Hoe komt deze handige Strijksysteem lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Strijksysteem ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Strijksysteems, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Strijksysteems die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Strijksysteems het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Strijksysteems stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Strijksysteems

De beste Strijksysteems op een rij

Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien en T-shirts, blaast deze Cleanmaxx uw kleding binnen enkele minuten droog. Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt of trui over de opblaasvorm van de Cleanmaxx en met de bijgevoegde klemmen bevestigen. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Kleding in slechts enkele minuten droog en kreukvrij. Voor bovenkleding; shirts, blouses en overhemden die geschikt zijn voor wasdrogers. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Makkelijke montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Afmetingen 100 x 16.2 x 58.5 cm (hxbxd). Vermogen 1800 Watt. Gewicht 2 kg. 220-240 V. 50 Hz. Leveringssamenstelling: 1x beugel, 1x telescoopstang, 1x motoreenheid, 1x nylon-ballon, 5x klemmen met geïntegreerd gewicht, 1x druppelbeveiliging incl. montagemateriaal (schroefmoer, schroef, combinatiesleutel), voedingskabel met AC-stekker. Goed om te weten: Het kost het apparaat gemiddeld tot 15 minuten per hemd om deze kreukvrij te maken Dit apparaat is volgens gebruikers luider dan een gemiddelde stoomreiniger Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabels van het textiel te controleren. Dit is leidend.

1. CLEANmaxx - Strijkdroger - Grijs/Wit


Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien, T-shirts nu als extra accessoire ook voor broeken.Deze Cleanmaxx strijkdroger blaast uw kleding binnen enkele minuten droog. Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt, trui of broek over de gewenste opblaasvorm van de Cleanmaxx strijkdroger en met de bijgevoegde klemmen bevestigen. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Kleding in slechts enkele minuten droog en kreukvrij. Voor bovenkleding; shirts, blouses en overhemden die geschikt zijn voor wasdrogers. Voor broeken: voor alle voor de droger geschikte stoffen en jeans. Strijkaccessoire voor broeken volledige lengte: ca. 90,5 cm. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Makkelijke montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Afmetingen 100 x 16.2 x 58.5 cm (hxbxd). Vermogen 1800 Watt. Gewicht 2 kg. 220-240 V. 50 Hz. Leveringssamenstelling: 1x beugel, 1x telescoopstang, 1x motoreenheid, 1x nylon-ballon, 5x klemmen met geïntegreerd gewicht, 1x strijkaccessoire voor broeken, 1x druppelbeveiliging incl. montagemateriaal (schroefmoer, schroef, combinatiesleutel), voedingskabel met AC-stekker. Opmerking: Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabels van het textiel te controleren. Dit is leidend.

2. CLEANMAXX - Strijkpop


Product informatiePlus or Show more

Automatische Strijkmachine/Droger Ook zo moe van niet drogende kleding en vouwen die je niet weggestreken krijgt? Dan is deze automatische droog- en strijkmachine perfect voor jou! Met deze hulp in de huishouding kan je je fijne kleding veiliger droger dan met een gewone wasdroger. Voorkom het krimpen van kleding en krijg een vouwloos gestreken hemd of broek. Je kan met behulp van de timer instellen wanneer het apparaat aan moet gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen tussen warme of koude lucht om te drogen. Geschikt voor thuisgebruik. Met deze droger en strijkmachine in één, worden de alledaagse klusjes een stuk gemakkelijker. Met 850W zal er lucht tussen 45 en 65 graden celcius door je kleding gaan, gedurende 1 tot 180 minuten. Alles kan je zelf instellen! Met de standaard meegeleverde accessoires kan je shirts of hemden drogen in de maten XS tot en met XXL. Met de optionele extra accessoires kan je ook schoenen en broeken drogen. De machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding over heen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog. Voltage input 220 – 240 Vac – 50/60 Hz Power 850W Class II Afmetingen 26 x 32 x 16 cm (L x H x B) Gewicht 1.4 kg Extra accessoires: Broekdroger Met dit extra hulpmiddel kan je ook je broeken perfect droog en gestreken in de kast leggen Schoenendroger Natte schoenen na een regenbui? Maak je schoenen veilig droog met dit handige extra accessoire Extra veiligheidsinstructies: * Maximale belasting 10kg * Hang geen drijfnatte kleding op, maar zorg ervoor dat deze al strijkdroog is. Bij strijkdroog is het wasgoed nog een beetje vochtig zodat je het makkelijk strijkt. * Laat het apparaat nooit langer dan 180 minuten aaneengesloten aan

