Wat is de beste spycam van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede spycam is een lastige opdracht. Wat is de beste spycam van 2023? Na het analyseren van 165 spycams kwam de Mini camera Verborgen camera Spy zwart als beste uit onze spycam-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de spycams, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 spycams-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame spycam-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste spycams

1Score: 9.9
Mini camera Verborgen camera Spy zwart
Beste Spycam voor thuisgebruik
Mini camera Verborgen camera Spy zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Imou Versa wit, zwart
Imou Versa wit, zwart
IMOU
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart
Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart
KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart
KUUS.
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie
Beste Spycam voor persoonlijke veiligheid
Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
TechU™ Spycam Geheime Mini Camera zwart , mini rechthoek
TechU™ Spycam Geheime Mini Camera zwart , mini rechthoek
TechU™
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Safe Spy camera Mini camera zwart
Safe Spy camera Mini camera zwart
Safe
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Ezviz C2C Pro Smart Home wit
Ezviz C2C Pro Smart Home wit
Ezviz
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
SuperCam® 32GB SD Verborgen camera Inclusief 32GB Micro SD Kaart Beveiligingscamera
SuperCam® 32GB SD Verborgen camera Inclusief 32GB Micro SD Kaart Be...
SuperCam
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart
Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Spycam Koopgids

Met de beste spycam maak je op discrete wijze opnames van potentiële inbrekers, vandalen of andere ongewenste indringers: zo bescherm je je eigendommen! Als je op zoek bent naar een manier om je huis, kantoor of andere locatie te beveiligen, dan is dit dé oplossing.

Wat is een spycam?

Een spycam is een kleine (draagbare camera) die ontworpen is om onopgemerkt te blijven. Spycams zijn vooral geschikt voor voor surveillance of beveiligingsdoeleinden. 

Spycams zijn controversieel vanwege de potentiële inbreuk op de privacy en de mogelijkheid van misbruik. 

Het gebruik van spycams zonder toestemming van de betrokkenen is meestal illegaal en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging en civiele rechtszaken. Let daarom goed op wat wel mag en wat niet mag volgens de wet.

Hoe werkt een spycam?

Een spycam werkt door middel van eenkleine camera die doorgaans verborgen is in een object, zoals een klok, pen of ander voorwerp. Het komt ook voor dat het niet verborgen zit in een object, maar een opzichzelfstaande camera is. Deze is zeer onopvallend en makkelijk ergens te verbergen.

De camera werkt meestal in combinatie met een kleine batterij en een microSD-kaart die de opnames opslaat.

Sommige spycams bedien je met een afstandsbediening. Andere stel je in om op bepaalde tijden op te nemen. Er bestaan ook spycams met bewegingsdetectie die automatisch opnemen wanneer die beweging detecteert.

Aankoopcriteria

Als je overweegt om een spycam te kopen, zijn er verschillende belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Verborgenheid: controleer of je de spycam onopvallend en verborgen kan plaatsen. Een spycam die te groot of opvallend is, is niet effectief als het doel is om onopgemerkt opnames te maken.
 • Beeld- en geluidskwaliteit: zorg ervoor dat de spycam een hoge beeld- en geluidskwaliteit heeft om de opgenomen beelden duidelijk te kunnen zien en horen.
 • Opslagcapaciteit: controleer de opslagcapaciteit van de spycam. Zorg ervoor dat de spycam voldoende opslagruimte heeft om de gewenste opnames op te slaan.
 • Batterijduur: controleer de batterijduur van de spycam om ervoor te zorgen dat deze lang genoeg meegaat om de gewenste opnames te maken.
 • Legale beperkingen: houd er rekening mee dat het gebruik van spycams beperkt kan zijn door wet- en regelgeving. Controleer de wetten om ervoor te zorgen dat je de spycam op een legale manier gebruikt.

Opslagcapaciteit

De benodigde opslagcapaciteit voor een spycam hangt af van de lengte en kwaliteit van de opnames die je wilt maken. Over het algemeen is het aan te raden om een spycam te kiezen met een opslagcapaciteit vanten minste 16 GB.

Dit is voldoende om enkele uren aan hoge kwaliteit video-opnames op te slaan, afhankelijk van de resolutie en andere instellingen.

Als je van plan bent om langere opnames te maken, bijvoorbeeld voor bewaking van een locatie, overweeg dan om een spycam te kiezen met een grotere opslagcapaciteit, zoals 32 GB of meer.

Het regelmatig overzetten van de opgenomen beelden naar een computer of ander apparaat met voldoende opslagruimte, helpt om de spycam in staat te stellen om meer opnames te maken zonder dat de opslagcapaciteit vol raakt.

Megapixels

Het aantal megapixel is een belangrijke factor bij het kiezen van een spycam, omdat dit bepaalt hoe scherp en gedetailleerd de beelden zijn. 

Over het algemeen is het aan te raden om te kiezen voor een spycam met een resolutie van ten minste 720p of 1080p, wat bij spycams overeenkomt met respectievelijk 1 of 2 megapixels.

Als je op zoek bent naar een hogere beeldkwaliteit, overweeg dan om een spycam te kiezen met een hogere resolutie, zoals 4K. De camera heeft dan ook meer megapixels.

Het is belangrijk om te onthouden dat een hogere resolutie ook meer opslagruimte en verwerkingskracht vereist en dat de beeldkwaliteit kan afnemen bij weinig licht.

Naast de megapixelwaarde zijn er ook andere factoren die van invloed zijn op de beeldkwaliteit, zoals de beeldsensor, lens en beeldstabilisatie. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de algehele beeldkwaliteit en niet alleen naar het aantal megapixel bij het kiezen van een spycam.

Waar plaats je een spycam?

De plaatsing van een spycam hangt af van het doel waarvoor je deze wilt gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het plaatsen van een spycam:

 • Plaats de spycam op een strategische locatie waar je de gewenste actie of activiteit kan vastleggen.
 • Zorg ervoor dat de spycam onopvallend en verborgen is, zodat mensen deze niet opmerken.
 • Overweeg het gebruik van voorwerpen die al aanwezig zijnin de omgeving om de spycam in te verbergen, zoals een klok, pen of een lichtschakelaar.
 • Positioneer de spycam op de juiste hoogte en kijkhoek om de gewenste actie vast te leggen.
 • Zorg ervoor er geen obstakels zijn die de spycam blokkeren zoals muren, meubels of andere objecten.
 • Overweeg het gebruik van meerdere spycams op verschillende locaties om een completer beeld te krijgen van de gewenste activiteit.
 • Zorg ervoor dat je dewet niet overtreedt.

Is het gebruiken van een spycam strafbaar?

In Nederland is het gebruik van spycams gereguleerd door verschillende wetten en regels, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Deze wetten bepalen dat het gebruik van spycams alleen is toegestaan ​​als dit noodzakelijk is voor specifieke doeleinden, zoals beveiliging of bewaking, en als er rekening wordt gehouden met de privacy van andere personen.

Als je een spycam wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. Je bent verplicht om eenlegitieme reden te hebben om de spycam te gebruiken, zoals beveiliging of bewaking.
 2. Je moet de spycam op een rechtmatige, transparante en proportionele manier gebruiken en ervoor zorgen dat je de privacy van andere personen niet schendt.
 3. Je dient de personen die je filmt op de hoogte te stellen van het feit dat er een spycam aanwezig is en waarom je deze gebruikt.
 4. Zorg voor beveiliging van de opgenomen beelden en deel de beelden niet met anderen, tenzij dit noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de spycam is gebruikt.

Als je niet voldoet aan deze voorwaarden, is mogelijk dat het gebruik van een spycam wordt beschouwd als een inbreuk op de privacy en kan dit leiden tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid.

hero illustration

Hoe testen we spycams?

Om de beste spycam te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze spycam-test hebben we 165 spycams geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze spycam-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze spycam-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne spycam-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte spycam in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 165 spycams te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste spycams op een rijtje

1. Beste Spycam voor thuisgebruik: Mini camera Verborgen camera Spy zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini camera Verborgen camera Spy zwart

 • list plusDeze spycam heeft een kleine formaat, waardoor het gemakkelijk te verstoppen is.
 • list plusDeze spycam heeft een uitstekende beeldkwaliteit, wat betekent dat je duidelijke beelden krijgt.
 • list plusEen ander voordeel van deze spycam is dat hij nachtzicht heeft, waardoor je ook in het donker scherpe beelden krijgt.

