Bestenu

Beste kolomboormachines - dec. 2022

Met meer dan 162 kolomboormachines op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste kolomboormachines op een rij
01Score: 9.6
Bosch PBD 40 Kolomboormachine
Bosch PBD 40 Kolomboormachine
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
FERM Tafelboormachine
FERM Tafelboormachine
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.5
AREBOS Boormachine Kolomboormachine Tribune Boormachine 500 W Laser Werkplaats
AREBOS Boormachine Kolomboormachine Tribune Boormachine 500 W Laser Werkplaats
Ga naar laagste prjis
04Score: 8
Huvema
Huvema
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.9
13 mm Professionele Variabele Precisie Kolomboormachine met Laser en Digitale Uitlezing
13 mm Professionele Variabele Precisie Kolomboormachine met Laser en Digitale Uitlezing
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.8
Powerplus POWX153
Powerplus POWX153
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Scheppach Tafelboormachine DP16SL
Scheppach Tafelboormachine DP16SL
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Powerplus POWX155 Kolomboormachine
Powerplus POWX155 Kolomboormachine
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
HBM 13 Kolomboormachine
HBM 13 Kolomboormachine
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Tafelboormachine 230V
Tafelboormachine 230V
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Kolomboormachine Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je wilt zelf meubilair maken. In dat geval is de aankoop van een kolomboormachine zeker het overwegen waard. In de onderstaande koopgids lees je waarom.

Waar gebruik je een kolomboormachine voor?

Met een kolomboormachine, of een tafelboormachine, boor je met veel precisie. Kolomboormachines worden veel gebruikt door professionals, maar ook voor de enthousiaste doe-het-zelver zijn ze handig. Je moet er wel ruimte voor hebben, want ze nemen veel plaats in beslag.

Een kolomboormachine verplaats je niet, of in ieder geval zo min mogelijk. Deze wordt bevestigd op een tafel of aan een onderstel dat wordt verankerd in de grond. Het is een zwaar apparaat dat stevig moet staan om ongelukken te voorkomen.

Het grootste verschil met de handboormachines zoals een accuboormachine of een goede klopboormachine, is dat je de materialen naar de boormachine haalt en niet de boormachine naar het materiaal. Je hangt dus geen schilderijen op met een kolomboormachine.

Een kolomboormachine is daarentegen bedoeld om in harde materialen mee te boren. Denk bijvoorbeeld aan staal en harde steensoorten. Bovendien boor je loodrecht en stel je eventueel bepaalde hoeken in. Het kost weinig fysieke kracht om een kolomboormachine te gebruiken, waardoor hij ideaal is om bijvoorbeeld onderdelen van zware kasten mee te boren.

Daarnaast is een kolomboormachine erg veilig in gebruik omdat de materialen goed vastgeklemd zijn. Met behulp van de juiste opzetstukken frees en schuur je ook nauwkeurig met een kolomboormachine.

Hoeveel vermogen heeft een kolomboormachine nodig?

Om in harde materialen te kunnen boren met een kolomboormachine, heeft deze minimaal 500 watt nodig. Hoe hoger het vermogen, hoe eenvoudiger en hoe sneller de gaten worden geboord. Er zijn kolomboormachines met een lager vermogen en deze werken prima, maar zijn minder geschikt voor harde materialen zoals steen en hardhout.

Daarnaast zal je vaker pauze moeten nemen om te voorkomen dat de motor oververhit raakt. Dit is niet ideaal want je hebt immers een kolomboormachine gekocht om veel klusjes in een korte tijd te doen. Door elke keer te moeten stoppen, duurt het allemaal wat langer.

In wat voor materiaal kun je boren met een kolomboormachine?

Een kolomboormachine is ideaal om mee in harde materialen te boren. Denk hierbij vooral aan metaal, tegels, baksteen en hardhout. Je kunt natuurlijk ook in zachtere materialen boren met een kolomboormachine: gips, zacht steen en zachte houtsoorten behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wat is een klopfunctie?

De meeste kolomboormachines hebben een klopfunctie. Bij deze functie draait de boor niet alleen rond, maar maakt hij ook kleine, korte klopbewegingen waardoor er extra kracht uitgeoefend wordt. Je gebruikt deze functie als je gaat boren in harde materialen zoals bijvoorbeeld steen (hoewel het ook voor het boren in zachter materiaal handig is).

Wat is een hamerfunctie?

De hamerfunctie bij een boormachine zorgt ervoor dat de boor krachtig heen en weer wordt bewogen. Hierdoor is de boor uiterst geschikt voor het boren in bijvoorbeeld beton en andere harde materialen zoals baksteen.

Wat is een koolborstelloze motor?

Een koolborstelloze motor wekt de energie elektronisch op, met behulp van een microprocessor en transistoren. De microprocessor bepaald het tempo heel nauwkeurig en het volledig vermogen blijft altijd beschikbaar. Dit is bij een boormachine met een koolborstel niet het geval.

Een kolomboormachine, of zelfs een goede accuboormachine zonder koolborstel, gaat langer mee, hebben minder onderhoud nodig en zijn vaak compacter. Heeft je boormachine een accu, dan gaat ook deze langer mee zonder dat hem op hoeft te laden.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische kolomboormachine reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste kolomboormachine ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over kolomboormachines, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle kolomboormachines die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke kolomboormachines het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van kolomboormachines stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste kolomboormachines op een rijtje

1 - Bosch PBD 40 Kolomboormachine

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bosch PBD 40 Kolomboor wordt gebruikt voor het boren van gaten in harde materialen zoals bijvoorbeeld metaal of de bewerking van kleine werkstukken die slecht vastgezet kunnen worden.Een kolomboor is naast de precisie ook krachtiger en daarom meer geschikt voor deze boorwerkzaamheden. De voordelen van de Bosch PBD 40 Kolomboor: - De elektronische indicatie maakt een exacte en aan de behoefte aangepaste toerentalinstelling mogelijk en de Bosch Constant Electronic zorgt voor een gelijkblijvend toerental - Het innovatieve digitale display zorgt voor eenvoudig aflezen van de nauwkeurige boordiepte. Hierdoor worden ook serieboringen, bijv. voor houten constructies, zonder probleem uitgevoerd - Met dubbeltoerige aandrijving: veel kracht in stand 1, hoog toerental in stand 2 - De hoogwaardige, sleutelloze precisieboorhouder spant de boor automatisch na. De borgring garandeert perfecte bevestiging van de boor - Geïntegreerde laser als boorhulp: voor eenvoudig en precies boren – puntzuiver. De LED zorgt voor goede verlichting van het werkbereik - Met behulp van de snelspanklem kunnen zelfs ronde werkstukken makkelijk bevestigd worden – voor een absoluut precies boorresultaat - De parallelgeleider en het grote werkblad zorgen voor een precieze en veilige positionering van het werkstuk - Het draaiwiel met geïntegreerde softgrip maakt een gecontroleerde, comfortabele boorprogressie mogelijk De belangrijkste specificaties van de Bosch PBD 40 Kolomboor: - Opgenomen vermogen: 710 W - Onbelast toerental (1e stand/2e stand): 200 – 850 / 600 – 2.500 min-1 - Lasertype: 1,5 - Laserklasse: 2 - Max. boor-Ø in staal: 13 mm - Max. boor-Ø in hout: 40 mm - Boorhouderspanbereik: 1,5 – 13 mm - Boorslag: 90 mm - Afmetingen voetplaat (b x d x h): 330 x 350 x 30 mm - Machinegewicht: 11,2 kg Wat zit er in de verpakking? - Bosch PBD 40 Kolomboormachine - Parallelgeleider - Snelspanklem

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - FERM Tafelboormachine

Loading..
Ga naar laagste prjis

De FERM TDM1026 kolomboor is de ideale machine voor de veeleisende klusser! Deze robuuste kolomboor is voorzien van een 350 Watt motor en beschikt over 5 verschillende snelheidsinstellingen, met een maximaal toerental van 2500 toeren per minuut! Met de tafelboormachine van FERM bereik je een optimaal boorresultaat bij materialen zoals staal en hout. Gebruik de tandkransboorkop om verschillende types boren goed vast te zetten (max. boordiameter: 13mm). De V-riemaandrijving zit bovenop de tafelboormachine, goed beschermd in een metalen behuizing. Wanneer de behuizing open staat is het vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk om de machine te starten. Dankzij de aanwezige rode noodknop en de transparante veiligheidskap kan je veilig aan de slag. De werktafel (160 x 160 mm) is zowel in hoogte verstelbaar, als kantelbaar naar een hoek van 0 tot 45°. Daarnaast kan je met de boordiepte aanslag heel precies kiezen, tot op welke diepte de kolomboor in het materiaal dient te boren (max. boordiepte: 52 mm). Omdat de stabiele voetplaat is voorzien van schroef gaten kan je de machine gemakkelijk vast zetten op je werkbank. Waar is het artikel voor geschikt? De FERM tafelboormachine is geschikt voor het boren van materialen zoals staal en hout. De voordelen van het FERM gereedschap: 5 verschillende snelheidsinstellingen Voorzien van een tandkransboorkop om verschillende types boren goed vast te zetten Goed zicht op je werk dankzij transparante veiligheidskap Boordiepte aanslag Veiligheidsschakelaar Stabiele voet Werktafel is in hoogte verstelbaar De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 350W Netspanning: 230V~ Netfrequentie: 50 Hz Aantal instelbare toerentallen: 5 (500, 890, 1400, 1900, 2500 min-1) Toerental onbelast: 500-2500/ min-1 Werktafel grootte: 160x160mm (Kantelbaar -45° tot 45°) Max. boor-Ø: 13 mm Maximale boordiepte: 52mm Maximale afstand van de spindel tot de tafel (laagste positie): 215mm Maximale afstand van de spindel tot voet: 303mm Totale hoogte: 600mm 2 meter stroomkabel Gewicht: 13.7 kg Wat zit er in de verpakking? 1x FERM TDM1026 Kolomboor 1x Verstelbare werktafel 1x Boorkopsleutel Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - AREBOS Boormachine Kolomboormachine Tribune Boormachine 500 W Laser Werkplaats

Loading..
Ga naar laagste prjis

Alle voordelen in één oogopslag: Ingebouwde positioneringslaser voor eenvoudige uitlijning van het werkstuk Met hoogwaardige 16mm-boorhouder met sleutel 2in1-functie: kan ook als bankschroef worden gebruikt. 5 snelheden voor hout, metaal en alle gangbare kunststoffen Robuust gietijzer Krachtige 500W-motor Verstelbare werktafel Professioneel boorwerk realiseerbaar voor elke klusser Met deze krachtige tafelboormachine van AREBOS kunt u moeiteloos door hout, metaal en alle gangbare kunststoffen boren. De ingebouwde positioneringslaser zorgt voor professionele bediening en precieze resultaten, omdat deze het exact positioneren van het werkstuk mogelijk maakt. De hoogtekalibratiefunctie is een ander voordeel, de hoogte kan worden aangepast met de draaigreep. De krachtige 500W-motor en de verstelbare hellingshoek van de werktafel maken hoekboren mogelijk. 5 variabele toerentalinstellingen van 550-2500 min-1 zorgen voor extra aanpassingsvermogen. Robuust gietijzer zorgt voor een lange levensduur en hoge torsieweerstand. De riemaandrijvingstechnologie genereert 5 variabele toerentalinstellingen voor de boorkop, wat een enorm voordeel is voor het gebruik van optimale instellingen voor verschillende materialen. Om boren en ander gereedschap te bevestigen, is deze kolomboormachine voorzien van een 16 mm-boorhouder met sleutel die aanzienlijk sterker en robuuster is dan conventionele snelspanboorhouders. Het werkstuk kan worden vastgezet aan de in hoogte verstelbare werktafel of aan de voetplaat, waardoor het gereedschap op een zeer veelzijdige wijze kan worden gebruikt. Dankzij de bankschroef, die bij de levering is inbegrepen, zal deze 2-in-1 boormachine uw dagelijkse workflow vergemakkelijken. Rust uw werkplaats nu uit met deze nauwkeurige dagelijkse hulpkracht! Waar moet u rekening mee houden bij aankoop? Om nauwkeurig boorwerk uit te voeren, is het noodzakelijk om bij aankoop rekening te houden met bepaalde factoren. Het spiltoerental, de wattage en de grootte van de boorbank spelen allemaal een belangrijke rol. De Arebos-bankboor maakt vooral indruk met een spiltoerental van 550-2500 min-1, een ingangsvermogen van 500 W en een grote werktafel met afmetingen van 580 x 420 x 210 mm. Een andere indicator voor producten van hoogwaardige kwaliteit is de maximale boormaat. Algemene standaardmodellen kunnen overweg met maten van 10-16 mm. Dankzij de 16mm-boorhouder met sleutel is de kolomboor van Arebos is duidelijk een product uit het premium-assortiment. Als u groot belang hecht aan een optimale prijs-prestatieverhouding, dan is deze boormachine het juiste gereedschap voor u. Ingebouwde positioneringslaser Dankzij de ingebouwde positioneringslaser kunt u nauwkeurige boorresultaten behalen met millimeternauwkeurigheid. Gebruik laserpunten, laserkruizen en laserlijnen afzonderlijk of in combinatie om werkstukken, onderdelen of andere objecten te positioneren. Zo houdt u rekening met de vorm, positie en prominente geometrische kenmerken. Hoogwaardige 16mm-boorhouder met sleutel In tegenstelling tot andere boormachines, maakt AREBOS geen gebruik van snelspanboorhouders, maar maakt het gebruik van hoogwaardige boorhouders met sleutel. Dit is waarom: de boorhouder lijkt op een snelspanboorhouder, maar heeft groeven rondom het gereedschap. Die groeven worden tandwiel genoemd. Met seriële bankschroef De meegeleverde bankschroef maakt het werken met deze 2-in-1 machine nog handiger. Dit maakt een optimale aanpassing aan verschillende materialen mogelijk. 2-in-1: In hoogte verstelbare werktafel Kies uit twee opties voor het vastklemmen van het werkstuk: zet het onder de boorhouder vast op de in hoogte verstelbare werktafel of op de voetplaat om boorwerkzaamheden zowel efficiënt als veilig uit te voeren. De bankboor is gemaakt van robuust staal en maakt indruk met een hoge torsieweerstand en een lange levensduur

