Wat is de beste Kluis van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Kluis is een moeilijke opgave. Wat is de beste Kluis van 2024? Na het onderzoeken van 601 Kluizen kwam de STANDERS Elektronische kluis 16L als beste uit onze Kluis-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kluizen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kluizen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kluis-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kluizen

1Score: 9.8
STANDERS Elektronische kluis 16L
STANDERS Elektronische kluis 16L
Stander
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Fichero Elektronische Kluis - Safe
Fichero Elektronische Kluis - Safe
Fichero
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
STANDERS Elektronische kluis 40L
STANDERS Elektronische kluis 40L
Stander
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Nosam Elektronische Kluis Brandwerend met
Beste kluis
Nosam Elektronische Kluis Brandwerend met
Nosam
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht
MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht
MasterLock
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal
MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal
MasterLock
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen
Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen
Merkloos
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
EarKings Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code
EarKings Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code
EarKings
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Sleutelkluis voor Buiten Sleutelkastje met
Sleutelkluis voor Buiten Sleutelkastje met
Merkloos
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Smath Sleutelkluis – Sleutelkastje met
Smath Sleutelkluis – Sleutelkastje met
Smath
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kluis Koopgids

Je hebt waardevolle documenten in je huis die je veilig wilt opbergen. Een kluis biedt hiervoor de juiste oplossing. In de onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een kluis.

Wat voor soort kluizen zijn er?

Er zijn verschillende soorten kluizen verkrijgbaar. Er zijn inbraakwerende kluizen: deze zijn vaak compact in formaat en zijn ideaal om waardevolle documenten, erfstukken en andere spulletjes met emotionele waarde in te bewaren. Er zijn ook brandwerende kluizen die groter zijn. Deze zijn vaak bedoeld voor bedrijven.

Er zijn ook inbraakwerende kluizen die brandwerend zijn. Deze bieden voor een bepaalde tijd bescherming als er brand uitbreekt. Deze kluizen zijn dubbelwandig en bevatten brandwerend isolatiemateriaal. Ook deze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De twee bovenstaande kluizen zijn de meest gangbare kluizen. Behalve deze twee kluizen zijn er ook nog kleine geldkluisjes. Deze worden vooral gebruikt om contant geld in te bewaren. Bezit je een wapen? Dan moet je deze volgens de eisen van de wapenwet in een Europees gecertificeerde kluis bewaren.

Waar plaats je een kluis?

Het is een goed idee om je kluis op een onopvallende en niet voor de hand liggende plaats te zetten. Denk aan ergens in de slaapkamer, ergens in de garage of misschien op zolder. Als de kluis veel gebruikt wordt, dan is het overigens wel handig dat je redelijk eenvoudig bij de kluis kunt komen.

Hoe veranker je een kluis?

Weegt je kluis minder dan 1000 kilo, dan moet deze worden verankerd om te voorkomen dat de verzekering deze niet dekt. Elke kluis wordt geleverd met standaard bevestigingsmateriaal. Dit kan een bout zijn, een plug of een zwaarlast-anker. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar het komt voor dat de verzekeraar dit komt controleren.

Als je handig bent, veranker je je kluis zelf. Weet je niet zeker of je dit zelf kunt, laat het dan over aan een vakman. Je wilt niet riskeren dat je kluis gestolen wordt met alle gevolgen van dien. Er zijn bedrijven in Nederland die je kluis volledig komen installeren, zelfs op bovenverdiepingen als dit nodig is.

Hoe zwaar moet een goede kluis zijn?

Als je een kluis hebt die minder dan 1000 kilo weegt, zijn er veel verzekeringen die je alleen verzekeren als je deze kluis verankert. Als de kluis niet verankerd is, dan ben je niet gedekt bij eventuele diefstal of brand.

Het is daarnaast een goed idee om je huis goed te beveiligen waardoor je inbrekers weert. Dit hoeft je geen vermogen te kosten: denk bijvoorbeeld aan een goede slimme deurbel. Deze zijn vaak uitgerust met een camera en microfoon waarmee je ziet en hoort wie er voor de deur staat.

