Beste Kluis - Apr. 2021

933 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

De Bestenu Kluis Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


Je hebt waardevolle documenten in je huis die je veilig wilt opbergen. Een kluis biedt hiervoor de juiste oplossing. In de onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een kluis.

Wat voor soort kluizen zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende soorten kluizen verkrijgbaar. Er zijn inbraakwerende kluizen: deze zijn vaak compact in formaat en zijn ideaal om waardevolle documenten, erfstukken en andere spulletjes met emotionele waarde in te bewaren. Er zijn ook brandwerende kluizen die groter zijn. Deze zijn vaak bedoeld voor bedrijven.

Er zijn ook inbraakwerende kluizen die brandwerend zijn. Deze bieden voor een bepaalde tijd bescherming als er brand uitbreekt. Deze kluizen zijn dubbelwandig en bevatten brandwerend isolatiemateriaal. Ook deze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De twee bovenstaande kluizen zijn de meest gangbare kluizen. Behalve deze twee kluizen zijn er ook nog kleine geldkluisjes. Deze worden vooral gebruikt om contant geld in te bewaren. Bezit je een wapen? Dan moet je deze volgens de eisen van de wapenwet in een Europees gecertificeerde kluis bewaren.

Waar plaats je een kluis?

hide product content

Het is een goed idee om je kluis op een onopvallende en niet voor de hand liggende plaats te zetten. Denk aan ergens in de slaapkamer, ergens in de garage of misschien op zolder. Als de kluis veel gebruikt wordt, dan is het overigens wel handig dat je redelijk eenvoudig bij de kluis kunt komen.

Hoe veranker je een kluis?

hide product content

Weegt je kluis minder dan 1000 kilo, dan moet deze worden verankerd om te voorkomen dat de verzekering deze niet dekt. Elke kluis wordt geleverd met standaard bevestigingsmateriaal. Dit kan een bout zijn, een plug of een zwaarlast-anker. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar het komt voor dat de verzekeraar dit komt controleren.

Als je handig bent, veranker je je kluis zelf. Weet je niet zeker of je dit zelf kunt, laat het dan over aan een vakman. Je wilt niet riskeren dat je kluis gestolen wordt met alle gevolgen van dien. Er zijn bedrijven in Nederland die je kluis volledig komen installeren, zelfs op bovenverdiepingen als dit nodig is.

Hoe zwaar moet een goede kluis zijn?

hide product content

Als je een kluis hebt die minder dan 1000 kilo weegt, zijn er veel verzekeringen die je alleen verzekeren als je deze kluis verankert. Als de kluis niet verankerd is, dan ben je niet gedekt bij eventuele diefstal of brand.

Het is daarnaast een goed idee om je huis goed te beveiligen waardoor je inbrekers weert. Dit hoeft je geen vermogen te kosten: denk bijvoorbeeld aan een goede slimme deurbel. Deze zijn vaak uitgerust met een camera en microfoon waarmee je ziet en hoort wie er voor de deur staat.

Wat bewaar je in een kluis?

hide product content

Wat je in de kluis bewaart, is natuurlijk volledig aan jou. Sommige mensen bewaren de dagopbrengst van de inkomsten van hun winkel in een kluis, terwijl andere mensen alleen belangrijke documenten in de kluis bewaren.

Vaak worden er naast paspoorten en andere belangrijke documenten zoals geboortecertificaten, ook juwelen en andere waardevolle spullen bewaard. Denk bijvoorbeeld aan foto's, boeken met sentimentele waarde of misschien een waardevolle verzameling van munten of postzegels.

Hoe komt deze geweldige Kluis lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Kluis ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Kluiss, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Kluiss die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Kluiss het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kluiss stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Kluiss

De beste Kluiss op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast. Hoe gebruik ik de Masterlock 5401D? • De 5401D is ontwikkeld voor montage op een onopvallende plaats. • Voor optimale veiligheid adviseren wij om de Masterlock 5401D niet in het zicht te plaatsen. • Een centrale opbergplek voor sleutels of pasjes. • Kan ook gebruikt worden om te zorgen dat een kind niet bij gevaarlijke plekken kan komen, bijvoorbeeld medicijnkast, werkplaats etc. Eigenschappen • Makkelijk te bevestigen • Verankering via achterwand • Handige verwisselbare 4-cijferige instelbare code (mechanisch cijferslot) • Plaats voor 5 (huis)sleutels • Metalen behuizing • ABS vinyl kunststof weerbestendige afschermkap Belangrijke specificaties • Inhoud 100 x 70 x 35 mm • Uitwendige afmetingen (HxBxD): 120 x 83 x 38 mm • Inwendige afmetingen (HxBxD): 85 x 60 x 25 mm • Gewicht: 1 kg • Kleur: zwart / lichtgrijs In de doos • Masterlock 5401D sleutelkluis • Bevestigingsmateriaal Voordelen • Aluminium behuizing met weerbestendige coating • Verankering door middel van 4 schroeven en pluggen • 4-cijferige herinstelbare code door middel van mechanisch systeem Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast.

1. MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal opbergen van sleutels - 118x83x34mm


Product informatiePlus or Show more

Sluit met elektronisch slot Voorzien van een makkelijk in te stellen cijferslot Ideaal voor privégebruik Een elektronische digitale kluis ontworpen om al je persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel op te bergen. Kleur Zwart Afmeting (incl. verpakking) (lxbxh) 17 x 23 x 17 cm

2. Shipndsell - Elektronische Kluis digitaal - Zwart - Elektrisch Cijferslot - Kluisje - Geldkistje - Double Bolt Sluitsysteem - Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal - Met Elektronisch Slot - Brandwerend - Waterdicht


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een veilige opbergplaats voor je sleutels? Nooit meer je reserve sleutel verstoppen? Kies ook voor de (wandmontage) sleutelkluis met cijferslot van LifeGoods. Gegarandeerd de veiligste opbergplaats voor tot wel vijf sleutels! De sleutelkluis is eenvoudig te monteren aan een muur of wand. De 4-cijferige code is gemakkelijk in te stellen of te wijzigen. De kluis is extreem stevig en weerbestendig, dus geschikt voor buitengebruik. Extreem veilig De sleutelkluis biedt de veiligste opbergplek voor tot wel vijf sleutels. De sleutelkluis is gemaakt van gelegeerd zink en extra sterk staal. De sleutelkluis is bestendig tegen extreme weersomstandigheden, boren, zagen, slijpen, hameren, wrikken of andere extreem geweld. Je stelt gemakkelijk en snel een persoonlijke code in, tevens kun je de persoonlijke pincode altijd weer wijzigen. Het cijferslot biedt tot maar liefst 10.000 verschillende combinaties. Onbegonnen werk dus voor iemand met slechte intenties om de code te kraken! Voordelen ✔ Weerbestendige coating: roestvrij en waterdicht ✔ Duurzaam en extreem stevig materiaal, metalen behuizing ✔ 4-cijferig mechanisch slot, extra veilig ✔ ABS kunststof weerbestendige afschermkap ✔ Kan tot wel 5 sleutels opbergen ✔ Te bevestigen op iedere soort muur, verankering via achterzijde Gebruiksvriendelijk De sleutelkluis is eenvoudig te bevestigen op iedere geschikt muur of wand, binnen of buitenshuis. Je stelt eenvoudig je persoonlijke code in met de bijgeleverde handleiding. Tevens is de code weer te wijzigen indien gewenst. Zodra de kluis klaar is voor gebruik berg je de sleutels of andere voorwerpen eenvoudig op. De LifeGoods sleutelkluis biedt een veilige plek om een reserve sleutel voor je huis of auto op te bergen. Ook de ideale oplossing voor thuiszorg, mantelzorgers of ouderenzorg. Specificaties ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud verpakking: Sleutelkluis, Montage set, Handleiding ✔ Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal ✔ Kleur: Grijs en Zwart ✔ Gewicht: 0,5 KG ✔ Inhoud: 0,055 liter ✔ Afmetingen: 12 cm x 8,5 cm x 6,5 cm ✔ Type slot: 4-cijferige cijfercode ✔ Aantal sleutels: Max. 5 ✔ Weerbestendig: Ja (anti-roest en waterproof) ✔ Binnen- en buitengebruik: Ja ✔ Advies: Plaats voor optimale veiligheid de LifeGoods sleutelkluis buiten het zicht Berg je sleutels veilig op met de stevige sleutelkluis van LifeGoods. Zo weet je zeker dat je sleutels veilig opgeborgen zijn!