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Huvema

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze tafelboormachine kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wordt geleverd met beschermkap. Tafelverstelling met tandheugel. Eigenschappen: Inclusief snelspanboorkop Inclusief boorstift Inclusief uitdrijfspie Inclusief inbus set Noodstop aan voorzijde Met instelbare nonius • Boorcapaciteit: 13 mm • Boordiepte: 60 mm • Boorspindelopname: MK 2 • Afstand spindel - kolom (uitlading): 125 mm • Maximale afstand spindel - tafel: 270 mm • Maximale afstand spindel - voet: 435 mm • Tafelafmetingen: 195 x 196 mm • T-sleuven tafel: 2x M16 • Kolomdiameter: 60 mm • Toerentalbereik: 500 - 2500 omw/min • Aantal toerentallen: 5 • Variabel toerental: Nee • Aandrijving: V-snaar • Motor vermogen: 0,4 kW • Voltage: 230 V • Gewicht: 30 kg • Machine afmetingen: 500 x 300 x 740 mm • Verpakkingsafmetingen: 430 x 260 x 690 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - 13 mm Professionele Variabele Precisie Kolomboormachine met Laser en Digitale Uitlezing

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is de ideale boorkolom voor de modelbouwer, de mobiele klusser en de jonge leerling! Deze kolomboormachine is niet alleen fraai om te zien maar heeft een weloverdacht design in alle opzichten. Deze kolomboormachine heeft de volgende zeer gunstige eigenschappen: De machine is licht en daardoor gemakkelijk verplaatsbaar op iedere tafel. Een digitale uitlezing van de boordiepte en het toerental van de spindel De boordiepte heeft een nulstelling op het bedieningspaneel Zeer ergonomische handvaten zijn prettig om mee te werken De hoogteverstelling van het motorhuis is lichtlopend en makkelijk in te stellen met een zwengel. Via het frontpaneel kan de powerled werkstuk verlichting aan en uit worden gezet. Een kruislaser (2 lijnlasers) geeft aan waar geboord gaat worden. De spindel is voorzien van een snelspankop met 1.5 - 13 mm opname. De spindel is uitgevoerd met een instelbare mechanische boordiepte aanslag. Een machineklem voor montage op de aluminium voet is meegeleverd. De machine is voorzien van een tweetraps tandwielvertraging. Het toerental is elektronisch te variëren vanaf de voorzijde. De machine begint altijd te draaien op het laagste toerental en moet daarna vanaf het bedieningspaneel worden gebracht naar het gewenste toerental. Dit is een veiligheidsoverweging, die de machine ook geschikt maakt voor de minder ervaren gebruiker (scholen). Afhankelijk van de stand van de tandwielvertraging is het toerental dat bereikt kan worden regelbaar van 100 tot 870 rpm of van 220 tot 2500 rpm. Deze eigenschappen maken deze machine tot een werktuig dat zeer geschikt is voor het precisiewerk van de modelbouwer, veilig genoeg is voor de jonge leerling (scholen), en krachtig genoeg is voor de professional, die een lichte boorkolom zoekt om mee te nemen naar de klus, waarmee je goed voor de dag kan komen. Technische gegevens Voltage 230 V/50 Hz Wattage 720 Watt Max opname 13 mm Motorsnelheid 22.700 min Boordiepte 80 mm Spindel 80 mm Voetmaat 340 x 300 mm Kolom diameter 46 mm Machine hoogte 650 mm Gewicht 8.7 kg Wordt geleverd incl. Boorklem Boorkop tot 13 mm ( snelspan) Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Powerplus POWX153

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Powerplus POWX153 kolomboormachine boor je heel precies in hout, kunststof en metaal. Je stelt de boordiepte heel nauwkeurig in op de gewenste hoogte. De kolomboormachine is eenvoudig in gebruik, zodat ook de hobbyist of de startende modelbouwer zeer gedetailleerde boorklussen uitvoert. Varieer tussen de 5 snelheden, van 580 tot 2650 per minuut, om elk materiaal met de juiste krachtdosering te bewerken. Zo voorkom je beschadiging van je werkstuk. De tafel van de POWX153 is 160 millimeter bij 160 millimeter groot en tot maximaal 45° kantelbaar. Dit maakt het mogelijk ook schuin te boren, als jouw project daar om vraagt. Dankzij de beschermkap ga je bovendien veilig aan de slag.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Scheppach Tafelboormachine DP16SL

Loading..
Ga naar laagste prjis

Standaard meegeleverd 1x Bankschroef 1x Tandkransboorkop Bijzondere kenmerken Tafelboormachine van Scheppach, inclusief laser. De DP16SL beschikt over een laser waardoor de precisie van de boormachine nog beter wordt. Professionele resultaten zijn gegarandeerd met de DP16SL. Specificaties Tafel: 194 X 165 mm Motorvermogen: 230 V Vermogen: 550 W Capaciteit: 16 mm Breedte: 235 mm Hoogte: 482 mm Lengte: 732 mm Instelbaar toerental: 5 standen Toerental: 510 - 800 - 1300 - 1800 - 2430 tr/min Draaihoek (graden): 45 / -45 ° Afstand spindel - tafel: 305 mm Afstand spindel - bodemplaat: 405 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Powerplus POWX155 Kolomboormachine

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze 500W kolomboormachine van Powerplus boort Ø 50mm diep in hout en staal. Ze is makkelijk in te stellen op de gewenste hoogte. De 168x168mm tafel van de boormachine is kantelbaar tot max. 45° en kan ook in de hoogte versteld worden. Dankzij het lasersysteem kan je zeer nauwkeurig boren en ook de boordiepte kan je heel precies regelen. Je kan kiezen tussen maar liefst 9 snelheden, gaande van 280min-1 tot 2350min-1. Je stemt het apparaat dus af op de gewenste klus en positioneert het werkstuk nauwkeurig en comfortabel. De POWX155 heeft een stabiele stalen kolom en de beschermkap zorgt voor een veilig apparaat. Deze kolomboormachine heeft een minimum aan onderhoud nodig: reinig regelmatig de behuizing van de machine met een zachte doek en reinig de ventilatiesleuven bij voorkeur na ieder gebruik. Inclusief boorhouder, boorkopsleutel, 3 veerringen, 3 platte ringen, 3 bouten, 2 zeskantsleutels en AAA-batterijen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - HBM 13 Kolomboormachine

Loading..
Ga naar laagste prjis

Technische gegevens van de HBM 13 Kolomboormachine. Maximale boorcapaciteit in staal 13 mm. Voltage 230 Volt Motorvermogen 300 Watt. Toerentalbereik 500 - 890 - 1400 - 1900 - 2500 O/min. Spindelslag 50 mm. Opname B 16. Afmetingen van de werktafel 160 x 160 mm. Diameter van de T-Sleuven 14 mm. T - Moer maat M 12. Afmetingen van de voet 270 x 175 mm. Diameter van de kolom 50 mm. Maximale afstand spindel / tafel 200 mm. Maximale afstand spindel / voet 275 mm. Totale hoogte 580 mm. Uitlading 100 mm. Sleufbreedte in de voet 16 mm. Verpakkingsafmetingen 47 x 24 x 35 cm. Gewicht Ca. 17 Kg. Deze kolomboormachine wordt standaard geleverd inclusief. Tandkransboorkop 1,5 - 13 mm. Beschermkap. Kantelbare boortafel. Klemmen passend bij de HBM 13 kolomboormachine: Type 5; 82,5mm artikel 2421 Type 1; 100mm artikel 00595 Type 3; 75mm artikel 2048 Type 8; 80mm artikel 00616

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Tafelboormachine 230V

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kenmerken V-snaaraangedreven tafelboormachine. 12 Instelbare toerentallen tafel in hoogte verstelbaar Technische eigenschappen Aansluitspanning: 230 V Vermogen: 1,1 kW Aantal snelheden: 12 Toerntallen: 280 - 2300 omw/min Max. boorcapaciteit: 20 mm Uitlading: 215 mm Spindelopname: MT2 Max. spindelslag: 85 mm Kolomdiameter: 80 mm Tafelafmetingen: 280 x 280 mm Totale hoogte: 1.085 mm Gewicht: 70 kg Leveringsomvang Boorklem 100MM Boorkop 1-16MM Lamp

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kolomboormachines. Er zijn namelijk 162 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste