Bestenu

Beste kluizen - nov. 2022

Met meer dan 1888 kluizen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste kluizen in een handige lijst
01Score: 9.6
MasterLock sleutelkluis 5401EURD
MasterLock sleutelkluis 5401EURD
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
MasterLock 5415EURD Sleutelkluis – Centraal opbergen van sleutels
MasterLock 5415EURD Sleutelkluis – Centraal opbergen van sleutels
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen
Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Happy Goods
Happy Goods
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021
De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Sleutelkluis
Sleutelkluis
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.6
LifeGoods Kluis
LifeGoods Kluis
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
Masterlock L1200 documentenkluis
Masterlock L1200 documentenkluis
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Kreator KRT691301 Geldkist
Kreator KRT691301 Geldkist
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
PuroTech Sleutelkluis Met Code
PuroTech Sleutelkluis Met Code
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kluis Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je hebt waardevolle documenten in je huis die je veilig wilt opbergen. Een kluis biedt hiervoor de juiste oplossing. In de onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een kluis.

Wat voor soort kluizen zijn er?

Er zijn verschillende soorten kluizen verkrijgbaar. Er zijn inbraakwerende kluizen: deze zijn vaak compact in formaat en zijn ideaal om waardevolle documenten, erfstukken en andere spulletjes met emotionele waarde in te bewaren. Er zijn ook brandwerende kluizen die groter zijn. Deze zijn vaak bedoeld voor bedrijven.

Er zijn ook inbraakwerende kluizen die brandwerend zijn. Deze bieden voor een bepaalde tijd bescherming als er brand uitbreekt. Deze kluizen zijn dubbelwandig en bevatten brandwerend isolatiemateriaal. Ook deze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De twee bovenstaande kluizen zijn de meest gangbare kluizen. Behalve deze twee kluizen zijn er ook nog kleine geldkluisjes. Deze worden vooral gebruikt om contant geld in te bewaren. Bezit je een wapen? Dan moet je deze volgens de eisen van de wapenwet in een Europees gecertificeerde kluis bewaren.

Waar plaats je een kluis?

Het is een goed idee om je kluis op een onopvallende en niet voor de hand liggende plaats te zetten. Denk aan ergens in de slaapkamer, ergens in de garage of misschien op zolder. Als de kluis veel gebruikt wordt, dan is het overigens wel handig dat je redelijk eenvoudig bij de kluis kunt komen.

Hoe veranker je een kluis?

Weegt je kluis minder dan 1000 kilo, dan moet deze worden verankerd om te voorkomen dat de verzekering deze niet dekt. Elke kluis wordt geleverd met standaard bevestigingsmateriaal. Dit kan een bout zijn, een plug of een zwaarlast-anker. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar het komt voor dat de verzekeraar dit komt controleren.

Als je handig bent, veranker je je kluis zelf. Weet je niet zeker of je dit zelf kunt, laat het dan over aan een vakman. Je wilt niet riskeren dat je kluis gestolen wordt met alle gevolgen van dien. Er zijn bedrijven in Nederland die je kluis volledig komen installeren, zelfs op bovenverdiepingen als dit nodig is.

Hoe zwaar moet een goede kluis zijn?

Als je een kluis hebt die minder dan 1000 kilo weegt, zijn er veel verzekeringen die je alleen verzekeren als je deze kluis verankert. Als de kluis niet verankerd is, dan ben je niet gedekt bij eventuele diefstal of brand.

Het is daarnaast een goed idee om je huis goed te beveiligen waardoor je inbrekers weert. Dit hoeft je geen vermogen te kosten: denk bijvoorbeeld aan een goede slimme deurbel. Deze zijn vaak uitgerust met een camera en microfoon waarmee je ziet en hoort wie er voor de deur staat.

Wat bewaar je in een kluis?

Wat je in de kluis bewaart, is natuurlijk volledig aan jou. Sommige mensen bewaren de dagopbrengst van de inkomsten van hun winkel in een kluis, terwijl andere mensen alleen belangrijke documenten in de kluis bewaren.

