Wat is de beste CV Ketel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede CV Ketel is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste CV Ketel van 2024? Na het testen van 224 CV Ketels kwam de ECA CV Combiketel 27 kW als beste getest uit onze CV Ketel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de CV Ketels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 CV Ketels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige CV Ketel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste CV Ketels

1Score: 9.9
ECA CV Combiketel 27 kW
ECA CV Combiketel 27 kW
ECA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Bosch elektrische cv ketel 6
Bosch elektrische cv ketel 6
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
ECA CV Combiketel 15 kW
ECA CV Combiketel 15 kW
ECA
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Bosch elektrische cv ketel 12
Bosch elektrische cv ketel 12
Bosch
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
HTronic H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar
HTronic H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar
HTronic
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
HTronic H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar
HTronic H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar
HTronic
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Bosch Tronic 2000T 50 Liter
Bosch Tronic 2000T 50 Liter
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602
Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602
Honeywell Satronic
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z
LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z
LA NORDICA EXTRAFLAME
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Bosch elektrische cv ketel 4
Bosch elektrische cv ketel 4
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu CV Ketel Koopgids

Je bent toe aan een nieuwe cv-ketel. Er zijn verschillende cv-ketels te krijgen. Welke jij nodig hebt hangt van een aantal zaken af, waarover je meer leest in de onderstaande koopgids.

Wat voor cv-ketels zijn er te krijgen?

Er zijn verschillende cv-ketels te krijgen! Denk aan de Hoog Rendement ketel (HR), de Ultra Hoog Rendement ketel (UHR) en de Hoog Rendement elektriciteitsketel (HR-e). Behalve de laatste, de HR-e, werken deze cv-ketels op gas. Er zijn ook volledige elektrische cv-ketels te koop, maar deze worden door de hoge kosten alleen aangeraden in combinatie met zonnepanelen.

Daarnaast zijn er open en gesloten systemen. Een geslotensysteem is altijd aangesloten op het riool en haalt de zuurstof die nodig is voor de verbranding uit de buitenlucht. De gassen die hierbij vrijkomen, veranderen in condens en worden afgevoerd naar het riool. Een HR-ketel is de enige ketel met een gesloten systeem.

Bij een open systeem is de onderkant van de cv-ketel open: hier bevindt zich de warmtepomp. Deze warmtepomp zuigt lucht naar binnen om water te verwarmen naar een basistemperatuur. Dit water wordt vervolgens verwarmd door gas, maar omdat het water niet koud is, is er maar voor een korte periode gas nodig. De UHR en de HR-e ketels hebben zo'n open systeem.

Een HR-e ketel is een nieuwe ontwikkeling: deze ketel wekt ook elektriciteit op. Hij verbruikt minder energie en stoot daarnaast minder CO₂ uit. De stroom die wordt geproduceerd, wordt bewaard tot een later moment.

Als laatste zijn de bovenstaande ketels nog onder te verdelen in solo ketels en combi-ketels. Een soloketel werkt alleen op de verwarming, niet voor het water wat je gebruikt. Heb je een soloketel, dan heb je ook een goede boiler nodig. Een combiketel verwarmt daarentegen zowel je verwarming als het kraanwater.

Hoe lang gaat een cv-ketel mee?

Een cv-ketel gaat tussen de twaalf en vijftien jaar mee. Dit hangt overigens wel af van het merk en het model cv-ketel. Vaak geldt dat in de duurdere cv-ketels duurzamere materialen zijn gebruikt waardoor de ketel langer meegaat. Uiteraard is het ook zo dat hoe vaker de ketel wordt gebruikt, hoe korter de levensduur is.

Het is belangrijk dat je je cv-ketel goed onderhoudt. Je laat je cv-ketel hiervoor periodiek nakijken door een vakman. Indien nodig, kan deze bepaalde onderdelen vervangen. Hoe ouder de cv-ketel is, hoe meer energie deze bovendien gebruikt.

Wanneer vervang je een cv-ketel?

Wanneer er prijzige reparaties nodig zijn, is het soms niet meer de moeite waard deze uit te laten voeren. Op dat moment moet je jezelf afvragen of het niet beter is om in een nieuwe cv-ketel te investeren. Het voordeel van een nieuwe cv-ketel is dat deze altijd zuiniger is dan een ouder model. Je bespaart daarom ook geld door een nieuwe ketel te kopen.

Wat is een modulerende cv-ketel?

Een modulerende cv-ketel is de zuinigste cv-ketel op de markt en past zich aan aan de warmtevraag in huis. Vroeger kon een cv-ketel alleen aan of uit. Er was warm water, of er was geen warm water. Dat was niet erg rendabel, en omdat de ketel elke keer opnieuw moest opwarmen, kostte dit veel energie en dus ook geld.

In de jaren '80 ontwikkelde fabrikanten van cv-ketels branders die op verschillende vermogens konden branden. Dit systeem was al een heel stuk efficiënter dan voorheen. Tegenwoordig stel je bij een modulerende cv-ketel de gewenste temperatuur in, en de cv-ketel doet de rest.

Hoe vaak vul je een cv-ketel bij?

Je vult een cv-ketel alleen bij als de werkdruk onder de 1,5 bar ligt. Het hangt van de ketel af hoe vaak dit nodig is. Deskundigen raden aan om de werkdruk in ieder geval elke drie maanden te controleren en indien nodig bij te vullen.

hero illustration

Hoe testen we CV Ketels?

Om de beste CV Ketel te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze CV Ketel-test hebben we 224 CV Ketels geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze CV Ketel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze CV Ketel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne CV Ketel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte CV Ketel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 224 CV Ketels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste CV Ketels in een oogopslag

1. ECA CV Combiketel 27 kW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ECA CV Combiketel 27 kW

 • list plusGroene en duurzame verwarmingsoplossing
 • list plusRuimtebesparend ontwerp en flexibiliteit in installatie
 • list plusDirect warm tapwater en nauwkeurige temperatuurregeling

Nadelen ECA CV Combiketel 27 kW

 • list plusMogelijke beperking voor sommige gebruikers bij overstap van gas naar elektrisch

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.91
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
9.83
Ik ben verheugd om de ECA Elektrische Combi Ketel 2-in-1 te introduceren, een vooruitstrevende oplossing voor verwarmingssystemen! Met een focus op duurzaamheid en comfort, biedt deze innovatieve ketel warm water en verwarming in één, zonder gas nodig te hebben. Met verschillende capaciteitsopties, van 12 tot 27 kW, is er voor elk huishouden een passende oplossing.

Wat deze combiketel echt onderscheidt, is het vermogen om een groene en duurzame verwarmingsoplossing te bieden, vooral in regio's zonder aardgas. Het combineert geavanceerde technologie met energie-efficiëntie, en werkt ook nog eens fluisterstil met slechts 38 dB geluid.

De ECA Elektrische Combi Ketel is uitgerust met een energiezuinige pomp en ErP-systeem voor optimale efficiëntie, evenals diverse beveiligingsmaatregelen voor gemoedsrust. Het ontwerp is ruimtebesparend en geschikt voor verschillende elektrische installaties.

Een opvallende eigenschap van de ECA Elektrische Combi Ketel is de mogelijkheid om direct warm tapwater te leveren, waardoor gebruikers direct warm water hebben. Bovendien zorgen het dubbele NTC-systeem voor nauwkeurige temperatuurregeling en het automatische By-pass-systeem voor optimale prestaties.

Hoewel de overstap van gas naar elektrisch een mogelijke beperking kan zijn voor sommige gebruikers, biedt deze combiketel een vooruitstrevende en duurzame oplossing voor huishoudens zonder aardgas. Al met al biedt de ECA Elektrische Combi Ketel 2-in-1 een uitstekende balans tussen geavanceerde technologie, energie-efficiëntie en comfort, waardoor het een toekomstgerichte keuze is voor huishoudens die streven naar duurzame verwarming. Met zijn focus op milieuvriendelijkheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid, belichaamt deze combiketel de evolutie naar een meer duurzame en innovatieve verwarmingsoplossing. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

2. Bosch elektrische cv ketel 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch elektrische cv ketel 6

 • list plusLicht in gewicht en veilig in gebruik.
 • list plusGeen afvoerbuis naar buiten nodig, wat de installatie eenvoudiger en flexibeler maakt.
 • list plusVereist minder onderhoud in vergelijking met gas cv ketels.

Nadelen Bosch elektrische cv ketel 6

 • list plusHet vermogen van 6 kW is mogelijk niet voldoende voor grotere ruimtes.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.6
Ik wil je graag voorstellen aan de Bosch elektrische cv-ketel 6 kW (tot 70m2), een hoogwaardig product met een aantal unieke eigenschappen. Deze cv-ketel is niet alleen lichtgewicht en veilig in gebruik, maar ook een betrouwbare en efficiënte oplossing voor verwarming. Of je nu bestaande radiatoren wilt verwarmen of 230 volt of 400 volt wilt gebruiken, deze cv-ketel kan het allemaal aan.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze elektrische cv-ketel is dat je geen afvoerbuis naar buiten nodig hebt. En dat is een groot pluspunt ten opzichte van traditionele gas cv-ketels. De installatie is daardoor een stuk eenvoudiger en flexibeler, omdat je geen rekening hoeft te houden met de locatie van de afvoerpijp.

Een ander belangrijk voordeel van de Bosch elektrische cv-ketel is dat hij veel minder onderhoud nodig heeft dan een gas cv-ketel. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat de ketel langer meegaat zonder regelmatig onderhoud.

Het mooie is dat deze elektrische cv-ketel heel gemakkelijk te bedienen is. Je kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen en aanpassen, voor een comfortabele en persoonlijke verwarmingservaring. 👌

Het is wel belangrijk om te weten dat deze elektrische cv-ketel speciaal is ontworpen voor ruimtes tot 70m2. Zorg er dus voor dat je de ruimte goed opmeet voordat je besluit dit product aan te schaffen.

Hoewel de Bosch elektrische cv-ketel veel voordelen biedt, zijn er ook enkele beperkingen om rekening mee te houden. Het vermogen van 6 kW kan bijvoorbeeld mogelijk niet voldoende zijn voor grotere ruimtes. Denk dus goed na over de grootte van de ruimte en de warmtebehoefte voordat je deze cv-ketel aanschaft.

Al met al is de Bosch elektrische cv-ketel 6 kW (tot 70m2) een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing met unieke kenmerken. Hij is eenvoudig te installeren, vereist weinig onderhoud en biedt flexibiliteit in gebruik. Hoewel het vermogen mogelijk beperkt is voor grotere ruimtes, is het een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een veilige en energiezuinige verwarmingsoptie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. ECA CV Combiketel 15 kW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ECA CV Combiketel 15 kW

 • list plusInnovatieve en geavanceerde oplossing voor huishoudelijke verwarmingsbehoeften.
 • list plusFluisterstille werking (slechts 38 dB), wat zorgt voor onopvallende prestaties.
 • list plusRuimtebesparend ontwerp dat minimaal ruimtegebruik vereist.

Nadelen ECA CV Combiketel 15 kW

 • list plusInitiële investering kan als een uitdaging worden ervaren door sommige gebruikers.
 • list plusVerschuiving van gas naar elektrisch kan als een uitdaging worden ervaren.
 • list plusMogelijk vereist het apparaat een hogere initiële investering in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
9.33
Als ik denk aan de ECA Elektrische Combi Ketel 2-in-1, denk ik aan innovatie en gemak voor mijn huis. Met capaciteiten van 12 tot 27 kW, past deze ketel perfect bij mijn huis, of het nu klein is of met 4-7 slaapkamers.

Wat deze ketel echt onderscheidt, is het fluisterstille geluidsniveau (slechts 38 dB), waardoor ik kan genieten van comfortabele warmte zonder storend lawaai. En het ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat het niet veel ruimte in beslag neemt.

Veiligheid staat voorop met functies zoals een contactorsysteem, ingebouwde zekering en bevriezingsbescherming, waardoor ik met een gerust hart kan genieten van warm water. En het beste van alles is dat ik direct warm tapwater krijg, dus geen onnodig wachten meer!

Deze ketel is ook geschikt voor zowel eenfasige als driefasige elektriciteit, waardoor het perfect is voor verschillende elektrische configuraties. En hoewel de initiële investering misschien een uitdaging kan zijn, is het op de lange termijn de moeite waard vanwege de groeiende vraag naar energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Al met al biedt de ECA Elektrische Combi Ketel 2-in-1 een veelbelovende optie voor huishoudens die streven naar een energie-efficiënte en comfortabele verwarmingsoplossing. Het is een stap in de richting van een gasvrije toekomst, en ik ben er helemaal klaar voor! 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

4. Bosch elektrische cv ketel 12

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch elektrische cv ketel 12

 • list plusEfficiënte en milieuvriendelijke manier om de woning te verwarmen
 • list plusLichtgewicht en eenvoudige installatie, ideaal voor zelfinstallatie
 • list plusGeen complexe afvoerinstallatie nodig, vermindert installatiekosten en onderhoud

Nadelen Bosch elektrische cv ketel 12

 • list plusVermogen van 12 kW mogelijk niet voldoende voor grotere woningen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
8.42
De Bosch elektrische cv ketel 12 kW (tot 150m2) is echt iets voor mij! Ik wil mijn huis graag efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen, en deze cv-ketel biedt precies dat. Met zijn 12 kW vermogen is deze ketel perfect voor ruimtes tot 150m2, wat ideaal is voor de meeste huishoudens.

Wat ik geweldig vind aan deze cv-ketel is het lage gewicht en de eenvoudige installatie. Ik kan hem zelf installeren zonder hulp van een professional. Bovendien werkt de ketel zowel op 230 volt als op 400 volt, dus hij is compatibel met de meeste elektrische systemen.

Een ander groot voordeel is dat er geen afvoerbuis naar buiten nodig is. Dat betekent minder gedoe en lagere installatie- en onderhoudskosten voor mij. Bovendien hoef ik me geen zorgen te maken over koolstofmonoxidevergiftiging, wat de veiligheid van mijn huis verhoogt.

Wat betreft prestaties stelt deze cv-ketel zeker niet teleur. De warmtewisselaar reguleert de warmte en zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming van mijn huis. Ik heb gehoord dat gebruikers erg tevreden zijn over de snelheid waarmee de ketel opwarmt en het vermogen om de temperatuur constant te houden.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, ben ik ervan overtuigd dat de Bosch elektrische cv ketel 12 kW (tot 150m2) geweldig zal presteren. Bosch is een betrouwbaar en kwalitatief merk, dus ik heb er alle vertrouwen in dat deze cv-ketel aan mijn verwachtingen zal voldoen.

Een puntje om op te letten is het vermogen van 12 kW. Het kan zijn dat dit niet genoeg is voor grotere woningen, dus het is belangrijk om de grootte van mijn ruimte goed te meten voordat ik deze cv-ketel aanschaf.

Al met al is de Bosch elektrische cv ketel 12 kW (tot 150m2) een uitstekende keuze voor mij. Hij is efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Hoewel het vermogen misschien niet genoeg is voor grotere woningen, zal hij mijn huis zeker goed verwarmen. De betrouwbaarheid en kwaliteit van Bosch als merk geven me extra vertrouwen in deze cv-ketel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. HTronic H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HTronic H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar

 • list plusBrede inzetbaarheid in verschillende omgevingen
 • list plusHandige functies zoals schakelen tussen verwarmen en koelen
 • list plusEenvoudige installatie en gebruiksgemak

Nadelen HTronic H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar

 • list plusMogelijke compatibiliteitsproblemen met specifieke apparaten of systemen
 • list plusVereist begrip van temperatuurregelingssystemen en installatieprocessen

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.25
Gebruiksgemak
9.18
Ik ben de H-Tronic UTS 125 Temperatuurschakelaar, en ik ben hier om jou te helpen met het regelen van de omgevingstemperatuur. Of je nu een aquarium hebt, een kasventilatiesysteem wilt reguleren of een koelkastthermostaat moet vervangen, ik bied een effectieve oplossing voor al jouw temperatuurregelingsbehoeften. Met mijn brede toepassingsmogelijkheden, ben ik geschikt voor gebruik in kassen, hobbyruimtes, kelders, buiten sauna's en schildpadden-terrariums.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn vermogen om te schakelen tussen verwarmen en koelen, waardoor ik geschikt ben voor diverse toepassingen. Daarnaast kun je mijn display via een 180 graden draaibaar menu bekijken, waardoor het gemakkelijk te lezen is, ongeacht de installatiehoek. En maak je geen zorgen over stroomuitval, want ik sla mijn gegevens op voor een consistente werking en betrouwbaarheid.

Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel, dus ik ben uitgerust met beveiligingsfuncties, waaronder controle op sensor kortsluiting en onderbreking, en het uitschakelen van het stopcontact bij een defecte sensor. Zo zorg ik ervoor dat aangesloten apparaten beschermd zijn tegen mogelijke schade.

Mijn eenvoudige installatie en gebruiksgemak maken mij een aantrekkelijke keuze voor zowel particuliere als professionele gebruikers. Ik kan zelfstandig functioneren als vorstbewaker en kan defecte mechanische thermostaten of digitale thermometers vervangen. Dat maakt mij veelzijdig en handig.

Ik bied veel voordelen, zoals mijn brede inzetbaarheid en handige functies. Maar houd er rekening mee dat ik mogelijk compatibiliteitsproblemen kan hebben met specifieke apparaten of systemen. Ook kan mijn gebruik een uitdaging zijn voor gebruikers die minder bekend zijn met temperatuurregelingssystemen en installatieprocessen.

In vergelijking met andere temperatuurschakelaars op de markt onderscheid ik me door mijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ik bied een uitgebreide oplossing voor temperatuurregeling in verschillende omgevingen, waardoor ik een waardevolle aanwinst ben voor zowel huishoudelijke als professionele toepassingen.🌡️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 mei in huis

Bekijk prijs

6. HTronic H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HTronic H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar

 • list plusBreed temperatuurbereik van -99 °C tot +850 °C
 • list plusGebruiksgemak met duidelijk OLED-display en schakeltoestanden
 • list plusVrij instelbare hysterese voor nauwkeurige temperatuurregeling

Nadelen HTronic H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.25
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
8.93
Ik ben dolenthousiast om de H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar aan je voor te stellen! Dit handige apparaatje kan moeiteloos de temperatuur meten in een enorm bereik, van -99 °C tot +850 °C. En het beste van alles? Je kunt het gebruiken met verschillende sensoren, zoals lucht, water en olie. Met de PT1000 temperatuursensor kan de HTS 1000 allerlei temperatuurregelingen uitvoeren, zoals een thermometer, koelen en verwarmen.

Wat ik zo geweldig vind aan de HTS 1000 is het gebruiksgemak. Het heeft een kristalhelder OLED-display dat voortdurend informatie weergeeft over de huidige temperatuur, de geselecteerde functie en de schakeltoestanden van de relais. Dit maakt het supermakkelijk om de temperatuur in de gaten te houden en je gewenste instellingen te controleren.

Een ander geweldig kenmerk van de HTS 1000 is de instelbare hysterese, oftewel de schakelnauwkeurigheid. Dit betekent dat je de nauwkeurigheid van het schakelen kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften, variërend van 0,1 °C tot 10 °C. Dit zorgt voor een ongelooflijk precieze temperatuurregeling, wat vooral van belang is bij toepassingen zoals bier- en sterke drankproductie of temperatuurgestuurde ventilatie in een kas.

En dat is nog niet alles! Dit slimme apparaat biedt ook sensorbewaking, waardoor het de sensor controleert op kortsluiting, onderbreking en A/D-omvormerfouten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare werking en worden eventuele storingen of meetfouten voorkomen.

En laten we niet vergeten dat de HTS 1000 ook gegevens kan behouden bij stroomuitval. Dat betekent dat je instellingen en meetwaarden veilig bewaard blijven, zelfs als de stroom onverhoopt uitvalt. Bovendien kan het apparaat automatisch opnieuw opstarten na een stroomonderbreking, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

De HTS 1000 is een veelzijdig apparaat dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Of je nu defecte thermostaten in verwarmingen wilt vervangen, een reserveregeling voor je airco nodig hebt of simpelweg temperaturen wilt bewaken en regelen, dit apparaat kan het allemaal. Het wordt zelfs aangeraden voor temperatuurgestuurde ventilatie in kassen!

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, lijkt de H-Tronic HTS 1000 Temperatuurschakelaar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze te zijn voor het regelen en bewaken van temperaturen. Met zijn verschillende instellingen, sensorbewaking en gegevensbehoud bij stroomuitval, biedt dit apparaat jou een nauwkeurige en betrouwbare temperatuurregeling voor allerlei toepassingen. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en ervaar het zelf! 💪️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Bosch Tronic 2000T 50 Liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Tronic 2000T 50 Liter

 • list plusIngebouwde veiligheidsthermostaat beschermt tegen oververhitting van het water.
 • list plusExterne temperatuurregelaar maakt het gemakkelijk om de watertemperatuur aan te passen.
 • list plusGlaskeramische bescherming en stalen ketel bieden verhoogde waterhygi\u00ebne en bescherming tegen corrosie.

Nadelen Bosch Tronic 2000T 50 Liter

 • list plusEnergieklasse C kan een aandachtspunt zijn voor gebruikers die maximale energie-effici\u00ebntie nastreven.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.46
Functionaliteit
8.05
Gebruiksgemak
7.67
Ik ben de Bosch Tronic 2000T 50 Liter boiler, de betrouwbare keuze voor jouw warmwaterbehoeften. Mijn ingebouwde veiligheidsthermostaat beschermt tegen oververhitting, terwijl de glaskeramische bescherming zorgt voor waterhygiëne en corrosiebestendigheid. Met mijn externe temperatuurregelaar en verschillende handige functies, ben ik veelzijdig en praktisch.

Mijn capaciteit van 50 liter en verticale installatie maken mij een efficiënte en krachtige optie. Met energieklasse C en zekering van 6,5 A benadruk ik mijn energie-efficiëntie. Hoewel ik misschien niet de hoogste energieklasse heb, bied ik wel duurzaamheid en langdurige prestaties.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare warmwateroplossing met geavanceerde functies, ben ik de perfecte keuze voor jouw huishouden. Mijn moderne design, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en handige functies maken mij een solide optie voor gezinnen die op zoek zijn naar gemoedsrust en betrouwbaarheid. 🚿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602

 • list plusBetrouwbare en efficiënte prestatie
 • list plusNauwkeurige ontstekingsprocessen met detectie van kleine veranderingen in ionisatiestromen
 • list plusGeschikt voor een breed scala aan toepassingen

Nadelen Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602

 • list plusGebrek aan gedetailleerde gebruikerservaringen
 • list plusBeperkingen die verder onderzocht kunnen worden
 • list plusVergelijking met concurrenten ontbreekt

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.81
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
7.93
Ik ben verheugd om de Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602 te introduceren, een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van branderautomaten. Met een pre-ontstekingstijd van ongeveer 10 seconden en een nominale capaciteit die geschikt is voor verschillende opstellingen volgens de richtlijnen voor gasapparatuur, biedt dit model een betrouwbare en efficiënte prestatie. Met een voedingsspanning van 220/240 V, een maximaal stroomverbruik van 5 VA en een veiligheidsinterval van 5 of 10 seconden, zijn de technische specificaties van dit model indrukwekkend.

Wat mij echt aanspreekt aan dit model, is de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid waarmee het de ontstekingsprocessen beheert. Met een gevoeligheid van 1,5 µA en een vereiste minimale ionisatiestroom van 2-3 µA, toont de Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602 zijn vermogen om zelfs kleine veranderingen in ionisatiestromen te detecteren, waardoor een veilige en efficiënte ontsteking wordt gegarandeerd. Bovendien biedt de IP 44 standaard isolatie, samen met een gewicht van 250 g inclusief basisplaat, een solide en duurzaam ontwerp dat geschikt is voor verschillende montagemogelijkheden.

De evolutie van dit model ten opzichte van eerdere versies is duidelijk te zien in de verbeterde prestaties en de uitbreiding van de technische mogelijkheden. De focus op veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid is duidelijk in elke technische specificatie, waardoor dit model opvalt in zijn productcategorie.

De Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602 schittert in zijn vermogen om een breed scala aan toepassingen aan te kunnen, waarbij de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de kern vormen van zijn aantrekkingskracht. Of het nu gaat om residentiële verwarmingssystemen of industriële toepassingen, dit model biedt een solide prestatie die voldoet aan de verwachtingen van zowel professionals als eindgebruikers.

Hoewel dit model indrukwekkende prestaties levert, zou een meer gedetailleerd inzicht in gebruikerservaringen een waardevolle aanvulling zijn om een vollediger beeld te krijgen van de praktische toepassingen en eventuele beperkingen. Bovendien zou een vergelijking met concurrenten in dezelfde categorie een nuttige referentie zijn om de unieke voordelen van de Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602 te benadrukken.

Al met al onderscheidt de Honeywell Satronic Branderautomaat TFI-812.2-10 2602 zich als een betrouwbare, nauwkeurige en veelzijdige keuze in de wereld van branderautomaten. Met zijn indrukwekkende technische specificaties en focus op prestaties, vormt dit model een solide optie voor diverse toepassingen, zij het met mogelijke beperkingen die verder onderzocht kunnen worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z

 • list plusIndrukwekkend verwarmingsvermogen van 20 kW.
 • list plusGeavanceerde functies zoals automatische reinigingssystemen en keramische ontsteking.
 • list plusBeheer op afstand mogelijk met geïntegreerde wifi en Total Control 2.0 app.

Nadelen LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z

 • list plusHet hoge nettogewicht van 295 kg kan installatie en verplaatsing bemoeilijken.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.91
Functionaliteit
7.17
Gebruiksgemak
7.36
Ik ben super enthousiast over de LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z LAT 20 PELLETKETEL MET ASVERDICHTER! Met een verwarmingsvermogen van 20 kW en de capaciteit om 573 mᶟ te verwarmen, is dit de perfecte oplossing voor het verwarmen van grotere ruimtes in huis.

Wat deze pelletketel echt speciaal maakt, zijn de geavanceerde functies. Het heeft automatische reinigingssystemen voor de brander en de warmtewisselaar, waardoor het onderhoud een eitje wordt. De keramische ontsteking zorgt voor betrouwbare en efficiënte ontsteking, terwijl de thermische sonde in de verbrandingskamer zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling. En laten we de stille brushless reductiemotoren niet vergeten, die het laden van pellets en de reiniging van de branderpot soepel en geruisloos maken.