Nadelen Mini camera Verborgen camera Spy zwart

 • list plusDeze spycam heeft krachtige wifi nodig om goed te werken.
 • list plusEen ander nadeel van deze spycam is dat hij geen waterdichte functie heeft.
 • list plusDeze spycam heeft geen audio-opname functie.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Wil je een oogje in het zeil houden in bepaalde ruimtes in je huis? Dan is de Mini camera Verborgen camera Spy zwart perfect voor jou! Deze verborgen camera is draadloos en kan worden bediend met een app. Zo kun je makkelijk je huisdieren of kinderen in de gaten houden. De camera heeft een geweldige beeldkwaliteit en nachtvisie, waardoor je ook 's nachts scherpe beelden kunt bekijken. Daarnaast beschikt deze mini camera over een bewegingssensor waardoor je altijd op de hoogte blijft van bewegingen in de ruimte.

Wat deze Spycam uniek maakt, is dat hij beschikt over een alarm-functie en geavanceerde nachtvisie. Hierdoor kun je altijd op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de ruimte waar je de camera hebt geplaatst. De camera heeft ook een SD-ingang om beeldmateriaal op te slaan. Verder is de camera makkelijk te installeren en te gebruiken met de bijbehorende app.

De Mini camera Verborgen camera Spy zwart is makkelijk op te laden met een USB-kabel en heeft een compact formaat van 4x4x4 cm. De camera heeft een aantal megapixels van 720 en vereist wifi om te kunnen functioneren.

De beste situatie om deze Spycam te gebruiken is bijvoorbeeld als je op vakantie bent en toch een oogje in het zeil wilt houden in je huis. Een ander voordeel is dat de camera makkelijk te verbergen is in je huis. Een nadeel kan zijn dat de camera alleen werkt als er een wifi-verbinding is.

Al met al is de Mini camera Verborgen camera Spy zwart een handige en betrouwbare spioncamera die je helpt om een oogje in het zeil te houden in bepaalde ruimtes in je huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Imou Versa wit, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

De Imou Versa is een compacte ip-camera voor binnen en voor buiten. Deze bewakingscamera neemt beelden op in Full HD, zo zijn personen die op een afstand van de camera staan ook herkenbaar. De camera heeft een ingebouwde schijnwerper, zo zorg je voor een krachtig licht in je tuin als iemand 's nachts gespot wordt. Dankzij de schijnwerper neemt de camera beelden ook in kleur op als het donker is. Je laat een luid alarm afgaan als er een indringer gesignaleerd wordt, hierdoor jaag je ongenode gasten weg. De camera is geschikt voor binnen en buiten. Je plaatst deze bijvoorbeeld op een standaard, of bevestigt hem aan de muur. Dat doe je met schroeven, een sticker of een magnetische plaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

 • list plusDeze verborgen camera heeft een goede beeldkwaliteit, waardoor het mogelijk is om heldere beelden op te nemen.
 • list plusDeze camera is discreet en kan gemakkelijk worden verborgen, waardoor het ideaal is voor het opnemen van geheime beelden.
 • list plusEen voordeel van deze camera is de handige app waarmee de beelden gemakkelijk kunnen worden bekeken en opgeslagen.

Nadelen Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart

 • list plusEen nadeel van deze camera is dat het niet erg gebruiksvriendelijk is en lastig kan zijn om in te stellen.
 • list plusEen nadeel van deze camera is dat de kwaliteit soms kan tegenvallen, waardoor de beelden niet altijd even scherp zijn.
 • list plusEen nadeel van deze camera is dat de batterijduur kort kan zijn, waardoor het belangrijk is om deze regelmatig op te laden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een Spycam die je onopgemerkt kunt gebruiken? Dan is de Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart van URGOODS iets voor jou. Deze pen is namelijk niet alleen een schrijfgerei, maar heeft ook een ingebouwde camera waarmee je in Full HD kunt filmen en fotograferen. De resolutie van 1920x1080 pixels en de frame rate van 60 frames per seconde zorgen voor haarscherpe beelden. Bovendien kun je de camera gemakkelijk verbergen met het klepje voor de lens.

De pen heeft een opnameduur van 150 minuten en kan worden opgeladen via USB. Het is heel simpel om de camera te bedienen. Je hoeft alleen maar 2-3 seconden op de knop aan de bovenkant te klikken om te beginnen met filmen. Als je de knop daarna één keer indrukt, stopt de opname. Je kunt de pen bijvoorbeeld gebruiken om informatie te vergaren of om je eigendommen te bewaken.