Wat bewaar je in een kluis?

Wat je in de kluis bewaart, is natuurlijk volledig aan jou. Sommige mensen bewaren de dagopbrengst van de inkomsten van hun winkel in een kluis, terwijl andere mensen alleen belangrijke documenten in de kluis bewaren.

Vaak worden er naast paspoorten en andere belangrijke documenten zoals geboortecertificaten, ook juwelen en andere waardevolle spullen bewaard. Denk bijvoorbeeld aan foto's, boeken met sentimentele waarde of misschien een waardevolle verzameling van munten of postzegels.

hero illustration

Hoe testen we Kluizen?

Om de beste Kluis te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kluis-test hebben we 601 Kluizen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Kluis-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Kluis-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Kluis-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Kluis in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 601 Kluizen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Kluizen in een makkelijke lijst

1. STANDERS Elektronische kluis 16L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANDERS Elektronische kluis 16L

 • list plusCapaciteit van 16 liter voor diverse waardevolle spullen zoals documenten, laptop, camera, en meer
 • list plusGeavanceerd elektronisch sluitsysteem met programmeerbare code van 3 tot 8 cijfers en 100.000.000 mogelijke combinaties
 • list plusFlexibel en discreet ontwerp voor plaatsing in elke kamer

Nadelen STANDERS Elektronische kluis 16L

 • list plusBevestigingen voor bevestigen of inmetselen van de kluis niet inbegrepen in de levering

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.96
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
9.67
🔒 Houd je waardevolle spullen veilig met de STANDERS Elektronische kluis! Met een capaciteit van 16 liter is er genoeg ruimte voor al je belangrijke spullen, van documenten tot elektronica. En met het elektronische sluitsysteem met miljoenen mogelijke combinaties, zit je altijd veilig op slot.

Het instellen van een mastercode en gebruikerscode geeft jou de controle over wie toegang heeft tot de kluis. En maak je geen zorgen als je de code vergeet of de batterijen leeg zijn, want er worden twee veiligheidssleutels meegeleverd.

Plaats deze kluis waar je maar wilt in huis, met zijn discrete ontwerp past hij overal. En met het hoogwaardige sluitsysteem en stalen bouten is je kluis bestand tegen inbraakpogingen.

Voor wie op zoek is naar een veilige en betrouwbare opslagoplossing, biedt de STANDERS Elektronische kluis geavanceerde beveiliging en gemak. Met zijn praktisch ontwerp en ergonomische bediening is dit de ideale keuze voor thuis- en zakelijk gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Fichero Elektronische Kluis - Safe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fichero Elektronische Kluis - Safe

 • list plusRobuust en stoer design van massief staal

Nadelen Fichero Elektronische Kluis - Safe

 • list plusNoodzaak van regelmatige controle van batterijstatus

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
9.44
Ik ben enthousiast om de Fichero Elektronische Kluis aan te bieden, de perfecte oplossing voor het veilig bewaren van jouw kostbaarheden, belangrijke documenten, sieraden, contant geld en andere waardevolle spullen. Met zijn robuuste en stoere design, gemaakt van massief staal, straalt deze kluis een gevoel van veiligheid en zekerheid uit. De zwarte kleur en het elektronische sluitsysteem dragen bij aan de inbraakwerende eigenschappen. Bovendien kan ik met trots zeggen dat de kluis eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd met behulp van de meegeleverde muurbevestiging set, waardoor deze niet zomaar kan worden meegenomen.

Wat deze kluis echt onderscheidt, is de dubbele beveiliging. Naast het cijferslot is de kluis ook uitgerust met een sleutelslot, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de inhoud. De meegeleverde noodsleutels zorgen voor gemoedsrust in geval van een onverwachte situatie.