3. LifeGoods Sleutelkluis met Code voor Buiten - Wandmontage aan de Muur - Cijferslot - Sleutel Kastje - Thuiszorg - Inclusief Montage Set - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Met de MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis bescherm je kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand. Met het geïntegreerde handvat is de kluis gemakkelijk te verplaatsen. Je sluit de kluis af met een sleutel. De kluis is UL/ETL-gecertificeerd: de kluis beschermt uw kostbaarheden, papieren en foto’s 30 minuten lang tegen brand en tot 843° C. Eigenschappen • Geschikt voor het veilig bewaren van foto’s, digitale objecten zoals usb-sticks en hard drive, kleine elektronica en belangrijke papieren • Uitwendige afmetingen (H x B x D): 15,6 cm x 36,5 cm x 28,4 cm • Inwendige afmetingen (H x B x D): 8,9 cm x 30,5 cm x 19,1 cm • Inhoud: 5 L • Gewicht: 6 kg • UL/ETL-gecertificeerd: De kluis is 30 minuten brandbeschermend tot 843°C Voordelen • Compacte kluis die gemakkelijk te verplaatsen is • Berg je kostbaarheden met een gerust hart op • Ook beschermd tegen (blus)water In geval van brand Wanneer er brand uitbreekt wordt de kluis door de hitte hermetisch afgesloten om zo de inhoud te beschermen. Hierna moet de kluis worden opengebroken. MasterLock biedt hiervoor levenslange garantie; de kluis wordt dan gratis voor je vervangen. In de doos • MasterLock L1200 documentenkluis • 2 sleutels • Handleiding

4. Masterlock L1200 documentenkluis - brandwerend


Product informatiePlus or Show more

De MasterLock 5415EURD sleutelkluis gebruik je zodat je geen sleutels meer hoeft te verstoppen onder een deurmat of bloempot. Dit type sleutelkluis heeft een versterkte beveiliging en biedt plaats aan diverse sleutels en toegangskaarten. Je kunt de Select Access® bevestigen aan de muur voor extra veiligheid. Voordelen • Grote opslagruimte voor verschillende sleutels en pasjes • Zelf in te stellen 4-cijferige code voor optimale veiligheid • Massief zinken huis dat weerstand biedt tegen zagen en hameren • Dubbele blokkeerhendels voor extra weerstand • Permanent aan de muur te bevestigen (bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd • Beschermkap voor betere weersbestendigheid en meer discretie Eigenschappen • Uitwendige afmetingen (HxBxD): 13,2 x 10,5 x 4,3 mm • Inwendige afmetingen (HxBxD): 11,3 x 6,4 x 3,1 mm • Gewicht: 1 kg • Kleur: Grijs In de doos • MasterLock 5415EURD sleutelkluis • Bevestigingsmateriaal • Handleiding

