Bestenu

Wat is de beste spycam van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede spycam is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste spycam van 2023? Na het analyseren van 132 spycams kwam de Mini camera Verborgen camera Spy zwart als beste getest uit onze spycam-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de spycams, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 spycams-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame spycam-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste spycams

1Score: 9.7
Mini camera Verborgen camera Spy zwart
Beste Spycam voor thuisgebruik
Mini camera Verborgen camera Spy zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart
Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart
KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie
Beste Spycam voor persoonlijke veiligheid
Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Nuvance Mini Spy Camera met zwart
Nuvance Mini Spy Camera met zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart
Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Housetrack Mini Camera 1080p Spy zwart
Housetrack Mini Camera 1080p Spy zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Spycam Verborgen camera Beveiligingscamera zwart
Spycam Verborgen camera Beveiligingscamera zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart
WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
TravX® Mini camera Verborgen camera zwart
Beste Spycam voor zakelijk gebruik
TravX® Mini camera Verborgen camera zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Spycam Koopgids

Met de beste spycam maak je op discrete wijze opnames van potentiële inbrekers, vandalen of andere ongewenste indringers: zo bescherm je je eigendommen! Als je op zoek bent naar een manier om je huis, kantoor of andere locatie te beveiligen, dan is dit dé oplossing.

Wat is een spycam?

Een spycam is een kleine (draagbare camera) die ontworpen is om onopgemerkt te blijven. Spycams zijn vooral geschikt voor voor surveillance of beveiligingsdoeleinden. 

Spycams zijn controversieel vanwege de potentiële inbreuk op de privacy en de mogelijkheid van misbruik. 

Het gebruik van spycams zonder toestemming van de betrokkenen is meestal illegaal en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging en civiele rechtszaken. Let daarom goed op wat wel mag en wat niet mag volgens de wet.

Hoe werkt een spycam?

Een spycam werkt door middel van eenkleine camera die doorgaans verborgen is in een object, zoals een klok, pen of ander voorwerp. Het komt ook voor dat het niet verborgen zit in een object, maar een opzichzelfstaande camera is. Deze is zeer onopvallend en makkelijk ergens te verbergen.

De camera werkt meestal in combinatie met een kleine batterij en een microSD-kaart die de opnames opslaat.

Sommige spycams bedien je met een afstandsbediening. Andere stel je in om op bepaalde tijden op te nemen. Er bestaan ook spycams met bewegingsdetectie die automatisch opnemen wanneer die beweging detecteert.

Aankoopcriteria

Als je overweegt om een spycam te kopen, zijn er verschillende belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Verborgenheid: controleer of je de spycam onopvallend en verborgen kan plaatsen. Een spycam die te groot of opvallend is, is niet effectief als het doel is om onopgemerkt opnames te maken.
 • Beeld- en geluidskwaliteit: zorg ervoor dat de spycam een hoge beeld- en geluidskwaliteit heeft om de opgenomen beelden duidelijk te kunnen zien en horen.
 • Opslagcapaciteit: controleer de opslagcapaciteit van de spycam. Zorg ervoor dat de spycam voldoende opslagruimte heeft om de gewenste opnames op te slaan.
 • Batterijduur: controleer de batterijduur van de spycam om ervoor te zorgen dat deze lang genoeg meegaat om de gewenste opnames te maken.
 • Legale beperkingen: houd er rekening mee dat het gebruik van spycams beperkt kan zijn door wet- en regelgeving. Controleer de wetten om ervoor te zorgen dat je de spycam op een legale manier gebruikt.

Opslagcapaciteit

De benodigde opslagcapaciteit voor een spycam hangt af van de lengte en kwaliteit van de opnames die je wilt maken. Over het algemeen is het aan te raden om een spycam te kiezen met een opslagcapaciteit vanten minste 16 GB.

Dit is voldoende om enkele uren aan hoge kwaliteit video-opnames op te slaan, afhankelijk van de resolutie en andere instellingen.

Als je van plan bent om langere opnames te maken, bijvoorbeeld voor bewaking van een locatie, overweeg dan om een spycam te kiezen met een grotere opslagcapaciteit, zoals 32 GB of meer.

Het regelmatig overzetten van de opgenomen beelden naar een computer of ander apparaat met voldoende opslagruimte, helpt om de spycam in staat te stellen om meer opnames te maken zonder dat de opslagcapaciteit vol raakt.

Megapixels

Het aantal megapixel is een belangrijke factor bij het kiezen van een spycam, omdat dit bepaalt hoe scherp en gedetailleerd de beelden zijn. 

Over het algemeen is het aan te raden om te kiezen voor een spycam met een resolutie van ten minste 720p of 1080p, wat bij spycams overeenkomt met respectievelijk 1 of 2 megapixels.

Als je op zoek bent naar een hogere beeldkwaliteit, overweeg dan om een spycam te kiezen met een hogere resolutie, zoals 4K. De camera heeft dan ook meer megapixels.

Het is belangrijk om te onthouden dat een hogere resolutie ook meer opslagruimte en verwerkingskracht vereist en dat de beeldkwaliteit kan afnemen bij weinig licht.

Naast de megapixelwaarde zijn er ook andere factoren die van invloed zijn op de beeldkwaliteit, zoals de beeldsensor, lens en beeldstabilisatie. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de algehele beeldkwaliteit en niet alleen naar het aantal megapixel bij het kiezen van een spycam.

Waar plaats je een spycam?

De plaatsing van een spycam hangt af van het doel waarvoor je deze wilt gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het plaatsen van een spycam:

 • Plaats de spycam op een strategische locatie waar je de gewenste actie of activiteit kan vastleggen.
 • Zorg ervoor dat de spycam onopvallend en verborgen is, zodat mensen deze niet opmerken.
 • Overweeg het gebruik van voorwerpen die al aanwezig zijnin de omgeving om de spycam in te verbergen, zoals een klok, pen of een lichtschakelaar.
 • Positioneer de spycam op de juiste hoogte en kijkhoek om de gewenste actie vast te leggen.
 • Zorg ervoor er geen obstakels zijn die de spycam blokkeren zoals muren, meubels of andere objecten.
 • Overweeg het gebruik van meerdere spycams op verschillende locaties om een completer beeld te krijgen van de gewenste activiteit.
 • Zorg ervoor dat je dewet niet overtreedt.

Is het gebruiken van een spycam strafbaar?

In Nederland is het gebruik van spycams gereguleerd door verschillende wetten en regels, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Deze wetten bepalen dat het gebruik van spycams alleen is toegestaan ​​als dit noodzakelijk is voor specifieke doeleinden, zoals beveiliging of bewaking, en als er rekening wordt gehouden met de privacy van andere personen.

Als je een spycam wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. Je bent verplicht om eenlegitieme reden te hebben om de spycam te gebruiken, zoals beveiliging of bewaking.
 2. Je moet de spycam op een rechtmatige, transparante en proportionele manier gebruiken en ervoor zorgen dat je de privacy van andere personen niet schendt.
 3. Je dient de personen die je filmt op de hoogte te stellen van het feit dat er een spycam aanwezig is en waarom je deze gebruikt.
 4. Zorg voor beveiliging van de opgenomen beelden en deel de beelden niet met anderen, tenzij dit noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de spycam is gebruikt.

Als je niet voldoet aan deze voorwaarden, is mogelijk dat het gebruik van een spycam wordt beschouwd als een inbreuk op de privacy en kan dit leiden tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid.

hero illustration

Hoe testen we spycams?

Om de beste spycam te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze spycam-test hebben we 132 spycams vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze spycam-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze spycam-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen spycam-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte spycam in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 132 spycams te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste spycams op een rijtje

1. Beste Spycam voor thuisgebruik: Mini camera Verborgen camera Spy zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini camera Verborgen camera Spy zwart

 • list plusDeze spycam heeft een kleine formaat, waardoor het makkelijk te verstoppen is.
 • list plusDeze spycam heeft een goede beeldkwaliteit, wat betekent dat je duidelijke beelden krijgt.
 • list plusEen ander voordeel van deze spycam is dat hij nachtzicht heeft, waardoor je ook in het donker scherpe beelden krijgt.

Nadelen Mini camera Verborgen camera Spy zwart

 • list plusDeze spycam heeft krachtige wifi nodig om goed te werken.
 • list plusDeze spycam heeft geen waterdichte functie.
 • list plusDeze spycam heeft geen geluidsopname functie.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.2

Wil je een oogje in het zeil houden in bepaalde ruimtes in je huis? Dan is de Mini camera Verborgen camera Spy zwart perfect voor jou! Deze verborgen camera is draadloos en kan worden bediend met een app. Zo kun je makkelijk je huisdieren of kinderen in de gaten houden. De camera heeft een geweldige beeldkwaliteit en nachtvisie, waardoor je ook 's nachts scherpe beelden kunt bekijken. Daarnaast beschikt deze mini camera over een bewegingssensor waardoor je altijd op de hoogte blijft van bewegingen in de ruimte.

Wat deze Spycam uniek maakt, is dat hij beschikt over een alarm-functie en geavanceerde nachtvisie. Hierdoor kun je altijd op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de ruimte waar je de camera hebt geplaatst. De camera heeft ook een SD-ingang om beeldmateriaal op te slaan. Verder is de camera makkelijk te installeren en te gebruiken met de bijbehorende app.

De Mini camera Verborgen camera Spy zwart is makkelijk op te laden met een USB-kabel en heeft een compact formaat van 4x4x4 cm. De camera heeft een aantal megapixels van 720 en vereist wifi om te kunnen functioneren.

De beste situatie om deze Spycam te gebruiken is bijvoorbeeld als je op vakantie bent en toch een oogje in het zeil wilt houden in je huis. Een ander voordeel is dat de camera makkelijk te verbergen is in je huis. Een nadeel kan zijn dat de camera alleen werkt als er een wifi-verbinding is.

Al met al is de Mini camera Verborgen camera Spy zwart een handige en betrouwbare spioncamera die je helpt om een oogje in het zeil te houden in bepaalde ruimtes in je huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

 • list plusHet is een klein en discreet apparaat, waardoor het makkelijk te verbergen is.
 • list plusHet heeft een goed beeld, duidelijk geluid en een prima apparaat.
 • list plusHet is handig in gebruik en heeft een goede opname.

Nadelen Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

 • list plusDeze spycam voldoet helaas niet aan verwachtingen.
 • list plusDe kwaliteit van deze spycam is slecht.
 • list plusDeze spycam is niet gebruiksvriendelijk.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een Spycam die je onopgemerkt kunt gebruiken? Dan is de Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart van URGOODS iets voor jou. Deze pen is namelijk niet alleen een schrijfgerei, maar heeft ook een ingebouwde camera waarmee je in Full HD kunt filmen en fotograferen. De resolutie van 1920x1080 pixels en de frame rate van 60 frames per seconde zorgen voor haarscherpe beelden. Bovendien kun je de camera gemakkelijk verbergen met het klepje voor de lens.

De pen heeft een opnameduur van 150 minuten en kan worden opgeladen via USB. Het is heel simpel om de camera te bedienen. Je hoeft alleen maar 2-3 seconden op de knop aan de bovenkant te klikken om te beginnen met filmen. Als je de knop daarna één keer indrukt, stopt de opname. Je kunt de pen bijvoorbeeld gebruiken om informatie te vergaren of om je eigendommen te bewaken.

Wat deze Spy Camera Pen onderscheidt van andere producten is dat je de camera heel gemakkelijk kunt verbergen. Daarnaast is de opnamekwaliteit erg hoog en is het gebruiksgemak groot. Het enige nadeel is dat de pen niet draadloos is en dat je de USB-kabel moet gebruiken om de beelden te bekijken.

Al met al is de Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart een prima keuze voor wie een Spycam wil gebruiken. Het product is gemakkelijk in gebruik en de beeldkwaliteit is uitstekend. Het enige nadeel is dat je een USB-kabel moet gebruiken om de beelden te bekijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

 • list plusHet voordeel van deze spycam is dat het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusDe kleur van de spycam komt overeen met de afbeelding.
 • list plusDe spycam is gebruiksvriendelijk.

Nadelen KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

 • list plusDe spycam voldoet niet aan alle verwachtingen.
 • list plusDe spycam is niet geschikt als dashcam.
 • list plusTot slot is de klantenservice niet goed..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

De kleinste consumentencamera van Nederland, een spycam met indrukwekkende resultaten voor zijn afmetingen! Ben jij op zoek naar een compacte mini spy camera die perfecte kwaliteit levert? Dit is de KUUS. C1! De grootte van deze action camera is slechts 2,3 x 2,3 x 2,3 cm. Deze mini camera heeft een ingebouwde lens welke een beeldhoek heeft van 140 graden. Dit heeft als voordeel dat deze mini spy cam een breed beeld opneemt zonder vervorming. Wanneer volledig opgeladen kun je beeld opnemen in Full HD 1080P met 30 FPS (beelden per seconde). Dit houdt de camera 100 minuten lang vol. De mini camera wordt geleverd met een 32GB Micro SD geheugenkaart. Mini spy camera De KUUS.® mini spy camera is onze kleine krachtpatser. Hij is iets groter dan een dobbelsteen, maar maakt videobeelden en foto's in 720P of 1080P, superscherp dus! De camera maakt zelfs geluidsopnamen. Omdat de camera zo klein is kun je deze eenvoudig verbergen. Er branden geen lichtjes tijdens het filmen waardoor deze ook verborgen blijft. De camera heeft een kijkhoek van maar liefst 140 graden, wat resulteert in een breed zichtveld van de ruimte. Batterij De camera wordt geleverd met een ingebouwde accu waarmee je tot wel 100 minuten kunt filmen. Hierdoor is de camera ook uitermate geschikt als mini action cam! Om de accutijd te vergroten, kun je gebruikmaken van een externe energiebron zoals een powerbank of usb oplader. Actioncam De bijgeleverde houder kun je gebruiken om de camera te bevestigen aan een muur, helm, kleding of je fiets, waardoor je de tofste actiemomenten kunt vastleggen. De camera wordt geleverd met een hoge kwaliteit 32GB geheugenkaart zodat alle video's en foto's meteen kunnen worden opgeslagen. Als de kaart vol is, verwijdert de KUUS. camera automatisch de oudste bestanden zodat hij kan blijven filmen. De camera werkt maximaal met een 32GB kaart, daarom leveren we deze erbij. Mini beveiligingscamera Doordat de camera slechts 2,3 x 2,3 x 2,3 cm klein is, is deze bijna niet te zien. Ongewenste gasten kunnen op deze manier gemakkelijk worden vastgelegd. De analoge mini beveiligingscamera van KUUS.® heeft ingebouwde bewegingsdetectie waardoor deze begint te filmen als er beweging is gedetecteerd. De camera werkt zonder wifi en bestanden worden opgeslagen op een (meegeleverde) SD kaart. Oude bestanden worden overschreven als de SD kaart vol zit. Zo ben je er zeker van dat je altijd kunt filmen, ook zonder internetverbinding. Drone camera De mini camera is slechts 21 gram zwaar, waardoor deze ook uitermate goed te gebruiken is als Drone camera! Eenvoudig te bevestigen door middel van meegeleverde clip. Je kunt hem ook vastmaken aan een afstand bestuurbare auto of aan de riem van jouw huisdier. Nightview en bewegingsdetectie Door de nightmodus kun je de camera ook in ruimtes gebruiken waar weinig licht is. De camera functioneert niet in een volledig duistere kamer, er moet wel sfeerverlichting zijn. Zo is deze camera dus ook als beveiligingscamera geschikt. Door gebruik te maken van de ingebouwde bewegingsdetectie gaat de camera alleen filmen als er een beweging wordt gedetecteerd. Deze functie werkt perfect en staat duidelijk beschreven in de Nederlandse handleiding. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Beelden zijn veilig Met de meegeleverde USB-videokabel kunnen videobeelden eenvoudig worden afgespeeld op een computer of laptop. Er is geen app, de film- en fotobestanden worden veilig opgeslagen op de SD kaart (meegeleverd). Specificaties: Video formaat 1920 x 1080P, 1280 x 720P Beeldresolutie 12MP (4032 x 3024) Beeldverhouding 4: 3 Bewegingsdetectie Slechts 21 gram. Daardoor ideaal als bevestiging op drone of bestuurbare auto Ondersteuningssysteem voor Windows, Mac OS, Linux Batterijcapaciteit 200mAh Werktijd ongeveer 100 minuten bij 1080P 30fps Laadtijd ongeveer 2 - 3 uur Laadspanning DC 5V Interface type Mini 8 pin USB Kabellengte 60cm Alle KUUS. camera’s worden discreet en anoniem verzonden Product wordt geleverd met: 1 x Mini Spy Camera Full HD 1080P 1 x 32 GB geheugenkaart 1 x USB / TV-uitgang 2-in-1 kabel 1 x Wandbeugel 1 x Clip 1 x Gebruikershandleiding (Papier of in videohandleiding Nederlands, Duits, Frans en Engels) Copyright © Deze beschrijving is vervaardigd door KUUS. en mag niet worden gekopieerd / of op wat voor wijze dan ook worden ingezet voor andere commerciële doeleinden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Spycam voor persoonlijke veiligheid: Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een Spycam die je gemakkelijk kunt plaatsen op elke locatie en in elke ruimte? Dan is de Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie de ideale keuze voor jou! Deze mini camera heeft een indrukwekkende beeldkwaliteit en legt scherpe beelden vast. Bovendien is hij slechts 2,5 x 2,5 x 2,5 cm groot, waardoor hij gemakkelijk te verbergen is.

Een van de grootste voordelen van deze Spycam is dat je de live beelden kunt bekijken via een smartphone of tablet in de app. Maar ook achteraf kun je de beelden bekijken via een sd kaart. De camera schakelt automatisch over van dagmodus naar nightvision zodat je ook 's avonds goed beeld hebt! De camera beschikt ook over een magneet voor wandmontage en blijft werken tijdens het opladen. Bovendien gaat de batterij maar liefst 3 dagen mee voor gebruik en kun je hem opladen via USB.

Als je deze Spycam gebruikt, kun je op elk moment en van waar dan ook ter wereld observeren wat de camera ziet en onopgemerkt situaties op verschillende plaatsen vastleggen. Dankzij de gratis en gebruiksvriendelijke applicatie beheer je alle camera-instellingen, bekijk je opnames, en luister je naar gesprekken. De camera heeft een kijkhoek van 150° in FullHD-kwaliteit en kan zelfs in een kleine kamer veel details vastleggen.

Wat deze Spycam onderscheidt van andere producten is de combinatie van gebruiksgemak, beeldkwaliteit en de mogelijkheid om wereldwijd beelden te bekijken. Het enige nadeel is dat je de camera niet kunt gebruiken zonder wifi. Maar als je op zoek bent naar een Spycam die gemakkelijk te gebruiken is en scherpe beelden vastlegt, dan is de Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie zeker de moeite waard om te overwegen.

Persoonlijk ben ik erg onder de indruk van deze Spycam. Hij is gemakkelijk te gebruiken en de beeldkwaliteit is indrukwekkend. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Spycam met goede kwaliteit en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Nuvance Mini Spy Camera met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nuvance Mini Spy Camera met zwart

 • list plusDoor het compacte formaat van deze spycam is hij makkelijk mee te nemen.
 • list plusMet deze spycam krijg je duidelijke beelden dankzij de sterke beeldkwaliteit.
 • list plusDoor de langer batterijduur van deze spycam kun je langer filmen.

Nadelen Nuvance Mini Spy Camera met zwart

 • list plusDeze spycam heeft geen integraal geheugen, waardoor je een separaat geheugen moet aanschaffen.
 • list plusDeze spycam heeft geen ingebouwde flitser, waardoor je minder licht krijgt.
 • list plusDeze spycam heeft geen integrale microfoon, waardoor je geen geluid krijgt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Ben je benieuwd naar wat er thuis gebeurt terwijl jij weg bent? Onze camera is ontworpen met een verbeterde groothoeklens en een ongeëvenaarde kijkhoek van 150 graden, waardoor je elke hoek van je huis in de gaten kunt houden. Met een beeldresolutie van 1080P Full HD en 25 frames per seconde, kun je rekenen op heldere en scherpe beelden. Bovendien heeft de camera een krachtige ingebouwde lithium batterij die tot wel 180 minuten opname mogelijk maakt zonder dat je hem tussentijds hoeft op te laden. Voordelen van onze spy camera: Extra brede kijkhoek van 150 graden; Beeldresolutie van 1080P Full HD; Tot wel 180 minuten opnemen zonder opladen; Eenvoudig te bedienen met de beschikbare app; Ondersteuning tot wel 128 GB geheugen; De kleinste in zijn soort. Kristalheldere beeldresolutie De verborgen camera is uitgerust met een hoogwaardige groothoeklens met een beeldresolutie van maar liefst 1080P Full HD. Daarnaast beschikt het over een kijkhoek van 150 graden, waardoor niets of niemand aan het oog van de camera ontgaat. Hierdoor is het eveneens uitermate geschikt om zicht te houden op de moeilijk zichtbare hoeken in huis. Nieuwste technologie De spycamera van Nuvance is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie en een ingebouwde sensor, waardoor het bij het opladen van de camera altijd beeld blijft opnemen. Daarnaast worden de beelden automatisch naar het gekoppelde apparaat verzonden, zodat je altijd en overal zicht kan houden op wat er zich in je huis of omgeving afspeelt. Gebruiksduur van 180 minuten De spycam is uitgerust met een krachtige lithium accu, wat resulteert in een maximale opnametijd van maar liefst 180 minuten. Dit in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige groothoeklens zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen en op ieder moment haarscherp beeld ervaart. Compact formaat en licht in gewicht De spycam heeft een totale afmeting van 3 x 3 centimeter en het is tegelijkertijd zeer licht in gewicht, waardoor je het moeiteloos kan opbergen. Het strakke afwerkingsniveau in combinatie met het formaat zorgt ervoor dat je het op een onopvallende wijze op of onder je kleding kan dragen. Verder is het voorzien van een slimme clip, zodat je het eenvoudig op de gewenste plek kan bevestigen. Inhoud van je pakket: 1x Nuvance Spycamera; 1x Wandbevestiging; 1x USB oplaadkabel; 1x Flexibele USB kabel; 1x Resetpinnetje; 1x Bevestigingstape; 1x Nederlands- en Engelstalige handleiding. 100% Tevredenheidsgarantie We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze beveiligingscamera’s. Daarom bieden we jou altijd 100% garantie. Wanneer je niet tevreden bent mag je het product binnen 30 dagen retourneren. Wil je een verborgen camera waarmee je zicht kan houden op je omgeving en huis zonder dat het voorbijgangers of indringers opvalt? Bestel dan direct de Nuvance spycam en creëer een veilig gevoel voor jezelf en dierbaren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

 • list plusEen voordeel van deze spycam is dat het een goede nachtzichtfunctie heeft.
 • list plusHet heeft een snelle processor.
 • list plusHet is klein en lichtgewicht.

Nadelen Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

 • list plusDe handleiding is alleen beschikbaar in het Nederlands.
 • list plusHet heeft geen geïntegreerde wifi-verbinding.
 • list plusVerder heeft het geen bewegingsdetectie.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Met deze spy camera van Vital Quality's® heeft u eindeloos veel voordelen tot uw beschikking. De spy cam beschikt over WIFI, waarmee u altijd en overal de beelden live kunt bekijken! Via de app kunt u eenvoudig de camera beelden laten opslaan op de meegeleverde Sd-kaart met maar liefst 64 GB aan opslag! Kies voor een gewenst tijdsinterval, automatisch onbeperkt opnemen of stel de bewegingssensor in allemaal vanaf je telefoon. Om videobeelden te kunnen opnemen kunt u een de app downloaden in de AppStore, Google Play Store, of Microsoft Store. Laat u verrassen door de vele handige functies. De camera is niet alleen makkelijk te gebruiken, maar u kunt hem ook voor de eindeloos vele doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan uw: Woonkamer monitoren, een gebeurtennis opnemen/terugkijken, dierbare spullen in de gaten houden, carport monitoren, mantelzorg optimaliseren, Babyzorg of voor een van de andere vele toepassingen. EIGENSCHAPPEN -Met een veilig gevoel uw dierbare eigendommen monitoren -1 uur draadloos filmen -In het geheim filmen -Nachtvisie -WiFi verbinding -Altijd en overal toegang -Geïntegreerde microfoon -Instellen van alarmeringssystemen -Bewegingssensor -Plug and play -Compact, klein, en makkelijk te installeren -Set met handige extra’s TECHNISCHE DETAILS • Resolutie: 1080 HD (1920x1080) • WiFi: Ja (ondersteund alleen 2.4G WiFi routers) • Audio: Microfoon • Video: ASF • Kijkhoek: 150˚ • Nachtvisie: Ja (5-8M) • Bewegingssensor: Ja (5-10m) • Software: Mac OS X, Android, iOS • Gecomprimeerd formaat: H.264 • Geheugen voetafdruk: 0.2G/H • Stroom verbruik: 230mAh/H • Stroom verbruik: 240MA/3.7V • Stroomvoorziening: USB • Gewicht: 28.4 gram • Ingebouwde batterij: Ja (1 uur) Wat zit er in de verpakking? 1x Spy camera 2x USB oplaadkabel kort 1x 64GB Sd-kaart + adapter 1x Universele clip 1x Muur aansluiting 2x Magneet onderdelen 1x Nederlandse handleiding Vragen? Vital Quality’s® heeft een breed assortiment maar verkoopt alleen producten met de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat een zo simpel mogelijk proces voor de klant centraal. Als een bestelling eenmaal gedaan is, staat Vital Quality’s® ervoor garant dat deze op tijd geleverd wordt. Zijn er vragen? We staan 24/7 voor u klaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

7. Housetrack Mini Camera 1080p Spy zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een handige en onopvallende verborgen camera? Dan is de Housetrack Mini Camera 1080p Spy zwart een uitstekende keuze. Deze spionagecamera biedt tal van voordelen, waaronder een Full HD 1080p-resolutie, een slim bewegingsdetectiesysteem en een handige muurbevestiging.

Wat deze camera echt bijzonder maakt, is zijn onopvallende formaat. Met afmetingen van slechts 4,2 x 4,2 x 3,2 cm is hij vrijwel onzichtbaar. Dit maakt het gemakkelijk om ongewenste gasten te betrappen en je huis veilig te houden.

Een ander voordeel van de Housetrack Mini Camera is de nachtzichtmodus. Zelfs in slecht verlichte ruimtes blijft deze spionagecamera betrouwbaar, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.

Dankzij het slimme bewegingsdetectiesysteem starten er opnames wanneer verdachte beweging of geluid plaatsvindt. Deze opnames worden vervolgens verwerkt in de app, zodat je direct toegang hebt tot de beelden via je smartphone of tablet.

Het beste van alles is dat deze camera ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Met de meegeleverde muurbevestiging en magneet installeer je hem moeiteloos. En dankzij de Wi-Fi-verbinding kun je de beelden eenvoudig streamen en bekijken op je mobiele apparaat.

Hoewel deze spionagecamera tal van voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen om op te merken. Zo is hij niet oplaadbaar via USB, en is hij afhankelijk van Wi-Fi-verbinding.

Al met al is de Housetrack Mini Camera 1080p Spy zwart een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een handige, onopvallende en gebruiksvriendelijke spionagecamera.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Spycam Verborgen camera Beveiligingscamera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Gebruik de Astroba Mini bewakingscamera voor duidelijke nachtbeelden De Astroba Mini bewakingscamera is voorzien van 6 nachtvisie lampjes. Deze zijn niet te zien in het donker, zodat de bewakingscamera geen licht geeft. De camera kan uiteraard niet alleen ‘s nachts heldere beelden filmen, maar ook overdag. De Astroba Mini bewakingscamera kan een geheugenkaart van maximaal 128GB ondersteunen. De camera wordt geleverd met roterende basis en een USB kabel. Bekijk beelden terug via de mobiele app van de Astroba Mini bewakingscamera Installeer de mobiele app en blijf altijd verbonden met de bewakingscamera. Zo kun je de beelden real-time in de gaten houden, maar je kunt met de app ook beelden terugkrijgen. Je hebt daarnaast ook een optie om foto’s te maken of beelden op te nemen. De Astroba Mini bewakingscamera is ook voorzien van een bewegingssensor en een alarm. Detecteert de camera een geluid of beweging, dan kun je een melding op je telefoon krijgen. Specificaties Merk: Astroba Type: Bewakingscamera Materiaal : Aluminium Gewicht camera : 27 gram Afmetingen cameralens : 3.5cm diameter Beeld resolutie : Full HD 1080P Werktijd batterij : 120 minuten Video formaat : AVI Geheugenkaart :Ondersteuning voor Micro SD-Kaart tot 128GB (niet inbegrepen) Camera bereik : Hoek van 150 graden Nacht visie : Ja - infrarood lampen Visie bereik overdag : 5 meter Nachtvisie bereik : 2 meter Applicatie geschikt voor : Android en iOS Geschikt voor binnen en buiten Afmetingen product : 3.5 x 4.5 x 4.5 cm Kleur: Zwart Inhoud: Wireless Wifi Camera Met Sensor en Nacht Visie (1st.) Magnetische beugel (1st.) USB Kabel (2st.) Instructiehandleiding (1st.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart

 • list plusDeze spycam heeft een goede resolutie.
 • list plusHet heeft een compacte formaat, waardoor het gemakkelijk te verbergen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een verlengde batterij heeft.

Nadelen WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart

 • list plusEen nadeel van deze spycam is dat het geen nachtzicht functie heeft.
 • list plusEen ander nadeel is dat het geen draadloos verbinding heeft.
 • list plusEen ander nadeel is dat het niet intuïtief is.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

De WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart is een handige en krachtige spycam die je gemakkelijk kunt verbergen. Het is moeilijk om te waken tegen illegale elementen, maar met deze spycam is het mogelijk. Dankzij het heldere nachtzicht met groothoek krijg je 's nachts of bij afwezigheid van licht altijd duidelijke beelden zonder wazige pixels. Bovendien beschikt deze spycam over intelligente bewegingsdetectie die abnormale situaties kan detecteren en je hierover via de app op je telefoon op de hoogte kan stellen.

De 1080P HD-lens zorgt voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie en miljoenen pixels. Ook is het mogelijk om de WIFI-hotspot te gebruiken voor opnames. Zodra de camera is ingeschakeld, stuurt het apparaat een WIFI-hotspot met de naam HICAM. Nadat de telefoon is verbonden met deze hotspot, kan de app worden geopend zonder de video te bekijken en kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden gedeeld en bekeken.

Deze spycam is voorzien van een sterke magnetische adsorptie, waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen op allerlei oppervlakken. Bovendien is deze spycam oplaadbaar via USB, wat erg handig is. Het enige nadeel is dat deze spycam niet zo groot is als sommige andere spycams, maar dat maakt hem juist ideaal voor persoonlijk gebruik en thuisgebruik.

Al met al is de WIFI HD Mini Spy Verborgen zwart een krachtige en handige spycam die je altijd kunt gebruiken voor het vastleggen van belangrijke momenten of voor het beveiligen van je huis of kantoor. Zijn compacte formaat en goede kwaliteit maken hem ideaal voor persoonlijk gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Spycam voor zakelijk gebruik: TravX® Mini camera Verborgen camera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TravX® Mini camera Verborgen camera zwart

 • list plusDeze spycam heeft een klein formaat, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDoor de hoge kwaliteit en reliabele prestaties is deze spycam een uitstekende keuze.
 • list plusHet handige ontwerp van deze spycam maakt het eenvoudig om te bedienen.

Nadelen TravX® Mini camera Verborgen camera zwart

 • list plusHet ontbreken van een abonnement betekent dat er aanvullende kosten zijn voor het gebruik van deze spycam.
 • list plusDe begrensde opslagcapaciteit van deze spycam betekent dat er regelmatig foto's en video's verwijderd moeten worden.
 • list plusDeze spycam heeft een beperkte batterijduur, wat betekent dat er regelmatig opgeladen moet worden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.7

De TravX® Mini camera Verborgen camera zwart is een fantastisch product voor iedereen die op zoek is naar een discreet en gemakkelijk te gebruiken spycam. Deze mini camera is perfect voor het bewaken van verschillende ruimtes in je huis, zoals de kamer van je kinderen of je huisdieren. De camera wordt geleverd met een Nederlandse app, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is en je altijd op de hoogte blijft van wat er in je huis gebeurt.

De camera heeft een geweldige beeldkwaliteit en nachtvisie, waardoor je altijd scherpe beelden kunt bekijken, zelfs 's nachts. Daarnaast beschikt de camera over een speciale alert-functie, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er beweging is in de ruimte. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die hun huis willen beveiligen zonder dat dit ten koste gaat van hun privacy en gemak.

De camera is supergeavanceerd en beschikt over twee opnamestanden: Loop en Bewegingsdetectie. Hierdoor kan de camera continu opnemen of zich richten op bepaalde bewegingen die zich in de ruimte voordoen. De camera is ook oplaadbaar via USB, wat zorgt voor extra gemak en draagbaarheid.

Wat deze mini camera echt onderscheidt van andere spycams, is de meegeleverde Nederlandse app en handleiding. Dit maakt het gemakkelijk om de camera te bedienen en te begrijpen, zonder dat je de taalvaardigheid van een expert nodig hebt.

Al met al is de TravX® Mini camera Verborgen camera zwart een geweldig product voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken spycam met geweldige functies en gemak. Het is een perfecte keuze voor mensen die hun huis willen beveiligen zonder dat dit ten koste gaat van hun privacy. Mijn enige nadeel is dat de camera vrij klein is, dus het kan moeilijk zijn om hem te vinden als je hem kwijtraakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van spycams. Er zijn namelijk 132 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!