Vaak worden er naast paspoorten en andere belangrijke documenten zoals geboortecertificaten, ook juwelen en andere waardevolle spullen bewaard. Denk bijvoorbeeld aan foto's, boeken met sentimentele waarde of misschien een waardevolle verzameling van munten of postzegels.

hero illustration

Hoe komt deze handige kluis lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste kluis ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over kluizen, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kluizen die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke kluizen het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kluizen stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten vergelijkbaar aan kluizen

De beste kluizen in een makkelijke lijst

1 - MasterLock sleutelkluis 5401EURD

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast. Hoe gebruik ik de Masterlock 5401D? • De 5401D is ontwikkeld voor montage op een onopvallende plaats. • Voor optimale veiligheid adviseren wij om de Masterlock 5401D niet in het zicht te plaatsen. • Een centrale opbergplek voor sleutels of pasjes. • Kan ook gebruikt worden om te zorgen dat een kind niet bij gevaarlijke plekken kan komen, bijvoorbeeld medicijnkast, werkplaats etc. Eigenschappen • Makkelijk te bevestigen • Verankering via achterwand • Handige verwisselbare 4-cijferige instelbare code (mechanisch cijferslot) • Plaats voor 5 (huis)sleutels • Metalen behuizing • ABS vinyl kunststof weerbestendige afschermkap Belangrijke specificaties • Inhoud 100 x 70 x 35 mm • Uitwendige afmetingen (HxBxD): 120 x 83 x 38 mm • Inwendige afmetingen (HxBxD): 85 x 60 x 25 mm • Gewicht: 1 kg • Kleur: zwart / lichtgrijs In de doos • Masterlock 5401D sleutelkluis • Bevestigingsmateriaal Voordelen • Aluminium behuizing met weerbestendige coating • Verankering door middel van 4 schroeven en pluggen • 4-cijferige herinstelbare code door middel van mechanisch systeem Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - MasterLock 5415EURD Sleutelkluis – Centraal opbergen van sleutels

Loading..
Ga naar laagste prjis

De MasterLock 5415EURD sleutelkluis gebruik je zodat je geen sleutels meer hoeft te verstoppen onder een deurmat of bloempot. Dit type sleutelkluis heeft een versterkte beveiliging en biedt plaats aan diverse sleutels en toegangskaarten. Je kunt de Select Access® bevestigen aan de muur voor extra veiligheid. Voordelen • Grote opslagruimte voor verschillende sleutels en pasjes • Zelf in te stellen 4-cijferige code voor optimale veiligheid • Massief zinken huis dat weerstand biedt tegen zagen en hameren • Dubbele blokkeerhendels voor extra weerstand • Permanent aan de muur te bevestigen (bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd • Beschermkap voor betere weersbestendigheid en meer discretie Eigenschappen • Uitwendige afmetingen (HxBxD): 13,2 x 10,5 x 4,3 mm • Inwendige afmetingen (HxBxD): 11,3 x 6,4 x 3,1 mm • Gewicht: 1 kg • Kleur: Grijs In de doos • MasterLock 5415EURD sleutelkluis • Bevestigingsmateriaal • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Sleutelkluis met cijferslot voor buiten/binnen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze sleutelkluis is een zeer veilige en makkelijk te installeren sleutelkluis geschikt voor buiten en binnen gebruik. Ideaal voor het opslaan van een extra huis of auto sleutel. Gemaakt van extra dik staal en is daarom bestendig tegen wrikken, zagen en boren. Doormiddel van een 4-cijferig combinatie slot is deze sleutelkluis een veilige manier om ervoor te zorgen dat je nooit meer bent buitengesloten. Alle materialen om de sleutelkluis te installeren worden meegeleverd. In de meegeleverde handleiding staan alle nodige instructies vermeld. Geschikt voor gebruik binnen en buiten De cover beschermt de knoppen tegen alle weersomstandigheden Geschikt voor maximaal 5 sleutels 4-cijferige combinatie Eenvoudig te gebruiken en te installeren Spons aan de achterkant om de muur te beschermen Materiaal: zinklegering en stevig staal Gewicht: 480 gr. Afmetingen: 12 x 8,50 x 3,50 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Happy Goods

