Bestenu

Wat is de beste kluis van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kluis is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste kluis van 2023? Na het analyseren van 2269 kluizen kwam de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart als beste uit onze kluis-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kluizen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kluizen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kluis-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste kluizen

1Score: 9.7
Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart
Beste Kluis voor thuisgebruik
Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Fichero Elektronische Kluis – met zwart
Beste Kluis voor documenten
Fichero Elektronische Kluis – met zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium (230x170x170 mm)
BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, B...
BLANCC
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart
Beste Kluis voor juweliers
LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal zwart / lichtgrijs
MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal zwart / lichtgrijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart
Beste Kluis voor zakelijk gebruik
Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
PuroTech Sleutelkluis Met Code Voor grijs
PuroTech Sleutelkluis Met Code Voor grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Masterlock LCFW30100 documentenkluis - brandwerend zwart
Masterlock LCFW30100 documentenkluis - brandwerend zwart
MasterLock
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Totale Zorgwinkel Kaartkluis voor invalide geel,zwart
Totale Zorgwinkel Kaartkluis voor invalide geel,zwart
Totale Zorgwinkel
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot zwart
iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kluis Koopgids

Je hebt waardevolle documenten in je huis die je veilig wilt opbergen. Een kluis biedt hiervoor de juiste oplossing. In de onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een kluis.

Wat voor soort kluizen zijn er?

Er zijn verschillende soorten kluizen verkrijgbaar. Er zijn inbraakwerende kluizen: deze zijn vaak compact in formaat en zijn ideaal om waardevolle documenten, erfstukken en andere spulletjes met emotionele waarde in te bewaren. Er zijn ook brandwerende kluizen die groter zijn. Deze zijn vaak bedoeld voor bedrijven.

Er zijn ook inbraakwerende kluizen die brandwerend zijn. Deze bieden voor een bepaalde tijd bescherming als er brand uitbreekt. Deze kluizen zijn dubbelwandig en bevatten brandwerend isolatiemateriaal. Ook deze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De twee bovenstaande kluizen zijn de meest gangbare kluizen. Behalve deze twee kluizen zijn er ook nog kleine geldkluisjes. Deze worden vooral gebruikt om contant geld in te bewaren. Bezit je een wapen? Dan moet je deze volgens de eisen van de wapenwet in een Europees gecertificeerde kluis bewaren.

Waar plaats je een kluis?

Het is een goed idee om je kluis op een onopvallende en niet voor de hand liggende plaats te zetten. Denk aan ergens in de slaapkamer, ergens in de garage of misschien op zolder. Als de kluis veel gebruikt wordt, dan is het overigens wel handig dat je redelijk eenvoudig bij de kluis kunt komen.

Hoe veranker je een kluis?

Weegt je kluis minder dan 1000 kilo, dan moet deze worden verankerd om te voorkomen dat de verzekering deze niet dekt. Elke kluis wordt geleverd met standaard bevestigingsmateriaal. Dit kan een bout zijn, een plug of een zwaarlast-anker. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar het komt voor dat de verzekeraar dit komt controleren.

Als je handig bent, veranker je je kluis zelf. Weet je niet zeker of je dit zelf kunt, laat het dan over aan een vakman. Je wilt niet riskeren dat je kluis gestolen wordt met alle gevolgen van dien. Er zijn bedrijven in Nederland die je kluis volledig komen installeren, zelfs op bovenverdiepingen als dit nodig is.

Hoe zwaar moet een goede kluis zijn?

Als je een kluis hebt die minder dan 1000 kilo weegt, zijn er veel verzekeringen die je alleen verzekeren als je deze kluis verankert. Als de kluis niet verankerd is, dan ben je niet gedekt bij eventuele diefstal of brand.

Het is daarnaast een goed idee om je huis goed te beveiligen waardoor je inbrekers weert. Dit hoeft je geen vermogen te kosten: denk bijvoorbeeld aan een goede slimme deurbel. Deze zijn vaak uitgerust met een camera en microfoon waarmee je ziet en hoort wie er voor de deur staat.

