Wat is de beste Instant camera van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Instant camera is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Instant camera van 2024? Na het analyseren van 1744 Instant camera's kwam de Fujifilm Instax Mini Evo Instant als beste uit onze Instant camera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Instant camera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Instant camera's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Instant camera-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Instant camera's

1Score: 9.7
Fujifilm Instax Mini Evo Instant
Fujifilm Instax Mini Evo Instant
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Polaroid Now Plus (second-gen)
Polaroid Now Plus (second-gen)
Polaroid
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Fujifilm Instax Mini 12
Fujifilm Instax Mini 12
Fujifilm
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Fujifilm Instax Link Wide
Fujifilm Instax Link Wide
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Fujifilm Instax Mini 11
Fujifilm Instax Mini 11
Fujifilm
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Instax Square SQ1
Instax Square SQ1
Instax
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.7
Fujifilm Instax Mini 40
Fujifilm Instax Mini 40
Fujifilm
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.2
Fujifilm Instax Mini 90 Neo
Fujifilm Instax Mini 90 Neo
Fujifilm
9Score: 6.9
Canon Zoemini S
Canon Zoemini S
Canon
10Score: 6.7
Lomography Lomo'Instant Automat Glass
Superieure glazen lens onder de Instax Mini camera's
Lomography Lomo'Instant Automat Glass
Lomography
hero illustration

De Bestenu Instant Camera Koopgids

Je lacht, klikt en wacht. Daar is je tastbare herinnering, klaar om in je plakboek of op de muur te worden geplakt. Wat je er ook mee doet, polaroid foto's blijven altijd speciaal. Instant camera's zijn eenvoudig in gebruik en leggen jouw leukste en meest speciale momenten vast. Lees hier waar je op let bij de aankoop van zo'n instant camera.

Gebruik je elk soort polaroid papier in een instant camera?

Polaroid fotopapier is verkrijgbaar in verschillende formaten. Kijk goed naar het formaat op de verpakking, want niet alle formaten zijn geschikt voor jouw camera. Daarnaast kies je uit polaroid papier met of zonder een zelfklevende achterkant.

Een zelfklevende achterkant is praktisch als je je foto's ergens in of op wilt plakken: zo voorkom je dat je met lijm aan de slag moet. Er is ook fotopapier met een gekleurde of gedecoreerde rand verkrijgbaar waardoor je bijvoorbeeld je plakboek nog vrolijker maakt. Hou je het liever simpel? Dan kies je papier met een zwarte of witte rand.

Waar let je op bij het maken van foto's met een instant camera?

Allereerst moet je je camera leren kennen. Elke instant camera heeft verschillende instellingen voor verschillende scenario's. Je kunt hier ook vanaf wijken als je wilt experimenteren. Daarnaast hebben de meeste instant camera's een afstand van 60 cm nodig om iets scherp op je beeld te krijgen. Fotografeer daarom niet van te dichtbij, maar ook niet te veraf!

Door het kleine formaat foto zijn details in de verte zijn niet zichtbaar op een polaroid foto. Het bijzondere van een instant camera is dat ze het moment vastleggen en je geen twintig foto's maakt om de juiste compositie te krijgen. Elke foto is uniek. Hetzelfde effect heb je met een goede wegwerpcamera, maar een instant camera heeft meer mogelijkheden en gaat natuurlijk langer mee.

Wees spontaan, maar vergeet niet dat tegenlicht je vijand is. Net zoals bij elke andere goede camera, word je foto negatief beïnvloed door de verkeerde lichtinval. Je kunt er voor kiezen om juist silhouetten te fotograferen, maar ook hierbij kijk je goed waar het licht vandaan komt.

Hebben instant camera's ook bluetooth?

Sommige instant camera's maken inderdaad gebruik van een Bluetooth-verbinding, waardoor je de camera eenvoudig aan je telefoon koppelt. Je gebruikt een bijbehorende app en bedient de camera op afstand. Hierdoor maak je bijvoorbeeld foto's met een timer, zodat iedereen op de foto staat.

Sommige instant camera's hebben daarnaast ook plaats voor een SD-kaartje waardoor je je foto's niet meteen uit hoeft te printen, maar eerst opslaat. Bovendien plaats je dit kaartje eenvoudig in je computer, waardoor je de foto's via bijvoorbeeld email deelt, of op social media zet.