De specificaties van de Fichero Elektronische Kluis benadrukken zijn functionaliteit en veiligheid. Met een buitenmaat van 17 x 23 x 17 cm en een binnenmaat van 16,6 x 12 x 22,6 cm biedt de kluis voldoende ruimte voor diverse waardevolle spullen. Het gewicht van 2,5 kg en de stevige deur met een dikte van 3 mm dragen bij aan de inbraakwerende eigenschappen. Bovendien werkt de kluis op 4 x AA-batterijen, met handige indicatorlampjes die de batterijstatus aangeven.

Bij aanschaf van de Fichero Elektronische Kluis ontvang je 2 noodsleutels, een muurbevestiging set, duidelijke gebruiksaanwijzing, 2 pluggen en 2 schroeven. Dit maakt de installatie en het gebruik van de kluis eenvoudig en probleemloos.

Deze kluis is perfect voor thuisgebruik, op kantoor of in andere omgevingen waar waardevolle spullen veilig moeten worden opgeborgen. De combinatie van een cijferslot en sleutelslot, samen met de stevige constructie, maken de Fichero Elektronische Kluis een betrouwbare keuze voor het beschermen van kostbaarheden.

Hoewel deze kluis veel voordelen biedt, is het belangrijk om op te merken dat het gebruik van batterijen nodig is voor de werking. Dit vereist regelmatige controle van de batterijstatus om ervoor te zorgen dat de kluis altijd operationeel is.

Kortom, de Fichero Elektronische Kluis onderscheidt zich als een betrouwbare, stevige en gebruiksvriendelijke kluis met een combinatie van elektronisch en sleutelslot, waardoor het een uitstekende keuze is voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. 🗝️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. STANDERS Elektronische kluis 40L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANDERS Elektronische kluis 40L

 • list plusRuime capaciteit van 40 liter voor grote kostbaarheden zoals ordners, A4-documenten, laptops, en meer.
 • list plusElektronisch sluitsysteem met een code en mogelijkheid tot het instellen van een mastercode en gebruikerscode voor verbeterde toegangscontrole.
 • list plusHoogwaardig sluitsysteem met 2 stalen bouten en schokbestendig deurmechanisme voor verbeterde veiligheid.

Nadelen STANDERS Elektronische kluis 40L

 • list plusBevestigingen niet inbegrepen in de levering, wat extra aandacht vereist bij installatie.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.14
Ik ben enthousiast om de STANDERS Elektronische kluis aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige opbergoplossing voor waardevolle spullen. Met een royale capaciteit van 40 liter biedt deze kluis voldoende ruimte voor grote kostbaarheden zoals ordners, A4-documenten, laptops, camera's, telefoons, tablets of gameconsoles. Het verwijderbare plankje zorgt voor flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, zodat je de kluis kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Een van de opvallende kenmerken van deze kluis is het elektronische sluitsysteem met een code. Je kunt een code van 3 tot 8 cijfers instellen, met meer dan 100.000.000 mogelijke combinaties, wat zorgt voor een hoog niveau van veiligheid en gemoedsrust. En als je de code vergeet of de batterijen leeg raken, kun je altijd nog gebruik maken van de twee meegeleverde sleutels.

De kluis is ontworpen met beveiliging als prioriteit, met hoogwaardige materialen en een stevig sluitsysteem bestaande uit 2 stalen bouten die de deur stevig vergrendelen. Het interieur is voorzien van vloerbedekking om je waardevolle spullen te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Dit maakt het een geschikte opbergplek voor sieraden en andere delicate items.

Dankzij het discrete en eenvoudige ontwerp kan de kluis in elke kamer worden geplaatst en verborgen, waardoor het een veelzijdige optie is voor thuisgebruik. Het merk Standers staat bekend om praktische en slimme oplossingen, en deze kluis is geen uitzondering. Het is een betrouwbare en ergonomische oplossing voor het veilig opbergen van waardevolle spullen.