Wat bewaar je in een kluis?

Wat je in de kluis bewaart, is natuurlijk volledig aan jou. Sommige mensen bewaren de dagopbrengst van de inkomsten van hun winkel in een kluis, terwijl andere mensen alleen belangrijke documenten in de kluis bewaren.

Vaak worden er naast paspoorten en andere belangrijke documenten zoals geboortecertificaten, ook juwelen en andere waardevolle spullen bewaard. Denk bijvoorbeeld aan foto's, boeken met sentimentele waarde of misschien een waardevolle verzameling van munten of postzegels.

hero illustration

Hoe testen we kluizen?

Om de beste kluis te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kluis-test hebben we 2269 kluizen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze kluis-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze kluis-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne kluis-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste kluis in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2269 kluizen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste kluizen op een rijtje

1 - Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Kluis voor thuisgebruik: Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart

Voordelen

 • list plusHet materiaal van de kluis is duurzaam en betrouwbaar.
 • list plusHet is gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusHet is snel in huis.

Nadelen Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart

 • list plusHet is niet herkenbaar.
 • list plusDe kwaliteit is matig.
 • list plusDe kluis is onveilig.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een veilige oplossing voor het opbergen van je kostbaarheden? Dan is de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart misschien wel iets voor jou! Dit unieke product biedt namelijk de perfecte combinatie van veiligheid en camouflage. De kluis is namelijk vermomd als een doodnormaal, onopvallend woordenboek, waardoor inbrekers er niet snel naar zullen zoeken.

De boekenkluis werkt met een cijferslot waarbij je een 3-cijferige code in kunt stellen. Hierdoor kun je al je kostbaarheden eenvoudig, maar vooral veilig opbergen. Plaats de kluis bijvoorbeeld in een boekenkast of op een kast en niemand zal vermoeden dat je waardevolle spullen verstopt in een oud woordenboek.

Het product heeft een breedte van 11 cm en een hoogte van 18 cm, waardoor het gemakkelijk in een boekenkast past. Helaas biedt de kluis geen brandbescherming en heeft het geen inbraakcertificaat.

Maar wat deze boekenkluis zo uniek maakt, is dat het de perfecte oplossing biedt voor mensen die op zoek zijn naar een veilige plek om hun kostbaarheden op te bergen, zonder dat dit opvalt. Het product heeft een fraai design en is gemakkelijk in gebruik.

Als je op zoek bent naar een kluis met brandbescherming of een inbraakcertificaat, dan is dit product misschien niet de beste keuze voor jou. Maar als je op zoek bent naar een veilige, maar stijlvolle manier om je waardevolle spullen op te bergen, dan is de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis zwart zeker het overwegen waard!

Persoonlijk vind ik dit een erg leuk product, het biedt een veilige oplossing voor het opbergen van je kostbaarheden en is gemakkelijk in gebruik. Het design is fraai en het idee van een boekenkluis is origineel. Het enige nadeel is dat het product geen brandbescherming en inbraakcertificaat biedt, maar dit kan voor sommige mensen geen probleem zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2 - Fichero Elektronische Kluis – met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Kluis voor documenten: Fichero Elektronische Kluis – met zwart

Voordelen

 • list plusHet materiaal waarvan deze kluis is gemaakt is sterk en duurzaam.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen.
 • list plusDe kluis biedt uitstekende bescherming.

Nadelen Fichero Elektronische Kluis – met zwart

 • list plusEr is een loude pieptoon tijdens het gebruik.
 • list plusDe prijs van deze kluis is relatief hoog.
 • list plusHet slot kan niet worden veranderd.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Iedereen heeft wel spullen die ze niet zomaar op tafel willen laten liggen. Met de Fichero Elektronische Kluis hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze kluis is niet alleen degelijk en stoer van design, maar ook nog eens veilig dankzij het elektronische sluitsysteem en de mogelijkheid om hem aan de muur te bevestigen. Bovendien is de kluis van massief staal gemaakt, wat hem extra stevig maakt.

Wat deze kluis echt uniek maakt, is dat je zelf een 3 tot 8-cijferige code kunt verzinnen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je de code vergeet. Mocht dit toch gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de noodsleutels die bij de kluis worden geleverd.

Met een afmeting van 17 x 23 x 17 cm en een gewicht van 2,5 kg kun je er behoorlijk wat kostbaarheden in kwijt. En dankzij de 3 indicator lampjes weet je altijd waar je aan toe bent: groen betekent dat de kluis open is, rood betekent dat de batterij bijna leeg is en geel betekent dat er een waarschuwing is.

Hoewel deze kluis geen brandbescherming biedt en geen inbraakcertificaat heeft, is hij wel ontzettend handig als je je spullen veilig wilt opbergen. Ideaal voor thuis of op kantoor. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren dankzij de bijgeleverde schroeven en pluggen.

In mijn persoonlijke mening is de Fichero Elektronische Kluis een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stevige, betrouwbare kluis om hun kostbaarheden in op te bergen. Hoewel de kluis geen extra bescherming biedt tegen inbraak of brand, is hij wel gemakkelijk in gebruik en biedt hij voldoende ruimte om spullen in op te bergen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium (230x170x170 mm)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium (230x170x170 mm)

Voordelen

 • list plusDeze kluis is gemaakt van sterk materiaal, wat betekent dat hij bestand is tegen veelvuldig gebruik en een lange levensduur heeft.
 • list plusHet is eenvoudig om deze kluis in te stellen, terwijl het ontwerp ook mooi is.
 • list plusDe batterijen zijn bijgeleverd, waardoor u geen extra aankopen hoeft te doen om de kluis te gebruiken.

Nadelen BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium (230x170x170 mm)

 • list plusHet is niet zo sterk als sommige andere kluizen, dus het is belangrijk om te weten dat het niet bestand is tegen zware mishandeling.
 • list plusHet is klein genoeg om te verstoppen, maar het is zwaarder dan verwacht.
 • list plusDe kluis is niet geschikt voor influencers die veel reizen, omdat de batterijen niet lang genoeg meegaan om de kluis op verschillende locaties te gebruiken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9
 • Afmetingen:230x170x170 mm - Stevige digitale kluis - Hoogwaardig staal gebruikt - 4mm dikke kluisdeur - Inclusief batterijen - Inclusief 2 sleutels - Inclusief schroefjes voor bevestiging - CE goedgekeurd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 januari in huis

Bekijk prijs

4 - LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Kluis voor juweliers: LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9

De LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart is een topklasse kluis die perfect is voor het opbergen van je belangrijke sieraden, documenten en andere waardevolle spullen. Het is een elektronische kluis met een capaciteit van 28L en heeft een massief stalen deur van 43 mm dik en 1,5 mm dikke stalen wanden. Dit betekent dat de kluis zeer robuust en veilig is en je spullen goed beschermd zijn tegen diefstal.

Het elektronische cijferslot is een handige en veilige manier om de kluis te openen. Je kunt zelf een code kiezen tussen de 3 en 8 cijfers, zodat je zeker weet dat alleen jij toegang hebt tot de kluis. Als je de deur opent, gaat er automatisch een licht aan zodat je direct kunt zien wat er in de kluis ligt.

De kluis heeft ook een harde alarmfunctie van 130dB. Als er drie keer een verkeerde code is ingevoerd, gaat het alarm af en wordt er een signaal afgegeven dat de kluis wordt aangevallen. Dit zorgt voor extra beveiliging en geeft je een gerust gevoel dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

De LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart is ook makkelijk te installeren. Het wordt geleverd met bevestigingsmaterialen om de kluis aan de muur te bevestigen, zodat het niet gemakkelijk kan worden verplaatst.

Wat deze kluis onderscheidt van andere kluizen is de combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en alarmering. Het is een perfecte kluis voor thuisgebruik en kleine bedrijven.

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare manier om je waardevolle spullen op te bergen, dan is de LifeGoods Kluis Elektronisch Cijferslot zwart een uitstekende keuze. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een investering die je gemoedsrust geeft.

Mijn persoonlijke mening is dat deze kluis een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare manier om zijn spullen op te bergen. Het is een uitstekende keuze voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Het enige nadeel is dat er geen brandbescherming is, dus als je op zoek bent naar een kluis met brandbescherming, dan moet je verder zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal zwart / lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal zwart / lichtgrijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij het ook zat om je reservesleutels onder de deurmat te verstoppen? Dan is de MasterLock sleutelkluis 5401EURD de oplossing voor jou. Berg je sleutels veilig en onopvallend op in deze kluis, die is ontworpen om op een onopvallende plek te worden gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de kluis niet snel wordt opgemerkt door ongewenste gasten. Het mechanische cijferslot is gemakkelijk in te stellen en biedt ruimte voor vijf (huis)sleutels.

De kluis heeft een metalen behuizing en een ABS vinyl kunststof weerbestendige afschermkap. Hierdoor is de kluis bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan deze veilig buiten worden geplaatst. De kluis wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen.

De MasterLock sleutelkluis 5401EURD is een handige oplossing voor mensen die vaak sleutels willen delen met anderen. Je kunt de kluis bijvoorbeeld gebruiken om een centrale opbergplek te creëren voor sleutels of pasjes. Daarnaast is de kluis ook geschikt om te voorkomen dat kinderen bij gevaarlijke plekken kunnen komen, zoals een medicijnkast of werkplaats.

Een groot voordeel van deze kluis is dat je geen reservesleutels meer hoeft te verstoppen onder de deurmat. Dit zorgt voor meer veiligheid en maakt het gemakkelijker om sleutels te delen met anderen. Het nadeel van de kluis is dat deze geen brandbescherming biedt en geen inbraakcertificaat heeft.

Al met al is de MasterLock sleutelkluis 5401EURD een handige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om hun sleutels op te bergen. De kluis is gemakkelijk te installeren en biedt voldoende ruimte voor vijf (huis)sleutels. Houd er wel rekening mee dat deze kluis geen bescherming biedt tegen brand en geen inbraakcertificaat heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6 - Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Kluis voor zakelijk gebruik: Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.6

Met de Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart heb je een veilige opbergplek voor al jouw waardevolle spullen. Deze compacte digitale kluis is gemaakt van stevig, inbraakveilig staal en is beveiligd met een 3- tot 8-cijferige code die je zelf instelt. Als deze code 3 keer fout wordt ingetoetst, schiet de kluis in een automatisch slot en kan hij alleen nog maar worden geopend met de noodsleutel. Bovendien zijn er 2 noodsleutels inbegrepen voor extra zekerheid.

Met een breedte van 200 mm, een hoogte van 200 mm en een lengte van 310 mm is de kluis compact ontworpen en weegt hij slechts 4 kilo. Dit maakt het mogelijk om hem op een handige plek in huis te zetten of op te hangen aan de muur met de meegeleverde bevestigingsschroeven en -pluggen.

De Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart is ideaal voor kleinere kostbaarheden zoals sieraden, geld en belangrijke documenten. Hierbij komt ook nog dat de kluis een elektronisch cijferslot heeft waardoor je geen sleutels hoeft te bewaren. Dit zorgt ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk bij je spullen kunt.

Een belangrijk punt om te benadrukken is dat de kluis geen brandbescherming biedt en geen inbraakcertificaat heeft. Houd hier dus rekening mee bij het opbergen van je spullen.

Wat deze kluis onderscheidt van andere kluizen is het compacte ontwerp en de mogelijkheid om hem op te hangen. Dit maakt het mogelijk om hem op een handige en minder opvallende plek te plaatsen.

Al met al is de Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot zwart een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijke opbergplek voor hun kleinere kostbaarheden. Het compacte ontwerp en het cijferslot bieden veel gebruiksgemak en de mogelijkheid om de kluis op te hangen is een groot pluspunt. Het ontbreken van brandbescherming en een inbraakcertificaat is echter een nadeel dat in overweging genomen moet worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - PuroTech Sleutelkluis Met Code Voor grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. PuroTech Sleutelkluis Met Code Voor grijs

Voordelen

 • list plusDeze kluis is gemaakt van duurzaam materiaal.
 • list plusDe kluis biedt een veilig gevoel.
 • list plusHet is makkelijk te bedienen.

Nadelen PuroTech Sleutelkluis Met Code Voor grijs

 • list plusEr zou een haakje of iets dergelijks handig zijn.
 • list plusHet is niet mogelijk om extra sleutels op te bergen.
 • list plusHet is niet mogelijk om de code aan te passen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een veilige manier om je sleutels op te bergen? Dan is de PuroTech Sleutelkluis met code de perfecte oplossing! Deze kluis is niet alleen extreem stevig, maar ook zeer weerbestendig en waterdicht. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verstoppen van je sleutels onder de deurmat of bloempot.

Wat deze sleutelkluis zo handig maakt, is het 4-cijferige mechanische slot. Hierdoor zijn er maar liefst 10.000 verschillende code combinaties mogelijk, wat de kluis bijna onmogelijk te kraken maakt. Bovendien is de kluis erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren op elke muur, zowel binnen- als buitenshuis.

Met de PuroTech Sleutelkluis kun je tot maar liefst 5 sleutels opbergen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld thuiszorg of schoonmakers tijdelijk toegang wilt geven tot je huis. Dan kun je eenvoudig een tijdelijke code instellen en deze later weer wijzigen.

Het enige nadeel van deze kluis is dat er geen inbraakcertificaat aanwezig is en er geen brandbescherming is. Echter, gezien de prijs en het gebruiksgemak is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare manier om zijn sleutels op te bergen.

Kortom, de PuroTech Sleutelkluis met code is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om zijn sleutels te bewaren. Deze kluis is niet alleen stevig en weerbestendig, maar ook erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. En met de 4-cijferige code is hij bijna onmogelijk te kraken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8 - Masterlock LCFW30100 documentenkluis - brandwerend zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Masterlock LCFW30100 documentenkluis - brandwerend zwart

Voordelen

 • list plusHet materiaal waaruit deze kluis gemaakt is, biedt een goede bescherming voor de inhoud.
 • list plusDeze kluis is brandwerend, waardoor inhoud veilig blijft bij een eventuele brand.
 • list plusDeze kluis heeft een hoge kwaliteit, waardoor hij lange tijd meegaat.

Nadelen Masterlock LCFW30100 documentenkluis - brandwerend zwart

 • list plusDe verpakking van deze kluis is kapot, waardoor de kluis mogelijk beschadigd is.
 • list plusHet is belangrijk om te controleren of de knop goed werkt voordat de kluis gebruikt wordt.
 • list plusHet is belangrijk om er zeker van te zijn dat er een sleutel bij de kluis is voordat hij gekocht wordt.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.6

De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 is een veiligheidskist die jouw belangrijkste documenten, media, foto’s en waardevolle spullen beschermt tegen schade door brand en water. Er is plaats voor papieren met A4-formaat zonder dat je deze op hoeft te vouwen. Eigenschappen • UL/ETL-gecertificeerd: de kluis biedt 60 minuten bescherming tegen brand voor papieren, documenten en digitale artikelen zoals USB-sticks en cd’s tot 927°C • ETL-gecertificeerd: waterdicht Sleutelslot - Incl. 2 sleutels • Het privacyslot met sleutel houdt documenten en waardevolle spullen weg van nieuwsgierige blikken en voorkomt dat het deksel opengaat in geval van brand Specificaties • Buitenafmetingen (HxBxD): 19,3 x 41,9 x 37,5 cm • Binnenafmetingen (HxBxD): 13,6 x 32,1 x 23,2 cm • Volume: 10 L • Gewicht: 14,1 kg In geval van brand In het ongelukkige geval van brand zal de kluis zichzelf hermetisch afsluiten om de inhoud te beschermen. Hierna moet de kluis worden opengebroken. MasterLock vervangt de kluis dan gratis om je weer op weg te helpen (in de handleiding staat vermeld hoe je je hiervoor kunt aanmelden). In de doos • MasterLock LCFW30100 kluis • 2 sleutels • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9 - Totale Zorgwinkel Kaartkluis voor invalide geel,zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Totale Zorgwinkel Kaartkluis voor invalide geel,zwart

Voordelen

 • list plusDeze kluis is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat.
 • list plusDeze kluis is beveiligd en moeilijk te openen zonder de juiste sleutel.
 • list plusOok is deze kluis ruimtebesparend en makkelijk te verplaatsen.

Nadelen Totale Zorgwinkel Kaartkluis voor invalide geel,zwart

 • list plusDeze kluis is prijzig in vergelijking met andere producten.
 • list plusDeze kluis is zwaar en lastig te verplaatsen.
 • list plusDeze kluis is niet waterbestendig.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Kaartkluis- Invalideparkeerkaart vergrendeling Gehandicaptenparkeerkaarten of invalidenparkeerkaart worden steeds vaker gestolen uit auto’s. Voorkom dat úw kaart wordt gestolen door gebruik te maken van de kaartkluis. Dit is een felgele stalen houder waarin een transparant venster zit. In dit venster stopt u uw gehandicaptenparkeerkaart. Vervolgens maakt u de houder vast door hem met een beugelslot aan uw stuurwiel te bevestigen. Zo zit uw invalide parkeerkaart goed zichtbaar achter het raam van uw auto maar goed beveiligd en op slot. Wanneer dieven nu uw kaart willen stelen, denken ze nog wel een keer extra na ! Waar bestaat de invalide parkeerkaart vergrendeling - kaartkluis uit ? De kaartkluis bestaat uit twee delen, 1 deel is de houder zelf deze is van robuust staal met een opvallende gele kleur zodat het goed zichtbaar is dat uw invalide parkeerkaart niet te stelen is en het geen nut heeft een poging te wagen om deze te stelen. Het 2e deel bestaat uit onbreekbaar kunststof wat wel goed de gegevens van de invalide parkeerkaart toont voor de parkeerwachters.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

10 - iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8

Met de iBright elektronische kluis weet je zeker dat je persoonlijke eigendommen veilig zijn opgeborgen. Deze kluis is gemaakt van massief staal en heeft een 3 tot 8-cijferige code die je zelf kunt verzinnen. Bovendien wordt de kluis geleverd met noodsleutels voor het geval dat je de code vergeet. De kluis weegt 2,5 kg en heeft een afmeting van 17 x 23 x 17 cm, met een binnenmaat van 16,6 x 12 x 22,6 cm.

Wat deze kluis bijzonder maakt, is dat hij werkt op 4 x AA batterijen en 3 indicator lampjes heeft: groen (kluis is open), rood (batterij bijna leeg) en geel (waarschuwing). Ook heeft de kluis voorgeboorde gaten aan de onderkant en achterkant, zodat je hem kunt verankeren.

De iBright elektronische kluis is perfect voor het opbergen van waardevolle spullen zoals sieraden, contant geld en belangrijke documenten. Hij is compact en gemakkelijk op te bergen in een kast of lade. Bovendien is de kluis gemakkelijk te resetten met de reset-knop als je de code wilt wijzigen.

Hoewel deze kluis geen brandbescherming biedt en niet gecertificeerd is voor inbraak, is het een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Het is een betaalbare optie die een goede bescherming biedt tegen diefstal en nieuwsgierige blikken.

Al met al is de iBright elektronische kluis met cijferslot een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken kluis voor thuisgebruik. Het biedt een goede bescherming tegen diefstal en is gemakkelijk te resetten en te verankeren. Het enige nadeel is dat het geen brandbescherming biedt en niet gecertificeerd is voor inbraak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

Artikelen die overeenkomstig zijn aan kluizen

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kluizen. Er zijn immers 2269 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!