Wat deze Spy Camera Pen onderscheidt van andere producten is dat je de camera heel gemakkelijk kunt verbergen. Daarnaast is de opnamekwaliteit erg hoog en is het gebruiksgemak groot. Het enige nadeel is dat de pen niet draadloos is en dat je de USB-kabel moet gebruiken om de beelden te bekijken.

Al met al is de Spy Camera Pen Verborgen Camera zwart een prima keuze voor wie een Spycam wil gebruiken. Het product is gemakkelijk in gebruik en de beeldkwaliteit is uitstekend. Het enige nadeel is dat je een USB-kabel moet gebruiken om de beelden te bekijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

 • list plusHet voordeel van deze spycam is dat het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusDe kleur van de spycam komt overeen met de afbeelding.
 • list plusVerder is de spycam makkelijk in gebruik.

Nadelen KUUS. Mini verborgen spy camera, zwart

 • list plusEen nadeel van deze spycam is dat het niet aan alle verwachtingen voldoet.
 • list plusDe spycam is niet geschikt als dashcam.
 • list plusTot slot is de klantenservice niet goed..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

Ben jij op zoek naar een mini spy camera die perfecte kwaliteit levert? Dan is de KUUS. C1 Mini Spy Camera de camera voor jou! Met zijn compacte formaat van slechts 2,3 x 2,3 x 2,3 cm en ingebouwde lens met een beeldhoek van 140 graden, kan deze camera een breed beeld opnemen zonder vervorming. Bovendien kun je beeld opnemen in Full HD 1080P met 30 FPS (beelden per seconde). De mini camera wordt geleverd met een 32GB Micro SD geheugenkaart, waarmee je alle video's en foto's meteen kunt opslaan. Niet alleen is deze spycam geschikt voor het vastleggen van actiemomenten en beveiligingsdoeleinden, maar ook voor gebruik als drone camera of voor het maken van geluidsopnames.

De KUUS. C1 Mini Spy Camera beschikt over een ingebouwde accu waarmee je tot wel 100 minuten kunt filmen. De camera werkt zonder wifi en bestanden worden opgeslagen op een (meegeleverde) SD kaart. Oude bestanden worden overschreven als de SD kaart vol zit. Zo ben je er zeker van dat je altijd kunt filmen, ook zonder internetverbinding. Door gebruik te maken van de ingebouwde bewegingsdetectie gaat de camera alleen filmen als er een beweging wordt gedetecteerd.

Deze mini spy camera is klein en daardoor bijna niet te zien, waardoor deze uitermate geschikt is als mini beveiligingscamera. Bovendien kun je de camera eenvoudig verbergen, omdat er geen lichtjes branden tijdens het filmen. De camera wordt geleverd met een houder waarmee je hem kunt bevestigen aan een muur, helm, kleding of je fiets, waardoor je de tofste actiemomenten kunt vastleggen.

De KUUS. C1 Mini Spy Camera is een krachtige camera in een compact formaat. Het enige nadeel is dat de camera niet in een volledig duistere kamer functioneert, er moet wel sfeerverlichting zijn. Maar al met al is dit een geweldige camera die aan al je behoeften voldoet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Spycam voor persoonlijke veiligheid: Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie

 • list plusDe hoge resolutie van deze verborgen camera zorgt voor een goede kwaliteit.
 • list plusMet de 2000mAh batterij heeft de camera een lange batterijduur.
 • list plusHet compacte formaat van de camera maakt het gemakkelijk om te verbergen.

Nadelen Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie

 • list plusHet ontbreken van wifi maakt het lastig om de beelden op afstand te bekijken.
 • list plusDe ingewikkelde bediening maakt de camera niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de camera is niet optimaal.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een Spycam die je gemakkelijk kunt plaatsen op elke locatie en in elke ruimte? Dan is de Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie de ideale keuze voor jou! Deze mini camera heeft een indrukwekkende beeldkwaliteit en legt scherpe beelden vast. Bovendien is hij slechts 2,5 x 2,5 x 2,5 cm groot, waardoor hij gemakkelijk te verbergen is.

Een van de grootste voordelen van deze Spycam is dat je de live beelden kunt bekijken via een smartphone of tablet in de app. Maar ook achteraf kun je de beelden bekijken via een sd kaart. De camera schakelt automatisch over van dagmodus naar nightvision zodat je ook 's avonds goed beeld hebt! De camera beschikt ook over een magneet voor wandmontage en blijft werken tijdens het opladen. Bovendien gaat de batterij maar liefst 3 dagen mee voor gebruik en kun je hem opladen via USB.

Als je deze Spycam gebruikt, kun je op elk moment en van waar dan ook ter wereld observeren wat de camera ziet en onopgemerkt situaties op verschillende plaatsen vastleggen. Dankzij de gratis en gebruiksvriendelijke applicatie beheer je alle camera-instellingen, bekijk je opnames, en luister je naar gesprekken. De camera heeft een kijkhoek van 150° in FullHD-kwaliteit en kan zelfs in een kleine kamer veel details vastleggen.

Wat deze Spycam onderscheidt van andere producten is de combinatie van gebruiksgemak, beeldkwaliteit en de mogelijkheid om wereldwijd beelden te bekijken. Het enige nadeel is dat je de camera niet kunt gebruiken zonder wifi. Maar als je op zoek bent naar een Spycam die gemakkelijk te gebruiken is en scherpe beelden vastlegt, dan is de Smart Spy Camera 2000mAh Verborgen standaard versie zeker de moeite waard om te overwegen.

Persoonlijk ben ik erg onder de indruk van deze Spycam. Hij is gemakkelijk te gebruiken en de beeldkwaliteit is indrukwekkend. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Spycam met goede kwaliteit en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. TechU™ Spycam Geheime Mini Camera zwart , mini rechthoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

TechU™ Spycam Geheime Mini Camera – Mini Security Camera – Nachtzicht – Bewegingsdetectie – Ruimte voor 32GB SD kaart – Video & Spraak Recorder – Micro Camera – Zwart Met de mini camera van TechU™ kunt u geheime opnames maken zonder dat de camera opvalt. De mini camera is super klein, namelijk 2.9*2.9*1.1 cm. De mini camera heeft een nachtfunctie, bewegingsdetectie en hij kan loop opnames opnemen. U kunt de mini camera o.a. gebruiken voor thuis, de garage, magazijn en auto. In de mini camera kan een micro SD kaart worden geplaatst tot een grootte van 32GB. (let op: micro SD is niet meegeleverd). Hier wordt al het beeldmateriaal opgeslagen en na het opnemen kunt u op uw eigen apparaat via de SD kaart het beeldmateriaal bekijken. U heeft geen app of wifi nodig. Specificaties: - Mini camera - Kleur: zwart - Afmeting: 2.9*2.9*1.1 cm - Multifunctioneel - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Ruimte voor 32GB SD kaart (niet meegeleverd) - Opladen via USB kabel (meegeleverd)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Safe Spy camera Mini camera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

Eigenschappen: De TF kaart (tot 128G) nodig om de video op te nemen. Wanneer de geheugenkaart vol is, zal deze automatisch opnemen en het oudste videobestand overschrijven, zodat u geen recente activiteit mist. 1080P HD nachtzicht, bewegingsdetectie alarmfunctie. Multi-platform delen, meerdere mensen kijken tegelijkertijd. Wordt geleverd met hotspots, geen netwerkbewaking (ongeveer 15 meter). 7 super infrarood nachtzicht lichten, 5-8 meter lange afstand, geen licht nachtzicht. Komt met WiFi-Hotspot De AP wijze mobiele telefoon is direct verbonden, en geen netwerkcontrole wordt vereist zonder enig netwerk De binnen draadloze afstand is 10 meters, en out.door openluchtruimte is 30-50 meters [Lange Batterij Minicamera] De mini draadloze camera kan overal worden geïnstalleerd, u kunt de wifi camera gebruiken als een nanny cam, een babyfoon, auto beveiligingscamera, of home security cam. [Multifunctiom Kleine Camera] Geheime camera met audio en video kan gemakkelijk uw huis bewaken, het heeft vele uitstekende functies: 1. Overal op afstand bekijken 2. HD 1080P 3. 155°brede hoek 4. Steun tot 128 GB SD-kaart (niet inbegrepen) 5. Ongeveer 1 uur ingebouwde batterij buitenshuis 6. Automatische nachtvisie. Specificaties: sensor: 2Mega CMOS-sensor H62 Diafragma: F 2.5 H62 Brandpuntsafstand: f= 2.33mm Optische FOV (D): 150 Optische FOV (H): 97 Optische FOV (V): 72 geheugen: TF Kaart, tot 128GB microfoon: Ingebouwd batterij: 3.7V 1000mAh USB: MicroUSB2.0 5PIN Dossierformaat: JPG videoresolutie: 720P/1080P video (compressie) formaat: MKV Ononderbroken Videoopnametijd: 4H Werkende Temperatuur: -10~50℃ WIFI-afstand: 15 meter de afstand van de nachtvisie: 5-8M Opslagtemperatuur: -10~70℃ Vochtigheidsmilieu: 5%-90% (Geen condensatie) kunststoftoebehoren: hebben