Een mogelijke beperking van deze kluis is dat de bevestigingen niet zijn inbegrepen in de levering, wat extra aandacht vereist bij het installeren ervan. Desalniettemin, de STANDERS Elektronische kluis is een indrukwekkende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, veilige en flexibele opbergoplossing. Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties en ruime interieur, biedt deze kluis gemoedsrust en veelzijdigheid voor thuisgebruik. 🗝️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

4. Beste kluis: Nosam Elektronische Kluis Brandwerend met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nosam Elektronische Kluis Brandwerend met

 • list plusRobuust en betrouwbaar
 • list plusBescherming tegen diefstal
 • list plusGebruiksvriendelijk en veilig elektronisch cijferslot

Nadelen Nosam Elektronische Kluis Brandwerend met

 • list plusAlleen verkrijgbaar in het zwart

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.59
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
8.71
De Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot is dé oplossing om mijn waardevolle spullen veilig te bewaren. Geen zorgen meer over diefstal, want deze kluis zorgt ervoor dat mijn belangrijke documenten, sieraden, geld en andere kostbaarheden goed beschermd zijn. Het allerbeste aan deze kluis? Het elektronische cijferslot! Superhandig én veilig, want ik hoef me nooit meer druk te maken over het kwijtraken van sleutels of het maken van reservesleutels. De kluis opent alleen met mijn unieke code, waardoor dieven geen kans maken.

En weet je wat nog meer geweldig is? De meegeleverde noodsleutels! Hiermee kan ik altijd bij mijn spullen, zelfs als ik mijn code vergeet of de batterijen leeg zijn. Deze kluis is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen vuur en warmte, waardoor mijn waardevolle documenten en kostbaarheden altijd veilig zijn. De kluis kan eenvoudig aan de muur of vloer worden gemonteerd met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Die zijn van topkwaliteit en ontworpen om stevig en veilig te blijven, zelfs bij inbraakpogingen.

Met afmetingen van 35x52x36 cm biedt deze kluis genoeg ruimte om al mijn waardevolle spullen veilig op te bergen. En ik ben niet de enige die er blij mee is! Klanten zijn razend enthousiast over de robuuste kwaliteit en de snelle levering. De kluis ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook gemaakt van supersterk materiaal. Ook de klantenservice van Nosam verdient een pluim, want zij helpen je graag bij het instellen van de kluis en het beantwoorden van al je vragen.

Kortom, de Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot is dé betrouwbare en veilige keuze voor het opbergen van mijn kostbare spullen. Het elektronische cijferslot, de hoogwaardige materialen en de ruime inhoud maken deze kluis perfect voor thuisgebruik. Het enige kleine minpuntje is dat de kluis alleen verkrijgbaar is in het zwart, wat mogelijk niet bij iedere interieurstijl past. Maar eerlijk is eerlijk, de sterke punten van deze kluis, zoals de robuuste kwaliteit en de snelle levering, maken dat meer dan goed. Bestel vandaag nog de Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot en geniet van de gemoedsrust die deze kluis biedt. 🏦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht

 • list plusSterke materialen en hoge kwaliteit
 • list plusVeilig en gemakkelijk in gebruik
 • list plusHandige opbergmogelijkheden

Nadelen MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht

 • list plus4 AAA-batterijen vereist (niet inbegrepen)

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.06
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
8.99
De MasterLock Brandwerende Kluis Groot - Waterdicht - Digitaal slot - Verlichte toetsen - LFW082FTC is de perfecte kluis om je kostbare bezittingen en belangrijke documenten veilig op te bergen. Met dit digitale, UL/ETL-gecertificeerde beveiligingssysteem ben je beschermd tegen brand en water. De kluis is gemaakt van stevig staal en heeft 3 grote slotpennen met een diameter van 2,5 cm, waardoor hij extra sterk is.

Een van de geweldige kenmerken van deze kluis is het digitale slot. Met de verlichte toetsen kun je zelfs in het donker gemakkelijk je waardevolle spullen vinden. Bovendien kun je zelf 2 verschillende toegangscodes instellen, wat zorgt voor extra beveiliging.

Deze kluis heeft ook handige opbergmogelijkheden. Er is een in hoogte verstelbare lade, bergruimte in de deur en ophanghaakjes aan de binnenkant voor sleutels en andere kleine items. Zo kun je alles georganiseerd houden en altijd weten waar alles is.

De kluis is UL/ETL-gecertificeerd voor 60 minuten brandbescherming tot 927°C voor documenten, officiële papieren en digitale media zoals cd's en USB-sticks. Hij is ook ETL-gecertificeerd voor waterdichtheid tot 12 cm gedurende 24 uur, waardoor je waardevolle spullen beschermd zijn tegen waterschade. Daarnaast is de kluis ETL-gecertificeerd voor slotvastheid en valbestendigheid tot 4,5 meter tijdens een brand.

Om extra veiligheid te bieden, wordt de kluis geleverd met verankeringsmateriaal, zodat je hem aan de vloer kunt bevestigen. En in geval van brand sluit de kluis zichzelf hermetisch af om de inhoud te beschermen. Als de kluis toch wordt geopend, vervangt MasterLock deze gratis, zoals vermeld in de handleiding.

De reviews van gebruikers zijn zeer positief. Ze prijzen de sterke materialen en de hoge kwaliteit van de kluis. Gebruikers zijn ook erg tevreden over de veiligheid en het gemak van de kluis. Er zijn geen negatieve opmerkingen van gebruikers.

Kortom, de MasterLock Brandwerende Kluis Groot - Waterdicht - Digitaal slot - Verlichte toetsen - LFW082FTC is de beste keuze voor het veilig opbergen van je kostbaarheden en belangrijke documenten. Met zijn sterke materialen, hoge kwaliteit, veiligheid en handige opbergmogelijkheden steekt deze kluis boven de concurrentie uit. Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, moet je er wel rekening mee houden dat je 4 AAA-batterijen nodig hebt, die niet zijn inbegrepen. Al met al is de MasterLock Brandwerende Kluis Groot - Waterdicht - Digitaal slot - Verlichte toetsen - LFW082FTC een betrouwbare en hoogwaardige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige opslagoplossing voor hun kostbaarheden en documenten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal

 • list plusHandige en veilige manier om sleutels op te bergen
 • list plusRobuust ontwerp en eenvoudige bediening
 • list plusWeerbestendige afschermkap voor bescherming tegen weersomstandigheden

Nadelen MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal

 • list plusMogelijkheid tot inbraak met een schroevendraaier volgens een enkele review

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.07
Functionaliteit
7.79
Gebruiksgemak
8.62
De MasterLock sleutelkluis 5401EURD is echt een geweldige manier om jouw sleutels veilig op te bergen. Geen gedoe meer met het verstoppen van reservesleutels onder de deurmat, nee hoor! Dit handige kastje is ontworpen om onopvallend te worden gemonteerd, zodat niemand het kan vinden.

Een van de beste dingen aan de 5401EURD is het handige 4-cijferige codeslot. Geen gedoe meer met sleutels, gewoon jouw persoonlijke code invoeren en je hebt toegang tot jouw sleutels. En het beste van alles? Dit mechanische slot is super eenvoudig te gebruiken.

De kluis zelf is gemaakt van stevig metaal en heeft een weerbestendige afschermkap van ABS vinyl kunststof. Dit betekent dat hij bestand is tegen alle soorten weer, zodat jouw sleutels altijd veilig zijn.

Met afmetingen van 118x83x34mm heeft de kluis genoeg ruimte voor maximaal vijf (huis)sleutels. De binnenkant van de kluis is 100x70x35mm en hij weegt slechts 1 kg. En maak je geen zorgen over de bevestiging, want de kluis wordt geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal.

De gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met de MasterLock sleutelkluis 5401EURD. Eén persoon noemt het kastje zelfs "makkelijk te openen" en is erg blij met het stevige ontwerp en de eenvoudige bediening. Een andere gebruiker zegt dat het een "veilige locker" is en dat ze nooit meer buitengesloten zijn.

