Wat is de beste Spycam van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Spycam is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Spycam van 2024? Na het analyseren van 2371 Spycams kwam de TechU™ Spycam Geheime Mini Camera als beste uit onze Spycam-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Spycams, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Spycams-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Spycam-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Spycams

1Score: 9.7
TechU™ Spycam Geheime Mini Camera
TechU™ Spycam Geheime Mini Camera
TechU
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Smart Spy Camera 20000mAh Verborgen
Smart Spy Camera 20000mAh Verborgen
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Mini camera Verborgen camera Spy
Mini camera Verborgen camera Spy
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
BP® Spy Camera Pen Verborgen
BP® Spy Camera Pen Verborgen
BP
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Trend Goods Verborgen Spy Camera
Trend Goods Verborgen Spy Camera
Trend Goods
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
PiXXO® IP Spy Camera met
PiXXO® IP Spy Camera met
PIXXO
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Spy Cam Verborgen Camera Mini
Spy Cam Verborgen Camera Mini
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Spy Camera 1080P Full HD
Spy Camera 1080P Full HD
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
DreamGoodsAR DreamGoods Spycam Verborgen Camera
DreamGoodsAR DreamGoods Spycam Verborgen Camera
DreamGoodsAR
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Heuts Goods Spy Camera Adapter
Heuts Goods Spy Camera Adapter
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Spycam Koopgids

Met de beste spycam maak je op discrete wijze opnames van potentiële inbrekers, vandalen of andere ongewenste indringers: zo bescherm je je eigendommen! Als je op zoek bent naar een manier om je huis, kantoor of andere locatie te beveiligen, dan is dit dé oplossing.

Wat is een spycam?

Een spycam is een kleine (draagbare camera) die ontworpen is om onopgemerkt te blijven. Spycams zijn vooral geschikt voor voor surveillance of beveiligingsdoeleinden. 

Spycams zijn controversieel vanwege de potentiële inbreuk op de privacy en de mogelijkheid van misbruik. 

Het gebruik van spycams zonder toestemming van de betrokkenen is meestal illegaal en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging en civiele rechtszaken. Let daarom goed op wat wel mag en wat niet mag volgens de wet.

Hoe werkt een spycam?

Een spycam werkt door middel van eenkleine camera die doorgaans verborgen is in een object, zoals een klok, pen of ander voorwerp. Het komt ook voor dat het niet verborgen zit in een object, maar een opzichzelfstaande camera is. Deze is zeer onopvallend en makkelijk ergens te verbergen.

De camera werkt meestal in combinatie met een kleine batterij en een microSD-kaart die de opnames opslaat.

Sommige spycams bedien je met een afstandsbediening. Andere stel je in om op bepaalde tijden op te nemen. Er bestaan ook spycams met bewegingsdetectie die automatisch opnemen wanneer die beweging detecteert.

Aankoopcriteria

Als je overweegt om een spycam te kopen, zijn er verschillende belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Verborgenheid: controleer of je de spycam onopvallend en verborgen kan plaatsen. Een spycam die te groot of opvallend is, is niet effectief als het doel is om onopgemerkt opnames te maken.
 • Beeld- en geluidskwaliteit: zorg ervoor dat de spycam een hoge beeld- en geluidskwaliteit heeft om de opgenomen beelden duidelijk te kunnen zien en horen.
 • Opslagcapaciteit: controleer de opslagcapaciteit van de spycam. Zorg ervoor dat de spycam voldoende opslagruimte heeft om de gewenste opnames op te slaan.
 • Batterijduur: controleer de batterijduur van de spycam om ervoor te zorgen dat deze lang genoeg meegaat om de gewenste opnames te maken.
 • Legale beperkingen: houd er rekening mee dat het gebruik van spycams beperkt kan zijn door wet- en regelgeving. Controleer de wetten om ervoor te zorgen dat je de spycam op een legale manier gebruikt.

Opslagcapaciteit

De benodigde opslagcapaciteit voor een spycam hangt af van de lengte en kwaliteit van de opnames die je wilt maken. Over het algemeen is het aan te raden om een spycam te kiezen met een opslagcapaciteit vanten minste 16 GB.

Dit is voldoende om enkele uren aan hoge kwaliteit video-opnames op te slaan, afhankelijk van de resolutie en andere instellingen.

Als je van plan bent om langere opnames te maken, bijvoorbeeld voor bewaking van een locatie, overweeg dan om een spycam te kiezen met een grotere opslagcapaciteit, zoals 32 GB of meer.

Het regelmatig overzetten van de opgenomen beelden naar een computer of ander apparaat met voldoende opslagruimte, helpt om de spycam in staat te stellen om meer opnames te maken zonder dat de opslagcapaciteit vol raakt.

Megapixels

Het aantal megapixel is een belangrijke factor bij het kiezen van een spycam, omdat dit bepaalt hoe scherp en gedetailleerd de beelden zijn. 

Over het algemeen is het aan te raden om te kiezen voor een spycam met een resolutie van ten minste 720p of 1080p, wat bij spycams overeenkomt met respectievelijk 1 of 2 megapixels.

Als je op zoek bent naar een hogere beeldkwaliteit, overweeg dan om een spycam te kiezen met een hogere resolutie, zoals 4K. De camera heeft dan ook meer megapixels.

Het is belangrijk om te onthouden dat een hogere resolutie ook meer opslagruimte en verwerkingskracht vereist en dat de beeldkwaliteit kan afnemen bij weinig licht.

Naast de megapixelwaarde zijn er ook andere factoren die van invloed zijn op de beeldkwaliteit, zoals de beeldsensor, lens en beeldstabilisatie. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de algehele beeldkwaliteit en niet alleen naar het aantal megapixel bij het kiezen van een spycam.

Waar plaats je een spycam?

De plaatsing van een spycam hangt af van het doel waarvoor je deze wilt gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het plaatsen van een spycam:

 • Plaats de spycam op een strategische locatie waar je de gewenste actie of activiteit kan vastleggen.
 • Zorg ervoor dat de spycam onopvallend en verborgen is, zodat mensen deze niet opmerken.
 • Overweeg het gebruik van voorwerpen die al aanwezig zijnin de omgeving om de spycam in te verbergen, zoals een klok, pen of een lichtschakelaar.
 • Positioneer de spycam op de juiste hoogte en kijkhoek om de gewenste actie vast te leggen.
 • Zorg ervoor er geen obstakels zijn die de spycam blokkeren zoals muren, meubels of andere objecten.
 • Overweeg het gebruik van meerdere spycams op verschillende locaties om een completer beeld te krijgen van de gewenste activiteit.
 • Zorg ervoor dat je dewet niet overtreedt.

Is het gebruiken van een spycam strafbaar?

In Nederland is het gebruik van spycams gereguleerd door verschillende wetten en regels, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Deze wetten bepalen dat het gebruik van spycams alleen is toegestaan ​​als dit noodzakelijk is voor specifieke doeleinden, zoals beveiliging of bewaking, en als er rekening wordt gehouden met de privacy van andere personen.

Als je een spycam wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. Je bent verplicht om eenlegitieme reden te hebben om de spycam te gebruiken, zoals beveiliging of bewaking.
 2. Je moet de spycam op een rechtmatige, transparante en proportionele manier gebruiken en ervoor zorgen dat je de privacy van andere personen niet schendt.
 3. Je dient de personen die je filmt op de hoogte te stellen van het feit dat er een spycam aanwezig is en waarom je deze gebruikt.
 4. Zorg voor beveiliging van de opgenomen beelden en deel de beelden niet met anderen, tenzij dit noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de spycam is gebruikt.

Als je niet voldoet aan deze voorwaarden, is mogelijk dat het gebruik van een spycam wordt beschouwd als een inbreuk op de privacy en kan dit leiden tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid.

hero illustration

Hoe testen we Spycams?

Om de beste Spycam te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Spycam-test hebben we 2371 Spycams vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Spycam-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Spycam-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Spycam-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Spycam in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2371 Spycams te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Spycams in een makkelijke lijst

1. TechU™ Spycam Geheime Mini Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TechU™ Spycam Geheime Mini Camera

 • list plusCompact en discreet ontwerp
 • list plusNachtkijkfunctie voor heldere beelden in het donker
 • list plusBewegingsdetectiefunctie om opnametijd te besparen

Nadelen TechU™ Spycam Geheime Mini Camera

 • list plusSommige gebruikers meldden problemen met het verbinden met wifi en mobiel netwerk
 • list plusGeen bijbehorende app
 • list plusMinimaal leesbare Engelse gebruikershandleiding

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
9.36
Gebruiksgemak
10
De TechU ™ Spycam Geheime Mini Camera, dat is waar ik het over wil hebben! Deze compacte en discrete beveiligingscamera is perfect voor het maken van geheime opnames. Met afmetingen van slechts 2.9*2.9*1.1 cm is hij zo klein dat niemand hem zal opmerken. Je kunt hem gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt. Maar weet je wat het beste is? Deze mini camera heeft een nachtfunctie, zodat je zelfs in het donker heldere beelden kunt vastleggen.

Wat ik echt gaaf vind aan de TechU Spycam is de bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, begint de camera automatisch met opnemen. Zo verspil je geen kostbare opnametijd. En weet je wat nog beter is? Deze camera ondersteunt loop opnames, wat betekent dat oude beelden automatisch worden overschreven wanneer de opslagruimte vol is.

Deze mini camera kun je in verschillende situaties gebruiken, zoals thuis, in de garage, het magazijn of zelfs in de auto. Met ruimte voor een micro SD-kaart tot 32GB kun je voldoende beeldmateriaal opslaan. Maar let op, de micro SD-kaart wordt niet meegeleverd, dus je zult er zelf een moeten aanschaffen.

Wat deze mini camera echt onderscheidt van andere modellen op de markt, is dat je geen app of wifi nodig hebt om de beelden te bekijken. Je kunt het opgenomen beeldmateriaal rechtstreeks vanaf de SD-kaart bekijken op je eigen apparaat. Super handig, toch? Vooral als je geen toegang hebt tot een wifi-netwerk of als je de camera wilt gebruiken op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat er een paar negatieve beoordelingen zijn van gebruikers die niet helemaal tevreden waren. Ze hadden problemen met het verbinden met wifi en het mobiele netwerk, en sommigen vonden het ook jammer dat er geen bijbehorende app was. Een paar gebruikers merkten zelfs op dat de camera er gebruikt uitzag met krassen op de achterkant. En laten we de minimale Engelse gebruiksaanwijzing niet vergeten, die sommigen nauwelijks leesbaar vonden.

Maar ondanks deze negatieve beoordelingen heeft de TechU Spycam Geheime Mini Camera ook positieve aspecten. Veel gebruikers waren blij dat de camera snel werd geleverd. Het is belangrijk om te bedenken dat deze positieve beoordelingen de werkelijke prestaties van de camera kunnen weergeven, terwijl de negatieve beoordelingen mogelijk geïsoleerde incidenten zijn.

Al met al biedt de TechU Spycam Geheime Mini Camera enkele handige functies voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en discrete beveiligingscamera. Het nachtzicht, de bewegingsdetectie en de mogelijkheid om beelden op te nemen op een micro SD-kaart zijn belangrijke kenmerken die deze camera onderscheiden van andere modellen. Maar het is wel belangrijk om rekening te houden met de mogelijke beperkingen en problemen die sommige gebruikers hebben ervaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Smart Spy Camera 20000mAh Verborgen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Smart Spy Camera 20000mAh Verborgen

 • list plusCompact formaat, perfect voor verschillende toepassingen zoals spionage, sporten, drones, en meer
 • list plusHoge resolutie opnamen met 1080p Full HD en wijdhoeklens van 155 graden
 • list plusGeavanceerde bewegingsdetectie met pushmeldingen en real-time monitoring via de app

Nadelen Smart Spy Camera 20000mAh Verborgen

 • list plusKleine batterij met slechts 800 mAh capaciteit

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.85
Functionaliteit
9.52
Gebruiksgemak
8.93
Ik ben zo enthousiast over de Smart Spy Camera 20000mAh! Met zijn compacte formaat van slechts 2,3 x 2,3 x 2,3 cm is deze verborgen camera perfect voor spionage, sporters, drones en meer. Met een wijd hoek lens van 155 graden, 1080p Full HD-opname, heldere NightVision en een ingebouwde batterij die tot 3 uur draadloos opnemen mogelijk maakt, is deze camera echt indrukwekkend.

De Smart Spy Camera maakt gebruik van hoogwaardige lenzen en optische lenzen om heldere en vloeiende beelden te leveren. Met functies zoals de mogelijkheid om beelden op te slaan in de cloud met een abonnement, de slimme "Loop-Record" functie en geavanceerde bewegingsdetectie, is deze camera echt slim. En met de Nederlandse handleiding is de installatie een eitje!

Wat ik geweldig vind aan deze camera is dat hij multifunctioneel is. Je kunt hem gebruiken als actioncam, spycam, dashcam, babyfoon en meer. En met de duurzame batterij van 800 mAh kun je tot 3 uur opnemen, terwijl de ingebouwde NightVision technologie zorgt voor heldere beelden, zelfs in het donker.

Het beste van alles is dat je overal de beelden kunt bekijken zodra de camera is verbonden met wifi, via de iOS/Android app. Deze camera biedt zoveel functies in een compact formaat, het is gewoon geweldig.

De Smart Spy Camera 20000mAh onderscheidt zich echt van de concurrentie. Met zijn hoge resolutie opnamen, geavanceerde bewegingsdetectie en de mogelijkheid om beelden op te slaan op zowel een geheugenkaart als in de cloud, is dit een krachtige en compacte camera die indrukwekkende prestaties levert. Ik ben er dol op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Mini camera Verborgen camera Spy

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini camera Verborgen camera Spy

 • list plusVeelzijdige en handige camera met een breed scala aan functies
 • list plusMogelijkheid om video's op te nemen op een TF-kaart tot 128 GB
 • list plus1080P HD nachtzicht voor heldere beelden, zelfs in het donker

Nadelen Mini camera Verborgen camera Spy

 • list plusBeperkte batterijduur van 1 uur
 • list plusMogelijkheid om een TF-kaart apart aan te schaffen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.73
De Mini camera - Verborgen camera - Spy camera - Mini camera wifi met app is een veelzijdige en handige camera die een breed scala aan functies biedt. Ik ben een verborgen camera die je gemakkelijk kunt installeren en gebruiken als een nanny cam, babyfoon, auto beveiligingscamera of home security cam.

Een van mijn belangrijkste kenmerken is mijn mogelijkheid om video's op te nemen op een TF-kaart tot 128 GB. Als de geheugenkaart vol is, zal ik automatisch oudere videobestanden overschrijven, zodat je geen recente activiteit mist. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat ik altijd klaar ben om op te nemen.

Ik bied ook 1080P HD nachtzicht, zodat je heldere beelden kunt krijgen, zelfs in het donker. Ik heb 7 super infrarood nachtzicht lichten met een bereik van 5-8 meter, zodat je geen licht nodig hebt om te kunnen zien. Dit is vooral handig als je me gebruikt voor beveiligingsdoeleinden.

Een ander voordeel van mij is dat je me kunt delen op meerdere platforms, zodat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen kijken. Ik kom met hotspots, dus je hebt geen netwerkmonitoring nodig binnen een bereik van ongeveer 15 meter. Dit maakt het gemakkelijk om me overal te gebruiken, zelfs als er geen Wi-Fi beschikbaar is.

Ik heb ook een ingebouwde batterij die ongeveer 1 uur meegaat bij buitengebruik. Dit betekent dat je me kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het aansluiten op een stopcontact. Ik heb ook automatische nachtvisie, zodat je altijd heldere beelden kunt krijgen, zelfs in het donker.

Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over mij. Ze zijn verrast door hoe goed ik werk en zijn blij met de kwaliteit van mijn beelden en geluid. Mijn nachtzicht wordt vaak genoemd als een van mijn sterke punten, omdat het veel beter is dan verwacht. Ook wordt mijn formaat gewaardeerd, omdat ik gemakkelijk ergens in huis kan worden verborgen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de beoordelingen, is het vermeldenswaard dat mijn batterijduur van 1 uur misschien niet voldoende is voor langdurig gebruik. Het kan ook nodig zijn om een TF-kaart apart aan te schaffen, omdat deze niet is inbegrepen bij mij.

Over het algemeen ben ik de Mini camera - Verborgen camera - Spy camera - Mini camera wifi met app een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verborgen camera met geavanceerde functies zoals nachtzicht, bewegingsdetectie en de mogelijkheid om video's op te nemen op een TF-kaart. Ik bied een goede beeldkwaliteit en ben gemakkelijk te gebruiken. Hoewel ik enkele beperkingen heb, zoals een beperkte batterijduur, zijn mijn sterke punten zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. BP® Spy Camera Pen Verborgen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BP® Spy Camera Pen Verborgen

 • list plusDiscreet foto's en video's maken
 • list plusUitstekende beeld- en videokwaliteit
 • list plusFunctioneert als een echte pen

Nadelen BP® Spy Camera Pen Verborgen

 • list plusKorte accuduur

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
8.84
Ik ben super enthousiast om je kennis te laten maken met de BP ® Spy Camera Pen! Dit geweldige apparaat stelt je in staat om discreet foto's en video's te maken. Hoe cool is dat?!

Met deze pen kun je ongemerkt beelden vastleggen, terwijl iedereen denkt dat je gewoon aan het schrijven bent. De pen heeft een slim ontwerp en zelfs het inktpatroon is vervangbaar. Niemand zal ook maar vermoeden dat er een verborgen camera in deze pen zit!

Een van de beste eigenschappen van de BP Spy Camera Pen is de geweldige beeld- en videokwaliteit. Met een resolutie van 1080P maakt deze pen haarscherpe en duidelijke beelden. En raad eens? Je kunt al je foto's en video's opslaan op een SD-kaart van 32GB! Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt voor al je opnames. Bovendien heeft de pen een breed gezichtsveld van 155 graden, waardoor je een groot gebied kunt vastleggen.

Het gebruik van de BP Spy Camera Pen is super eenvoudig en intuïtief. Met een simpele druk op de knop aan de bovenkant van de pen start je de opname. En als je een foto wilt maken, hoef je alleen maar twee keer op de knop te drukken. De batterij van de pen gaat maar liefst 150 minuten mee, dus je hebt ruim voldoende tijd om je opnames te maken.

Wat deze pen echt uniek maakt, is het feit dat het ook daadwerkelijk een pen is. Je kunt er echt mee schrijven! Dit maakt het nog moeilijker voor anderen om te vermoeden dat er een verborgen camera in zit. Ideaal als je gesprekken wilt opnemen zonder dat iemand het doorheeft.

De BP Spy Camera Pen is perfect voor allerlei situaties. Of je nu stiekem gesprekken wilt opnemen, foto's wilt maken op plaatsen waar dat eigenlijk niet mag, of gewoon wilt pronken met een cool gadget, deze pen is de perfecte keuze. Hij is ook ideaal voor mensen die niet zo handig zijn met technologie, want hij is super makkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een Nederlandse handleiding.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn vooral te spreken over de geweldige kwaliteit van de opnames en het gebruiksgemak. Sommige gebruikers merken op dat de batterijduur kort is, maar over het algemeen zijn ze erg tevreden met hun aankoop.

Dus, al met al is de BP Spy Camera Pen een geweldig product met veel handige functies. Hij biedt uitstekende beeld- en videokwaliteit, is super makkelijk te gebruiken en heeft een onopvallend ontwerp. Ja, de batterijduur zou iets langer kunnen zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Als je op zoek bent naar een verborgen camera, dan is deze pen zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Trend Goods Verborgen Spy Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trend Goods Verborgen Spy Camera

 • list plusMogelijkheid om beelden in Full HD 1080P kwaliteit op te nemen
 • list plusUitgerust met nachtzicht voor duidelijke beelden in het donker
 • list plusBewegingssensor bespaart opslagruimte en legt belangrijke gebeurtenissen vast

Nadelen Trend Goods Verborgen Spy Camera

 • list plusResolutie van beelden kan variëren afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.46
De Verborgen Spy Camera Adapter - Wifi met App - USB Oplader - Spionage Camera - Beveiligingscamera FULL HD 1080P - Incl. 64GB Micro SD kaart - Nachtzicht - Bewegingssensor is mijn absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een discreet en effectief beveiligingssysteem. Dit apparaat doet zich voor als een gewone oplader, maar heeft stiekem een verborgen camera waarmee ik onopgemerkt beelden kan opnemen.

Het belangrijkste kenmerk van deze camera is dat hij beelden opneemt in Full HD 1080P kwaliteit. Hierdoor krijg ik heldere en gedetailleerde beelden, zodat ik geen enkel detail mis. Daarnaast heeft de camera ook nachtzicht, zodat ik zelfs in het donker duidelijke beelden kan opnemen. Het nachtzicht heeft een bereik van 4 tot 6 meter.

Wat ik ook super handig vind aan deze camera is de bewegingssensor. Hiermee kan ik instellen dat de camera alleen begint met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit bespaart opslagruimte en maakt het makkelijker om belangrijke gebeurtenissen vast te leggen.

De Verborgen Spy Camera Adapter wordt geleverd met een 64GB Micro SD kaart, zodat ik meteen aan de slag kan met het opnemen van beelden. Er zit ook een USB-stick bij, waarmee ik de beelden veilig kan opslaan en bewaren op mijn laptop.

Het installeren en gebruiken van de camera is heel eenvoudig. Ik hoef alleen maar de LookCam App te downloaden op mijn smartphone of tablet en de camera te verbinden met mijn wifi-netwerk. Hierdoor kan ik op afstand live beelden bekijken en de opgenomen beelden terugkijken. De app is gratis te downloaden voor iOS, Android en Google Play.

De gebruikers van de Verborgen Spy Camera Adapter zijn over het algemeen erg tevreden met hun aankoop. Ze zijn enthousiast over de goede beeld- en geluidskwaliteit, de makkelijke installatie en de sterke wifi-verbinding. Ook het nachtzicht en de bewegingssensor worden positief genoemd.

Een mogelijke beperking van deze camera is dat de resolutie van de beelden kan variëren, afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Als je een zwakke verbinding hebt, kan het beeld en geluid soms haperen. Daarom raad ik aan om de resolutie aan te passen aan de snelheid van je internet.

Al met al is de Verborgen Spy Camera Adapter een betrouwbare en effectieve keuze voor mensen die op zoek zijn naar een discreet beveiligingssysteem. Met zijn Full HD 1080P beeldkwaliteit, nachtzicht, bewegingssensor en gebruiksvriendelijke app biedt deze camera alles wat je nodig hebt om je huis, kantoor of winkel veilig te houden. 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. PiXXO® IP Spy Camera met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PiXXO® IP Spy Camera met

 • list plusGemakkelijk verbinding maken met meerdere telefoons of tablets via de app
 • list plusMogelijkheid om tot 4 camera's te koppelen en tegelijkertijd op meerdere apparaten te bekijken
 • list plusStabiele 2,4 GHz WiFi-verbinding voor betrouwbare verbinding, zelfs op afstand

Nadelen PiXXO® IP Spy Camera met

 • list plusBatterijduur kan variëren afhankelijk van het gebruik
 • list plusGebruik van een externe lader wordt aanbevolen voor langdurig gebruik

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.95
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
8.92
De PiXXO IP Spy Camera is de perfecte keuze voor jou als je discreet je huis of eigendommen wilt bewaken, of als je gewoon snel een camera wilt installeren zonder gedoe met kabels en montage. Het is een compacte camera met indrukwekkende prestaties en uitgebreide functies. Met de nieuwste chipset en een zeer gevoelige lens maak ik opnames in Full HD kwaliteit met een vloeiende 30fps. Bovendien heb ik een groothoeklens van 170°, dus er ontgaat mij niets.

Een van de beste kenmerken van de PiXXO IP Spy Camera is dat ik gemakkelijk verbinding kan maken met meerdere telefoons of tablets via de bijbehorende app. Opnames bekijken en delen is een fluitje van een cent. Met de meegeleverde 64GB microSD-kaart kun je video's en foto's direct opslaan op je telefoon, tablet of pc. En ik heb zelfs infrarood nachtzicht, dus je hoeft nooit iets te missen, zelfs niet 's avonds of 's nachts.

Wat mij onderscheidt van andere camera's is mijn vermogen om tot 4 camera's te koppelen en ze tegelijkertijd op meerdere apparaten te bekijken. Ideaal als je meerdere ruimtes of locaties wilt bewaken. Bovendien heb ik een eigen AP WiFi hotspot, dus je kunt altijd verbinding maken, zelfs als er geen WiFi beschikbaar is.

Een ander voordeel van mij is mijn stabiele 2,4 GHz WiFi-verbinding. In vergelijking met 5 GHz bied ik een langere afstand en minder hinder van obstakels, zoals muren en plafonds. Hierdoor blijft mijn verbinding betrouwbaar, zelfs op afstand.

Ik ben ook uitgerust met bewegingsdetectie, wat erg handig is voor beveiligingsdoeleinden. Zodra ik beweging detecteer, begin ik direct met opnemen en ontvang je een melding op je telefoon of tablet. Je kunt zelfs aangeven welke zones geactiveerd moeten worden, om ongewenste opnames te voorkomen.

En laten we de lange batterijduur niet vergeten! Met mijn krachtige 900mAh lithium batterij kun je tot wel 180 minuten draadloos filmen. Als je de bewegingsdetectie gebruikt, gaat mijn batterij zelfs nog langer mee, afhankelijk van het aantal gedetecteerde bewegingen. Voor langdurig gebruik raad ik aan om een externe lader aan te sluiten of mij direct op een laptop of pc aan te sluiten.

Je kunt mij eenvoudig bevestigen aan een wand, meubelstuk of ander object met de meegeleverde wandsteun en bevestigingsplaat. Ik ben erg veelzijdig en je kunt mij in elke gewenste stand positioneren.

Kortom, ik ben een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en krachtige bewakingscamera. Met mijn indrukwekkende beeldkwaliteit, uitgebreide functies en gebruiksvriendelijke interface bied ik alles wat je nodig hebt. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat mijn batterijduur kan variëren afhankelijk van het gebruik. Het gebruik van een externe lader wordt aanbevolen voor langdurig gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Spy Cam Verborgen Camera Mini

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spy Cam Verborgen Camera Mini

 • list plusKristalheldere HD-beeldkwaliteit (1080P)
 • list plusWijdse kijkhoek van 150˚
 • list plusMogelijkheid tot real-time beeldmateriaal bekijken via smartphone

Nadelen Spy Cam Verborgen Camera Mini

 • list plusAfhankelijkheid van een micro SD-kaart voor opslag
 • list plusInitiële installatie en configuratie kan enige tijd in beslag nemen

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
7.83
Gebruiksgemak
7.84
Ik ben super enthousiast over de Mini HD Spy Camera! Met zijn kristalheldere HD-beeldkwaliteit (1080P) en een wijdse kijkhoek van 150˚, biedt deze camera ongeëvenaarde discretie. En het beste van alles? Je kunt real-time beeldmateriaal rechtstreeks op je smartphone bekijken, waar je ook bent! Met 24/7 monitoring, bewegingsdetectie en de optie om bewijsmateriaal op te slaan op een SD-kaart, zorgt deze camera voor gemoedsrust en ultieme beveiliging.

De Mini HD Spy Camera is ontworpen voor verborgen bewaking met zijn onopvallende design. Met een lenshoek van 150˚ en een videoformaat van 1080P, is deze camera ideaal voor het vastleggen van heldere beelden. En het is draadloos en eenvoudig te installeren - perfect voor zowel dag- als nachtbewaking.

Deze camera biedt ook de mogelijkheid van remote viewing, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot live beeldmateriaal. Met een compact formaat van 38*30*30mm en een zwarte kleur, past deze camera discreet in elke omgeving.

De Mini HD Spy Camera is geweldig voor thuisbeveiliging en biedt een uitstekende oplossing om je bezittingen en dierbaren te beschermen. Met geavanceerde technologie, hoge beeldkwaliteit en uitgebreide functionaliteit is deze camera een krachtige keuze voor elke bewakingsbehoefte.

Hoewel de Mini HD Spy Camera een indrukwekkende reeks functies biedt, zijn er enkele overwegingen. Het opslaan van beeldmateriaal op een micro SD-kaart kan beperkend zijn voor gebruikers die continue opname nodig hebben zonder regelmatige data-overdracht. Ook kan de initiële installatie en configuratie voor sommige gebruikers enige tijd in beslag nemen. Desalniettemin, door zijn discrete ontwerp, uitgebreide functionaliteit en hoogwaardige beeldkwaliteit, blijft de Mini HD Spy Camera een krachtige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare bewakingsoplossing.

In vergelijking met andere bewakingscamera's biedt de Mini HD Spy Camera een unieke combinatie van onopvallend design, draadloze connectiviteit en uitgebreide functionaliteit. Met zijn wijdse kijkhoek, kristalheldere beeldkwaliteit en draadloze mogelijkheden, onderscheidt deze camera zich als een krachtige optie voor thuis- en kantoorbewaking.📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Spy Camera 1080P Full HD

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spy Camera 1080P Full HD

 • list plusCompact formaat voor discretie en draagbaarheid
 • list plus1080P full HD video-opnames met audio en infrarood-nachtzicht
 • list plusBewegingsdetectiewaarschuwing en ondersteuning voor meerdere apparaten

Nadelen Spy Camera 1080P Full HD

 • list plusBeperkte batterijduur van 180 minuten draadloze opnametijd

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.92
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
7.59
Ik ben verheugd om de Gadgetplace Spy Camera 1080P Full HD met WIFI en Nightvision aan te kondigen, een revolutionaire toevoeging aan de beveiligingscamera markt. Met zijn superkleine formaat van slechts 3x3 cm is deze camera perfect voor draagbaarheid en discretie. Dankzij de 150° groothoeklens en 1080P full HD video-opnames met audio, biedt deze camera heldere beeldkwaliteit, zelfs in het donker van de nacht dankzij het infrarood-nachtzicht zonder oplichtende lampjes.

Dankzij de ingebouwde batterij met een capaciteit van 500 mAh, kunt u 24/7 continu opnames maken, met ongeveer 180 minuten draadloze opnametijd na volledig opladen. En het beste is, de camera ondersteunt opnames tijdens het opladen, zodat u nooit meer iets belangrijks hoeft te missen. Met opslagmogelijkheden op een meegeleverde 32GB micro SD kaart (uitbreidbaar tot 128GB), lokaal op de app of in de Cloud, biedt deze camera veelzijdige opties voor opslag.

Een unieke eigenschap van de Gadgetplace Spy Camera is de bewegingsdetectiewaarschuwing, die potentiële gevaarlijke acties en geluiden nauwkeurig identificeert en direct naar uw mobiele telefoon stuurt. Dit zorgt voor gemoedsrust wanneer u weg bent. Daarnaast ondersteunt de camera meerdere mobiele telefoons/computers tegelijkertijd, zodat meerdere personen toegang hebben tot de beelden.

De installatie van de camera wordt ondersteund door een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en handige tips, zodat u snel aan de slag kunt. Met gratis verzending en een kosteloze 30 dagen retour garantie, biedt de Gadgetplace Spy Camera een risicovrije ervaring.

Hoewel de Gadgetplace Spy Camera indrukwekkende functies en voordelen biedt, zijn er enkele potentiële beperkingen die u moet overwegen. De 180 minuten draadloze opnametijd kan voor sommige gebruikers beperkt zijn, vooral in situaties waar continu toezicht vereist is. Bovendien kan de beperkte batterijduur van invloed zijn op het gebruik in langdurige bewakingsscenario's.

In vergelijking met andere spycams op de markt onderscheidt de Gadgetplace Spy Camera zich door zijn compacte formaat, 1080P full HD video-opnames, uitgebreide opslagmogelijkheden, en bewegingsdetectiewaarschuwingen. Deze eigenschappen maken het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een discrete beveiligingsoplossing met geavanceerde functies.

Kortom, de Gadgetplace Spy Camera 1080P Full HD met WIFI en Nightvision is een krachtige en geavanceerde beveiligingscamera die uitblinkt in draagbaarheid, beeldkwaliteit en opnamemogelijkheden. Met zijn compacte formaat en geavanceerde functies biedt het een uitstekende oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en discrete beveiligingsoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. DreamGoodsAR DreamGoods Spycam Verborgen Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DreamGoodsAR DreamGoods Spycam Verborgen Camera

 • list plusDiscrete monitoring
 • list plusHoge resolutie video-opnamen
 • list plusBewegingssensor voor relevante gebeurtenissen

Nadelen DreamGoodsAR DreamGoods Spycam Verborgen Camera

 • list plusGeen

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
7.23
Gebruiksgemak
7.73
Als je op zoek bent naar een product dat jou controle en beveiliging biedt, waar je ook bent, dan is de DreamGoods Spycam de perfecte oplossing voor jou. Of je nu je huis wilt beveiligen, je kantoor in de gaten wilt houden of speciale momenten wilt vastleggen, deze spycam is veelzijdig en betrouwbaar.

Een van de beste eigenschappen van de DreamGoods Spycam is dat het onopvallend is. Het ontwerp van de spycam zorgt ervoor dat het perfect in elke omgeving past. Het lijkt op een alledaags voorwerp, waardoor het ideaal is voor verborgen surveillance. Niemand zal vermoeden dat dit voorwerp eigenlijk een camera is.

Een andere geweldige eigenschap van deze spycam is de hoge resolutie. Met deze camera kun je scherpe en duidelijke video-opnamen maken in hoge resolutie, zodat geen enkel detail verloren gaat. Dit is vooral belangrijk als je belangrijke momenten wilt vastleggen of als je bewijsmateriaal nodig hebt.

De DreamGoods Spycam is ook uitgerust met een bewegingssensor. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, activeert de sensor de camera, waardoor je alleen relevante gebeurtenissen vastlegt en de batterij bespaart. Dit is erg handig als je langdurig wilt monitoren zonder constant op te laden.

Wat betreft de batterijduur, hoef je je geen zorgen te maken. De spycam wordt gevoed door een krachtige batterij met een lange levensduur. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van de camera zonder constant op te laden.

De DreamGoods Spycam is ook erg gemakkelijk in gebruik. Je hoeft geen ingewikkelde installatie te doen. Zet de camera gewoon aan en begin met opnemen. Dit maakt het product erg gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen die niet zo technisch zijn.

Een ander voordeel van de DreamGoods Spycam is de veelzijdigheid. Of je nu je huis wilt beveiligen, belangrijke momenten wilt vastleggen of gewoon iets speciaals wilt opnemen, deze spycam is geschikt voor verschillende situaties. We bieden een 100% tevredenheidsgarantie, dus als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het binnen 30 dagen retourneren en je geld terugkrijgen.

Onze gebruikers zijn erg tevreden over de DreamGoods Spycam. Ze prijzen de uitstekende kwaliteit van de opnames en het gemak van het bekijken ervan. Daarnaast wordt het feit dat de camera onopvallend is genoemd als een groot pluspunt. Geen van onze gebruikers heeft negatieve opmerkingen over het product.

Al met al is de DreamGoods Spycam een uitstekende keuze voor wie controle en beveiliging zoekt. Met zijn onopvallende design, hoge resolutie, bewegingssensor, lange batterijduur en gebruiksvriendelijkheid biedt deze spycam alles wat je nodig hebt. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Heuts Goods Spy Camera Adapter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Heuts Goods Spy Camera Adapter

 • list plusOnopvallend ontwerp voor verborgen observatie
 • list plusHoge resolutie videobeelden in 1080p HD-kwaliteit
 • list plusBewegingsdetectie, wifi-connectiviteit, geluidsopname, nachtzicht, en ruime geheugenkaartondersteuning

Nadelen Heuts Goods Spy Camera Adapter

 • list plusGebruik kan beperkt worden door lokale wetten en voorschriften

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.94
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.83
Ik ben verheugd om de Heuts Goods Spy Camera Adapter te introduceren, de ultieme tool voor geheime observatie. Met zijn onopvallende ontwerp past het perfect in elke omgeving, ideaal voor professionals, beveiligingsdoeleinden of voor iedereen die discreet informatie wil verzamelen. Met zijn hoogwaardige videobeelden in 1080p HD-kwaliteit en geïntegreerde camera, kan de adapter belangrijke momenten vastleggen zonder verdachte camera's of apparatuur in het zicht.

Dankzij de ingebouwde bewegingsdetectietechnologie begint de adapter automatisch met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd, waardoor je opslagruimte bespaart en geen belangrijke momenten mist. Het kan zelfs audio opnemen, ideaal voor het vastleggen van gesprekken en omgevingsgeluiden. En met de mogelijkheid om verbinding te maken met wifi, kun je live videostreaming bekijken vanaf je smartphone of computer, waar je ook bent.

Het toegevoegde nachtzicht zorgt ervoor dat de adapter zelfs in situaties met weinig licht heldere beelden kan vastleggen. En met ondersteuning voor microSD-kaarten tot 128GB, is er voldoende ruimte om alle opnames op te slaan. Of je nu je huis wilt beveiligen, bewijsmateriaal wilt verzamelen voor persoonlijke veiligheid of gewoon een oogje wilt houden op je eigendommen, de Heuts Goods Spy Camera Adapter biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor verborgen observatie.

Met zijn naadloze en onopvallende ontwerp, onderscheidt de Heuts Goods Spy Camera Adapter zich door zijn hoogwaardige videokwaliteit, bewegingsdetectie, wifi-connectiviteit, geluidsopname, nachtzicht en ruime geheugenkaartondersteuning. Het biedt een complete oplossing voor geheime observatiebehoeften, waardoor gebruikers controle hebben zonder dat anderen het doorhebben.

Hoewel de Heuts Goods Spy Camera Adapter veel voordelen biedt, moeten gebruikers zich bewust zijn van lokale wetten en voorschriften met betrekking tot privacy en surveillance. Het is belangrijk om verantwoordelijk gebruik van dergelijke apparaten te waarborgen.

In het kort, de Heuts Goods Spy Camera Adapter is een krachtige en veelzijdige tool voor geheime observatie, met een reeks geavanceerde functies die het onderscheiden van zijn concurrenten. Met zijn discrete ontwerp, hoge resolutie opnamen en geavanceerde technologieën, biedt het een complete oplossing voor geheime surveillancebehoeften. 🕵️‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Spycams. Er zijn namelijk 2371 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!