Hoe komt deze super Strijksysteem ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Strijksysteem ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Strijksysteems, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Strijksysteems die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Strijksysteems het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Strijksysteems stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Strijksysteems op een rij

Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien en T-shirts, blaast deze Cleanmaxx uw kleding binnen enkele minuten droog. Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt of trui over de opblaasvorm van de Cleanmaxx en met de bijgevoegde klemmen bevestigen. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Kleding in slechts enkele minuten droog en kreukvrij. Voor bovenkleding; shirts, blouses en overhemden die geschikt zijn voor wasdrogers. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Makkelijke montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Afmetingen 100 x 16.2 x 58.5 cm (hxbxd). Vermogen 1800 Watt. Gewicht 2 kg. 220-240 V. 50 Hz. Leveringssamenstelling: 1x beugel, 1x telescoopstang, 1x motoreenheid, 1x nylon-ballon, 5x klemmen met geïntegreerd gewicht, 1x druppelbeveiliging incl. montagemateriaal (schroefmoer, schroef, combinatiesleutel), voedingskabel met AC-stekker. Goed om te weten: Het kost het apparaat gemiddeld tot 15 minuten per hemd om deze kreukvrij te maken Dit apparaat is volgens gebruikers luider dan een gemiddelde stoomreiniger Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabels van het textiel te controleren. Dit is leidend.

1. CLEANmaxx - Strijkdroger - Grijs/Wit


Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien en T-shirts, blaast deze Cleanmaxx uw kleding binnen enkele minuten droog. Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt of trui over de opblaasvorm van de Cleanmaxx en met de bijgevoegde klemmen bevestigen. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Kenmerken Cleanmaxx strijkdroger Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Kleding in slechts enkele minuten droog en kreukvrij. Voor bovenkleding; shirts, blouses en overhemden die geschikt zijn voor wasdrogers. Voor broeken: voor alle voor de droger geschikte stoffen en jeans. Strijkaccessoire voor broeken volledige lengte: ca. 90,5 cm. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Makkelijke montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Afmetingen 100 x 16.2 x 58.5 cm (hxbxd). Vermogen 1800 Watt. Gewicht 2 kg. 220-240 V. 50 Hz. Leveringssamenstelling: 1x beugel, 1x telescoopstang, 1x motoreenheid, 1x nylon-ballon, 5x klemmen met geïntegreerd gewicht, 1x strijkaccessoire voor broeken, 1x druppelbeveiliging incl. montagemateriaal (schroefmoer, schroef, combinatiesleutel), voedingskabel met AC-stekker. Opmerking: Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabels van het textiel te controleren. Dit is leidend.

2. CLEANMAXX - Strijkpop


Product informatiePlus or Show more

Snel en eenvoudig kreukvrije kleding — blijven bij jou overhemden en blouses ook langere tijd na het wassen eerst liggen, gewoon omdat je jgeen zin hebt om al je kleding te strijken? Maak het jezelf toch heel eenvoudig – met het overhemden-/blouse- en broekstrijksysteem HBB 3734 van Clatronic! Dankzij de 2-in-1 functie wordt je natte wasgoed gedroogd en tegelijkertijd glad. Jouw voordelen: tijdbesparing; extra comfort; kreukvrije resultaten; ruimtebesparend op te bergen (in tegenstelling tot strijkplank); ook geschikt voor geurneutralisatie, energiebesparend. Topkenmerk: bij de levering is bovendien een universeel broeken-opzetstuk voor alle gangbare broeken van jeans tot katoen. Het apparaat is ook geschikt voor het opfrissen van de was, omdat het bij volautomatische droogproces geuren neutraliseert. Daarnaast scoort de HBB 3734 met een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging voor automatische uitschakeling, voor maximale veiligheid.

3. Clatronic HBB 3734 elektrische wasdroger Inklapbaar 1200 W


Product informatiePlus or Show more

Automatische Strijkmachine/Droger Ook zo moe van niet drogende kleding en vouwen die je niet weggestreken krijgt? Dan is deze automatische droog- en strijkmachine perfect voor jou! Met deze hulp in de huishouding kan je je fijne kleding veiliger droger dan met een gewone wasdroger. Voorkom het krimpen van kleding en krijg een vouwloos gestreken hemd of broek. Je kan met behulp van de timer instellen wanneer het apparaat aan moet gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen tussen warme of koude lucht om te drogen. Geschikt voor thuisgebruik. Met deze droger en strijkmachine in één, worden de alledaagse klusjes een stuk gemakkelijker. Met 850W zal er lucht tussen 45 en 65 graden celcius door je kleding gaan, gedurende 1 tot 180 minuten. Alles kan je zelf instellen! Met de standaard meegeleverde accessoires kan je shirts of hemden drogen in de maten XS tot en met XXL. Met de optionele extra accessoires kan je ook schoenen en broeken drogen. De machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding over heen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog. Voltage input 220 – 240 Vac – 50/60 Hz Power 850W Class II Afmetingen 26 x 32 x 16 cm (L x H x B) Gewicht 1.4 kg Extra accessoires: Broekdroger Met dit extra hulpmiddel kan je ook je broeken perfect droog en gestreken in de kast leggen Schoenendroger Natte schoenen na een regenbui? Maak je schoenen veilig droog met dit handige extra accessoire Extra veiligheidsinstructies: * Maximale belasting 10kg * Hang geen drijfnatte kleding op, maar zorg ervoor dat deze al strijkdroog is. Bij strijkdroog is het wasgoed nog een beetje vochtig zodat je het makkelijk strijkt. * Laat het apparaat nooit langer dan 180 minuten aaneengesloten aan

4. Automatische Overhemd Strijkmachine - 850W Mascot Online


Product informatiePlus or Show more

De strijkinnovatie voor dagelijks gebruik en op reis! Strijkijzer en droger in één. Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, truien, T-shirts en blouses, blaast deze MaxxMee compacte strijkdroger uw kleding in een handomdraai droog. Eenvoudig in gebruik Hang de MaxxMee compacte strijkdroger aan de (kast)deur, plaats het overhemd, blouse, T-shirt of trui over de opblaasvorm van de MaxxMee strijkdroger en met de bijgevoegde klemmen bevestigen, de timer op de gewenste tijd zetten en het apparaat inschakelen. De opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Binnen 15 minuten droog, kreukvrij en klaar om aan te trekken. Volledig automatisch! Compact formaat De MaxxMee compacte strijkdroger is nauwelijks groter dan een haardroger, neemt weinig ruimte in, past in elke lade en reistas en wordt geleverd in handige opbergtas. Ideaal voor op reis en dagelijks gebruik. Kenmerken MaxxMee compacte strijkdroger Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Met efficiënte hetelucht technologie. Voor bovenkleding; shirts, blouses en overhemden die geschikt zijn voor wasdrogers. Eenvoudige toepassing: op te hangen aan elke deur (tot 4 cm dik). Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Eenvoudige montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Compact formaat: past in elke lade en reistas. Bediening met één knop. Indicatielampje. Droogtijd in 3 stappen instelbaar op textielsoort en vochtigheidsgraad. Vermogen 1000 Watt. Wordt geleverd in handige opbergtas. Afmetingen 13.5x23.5x28.5 cm.

5. MAXXMEE COMPACTE STRIJKDROGER VOOR OVERHEMDEN, BLOUSES EN T-SHIRTS


Product informatiePlus or Show more

De Calor Tweeny NI5010C0 2 in 1 is een stoomstrijkijzer en kledingstomer tegelijk. Je kunt hiermee lange horizontale strijksessies houden, maar ook je kleding last-minute verticaal bijwerken. De keuze is aan jou. Als stoomstrijkijzer levert het perfecte resultaten, zelfs bij de dikste kleding en de kledingstomer verwijdert het de kreukels zelfs uit de meest delicate en elegante stoffen. Iedereen in huis kan de was strijken, doordat er geen instellingen nodig zijn om te beginnen met strijken en stomen. Dankzij de OptiSteam technologie van dit stoomstrijkijzer werkt het zeer efficiënt tegen kreukels, met een keramische strijkzool voor een uitstekend glijvermogen en een geconcentreerde stoomfunctie voor het eenvoudig verwijderen van kreukels. En met Smart Technology, hoeven stoom en temperatuur niet meer te worden ingesteld - het strijkijzer is altijd perfect afgestemd voor alle kleding. Gebruik Tweeny op alle textielsoorten, van de dikste stoffen tot de meest kwetsbare stoffen. Productvoordelen: Dankzij het gemakkelijk te bewegen handvat (bijna twee keer zo licht als een standaard strijkijzer) en de compacte maar toch efficiënte stoomkop, kan met de Tweeny op een revolutionaire manier ofwel horizontaal gestreken of verticaal gestoomd worden. De Tweeny maakt uw dagelijkse taken gemakkelijker en sneller. De Tweeny is super licht zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Met de Tweeny kun je zowel normaal strijken als stomen. Productkenmerken van de Calor Tweeny NI5010C0 2 in 1: Vermogen: 1500W Stoomdruk: 5 bar Garantie: 2 jaar Product gewicht: 2,1 kg Met kalkverzamelaar Inhoud waterresevoir: 0,4 liter

6. Calor Tweeny NI5010C0 - 2 in 1 stoomstrijkijzer en kledingstomer


Product informatiePlus or Show more

Strijkijzer en droger in één! Naast het kreukvrij maken van uw overhemden, blouses, truien en T-shirts blaast deze Wëasy strijkdroger IRO320 uw kleding snel droog. Met behulp van Hot Air Tension-technologie droogt en strijkt de IRO320 uw kleding in slechts een paar minuten. Optimaal gebruiksgemak Plaats het gecentrifugeerde overhemd, blouse, T-shirt of trui over de gewenste opblaasvorm van de strijkdroger. De timer op de gewenste duur zetten en de opblaasvorm blaast zich op en geeft tegelijkertijd warmte af aan het kledingstuk. Volledig automatisch! Met een vermogen van 1200 Watt droogt en strijkt het apparaat snel en moeiteloos, maar ook veilig dankzij het oververhittingsbeveiligingssysteem. Met 5 temperatuurniveaus en een geïntegreerde programmeerbare timer kunt u de strijkdroger gebruiken voor allerlei soorten stof. De IRO320 is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Een compact en praktisch apparaat wat weinig ruimte inneemt en makkelijk is op te bergen. Accessoires De Wëasy strijkdroger IRO320 wordt geleverd met meerdere accessoires, zoals een verstelbare telescopische stang, kledinghanger, een nylon ballonhoes die geschikt is voor allerlei soorten en maten kleding en 4 gewichtsklemmen. Kenmerken Wëasy strijkdroger IRO320 Strijkdroger met Hot Air Tension-technologie. Droogt en strijkt uw kleding automatisch in één keer. Aanzienlijk zachter dan wasdroger en strijkijzer. Tijd en kostenbesparend. Makkelijk in gebruik, functioneel en ruimtebesparend design. Eenvoudige montage. Voor nagenoeg alle confectiematen. Geschikt voor allerlei soorten stoffen. 5 Temperatuurniveaus. Programmeerbare timer tot 180 minuten. Automatische uitschakeling. Bescherming tegen oververhitting. Vermogen 1200 Watt. Accessoires: verstelbare telescopische stang, kledinghanger, nylon hoes, 4 klemmen. Wëasy strijkaccessoire voor broeken IROP2 is apart verkrijgbaar. Opmerking: Het apparaat is ontworpen voor het drogen en strijken van textiel, maar u dient altijd de waslabel van het textiel te controleren. Dit is leidend.