Hoelang gaat een de foto's van een instant camera mee?

Als je de polaroids van een instant camera goed bewaart, dan gaan deze wel tien tot vijftien jaar mee. Bewaar ze in een zuurvrije envelop, weg van licht en op een droge plaats. Hoe meer licht de polaroids zien, hoe sneller de kwaliteit van de polaroid achteruit gaat.

Waar gebruik je de foto's van een instant camera voor?

Je gebruikt de kant-en-klare foto's van een instant camera voor verschillende doeleinden. Het leukste is om deze ergens op te hangen zodat je wordt herinnerd aan de leuke momenten op de foto's. Denk aan een collage op je muur, een keukenkastje of misschien op de spiegel.

Als je al een hele verzameling bij elkaar hebt geschoten, kun je zelfs je hele toiletmuur ermee behangen. Ben je wat gereserveerder, dan kies je er net zo makkelijk voor om ze in een plakboek te plakken waar je alleen zelf zo nu en dan in kijkt.

hero illustration

Hoe testen we Instant camera's?

Om de beste Instant camera te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Instant camera-test hebben we 1744 Instant camera's vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Instant camera-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Instant camera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Instant camera-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Instant camera in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1744 Instant camera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Instant camera's in een oogopslag

1. Fujifilm Instax Mini Evo Instant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fujifilm Instax Mini Evo Instant

 • list plusCombineert digitale technologie met direct-klaar film

Nadelen Fujifilm Instax Mini Evo Instant

 • list plusVoornamelijk plastic constructie
 • list plusOngeëtiketteerde knoppen
 • list plusLeercurve vanwege complexe bedieningsindeling

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
9.73
Ik ben dol op de Fujifilm Instax Mini Evo Instant Film Camera! Het is een geweldige mix van digitaal en instant film, perfect voor nieuwkomers in de wereld van fotografie. De retro-look en eenvoudige filters brengen de nostalgie van analoge fotografie terug, terwijl het LCD-scherm, de microSD-kaartsleuf en de connectiviteit met smartphones een moderne twist toevoegen. TechRadar zegt: "De vintage uitstraling met moderne technologie, intuïtieve bediening en smartphone-koppeling maken het een favoriete hybride instantcamera." Wel moeten beginners misschien wennen aan de voornamelijk plastic constructie en ongelabelde knoppen.

Deze versie van de Instax Mini-serie is een verandering van koers, zoals The Verge opmerkt, met een meer serieuze camera-gerichte vormgeving, inclusief knoppen en draaiknoppen. De digitale foto's halen misschien niet het niveau van high-end smartphones, maar de Instax Mini Evo compenseert dit met een scala aan foto-effecten en een intuïtieve interface, perfect voor creatieve nieuwkomers.

De compacte, draagbare vormgeving van de Instax Mini Evo, zoals beschreven door PetaPixel, ademt een retro-charme uit met zijn mix van plastic en lederachtige bekleding. Met 15 knoppen en draaiknoppen kan het in het begin verwarrend zijn, maar ze dragen bij aan een uitgebreide combinatie van foto-effecten. De 4,9-megapixel foto's van de 1/5-inch CMOS-sensor kunnen niet tippen aan moderne camera's wat betreft beeldkwaliteit, maar de overmatige verscherping en contrastaanpassingen verbeteren de afgedrukte beelden op instant film, waardoor de camera meer een artistiek gereedschap is dan een directe concurrent van andere apparaten.

De Fujifilm Instax Mini Evo biedt een indrukwekkende reeks functies, zo blijkt uit de review van Digital Camera World. Het heeft een 3-inch achter-scherm voor het selecteren en bewerken van afbeeldingen, 10 geïntegreerde lensmodi, 10 filmmodi en tot 100 verschillende effecten. Daarnaast fungeert het als een op zichzelf staande mini-printer en kan het verbinding maken met smartphones via Bluetooth voor afdrukken en beeldoverdracht. Met een afdrukkwaliteit van 600 dpi, oplaadbare batterij en opslagcapaciteit tot 45 afbeeldingen, heeft het nog meer te bieden. In vergelijking met producten zoals Polaroid en Canon's Zoemini S2 valt de Fujifilm Instax Mini Evo op door zijn unieke combinatie van digitale en analoge functies.