3. Automatische Overhemd Strijkmachine - 850W Mascot Online


Product informatiePlus or Show more

Miele B 3847 - FashionMaster. Heb jij een prachtige garderobe die de allerbeste behandeling verdient? Bereik professionele strijkresultaten met de Miele FashionMaster. Deze FashionMaster wordt geleverd met een losse kledingsteamer. Heb je hier geen behoefte aan?. Dit is dezelfde FashionMaster zonder Steamer. Strijkzool met honingraatstructuur Wat de SoftCare-trommel van Miele al eerder bewees, maakt nu bij de FashionMaster ook het verschil. Met de gepatenteerde honingraatstructuur wordt de stoom, anders dan bij conventionele strijkijzers, razendsnel door de kleine buisjes in de honingraat over de totale strijkzool verdeeld. Het laagje stoom dat zo ontstaat, maakt dat het strijkijzer zacht, maar effectief over uw wasgoed glijdt. Stoom Met een stoomdruk tot 4 bar en een constante stoomhoeveelheid van 100 g/min bereikt u met de FashionMaster professionele strijkresultaten. De droge stoom doordringt zelfs de dikste materialen en bekort daarmee de strijktijd. U kunt zelf instellen of u wilt werken met stoomstoten of met continue stoom, met een druk op de stoomknop op het strijkijzer. Actieve strijktafel De strijktafel helpt u met drie functies bij het strijken. De opblaasfunctie zorgt voor zacht strijken en met de afzuigfunctie kunt u stoom intensief inzetten. Met de stoomtoets op het strijkijzer start u de opblaas- of afzuigfunctie in de strijktafel; in de strijkpauze worden deze functies automatisch uitgeschakeld. De Memory-functie bewaart de laatste instelling en start deze opnieuw bij de volgende keer dat u de stoomfunctie gebruikt. Opblaasfunctie Voor alles wat kreukvrij gemaakt moet worden, maar niet mag worden geperst, is de FashionMaster voorzien van een opblaasfunctie. De ventilator vormt een luchtkussen tussen het textiel en de strijktafel, zodat ruches, kasjmier truien en dergelijke zwevend in de gewenste vorm worden gebracht. Dit voorkomt bovendien het doordrukken van naden. Aanzuigfunctie De ingebouwde aanzuigfunctie van de strijkplank zorgt dat de stoom diep in de kleding doordringt en reduceert de opbouw van condenswater. Een bijkomend effect: het textiel wordt op de strijkplank gefixeerd en blijft tijdens het strijken goed op z'n plaats liggen. Begeleid ontkalken Nadat u voor het eerste gebruik de waterhardheid hebt ingesteld, bepaalt het toestel automatisch de vereiste ontkalkingscyclus en herinnert u daar tijdig aan. U start het ontkalkingsproces gewoon met een druk op de knop. Op het display verschijnt het bericht om een geschikt ontkalkingsmiddel toe te voegen en het toestel start daarna zelfstandig het programma.

4. Miele B 3847 - FashionMaster - Strijksysteem


Product informatiePlus or Show more

Hygiënische stoom doodt 99,999% van de bacterieën Het gamma Laurastar is voorzien van een unieke stoomfunctie om textiel diepgaand te reinigen. Onze moderne levensstijl (vocht, isolatie, verwarming) schept een ideale leefomgeving voor de organismen die allergieën veroorzaken. De reinigende stoom elimineert ze en voorkomt dat ze zich kunnen verspreiden. Dankzij de hoge temperatuur, de diepe doordringing in de vezels en de kracht van de stoomstoot, vernietigt deze unieke stoom de mijten, bacteriën en schimmels die na het wassen (op 40°) achterblijven. Met de stoom van Laurastar worden uw kleding en huishoudelijk textiel hygiënisch schoon. Laurastar technologieën Het merk Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde erkenning als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, het heeft eveneens kwaliteit en uitstekende strijkresultaten als doel. Laurastar innoveert om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Stoompulsen, een actieve 3D-zool, automatische stoom, een actieve tafel en een professioneel strijkijzer, allemaal technologische hoogstandjes die jou te helpen een uniek resultaat te bereiken. Professioneel strijkijzer Alle Laurastar strijkijzers zijn uitgerust met een unieke professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom, die zich aan elke stof aanpast en zodoende ook verticaal gebruikt kan worden. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien. Actieve 3D-zool Om de schoonheid van jouw kleding te behouden heeft Laurastar een ijzer gesmeed en een actieve 3D-zool gecreëerd. Deze Zwitserse exclusiviteit biedt een ongeëvenaarde strijkkwaliteit in één enkele beweging dankzij twee handelingen: het profiel van de zool spant de stof aan terwijl de stoom over het volledige oppervlak van de zool wordt verdeelt en zo plooien zonder moeite verwijderd. . De vezels worden op deze manier diepgaand opgefrist. Stoompulsen Stel je eens voor dat je water en warmte zou kunnen beheersen om weer volume en schoonheid aan uw kleding te geven. Dit is nu mogelijk met de modellen uit de hoogste productlijn van Laurastar, uitgerust met stoompulsen, de ultieme manier om voor uw kleding te zorgen. Via het verspreiden van opeenvolgende stoomstoten garanderen deze stoompulsen een optimale dosering voor een perfect resultaat, ongeacht de kleur of stof van uw kleding. Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde bekendheid als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, zij innoveert ook, om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Actieve strijktafel De actieve strijktafel van Laurastar, uitgerust met een opblaas- en aanzuigsysteem, beschermt het textiel optimaal en blaast jouw kledingstukken nieuw leven in. Het opblaassysteem positioneert en spant de stof automatisch aan op de tafel. Er wordt een luchtkussen gecreëerd dat valse plooien voorkomt. Het aanzuigsysteem zorgt er dan weer voor dat het kledingstuk strak op de tafel ligt, zodat er mooie rechte strijkvouwen ontstaan. Sensteam-technologie De Sensteam-technologie registreert de bewegingen die je met het strijkijzer maakt om automatisch stoom af te geven. Je hoeft niet meer op de knop te drukken, uw beweging is voldoende om automatisch stoom af te geven.