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is niet veilig en enorm inbraakgevoelig. Om nog maar niet te spreken over dat de verzekering niet dekt als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het sleutelkuisje met code bewaar je jouw sleutels veiliger en alleen toegankelijk voor degenen met de code. De sleutelkluis is geschikt voor binnen én buiten! Sleutelkluis voor buiten van Happy Goods ✔ Onopvallend en Toegankelijker ✔ 4-cijferige code (10.000 mogelijkheden) ✔ Past een sleutelbos in ✔ Weerbestendig ✔ Binnen én buiten te gebruiken ✔ Eenvoudig installeren ✔ Extra sterke staal legering van zink Sleutels veilig en toegankelijk bewaren Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is niet veilig en enorm inbraakgevoelig. Om nog maar niet te spreken over dat de verzekering niet dekt als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het sleutelkuisje met code bewaar je jouw sleutels veiliger en alleen toegankelijk voor degenen met de code. Beveiliging met code Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw sleutels goed beveiligd zijn. Ons sleutelkluisje met code voor buiten is dat zeker. De sleutelkast werkt met een 4-cijferige code. Dit betekent dat er maar liefst 10.000 combinaties mogelijk zijn en de code wordt dus niet zomaar gekraakt! Geschikt voor binnen & buiten De sleutelkluis is weerbestendig (waterproof en anti-roest) en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Jouw sleutels zijn veilig! Gebruik de sleutelkast bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje, kantoor, schuur, fietsenstalling, verhuur van ruimten etc. Simpel & snel installeren De sleutelkluis met code is gemakkelijk te installeren. En voor alle gemak leveren we ook de benodigde schroeven en een handige handleiding mee! Specificaties: ✔ Verpakkingsinhoud: 1x Sleutelkluisje met code voor buiten, 1x Set Schroeven, 1x Bescherm foam, 1x Handleiding, 1x Verpakking ✔ Merk: Happy Goods ✔ Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal ✔ Kleur: Zwart + Grijs ✔ Afmetingen: lengte x breedte x hoogte = 4 cm x 8,5 cm x 11,5 cm ✔ Capaciteit: 5 sleutels ✔ Slottype: 4-cijferige code (Sleutelkluis met code) ✔ Mechanisch systeem: Ja ✔ Waterbestendige sleutelkast: Ja ✔ Roestvrij: Ja ✔ Applicatie: Sleutelkluis voor buiten en binnen Loop geen risico en bewaar jouw sleutels veilig in de Happy Goods sluitelkluis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021

Loading..
Ga naar laagste prjis

VERNIEUWDE PRODUCTIELIJN MODEL 2021 MET EXTRA VERBETERDE LEGERING! # Dankzij de 4-cijferige code kunnen alleen jij en de ingewijde de sleutels krijgen # Extra veilig dankzij de robuuste aluminium behuizing met 3-voudige legering # Individueel instelbare 4-cijferige cijfercode (tot 10.000 combinaties mogelijk) # Voor wandmontage en kozijnmontage Productomschrijving: Bewaar belangrijke sleutels extra veilig: Deze sleutelkluis biedt u de beste bescherming voor sleutels die nooit in verkeerde handen mogen vallen. Alleen jij - en de ingewijde - kent de 4-cijferige cijfercombinatie van het veiligheidsslot dat ook heel eenvoudig regelmatig kan worden gewijzigd! Nooit meer buitengesloten: voortaan is het geen probleem meer als u uw sleutel vergeet. Bevestig de kluis eenvoudig in het gebied voor de deur van het huis, appartement, schuur, werkplaats, kantoor of boot. Ideaal voor binnen en buiten: Maak een einde aan onveilige sleutels die verstopt zitten onder de deurmat of de bloempot! Bevestig de sleutelkluis in plaats daarvan op een geschikte plaats die ook verborgen kan worden. Veilige wandmontage: Uw sleutelkluis is aan de achterkant voorgeboord. Na montage zijn de schroeven afgedekt en kunnen ze niet van buitenaf losgemaakt worden. Kleine sleutelkluis voor wandmontage en kozijnmontage. Ideale bescherming voor belangrijke sleutels thuis, op kantoor, in het bedrijf en nog veel meer Robuuste en weerbestendige aluminium behuizing van vernieuwde extra sterke legering. 4-cijferig veiligheidscombinatieslot: tot 10.000 mogelijke combinaties Eenvoudige instelling van de individuele cijfercode: Kan indien nodig altijd opnieuw worden gedefinieerd Geschikt voor binnen en buiten Beschermklep met schuifmechanisme: Beschermt het cijferslot tegen weersinvloeden, vuil en nieuwsgierige lieden. Voor wandmontage: Voorgeboorde schroefgaten in de achterkant van de kluis Kleur: zwart / grijs Afmetingen: 87 x 120 x 40 mm, gewicht: 440 g Sleutelkluis inclusief montagemateriaal en duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. Sleutelkluis - Ook relevant of geschikt voor: Sleutel, code, kluis, slot, kluizen, muurkluis, beveiliging, verstopplek, senioren, deuropener, sleutels, geocaching, beveiliging, deur slot, codeslot, kassa, kluisnummer, sleutelgarage, sleutelkluis, sleutelkast. Product code: DD-120120 EAN: 8720053025585