Helaas zijn er ook een paar negatieve reviews. Iemand beweert dat het kastje makkelijk te openen is met een schroevendraaier, waardoor er is ingebroken. Deze persoon raadt aan om de kluis niet te gebruiken. Het is belangrijk om te vermelden dat dit maar één review is en het is niet duidelijk of dit een incident is of een structureel probleem.

Kortom, de MasterLock sleutelkluis 5401EURD lijkt een handige en veilige oplossing te zijn voor het opbergen van sleutels. Het heeft een stevig ontwerp en een handig codeslot. Hoewel er een paar negatieve reviews zijn, zijn de meeste gebruikers tevreden met de kluis. Zorg er gewoon voor dat je de kluis goed bevestigt op een veilige locatie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen

 • list plusVeilig en gemakkelijk te installeren kluis
 • list plusGemaakt van extra dik staal, bestand tegen wrikken, zagen en boren
 • list plus4-cijferig combinatieslot om buitensluiting te voorkomen

Nadelen Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen

 • list plusBezorging kan lang duren

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
7.51
Deze sleutelkluis is echt iets voor mij! Ik kan hem zowel binnen als buiten gebruiken en hij is super veilig en makkelijk te installeren. Perfect om een extra sleutel voor mijn huis of auto op te bergen. Gemaakt van extra dik staal, is deze kluis bestand tegen wrikken, zagen en boren. Dat betekent dat ik met een gerust hart mijn sleutels kan opbergen.

Een geweldige eigenschap van deze sleutelkluis is het 4-cijferige combinatieslot. Nooit meer buitengesloten raken, dat is toch fantastisch?! En met de handleiding en de bijgeleverde materialen is de installatie een fluitje van een cent. Geen gedoe, gewoon simpel en snel.

Deze sleutelkluis kan maar liefst 5 sleutels bevatten. Super handig als ik meerdere sleutels wil opbergen. En met zijn compacte formaat van 12 x 8,50 x 3,50 cm kan ik de kluis overal discreet plaatsen. De cover beschermt de knoppen tegen alle weersomstandigheden, dus de kluis blijft altijd functioneel en duurzaam.

Wat betreft ervaringen van andere gebruikers, zijn de reviews over het algemeen positief. Ze omschrijven deze kluis als solide, makkelijk in te stellen en te bevestigen. Het sterke materiaal geeft me echt een gevoel van veiligheid als ik mijn sleutels buitenshuis opberg.

Er is echter één punt van kritiek dat naar voren komt in een van de reviews: de bezorging. Een gebruiker meldt dat de bezorging 6 dagen duurde, ondanks het kiezen voor een snellere bezorgoptie. Dus als je de kluis snel wilt ontvangen, houd hier dan rekening mee.

Alles bij elkaar genomen is de Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen een betrouwbare keuze om mijn sleutels veilig op te bergen. Het sterke materiaal, het 4-cijferige combinatieslot en de eenvoudige installatie maken het een praktische oplossing. Ondanks het kleine puntje van kritiek over de bezorging, zijn de meeste gebruikers tevreden met dit product. Het biedt gemoedsrust en gemak, zodat ik nooit meer buitengesloten raak. 🗝️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. EarKings Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EarKings Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code

 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal (RVS)
 • list plus100% waterafstotend en geschikt voor alle weersomstandigheden
 • list plusRuime capaciteit en eenvoudig te monteren

Nadelen EarKings Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code

 • list plusGeen sleutelhaakje aan de binnenkant van het slot
 • list plusWaterdichtheid moet nog worden bewezen

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
7.11
Gebruiksgemak
7.68
De Sleutelkluis is dé oplossing voor het veilig opbergen van je sleutels buiten. Met dit handige kluisje hoef je je nooit meer zorgen te maken dat iemand je sleutels vindt. Dankzij het 4-cijferige codeslot hebben alleen de mensen met de juiste code toegang tot je sleutels. Super veilig dus!