5. Laurastar Smart U - Strijksysteem


Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien en T-shirts blaast deze Wëasy strijkdroger IRO320 uw kleding snel droog. Met behulp van Hot Air Tension-technologie droogt en strijkt de IRO320 uw kleding in slechts een paar minuten. Optimaal gebruiksgemak Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt of trui over de gewenste opblaasvorm van de strijkdroger. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Met een vermogen van 1200 Watt droogt en strijkt het apparaat snel en moeiteloos, maar ook veilig dankzij het oververhittingsbeveiligingssysteem. Met 5 temperatuurniveaus en een geïntegreerde programmeerbare timer kunt u de strijkdroger gebruiken voor allerlei soorten stof. De IRO320 is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Een compact en praktisch apparaat wat weinig ruimte inneemt en makkelijk is op te bergen. Accessoires De Wëasy strijkdroger IRO320 wordt geleverd met meerdere accessoires, zoals een verstelbare telescopische stang, kledinghanger, een nylon ballonhoes die geschikt is voor allerlei soorten en maten kleding en 4 gewichtsklemmen. Kenmerken Wëasy strijkdroger IRO320 Strijkdroger met Hot Air Tension-technologie. Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Eenvoudige montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Geschikt voor allerlei soorten stoffen. 5 Temperatuurniveaus. Programmeerbare timer tot 180 minuten. Automatische uitschakeling. Bescherming tegen oververhitting. Vermogen 1200 Watt. Accessoires: verstelbare telescopische stang, kledinghanger, nylon hoes, 4 klemmen. Wëasy strijkaccessoire voor broeken IROP2 is apart verkrijgbaar. Opmerking: Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabel van het textiel te controleren. Dit is leidend.

6. Wëasy - Strijkdroger IRO320


Product informatiePlus or Show more

Dit Laurastar Magic S4E strijksysteem heeft een 3D actieve strijkzool, voor een ongeëvenaarde strijkkwaliteit! Kenmerken: Driedimensionele actieve zool voor een ongeëvenaarde strijkkwaliteit in een enkele beweging. Het eerste lichte professionele strijkijzer voor meer comfort en om te strijken zonder moeite. Intelligente en intuïtieve automatische stoomfunctie om twee keer zo snel en zonder moeite te strijken. Automatische en stille opblazing en aanzuiging van de tafel met twee snelheden voor koud strijken zonder valse plooien. Dubbel volume van ultrafijne stoom voor een blijvend resultaat zonder vochtplekken. De constante druk van 3,5 bar genereert een stoomvolume van 200 l/min voor een professionele strijkkwaliteit. Afneembaar reservoir van 1,2 liter zodat je continu kunt strijken zonder te wachten. Inklapbare en op 6 verschillende hoogtes instelbare strijkplank om te strijken zoals jij dat wilt. Beveiligde opbergbox om het warme ijzer op te bergen en te beschermen. De antikalkfilter laat het gebruik van leidingwater toe en verlengt de levensduur van het toestel. Zeer snelle opwarmingstijd van 3 min voor een onmiddellijke ingebruikname. Het 2,5 meter lange snoer verdwijnt automatisch en vergemakkelijkt de verplaatsing in alle veiligheid. Het systeem is gemakkelijk te verplaatsen dankzij twee paar ingebouwde wieltjes en neemt toegevouwd slechts 20 cm plaats in.

7. Laurastar Stoomgenerator Magic-S4E


Product informatiePlus or Show more

Singer Actieve strijktafel met ingebouwde stoomgenerator. Vermogen 2750 Watt. Afzuiging, verwarming en blaasfunctie. Inclusief professionele strijkbout.

8. Actieve strijktafel compleet SB3040


Product informatiePlus or Show more

LauraStar Lift Original Red. Vermogen van strijkijzer: 2200 W, Maximale stoomdruk: 3,5 bar, Capaciteit watertank: 1,1 l. Snoerlengte: 1.95, 2. Gewicht: 5,3 kg

9. Laurastar Stoomgenerator Lift Rood


Product informatiePlus or Show more

LauraStar Smart M. Vermogen van strijkijzer: 2200 W, Maximale stoomdruk: 3,5 bar, Capaciteit watertank: 1,2 l. Snoerlengte: 2,3 m. Breedte: 424 mm, Diepte: 218 mm, Hoogte: 1320 mm

10. Laurastar Strijksysteem Smart M


Producten die soortgelijk zijn aan Strijksysteems


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Strijksysteems. Er zijn namelijk 16 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Strijksysteem kopen.