7. WEASY STRIJKDROGER VOOR OVERHEMDEN, BLOUSES EN TRUIEN


Product informatiePlus or Show more

Het strijksysteem Laurastar Smart M zorgt voor perfecte kleding, zonder inspanning, voor een resultaat dat de beste professionals waardig is. Dankzij de verbonden strijkcoach krijgt u waardevolle adviezen die u helpen uw kleding nog mooier te maken. Hygiënische stoom doodt 99,999% van de bacterieën Het gamma Laurastar is voorzien van een unieke stoomfunctie om textiel diepgaand te reinigen. Onze moderne levensstijl (vocht, isolatie, verwarming) schept een ideale leefomgeving voor de organismen die allergieën veroorzaken. De reinigende stoom elimineert ze en voorkomt dat ze zich kunnen verspreiden. Dankzij de hoge temperatuur, de diepe doordringing in de vezels en de kracht van de stoomstoot, vernietigt deze unieke stoom de mijten, bacteriën en schimmels die na het wassen (op 40°) achterblijven. Met de stoom van Laurastar worden uw kleding en huishoudelijk textiel hygiënisch schoon. Laurastar technologieën Het merk Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde erkenning als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, het heeft eveneens kwaliteit en uitstekende strijkresultaten als doel. Laurastar innoveert om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Stoompulsen, een actieve 3D-zool, automatische stoom, een actieve tafel en een professioneel strijkijzer, allemaal technologische hoogstandjes die jou te helpen een uniek resultaat te bereiken. Professioneel strijkijzer Alle Laurastar strijkijzers zijn uitgerust met een unieke professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom, die zich aan elke stof aanpast en zodoende ook verticaal gebruikt kan worden. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien. Actieve 3D-zool Om de schoonheid van jouw kleding te behouden heeft Laurastar een ijzer gesmeed en een actieve 3D-zool gecreëerd. Deze Zwitserse exclusiviteit biedt een ongeëvenaarde strijkkwaliteit in één enkele beweging dankzij twee handelingen: het profiel van de zool spant de stof aan terwijl de stoom over het volledige oppervlak van de zool wordt verdeelt en zo plooien zonder moeite verwijderd. . De vezels worden op deze manier diepgaand opgefrist. Stoompulsen Stel je eens voor dat je water en warmte zou kunnen beheersen om weer volume en schoonheid aan uw kleding te geven. Dit is nu mogelijk met de modellen uit de hoogste productlijn van Laurastar, uitgerust met stoompulsen, de ultieme manier om voor uw kleding te zorgen. Via het verspreiden van opeenvolgende stoomstoten garanderen deze stoompulsen een optimale dosering voor een perfect resultaat, ongeacht de kleur of stof van uw kleding. Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde bekendheid als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, zij innoveert ook, om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Actieve strijktafel De actieve strijktafel van Laurastar, uitgerust met een opblaas- en aanzuigsysteem, beschermt het textiel optimaal en blaast jouw kledingstukken nieuw leven in. Het opblaassysteem positioneert en spant de stof automatisch aan op de tafel. Er wordt een luchtkussen gecreëerd dat valse plooien voorkomt. Het aanzuigsysteem zorgt er dan weer voor dat het kledingstuk strak op de tafel ligt, zodat er mooie rechte strijkvouwen ontstaan. Sensteam-technologie De Sensteam-technologie registreert de bewegingen die je met het strijkijzer maakt om automatisch stoom af te geven. Je hoeft niet meer op de knop te drukken, uw beweging is voldoende om automatisch stoom af te geven.

8. Laurastar Smart M


Product informatiePlus or Show more

Singer Actieve strijktafel met ingebouwde stoomgenerator. Vermogen 1300 Watt. Afzuiging, verwarming en blaasfunctie. Inclusief professionele strijkbout.

9. Actieve strijktafel compleet SB3040


Product informatiePlus or Show more

Wil jij van strijken een ervaring maken? Dan is hier een compleet systeem van Vaporetto! Dit systeem bestaat uit een plank met afzuiging, blazen en verwarmen. Op de plank zelf zit een bedieningspaneel zodat je niet onnodig hoeft te bukken. De plank is in 8 verschillende hoogtes instelbaar van 66 tot 94 cm. Werkelijk aan alles is gedacht! In het frame is zelfs een droogrek verwerkt, wielen voor makkelijk transport en opbergmogelijkheden voor het snoer. De stoomstrijkijzer is uitermate geschikt voor elke strijk-klus. Met een kurken handvat voor een goede grip, stoomdruk van 110 gram/min en een aluminium zool die werkelijk over alle stoffen glijdt. Met een boiler verwerkt in het frame van de plank is er een constante water- en stoomtoevoer. Kenmerken: Plank met afzuiging, blazen en verwarming. Constante zuigfunctie en blaasfunctie Aparte bedieningsschakelaar Hoes wasbaar in wasmachine Wasgoedrek Systeem voor makkelijker openen en dicht klappen, incl. vastzetten Opberg mogelijkheid voor het snoer Instelbaar in 8 posities Afmeting plank: 120 x 45 x 2,5 cm Stoomdrukknop voor rechts- en linkshandigen. Stoomdruk van 110 gr/min. Zool aluminium

10. Vaporetto Strijkijzer POWERSYSTEM


Artikelen gerelateerd aan Strijksysteems


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Strijksysteems. Er zijn immers 16 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Strijksysteem kopen.