Een van de beste eigenschappen van dit kluisje is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het is namelijk gemaakt van roestvrij staal (RVS), waardoor het bestand is tegen klappen, boren, zagen en andere extreme omstandigheden. Je sleutels zijn dus altijd goed beschermd en veilig.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze sleutelkluis ook nog eens 100% waterafstotend. Hij kan dus tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de speciale coating en het schuifklepje blijft het cijferslot beschermd tegen vocht, zodat het altijd perfect werkt.

Met een capaciteit van 5-7 sleutels is dit kluisje ruim genoeg voor al je belangrijke sleutels. Het wordt geleverd met een montageset, zodat je het eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. De handleiding is super duidelijk en je kunt het kluisje op elke muur monteren.

Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden met dit kluisje. Ze zijn vooral enthousiast over de sterke materialen en de hoge kwaliteit. Ook het gebruiksvriendelijke cijferslot wordt erg gewaardeerd.

Een puntje van verbetering dat we hebben opgepikt uit een van de reviews is het toevoegen van een sleutelhaakje aan de binnenkant van het kluisje. Dat zou het nog handiger maken om je sleutels op te bergen.

Een ander punt dat genoemd wordt, is dat de waterdichtheid van het kluisje nog moet worden bewezen. Hoewel het cijferslot er waterdicht uitziet, is het nog niet helemaal duidelijk of het schuifklepje het kluisje volledig waterdicht maakt.

Al met al is de Sleutelkluis een geweldige keuze als je je sleutels veilig wilt opbergen buiten. Het kluisje is gemaakt van sterke materialen, heeft een gebruiksvriendelijk cijferslot en is makkelijk te monteren. Hoewel er nog wat ruimte is voor verbetering, zoals het toevoegen van een sleutelhaakje en het bewijzen van de waterdichtheid, is deze kluis zeker een aanrader. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Sleutelkluis voor Buiten Sleutelkastje met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sleutelkluis voor Buiten Sleutelkastje met

 • list plusVeiligheid bij het opbergen van belangrijke sleutels
 • list plusRobuuste aluminium behuizing met 3-voudige legering voor extra veiligheid en duurzaamheid
 • list plusWaterbestendigheid en beschermklep met schuifmechanisme

Nadelen Sleutelkluis voor Buiten Sleutelkastje met

 • list plusSchuifklepje kan soms vastvriezen

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.09
Functionaliteit
7.04
Gebruiksgemak
7.86
Ik ben echt onder de indruk van de vernieuwde Sleutelkluis voor Buiten! Dit model is echt een verbetering ten opzichte van eerdere versies en heeft een aantal fantastische eigenschappen die het echt onderscheiden van de rest. Het beste van alles is dat het een veilige plek biedt om belangrijke sleutels op te bergen. Met een 4-cijferige code heb alleen jij en een paar anderen toegang tot de sleutels, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze in verkeerde handen vallen.

Wat ik echt geweldig vind aan dit sleutelkastje is de stevige aluminium behuizing met een 3-voudige legering. Dit zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen alle soorten weer en inbraakpogingen. En het beste van alles is dat de cijfercode individueel instelbaar is, met maar liefst 10.000 mogelijke combinaties. Dit betekent dat je regelmatig de code kunt veranderen voor extra beveiliging.

Dit sleutelkastje is echt veelzijdig, omdat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het is geweldig voor thuis, op kantoor, in bedrijven en zelfs in de zorg en de bouwsector. Je kunt het gemakkelijk aan de muur of het kozijn bevestigen, zodat je altijd een handige en gemakkelijk toegankelijke plek hebt om belangrijke sleutels op te bergen.

Een ander groot voordeel is dat dit sleutelkastje waterbestendig is, wat betekent dat de sleutels veilig blijven, zelfs bij slecht weer. Het heeft ook een beschermklep met een schuifmechanisme, waardoor het cijferslot beschermd wordt tegen slecht weer, vuil en nieuwsgierige mensen.