In de wereld van instant camera's schittert de Fujifilm Instax Mini Evo als een hybride optie voor zowel digitale als analoge liefhebbers. De naadloze mix van nostalgie van instant film met moderne digitale gemakken maakt het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een creatieve en veelzijdige instant camera. Toch kunnen de beeldkwaliteit en leercurve vanwege de complexe bediening worden gezien als nadelen voor degenen die eenvoudige functionaliteit boven artistieke veelzijdigheid stellen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Polaroid Now Plus (second-gen)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Polaroid Now Plus (second-gen)

 • list plusMix van ouderwetse charme en moderne functies
 • list plusBluetooth-connectiviteit en een speciale smartphone-app voor creatieve tools
 • list plusVerbeterde autofocus en dubbele belichtingsmogelijkheden

Nadelen Polaroid Now Plus (second-gen)

 • list plusDuurder film in vergelijking met concurrenten

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.77
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.66
Ik ben verliefd op de Polaroid Now Plus (tweede generatie) direct camera die de nostalgie van klassieke instant fotografie perfect combineert met moderne creativiteit. Voor $149,99 biedt deze camera een mix van ouderwetse charme en eigentijdse functies, waardoor het een topkeuze is in de instant camera markt. Met Bluetooth-connectiviteit en een speciale smartphone-app krijg ik toegang tot een scala aan creatieve tools, waaronder lichtschilderen, dubbele belichting, zelfontspanner, portretmodus, handmatige bediening, diafragmavoorkeuze en statiefmodus. Wired merkt zijn gebruiksgemak, moderne functies en de mogelijkheid om via Bluetooth verbinding te maken met een smartphone op voor verbeterde creatieve controle, terwijl ze ook de verbeterde autofocus en dubbele belichtingsmogelijkheden benadrukken.

Het ontwerp van de camera is een knipoog naar de klassieke uitstraling van Polaroid, met verbeterde materialen die een premium gevoel uitstralen. Het is iets groter en zwaarder dan de reguliere Now, maar blijft solide en goed gebouwd, met intuïtieve bedieningselementen, waaronder een grote rode ontspanknop en een "+" knop om creatieve modi te selecteren. De Now Plus wordt geleverd met vijf lensfilters, verbeterde autofocus en flitssystemen, wat resulteert in indrukwekkende beeldkwaliteit. The Verge erkent het als de "Beste direct camera voor retro fans," met nadruk op zijn vermogen om mensen aan te spreken die op zoek zijn naar een mix van klassieke en eigentijdse functies.

De belangrijkste gebruiksscenario's voor de Polaroid Now Plus zijn het creatief vastleggen van alledaagse momenten, waardoor het geschikt is voor zowel liefhebbers als casual gebruikers. Het is echter vermeldenswaardig dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de film voor deze camera duur kan zijn. In vergelijking met zijn concurrenten worden de Fujifilm Instax Mini 12 en de Fujifilm Instax Mini Evo benadrukt voor verschillende gebruikersbehoeften, zoals de beste direct camera voor de meeste mensen en de beste premium direct camera, respectievelijk. De Kodak Mini Shot 3 Retro wordt aanbevolen als de beste direct camera voor sociale gelegenheden. Daarnaast wordt de Polaroid Go genoemd als de beste direct camera voor draagbaarheid.

Tot slot, de Polaroid Now Plus (tweede generatie) direct camera valt op als een veelzijdig en creatief hulpmiddel, waarbij klassieke charme wordt gecombineerd met moderne functies. Zijn naadloze prestaties, scala aan creatieve tools en verbeterde beeldkwaliteit maken het een aantrekkelijke keuze voor mensen die de wereld van instant fotografie willen verkennen. Hoewel de film misschien wat kostbaar is, positioneert de mogelijkheid van de camera om het echte leven op creatieve wijze vast te leggen, in combinatie met zijn klassieke uitstraling en moderne materialen, het als een sterke concurrent in de instant camera markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Fujifilm Instax Mini 12

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fujifilm Instax Mini 12

 • list plusEenvoudig en effectief voor nieuwkomers in directe fotografie
 • list plusVintage uitstraling en gebruiksgemak
 • list plusNauwkeurige zoeker en presteert goed bij weinig licht

Nadelen Fujifilm Instax Mini 12

 • list plusKan moeite hebben met overbelichting in fel zonlicht
 • list plusKleine afdrukgrootte en glad ontwerp
 • list plusBeperkte kleuropties in vergelijking met de Mini 11

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
8.94
De Fujifilm Instax Mini 12 direct camera valt op als een eenvoudige maar effectieve optie voor nieuwkomers in directfotografie, met een vintage uitstraling en gebruiksgemak. Geprijsd op $79,95 / £79,99 / AU$119, is hij verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en gebruikt hij de gemakkelijk verkrijgbare en betaalbare Instax Mini film. Volgens TechRadar is het "een goede keuze voor het maken van dierbare aandenkens aan evenementen", omdat het vintage-achtige afdrukken produceert met mooie kleuren. De zoeker van de camera is nauwkeurig, en de langzame synchronisatieflitser presteert goed bij weinig licht. Het kan echter moeite hebben met overbelichting in fel zonlicht, en zijn kleine afdrukformaat en gladde ontwerp worden als nadelen genoemd.

Een onderscheidend kenmerk dat wordt benadrukt door Digital Camera World is het nieuwe draaimechanisme voor het openen van de sluiter en het inschakelen van de camera, samen met een parallaxlenscorrectiefunctie. Dit onderscheidt het van zijn voorganger, de Mini 11, die een handmatige knop heeft om de lens te openen. De introductie van deze functies in de Mini 12 tegen dezelfde prijs als de Mini 11 maakt het tot een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een instapmodel directe camera.

In vergelijking met de Mini 11, die qua formaat vergelijkbaar is en iets lichter, maken de onderscheidende kenmerken van de Mini 12 het tot een potentiële concurrent, ondanks dat de Mini 11 meer levendige kleuropties biedt. Naarmate de voorraad van de Mini 11 wordt uitgefaseerd, kan de Mini 12 tegen een lagere prijs beschikbaar komen, wat zijn aantrekkingskracht verder vergroot.

In de markt voor directe camera's onderscheidt de Fujifilm Instax Mini 12 zich door zijn eenvoud, vintage-achtige afdrukken en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor nieuwkomers in directfotografie. Hoewel het misschien niet de beste optie is voor het vastleggen van scènes in fel zonlicht vanwege mogelijke overbelichtingsproblemen, maakt zijn vermogen om dierbare aandenkens aan evenementen te creëren en zijn betaalbare exploitatiekosten het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke directcamera. Als de Mini 11 tegen een verlaagde prijs en in een gewenste kleur beschikbaar is, kan het een goede alternatieve optie zijn, vooral voor degenen die minder bezorgd zijn over het nieuwere lensontwerp.

Samenvattend biedt de Fujifilm Instax Mini 12 direct camera een overtuigende combinatie van eenvoud, vintage esthetiek en betaalbaarheid. Zijn gebruiksgemak en lage exploitatiekosten maken het tot een ideale instapkeuze voor degenen die zich wagen aan directfotografie, waarbij zijn unieke functies het onderscheiden van zijn voorgangers en potentiële concurrenten. Hoewel het beperkingen kan hebben in bepaalde lichtomstandigheden en zijn afdrukformaat, maakt zijn vermogen om dierbare aandenkens te creëren van speciale gelegenheden het tot een opvallend budgetproduct in de categorie directe camera's.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Fujifilm Instax Mini 11

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fujifilm Instax Mini 11

 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusVerwisselbare sluiterknoppen
 • list plusVeelzijdige opnamemodi

Nadelen Fujifilm Instax Mini 11

 • list plusLo-fi beeldkwaliteit
 • list plusZachte focusdetails
 • list plusMogelijk overbelichte hoogtepunten

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
8.84
De Fujifilm Instax Mini 11 direct camera biedt een plezierige fotografie-ervaring met zijn stevige plastic constructie, verwisselbare sluiterknoppen en eenvoudige bediening, waardoor het een fantastische optie is voor zowel enthousiastelingen als casual gebruikers. De 60mm, f/12.7 vaste lens, samen met opnamemodi zoals automatisch en selfie/close-up, biedt veelzijdigheid voor verschillende scenario's. Het automatische belichtingssysteem van de camera past de sluitertijd aan tussen 1/2 en 1/250, waardoor de binnenopnamemogelijkheden worden verbeterd, terwijl de toevoeging van een selfie-spiegel en een eenvoudig close-up opnamesysteem bijdragen aan het gebruiksvriendelijke ontwerp. Volgens TechRadar worden de afdrukken van de camera snel uitgeworpen en ontwikkelen ze zich binnen drie tot tien minuten, wat resulteert in lo-fi kleuren, stemmig contrast en details met een zachte focus, hoewel overbelichte hoogtepunten veel voorkomen. "Het beheersen van de scherpstelafstand kan enige oefening vereisen."

In vergelijking met zijn voorganger, de Fujifilm Instax Mini 12, onderscheidt de Mini 11 zich door een iets kleinere en lichtere constructie en een andere kleurenselectie. De Mini 12 heeft een nieuw draaimechanisme en parallax-lenscorrectie, wat resulteert in een geavanceerder lensontwerp. Forbes merkt op dat hoewel beide camera's een leuke fotografie-ervaring bieden, de keuze tussen hen afhankelijk is van factoren zoals prijs, kleurbeschikbaarheid en de waarde die wordt gehecht aan de nieuwere en functionelere lens van de Mini 12. De Mini 11 wordt over het algemeen gelanceerd tegen een vergelijkbare prijs, maar naarmate het oudere model wordt uitgefaseerd, kan het tegen een lagere prijs beschikbaar komen, waardoor het een potentiële kanshebber is voor het "beste budgetproduct voor Instax-fotografie."

De primaire gebruiksscenario's van de Fujifilm Instax Mini 11 omvatten casual fotografie, sociale evenementen en creatieve projecten, waarbij het direct afdrukken en eenvoudige bediening een charmant element toevoegen aan het vastleggen en delen van herinneringen. De beeldkwaliteit, gekenmerkt door lo-fi esthetiek en details met een zachte focus, kan echter minder geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar afdrukken met een hoge definitie. In vergelijking met de Mini 12 onderscheidt de Mini 11 zich door zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en toegankelijkere prijs, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners en mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke direct camera.

Hoewel de Instax Mini 11 een plezierige en gebruiksvriendelijke directe fotografie-ervaring biedt, kan de beeldkwaliteit, met lo-fi kleuren en details met een zachte focus, minder aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar afdrukken met een hogere definitie. Echter, het toegankelijke ontwerp en potentieel lagere prijspunt in vergelijking met de Mini 12 maken het een aantrekkelijke keuze voor beginners en budgetbewuste gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs

6. Instax Square SQ1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.09
Gebruiksgemak
8.09

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Fujifilm Instax Mini 40

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
7.35
Gebruiksgemak
7.99
Nieuwste Fuji Instax mini camera, de Instax mini 40 Zwart

kenmerken:
FilmFUJIFILM instax mini instant film
Lens2 componenten, 2 elementen, f = 60 mm, 1: 12,7
ZoekerEchte beeldzoeker, 0,37 ×, met richtpunt
0,3 m en verder (gebruik de selfiemodus voor 0,3 m tot 0,5 m)
Geprogrammeerde elektronische sluiter 1/2 tot 1/250 sec. Langzame synchronisatie voor weinig licht
Film ontwikkeltijdCa. 90 seconden (varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur)
FlashConstant flitsen (automatische lichtaanpassing), oplaadtijd: 6,5 seconden of minder (bij gebruik van nieuwe batterijen), effectief flitsbereik: 0,3 tot 2,7 m
StroomvoorzieningTwee AA-alkalinebatterijen (LR6), capaciteit: ca. 10 instax mini filmpacks met elk 10 opnamen
* Mangaanbatterijen kunnen niet worden gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

8. Fujifilm Instax Mini 90 Neo

Loading ...

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.74
Functionaliteit
7.1
Gebruiksgemak
7.61

Verkrijgbaar bij:

9. Canon Zoemini S

Loading ...

Beoordeling

6.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
6.64
Gebruiksgemak
6.61

Verkrijgbaar bij:

10. Superieure glazen lens onder de Instax Mini camera's: Lomography Lomo'Instant Automat Glass

Loading ...

Beoordeling

6.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.78
Functionaliteit
6.72
Gebruiksgemak
6.69

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Instant camera's. Er zijn namelijk 1744 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!