-uitschakelaar Opvouwbaar Accessoires Etui Service 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Philips 1 blauw | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 1 blauw | wit

 • list plusHet strijkijzer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit is goed.

Nadelen Philips 1 blauw | wit

 • list plusHet wordt zwaar als de watertank vol is.
 • list plusDe kwaliteit is niet optimaal.
 • list plusHet snoer is wat korter dan gewenst.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.8

Verwijder moeiteloos de meest hardnekkige kreukels met de Philips Azur GC4556/20 - Stoomstrijkijzer. Daarnaast heeft dit stoomstrijkijzer een snel kalverwijderingssysteem zodat je strijkijzer eenvoudig wordt gereinigd. Hoe werkt dit? De kalkdeeltjes worden afgebroken en automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld. Dit zorgt voor geweldige resultaten op lange termijn. Let op: Philips vindt het erg belangrijk dat jij een goed werkend product in huis haalt. Om deze reden worden de kledingstomers regelmatig voor de verzending getest. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het waterreservoir er gebruikt uit kan zien. Maar door het testen van de kledingstomer wordt de kwaliteit van jouw product gewaarborgd! De belangrijkste kenmerken van dit Philips Azur stoomstrijkijzer: Pluspunten ✅ Ingebouwd kalkverwijderingssysteem voor eenvoudige reiniging van je strijkbout in 15 seconden ✅ Geschikt voor kraanwater ✅ Stoomstoot tot 220 g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken ✅ 2500 W voor snelle opwarming en krachtige stoom Minpunten ❌ Dit strijkijzer heeft geen OptimalTemp, dus moet je zelf de temperatuur instellen ❌ Met dit strijkijzer kun je niet verticaal stomen ❌ Zonder extra grote vulopening Eigenschappen Philips Azur GC4556/20 Steam Iron Stoomstoot tot 220 gram om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen Continue stoomproductie tot 50 g/min geeft je de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen De Quick Calc Release heeft een reservoir dat eenvoudig kan worden verwijderd en geleegd in minder dan 15 seconden voor langdurige stoomprestaties Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van uw strijkijzer en langdurige stoomprestaties De SteamGlide Plus zoolplaat is een van de betere Philips-zoolplaten voor je stoomstrijkijzer: bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en makkelijk schoon te maken 2500 W zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken Technische specificaties Philips Azur Stoomstrijkijzer GC4556/20 Voor alle strijkbare stoffen Continue stoom: 50 g/min Vermogen: 2500 W Gebruiksklaar: 2 min. Stoomstoot: 220 g Voltage: 240 volt Sproeit water Glijprestaties zoolplaat: 3 sterren Naam zoolplaat: SteamGlide Geïntegreerd stopcontact Netsnoerlengte: 2 m Selecteer het stoomniveau op het handvat Krasbestendige zoolplaat: 4/5 sterren ⭐⭐⭐⭐ Geschikt voor kraanwater Druppelstop Schoonmaken en ontkalken: Snelle kalkverwijdering Gewicht van strijkijzer: 1,552 kg Gewicht van strijkijzer + voet: 1,569 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Braun TexStyle 3 - SI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Vergeet je het strijkijzer wel eens uit te zetten, dan is dat niet erg meer met de Braun TexStyle 3 SI3055BK. Dit strijkijzer schakelt zichzelf namelijk automatisch uit wanneer je `m even niet gebruikt. Handig, zo verbruik je een stuk minder stroom én voorkom je brandplekken. De continue stoomproductie van 45 gram per minuut is krachtig, maar verwijdert hardnekkige kreukels niet in 1 keer. Strijk je kleding met grove kreukels of stugge stoffen? Gebruik dan de krachtige stoomstoot. De stoomproductie schiet dan omhoog naar 180 gram per minuut. Door het hoge vermogen van 2400 watt is het strijkijzer in 35 seconden warm en klaar voor gebruik. Fijn, strijk je nog even snel dat jurkje voor het feestje vanavond.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart

 • list plusDe stoomstraal van het Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart is sterk, waardoor kreukels gemakkelijk gladgestreken worden.
 • list plusHet strijkijzer heeft een duurzame antikalk coating waardoor het ijzer niet zo snel aanslaat.
 • list plusHet is licht van gewicht waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Nadelen Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart

 • list plusHet ijzer heeft een korte waterbijvulling waardoor je het vaak moet bijvullen.
 • list plusHet ijzer heeft geen instelbare temperatuurregeling waardoor je de temperatuur handmatig moet instellen.
 • list plusHet Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart heeft geen anti-druppel systeem, waardoor het water kan druppelen tijdens het strijken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

De Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart is een echte must-have voor iedereen die van strijken houdt. Met een vermogen van 2600 W warmt het strijkijzer snel op en met de stoomstoot tot 200 gram kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken verwijderen. De keramische zoolplaat glijdt soepel over stoffen en met het waterreservoir van 300 ml hoef je niet steeds bij te vullen. De Triple Precision-voorkant helpt je ook bij het strijken van moeilijke plekken, zoals knopen en plooien. En met de druppelstop voorkom je vlekken door waterdruppels. Bovendien heeft het strijkijzer een ingebouwde Calc Clean-schuifknop voor langdurige stoomprestaties. Kortom, de Philips 3000 series DST3041/80 strijkijzer zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die van strijken houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Dynter. SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wit, zwart, geel accent

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dynter. SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wit, zwart, geel accent

 • list plusDe Dynter SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger heeft een voorraad waardoor je langer kunt strijken.
 • list plusDe Dynter SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wordt efficiënt geleverd.
 • list plusDe Dynter SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger heeft een modern uiterlijk.

Nadelen Dynter. SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger wit, zwart, geel accent

 • list plusGeen nadelen aan de Dynter SK214 Steamer Kledingstomer Stoomreiniger bekend.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Met de Dynter SK214 kledingstomer is het stomen, strijken desinfecteren en ontkreuken van uw kleding in een handomdraai gedaan. Deze multifunctionele stomer is perfect voor het verfrissen van kleding, gordijnen, beddengoed en meer. Binnen 25 seconden is de kledingstomer op temperatuur en zorgt de stoom ervoor dat uw textiel weer fris en kreukvrij is. De kabel van de kledingstomer is gemakkelijk rondom het apparaat te draaien en dankzij het compacte formaat kun je de stomer gemakkelijk opbergen. De kleurstelling van deze moderne kledingstomer is wit, zwart met blauw accenten. Deze stomer wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Voordelen Automatisch continue stoom De elektrische pomp zorgt geheel automatisch voor een continue stoomtoevoer voor het gelijkmatig, snel en gemakkelijk behandelen van uw textiel. Veilig te gebruiken Veilig om te gebruiken op allerlei stoffen zoals synthetische materialen, katoen, linnen, wol en delicate stoffen zoals zijde. Gebruiksgemak Deze kledingstomer is zeer gebruikersvriendelijk. Binnen 25 seconden na het aansluiten op netstroom kun je aan de slag. De kledingstomer kan gevuld worden met kraanwater en wordt geleverd met een maatbeker voor het eenvoudig vullen van het reservoir. Innovatie flow-plaat Dankzij de vernieuwde stoomplaat wordt er een optimale temperatuur bereikt die veilig is voor alle stoffen. Natte plekken worden voorkomen en er ontstaan nog betere stoom resultaten. Lichtgewicht Deze kledingstomer weegt slechts 840 gram en ligt daardoor zeer prettig in de hand. Door het compacte formaat is de stomer makkelijk mee te nemen op reis. Verwijderen van bacteriën en huisstofmijt Door de hete stoom worden 99% van alle bacteriën en huisstofmijt verwijdert. Belangrijkste specificaties Inhoud verpakking: kledingstomer, maatbeker, kledinghaak & handleiding Kleuren: wit, grijs, zwart en blauwe accenten Afmetingen: 14 x 12,5 x 28 cm (L x B x H) Vermogen: 1300W Gewicht: 840 gram Gratis verzending

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van strijkijzers. Er zijn namelijk 3197 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!