Volgens gebruikersreviews krijgt dit sleutelkastje over het algemeen positieve feedback. Mensen zijn enthousiast over het sterke materiaal en de hoge kwaliteit, wat betekent dat het een betrouwbare keuze is voor het veilig opbergen van sleutels. Eén gebruiker merkte echter op dat het schuifklepje soms vast kan vriezen, wat een klein nadeel kan zijn.

Al met al is de Sleutelkluis voor Buiten echt een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige plek om belangrijke sleutels op te bergen. Met zijn verbeterde legering, 4-cijferige code en waterbestendigheid biedt het de gemoedsrust en duurzaamheid die je nodig hebt in verschillende situaties. Hoewel er af en toe een klein probleempje kan zijn met het vastvriezen van het schuifklepje, wegen de vele voordelen en positieve eigenschappen van dit sleutelkastje daar ruimschoots tegenop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Smath Sleutelkluis – Sleutelkastje met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Smath Sleutelkluis – Sleutelkastje met

 • list plusMogelijkheid om sleutels veilig buiten op te bergen met codebeveiliging
 • list plusInclusief ophanghaakjes voor gemakkelijke organisatie van sleutels
 • list plusWeerbestendig ontwerp, geschikt voor buitengebruik

Nadelen Smath Sleutelkluis – Sleutelkastje met

 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die geavanceerde beveiligingsfuncties nodig hebben

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.63
Functionaliteit
6.61
Gebruiksgemak
7.57
Mijn review van de Smath Sleutelkluis - een sleutelkastje met code voor buiten - is dat het een perfecte oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een veilige en handige manier om sleutels buiten op te bergen. Met zijn codebeveiliging, ophanghaakjes voor sleutels en weerbestendig ontwerp biedt dit kluisje eenvoudige opslag en beveiliging, zowel binnen als buiten.

Het grootste voordeel van de Sleutelkluis is dat je je sleutels veilig buiten kunt opbergen dankzij de codebeveiliging. Alleen jij hebt toegang tot je sleutels, waardoor je met een gerust hart je sleutels kunt achterlaten, zelfs als je niet thuis bent. En met de handige ophanghaakjes kun je al je sleutels gemakkelijk organiseren en snel de juiste vinden wanneer je ze nodig hebt.

Een ander voordeel van de Sleutelkluis is dat hij weerbestendig is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je sleutels beschadigd raken door regen of extreme temperaturen, want dit kluisje is ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan. Dat maakt het perfect voor buitengebruik.

De Sleutelkluis is ook super makkelijk te monteren, zowel binnen als buiten. Hij wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om hem op te hangen en een duidelijke handleiding, zodat zelfs ik hem zonder problemen kan installeren. Dat betekent dat je sleutels opbergen een fluitje van een cent is.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat de Smath Sleutelkluis gewaardeerd wordt om zijn sterke materiaal en hoge kwaliteit. Gebruikers beschrijven het kluisje als stevig en robuust, waardoor ze erop kunnen vertrouwen dat hun sleutels veilig zijn. En daarnaast ziet het kluisje er ook nog eens mooi uit!

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de Sleutelkluis misschien niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een kluis met geavanceerde beveiligingsfuncties. De codebeveiliging biedt weliswaar een basisniveau van beveiliging, maar kan mogelijk niet voldoen aan de behoeften van gebruikers die maximale beveiliging willen.

Al met al biedt de Smath Sleutelkluis een uitstekende oplossing voor het veilig opbergen van sleutels buiten. Met zijn codebeveiliging, ophanghaakjes voor sleutels en weerbestendig ontwerp is het een handig en duurzaam product. Het kluisje blinkt uit op het gebied van veiligheid, gemak en kwaliteit. Hoewel het misschien niet de meest geavanceerde beveiligingsfuncties biedt, zal het voor veel mensen voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kluizen. Er zijn immers 601 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!