5. MasterLock 5415EURD Sleutelkluis – Centraal opbergen van sleutels - Weersbestendig - 13.2x10.5x4.3 cm


Product informatiePlus or Show more

Met de geheime boekenkluis van Qumax bergt u eenvoudig maar vooral veilig al uw kostbaarheden op. De geheime kluisjes werken met een cijferslot. Stel een 3 cijferige cijfercode in en maak direct gebruik van de geheime boekkluis. Plaats bijvoorbeeld uw geld, sieraden of andere kostbaarheden in de geheime kluis en zet deze neer in of op een kast. Door het fraaie design van een engels woordenboek zal er geen inbreker naar omkijken Veilige oplossing voor al uw kostbaarheden In steeds turbulenter wordende tijden moet men nieuwe strategieën bedenken om zijn waardevolle spullen te beschermen. Een boekenkluis kan hier wat veiligheid bieden, vooral als de kluis gecamoufleerd is als een doodnormaal, onopvallend woordenboek. In 101% van de huishoudens ligt namelijk vermoedelijk wel een Engels woordenboek stof te vangen. Het ding is zo alledaags dat echt niemand meer met de wenkbrauwen fronst als hij er ergens een ziet liggen. En dat is ook prima zo, want iets dat zo gewoon is wordt door niemand meer preciezer bekeken - ook niet door eventuele inbrekers. Een dergelijke duistere figuur zou namelijk eerst naar een kluis gaan zoeken en vervolgens door laden en kasten gaan woelen. En als het om boeken ging, dan zou hij naar waardevolle boeken gaan zoeken, maar gegarandeerd niet naar een gehaat relict uit zijn middelbare schooltijd. En zo is de boekenkast een grappige mogelijkheid waardevolle zaken in eigen huis betrouwbaar te verstoppen! Pluspunten ✅ Cijfercode slot ✅ Onopvallend design ✅ Geen enkele inbreker heeft het door ✅ Codesleutel is opnieuw in te stellen ✅ Veilig ✅ Geschikt voor al uw kostbaarheden! ✅ U kunt de cijfercode opnieuw instellen naar een nieuw wachtwoord. Cijferslot De geheime boekenkluis van Qumax kunt u eenvoudig openen met de 3 cijferige sleutelcode, deze is vanaf het eerste gebruik naar wens in te stellen. Kies hiervoor een voor u makkelijk te onthouden wachtwoord of schrijf de code eventueel op. Code sleutel opnieuw in te stellen Wilt u uw 3 cijferige wachtwoord veranderen? Dit kan eenvoudig door het knopje aan de achterkant van het cijferslot. ( Let op: hiervoor dient u de kluis wel te kunnen openen met het oude wachtwoord ) Berg ook uw kostbaarheden veilig op met de geheime kluis van Qumax! Productspecificaties: ✔ Merk: Qumax ✔ Inhoud Verpakking: 1x Qumax geheime boek kluis ✔ Materiaal: Staal & ABS ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 24 x 15.5 x 5.5cm ✔ Type slot: Cijferslot ✔ Gewicht: 480 gram ✔ Model: Engels woordenboek ✔ Sleutelcode: 3 Cijferig ✔ Geschikt voor: Geld, sierraden en andere kostbaarheden. ℹ Advies: Kies een voor u makkelijk te onthouden wachtwoord en zet de kluis neer tussen andere boeken zodat de kluis nog minder opvalt ℹ Let op: Onthoud uw cijfercode goed, schrijf het desnoods ergens op zodat jij er ten alle tijden in kunt. De 3 cijferige sleutel code kun je indien gewenst veranderen naar een nieuw wachtwoord (hiervoor heb jij wel de oude code nodig)

6. Qumax Geheime Kluis - Boekenkluis - Kluis Met Cijferslot - Geldkist - Boekkluis - Verborgen Kluis Met Cijferslot - Veilig Geld En Kostbaarheden Opbergen - Spaarpot Kluis - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Iedereen heeft wel waardevolle papieren, belangrijke documenten, sieraden of contant geld in huis of op kantoor. Dit laat je natuurlijk liever niet open en bloot op tafel liggen. Met de Fichero digital electronic safe zijn al je kostbare spullen netjes en veilig opgeborgen. De kluis heeft een degelijk en stoer design, een elektronisch sluitsysteem en is ook aan de muur te bevestigen. De fichero digital electronic safe werkt op batterijen en heeft 3 indicator lampjes: groen (kluis is open), rood (batterij bijna leeg) en geel (waarschuwing). Hij is gemaakt van massief staal en weegt 2,5 kg. Je kunt zelf een 3 tot 8-cijferige code verzinnen. Bij het vergeten van de code gebruik je de bijgevoegde noodsleutels. Specificaties Afmeting buitenmaat: 17 x 23 x 17 cm Afmeting binnenmaat: 16,6 x 12 x 22,6 cm Gewicht: 2,5 kg/4,5 liter Materiaal: massief staal Werkt op 4 x AA batterijen (niet inbegrepen) Dikte deur: 3 mm Dikte kluis: 1 mm In de verpakking Digitale, elektronische kluis 2 x noodsleutel 2 x plug 2 x schroef 1 x gebruiksaanwijzing

7. Fichero Elektronische Kluis – met Cijferslot – Zwart


Product informatiePlus or Show more

Specificaties van de elektronische kluis: Merk: Benson Kleur: Zwart Externe Afmetingen (HxBxD): 17 x 23 x 17cm Interne afmetingen (HxBxD): 16 x 22 x 12cm Materiaal: Gepoedergelakt staal Digitaal slot Brandwerend voor maximaal 15 minuten Inclusief 2 noodsleutels en bevestigingsmateriaal

8. Benson Elektronische Kluis - Double Bolt Sluitsysteem - incl 2 noodsleutels en bevestigingsmateriaal


Product informatiePlus or Show more

Met deze elektronische kluis heb je een veilige opbergplek voor allerlei spullen. De deur open je met een elektronische code. Dankzij de meegeleverde bevestigingsbouten kan de kluis veilig worden vastgemaakt aan een muur of in een kast. Waar is de elektronische kluis voor geschikt? Waardevolle spullen zoals sleutels, geld, sierraden en documenten berg je netjes en veilig op in deze stevige elektronische kluis. De kluis is groot genoeg om er een klein juwelenkistje in te bewaren. Wat zijn de technische kenmerken? Externe afmetingen (H x B x D): 250 x 350 x 250 mm Interne afmetingen (H x B x D): 240 x 340 x 240 mm Gewicht: 8,65 kg Batterijen: 4 x AA batterijen (niet inbegrepen)

9. Kreator KRT692010 Elektronische kluis - 25 x 35 x 25 cm


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een veilige kluis om uw sleutels op te bergen? Wacht dan niet met het bestellen van deze Tigioo sleutelkluis! Nooit meer een sleutel verstoppen onder de deurmat of bloempot. De sleutelkluis is makkelijk te monteren en extreem stevig en zeer weerbestendig. De sleutelkluis is uitermate geschikt voor buitengebruik. Een handig sleutel kluisje met cijferslot. Voordelen sleutelkluis ➜ Altijd een veilige plek voor de sleutels ➜ Weerbestendig waterdicht en roestvrij. ➜ Duurzaam en buitengewoon stevig materiaal (gelegeerd zink en extra sterk staal) ➜ Eenvoudig te bevestigen op elke muur ➜ 4-cijferige mechanisch slot ➜ Makkelijk in te stellen. Gebruiksvriendelijke sleutelkluis De sleutelkluis is makkelijk te bevestigen op elke wand of muur, zowel binnen- als buitenshuis. De 4-cijferige code is eenvoudig in te stellen en het is mogelijk om de code tussentijds te wijzigen. Zo kan je eenvoudig een tijdelijke code gebruiken zodat bijvoorbeeld thuiszorg of schoonmakers tijdelijk toegang kunnen krijgen tot de kluis. De sleutelkluis biedt tot maar liefst 10.000 verschillende code combinaties. De sleutelkluis is compact maar biedt ruimte voor maximaal 5 sleutels. Specificaties sleutelkluis ✔ Merk: TiGioo ✔ Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal ✔ Materiaal: ABS weersbestendige afscherm kap ✔ Type slot: 4-cijferige cijfercode ✔ Aantal sleutels: Max. 5 ✔ Afmetingen: 12 cm x 8,5 cm x 6,5 cm ✔ Weerbestendig: Ja (anti-roest en waterproof) ✔ Binnen- en buitengebruik: Ja ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 0,5 KG ✔ Inhoud: 0,055 liter ✔ Advies: Plaats de sleutelkluis buiten het zicht Sleutelkluis verpakkingsinhoud: ✔ Sleutelkluis ✔ Montage set ✔ Handleiding Berg je sleutels voortaan altijd veilig op in deze versterkte sleutelkluis van Tigioo. Een handig kluisje met cijferslot! ♥ Kwaliteitsgarantie: We staan achter de kwaliteit van onze sleutelkluizen en sleutelkasten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je sleutelkluis, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen!

10. Sleutelkluis – Kluisje met cijferslot voor Buiten en Binnen - 4-cijferige Code sleutelkluisje -Waterdicht en Roestvrij


Producten gerelateerd aan Kluiss


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kluiss. Er zijn immers 933 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Kluis kopen.