Het nieuwe display Black Mask met geïntegreerde wifi voor beheer op afstand met de Total Control 2.0 app is echt een gamechanger. Vanaf elke locatie kun je de ketel beheren, waardoor het gemak en de controle enorm toenemen.

Technisch gezien is deze pelletketel ook indrukwekkend. Met een rendement van 93% en een verbruik van 4,6 kg/h is het een efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing. En met een energielabel A+, weet je dat het ook nog eens milieuvriendelijk is.

Ik moet wel vermelden dat het nettogewicht van 295 kg het installeren en verplaatsen iets lastiger maakt. Maar eerlijk gezegd, met alle geweldige prestaties en functies, vind ik dat een kleine opoffering.

Kortom, de LA NORDICA EXTRAFLAME PGR Z LAT 20 PELLETKETEL biedt een krachtige, efficiënte en geavanceerde verwarmingsoplossing voor huishoudens die op zoek zijn naar het beste voor hun huis en water. Het is echt een topper! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Bosch elektrische cv ketel 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch elektrische cv ketel 4

 • list plusKwalitatief hoogstaand product
 • list plusGemakkelijk te installeren en te gebruiken
 • list plusGeen afvoerbuis naar buiten nodig

Nadelen Bosch elektrische cv ketel 4

 • list plusOntworpen voor kleinere ruimtes tot 50m2
 • list plusPrestaties kunnen variëren afhankelijk van installatie

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.14
Functionaliteit
6.97
Gebruiksgemak
7.79
De Bosch elektrische cv-ketel 4 kW (tot 50m2) is gewoonweg geweldig! Met dit topproduct kan ik moeiteloos elke ruimte tot 50m2 verwarmen. Het is superlicht en veilig, waardoor ik het gemakkelijk zelf kan installeren. En het mooiste is dat ik geen afvoerbuis naar buiten nodig heb, waardoor de installatie nog eenvoudiger wordt.

Wat mij echt enthousiast maakt, is het feit dat deze cv-ketel werkt op zowel 230volt als 400volt. Dat betekent dat ik volledige flexibiliteit heb bij het aansluiten op mijn elektriciteitsvoorziening. En het bedienen is een eitje, ik kan moeiteloos de gewenste temperatuur instellen.

Maar dat is nog niet alles! In tegenstelling tot een gas cv-ketel heeft deze elektrische cv-ketel bijna geen onderhoud nodig. Dat bespaart me niet alleen tijd en moeite, maar ook flink wat geld op de lange termijn. En het belangrijkste is dat er geen gevaar is voor koolstofmonoxide-uitstoot, dus ik kan het veilig in mijn huis gebruiken.

Het beste van alles is dat ik mijn bestaande radiatoren kan blijven gebruiken met deze cv-ketel. Dat betekent dat ik geen nieuwe radiatoren hoef te kopen en dus geld kan besparen.

Natuurlijk zijn er ook een paar dingen waar ik rekening mee moet houden. Deze cv-ketel is speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes tot 50m2. Als ik een grotere ruimte wil verwarmen, heb ik een krachtigere cv-ketel nodig.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat de prestaties van de cv-ketel kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke situatie en installatie. Daarom raad ik aan om een professionele installateur te raadplegen om ervoor te zorgen dat de cv-ketel correct wordt geïnstalleerd en optimaal presteert.

Al met al is de Bosch elektrische cv-ketel 4 kW (tot 50m2) een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor kleinere ruimtes. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van gas cv-ketels, zoals minder onderhoud en geen koolstofmonoxide-uitstoot. Zolang ik het gebruik in de aanbevolen ruimtegrootte, kan ik altijd genieten van een comfortabele temperatuur in mijn huis. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van CV Ketels. Er zijn namelijk 224 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!