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Sleutelkluis

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij je sleutels veilig buiten op kunnen bergen? Vergeet een sleutel onder de deurmat, vuilnisbak of in de plantenbak, met een sleutelkluis voor buiten ben je altijd verzekerd dat jouw sleutels veilig opgeborgen zijn. Dankzij de 4-cijferige code kunnen enkel mensen met de code bij de sleutels! Bovendien is het kluisje geschikt voor 5-7 sleutels en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Verlaat nooit meer je huis met de angst dat iemand de sleutels vindt en schaf een sleutelkluis aan! 100% veilig dankzij onze premium materialen! De sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal (RVS) en is dankzij het stevige materiaal bestendig tegen klappen van bijvoorbeeld een hamer of steen maar ook tegen boren, zagen of andere extreme omstandigheden. Hierdoor weet je dus 100% zeker dat het sleutelkluis voor buiten goed beschermd is en dat jouw sleutels altijd veilig zijn. Voordelen ✔ 100% Waterafstotend ✔ Groot genoeg voor 5-7 sleutels! ✔ Geleverd inclusief montageset, Eenvoudig te monteren aan de muur ✔ Gemaakt van stevig RVS materiaal en dus 100% shockproof! ✔ Extra veilig 4 cijferig mechanisch slot! ✔ Ook geschikt voor bankpasjes! Hoe monteer ik de sleutelkluis aan de muur? Het monteren van het sleutelkluisje met code voor buiten is heel eenvoudig. In principe kan deze gemonteerd worden op elke muur, of zelfs in een schutting. Bovendien worden alle materialen voor het monteren van de sleutelkluis met code meegeleverd! Met de volgende vier stappen monteer je de sleutelkast heel eenvoudig: Teken de boorgaten op de juiste plek waar je het sleutelkastje buiten met code wil ophangen. Boor de gaten in de muur Voeg schroefpluggen in de boorgaten Plaats de sleutelkluis voor buiten met de achterkant tegen de muur op de plek waar je gaten hebt geboord en schroef het kluisje vast door de gaten in de achterkant. Dit is alles wat je moet doen om het kluisje met cijferslot stevig vast te maken. Mocht het na het lezen van bovenstaande stappen nog niet helemaal duidelijk zijn kijk dan ook even naar de afbeeldingen. Hier staat namelijk ook een afbeelding tussen waarin de stappen visueel uitgewerkt zijn. Hoe stel ik de code van de sleutelkluis in? Het instellen van de nieuwe code voor de sleutelkastje is heel eenvoudig. In de volgende vier eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je de code kan instellen en resetten: Zodra je het kluisje binnenkrijgt kan je hem openen met de code 0000 (vier keer 0). Het sleutelkastje zal nu open gaan. Aan de binnenkant van de sleutelkastje zit een schakelaar/knop die van boven naar onder gedrukt kan worden. Druk deze schakelaar van A naar B (duw hem de kant op waar hij nu niet op staat). Voeg nu de juiste code die jij wil gebruiken in op de kluis. Duw nu de schakelaar aan de binnenkant van de kluis weer terug naar zijn originele positie. Dit is alles wat je hoeft te doen om het kluisje met cijferslot goed in te stellen. Indien je de code later nog wil wijzigen kan dat op precies dezelfde manier. Mocht de uitleg nog niet helemaal duidelijk zijn kijk dan ook even tussen onze afbeeldingen. Daar staat visueel aangegeven waar de schakelaar zit en zijn de 4 stappen visueel weergegeven. 100% waterdicht dus ideaal geschikt voor buiten! Dankzij het design en weersbestendige coating is het sleutelkluisje met code voor buiten ideaal geschikt om 365 dagen per jaar te laten hangen. Je hoeft je geen zorgen te maken over water of vocht problemen. Dankzij het schuifklepje kan je bovendien het draaislot ook nog beschermen tegen vocht. Zo voorkom je ook dat het slot slechter gaat werken en kan je altijd optimaal gebruik maken van de sleutel kluis. Specificaties Inhoud verpakking: sleutelkluis, montageset en handleiding Materiaal: RVS Kleur: Zwart Afmeting: 12 x 8.5 x 4 centimeter Gewicht: 500 gram Weersbestendig Bescherm je sleutels vandaag nog met een sleutelkastje met cijferslot van Earkings!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - LifeGoods Kluis

Loading..
Ga naar laagste prjis

Berg je favoriete sieraden en al je belangrijke documenten veilig op in de 30 x 38 x 30 cm LifeGoods elektrische kluis. De kluis heeft een inhoud van 28L, een massief stalen deur van 43 mm en 1,5 mm dikke stalen wanden. Maak zelf een code aan tussen de 3 en 8 cijfers. Code kwijt of batterijen leeg? Dat is zo opgelost met de bijgeleverde masterkeys en de externe batterijdoos. Wordt er 3 keer een verkeerde code ingevoerd, dan gaat het harde alarm van 130dB af. Bevestig de kluis aan een muur met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. Beveilig en bewaar al je belangrijke items in de LifeGoods Elektrische kluis! 28L inhoud De LifeGoods Elektrische kluis is 30 x 38 x 30 cm. Je kan hem dus makkelijk kwijt in een kast. De kluis heeft een inhoud van 28L. Je kan er dus gemakkelijk je paspoort, sieraden en belangrijke documenten in kwijt. Daarnaast gaat er automatisch een licht aan als je de deur opent. Je kan dus altijd direct zien wat er in je kluis ligt. Elektronisch cijferslot Maak zelf de cijfercode om de LifeGoods elektrische kluis mee open te maken. Je kan kiezen tussen 3 tot 8 cijfers, zodat je de code zo moeilijk kan maken als je wilt. Naast het cijferslot zitten 3 handige indicatielichten. Licht de gele lamp op? Dan is de code correct ingevoerd. Lichten de groene en de rode lichten op? Dan zijn de batterijen leeg en moeten ze vervangen worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 2 noodsleutels en een externe batterijdoos Ben je de code van de kluis vergeten? Gebruik dan een van de 2 noodsleutels om de kluis alsnog open te maken. Let wel op dat je deze sleutels niet in de kluis bewaart. Batterijen van de kluis leeg? Sluit de externe batterijdoos aan op de kluis, en je kan de kluis gewoon weer gebruiken! LifeGoods elektrische kluis - klein ✔ LED-lampen ✔ 30 x 38 x 30 cm ✔ 2 mastersleutels ✔ 3-8 cijferige code ✔ Externe batterijdoos ✔ 4 mm massief stalen deur ✔ Geschikt voor muurmontage Stevige stalen wanden De LifeGoods elektronische kluis is gemaakt van stevig staal. De wanden zijn 1,5 mm dik en de massief stalen deur is 43 mm dik. Daarnaast zitten er 3 stalen bouten in de deur om de deur goed dicht te houden. 130dB alarm De LifeGoods elektronische kluis is uitgerust met een luid 130dB alarm. Zo hoor je het direct als er iemand aan de kluis zit. Is er 3 keer een verkeerde code ingevuld, dan gaat het alarm 20 seconden af. De deur van de kluis blijft op slot. Wordt de code daarna nogmaals 3 keer verkeerd ingevoerd, dan gaat het alarm 5 minuten lang af. Geschikt voor muurmontage Om je belangrijke documenten en eigendommen nog veiliger te bewaren, kan je de kluis bevestigen aan een muur. In de achterwand van de kluis zijn al gaten voorgeboord. Je hoeft alleen nog gaten in de muur te boren en de kluis met schroeven te bevestigen. Binnen 5 minuten hangt je kluis veilig aan de muur! Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods ▶ Inhoud: 1x Elektronische kluis - 1x Handleiding - 4x AA-batterij - Bevestigingsmaterialen - 2x Sleutels - 1x Externe batterijbox ▶ Afmeting: 30 x 38 x 30 cm ▶ Dikte wanden: 1,5 mm ▶ Dikte deur: 43 mm ▶ Gewicht: 10 kg ▶ Kleur: Zwart ▶ Materiaal: Staal ▶ Type batterij: AA ▶ Geluidsniveau alarm: 130dB ▶ Inhoud: 28L