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Ezviz C2C Pro Smart Home wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ezviz C2C Pro Smart Home wit

 • list plusDeze spycam heeft een infrarood functie waardoor je ook in het donker alles goed kan zien.
 • list plusHet live beeld heeft geen vertraging waardoor je altijd op tijd kan reageren.
 • list plusDe prijs van deze spycam is laag in vergelijking met andere spycams met dezelfde functies.

Nadelen Ezviz C2C Pro Smart Home wit

 • list plusHet beluisteren van audio is iets minder waardoor je soms niet alles goed kan horen.
 • list plusDeze spycam is alleen verkrijgbaar in het wit en zou ook in het zwart mogen bestaan.
 • list plusDe installatie van deze spycam kan soms ingewikkeld zijn voor mensen die niet zo technisch zijn aangelegd.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Met de EZVIZ C2C Pro Smart Home wit haal je een geweldige Spycam in huis. Deze camera heeft een Full HD beeldkwaliteit en een groothoeklens van 135 graden, waardoor je een goed overzicht hebt van de ruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis, winkel of kantoor, want met deze camera houd je alles nauwlettend in de gaten. Dankzij de bewegingssensor en het nachtzicht hoef je je geen zorgen te maken dat er iets gebeurt zonder dat je het weet.

Wat deze Spycam uniek maakt, is de mogelijkheid om draadloos en naadloos te verbinden met je huis, bureau of winkel. Hierdoor kun je altijd en overal zien wat er gebeurt via de app op je smartphone. Ook kun je communiceren met je familie en huisdieren dankzij de ingebouwde speaker en microfoon.

Een ander voordeel van de EZVIZ C2C Pro Smart Home wit is de flexibele installatie. Je kunt de camera eenvoudig installeren waar het je het beste uitkomt dankzij de magnetische voet en de bevestigingskit. En als het donker wordt, schakelt de camera automatisch over naar nachtzicht, zodat je ook 's nachts kunt zien wat er gebeurt.

Deze Spycam werkt op netstroom en slaat beelden op een microSD-kaart op. Je kunt er ook voor kiezen om de beelden op te slaan in de cloud, maar hiervoor betaal je wel een vast bedrag per maand.

Al met al is de EZVIZ C2C Pro Smart Home wit een geweldige Spycam met tal van handige functies. Het is perfect voor mensen die graag de veiligheid van hun huis, winkel of kantoor in de gaten willen houden. De installatie is eenvoudig en de beeldkwaliteit is uitstekend. Enig nadeel is dat je moet betalen voor de cloudopslag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. SuperCam® 32GB SD Verborgen camera Inclusief 32GB Micro SD Kaart Beveiligingscamera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Zie overal wat er thuis gebeurd! Soms een onprettig gevoel omdat je van huis bent? Inbrekers weten dat iets dierbaars veel waarde heeft. In 2020 zijn er al meer dan 20000 inbraken gepleegd in Nederland en België. Zorg ervoor dat jij niet het volgende slachtoffer wordt. Dankzij onze draadloze WiFi 150 graden camera kun je altijd zien wat er gebeurd op de telefoon! Nachtvisie & Bewegingsdetectie. Zelfs met weinig licht is de camera ideaal te gebruiken. Door de nachtvisie is hij bijvoorbeeld ideaal voor de babykamer en kan hij tot wel 5m om zich heen kijken! Via de app kunt u eenvoudig de camera beelden laten opslaan op de meegeleverde SD-kaart met maar liefst 32 GB aan extra opslag! Kies voor een gewenst tijdsinterval, automatisch onbeperkt opnemen of stel de bewegingssensor in allemaal vanaf je telefoon. Full HD Live ervaringen. Door de App te installeren op je telefoon kun je zelfs vanaf je vakantie live zien wat er thuis gebeurd. Daarnaast heeft de camera een ingebouwde magneet waardoor je hem overal op kunt plakken en zelfs tijdens het opladen kunt gebruiken. Hoelang kan ik draadloos opnemen? Wanneer de batterij van de camera volledig is opgeladen gaat hij 1 uur mee. Voor kort videomateriaal is deze camera geschikt! De spy camera kan worden aangesloten op een stroomvoorziening, zodat u onbeperkt beelden kunt opnemen en streamen. Voordelen: HD 1080P video en foto 24/7 in gebruik Push-notificaties bij bewegingsdetectie IR Nachtzicht Opnemen tijdens het opladen GRATIS APP zonder maandelijkse kosten Te gebruiken voor IOS en Android Te gebruiken als Spycamera, Dashcamera, Actioncamera, Videocamera en Beveiligingscamera

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

 • list plusEen voordeel van deze spycam is dat het een goede nachtzichtfunctie heeft.
 • list plusHet heeft een snelle processor.
 • list plusHet is klein en lichtgewicht.

Nadelen Vital Quality's Spy Camera Nachtzicht zwart

 • list plusDe handleiding is alleen beschikbaar in het Nederlands.
 • list plusHet heeft geen geïntegreerde wifi-verbinding.
 • list plusVerder heeft het geen bewegingsdetectie.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Met deze spy camera van Vital Quality's® heeft u eindeloos veel voordelen tot uw beschikking. De spy cam beschikt over WIFI, waarmee u altijd en overal de beelden live kunt bekijken! Via de app kunt u eenvoudig de camera beelden laten opslaan op de meegeleverde Sd-kaart met maar liefst 64 GB aan opslag! Kies voor een gewenst tijdsinterval, automatisch onbeperkt opnemen of stel de bewegingssensor in allemaal vanaf je telefoon. Om videobeelden te kunnen opnemen kunt u een de app downloaden in de AppStore, Google Play Store, of Microsoft Store. Laat u verrassen door de vele handige functies. De camera is niet alleen makkelijk te gebruiken, maar u kunt hem ook voor de eindeloos vele doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan uw: Woonkamer monitoren, een gebeurtennis opnemen/terugkijken, dierbare spullen in de gaten houden, carport monitoren, mantelzorg optimaliseren, Babyzorg of voor een van de andere vele toepassingen. EIGENSCHAPPEN -Met een veilig gevoel uw dierbare eigendommen monitoren -1 uur draadloos filmen -In het geheim filmen -Nachtvisie -WiFi verbinding -Altijd en overal toegang -Geïntegreerde microfoon -Instellen van alarmeringssystemen -Bewegingssensor -Plug and play -Compact, klein, en makkelijk te installeren -Set met handige extra’s TECHNISCHE DETAILS • Resolutie: 1080 HD (1920x1080) • WiFi: Ja (ondersteund alleen 2.4G WiFi routers) • Audio: Microfoon • Video: ASF • Kijkhoek: 150˚ • Nachtvisie: Ja (5-8M) • Bewegingssensor: Ja (5-10m) • Software: Mac OS X, Android, iOS • Gecomprimeerd formaat: H.264 • Geheugen voetafdruk: 0.2G/H • Stroom verbruik: 230mAh/H • Stroom verbruik: 240MA/3.7V • Stroomvoorziening: USB • Gewicht: 28.4 gram • Ingebouwde batterij: Ja (1 uur) Wat zit er in de verpakking? 1x Spy camera 2x USB oplaadkabel kort 1x 64GB Sd-kaart + adapter 1x Universele clip 1x Muur aansluiting 2x Magneet onderdelen 1x Nederlandse handleiding Vragen? Vital Quality’s® heeft een breed assortiment maar verkoopt alleen producten met de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat een zo simpel mogelijk proces voor de klant centraal. Als een bestelling eenmaal gedaan is, staat Vital Quality’s® ervoor garant dat deze op tijd geleverd wordt. Zijn er vragen? We staan 24/7 voor u klaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van spycams. Er zijn immers 165 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!