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Masterlock L1200 documentenkluis

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis bescherm je kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand. Met het geïntegreerde handvat is de kluis gemakkelijk te verplaatsen. Je sluit de kluis af met een sleutel. De kluis is UL/ETL-gecertificeerd: de kluis beschermt uw kostbaarheden, papieren en foto’s 30 minuten lang tegen brand en tot 843° C. Eigenschappen • Geschikt voor het veilig bewaren van foto’s, digitale objecten zoals usb-sticks en hard drive, kleine elektronica en belangrijke papieren • Uitwendige afmetingen (H x B x D): 15,6 cm x 36,5 cm x 28,4 cm • Inwendige afmetingen (H x B x D): 8,9 cm x 30,5 cm x 19,1 cm • Inhoud: 5 L • Gewicht: 6 kg • UL/ETL-gecertificeerd: De kluis is 30 minuten brandbeschermend tot 843°C Voordelen • Compacte kluis die gemakkelijk te verplaatsen is • Berg je kostbaarheden met een gerust hart op • Ook beschermd tegen (blus)water In geval van brand Wanneer er brand uitbreekt wordt de kluis door de hitte hermetisch afgesloten om zo de inhoud te beschermen. Hierna moet de kluis worden opengebroken. MasterLock biedt hiervoor levenslange garantie; de kluis wordt dan gratis voor je vervangen. In de doos • MasterLock L1200 documentenkluis • 2 sleutels • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Kreator KRT691301 Geldkist

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze handige geldkist heeft een inleglade voor briefjes en een afzonderlijke muntsorteerplaat met 8 muntcompartimenten om alle euromunten per soort op te bergen. Je geld is dus keurig en goed beschermd opgeborgen. De geldkist is gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat. Specificaties: Materiaal: poedergelakt staal Afmetingen (lxbxh): 300 x 240 x 90 mm Incl. 2 inleglades en 2 sleutels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - PuroTech Sleutelkluis Met Code

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een veilige kluis om uw sleutels op te bergen? Wacht dan niet met het bestellen van deze PuroTech sleutelkluis! Nooit meer een sleutel verstoppen onder de deurmat of bloempot. De sleutelkluis is makkelijk te monteren en extreem stevig en zeer weerbestendig. De sleutelkluis is uitermate geschikt voor buitengebruik. Een handig sleutel kluisje met cijferslot. Voordelen sleutelkluis ✔ Altijd een veilige plek voor de sleutels ✔ Weerbestendig waterdicht en roestvrij. ✔ Duurzaam en buitengewoon stevig materiaal (gelegeerd zink en extra sterk staal) ✔ Eenvoudig te bevestigen op elke muur ✔ 4-cijferige mechanisch slot ✔ Makkelijk in te stellen. Gebruiksvriendelijke sleutelkluis De sleutelkluis is makkelijk te bevestigen op elke wand of muur, zowel binnen- als buitenshuis. De 4-cijferige code is eenvoudig in te stellen en het is mogelijk om de code tussentijds te wijzigen. Zo kan je eenvoudig een tijdelijke code gebruiken zodat bijvoorbeeld thuiszorg of schoonmakers tijdelijk toegang kunnen krijgen tot de kluis. De sleutelkluis biedt tot maar liefst 10.000 verschillende code combinaties. De sleutelkluis is compact maar biedt ruimte voor maximaal 5 sleutels. Sleutelkluis specificaties ✔ Merk: PuroTech ✔ Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal ✔ Materiaal: ABS weersbestendige afscherm kap ✔ Type slot: 4-cijferige cijfercode ✔ Aantal sleutels: Max. 5 ✔ Afmetingen: 9 cm x 11 cm x 5 cm ✔ Weerbestendig: Ja (anti-roest en waterproof) ✔ Binnen- en buitengebruik: Ja ✔ Kleur: Zwart/Grijs ✔ Gewicht: 0,350 KG ✔ Inhoud: 0,050 liter ✔ Advies: Plaats de sleutelkluis buiten het zicht Sleutelkluis verpakkingsinhoud: ✔ Sleutelkluis ✔ Montage set ✔ Handleiding Berg je sleutels voortaan altijd veilig op in deze versterkte sleutelkluis van PuroTech. Een handig kluisje met cijferslot!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die soortgelijk zijn aan kluizen

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kluizen. Er zijn immers 1888 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste